PDA

View Full Version : Ξυλοδαρμός δικυκλιστή από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Σελίδες : [1] 2 3 4

ptc
28/04/2020, 14:07
https://thepressproject.gr/vinteo-ntokoumento-me-xylodarmo-dikyklisti-apo-astynomikous-sto-kentro-tis-athinas/

Ο Γιώργος Καλαιτζίδης που ανήρτησε το βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.
Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.
Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.
Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.
Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον “επίσημο” έφυγε κατ’ ευθείαν.
Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα.Εντελώς όμως.

Στο λινκ υπάρχει και το βίντεο. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή... :sick:

BLiTzER
28/04/2020, 14:17
Τα έλεγαν κάποτε και δεν τους ακούγαμε.

"...να γαζώσω με 300 ντουφεκιές την πίσω δεξιά πόρτα μιας θωρακισμένης μερσεντές."

SeniorCanardo
28/04/2020, 14:33
Κάτι μου λέει ότι στην μετά κορωνοϊό εποχή θα δούμε και άλλα τέτοια "χαριτωμένα"...

toyar
28/04/2020, 14:38
κυκλοφορουν σαν να μην υπαρχει αλλος στον δρομο
κι εμενα με εχουν κλεισει με το αμαξι
νομιζω μερικες φαπες απο 5-6 περιστατικους θα ηταν χρησιμες
μαζι με ενα καταλαθος ξαπλωμα της υπηρεσιακης μοτο
επισης αυτος που βαραει δεν εχει διακριτικα οποτε εγω θα τον κοπαναγα επισης κι οπου εβγαινε...

typhoon
28/04/2020, 15:16
Αυτο το βίντεο έπαιξε κ στο fb πολύ. Μιας κ ήρθε κ εδώ κ επειδή θεωρώ ότι το επίπεδο εδώ μέσα είναι ανώτερο του φβ ας γράψω τα εξής.
Μαλακιες γίνονται καθημερινά, λίγο πολύ όλοι έχουμε τύχει ή ακόμη χειρότερα μας έχει συμβεί.
Επειδή ποτέ κανένα ΜΜΕ δεν έχει ασχοληθεί με τον μοτοσυκλετισμο κ την καθημερινότητα των αναβατών στις συνθήκες ζούγκλας, παρά μόνο αν έχει αίμα ή οτιδήποτε με "μηχανές μεγάλου κυβισμού" μην λαμβανετε ως θεσφατα ότι γράφονται..
Στο βίντεο δεν φαίνεται τίποτα απ όσα περιγράφει ο κ. Καλαιτζιδης,παρά μόνο ενα πεσμενο παπί κ ενας τραμπουκος που τραβοσερνει έναν τύπο.
Όσο κ αν δεν γουστάρουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν είναι σωστό να προδικάζουμε. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει.

Για τους πιο openminded τροφή για σκέψη
Το ίδιο βίντεο να παίζει στα μέσα με περιγραφή μέσες άκρες μου κλεψαν το μηχανάκι μπρος στα μάτια μου, αλλά η αστυνομία επενέβη κ συνέλαβε άμεσα τον κλέφτη.

g_m900
28/04/2020, 15:41
Δεν ημουν μπροστα... Δεν εχω γνωμη.
Εχω γνωμη ομως για το οταν βρεθει κατι να ανακοψει πορεια επισημου λαμβανεται ως πιθανη διακοπη της πορειας και τα σεναρια που περνανε απο το μυαλο των συνοδων ειναι απο τιποτα μεχρι απειλη κατα του προσωπου.
Οποτε για πραγματα που δειχνονται απο ενα σημειο και μετα αφηστε... Μην εχετε γνωμη καλυτερα γιατι απλα θα βγαινει η απαξιωση στο προσωπο αυτων. Φυσικα κανεναν δεν αγιοποιω.

Σε μια παρενθεση απλα θα αναφερω οτι τωρα που δεν εχει κινηση γινονται αισχη εκατερωθεν με κοκκινα και στοπ. Της πουτανας κανονικα μιλαμε.
Κοντεψα να πλακωθω με συναδελφο που εφαγε 6 το πρωι απο σταση το κοκκινο στην Γαλατσιου και Αγ. Λαυρας και μετα μου θιχτηκε γιατι του εκανα παρατηρηση.
Ξαναλεω. Μην παρεξηγηθω. Αισχη γινονται εκατερωθεν

ptc
28/04/2020, 15:43
Για τους πιο openminded τροφή για σκέψη
Το ίδιο βίντεο να παίζει στα μέσα με περιγραφή μέσες άκρες μου κλεψαν το μηχανάκι μπρος στα μάτια μου, αλλά η αστυνομία επενέβη κ συνέλαβε άμεσα τον κλέφτη

Δε θα το πίστευα ποτέ ως σενάριο με βάση την αντίδραση των περαστικών, οι οποίοι θέτουν τον ίδιο τους τον εαυτό σε κίνδυνο για να υπερασπιστούν τον δικυκλιστή. Κατά τ'άλλα δε διαφωνώ, καλό να κρατάμε επιφυλακτική στάση. Άλλωστε ό,τι κι αν λέμε εδώ άλλοι αποφασίζουν ποιες (δε) θα είναι οι κυρώσεις στα όργανα.

doctor_john
28/04/2020, 15:50
Έλα τώρα, θα πρέπει να κάνουμε σενάρια για να δικαιολογήσουμε αυτή την συμπεριφορά; δεν ακούς τι του λέει;
Οι υπόλοιποι γιατί δε πετάμε τα πληκτρολόγια στους πελάτες μας όταν είμαστε σε ενταση;
Ο ένας στους 100 μηχανικούς, που ακούνε τα απίστευτα κάθε μέρα να έβγαινε απο τα ρούχα του, θα 'μασταν όλοι κατσαβιδιασμένοι..

Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι αποδεκτή απο κανέναν και είναι ευθύνη όλων μας να προστατευθούμε από αυτο.

DoctoR_k6
28/04/2020, 16:16
Οσοι κυκλοφορουμε εξω...ξερουμε απο αυτους τους γνωστους μλκς συνοδους.

Πολλες φορες μου εχουνε κλεισει το δρομο απλα για να μην περασω απο διπλα με τη μηχανη.

Δικαιολογια καμια...

alexandrosgs
28/04/2020, 16:25
Γνωρίζοντας πόσο αντιπαθητικά καθίκια είναι οι φουσκωτοι μπράβοι - κρατικοί η ιδιωτικοί - σπεύδει ένας ακροαριστερός συνδικαλιστής να δημιουργήσει θέμα και να επωφεληθεί.

Ξέρουμε τι κουμασια είναι οι φουσκωτοι αλλά δε τσιμπάμε.

Δε διαλέγουμε στρατόπεδο.

thunder ace
28/04/2020, 19:21
ήμουν νιος και γέρασα..
Χρονια και χρονια τα ιδια και τα ιδια.
Μυρμηγκακια ειμασταν ,μυρμηγκακια ειμαστε και μυρμηγκακια θα ειμαστε παντα...για την εξουσια.
Παμ παρακατ.

toyar
28/04/2020, 19:26
Εγώ θα ξαναπώ...με έχουν κλείσει άσχημα στο δρόμο με το αμάξι με τα παιδιά να κοιμούνται πίσω
Απλά γιατί θυμήθηκαν να αλλάξουν λωρίδα αργά
Επίσης στο βίντεο δεν βλέπω διακριτικά αστυνομικου
Όποτε κι εγώ μπορώ να πω ότι ήταν τσαντακιας που πήγε να με κλεψει

viper1
28/04/2020, 19:44
Είναι καμμία φορά να μην πέσουν σε λάθος άνθρωπο.

BLiTzER
28/04/2020, 19:52
Είναι καμμία φορά να μην πέσουν σε λάθος άνθρωπο.

Φροντίζουν να τα κάνουν πάντα σε σωστούς ανθρώπους. Είναι μέρος της εκπαίδευσης. Ξέρεις, συνταξιούχους, γυναίκες, 15χρονα, ή/και όταν είναι 5 εναντίον ενός.

https://youtu.be/f_qrLGR29jg

:lol:

thunder ace
28/04/2020, 19:54
Εδω ομως κοκοκο!!

g_m900
28/04/2020, 19:54
Απο το μηχανακι και μονο μπορω να πω οτι δεν ηταν του προεδρου του γαυρου με τους συνοδους του οποιου εχω λογοφερει για κατι τετοια καραγκιοζιλικια. Αλλαγες πορειας ενω μεσω κινησης λες και ηταν ο Ομπαμα.... Μαγκια... Κλανια κι ο κωλος φυσαρμονικα που λεει κι η μανα μου.
Μου ζητηθηκε ο λογος στο φαναρι γιατι δεν εκανα ακρη μια και μου παιζανε τα φωτα. Τερμα δεξια λεωφορειολωριδα εγω... Να ανεβω πεζοδρομιο να περασει ο καθε φαντασμενος. Του λεω μη μιλας και προχωρα γιατι θα μπλεξουμε. Καταλαβε... Εβριζε... Εφυγε.

g_m900
28/04/2020, 20:02
Εδω ομως κοκοκο!!
Δηλαδη τι να κανει?
Ισα ισα ψυχραιμος ειναι και περνει τις αποστασεις του απενταντι σε αυτον που κινειται εναντιον του. Αν χτυπαγε ο μαγκας ομως τον αστυνομικο...τι θα γινόταν μετα? Αστυνομικη βια?

PaNick67
28/04/2020, 20:03
https://www.zougla.gr/greece/article/i-kivernisi-ofili-na-ton-apokalipsi-tora

Σύμφωνα με το παραπάνω πρόκειται για στενό συνεργάτη του Μαξίμου ή και μέλος της κυβέρνησης.
Άρα ο τραμπούκος είναι αστυνομικός, ή πιο σωστά, μπάτσος. Να τον χαίρονται.

panavour
28/04/2020, 20:04
στον μπραβο-μποντυμπιλντερά ιδιοκτητα καφενειου στην ροδο ,κανανε την παπια ομως

katsar
28/04/2020, 20:08
Δηλαδη τι να κανει?
Ισα ισα ψυχραιμος ειναι και περνει τις αποστασεις του απενταντι σε αυτον που κινειται εναντιον του. Αν χτυπαγε ο μαγκας ομως τον αστυνομικο...τι θα γινόταν μετα? Αστυνομικη βια?

Ότι έκανε και ο μπράβος-αστυφύλαξ στον κακομοίρη με το παπάκι.Κεφαλοκλείδωμα,να τον πετάξει κάτω,να φωνάζει με στυλ εγερθιτου.
Τι, όχι;
Και δεν κατηγορώ ένα κλάδο, έχω συναντήσει και ευγενέστατους.Δεν είχαν ψυχολογικά προβλήματα σαν τον συγκεκριμένο σίγουρα.

g_m900
28/04/2020, 20:19
Ότι έκανε και ο μπράβος-αστυφύλαξ στον κακομοίρη με το παπάκι.Κεφαλοκλείδωμα,να τον πετάξει κάτω,να φωνάζει με στυλ εγερθιτου.
Τι, όχι;
Και δεν κατηγορώ ένα κλάδο, έχω συναντήσει και ευγενέστατους.Δεν είχαν ψυχολογικά προβλήματα σαν τον συγκεκριμένο σίγουρα.
Εχει παρει το δρομο του το γεγονος και οτι γινει εγινε.

thunder ace
28/04/2020, 20:46
στον μπραβο-μποντυμπιλντερά ιδιοκτητα καφενειου στην ροδο ,κανανε την παπια ομως

Αυτό ήθελα να ποσταρω παραπάνω που έγραψα το κοκοκο...αλλά δεν έβαλα μάλλον ποτέ το λινκ.

toyar
28/04/2020, 21:45
κυκλοφορει ενα δανεζικο ντοκυμαντερ το οποιο αναφερεται στους βασανιστες της χουντας
παιρναν απλα καθημερινα παιδια λιγο φτωχα λιγο αμορφωτα και μεταξυ αλλων τα παραγεμιζαν με εξουσια
το ελεγαν οι ιδιοι
ο αστυνομικος-φυλακας επισημος η ανεπισημος πιστευει οτι ειναι υπερανω του νομου λογω του αφεντικου του επειδη κι αυτο ειναι υπερανω
και δυστυχως συχνα πρακτικα εχει δικιο
αυτο φυσικα αφορα μια μικρη μειοψηφια αστυνομικων που εχουν και προδιαθεση σαν ανθρωποι

rainmike
28/04/2020, 22:08
Φροντίζουν να τα κάνουν πάντα σε σωστούς ανθρώπους. Είναι μέρος της εκπαίδευσης. Ξέρεις, συνταξιούχους, γυναίκες, 15χρονα, ή/και όταν είναι 5 εναντίον ενός.

Xaxaxa Τι ειναι αυτή η ντουλάπα ρε φίλε.

alexandrosgs
28/04/2020, 22:19

Εχω δει έναν τέτοιο στο Αννόβερο να τον δένουν οι μπάτσοι φιόγκο σε 3 δευτερόλεπτα και να τον κάνουν κορίτσι.

Για να είμαι ειλικρινής θα θελα να το δω κι εδώ το αυτό να συμβαίνει.
Οι δικοί μας δυστυχώς είτε είναι ανεκπαίδευτοι λαπάδες είτε κολώνουν γιατί φοβούνται τα μπλεξίματα με τα δικαστήρια.

tzimidis
28/04/2020, 22:27
Πριν από 7-8 χρόνια, ερχόμενος από αεροδρόμιο με το μηχανακι, στην ανηφορικά έξοδο προς Ίλιον, έφαγα τέτοιο κλείσιμο από ένα audi 2 μηχανές που το ακολουθουσαν,
που αναγκάστηκα τελευταία στιγμή να κάνω δεξιά και βγήκα στο ρεύμα για Λαμία, για να μην καρφωθω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.
Στα Παπάρια τους όλα.

Κι άλλη μια φορά με πλευρισαν 2 ζητάδες αριστερα-δεξια, και με έβγαλαν στη Λέα, όμορφα κι ωραία.
Είχα χωθεί πίσω από μια κλούβα που μετέφερε κρατούμενους χωρίς να δω ότι είχε συνοδεια τα μηχανάκια από πίσω.

p@nos
28/04/2020, 22:35
Δεν ημουν μπροστα... Δεν εχω γνωμη.
Εχω γνωμη ομως για το οταν βρεθει κατι να ανακοψει πορεια επισημου λαμβανεται ως πιθανη διακοπη της πορειας και τα σεναρια που περνανε απο το μυαλο των συνοδων ειναι απο τιποτα μεχρι απειλη κατα του προσωπου.
Οποτε για πραγματα που δειχνονται απο ενα σημειο και μετα αφηστε... Μην εχετε γνωμη καλυτερα γιατι απλα θα βγαινει η απαξιωση στο προσωπο αυτων. Φυσικα κανεναν δεν αγιοποιω.

Σε μια παρενθεση απλα θα αναφερω οτι τωρα που δεν εχει κινηση γινονται αισχη εκατερωθεν με κοκκινα και στοπ. Της πουτανας κανονικα μιλαμε.
Κοντεψα να πλακωθω με συναδελφο που εφαγε 6 το πρωι απο σταση το κοκκινο στην Γαλατσιου και Αγ. Λαυρας και μετα μου θιχτηκε γιατι του εκανα παρατηρηση.
Ξαναλεω. Μην παρεξηγηθω. Αισχη γινονται εκατερωθεν

ο κοκ δεν προβλεπει τιποτα για οχηματα υπουργων, δημοσιογραφων και λοιπων προσωπων, ουτε καν για την συνοδεια προσωπων (που ειναι κανονικοι αστυνομικοι με πολιτικα ρουχα και οχηματα, οσο φορανε πολιτικα, ακολουθουν κατα γραμμα το νομο), αυτα τα καραγκιοζιλικια μονο στο τζατζικισταν γινονται και σε λοιπες μουσουλμανικες χωρες...ας αλλαξουν το ονομα σε δυτικο ιρακ παντως να ειναι ολα αυτα αναμενομενα...οποτε καλο ειναι να μην δικαιολογειται ουτε στο ελαχιστο τα περι τρομοκρατικων ενεργειων, και τους λοιπους ψευτονταιδες που θελουν να το παιξουν μποντιγκαρντ

και εμενα μου εχουν κανει κλεισιμο ενω οδηγουσα στο σκουτερ μεσα στο ψυχικο κοντα στο σπιτι στην γνωστης πορσελανινης κυριας και πηγαν κανονικοτατα να με ριξουν κατω...η χρηση onboard καμερας πλεον ειναι πραγματικα απαραιτητη...

DoctoR_k6
28/04/2020, 23:50
Xaxaxa Τι ειναι αυτή η ντουλάπα ρε φίλε.

