View Full Version : Ποια Sport Touring-Supersport?
DrYamastura
08/03/2020, 13:30
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Πρέπει να είμαι το νεότερο μέλος ,αλλά δυστυχώς όχι σε ηλικία....
Όταν αποφάσισα να παρω μηχανή εν έτη 2006 παρακαλώ(ώριμος και όμορφος συνάμα,33 Μαίων τότε) είχα πάει ως συνοδηγός με φίλο,απίστευτο καβαλάρη της ασφάλτου,με gsxr 1000 k4 μια βόλτα μέχρι Ναύπλιο..
Στα γνωστά στροφιλίκια μετά την Κόρινθο,μπαίναμε 2κάβαλο και ξύναμε σχεδόν γόνατο και έβγαινε ο τύπος με τα όσα και σούζα..
Ατένιζα τον ουρανό και έβλεπα το Χριστό φαντάρο... Στο σταμάτημα για καφέ,μόνο έντο
Καλή του ώρα,ο τύπος δεν παιζόταν...
Τότε είχα πρωτοδεί το Hayabusa και μου έκανε τεράστια εντύπωση σαν πρώτη εικόνα παρκαρισμένο στο Ναύπλιο.
Μετά αποφάσισα να πάρω μηχανή.
Και λόγω δουλειάς και λόγω γούστων.
Πριν πάρω δίπλωμα! πήρα ένα fazer 600 2004 μοντέλο.
όλα μια χαρά.
μετα αλλαξα σε σκούτερ sh 150,300,beverly 500 και ταυτόχρονα είχα αγοράσει και bmw k1200r.
'Υστερα με την έλευση της κόρης τα πούλησα.
Με την γέννηση του γιου μου,έτυχε βέβαια,λόγω δουλειάς και στενότητας χρονου και πήρα κ1200s 2005 Μοντέλο.
Τελικά την πούλησα μετά από 1,5 χρόνο και ξαναπήρα το υπέρτατο εργαλείο για κίηση που το είχα και παλαιότερα το Honda sh 300 με abs
Εν τέλη έμεινα χωρίς μηχανή για 5 χρόνια και πριν 3 εβδομάδες αγόρασα ένα όμορφο Χόρνετ 2008 με ABS για καθημερινή μετακίνηση την πόλη,μιας και δεν ήθελα πάλι σκούτερ,αλλά κάτι με τσιγκλάει να πάρω και ένα οικονομικό σουπερσπορτ ή Sport touring για το ξεκ@βλωμα κανά ΣΚ.
το κ1200ρ και σ τα είχα και για μέσα στην Αθήνα.
Δεν με προβλημάτισαν ποτέ,παρά μόνο το ABS(ΆΘΛΙΟ)
Βασικό στοιχείο είναι, ότι δεν έχω ανάλογες οδηγικές ικανότητες ,όπως στο αυτοκίνητο(τρέχω σε αγώνες)
Μην με στείλετε για μπάνιο ακόμα δεν ήρθα,κανει και κρύο ακόμα!!
Είχα κάνει παλιά,κάποιο μάθημα με δασκάλους της bmw,
Θα το τρέξω στην ευθεία δεν με πειράζει!!
Ξέρω και το χόρνετ κάνει παπάδες,αλλά μου λείπει η περίσσια ροπή και τα υπόλοιπα-εμφάνιση ενός σσ ή σπορτ τούρινγκ
Λόγω ηλικίας και οικογένειας ξέρω ότι θέλουν άπειρο σεβασμό και προσοχή.
Ποια θα συστήνετε να πάρω ,αν τελικά προχωρήσω??
Θελω να είναι όσο το δυνατόν πιο ΑΝΕΤΗ για βόλτες,με καλή προστασία από τον αέρα και αξιόπιστη και χωρίς απότομα ξεσπάσματα στο γκάζι.
Χρήματα μέχρι 4000 ευρώ.
Δεν έχω θέμα με οποιοδήποτε σσ και από τα τούρινγκ μου αρέσει το μπουσα,Φειζερ φζ1(ίσως και για καθημερινό αργότερα)
Χρονολογίες από 2004 και μετά και όσον το δυνατόν σε εργοστασιακή μορφή ή με παρεμβάσεις στα σημεία που πονάνε.
Τα κόστη συντήρησεις δεν με ενδιαφέρουν αρκει να πάρω ένα σωστο και να συνεχίσω εγώ τη συντηρηση.
Βασικό ότι ΔΕΝ έχω οδηγήσει πολλά σσ(μόνο675 και ζχ6 2006) και από δυνατα μέχρι κ1300ς.
Οι διαφορές ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη γενιά μπουσα είναι τεράστια?
Επίσης υποπτεύομαι ότι θα εχει ξανασυζητηθεί και άλλες φορες το θέμα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Σουζάκιδες ακούω γνώμες!!
Στα λεφτά που ζητάς και δεδομένου οτι έχεις μια αποχή θα έλεγα να δεις το CBR1100XX.Ομαλό στο γκάζι,ευέλικτο για την κατηγορία,αξιόπιστο και καλό στο δρόμο.
Επειδή αναφέρθηκε ότι αργότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καθημερινό, έχε υπόψη ότι οι κατανάλωση βενζίνης του CBR1100XX μέσα στην πόλη είναι πολύ υψηλή, σαν αμάξι μεγάλου κυβισμού.
DrYamastura
08/03/2020, 19:19
Μόνο συνοδηγός έχω ανέβει.
Δεν μου κάνει εμφανισιακά..
Αρκετά ξεπερασμένο μου φαίνεται.
Όσο για το μπάτζετ θα μπορούσα,για κάτι εξαιρετικό,να ανέβω και άλλο...
Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση
DrYamastura
08/03/2020, 19:23
Σαν καθημερινή χρήση μόνο fazer 1000(ήδη too much)
το hayabusa αποκλείεται για καθημερινό....
Θέμα χρηστικότητας είναι περισσότερο για εμένα,όχι καταναλωσης.
Άμα πει κάποιος για ducati θα πέσετε να τον φατε;;
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Πρέπει να είμαι το νεότερο μέλος ,αλλά δυστυχώς όχι σε ηλικία....
Όταν αποφάσισα να παρω μηχανή εν έτη 2006 παρακαλώ(ώριμος και όμορφος συνάμα,33 Μαίων τότε) είχα πάει ως συνοδηγός με φίλο,απίστευτο καβαλάρη της ασφάλτου,με gsxr 1000 k4 μια βόλτα μέχρι Ναύπλιο..
Στα γνωστά στροφιλίκια μετά την Κόρινθο,μπαίναμε 2κάβαλο και ξύναμε σχεδόν γόνατο και έβγαινε ο τύπος με τα όσα και σούζα..
Ατένιζα τον ουρανό και έβλεπα το Χριστό φαντάρο... Στο σταμάτημα για καφέ,μόνο έντο
Καλή του ώρα,ο τύπος δεν παιζόταν...
Τότε είχα πρωτοδεί το Hayabusa και μου έκανε τεράστια εντύπωση σαν πρώτη εικόνα παρκαρισμένο στο Ναύπλιο.
