View Full Version : Ducati Monster 950 2021
peterTHErider
18/09/2022, 13:56
Εγώ παιδιά το βλέπω πανέμορφο.Γενικά τα παλιά σχέδια οκ ωραία αλλά παροχημένα.2022 έχουμε και έχει αλλάξει η σχεδιαστική γραμμή στα ΠΑΝΤΑ.Ας μην είμαστε ρετρολάγνοι...
Καλό το 695 του 2006 αλλά το νέο είναι ΠΟΛΥ καλύτερη μοτοσυκλέτα στα ΠΑΝΤΑ!
Πάμε τώρα στο συγκεκριμένο,
Για μένα το μέγαλο του μειονέκτημα είναι η τιμή του σε σχέση την ιπποδύναμη του.για το νέο sp μιλάω.
Δεν το λέω τυχαία καθώς ήμουν υποψήφιος αγοραστής.
Να πας να δώσεις 18+ χιλιάρικα(γιατί τόσο θα κάνει) για σπορ γυμνό μηχανάκι με λιγότερα από 100 άλογα στον τροχό?όταν σε αυτά τα χρήματα παίζει το streetfighter v2 με τα 140 τροχό!
Ναι έχει ολινς,ναι έχει stylema,ναι έχει μαρκεζίνι, αλλά πολύ αμφιβάλλω εάν θα είναι πιο διασκεδαστικό ή πιό γρήγορο από ένα streetfighter v2 στην πίστα.
Για να έχει νόημα αυτό το μηχανάκι θα πρέπει να έχει το πολύ 15κ αλλά αδύνατο όταν το απλό κοστίζει 13500.
Τέρμα τα διλήμματα ...
tuono V4 !:D
Εγώ παιδιά το βλέπω πανέμορφο.Γενικά τα παλιά σχέδια οκ ωραία αλλά παροχημένα.2022 έχουμε και έχει αλλάξει η σχεδιαστική γραμμή στα ΠΑΝΤΑ.Ας μην είμαστε ρετρολάγνοι...
Καλό το 695 του 2006 αλλά το νέο είναι ΠΟΛΥ καλύτερη μοτοσυκλέτα στα ΠΑΝΤΑ!
.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι μια μοτοσικλέτα του 2022 είναι πολύ καλύτερη από μια του 2006 αλλά αναφορικά με την εμφάνιση δεν συμφωνώ. Άλλωστε οι ρετρό μοτοσυκλέτες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια και προφανώς υπάρχει ρεύμα και προς τα εκεί. Για το καινούριο το on off της ducati που είναι αναβίωση του elefant πχ όλοι μιλάνε εκθειαστικα ενώ για το monster οι απόψεις είναι τουλάχιστον διχασμένες.
peterTHErider
18/09/2022, 22:37
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι μια μοτοσικλέτα του 2022 είναι πολύ καλύτερη από μια του 2006 αλλά αναφορικά με την εμφάνιση δεν συμφωνώ. Άλλωστε οι ρετρό μοτοσυκλέτες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια και προφανώς υπάρχει ρεύμα και προς τα εκεί. Για το καινούριο το on off της ducati που είναι αναβίωση του elefant πχ όλοι μιλάνε εκθειαστικα ενώ για το monster οι απόψεις είναι τουλάχιστον διχασμένες.
Πρόσεξε,εάν βάλεις δίπλα δίπλα ένα έλεφαντ και το desert x το δεύτερο θα σου φαίνεται τόσο φρέσκο και μοντέρνο όσο και αν βάλεις τα 2 μονστερ δίπλα δίπλα.
Όσο για το μονστερ οι απόψεις διχάστηκαν κυρίως για την αντικατάσταση του χωροδικτυώματος με το μονοκοκ.
peterTHErider
18/09/2022, 22:39
Τέρμα τα διλήμματα ...
tuono V4 !:D
Ισχύει...αρκεί να μην χρειαστείς ποτέ κανένα περίεργο ανταλλακτικό...
PaNick67
19/09/2022, 09:29
Το Monster παντα ειχε φανατικους θαυμαστες και "πολεμιους". Οταν βγηκε δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου. Ουτε σαν σχεδιο ουτε σαν δουλεμα κινητηρα.
Σημερα αν μου περισσευαν τα λεφτα ανετα χτυπουσα ενα.
Τοτε που δεν μου αρεσε ηθελα μηχανη για καθημερινη χρηση, ταξιδια δικαβαλα, κλπ. Σημερα που θελω ενα για εμενα, που θα βγαινει Κυριακες μονο για σβελτες βολτες, αλλαζει
Σαν σχεδιο παντως ειναι τυπικο muscle bike αν και θεωρω το SP υπερβολικο.
Πρόσεξε,εάν βάλεις δίπλα δίπλα ένα έλεφαντ και το desert x το δεύτερο θα σου φαίνεται τόσο φρέσκο και μοντέρνο όσο και αν βάλεις τα 2 μονστερ δίπλα δίπλα.
Όσο για το μονστερ οι απόψεις διχάστηκαν κυρίως για την αντικατάσταση του χωροδικτυώματος με το μονοκοκ.
Κι εγώ είμαι από αυτούς που τους αρέσει το καινούριο αλλά ως μοτοσυκλέτα γενικώς. Το χωροδικτύωμα για τα monster ήταν και λίγο "ταυτότητα". Θα ήθελα να το διατηρήσει.
RaGe_Raptor
19/09/2022, 11:05
Κι εγώ είμαι από αυτούς που τους αρέσει το καινούριο αλλά ως μοτοσυκλέτα γενικώς. Το χωροδικτύωμα για τα monster ήταν και λίγο "ταυτότητα". Θα ήθελα να το διατηρήσει.
Ταυτότητα ήταν για ολόκληρη την Ducati,όπως και ο L2.
Τα πράγματα προχωράνε.
peterTHErider
19/09/2022, 11:07
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης φυσικά να τονίσω πως η ταυτότητα του μονστερ πάντα ήταν να χρησιμοποιεί τα parts από το μεσαίο ss της εταιρίας.
τότε ήταν το χωροδικτύωμα,τώρα είναι το μονοκοκ.
όπως αυτό το πλαίσιο έφυγε από όλα και ας ήταν ταυτότητα έφυγε με τη σειρά του και από αυτό.δεν θα ήταν πολύ παράξενο όλη η ντουκάτι να έχει προχωρήσει από αυτό και να μείνει ένα μηχανάκι για λόγους ταυτότητας με ένα απαρχαιομένο πλαίσιο?
rainmike
19/09/2022, 11:28
Το Monster παντα ειχε φανατικους θαυμαστες και "πολεμιους". Οταν βγηκε δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου. Ουτε σαν σχεδιο ουτε σαν δουλεμα κινητηρα.
Σημερα αν μου περισσευαν τα λεφτα ανετα χτυπουσα ενα.
Τοτε που δεν μου αρεσε ηθελα μηχανη για καθημερινη χρηση, ταξιδια δικαβαλα, κλπ. Σημερα που θελω ενα για εμενα, που θα βγαινει Κυριακες μονο για σβελτες βολτες, αλλαζει
Σαν σχεδιο παντως ειναι τυπικο muscle bike αν και θεωρω το SP υπερβολικο.
Τα μονστερ ειναι σκυλιά πανε και στην πολη πανε και ταξιδια πανε και δικαβαλα,οτι θες κανεις.:)
Ταυτότητα ήταν για ολόκληρη την Ducati,όπως και ο L2.
Τα πράγματα προχωράνε.
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης φυσικά να τονίσω πως η ταυτότητα του μονστερ πάντα ήταν να χρησιμοποιεί τα parts από το μεσαίο ss της εταιρίας.
τότε ήταν το χωροδικτύωμα,τώρα είναι το μονοκοκ.
όπως αυτό το πλαίσιο έφυγε από όλα και ας ήταν ταυτότητα έφυγε με τη σειρά του και από αυτό.δεν θα ήταν πολύ παράξενο όλη η ντουκάτι να έχει προχωρήσει από αυτό και να μείνει ένα μηχανάκι για λόγους ταυτότητας με ένα απαρχαιομένο πλαίσιο?
Καμία αντίρρηση φίλοι μου. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ως προς τη συλλογιστική σας (αν και στο κόσμο της μοτοσυκλέτας έχουμε δει να γίνονται τα πάντα). Όπως έγραψα μου αρέσει οπτικά και το σύγχρονο. Αντιλαμβάνομαι συχνά πως τα γέρικα μάτια μου δε δέχονται εύκολα τις αλλαγές σε στερεότυπα που έχω εγκαταστήσει στο μυαλό μου, επίσης -και μάλλον σημαντικό- δεν έχω εντρυφήσει και τόσο στα Ducati οπότε και αυτά τα στερεότυπα "πατάνε" σε πολύ βασικές γνώσεις σε σχέση με την εξέλιξη της εταιρείας. Θέλω να πω... στο τέλος-τέλος δε θα με εμπόδιζε κάτι να αγοράσω το καινούριο αφού έτσι και αλλιώς μου αρέσει.
Monster μόνο αν φοράει το μοτέρ του streetfighter.
V4 και τα μυαλά στα κάγκελα, γυμνό ss δεν ήταν πάντα? οπότε go for it.
giorgosb
20/05/2024, 17:44
Λευκό χρώμα (https://www.bikeit.gr/nea-montela-ducati/item/38155-ducati-monster-2024-apokta-neo-lefko-xromatismo) για το 2024 και ειδική έκδοση Senna (https://www.bikeit.gr/nea-montela-ducati/item/38165-ducati-monster-senna-eidiki-ekdosi-foros-timis)
453065
453066
453067
453068
Πώς να δυσφημήσεις το προΐόν σου με μία καταχώριση κειμένου τελείως ΓΤΠ. Εκτός κι αν στο Moto Triti είναι ΑμεΑ-Friendly και έχουν συντάκτες με νοητική υστέρηση:
https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Ducati-Monster-Kalligrammo-%C2%ABteras%C2%BB-166-kilwn_155826.asp
CorpseAlive
21/05/2024, 12:54
Πώς να δυσφημήσεις το προΐόν σου με μία καταχώριση κειμένου τελείως ΓΤΠ. Εκτός κι αν στο Moto Triti είναι ΑμεΑ-Friendly και έχουν συντάκτες με νοητική υστέρηση:
https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Ducati-Monster-Kalligrammo-%C2%ABteras%C2%BB-166-kilwn_155826.asp
Η Ducati Monster, μας προσφέρει μεγάλα εσωτερικά χαμόγελα
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ?
Η Ducati Monster, μας προσφέρει μεγάλα εσωτερικά χαμόγελα
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ?
Άμα η προβλέψιμη διαχείριση του γκριπόγκαζου κάνει το μΕχανάκι να ρεπριζάρει στα 3,8 δευτερόλεπτα με 4η και χάνεις την αρίθμηση με τα ηλεκτρονικά, αυτά παθαίνεις.
[Edit]
Οψιόν 2: Ο Krang οδηγεί Ducati
453147