Σύνδεση

View Full Version : Ασφαλεια hellas-direct

Σελίδες : 1 [2]

ποπαϋ
01/12/2022, 21:12
Ok. Κόβω λάσπη λοιπόν.

Ευχαριστώ

Sachry
02/12/2022, 00:07
μακρυα φιλε,με τρακαρε μηχανακι τους απο το καλοκαιρι με θετικη δηλωση και δεν εχω παρει φραγκο.
Γιατί δεν πήρες χρήματα;; Έχει βγει απόφαση η αργεί η διαδικασία;;;

Το λέω γιατί και εγώ ήμουν στην intersalonica που είχα παρόμοιο θέμα και ούτε αυτή είναι στον φιλικό. Οι καλές ασφαλιστικές πρέπει να κλείνουν!

Manalishi
02/12/2022, 08:34
μακρυα φιλε,με τρακαρε μηχανακι τους απο το καλοκαιρι με θετικη δηλωση και δεν εχω παρει φραγκο.

Υπάρχει κάλυψη στο συμβόλαιο, που λέγεται νομίζω "Προσωπική φροντίδα ατυχήματος", ή κάτι παρόμοιο τέλος παντων. Εαν η ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό, με την κάλυψη αυτή αναλαμβάνει η δική σου ασφαλιστική εταιρεία τα έξοδα.

gasto
02/12/2022, 17:32
Ηρθε ο πραγματογνωμονας ειδε τη ζημια και μου ειπε να επικοινωνησω με την ασφαλιστικη σε μια εβδομαδα.Αφου περασαν 2 μηνες προσπαθωντας να τους βρω ειτε γτ ελειπαν διακοπες ειτε γιατι δεν ειχαν την αποφαση του πραγματογνωμονα μου ειπαν οτι η ζημια κοστολογειτε 20 ευρω το φαναρι και 50 ευρω βαψιμο προφυλακτηρα να τα φτιαξω και να τους στειλω τιμολογια για να πληρωθω.Αμα μου βρειτε καποιον που βαφει προφυλακτηρα με 50 ευρω και σου δινει και τιμολογιο πειτε μου και εμενα να παω.Λογω δουλειας και αλλων προβληματων δεν εχω προλαβει να τους κανω απο κοντα μια επισκεψη και δεν εχω ασχοληθει παραπανω διοτι δε θα βγαλω και ακρη στη τελικη.

CorpseAlive
02/12/2022, 21:52
Ηρθε ο πραγματογνωμονας ειδε τη ζημια και μου ειπε να επικοινωνησω με την ασφαλιστικη σε μια εβδομαδα.Αφου περασαν 2 μηνες προσπαθωντας να τους βρω ειτε γτ ελειπαν διακοπες ειτε γιατι δεν ειχαν την αποφαση του πραγματογνωμονα μου ειπαν οτι η ζημια κοστολογειτε 20 ευρω το φαναρι και 50 ευρω βαψιμο προφυλακτηρα να τα φτιαξω και να τους στειλω τιμολογια για να πληρωθω.Αμα μου βρειτε καποιον που βαφει προφυλακτηρα με 50 ευρω και σου δινει και τιμολογιο πειτε μου και εμενα να παω.Λογω δουλειας και αλλων προβληματων δεν εχω προλαβει να τους κανω απο κοντα μια επισκεψη και δεν εχω ασχοληθει παραπανω διοτι δε θα βγαλω και ακρη στη τελικη.

Ο πραγματογνώμονας δεν κάνει κοστολόγηση, απλά βεβαιώνει την ζημιά και την εύλογη επισκευή της.
Δλδ γράφει πρέπει να αλλάξει 1 και 2 πράγματα .
Εσύ μετά πας σε μαγαζί και ζητάς προσφορά και μετά το εγκρίνει ή οχι η ασφαλιστική.
Αν σου είπαν αυτό από την ασφαλιστική , ζήτα τους να σου επιδιορθώσουν αυτοί την βλάβη. Ειδάλλως απλά πήγαινε τους την προσφορά από τον μάστορα σου.

gasto
02/12/2022, 23:11
Γνωριζω τη διαδικασια,εχω αποζημιωθει ξανα στο παρελθον απο σοβαρες ασφαλιστικες.Ολο αυτο που λες θα μου στοιχισει χρονο,χρημα και την ψυχικη μου ηρεμια.Απλα οι τυποι ειναι απατεωνες και δεν υπαρχει κρατος να τους κανει τπτ.Διαβαστε αξιολογησεις στο google να καταλαβετε.

