View Full Version : Θύμα απάτης
Σαν το Ζ δν ήταν.... τους κόφτες και το ξύλο που έφαγε το Ζ σε 40 μέρες δν έφαγαν ούτε και τα τρία μοτέρ του φζρ
Έχεις καμμία σχέση με την εκκλησία?
telegonos
20/10/2019, 22:45
40 μέρες σε ξενο ονομα
Βρε λες να το πηρε ο αλλος πισω για το... μνημοσυνο;
Μόνο με τα τάματα
Σαν το Ζ δν ήταν.... τους κόφτες και το ξύλο που έφαγε το Ζ σε 40 μέρες δν έφαγαν ούτε και τα τρία μοτέρ του φζρ
Δεν ξαναμίλησα γιατί μετά το είδα ότι του έκανες ευχέλαια
40 μέρες και ο ΑληΜπαμπά. Τα Δαλτόνια έπη. Τόμος 1ος
Εν ολίγοις τα θέλει ο κ@λ@@ σου
:facepalm:
Ε βρε Dalton.Απ τη Βάντσα εισαι;
Τραβα πάρε με το κλειδί σου το μηχανάκι και αμα σου πεί τίποτα πάρε αλλους 6 μηνες φυλακή.Ετσι θα σε σέβονται όλοι μετά.
Ε βρε Dalton.Απ τη Βάντσα εισαι;
Τραβα πάρε με το κλειδί σου το μηχανάκι και αμα σου πεί τίποτα πάρε αλλους 6 μηνες φυλακή.Ετσι θα σε σέβονται όλοι μετά.
Δν ξέρω που το έκρυψε και αν το πούλησε.. όσο για τις καγκουριες που λέτε παντρεύτηκε ένας φίλος γνωστός βασικά και πήγαμε με κόφτες..εγώ απλά το ξεφτιλισα.. τώρα αν έβγαζε την μπιέλα και ήταν στο όνομα του δν νομίζω να είχε κνν θέμα με τον νόμο
Δν ξέρω που το έκρυψε και αν το πούλησε.. όσο για τις καγκουριες που λέτε παντρεύτηκε ένας φίλος γνωστός βασικά και πήγαμε με κόφτες..εγώ απλά το ξεφτιλισα.. τώρα αν έβγαζε την μπιέλα και ήταν στο όνομα του δν νομίζω να είχε κνν θέμα με τον νόμο
Πήγατε στον γάμο με κοφτες? Και τι κόψατε?
Εντωμεταξυ πιθανότατα λόγω εντοπιότητας ο άλλος τον έβλεπε να κάνει καγκουριες με μηχανάκι που ήταν στο όνομα του ......
Εντωμεταξυ πιθανότατα λόγω εντοπιότητας ο άλλος τον έβλεπε να κάνει καγκουριες με μηχανάκι που ήταν στο όνομα του ......
Πιστεύεις πώς λόγω εντοπιότητας, ο άλλος δεν γνώριζε, σε ποιόν πουλάει το μηχανάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εννοειται γνωριζε
γι αυτο αλλωστε του κανει μαγκιες τωρα
telegonos
21/10/2019, 08:15
Και ο ένας και ο άλλος, ψηφίζουν. Και δεν είναι δύο, είναι οι πολλοί που είναι έτσι. Τρόμος με πιάνει.
Αν δεν ψήφιζαν αυτοί οι πολλοί, δε θα υπήρχαν ψηφοφορίες. ;)
Κωστάκη στο deal αποδείχθηκες αλεπουδάκι από τα λεγόμενά σου.Στο τρολάρισμα είσαι πάντως μεγάλη αλεπού ιδιαίτερα εκεί που κάνεις τον πληγωμένο όταν δεν σε παίρνουν στα σοβαρά :bawl:
Keep rockin ρε παίχτη ,αρκετές σκοτούρες έχουμε, με έναν Ντάλτον ξεχνιέσαι λέμε :a022:
Έκανες μλκα που εδωσες 300 ευρώ για συμμαζέματα χωρίς να τακτοποιήσεις την μεταβίβαση πρώτα. Δεν θα ερχόσουν σε αυτήν την κατάσταση τώρα.