Φοραει κ παπουτσια MJ??
Θα τους καρφωνε κανονικα... :lol:

lleonidas
29/04/2020, 00:10
O συγκεκριμένος είναι γνωστός στο χώρο... δείτε εδώ (https://m.youtube.com/watch?v=ubKqWH4bDa8) πρόσφατο "κατόρθωμά" του.
Όσον αφορά τα άλλα τα μπουμπούκια του αρχικού post, παρόλο που δε γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες για το συμβάν, έχω να δηλώσω ότι δεν εκπλήσσομαι... βρέθηκαν ήδη 3-4 μέλη και γράψατε ότι έχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο στους δρόμους με τη διαφορά ότι δε δώσατε συνέχεια...αν είχατε δώσει, πιθανότατα η εξέλιξη θα ήταν αντίστοιχη ή και χειρότερη.
Δυστυχως γύρω μας υπάρχουν πολλά ανθρωποειδή, ας το συνειδητοποιήσουμε... πρέπει να προσαρμοστούμε διότι δυστυχώς δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.
Όσο μένουν ατιμώρητοι, θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα.

alexis72
29/04/2020, 00:19
μάλιστα.... για να εχει τέτοια συνοδεία....ελεγα θα ειναι ο μητσοτάκης - η κάποιος υπουργός του .....
η κάποιος μεταξύ τών μαρινάκη - αλαφούζο - μελισανίδη η μέγας βιομήχανος π.χ. μυτιληναίος η ο πρέσβης τών ηπα - τής γερμανίας κλπ κλπ ....
και ο τιτάνας δημοσιογράφος στέφανος χίος ,απεκάλυψε ποιός ηταν ο .... επιβάτης που προστάτευαν οι ...αστυνομικοί ...(αυτοί βέβαια ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ με τον τρόπο που φέρθηκαν ...στον ανθρωπο με το παπάκι κ στούς γύρω μάρτυρες ) πρόκειται λοιπόν για τον ανηψιό τού πρωθυπουργού μητσοτάκη ??????????? γρηγόρη δημητριάδη δικηγόρο ,γιού τής κατερίνας μητσοτάκη αδελφής του πρωθυπουργού ...) κάτι για offshore γράφει ο στέφανος χίος που εφτιαξε αυτός ο ανηψιός του μητσοτάκη ....τής energa ...αυτής που βούτηξαν 250.000.000 ευρώ ....κ κυκλοφορούν ανάμεσά μας ,ρε σε τι ...οικο ανοχής χώρα ζούμεεεεεεεεεεεεε
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%92%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%9d%ce%97%ce%a8%ce%99%ce%9f%ce%a5/

leftos
29/04/2020, 10:06
οταν βρεθει κατι να ανακοψει πορεια επισημου λαμβανεται ως πιθανη διακοπη της πορειας και τα σεναρια που περνανε απο το μυαλο των συνοδων ειναι απο τιποτα μεχρι απειλη κατα του προσωπου.

Αυτο δέν ισχύει όσοι είναι επίσημοι και όσοι υπάρχει πιθανότητα για απειλή κατά προσώπου και ζωής κυκλοφορούν με άλλους τρόπους όχι με τέτοιου τύπου συνοδείες και φυσικά η συνοδεία δεν κάνει τέτοιες ενέργειες.

Red Rider
29/04/2020, 11:39
Εάν το παπάκι ηταν σοβαρή απειλή δεν θα έπαιζαν σφαλιάρες....
Επίσης εάν ήταν επαγγελματίες θα είχαν απεμπλακεί άμεσα και αθόρυβα όπως επιβάλλεται σε τέτοια συμβάντα.
Μόνο και μόνο που μπήκαν σε τέτοια διαδικασία εκτεθηκαν και νομικά και επαγγελματικα..
Φυσικά μιλάμε υποθετικά γιατί δεν ξέρουμε εάν ήταν συνοδεία προσώπου,ούτε τι προηγήθηκε,γιατί ως γνωστόν τις περισσότερες φορές βλέπουμε μισά η αποσπασματικά βίντεο.

doctoras
29/04/2020, 12:32
το θέμα επειδή καταγράφηκε απο κάμερα το μνοπανο που πεταξε τον ηλικιωμένο κάτω πρεπει να διωχθεί νομικά και παραδειγματικά... Πως σε αυτή την κοινωνία δε ξέρω ? αν δίνω πιθανότητες, μάλλον ελάχιστες.

Αλλά ας μην τα εξισώνουμε όλα τα περιστατικά με όλους τους αστυφυλάκους

Αυτοί της"vip προστασίας" που συνήθως δουλεύουν Part (ή οι καβατζομένοι full) time τι σχέση μπορεί να έχουν με το αστικό δίκαιο, τι προστασία παρέχουν στους πολίτες(που πληρώνονται και απο αυτούς), μονο ως συστημικά παράσιτα μπορώ να τους δω
ομοίως οι ομάδες καταστολής, "γνήσια" ρομπότ με τηλεχειρισμό 2,4ghz και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

buckley
29/04/2020, 13:14
Πρώτη φορά άκουσα για ακαταχώρητες πινακίδες κυκλοφορίας και μιλάμε για κανονικές υπουργείου όχι αστυνομικές.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος :uplate:

toyar
29/04/2020, 13:20
αν το εσωτερικων υποθεσεων θελει να προστατεψει την εικονα των καλων αστυνομικων μπορει απλα σε μια μερα να του κοινοποιησει φυλλο πορειας για ΑΤ Μενιδιου
η μηπως θα κανουν οτι τους πει ο προστατευομενος VIP;

g_m900
29/04/2020, 13:33
Πρώτη φορά άκουσα για ακαταχώρητες πινακίδες κυκλοφορίας και μιλάμε για κανονικές υπουργείου όχι αστυνομικές.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος :uplate: Οταν βγαινει ακαταχωρητο στην αναζητηση σημαινει κατα 99.9% οτι ειναι υπηρεσιακη μοτο. Τωρα το ακαταχωρητο πως το έχουν φτιαξει εδω στο Ελλαδισταν πραγματικα δεν ξερω. Λογικα εχει και υπηρεσιακη άδεια Ε.Α 1234 πχ η μοτο.

Τωρα το τι εγινε ισως το μαθουμε ισως οχι. Εχει ενα πρατηριο εκει. Αν αναζητηθει οπτικο υλικο θα διελευκανθει το θεμα. Και καλώς να τους πηδηξουνε αν φταινε οι συνάδελφοι.

panavour
29/04/2020, 13:41
Οταν βγαινει ακαταχωρητο στην αναζητηση σημαινει κατα 99.9% οτι ειναι υπηρεσιακη μοτο. Τωρα το ακαταχωρητο πως το έχουν φτιαξει εδω στο Ελλαδισταν πραγματικα δεν ξερω. Λογικα εχει και υπηρεσιακη άδεια Ε.Α 1234 πχ η μοτο.

Τωρα το τι εγινε ισως το μαθουμε ισως οχι. Εχει ενα πρατηριο εκει. Αν αναζητηθει οπτικο υλικο θα διελευκανθει το θεμα. Και καλώς να τους πηδηξουνε αν φταινε οι συνάδελφοι.

αφου ειναι ακαταχωρητο ,αν τον δω να κανει μια παραβατικη πραξη και το αναζητησω σημαινει οτι δεν τον βρισκω ποτε?

buckley
29/04/2020, 13:47
αφου ειναι ακαταχωρητο ,αν τον δω να κανει μια παραβατικη πραξη και το αναζητησω σημαινει οτι δεν τον βρισκω ποτε?

Αυτό ήθελα να πω στο φίλο, όταν δεν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό και κάνει ο καουμπόης μια στραβή που δεν θα ναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πως πιάνεται άραγε και δεν εκτίθεται συνολικά το σώμα.Ακόμα δεν έχουν βάλει μάρμαρα στους τάφους των δύο γυναικών :facepalm: Από τρελλούς ...

katsar
29/04/2020, 13:56
Αν είχε γίνει κάτι άλλο δεν θα είχαμε ανακοίνωση μετά από τόση δημοσιότητα και κριτική;
'' ο τάδε αναβάτης δίκυκλου με επικίνδυνο ελιγμό προσπάθησε να εμβολίσει το όχημα και στην πορεία προσπάθησε να διαφύγει'' ''είχε κλέψει το όχημα''
''περάσαμε με κόκκινο,θα τον χτυπούσαμε και μας είπε αντε γ@μησ@ ο αλήτης ,ξέρει ποιοι ήμαστε εμείς;''
Κάτι τέλος πάντων.

doctor_john
29/04/2020, 14:13
Απορώ που κανείς δεν αναφέρει ότι αυτοί οι δύο εγκατέλειψαν την θέση τους.
Ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο ξυλοδαρμός, η φθορά περιουσίας και ο εκφοβισμός πολιτών είναι φυσιολογικό,
ο λόγος ύπαρξης τους ποιος είναι; να αφήνουν αφύλακτο το πολύ σπουδαίο πρόσωπο για να εκδικηθούν;

PaNick67
29/04/2020, 14:15
https://thefaq.gr/ektakto-o-dieythyntis-toy-prothypoyrgikoy-grafeioy-kai-anipsios-toy-kyr-mitsotaki-grigoris-dimitriadis-feretai-na-einai-o-episimos-poy-oi-synodoi-toy-chtypisan-kai-kakopoiisan-motosikletisti-sto-kentr/

"Ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου και ανηψιός του Κυρ. Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης φέρεται να είναι ο επίσημος που οι συνοδοί του χτύπησαν και κακοποίησαν μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας."