CorpseAlive
03/12/2022, 00:03
Γνωριζω τη διαδικασια,εχω αποζημιωθει ξανα στο παρελθον απο σοβαρες ασφαλιστικες.Ολο αυτο που λες θα μου στοιχισει χρονο,χρημα και την ψυχικη μου ηρεμια.Απλα οι τυποι ειναι απατεωνες και δεν υπαρχει κρατος να τους κανει τπτ.Διαβαστε αξιολογησεις στο google να καταλαβετε.

Το να επικοινωνήσεις με έναν μάστορα να σου δώσει γραπτώς μια προσφορά για τις ζημιές σου θα σου στοιχήσει χρόνο/χρήμα και ψυχική ηρεμία?
Σεβαστό αν και παράξενο.

gasto
03/12/2022, 00:25
Αυτο καταλαβες?
Εστω οτι παιρνω τη προσφορα πχ 150ευρω και οτι δε θα ταλαιπωρηθω στα τηλεφωνα/εμειλ να βρω τον ασφαλιστη και μου πει οτι δε καλυπτει το ποσο μετα πως προχωραω,βαζω δικηγορο?

CorpseAlive
03/12/2022, 01:37
Αυτο καταλαβες?
Εστω οτι παιρνω τη προσφορα πχ 150ευρω και οτι δε θα ταλαιπωρηθω στα τηλεφωνα/εμειλ να βρω τον ασφαλιστη και μου πει οτι δε καλυπτει το ποσο μετα πως προχωραω,βαζω δικηγορο?

Μετά τους ζητάς να σου βρουν αυτοί συνεργαζόμενο μάστορα για τις ζημιές.
Δεν μπορώ να φανταστώ , από την στιγμή που δεν υπάρχει φέουδο για την υπαιτιότητα του ατυχήματος γιατί να στο αρνηθούν.

doctoras
03/12/2022, 05:29
γιατί συζητάτε για την απειρον ή την ελλασ ντιρεκτ?

panavour
05/12/2022, 16:32
γιατί συζητάτε για την απειρον ή την ελλασ ντιρεκτ?

Για την ελληνική ντιρεκτ,μαλακια εις το άπειρον.

Athos
06/07/2023, 07:59
παιδιά, ψιλοάσχετο ίσως εδώ αλλά δεν είδα νήμα για ασφαλιστικές,
ήθελα να ρωτήσω
παλιά ήξερα ότι υπήρχαν κατηγορίες ασφαλίστρων ανάλογα με τα κυβικά,
δηλαδή έπαιζαν οι τιμές ανάλογα εταιρείες και παροχές, όμως η βασική κατηγοριοποίηση ήταν με τα κυβικά.
Τώρα ψάχνω τις κατηγορίες αλλά δεν βρίσκω τίποτα
ξέρει κανείς κάτι ;

telegonos
06/07/2023, 08:12
ήθελα να ρωτήσω
δηλαδή έπαιζαν οι τιμές ανάλογα εταιρείες και παροχές, όμως η βασική κατηγοριοποίηση ήταν με τα κυβικά.
ξέρει κανείς κάτι ;

Εχει προχωρήσει η τεχνολογία. Δεν υπάρχει πια μια χοντρή κατηγοροποίηση με τα κυβικά, γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο που ο υπολογιστής βγάζει το ασφάλιστρο, παίρνοντας υπόψιν του πάρα πολλές ακόμα παραμέτρους, εξειδικευμένο αποτέλεσμα, για την συγκεκριμένη μηχανή, όχι απλά το μοντέλο, για την μηχανή την δική σου, αυτήν την συγκεκριμένη.

Οταν ο υπολογισμός του ασφάλιστρου έχει γίνει τόσο λεπτομερής και εξειδικευμένος, οι κατηγορίες ''με τα κυβικά'', είναι σαν να ψάχνεις μουσική βαρώντας τυχαίες πέτρες, ενώ είσαι μέσα στο μέγαρο Μουσικής και παίζει η συμφωνική το Firebird του Stravinsky.

Bowleno
06/07/2023, 08:40
ήθελα να ρωτήσω
ξέρει κανείς κάτι ;

Πλέον παίζουν πολλές παράμετροι ρόλο, πάρε μερικές:
Άλλη η οπτική της ασφαλιστικής για τον 25άρη με GSXR 1000 και άλλη για τον 45άρη με το CBF 1000 (καλώς η κακώς δεν εξετάζουμε εδώ)
Χρονολογία μοντέλου, περιοχή κατοικίας (άλλο το κόστος για την Άνω ραχούλα του πουθενά και άλλο για το κέντρο της Αθήνας)
Άλλη αντιμετώπιση ο γκαντεμόσαυρος που τρακάρει (με ευθύνη του) 2-3 φορές τον χρόνο και άλλη αυτός που δεν έχει τρακάρει την τελευταία δεκαετία. Ακόμα και αν δηλώσεις ότι και καλά δεν έχεις τρακάρει ποτέ σε νέα ασφαλιστική που θα πας, δεν κρύβεσαι, τα βλέπουν όλα αναμεταξύ τους.
Και πάει λέγοντας.
Έχουν έτοιμα προγράμματα που εξετάζουν όλες αυτές τις παραμέτρους και βγάζουν τελικό κόστος.

Ελπίζω να σε κάλυψα.....

Acacius
06/07/2023, 13:01
Πρώτος σύνδεσμος στο google (https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%AC %CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1&ie=UTF-8&oe=)

https://www.asfaleies24.gr/paragontes-epireazoun-ta-asfalistra-tou-autokinitou/

Tallyban
06/07/2023, 19:18
Για μένα που θα πάω να βγάλω "ασφάλεια"(αναγκαστικά για πράσινη κάρτα)μετά από πέντε χρόνια "ανασφαλιστος" τι λέει ο κομπιούτερ των εταιρειών;

CorpseAlive
06/07/2023, 19:24
Για μένα που θα πάω να βγάλω "ασφάλεια"(αναγκαστικά για πράσινη κάρτα)μετά από πέντε χρόνια "ανασφαλιστος" τι λέει ο κομπιούτερ των εταιρειών;

Κινείσαι ανασφάλιστος ή απλά είχες την μηχανή ακινητοποιημένη ?

Nostradamus
06/07/2023, 21:23
Μην τσιμπάς ρε Χάρη.. θα μπλέξει η κουβέντα χωρίς λόγο.

McGyver
07/07/2023, 07:41
444616

ptc
29/11/2023, 22:13
Να επανελθω στο θεμα για να λεμε και τα καλα. Στη μηχανη ειχα κανει επαναληψη στη Hellas Direct το καλοκαιρι. Αν και ημουν σκεπτικος οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα, λογω ελλειψης χρονου για να ασχοληθω εκεινη την περιοδο απλα εκανα την καταθεση στην ετοιμη προσφορα και εμεινα στην ιδια. Για καλη μου τυχη οπως αποδειχτηκε... Fast forward στα μεσα Νοεμβριου, παρκαρω το μηχανακι εξω απο τη μαιευτικη κλινικη την επομενη μερα απ'οταν γεννησαμε. Λιγο ο ελαχιστος υπνος, λιγο η ανυπομονησια να παω στον πρωτοτοκο, κανω ενα μισοανοιγμα του ορθοστατη ο οποιος ξαναδιπλωνει, η αγελαδα παιρνει κλιση προς την αλλη πλευρα και παει και προσγειωνεται στο διπλανο SYM. Σηκωνω και τα δυο (το δικο μου με βοηθεια περαστικου) και αφηνω σημειωμα με τηλεφωνο μου στο θυμα μου να επικοινωνησει μαζι μου για να του κανω δηλωση.

Με πηρε το απογευμα και μου λεει πες μου μονο ποια ειναι η ασφαλιστικη σου για να προχωρησει ο ασφαλιστης μου το φιλικο διακανονισμο απο μερους μας. Του λεω για τη Hellas και τον ενημερωνω πως θα ασχοληθω το επομενο πρωι με τη δηλωση απο τη μερια μου. Το επομενο πρωι ξυπναω απο τηλεφωνημα απο τη HD, με ρωτανε τι εγινε και μου ζητανε να στειλω φωτογραφιες απο τη μηχανη, αδεια, διπλωμα, καθως και μια περιγραφη του συμβαντος ηλεκτρονικα ακολουθωντας το λινκ που μου ειχαν στειλει. Κλεινω το τηλεφωνο, στελνω ο,τι μου ζητησαν και μου ερχεται αργοτερα sms οτι εγινε η καταγραφη. Λεω απο μεσα μου κανε πλακα να εχω τελειωσει με την ολη ιστορια... Μπα, αποκλειεται σκεφτομαι.

