View Full Version : Ποια Sport Touring-Supersport?
Νομίζω ότι στα 4Κ, θα βρεις μόνο 1ης γενιάς hayabusa...Όχι απαραίτητα κακό, αλλά γενικά λόγω hype, τα μπούσα πωλούνται σχετικά ακριβά για τα χρόνια που έχουν πλέον στην πλάτη τους, άσε που θα δυσκολευτείς να βρεις "καθαρό". Βάζω λοιπόν αυτή την αγγελία εδώ https://www.car.gr/23691136-bmw-k-1200-s-k-12oo-s
φαίνεται καλό, καθαρό, λογικά και ο ιδιοκτήτης θα είναι σοβαρός. Τα Κ παίρνουν και διαφορετικά (ψηλότερα) κλιπον, είναι πάντως πιο άνετα από το hayabusa.
Σε σκούτερ μπορώ να βάλω κλιπον? Ξέρει κανείς αν πουλάνε κιτ ? Γιατί είναι λίγο όρθιο και θέλω κάτι ποιο σκυφτό
DrYamastura
18/03/2020, 08:35
Θα σου χαρίσω από το μπουσα
όδήγηγα χθες το zx6 r ενός φίλου για λιγο και σε ταχύτητες τελείως αναγνωριστικές.
Πολύ σκυφτό μου φάνηκε.
Οπότε αποκλείω να πάρω κάποιο σσ…..
Ακόμα απορώ με το φίλο μου που μας πήγαινε δικάβαλο σαν διάολος.....με το gsxr k4..
Το μπουσα είναι λίγο πιο όρθιο?
Με βλέπω μάλλον με κ1300σ
θα ήθελα βέβαια να δω αι το ζζρ και το βασιλιά...
Δοκίμασα την εργονομία, σε έκθεση του νέου CBR1000RRR,
... ούτε 5 δευτερόλεπτα δεν κρατήθηκα, διαμαρτυρόνταν όλες οι κλειδώσεις και η μέση.
Στατικά έχει διαφορά από εν κινήσει, αλλά και πάλι ...τα ss είναι μέχρι τα πρώτα -άντα...
Έχοντας οδηγήσει το Κ, θα έλεγα ότι απαιτεί bar-risers, είναι αρκετά σκυφτό και μακρύ,
το Μπούσα αν και δεν του φαίνεται, είναι πολύ καλύτερο εργονομικά.
// Β
DrYamastura
18/03/2020, 09:22
Το κ1200σ που είχα δεν με ενοχλούσε.
Το είχα και για καθημερινό 6 μήνες ,πριν πάρω και σκούτερ και όχι σε ανοιχτές διαδρομές αλλά και κέντρο Αθήνας πολύ συχνά.
Νομίζω ότι το μπούσα θα είναι πιο κουραστικό,αλλά εννοείτε δεν το θέλω για καθημερινό.
Δεν με απασχολεί τόσο η κούραση,όσο η πολλή σκυφτή οδήγηση που δεν έχω συνηθίσει
Θέλω απλά μια πιο όρθια θέση οδήγησης σε αυτό.
ρε μαν αμα δεν εχεις ιδεα τι θες τι καθομαστε και συζηταμε 7 σελιδες?
και οχι τιποτα αλλο, μετα απο τοση κουβεντα δεν εχει βγει και τιποτα σε σχεση με την πρωτη σελιδα περα απο το οτι τα ss δεν ειναι οσο ανετα οσο τα supersport (αρκετα παραξενο πραγμα δηλαδη)...
Θα σου χαρίσω από το μπουσα
Αν έχεις την καλοσύνη να μου μετρήσεις τα κέντρα να δω αν μπαίνουν θα το εκτιμούσα
Ευχαριστώ
DoctoR_k6
18/03/2020, 11:07
Παρε το μοτο-θρυλος (V- Strom) να ξεμπερδευεις...
Δεν σε βλεπω ''αληθινα'' ψημενο για sport touring κ ουτε κατα διανοια SS.