Ωραία πράγματα!!

lvra
29/04/2020, 14:21
καποια παπαγαλακια και εδω προσπαθουν να αποπροσανατολισουν τι πραγματικα εχει γινει, με μια αναζητηση ολα γραμμενα οπως πρεπει εδω https://e-virusnews.com/kataggelies/apisteyto-peristatiko-omis-vias-asty/ κατι βαθυτερο κρυβετε απο το περιστατικο, ολοι οι υπολοιποι το κανανε να φαινεται σαν κατι απλο οτι να ναι!

να μην ξεχνιομαστε https://www.iefimerida.gr/politiki/exi-stenoi-synergates-toy-kyriakoy-mitsotaki-sto-megaro-maximoy

toyar
29/04/2020, 14:21
https://tvxs.gr/news/ellada/grigoris-dimitriadis-apo-tis-offshore-tis-energa-sto-maksimoy

αυτους πληρωνουμε να προστατευουν:rolleyes:

sapila racing
29/04/2020, 14:34
καποια παπαγαλακια και εδω προσπαθουν να αποπροσανατολισουν τι πραγματικα εχει γινει, με μια αναζητηση ολα γραμμενα οπως πρεπει εδω https://e-virusnews.com/kataggelies/apisteyto-peristatiko-omis-vias-asty/ κατι βαθυτερο κρυβετε απο το περιστατικο, ολοι οι υπολοιποι το κανανε να φαινεται σαν κατι απλο οτι να ναι!

να μην ξεχνιομαστε https://www.iefimerida.gr/politiki/exi-stenoi-synergates-toy-kyriakoy-mitsotaki-sto-megaro-maximoy

Μπήκες και γράφτηκες στο moto.gr σήμερα για να γράψεις γι' αυτό το θέμα και μιλάς και για 'κάποια παπαγαλάκια'? :rolleyes:
Πλάκα μας κάνεις? Αντε, στο καλό.

sniper
29/04/2020, 14:34
Έχουμε ξαναπεί ότι δεν είμαστε παιδάκια της Β' Λυκείου που γράφουν έκθεση ιδεών.

Επίσης η πουτ@να η ζωή είναι άδικη, κι αυτό το έχουμε κατανοήσει.

Ο τελευταίος πραγματικός χριστιανός μας έφησε πριν περίπου 2.000 χρόνια, και οι χίπιδες έφαγαν έξωση από τα Μάταλα.

Οι εκπαίδευση στον συγκεκριμένο τομέα είναι αστείος, και αρκεί ένα χαρτί ότι ήσουν στις ΕΔ στο στρατό (παλιότερα, τώρα δεν ξέρω, μπορεί κι αν είσαι καλός στο Call of Duty να παίρνεις μόρια).

Όσοι δεν θέλετε να μπλέξετε, καλό θα είναι να κοιτάτε τριγύρω, φαίνονται από μακρυά αυτοί (μέρος της εκπαίδευσης κι αυτό :tooth: ) οπότε δεν χρειάζεται να πλησιάζεις ή να ζητάς το λόγο.
Αν εμπλακείς και φταις-δεν φταις, τότε ή κανεις τον μ@λάκα ή παίζεις Α' ρόλο σε τέτοια βίδεο. Aν δεν φταις και δεν βαριέσαι κάνεις μια μήνυση (όχι ο ίδιος, με δικηγόρο).

Απορώ που κανείς δεν αναφέρει ότι αυτοί οι δύο εγκατέλειψαν την θέση τους.
Ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο ξυλοδαρμός, η φθορά περιουσίας και ο εκφοβισμός πολιτών είναι φυσιολογικό,
ο λόγος ύπαρξης τους ποιος είναι; να αφήνουν αφύλακτο το πολύ σπουδαίο πρόσωπο για να εκδικηθούν;
Ε δεν είναι όλοι ειδικοί για να σχολιάσουν. Άσε που μπορεί να υπήρχαν κι άλλοι που δεν φαίνονται.

BLiTzER
29/04/2020, 15:10
ο λόγος ύπαρξης τους ποιος είναι;

Κανένας.

g_m900
29/04/2020, 15:27
Ωπα παιδια.το αριθμητικο της πινακιδας αντιστοιχει στην υπηρεσιακη αδεια. Δεν ειναι οτι δεν φαινεται πουθενα. Απλα δεν το βρισκεις μεσω αναζητησης ας πουμε...(που ειναι παρανομο)...του ασφαλιστη.

Parking
29/04/2020, 15:36
Αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν τον παραμικρό σεβασμό για τον φορολογούμενο.
Για την αγελάδα δηλαδή που την αρμέγουν καθημερινά
θα φρόντιζαν να έχουμε και κανένα νοσοκομείο να πάμε τον πατέρα μας
θα φρόντιζαν να έχουμε και μια σύνταξη όταν έρθει εκείνη η ώρα
θα θα θα θα θα

Θέλετε μια γνώμη?
Καμία σχέση.
ΚΑΜΙΑ
Ξέρετε ότι έχουν μπλόκο?
Αλλάζετε διαδρομή.
Τους βλέπετε να έρχονται?
Για καφέ.
Οι ζαρτινιέρες πονάνε άμα σκάσεις πάνω κατά λάθος

Εκτώς αν είστε τίποτε Ταλιμπάνοι, ξέρω γω, οπότε αλλάζει.

ΕΛπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος που ΦΥΣΙΚΑ
δεν θα βρει άκρη

panavour
29/04/2020, 15:39
Ωπα παιδια.το αριθμητικο της πινακιδας αντιστοιχει στην υπηρεσιακη αδεια. Δεν ειναι οτι δεν φαινεται πουθενα. Απλα δεν το βρισκεις μεσω αναζητησης ας πουμε...(που ειναι παρανομο)...του ασφαλιστη.

αρα αν παω στο αστυνομικο τμημα και ρωτησω σε ποιον ανηκει θα μου πουνε οτι ειναι υπηρεσιακο,και μετα θα πρεπει να ρωτησω ποιος το οδηγουσε την συγκεκριμμενη στιγμη.

BLiTzER
29/04/2020, 15:43
αρα αν παω στο αστυνομικο τμημα και ρωτησω σε ποιον ανηκει θα με σπάσουνε στο ξύλο και θα μου απαντήσουν "στη μάνα σου".

Κάπως έτσι.

toyar
29/04/2020, 16:06
ειναι απορητη πληροφορια της υπηρεσιας γιατι ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια και ποιος εισαι γιατι ρωτας και μονο με εισαγγελικη εντολη μετα απο εξωδικο απο δικηγορο και ας φωναζες τροχαια και το βιντεο δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο κλπ κλπ κλπ
γενικα μιλωντας αυτοι που χρειαζονται προστασια για να κυκλοφορουν μερα μεσημερι δεν ειναι καλοι ανθρωποι:p

DRAKONET
29/04/2020, 16:20
κυκλοφορει ενα δανεζικο ντοκυμαντερ το οποιο αναφερεται στους βασανιστες της χουντας
παιρναν απλα καθημερινα παιδια λιγο φτωχα λιγο αμορφωτα και μεταξυ αλλων τα παραγεμιζαν με εξουσια
το ελεγαν οι ιδιοι
ο αστυνομικος-φυλακας επισημος η ανεπισημος πιστευει οτι ειναι υπερανω του νομου λογω του αφεντικου του επειδη κι αυτο ειναι υπερανω
και δυστυχως συχνα πρακτικα εχει δικιο
αυτο φυσικα αφορα μια μικρη μειοψηφια αστυνομικων που εχουν και προδιαθεση σαν ανθρωποι

Παλιες ιδεες--παλια καταλοιπα-- ας μην τα αναμασαμε ''ανα τους αιωνες των αιωνων αμην''.
Σιγουρα τα πραγματα δεν εχουν σχεση με τα παλια τετοιου ειδους καθεστωτα!
Δεν αναφερω προς εσενα τογιαρ οτι εγραψα...απλα με αφορμη τι εγραψες κανω την τοποθετηση !

sniper
29/04/2020, 16:23
Παλιες ιδεες--παλια καταλοιπα-- ας μην τα αναμασαμε ''ανα τους αιωνες των αιωνων αμην''.
Σιγουρα τα πραγματα δεν εχουν σχεση με τα παλια τετοιου ειδους καθεστωτα!
Δεν αναφερω προς εσενα τογιαρ οτι εγραψα...απλα με αφορμη τι εγραψες κανω την τοποθετηση !

Γενικά, μόλις κάποιος (ανά τον κόσμο) πάρει όπλο και σήμα και δεν εκπαιδευτεί δεν τον λες και καλό άνθρωπο.

Αν δεν έχει κι επιπτώσεις, φτύσε ψηλά κι αγνάντευε.

MikeG
29/04/2020, 16:31
Το τι λαμογιά και το τι χρήματα έχουν σπαταληθεί τόσο καιρό που μας είχαν μαντρισμένους, θα φανεί λίαν συντόμως, και το αφήγημα της επιτυχίας του lockdown θα γυρίσει boomerang. Ο λύκος θα είναι πάντα λύκος.

panavour
29/04/2020, 16:41
Γενικά, μόλις κάποιος (ανά τον κόσμο) πάρει όπλο και σήμα και δεν εκπαιδευτεί δεν τον λες και καλό άνθρωπο.

Η εκπαιδευση ανα τον κοσμο,ειναι και αποτελεσμα της εκπαιδευμενης κοινωνιας ή οχι, που του δινει το οπλο και το σημα,κοινως καθε κοινωνια εχει ,αυτο που κατα βαθος θελει να εχει, αλλοιως θα ειχε παλαιψει να εχει κατι αλλο καλυτερο.

BLiTzER
29/04/2020, 17:05
Η εκπαιδευση ανα τον κοσμο,ειναι και αποτελεσμα της εκπαιδευμενης κοινωνιας ή οχι, που του δινει το οπλο και το σημα,κοινως καθε κοινωνια εχει ,αυτο που κατα βαθος θελει να εχει, αλλοιως θα ειχε παλαιψει να εχει κατι αλλο καλυτερο.

Ναι, αλλά η "κοινωνία", aka η πλειονότητα των ανθρώπων, θα είναι πάντα χαμηλότερου πνευματικού, μορφωτικού επιπέδου, οπότε κατευθύνεται εύκολα εκεί που "πρέπει". Όχι, εγώ δεν έχω "αυτό που κατά βάθος θέλω να έχω". Έχω αυτό που θέλουν οι ηλίθιοι*. Το σύστημα είναι καλά στημένο, μην μπερδεύεστε.

* no offence. :D

sniper
29/04/2020, 17:11

Εϊπαμε ότι δεν είμαστε μαθητές της Β' Λυκείου, ναι;

DRAKONET
29/04/2020, 17:47

αναφερωμαι μ για την χουντα....το γραφω εδω για να μην το μπερδεψουμε
ισως επρεπε να το κανω στο πρωτο μνμ!!

panavour
29/04/2020, 17:53
Ναι, αλλά η "κοινωνία", aka η πλειονότητα των ανθρώπων, θα είναι πάντα χαμηλότερου πνευματικού, μορφωτικού επιπέδου, οπότε κατευθύνεται εύκολα εκεί που "πρέπει". Όχι, εγώ δεν έχω "αυτό που κατά βάθος θέλω να έχω". Έχω αυτό που θέλουν οι ηλίθιοι*. Το σύστημα είναι καλά στημένο, μην μπερδεύεστε.

* no offence. :D

Συμφωνω μ αυτα που λες σε θεωρητικο επιπεδο ,αλλα δυστυχως στην πραξη η κοινωνια ψηφιζει,αυτα που της μοιαζουν και που εξυπηρετουν τα μικροσυμφεροντα της.

Eiver
29/04/2020, 18:08
https://www.protothema.gr/politics/article/1001116/upourgeio-prostasias-tou-politi-stelehos-tou-rouvikona-anevase-to-video-astunomikou-me-motosukletisti/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1588176039

Eiver
29/04/2020, 18:09
πολλους ρουβικωνες εχετε εδω μεσα :)

DRAKONET
29/04/2020, 18:19
https://www.protothema.gr/politics/article/1001116/upourgeio-prostasias-tou-politi-stelehos-tou-rouvikona-anevase-to-video-astunomikou-me-motosukletisti/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1588176039

Παντως εαν καταλαβαινω καλα....αφησαν τον ''επισημο'' και ασχοληθηκαν με αυτον?
Και αν ειχε και αλλους μαζι ....αλλο ενα δικυκλο..που συνεχισε μαζι με τον ''επισημο'' και γινοταν παλι πιο κατω κατι τετοιο...
ο ''επισημος'' λογικα θα περιμενει να τελειωνουν να τους μαζευει περιπολικο....και να συνεχιζουν....:D
Μηπως κατι αλλο εγινε....και τα δειχνουν οπως θελουν.....

Eiver
29/04/2020, 18:33
Παντως εαν καταλαβαινω καλα....αφησαν τον ''επισημο'' και ασχοληθηκαν με αυτον?
Και αν ειχε και αλλους μαζι ....αλλο ενα δικυκλο..που συνεχισε μαζι με τον ''επισημο'' και γινοταν παλι πιο κατω κατι τετοιο...
ο ''επισημος'' λογικα θα περιμενει να τελειωνουν να τους μαζευει περιπολικο....και να συνεχιζουν....:D
Μηπως κατι αλλο εγινε....και τα δειχνουν οπως θελουν.....

ακριβως
μου φαινεται εντελως απιθανο η συνοδεια επισημου να εγκαταλειπει τον επισημο :bawl: και να ασχολειται με ενα μοτοσυκλετιστη

katsar
29/04/2020, 19:00
Καλό θα ήταν να κρατάς τους χαρακτηρισμούς μέσα στο κεφάλι σου.
Η τακτική ή με μας ή με τους άλλους να λείπει.
Αφού είναι όπως τα λες και έκανε κάτι άξιο ξυλοδαρμού ο παπάκιας,γνωρίζουμε αν τον συνέλαβαν μετά ;Αν όχι,έκανε κάτι τόσο αξιόποινο ώστε να του φερθούν έτσι και μετά τον άφησαν απλά να φύγει;
Όπως είπες δεν γνωρίζουμε πολλά,για σένα είναι περίεργο να του είπε ''θα με σκοτώσεις ρε μ@λ@κ@ γ@μ@ το σπίτι σου '' και ο μπράβος να τρελάθηκε;
Ακόμα και αν το έβρισε χωρίς λόγο γιατί είναι ''ρουβικώνας'' και είδε κρατικό όχημα με συνοδεία είναι εικόνα αυτή;
Η ανακοίνωση της αστυνομίας που είναι;Θα ερευνηθεί είπαν,να ερευνήσουν τι; αν έκανε κάτι το παράνομο ο τύπος τι ερεύνα πρέπει να γίνει δηλαδή και δεν το λένε απλά;
Αυτά,πάω τώρα να γράψω συνθήματα στους τοίχους.

g_m900
29/04/2020, 19:01
Επειδη βλεπουμε μονο το τμημα βιντεο απο οταν ηδη πεφτανε ψιλες... Ποιος εδω μεσα μπορει να πει με σιγουρια οτι παρατησαν τον επισημο. Αλλου διαβασα οτι δεν ηταν καν σε συνοδεια επισημου και οτι ο ντελιβερας τους εβρισε. Αντε τωρα ποιος εχει δικιο.

Αν εμπλακειτε με υπηρεσιακο... Παρετε πινακιδα και ανεβασετε ενα βιντεο... Πιο ευκολα μπαινει σε διαθεσιμοτητα ο αστυνομικος παρα ςσεις θα φατε ξυλο. Δεκτη η αντιπαθεια προς το σωμα.

AUFGEBRACHT
29/04/2020, 19:01
μάλιστα.... για να εχει τέτοια συνοδεία....ελεγα θα ειναι ο μητσοτάκης - η κάποιος υπουργός του .....
η κάποιος μεταξύ τών μαρινάκη - αλαφούζο - μελισανίδη η μέγας βιομήχανος π.χ. μυτιληναίος η ο πρέσβης τών ηπα - τής γερμανίας κλπ κλπ ....
και ο τιτάνας δημοσιογράφος στέφανος χίος ,απεκάλυψε ποιός ηταν ο .... επιβάτης που προστάτευαν οι ...αστυνομικοί ...(αυτοί βέβαια ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ με τον τρόπο που φέρθηκαν ...στον ανθρωπο με το παπάκι κ στούς γύρω μάρτυρες ) πρόκειται λοιπόν για τον ανηψιό τού πρωθυπουργού μητσοτάκη ??????????? γρηγόρη δημητριάδη δικηγόρο ,γιού τής κατερίνας μητσοτάκη αδελφής του πρωθυπουργού ...) κάτι για offshore γράφει ο στέφανος χίος που εφτιαξε αυτός ο ανηψιός του μητσοτάκη ....τής energa ...αυτής που βούτηξαν 250.000.000 ευρώ ....κ κυκλοφορούν ανάμεσά μας ,ρε σε τι ...οικο ανοχής χώρα ζούμεεεεεεεεεεεεε
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%92%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%9d%ce%97%ce%a8%ce%99%ce%9f%ce%a5/

Πηγή του συμβάντος το Μακελειόόόόόόόόό;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :bawl::bawl::bawl::cry:

Τιτάνας ο πυροβολημένος Χίος που πυροβολεί δικαστικούς επιμελητές, ο εθνικόφρων διαπρύσιος υποστηρικτής της ορθοδοξίας και του χριστιανισμού, ο οποίος πετάει τη μια χριστοπαναγία πίσω από την άλλη :cry: (τον έχω ακούσει ο ίδιος live δίπλα μου να μιλάει στο τηλέφωνο για ένα "σκάνδαλο" και να βλαστημάει τόσο πολύ, που μπροστά του ο Κατσούλας κι ο Δημητροκάλλης μοιάζουν ευσεβή παπαδάκια)... που ωρυόταν γιατί κλείνουν τις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα ωρύεται ότι ανοίγουν τις εκκλησίες και θα μεταδοθεί ο κορωναϊός... ο τιμητής των ηθών και του τρίπτυχου Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, που στο site του είχε ξεχωριστή στήλη με ιστορίες του στυλ "Πως με πήδηξε ο πρώτος μου ξάδερφος και με έκανε γυναίκα ένα καλοκαίρι στο χωριό"... :bawl::bawl::bawl:

rainmike
29/04/2020, 19:19
Επειδη βλεπουμε μονο το τμημα βιντεο απο οταν ηδη πεφτανε ψιλες... Ποιος εδω μεσα μπορει να πει με σιγουρια οτι παρατησαν τον επισημο. Αλλου διαβασα οτι δεν ηταν καν σε συνοδεια επισημου και οτι ο ντελιβερας τους εβρισε. Αντε τωρα ποιος εχει δικιο.

Αν εμπλακειτε με υπηρεσιακο... Παρετε πινακιδα και ανεβασετε ενα βιντεο... Πιο ευκολα μπαινει σε διαθεσιμοτητα ο αστυνομικος παρα ςσεις θα φατε ξυλο. Δεκτη η αντιπαθεια προς το σωμα.

Ρε φιλαράκι μην απολογείσαι ειναι μια δουλειά και αυτό.Υπάρχουν καλοί και κακοι επαγγελματίες.Τώρα ο καθένας έχει μια γνώμη ανάλογα με τα βιωματά του αν ήταν ο αδερφός μου αυτός που τραβοπαλάγανε
πόσο ψύχραιμα θα μπορούσα να το δώ?

Vstrommer71
29/04/2020, 19:31
Δεν υπάρχει αντιπάθεια πρός το σώμα,υπάρχει αντιπάθεια στις μεθόδους και το κουκούλωμα διαχρονικά των συμπεριφορών μεγάλου κομματιού του.Οι ζαρντινιέρες,το ξύλο αδιάκριτα και οι άπειρες υποθέσεις "εκπυρσοκροτήσεων" έχουν δημιουργήσει αυτό το κακό προηγούμενο.Και γίνεται ακόμη χειρότερο με την διαιώνιση αυτών των πρακτικών.
Κάποιος είχε πει πολύ σοφά ότι λαμβάνοντας υπόψη το παρελθόν,θα πρέπει κανονικά να θεωρούνται αρχικά ψευδείς οι καταθέσεις των στελεχών των σωμάτων ασφαλείας και να διερευνώνται περισσότερο.
Και μην αρχίσουμε πάλι τις αστειότητες ότι έτσι γίνεται η δουλειά και δεν γίνεται αλλιώς.Οι νοοτροπίες Βεληγκέκα ανήκουν σε άλλες εποχές.
Ας προσαρμοστεί λοιπόν η αστυνομίας στις σύγχρονες συνθήκες
(Και κατά προτίμηση ας σταματήσουνε τα εξτραδάκια συνοδείες σε επιχειρηματίες και διάφορους "επώνυμους" της κακιάς ώρας)

BLiTzER
29/04/2020, 19:38
Ρε φιλαράκι μην απολογείσαι ειναι μια δουλειά και αυτό.Υπάρχουν καλοί και κακοι επαγγελματίες.

Σόρι, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτή η αφελής χαζομαρούλα. Όχι, δεν είναι "μια δουλειά" και αυτό. Όπως δεν είναι "μια δουλειά" ο δάσκαλος ή ο γιατρός. Αν είσαι ανίκανος να την κάνεις όπως πρέπει, άνοιξε ψιλικατζίδικο. Αυτό είναι "μια δουλειά" και μπορείς να είσαι όσο καλός ή κακός γουστάρεις.

AUFGEBRACHT
29/04/2020, 19:56
Σόρι, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτή η αφελής χαζομαρούλα. Όχι, δεν είναι "μια δουλειά" και αυτό. Όπως δεν είναι "μια δουλειά" ο δάσκαλος ή ο γιατρός. Αν είσαι ανίκανος να την κάνεις όπως πρέπει, άνοιξε ψιλικατζίδικο. Αυτό είναι "μια δουλειά" και μπορείς να είσαι όσο καλός ή κακός γουστάρεις.

Μ' έβαλες τώρα και θυμήθηκα κάτι παλιέέέές εξαγγελίες για αφοπλισμό της αστυνομίας, κατάργηση ΜΑΤ, κατάργηση χημικών, εκδημοκρατισμό της αστυνομίας... που κανονικά θα έπρεπε σε κάθε γωνιά να υπάρχουν 3-4 ψιλικατζίδικα... αλλά άλλη κουβέντα αυτή...

o_gavros
29/04/2020, 20:02
πολλους ρουβικωνες εχετε εδω μεσα :)
καπέλο μας.
εσύ συνέχισε να ενημερώνεσαι απο το λίκνο της αλήθειας a.k.a. Πρώτο Ψέμα και άσε εμας τους υπόλοιπους στην πλάνη μας.
Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι έχεις ξεχωρίσει. Και επι τη ευκαιρία να σου πω πως καλά κάνεις και είσαι φειδωλός στο τι γράφεις, ελπίζω ότι έχεις καταλάβει τι ανεχόμαστε και τι όχι. συνέχισε έτσι ;)

μήπως θες να σταματήσουμε και την πείνα και τους πολέμους αγαπητέ; :p
το "αφελής χαζομαρούλα" είναι η όσο πιο σικ βερσιόν αυτής της αφήγησης...

Στο δια ταύτα τωρα, όσο το κάθε ανεκπαίδευτο μπουμπούκι μένει ατιμώρητο, τέτοια και χειρότερα θα βλέπουμε.
Αντε ωραία βρίσαμε και λίγο στο ιντερνετ κι απο δω παν κι οι αλλοι.

buckley
29/04/2020, 20:04

Ρε μικρέ το όργανο το βάζεις πλάι στον γιατρό και στον δάσκαλο :facepalm: Σου άλλαξα και την σειρά στα παραδείγματα που παρέθεσες, όχι τυχαία πάντως...
ΥΓ Δεν υποτιμώ κανέναν ε και συμπαθώ πολύ περισσότερο τους ένστολους από τον μέσο όρο του φόρουμ να ξέρετε.
Να τα λέμε όλα όμως και πάντα :wave2:

BLiTzER
29/04/2020, 20:07
Ρε μικρέ το όργανο το βάζεις πλάι στον γιατρό και στον δάσκαλο :facepalm:

Ναι, θα έπρεπε να είναι πλάι. Είμαι ρομαντικός σε κάτι τέτοια. :pink:

rainmike
29/04/2020, 20:21

Αφελής χαζομαρούλα vs ρομαντικό παραλήρημα
Δεν κάνουν τα ράσα τον παππά αγαπητέ.

Eiver
29/04/2020, 20:22
καπέλο μας.
εσύ συνέχισε να ενημερώνεσαι απο το λίκνο της αλήθειας a.k.a. Πρώτο Ψέμα και άσε εμας τους υπόλοιπους στην πλάνη μας.
Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι έχεις ξεχωρίσει. Και επι τη ευκαιρία να σου πω πως καλά κάνεις και είσαι φειδωλός στο τι γράφεις, ελπίζω ότι έχεις καταλάβει τι ανεχόμαστε και τι όχι. συνέχισε έτσι ;)

ι.
δεν προκειται να με ξανα ανεχτειτε στο φορουμ σας
αρνουμαι να συμμετασχω σε ενα φορουμ του οποιου ο συντονιστης-ιδιοκτητης δεχεται defacto την καταγγελια ρουβικωνα ως πραγματικη αν ηταν ετσι θα πηγαινα να γραψω στο γνωστο σαιτ των αντιεξουσιαστων

o_gavros
29/04/2020, 20:23
κανε οτι σε φωτίσει ο Μανιτού.
εγω το λινκ σου δε το άνοιξα καν, ακριβως γιατι ήταν απο το συγκεκριμένο σάιτ.
Αμα φύγεις,θα μου λείψεις.

toyar
29/04/2020, 21:53
Εγώ πάντως βλέπω έναν αστυνομικό χωρίς διακριτικά με μηχανη χωρίς διακριτικά να δέρνει κάποιον στον δρόμο
Ας μας πουν επιτέλους ότι ο παππούς έβρισε χτύπησε απείλησε αρνήθηκε έλεγχο και πήγε να διαφύγει με το παπί
Γιατί αν έγιναν όλα αυτά και τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν εγώ είμαι μαζί τους
Έγιναν όμως;
Και ακόμα κι αν δεν ήταν συνοδεία κάποιου αλλά περαστικοί ασφαλιστές εγώ απλά κατέθεσα προσωπική εμπειρία ότι έχω κινδυνεύσει από τέτοιες συνοδείες
Και μάλλον όχι μόνο εγω

g_m900
29/04/2020, 22:00
Εγώ πάντως βλέπω έναν αστυνομικό χωρίς διακριτικά με μηχανη χωρίς διακριτικά να δέρνει κάποιον στον δρόμο
Ας μας πουν επιτέλους ότι ο παππούς έβρισε χτύπησε απείλησε αρνήθηκε έλεγχο και πήγε να διαφύγει με το παπί
Γιατί αν έγιναν όλα αυτά και τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν εγώ είμαι μαζί τους
Έγιναν όμως;
Και ακόμα κι αν δεν ήταν συνοδεία κάποιου αλλά περαστικοί ασφαλιστές εγώ απλά κατέθεσα προσωπική εμπειρία ότι έχω κινδυνεύσει από τέτοιες συνοδείες
Και μάλλον όχι μόνο εγω
Που το ξερεις οτι ειναι αστυνομικος?
Επειδη το λεει ο Ρουβικωνας?
Αν δεν το γραφανε οτι ειναι πιθανον και να μην δινοταν τοση εκταση.
Συμφωνώ για τις συνοδειες.

FotisFz1
29/04/2020, 22:20
Απο το βιντεο δεν βλεπω να προκυπτει οτι
αυτοι ειναι αστυνομικοι
Επισης δεν φαινεται με καποιο τροπο
οτι συνοδευαν καποιον επισημο ειτε ως αστυνομικοι
ειτε ως πολιτες
Το μονο πραγματικο γεγονος που βλεπω
και ειναι κατακριτεο 100%
ειναι 2 τυπους να εχουν ριξει κατω ενα μηχανακι
και να δερνουν εναν αλλον τυπο

atom_smasher
29/04/2020, 22:39
Ρουβικωνας εδω! Με καλεσε κανεις;

viper1
29/04/2020, 22:53
Οι σοβαροί εκπαιδευμένοι συνοδοί δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους "απειλές". Οι περισσότεροι συνοδοί ειναι και καλά κακοπληρωμένοι αστυνομικοί που δουλεύουν στα ρεπό τους σε ιδιώτες και η περισσότερη εκπαίδευση τους ειναι αναβολικά και ταινίες. Μάλλον με κάτι τέτοιους διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους με το suspicious subject

alexis72
29/04/2020, 23:09
γράφεται μερικοί οτι η μπατσομηχανή δεν εχει αριθμό κυκλοφορίας ...το 955 ΔΕΝ το βλέπετε ??
διαβάστε περι ποιάς μηχανής πρόκειται...https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%92%ce%9f%ce%99-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%9d%ce%97%ce%a8%ce%99%ce%9f%ce%a5/
προσωπικά αν συνέβαινε σε εμένα ,και μάλλον φαίνεται οτι αυτοί πέρασαν με κόκκινο κ αυτός τούς εκανε παρατήρηση κ τον πλάκωσαν στο ξύλο ...θα προσλάμβανα π.χ. τον κούγια κ θα εφτυναν το γάλα τής μάνας τους απο τίς αγωγές κ τίς μηνύσεις που θα ετρωγαν ,και οι ιδιοι κ το αρμόδιο υπουργείο ...(θυμηθείτε την υπόθεση με τίς ζαρτινιέρες ...κ τον κύπριο φοιτητή ,που καταδικάστηκαν οι αστυνομικοί κ πήρε κ αποζημείωση βαρβάτη ) αφού υπάρχει video ...ολα τα υπόλοιπα ειναι πανεύκολα για μεγαλοδικηγόρο...

toyar
29/04/2020, 23:33
Να πω την αλήθεια το αστυνομικος το λέει ο τίτλος του ποστ
Σε δεύτερο χρόνο όμως αναφέρθηκε το εσωτερικων υποθέσεων και υπηρεσιακή μοτό με μυστήρια πινακίδα
Πάντως θεωρώ πιο πιθανό το συμβάν να είναι όπως εμφανίζεται παρά να έκατσε κάποιος και να έφτιαξε μια φανταστική ιστορία με δράκους με αφορμή ένα κεφαλοκλειδωμα

p@nos
29/04/2020, 23:36
Ρε φιλαράκι μην απολογείσαι ειναι μια δουλειά και αυτό.Υπάρχουν καλοί και κακοι επαγγελματίες.Τώρα ο καθένας έχει μια γνώμη ανάλογα με τα βιωματά του αν ήταν ο αδερφός μου αυτός που τραβοπαλάγανε
πόσο ψύχραιμα θα μπορούσα να το δώ?

εχει διαφορα να εισαι κακος επαγγελματιας σερβιτορος, κακος επαγγελματιας καθαριστης, κακος επαγγελματιας καρδιοχειρουργος, και κακος επαγγελματιας που κυκλοφοραει με οπλο αναμεσα σε πολιτες...νομιζω πιανεις το concept...

alexis72
30/04/2020, 00:31
σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου ,μένει εδώ κ 3 χρόνια ενας τύπος που κυκλοφορεί πάντα με ενα χτ600 χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας ποτέ ,
πιάσαμε κουβέντα κ λέμε καλημέρα - καλησπέρα τα τυπικά δηλαδή ,τον ρώτησα γιατί δεν εχει πινακίδα ,τού την εκλεψαν την εχασε κλπ ,μού ειπε οτι ειναι αστυνομικός κ δουλεύει στο υπουργείο δημοσίας τάξης στην κατεχάκη , ...ρώτησα κ εναν γνωστό μου που ειναι διαχειριστής στην πολυκατοικία που μένει κ μού ειπε οτι ειναι πράγματι αστυνομικός κ ειναι στην ευπ...

Vstrommer71
30/04/2020, 01:20
Αν δεν το γραφανε οτι ειναι πιθανον και να μην δινοταν τοση εκταση.
.
Βλέπω μπήκες γρήγορα στο νόημα.
Και τις προάλλες διαμαρτύρονταν σε περιστατικό συλληφθέντος που τον ξέντυσαν και τον τραμπούκιζαν,με την γνωστή λεπτότητα που τους διακρίνει,ψάχνοντας ποιός τους έγραφε με την κάμερα.
Περιστατικά έχουμε πολλά και δεν φταίνε οι κάμερες που μπορεί να τους γράφουν.
Απλά αν δεν τους γράφουν με καμμιά κάμερα,εφευρίσκουν όμορφες ιστορίες με ζαρντινιέρες που πετάγονται και χτυπάνε πάνω σε κεφάλια υπόπτων.
Αν λοιπόν δεν κοπούν αυτές οι συμπεριφορές προκοπή δεν θα δούμε.Φιλικά.

g_m900
30/04/2020, 04:29
σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου ,μένει εδώ κ 3 χρόνια ενας τύπος που κυκλοφορεί πάντα με ενα χτ600 χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας ποτέ ,
πιάσαμε κουβέντα κ λέμε καλημέρα - καλησπέρα τα τυπικά δηλαδή ,τον ρώτησα γιατί δεν εχει πινακίδα ,τού την εκλεψαν την εχασε κλπ ,μού ειπε οτι ειναι αστυνομικός κ δουλεύει στο υπουργείο δημοσίας τάξης στην κατεχάκη , ...ρώτησα κ εναν γνωστό μου που ειναι διαχειριστής στην πολυκατοικία που μένει κ μού ειπε οτι ειναι πράγματι αστυνομικός κ ειναι στην ευπ...
Επειδη ξερω απο εκει...χωρις πινακιδα μεσα στην εγκατασταση δεν μπαινει. Υπαρχει πετσοκομμα αν το κανει. Ρητη εντολη.
Τωρα να ξερεις υπαρχει και περιπτωση να ειναι wannabe πρακτορας. Δηλαδη απλα πολιτικος υπαλληλος και να το παιζει σεριφης.

g_m900
30/04/2020, 04:30
Βλέπω μπήκες γρήγορα στο νόημα.
Και τις προάλλες διαμαρτύρονταν σε περιστατικό συλληφθέντος που τον ξέντυσαν και τον τραμπούκιζαν,με την γνωστή λεπτότητα που τους διακρίνει,ψάχνοντας ποιός τους έγραφε με την κάμερα.
Περιστατικά έχουμε πολλά και δεν φταίνε οι κάμερες που μπορεί να τους γράφουν.
Απλά αν δεν τους γράφουν με καμμιά κάμερα,εφευρίσκουν όμορφες ιστορίες με ζαρντινιέρες που πετάγονται και χτυπάνε πάνω σε κεφάλια υπόπτων.
Αν λοιπόν δεν κοπούν αυτές οι συμπεριφορές προκοπή δεν θα δούμε.Φιλικά.
Συμφωνω και προσωπικα ειμαι υπερ των προσωπικων καμερων στην στολη όπως στο Αμερικα.

doctoras
30/04/2020, 09:43
Πάντως σε οποιαδήποτε αλλης πιο "ελευθερης" περίστασης το συμβαν θα ειχε κεντρικο θεμα στα πρωτοσέλιδα απο τους αιμοδιψείς δημοσιογράφους
Σημερα αναφέρεται σε δυο εφημερίδες μονο.
https://www.frontpages.gr/

lospsi
30/04/2020, 10:07
Επειδη ξερω απο εκει...χωρις πινακιδα μεσα στην εγκατασταση δεν μπαινει. Υπαρχει πετσοκομμα αν το κανει. Ρητη εντολη.
Τωρα να ξερεις υπαρχει και περιπτωση να ειναι wannabe πρακτορας. Δηλαδη απλα πολιτικος υπαλληλος και να το παιζει σεριφης.

Η Αθήνα βρίθει ξεκράνωτων τυπάδων με απινάκιδες μοτοσυκλέτες (συνήθως μεγάλου κυβισμου). Ασφαλίτες? Αστυνομικοί? Πάντως, απλοί πολίτες δεν είναι σίγουρα.

viper1
30/04/2020, 10:28
Η Αθήνα βρίθει ξεκράνωτων τυπάδων με απινάκιδες μοτοσυκλέτες (συνήθως μεγάλου κυβισμου). Ασφαλίτες? Αστυνομικοί? Πάντως, απλοί πολίτες δεν είναι σίγουρα.

Καλά μην ορκίζεσαι. Υπάρχουν πολλοί που δεν τις φοράνε

wthanasis
30/04/2020, 10:33
Οι περισσότεροι συνοδοί ειναι και καλά κακοπληρωμένοι αστυνομικοί που δουλεύουν στα ρεπό τους σε ιδιώτες

Και καλά, πολύ σωστά το είπες. Αν υπολογίσουμε τις ώρες εργασίας (δεν κρίνω είδος, απόδοση, ποιότητα κτλ) σε σχέση με τα χρήματα που παίρνουν,
και αν λάβουμε υπόψη ότι μια τεράστια μερίδα που είναι οι πρώην ειδικοί φρουροί, είναι εργαζόμενοι με ένα απολυτήριο λυκείου χωρίς καν βαθμό,
είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλά αμειβόμενοι.
Και μιλάω συγκεκριμένα για 2-3 αστυνομικούς φίλους και έναν συγγενή μου, που είναι παραδείγματα προς μίμηση και όχι για τα καθίκια που συζητάμε εδώ.

lospsi
30/04/2020, 10:50
Καλά μην ορκίζεσαι. Υπάρχουν πολλοί που δεν τις φοράνε

Και να κυκλοφορούν ΜΕΣΑ στην Αθήνα? Θα πάρω εγώ π.χ. το Tuono και θα κόβω βόλτες Σύνταγμα-Πατησίων-Κηφισίας χωρίς πινακίδα και δεν θα με σταματήσουν???

Επειδή κινούμαι πολύ μέσα στην πόλη με το beverly, αυτοί που βλέπω να είναι χωρίς πινακίδα, συνήθως κάνουν μπαμ...

teogtp
30/04/2020, 11:03
Και να κυκλοφορούν ΜΕΣΑ στην Αθήνα? Θα πάρω εγώ π.χ. το Tuono και θα κόβω βόλτες Σύνταγμα-Πατησίων-Κηφισίας χωρίς πινακίδα και δεν θα με σταματήσουν???

Επειδή κινούμαι πολύ μέσα στην πόλη με το beverly, αυτοί που βλέπω να είναι χωρίς πινακίδα, συνήθως κάνουν μπαμ...

Και μπαμ κάνουν και σου χτυπάνε στο μάτι;)

ptc
30/04/2020, 11:08
Και μπαμ κάνουν και σου χτυπάνε στο μάτι;)

Ενιοτε ισχυει και το:

Και μπαμ κάνουν και σου χτυπάνε το μάτι.

SeniorCanardo
30/04/2020, 11:14
Μικρή διευκρίνηση για την αποκατάσταση της ιστορικής ακρίβειας, αφού αναφέρθηκε περισσότερες από μια φορές η περίπτωση της "ζαρντινιέρας".

Το ξύλο ο "κύπριος" δεν το έφαγε στην σκηνή που αποτυπώθηκε στις κάμερες και σοκαρίστηκε (και καλά) το πανελλήνιο.
Το τύπο τον "σαπίσανε" στο παρκάκι μπροστά από την ΧΑΝΘ και όσοι ήταν μπροστά μιλάνε για πολύ ξύλο.
Το τουμπανιασμένο πρόσωπο του μάλλον σε κάτι τέτοιο συνηγορεί.

Από την άλλη "τυχαία περιστατικά" που επαναλαμβάνονται, παύουν να είναι τυχαία.

Είδηση τέτοιου τύπου, που γίνεται "γαργάρα", μάλλον για πραγματικό περιστατικό μου κάνει παρά για προϊόν της φαντασίας κάποιου.
Άλλωστε υπάρχει και ένα μορατόριουμ οποιασδήποτε κριτικής απέναντι στην κυβέρνηση λόγω ιού.

Και κάτι τελευταίο για να μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε.
Η αστυνομία, ο στρατός και η εκκλησία, ελάχιστα "εκδημοκρατίστηκαν" από τα χρόνια της χούντας (για να μην to πιάσω από πιο παλιά). :wave2:

viper1
30/04/2020, 11:25
https://www.ofea.gr

Peace :D

sniper
30/04/2020, 12:12
Μπορούμε απλά να δεχτούμε ότι ένας καλά εκπαιδευμένος συνοδός (είτε ένστολος είτε όχι) θα έπρεπε να είναι σε θέση να ακινητοποιήσει κάποιον, να του φορέσει χειροπέδες και να τον στείλει για τα υπόλοιπα, χωρίς σκηνές πάλης και διαφόρων άλλων που δίνουν τροφή σε τέτοια ποστ/άρθρα;

Δεν ζούμε και στη Φλόριντα ε;

KotsosDR
30/04/2020, 12:20
ο στρατός και η εκκλησία, ελάχιστα "εκδημοκρατίστηκαν"

Δηλαδή; Για το στρατό εννοείς εσωτερικά ή σε σχέση με το κράτος ; Πού υπηρέτησες αν επιτρέπεται ;

g_m900
30/04/2020, 12:20
Αν απαντησω κυνικα στον τιτλο του ποστ... Τοτε απλα δεν ηταν ξυλοδαρμός.
Το βιντεο δειχνει την μισή αληθεια.
Η προελευση του (Καλαιτζιδης) ισως γινει αφορμη και για διωξεις λογω βιντεοσκοπησης χωρις συναίνεση.
Ο Ντελιβερας παρουσιαστηκε σημερα για καταθεση και δηλωσε οτι ηταν η κακια στιγμη.
Τωρα τι ειπωθηκε και εγινε αρχικα... Θα μαθουμε ισως αν βγει το βιντεο πληρες απο παρακειμενες καμερες.