Τελικα οντως η εμπλοκη μου ειχε τελειωσει εκει και ο ανθρωπος με ευχαριστησε που εγινε η δουλεια του τοσο γρηγορα. Περα απο το να αφησω το σημειωμα, ασχοληθηκα κυριολεκτικα λιγοτερο απο 10' και δε χρειαστηκε να κουνηθω απο τον καναπε μου. Με κανανε μονιμο πελατη. :beer:

basilis_k6
29/11/2023, 22:23
Να επανελθω στο θεμα για να λεμε και τα καλα. Στη μηχανη ειχα κανει επαναληψη στη Hellas Direct το καλοκαιρι. Αν και ημουν σκεπτικος οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα, λογω ελλειψης χρονου για να ασχοληθω εκεινη την περιοδο απλα εκανα την καταθεση στην ετοιμη προσφορα και εμεινα στην ιδια. Για καλη μου τυχη οπως αποδειχτηκε... Fast forward στα μεσα Νοεμβριου, παρκαρω το μηχανακι εξω απο τη μαιευτικη κλινικη την επομενη μερα απ'οταν γεννησαμε. Λιγο ο ελαχιστος υπνος, λιγο η ανυπομονησια να παω στον πρωτοτοκο, κανω ενα μισοανοιγμα του ορθοστατη ο οποιος ξαναδιπλωνει, η αγελαδα παιρνει κλιση προς την αλλη πλευρα και παει και προσγειωνεται στο διπλανο SYM. Σηκωνω και τα δυο (το δικο μου με βοηθεια περαστικου) και αφηνω σημειωμα με τηλεφωνο μου στο θυμα μου να επικοινωνησει μαζι μου για να του κανω δηλωση.

Με πηρε το απογευμα και μου λεει πες μου μονο ποια ειναι η ασφαλιστικη σου για να προχωρησει ο ασφαλιστης μου το φιλικο διακανονισμο απο μερους μας. Του λεω για τη Hellas και τον ενημερωνω πως θα ασχοληθω το επομενο πρωι με τη δηλωση απο τη μερια μου. Το επομενο πρωι ξυπναω απο τηλεφωνημα απο τη HD, με ρωτανε τι εγινε και μου ζητανε να στειλω φωτογραφιες απο τη μηχανη, αδεια, διπλωμα, καθως και μια περιγραφη του συμβαντος ηλεκτρονικα ακολουθωντας το λινκ που μου ειχαν στειλει. Κλεινω το τηλεφωνο, στελνω ο,τι μου ζητησαν και μου ερχεται αργοτερα sms οτι εγινε η καταγραφη. Λεω απο μεσα μου κανε πλακα να εχω τελειωσει με την ολη ιστορια... Μπα, αποκλειεται σκεφτομαι.

Τελικα οντως η εμπλοκη μου ειχε τελειωσει εκει και ο ανθρωπος με ευχαριστησε που εγινε η δουλεια του τοσο γρηγορα. Περα απο το να αφησω το σημειωμα, ασχοληθηκα κυριολεκτικα λιγοτερο απο 10' και δε χρειαστηκε να κουνηθω απο τον καναπε μου. Με κανανε μονιμο πελατη. :beer:

εμενα με χασανε γιατι ανεβασαν την τιμη αρκετα. +10%

doctoras
30/11/2023, 07:24

Ελα ρε Πέτρο! Να το χαίρεστε οτι επιθυμή το ίδιο σιδερένιο και καλοτυχο!!
και εγώ λέω.... σαν πολύ δε εξαφανίστηκε αυτός....τώρα εξηγείται..γουελκαμ το δε κλαμπ!!:D

PaNick67
30/11/2023, 07:45

Να σας ζησει ο πρωτοτοκος!

Σε αναλογη δικη μου εμπειρια, η καταγραφη εγινε μεσα σε μιση ωρα. Οση πηρε το τηλεφωνημα στην ασφαλιστικη, η ανταλλαγη στοιχειων, οι φωτογραφιες και η επιστροφη σπιτι για να σταλουν.

Αλλα επειδη δεν μας συμβαινουν καθε μερα αυτα και επειδη η HD ακολουθει ενα πλανο αυξησης σε τακτικους πελατες, να τσεκαρεις καθε χρονο την τιμη που σου δινει στο insurancemarket. Φευγεις για ενα χρονο και επιστρεφεις την επομενη με χαμηλη πλεον τιμη ;)

ptc
01/12/2023, 09:03
εμενα με χασανε γιατι ανεβασαν την τιμη αρκετα. +10%

Βιάστηκα να μιλήσω. :lol:
Μου ήρθε σήμερα το νέο συμβόλαιο, 20% πάνω απ το προηγούμενο (από 48 στα 58 το εξάμηνο). Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του PaNick για να κάνουμε ένα διάλειμμα με την HD να τους λείψω λίγο...

telegonos
01/12/2023, 09:31
Μου ήρθε σήμερα το νέο συμβόλαιο, 20% πάνω απ το προηγούμενο (από 48 στα 58 το εξάμηνο). Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του PaNick για να κάνουμε ένα διάλειμμα με την HD να τους λείψω λίγο...

Και στην ίδια εταιρία να ασφαλίσεις, άμα πας μέσω σελίδων που σου βγάζουν προσφορα σε πολλές εταιρίες μαζί, θα βρεις το ίδιο πακέτο, σε φτηνότερη τιμή, από την κανονική σελίδα της HD. Το πρόσεξα πρόσφατα

tzarot
01/12/2023, 12:33
Μόλις σημερινή εμπειρία για HD: Από 224€ πέρυσι για το συμβόλαιο αυτοκινήτου μου, στην ανανέωση ζητούσαν 267€! μάλιστα με κωδικό έκπτωσης 5% για loyal πελάτη!.
Τους τηλεφώνησα για να ρωτήσω σχετικά και μου είπαν, να σας κάνουμε ένα ακόμα 5%. Προφανώς δεν ασχολήθηκα περισσότερο.
Κατευθείαν, σε ένα site που συγκρίνει ασφάλειες και με τις ίδιες και ελάχιστα καλύτερες καλύψεις, σε περίπου ανάλογης αξιοπιστίας εταιρεία, 218! δηλαδή λιγότερα και απο τα περσινά.
Ανοιχτά μάτια και αυτιά λοιπόν...

runner
01/12/2023, 19:34
Και anytime, Εθνικη αυξησαν τις ανανεωσεις αλλα σε λογικα ποσοστα φάση ~5%+

gior-gos
03/12/2023, 10:35
Μου ήρθε σήμερα η ανανέωση των συμβολαίων από την hellas direct για το σκούτερ και την μηχανη, ελαφρώς αυξημένες· για το σκούτερ από 101,34€ τον χρόνο πέρυσι (2023) μου ήρθε για φέτος (2024) 114,84€. Για την μηχανή από 143,64€ τον χρόνο πέρυσι (2023) μου ήρθε για φέτος (2024) 150,82€. Με τις ίδιες καλύψεις.
Μπηκα στο insurance market, πήρα προσφορά για το σκούτερ με τις ίδιες καλύψεις και η διαφορά με την πιο φτηνή ασφάλεια (ελπα) ήταν αμελητέα, κάπου στα 105€· η δε hellas direct, στο insurance market, είχε ακριβώς την ίδια τιμή 114,84€.
Οπότε λέω να συνεχίσω με την hellas direct.

AUFGEBRACHT
05/12/2023, 18:29
Εμένα το ανανεωτήριο της Hellas Direct μου ήρθε αρκετά αυξημένο, καθώς από €87 πέρυσι, εκτοξεύτηκε στα €129 για ετήσιο ασφάλιστρο...η αγορά είχε γίνει μέσω insurance market, ρίχνω μια ματιά προχτές σε pricefox και βλέπω προσφορά στα ακριβώς στην τιμή που ήμουν, πάλι σε Hellas Direct. Δυστυχώς δεν την έκανα αμέσως, αφού είχα 5-6 μέρες μέχρι να λήξει η ασφάλεια...σήμερα που μπήκα πάλι, η τιμή είχε πάει στα €127. Τελικά μέσω insurance market έκανα ασφάλεια στην Anytime με ετήσια ασφάλιστρα €120,25. Ναι μεν η διαφορά ήταν σχεδόν αμελητέα, αλλά έτσι για το γαμώτο, γιατί η αύξηση ήταν 47%...

geioann
05/12/2023, 19:46
Σε αυτές τις τιμές έχετε και κλοπή μέσα ή μόνο αστική ευθύνη?

ptc
05/12/2023, 19:50

Μάλλον παίζουν γενικά αυξήσεις τελικά. Μπήκα insurance market και η προσφορά της HD (+20% απ το προηγούμενο συμβόλαιο) είναι η πιο οικονομική.

Στην περίπτωσή μου η τιμή είναι για βασικές καλύψεις συν νομική προστασία και οδική βοήθεια.

AUFGEBRACHT
05/12/2023, 20:47
Σε αυτές τις τιμές έχετε και κλοπή μέσα ή μόνο αστική ευθύνη?

Aστική ευθύνη, νομική προστασία και ζημιές από ανασφάλιστο όχημα.

gior-gos
05/12/2023, 21:09
βασικές καλύψεις συν νομική προστασία και οδική βοήθεια

Coyote.V
05/12/2023, 21:23
Την πρώτη φορά που ασφαλίζεσαι έχει κάποια προσφορά, στην ανανέωση είναι ακριβότερες όλες οι ασφάλειες, έχουν αυξηθεί και λίγο όλες...

Bowleno
06/12/2023, 04:04
Εμένα το ανανεωτήριο της Hellas Direct μου ήρθε αρκετά αυξημένο, καθώς από €87 πέρυσι, εκτοξεύτηκε στα €129 για ετήσιο ασφάλιστρο...η αγορά είχε γίνει μέσω insurance market, ρίχνω μια ματιά προχτές σε pricefox και βλέπω προσφορά στα ακριβώς στην τιμή που ήμουν, πάλι σε Hellas Direct. Δυστυχώς δεν την έκανα αμέσως, αφού είχα 5-6 μέρες μέχρι να λήξει η ασφάλεια...σήμερα που μπήκα πάλι, η τιμή είχε πάει στα €127. Τελικά μέσω insurance market έκανα ασφάλεια στην Anytime με ετήσια ασφάλιστρα €120,25. Ναι μεν η διαφορά ήταν σχεδόν αμελητέα, αλλά έτσι για το γαμώτο, γιατί η αύξηση ήταν 47%...

Μια χαρά είσαι στα 120 ετησίως, στην ίδια (anytime) δίνω για 500 cc 70 το εξάμηνο....
Βέβαια άλλο Αθήνα και άλλο Κόρινθος θα μου πεις....

PaNick67
06/12/2023, 08:37
Μια χαρά είσαι στα 120 ετησίως, στην ίδια (anytime) δίνω για 500 cc 70 το εξάμηνο....
Βέβαια άλλο Αθήνα και άλλο Κόρινθος θα μου πεις....

Κι εσυ αν επιλεξεις την επομενη φορα ετησιο συμβολαιο καπου εκει θα πας

Bowleno
06/12/2023, 09:36
Κι εσυ αν επιλεξεις την επομενη φορα ετησιο συμβολαιο καπου εκει θα πας

Θα δείξει... τέλος του μήνα λήγει, είδωμεν

Dr.Monty
06/12/2023, 12:03
Την πρώτη φορά που ασφαλίζεσαι έχει κάποια προσφορά, στην ανανέωση είναι ακριβότερες όλες οι ασφάλειες, έχουν αυξηθεί και λίγο όλες...

Εγω για τα πρωτα 2 χρόνια στην Ιντεραμερικαν 330 (Ολα μεσα +οδική και ασφαλιζομενο κεφάλαιο 6200). ΕΔΙΤ: Μονιμη κατοικία Αλεξανδρουπολη
Φέτος έριξα το ασφαλιζομενο κεφάλαιο στα 4500 και η ασφάλεια κατέβηκε στα 300 περίπου.
Αρα γενικά η interamerican δεν ειχε αυξηση.

ptc
29/02/2024, 23:33
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3776322/hellas-direct-sugkentrose-epipleon-xrimatodotisi-30-ekat-euro-neos-ependutis-o-bretanikos-organismos-etf-partners/

Κεφάλαια ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ συγκέντρωσε η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης... Με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, ο δείκτης φερεγγυότητας της εταιρίας διαμορφώνεται στο 220%.

Sorath
01/03/2024, 08:45
Είμαι στην Anytime για το αυτοκίνητο .Στην ανανέωση και πέρσι αλλά και φέτος, στην σύγκριση που έκανα με την Hellas Direct, μπορεί η τιμή να ήταν πιο χαμηλή, αλλά είχε μεγάλες απαλλαγές. Οπότε αν τύχει καμία στραβή, μπαίνεις μέσα για τα καλά. Συνεπως, έμεινα εκεί που ήμουν.
Για την μηχανή, λόγω ασφάλειας κλοπής, μόνο AIG συμφέρει.

leftos
01/03/2024, 09:13
Να το πώ και εγώ το πάθημα μου.
Εχω και τα 2 μηχανάκια στην hellas direct εδώ και χρόνια.
Το μικρό 250 κεκ πλήρωνα βασικό ετήσιο 63 €.
Έληγε στις 19/2 με ανανέωση πάλι στα 63 €, αμέλησα - ξέχασα να το πληρώσω, αν και μου ήρθαν ειδοποιήσεις σε mail και sms.
Αποτέλεσμα η νέα προσφορά στην hellas direct να είναι 85 €....
Βρήκα σε μία άλλη με 75 € βασικό ετήσιο.
Οπότε μην το αμελήσετε...

katsar
10/04/2024, 08:22
Προηγούμενη ανανέωση πέρυσι 66,47Ε.
Φέτος ζητάνε ....87.15Ε ένα μήνα πριν λήξει.
Ηελ νο.

edit 6μηνα συμβόλαια.

yes-u
10/04/2024, 12:04
Ειδοποιήθηκα ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση ετήσιου συμβολαίου αυτοκινήτου με μηνιαία δόση 15,73€, αυξημένη κατά 0,43€ σε σχέση με πέρυσι. Το ετήσιο της μηχανής, από 114,86€ το περασμένο, πήγε 120,60€. Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι για την ανανέωση, ειδοποιήθηκα εγκαίρως και παραμένω..
Θέλω να ασφαλίσω ένα τρέιλερ, τώρα που πήρε ξεχωριστή άδεια και πινακίδα, αλλά ακόμη δεν έχουν ξεχωριστό πρόγραμμα ασφάλισης για μπαγκαζιέρες/τρέιλερ...

katsar
29/04/2024, 16:46
Και μπαίνω σε γνωστή πλατφόρμα αναζήτησης προσφορών,δίνω τα στοιχεία κανονικά και βλέπω αυτό
452637

Τιμή ανανέωσης μέσο του email που μου έστειλαν τα 87.15ε με τις ίδιες παροχές. ( οδική βοήθεια/νομική προστασία για 6 μήνες) :confused:

telegonos
29/04/2024, 23:48
Και μπαίνω σε γνωστή πλατφόρμα αναζήτησης προσφορών,δίνω τα στοιχεία κανονικά και βλέπω αυτό
452637

Τιμή ανανέωσης μέσο του email που μου έστειλαν τα 87.15ε με τις ίδιες παροχές. ( οδική βοήθεια/νομική προστασία για 6 μήνες) :confused:

Το γράφω και στο ποστ Νο125 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159382&page=9&p=3186232&viewfull=1#post3186232)

Η σελίδα προσφορών, είναι ένας τεράστιος πελάτης της ασφαλιστικής, και της φέρνει χιλιάδες πελάτες κάθε μέρα, λογικό είναι να έχει καλύτερες τιμές από ότι ένας ιδιώτης μόνος του.

sek
30/04/2024, 17:23
452637

Την πλατφόρμα σε πμ αν γίνεται. Ευχαριστώ.

Nitse3
30/04/2024, 21:36
Η και χωρίς πμ . Και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι.

basilis_k6
30/04/2024, 22:10
cosmote insurance ειναι αυτο το site.
η hd εχει εναν αλγοριθμο τιμων που δεν βγάζει κανενα νοημα. οι πρακτορες βλέπουν 100 ευρω, τα σαιτ 112, η ιδια η hd δινει 105 και την επομένη μέρα μπορει να ειναι ολα αναποδα παλι. Ηταν καλη οταν ηταν φθηνη. τωρα πλεον δεν ειναι.

PaNick67
01/05/2024, 08:15
cosmote insurance ειναι αυτο το site.
η hd εχει εναν αλγοριθμο τιμων που δεν βγάζει κανενα νοημα. οι πρακτορες βλέπουν 100 ευρω, τα σαιτ 112, η ιδια η hd δινει 105 και την επομένη μέρα μπορει να ειναι ολα αναποδα παλι. Ηταν καλη οταν ηταν φθηνη. τωρα πλεον δεν ειναι.

Η HD εχει ενα περιεργο αλγοριθμο προσφορων. Για να γινεις πελατης τους σου δινουν μια τιμη που δεν υπαρχει αλλου. Για τις πρωτες 2 ανανεωσεις σου δινουν παρομοιες τιμες με μικροδιαφορες αναξιες λογου να πας αλλου και στην τριτη σε κοπανανε.

Αν ψαξεις μεσω αυτου ή του insurance market θα βρεις καλες τιμες ακομα και στην HD

Απο την αλλη οταν πρωτοπηγα στην HD η τιμη της σελιδας της ηταν καλυτερη απο των εταιριων παραπανω.

Συνηθως αν δεν βρω την τιμη που ψαχνω παω για εναν χρονο στην φθηνοτερη επωνυμη και επιστρεφω τον επομενο. Γιατι μια φορα που τους χρειαστηκα η εξυπηρετηση, ευκολια ηταν απιστευτες.

2stroker
02/05/2024, 10:18
Οι ασφαλιστικες τα τελευταια χρόνια εχουν καταντησει μια αηδια και μιση. Ο καθενας ζηταει οτι θελει και οι τιμες ειναι πλεον χρηματηστηριο με διακυμανσεις μεγαλες ακομα και σε ασφαλειες τριμηνου. Για παραδειγμα, το μηχανακι τωρα το χω στην hellas direct,εκανα 3μηνη γιατι δεν ειχα αρκετα χρηματα,ληγει σε 10 μερες και απο το προηγουμενο συμβολαιο τωρα ζητανε περιπου 9 ευρω πανω,οποτε παλι ψαξιμο για αλλη ασφαλιστικη.

Ακομα και σε ετησιες ασφαλειες οι εκπτωσεις πλεον ειναι γελοιες. Κάποτε στην ετησια γλυτωνες 50-60 ευρω,πλεον γλυτωνεις 10-15 ευρω και πολλές φορές τιποτα. Πέρυσι κάλεσα να πάρω ετησια προσφορα για το αμαξι. Στο εξαμηνο πλήρωνα 110, ζηταω ετησια προσφορα και μου λεει 223. Της λεω με συχγωρεις ετησια με 3 ευρω παραπανω κιολας αντι για εκπτωση και μου απανταει αυτη η τιμη υπαρχει τωρα κυριε.

Είμαστε διαρκως σε μια ψυχοφθορα διαδικασια να ψαχνουμε ασφαλιστικες ολη την ωρα ωστε να κερδισουμε 5-10 ευρω και με αμφιβολο αποτελεσμα για καποιους οταν επιλεγουν μικρες ή σχετικα αγνωστες ασφαλιστικες.

Nitse3
02/05/2024, 10:25
Δοκίμασα και εγώ στις πλατφόρμες και οι τιμές είναι εξωπραγματικές. Παρά το γεγονός ότι η τιμή στην ανανέωση που μου κάνανε είναι 20 € πάνω από το προηγούμενο εξάμηνο, σε σχέση με τις τιμές που παίζουν στις πλατφόρμες τη λες και ευκαιρία. Οπότε ανανέωση αναγκαστικά.

katsar
02/05/2024, 10:33
Όταν λες εξωπραγματικές ;;;
Ρωτάω γιατί χτες έκανα συμβόλαιο με ισχύ από τις 11 του μήνα και πλήρωσα 58ε για 6μηνο ,μοτοσυκλέτα 850κ.ε με δηλωμένη έδρα ιδιοκτήτη την Καβάλα και εμένα δηλωμένο σαν 2ο οδηγό.
HD πάντα σαν εταιρία αλλά μέσο του κοσμοτε και όχι ανανέωση μαζί τους.

Nitse3
02/05/2024, 11:10
Για το αυτοκίνητο λέω, από 95 η ανανέωση πήγε 115, αλλά μέσω της πλατφόρμας για τις ίδιες πάντα καλύψεις η HD το βγάζει 145!! Στην μηχανή μέχρι στιγμής τσιμπάει 2-3 ανά εξάμηνο.

ptc
09/12/2024, 13:45
Ενημερωτικα, μεχρι το τελος της χρονιας υπαρχει προσφορα για εκπτωση 15% σε νεο συμβολαιο αυτοκινητου και 5% για ανανεωση με κωδικο που παιρνεις αν γραφτεις μελος στο praktiker (διαδικασια των δυο λεπτων, τα στοιχεια σου συμπληρωνεις). Μου γλυτωσε 20€ στο συμβολαιο της συζυγου.