Μετά αποφάσισα να πάρω μηχανή.
Και λόγω δουλειάς και λόγω γούστων.
Πριν πάρω δίπλωμα! πήρα ένα fazer 600 2004 μοντέλο.
όλα μια χαρά.
μετα αλλαξα σε σκούτερ sh 150,300,beverly 500 και ταυτόχρονα είχα αγοράσει και bmw k1200r.
'Υστερα με την έλευση της κόρης τα πούλησα.
Με την γέννηση του γιου μου,έτυχε βέβαια,λόγω δουλειάς και στενότητας χρονου και πήρα κ1200s 2005 Μοντέλο.
Τελικά την πούλησα μετά από 1,5 χρόνο και ξαναπήρα το υπέρτατο εργαλείο για κίηση που το είχα και παλαιότερα το Honda sh 300 με abs
Εν τέλη έμεινα χωρίς μηχανή για 5 χρόνια και πριν 3 εβδομάδες αγόρασα ένα όμορφο Χόρνετ 2008 με ABS για καθημερινή μετακίνηση την πόλη,μιας και δεν ήθελα πάλι σκούτερ,αλλά κάτι με τσιγκλάει να πάρω και ένα οικονομικό σουπερσπορτ ή Sport touring για το ξεκ@βλωμα κανά ΣΚ.
το κ1200ρ και σ τα είχα και για μέσα στην Αθήνα.
Δεν με προβλημάτισαν ποτέ,παρά μόνο το ABS(ΆΘΛΙΟ)
Βασικό στοιχείο είναι, ότι δεν έχω ανάλογες οδηγικές ικανότητες ,όπως στο αυτοκίνητο(τρέχω σε αγώνες)
Είχα κάνει παλιά,κάποιο μάθημα με δασκάλους της bmw,
Θα το τρέξω στην ευθεία δεν με πειράζει!!
Ξέρω και το χόρνετ κάνει παπάδες,αλλά μου λείπει η περίσσια ροπή και τα υπόλοιπα-εμφάνιση ενός σσ ή σπορτ τούρινγκ
Λόγω ηλικίας και οικογένειας ξέρω ότι θέλουν άπειρο σεβασμό και προσοχή.
Ποια θα συστήνετε να πάρω ,αν τελικά προχωρήσω??
Θελω να είναι όσο το δυνατόν πιο ΑΝΕΤΗ για βόλτες,με καλή προστασία από τον αέρα και αξιόπιστη και χωρίς απότομα ξεσπάσματα στο γκάζι.
Χρήματα μέχρι 4000 ευρώ.
Δεν έχω θέμα με οποιοδήποτε σσ και από τα τούρινγκ μου αρέσει το μπουσα,Φειζερ φζ1(ίσως και για καθημερινό αργότερα)
Χρονολογίες από 2004 και μετά και όσον το δυνατόν σε εργοστασιακή μορφή ή με παρεμβάσεις στα σημεία που πονάνε.
Τα κόστη συντήρησεις δεν με ενδιαφέρουν αρκει να πάρω ένα σωστο και να συνεχίσω εγώ τη συντηρηση.
Βασικό ότι ΔΕΝ έχω οδηγήσει πολλά σσ(μόνο675 και ζχ6 2006) και από δυνατα μέχρι κ1300ς.
Οι διαφορές ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη γενιά μπουσα είναι τεράστια?
Επίσης υποπτεύομαι ότι θα εχει ξανασυζητηθεί και άλλες φορες το θέμα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Σουζάκιδες ακούω γνώμες!!
Το μπουσα δευτερης γενιας ναι ειναι καλλιτερο, σε πηρουνια και φρενα κυριως και με καμια 15ρια αλογα παραπανω. Και τα δυο ειναι πολυ καλα σπορτ-τουρινγκ, μαλλον τα καλλιτερα για τα χρονια και την τιμη τους. Χαοτικη διαφορα δεν εχουν, εχουν αστεια καταναλωση στον αυτοκινητοδρομο και γαιδουρινη αξιοπιστια.
Για καθημερινα μηχανακια τωρα, εξαρταται που μενεις και κινησαι. Εχω ενα του 05 και ειναι το πιο καλοσχεδιασμενο συνολικα δικυκλο που ειχα ποτε μου.
Μια επιλογή θα μπορούσε να είναι: Triumph Sprint ST 1050.
Πολλά πλεονεκτήματα ως μοτό, στα συν ότι υπάρχει καλός μάστορας στην Αθήνα,
στα μείον ότι πρόκειται για παρεξηγημένο μοτό και πας για "ιωβηλαίο"...
Προσωπική άποψη, μετά 12χρόνια συμβίωσης & 116Κ: δεν έχω κάτι σημαντικό να προσάψω.
// B
RaGe_Raptor
08/03/2020, 19:56
Στα λεφτά που ζητάς και δεδομένου οτι έχεις μια αποχή θα έλεγα να δεις το CBR1100XX.Ομαλό στο γκάζι,ευέλικτο για την κατηγορία,αξιόπιστο και καλό στο δρόμο.
Hayabusa μόνο,ρε! :lol:
DrYamastura
08/03/2020, 20:00
Μένω Φιλοθέη,καθημερινά πάω μαρούσι και απογεύματα, 3-4 φορές την εβδομάδα, κατεβαινω κοντά στον πύργο αθηνών
Συν ό,τι άλλο προκύψει
Σχετικά λίγα χλμ καθημερινά.
Από πρωτης γενειάς ποια χρονολογία είναι η καλύτερη?
Θα με κάνεις να το παρω για καθημερινό εσύ!!
ρε ντοκτορ καμασουτρα το ποστ σου ουτε πολυ νοημα βγαζει, ουτε εσυ δε ξερεις τι ακριβως θες...αν καταλαβα σωστα λες οτι θες ειτε ss, ειτε sport touring και αυτα για χρηση μεσα στην αθηνα κιολας, για μικρες αποστασεις...το μπουσα ειναι πολυ καλο μηχανακι γενικα αλλα γενικα κανενα μηχανακι της κατηγοριας που λες δε ταιριαζει στη χρηση που περιγραφεις...αμα θες κατι διασκεδαστικο στην οδηγηση παρε ενα ζωηρο μονοκυλιδρο και ασε τους αλλους να ψαχνονται με τα 150 αλογα μεσα στην αθηνα
Μένω Φιλοθέη,καθημερινά πάω μαρούσι και απογεύματα, 3-4 φορές την εβδομάδα, κατεβαινω κοντά στον πύργο αθηνών
Συν ό,τι άλλο προκύψει
Σχετικά λίγα χλμ καθημερινά.
Από πρωτης γενειάς ποια χρονολογία είναι η καλύτερη?
Θα με κάνεις να το παρω για καθημερινό εσύ!!
Για πρωτης γενιας κοιτας για 2003+ αυτα με τα χρυσα πηρουνια και 32bit cpu.