Έκανες μλκα που εδωσες 300 ευρώ για συμμαζέματα χωρίς να τακτοποιήσεις την μεταβίβαση πρώτα. Δεν θα ερχόσουν σε αυτήν την κατάσταση τώρα.
Πολύ σωστά έκανε. This is dalton
Πιάσε τον πωλητή και μίλησε του όμορφα,να δεις τι έχει να σου πει.
Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αν έχει σκοπό να σου φάει τα χρήματα ή απλά προφυλάσσει τον κωλο του από πιθανή στραβή που μπορούσε να σου συμβεί.
Καλή η γκαυλα ρε Ντάλτον αλλά στο χωριό μου πρώτα βάζουμε σκουφάκι και μετά κάνουμε κατάδυση.....;)
extisatokat
21/10/2019, 10:30
Αθανατη ελληνικη επαρχια,ο παρανομων, του παρανομουντος.και η αστυνομια:whistle::whistle::whistle::zzz::zzz::zzz:
Λογω εντοπιοτητος παντα βεβαιως,βεβαιως,
Ολοι ξερουν για ολους,αλλα ολοι κανουν το παγωνι.:lol:
Πιστεύω ότι θα καταλάβεις αν έχει σκοπό να σου φάει τα χρήματα ή απλά προφυλάσσει τον κωλο του από πιθανή στραβή που μπορούσε να σου συμβεί.
Καλή η γκαυλα ρε Ντάλτον αλλά στο χωριό μου πρώτα βάζουμε σκουφάκι και μετά κάνουμε κατάδυση.....;)
Να προσέχεις τους κόφτες εσύ ,γιατί έχεις και μια Α ηλικία :bawl:
Είναι πασιφανες πως από τους Dalton σε χαρακτηριζει ο Aβερελ…. Ξερεις ο ψηλος της παρεας…
Ότι είπε ο φίλος. Δες τι προθέσεις έχει. Και εγώ στην θέση του θα το έπαιρνα από τα χέρια σου. Μπορεί να μην είχα κρατήσει κλειδί, θα το έπαιρνα όμως, με γερανό, με τρέιλερ, με παρουσία αστυνομίας, θα το έπαιρνα.
Ζήτα τα λεφτά σου πίσω καλύτερα,σπασμένο μηχανάκι θα πάρεις ; :bawl:
Ζήτα τα λεφτά σου πίσω καλύτερα,σπασμένο μηχανάκι θα πάρεις ; :bawl:
Δεν είναι μια βδομάδα! 40 μέρες και 40 νύχτες είναι που έδωσε τα λεφτά. Μάλλον θα έχουν πετάξει τα λεφτά στις κουμπαριές. Αναμένω το επόμενο τεύχος με τις περιπέτειες του Μικρού Δάλτωνα . Θα έχει αγροφύλακες,κυνηγητά στα βουνά με τον Αστραπόγιαννο αλλά και τα καμμένα κουζινέτα του Ζ!:a014:
.... αλλά και τα καμμένα κουζινέτα του Ζ!....
Στ' απαυτάρια του, ξέρεις πόσα κουζινέτα έχει καβάτζα από τα R1 ;;;;;;;;;;;;;;;;
telegonos
21/10/2019, 17:21
Τι κι αν δεν είναι ίδια, καταίδια, με την ματσόλα μπαίνουν όλα.
Το μότο με πληροφόρησαν κάποιο φίλοι πως βρίσκεται σε ένα χωριό εδώ δίπλα σε ηλεκτρολόγο... καβάλησα το 1000 και πήγα σφαίρα..το πήγε ο τύπος να αλλάξουν κλειδαριές..εγώ τώρα τι να κάνω?
