View Full Version : Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου ; - Seagull edition
AristidisZ
23/02/2021, 09:34
Και τα δυο μια χαρα ειναι. Το honda ειναι για μια ζωη καλύτερη ποιοτητα βαφης
Επειδη θα μπερδευτείς παλι θα σου βαλω ενα-δυο κριτήρια ακομη
Αν αγορασεις μεταβατικα στυλ το θελω τωρα αλλα αυριο μπορει να το πουλήσω παρε το πιο διασκεδαστικο( ktm)
Αν το θελεις για ταξιδι παρε cb(πιο βαρυ πιο καλο πατημα)
Αν θελεις για αστικες μετακινήσεις παρε το πιο ελαφρυ δηλαδη ktm(εχουν 20kg διαφορα).
Μπα, της παντρειάς θα είναι, γενικά τα κρατάω τα μηχανάκια, 3 μηχανάκια είχα σε βάθος 15 χρόνων (και 2 παπιά)
Το μηχανάκι θα χρησιμοποιηθεί αυστηρά σε αστικό κύκλο, και εγώ σκεφτόμουν ότι το βάρος του ΚΤΜ είναι πλεονέκτημα αλλά από την άλλη το Honda μου φαίνεται πιο γαϊδουράκι (για κάνα sm κλπ :P )
doctoras
23/02/2021, 10:26
Μπα, της παντρειάς θα είναι, γενικά τα κρατάω τα μηχανάκια, 3 μηχανάκια είχα σε βάθος 15 χρόνων (και 2 παπιά)
Το μηχανάκι θα χρησιμοποιηθεί αυστηρά σε αστικό κύκλο, και εγώ σκεφτόμουν ότι το βάρος του ΚΤΜ είναι πλεονέκτημα αλλά από την άλλη το Honda μου φαίνεται πιο γαϊδουράκι (για κάνα sm κλπ :P )
cb500x only
(σε άσπρο)
και καλορίζικο!
AristidisZ
23/02/2021, 12:40
cb500x only
(σε άσπρο)
και καλορίζικο!
Τελικά και εγώ όσο το ξανασκέφτομαι προς τα εκεί κλίνω
Επειδή δε νομίζω να πάρω ΜΥ21, που το άσπρο είναι όντως πολύ όμορφο, μάλλον για μαύρο με βλέπω :)
Θα πάω να δω μήπως το έχουν πουθενά να το κάνω καμιά βόλτα και να κάνω κάνα παζάρι :D
zannisvel
23/02/2021, 13:28
Νομίζω δεν κρατιέσαι!!! :lol:
doctoras
23/02/2021, 13:54
Επειδή δε νομίζω να πάρω ΜΥ21, που το άσπρο είναι όντως πολύ όμορφο, μάλλον για μαύρο με βλέπω :)
Θα πάω να δω μήπως το έχουν πουθενά να το κάνω καμιά βόλτα και να κάνω κάνα παζάρι :D
πάντως έχει 19 άσπρα το car
harris_x
23/02/2021, 13:57
Όπως έλεγε κι ο Νιόνιος (πριν τα χάσει και βγάζει Καλομοίρες από τούρτες), αφού τον πηδήσαμε τον χειμώνα (https://www.youtube.com/watch?v=A11Ar-kVNjE), η απόκτηση κανονικού διτρόχου μπήκε πάλι σοβαρά στο τραπέζι, με shortlist το CB500X και το 390 Adv
To κέφι λέει KTM, το μυαλό βέβαια λέει Honda...
Αξίζει το KTMάκι σαν καθημερινό commuter ή τσάμπα πάω να μπλέξω ;
Έχω καβαλήσει αρκετά το KTM 390 Duke, το μηχανάκι για την πόλη είναι όλα τα λεφτά.
Το ίδιο θα είναι και το Adv.
Δεν θα κοιτούσα το χονδα ούτε στο internet :lol:
harris_x
23/02/2021, 14:00
χονδα ρε; :facepalm:
πάρε το MT07, το ΜΤ03, γαμάνε και τα δύο, το χονδα ειναι τάφος... Ασε που είναι άσχημο :yuck:
AristidisZ
23/02/2021, 14:02
Το ΜΤ07 ρε Χάρη κάνει 9 χιλιάρικα
Εννοείται ότι είναι κούκλα, εννοείται ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από τα άλλα 2, αλλά δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά
Για το ΚΤΜ δε ξέρω, και εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι για πιο πιτσιρικάδες
πάντως έχει 19 άσπρα το car
αυτά με το κίτρινο Stabilo λες ;
doctoras
23/02/2021, 14:08
Εννοείται ότι είναι κούκλα, εννοείται ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από τα άλλα 2, αλλά δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά
Για το ΚΤΜ δε ξέρω, και εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι για πιο πιτσιρικάδες
https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=new&onlyprice=1&price=%3E50&variant=cb500x&exterior_color=9&sort=pra&hi=1
harris_x
23/02/2021, 15:05
Θα έπαιρνα ένα ΜΤ07 μτχ στη θέση σου
AristidisZ
23/02/2021, 15:08
Θα έπαιρνα ένα ΜΤ07 μτχ στη θέση σου
Λες για το γυμνό :nono:
Εγώ έλεγα για το καινούργιο Tracer, το οποίο είναι πραγματικά πανέμορφο (για τα γούστο μου τουλάχιστον)
harris_x
23/02/2021, 15:16
Λες για το γυμνό :nono:
Εγώ έλεγα για το καινούργιο Tracer, το οποίο είναι πραγματικά πανέμορφο (για τα γούστο μου τουλάχιστον)
:a024:
... πάει κι αυτός... Γέρασε πριν την ώρα του :p
Akalestos
24/02/2021, 13:07
KTM 390 ADVENTURE 172Kg με 43hp μονοκυλινδρο με "ροπη μονοκυλινδρου" και "ηλεκτρικο" δουλεμα 14,5 λιτρα ρεζερβουαρ και πολυυυυυ αφτερμαρκετ φαση απο την PowerParts αλλα οχι μονο... με ρυθμιζομενες WP αναρτησεις εμπρος και ηλεκτρονικα βοηθηματα και στην τιμη που το δινουν ε οκ τι το συζηταμε!Δεν υπαρχει συγκριση στη κατηγορια του.Καλο και το 500X αλλα νομιζω αρκετα βαρυ για καθημερινη μετακινηση και καπως "νεροβραστο" αλλα οκ περι ορεξεως...
Υ.γ επειδη εψαχνα για DR 650 (λογω του οτι ειμαι εναντιων των πολλων "ηλεκτρονικων μπλιμπλικιων" των πολλων κιλων σε βαρος και των πολλων χρηματων αγορας μια μηχανης) αλλα δε βρισκω κανενα καλο και επειδη οσα βρισκω θελουν αρκετα λεφτα για ολικο rebuild νομιζω στα λεφτα αυτα και σαν "χαρακτηρας μηχανης" (πλησιαζει να ειναι ενα μικρο dual sport/adventure bike) και επειδη στη Γερμανια που θα παω η τιμη του ειναι 5.700 (νομιζω παιζει και μια προσφορα σε αυτη τη τιμη δωρο η acrapovic) ελπιζω να τα καταφερω και να το τσιμπησω!
:a024:
... πάει κι αυτός... Γέρασε πριν την ώρα του :p
Ωριμότητα λέγεται γαμώ το middle age crisis...
harris_x
24/02/2021, 22:14
Ωριμότητα λέγεται γαμώ το middle age crisis...
Μίλησε και η έτερη γριά... :bawl::bawl::bawl:
Μίλησε και η έτερη γριά... :bawl::bawl::bawl:
Μιας και μιλάμε για ωριμότητα...
...καθρεφτάκι ρε!
:lol:
harris_x
25/02/2021, 19:20
Μιας και μιλάμε για ωριμότητα...
...καθρεφτάκι ρε!
:lol::lol::lol:
Mr_Overdose
26/02/2021, 10:27
Οοοοχι ρε φιλε, περασε ο χειμωνας, τι την θες την σομπα;εκτος αυτου ειναι και παπουδιαριΚο... Παρε και ενα συγκριτικο μπας και αλλαξεις γνωμη
https://youtu.be/PnyjcrEyZNo
Υ. Γ:Τι σκατα πρόωρη γήρανση παθαμε ολοι με τον covid... Δεν σου κρυβω οτι κεγω γλυκοκοιταζα το cb500 αλλα μετα διαπίστωσα οτι ειμαι μονο 35 :p
haga1981
26/02/2021, 10:56
Δύσκολη περίπτωση διλήμματος γιατι το CB φαίνεται να συνδυάζει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά που δεν ξέρω αν τα προσφέρει άλλο μοντέλο.
Αξιοπιστία
Μεταπωλιτική αξία
Σχετικά χαμηλό βάρος
Ταξιδεύει
Κατανάλωση
Βασικά του μειονεκτήματα θα έλεγα είναι μόνο η λίγο ουδέτερη εμφάνιση και το οτι είναι (για μένα) ακριβό για 500άρι
PaNick67
26/02/2021, 11:08
Για εμένα δεν υπάρχει δίλημμα.
Αν η αγορά είναι μεταβατική και σε δύο χρόνια παει για άλλα, ΚΤΜ με κλειστά τα μάτια.
Αν δεν είναι και μιλάμε για γάμο, το CB.
Εκτός αν μένεις κοντά σε καλό συνεργείο ΚΤΜ και μπορείς / θέλεις να πληρώνεις την ακριβότερη και συχνότερη συντήρηση του.
Προσωπικά αν και σιτεμένος το ΚΤΜ θα έπαιρνα. Ταξίδι δεν κάνω, μόνος θα βολταρω μέσα και γυρω από την πολη, κοντά σε καλό συνεργείο μένω, ανέβηκα πανω και πολυ μου άρεσε η θέση οδήγησης, στα λεφτά κολλάω λίγο αλλά λεπτομέρειες.
