View Full Version : Θύμα απάτης
δεν εγραψα καπου για την αγοραπωλησια.
Να αποδειξει οτι ενω ετοιμαζοταν για την μεταβιβαση ο αλλος ήρθε και του πηρε την μηχανη με κλειδι που δεν του παρεδωσε. Αλλα εχει κανει τοσες πολλες παπαριες ο Νταλτον γυρω απο το θεμα που το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ζησει να την θυμαται την μοτο
Εσύ αν πουλούσες τη μηχανή σου θα ήσουν οκ δλδ με τον αγοραστή να την κυκλοφορεί χωρίς να είναι στο όνομά του; Αλήθεια;
KotsosDR
24/10/2019, 14:28
Το Δάλτωνα δεν βλέπω να γράφει...
μήπως να του πάμε τσιγάρα ? :lol:
Το Δάλτωνα δεν βλέπω να γράφει...
μήπως να του πάμε τσιγάρα ? :lol:
Θα πήγε να πάρει εξάτμιση για το Ζ.
διαβασα 14 σελίδες πόστ και είχα αγωνία να δω τι έγινε τελικά....
any news?
telegonos
24/10/2019, 15:37
διαβασα 14 σελίδες πόστ και είχα αγωνία να δω τι έγινε τελικά....
any news?
Βγαίνει καινούριο matrix το 2021.
Θα πήγε να πάρει εξάτμιση για το Ζ.
Μπα, του πήρε ο πατέρας του πίσω το κινητό :bawl:
Μπα, του πήρε ο πατέρας του πίσω το κινητό :bawl:
Ή αυτός που του το πούλησε.
:moutza::bawl:
Αφού του άλλαξε την οθόνη και του πήρε θήκη
:moutza::bawl:
+ 2, :moutza::moutza: δεν τα πετάνε έτσι αυτά Νίκο, πάει ο καφές!:bawl::bawl:
Στο... Θέμα μας: μάλλον κατάλαβε επιτέλους το μέγεθος της μ@λ@κι@ς και ψάχνει να κρυφτεί....
Στο... Θέμα μας: μάλλον κατάλαβε επιτέλους το μέγεθος της μ@λ@κι@ς και ψάχνει να κρυφτεί....[/QUOTE]
Μέχρι την επόμενη διαπλανητικη βλακεία που θα κάνει :bawl:
Αφού του άλλαξε την οθόνη και του πήρε θήκη
Πριν όμως βάλει τη δικη του sim...
Το τακτοποιήσαμε το θέμα
Για πες...
The_Scientist
24/10/2019, 20:11
Καίει λάστιχο τώρα, μη βιάζεσαι...
Coyote.V
24/10/2019, 20:37
:a014:
Το τακτοποιήσαμε το θέμα
φάνηκε σαν ατύχημα;;;;;;;;;;;;;
rainmike
24/10/2019, 22:10
κάπως έτσι μαλλον:D
https://www.youtube.com/watch?v=6HrDE5OeGas
Το τακτοποιήσαμε το θέμα
Ωραία, αναμένουμε εναγωνίως την επόμενη μ@λ@κί@ που θα κάνεις :cry:
15 σελίδες για πάρτη σου μόνο, ποιος την χάρη σου ρε συ :D
:lol:
wthanasis
24/10/2019, 22:42
Το τακτοποιήσαμε το θέμα
Εσύ είσαι έξω ή μέσα ?
Και δυο μέσα είναι αλλά όχι μαζι
Με τσιμεντάκι έγινε η δουλειά ,ξέρεις εσύ :bawl:
extisatokat
25/10/2019, 12:56
Με τσιμεντάκι έγινε η δουλειά ,ξέρεις εσύ :bawl:
υγρο τσιμεντο στην εξατμιση:D
Εσύ αν πουλούσες τη μηχανή σου θα ήσουν οκ δλδ με τον αγοραστή να την κυκλοφορεί χωρίς να είναι στο όνομά του; Αλήθεια;
Εξαρταται. Εχω δανεισει την μηχανη μου με εξουσιοδοτηση να παει στο εξωτερικο επειδη φιλος μου που ειναι σαν αδερφος μου εμεινε ξαφνικά χωρις μηχανη.
Επισης οταν αγορασα το αμαξι απο τον γαμπρο μου το κυκλοφορουσα κανα 4μηνο Αθηνα ξανα με εξουσιοδοτηση απο αυτον οτι επιτρεπει να το κυκλοφορω λογω καποιων γραφειοκρατικων μαλακιων που δεν επιτρεπανε να γινει αμεσα. Ειχε να κανει με την κυριοτητα μετα την αποπληρωμη και το αμαξι δεν φαινοταν 100% σε αυτον και λογω αποστασης... Τεσπα χαμουλης.
Στον Νταλτον συμβουλεψα τι να κανει να αποδειξει οτι οντως κινηθηκε για την αγορα της. Τωρα τι ακριβως εγινε δεν γνωριζουμε και σαφως και εχει κανει μαλακια. Εδω λεμε να παρει το μηχανακι στην κυριοτητα του.
Δηλαδη εσεις μαγκες αν σας τρωγανε 1500€...οπως του εκανε ο αλλος δεν θα ψαχνατε λυση?
...επειδη φιλος μου που ειναι σαν αδερφος μου... απο τον γαμπρο μου...
Ίδιες ακριβώς περιπτώσεις.
Εμάς δε θα μας τρώγανε 1500€, γιατί δεν είμαστε ηλίθιοι.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2019, 16:42
Δηλαδη εσεις μαγκες αν σας τρωγανε 1500€...οπως του εκανε ο αλλος δεν θα ψαχνατε λυση?
Οι μαλακιες πληρώνονται αδερφέ. Μιλάω και για μένα. Οδήγησα ανασφαλιστο μοτο που ήταν σε βιτρίνα να πάω να το δείξω στη γυναίκα μου. Παραβίασε κάποιος στοπ και βρέθηκα να πληρώνω 500 ευρώ προστιμο. Για ρωτα με....Το ξανακάνω?
Οι μαλακιες πληρονονται. ..
Συμφωνω οτι πληρωνονται. Βλέπεις να διαφωνω? Αλλα αν με καποια συμβουλη αυριο απαντηση και μας πει οτι εβγαλε ακρη? Τεσπα.
Όταν ζητάει βοήθεια ο νταλτον μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει και θαύματα πλέων δεν γίνονται
πυξιδας990
25/10/2019, 17:59
Το τακτοποιήσαμε το θέμα
αυτα ειναι..ετοιμασε το μοτορι για την πανελληνια:evil:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2019, 18:12
Συμφωνω οτι πληρωνονται. Βλέπεις να διαφωνω? Αλλα αν με καποια συμβουλη αυριο απαντηση και μας πει οτι εβγαλε ακρη? Τεσπα.
Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Και εγώ μαζί σου ειμουν. Αν διαβάσεις πιο πίσω θα δεις ότι την έλεγα σε κάποιους που τον αποπηρανε. Αλλά μετά από αυτό που διάβασα για γάμο και για το γκάζι στα τέρματα και τα 300 για συμαζεμμα εκεί είπα ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
extisatokat
25/10/2019, 19:02
Όταν ζητάει βοήθεια ο νταλτον μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει και θαύματα πλέων δεν γίνονται
Φυσικα και βοηθα ο θεος,αλλα συν Αθηνα και χειρα κινει.Βεβαιως πια Αθηνα θα βοηθουσε καποιον που το χειρα κινει ειναι η γνωστη παλινδρομικη επαναλαμβανομενη κινηση?
RaGe_Raptor
25/10/2019, 19:13
Ελα δαλτον λέγε. Και δώσε λινκ ινσταγκραμ να δω:D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2019, 19:33
Ελα δαλτον λέγε. Και δώσε λινκ ινσταγκραμ να δω:D
Εϊναι ο κερατάς όμως απόλαυση ε? ??:lol:
Εϊναι ο κερατάς όμως απόλαυση ε? ??:lol:
Και το ουίσκι, αλλά θέλει μέτρο.........
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2019, 22:17
Και το ουίσκι, αλλά θέλει μέτρο.........
Μορε Κάτσε πρώτα να το βρούμε και μετά σου λέω εγώ τι μέτρα θα πάρει :smokin:
Ίδιες ακριβώς περιπτώσεις.
Εμάς δε θα μας τρώγανε 1500€, γιατί δεν είμαστε ηλίθιοι.
Καταρχήν το άτομο αυτό που αγόρασα το Ζ το ξέρω από 10χρονων όταν ήμουν και αυτός 13 και παίζαμε μπάλα στα στενά και έκανε 150 ζαρακια.. μετά κάπου στο λύκειο ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον γιο του αδερφού του πατέρα μ.και κατέληξαν να είναι κολλητοί και ήμουν και εγώ στην παρέα(μέχρι που έφυγε Κύπρο ο ξάδερφος). μετά χαθήκαμε για λίγο..ως που ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί εδώ και μετά ξεκίνησα και εγώ για κάπου 2 χρόνια δουλεύαμε μαζί.. μετά έγινε νέος αγρότης και δν είχαμε πολλά πάρε δώσε αλλά τον ήξερα ρ φίλε ποιος είναι δν θα Μ περνούσε ποτέ απ' το μυαλό ότι θα μπορούσε να μ φάει λεφτά...και στην τελική δν προσπάθησε να μ φάει λεφτά.. απλά νευρίασε με το ότι δν είχα κάνει μεταβίβαση και ήταν στο όνομα του και εγώ έκανε τον Ταλιμπάν όλη μέρα και όλη νύχτα..(μέχρι και στο σχολείο είχα μπει ένα πρωί και το έκανα μπάντες στο μωσαϊκό)
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ !!!11
δν θέλω να του σπάσω το κεφάλι γτ δν θέλω να κάτσω πάλι ούτε ένα βράδυ στο κρατητήριο ούτε έχουν χρήματα οι δικοί μ να με βγάλουν..τι μπορώ να κάνω τώρα? Δν έχω τπτ στα χέρια μου.. βρίσκομαι σε μια κατάσταση χάλια
και στην τελική δν προσπάθησε να μ φάει λεφτά.. απλά νευρίασε με το ότι δν είχα κάνει μεταβίβαση και ήταν στο όνομα του και εγώ έκανε τον Ταλιμπάν όλη μέρα και όλη νύχτα..(μέχρι και στο σχολείο είχα μπει ένα πρωί και το έκανα μπάντες στο μωσαϊκό)
ΣΑΓΑΠΑΩ! :pink: :pink: :pink:
Θα το έβαζα φωτιά μπροστά του.......Και το γαμάτο???θα ήταν στο όνομα μου....Δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα.....:moutza: που θεωρείσαι και θύμα.....
doctor_john
25/10/2019, 23:09
Για burnout δεν λεμε τίποτα, αμαρτία.
Θέλει λίγο προσοχή ή και κανα κράσπεδο, παθητικά όμως κινδυνευουν λιγότεροι..
Καταρχήν το άτομο αυτό που αγόρασα το Ζ το ξέρω από 10χρονων όταν ήμουν και αυτός 13 και παίζαμε μπάλα στα στενά και έκανε 150 ζαρακια.. μετά κάπου στο λύκειο ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον ξάδελφο μ.και κατέληξαν να είναι κολλητοί και ήμουν και εγώ στην παρέα(μέχρι που έφυγε Κύπρο ο ξάδερφος). μετά χαθήκαμε για λίγο..ως που ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί εδώ και μετά ξεκίνησα και εγώ για κάπου 2 χρόνια δουλεύαμε μαζί.. μετά έγινε νέος αγρότης και δν είχαμε πολλά πάρε δώσε αλλά τον ήξερα ρ φίλε ποιος είναι δν θα Μ περνούσε ποτέ απ' το μυαλό ότι θα μπορούσε να μ φάει λεφτά...και στην τελική δν προσπάθησε να μ φάει λεφτά.. απλά νευρίασε με το ότι δν είχα κάνει μεταβίβαση και ήταν στο όνομα του και εγώ έκανε τον Ταλιμπάν όλη μέρα και όλη νύχτα..(μέχρι και στο σχολείο είχα μπει ένα πρωί και το έκανα μπάντες στο μωσαϊκό)
Κωστάκη ,ας ξεκινήσουμε από τα βασικά αγόρι μου :bawl:
Κωστάκη ,ας ξεκινήσουμε από τα βασικά αγόρι μου :bawl:
Δν είναι κανονικός γιος του θείου μ...ήταν γιος της πρώην γυναίκας του θείου μ
Lioulios
26/10/2019, 01:07
Μετραει κανονικα σαν γιος ομως.
Μπαίνω κάθε μέρα να δω τι γράφτηκε στο ποστ. Μπορεί όλοι σας, να γράφετε διάφορα διασκεδαστικά πράγματα και ομολογώ γελάω πολύ. Όταν γράφει όμως ο Ντάλτον .... Απλά κλαίω!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/10/2019, 05:36
Τι είναι τα ζαρακια?
Eγώ γιατί πιστεύω πώς κατά βάθος τον ζηλεύεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
George_Sp
26/10/2019, 07:19
Πρωινός καφές με Δάλτον.
Έχει φάει τη σκόνη του όλη η υπόλοιπη (;) θεματολογία του μοτο. :beer:
o_gavros
26/10/2019, 07:28
Θα το έβαζα φωτιά μπροστά του.......Και το γαμάτο???θα ήταν στο όνομα μου....Δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα.....:moutza: που θεωρείσαι και θύμα.....
Πώς τους πετσοκοψες έτσι ρε μλκ Ντάλτον;;;
Όλοι για πάρτη σου σφάζονται :p
Αυτό ακριβώς,τιποταλλο :p
doctoras
26/10/2019, 07:40
Off topic > Θύμα απάτης > Α.Πανια mode
:tooth:
Kickstart
26/10/2019, 09:34
Τι 150ζαρακια τι είναι ρε παιδιά;
Όπως στρατιωτάκια ακουνητα ένα πράμα;
Τι 150ζαρακια τι είναι ρε παιδιά;
Όπως στρατιωτάκια ακουνητα ένα πράμα;
Ζαρακια[:ουσ, ουδέτερο] ποδαράκια,γκελακια,τρυκ με σφαίρα (ποδοσφαίρου)
Καταρχήν το άτομο αυτό που αγόρασα το Ζ το ξέρω από 10χρονων όταν ήμουν και αυτός 13 και παίζαμε μπάλα στα στενά και έκανε 150 ζαρακια.. μετά κάπου στο λύκειο ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον γιο του αδερφού του πατέρα μ.και κατέληξαν να είναι κολλητοί και ήμουν και εγώ στην παρέα(μέχρι που έφυγε Κύπρο ο ξάδερφος). μετά χαθήκαμε για λίγο..ως που ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα μαγαζί εδώ και μετά ξεκίνησα και εγώ για κάπου 2 χρόνια δουλεύαμε μαζί.. μετά έγινε νέος αγρότης και δν είχαμε πολλά πάρε δώσε αλλά τον ήξερα ρ φίλε ποιος είναι δν θα Μ περνούσε ποτέ απ' το μυαλό ότι θα μπορούσε να μ φάει λεφτά...και στην τελική δν προσπάθησε να μ φάει λεφτά.. απλά νευρίασε με το ότι δν είχα κάνει μεταβίβαση και ήταν στο όνομα του και εγώ έκανε τον Ταλιμπάν όλη μέρα και όλη νύχτα..(μέχρι και στο σχολείο είχα μπει ένα πρωί και το έκανα μπάντες στο μωσαϊκό)
ΑΝ είχες γεννηθεί πρίν από 30-40 χρόνια μέχρι κι' ο Αγγελόπουλος θα σε σκηνοθετούσε.............
''Το μετέωρο burnout του Ντάλτον'' ή κάτι παρόμοιο 'ξέρω γώ.....
Ας πούμε, ''Ο Ντάλτον ποτέ δεν κοιμάται'', ήρωα μιλάμε θα σ' έκανε ο Παναγιωτόπουλος....
...κι' ας τα γατάκια να λένε, να ξέρεις σε ζηλεύουνε, γιατί είσαι γνήσιο λαικό καγκουρόπαιδο......
ΑΝ είχες γεννηθεί πρίν από 30-40 χρόνια μέχρι κι' ο Αγγελόπουλος θα σε σκηνοθετούσε.............
''Το μετέωρο burnout του Ντάλτον'' ή κάτι παρόμοιο 'ξέρω γώ.....
Ας πούμε, ''Ο Ντάλτον ποτέ δεν κοιμάται'', ήρωα μιλάμε θα σ' έκανε ο Παναγιωτόπουλος....
...κι' ας τα γατάκια να λένε, να ξέρεις σε ζηλεύουνε, γιατί είσαι γνήσιο λαικό καγκουρόπαιδο......
Να τον κάνεις γαμπρό,να αξιοποιήσει τον στόλο.....
Να τον κάνεις γαμπρό* ,να αξιοποιήσει τον στόλο.....
*Άντρα που παντρεύτηκε την κόρη της γυναίκας σου.
Πρέπει να τα εξηγούμε αυτά να μην μπερδευομαστε.
AUFGEBRACHT
26/10/2019, 11:04
Μετραει κανονικα σαν γιος ομως.
Τον θεωρούν όμως παραγιό...
AUFGEBRACHT
26/10/2019, 11:15
Έχει φάει τη σκόνη του όλη η υπόλοιπη (;) θεματολογία του μοτο. :beer:
Και όχι μόνο...
411846
Και όχι μόνο...
411846
ρεεεεεεεε........:cry::bawl:
πυξιδας990
26/10/2019, 12:23
νταλτον παιζε μπαλα φιλε και βρες ενα μακανταν λαστιχο να αντεξει τα κολιδια
tωρα που αλλαξε κλειδαρια εδωσε ο ξαδερφος απο ττη μερια της πρωην γυναικας του πατερα ΟΛΑ τα κλειδια στον Δάλτωνα;; ή θα κανει καταδρομικη τη νυχτα και θα του παρει παλι το μοτορι;;;
Εμένα με ενδιαφέρει αν καθάρισε ο πατέρας ή το αφεντικό ? ή ρε μπαγάσα απλά ξεχνάς τι έχεις γράψει νωρίτερα :bawl:
Μήπως να το διάβαζες μία από την αρχή :smokin:
Εγω πάλι θέλω να δω αν η πεθερά είναι καλύτερη απο την κόρη
o_gavros
26/10/2019, 13:36
@μπακλη
Δεν κάνει, ρε μάγκα.
Μην τον προσβλυνεις τον καλλιτέχνη. Τι θέλεις να σου πει εν τέλει,πως φτιάχνεται, να πούμε, το ραγου;
Διότι πάσα εργο,να πούμε, δε σιαχνεται για χαβαλε.
Είναι να διδαχνει κιόλας...
@μπακλη
Δεν κάνει, ρε μάγκα.
Μην τον προσβλυνεις τον καλλιτέχνη. Τι θέλεις να σου πει εν τέλει,πως φτιάχνεται, να πούμε, το ραγου;
Διότι πάσα εργο,να πούμε, δε σιαχνεται για χαβαλε.
Είναι να διδαχνει κιόλας...
Εντάξει φίξιον είναι το εργάκι ,δεν είπε κανείς πάντως ότι δεν έχει ενδιαφέρον :bawl:
Μόνος του παίζει μπάλα ο φούστης ο Κωστάκης :a022:
Τελικά το τσιμέντο ήταν ΤΙΤΑΝ ή ΗΡΑΚΛΗΣ?