Coyote.V
21/10/2019, 19:20
Δάλτονα εσύ ξέρεις... την φυλακή την αντέχεις;
Και κΣαναρωτω
το χωριο να μας πεις πως λεγεται να περασουμε γιατι ακουγεται φιλοξενο και με καλοκαρδους ανθρωπους
Ρε Dalt0n, γιατι δεν τον πιανεις να μιλήσετε να δεις τι σκοπό εχει;;; Παρ'τον τηλεφωνο αν φοβάσαι μην του σπασεις το κεφαλι. Αν και ψυχραιμο σε κοβω , να σου εχει παρει 1,5 χιλιαρικο και να ψαχνεσαι εδω
Να πω την αλήθεια είχα την εντύπωση ότι σου έκανε καψόνι και μετά από σοβαρή κουβέντα θα ξεκαθάριζε το ζήτημα. Αν αλλάζει κλειδαριά, μάλλον πιο χλωμό.
Έχει ρωτηθεί και παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι έχει απαντηθεί: τα λεφτά πώς του τα έδωσες, μετρητά στο χέρι, ή μέσω τράπεζας;
Αν κανένας νομικός εδώ μέσα έχει εν τω μεταξύ σταματήσει να γελάει/κλαίει έτσι όπως τα έκανες, ας απαντήσει μήπως μπορείς να κάνεις κάποιου είδους ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μείνει η μηχανή στον ηλεκτρολόγο (ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι είναι εφικτό) μέχρι να "διαλευκανθεί" η υπόθεση. Δεν αποκλείω να χρειαστείς περισσότερα λεφτά για δικηγόρους κλπ. απ'όσα έδωσες στην αρχική αγορά. Επίσης, χωρίς μάρτυρες δε βλέπω να πηγαίνεις μακριά.
το χωριο να μας πεις πως λεγεται να περασουμε γιατι ακουγεται φιλοξενο και με καλοκαρδους ανθρωπους
To χωριό των Ντιούκς . Το Χάζαρντ. Περιμένω να του πετάει βέλη με δυναμίτες από το gsxr. Μπορεί και τα πιστόνια μαζί
Τι κι αν δεν είναι ίδια, καταίδια, με την ματσόλα μπαίνουν όλα.
Να μπεί στην συλλογή ποιιημάτων παρακαλώ :bawl:
telegonos
21/10/2019, 22:00
Απορία, τα Z δεν έχουν immobilizer; Απλό κλειδί έχουν, χωρίς τσιπάκι;
To χωριό των Ντιούκς . Το Χάζαρντ. Περιμένω να του πετάει βέλη με δυναμίτες από το gsxr. Μπορεί και τα πιστόνια μαζί
Αν το χωριό έχει και Νταίζη, μας βλέπω να οργανώνουμε ομαδική βόλτα
basilis_k6
21/10/2019, 22:37
το πρωτο 1000 ίσως να μην ειχε
Ε τι να σου πω... Βαλε τον ΡανΤαΠλαν να του κατουρησει τα λαστιχα.
Του 06 και μετά έχουν..το 5αρι δν έχει
Θύμα λέει ο τίτλος του θρεντ, τελικά βλέπω ότι εμείς είμαστε τα θύματα ...:hunter:
:priest:
telegonos
22/10/2019, 10:13
Θύμα λέει ο τίτλος του θρεντ, τελικά βλέπω ότι εμείς είμαστε τα θύματα ...:hunter:
:priest:
Το ξέρουμε βρε μάστορα ότι είναι τρολλιά η ιστορία. Αυτά που απαντάμε είναι case study στην υπόθεση ''εστω ότι δεν είναι τρολλιά''. Ουφ, όλα τα να εξηγάμε πχια;
Το ξέρουμε βρε μάστορα ότι είναι τρολλιά η ιστορία. Αυτά που απαντάμε είναι case study στην υπόθεση ''εστω ότι δεν είναι τρολλιά''. Ουφ, όλα τα να εξηγάμε πχια;
Τι case study λες μωρή κουτσομπόλα :bawl:
Coyote.V
22/10/2019, 10:19
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι τρολλιά, ο Ντάλτον είναι γνήσιος κάγκουρας.
Μέχρι το "γνήσιος", έχεις πέσει 100% μέσα.
