View Full Version : Πρώτη μηχανή για αρχάρια
doctor_john
20/05/2020, 22:10
Δεν παίζει αυτό με κλειστό κράνος. Ανοικτό, πλήρη ζελατίνα με αεραγωγούς.
Φαντάσου ότι θα ιδρώνεις και θα πρέπει να τριψεις στο πρόσωπο κάτι σαν σκληρή πετσέτα στο βάλε - βγάλε..
doctoras
20/05/2020, 22:17
Ε ναι εχουμε και αυτα τα προβλήματα :lol: με βλεπω με πινέλα στη τσέπη
Αν σκοπευεις να πηγαίνεις δουλεια με μοτο, καλυτερα να βάφεσαι αφου φτάσεις και αφαιρέσεις το κρανος, γιατι διαφορετικά τα μαξιλαράκια σου θα γίνουν χαλια και δε ξερω τι αντίκτυπο θα εχει δερματολογικα
Το πάθαινε παλια η γυναικα μου ώσπου εμαθε
Shoei και Bell είναι μάρκες που δεν έχεις να φοβηθείς πολλά, οπότε αν δεν έχεις κάποια απόδειξη ότι το ένα υπερτερεί του άλλου (π.χ. τεστ), αγοράζεις αυτό που σου κάθεται καλύτερα. Να έχεις υπ'όψιν ότι το κράνος πρέπει να εφαρμόζει σφιχτά, χωρίς να είναι άβολο. το παράδειγμα που ακολουθεί είναι λίγο υπερβολικό, αλλά παίρνεις μια ιδέα:
418340
Αν σκοπευεις να πηγαίνεις δουλεια με μοτο, καλυτερα να βάφεσαι αφου φτάσεις και αφαιρέσεις το κρανος, γιατι διαφορετικά τα μαξιλαράκια σου θα γίνουν χαλια και δε ξερω τι αντίκτυπο θα εχει δερματολογικα
Το πάθαινε παλια η γυναικα μου ώσπου εμαθε
σκεφτόμουν με μπαλακλαβα οτι τουλάχιστον δεν θα λερώνω το κράνος. Δεν βάφομαι καθημερινά έτσι κ αλλιώς
σκεφτόμουν με μπαλακλαβα οτι τουλάχιστον δεν θα λερώνω το κράνος. Δεν βάφομαι καθημερινά έτσι κ αλλιώς
Η χρήση μπαλακλάβας το καλοκαίρι θα σου είναι εξουθενωτική. Δε βοηθά τον αερισμό του κεφαλιού και αν το κράνος το έχεις πάρει δοκιμάζοντάς το χωρίς αυτή, θα σου γίνεται ανυπόφορη η χρήση της σε ζεστό περιβάλλον. Το βάψιμό σου περιόρισέ το σε μάτια χείλη και, πίστεψέ με, αρέσει πολύ περισσότερο (στους άντρες...) από το πάστωμα..
doctor_john
21/05/2020, 08:58
Θα βασανιστείς, αντηλιακό βάζουμε και γίνεται της μουρλής.
Οι μοτοσυκλέτα γενικά αλλά και το ύφος που σου αρέσει, προτείνουν ένα στυλ πιο ελεύθερης - σπορ ζωής απο τα τετριμμένα.
418346
:bawl:
Όπως σου γράφουν τα παιδιά, πχ. giorgosb, parking και βασικά όλοι, στην ουσία αυτά που επιθυμείς στη θεωρία, θα σε δυσκολέψουν στην πράξη.
Σε κάθε περίπτωση επισκέψου μαγαζιά, κάνε δοκιμές και διάλεξε κάτι χρηστικό.
SeniorCanardo
21/05/2020, 11:57
Χαρά μην σκοτίζεσαι, δεν χρειάζεσαι μακιγιάζ πια, έχεις μηχανή λέμε. :D
Μόλις μπήκες στο ραντάρ των "γυπαετών" και δεν το έχεις καταλάβει.
Αν παρόλα αυτά δεν σου βγει η φάση, υπάρχει και η πλέον ενδεδειγμένη λύση...
418348
...καλύτερα καλοκαιρινό buff (https://www.youtube.com/watch?v=Xl5NqzlGQ_Q) που ειναι αεράτο. κάνει για μετα την παραλία κιόλας...
Η χρήση μπαλακλάβας το καλοκαίρι θα σου είναι εξουθενωτική. Δε βοηθά τον αερισμό του κεφαλιού και αν το κράνος το έχεις πάρει δοκιμάζοντάς το χωρίς αυτή, θα σου γίνεται ανυπόφορη η χρήση της σε ζεστό περιβάλλον. Το βάψιμό σου περιόρισέ το σε μάτια χείλη και, πίστεψέ με, αρέσει πολύ περισσότερο (στους άντρες...) από το πάστωμα..
δεν παστωνομαι και το καλοκαίρι βάφομαι σπάνια. Εγώ σκεφτόμουν ότι θα ιδρώνω κτλ κ ότι θα λερώνω συνέχεια το κράνος. Αλλά για να το λες μαλλον θα σκάσω. Ίσως για βράδυ προς το παρον
Εγώ πάντως μια ψιλή μπαλακλάβα την φοράω και το καλοκαίρι, απορροφάει τον ιδρώτα και σε συνδυασμό με τον αέρα στεγνώνει αμέσως όσο είμαι σε κίνηση και δεν λερώνω το κράνος.
Νοιώθω γενικά πιο δροσερό το κεφάλι μου.
HelenKoR
21/05/2020, 17:34
Στο ίδιο σάιτ που ανέβασες, πουλάνε και ζελατίνες για τα κράνη που κοιτάς (https://www.therealintellectuals.com/collections/helmets-accessories?page=3 )
Η ζελατίνα καλώς ή κακώς χρειάζεται... Προσφέρει προστασία από βροχή, σκόνη, μπάμπουρες, χαλίκια, κτλ ή ακόμα κι από τον Ήλιο
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/05/2020, 20:18
Εγώ πάντως μια ψιλή μπαλακλάβα την φοράω και το καλοκαίρι, απορροφάει τον ιδρώτα και σε συνδυασμό με τον αέρα στεγνώνει αμέσως όσο είμαι σε κίνηση και δεν λερώνω το κράνος.
Νοιώθω γενικά πιο δροσερό το κεφάλι μου.
Κράνος χωρίς μπαλακλαβα από μέσα ποτέ. Μέχρι να το καταλάβω είχα βρωμίσει πολλά κρανοι που μετά τα επλενα και δώστου να στεγνώσουν και δώστου να ξαναβάλω μαξιλάρια και επένδυση στη θέση τους. Με μια μπαλακλαβα λύθηκαν όλα. Χρόνια τώρα.
Μηχανη πηρες καλε..??
'Η κανουμε μουχαμπετι στυλ image maker κι ετς σχεδιο..??
o_gavros
22/05/2020, 19:18
μπάστα λίγο ρε θείο να πούμε ώχου, το πάει μαλακωσά το κορίτσι αφού.
για σένα νοιάσου φάση.κάνει τις ψαχτικές της πρώτα, γουρούνι στο σακί θα πάρομε;
Παιδιά γνώμες παίρνω όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται καν. Όσο χρόνο μου μένει από την δουλειά μ αυτό ασχολούμαι. Επειδή έχω καεί λίγο με το ίντερνετ και τα reviews είπα να ρωτήσω γενικώς. Για να απαντήσω λοιπον
Ναι πήγα σε αρκετά μαγαζιά, με κέρδισε όμως ο Tzortzopoulos. Τα παιδιά έχουν τρομερή εξυπηρέτηση και ευγένεια σε αντίθεση με πολλούς άλλους που είτε δεν ασχολήθηκαν είτε με χαβαλέδιασαν επειδή θέλω φουλ προστασία για το 125 . Οπότε πήρα τα πάνταεκτός από μπουφάν απο tzortzopoulo και μου έκοψε και αρκετά.
Ναι θέλω να βάφομαι επειδή μ αρέσει κάποιες φορές και να έχω μηχανή επειδή με εξυπηρετεί και μ αρέσει επίσης. Κανένα από τα δύο για να ρίξω γκόμενο.
Ναι διαλέγω κ ίσως πληρώνω λίγο παραπάνω για να έχω κάτι που κολλάει στην αισθητική μου αφού όμως πρώτα εχει και την ασφάλεια που χρειάζομαι.
Και τελος ναι πήρα μηχανάκι! Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στην πιο οικονομική μου επιλογή την Brixton που σε σχέση με τα Gn μου φάνηκε παιχνίδι στην οδήγηση, ότι πρέπει για το κέντρο της αθηνας και είναι πανέμορφο. Και μόλις έχω την εμπειρία για μεγαλύτερες βόλτες θα αλλάξω.
Αυτά :) Καλές βόλτες σε όλους με ασφάλεια και ελπιζω να μην δω κανέναν να οδηγάει με δίχαλο και μπουτάκια έξω:lol:
μπάστα λίγο ρε θείο να πούμε ώχου, το πάει μαλακωσά το κορίτσι αφού.
για σένα νοιάσου φάση.κάνει τις ψαχτικές της πρώτα, γουρούνι στο σακί θα πάρομε;
αυτα ειναι θεσσαλονικιώτικα μιξ αργκο? :lol:
Μπράβο! Καλές βόλτες :wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/05/2020, 20:54
Παιδιά γνώμες παίρνω όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται καν. Όσο χρόνο μου μένει από την δουλειά μ αυτό ασχολούμαι. Επειδή έχω καεί λίγο με το ίντερνετ και τα reviews είπα να ρωτήσω γενικώς. Για να απαντήσω λοιπον
Ναι πήγα σε αρκετά μαγαζιά, με κέρδισε όμως ο Tzortzopoulos. Τα παιδιά έχουν τρομερή εξυπηρέτηση και ευγένεια σε αντίθεση με πολλούς άλλους που είτε δεν ασχολήθηκαν είτε με χαβαλέδιασαν επειδή θέλω φουλ προστασία για το 125 . Οπότε πήρα τα πάνταεκτός από μπουφάν απο tzortzopoulo και μου έκοψε και αρκετά.
