View Full Version : Husqvarna Norden 901
Εχω τα 690. Μπορω να τα δωσω προκαταβολη και τα υπολοιπα σε δοσεις? :lol::lol:
Με τα 690 ευρώ αγοράζεις τους εκκεντροφόρους τους αποθηκεύεις και αφού γίνεται χαμός κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα στην αγορά.
Τότε θα τους χρυσο-πουλήσεις και με το κέρδος θα πάρεις κάτι που να μην χαλάει.
2stroker
14/06/2024, 08:48
Με τα 690 ευρώ αγοράζεις τους εκκεντροφόρους τους αποθηκεύεις και αφού γίνεται χαμός κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα στην αγορά.
Τότε θα τους χρυσο-πουλήσεις και με το κέρδος θα πάρεις κάτι που να μην χαλάει.
Σ Α Τ Α Ν Ι Κ Ο!! :lol:
mia_zoi_kawa
14/06/2024, 08:49
Εγω νομίζω ότι απλά ο αντιπρόσωπος κάνει σωστά την δουλειά του.
Προώθησε την φίρμα με την συμμετοχή του norden στο rally raid και τώρα κάνει μια δυνατή προσφορά στο καλύτερο χρονικό σημείο της σεζόν για να πουλήσει ο άνθρωπος.
Πολύ τίμιο. Μακάρι να είχαμε και άλλος σαν αυτόν.
δεν αγοράζεις ποτέ 1ης γενιάς μοντέλα απο Αυστρία. νόμος
basilis_k6
14/06/2024, 12:57
Εγω νομίζω ότι απλά ο αντιπρόσωπος κάνει σωστά την δουλειά του.
Προώθησε την φίρμα με την συμμετοχή του norden στο rally raid και τώρα κάνει μια δυνατή προσφορά στο καλύτερο χρονικό σημείο της σεζόν για να πουλήσει ο άνθρωπος.
Πολύ τίμιο. Μακάρι να είχαμε και άλλος σαν αυτόν.
Η αληθεια ειναι πως ο πετροπουλος εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια και πολύ τιμιες προσφορες.
doctor_john
14/06/2024, 13:54
Μη γινόμαστε κουτσομποληδες όμως με αυτούς τους εκκεντροφόρους.
Είναι ωραίοι κινητήρες, πολύ δυνατοί και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.
Δυστυχώς έβγαλαν αυτό το σφάλμα που εύχομαι να είναι θέμα των εκκεντροφόρων αλλά όσο περισσότερα διαβάζω τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται.
Μήπως είναι ώρα να αναγνωρίσουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο;
Πολύς κόσμος σε άλλες χώρες το συζητά ανοικτά , χωρίς υπερβολές, καταγγελίες κ.λπ.
Η κάστα αυτών που ορίζουν την νομοθεσία λειτουργεί ενάντια στην λογικη και κατ επεκταση στα συμφέροντα μας.
Βρισκόμαστε ενάντια στο πνεύμα των νόμων για το περιβάλλον και τα εργοστάσια ξαφνικά παλεύουν ενάντια στην φυσιολογική λειτουργία των κινητήρων στην προσπάθεια τους να πιάσουν τα όρια.
Όλες οι σύγχρονες μοτό χρειάζονται παραπάνω κυβισμό και να ρυθμιστούν στα όρια του μίγματος με αποτέλεσμα να ζοριζεται υπερβολικά ο κινητήρας, να πληρώνουμε ακριβότερα ασφάλιστρα κ.λπ.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι μας προσφέρεται για αυτούς τους λόγους και πως χρειάζεται να υπολογίζουμε τον έλεγχο - διόρθωση του εξαρχής.