ρε ντοκτορ καμασουτρα το ποστ σου ουτε πολυ νοημα βγαζει, ουτε εσυ δε ξερεις τι ακριβως θες...αν καταλαβα σωστα λες οτι θες ειτε ss, ειτε sport touring και αυτα για χρηση μεσα στην αθηνα κιολας, για μικρες αποστασεις...το μπουσα ειναι πολυ καλο μηχανακι γενικα αλλα γενικα κανενα μηχανακι της κατηγοριας που λες δε ταιριαζει στη χρηση που περιγραφεις...αμα θες κατι διασκεδαστικο στην οδηγηση παρε ενα ηλεκτρικο ποδηλατο και ασε τους αλλους να ψαχνονται με τα 50 αλογα μεσα στην αθηνα
:beer:
DrYamastura
08/03/2020, 20:27
ρε ντοκτορ καμασουτρα το ποστ σου ουτε πολυ νοημα βγαζει, ουτε εσυ δε ξερεις τι ακριβως θες...αν καταλαβα σωστα λες οτι θες ειτε ss, ειτε sport touring και αυτα για χρηση μεσα στην αθηνα κιολας, για μικρες αποστασεις...το μπουσα ειναι πολυ καλο μηχανακι γενικα αλλα γενικα κανενα μηχανακι της κατηγοριας που λες δε ταιριαζει στη χρηση που περιγραφεις...αμα θες κατι διασκεδαστικο στην οδηγηση παρε ενα ζωηρο μονοκυλιδρο και ασε τους αλλους να ψαχνονται με τα 150 αλογα μεσα στην αθηνα
Ότι δεν ξέρω τι θέλω είναι σίγουρο!!
Έχω για κινηση στην Αθήνα μηχανακι(χόρνετ)
Το άλλο το θέλω για τους λόγους που περιέγραψα και στο πρώτο ποστ.
Μου αρέσει σαν μηχανή το μπουσα-φζ1,τα Κ της bmw
Και το Triumph tiger 1050 που ανέφερε ο vassat δεν είναι κακό.
Μου αρέσει γενικά να αλλάζω και αυτοκίνητα συχνά και μηχανές,οπότε και κάποια άστοχη επιλογή να γίνει το δοκιμάζω κάποιους μηνες και μετά το δίνω.
όταν λες ζωηρό μονοκύλινδρο ποιο εννοείς?
ktm 690, σε πιο ελαφρυ/παλιο υπαρχει και drz400 και υπαρχουν ακομα επιλογες, γενικα οσο πεφτει το βαρος τοσο πιο ευχαριστα γινονται τα μηχανακια και τοσο καλυτερα για αστικη μετακινηση
DrYamastura
08/03/2020, 22:01
Δεν είναι του γούστου μου.
Μπορει να είναι χρυσά και άγια αλλά δεν.....
Μόνο σε st και ίσως σε ss
Lioulios
08/03/2020, 22:09
Παρε το μπουσα αφου αυτο θες απο τοτε στο Ναυπλιο .
Αν παρεις 1ης γενιας , κοιτα να ειναι η εκδοση με το μαυρο πλαισιο .ειναι πιο ωραιο
Για πρωτης γενιας κοιτας για 2003+ αυτα με τα χρυσα πηρουνια και 32bit cpu.
Ή το 99αρι που δεν είχε κοφτη και είχε κοντερ 330-340 (δεν θυμάμαι).
Το 1ης γεννιάς παίρνει με καποιες επεμβασεις και κεντρικό σταντ και βασεις για πλαινες βαλίτσες.
Τα GSXR - 1000 μεχρι το Κ4 ή κατα άλλους Κ-6 εχουν σχετικά ανετη θεση (για SS)
Κάτω από Budget σου -αμα βρεις βεβαια - κοίτα και για τα τελευταία ZX-9 Ε1-2 με 4πιστονες δαγκάνες εμπρός. Πολύ ανετα και με αρκετό γκάζι.
telegonos
09/03/2020, 00:37
Μια επιλογή θα μπορούσε να είναι: Triumph Sprint ST 1050
:uplate:
DoctoR_k6
09/03/2020, 09:21
Το γερακι...ασυζητητι!!
DrYamastura
09/03/2020, 09:23
Καλά δεν είπα ότι θα το αγοράσω κιόλας!(Το triumph εννοώ)
Μην ανησυχείς!
Έχω για κινηση στην Αθήνα μηχανακι(χόρνετ)
Το άλλο το θέλω για τους λόγους που περιέγραψα και στο πρώτο ποστ.
Μου αρέσει σαν μηχανή το μπουσα-φζ1,τα Κ της bmw
Μου αρέσει γενικά να αλλάζω και αυτοκίνητα συχνά και μηχανές,οπότε και κάποια άστοχη επιλογή να γίνει το δοκιμάζω κάποιους μηνες και μετά το δίνω.
όταν λες ζωηρό μονοκύλινδρο ποιο εννοείς?
Ρε γιατρέ τρολάρεις ? και μη με ρωτήσεις γιατί ε :cry:
Το Vitpilen :lol:
οντοπικ play safe και πάρε μια busa.
DrYamastura
09/03/2020, 10:50
Ήθελα να ξέρω τα γούστα του ανθρώπου για μονοκυλινδρα!
Δεν τρολαρω!
Το busa σε σχέση με ένα k1300s πέρα από διαφορά ηλικίας έχουν καμμία σχέση σε γκάζι και άνεση;
Γκάζι υπερτερεί το busa σίγουρα.
Άνεση;
Ήθελα να ξέρω τα γούστα του ανθρώπου για μονοκυλινδρα!
Δεν τρολαρω!
Το busa σε σχέση με ένα k1300s πέρα από διαφορά ηλικίας έχουν καμμία σχέση σε γκάζι και άνεση;
Γκάζι υπερτερεί το busa σίγουρα.
Άνεση;
Αρκετα πιο ανετο το k1300 σε στοκ μορφη και σε γονατα και σε σκυψιμο. Το μπουσα ειναι ενα 1000ρι ss σε μεγεθυνση με αρκετα πιο απολαυστικο μοτερ απο το κ13 και πιο αξιομαχο στησιμο. Το Κ13 ειναι πολυ μακρυ και με περιεργο μπροστινο που ομως εχει πολυ καλη κυληση σε ελληνικους δρομους. Τα μοναδικα ουσιαστικα μειον του ειναι τα θεματα του, που αν σου κατσει την εκατσες οικονομικα και η αγρια λειτουργια του μοτερ του σε ψηλες στροφες. Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο σπορ-τουρινγκ με περισσοτερη εμφαση στο τουριγκ σε σχεση με το σουζουκι.
panavour
09/03/2020, 11:38
Ρε ντοκτωρ ,απ το προφιλ και απ τις συνηθειες σου που μας περιεγραψες,τραβα καλυτερα να αγορασεις ενα καινουργιο και αμα το βαρεθεις ή δεν σου κανει το αλλαζεις με κατι αλλο.Μην μπλεκεις με μεταχειρισμενα και χαλιεσαι.Το καινουργιο εχει αλλη χαρη ,και ειναι κριμα αφου μπορεις να το φχαριστηθεις ,να παιδευεσαι αδικα με μπαχατελλες 2ο χερι. Ολα τα καινουργια μηχανακια αυτης της κατηγοριας και τιμης,μια χαρα ειναι.:wave2:
DrYamastura
09/03/2020, 12:12
Σε καινούργιο δεν πάω με τίποτα!
