PDA

View Full Version : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΗ ΒΟΛΤΑ

Findas
11/12/2005, 11:38
Αν ενδιαφερεται κανεις για μεσοβδομαδη βολτα ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΑ την προσεχη βδομαδα ριξτε εδω καμια ιδεα.

nemethon
12/12/2005, 08:18
Γεια σου φίλε :wave2:

αν έχει καλό καιρό μέσα για βόλτούλα αλλά αν δεν έχει πάμε για καφέ

angels_gr
12/12/2005, 09:49
Αν και θέλω, δύσκολο το βλέπω για βόλτα. Ότι και να αποφασίσετε είμαι μέσα.

:sun:

Findas
12/12/2005, 12:33
Pia mera sas voleuei pio poli?Ego tha proteina Simera Deytera i Tetarti.Simera Pantos o kairos exei ta kefia tou opote pisteyo oti einai kali eykairia......

nemethon
12/12/2005, 17:35
Λοιπόν βολεύει παρασκευή 16/12 18:00 στα carrefour έξω απο τα Goody's;

siokatas
12/12/2005, 23:16
:wave2:

οπα χωραω και εγω?για βολτα δυσκολο γιατι κατα τις 8 περιπου θα ερθω αν κατσετε για καμια φραπεδογαλατια μεσα ειμαι...εστω και αργοπορημενος...:rolleyes:

γιατι δεν το κανουμε κεντρο....καπου ενδιαμεσα δλδ...ειμαστε και η δυτικη εδω....

angels_gr
13/12/2005, 09:11
Μιας και την Παρασκευη προμηνύετε να έχει δύσκολο καιρό και κάποιοι θα ήμαστε με αυτοκίνητα, τα Carrefour είναι πολύ βολικό σημείο.

nemethon
13/12/2005, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Μιας και την Παρασκευη προμηνύετε να έχει δύσκολο καιρό και κάποιοι θα ήμαστε με αυτοκίνητα, τα Carrefour είναι πολύ βολικό σημείο.

δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον angels περισσότερο αλλα απο την αλλη αν δεν μπορείτε με τίποτα στα carrefour μερικοι, το αλλάζουμε

siokatas
13/12/2005, 12:17

οκ τοτε...αν ερθετε με τα τουτουτ τοτε θα ερθω και εγω με την alfa μου και ετσι θα μπορεσω να ερθω και μετα την δουλεια για να ερχομουν με το transalpaki θα επρεπε να πηγαινα πρωτα απο ευοσμο μερια,οσω για τον καιρο don't worry με τοσο νερο που εφαγα φετος εγινα αμφιβιος....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

angels_gr
13/12/2005, 13:33
Άμα βρέχει, για να πάω σπίτι μου χρειάζομαι τουλάχιστον hammer!!! Είπαμε, πολύ καλά τα fazer αλλά δυσκολεύονται να περάσουν χείμαρο ενός μέτρου!!! Εξάλλου έχουμε να δούμε και το γνωστό πρόσωπο που μας σερβίρει εκεί!!! Το πιάσατε το υπονοούμενο!!!

Και ξέρετε ποιοι άλλοι θα είναι??? Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι!!!

angels_gr
13/12/2005, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Findas
Pia mera sas voleuei pio poli?Ego tha proteina Simera Deytera i Tetarti.Simera Pantos o kairos exei ta kefia tou opote pisteyo oti einai kali eykairia......

Εσυ βασικά μας πρότεινες Δευτέρα ή Τετάρτη και εμείς κανονίζουμε για Παρασκευή!!!
:rolleyes:

Σε βολεύει η μέρα και ο τόπος???
:)

Findas
13/12/2005, 15:55
Λογικα θα πρεπει να βρουμε καποια στιγμη που θα μας βολευει ολους....Η αληθεια ειναι οτι βραδυνες ωρες θα δυσκολευτω να ακολουθησω,οποτε αν βολευει η Παρασκευη σε καποιο Χρονικο Διαστημα μεταξη 5 ωρα και 9 θα ηταν Ιδανικο για μενα.......

angels_gr
14/12/2005, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Findas
Λογικα θα πρεπει να βρουμε καποια στιγμη που θα μας βολευει ολους....Η αληθεια ειναι οτι βραδυνες ωρες θα δυσκολευτω να ακολουθησω,οποτε αν βολευει η Παρασκευη σε καποιο Χρονικο Διαστημα μεταξη 5 ωρα και 9 θα ηταν Ιδανικο για μενα.......

Ωραία λοιπόν, θα βρεθούμε στις 18:00 στα Carrefour.

Findas
14/12/2005, 12:45
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ!!!

angels_gr
14/12/2005, 12:50
Με την ώρα και το μέρος συμφωνούν όλοι. Αφού σε βολεύει, ντύσου, στολίσου και έλα να κεράσεις.

:lol:

angels_gr
14/12/2005, 12:52
Επειδή θα έχει κρύο, θα ήμαστε μέσα στην καφετερία. Μην περιμένετε έξω!!! Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή με όποιον άλλον γνωρίζει.

zolotas
14/12/2005, 21:00
καλη φαση αλλα δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,αλλα αν κανονισετε για σαββατο μεσημερι κατι αλλο ειμαι μεσα

π.χ. αγιος προδρομος,σουβλακι- μπυρα

siokatas
16/12/2005, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
καλη φαση αλλα δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,αλλα αν κανονισετε για σαββατο μεσημερι κατι αλλο ειμαι μεσα

π.χ. αγιος προδρομος,σουβλακι- μπυρα

φιλε μου και εγω μεχρι βραδυ δουλευω αλλα αν ειναι για καλη παρεα σπαω το προτοκολλο.:lol:(δυσκολα αν εχεις δικο σου μαγαζι) εγω θα ερθω κατα τις 7-7.30 μην φυγετε....σε ποια καφε θα ειστε?στο flo?

angels_gr
16/12/2005, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas

φιλε μου και εγω μεχρι βραδυ δουλευω αλλα αν ειναι για καλη παρεα σπαω το προτοκολλο.:lol:(δυσκολα αν εχεις δικο σου μαγαζι) εγω θα ερθω κατα τις 7-7.30 μην φυγετε....σε ποια καφε θα ειστε?στο flo?

Όχι στα flocafe, αλλά στην καφετερία που είναι τέρμα δεξιά. Όπως κοιτάμε τα Goody’s, τέρμα τέρμα δεξιά!!!

siokatas
16/12/2005, 12:16

οκ....thanks angel c.u.........

εβλαλε και λιγο ηλιο με δοντια ομως :D μας αγαπαει ο θεος αλλα δεν το βλεπω το transalpaki να θελει να βγει εξω....:sad: