Αν ενδιαφερεται κανεις για μεσοβδομαδη βολτα ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΑ την προσεχη βδομαδα ριξτε εδω καμια ιδεα.
Αν ενδιαφερεται κανεις για μεσοβδομαδη βολτα ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΑ την προσεχη βδομαδα ριξτε εδω καμια ιδεα.
Γεια σου φίλε![]()
αν έχει καλό καιρό μέσα για βόλτούλα αλλά αν δεν έχει πάμε για καφέ
Αν και θέλω, δύσκολο το βλέπω για βόλτα. Ότι και να αποφασίσετε είμαι μέσα.
![]()
Pia mera sas voleuei pio poli?Ego tha proteina Simera Deytera i Tetarti.Simera Pantos o kairos exei ta kefia tou opote pisteyo oti einai kali eykairia......
Λοιπόν βολεύει παρασκευή 16/12 18:00 στα carrefour έξω απο τα Goody's;
![]()
οπα χωραω και εγω?για βολτα δυσκολο γιατι κατα τις 8 περιπου θα ερθω αν κατσετε για καμια φραπεδογαλατια μεσα ειμαι...εστω και αργοπορημενος...
γιατι δεν το κανουμε κεντρο....καπου ενδιαμεσα δλδ...ειμαστε και η δυτικη εδω....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Μιας και την Παρασκευη προμηνύετε να έχει δύσκολο καιρό και κάποιοι θα ήμαστε με αυτοκίνητα, τα Carrefour είναι πολύ βολικό σημείο.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Μιας και την Παρασκευη προμηνύετε να έχει δύσκολο καιρό και κάποιοι θα ήμαστε με αυτοκίνητα, τα Carrefour είναι πολύ βολικό σημείο.
![]()
δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον angels περισσότερο αλλα απο την αλλη αν δεν μπορείτε με τίποτα στα carrefour μερικοι, το αλλάζουμε
![]()
οκ τοτε...αν ερθετε με τα τουτουτ τοτε θα ερθω και εγω με την alfa μου και ετσι θα μπορεσω να ερθω και μετα την δουλεια για να ερχομουν με το transalpaki θα επρεπε να πηγαινα πρωτα απο ευοσμο μερια,οσω για τον καιρο don't worry με τοσο νερο που εφαγα φετος εγινα αμφιβιος....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Άμα βρέχει, για να πάω σπίτι μου χρειάζομαι τουλάχιστον hammer!!! Είπαμε, πολύ καλά τα fazer αλλά δυσκολεύονται να περάσουν χείμαρο ενός μέτρου!!! Εξάλλου έχουμε να δούμε και το γνωστό πρόσωπο που μας σερβίρει εκεί!!! Το πιάσατε το υπονοούμενο!!!
Και ξέρετε ποιοι άλλοι θα είναι??? Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Findas
Pia mera sas voleuei pio poli?Ego tha proteina Simera Deytera i Tetarti.Simera Pantos o kairos exei ta kefia tou opote pisteyo oti einai kali eykairia......
Εσυ βασικά μας πρότεινες Δευτέρα ή Τετάρτη και εμείς κανονίζουμε για Παρασκευή!!!
![]()
Σε βολεύει η μέρα και ο τόπος???
![]()
Λογικα θα πρεπει να βρουμε καποια στιγμη που θα μας βολευει ολους....Η αληθεια ειναι οτι βραδυνες ωρες θα δυσκολευτω να ακολουθησω,οποτε αν βολευει η Παρασκευη σε καποιο Χρονικο Διαστημα μεταξη 5 ωρα και 9 θα ηταν Ιδανικο για μενα.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Findas
Λογικα θα πρεπει να βρουμε καποια στιγμη που θα μας βολευει ολους....Η αληθεια ειναι οτι βραδυνες ωρες θα δυσκολευτω να ακολουθησω,οποτε αν βολευει η Παρασκευη σε καποιο Χρονικο Διαστημα μεταξη 5 ωρα και 9 θα ηταν Ιδανικο για μενα.......
Ωραία λοιπόν, θα βρεθούμε στις 18:00 στα Carrefour.
![]()
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ!!!
Με την ώρα και το μέρος συμφωνούν όλοι. Αφού σε βολεύει, ντύσου, στολίσου και έλα να κεράσεις.
![]()