Το έχω κάνει με αυτοκίνητα και το μετάνιωσα.
Μόνο leasing Αυτοκινητου σε καινούργιο
panavour
09/03/2020, 12:15
Σε καινούργιο δεν πάω με τίποτα!
Το έχω κάνει με αυτοκίνητα και το μετάνιωσα.
Μόνο leasing Αυτοκινητου σε καινούργιο
Αμα μπορεις με ληζινγκ κοιτα μηπως γινεται και σε μηχανακι.
DrYamastura
09/03/2020, 12:27
Μπορείς να έχεις μηχανή με leasing,αλλά πολλά τα λ7 το μήνα για το σκοπό που το θέλω.
Έχω ήδη αμάξι οικογενειακό με leasing....
Lioulios
09/03/2020, 13:48
Οφ τοπικ ...Αναισθησιολόγος εισαι ;
Στο θεμα μας ... το μπουσα παρε .
DrYamastura
09/03/2020, 14:13
Χαχα
Ναι αναισθησιολογος τσακάλι είσαι!
οι περισσότεροι βλέπω προτείνετε busa
Το τιμόνι σηκώνεται καθόλου για πιο όρθια στάση,η δεν προτείνετε;
Όποτε μάλλον το πιο σωφρον είναι πούλημα χορνετ και αγορά σκούτερ για κάθε μέρα και ένα busa για όποτε κάτσει βόλτα....
Μην βαρέσετε αλλά πιο σκούτερ απαραίτητα με abs και μέχρι 2000€;!!
Τα Sh που είναι σούπερ σε αξιοπιστία-φρένα βόλεμα τα έχουν πανάκριβα ..,,
Στα 2000€ έχουν 100000χλμ.
Χαχα
Όποτε μάλλον το πιο σωφρον είναι πούλημα χορνετ και αγορά σκούτερ για κάθε μέρα και ένα busa για όποτε κάτσει βόλτα....
Μην βαρέσετε αλλά πιο σκούτερ απαραίτητα με abs και μέχρι 2000€;!!
Τα Sh που είναι σούπερ σε αξιοπιστία-φρένα βόλεμα τα έχουν πανάκριβα ..,,
Στα 2000€ έχουν 100000χλμ.
Αν θες όρθια θέση πάρε B-KING
panavour
09/03/2020, 14:16
2000 και με ABS χλωμο το βλεπω
Χαχα
Ναι υπαρχουν πιο ψηλα και φαρδια κλιπον που το κανουν αρκετα ανετο.
KotsosDR
09/03/2020, 15:29
kawasaki z 1000 sx θέλεις αλλά δεν το ξέρεις ακόμα :lol:
kawasaki z 1000 sx θέλεις αλλά δεν το ξέρεις ακόμα :lol:
Μηπως εννοεις suzuki gsxs1000f ?
KotsosDR
09/03/2020, 15:47
χμμμμμμ......
ναι :lol:
Σκούτερ ήθελε να πάρει αλλά το έφερε μέσω Λαμίας
telegonos
09/03/2020, 15:59
Καλά δεν είπα ότι θα το αγοράσω κιόλας!(Το triumph εννοώ)
Μην ανησυχείς!
Αν απαντάς σε εμένα, υποψιάζομαι από την απάντηση, ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί έκανα τα quotes, στα οποία τόνισα κιόλλας με bold την κρίσιμη πληροφορία.
Δεν με ανησυχεί τι μοτοσυκλέτα θα πάρεις σε κάθε περίπτωση. Απλά σου δείχνω ότι ΑΛΛΗ μοτοσυκλέτα σου πρότεινε το μέλος και ΑΛΛΗ κατάλαβες. Ξαναδες με μια κάπως στοιχειώδης προσοχή.
χμμμμμμ......
ναι :lol:
Δεν ειχα καμια αμφιβολια!
nightraider
09/03/2020, 18:48
https://www.lsl-online.nl/en/detail/2071116/superbike-kit-suzuki-gsx1300r-hayabusa-08-black.htm
https://www.lsl-online.nl/en/detail/2071116/superbike-kit-suzuki-gsx1300r-hayabusa-08-black.htm
Προς θεου οχι!
Ειχα αυτα:
https://www.ebay.com/itm/HeliBars-TracStar-handlebar-risers-for-Suzuki-GSX1300R-Hayabusa-2008-onwards-/322063108238?redirect=mobile
Υπαρχουν και πιο φτηνα
https://www.ebay.com/itm/99-07-Suzuki-Busa-Pullback-Silver-Adjustable-Handlebar-Handle-Bar-Risers/321929733787?_trkparms=aid=555018&algo=PL.SIM&ao=1&asc=20131003132420&meid=9aa8650b64134c5e91a2ad5fdce52d0a&pid=100005&rk=3&rkt=12&mehot=pf&sd=181262648838&itm=321929733787&pmt=1&noa=0&pg=2047675&algv=SimplAMLv5PairwiseWeb&_trksid=p2047675.c100005.m1851&redirect=mobile
Δε φαινεται απο τη φωτο, αλλα σε ανεβαζουν αρκετα χωρις να ειναι ορθαδικα. Καμια σχεση με στοκ και διακριτικα. Πρωτο ταξιδι ειχα κανει αθηνα θεσσαλονικη χωρις την παραμικρη κουραση και εχω κι ευαισθητο αυχενα.
DoctoR_k6
09/03/2020, 21:18
Μεταξύ μας ωραίο κ το kawa.
Κ φορτώνεται καλύτερα από το Σουζούκι.
Φωτιά θα με κάψει...
Lioulios
09/03/2020, 21:33
Παιδια ...και μενα μου αρεσει το καβασακι
RaGe_Raptor
09/03/2020, 21:37
Μεταξύ μας ωραίο κ το kawa.
Κ φορτώνεται καλύτερα από το Σουζούκι.
Φωτιά θα με κάψει...
ρε ντοκ,ρε ντοκ......................................................................:a26::a02::a52:
DrYamastura
09/03/2020, 21:51
Αν απαντάς σε εμένα, υποψιάζομαι από την απάντηση, ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί έκανα τα quotes, στα οποία τόνισα κιόλλας με bold την κρίσιμη πληροφορία.
Δεν με ανησυχεί τι μοτοσυκλέτα θα πάρεις σε κάθε περίπτωση. Απλά σου δείχνω ότι ΑΛΛΗ μοτοσυκλέτα σου πρότεινε το μέλος και ΑΛΛΗ κατάλαβες. Ξαναδες με μια κάπως στοιχειώδης προσοχή.
Φίλε μου έχεις δίκιο
Άλλο μοντελο ήθελα να γράψω και άλλο έγραψα
Προς θεου οχι!
...άσχετο με το θέμα αλλά γιατί όχι;;;
Όσον αφορά το SX:
έχει πολύ ωραίο "περπάτημα", η εργονομία του είναι ιδανική για ταξιδιωτικές μετακινήσεις (για τους άνω του 1,80 ίσως απαιτηθεί αλλαγή ζελατίνας), επίσης δεν θα δυσκολέψει τον αναβάτη μέσα στη πόλη.
// Β
Τελικά μας....μαστουρωσες όλους εδώ... Άλλος γράφει για φόρτωμα, άλλος για μονοκυλινδρα, άλλος....:lol:
Ότι πάρεις, πάντως, κράτα το χόρνετ η πάρε σκούτερ για καθημερινό. Θα δυσανασχετήσεις και εσύ και αυτό και είναι κρίμα.
Να υποθέσω σε κανένα υγεία δουλεύεις και έχεις τέτοια άνεση με τα οχήματα; :D
DoctoR_k6
10/03/2020, 09:57
ρε ντοκ,ρε ντοκ......................................................................:a26::a02::a52:
Ρε φιλε ξερω...
Αλλα πετυχαινω ενα τυπο σχετικα συχνα οπως παω για δουλεια κ οσο το βλεπω...
Ειχα ανεβει κ στατικα σε εκθεση κ μου αρεσε αρκετα. :ninja:
Ρε φιλε ξερω...
Αλλα πετυχαινω ενα τυπο σχετικα συχνα οπως παω για δουλεια κ οσο το βλεπω...
Ειχα ανεβει κ στατικα σε εκθεση κ μου αρεσε αρκετα. :ninja:
Διαγράφεσαι φίλος :p
Ω ρε Χρήστο που βρέθηκες εδώ;; :D και θες και μηχανάκι στα γεράματα; :lol:
Ότι και να πάρεις, σου προτείνω ανεπιφύλακτα ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης όπου θα σε βάλει στο νόημα και θα ''κουμπώσεις'' τα όσα ξέρεις καλύτερα.
Γενικά θα πιάσεις το νόημα και θα βοηθηθείς να προσεγγίσεις τις ικανότητες που έχεις στο αμάξι, στο μηχανάκι.
Καλώς ήρθες :)
ps: το rx το έχεις ακόμα ή πήρες κανα f80; :D
Ω ρε Χρήστο που βρέθηκες εδώ;; :D και θες και μηχανάκι στα γεράματα; :lol:
Ότι και να πάρεις, σου προτείνω ανεπιφύλακτα ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης όπου θα σε βάλει στο νόημα και θα ''κουμπώσεις'' τα όσα ξέρεις καλύτερα.
Γενικά θα πιάσεις το νόημα και θα βοηθηθείς να προσεγγίσεις τις ικανότητες που έχεις στο αμάξι, στο μηχανάκι.
Καλώς ήρθες :)
Τι, Χαλαντραίος ο γιατρούλης :D
Τι, Χαλαντραίος ο γιατρούλης :D
Κοντινός (Φιλοθέη), αλλά είναι πεμφεδάκιας γνώστης και μερακλής :D
Πάρε το Κ ντε, το δεκατρίο, το ΡΡΡρρρ! Μην το παιδεύεις!
Χαγιαμπούσα έχει παντού!
Θα σε παιδέψει λίγο το μήκος και το βαρύ σασμάν του...αλλά αυτά τα κάνει για να το αγαπήσεις!:D
Θα τα ξέρεις φαντάζομαι αυτά και από το πρώην 12άρι σου.
Καλοτάξιδο ότι και να πάρεις! :beer:
Τι rx; 8; Έχει μείνει κάποιο παγκοσμίως που δουλεύει;
To 7άρι από όσο θυμάμαι.
Αλλά ο doc είναι βαμμένος πεμφεδάκιας οπότε λογικά το ξεφορτώθηκε :lol:
DrYamastura
10/03/2020, 16:11
Το παπί πρωτη μούρη σε όλα τα φόρουμ!!
Όλα καλά??
Να γυρίσουμε και την κουβέντα στα ΙΧ με βλέπω να τρώω σκοτσέζικο ντους ακόμα δεν γράφτηκα!
Είχα 2 ρχ7 fd
Τα έχω δώσει και τα δύο καιρό τώρα.
Τέσπα…
Σούπερ το κ 13 αλλά δεν θέλω να δώσω πάνω από 4000-4500 έουρος.
Για σχολείο οδήγησης το σκέφτομαι να ξανακάνω.
Αν και σε πιο πολλα λ7 το zzr1400?
Το παπί πρωτη μούρη σε όλα τα φόρουμ!!
Όλα καλά??
Να γυρίσουμε και την κουβέντα στα ΙΧ με βλέπω να τρώω σκοτσέζικο ντους ακόμα δεν γράφτηκα!
Είχα 2 ρχ7 fd
Τα έχω δώσει και τα δύο καιρό τώρα.
Τέσπα…
Σούπερ το κ 13 αλλά δεν θέλω να δώσω πάνω από 4000-4500 έουρος.
Για σχολείο οδήγησης το σκέφτομαι να ξανακάνω.
Αν και σε πιο πολλα λ7 το zzr1400?
Το zzr μια χαρα μηχανη ειναι. Καλλιτερα φρενα απο μπουσα (1ης γεννιας), καλλιτερο μπροστινο, χειροτερο πισινο (βασικα αισχος αμορτισερ), πιο ανετο αλλα ελαφρως κουλο χαντλινγκ που μπορει να ξαφνιασει αποτομα κοντα στο οριο, με ελαφρως κοντο μεταξονιο για τα γκαζια του. Στα 2012+ μοντελα το μακρυνανε και το καναν σα το μπουσα. Ως καβασακι που σεβεται τον εαυτο του, θελει καθε 40Κ αλυσιδα εκκεντροφορων με τα συμπαραμαρτουντα. Επισης δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης του μπουσα. Με δεδομενες τις τιμες που παιζουν, θα επερνα σαφως μπουσα 2ης γενιας, εκτος κι αν θεωρουσα το abs must, που εδω που τα λεμε δεν ειναι και μικρο πραμα.
Το zzr μια χαρα μηχανη ειναι. Καλλιτερα φρενα απο μπουσα (1ης γεννιας), καλλιτερο μπροστινο, χειροτερο πισινο (βασικα αισχος αμορτισερ), πιο ανετο αλλα ελαφρως κουλο χαντλινγκ που μπορει να ξαφνιασει αποτομα κοντα στο οριο, με ελαφρως κοντο μεταξονιο για τα γκαζια του. Στα 2012+ μοντελα το μακρυνανε και το καναν σα το μπουσα. Ως καβασακι που σεβεται τον εαυτο του, θελει καθε 40Κ αλυσιδα εκκεντροφορων με τα συμπαραμαρτουντα. Επισης δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης του μπουσα. Με δεδομενες τις τιμες που παιζουν, θα επερνα σαφως μπουσα 2ης γενιας, εκτος κι αν θεωρουσα το abs must, που εδω που τα λεμε δεν ειναι και μικρο πραμα.
Ντόκτορμπιγκ, επειδή έχουν πονέσει τα μάτια μου να βλέπω παντού αυτό το γλωσσικό λάθος. :p
Καλλίτερα από το κάλλος δηλαδή πιο όμορφα
Και αντίστοιχα, καλλίτερος, πιο όμορφος.:D
Άρα, η σωστή λέξη είναι, Καλύτερα...
Ντόκτορμπιγκ, επειδή έχουν πονέσει τα μάτια μου να βλέπω παντού αυτό το γλωσσικό λάθος. :p
Σα σωστο μου φαινεται οπως το λες.
Το προβλημα θα ειναι να γινει η εγγραφη στο υποσυνειδητο (καθ οτι το συνειδητο ιππολειτουργει), αλλα θα το προσπαθησω.
Για τα φρενα του ζζρ τι εχεις να πεις? :mad:
Ορίστε, κοίτα τι του έκανες τώρα. Βραχυκύκλωσε και κόλλησε ΟΚΤΑΝΙΟ. :lol:
ότι στραβώνει δισκόπλακες :p
Το προβλημα θα ειναι να γινει η εγγραφη στο υποσυνειδητο (καθ οτι το συνειδητο ιππολειτουργει), αλλα θα το προσπαθησω.
Ότι τηρουμένων των αναλογιών, είναι χειρότερα από τα δικά μου, ίσως;:D
alexis72
10/03/2020, 21:42
δεν ξέρω αν σού αρέσει αυτό ...(οχι το συγκεκριμένο που πωλείται - αλλά αυτό το μοντέλο)
το εχει φίλος 10 χρόνια τώρα πολυταξιδεμένος κ εσωτερικό κ εξωτερικό κ 8 στίς 10 φορές δικάβαλο ,χωρίς το παραμικρό θέμα στο μοτέρ η στα ηλεκτρικά του ,ποτέ δεν εχει μείνει στο δρόμο ,
κ μιλάμε για ατομο που δεν κάνει τακτικά τα service ...τής μοτό
https://www.car.gr/26487882-suzuki-gsf-1250-bandit
Με όλο το θάρρος αλλά ο άνθρωπος δεν ψάχνει ταξιδιάρικο.Για μπουσες και zzr-14 συζητάνε .
Κάτι διασκεδαστικό δηλαδή,ακριβώς ότι δεν είναι μία μότο 250 κιλά και 100 άλογα.
panavour
10/03/2020, 22:10
δεν ξέρω αν σού αρέσει αυτό ...(οχι το συγκεκριμένο που πωλείται - αλλά αυτό το μοντέλο)
το εχει φίλος 10 χρόνια τώρα πολυταξιδεμένος κ εσωτερικό κ εξωτερικό κ 8 στίς 10 φορές δικάβαλο ,χωρίς το παραμικρό θέμα στο μοτέρ η στα ηλεκτρικά του ,ποτέ δεν εχει μείνει στο δρόμο ,
κ μιλάμε για ατομο που δεν κάνει τακτικά τα service ...τής μοτό
https://www.car.gr/26487882-suzuki-gsf-1250-bandit
Παρεξηγημενο στο φούλ μηχανακι στην Ελλαδα ,αγαπημενο σε αλλες χωρες,με λιγοτερο -γρηγορους- αναβατες.
Μια χαρά μοτο είναι και στην Ελλάδα και μου άρεσε πολύ το ροπάτο δούλεμα του απλά νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά της κουβέντας πλην των κ.ε
Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου alexis72.
alexis72
10/03/2020, 22:34
Μια χαρά μοτο είναι και στην Ελλάδα και μου άρεσε πολύ το ροπάτο δούλεμα του απλά νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά της κουβέντας πλην των κ.ε
Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου alexis72.
απλώς εδειξα αυτό το bandit ,που το εχει φίλος κ του εχει βγεί ,εντελώς μα εντελώς ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ,
σιγά μην παρεξηγηθώ για τέτοια μηδαμινά πραγματάκια ,
και ο φίλος μου αυτό μού λέει συνέχεια για τον τέλειο (για αυτόν ) super ροπάτο κινητήρα του :zzz:
DrYamastura
11/03/2020, 12:32
Καλά κάνετε και ρίχνετε προτάσεις,αλλά θέλω κατι με περισσότερα άλογα.
Τόσα έχω και στο χόρνετ με λιγότερη ροπή.
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές
Καλά κάνετε και ρίχνετε προτάσεις,αλλά θέλω κατι με περισσότερα άλογα.
Τόσα έχω και στο χόρνετ με λιγότερη ροπή.
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές
Νομιζω πως αν κανεις λιγες θυσιες στον τουριστικο χαρακτηρα, ενα καλοσεταρισμενο bking μπορει και να σε κερδισει. Ροπακλα του κερατα αλλα με μοτερ που τ αρεσει να στροφαρει κιολας. Πολιτισμενος χοολιγκαν.
Εχει αναφερθει και πιο πανω.
panavour
11/03/2020, 12:48
415676
Κατι σε πιο κακο ισως
415677
Επανερχομαι στο φλεγον. Ειδα το φιλο τον Παναγιωτη σημερα για καφεδακι και με την ευκαιρια τον ρωτησα για τα παραπανω.
Τα βρηκα ενδιαφεροντα και του ζητησα να τα ξαναπει αργα για να κρατησω σημειωσεις.
Μεσες ακρες λοιπον λεει τα εξης:
" Σχετικά με το ζήτημα του αν είναι προτιμητέο το "καλλίτερα" ή το "καλύτερα":
Kαι τα δύο αυτά, βέβαια, προέρχονται από το αρχαιοελληνικό επίθετο "καλός". τα παραθετικά του οποίου είναι: καλλίων, κάλλιστος.
Το καλλίτερος στα νέα Ελληνικά σχηματίζεται από το καλλίων, με την προσθήκη της πιο συνηθισμένης κατάληξης -τερος του συγκριτικού βαθμού.
Ο εναλλακτικός τύπος (ή μάλλον η εναλλακτική ορθογραφία) "καλύτερος" σχηματίζεται κατά αναλογία με τα επίθετα σε -ύς, π.χ. βαθύτερος, ταχύτερος, παρόλο ότι το καλός δεν τελειώνει σε -ύς αλλά σε -ός.
Σίγουρα ιστορικά ο πιο δόκιμος τύπος είναι το "καλλίτερος", αλλά αφού το "καλύτερος" έχει επικρατήσει στη χρήση και τα δύο είναι σωστά. Και τα δύο έχουν ακριβώς την ίδια σημασία.
Το επίθετο "καλός" στα αρχαία εξέφραζε καταρχήν την ομορφιά (βλ. "κάλλος"), αλλά και την αξία γενικότερα (διότι η αρχαιοελληνική αντίληψη της αξίας ήταν αισθητική και το καλό με τη γενικότερη έννοια γινόταν αντιληπτό ως τάξη, ισορροπία, αρμονία).
"Καλώς έχειν" σημαίνει ότι άτι κάτι πάει καλά, ότι έχει σημειώσει επιτυχία. "Καλός λιμήν" δεν είναι το όμορφο λιμάνι, αλλά το καλό, το πρόσφορο λιμάνι. Η έκφραση "το καλόν" ήταν συνώνυμη της αρετής. "
Πέρα από όλα αυτά, όμως, στη νεοελληνική γλώσσα έχει επικρατήσει το "καλύτερος", οπότε αυτό είναι το "σωστό". Η γλώσσα, όπως γνωρίζουμε, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται, και, καλώς ή κακώς, οφείλουμε να συμμορφωνόμαστε (pun intended). Εγώ προσπαθώ να ακολουθώ πάντα την πιο σύγχρονη γραφή, ακόμα κι όταν δυσκολεύομαι (από αισθητικής/οπτικής άποψης) με κάποιες λέξεις.
Επανερχομαι στο φλεγον. Ειδα το φιλο τον Παναγιωτη σημερα για καφεδακι και με την ευκαιρια τον ρωτησα για τα παραπανω.
Τα βρηκα ενδιαφεροντα και του ζητησα να τα ξαναπει αργα για να κρατησω σημειωσεις.
Μεσες ακρες λοιπον λεει τα εξης:
" Σχετικά με το ζήτημα του αν είναι προτιμητέο το "καλλίτερα" ή το "καλύτερα":
Kαι τα δύο αυτά, βέβαια, προέρχονται από το αρχαιοελληνικό επίθετο "καλός". τα παραθετικά του οποίου είναι: καλλίων, κάλλιστος.
Το καλλίτερος στα νέα Ελληνικά σχηματίζεται από το καλλίων, με την προσθήκη της πιο συνηθισμένης κατάληξης -τερος του συγκριτικού βαθμού.
Ο εναλλακτικός τύπος (ή μάλλον η εναλλακτική ορθογραφία) "καλύτερος" σχηματίζεται κατά αναλογία με τα επίθετα σε -ύς, π.χ. βαθύτερος, ταχύτερος, παρόλο ότι το καλός δεν τελειώνει σε -ύς αλλά σε -ός.
Σίγουρα ιστορικά ο πιο δόκιμος τύπος είναι το "καλλίτερος", αλλά αφού το "καλύτερος" έχει επικρατήσει στη χρήση και τα δύο είναι σωστά. Και τα δύο έχουν ακριβώς την ίδια σημασία.
Το επίθετο "καλός" στα αρχαία εξέφραζε καταρχήν την ομορφιά (βλ. "κάλλος"), αλλά και την αξία γενικότερα (διότι η αρχαιοελληνική αντίληψη της αξίας ήταν αισθητική και το καλό με τη γενικότερη έννοια γινόταν αντιληπτό ως τάξη, ισορροπία, αρμονία).
"Καλώς έχειν" σημαίνει ότι άτι κάτι πάει καλά, ότι έχει σημειώσει επιτυχία. "Καλός λιμήν" δεν είναι το όμορφο λιμάνι, αλλά το καλό, το πρόσφορο λιμάνι. Η έκφραση "το καλόν" ήταν συνώνυμη της αρετής. "
Κολλητός του Μπαμπινιώτη ο φίλος σου; :D
Ωραίος!:beer:
DrYamastura
11/03/2020, 13:52
Το είχα κοιταξει παλιότερα
Νομίζω πάει να ξεπεράσει το μπουσα και το Κ13, ..............μέσα μου.....
Ειδικά η φωτο του παναβουρ… με τις βαλίτσες και αυτή τη ζελατίνα!!
Πρέπει να έχει σηκώσει και τιμόνι αυτός.
Ξανακοιτάζω βιντεάκια.
Έβγαινε και με abs??
Στο γεράκι έβαλαν το 2013,αν δεν κάνω λάθος.
Κυκλοφόρισε για 1-2 χρόνια ο Β-Βασιλιάς?
Το μόνο που θα με απέτρεπε είναι η μάλλον δύσκολη μεταπώληση.
Βρε λες??!!
Ποιο να είναι καλλίτερο-καλύτερο??!
Chris, υπάρχει εδώ στο φόρουμ βασιλιάς επιφανούς μέλους σε κατάσταση καινουργή αν θες τραμπλ φρι συνύπαρξη.
Αυτά σου αρέσουν;
415679
Ειδικά με το στριτ τριπλ έχω έρωτα (στο συγκεκριμένο χρώμα και μοντέλο 2008):
415680
DrYamastura
11/03/2020, 14:28
Το είχα οδηγήσει σε event από το Ζάππειο μέχρι ΣΕΦ και πίσω,σε πολλή χαλαρή βόλτα.
Αρκετα σκυφτό και θορυβώδης λειτουργία από ότι θυμάμαι.
Να μου πεις,αν θεωρείς αυτό σκυφτό τι το άνοιξες το θρεντ??!
Έχω και κολλημένο εγκέφαλο με 4κύλινδρα(Μόνο στα μηχανάκια εννοείται!!!:D)
DrBig και το μαύρο τα σπάει,αλλά όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ, δεν το είχα δει
Το είχα οδηγήσει σε event από το Ζάππειο μέχρι ΣΕΦ και πίσω,σε πολλή χαλαρή βόλτα.
Αρκετα σκυφτό και θορυβώδης λειτουργία από ότι θυμάμαι.
Να μου πεις,αν θεωρείς αυτό σκυφτό τι το άνοιξες το θρεντ??!
Έχω και κολλημένο εγκέφαλο με 4κύλινδρα(Μόνο στα μηχανάκια εννοείται!!!:D)
DrBig και το μαύρο τα σπάει,αλλά όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ, δεν το είχα δει
Για το bking λες;
DrYamastura
11/03/2020, 16:31
Μάλλον ναι
2008?
rainmike
11/03/2020, 18:44
Chris, υπάρχει εδώ στο φόρουμ βασιλιάς επιφανούς μέλους σε κατάσταση καινουργή αν θες τραμπλ φρι συνύπαρξη.
Αυτά σου αρέσουν;
415679
Ειδικά με το στριτ τριπλ έχω έρωτα (στο συγκεκριμένο χρώμα και μοντέλο 2008):
415680
Γαμάτο το 675
KotsosDR
12/03/2020, 11:36
Αν και εκτός budget το αφήνω εδώ , έτσι γιατί μου αρέσει :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=DkPMj9iSB2Q
Μάλλον ναι
2008?
Θορυβώδες το king;
Αν είχε εξατμίσεις, μπορεί.
Με τις εργοστασιακές εξατμίσεις απλά δεν ακούγεται.
Τώρα για ότι το βρήκες "σκυφτό" , υποθέτω ότι δεν πρέπει να είσαι ψηλός, οπότε και αναγκάζεσαι να σκύβεις, εκτός και αν το μηχανάκι που οδηγησες ήταν καγκουρικο με κατεβασμένη τιμονοπλακα.
