View Full Version : Ασφαλεια hellas-direct
Σημερα ανανεωσα ασφαλεια μηχανης 1000 cc με τις γνωστες καλυψεις+ οδικη και νομικη προστασια στα 107 ευρω το χρονο στην direct! Η διευθυνση της μηχανης στην αθηνα..ψαξστε το..
Απ' ο,τι βλεπω ειναι και στο φιλικο διακανονισμο (https://www.groupama.gr/Eksyphrethsh-pelatwn/Syxnes-erwthseis/Exw-symbolaio-aytokinhtou/Poies-asfalistikes-etairies-symmetexoun-ston-filik). Ενδιαφερουσα περιπτωση. :beer:
edit: Μιας και στο τελος του μηνα ληγει το συμβολαιο μου, ζητησα προσφορα. Η τιμη που μου δινει ειναι 30% φτηνοτερη απο το τωρινο συμβολαιο μου (για τις ιδιες καλυψεις). Και δεν εχω καμια ακριβη τωρα, στην interlife ειμαι.
xaotikos
06/11/2020, 14:43
Το κακό είναι πως παραμένουν μηδαμινές οι επιλογές στην ασφάλεια κλοπής και έτσι οι τιμές είναι στο θεό χωρίς να υπάρχουν εκπτώσεις με βάση τα δεδομένα (συναγερμός, περιοχή, parking etc)
gior-gos
07/11/2020, 16:51
Στην interlife ειμαι και για τις ίδιες καλύψεις η hellasdirect μου ζητάει την μισή τιμή :confused: (δεν ζήτησα προσφορά, συμπλήρωσα τη φόρμα). Αν είναι έτσι έφυγα. Μπράβο ζοπα!
AUFGEBRACHT
07/11/2020, 17:26
Όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση, αν και ολίγον...shady. Για μοτοσυκλέτα 650 κ.εκ. μου βγάζει ετήσιο ασφάλιστρο 49 ευρώ με οδική βοήθεια. Οι τιμές χώμα με βάζουν πάντα σε υποψία...
Από μια γρήγορη -στο πόδι- έρευνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, η Hellas Direct εμφανίζεται ως υποκατάστημα αλλοδαπής ασφαλιστικής επιχείρησης. Υπέθεσα ότι πρόκειται πιθανότατα για ασφαλιστική εκ Βαλκανίων ορμώμενη, τελικά η έδρα είναι η Κύπρος. Στην ιστοσελίδα τους συστήνονται ως μαθηματικοί, αναλυτές ρίσκου, κινηματογραφιστές, δημοσιογράφοι, προγραμματιστές, ψυχολόγοι, designers (sic) που αποφάσισαν λόγω πόρωσης με την τεχνολογία να ασχοληθούν με την ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα. Αναφέρουν ότι είναι η μοναδική εταιρεία που έχει συνεργασία με τις αντασφαλιστικές επιχειρήσεις Swiss Re και Munich Re, κι ότι αυτοί καταβάλουν το 50% της αποζημίωσης. Εκτός του ότι κι άλλες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα έχουν συνεργασία με τις ανωτέρω εταιρείες, οι αντασφαλιστικές επιχειρήσεις δεν λειτουργούν ακριβώς έτσι. Ουσιαστικά, ο αντασφαλιστής είναι μια επιχείρηση που ασφαλίζει την ασφαλιστική, να το πω πολύ χοντρικά και λιανά.
Μετά έριξα μια γρήγορη ματιά στις αξιολογήσεις στο google... Οι πιο πρόσφατες κριτικές είναι αρνητικές και είναι αρκετές... Αν κυκλοφορείς σπάνια και δεν θέλεις να είσαι ανασφάλιστος είναι πολύ καλή περίπτωση, από το λίγο που έψαξα δεν μου κάνουν να είναι και η προσωποποίηση της φερεγγυότητας... ο αντίλογος ότι και οι άλλοι χάλια είναι, δεκτός...
Οι αξιολογήσεις στο Google είναι όντως διαφωτιστικές...
Αυτό που είδα επανειλημμένα είναι το παράπονο για μεγάλες αυξήσεις στην ανανέωση. Σου δίνουν μάλλον καλή προσφορά για να πας και μετά σου το ανεβάζουν, με τη λογική ίσως ότι οι περισσότεροι δεν κάνουμε νέα έρευνα αγοράς κάθε φορά που ανανεώνουμε.
gior-gos
07/11/2020, 21:26
:hmm:
Έκανα και εγώ πρόσφατα σε 600cc στην Θεσσαλονίκη και βγήκε ο χρόνος με 110 ευρώ. Βέβαια στο συμβόλαιο ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα γράφει - - > 0 καλύψει στην οποία η interamerican υπήρχε κανονικά. Επίσης σαν νέος οδηγος έστειλα μαιλ γιατί στην φόρμα δεν υπήρχε πουθενά να το συμπληρώσω και απλά μου απάντησε ότι δεν το ζητάνε σαν φόρμα και μπορώ να προχωρήσω. Πολύ δελεαστικές πάντως σαν τιμές.
contes di Zante
08/11/2020, 09:30
Κάποτε λοιπόν ήρθε ένας πελάτης και διστακτικά μου είπε ότι το πακέτο που του είχα δώσει στα 156€ του το πρόσφεραν στην τράπεζα στα 130€ χωρίς όμως να του έχουν δώσει έντυπη προσφορά. Αφού του εξήγησα ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, το τραπεζικό όπως και πολλά ιντερνετικά δεν έχουν νομική σαν στάνταρ κάλυψη που θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει, του τιμολόγησα ακριβώς το ίδιο "τραπεζικό-ιντερνετικό" πακέτο στα 126€. Όταν λοιπόν μου εξέφρασε απορία γιατί εξ'αρχής δεν του είχα προτείνει το φτηνότερο σήκωσα το κινητό μου λέγοντάς του ότι "για να έχω το σταθερό μου μόνιμη εκτροπή στο κινητό μου"...."αλλιώς αγοράζεις το φτηνότερο χωρίς την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ". Μην ξεχνάτε ότι η ασφάλιση είναι ένα προιόν που αν δεν το χρειαστείς δεν θα το αξιολογήσεις ποτέ....εκεί φαίνεται η διαφορά, στην υποστήριξη από ασφαλιστή ή όχι, στην διαδικασία και στην τελική αποζημίωση...και φυσικά στα σοβαρά περιστατικά, στα απλά εκτός 3-4 εταιρειών λίγο πολύ όλες ίδιες είναι
Ζημιές από ανασφάλιστα 0;
Δεν θα το δεχόμουν ποτέ αυτό και ας γλίτωνα 30-40ε τον χρόνο.Ανασφάλιστο παπάκι είχε καρφωθεί πάνω στο παρκαρισμένο RX :nono:
AUFGEBRACHT
08/11/2020, 11:30
Κάποτε λοιπόν ήρθε ένας πελάτης και διστακτικά μου είπε ότι το πακέτο που του είχα δώσει στα 156€ του το πρόσφεραν στην τράπεζα στα 130€ χωρίς όμως να του έχουν δώσει έντυπη προσφορά. Αφού του εξήγησα ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, το τραπεζικό όπως και πολλά ιντερνετικά δεν έχουν νομική σαν στάνταρ κάλυψη που θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει, του τιμολόγησα ακριβώς το ίδιο "τραπεζικό-ιντερνετικό" πακέτο στα 126€. Όταν λοιπόν μου εξέφρασε απορία γιατί εξ'αρχής δεν του είχα προτείνει το φτηνότερο σήκωσα το κινητό μου λέγοντάς του ότι "για να έχω το σταθερό μου μόνιμη εκτροπή στο κινητό μου"...."αλλιώς αγοράζεις το φτηνότερο χωρίς την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ". Μην ξεχνάτε ότι η ασφάλιση είναι ένα προιόν που αν δεν το χρειαστείς δεν θα το αξιολογήσεις ποτέ....εκεί φαίνεται η διαφορά, στην υποστήριξη από ασφαλιστή ή όχι, στην διαδικασία και στην τελική αποζημίωση...και φυσικά στα σοβαρά περιστατικά, στα απλά εκτός 3-4 εταιρειών λίγο πολύ όλες ίδιες είναι
Δραττόμενος επί των όσων αναφέρεις, σωστά τα όσα υποστηρίζεις και κατανοητά, μόνο που δεν είναι πάντα έτσι, γιατί όπως και ο γιατρός, έτσι και ο ασφαλιστής είναι λίγο λαχείο... έχω αλλάξει 4-5 ασφαλιστές έχω πέσει και σε λαμόγια, έχω πέσει και σε αλεξιπτωτιστές, έχω πέσει και σε κάποιους που νομίζουν ότι οι πελάτες τρώνε κουτόχορτο. Μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ την επαγγελματική σου ακεραιότητα, απλά θέλω να επισημάνω ότι "η εκτροπή του σταθερού στο κινητό" από μόνη της δεν λέει τίποτα, γιατί εξαρτάται ποιος είναι αυτός που σηκώνει το σταθερό και πόσο επαγγελματίας είναι.
Ο πρώτος ασφαλιστής που άλλαξα, είχε μόνιμη επωδό μια παρόμοια ακριβώς λογική, και σε κάθε αποστροφή του λόγου του, πάντα υπήρχε η ατάκα υπενθύμισης "ό,τι και να σου συμβεί εγώ θα είμαι εκεί και θα αναλάβω τα πάντα προσωπικά". Μεθυσμένος παραβιάζει στοπ και πέφτει πάνω σε συνάδελφο, ο οποίος είχε μόλις αγοράσει ένα πανάκριβο Range Rover. Ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, πέφτει το τηλέφωνο στον ασφαλιστή, κανόνισε να έρθει ο πραγματογνώμονας και έγινε εκκίνηση των σχετικών διαδικασιών που προβλέπονται. Μην τα πολυλογώ και μακρυγορώ, ο "είμαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος και αυτό κάνει τη διαφορά" όταν ήρθε η στιγμή της αποζημίωσης ήταν νωχελικότατος και πολυάσχολος... Κωλυσιεργία, σναβολές, σήμερα μου έτυχε κάτι και δεν μπορώ, πρέπει να έρθουν κάτι χαρτιά από Αθήνα, πρέπει να τα πάει να τα παραλάβει κάποιος και δεν αδειάζω, η υπόθεση τράβαγε μήνες και η πολυδιαφημισμένη "προσωπική υποστήριξη" ήταν άφαντη, σε σημείο που σε κάποια στιγμή όταν ο συνάδελφος διαμαρτυρήθηκε για το ότι η αποζημίωση παρέμενε στάσιμη, ο ασφαλιστής απάντησε "δεν θα χάνω τις δουλειές μου να ασχολούμαι μαζί σου, βγάλε άκρη εσύ με την ασφαλιστική".
Γίνεται μια στραβή και μου πετάει κάτω με το αμάξι μου τη μηχανή η αρραβωνιαστικιά μου. Τυχαία πέρναγε περιπολικό της τροχαίας, το οποίο κατέγραψε το γεγονός, η ζημιά ήταν μόνο ότι έσπασε η μια χούφτα που μόλις είχα βάλει και γδάρθηκε η άλλη. Τον παίρνω τηλ. του εξηγώ τι έγινε, ότι υπάρχει και καταγραφή του περιστατικού από τροχαία και μου πετάει ένα "ξέχασέ το, εμπλέκονται 2 οχήματα ιδιοκτησίας σου αμφότερα, δεν παίζει αποζημίωση". Μετά από καμιά βδομάδα έρχεται στη δουλειά και με ρωτάει αν ήταν μεγάλη η ζημιά και πόσο πήγε. Μόλις του είπα ότι ήταν γύρω στα €70 γυρνάει και λέει "αααα τόσο μικρή ήταν η ζημιά, αστείο ποσό, αν μου το ΄χες πει θα μπορούσαμε να το δικαιολογήσουμε". Εννοείται πως την άλλη μέρα έφυγα από δαύτον και κατάλαβα ότι η προσωπική υποστήριξη και ο ασφαλιστής που ξενυχτάει πάνω από ένα τηλέφωνο μπας και χτυπήσει, απλά δεν υφίσταται όταν γίνεται η στραβή... όταν αυτή γίνεται, κοιτάνε να κάνουν ό,τι μπορούν για να μη γράψει ζημιά του μαγαζί και η ασφαλιστική και το γραφείο και να αποφύγουν όσα περισσότερα μπορούνε.
contes di Zante
09/11/2020, 10:12
Το παράδειγμα το ανέφερα διότι αποτελεί δύο διαφορετικές επιλογές του ίδιου προιόντος/υπηρεσίας. Ήθελα να σημειώσω τις διαφορές που καθορίζουν το διαφορετικό τιμολόγιο, μόνο και μόνο εσείς σαν καταναλωτές να έχετε μια ιδέα γιατί υπάρχουν τέτοιες διαφορές. Χρησιμοποίησα λοιπόν αληθινό περιστατικό και φυσικά τις αναφορές "για να έχω το σταθερό μου μόνιμη εκτροπή στο κινητό μου"...."αλλιώς αγοράζεις το φτηνότερο χωρίς την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ" δεν τις χρησιμοποίησα για να αποδείξω την επαγγελματική μου φερεγγυότητα, αλίμονο άν πίστευα κάτι τέτοιο, αλλά μόνο και μόνο να δικαιολογήσω την διαφορά στην τιμή που έχει να κάνει όχι μόνο με διαφορές στις καλύψεις αλλά κυρίως με την υποστήριξη στην περίπτωση συμβάντος. Συμφωνώ εξάλλου μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά λαμόγια στον χώρο (όπως σε κάθε επαγγελματικό χώρο) αλλά θα προσθέσω ότι είναι και μια υπηρεσία που έχει ξεφτιλιστεί γιατί ο πελάτης βλέπει την ασφάλιση απλά σαν ένα προιόν που εκφράζεται σαν ένα χαρτί που στο κάτω μέρος του γράφει το κόστος.
Όσο για τα δύο περιστατικά που αναφέρεις στο 1ο δεν υπάρχει άμεση αποζημίωση λόγω μέθης που έπρεπε ο ασφαλιστής σου να στο εξηγήσει εξ' αρχής ενώ στο 2ο θα έπρεπε να καλυφθείς κανονικά αφού ήταν αρραβωνιαστικιά , όμως υπό προυποθέσεις άν ήταν σύζυγος.
yannis24
09/11/2020, 10:28
Το παράδειγμα το ανέφερα διότι αποτελεί δύο διαφορετικές επιλογές του ίδιου προιόντος/υπηρεσίας. Ήθελα να σημειώσω τις διαφορές που καθορίζουν το διαφορετικό τιμολόγιο, μόνο και μόνο εσείς σαν καταναλωτές να έχετε μια ιδέα γιατί υπάρχουν τέτοιες διαφορές. Χρησιμοποίησα λοιπόν αληθινό περιστατικό και φυσικά τις αναφορές "για να έχω το σταθερό μου μόνιμη εκτροπή στο κινητό μου"...."αλλιώς αγοράζεις το φτηνότερο χωρίς την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ" δεν τις χρησιμοποίησα για να αποδείξω την επαγγελματική μου φερεγγυότητα, αλίμονο άν πίστευα κάτι τέτοιο, αλλά μόνο και μόνο να δικαιολογήσω την διαφορά στην τιμή που έχει να κάνει όχι μόνο με διαφορές στις καλύψεις αλλά κυρίως με την υποστήριξη στην περίπτωση συμβάντος. Συμφωνώ εξάλλου μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά λαμόγια στον χώρο (όπως σε κάθε επαγγελματικό χώρο) αλλά θα προσθέσω ότι είναι και μια υπηρεσία που έχει ξεφτιλιστεί γιατί ο πελάτης βλέπει την ασφάλιση απλά σαν ένα προιόν που εκφράζεται σαν ένα χαρτί που στο κάτω μέρος του γράφει το κόστος.
Όσο για τα δύο περιστατικά που αναφέρεις στο 1ο δεν υπάρχει άμεση αποζημίωση λόγω μέθης που έπρεπε ο ασφαλιστής σου να στο εξηγήσει εξ' αρχής ενώ στο 2ο θα έπρεπε να καλυφθείς κανονικά αφού ήταν αρραβωνιαστικιά , όμως υπό προυποθέσεις άν ήταν σύζυγος.
Εγω συμφωνω απολυτα..... την ειχα πατησει καποτε με μια ιντερνετικη ασφαλεια, και για να αποζημιωθω αποενα ατυχημα, πληρωσα την διαφορα των €35 σε κινητα και μετακινησεις και νευρα !!
Μονο στον ασφαλιστη μου απο τοτε, και χαλαλι τα €25-€30 της διαφορας που μπορει να εχει απο το να την βγαλω μονος μου!!
Πιστευω οτι ειναι σημαντικο να εχεις καποιον να σου κανει αυτο το backoffice που θα χρειαστει, οποτε χρειαστει....
και εννοειτε οτι οχι μονο για αυτοκινητα και μηχανακια, αλλα ειδικα στ απρογραμματα υγειας κτλ, που αμα χρειαστει τρεξιμο εχει πολυ, ο ασφαλιστης σου θα πρεπει να ειναι παρων, και υπαρκτος....
Το οτι εχεις ασφαλιστη δε σημαινει οτι απαραιτητα θα τρεξει για την υποθεση σου. (δυστυχως ειχα κι εγω τετοια εμπειρια)
Αλλα σιγουρα η μονη περιπτωση να τρεξει καποιος για την υποθεση σου ειναι αν εχεις ασφαλιστη.
Παντως αν υπαρχει μια περιοδος που στεκει η επιλογη online ασφαλειας ειναι αυτη που διανυουμε, που πολλα οχηματα θα ειναι για τους επομενους μηνες σχεδον ακινητοποιημενα.
Σημερα ανανεωσα ασφαλεια μηχανης 1000 cc με τις γνωστες καλυψεις+ οδικη και νομικη προστασια στα 107 ευρω το χρονο στην direct! Η διευθυνση της μηχανης στην αθηνα..ψαξστε το..
Ίδιες ακριβώς καλύψεις σε Αθήνα με οδική νομική σε 900 κυβικά 79 ευρώ το εξάμηνο. Ίδια τιμή μου έβγαλε και στη hellas. Το χρόνο μου το έβαλε 135 στην hellas. Εσένα γιατί 107?
Για τις ιστορίες όσων πιστεύαμε ότι είχαμε ασφαλιστή, για να αποδειχθεί την κρίσιμη στιγμή ότι απλά έτσι νομίζαμε, χρειάζεται καινούργιο thread νομίζω :cry:
Κι εγώ σαν παθών, δεν πήγα σε ιντερνετική ασφάλεια, πήγα σε καλύτερο ασφαλιστή.
Σαν παθον από ατυχήματα έχω να πω πως είναι λαχείο και το τι ασφάλεια θα έχει ο άλλος όχι μόνο εμείς..Μου έχουν ρίξει μηχανή κ εγώ είχα interamerican κ ο άλλος μια ότι νάνε κ δεν συμμετείχε στο φιλικό κ εγώ έπρεπε να βγάλω άκρη με την ασφάλεια του αλλουνου.. Βέβαια μου έχει τύχει κ το ανάποδο όταν μου ριξαν πάλι την μηχανή,εγώ είχα ότι νάνε η οποία φυσικά δεν συμμετείχε στο φιλικό κ ο άλλος anytime κ αποσμειωθηκα σε μια μέρα αφού έστειλα το τιμολόγιο από την anytime..
Μια ενημερωση σχετικα με το θεμα της αποζημιωσης σε περιπτωση ατυχηματος απο ανασφαλιστο οχημα. Οντως στο συμβολαιο αναγραφεται αυτο που ειπε ο Galkar, 0€. Επειδη για μενα κατι τετοιο θα ηταν dealbreaker επικοινωνησα με την ασφαλιστικη προς διευκρινηση του θεματος. Μου ειπαν οτι ο λογος που αναγραφεται αυτο το ποσο στο συμβολαιο ειναι επειδη ειναι προσφατη η εισοδος τους στο χωρο των μοτοσυκλετων και δεν εχουν ακομα συνταξει τους πινακες για την αξια του καθε μοντελου μηχανης ξεχωριστα. Αυτο που ισχει ειναι το παρακατω (παραθετω το κειμενο απο το mail τους)
Η συγκεκριμένη κάλυψη ισχύει κανονικά και το όριο της είναι έως €15.000. Σε περίπτωση ατυχήματος με ανασφάλιστο όχημα, ανεξάρτητα από το μηδενικό ποσό που αναφέρεται, καλύπτονται κανονικά οι υλικές ζημιές του οχήματός σας.Συγκεκριμένα, εάν στο όχημά σας προκληθεί ολική καταστροφή, εξετάζεται η τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματός σας εκείνη τη χρονική στιγμή και αποζημιώνεστε με το ποσό που θα προκύψει.Επιπλέον, εάν στο όχημά σας προκληθούν υλικές ζημιές προς επισκευή, τότε ο πραγματογνώμονας της εταιρείας μας θα κοστολογήσει τις ζημιές και θα αποζημιωθείτε με το ποσό που θα προκύψει.
Με αλλα λογια, σε περιπτωση ατυχηματος με ανασφαλιστο το μεγιστο ποσο αποζημιωσης μπορει να ειναι η τρεχουσα αξια της μηχανης , με οριο τις 15000€. Δηλαδη αν εχεις ενα ΧΤ600 που αξιζει 1200€ ,ακομα και αν η ζημια ειναι μεγαλυτερη, εσυ θα παρεις 1200€. Αν εχεις μια panigale που αξιζει 20000€ το μεγιστο που θα παρεις ειναι 15000€.
Προσωπικα, προχωρησα στην ασφαλιση. Η τιμη της Interlife για το ιδιο συμβολαιο ηταν 50% μεγαλυτερη απ΄την προσφορα της HD. Ειδικα για αυτο το χειμωνα που η μηχανη θα πιασει αραχνες, και απο πολλους περναει απ΄το μυαλο ακομα και να παραδωσουν πινακιδα, ειναι νομιζω μια ενδιαφερουσα προταση.
siraxanz
24/11/2020, 17:47
Χρησιμοποιώ αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία είναι με έδρα Κύπρου, εδώ και χρόνια στα ΙΧΕ, ιδιοκτησίας μου.
Οι άνθρωποι είναι μακράν...
Βασικά δεν χρειάζεται ασφαλιστής κλπ.
Έχουν περάσει στο επόμενο level!
Στην επόμενη πίστα..
Αυτοί είναι που πριν λίγα χρόνια ανάγκασαν την αγορά να βγει on-line να πουλήσει ασφάλειες.
Μάλλον να πουλήσει, η υπόλοιπη αγορά ασφάλειες σε λογικές τιμές.
Στην κυριολεξία έτρεχαν πίσω από την HELLAS DIRECT οι υπόλοιπες εταιρείες..
Λοιπόν, γιατί δεν χρειάζεται ασφαλιστής..
Όλα γίνονται από το κινητό σου σε περίπτωση ατυχήματος.
Ανοίγεις θέμα ατυχήματος on-line, προσθέτεις φωτογραφίες και ότι άλλο σου ζητήσουν και το θέμα σου προχωράει.
2-3 φορές που προκάλεσα μικροατυχημα(ευτυχώς μικρο-) με το αυτοκίνητο μου.
Μου πήρε 10 λεπτά να ανοίξω την υπόθεση με email και να στείλω τις φωτογραφίες..
Θυμάμαι στην τελευταία στο Γκύζη, παραβίασα stop,
με πολύ μικρή ταχύτητα και πολύ χαζά..
Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο στο ειδικό τηλέφωνο ατυχημάτων της HELLAS DIRECT.
Έστειλα φωτογραφίες από τα οχήματα επί τόπου, από το stop φωτό, τ πάντα όλα φωτογραφίες.
Μέχρι και άδεια δίπλωμα του άλλου οδηγού.
Κάνω να φύγω, έβαλε τις φωνές ο άλλος...
Άνθρωπε μου τελείωσε σε λίγες ημέρες θα το δει η εταιρεία μου και θα πληρωθείς..
Τροχαία κλπ ψελιζε αυτός.
Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία και του μίλησε από το κινητό μου ο εκπρόσωπος και μόνο τότε πείστηκε..
Αφού έβλεπε τι έκανα, αφού μου έδωσε δίπλωμα άδεια κλπ να στείλω στην εταιρεία μου, δεν πίστευε στα μάτια του..
Αυτό ακριβώς..
Να στο λένε και να μην το πιστεύεις..
Σε μισή ώρα είχαμε φύγει, ούτε τροχαία ούτε τίποτα.
Δεν χρειάζεται ασφαλιστής..
Το τρέχουν τέλεια..
Φυσικά σε άλλη περίπτωση μου, είχα καλέσει τροχαία και είχε έρθει τροχαία, ζήτησαν από την HELLAS και πήραν την έκθεση συμβάντα ατυχήματος μόνοι τους..
Είναι ακριβώς μια πίστα επάνω από τις άλλες εταιρείες..
Όλα online, δεν υπάρχει ούτε ένας ασφαλιστής να πουλάει ασφάλειες HELLAS DIRECT..
Εν τω μεταξύ στα αυτοκίνητα έχει ένα κόλπο marketing, αν ασφαλίσεις το όχημα σου μέσα από την δική μου πινακίδα που είμαι ήδη ασφαλισμένος, 20€ στον τραπεζικό λογαριασμό μου, 20€ μείον στα ασφάλιστρα σου η στον λογαριασμό σου δεν θυμάμαι..
Θα έχετε δει πολλές φορές στο φεις να λέει ο άλλος: ασφαλίσου με αυτόν τον κωδικό και θα πάρεις 20€ δώρο.
Αυτό που δεν λένε ότι θα πάρουν κ αυτοί 20€..
Από εμένα, highly recommended!!!
gior-gos
24/11/2020, 20:14
Χρησιμοποιώ αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία είναι με έδρα Κύπρου, εδώ και χρόνια στα ΙΧΕ, ιδιοκτησίας μου.
Υπήρξε αύξηση στα ασφάλιστρά σου σε σχεση με της πρώτης χρονιάς; Αν ναι, πόσο περίπου; (ποσοστιαία)
Στις κριτικές του google είναι πολλοί που ενώ τους δόθηκε μία καλή αρχική τιμή στις επόμενες ανανεώσεις η τιμή αυξήθηκε σημαντικά.
Οδικη βοήθεια έχεις χρησιμοποιήσει; Πως θα την χαρακτήριζες;
Σχετικα με την οδικη, η hellas direct δεν εχει δικο της στολο αλλα συνεργαζεται με την Mapfre Asistencia. Αυτη με τη σειρα της εχει συνεργατες σε ολη την Ελλαδα. Λιστα εδω (https://www.mapfre-asistencia.gr/wp-content/uploads/2019/03/%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-2019-MAPFRE-ASISTENCIA-A.E..pdf). Αυτο σημαινει οτι πιθανοτατα η εμπειρια καποιου με την οδικη βοηθεια μπορει να παιξει σημαντικα αναλογως με το πού βρισκεται ανα την Ελλαδα. Δεν ειναι δηλαδη Interamerican που εχει δικο της στολο.
tzimidis
24/11/2020, 21:21
Το ότι δεν έχει ασφαλιστές, εγώ τουλάχιστον το βρίσκω θετικό.
Έτσι δεν υπάρχει κανείς να πει στον άλλον "κάτσε κάτω και πες ότι σε πονάει ο αυχένας, πες ότι εσύ πέρασες κανονικα, μην πεις πολλά στην τροχαία, αλλά και να είπες, τα γυρίζουμε άνετα, παρε ένα χαρτί από νοσοκομείο ότι εκανες εισαγωγή, αν δεν έχεις φίλους να έρθουν για αυτόπτες θα σου στείλω εγώ, και άλλα τέτοια όμορφα.
siraxanz
25/11/2020, 09:20
Όχι δεν υπήρξε ποτέ αύξηση εδώ και 4 χρόνια περίπου που ασφαλίζομαι.
Εξάλλου μόνος κανονίζω τις ημερομηνίες. Ανάλογα διαμορφώνεται και το ποσόν.
Βέβαια την σύγκριση στην τιμολόγηση την κάνω μπακαλίστικα.
Δηλαδή βλέπω τι πλήρωσα την προηγούμενη περίοδο κ ποτέ δεν είδα αύξηση η κάτι τρελό τέλος πάντων.
Πολλές φορές στέλνει κ δώρα.
Πχ σου λέει, βάλε πάνω από τρείς μήνες κ πάρε τόσο% έκπτωση.
Τις άλλες είχε προσφορά στο τρίμηνο ένα μήνα δώρο.
Ασε που αυτό με τα 20ευρα μου έχει φέρει αρκετά..
Μπορείς να ασφαλίσεις από ένα μήνα και πάνω στα αυτοκίνητα..
Στις μηχανές ακόμη δεν έχω πάει γιατί είναι φρέσκο, τώρα 2-3 μήνες ξεκίνησαν
siraxanz
25/11/2020, 09:22
Οδική ασφάλεια χρειάστηκε πέρσι, έσκισα πίσω λάστιχο. Ήταν κ λίγο ανάποδα, έμεινα σε ένα χωριό στον Πάρνωνα. Ήρθαν σε 35 λεπτά..
Για μια απόσταση 25 λεπτά.. φυσιολογικό
gior-gos
25/11/2020, 10:00
Το σκέφτομαι σοβαρά. Από τη μία, η τιμή είναι 50% κάτω, από την άλλη φοβάμαι μήπως κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ευχαριστώ :beer:
Δεν έχω εμπειρία απο την συγκεκριμένη ασφαλιστική
Αυτό που έχω καταλάβει χρόνια τώρα όμως είναι ότι ο τσάμπας πέθανε. Σε πολλές περιπτώσεις (οχι μόνο για την ασφάλιση) το φθηνό σου βγαίνει ακριβό τελικά.
Με την απλούστατη λογική "θα έβαζες καύσιμα απο το απολύτως φθηνότερο πρατήριο?" κινούμαι και στους υπόλοιπους τομείς. Προσπαθείς να βρείς κάτι να είναι κοντά στον μέσο όρο
Όχι ότι κι εκεί είσαι 100% σίγουρος , αλλά νομίζω είναι προφανές όταν μια υπηρεσία κοστολογείται Χ τιμή απο το 90% της αγοράς, μάλλον τόσο κοστίζει.
Ναι σίγουρα θα υπάρχουν πρακτικές τράστ κλπ κλπ, αλλά ο "βγάζω μάτι" φθηνότερος της αγοράς δεν επιβιώνει.
Βέβαια, προκειμένου να μείνει κανείς εντελώς ανασφάλιστος, καλύτερα να υπάρχει αυτή η επιλογή.
Εν τω μεταξύ, το άλλο που γράφει ο φίλος παραπάνω, έστειλα λέει φωτό απο το σημείο, το δίπλωμα κλπ... Προσωπικά ποτέ δεν θα τον εμπιστευόμουν. Τροχαία και πάλι τροχαία. Διωράκι τριωράκι καθυστέρηση έτσι για να μας βρίσκεται,αλλά να έχω καταγραφή κανονικά.
Πάλι με απλή λογική, στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, στα ψιλά γράμματα τονίζει ότι ο οδηγός δεν πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του ατυχήματος ακόμη και να φταίει, να ενημερώσει την φροντίδα ατυχήματος,εκείνη να αναλάβει τα σχετικά και κατόπιν να κάνει μια δήλωση (θετική ή αρνητική) στην εταιρεία του.
Έτσι όπως το περιγράφει παραπάνω, είναι η χαρά του σκηνοθετημένου ατυχήματος για να φτιάξει το αμάξι του ο κολλητός μου...
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος στον κύριο που εκφράζει την εμπειρία του. Το σκεπτικό το δικό μου προσπαθώ να δώσω.
siraxanz
25/11/2020, 20:43
Δεν έχω εμπειρία απο την συγκεκριμένη ασφαλιστική
Αυτό που έχω καταλάβει χρόνια τώρα όμως είναι ότι ο τσάμπας πέθανε. Σε πολλές περιπτώσεις (οχι μόνο για την ασφάλιση) το φθηνό σου βγαίνει ακριβό τελικά.
-------+
Τυφώνα, μόνο τσάμπα δεν είναι..
Τώρα αν η λογικές τιμές τις θεωρείς τσάμπα, προσωπικά η δική μου εμπειρία λέει όχι, δεν είναι τσάμπα..
-------+-
Με την απλούστατη λογική "θα έβαζες καύσιμα απο το απολύτως φθηνότερο πρατήριο?" κινούμαι και στους υπόλοιπους τομείς. Προσπαθείς να βρείς κάτι να είναι κοντά στον μέσο όρο
Όχι ότι κι εκεί είσαι 100% σίγουρος , αλλά νομίζω είναι προφανές όταν μια υπηρεσία κοστολογείται Χ τιμή απο το 90% της αγοράς, μάλλον τόσο κοστίζει.
------
Οι διαφορές τιμολόγησης των εταιρειών γενικά στις ασφάλειες έχουν μεγάλες αποκλείσεις..
Ψάξε στο διαδίκτυο και θα το δεις
Δεν ισχύει το 90% που λες..
-------
Ναι σίγουρα θα υπάρχουν πρακτικές τράστ κλπ κλπ, αλλά ο "βγάζω μάτι" φθηνότερος της αγοράς δεν επιβιώνει.
Βέβαια, προκειμένου να μείνει κανείς εντελώς ανασφάλιστος, καλύτερα να υπάρχει αυτή η επιλογή.
Εν τω μεταξύ, το άλλο που γράφει ο φίλος παραπάνω, έστειλα λέει φωτό απο το σημείο, το δίπλωμα κλπ... Προσωπικά ποτέ δεν θα τον εμπιστευόμουν. Τροχαία και πάλι τροχαία.
Διωράκι τριωράκι καθυστέρηση έτσι για να μας βρίσκεται,αλλά να έχω καταγραφή κανονικά.
-------
Είμαι από Άργος Αργολίδα, κινούμαι στους Γκύζη, όπου οι
ανήφορο-κατηφόρες είναι σαν τάφοι.
Δεν γνωρίζω την περιοχή, οδηγώ σε ελαφρά ανηφόρα και στρίβω κανονικά σε κάθετο δρόμο
90° μοίρες σε σχέση με εμένα
Ακριβώς στην στροφή συμβάλλει στις 45° άλλος ένας δρόμος ο οποίος είναι μονόδρομος. Εκεί οδηγεί προς την συμβολή των τριών οδών, αυτοκίνητο εταιρείας
με οδηγό εργαζόμενο.
Ο δρόμος που θέλω να μπω έχει στοπ. Προτεραιότητα έχει ο άλλος
Έπρεπε να περιμένω?
Είναι 100% παραβίαση στοπ
Στο δικό μου αυτοκίνητο η ζημιά ήταν αμελητέα, φαντάσου ότι έγινε μ 5 χιλιόμετρα την ώρα.
Αυτοί που χειρίζονται τις ζημιές, λόγω πείρας κατανοούν..
Τι στήσιμο να έχω κάνει εγώ από το Άργος με αυτοκίνητο εταιρείας από την Αθήνα..
Ξέρεις τι μου ζήτησε πρώτα, την θέση μου στο Google maps διεύθυνση κλπ. Για να δεί τις προτεραιότητες.
Δεν είναι πανάκεια η μη κλήση της τροχαίας, αλλά όπου βολεύει???
-------
Πάλι με απλή λογική, στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, στα ψιλά γράμματα τονίζει ότι ο οδηγός δεν πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του ατυχήματος ακόμη και να φταίει, να ενημερώσει την φροντίδα ατυχήματος, εκείνη να αναλάβει τα σχετικά και κατόπιν να κάνει μια δήλωση (θετική ή αρνητική) στην εταιρεία του.
--------
Έτσι όπως το περιγράφει παραπάνω, είναι η χαρά του σκηνοθετημένου ατυχήματος για να φτιάξει το αμάξι του ο κολλητός μου...
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος στον κύριο που εκφράζει την εμπειρία του. Το σκεπτικό το δικό μου προσπαθώ να δώσω.
Εννοείτε ότι δεν υπάρχει εξυπνακισμός στην δημοσίευση μου.
Απλά είπα την εμπειρία μου.
Για εμένα είναι μέχρι στιγμής μονόδρομος..
Κ η μηχανή όταν λήξει το ασφαλιστήριο που έχω στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, εκεί θα πάω στην HELLAS DIRECT.
Αχρειαστες να είναι...
Yo!
Λοιπόν κατ'αρχάς, σαν developer, θέλω να σημειώσω ότι η Hellas direct ακούγεται ως μια από τις πολύ μοντέρνες και ευχάριστες ελληνικές εταιρείες για να δουλεύει κανείς, μαζί εκεί ψηλά με skroutz κι άλλες 2-3 εταιρείες σε όλην τη χώρα. ΔΕΝ έχω καμία σχέση με κάποια από τις 2 αυτές εταιρείες, αλλά υπάρχει αυτή η φήμη στον χώρο μας.