Βασικά έχει ίδια τιμή με το ΜΤ7, το γυμνό φυσικά. Οπότε φαντάζομαι αυτός που επιλέγει το Χοντα μάλλον το κάνει αρκετά συνειδητοποιημένα. Σε αυτή την λογική τιμή των 6.000-7.000 € όσες θεωρητικές ασκήσεις και αν κάνω στο μυαλό μου πάντα στο ΜΤ7 καταλήγω (του οποίου την εμφάνιση συνήθισα κιόλας μετά από τόσα χρόνια).
Mr_Overdose
26/02/2021, 13:17
Για εμένα δεν υπάρχει δίλημμα.
Αν η αγορά είναι μεταβατική και σε δύο χρόνια παει για άλλα, ΚΤΜ με κλειστά τα μάτια.
Αν δεν είναι και μιλάμε για γάμο, το CB.
Εκτός αν μένεις κοντά σε καλό συνεργείο ΚΤΜ και μπορείς / θέλεις να πληρώνεις την ακριβότερη και συχνότερη συντήρηση του.
Προσωπικά αν και σιτεμένος το ΚΤΜ θα έπαιρνα. Ταξίδι δεν κάνω, μόνος θα βολταρω μέσα και γυρω από την πολη, κοντά σε καλό συνεργείο μένω, ανέβηκα πανω και πολυ μου άρεσε η θέση οδήγησης, στα λεφτά κολλάω λίγο αλλά λεπτομέρειες.
Ρε παιδια το κριτηριο του ακομα δεν πηρα την μηχανη(και ποσο μαλλον κουτα) σκεφτομαι να την δωσω και παραλληλα ποσο θα στοιχισει και αν εχει μεταπωλητικη αξια και και και.... Ποτε δεν το καταλαβα, αν δεν εισαι σίγουρος για την αγορα που πας να κανεις απλα μην την κανεις, αστο να ωριμάσει μεσα σου και αποφασισε με την λογικη, δεν ξερω εγω μονο ειμαι συναισθηματικα δεμενος με τα αντικείμενα που περναω καποιες στιγμες μαζι τους η προκειται περι βιτσιου να αλλαζεις μηχανες σα τα πουκαμισα;;;
AristidisZ
26/02/2021, 13:33
Ρε παιδια το κριτηριο του ακομα δεν πηρα την μηχανη(και ποσο μαλλον κουτα) σκεφτομαι να την δωσω και παραλληλα ποσο θα στοιχισει και αν εχει μεταπωλητικη αξια και και και.... Ποτε δεν το καταλαβα, αν δεν εισαι σίγουρος για την αγορα που πας να κανεις απλα μην την κανεις, αστο να ωριμάσει μεσα σου και αποφασισε με την λογικη, δεν ξερω εγω μονο ειμαι συναισθηματικα δεμενος με τα αντικείμενα που περναω καποιες στιγμες μαζι τους η προκειται περι βιτσιου να αλλαζεις μηχανες σα τα πουκαμισα;;;
Δε συμφωνώ, παρόλο που και εγώ δένομαι με τα οχήματά μου, και σίγουρα αργώ να τα αλλάξω, σαφώς και θα κοιτάξω την μεταπωλητική της αξία, για πολλούς και διάφορους λόγους
PaNick67
26/02/2021, 13:53
Δεν ξέρω αν πρόκειται για βίτσιο, σε 32 χρόνια έχουν περασει απο την κατοχή μου 4 όλες κι όλες, αλλά αλίμονο αν δεν μετράς τα παντα σε μία αγορά.
Δεν γερνάνε όλες οι μοτοσικλέτες με τον ίδιο τρόπο, δεν είναι όλοι οι μοτοσικλετιστές στην ίδια φάση.
Άλλος θέλει μετακίνηση αστική, άλλος δικαβαλο ταξίδι, άλλος είναι έμπειρος άλλος όχι.
Αλλιώς θα αγοράσει ο νέος αναβάτης, αλλιώς ένας παλιος. Όπως είπα θα αγόραζα το ΚΤΜ γιατί πλεον κάνω 5-7Κ χλμ και θα έβγαζε άνετα δεκαετία στα χέρια μου.
Mr_Overdose
26/02/2021, 14:08
Δεν ξέρω αν πρόκειται για βίτσιο, σε 32 χρόνια έχουν περασει απο την κατοχή μου 4 όλες κι όλες, αλλά αλίμονο αν δεν μετράς τα παντα σε μία αγορά.
Δεν γερνάνε όλες οι μοτοσικλέτες με τον ίδιο τρόπο, δεν είναι όλοι οι μοτοσικλετιστές στην ίδια φάση.
Άλλος θέλει μετακίνηση αστική, άλλος δικαβαλο ταξίδι, άλλος είναι έμπειρος άλλος όχι.
Αλλιώς θα αγοράσει ο νέος αναβάτης, αλλιώς ένας παλιος. Όπως είπα θα αγόραζα το ΚΤΜ γιατί πλεον κάνω 5-7Κ χλμ και θα έβγαζε άνετα δεκαετία στα χέρια μου.