Στο μυαλο σου πρωτιστως ειναι η ανεση οποτε ξεχνα τα τα ''σκυφτα''.
Θέλω πολλά άλογα, αλλά είμαι τουρίστας.
Θέλω Ι4, αλλά το δουλεύω μέχρι 8000 στροφές.
Θέλω μπούσα, αλλά δε θέλω να σκύβω.
telegonos
18/03/2020, 11:45
Βάλε και το σούπερ σουξέ των τελευταίων ετών:
Είναι ακόμα νέος άνθρωπος μια χαρά μάχιμος, συμπεριφέρομαι λες και είμαι 80χρονος με αρθριτικά και το θεωρώ και φυσιολογικό.
Τον καταλαβαίνω διότι γνωρίζω λίγο background.
Νομίζω ένα zzr 1400 που έχει προταθεί αν δεν κάνω λάθος, είναι περισσότερο από ότι πρέπει - μοντέλο 07 - 09.
DrYamastura
18/03/2020, 12:32
Ευχαριστώ παιδιά για όλες τις απαντήσεις και σόρρυ που δεν κάλυψα πλήρως τον viper1!
Πειράζει να είμαι κάποιος αντίστοιχος,αυτών των οδηγών αυτοκινήτων,που έχουν γρήγορα αυτοκίνητα και δεν τα ξεζουμίζουν όλη την ώρα και μια φορά στο τόσο τα τρέχουν με σχετική πάντα ασφάλεια?
Δλδ όλοι με τις πόρσε,bmw M και γενικά πισωκίνητα,4κίνητα κλπ είναι όλοι βατάνεν και ντρίφτερς στο king of the kings?
Αν ήμουν ειδήμονας και ρόσσι προφανώς και δεν θα ρωτούσα.
Ψάχνοντας πάω,με γνώμονα να μου αρέσει και να συνδυάζει ροπή και γκάζι και με κάποιες μετατροπές,να γίνει και πιο άνετο.
Δεν είναι ο τομέας μου οι μηχανές ούτε είμαι αυθεντία.
Γι' αυτό και κάποιες ερωτήσεις-προβληματισμοί να φαίνονται αστείοι και να δείχνουν άνθρωπο αναποφάσιστο.
Κάποια μειονεκτήματα μηχανών για εμένα προσωπικά,ίσως να μπορέσουν να διορθωθούν με παρεμβάσεις.π.χ https://www.youtube.com/watch?v=vvSHtyLGBY4
Αυτά τα σκέφτηκα στην πορεία των γραφόμενών μου,γι' αυτό και οι αλλαγές μέσα στο κουρκούτι μου και στα ποσταρίσματά μου.
Ευχαριστώ παιδιά για όλες τις απαντήσεις και σόρρυ που δεν κάλυψα πλήρως τον viper1!
Πειράζει να είμαι κάποιος αντίστοιχος,αυτών των οδηγών αυτοκινήτων,που έχουν γρήγορα αυτοκίνητα και δεν τα ξεζουμίζουν όλη την ώρα και μια φορά στο τόσο τα τρέχουν με σχετική πάντα ασφάλεια?
Δλδ όλοι με τις πόρσε,bmw M και γενικά πισωκίνητα,4κίνητα κλπ είναι όλοι βατάνεν και ντρίφτερς στο king of the kings?
Ψάχνοντας πάω,με γνώμονα να μου αρέσει και να συνδυάζει ροπή και γκάζι και με κάποιες μετατροπές,να γίνει και πιο άνετο.
Γι' αυτό και κάποιες ερωτήσεις-προβληματισμοί να φαίνονται αστείοι και να δείχνουν άνθρωπο αναποφάσιστο.
Κάποια μειονεκτήματα μηχανών για εμένα προσωπικά,ίσως να μπορέσουν να διορθωθούν με παρεμβάσεις.π.χ https://www.youtube.com/watch?v=vvSHtyLGBY4
Αυτά τα σκέφτηκα στην πορεία των γραφόμενών μου,γι' αυτό και οι αλλαγές μέσα στο κουρκούτι μου και στα ποσταρίσματά μου.
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα γιατρέ να με συμπαθάς :cry:
panavour
18/03/2020, 12:47
Και αφου σου απαντησαμε στα ερωτηματα σου,αν θες σαν γιατρος πες μου,αν εχω παρει μια τυροπιττα αλλα δεν ξερω τι εχουν πιασει τα χερια μου,ή τα χερια αυτου που την εβαλε στην βιτρινα του φουρνου,που την αγορασα ,αν την βαλω να την ζεστανω στον φουρνο μικροκυμματων ή στον κλασσικο φουρνο σκοτωνεται ο τυχων κορωνοιος που πιθανως να εχει επανω η τυροπιττα?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα γιατρέ να με συμπαθάς :cry:
Έχω σκεφτεί να ρωτήσω τον Μάρκου που είναι μετρ των μπουσα μήπως έχει κάτι σωστό να προτείνει.
DrYamastura
18/03/2020, 13:07
Και αφου σου απαντησαμε στα ερωτηματα σου,αν θες σαν γιατρος πες μου,αν εχω παρει μια τυροπιττα αλλα δεν ξερω τι εχουν πιασει τα χερια μου,ή τα χερια αυτου που την εβαλε στην βιτρινα του φουρνου,που την αγορασα ,αν την βαλω να την ζεστανω στον φουρνο μικροκυμματων ή στον κλασσικο φουρνο σκοτωνεται ο τυχων κορωνοιος που πιθανως να εχει επανω η τυροπιττα?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Η μέχρι στιγμής κατάσταση δείχνει ότι οι ακριβοί γερμανικοί φούρνοι,βλέπε Miele,siemens δεν έχουν καλά αποτελέσματα στη χώρα όπου παρασκευάζονται.
Οι φτηνοί κινέζικοι δυσκολεύτηκαν στην αρχή να πιάσουν τη σωστή θερμοκρασία εξουδετέρωσης του ιου,αλλά με κάποιες τροποποιήσεις δειχνει να τα καταφέρνουν.
Οι ελληνικοί ξυλόφουρνοι έφεραν ενδημία σε δύο ελληνικά χωριά.
DrYamastura
18/03/2020, 13:08
Έχω σκεφτεί να ρωτήσω τον Μάρκου που είναι μετρ των μπουσα μήπως έχει κάτι σωστό να προτείνει.
Thanks boy!
Σου εστειλα μερικες σελιδες πριν λινκ για πιο ψηλα κλιπον για μπουσα. Αφ ενος βλεπονται αφ ετερου σε σηκωνουν τοσο οσο. Η καρατιμονα δεν του παει ουτε οπτικα ουτε οδηγικα. Αν θες ορθιο παρε ορθιο, υπαρχουν ενα σωρο. Αντε και με συγχυσες! :bawl:
Να πω gtr1400? Πρέπει να ανέβει λίγο το μπάτζετ όμως. Αλλιώς fazer 1000
Thunderace
18/03/2020, 18:35
fazer 1000 στα 4.000€, η πιο τουρινγκ και πολυ αξιοπιστο FJR 1300
...τα ss είναι μέχρι τα πρώτα -άντα...
Αυτό πες το σε κάτι τύπους που πριν 20 χρόνια με πέρασαν τάπα σα σταματημένο στο Αρτεμισιο, και μετά το τούνελ στο βενζινάδικο βλέπω κάτι 60ρηδες να τρώγονται μεταξύ τους σε στυλ
- Σε πάτησα
-Εμένα ρε κουλαδι?
-Σα κορινα ήσουν
-Σα σαύρα πήγαινες
Κτλ κτλ :bawl:
rainmike
18/03/2020, 21:03
Παντως το θρεντ γαμαει το διαβάζω για να με πάρει ο ύπνος.Α ρε πως φαίνεται ο επαγγελματίας :)
Αυτό πες το σε κάτι τύπους που πριν 20 χρόνια με πέρασαν τάπα σα σταματημένο στο Αρτεμισιο, και μετά το τούνελ στο βενζινάδικο βλέπω κάτι 60ρηδες να τρώγονται μεταξύ τους σε στυλ
- Σε πάτησα
-Εμένα ρε κουλαδι?
-Σα κορινα ήσουν
-Σα σαύρα πήγαινες
...αν ήταν "καλοδιατηρημένοι",
εξάλλου πάντα υπάρχει εξαίρεση.
Στο θέμα μας,
ξανά προτείνω: ρίξε μια ματιά στο Sprint ST 1050 και ας μη το παντρευτείς... εεεεε αγοράσεις ήθελα να πω.
(πρέπει να έχει στη Βριλησού 35, στο Πολύγωνο)
// Β
Αγαπητέ DrYamastura, το πρόβλημα στη συζήτηση είναι ότι είναι ξεκάθαρο πως έχεις κάποια κενά ακόμη και στις θεωρητικές γνώσεις παρά το γεγονός οτι πέρασαν κάποιες μηχανές από τα χέρια σου.
Οπότε κακώς θέτεις εσύ προτάσεις μοτοσυκλετών. Αν θες να σε βοηθήσουν οι συνάδελφοι (με τις όποιες γνώσεις του ο καθένας), θα πρέπει να προσδιορίσεις με τις καλύτερες δυνατόν λεπτομέρειες τη χρήση που θα κάνεις. SuperSport και άνεση δε πάνε μαζί, ούτε δικάβαλο με μια κυρία αντίστοιχων Μαΐων με τη δική σου ηλικία (και εννοώ και μια 10ετία μικρότερη σου να είναι). Και αφού εσύ δεν έχεις τέτοια εμπειρία, φαντάζομαι αυτή.
Είμαι σε παρόμοια με σένα ηλικία (λίγο μεγαλύτερος) έχω πολύ μικρό παιδί και έχουν τελειώσει τα πολυήμερα ταξίδια με moto για εμένα. Μπορεί να μου συμβεί κάθε 2-3 χρόνια να πάω ένα ταξίδι με κάποιον φίλο στο εξωτερικό ή ποιο συχνά ημερήσιες αποδράσεις. Αυτή τη στιγμή την μοτοσυκλετιστική μου ανάγκη την καλύπτει ένα μικρό 250άρι On/Off με ημερήσιες αποδράσεις στο βουνό και 2-3 φορές το χρόνο θα φύγω και από ένα χωμάτινο διήμερο για ΟνΟφφάδα με κάτι τρελούς μεσήλικες που έχω μπλέξει.
Όμως θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω κάτι που θα μου δώσει κάποιες ευχάριστες ασφάλτινες εκδρομές με στροφιλίκια σε επαρχιακούς και μη. Δε θα σου προτείνω κάτι γιατί περιμένω εσύ να δώσεις περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Θα σου δώσω όμως μια συμβουλή. Θα πάρεις κάτι που εσύ να μπορείς να "φτάσεις" τα όρια του και όχι η μηχανή να σε φτάνει και να ξεπερνάει τα δικά σου όρια. Αν πάρεις κάτι τέτοιο σύντομα θα το πουλήσεις. Αν πάρεις κάτι που θα "το έχεις" θα το ευχαριστηθείς και μετά από κάποια χρόνια θα πας στο επόμενο βήμα. Δε πρέπει να πάρεις κάτι που σου αρέσει οπτικά. Πρέπει να βρεις ποια είναι η γκάμα μοτοσυκλετών που σου ταιριάζει για αυτά που πραγματικά θες και μέσα από αυτή τη γκάμα να διαλέξεις κα΄τι που θα σου αρέσει και οπτικά.
Για μένα είσαι μέχρι 1000cc μάξιμουμ και φυσικά όχι σε SS. Ότι θα είναι κάτι άλλο από SS είναι σίγουρο, το τι ακριβώς θα είναι θα μας το πεις εσύ περιγράφοντας τη χρήση.
Όλα τα παραπάνω σου τα γράφω πολύ φιλικά.
DrYamastura
19/03/2020, 19:14
Καλησπέρα,
STF ευχαριστώ για το ειλικρινές σου ποστ.
Θελω ένα σκούτερ για μέσα στην πόλη κυριως λόγω κρύου και βροχών το χειμώνα.
Οπότε πάει το κεφάλαιο καθημερινής μετακινησης.
Με τη γυναίκα μου δεν πρόκειται να κάνουμε κάποιο ταξίδι ή εξόρμηση εκτός αττικής.
Άρα η δεύτερη μηχανή θα είναι αποκλειστικά για ιδία χρήση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω μακρινό ταξίδι,μόνο ημερήσιες βόλτες ακτίνας 250 χλμ. περίπου και αυτό όχι πολύ συχνά.
Αλλά αυτά θέλω να τα χαίρομαι με μια μηχανή που μου αρέσει όταν την βλέπω-καβαλάω.
Δεν θέλω να ανακαλύψω τα όρια μου(έχω αμάξι για αυτό το λόγο και πάντα σε πίστα) ούτε της μηχανής.
SS τα έχω αποκλείσει.
θέλω να έχει ροπή και να έχει άνοιγμα για μια φορά στις τόσες που θα το ανοίξω με ασφάλεια,όσο αυτό γίνεται,σε κάποια στιγμή της βόλτας.
Να πηγαίνω 180-200 εθνική και να μην ζορίζεται.
Μου αρέσει το Fz1 fazer ,K1300s,Hayabusa,Bking(Άσχετη η σειρά που τα έγραψα)
Σε 2η μοίρα triumph st 1050,Aprilia Tuono,zzr 1200
Τα νεότερα ανεβαίνουν σε μπάτζετ.
Επειδή μου αρέσει να αλλάζω συχνά ΙΧ και μηχανές,θα ήθελα να έχει και μια σχετική μεταπωλητική αξία και να πωλείται και σχετικά εύκολα.
Δεν Θέλω 2ο γάμο!!
Καταλαβαίνω απόλυτα τα κενά μου(θεωρητικά και πρακτικά).
Γι' αυτό και όταν καλυτερέψει η κατάσταση θα ξαναπάω σε κάποιο σχολείο για θεωρία και πράξη σε πίστα.
doctor_john
19/03/2020, 20:02
Είσαι απολαυστικός! Τα θέλεις όλα και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το εκφράσεις. Σε χαίρομαι, ειλικρινά.
Αυτό το "να έχει και μια σχετική μεταπωλητική αξία και να πωλείται και σχετικά εύκολα" φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις
πως δεν έχει να κάνει τόσο με την μοτοσυκλέτα όσο με το κοινό που απευθύνεσαι.
Μικρή χώρα, μικρό κοινό, κ.λπ.
Με λίγα λόγια θέλεις αυτά που περιγράφεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα, σαν να το νοικιάζεις.
Η γνώμη μου είναι να πάρεις ότι σου αρέσει σχετικά νέο και σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να αποφύγεις τις επισκευές
και το ψυχολογικό όριο της ηλικίας του στην μεταπώληση.
Πιθανά θα το πληρώσεις αρκετά, θα το βάλεις αγγελία σχετικά σύντομα με στόχο όταν πωληθεί να σου επιστρέψει
2-2,5 χιλιάδες ευρώ λιγότερα.
Θα έχεις οικονομία σε σχέση με το να το νοίκιαζες σε πολύ καλή τιμή και αν όλα πάνε καλά, θα έχεις τα 5/7 του κεφαλαίου σου
για την επόμενη, υπολογίζοντας και την συντήρηση που θα χρειαστεί για να παρουσιαστεί όπως την αγόρασες.
Καταλαβαίνεις ότι διαμορφώνεις μια εξίσωση με πολλές παραμέτρους που θέλεις να εφαρμόσει σε ένα αρκετά ευμετάβλητο πεδίο.