Θέλοντας να κάνω κι εγώ ένα νέο συμβόλαιο αυτές τις μέρες, την έψαξα λίγο και ως ασφαλιστική. Έχει αρκετά αρνητικά σχόλια όντως στο google, αλλά τα 8 στα 10 είναι "μου έδωσαν πολύ φθηνό συμβόλαιο κατά το πρώτο έτος και μετά ακρίβυνε". Η δικαιολογία της εταιρείας "μπλαμπλα νέος αλγόριθμος, νέα στοιχεία μπλαμπλα" δε με ικανοποιεί σε καμία περίπτωση, το αντίθετο μάλιστα, ωστόσο έχεις πάντα την επιλογή να αλλάξεις εταιρεία αν βρεις κάτι καλύτερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λόγος για αρνητικό σχόλιο αυτός. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, δε βρήκα κάποια σοβαρά σχόλια εναντίον τους ως ασφαλιστική, και επιπλέον έχω μια φίλη που τη χρησιμοποιεί χρόνια τώρα και είναι ικανοποιημένη, ακόμα κι όταν το αμάξι της χρειάστηκε να βγει ολική. Οπότε τίμησα.
Η τιμή που πήρα για συμβόλαιο αυτοκινήτου με πλήρεις καλύψεις (μερική/ολική κλοπή, οδική, νομική, θραύση, φυσικά φαινόμενα κτλ) ήταν εκπληκτική, αν και δε μου άρεσε που υπάρχει σημαντική απαλλαγή στα φυσικά φαινόμενα. Όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκαν λογικότατα. Θα τα δούμε και στην πράξη βέβαια. Μέσω του προγράμματος refer-a-friend, είχα άλλα 20€ έκπτωση, οπότε η τελική τιμή ήταν περίπου 100€ κάτω από αυτή που μου έδινε η Anytime, την οποία χρησιμοποιώ τα τελευταία ~15 χρόνια...
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
ΥΓ. Όποιος θέλει να δοκιμάσει και να λάβει έξτρα έκπτωση 20€ στο νέο του συμβόλαιο (άλλα 20€ όφελος έχω κι εγώ από αυτό), μου στέλνετε πμ και σας δίνω τον "κωδικό" μου. :D
panavour
11/12/2020, 14:39
developer τι ακριβως σημαινει?
Στα ελληνικά είναι μάλλον πιο κοντά στο "προγραμματιστής".
Μιας και είμαστε σε μοτο-φόρουμ να διευκρινίσουμε μόνο ότι η έκπτωση των 20€ δεν ισχύει για συμβόλαια μηχανών, αλλά μόνο αυτοκινήτων. Προς το παρόν τουλάχιστον.
developer τι ακριβως σημαινει?
Aναπτυχτής είναι.
AUFGEBRACHT
11/12/2020, 17:26
Aναπτυχτής είναι.
Όπως λέμε τυλιχτής;
Όπως λέμε τυλιχτής;
:bawl::bawl::bawl:
Μπορείς λίγο να τα εξηγήσεις αυτά;
Ξεκινώντας από το δεύτερο, τι σημασία έχει αν είναι σύζυγος ή όχι; Το συμβόλαιο είναι στο όχημα.
Ως προς τη μέθη, τι εννοείς «άμεση» αποζημίωση; Η ασφαλιστική οφείλει να αποζημιώσει πλήρως το θύμα και μετά ας κάνει ό,τι θέλει με το μεθυσμένο οδηγό.
AUFGEBRACHT
02/01/2021, 09:51
Επειδή λήγει το ετήσιο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου, έριξα μια ματιά στην Hellas Direct από περιέργεια. Για ετήσια μικτή ασφάλεια, μου έβγαλε προσφορά €418. Στην Anytime, η προσφορά ήταν στα €442. Την πιο οικονομική προσφορά σε μικτή, την βρήκα στην Allianz, στα €378 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω σε αυτήν.
Επειδή λήγει το ετήσιο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου, έριξα μια ματιά στην Hellas Direct από περιέργεια. Για ετήσια μικτή ασφάλεια, μου έβγαλε προσφορά €418. Στην Anytime, η προσφορά ήταν στα €442. Την πιο οικονομική προσφορά σε μικτή, την βρήκα στην Allianz, στα €378 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω σε αυτήν.
Δες ακριβώς καλύψεις και απαλλαγή. Η hellas καμιά φορά βρίσκεις και κουπόνι να κατεβάσεις τιμη
AUFGEBRACHT
03/01/2021, 11:39
Δες ακριβώς καλύψεις και απαλλαγή. Η hellas καμιά φορά βρίσκεις και κουπόνι να κατεβάσεις τιμη
Όντως είχε άλλη εμπορική αξία default η Hellas Direct, άλλαξα την τιμή και με απαλλαγή σε αμφότερες για €1.500 η Hellas Direct είναι €20 φθηνότερη. Βέβαια στα φυσικά φαινόμενα έχει €300 απαλλαγή και €75 στη μερική κλοπή, η δε Allianz δεν αναφέρει απαλλαγή σε αυτά. Επίσης θραύση κρυστάλλων η Allianz δίνει €1.800, ενώ η Hellas Direct €1.500, οπότε κι εκεί έχει προβάδισμα η πρώτη. Για €20 διαφορά τιμής, νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο...
Ωραίο θέμα, μπήκα και εγώ στο τριπάκι να δω ασφάλιστρα από Hellas Direct μετά από προτροπή φίλου πριν μερικές μέρες και όντως οι διαφορές ήταν μεγάλες (σχεδόν τα μισά λεφτά σε ετήσια ασφάλιστρα) και στο αυτοκίνητο αλλά και στην μηχανή. Για το βεσπάκι δεν με καλύπτει μιας και δεν παρέχει ασφάλεια κλοπής.
Θυμάμαι παλιότερα που είχα ξανακοιτάξει, δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες διαφορές που να αξίζει να κάνω την μετάβαση.
Έχω αποφασίσει λοιπόν να ασφαλίσω την νέα μηχανή στην Hellas Direct και να δω πως θα παει. Ούτως ή άλλως, πρόκειται για μοτοσυκλέτα που κυκλοφορεί 1-2 φορές τον μήνα.
Tallyban
04/01/2021, 11:42
Δηλώνω απερίφραστα και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι εγώ με τα ασφάλιστρα για το παπί αισθάνομαι υπερήφανος που συνεισφέρω στη μικτή ασφάλεια των καγιέν.Ναι.
Πριν ένα μήνα έκανα ασφαλιστήριο με Hellas direct ένα IQ, είχε σημαντική διαφορά από "Anytime" που ειχα συνηθως και μάλιστα με καλύτερο μικτό αλλά και εκπιπτωμενο ασφαλίζομενο ποσό .. χθες που δοκίμασα να ασφαλίσω το Aygo .. παραδόξως η Anytime είχε πολύ καλύτερη προσφορά
Πριν ένα μήνα έκανα ασφαλιστήριο με Hellas direct ένα IQ, είχε σημαντική διαφορά από "Anytime" που ειχα συνηθως και μάλιστα με καλύτερο μικτό αλλά και εκπιπτωμενο ασφαλίζομενο ποσό .. χθες που δοκίμασα να ασφαλίσω το Aygo .. παραδόξως η Anytime είχε πολύ καλύτερη προσφοράπάντα θέλει ψάξιμο. Σήμερα είναι φτηνή η μία αύριο η αλλη
basilis_k6
01/02/2021, 17:26
Εϊδα λιγο τιμές γιατι θέλω να αλλάξω ασφάλεια και μου βγάζει ενα κουφο νούμερο μισα λεφτα απο όσα δινω. Μιλάμε για 250cc 2008 κάτω απο 70ε το χρόνο. Τι φάση?!
karellen
01/02/2021, 17:38
Πρέπει να έχουν φτηνύνει,δεν εξηγείται.
49 έδωσα χθες εξάμηνη για το gs.
DoctoR_k6
01/02/2021, 17:54
Πολυ περιεργο...εκανα μια αναζητηση στο δικο μου κ μου εβγαζε ασφαλιστρο χρονου :eek: με οδικη κ νομικη προστασια στα 117Ε!!!
Οταν δινω περιπου ενα 100αρικο στους 6 μηνες...τι μπορει να ριχνει τοοοσο πολυ τις τιμες?
Δεν μιλαμε για 5-10 ευρω στο εξαμηνο αλλα μιση τιμη.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159382
basilis_k6
01/02/2021, 19:02
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159382
νέοι στο φόρουμ δεν μπορούνε να κάνουν μια αναζήτηση.... :moutza:
Tallyban
02/02/2021, 07:53
Λόγω του ιού είναι ακινητοποιημένα πολλα οχήματα,και οι κάτοχοι τους δεν ανανεώνουν τις ασφάλειες .Οι ασφαλιστικές μειώνουν προσωρινά τις τιμές κι όποιον "πιάσουν".
zannisvel
02/02/2021, 10:56
Και εγώ Hellas Direct έβαλα στο Tuono. 66 ευρώ το εξάμηνο. Ελπίζω τουλάχιστον να κουνηθεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Προς το παρών έχω και κοιτάζω την μπαταρία του στο γραφείο μου μαζί με το φορτιστή.
karellen
02/02/2021, 11:22
Συγχωνεύθηκαν! :beer:
:beer:
gior-gos
13/02/2021, 21:27
Hellas direct κι εγώ. Μισή τιμή σχεδόν από την Interlife που είχα πριν με τις ίδιες καλύψεις. Πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία. Εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ κανένας να διαπιστώσει αν είναι καλή ασφαλιστική :beer:
Lioulios
15/02/2021, 13:51
Παιδες ...Στην εποχη μας που εχουν στενεψει οι κ@λοι και καποιος εχει πινακιδες ακομα οριακα σε μεγαλη μοτοσυκλετα απλα και μονο για το ξεκ@υλ@μα 4-5 φορες το μηνα και κανα κοντινο καφε ...Η εταιρια ειναι οκ , να σαι και οκ με τους τσεους.
Για καθημερινη ομως μετακινηση συνεπως και περισσοτερες πιθανοτητας στραβης (ακομα και χαζα) καλο ειναι να υπαρχει απο πισω εταιρια με αλλο υποβαθρο απο την εν λογω.
borgiriadis1
15/02/2021, 14:12
Το θέμα είναι να μην τους χρειαστείς. Τα τελευταία χρόνια οι ασφαλίστηκες δεν πληρώνουν μια. Ξέρω πολλές περιπτώσεις (κ έχω και δικές μου υποθέσεις επίσης) που οι ασφαλιστική δεν έχει καλύψει ούτε ατυχήματα που είναι τελείως φανερό το ποιος φταίει. Μόνο αν είναι μάγκας ο ασφαλιστής σου μπορείς να ελπίζεις. Αλλιώς ότι εταιρία και να είναι απλώς κλαφτα.
Και εγώ Hellas Direct έβαλα στο Tuono. 66 ευρώ το εξάμηνο. Ελπίζω τουλάχιστον να κουνηθεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Προς το παρών έχω και κοιτάζω την μπαταρία του στο γραφείο μου μαζί με το φορτιστή.
Ψάχνοντας να ασφαλίσω το νέο παπί (παραλαμβάνω σήμερα) μου βγάζει 50 ευρώ το εξάμηνο εντελώς απλή και 64 με οδική και νομική προστασία.
παπί καινούργιο 125 κυβικά. Δεν έχω καμία δήλωση ατυχήματος με ευθύνη μου τα τελευταία 10 χρόνια.
Είναι νορμάλ αυτό; παίζει κάτι φτηνότερο;
zannisvel
25/02/2021, 09:32
Ψάχνοντας να ασφαλίσω το νέο παπί (παραλαμβάνω σήμερα) μου βγάζει 50 ευρώ το εξάμηνο εντελώς απλή και 64 με οδική και νομική προστασία.
παπί καινούργιο 125 κυβικά. Δεν έχω καμία δήλωση ατυχήματος με ευθύνη μου τα τελευταία 10 χρόνια.
Είναι νορμάλ αυτό; παίζει κάτι φτηνότερο;
Καλημέρα και καλώς να το δεχθείς.
Κοιτάζοντας τώρα στο αρχείο που έχω για τις ασφάλειες.
Για το Supra X 125 πλήρωνα 90-110 το χρόνο χωρίς οδική και με περιοχή Πειραιά.
Μπες και στο insurancemarket και στο cosmote insurance να δεις αν υπάρχει κάποια πιο φθηνή.
Πάντως μου φαίνεται φυσιολογική η τιμή.
Καλημέρα και καλώς να το δεχθείς.
Κοιτάζοντας τώρα στο αρχείο που έχω για τις ασφάλειες.
Για το Supra X 125 πλήρωνα 90-110 το χρόνο χωρίς οδική και με περιοχή Πειραιά.
Μπες και στο insurancemarket και στο cosmote insurance να δεις αν υπάρχει κάποια πιο φθηνή.
Πάντως μου φαίνεται φυσιολογική η τιμή.
Έκανα μια ψαχτική και όλες λιγο πολύ τα ίδια ζητάνε. μάλλον θα μείνω στον δικό μου πράκτορα που μου προσφέρει 55 ευρώ το 6μηνο με τις 2 καλύψεις κιόλας.
gior-gos
25/02/2021, 11:05
Είναι υψηλό το ασφάλιστρο γιατί το μηχανάκι είναι καινούριο.
Καλημέρα.μια ερώτηση.
Πολύ καλή η τιμή που δίνει (μαζί με οδική),μια ερώτηση μόνο.
Ημερομηνία 1ης άδειας βάζω στην Ελλάδα ή διεθνώς;
Ρωτάω γιατί έκανε διεθνή καριέρα η δικιά μου πριν έρθει εδώ , έχει και τις έχει 2 ημερομηνίες η άδεια :lol:
Εγώ στο δικό μου (από Αγγλία εισαγωγή) έβαλα έτος 1ης κυκλοφορίας την ημερομηνία που πρωτοκυκλοφόρησε Αγγλία, 2015.
basilis_k6
26/09/2021, 16:52
δεν εχει καμια σημασια. τα στοιχεια ολα εκτος της πινακιδας (κυβικα και ονοματεπωνυμο προφανως) δεν ενδιαφέρουν κανεναν. ουτε καν την ασφαλιστικη. μπες στην direct και βαλε ολα τα στοιχεια σωστα. άλλαξε μετα την πινακιδα και δες το ποσο να αλλαζει πανω και κατω. οι ιδιοι στο τηλέφωνο μου ειπαν κατι μισολογα οτι δεν ξερουμε και ετσι βγαζει το συστημα και μαλακιες. εχουν ηλεκτρονικο φακελο στον καθενα μας για καθε οχημα. απλα ειναι παρανομο και δεν το λενε. γραψε οτι θες, δεν εχει σημασια.
CorpseAlive
26/09/2021, 23:22
Καλημέρα.μια ερώτηση.
Πολύ καλή η τιμή που δίνει (μαζί με οδική),μια ερώτηση μόνο.
Ημερομηνία 1ης άδειας βάζω στην Ελλάδα ή διεθνώς;
Ρωτάω γιατί έκανε διεθνή καριέρα η δικιά μου πριν έρθει εδώ , έχει και τις έχει 2 ημερομηνίες η άδεια :lol:
Τι τιμή σου δίνει?
Έδινα 70 μόνο για ασφάλιση και τώρα περίπου 68 μαζί με οδική βοήθεια ( που έκανα έξτρα πριν ~25ε γιατί μου έλεγε ο ασφαλιστής πως επειδή είναι σε άλλο όνομα η άδεια δεν μπορεί να την κολλήσει μαζί με την ασφάλεια :confused:) και νομική υποστήριξη.
Για 6μηνο πάντα.
Εγώ για ετήσιο πλήρωσα 108 (90 ασφάλεια+18 οδική). Βέβαια, η ασφάλιση έγινε τον Μάιο, το γράφω γιατί έχω παρατηρήσει ότι οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν...
basilis_k6
27/09/2021, 18:29
γραφετε τιμες χωρις να ξερουμε αν ειναι παπι η 1200gs. δεν βγαζει νοημα
CorpseAlive
27/09/2021, 18:44
γραφετε τιμες χωρις να ξερουμε αν ειναι παπι η 1200gs. δεν βγαζει νοημα
Αυτό ακριβώς, εμένα πχ μου βγάζει για την ΤΑ700 190 Ε η Hellas direct και 170 Ε η Anytime με οδική και χωρίς νομική (προφανώς) για έναν χρόνο, ενώ θυμάμαι πέρυσι ήταν κοντά στο 140ρι η Hellas Direct.
850κε μοτοσυκλέτα,άδεια του 2002,οδηγός με 20 χρόνια δίπλωμα μεγάλο.
basilis_k6
27/09/2021, 19:09
117 ετησιο daytona 675 2010 αλλα απο πρακτορα στην HD. η ιδια η HD στο σαιτ 128,
με άλλη πινακιδα το εβγαζα 98ε στο σαιτ τους...
το basic χωρις οδικες κτλ.
Εγώ για ετήσιο πλήρωσα 108 (90 ασφάλεια+18 οδική). Βέβαια, η ασφάλιση έγινε τον Μάιο, το γράφω γιατί έχω παρατηρήσει ότι οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν...
Σωστή η παραπάνω παρατήρηση. Τα δικά μου αφορούν BMW S1000XR με πρώτη άδεια 2015. Οδηγός με 24 χρόνια δίπλωμα
AUFGEBRACHT
06/01/2022, 13:59
Ήρθε η ώρα για την ανανέωση της ασφάλισης του κουτιού κι εδώ και 3 μέρες ρίχνω μια ματιά στις on-line ασφαλίσεις. Το ΙΧ κλείνει τριετία, και είχα επιλέξει να 'ναι ασφαλισμένο για μικτή. Έψαχνα μέσω της πλατφόρμας insurance market, μικτή ασφάλεια όπως προανέφερα, με οδική βοήθεια, νομική προστασία, προστασία από χαλάζι, κτλ. Φθηνότερη εταιρεία μου εμφάνιζε την Hellas Direct, για SUV diesel 1.600cc ετήσια ασφάλιστρα €268, με απαλλαγή €1.500 :eyepop: "Ρίχνω" την απαλλαγή στα €500 μόλις, και μου προσαρμόζει τα ασφάλιστρα στα €328... Δελεαστικότατη τιμή, δεδομένης της μικτής και των καλύψεων.
Κι ενώ ήμουν στο τσακ να την κλείσω, είπα να κάνω μια πιο ενδελεχή έρευνα πριν προχωρήσω. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπό καθεστώς ελεύθερης εγκατάστασης κι έχει ως έδρα της την Κύπρο. Ώρα για λίγο θεσμικό πλαίσιο και ολίγα οικονομικά περί ιδιωτικής ασφάλισης: Βάσει της Οδηγίας 2009/138/ΕΚ έχει υιοθετηθεί ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στην ΕΕ, το Solvency (Φερεγγυότητα). Το τρέχον νομικό αυτό πλαίσιο, το Solvency II έχει ως βασικό σημείο αναφοράς τη φερεγγυότητα των ασφαλιστικών εταιρειών, ουσιαστικά δηλ την οικονομική τους ισχύ, και απαιτεί από αυτές να διατηρούν συγκεκριμένο κεφάλαιο ώστε να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Σημείο αναφοράς των ανωτέρω είναι ο δείκτης SCR (Solvency Capital Requirement), το οποίο είναι το επιθυμητό κεφάλαιο που πρέπει να διατηρεί μια ασφαλιστική ως φερεγγυότητα. Το επιθυμητό επίπεδο του προαναφερόμενου δείκτη είναι μεγαλύτερο ή ίσο του 100%, καθώς εάν πέσει κάτω από το 100%, η εποπτική αρχή κάθε χώρας -ανάλογα με το ποσοστό- μπορεί να αναλάβει ακόμα και την διαχείριση της ασφαλιστικής εάν πέσει πχ στο 50%.
Η Hellas Direct βάσει των δημοσιοποιημένων στοιχείων Έκθεσης Φερεγγυότητας, τις οποίες είναι υποχρεωμένες να κάνουν γνωστές οι ασφαλιστικές, για το 2020 είχε δείκτη SCR 109,41% ενώ το 2019 ο δείκτης αυτός ανερχόταν στο 153,18%. Τον Ιούλιο του 2021 η εταιρεία πήρε δάνειο € 15.000.000 από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το δεύτερο μέσα σε ένα μήνα, καθώς ήθελε με τον τρόπο αυτό να ενισχύσει τα εποπτικά της κεφάλαια. Από την άλλη, διαβάζω ότι η εταιρεία σχεδιάζει την είσοδό της στη ρουμανική αγορά, για να καλύψει το κενό μιας ρουμάνικης που βάρεσε κανόνι πρόσφατα και να αναλάβει το χαρτοφυλάκιό της.
Για να συνοψίσω, η εταιρεία ακολουθεί μια επιθετική τιμολογιακή πολιτική, γεγονός που της επτρέπει η διάθεση των προϊόντων της αποκλειστικά από το κανάλι του διαδικτύου... υπάρχουν αναφορές από ορισμένους πελάτες της ότι η ανταγωνιστική αυτή τιμή αφορά μόνο το πρώτο έτος ασφάλισης ως "κράχτης". Από την άλλη, κι από όσα ανέφερα, φαίνεται πως η εταιρεία βρίσκεται οριακά πάνω από το ελάχιστο ποσό ιδίων κεφαλαίων που πρέπει να διατηρεί σαν "μαξιλάρι" φερεγγυότητας, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Σίγουρα η τιμή που προσφέρουν για μικτή και οι καλύψεις είναι ένα μεγάλο δέλεαρ, από την άλλη δεν ξέρω εάν θα προχωρήσω κι αν αξίζει τον κόπο για €50-60 διαφορά από την τωρινή ασφάλεια που διατηρώ (η οποία, έτσι για το τυπικό, έχει δείκτη 147% για το 2020)...
Μόλις έκανα μικτή για 1.5 diesel suv (κεφάλαιο 22.000) σύνολο 675 το ετος. AIG με απαλλαγή 400. Ασφαλιστής ξάδελφός μου τον εμπιστεύομαι τυφλά. Να ξέρεις ότι γενικά υπάρχουν "κρυφές" απαλλαγές λόγω παλαιότητας οι οποίες φαίνονται στα ψιλά γράμματα. όπως και δευτερεύουσες καλύψεις που μπορεί να μην έχουν κάποια προγράμματα.
Παιδιά με ποια Οδική Βοήθεια συνεργάζεται;
gior-gos
06/01/2022, 16:48
Από το site τους: "Mapfre Asistencia στην Ελλάδα, τις μεσογειακές χώρες (εκτός της Αλβανίας) και την Ευρώπη, 24/7."
Ερχεται η ωρα για ανανεωση στο αμαξι, που το ειχα κανει στη Hellas Direct περσι. Μπηκα να δω λιγο αξιολογησεις στο Google πριν προχωρησω με την ιδια και το ενα αστερι παει συννεφο. Ολοι λιγο πολυ τα ιδια παραπονα, συστηματικη προσπαθεια απο την εταιρεια να αποφυγει μερος των αποζημιωσεων. Απλα το αναφερω κι εδω γιατι πολλες φορες κανουμε την ανανεωση αντανακλαστικα χωρις να το σκεφτουμε.
tzimidis
18/07/2022, 01:47
Ερχεται η ωρα για ανανεωση στο αμαξι, που το ειχα κανει στη Hellas Direct περσι. Μπηκα να δω λιγο αξιολογησεις στο Google πριν προχωρησω με την ιδια και το ενα αστερι παει συννεφο. Ολοι λιγο πολυ τα ιδια παραπονα, συστηματικη προσπαθεια απο την εταιρεια να αποφυγει μερος των αποζημιωσεων. Απλα το αναφερω κι εδω γιατι πολλες φορες κανουμε την ανανεωση αντανακλαστικα χωρις να το σκεφτουμε.
Ξέρεις καμμία ελληνική ασφαλιστική που να μην το κάνει αυτό?
AUFGEBRACHT
18/07/2022, 20:37
Ξέρεις καμμία ελληνική ασφαλιστική που να μην το κάνει αυτό?
Ναι, γιατί οι ξένες ασφαλιστικές δεν το κάνουν, παρακαλάνε να γίνει ζημιά, για να δείξουν τη φερεγγυότητά τους....
Τι να σκεφτούμε?
Ξέρεις και που δίνει αμέσως την αποζημίωση?
Αν υπάρχουν μερικοί που βάζουν 1 αστέρι θα υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν πρόβλημα. Έτσι είναι αυτα
Αν είναι να μας το πεις
doctoras
19/07/2022, 07:15
έχουν θέματα στην hellas direct το σύστημα τους αν πας στο σαιτ να πάρεις νέα προσφορά σε ημερομηνία μια μέρα της λήξης του συμβολαίου, τις περισσότερες φορές το σύστημα δε μπορεί να δώσει προσφορά γιατί σου το εμφανίζει ως ασφαλισμένο.
Και πρέπει να λήξει το συμβόλαιο για να πάρεις προσφορά, πράγμα εννοείται πως δε μπορεί να συμβεί, προφανώς οφείλεται σε δυσλειτουργία των συστημάτων τους να δουλέψουν η να συνεργαστούν με άλλα.
Προχωράς στην επόμενη ασφαλιστική
PaNick67
19/07/2022, 09:17
έχουν θέματα στην hellas direct το σύστημα τους αν πας στο σαιτ να πάρεις νέα προσφορά σε ημερομηνία μια μέρα της λήξης του συμβολαίου, τις περισσότερες φορές το σύστημα δε μπορεί να δώσει προσφορά γιατί σου το εμφανίζει ως ασφαλισμένο.
Και πρέπει να λήξει το συμβόλαιο για να πάρεις προσφορά, πράγμα εννοείται πως δε μπορεί να συμβεί, προφανώς οφείλεται σε δυσλειτουργία των συστημάτων τους να δουλέψουν η να συνεργαστούν με άλλα.
Προχωράς στην επόμενη ασφαλιστική
Δεν ξερω αν ειναι νεο αυτο αλλα τον Ιανουαριο που πηγα σε αυτους μια χαρα πηρα προσφορα ενω ηταν αλλου ασφαλισμενο και μαλιστα και απο την σελιδα τους οσο και απο γενικη σελιδα ασφαλειων.
Το κακο με αυτους ειναι οτι μετα απο 2-3 ανανεωσεις αρχιζουν και βγαινουν ακριβοι σαν να θελουν να στα παρουν αν δεν ψαχτεις ή να θελουν οντως να φυγεις.
Δεν ξερω αν ειναι νεο αυτο αλλα τον Ιανουαριο που πηγα σε αυτους μια χαρα πηρα προσφορα ενω ηταν αλλου ασφαλισμενο και μαλιστα και απο την σελιδα τους οσο και απο γενικη σελιδα ασφαλειων.
Το κακο με αυτους ειναι οτι μετα απο 2-3 ανανεωσεις αρχιζουν και βγαινουν ακριβοι σαν να θελουν να στα παρουν αν δεν ψαχτεις ή να θελουν οντως να φυγεις.
Όντως, το μοντέλο απ'όσο καταλαβαίνω είναι φτηνή πρώτη προσφορά για να πας σε αυτούς και μετά βγάζουμε τα σπασμένα στηριζόμενοι στο ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού απλά ανανεώνει χωρίς να κάνει ξανά έρευνα αγοράς.
Στο πρώτο συμβόλαιο είχε έκπτωση 10% με τον κωδικό της πινακίδας άλλου συνδρομητή συν 10€ για κάθε συμβόλαιο που χρησιμοποιεί τον κωδικό σου σε μια ήδη καλή αρχική προσφορά. Στην ανανέωση κομμένες οι εκπτώσεις και τιμή συμβολαίου πιο ακριβή από αντίστοιχες online.
Διάβασα και κάτι σχόλια του στυλ "μου είπαν ότι δε χρειάζεται να έρθει εμπειρογνώμονας στο ατύχημα και μετά δε μου δίναν όλη την αποζημίωση επειδή δεν κάλεσα εμπειρογνώμονα". :wave2:
Kickstart
19/07/2022, 12:08
προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος από αυτούς...σε ετήσια συμβόλαια που κάνω εγώ για τα μηχανάκια μου δεν έχουν αντίπαλο και δεν εχω διαπιστώσει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά απο ανανέωση σε ανανέωση
τους χρειάστηκα πρόσφατα γιατί κάποιος απρόσεκτος μου έκανε μια μικροζημιά στο σκούτερ μου (παρκαρισμένο) και επειδή ειναι χώρος δουλειάς τον τσίμπησε ο φύλακας και με ειδοποίησε (αλλιώς ειναι πιο σίγουρο και από την γκαντεμιά του μητσοτακη ότι θα έφευγε).
Τεσπα μου έκανε δήλωση για την αλλαγή κάποιων πλαστικών και η hellas direct με βοήθησε πάρα πολύ τηρώντας στο ακέραιο όσα μου είπε το ευγενέστατο τηλεφωνικό κέντρο της που απαντάει εν ριπή οφθαλμού..
όταν βγήκε τιμολόγιο απο το συνεργείο πήρα τα λεφτουδάκια ομαλότατα χωρίς πολλά πολλά σε χρόνο dt (απο την ασφάλεια μου) εκείνοι ανέλαβαν να πληρωθούν απο την ασφάλεια του άλλου...
νταξ δεν ήταν και δύσκολη περίπτωση αλλά σε αντίστοιχο περιστατικό παλιότερα που ήμουν σε ακριβή εταιρεία του χώρου είχα κάκιστη εμπειρία με μπόλικη σπαστική καθυστέρηση και αδικαιολόγητη ξινίλα σε όλα.
προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος από αυτούς...σε ετήσια συμβόλαια που κάνω εγώ για τα μηχανάκια μου δεν έχουν αντίπαλο και δεν εχω διαπιστώσει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά απο ανανέωση σε ανανέωση
τους χρειάστηκα πρόσφατα γιατί κάποιος απρόσεκτος μου έκανε μια μικροζημιά στο σκούτερ μου (παρκαρισμένο) και επειδή ειναι χώρος δουλειάς τον τσίμπησε ο φύλακας και με ειδοποίησε (αλλιώς ειναι πιο σίγουρο και από την γκαντεμιά του μητσοτακη ότι θα έφευγε).
Τεσπα μου έκανε δήλωση για την αλλαγή κάποιων πλαστικών και η hellas direct με βοήθησε πάρα πολύ τηρώντας στο ακέραιο όσα μου είπε το ευγενέστατο τηλεφωνικό κέντρο της που απαντάει εν ριπή οφθαλμού..
όταν βγήκε τιμολόγιο απο το συνεργείο πήρα τα λεφτουδάκια ομαλότατα χωρίς πολλά πολλά σε χρόνο dt (απο την ασφάλεια μου) εκείνοι ανέλαβαν να πληρωθούν απο την ασφάλεια του άλλου...
νταξ δεν ήταν και δύσκολη περίπτωση αλλά σε αντίστοιχο περιστατικό παλιότερα που ήμουν σε ακριβή εταιρεία του χώρου είχα κάκιστη εμπειρία με μπόλικη σπαστική καθυστέρηση και αδικαιολόγητη ξινίλα σε όλα.
Θα συμφωνήσω. Την ίδια εικόνα έχω και εγώ 1 χρόνο τώρα σε Hellas-Direct
Γενικά φαίνεται να ισχύει ότι κάνουν εξαιρετική προσφορά μόνο την πρώτη φορά, αλλά σε μένα προσωπικά έκαναν την καλύτερη προσφορά και στην ανανέωση.
Ωστόσο έχει χαλάσει το refer-a-friend πρόγραμμα που είχαν. Την πρώτη φορά είχα πάρει όλα τα λεφτά πίσω και ούτε θυμάμαι πόσα κουπόνια για βενζίνες. Τώρα απλά δίνουν κάτι αστεία "δώρα".
Σε κάθε περίπτωση, όσο δίνουν την καλύτερη τιμή για τις παροχές, εμένα θα με έχουν πελάτη.
Έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιος θα μπει αμέσως να γράψει ένα αρνητικό σχόλιο για μια αρνητική εμπειρία. Σπάνια συμβαίνει το αντίστοιχο για θετικές εμπειρίες. ;)
PaNick67
19/07/2022, 14:32
Γενικά φαίνεται να ισχύει ότι κάνουν εξαιρετική προσφορά μόνο την πρώτη φορά, αλλά σε μένα προσωπικά έκαναν την καλύτερη προσφορά και στην ανανέωση.
Σε εμενα το pattern ηταν στις 3 ανανεωσεις η 4η πανακριβη. Τωρα τους εχω στο 2ο για πρωτη φορα, θα δειξει το μελλον
Παντως σε διακοπη ασφαλισης λογω πωλησης του σκουτερ τα λεφτα επιστραφηκαν σε 3 μερες μετα το αιτημα.
makis1300
19/07/2022, 17:30
Σε πτώση του busa μου παρκαρισμένο από αυτοκίνητο αποζημιώθηκα άμεσα καί μέχρι τελευταίου ευρώ.
Ασφάλιστρα πολύ οικονομικά....
basilis_k6
19/07/2022, 17:58
εχω κανει 4-5 συμβολαιο και δεν μου εχουν δωσει ουτε δωρα ουτε εκπτωση ποτε!
Τα μάζεψε όλα ο μπλιτσερ.
Tallyban
19/07/2022, 20:05
Τα'πε όλα κάποιος από πάνω:
Οι ασφαλιστικές παρακαλάνε να γίνει ζημιά...
tzimidis
19/07/2022, 21:37
Ναι, γιατί οι ξένες ασφαλιστικές δεν το κάνουν, παρακαλάνε να γίνει ζημιά, για να δείξουν τη φερεγγυότητά τους....
Οχι, αλλά συνήθως δεν σου παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο για να γλιτώσουν λίγα ευρώ αποζημίωσης.
Είναι η ελληνική συνιστώσα του επιχειρείν.
https://www.hellasdirect.gr/refer-a-friend/
basilis_k6
19/07/2022, 23:26
https://www.hellasdirect.gr/refer-a-friend/
εγω τα εχω κανει ολα. να καλεσω τον εαυτο μου?
SeniorCanardo
20/07/2022, 10:43
Εμένα μου δώσανε προσφορά 2,5€ παραπάνω σε σχέση με την περσινή, με ειδοποίηση για ανανέωση κάνα μήνα πριν και με ισχύ μέχρι την λήξη της υφιστάμενης ασφάλειας.
Από ότι είδα ήταν κάνα τάλιρο φθηνότερη από anyklein.
Ερχεται η ωρα για ανανεωση στο αμαξι, που το ειχα κανει στη Hellas Direct περσι...
Απλα να θυμισω οτι το αρχικο μου ποστ ηταν για συμβολαιο αυτοκινητου, γιατι μαλλον μπερδεψα αρκετους απ΄οσο καταλαβα.
Στο μηχανακι δεν υπηρχαν ποτε οι εκπτωσεις και το refer a friend, ασε που εκει τα ποσα ετσι κι αλλιως ειναι πολυ μικροτερα.
Απλα να θυμισω οτι το αρχικο μου ποστ ηταν για συμβολαιο αυτοκινητου, γιατι μαλλον μπερδεψα αρκετους απ΄οσο καταλαβα.
Στο μηχανακι δεν υπηρχαν ποτε οι εκπτωσεις και το refer a friend, ασε που εκει τα ποσα ετσι κι αλλιως ειναι πολυ μικροτερα.
Α για μηχανάκια μιλάνε εδώ; Εγώ πάντα για αυτοκίνητο μιλούσα. :D
rainmike
27/07/2022, 21:29
Ρε τι γινεται με τις ασφαλειες.
Παλι 6 ευρω αυξηση απο το περασμενο εξαμηνο.
Απο 86 ευρω το καθε μηχανακι πηγε στα 89.
Νομιζουν οτι τα λεφτα τα γενναμε
basilis_k6
27/07/2022, 22:09
Ρε τι γινεται με τις ασφαλειες.
Παλι 6 ευρω αυξηση απο το περασμενο εξαμηνο.
Απο 86 ευρω το καθε μηχανακι πηγε στα 89.
Νομιζουν οτι τα λεφτα τα γενναμε
100e dl650 2006 μου βγάζει εμενα. κλαιν με την βενζινη του κουλη στα 2.10 δεν κανω καν ασφάλεια. θα κατσει εκει μεχρι τον σεπτέβρη τουλάχιστον...
100e dl650 2006 μου βγάζει εμενα. κλαιν με την βενζινη του κουλη στα 2.10 δεν κανω καν ασφάλεια. θα κατσει εκει μεχρι τον σεπτέβρη τουλάχιστον...
Υποψιν κινδυνευεις να σου βγει προστιμο ως ανασφαλιστο. Δεν ξερω καθε ποτε τρεχει.
borgiriadis1
01/08/2022, 00:07
Υποψιν κινδυνευεις να σου βγει προστιμο ως ανασφαλιστο. Δεν ξερω καθε ποτε τρεχει.
Έχει χρόνια να τρέξει αυτό το μέτρο. Από όταν βγήκε ο Κούλης νομίζω δεν έτρεξε ξανά.
γνωρίζει κάποιος εμπειρία απο την εταιρία apeiron;
γνωρίζει κάποιος εμπειρία απο την εταιρία apeiron;
μακρυα φιλε,με τρακαρε μηχανακι τους απο το καλοκαιρι με θετικη δηλωση και δεν εχω παρει φραγκο.