Νταξει πολυ λογικο μου φενεται σε 32 χρονια 4 μοτόρια αλλα τωρα να παρω κουτα μηχανη κ να σκέφτομαι σε 2 χρονια να την πουλησω(ενω ακομα δεν την εχω αγορασει) και ποσο θα κάνει, εαν περναω καλα μαζι της προφανος και δεν θα την δωσω σε 2 χρονια και προφανος δεν θα μου καίγεται και καρφι αν και οταν την δωσω ασ κοστιζει και 500 ευρώ!!! Φυσικα και θα τα μετρησω ολα σε μια αγορα αλλα σίγουρα οχι το ποσο θα κανει οταν και αν την πουλησω, την πέρνω για ευχαρίστηση και οχι για να την εμπορευτω να βγαλω χρημα, και για να μην ξεφευγουμε απτο θεμα κ'εγω το πορτοκαλι θα επερνα και ασ ημουν και καθε τριτη μαστορα αφου με ξεταυλωνει!!!
Akalestos
26/02/2021, 14:47
Ας σταματησει αυτη η καραμελα με την ΚΤΜ περι καθε Τριτης μαστορα και περι μη αξιοπιστιας.Πλεον οι ΚΤΜ ειναι μια πολυ αξιοπιστη εταιρεια (αν και παντα ηταν ασχετως αν δεν ειχαμε τις γνωσεις του τι καβαλαμε και πως το δουλευουμε αυτον τον ημι-αγωνιστικο κινητηρα και πως τον συντηρουμε και καθε ποτε χρειαζεται συντηρηση) μπορω να πω ακριβη,με αγωνιστικα γονιδια χωματινα κυριως αλλα και μη,με πολυ aftersale και πολυ aftertuning,που απευθυνεται κυριως σε νεους εν σωματι αλλα και στην ψυχη.
Το ΚΤΜ 390 ADV κατ εμε ειναι ανωτερο σε ολα.Σε βαρος,σε αναρτησεις,σε ηλεκτρονικα βοηθηματα (τα οποια απενεργοποιουνται κιολας) σε PowerParts κτλ.Καλο και το CB 500 X εννοειται,πιο συνειδητοποιημενη επιλογη,για καποιον που θελει πιο ταξιδιαρικη φαση και οχι τοσο Οff.(οχι οτι δε παει Off αν τυχει)
Οποτε για μενα δεν υπαρχει συγκριση υπαρχει μονο ο λογος για τον οποιο το θελεις,τι χρηση θα κανεις και τι θελουν τα ματια σου να βλεπουν στο γκαραζ σου.
AristidisZ
26/02/2021, 14:54
Τι θελουν τα ματια σου να βλεπουν στο γκαραζ σου.
425891
:beer:
425891
Δεν κοιτάς κάνα integra??? Θα σου έλεγα xadv αλλά ανεβαίνει στα λεφτά
Ξέρω ξέρω τώρα θα μου την πέσουν όλοι ότι είμαι σκουτερακιας
panavour
26/02/2021, 19:34
Μονο ενα ψυχροαιμο ερπετοειδες εδω μεσα μπορει να στο απαντησει αυτο.
AristidisZ
26/02/2021, 19:37
Εμ δεν είσαι ; :D
Το X-ADV ναι, γιατί γαμεί από σχεδιαστικής πλευράς, αλλά μαμάνε και τα 13 που θέλει, δυστυχώς...
Το Integra δεν μου αρέσει :nono:
Mr_Overdose
26/02/2021, 19:53
Το X-ADV ναι, γιατί γαμεί από σχεδιαστικής πλευράς, αλλά μαμάνε και τα 13 που θέλει, δυστυχώς...
Θα σου περασει μεθαυριο με την σομπα μην ανυσηχεις το ειχα παθει κεγω, ολα καλα θα πανε!ρε φιλε εισαι σίγουρος οτι χρειαζεσαι ολον αυτο τον ογκο για την χρηση που θα κανεις;η εχεις μπει λιγο στο τρυπακι της νεας μοδας που γυρνανε ολοι μεστα στενα με τα on off;για ξανασκεψουτο λιγο και για να κανω και λιγο τον δικηγόρο του διαβολου και να συμπαρασταθω στον φιλο που προτεινει x adv θα αντιπροτεινω ak550! Κριμα παληκαρι σα τα κρυα τα νερά να γυρνας με την μπαμπο..... Τσ τσ τσ....
14 για καινούργιο δεν ξέρω τι παίζει σε μεταχειρισμένα
AristidisZ
26/02/2021, 21:41
Θα σου περασει μεθαυριο με την σομπα μην ανυσηχεις το ειχα παθει κεγω, ολα καλα θα πανε!ρε φιλε εισαι σίγουρος οτι χρειαζεσαι ολον αυτο τον ογκο για την χρηση που θα κανεις;η εχεις μπει λιγο στο τρυπακι της νεας μοδας που γυρνανε ολοι μεστα στενα με τα on off;
Ποια μόδα ρε πατριώτη, που όταν κυκλοφορούσαν τα XT τα DΤ και τα XLR στα στενά δεν υπήρχαν σκούτερ στην Ελλάδα
Και σιγά τον όγκο που έχουν τα μηχανάκια που συζητάμε εδώ...
Aπό εκεί και πέρα, τη δουλειά μου μια χαρά τη κάνω και με το παπί, η μηχανή όμως είναι κάτι παραπάνω από μέσο μετακίνησης, σίγουρα οι περισσότεροι που γράφουν εδώ το ξέρουν καλά
Akalestos
26/02/2021, 22:33
Στο τελος μας βλεπω ολους σε κανα σκουτερ να καταληγουμε κανα Beverly 350 κανα Sym Maxsym TL 500 και να λεμε "ποιες μηχανες τωρα δε βαριεσαι" χαχαχα
Mr_Overdose
26/02/2021, 22:46
Ποια μόδα ρε πατριώτη, που όταν κυκλοφορούσαν τα XT τα DΤ και τα XLR στα στενά δεν υπήρχαν σκούτερ στην Ελλάδα
Aπό εκεί και πέρα, τη δουλειά μου μια χαρά τη κάνω και με το παπί, η μηχανή όμως είναι κάτι παραπάνω από μέσο μετακίνησης, σίγουρα οι περισσότεροι που γράφουν εδώ το ξέρουν καλά
Καλα παλια δεν υπηρχαν ουτα τα air condition και δουλευαμε παραθυρο τι να κανουμε να γυρισουμε στο '60 δλδ μου λες;
Εγώ, σίγουρα....:(
Χθες παρέλαβα το παπί... Καλό, χρυσό, βολικό, οικονομικό, αλλά μηχανή ΔΕΝ είναι....
AristidisZ
27/02/2021, 07:16
Καλα παλια δεν υπηρχαν ουτα τα air condition και δουλευαμε παραθυρο τι να κανουμε να γυρισουμε στο '60 δλδ μου λες;
Σου λέω ότι τα on-off ήταν μόδα από τότε που ο Γαρδέλης τραγουοδούσε "με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία" (και μάλλον από πιο παλιά) και εγώ ήμουν στην κούνια (1983), δεν είναι κάτι που προέκυψε στην μοτοσυκλετιστική μας κουλτούρα χτες
Βγάλε καμιά φωτό ρε Buckley :D
Mr_Overdose
27/02/2021, 07:50
Σου λέω ότι τα on-off ήταν μόδα από τότε που ο Γαρδέλης τραγουοδούσε "με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία" (και μάλλον από πιο παλιά) και εγώ ήμουν στην κούνια (1983), δεν είναι κάτι που προέκυψε στην μοτοσυκλετιστική μας κουλτούρα χτες
Βγάλε καμιά φωτό ρε Buckley :D
Εχεις δικιο φιλε μου και το συμμερίζομαι αυτο, συγγνώμη αν ακουστικα καπως επιθετικος δεν ειχα τετοια προθεση ωστοσο δεν υπαρχει κανενα νοημα να πηγαινουμε πισω, οι εποχες αλλαζουν και εξελίσσονται οπως και η τεχνολογια, το point της σκεψης μου ειναι οτι πρεπει να αγοράζεις συμφωνα με τις αναγκες σου και συγουρα το αισθητικο κομματι παιζει και αυτό πολυ μεγαλο ρόλο. Πριν 10+ χρονια ηταν must να εχεις 1000αρα+ ειδάλλως ησουν παρακατιανος, ητανε ομως και οι εποχες που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα,τωρα τα αφορισμενα σκουτερ εχουνε παρει κεφαλι και αυτο κατι σημαινει, μπορει για καποιους να μην θεωρούνται μηχανες και και και.... Για πολλους ομως ειναι η χρυσή τομη, το σημαντικοτερο ειναι να εισαι ευχαριστημενος και ευτυχισμένος με την επιλογη σου εν τέλει!
zannisvel
27/02/2021, 09:01
Εχεις δίκιο φιλε μου και το συμμερίζομαι αυτο, συγγνώμη αν ακουστικα καπως επιθετικος δεν ειχα τετοια προθεση ωστοσο δεν υπαρχει κανενα νοημα να πηγαινουμε πισω, οι εποχες αλλαζουν και εξελίσσονται οπως και η τεχνολογια, το point της σκέψης μου ειναι οτι πρεπει να αγοράζεις συμφωνα με τις αναγκες σου και συγουρα το αισθητικο κομματι παιζει και αυτό πολυ μεγαλο ρόλο. Πριν 10+ χρονια ηταν must να εχεις 1000αρα+ ειδάλλως ησουν παρακατιανος, ητανε ομως και οι εποχες που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα,τωρα τα αφορισμενα σκουτερ εχουνε παρει κεφαλι και αυτο κατι σημαινει, μπορει για καποιους να μην θεωρούνται μηχανες και και και.... Για πολλους ομως ειναι η χρηση τομη, το σημαντικοτερο ειναι να εισαι ευχαριστημενος και ευτιχισμενος με την επιλογη σου εν τέλει!
Mr Overdose, καταλαβαίνω τι λες και μέχρι ένα σημείο μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.
Σε κάποιους αρέσουν τα σκούτερ, τα προτιμούν και τα διαλέγουν.