Coyote.V
22/10/2019, 10:22
Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θα ήθελα, σε δημόσιο χώρο βρισκόμαστε.
telegonos
22/10/2019, 11:21
Τι case study λες μωρή κουτσομπόλα :bawl:
Κουτσομπόλα εγω; Ουυυυ, που να σου γίνει τρικύλινδρο το RF
:lol:
Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θα ήθελα, σε δημόσιο χώρο βρισκόμαστε.
;)
karellen
22/10/2019, 11:33
Κουτσομπόλα εγω; Ουυυυ, που να σου γίνει τρικύλινδρο το RF
:bawl:
Κάποιοι εδώ μέσα εξακολουθητε να μην έχετε ιδέα για το ποιος είναι ο Ντάλτον.. Αν κάποιος έχει ινσταγκραμ ας μου στείλει ινμποξ εδώ να ανταλλάξουμε προφίλ να δει αν αυτά που γράφω γενικός εδώ μέσα αν ισχύουν
Κάποιοι εδώ μέσα εξακολουθητε να μην έχετε ιδέα για το ποιος είναι ο Ντάλτον.. Αν κάποιος έχει ινσταγκραμ ας μου στείλει ινμποξ εδώ να ανταλλάξουμε προφίλ να δει αν αυτά που γράφω γενικός εδώ μέσα αν ισχύουν
Ποιος είπε ότι δεν ισχύουν;
Απλά μας κάνει εντύπωση ότι ισχύουν.
Το ότι ισχύουν είναι το πρόβλημα.
telegonos
22/10/2019, 15:25
Στο ''ανταλλάξουμε'' χαλάει η δουλειά μάστορα. Άμα είσαι τόσο αληθινός, δώσε λινκ απευθείας, χωρίς ανταλλαγές.
Ρε μπαγάσα το λύκειο το χεις τελειώσει ή ακόμα :bawl:
Στο ''ανταλλάξουμε'' χαλάει η δουλειά μάστορα. Άμα είσαι τόσο αληθινός, δώσε λινκ απευθείας, χωρίς ανταλλαγές.
Kostas_kk φωτό με το εξουπ να καίει..με το Ζ σουζες έχω μέσα στο προφίλ
Kostas_kk φωτό με το εξουπ να καίει..με το Ζ σουζες έχω μέσα στο προφίλ
Πήρες Ζ;
Coyote.V
22/10/2019, 15:53
Θα σφαχτώ, δεν έχω ίνστα :cry:
Πήρες Ζ;
για 40 μέρες. Αρκούν :bawl:
Lioulios
22/10/2019, 16:21
Σε νιωθω
telegonos
22/10/2019, 16:25
για 40 μέρες. Αρκούν :bawl:
Έτσι κι αλλοιώς, δεν θα κράταγε πολύ ακόμα. :lol:
telegonos
22/10/2019, 16:30
Μην σφάζεσαι άδικα, το προφίλ που λέει, είναι ένας νεαρός ηθοποιός, ουδεμία σχέση με μοτό.
Μην σφάζεσαι άδικα, το προφίλ που λέει, είναι ένας νεαρός ηθοποιός, ουδεμία σχέση με μοτό.
Γιατί ρε ο Ντάλτον τι είναι :bawl:
Ο τζάστιν μπίπερ του moto.gr..........................τόσα σουξεδάκια έχει κάνει......
telegonos
22/10/2019, 16:57
Τόξερα...
???
o_gavros
22/10/2019, 19:07
Πώς τους πετσοκοψες έτσι ρε μλκ Ντάλτον;;;
Όλοι για πάρτη σου σφάζονται :p
Πάντως από τους Ντάλτον πρέπει να είσαι ο Αβερελ
nikos6750
22/10/2019, 23:34
Δλδ ειχε 40 μερες το μηχανακι του αλλου χωρις ασφαλεια; προφανώς ο πωλητης την ειχε διακόψει μετα την ''πώληση' 'και θα πληρώσει και προστιμο για ανασφαλιστο οχημα. Ωραίος ο νταλτον και μιλάει και για απατη.
rainmike
22/10/2019, 23:52
το μηχανάκι οφείλει να είναι ασφαλισμένο μέχρι τη στιγμή της μεταβιβασης.Μετά ο πρώην ιδιοκτήτης αφού έχει πάρει αντίγραφο της νέας ασφάλειας στο όνομα του
καινούριου ιδιοκτήτη διακόπτει τη δικιά του.
το μηχανάκι οφείλει να είναι ασφαλισμένο μέχρι τη στιγμή της μεταβιβασης.Μετά ο πρώην ιδιοκτήτης αφού έχει πάρει αντίγραφο της νέας ασφάλειας στο όνομα του
καινούριου ιδιοκτήτη διακόπτει τη δικιά του.
Απο που συνάγεται αυτό?Απο την μεταβίβαση και μετά μπορείς να διακόψεις την ασφάλεια ως προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Ο νέος μπορεί να την κρατήσει εκτός κυκλοφορίας πχ για επισκευές σε συνεργείο, μπορεί να καταθέσει πινακίδες και να την κρατήσει στο σαλόνι του να την κοιτάζει, μπορεί να την κόψει και να την πουλήσει ανταλλακτικά.
Δεν είναι απαραίτητο ότι το όχημα θα ασφαλιστεί απο τον νέο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τελευταία μοτοσυκλέτα που πούλησα, την αγόρασε νεαρός (ετών 21). Η μηχανή 1000cc και δεν είναι μόνο ότι δεν καλυπτόταν όσον αφορά τα kw/hp που έχουν τα νέα διπλώματα, αλλά δεν είχε καθόλου δίπλωμα οδήγησης...Δηλαδή είχε...προ καιρού, αλλά με κάτι παραβάσεις είχε συμπληρώσει τους βαθμούς ποινής και του είχε αφαιρεθεί οριστικά το δίπλωμα...Μαργαριτάρι απο τα λίγα ο τύπος...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι κάτοχος οχήματος. Κάτοχος μπορεί να είναι και η γιαγιά μου που δεν ξέρει να οδηγάει και να έχει στο όνομα της όχημα.
Η νόμιμη κυκλοφορία είναι άλλο θέμα.
Σαφώς και στην επόμενη διασταύρωση ασφαλισμένων οχημάτων θα φάει πρόστιμο...κι αυτός και η γιαγιά μου(εφόσον δεν έχει καταθέσει πινακίδες και δεν κυκλοφορεί το όχημα...)
Και μενα ο ασφαλιστης οταν πουλησα το σκουτερ ζητησε την μεταβιβαση αν θυμαμαι καλα ωστε να διακοψει την ασφαλεια.
doctor_john
23/10/2019, 08:12
Σε παίζει μη τυχόν και πας αλλού. Το μόνο που χρειάζεται είναι "σταμάτησε την τώρα".
Πώς τους πετσοκοψες έτσι ρε μλκ Ντάλτον;;;
Όλοι για πάρτη σου σφάζονται :p
Αν δεν είχαμε το Ντάλτον με τι θα ασχολούμασταν ρε, με τους αγώνες που έχουν συνασπιστεί οι αντιροσσικοί και τσακώνονται με τους ροσσικούς :(
ΥΓ Ευτυχώς δηλαδή που κανόνισες και βόλτα και είχαμε και άλλα αξιοθέατα δω χάμω.;)
harris_x
23/10/2019, 08:16
Δλδ ειχε 40 μερες το μηχανακι του αλλου χωρις ασφαλεια; προφανώς ο πωλητης την ειχε διακόψει μετα την ''πώληση' 'και θα πληρώσει και προστιμο για ανασφαλιστο οχημα. Ωραίος ο νταλτον και μιλάει και για απατη.
Για να διακοπεί η ασφάλεια απαιτείται αντίγραφο της άδειας που να φαίνεται ότι έχει γίνει μεταβίβαση. :rolleyes:
Για να διακοπεί η ασφάλεια απαιτείται αντίγραφο της άδειας που να φαίνεται ότι έχει γίνει μεταβίβαση. :rolleyes:
Ακριβώς ,μην κοιτάς τώρα που ο Κωστάκης δεν ασχολήθηκε.
Για test ride την είχε πάρει :bawl:
rainmike
23/10/2019, 08:27
Ακριβώς ,μην κοιτάς τώρα που ο Κωστάκης δεν ασχολήθηκε.