Ναι θέλω να βάφομαι επειδή μ αρέσει κάποιες φορές και να έχω μηχανή επειδή με εξυπηρετεί και μ αρέσει επίσης. Κανένα από τα δύο για να ρίξω γκόμενο.
Ναι διαλέγω κ ίσως πληρώνω λίγο παραπάνω για να έχω κάτι που κολλάει στην αισθητική μου αφού όμως πρώτα εχει και την ασφάλεια που χρειάζομαι.
Και τελος ναι πήρα μηχανάκι! Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στην πιο οικονομική μου επιλογή την Brixton που σε σχέση με τα Gn μου φάνηκε παιχνίδι στην οδήγηση, ότι πρέπει για το κέντρο της αθηνας και είναι πανέμορφο. Και μόλις έχω την εμπειρία για μεγαλύτερες βόλτες θα αλλάξω.
Αυτά :) Καλές βόλτες σε όλους με ασφάλεια και ελπιζω να μην δω κανέναν να οδηγάει με δίχαλο και μπουτάκια έξω:lol:
Καλά ξηγηθηκες :beer:
sapila racing
23/05/2020, 20:59
Μεγειά το μηχανάκι και καλές βόλτες! :beer:
rainmike
23/05/2020, 21:09
αυτα ειναι θεσσαλονικιώτικα μιξ αργκο? :lol:
Nτεμεκ:)
Lioulios
23/05/2020, 23:12
Καλες βολτες .
Το λαδοχακί το στρατιωτικο , το καλο να υποθεσω τσιμπησες ε ;
HelenKoR
25/05/2020, 09:10
Καλορίζικο να είναι το μηχανάκι! Εύχομαι να το χαρείς και να το λιώσεις στα χιλιόμετρα!!
Καλες βολτες .
Το λαδοχακί το στρατιωτικο , το καλο να υποθεσω τσιμπησες ε ;
Οχι ενα σε γκρι ανθρακι!
Ευχαριστω πολυ :beer:
doctor_john
26/05/2020, 17:59
Mε 'γειές!
την πινακίδα ίσως θα ήταν καλό να αλλάξεις θέση. Είναι τελείως εκτός του στυλ του εκεί που την έχουν.
Cpt. Haddock
27/05/2020, 12:44
:a014:
:a014:
Τι εγινε Πακετανιε..??
Ξεμειναμε απο γουρουνοσκατα ή απο πτύα..??
Cpt. Haddock
29/05/2020, 14:09
Τι εγινε Πακετανιε..??
Ξεμειναμε απο γουρουνοσκατα ή απο πτύα..??
Άντε πάλι.
Εσύ ή δε με διαβάζεις ή ξεχνάς :a024::a024::a024::a024:
:D
Εσύ ή δε με διαβάζεις ή ξεχνάς
Αν ήμουν παπάς, τι θα προτιμουσες..?? :smokin:
Υ.Γ.
Χαρα, πηρες μηχανη πηρες αξεσουαρ, τελειωσαμε..
(εχουμε το ελευθερο να σπαμμαρουρε λιγακι..??)
Cpt. Haddock
29/05/2020, 18:38
Αν ήμουν παπάς, τι θα προτιμουσες..?? :smokin:
Να με ξέχναγες (η μάλλον να με ξέχναγε το αφεντικό σου :lol: )
Υ.Γ.
Χαρα, πηρες μηχανη πηρες αξεσουαρ, τελειωσαμε..
(εχουμε το ελευθερο να σπαμμαρουρε λιγακι..??)
Ναι, γιατί αν δεν το είχαμε.. :smokin:
κοπελια... διαβαζω το θεμα σου και απ'ολα οσα εγραψες κατεληξα στο συμπερασμα οτι αυτο που πηρες (καλοβολτο κιολας, ομορφη επιλογη!)
σε κανα χρονο απο τωρα δε θα σε καλυπτει.. θα θες το κατι παραπανω... ετσι λοιπον σου ευχομαι απο τωρα καλοριζικο το επομενο (το οποιο
απορια μου κιολας πως δε σκεφτηκες να το χτυπησεις κατ'ευθειαν.. 300 κυβικα, τιμη καπου στα 3800+κατι ψιλα και καλυτερο απο το brixton)
sym wolf 300 classic
418591
(εν το μεταξυ, αυτο που εγραψες παραπανω οτι δεν ενδιαφερεσαι να ριξεις γκομενο, με πληγωσε να ξες... :lol: