PDA

View Full Version : Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

George_M.
24/10/2021, 20:17
Εγω βλέπω διαχρονικά πως η αστυνομία σπάνια εμπλέκεται σε περιστατικά χωρίς να απειλειται η ίδια.

Έδωσες μπάτσα σε αστυνομικό; Θα πέσουν 10 πάνω σου και θα σε τουλουμιάσουν στο ξύλο επειδή τόλμησες να σηκώσεις χέρι επάνω σε αστυνομικό, άσχετα αν σε έδερνε αυτός πρώτα.

Έριξαν τα κλεφτρόνια τις μηχανές της ΔΙΑΣ κάτω? Απειλή κατά αστυνομικού. Γάζωσαν το αμάξι.

Πέρισυ κλωτσούσαν το Ζακ. Μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοι κοίταζαν. Και οι οποίοι πιθανόν να βγουν και λάδι στη δικη που γίνεται αυτές τις μέρες.

Έχει καμιά σχέση το συμβάν αυτό με το χθεσινό; Προφανώς καμία. Αλλά οι αστυνομικοί δεν απειλούνταν από το πρεζάκι και χέστηκαν, άφησαν έναν άνθρωπο να πεθάνει μπροστά στα μάτια τους.
Και τώρα μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Παραδέχομαι ότι ουτε εμένα με ενδιαφέρει αν σκότωσαν το γύφτο (δεν ήξερα ότι ηταν γυφτοι, εδώ το ειδα αλλά μικρή σημασία έχει) γιατί δεν με αφορά και όπως είπε κάποιος δεν πρόκειται να βρεθω στη θέση του.
Είναι πολύ εύκολο όμως να βρεθώ στη θέση του Ζακ, ή στη θέση του κάθε νέου που έφαγε ξύλο στη Ν. Σμύρνη και αλλού και ακριβώς αυτό ειναι που με τρομάζει πιο πολύ, στο γεγονός πως η ίδια η αστυνομία δίνει διαφορετική αξία στην ανθρώπινη ζωή κατά πως τη συμφέρει.

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη..

https://www.google.com/amp/s/www.protothema.gr/greece/article/1056757/dipli-dolofonia-astunomikon-tis-dias-stou-redi-aurio-i-prosfugi-enas-apo-tous-katadikasthedes/AMP/

g_m900
24/10/2021, 20:19
Τζιεμ περιμένεις να πω τι ακριβώς;
Να αξιολογήσω τα γραπτά του κυρίου;
Που ξέρω εγώ τι χρειάζεται;
Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να επικαλεισαι μόνιμα τις δυσκολίες του επαγγέλματος σου κάθε φορά που κάτι στραβωνει.
Άμα δε μπορείς,γίνε κομμωτής.

Εγώ στη δουλειά μου, αν προταξω τις δυσκολίες της στον πελάτη, τότε θα με σχολασει και θα βρει άλλον.

Αυτο ακριβως που γραφεις.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τι χρειαζεται αλλα λες...λες...παρατηρεις...σχολιαζεις...
Ουτε φυσικα εγω σου ειπα οτι δεν μπορω να συνεχισω να δουλευω.
Στην τελευταια σου προταση τα λες ολα αλλα για καποιο λογο συνεχιζεις να γραφεις πως πρεπει κατα τη γνωμη σου να δουλευει η Αστυνομια επειδη ετσι ειναι σωστο για σενα.
Δεν ειναι ομως ετσι...ευτυχως δηλαδη

STOYBI
24/10/2021, 20:24
Σε μερικές καταστάσεις οι πρωταγωνιστές δεν είναι πάντοτε εκείνοι που φαίνονται στο προσκήνιο.

Για παράδειγμα ένα ενδεχόμενο θα ήταν να μην φταίνε ούτε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, αν αναγκάστηκαν να εμπλακούν χωρίς επαρκή μέσα, ούτε οι κλέφτες αν βρέθηκαν να πρέπει να μεγαλώσουν παιδιά σε περιβάλλον που δεν τους παρέχει τα μέσα για να το κάνουν με θεμιτό τρόπο ή να τους δώσει τα εφόδια για να κάνουν οικογενειακό προγραμματισμό.