βλεπω να καταληγεις με φουσκωτο στο τελος
Φοβερο review :beer:
βλεπω να καταληγεις με φουσκωτο στο τελος
Με σκούτερ σίγουρα
Φοβερο review :beer:
Γενικά ο FortNine είναι φοβερός.
Όλα του τα βιντεάκια είναι εξαιρετικά.
Johny the Fox
12/03/2020, 14:01
Εαν ψαχνεσαι και για zx14 ,προτιμησε το μεταξυ των αλλων.Θα διαπιστωσεις την ικανοτητα του να συνδυαζει επιδοσεις,φιλικοτητα και αναλογικα για την ''σιλουετα του'' καλη αστικη χρηστικοτητα.Πio δiασκεδαστικο απο xx,πιο τουριστικο απο BUSA,καλα φρενα ,μετρια αναρτηση για το βαρος του ,γονατιζει στα δυνατα φρενα ,ανοιγει αρκετα την τροχια του οταν παιζεις σε στενο στροφιλικι αλλα ταυτοχρονα μενει ακλονητο μεχρι την τελικη του στην ευθεια.Γνησια σπορτουριστικη κατασκευη δλδ.Ο κινητηρας θελει καλη συντηρηση γιατι αλλοιως μπορει να ξημερωσει προβληματα ειδικα στο πρωτης γενιας 14αρι.Τεντωτηρας καδενας ειναι ο κανονας σε προβληματα και χρηζει αμεσης αντικαταστασης με μεταλικο .Υπαρχουν αρκετα στο car με αρκετα δυσκολη μεταπωληση ειδικοτερα αυτες τις εποχες πραγμα θετικο για διαμορφωση καλυτερης τελικης τιμης για την αγορα του 415698
DrYamastura
12/03/2020, 16:49
Για το bking λες;
Για το 675 έλεγα
Σόρρυ άλλο κατάλαβα
Διάβασα το bking, Biking
Και νόμιζα ότι έτσι έλεγαν το event…..
Ξέχνα το.
Ότι να 'ναι....
1.83 είμαι
Θα ανοίξω άλλα 2 θρεντς για φουσκωτά και για σκούτερ:p
rainmike
12/03/2020, 18:18
Για το 675 έλεγα
Σόρρυ άλλο κατάλαβα
Διάβασα το bking, Biking
Και νόμιζα ότι έτσι έλεγαν το event…..
Ξέχνα το.
Ότι να 'ναι....
1.83 είμαι
Θα ανοίξω άλλα 2 θρεντς για φουσκωτά και για σκούτερ:p
Είναι θορυβώδης η λειτουργία του 675?
Σαν μυγάκι ακούγεται.
RaGe_Raptor
12/03/2020, 20:08
"this bike's a statement" όλα τα H2 βασικά. ναι μωρή Καβάσω! KHI Rulezzzzzzz
DrYamastura
16/03/2020, 18:53
όδήγηγα χθες το zx6 r ενός φίλου για λιγο και σε ταχύτητες τελείως αναγνωριστικές.
Πολύ σκυφτό μου φάνηκε.
Οπότε αποκλείω να πάρω κάποιο σσ…..
Ακόμα απορώ με το φίλο μου που μας πήγαινε δικάβαλο σαν διάολος.....με το gsxr k4..
Το μπουσα είναι λίγο πιο όρθιο?
Με βλέπω μάλλον με κ1300σ
θα ήθελα βέβαια να δω αι το ζζρ και το βασιλιά...
Τα SS μόνο σαν διάολοι μπορούν να οδηγηθούν "ξεκούραστα".
Δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε, αλλά από τις ποιο άνετες -νομίζω- είναι τα CBR600F4.
K1300S με 4000€?
(Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το νήμα, να δω αν έχεις αποφασίσει να ανέβεις σε μπάτζετ...)
Πάντως, έχω ανέβει στο μηχανάκι και μου έκανε εντύπωση η άνετη θέση οδήγησης, καμία σχέση με hayabusa.
DrYamastura
16/03/2020, 19:23
K1300S με 4000€?
(Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το νήμα, να δω αν έχεις αποφασίσει να ανέβεις σε μπάτζετ...)
Πάντως, έχω ανέβει στο μηχανάκι και μου έκανε εντύπωση η άνετη θέση οδήγησης, καμία σχέση με hayabusa.
Ε όχι και με 4000 ευρώ!
Θα βάλω και λίγα ακόμα.
με βλέπω μέχρι 7κ.....
Στο fz1 τι απόδοση έχει το ABS?
Αναγκαστικά μαζι και το χειμώνα και ένα σκούτερ,λόγω βροχής και κρύου(κουβέρτα,ζελατίνα,χούφτες )
εκτός αν βγαίνει κουβέρτα για το Κ!!
Πάντως είχα δει χόρνετ με κουβέρτα!
Τι πατέντα είχε κάνει ο τύπος?
Ακόμα απορώ με το φίλο μου που μας πήγαινε δικάβαλο σαν διάολος.....με το gsxr k4..
Με βλέπω μάλλον με κ1300σ
θα ήθελα βέβαια να δω αι το ζζρ και το βασιλιά...
Μήπως ήσουν λίγο νεότερος; :D
Τις βρίσκω πολύ καλές επιλογές και τα τρία μηχανάκια ονερ ολλ.
Δες τα όλα, αλλά κουβέρτες μόνο σε σκούτερ!
Εγώ θα τη πω τη μαλάκια μου και ας κραξετε...
Ρίξε μια ματιά και στο ducati st4s ή στο st3s...
DrYamastura
17/03/2020, 23:21
Μάλλον επειδή θα χρειαστώ και σκούτερ λόγω κρύου(κουβέρτα,χουφτες,ζελατινα)για καθημερινό,το μπάτζετ θα πέσει ,εκτός απροόπτου, στα 4000.
Στο μπούσα παίρνει πιο ψηλό τιμόνι-αποστάτες,καθότι γέρος το τζόβενο?
αν βρείτε και λινκ με φωτο θα το εκτιμπούσα!
Δεν με νοιάζει αν χαλάει το σύνολο,η εμφάνιση κλπ,αρκει να με βολεύει.
panavour
17/03/2020, 23:42
https://youtu.be/G8FycAC_e1s
Μάλλον επειδή θα χρειαστώ και σκούτερ λόγω κρύου(κουβέρτα,χουφτες,ζελατινα)για καθημερινό,το μπάτζετ θα πέσει ,εκτός απροόπτου, στα 4000.
Στο μπούσα παίρνει πιο ψηλό τιμόνι-αποστάτες,καθότι γέρος το τζόβενο?
αν βρείτε και λινκ με φωτο θα το εκτιμπούσα!
Δεν με νοιάζει αν χαλάει το σύνολο,η εμφάνιση κλπ,αρκει να με βολεύει.
Με τυχαία αναζήτηση έβγαλε κάτι τέτοιο. (https://youtu.be/b2116MgFKww?t=164)
Το έχει στο amazon (https://www.amazon.com/Soupys-GSX1300R-Hayabusa-Lowering-Handlebar/dp/B00INCJE72) αλλά δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα.