PDA

View Full Version : Πως το κάνω μάστορα? (Συντομες ερωτήσεις how to..)

Σελίδες : 1 2 [3]

daz
29/06/2025, 22:20
.

EDIT: Για να μη βαλω αλλη απαντηση και μας προγκήξει ο γνωστος αδμιν για φλυαρία, σημερα πήγα τα μπεκ δευτερη φορα για δοκιμή. Στον πρώτο που τα πήγα τα κοίταξε και με το εμπειρο ματι του ειπε "καλα ειναι".

Ο σημερινος τα εβαλε στο μηχανημα και το μπεκ απο τον #1 (αυτός με το πρόβλημα) παρότι ο ψεκασμος ήταν σωστός "κατούραγε" οταν εκοβες το ρευμα, ετρεχε δηλαδη. Τωρα αν αυτό ειναι αιτία ή αποτελεσμα δεν ξέρω αλλά θα αλλαχτεί φυσικά το μπεκ.

Γράφε ρε συ ότι θέλεις, μη του δίνεις σημασία του περίεργου.

Έχει κολλήσει ανοιχτό. Μπορεί να καθαριστεί και αν γίνει σωστά δε θα έχει πρόβλημα.

Αυτό μπορεί να βρεθεί πανευκολα ακόμα και χωρίς να βγει το μπεκ με έναν έλεγχο πίεσης στην μπεκιερα. Αν η πίεση πέφτει πολύ γρήγορα είναι πολύ πιθανό να είναι κολλημένο κάποιο μπεκ. Μπορεί να είναι και η ανεπιστροφη της αντλίας αλλά από μπεκ ξεκινάς.

silkman
30/06/2025, 21:08
Πέραν του προφανούς να μην βάζει χέρι ο κάθε ασχετίδης, υπάρχει άλλος λόγος ύπαρξης τέτοιων βιδών;

Για να πουλανε εργαλεια σε μας τα κορόιδα το κανουν, αλλος λόγος δεν υπαρχει :beer:

Μερσεντες δεκαετιας 1970 με 4 νουμερα 10 13 17 19 εκανες ολο το αμαξι βιδες.

Αλητες :lol:

JNP
01/07/2025, 07:26
Για να πουλανε εργαλεια σε μας τα κορόιδα το κανουν, αλλος λόγος δεν υπαρχει :beer:

Μερσεντες δεκαετιας 1970 με 4 νουμερα 10 13 17 19 εκανες ολο το αμαξι βιδες.

Αλητες :lol:

Ακριβώς ίδιες βίδες ειχε το Φίατ 128 που αγόρασα το 1982!
Με μια συλλογή 1/2 το έκανες όλο. Οι 4τροχοι είχαν κυκλοφορήσει και βιβλίο με τεχνικές οδηγίες για πολλά αμάξια τότε.

PortisHead
01/07/2025, 09:38
Προσπαθησα να ανοιξω μια φορα κουρευτικη μηχανη της WAHL.
Γατακια....

463360

sanctusan
01/07/2025, 16:32
Κάπου έχω ένα σετ bits με τέτοιες μαλακιούλες

Κάτι 5άστερα
Κάτι τρίγωνα
Κάτι σταυρωτά με 3 πλευρές
Κάτι ίσια με κενό στη μέση

Ούτε να τα περιγράψω δεν μπορώ καλά καλά

daz
01/07/2025, 17:18
Κάπου έχουμε ένα θρεντ με βιδες

R43
05/07/2025, 12:55
Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να αναστήσω ένα YAMAHA T50 Townmate 6V (αυτό με 4 ταχύτητες). Ένα από τα προβλήματα, είναι η αδυναμία φόρτισης της μπαταρίας. Άλλαξα ανορθωτή αλλά αφού το πρόβλημα παραμένει (συνεχίζει να φέρνει περίπου 3V), είπα να αλλάξω και το ανάλογο πηνίο. Η καλωδίωση ελέγχθηκε και δεν παρουσιάζει εμφανές πρόβλημα.
Αν και σαν εργασία είναι εύκολη, έχω την ελάχιστη σχέση με ηλεκτρολογικά οπότε θέλω να ρωτήσω αν το πηνίο έχει πολικότητα ή όπως και να το βάλω είναι το ίδιο.

Αυτό είναι το πηνίο:
463496