DrYamastura
19/03/2020, 21:04
Νομίζω συνάδελφε-John το έπιασες καλά το νόημα!
RaGe_Raptor
19/03/2020, 21:06
Hayabusa + scooter μονόδρομος.
πωλείται σχετικά εύκολα,αλλά μάλλον δεν θα θες να το πουλήσεις.
Lioulios
19/03/2020, 21:25
Μια καλοσυντηρημενη και καθαρη μπουσα , παντα πουλιεται .
panavour
19/03/2020, 21:47
τελος 2030 μετα απο 2-3 πανδημιες και αλλα 2-3 μνημονια ,θα συνεχιζεται το σηριαλ του μοτο με τιτλο -ΠΟΙΑ touring super sport θα παρει ο γιατρος και γιατι:ufo:
τελος 2030 μετα απο 2-3 πανδημιες και αλλα 2-3 μνημονια ,θα συνεχιζεται το σηριαλ του μοτο με τιτλο -ΠΟΙΑ touring super sport θα παρει ο γιατρος και γιατι:ufo:
Άμα βγει το εμβόλιο να δεις τι θα γίνει.
Μια καλοσυντηρημενη και καθαρη μπουσα , παντα πουλιεται .
Καλοσυντηρημένη, καθαρή μπούσα και 4Κ μάλλον δύσκολο (αν και τώρα που σφίγγουν τα πράγματα, όποιος έχει τα άντερα να αγοράσει ίσως και να πετύχει τρομερές αγορές).
Πάντως, με 5-5.5K, ίσως μπορεί να φέρει K1300S από UK. Σαφώς πιο σύγχρονο (ABS, traction, shifter), βέβαια το μπούσα θα είναι πιο μεταπωλήσιμο...
Chris, υπάρχει εδώ στο φόρουμ βασιλιάς επιφανούς μέλους σε κατάσταση καινουργή αν θες τραμπλ φρι συνύπαρξη.
Είναι και γατ-απρούβντ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&p=3005046&viewfull=1#post3005046).
Akalestos
26/03/2020, 18:48
+1000 Fazer γιατι ετσι μου αρεσει :smokin:
telegonos
26/03/2020, 19:06
Καλοσυντηρημένη, καθαρή μπούσα και 4Κ μάλλον δύσκολο (αν και τώρα που σφίγγουν τα πράγματα, όποιος έχει τα άντερα να αγοράσει ίσως και να πετύχει τρομερές αγορές).
Πάντως, με 5-5.5K, ίσως μπορεί να φέρει K1300S από UK. Σαφώς πιο σύγχρονο (ABS, traction, shifter), βέβαια το μπούσα θα είναι πιο μεταπωλήσιμο...
Δεν θα έχει το τιμόνι και τα φώτα ανάποδα; Πως θα την οδηγάς στην Ελλάδα;
Δεν θα έχει το τιμόνι και τα φώτα ανάποδα; Πως θα την οδηγάς στην Ελλάδα;
Το λεβιέ ξέχασες...
- Σε πάτησα
-Εμένα ρε κουλαδι?
-Σα κορινα ήσουν
-Σα σαύρα πήγαινες
Γνωστοί αυτοί οι "παππούδες". Πάω στοίχημα οτι ήταν -αν ηταν το 2000- : CBR-900, ενα ΖΧ-9 μαύρο, CBR-900 νεώτερο από το πρώτο ισως ΖΧ-7 πράσινο κ.α. αναλογα της ημερας. Αρκετοι βολταρουν ακόμα....με αλλα μηχανάκια.
Η παρεα που επινε καφε στην Γαρδενια στον Ισθμό.
ΚΤΜ SD 990 αυτό πάρε, έχει ότι θες αλλά και ότι δε θες.
Τελικά, να ψώνισε ο φίλος?? Αν όχι, ας πάρει το ιταλικό μου και θα πάρω εγώ b-king
contes di Zante
27/04/2020, 10:03
Τελικά, να ψώνισε ο φίλος?? Αν όχι, ας πάρει το ιταλικό μου και θα πάρω εγώ b-king
Αυτά δεν θέλω ν' ακούω....
Μέσα σε ένα χρόνο έχεις αλλάξει 3 μοτοσακά;
Δε χρειάζεται να αλλαζεις μοτοσυκλέτα όταν αδειάζει το ντεπόζιτο. Μπορείς και να το γεμίζεις. :p
strokt up
27/04/2020, 10:41
Σε διπλανό θέμα αναφέρθηκε αυτό για sport touring. Ίσως μια δεύτερη ματιά;
417749
Αυτά δεν θέλω ν' ακούω....
Μέσα σε ένα χρόνο έχεις αλλάξει 3 μοτοσακά;
Δε χρειάζεται να αλλαζεις μοτοσυκλέτα όταν αδειάζει το ντεπόζιτο. Μπορείς και να το γεμίζεις. :p
Aφήστε, είμαι ανίατη περίπτωση....
Kickstart
27/04/2020, 12:48
Aφήστε, είμαι ανίατη περίπτωση....
μην σε νοιάζει ψηλέ...είμαστε πολλοί με την ίδια...πάθηση...:D
αν και δεν είναι κακό...παίρνουμε εμπειρίες απο πολλά μοτόρια και αυτό εκτός από την οικονομική χασούρα έχει κατά τ΄άλλα μόνο θετικά.
SV1000N, Multistrada 1200, Tuono, είναι αυτά που έχει αναφέρει για φέτος, που τελικά δεν του έκαναν κλικ. Αλλά δεν παραδέχεται ότι δεν του κάνουν τα δικύλινδρα. Ούτε το S1000R τον βόλεψε πρόπερσι. Ποιος ξέρει πόσα άλλα μας κρύβει. :lol:
Αλλά το Beverly το κρατάει...
Να 'σαι καλά και να τα χαίρεσαι lospsi!
Akalestos
27/04/2020, 13:43
Σε διπλανό θέμα αναφέρθηκε αυτό για sport touring. Ίσως μια δεύτερη ματιά;
417749
Που τον ειδες τον ορο "sport touring" στο αλλο θεμα ρε φιλε?
strokt up
27/04/2020, 16:08
Που τον ειδες τον ορο "sport touring" στο αλλο θεμα ρε φιλε?
Αρχικά δεν είμαι ούτε "ρε" , ούτε "φίλος" τουλάχιστον με την σωστή έννοια των λέξεων.
Έπειτα ναι, έχεις δίκιο "φίλε", δεν αναφέρθηκε ο όρος sport touring αλλά σκέτο touring. Μεγάλη δουλειά όπως λένε και στο χωρίο μου.
Akalestos
30/04/2020, 20:11
Αρχικά δεν είμαι ούτε "ρε" , ούτε "φίλος" τουλάχιστον με την σωστή έννοια των λέξεων.
Έπειτα ναι, έχεις δίκιο "φίλε", δεν αναφέρθηκε ο όρος sport touring αλλά σκέτο touring. Μεγάλη δουλειά όπως λένε και στο χωρίο μου.
Δε με νοιαζει αν εισαι "ρε" ουτε "φιλος" αυτο που με νοιαζει ειναι να λεμε τα πραγματα οπως εχουν κι οχι ο,τι μας κατεβαινει στη κεφαλα μας.
P.s και για την ολη ιστορια ουτε ο ορος "touring" αναφερθηκε.Ο μονος ορος που αναφερθηκε ηταν "road trip".
DrYamastura
24/05/2020, 13:34
Γεια σας και πάλι μετά από καιρό...
Για busa 1ης γενειάς τι λάστιχα προτείνετε?
Θέλω για νορμάλ χρήση :D
panavour
24/05/2020, 15:17
Γεια σας και πάλι μετά από καιρό...
Για busa 1ης γενειάς τι λάστιχα προτείνετε?
Θέλω για νορμάλ χρήση :D
Nα πουμε καλοριζικο?
DrYamastura
24/05/2020, 15:40
ναι ναι!!
Λεπτομέρειες αργότερα!
RaGe_Raptor
24/05/2020, 17:53
Μαύρα, στρογγυλά και φρέσκα!
Καλορίζικο
DrYamastura
25/05/2020, 18:50
Έφυγα με φίλο κυριακή κατά τις 6,15 και πήγαμε περίπου 160 χλμ μακριά για να το δούμε.
Φτάσαμε κατά τις 7.45.
Συνάντηση σε ΑΤ για τα διαδικαστικά.
Με μια πρώτη ματιά φαινόταν ατρακάριστο και άβαφο,αλλά επίσης ότι ήθελε φροντίδα(κάποιες γρατζουνίες στη μία πλευρά από πεσιμο λόγω αέρα!!) και σίγουρα σέρβις και λάστιχα.
Το αγόρασα χωρίς να το κάνω ούτε 5 μέτρα μπροστά!!
Κάναμε εξουσιοδοτήσεις και πήγαμε στο χωριό του πωλητή 35 χλμ μακριά από το ΑΤ.
Παραθαλάσσιο πολύ γραφικό.
Μου έδωσε τις εργοστασιακές εξατμίσεις,τις φόρτωσα στο αμάξι. του έδωσα τα χρήματα,έβαλα τα καλά μου,κούμπωσα πρώτη και τσούλησα...
(Να σημειώσω ότι είδα και 2 Κ1300S πριν πάω για μπούσα,την προηγούμενη εβδομάδα.
πάνω τους αισθάνθηκα τόσο ξένος που τα απέκλεισα κατευθείαν,συν άλλα θέματα που είχαν.)
Πρώτες εντυπώσεις για το μπούσα
1.Λίγο σκυφτή για τα γούστα μου ,χωρίς όμως να με αγχώνει.
2.Αισθάνεσαι αμέσως το τέρας που υπάρχει από κάτω σου..
Σε 5' είχα αρχίσει να το ψιλοσυνηθίζω όπου και άρχισαν τα στροφιλίκια του βουνού.
Μου φάνηκε λίγο μονοκόμματο το μπροστινο στις στροφές,ίσως λόγω ελαστικών και σταμπιλιζατέρ..Τα μπροστινα τα έχει αλλάξει ο πωλητής,όπως επιβεβαίωσε και ο μάστορας σήμερα στο συνεργείο που πήγα.
Όμως αυτή η ροπάρα τα σκέπαζε όλα!! Με 6η στο κιβώτιο στα 80χλμ και ανηφόρα δεν χαμπάριαζε τίποτα.
Αργότερα σε επαρχιακό με 90-120 χλμ. και μετά εθνική όπου `το ανοιξα 4-5 φορές χωρίς να κατεβάσω από 6η...
Το κράνος περιόριζε το χαμόγελο και μονολογούσα:
Τι Μ@λ@κ@ς που δεν το είχα τόσα χρόνια.
Σπίτι το έπλυνα λίγο πρόχειρα και σήμερα το πήγα συνεργείο για να το σερβάρω.
Θέλει κάποια πραγματα για να γίνει όπως πρέπει.
Μου πέρασε και η τρελή ίσως ιδέα ανέβασμα λίγο τιμόνι και καθημερινό καβάλημα…
Απίστευτο μηχάνημα....
PS:Σας ευχαριστώ όλους για συμβουλές-γνώμες.
Panos76 σου είμαι υπόχρεος για το συνεργείο που μου υπέδειξες!
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα :beer:
Καλορίζικο!
Πράγματι, το μοτέρ του είναι φανταστικό και κυριαρχεί πάνω στην μοτοσυκλέτα. Δεν θα ξεχάσω και εγώ αυτή την αίσθηση αβιάστης δύναμης που εβγάζε, ανεξαρτήτως σχέσης στο κιβώτιο.
Καθόλου τρελή ιδέα δεν βρίσκω το σήκωμα του τιμονιού, προχώρα άφοβα (αν και εμένα περισσότερο με κούραζε η μικρή απόσταση μαρσπιέ-σέλας).