Σε κάποιους δεν αρέσουν τα σκούτερ, θέλουν μηχανή και τη διαλέγουν.
Άλλοι θέλουν 1000αρα μηχανή και τη διαλέγουν.
Η μοτοσυκλέτα ,και για πολλούς από εμάς, είναι hobby, πάθος, κ@υλα, etc. Οπότε πολλές φορές δεν διαλέγουμε με το πάνω κεφάλι.
Σίγουρα αν παίρναμε μηχανή με βάση τις ανάγκες μας θα παίρναμε όλοι σκούτερ, μη πώ και ηλεκτρικά ποδήλατα.
Προσωπικά έχω και σκούτερ για τα καθημερινά αλλά και μηχανάκι για καμιά βόλτα στον ελεύθερο μου χρόνο που πίστεψε με είναι πολύ λίγος και παρ'ολα αυτά προτιμώ να κρατάω και να συντηρώ μια μηχανή για αυτέ τις λίγες ώρες το χρόνο. Θα μπορούσα να παίζω golf :lol:
Mr_Overdose
27/02/2021, 09:26
Mr Overdose, καταλαβαίνω τι λες και μέχρι ένα σημείο μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.
Σε κάποιους αρέσουν τα σκούτερ, τα προτιμούν και τα διαλέγουν.
Σε κάποιους δεν αρέσουν τα σκούτερ, θέλουν μηχανή και τη διαλέγουν.
Άλλοι θέλουν 1000αρα μηχανή και τη διαλέγουν.
Η μοτοσυκλέτα ,και για πολλούς από εμάς, είναι hobby, πάθος, κ@υλα, etc. Οπότε πολλές φορές δεν διαλέγουμε με το πάνω κεφάλι.
Σίγουρα αν παίρναμε μηχανή με βάση τις ανάγκες μας θα παίρναμε όλοι σκούτερ, μη πώ και ηλεκτρικά ποδήλατα.
Προσωπικά έχω και σκούτερ για τα καθημερινά αλλά και μηχανάκι για καμιά βόλτα στον ελεύθερο μου χρόνο που πίστεψε με είναι πολύ λίγος και παρ'ολα αυτά προτιμώ να κρατάω και να συντηρώ μια μηχανή για αυτέ τις λίγες ώρες το χρόνο. Θα μπορούσα να παίζω golf :lol:
Δικαιωμα σου φιλε μου και καλα κανεις αφου εχεις την δυαντοτητα να κατεχεις και μπορεις να συντηρεις 2 μηχανακια κεγω μαζι σου ειμαι, για πεσμου ομως οταν ερθει η ωρα να σκεφτεις με το πανω κεφαλι εχοντας μια μοναδικη επιλογη και οντας οι δυνατοτητες σου(οικονομικα)περιορισμενες(οπως των περισσοτερων σημερα) τι θα επελεγες για την χρηση που κάνεις;
doctoras
27/02/2021, 09:36
Δικαιωμα σου φιλε μου και καλα κανεις αφου εχεις την δυαντοτητα να κατεχεις και μπορεις να συντηρεις 2 μηχανακια κεγω μαζι σου ειμαι, για πεσμου ομως οταν ερθει η ωρα να σκεφτεις με το πανω κεφαλι και οντας οι δυνατοτητες σου(οικονομικα)περιορισμενες(οπως των περισσοτερων σημερα) τι θα επελεγες για την χρηση που κάνεις;
Mr.
δεν στρογγυλεύονται όλα, μιλάτε για γούστα vs αναγκες μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικές προτεραιότητες
όσο μεγαλώνεις(εσύ και η δική σου οικογένεια) "οι ανάγκες" ξεπερνάνε τα γούστα, οπότε πάνω σε αυτό μη ψάχνεις τι πρέπει, τι είναι λογικό και τι παράλογο
Αν ξεκινάς τώρα τον μοτοσυκλετισμό σκέψου οτι οι περισσότεροι που γράφουν καθημερινά ειναι "βετεράνοι" στον χώρο με ελάχιστο χρόνο(ανάγκες που λέγαμε) και αυτό που κρατάνε είναι τουλάχιστο το καθημερινό μπανιστήρι απο νεοεισερχόμενους να θυμούνται τα δικά τους
zannisvel
27/02/2021, 10:29
Δικαιωμα σου φιλε μου και καλα κανεις αφου εχεις την δυαντοτητα να κατεχεις και μπορεις να συντηρεις 2 μηχανακια κεγω μαζι σου ειμαι, για πεσμου ομως οταν ερθει η ωρα να σκεφτεις με το πανω κεφαλι εχοντας μια μοναδικη επιλογη και οντας οι δυνατοτητες σου(οικονομικα)περιορισμενες(οπως των περισσοτερων σημερα) τι θα επελεγες για την χρηση που κάνεις;
Όσο έχω τη δυνατότητα να έχω μηχανή, θα έχω μηχανή.
Αν δεν είχα τη δυνατότητα τότε δε θα είχα και θα έπρεπε να βρώ τον καταλληλότερο τρόπο μετακίνησης μου σύμφωνα με τις ανάγκες μου.
Αυτή ειναι η πραγματική απάντηση.
Το σίγουρο είναι ότι αν υπήρχε οικονομική δυσκολία σίγουρα δεν θα επιβάρυνα τον οικονομικό οικογενειακό προυπολογισμό για αυτή μου την ανάγκη και πρόσεξε όντως τη θεωρώ ανάγκη για μένα.
Ας γυρίσουμε όμως πίσω στο θέμα του AristidisZ
AristidisZ
01/03/2021, 13:19
ΜΥ20, άσπρο ή κόκκινο ; :P
zannisvel
01/03/2021, 15:20
Καλησπέρα,
Φτιάσαμε στο χρώμα ε?? :lol:
Και τα δύο μου αρέσουν πολύ. Νομίζω το κόκκινο θα διάλεγα αν ήμουν στη θέση σου.
AristidisZ
01/03/2021, 15:32
Καλησπέρα,
Φτιάσαμε στο χρώμα ε?? :lol:
Και τα δύο μου αρέσουν πολύ. Νομίζω το κόκκινο θα διάλεγα αν ήμουν στη θέση σου.
Ε όσο το ψειρίζω δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, το πιο πιθανό να τελειώσουν και τα 20αρια και να θέλω +500 για το ίδιο μηχανάκι, δεν υπάρχει λόγος :D
Και εγώ για κόκκινο το βλέπω
Akalestos
01/03/2021, 16:27
Μη το ψειριζεις τραβα παρτο! Κοκκινο απο μενα. Με το καλο καλη αγορα φιλε να την χαρεις!
ΜΥ20, άσπρο ή κόκκινο ; :P
Κόκκινο μωρή Ολυμπιακάρα
:D
To μηχανάκι - όπως και κάθε χόνδα - είναι για ολοκληρωμένους, ισορροπημένους και κατασταλαγμένους χαρακτήρες.
Δεν έχει τα ξεσπάσματα της πρώτης νιότης αλλά την άποψη της γνώσης.
Αφήνει πίσω του συμπλέγματα και αδυναμίες (Ευρωπαϊκά :lol: )και σε οδηγεί με σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε συνθήκη.
Θα είναι ο ώριμος σύντροφός σου σε ό,τι και αν κληθεί να κάνει.
425979
AristidisZ
09/03/2021, 19:48
Στα νέα εκτός covid και αστυνομοκρατίας, απόψε στο γκαράζ θα κοιμηθεί η καινούργια μου κουκλίτσα, φρέσκια φρέσκια και αστραφτερή, με μόλις 5 χλμ στο κοντέρ της
Φωτός αύριο :beer:
Στα νέα εκτός covid και αστυνομοκρατίας, απόψε στο γκαράζ θα κοιμηθεί η καινούργια μου κουκλίτσα, φρέσκια φρέσκια και αστραφτερή, με μόλις 5 χλμ στο κοντέρ της
Φωτός αύριο :beer:
Καλορίζικο ρε
Πες ότι πήρες κόκκινο;;;;Εεε;;;
AristidisZ
09/03/2021, 19:58
ε ναι !!!
o_gavros
09/03/2021, 20:03
κοκκινο σιμπιεξ;
AristidisZ
09/03/2021, 20:03
ναι ναι :)
o_gavros
09/03/2021, 20:04
το πιο ωραίο χρώμα πιστεύω!
Καλόβολτο Αρίστο!
AristidisZ
09/03/2021, 20:39
Να σαι καλά ρε γειτονάκι :):):)
Πολύ ωραία νέα!Καλορίζικο και αγρατζούνιστο να είναι!
karellen
09/03/2021, 22:08
ναι ναι :)
Καλορίζικο αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος!
zannisvel
09/03/2021, 22:50
Καλοτάξιδο !!!!!!
:beer::beer:
giorgosb
09/03/2021, 23:04
Καλορίζικο! Περιμένουμε φωτος! :beer:
Καλορίζικο και καλόβολτο!:beer:
doctoras
10/03/2021, 06:57
Καλοριζικο Αριστείδη! :beer:
Δε πηρες την ασπρουλιαρα τελικα
Αποκαταστάθηκε και αυτος
sapila racing
10/03/2021, 08:23
Μεγειά!! Είμαι σίγουρος οτι θα το χαρείς γιατί ξέρεις ακριβώς τι πήρες.
Γλάρε καλόβολτο και άπεφτο!
:beer: :beer: :beer:
PaNick67
10/03/2021, 08:33
Καλοτάξιδο και απεφτο!!
AristidisZ
10/03/2021, 08:45
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ άπαντες ! :)
Εδώ, παρέα με την πρώτη μου αγάπη (και παντοτινή)
426215
426216
doctor_john
10/03/2021, 08:57
Nα σου ζήσει! Να περνάτε καλά και να γεμίζεις εικόνες!
doctoras
10/03/2021, 09:43
κουκλα φτου φτου! διδυμάκι με του πανου
Δεν το ήξερα ότι είχες και 50άρι! Να πάμε μαζί διακοπές! :lol:
Εντάξει συγκινήθηκα πραγματικά με το που είδα ότι είμαστε ομόσταυλοι!
Θεωρώ ότι θα δικαιωθείς για την επιλογή σου και θα ικανοποιηθείς από τον πολύπλευρο χαρακτήρα του. Περιμένω εντυπώσεις!
Να το χαρείς όσο δεν πάει!
o_gavros
10/03/2021, 10:12
πως είναι να αγοράζεις μηχανάκι εν μέσω τόσων περιορισμών ρε Αριστείδη;
εγω θ αειχα φάει τα λυσσακά μου
AristidisZ
10/03/2021, 11:19
πως είναι να αγοράζεις μηχανάκι εν μέσω τόσων περιορισμών ρε Αριστείδη;
εγω θ αειχα φάει τα λυσσακά μου
Καλά για μένα μη νομίζεις, όπως ήταν και προ περιορισμών :lol:
Εξάλλου επειδή η ατάκα του doctor john
Nα σου ζήσει! Να περνάτε καλά και να γεμίζεις εικόνες!
Θεού θέλοντος μέχρι τέλος του μήνα αποκτά την πραγματική της υπόσταση, ξέρω εκ προοιμίου ότι οι γύρες θα περιοριστούν (ασχέτως της τωρινής κατάστασης), απλά το αποφάσισα γιατί δεν άντεχα άλλο χωρίς μηχανή, ένιωθα πραγματικά τεράστικο κενό (όσο κλισέ και αν ακούγεται)
Από εκεί και περα εντάξει, η βεβαίωση κυκλοφορίας Ελεύθερου Επαγγελματία να ναι καλά, και καμιά βόλτα θα την κάνω για το καλό :) :)
Akalestos
10/03/2021, 11:43
Μεγεια φιλε καλες βολτες!
o_gavros
10/03/2021, 12:25
το ίδιο χαρτί κρατάω κι εγώ ρε Αρίστο, αλλά που να πάω; εντός αττικής; πφφφ
και σκέψου ότι εχω και την Κορινθία και τη Βοιωτία σα νομούς κυκλοφορίας.
Αλλά μόνος; με τι ψυχολογία;
το Ζ κάθεται και μαράζει.
PaNick67
10/03/2021, 12:30
Αν είχες Honda θα είχες και κίνητρο, με το Ζ που να πας..... :p:bawl:
o_gavros
10/03/2021, 12:31
χοχο, έχω και εγώ σιμπιεξ όποτε το θέλω φίλε (του αδερφού μου), δεν είναι εκεί η προμπλέμα
AristidisZ
10/03/2021, 12:43
Καλά, αν είσαι 24/7 (μόνο) με τη γυναίκα στο σπίτι, με μόνο διάλλειμα το γραφείο ανά 20 μέρες, μια χαρά ψυχολογία έχεις για βόλτα, μέχρι και η Κυψέλη σου φαίνεται Μονμάρτη :lol::lol::lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/03/2021, 14:45
Καλορίζικο και απεφτο το κουκλί σου συντροχε.Να το χαρείς...
o_gavros
10/03/2021, 14:55
Καλά, αν είσαι 24/7 (μόνο) με τη γυναίκα στο σπίτι, με μόνο διάλλειμα το γραφείο ανά 20 μέρες, μια χαρά ψυχολογία έχεις για βόλτα, μέχρι και η Κυψέλη σου φαίνεται Μονμάρτη :lol::lol::lol:
ωωου, σόρρυ, δεν ήξερα...:lol:
Καλά για μένα μη νομίζεις, όπως ήταν και προ περιορισμών :lol:
Εξάλλου επειδή η ατάκα του doctor john
Θεού θέλοντος μέχρι τέλος του μήνα αποκτά την πραγματική της υπόσταση, ξέρω εκ προοιμίου ότι οι γύρες θα περιοριστούν (ασχέτως της τωρινής κατάστασης), απλά το αποφάσισα γιατί δεν άντεχα άλλο χωρίς μηχανή, ένιωθα πραγματικά τεράστικο κενό (όσο κλισέ και αν ακούγεται)
Από εκεί και περα εντάξει, η βεβαίωση κυκλοφορίας Ελεύθερου Επαγγελματία να ναι καλά, και καμιά βόλτα θα την κάνω για το καλό :) :)
Με το καλό Άριστο!
Καλοταξιδο Αριστο!!
Απο honda σε honda!!;)
Λεβεντόπαιδο Αρίστο,
παρ' το CBX και ζησ' το.
:p
Με yes!
Christos ktm R
14/03/2021, 08:49
Καλοταξιδο!
Άμα θες αφορμή για βόλτα, ξέρεις κατά πού :winka:...
426348
AristidisZ
15/03/2021, 13:58
Ωωωωωωωωωωω, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
Το επόμενο Σάββατο, πρώτα ο Θεός :beer::beer::beer::beer:
o_gavros
15/03/2021, 18:10
εσύ ψηλέ μου νομίζω πως φιρί φιρί το πας να μπλέξεις...:D
426351
:bawl: