View Full Version : Vstrom 650 vs NC700-750x vs cb500x vs Versys 650(300?)
αυτό είναι σχετικό
ένα t-max θα σας πάει πιο άνετα
το έχετε ξανακάνει?
Και το 300άρι πάει άνετα πάντως σε νορμάλ ταχύτητες. Μην είναι αυτό το κριτήριο σου
Πριν χρονια το ειχαμε κανει ξανα.και φετος πρωτα ο θεος λεμε να ξεκινησουμε τετοια τυπου. Μινι ταξιδακια σιγα σιγα. Ηρακλειο χανια. Ηρακλειο λαφονησι. Ηρακλειο σητεια φοινικοδασος. Ηρακλειο κισσαμο μπαλλος. Μη φανταστείτε σαμαρια κτλ. Το πολυ μια βαλιτσα πισω. Και μονοημερα θα γινονται ολα.
Όλα σου κάνουν πάνω κάτω το ίδιο.
Αν τη σεζόν πηγαίνετε 1-2 φορές ταξίδια τότε θα έπαιρνα το 300άρι.
Αν πηγαίνετε >5-6 φορές τότε όχι το 500 αλλά ή versys ή τρασερ.
To 500 εμένα δε μου αρέσει που πληρώνεις ποιότητα Honda του 2000 και παίρνεις ποιότητα Honda 2020.
Μονοήμερα πάντως είναι κούραση οπότε πηγαίνετε να τα δείτε μαζί με το έτερο ήμισυ και άσε αυτή να διαλέξει ;)
Μπορείς να νοικιάσεις και ένα τρασερ να πάτε μία μονοήμερη βόλτα όπως έκανα εγώ πριν πάρω το ΜΤ μου.
Όλα σου κάνουν πάνω κάτω το ίδιο.
Αν τη σεζόν πηγαίνετε 1-2 φορές ταξίδια τότε θα έπαιρνα το 300άρι.
Αν πηγαίνετε >5-6 φορές τότε όχι το 500 αλλά ή versys ή τρασερ.
To 500 εμένα δε μου αρέσει που πληρώνεις ποιότητα Honda του 2000 και παίρνεις ποιότητα Honda 2020.
Μονοήμερα πάντως είναι κούραση οπότε πηγαίνετε να τα δείτε μαζί με το έτερο ήμισυ και άσε αυτή να διαλέξει ;)
Μπορείς να νοικιάσεις και ένα τρασερ να πάτε μία μονοήμερη βόλτα όπως έκανα εγώ πριν πάρω το ΜΤ μου.
Φιλε μου νασαι καλα. Και το νεο tracer 700 μας αρεσει(ευχομαι να μη βγει η τιμη 9000). αλλα.αν θελησουμε να μπουμε σε κανενα βατο χωματοδρομο θα ειναι ενα θεμα αυτο.νομιζω. Ενω το honda πιστευω θα μπει καπως ποιο ευκολα. μου στελνει το honda μια ποιο adventur κατασταση δεν ξερω γιατι.Οι βολτουλες θαναι σαβατοκυριακο ανα δυο φορες το μηνα πρωτα ο θεος. Και το kawa 300 εχει ενδιαφερον. Αλλα. Μηπως ειναι καπως μικρο σχετικα με τις βολτουλες που θα κανουμε;στο κομματι ποιοτητας σαν να ειναι ενα κλικ το καβα παραπανω απ το honda. Για το yamaha δεν γνωριζω καθοτι δεν ειναι ακομα διαθεσιμο
Νοίκιασε ένα να πάτε τη βόλτα σας να σου πεί εκείνη ;)
Έχω δεί και CB500x Και τρασερ εδώ Κρήτη
Νοίκιασε ένα να πάτε τη βόλτα σας να σου πεί εκείνη ;)
Έχω δεί και CB500x Και τρασερ εδώ Κρήτη
Για το tracer το 2020 μιλαω. Οσο αναφορα το xonda το εχω οδηγησει εγω μονος μου. Του 19 μοντελο. Το πηγα ηρακλειο φοδελε μεσω βοακ. Και ηρακλειο χερσονησο απο τον νεο δρομο που πας προς αγιο νικολαο
όπως έκανα εγώ πριν πάρω το ΜΤ μου.[/QUOTE]
Karateo. Το mt μεσα στην πολη ανεβαζει θερμοκρασιες ειδικα το καλοκαιρι;;
Ναί αλλά θερμοκρασίες ανέβαζε και το Honda SH300. Περίπου το ίδιο ακούω το βεντιλατέρ.
Αλλά γιατί σε απασχολεί αυτό? Έχει το ανεμιστηράκι του για αυτή τη δουλειά ;)
johnnybond
20/01/2020, 20:58
Έχω το 500r, είμαι Κρήτη και πιστεύω ότι είναι η χρυσή τομή με συμβιβασμούς αυτό το μοτέρ. Για μένα μην κατέβεις κυβικά αφού σε ανησυχεί κιόλας το αν σου φτάσουν λιγότερα. Όχι ότι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα προς θεού, αλλά έχουν υπάρξει περιπτώσεις και εδώ που ήμουν δικάβαλος κόντρα άνεμο με σαμάρια και ήθελα λίγα cc-αλογα ακόμα. Έχει καλή ροπή για την κατηγορία αυτή αυτό μοτέρ της Χόντα, σε περίπτωση που υπάρξουν ζόρια κιόλας καλύτερα από τα 300άρια και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι η γνώμη μου..
Έχω το 500r, είμαι Κρήτη και πιστεύω ότι είναι η χρυσή τομή με συμβιβασμούς αυτό το μοτέρ. Για μένα μην κατέβεις κυβικά αφού σε ανησυχεί κιόλας το αν σου φτάσουν λιγότερα. Όχι ότι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα προς θεού, αλλά έχουν υπάρξει περιπτώσεις και εδώ που ήμουν δικάβαλος κόντρα άνεμο με σαμάρια και ήθελα λίγα cc-αλογα ακόμα. Έχει καλή ροπή για την κατηγορία αυτή αυτό μοτέρ της Χόντα, σε περίπτωση που υπάρξουν ζόρια κιόλας καλύτερα από τα 300άρια και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι η γνώμη μου..
Σε ευχαριστω πατριώτη. Το 500r ειπες;; Που εχεις παει εδω κρητη διπλος.μεγαλύτερη απόσταση.
Ναί αλλά θερμοκρασίες ανέβαζε και το Honda SH300. Περίπου το ίδιο ακούω το βεντιλατέρ.
Αλλά γιατί σε απασχολεί αυτό? Έχει το ανεμιστηράκι του για αυτή τη δουλειά ;)
Σε ευχαριστω πολυ karateo
johnnybond
20/01/2020, 22:34
Σε ευχαριστω πατριώτη. Το 500r ειπες;; Που εχεις παει εδω κρητη διπλος.μεγαλύτερη απόσταση.
Ναι ναι τέλη του 13 μοντέλο.
Κρέτα διπλός όσο αναφορά την απόσταση χιλιομετρικά εκτός από Χανιά μεριά και Σητεία έχω γυρίσει όλη την υπόλοιπη πάνω κάτω (Ελούντα, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο, τρεις εκκλησίες, Βιάννο, Ρέθυμνο, Μάταλα κλπ)
Μεγαλύτερη γενικά εκτός Κρήτης μέχρι τώρα, Αθήνα - Καλαμάτα και πίσω ( 1 φορά δικάβαλο και άλλες 2 σόλο)
Ναι ναι τέλη του 13 μοντέλο.
Κρέτα διπλός όσο αναφορά την απόσταση χιλιομετρικά εκτός από Χανιά μεριά και Σητεία έχω γυρίσει όλη την υπόλοιπη πάνω κάτω (Ελούντα, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο, τρεις εκκλησίες, Βιάννο, Ρέθυμνο, Μάταλα κλπ)
Μεγαλύτερη γενικά εκτός Κρήτης μέχρι τώρα, Αθήνα - Καλαμάτα και πίσω ( 1 φορά δικάβαλο και άλλες 2 σόλο)
Συγγνώμη αυτο το μηχανακι φορα το ιδιο μοτερ του χ; και ιδια ιπποδύναμη;
johnnybond
20/01/2020, 22:55
Συγγνώμη αυτο το μηχανακι φορα το ιδιο μοτερ του χ; και ιδια ιπποδύναμη;
Αχά.. Μοτέρ, πλαίσιο και φρένα είναι αυτούσια απ' όσο ξέρω και στα τρία 500άρια της σειράς.(f,x,r)
Αχά.. Μοτέρ, πλαίσιο και φρένα είναι αυτούσια απ' όσο ξέρω και στα τρία 500άρια της σειράς.(f,x,r)
Μπραβοο.χαρα στο κουραγιο σου. Οπως ειδα το μηχανακι σου δεν ειναι και τοσο ανετο. Για μεγαλες αποστασεις και συναμα διπλος
Μπραβοο.χαρα στο κουραγιο σου. Οπως ειδα το μηχανακι σου δεν ειναι και τοσο ανετο. Για μεγαλες αποστασεις και συναμα διπλος
Για αυτό σου λέμε ότι όλα είναι σχετικά.
Με το ΜΤ-07 πήγα πριν 2 ΣΚ βόλτα με το γκρουπ καλά κοπέλια 500χλμ και αν εξαιρέσεις το νερό στα παπούτσια και στα χέρια λόγω βροχής δεν ένιωσα κούραση.
Οκ στην ταβέρνα που σταματήσαμε μετά το φαί σου έρχεται μία χαλάρωση :p αλλά σιγά σιγά ξυπνάς στη διαδρομή.
Το δεύτερο άτομο βάλε επάνω να διαλέξει εκτός αν εμφανισιακά κάποιο σου αρέσει περισσότερο.
Για αυτό σου λέμε ότι όλα είναι σχετικά.
Με το ΜΤ-07 πήγα πριν 2 ΣΚ βόλτα με το γκρουπ καλά κοπέλια 500χλμ και αν εξαιρέσεις το νερό στα παπούτσια και στα χέρια λόγω βροχής δεν ένιωσα κούραση.
Οκ στην ταβέρνα που σταματήσαμε μετά το φαί σου έρχεται μία χαλάρωση :p αλλά σιγά σιγά ξυπνάς στη διαδρομή.
Το δεύτερο άτομο βάλε επάνω να διαλέξει εκτός αν εμφανισιακά κάποιο σου αρέσει περισσότερο.karateo ετσι ειναι. Αν βαλω το δευτερο ατομο να διαλεξει τοτε παμε κατευθειαν για που λες;;;; χααααχχχχαααα. Οχι πως δε μ αρεσει το συγκεκριμενο. Αλλα να κανεις 350 χλμ δυο φορες το μηνα διπλος με αυτο;;;; ΥΓ με ζελατινα ισως κατι να γινει. Ειναι βεβαια κουκλι δεν το συζητω. Αλλα...
https://www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2020/2020-suzuki-sv650-abs
johnnybond
21/01/2020, 11:32
Haha εντάξει θέληση να υπάρχει και όλα καλά. Το δικό μου μοντέλο βέβαια (το 1ο 2013-16) αν και δεν είναι όσο άνετο είναι το 500x είναι αρκετά άνετο θα έλεγα και η θέση οδήγησης μια χαρά..
Στο επόμενο 500r η σέλα συνοδηγού είναι πιο σπαρτιατική και αν δεν κάνω λάθος τα clip ons λίγο πιο χαμηλά.
Όπως και να έχει το 500x πιστεύω από τη σειρά των 500ριων της Χόντα είναι η καλύτερη επιλογή για Κρήτη,
μόνο και μόνο για τους τόσους χωματόδρομους που ενδεχομένως θα χρειαστεί να διασχίσεις...
Haha εντάξει θέληση να υπάρχει και όλα καλά. Το δικό μου μοντέλο βέβαια (το 1ο 2013-16) αν και δεν είναι όσο άνετο είναι το 500x είναι αρκετά άνετο θα έλεγα και η θέση οδήγησης μια χαρά..
Στο επόμενο 500r η σέλα συνοδηγού είναι πιο σπαρτιατική και αν δεν κάνω λάθος τα clip ons λίγο πιο χαμηλά.
Όπως και να έχει το 500x πιστεύω από τη σειρά των 500ριων της Χόντα είναι η καλύτερη επιλογή για Κρήτη,
μόνο και μόνο για τους τόσους χωματόδρομους που ενδεχομένως θα χρειαστεί να διασχίσεις...
Αρχηγε κατσε μισο γιατι εσυ εχεις γυρισει ενα ντουνια ολοκληρο διπλος. Ποσα κιλα περιπου και οι δυο μαζι εισασταν;
johnnybond
21/01/2020, 12:53
Αρχηγε κατσε μισο γιατι εσυ εχεις γυρισει ενα ντουνια ολοκληρο διπλος. Ποσα κιλα περιπου και οι δυο μαζι εισασταν;
Χαχα εντάξει όχι ακόμα, με 28 χιλιάδες χλμ την πήρα σκέψου και τώρα έχω 36.. Αλλά ξέρεις η Κρήτη για μικροταξιδάκια και αποδράσεις Σ/Κ είναι ταμαμ!
Κιλά περίπου 140 χωρίς σαμάρια, σακίδια κλπ που χρειάζονται καμιά φορά..