Για test ride την είχε πάρει :bawl:
Για το σαλόνι του την ήθελε.
Για το σαλόνι του την ήθελε.
Έχω βάσιμες υποψίες ότι κοροιδεύεις :bawl:
doctor_john
23/10/2019, 08:31
Τι λετε ρε παιδιά; χρειάζομαι να αποδείξω οτιδήποτε στην ασφαλιστική; για ποιό λόγο;
Καλημέρα, σταματήστε την ασφάλιση. Υπάρχει νόμος που τους επιτρέπει να μας παίζουν έτσι;
Τι λετε ρε παιδιά; χρειάζομαι να αποδείξω οτιδήποτε στην ασφαλιστική; για ποιό λόγο;
Καλημέρα, σταματήστε την ασφάλιση. Υπάρχει νόμος που τους επιτρέπει να μας παίζουν έτσι;
Επιστροφή χρημάτων θες γιατρέ ή είσαι υπεράνω :smokin:
doctor_john
23/10/2019, 08:35
Α, γι' αυτό γίνεται το αλισβερίσι. Οκ κατάλαβα. :lol:
Αν θες να αλλάξεις ασφαλιστική φαντάζομαι το επωμίζεσαι.
Α, γι' αυτό γίνεται το αλισβερίσι. Οκ κατάλαβα. :lol:
Αν θες να αλλάξεις ασφαλιστική φαντάζομαι το επωμίζεσαι.
:nono:
doctor_john
23/10/2019, 08:57
E, πες μου! είναι νόμος να δικαιολογείς τις κινήσεις σου στην ασφαλιστική; :rolleyes:
E, πες μου! είναι νόμος να δικαιολογείς τις κινήσεις σου στην ασφαλιστική; :rolleyes:
Να σου πω ότι ξέρω και έχω κάνει.Θες να διακόψεις και να πάρεις λεφτά πίσω γιατί βγαίνει το μηχανάκι από κυκλοφορία ,τους πας καινούρια άδεια του επόμενου ή καταθετήριο πινακίδων.Τον τελευταίο μήνα τον χαρίζεις οπότε ότι κάνεις πριν ξεκινήσει ο προτελευταίος.Για διακοπή πριν τη λήξη για να αλλάξεις ασφαλιστική ,βάλτα κάτω μήπως συμφέρει να περιμένεις να λήξει για να αλλάξεις.
doctor_john
23/10/2019, 09:52
σι 'φχαριστώσ!
Βέβαια, όπως έχω γράψει τουλάχιστον 325 φορές, δε συμβαίνει με όλες τις ασφαλιστικές αυτό. Έχω διακόψει πολλές φορές απλά με ένα email "διακόψτε λόγω πώλησης, ευχαριστώ".
wthanasis
23/10/2019, 09:59
Βέβαια, όπως έχω γράψει τουλάχιστον 325 φορές, δε συμβαίνει με όλες τις ασφαλιστικές αυτό. Έχω διακόψει πολλές φορές απλά με ένα email "διακόψτε λόγω πώλησης, ευχαριστώ".
Μια από τα ίδια. Ενημέρωσα απλά ότι την πουλάω και μου επιστράφηκε το υπόλοιπο, χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν τι απέγινε.
doctor_john
23/10/2019, 10:08
και εσας :beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2019, 11:35
Το ίδιο και σε μένα.
Δεν σε ρωτάνε καν. Διακόπτεις οποτε θέλεις χωρίς αιτιολόγηση
Όλοι εσείς που διακόπτετε χαλαρά καλό είναι να μας λέτε αν παίρνετε τα υπόλοιπα λεφτά πίσω :wave2:
Όλοι εσείς που διακόπτετε χαλαρά καλό είναι να μας λέτε αν παίρνετε τα υπόλοιπα λεφτά πίσω :wave2:
Μέχρι τελευταίο ευρώ.
Μέχρι τελευταίο ευρώ.
Δε λέμε για σένα ,εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού :smokin:
Δε λέμε για σένα ,εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού :smokin:
FIESTA έχει αφού.............
FIESTA έχει αφού.............
Δυστυχώς έχει και χειρότερο πλέον.
Δυστυχώς έχει και χειρότερο πλέον.
Μίλα μωρή Χοντάρα :bawl:
Πότανα το κάνατε ,ένα τόσο σοβαρό θρεντ :tooth:
Kickstart
23/10/2019, 14:00
Δε στέκει αυτό μπακλεϊ... Όλες τις φορές που πούλησα μέσω τηλεφώνου μιλάω με τον ασφαλιστή μερικές μέρες πριν του κάνω γνωστό ότι πρόκειται να πουλήσω τη μηχανή και ότι απομένει Χ διάστημα στο συμβόλαιο και θέλω να μου επιστραφούν τα λεφτά... Ε τη μέρα που πουλάω οριστικά ξαναπαίρνω τηλέφωνο ζητάω οριστική διακοπή και τα λεφτά πάνε στο λογαριασμό μου.. Και τέλος... Βέβαια την επόμενη την ασφαλίζω πάλι στον ίδιο... Χρόνια τώρα και μπορεί να παίζει ρόλο αυτό στην άμεση εξυπηρέτηση.
Εξασκω την αστυνομικη... Αλλα δεν πειραζει. Αφου ξερετε καλυτερα καποιοι εδω μεσα... Ειρωνευτειτε ελευθερα. Πιθανη λυση προτεινω πριν φτασει ολο αυτο σε πιθανη αντιδικια
Εγώ δεν εξασκώ ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά αυτό αποδεικνύει ότι συμφώνησαν να γίνει η αγοραπωλησία. Δεν αποδεικνύει αν δόθηκαν χρήματα ή όχι. Κακό δεν είναι αλλά από μόνο του δεν φτάνει.
Εφόσον δεν υπάρχουν χειροπιαστα στοιχεία με το στόμα και με μαρτυρες ο καθένας λέει ότι θέλει..Το ότι έγινε μια εξουσιοδότηση δεν σημαίνει ότι πωλήθηκε κιόλας η μηχανή..Ο πωλητής μπορεί να πει ότι θέλει π.χ. δεν έγινε τελικά μεταβίβαση διότι εκκρεμούν τέλη κ ΚΤΕΟ και την πήρα πίσω... Επίσης δεν αντάλλαξαν κ υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνει το ποσό της αγοραπωλησίας επομένως δεν φαίνεται ότι έχει πάρει χρήματα..
Εγώ δεν εξασκώ ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά αυτό αποδεικνύει ότι συμφώνησαν να γίνει η αγοραπωλησία. Δεν αποδεικνύει αν δόθηκαν χρήματα ή όχι. Κακό δεν είναι αλλά από μόνο του δεν φτάνει. δεν εγραψα καπου για την αγοραπωλησια.
Να αποδειξει οτι ενω ετοιμαζοταν για την μεταβιβαση ο αλλος ήρθε και του πηρε την μηχανη με κλειδι που δεν του παρεδωσε. Αλλα εχει κανει τοσες πολλες παπαριες ο Νταλτον γυρω απο το θεμα που το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ζησει να την θυμαται την μοτο
δεν εγραψα καπου για την αγοραπωλησια.
Να αποδειξει οτι ενω ετοιμαζοταν για την μεταβιβαση ο αλλος ήρθε και του πηρε την μηχανη με κλειδι που δεν του παρεδωσε. Αλλα εχει κανει τοσες πολλες παπαριες ο Νταλτον γυρω απο το θεμα που το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ζησει να την θυμαται την μοτο
Δεν είπα ότι έγγραψες, είπα τι σημαίνει αυτή η μαρτυρία, αλλά όντως η κατάσταση είναι παρ τον ένα και χτύπα τον άλλο
Να αποδειξει οτι ενω ετοιμαζοταν για την μεταβιβαση ο αλλος ήρθε και του πηρε την μηχανη με κλειδι που δεν του παρεδωσε.
40 μέρες ετοιμαζόταν;
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όσοι ξέρουν, δεν ασχολήθηκαν ποτέ.