Χαχα εντάξει όχι ακόμα, με 28 χιλιάδες χλμ την πήρα σκέψου και τώρα έχω 36.. Αλλά ξέρεις η Κρήτη για μικροταξιδάκια και αποδράσεις Σ/Κ είναι ταμαμ!
Κιλά περίπου 140 χωρίς σαμάρια, σακίδια κλπ που χρειάζονται καμιά φορά..
Μικροταξιδακια;;; χααααχχχαααα..για σεναα.. Εσυ για ναχες το x θαχες φτασει στα Ιμαλάια διπλος
Μετα απο παρακάλια και θερμη παράκληση απο το ετερον ημιση. βαζω στο παιχνίδι και το παρακατω οχημα. Ξερω πως ειναι σε αλλη κατηγορια. Απλα ας μην χαλασουμε χατηρι. Ακουω αποψεις πανω σε αυτο. https://www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2020/2020-suzuki-sv650-abs
Το καλλιτερο value for money για καινουργια μηχανη που παιζει στα Συμπαντα. Φανταστικο μοτερ, πολυ αξιοπιστο συνολο, πολυ καλο πλαισιο, αξιοπρεπεστατο στησιμο, οκ φρενα, η σελλα θελει λιγο αφρωδες επιπλεον. Με τα ρεστα παρε κι ενα 2ο χερι 2.5ρι εντουρακι για χωματα, περιπτερο κλπ κι εκλεισες.
ΥΓ Σε λιγο θα μπει ο Μπλιτσερ να πει για το ψαλιδι.
Κοιτα εχεις δικιο. Ασε που ειναι και πολυ ομορφο δεν το συζητω μεταξυ μας μη παρει χαμπαρι το ετερον ημιση.. Δε μου λες στο θεμα ανεμοκαλυψης τι μπορουμε να κανουμε.
Οι αφτερμαρκετ ζελατινες που πιανουν στο τιμονι με αντιριδες κανουν πολυ καλη δουλεια.
o_gavros
22/01/2020, 15:05
παίζουν ζελατινάκια που όλο και κάτι κόβουν.
αλλα μην πάρεις γυμνό αν ήδη σκέφτεσαι τον αέρα.
κρίμα και για το μηχανάκι κρίμα και για σένα, γιατι προφανώς δεν θα σε καλύπτει.
το σιμπιεξ που σου γράφουν, είναι αυτό που ψάχνεις. θα σας πάει παντού, με μικρή κατανάλωση και ανεση. 200ρες μπορεί να μη δεις αλλά δε μπορεί να τα έχεις και όλα.
sapila racing
22/01/2020, 15:27
Αυτό που απαντας στο 1ο πληθυντικό και αποφασίζεις τι μηχανή θα πάρεις μαζί με το έτερον ήμισυ παντως να το κοιτάξεις. ;)
Τα "ζελατινακια" συνηθως κανουν πολυ καλλιτερη δουλεια απο τα μαμα φερινγκ αρκει να γινει σωστη επιλογη. 1000 φορες γυμνο+ζελατινα παρα στοκ αντβε τυπου μασκα.
Το καλλιτερο value for money για καινουργια μηχανη που παιζει στα Συμπαντα. Φανταστικο μοτερ, πολυ αξιοπιστο συνολο, πολυ καλο πλαισιο, αξιοπρεπεστατο στησιμο, οκ φρενα, η σελλα θελει λιγο αφρωδες επιπλεον. Με τα ρεστα παρε κι ενα 2ο χερι 2.5ρι εντουρακι για χωματα, περιπτερο κλπ κι εκλεισες.
ΥΓ Σε λιγο θα μπει ο Μπλιτσερ να πει για το ψαλιδι.
Δεν έχω κάτι να πω. Όντως είναι το καλύτερο vfm, αφού το ΜΤ έχει +700€. :p
o_gavros
22/01/2020, 15:30
Μπίγκουλα, αη μπεγκ του ντίφερ, χίλιες φορές τίποτα. Αλλέως μην πάρεις γυμνό. Γνώμη μου ε;
@σισος, αυτο που σου λέει ο σαπίλας να το μετρήσεις.
Λες ναχει δικιο ο σαπιλας;;
Ρώτα τη γυναίκα σου να σας πει. :lol:
Μπίγκουλα, αη μπεγκ του ντίφερ, χίλιες φορές τίποτα. Αλλέως μην πάρεις γυμνό. Γνώμη μου ε;
Το μονο που λεω ειναι πως οι ζελατινες για τα γυμνα εχουν πολυ μεγαλο ευρος ρυθμισημοτητας και κανουν πολυ καλη δουλεια. Καλλιτερη απο μηχανες τυπου αντβ που εχουν ενα καθετο ματζαφλαρι μπροστα που κανει τον ανεμο κουβαρι.
o_gavros
22/01/2020, 15:38
Ρώτα τη γυναίκα σου να σας πει. :lol:
τι μλκ είναι!τι μλκ είναι! (https://www.youtube.com/watch?v=cwZGFSdjssQ)
basilis_k6
22/01/2020, 15:55
Αυτό που απαντας στο 1ο πληθυντικό και αποφασίζεις τι μηχανή θα πάρεις μαζί με το έτερον ήμισυ παντως να το κοιτάξεις. ;)
πάρω σημαίνει πληρώνω. Αμα μαζευουν λεφτα μαζι για να πηγαινουν βολτες μαζι τοτε αποφασίζουν τι θα πάρουν.
basilis_k6
22/01/2020, 16:03
Φιλε αυτο που λες το εχω βιωσει σε vstrom του 17 που εκανα βολτα.πολυ βαβουρα.πλευρικα με κουνουσε ο αερας λες και ειχα ανεβει σε κανα κυπαρισσι επανω. Ετρωγα κατι ριπες απο δεξια αριστερα αστα.. Αυτο το καθετο ματζαφλαρι που λες. Που ειναι; μεσα απο το φερινκ;;
και στο sv θα είσαι καλύτερα νομίζεις?
επειδη δεν μπορω να ψαχνω 15 σελίδες, θες δικάβαλος να κάνεις ταξιδια με 100-120χλμ αν καταλαβα καλα?
basilis_k6
22/01/2020, 16:10
Ναι.ταξιδια της ταξεως των 350 χλμ πηγενε ελα. Διπλος. Χωρις σαμαρια κτλ. Το πολυ μεχρι 120-130.
λεφτα?
εγω θα κοιτούσα σε φθηνο το cb500x και θα έφτανα μέχρι και τα vstrom/tracer700/tenere. Αν είχα περισσοτερα λεφτα βεβαια.. αφρικα.
basilis_k6
22/01/2020, 16:25
Σε παραπλησιο forum ειπαν οτι το cb500x διπλος ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και σαν ανεση και σαν κυβικα.
V strom ξεχνα το. Κουμουτσα βαρυ. Το tracer αποδεκτο το καινουργιο του 20 αν δε βγει στα 9000αρικα. Τενερε και αφρικα ακριβα.
8300 λένε στο καρ. δεν θα κάνει 9000, δεν το πιστευω.
doctor_john
22/01/2020, 16:27
Σε παραπλησιο forum ειπαν οτι το cb500x διπλος ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και σαν ανεση και σαν κυβικα.
V strom ξεχνα το. Κουμουτσα βαρυ. Το tracer αποδεκτο το καινουργιο του 20 αν δε βγει στα 9000αρικα. Τενερε και αφρικα ακριβα.
και τι προτείνουν; φιατ;
Πυρογα. Ξερω γω;; τι να πω.. Ειναι λεει ταλαιπωρια διπλος με το cb500x
Γενικά είναι ταλαιπωρία διπλός. Αλλά τώρα είναι λίγο αργά γι'αυτό. :lol:
Ναι.ταξιδια της ταξεως των 350 χλμ πηγενε ελα. Διπλος. Χωρις σαμαρια κτλ. Το πολυ μεχρι 120-130.
Με 120-130 χλμ/ώρα δεν θα έχεις πρόβλημα με τον αέρα και το sv να πάρεις. Ως κάτοχος γυμνού (cb600f hornet) χωρίς ζελατίνα στο λέω. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτές τις ταχύτητες. Κι εγώ δικάβαλος είμαι στις περισσότερες βόλτες. Δεν έχει παραπονεθεί ποτέ, ούτε έχω νιώσει άβολα. Από 140+ θα έχεις θέμα, το οποίο λύνεται, κάπως, τοποθετώντας aftermarket ζελατίνα και έχοντας ένα σχετικά καλό κράνος και μπουφάν.
Εννοείται ότι το cb500X είναι πιο all-arounder αλλά παίζει ρόλο στις μηχανές να τη βλέπεις και να λιώνεις :eek:
basilis_k6
22/01/2020, 16:56
Με 120-130 χλμ/ώρα δεν θα έχεις πρόβλημα με τον αέρα και το sv να πάρεις. Ως κάτοχος γυμνού (cb600f hornet) χωρίς ζελατίνα στο λέω. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτές τις ταχύτητες. Κι εγώ δικάβαλος είμαι στις περισσότερες βόλτες. Δεν έχει παραπονεθεί ποτέ, ούτε έχω νιώσει άβολα. Από 140+ θα έχεις θέμα, το οποίο λύνεται, κάπως, τοποθετώντας aftermarket ζελατίνα και έχοντας ένα σχετικά καλό κράνος και μπουφάν.
Εννοείται ότι το cb500X είναι πιο all-arounder αλλά παίζει ρόλο στις μηχανές να τη βλέπεις και να λιώνεις :eek:
οι αναβάτες λίγο πολύ νιώθουν το ίδιο βολικα ή άβολα πανω στη μηχανη. Οι γυναικες δεν ειναι έτσι. Μια μπορεί να ανέβει σε r6 και να παει μονοκοπανιά 500χλμ χωρις να χαλαστεί και η άλλη να ανέβει σε tmax μέχρι το σουνιο και να γυρισει με ταξι. Εγω το δικάβαλο ταξιδι το βλέπω πολύ διαφορετικα απο το μοναχικο. Θέλει ορθια θέση, ζελατίνα καλή, σελάρα και πλάτη στη βαλιτσα. Αυτα τα έχουν ολα τα ον οφ και μονο κάτι τέτοιο θα κοιτουσα.
το 500χ προφανως δεν εχει κυβικα για δικαβαλο σοβαρο ταξιδι, ουτε καν τα 650 δηλαδη, ειναι ομως μια μέση λυση για να μην ζοριζεσαι οταν δεν ταξιδευεις μεσα στην πολη. Θεωρω υπερβολικο το να σε κουραζει το 500χ. Σε κάθε περιπτωση αν εχεις λεφτα για tracer 700 πας εκει. Για καινουργιο παντα, αν βαλεις μεσα τα μτχ τοτε παιζουν πολύ καλυτερες επιλογες οπως το tracer 900.
basilis_k6
22/01/2020, 17:54
Αυτο με τις γηναικες ειναι ακριβως οπως το ειπες.
Νασαι καλα. Σοβαρα ταξιδια εννοείς της ταξεως ποσων χλμ και που;;
σοβαρο εννοω να νιωθεις ανετος. ταξιδι ειναι και τα 300χλμ. αν δεν νιωθεις ανετα να κατσεις πανω στο μηχανάκι για 3-4-5 ωρες τοτε γιατι να μην πας με το αμαξι σου? το θεμα ειναι να γουσταρεις που το κάνεις, αλλωστε δεν εχει κινηση, δεν υπαρχει πραγματικος λογος που πας με μηχανη.
σοβαρο εννοω να νιωθεις ανετος. ταξιδι ειναι και τα 300χλμ. αν δεν νιωθεις ανετα να κατσεις πανω στο μηχανάκι για 3-4-5 ωρες τοτε γιατι να μην πας με το αμαξι σου? το θεμα ειναι να γουσταρεις που το κάνεις, αλλωστε δεν εχει κινηση, δεν υπαρχει πραγματικος λογος που πας με μηχανη.
Ετσι ακριβως.αν δεν νιώθεις ανετα και ξεκουραστα σου περναει και ο ενθουσιασμός κτλ κτλ
οι αναβάτες λίγο πολύ νιώθουν το ίδιο βολικα ή άβολα πανω στη μηχανη. Οι γυναικες δεν ειναι έτσι. Μια μπορεί να ανέβει σε r6 και να παει μονοκοπανιά 500χλμ χωρις να χαλαστεί και η άλλη να ανέβει σε tmax μέχρι το σουνιο και να γυρισει με ταξι. Εγω το δικάβαλο ταξιδι το βλέπω πολύ διαφορετικα απο το μοναχικο. Θέλει ορθια θέση, ζελατίνα καλή, σελάρα και πλάτη στη βαλιτσα. Αυτα τα έχουν ολα τα ον οφ και μονο κάτι τέτοιο θα κοιτουσα.
Δεν διαφωνούμε κάπου. Εννοείται ότι ένα ον-οφ είναι πιο άνετο και για τους 2 αλλά τόνισα ότι αν γουστάρουν περισσότερο το γυμνό should go 4 it. Ναι η σέλα παίζει τεράστιο ρόλο για το συνεπιβάτη, αλλά το sv δεν ειναι και Z750. Η θέση του συνεπιβάτη, επίσης, αν κάθεται σωστά είναι ελαφρώς σκυφτή που δεν κουράζει. Τώρα, εννοείται ότι αν θέλει την άνεση να ακουμπάει και πλάτη σε βαλίτσα το ον-οφ είναι η μόνη επιλογή.
DRAKONET
22/01/2020, 20:36
αληθεια πηγες ναδοκιμασεις θεσεις οδηγησης?
καλα ολα οσα λεμε για χωμα-ασφαλτο-ιππους-οικονομια..η θεση παιζει μεγαλο ρολο...αλλο κορδοτος σε ορθια θεση με το χοντα
αλλο σε πιο σκυφτη θεση και να ριχνεις βαρος εμπρος..
αυτο δες...και οτι σου κανει παρε ..δεν υπαρχει κατι αλλο πιστευω
Συγνώμη αλλά γιατί μιλάμε για γυμνό για ταξιδάκια στην παραλία με την κοπέλα μονοήμερες εκδρομές με πιθανότητα για χώμα? :lol:
Drakonet.νασαι καλα.απλα στην εθνική οδο ειναι ποιο καλο το honda; δλδ θα κανει ταξιδακι ποιο ανετα απο το καβα; αξιζει τα παραπανω χρηματα; η ειναι και τα δυο σχεδον στην ιδια κατηγορια.
Τί παίχτηκε?
Ακολουθει σεντονι. Πανοσεντονο κατωσεντονο λινατσα πατανια σχετικα με τα τελευταια γεγονοτα που διαδραματιστηκαν σημερα.
Κανόνισε μόνο να μας πεις ότι θα πάρεις σκούτερ
:lol:
o_gavros
23/01/2020, 14:23
Επι του θεματος.το cb500x 2019 εχει 19αρι τροχο. αναρτησεις ψηλές. καπως χωματινο. οικονομικο. στην πολη δεν σηκωνει το μοτέρ θερμοκρασιες.αλλα εχει ποιο λιγα αλογα σχετικα με τα 650 και 700 tracer. το tracer υπερτερει στο κομματι κυβικων. Ταχυτητας. το βαρος νομιζω ειναι εφαμιλο. Δεν εχει την οικονομια του cb. Το μοτερ στην πολη ανεβαζει θερμοκρασιες. Και υστερει στο χωμα απεναντι του cb500x και στην τιμη
απο τη στιγμή που τα γκάζια δεν είναι προταιρεότητα σας, αλλά απλά ψαχνετε με ποιο μέσο θα απολαμβάνετε καλύτερα και σε περισσότερο εύρος τερέν τη βόλτα σας, τότε τι σε νοιάζουν τα λίγο λιγότερα κυβικά του σεμπε;
εγώ που ζυγίζω σχεδόν όσο και οι δυο σας μαζί σου λέω ότι το μηχανάκι πάει άνετα παντού.και αργά και γρήγορα και όρθιος και σκυφτός. Θα πατήσεις και το χώμα σου αεράτα, δεν θα κάψει τίποτα, ούτε και θα ζοριστεί όπως διάβασα νωρίτερα.
Μην τρελαθούμε, 500κκ δικύλινδρο είναι όχι παπι πενηντάρι. Αν δε, επενδύσεις και σε μια σωστή σέλα τότε θα το λατρεψετε ;)
o_gavros
23/01/2020, 14:24
αμα παιξει τέτοια ποστιά, θα σε στείλω μια βδομάδα με το θείο πλίτσερ, κανόνισε!
Ε οχι και σκουτερ!
414499
o_gavros
23/01/2020, 14:54
ενα οποιοδηποτε μηχανακι, σε καλη κατασταση, θα σε παει στην ακρη του κόσμου αν εσενα το αντεχει το κουφαρι σου.
Απο αυτα που λες το σεμπε φωτογραφιζεις αλλα δε το ξέρεις ακομα.
ο αερας ειναι κατι τελειως ποκειμενικο για τον καθενα,οπότε δεν εχει νοημα να λαμβανεις υποψιν σου την αποψη τριτων επ'αυτου.
Με το καλο οτι επιλεξεις
o_gavros
23/01/2020, 15:09
Γκαζιαα;; οχι φιλεεε μουυυ. Ασε δε θα παρουμε ειδικα εδω που γινεται πανικ. Μεχρι 130 το πολυ 140 και παλι πολλα ειναι.. Αυτο με τη σελα εχεις πολυ δικιο.πεζει βεβαια και το αλλο. Οτι δεν εχουμε συνηθίσει πανω σε μηχανη. Θελουμε προπόνηση
η προπονηση εννοειται οτι ειναι απαραιτητη.
ακομα κι η Μπαρτσελονα, προπονηση κανει.
Ευχαριστω. Δεν εχει το χ θεμα πολυ με τον αερα πχ οπως τα γυμνα. Αλλα. Την εχτρα ζελατινουλα του την θελει. Οπως και τα περισσοτερα νομιζω. Παντως ωραιο μηχανακι. Φιλικο. Ωραιος ηχος εξατμισης μανιτζεβελο οπως λετε εσεις οι βιρτουόζοι
εγω είμαι σκάρτο 1,80 σε ύψος.
διαπιστώνω ότι η μαμα ζελατίνα στο σεμπε σε ταχυτητες πανω απο 100-110 φέρνει πολύ θόρυβο απο τους στροβιλισμούς του αέρα στο πρόσωπο μου. τόσο πολύ που μου γίνεται ενοχλητικό πολύ. Υπόψιν ότι εμένα το μηχανάκι μου είναι ένα Ζ750 χωρίς μάσκα, είμαι δηλαδή μαθημένος στον αέρα και δεν με ενοχλεί.
για κάποιον πιο κοντό απο μένα υποθέτω ότι το ζήτημα δεν θα υφίσταται καθώς θα τον καλύπτει η ζελατίνα στην ψηλή θέση της.για κάποιον στο μπόι μου και παραπάνω, ίσως η τοποθέτηση μιας πιο ψηλής ζελατίνας να είναι η πινελιά που θα ολοκληρώσει το μηχανάκι.
Και να σκεφτείς φίλε ότι εμένα η ον-οφφ κατηγορία δεν με ελκύει.
το πήρε το μηχανακι ο αδερφός μου το καλοκαιρι και με έχει κερδίσει η πολυχρηστικότητα του.
johnnybond
23/01/2020, 15:14
Το έχω πει σε προηγούμενο σχόλιο ότι αυτό το μοτό είναι ότι πρέπει για Κρήτη, από κει και πέρα μάλλον είναι ότι πρέπει και για σένα.
Όσο για το γκάζι έτσι έλεγα και γω την πρώτη μέρα, αλλά την τρίτη νόμιζα ότι είναι παπί!
Αλλά εδώ στην Κρήτη είναι σχετικά αρκετό αυτό το μοτέρ και με παραπάνω δύναμη παίζεις κορώνα γράμματα κάθε δευτερόλεπτο, ειδικά αν είσαι και "χεράς"
Δεν μου λες, προς Αγία Πελαγία στις στροφές πως σου φάνηκε; Το έστριψες καθόλου να δεις πως συμπεριφέρεται και αν σου αρέσει;
Έχει και καλό οδόστρωμα εκεί, εμένα είναι από τις αγαπημένες μου αυτές εκεί..
basilis_k6
23/01/2020, 15:16
γιαυτο πουλάει. Ειναι καλο μηχανάκι.
γιαυτο πουλάει. Ειναι καλο μηχανάκι.
Βασιλη οντως ειναι καλο. Εύκολο μηχανακι οικονομικο.θερμοκρασια μεσα στην πολη δεν κουνησε. δεν σηκωσε καθολου. ενα δοντι γραναζιου μπροστα το σηκωνει ανετα.ανοιγε σαν ηλεκτρικο. Γραμμικό. Απο τα λιγα που γνωριζω.
johnnybond
23/01/2020, 15:41
Ειχε αερα γιαννη και μου εσπασε τα νευρα. Ημουν και με τη μικρη μαζι και λεωω ασε μη τυχει καμια στραβη με το παιδι.παντως ναι το μηχανακι ειναι υπεραρκετο για εδω. Νομιζω.. Πεζεις κορωνα γραματα εννοείς στο κομματι ατύχηματων;;
Ναι, και για το δρόμο που είναι χάλια στο περισσότερο μέρος του τόπου μας με πολλά σημεία να είναι τόσο γιαλί που μπορεί να γλιστρήσει ακόμα και 50αρι που λέει ο λόγος αλλά κυρίως για τα ατυχήματα..
Και όχι μόνο εδώ αλλά ειδικά στην Κρήτη βλέπεις τι γίνεται.. Και Καλαμάτα που σπούδαζα ήταν τραγικά αλλά νομίζω εδώ είμαστε ένα επίπεδο παραπάνω από όλες τις επαρχίες..
Θα μηλισω εντελως χυμα στο κυμα κι ας φαω κραξιμο... ΥΓ ακομα και το tracer 700 νομιζω ειναι πολυ αρκετο για εδω.
Άντε καλοτάξιδο :beer:
Πολλή καλή επιλογή, πολύ όμορφο μηχανάκι, τα κάνει όλα και όντως δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω!!! Μεγειές :beer:
Το tracer??
Tο CB500X.. Μ αυτό δεν έγινε η βόλτα;;
johnnybond
23/01/2020, 16:07
Γιαννη;; ειμαστε σιγουροι οτι φταιει μονο ο δρομος;;το 15 εχασα τη μητερα μου. Επεσε πανω της αυτοκινητο. 6 μηνες ειχα κανει την εντατικη καφετερια. Τελικα πεθανε. Στα χερια μου. Πολυτραυματιας. Αστο φιλε.
Όπως έγραψα παραπάνω το ένα κομμάτι για το σχόλιο που είχα κάνει ήταν για το δρόμο αλλά το δεύτερο και σημαντικότερο ΚΥΡΙΩΣ τα ατυχήματα.
Δύο φορές με έχουν τρακάρει 7 μήνες που έχω τη μηχανή, την μια ένας που πήγε τελευταία στιγμή να στρίψει χωρίς φλας και την δεύτερη και σχετικά πρόσφατη όταν ένας παππούς βγήκε από το στοπ να στρίψει χάρος παγανιά. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν έπαθα τίποτα και η μηχανή μόνο χτύπημα στα φλας.
Πιτσιρικας πάλι από παραβίαση στοπ πήγα νοσοκομείο, από θαύμα και λόγω κράνους την έβγαλα καθαρή..μόνο με μολωπες και γδαρσίματα που είχα για μήνες σαν tattoo.
Έχω αρκετές δικές μου εμπειρίες και θανατηφόρες ατόμων που ήξερα, απλά τα ανέφερα για να δεις ότι καταλαβαίνω πλήρως τι μου λες και δεν εννοούσα κάτι διαφορετικό..
Τέλος λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου και εύχομαι να μην ξαναζήσεις ποτέ κάτι αντίστοιχο καθώς και όλος ο κόσμος..
Tο CB500X.. Μ αυτό δεν έγινε η βόλτα;;
Ναι. Πλακα κανω.
Άντε καλοτάξιδο :beer:
Πολλή καλή επιλογή, πολύ όμορφο μηχανάκι, τα κάνει όλα και όντως δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω!!! Μεγειές :beer:
Ναι ομορφο. Ειδικα το κοκκινο με το 19αρη
andreastwin
23/01/2020, 19:44
αν και ειμαι χοντακιας με cb1300 και nc750x dct. το versys 300αρη, φαινεταιν πολυ ωραιο.και αν ειδα καλα εχει 40 ιππους.για 300αρη ειναι δυναμη.το cb500x το εχει φιλος δυο χρονια 190 υψος και δεν το αλλαζει λεει με τιποτα.του εχει κατσει καλα και ποιο πολυ στην τσεπη. επροβληματιστο, οικονομικο, Σαν honda εχει μια αξιοπιστια νομιζω. Και το 500x εχει δειξει στον χρονο οτι ειναι εργατης. οτι και να παρεις να το χαρεις. kawasaki versys 300 x. cb500x.
geagelak
23/01/2020, 19:52
Από το Σάββατο θα είμαι και εγώ ένας νέος ευτυχής ιδιοκτήτης ενός cb500x του 19.
Από Κρήτη και εγώ. Μας βλέπω να φτιάχνουμε Creta cb500 club!!!
DRAKONET
23/01/2020, 20:07
Ανακοίνωση προς ολους τους εκλεκτους συμφουρητες. Αυριο πρωτα ο θεος θα υπαρξει τεστακι με kawa versys 300 x. Οποτε αναμενουμε στο ακουστικό μας. Χααααααααα
Σαν κατοχος θα σου πω μονο αυτο...μην το φοβηθεις στον ηχο....δωστου γκαζι...
geagelak
23/01/2020, 20:23
Ευχαριστώ πολύ!! Μόλις το πάρω θα ποστάρω και εγώ τις εντυπώσεις μου.
basilis_k6
24/01/2020, 13:06
σκεπτομαι να κανω την υπερβαση και να αποκτησω και το versys 300 καθως και το cb500x η. Στη θεση του cb500x να περιμενω να δω και το νεο tracer 700 2020.αυτα σας ευχαριστω πολυ.ΥΓ το αλογακι versys θα το παρω μαλλον στα σιγουρα σαν δευτερο. καθως και το cb500x η το tracer700 του 20. Αναμενω αποψεις. Χααα
:eek:
δηλαδη έχεις ξαφνικα 12κ για μηχανή/ές και μάλιστα θα παρεις δυο σχεδον ιδια?
:eek:
δηλαδη έχεις ξαφνικα 12κ για μηχανή/ές και μάλιστα θα παρεις δυο σχεδον ιδια?
Βασιλη. δεν μου εδωσαν την ιδια αισθηση.το cb500 μου φερνει ποιο ροπατο ποιο αμεσο οτι τα καταφερνει καλυτερα σε μεγαλη πορεια εν συγκριση με το καβα. μπορει να κανω λαθος.
Είναι 2 λίγο διαφορετικά μηχανάκια, που καλύπτουν την ίδια ανάγκη.
Δεν έχει νόημα να πάρεις και τα 2.
Είναι 2 λίγο διαφορετικά μηχανάκια, που καλύπτουν την ίδια ανάγκη.
Δεν έχει νόημα να πάρεις και τα 2.
Σε ευχαριστω. Τα εχεις βολταρει και τα δυο;
basilis_k6
24/01/2020, 14:06
Βασιλη. δεν μου εδωσαν την ιδια αισθηση.το cb500 μου φερνει ποιο ροπατο ποιο αμεσο οτι τα καταφερνει καλυτερα σε μεγαλη πορεια εν συγκριση με το καβα. μπορει να κανω λαθος.
ειναι ίδιες μοτοσυκλέτες με μικρη διαφορά δυναμης. πανε στους ίδιους δρομους, καλύπτουν τις ιδιες ανάγκες. παρε το 500 και ενα παπι, παρε το 300 και ενα tracer 900, παντως αυτα τα δυο μαζι δεν κολλανε.
johnnybond
24/01/2020, 14:10
ειναι ίδιες μοτοσυκλέτες με μικρη διαφορά δυναμης. πανε στους ίδιους δρομους, καλύπτουν τις ιδιες ανάγκες. παρε το 500 και ενα παπι, παρε το 300 και ενα tracer 900, παντως αυτα τα δυο μαζι δεν κολλανε.
Ναι ισχύει, δεν έχει νόημα
Σε ευχαριστω. Τα εχεις βολταρει και τα δυο;
Μόνο το 500 έχω οδηγήσει.
Είναι όμως μοτοσυκλέτες ίδιου στύλ, που καλύπτουν τις ίδιες ανάγκες, με μικρή διαφορά στη δύναμη.
Άν είναι να πάρεις 2 μοτοσυκλέτες, ξεχώρισε τις ανάγκες σου σε 2 κατηγορίες, και πάρε 2 αντίστοιχες μοτοσυκλέτες.
Πχ άν θές ένα για τη πόλη και ένα για ταξίδια, εκεί που θα έψαχνες μια μοτοσυκλέτα που να κάνει και τα 2, πάρε 2 μοτοσυκλέτες που να είναι καλύτερες στη κατηγορία τους.
Πχ το 300 για τη πόλη και το tracer 900 για ταξίδια.
Edit: με πρόλαβε ο Βασίλης
Ούτε ο Ωνάσης δεν θα το έκανε αυτό, οπότε ότι λένε τα παιδιά, ένα μηχανάκι και ένα σκούτερ ή παπί για δεύτερο ή για να σου φύγει ο νταλκάς, άντε ένα CRF250L για εκδρομούλες με χώμα.
Πάντως οι καταναλώσεις και των δύο (cb και X) κυμαίνονται σε επίπεδα σκούτερ έτσι και αλλιώς.
basilis_k6
24/01/2020, 14:25
Μόνο το 500 έχω οδηγήσει.
φαντάσου αυτο με λίγοτερη δυναμη και λίγο πιο εντουραδικη θεση/ογκο/βαρος. ονοφίζει αρκετα οπως το 500, δεν θυμιζει εντουρο.
Βασιλη νασαι καλα. Με βοηθας αφανταστα κι εσυ οπως και τα αλλα παιδια.θαχουν ελαχιστες διαφορες λες εε;; αν παρω το versys και το νεο tracer 700?
παλι πολύ κοντινα μηχανάκια. δλδ που θα επιλέξεις να πας με το 300 για να μην κουνήσεις το "μεγάλο"? Διπλα έξοδα χωρις κανενα λογο. Μέχρι τα 700 κυβικα δεν υπάρχει λόγος να έχεις δευτερο μηχανάκι. Εκτός αν πας σε κανα sym 200 scooter. Η προσωπική μου άποψη ειναι να παρεις το 700 αν μπορείς και τέλος. Αν θες κάτι πιο μικρο κοιτα αργοτερα κατι πραγματικά μικρο. Παντως και με το 500 πιστευω θα εισαι οκ.
ενοεις το crf αντι για παπι η σκουτερ ε;;
Ακριβώς!
Αλλά με τόσα χρήματα, πραγματικά πάρε το cb ή το βερσις, σπάσ'το λιώσε το και μετά πάρε άλλο που λέει ο λόγος.
doctoras
24/01/2020, 14:37
Αν δεν μας τρολαρεις, εχεις τα φραγκα και γουσταρεις παρε τα και τα δυο. Γραψε και ενα τηλ. Οταν πουλησεις ενα απο τα δυο να σε βρουμε
Άκου αδερφέ.
Άν καταλαβαίνω καλά, δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με μοτοσυκλέτες κυβισμού άνω των 125.
Όπως σου λένε και όλοι οι άλλοι, οι μοτοσυκλέτες σε αυτή τη κατηγορία, μέχρι τα 700cc είναι σχεδόν ίδιες.
Προφανώς έχουν διαφορά σε δύναμη, αλλα δεν έχει τόσο σημασία πρακτικά.
Το να πάρεις μία on-off και μία supersport, είναι λογικό.
Το να πάρεις 2 μοτοσυκλέτες που προορίζονται για χρήση κυρίως στη πόλη και με δυνατότητες για βόλτες απέξω, δεν έχει λογική.
Αυτό που σου λέω εγώ είναι οτι, αφού θές να κάνεις 2 χρήσεις και μπορείς να πάρεις 2 μοτοσυκλέτες, πάρε μία για το κάθε είδος.
Πάρε κάτι για τις μικροδιαδρομές της πόλης και κάτι μεγάλο και άνετο για τα ταξίδια.
Θές παπί και μοτοσυκλέτα? Θές σκούτερ και μοτοσυκλέτα? Θές μικρή μοτοσυκλέτα και μεγάλη μοτοσυκλέτα?
Απλά το 300 με 500 ή το 300 με 700 δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε αυτή τη κατηγορία.
Άν πάρεις κάποιο συνδυασμό αυτών των 3ών, σε λιγότερο απο 1 χρόνο θα πουλήσεις το ένα γιατι δεν θα έχει νόημα να το καβαλάς.
basilis_k6
24/01/2020, 15:08
καταλαβα.μιλας σωστα και φυσικα εχεις σωστή αποψη. Και ειναι πολυτιμη για μενα..να κανω μια προταση. Δυο αντιθετα μοτορια. Βερσυς και suzuki sv με ζελατινουλα;. Η θα μαλωσουν μεταξυ τους;;
επειδη το θρεντ μυριζει πασοκ και λεφτα υπάρχουν. τωρα που είσαι "ζεστός" πάρε μου και μένα ενα. :lol:
οτι θες δεν εχω πρόβλημα, ολα τα καβαλάω.
Πάρε ενα μηχανάκι για τις ανάγκες που θες να καλύψεις, μάλλον το 700 ειναι η καλύτερη επιλογή. Αργότερα το βλέπεις ξανα το θέμα.
επειδη το θρεντ μυριζει πασοκ και λεφτα υπάρχουν. τωρα που είσαι "ζεστός" πάρε μου και μένα ενα. :lol:
Πάρε ενα μηχανάκι για τις ανάγκες που θες να καλύψεις, μάλλον το 700 ειναι η καλύτερη επιλογή. Αργότερα το βλέπεις ξανα το θέμα.
Χααααααχχχχαααααχχχχχααααααχχχχχαααα.
Αυτές οι επιλογές είναι διαφορετικές και έχουν λογική.
Πρώτα πρώτα ξεχώρισε τι θές.
Θές μία για τη πόλη και μία για ταξίδι ή μία για κάθε μέρα (κυρίως πόλη) και μία για να σου βγάζει γούστα?
Προσωπικά, δεν θα κοίταζα ούτε το Versys ούτε το SV, αλλα αυτό λόγω δικών μου απαιτήσεων.
Λογικά θα κοίταζα το CB (όχι το Χ) και κάτι απο 1000cc και πάνω, τύπου sport touring, όπως πχ το Ζ100SX.
Επειδή όμως δεν θέλω να έχω 2 μοτοσυκλέτες, έχω καταλήξει στην μεγάλη ST και τα κάνω όλα με αυτή.
Παρόλα αυτά, άποψή μου είναι, οτι δεν πρέπει να πάρεις 2 καινούριες μοτοσυκλέτες.
Όπως είχα γράψει και κάπου αλλού, αφού δεν έχεις εμπειρία, δεν ξέρεις τι σου αρέσει.
Με 2 βόλτες δεν μπορείς να καταλάβεις.
Πάρε αν θές καινούριο αυτό που θα κυκλοφορείς καθημερινά, αλλα το 2ο, ψάξτο σε μεταχειρισμένο.
Άν λοιπόν δεν σου αρέσει για κάποιο λόγο, το πουλάς με μικρή (ή και καθόλου) χασούρα και παίρνεις κάτι άλλο για να δοκιμάσεις.
Εγώ τι θα έλεγα?
Εσύ είναι το θέμα...
Εγώ λέω ένα Panigale V4S, ένα W800 και ένα ποδήλατο.
DRAKONET
24/01/2020, 17:39
Λεςς εεε;; αν παρω μονο το βερσυς. θα με παει με την κυρα μια πορεια ηρακλειο χανια μεχρι τα 120 χλμ; πολυ κοντο μου φανηκε. Ουφφφ
Ειναι κοντο...αλλα θα το εκτιμησεις ιδιαιτερα σε ανηφορικες διαδρομες...προσπερασεις....σφιχτα χωματινα μονοπατια...και οπου βρεις CBX 500 θα του κανεις πλακα γιατι ξεκολαει απιστευτα γι'αυτο τον λογο!
Απο την αλλη εαν θες ομως κατι πιο ομαλο...μπορεις να βαλεις ενα γραναζι εμπρος 1 δοντι πιο μεγαλο (το εχω κανει) ωστε να νιωσεις οτι
''ανοιγει'' περισσοτερο για πιο ανοικτες διαδρομες.....σιγουρα θα παει και στα πιο πανω να ξερεις..μην το φοβηθεις δεν θα κοψει το μηχανακι.
contes di Zante
24/01/2020, 18:12
:lol: ...κ' εγώ θέλω ένα 390 adventure δίπλα στο multi αλλά θα το πάρω μόνος μου τώρα που ο Κούλης θα μειώσει τη φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες
σόρρυ για το off topic αλλά είχε πλάκα το σχόλιο
o_gavros
24/01/2020, 18:20
ρε φίλε, οδήγησες ένα μηχανακι στο στρωσιμο που δεν το πήγες πανω απο 4Κ στροφές και λες ότι έβγαλες συμπέρασμα για αυτο το μηχανάκι;
Δεν το καταλαβαίνεις ότι μπάζει απο παντού αυτο το "πόρισμα";
Παιδια ευχαριστω πολυ. Η ψαλιδα κλεινει προς το cb500x 2019 μετα απο σκεψη
doctoras
24/01/2020, 19:25
Παιδια ευχαριστω πολυ. Η ψαλιδα κλεινει προς το cb500x 2019 μετα απο σκεψη
Σίγουρα?? :) :)
Sebastian1980
24/01/2020, 20:10
Φίλε sisos σε καταλαβαίνω.
Και εγώ σαν εσένα , αναποφάσιστος.
Τι μια μου αρέσει το honda 500x , την άλλη το Kawasaki versys x 300,μετά η δύναμη του tracer 700, η ελευθερία του crf 250l,η άνεση του v-strom 650 και τέλος η πρακτικότητα του sym citycom(που αγόρασα πριν 6 μήνες).
Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από εκεί και τελικά κανένα από αυτά.
Επειδή θέλω μοτοσικλέτα θα δώσω το σκούτερ για να πάρω το ταπεινό sym NH-T 200 των 2.800€ μέχρι να κατασταλάξει το κεφάλι μου ,τι πραγματικά θέλω.
Επειδή τα 9.000€ που έχω, μαζεύτηκαν με πολύ κόπο θέλω αυτό που θα πάρω να το κρατήσω για χρόνια και όχι να το πουλήσω στο 6μηνο σαν το citycom.
Το ίδιο sisos καλό είναι να κάνεις και εσύ.
Πάρε πρώτα κάτι φθηνό, για δεύτερη μοτό μέχρι να καταλάβεις ακριβώς τι θέλεις να έχει η καλή πρώτη μοτοσικλέτα.
Και το κυριότερο μην βιάζεσαι.
Αναμεσα στο versys και το cb500x διαλεξα το cb500x. Τωρα. Αν εκανα σωστη επιλογη δεν ξερω
Εγώ τι θα έλεγα?
Εσύ είναι το θέμα...
Εγώ λέω ένα Panigale V4S, ένα W800 και ένα ποδήλατο.
Κανόνισε τώρα εσύ να έχουμε άλλες 22 σελίδες για το ποιό ποδήλατο.
Κανόνισε τώρα εσύ να έχουμε άλλες 22 σελίδες για το ποιό ποδήλατο.
Μην αγχώνεσαι... έχω ένα bianchi camaleonte 2.
Απλά ψάχνω κάτι πιο άνετο για ταξιδάκια... :P