"Ουδείς εκών κακός" έλεγε κάποιος, κάποτε.

Ακυρο......

Στην συγκεκριμενη περιπτωση... Και επαρκει μεσα ειχαν οι μεν....

Και εκατομμυρια οικογενειες μεγαλωνουν σε περιβαλλον που δεν τους παρεχει τα μεσα ......Αλλα ειναι υποδειγματα νοικοκυρεων απο το Α μεχρι το Ω...!

AristidisZ
24/10/2021, 20:33
εχω αφησει απ εξω το κομματι που λεει για αδρεναλινη και αλλα που δεν με αφηνει λογω 5000 χαρακτηρων οριου.

Αδρεναλίνη, κανένας δεν θα μείνει

g_m900
24/10/2021, 20:36
Αδρεναλίνη, κανένας δεν θα μείνει

Ακυρο αλλα οκ οτι σε κανει να κοιμασαι τα βραδια

Ασε που εμεις παμε για δουλεια με σκεπτικο Highlander.
There can be only One... (Οχι ο Neo)

afasias
24/10/2021, 20:47
Τι ειπες τωρα ρε φωστηρα;;;;
Καταλαβαινεις τη διαφορα η εχεις μηδενικο iq???
Την μολοτωφ στην πεταει ΑΛΛΟΣ και σε σκοτωνει φρικτα ενω την υπερβολικη δοση φουντας την κανεις μονος ΣΟΥ.
τι ειπε ρε παιδια η διανοια...:moutza:

Δε κατάλαβες Χριστό αλλά δεν πειράζει.

THEOD
24/10/2021, 21:26
Ρε παλληκάρια τι συζητάτε επί τόσες σελίδες ? Μερικοί σεσημασμένοι γύφτοι έκαναν αυτό που κάνουν καθημερινά (και για το οποίο ολοι διαμαρτύρεστε και κατηγορείτε την αστυνομία "που δεν κάνει την δουλειά της").
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν και η φάση τους γύρισε μπουμερανγκ. End of story - τόσο απλά...
Στο χωριό μου λένε "όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες". Ας προσεχαν να μην έμπλεκαν. Τα υπόλοιπα είναι να γράφονται διάφορα στα social για να περνάει η ώρα, business as usual για τα media που βρήκαν πρωτοκλασσάτο θέμα για τις επόμενες 10 μέρες, και βουτυρο στο ψωμί των πολιτικών που θα εκμεταλλευτούν την σπέκουλα.....

daz
24/10/2021, 21:36
Ας μιλήσουμε λίγο για το τι συμβαίνει όταν είσαι σε κατάσταση υψηλού ρίσκου και απειλείσαι ο ίδιος.

Μπορώ άνετα να συμπληρώσω όσα παρέλειψες και ακόμα περισσότερα, αλλά εύκολα διαφωνώ μαζί σου στο κυρίως θέμα. :)

Υγ. Ότι και να λες, την εκπαίδευση να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις υψηλού στρες την έχουν λίγοι και το ξέρεις. Την εκπαίδευση να μη φτάσουν σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου όμως, οφείλουν να την έχουν όλοι. Θα ξέρεις πως η καλύτερη αντιμετώπιση ενός κινδύνου είναι να μην τον αφήσεις να εκδηλωθεί.

thunder ace
24/10/2021, 21:47
Εχετε παρει χαμπαρι τι κανανε το απογευμα οι γυφτοι ;καψανε μεταξυ των αλλων και ενα οχημα της ΑΟ.
Και απειλουν οτι θα παρουν τον νομο στα χερια τους και για τους 7 Διας.
Δλδ για να καταλαβω: ''τους πιανουμε και τους δερνουμε;....τους βασανιζουμε;...τους σκοτωνουμε;''
ΟΚ..καταλαβαινω οτι αυτες εναι κουβεντες πανω στη βραση,αλλα πως εχεις την ανεση να τις λες;

g_m900
24/10/2021, 21:49
Δεν μπορει να συνεχιστει η συζητηση Daz διοτι συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε.
Εγραψα οτι αριστη εκπαιδευση εχουν μονο τα ΕΚΑΜ που ομως τα καλεις σε στατικα σεναρια κυριως και οχι σε καταδιωξεις.
Δεν ισχύει αυτο που λες. Τοβοτι δεν συμφωνεις οκ το δεχομαι ομως απλα δεν ειναι ετσι.

basilis_k6
24/10/2021, 21:57
αν ηταν ενας άλλος, οχι ρομα, το αποτελεσμα ολης της υποθεσης θα ηταν το αναμενόμενο, τιποτα απολύτως για κανενα αστυνομικο.
τωρα λογω της πολιτικής που έχει ακολουθησει η κυβερνηση και εχει ηδη καει απο αστυνομικη αυθαιρεσια, φοβάται τις χαμένες ψηφους ρομα, φοβάται το κοστος απο τα αντιποινα, φοβάται προφανώς και το twitter... ε δεν θέλει πολύ, κάποιος θα γινει "θύμα" απο τους ΔΙΑΣ για να σωθει η κατάσταση. Δυστυχως, απο ολα τα καραγκιοζιλίκια που εχουν κανει οι ενστολοι τα τελευταια 2 χρόνια και δεν έγινε απολύτως τιποτα, θα την πληρωσει αυτός που έκανε απλα τα απαραίτητα για να μετριασουν το κοστος.

thunder ace
24/10/2021, 22:10
αν ηταν ενας άλλος, οχι ρομα, το αποτελεσμα ολης της υποθεσης θα ηταν το αναμενόμενο, τιποτα απολύτως για κανενα αστυνομικο.
τωρα λογω της πολιτικής που έχει ακολουθησει η κυβερνηση και εχει ηδη καει απο αστυνομικη αυθαιρεσια, φοβάται τις χαμένες ψηφους ρομα, φοβάται το κοστος απο τα αντιποινα, φοβάται προφανώς και το twitter... ε δεν θέλει πολύ, κάποιος θα γινει "θύμα" απο τους ΔΙΑΣ για να σωθει η κατάσταση. Δυστυχως, απο ολα τα καραγκιοζιλίκια που εχουν κανει οι ενστολοι τα τελευταια 2 χρόνια και δεν έγινε απολύτως τιποτα, θα την πληρωσει αυτός που έκανε απλα τα απαραίτητα για να μετριασουν το κοστος.

Τοση ωρα σαφως και στη περιπτωση που συζηταμε εδω μεσα ,ειμαι με τους Διας και προφανος με την αστυνομια,αλλα.........οταν μιλαμε οτι θα τιμωρηθει καποιος,απλα βαζω τα γελια.
Αντε αντι να του δινουν πχ ΧΤ για να κανει περιπολια,να του πουν: εισαι τιμωρια,παρε το παπακι και βγες.
Ας μας πει ο φιλος m900

g_m900
24/10/2021, 22:25
Δεν μπορει να υπαρξει τιμωρια.
Δεν φαίνεται να κανανε κατι λαθος και τελευταια φορα που κοιταξα δεν βγαζουν αποφαση τα καναλια για το πως επρεπε να πραξουν.
Υπαρχει ολοκληρο πρακτικο εντολων που τηρηθηκε και αυτο θα βγει στην οποια απολογια τους η οποια γινεται καθαρα για λογους εντυπωσιασμου. Ειναι στανταρ διαδικασια η συλληψη στα πλαισια του αυτοφωρου λογω απωλειας ζωης.
Η χρηση οπλου αν καποιους τους ενοχλει οπως εγινε...ας αλλαξουν πλευρο διοτι απλα εκτίθενται λογω αντιπάθειας κυριως.

thunder ace
24/10/2021, 22:32
Eδω να πω ,οτι και ''δικα μας'' να ηταν τα καλοπαιδα(και οχι ρωμα οπως ειναι στην ιστορια μας) την ιδια σταση θα κραταγα.

AristidisZ
24/10/2021, 23:17
Δεν μπορει να υπαρξει τιμωρια.
Δεν φαίνεται να κανανε κατι λαθος και τελευταια φορα που κοιταξα δεν βγαζουν αποφαση τα καναλια για το πως επρεπε να πραξουν.
Υπαρχει ολοκληρο πρακτικο εντολων που τηρηθηκε και αυτο θα βγει στην οποια απολογια τους η οποια γινεται καθαρα για λογους εντυπωσιασμου. Ειναι στανταρ διαδικασια η συλληψη στα πλαισια του αυτοφωρου λογω απωλειας ζωης.
Η χρηση οπλου αν καποιους τους ενοχλει οπως εγινε...ας αλλαξουν πλευρο διοτι απλα εκτίθενται λογω αντιπάθειας κυριως.
Όπως είχανε μαζέψει και τον Κορκωνέα ε ;
Καληνύχτα κεμαλ, ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτε…

Parking
24/10/2021, 23:23

Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι η κακή στιγμή και η αυθαιρεσία κάποιου Δία.
Είναι ότι υπάρχει γενικά η νοοτροπία πως ο πολίτης είναι μαι αγελάδα
και είναι εκεί για να τον αρμέξουμε.
Είναι η βεβαιότητα πως μπορούμε να κάνουμε ότι γουστάρουμε
γιατί είμαστε ανώτεροι ταξικά και το κράτος μας ανήκει.
Αυτό σ όλα τα κρατικά επίπεδα.
Νοσοκομεία εφορείες δικαστήρια πολεοδομίες
έως και νεκροταφεία.

g_m900
25/10/2021, 03:38
Όπως είχανε μαζέψει και τον Κορκωνέα ε ;
Καληνύχτα κεμαλ, ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτε…

Εχεις καταληφθει απο μια αναγκη να μου την πεις οτι και να γινει.
Κοιτα φιλαρακο... Ο Κορκονεας εκανε την επιλογη του και τιμωρηθηκε.
Τι αλλο θα ηθελες? Την εκτέλεση του?
Προσεξε... Μιλας με εναν ανθρωπο που ηταν ο τελευταιος που τον ειδε πριν κανει οτι εκανε και ηταν περα για περα λάθος.
Επισης για αυτον τον ΜΑΛΑΚΑ κοντεψε να με καψουν μαζι με την μηχανη κατι καλοπαιδα στα Εξαρχεια που ημουν απεσπασμενος τοτε.
Εγω ομως δεν σκοτωσα κανεναν παρολαυτα ενω ανετα ημουν σε αυτοαμυνα.
Εκτος αν νομιζεις οτι ειμαι εκπαιδευμένος να τα βαλω με 50 ατομα με καδρονια και μολοτωφ.

Αντε καλημερα παλικαρι μου...

mikes
25/10/2021, 07:10
να υποθεσω πως ολοι εσεις που στησατε 15 σελιδες αντιπαραθεση και λαικο δικαστηριο,
εισασταν παροντες στο περιστατικο, παρακολουθησατε ολη την καταδιωξη, ακουγατε απ'τον
ασυρματο σας τις συνομιλιες των ΔΙΑΣ με το κεντρο, και εχετε βγαλει ολοι τα ασφαλη συμπερασματα σας,
ναι??

karateo
25/10/2021, 07:46
να υποθεσω πως ολοι εσεις που στησατε 15 σελιδες αντιπαραθεση και λαικο δικαστηριο,
εισασταν παροντες στο περιστατικο, παρακολουθησατε ολη την καταδιωξη, ακουγατε απ'τον
ασυρματο σας τις συνομιλιες των ΔΙΑΣ με το κεντρο, και εχετε βγαλει ολοι τα ασφαλη συμπερασματα σας,
ναι??

Υπενθύμιση! :beer:
Καφενείο -> Off topic -> Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Bowleno
25/10/2021, 08:04
Ενα αυτοκινητακι πηραν τα παιδια μωρε ,τι κανανε.
https://www.gazzetta.gr/plus/2054367/orgi-tis-oikogeneias-gia-ton-thanato-toy-20hronoy-sto-perama-ego-tha-ton-skotoso-ferte

Με το οποίο σκόπευαν να κάνουν τι; Προφανώς κι άλλες παρανομίες.
Επίσης, "το αυτοκινητάκι" κάποιος πιθανώς έφτυσε αίμα 5 χρόνια να δουλεύει για να το πάρει.
Που μου θέλουν και "δικαιοσύνη".
Συγνώμη αλλά από εμένα καμία λύπη πλέον για δαύτους....

Edit: μιλώ για τους κλέφτες γενικώς. Ποσώς με απασχολεί η προέλευσή τους....

RaGe_Raptor
25/10/2021, 08:39
Δεν ήμασταν εκεί,δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα. Παρόλαυτα 30 σφαίρες μου ακούγονται πολλές .

Από την άλλη, βέβαια,τα "παιδιά" είχαν βγει για "νυχτοκάματο".
Κατά μία έννοια, είχαν ένα εργατικό ατύχημα με τραγική κατάληξη για τον έναν από αυτούς.

Υγ: στο επόμενο νήμα κλοπής, θα κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, μόνο:
Έκανε η αστυνομία σωστά την δουλειά της?= Τους άφησε να φύγουν κύριοι?

CorpseAlive
25/10/2021, 09:32
Δεν ήμασταν εκεί,δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα. Παρόλαυτα 30 σφαίρες μου ακούγονται πολλές .

Από την άλλη, βέβαια,τα "παιδιά" είχαν βγει για "νυχτοκάματο".
Κατά μία έννοια, είχαν ένα εργατικό ατύχημα με τραγική κατάληξη για τον έναν από αυτούς.

Υγ: στο επόμενο νήμα κλοπής, θα κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, μόνο:
Έκανε η αστυνομία σωστά την δουλειά της?= Τους άφησε να φύγουν κύριοι?

Ο Γαύρος πάντως δεν μου φάνηκε και ψύχραιμος όταν η αστυνομία δεν έκανε την δουλεία της
ήτοι

και κανείς γαμημένος κρατικός λειτουργός να μην ενδιαφέρεται [/B]
Μόνο για να φυλάνε τα αφεντικά τους, τους παίρνουν, το ξέρουμε καλά χρόνια τώρα.
Και πάλι ξαναλέω, θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου.
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, μάλλον θα έμπλεκα χειρότερα.
Αν έχει κάποια αξία, κουράγιο.
Ας είσαι εσύ καλά να ξαναπάρεις.
Χμμ.

doctoras
25/10/2021, 09:40
Το θέμα είναι πολύπλευρο και πολυπαραγοντικό και μπερδευόμαστε μέσα σε αυτό παίρνοντας μια πτυχή του

η ευαισθησία που πρέπει να δείξει η κοινωνία είναι δεδομένη για μια υπόθεση που είχε τραγική κατάληξη χειρισμού. Φυσικά και ορθώς περνάει απο εισαγγελία για να ελεγχθεί η παραβίαση καθήκοντος.
Θα περάσει ένα παραπάνω γιατί οι ρομά ως μεγάλη δυναμική στην περιοχή θα απαιτήσουν σύσσωμα το δικαίωμα στην ζωή και στην σωφρόνηση εναντι της αυθαίρετης αφαίρεσης της. Και θεωρώ οτι θα την λάβουν και δικαίως όμως ως μια δυναμική ψηφοθηρικά αντί λόγω κοινωνικής ευαισθητοποίησης του τύπου αν περάσει αυτό που οδηγείται το πολίτευμα.
Ενώ μάλλον δεν την λάβουν αν αντί των ρομα ήταν 20χρονοι παραβατικοί περαμιώτες έλληνες/γεωργιανοι/κονκολεζοι "no-named" και χωρίς κοσμο απο πίσω. Αυτό δείχνει πόσο δίκαιοι μπορεί να είναι η διαμορφωμένη κοινωνία με όλους τους ανθρώπους.

και αν σταθούμε στο "δίκαιος", περιστρέφεται στο τι κάνουν οι κρατικοί λειτουργοί που απονέμουν την δικαιοσύνη με την ταξική ελιτ των ρομά(ως παράδειγμα μιας και έχουμε εμπλεκόμενους ρομα) αυτών που εμπλέκονται στις "μεγάλες δουλειές" εισαγωγών - εξαγωγών διαφόρων παράνομων αντικειμένων (και όχι μονο). Πως με τόσα μέσα (ευπ κλπ) που διαθέτουν και μπορούν να φακελώσουν, τελικά δεν καταφέρνουν να βρουν τους βαρόνους αφήνοντας εγκληματικότητα με όλη της την τροφική αλυσίδα σε έξαρση.
Γιατί αν αντί αυτών των τριών προχθες ήταν κάποιοι "dont". θα είχε σταματήσει κάθε προσπάθεια καταδίωξης και μάλλον τροπής προς υπογειοποίηση του θέματος.

Ας απαιτήσουμε δικαιοσύνη για όλους όχι εκπτωτικά και συγκεκριμένα όπως θέλουν οι ελεγκτές να αποδίδεται

stefanos
25/10/2021, 09:44
Δεν ήμασταν εκεί,δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα.

Μια χαρά πόρισμα βγαίνει.
Κλεμμένο αυτοκίνητο το κυνηγάνε με μηχανάκια:confused: περιδιαβαίνουν συνοικίες ολόκληρες χωρίς να υπάρχει ένα περιπολικό ,τα ελικόπτερα φαντάζομαι τα έχουν μόνο για διαδηλώσεις....και στο τέλος εντολή να τα παρατήσουν και να αφήσουν τους κλέφτες να φύγουν....
Ο άλλος ο νίντζα στην Κηφισιά τον έφαγε τον άνθρωπο οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για πυροβολισμούς κλπ τίποτα...

o_gavros
25/10/2021, 09:47
Για δικηγόρος, το παίζεις πολύ χαζούλης πάντως.
Που βλέπεις να λέω ότι έπρεπε να τους σκοτώσουν στο ποστ που παραθέτεις;;;
Και τέλος πάντων άμα συνεχίσεις με την χαζομάρα της μετατροπής του θέματος σε προσωπική επίθεση σε μένα, θα αρχίσω να σε αγνοώ.ισως να έχω αργήσει κιόλας,δεν ξέρω.

FotisFz1
25/10/2021, 10:04
Καλα σου λεει κυρ χασοδικη
τολμας να εχεις αντιθετη γνωμη
με τον κυριο γαυρο και μαλιστα
να του "την λες' κιολας;
την αυθεντια
τον απολυτο γνωστη;
τον σοφο;
πισω γρηγορα στο θρανιο σου και εσυ
αντε γιατι το παρακανες

Αλλα ρε φιλε δεν ξερεις ποσο το ευχαριστιεμαι
το γλεντι που του κανεις:beer:

karellen
25/10/2021, 10:13
Παίδες ήρεμα.
Διαφορετικές γνώμες στο θέμα οκ,αλλά όχι αντιπαράθεση επί προσωπικού.:nono:

rainmike
25/10/2021, 10:22
Καθε φορά που ανοιγεται ένα τετοιο νημα με κοινωνικο πολιτικές προεκτάσεις η ίδια βιόλα.
Ποιος θα την πει σε ποιον.
Σταματήστε να βγάζετε να νευρα σας στα ποστ σας, δε εχετε να χωρισετε κάτι ακομα και αν διαφωνειτε.
Κάτι τετοια θεματα ειναι φύρα.
Αλλα ειναι τα ωραια Hayabusa vs zx-14r
Ευρωπαικα vs Ιαπωνικά
Τελική Vstrom.(παπασούζα βασιζόμαστε πάνω σου):D

RaGe_Raptor
25/10/2021, 10:23
Κλεμμένο αυτοκίνητο το κυνηγάνε με μηχανάκια:confused: περιδιαβαίνουν συνοικίες ολόκληρες χωρίς να υπάρχει ένα περιπολικό ,τα ελικόπτερα φαντάζομαι τα έχουν μόνο για διαδηλώσεις....και στο τέλος εντολή να τα παρατήσουν και να αφήσουν τους κλέφτες να φύγουν....
Ο άλλος ο νίντζα στην Κηφισιά τον έφαγε τον άνθρωπο οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για πυροβολισμούς κλπ τίποτα...

Ναι, για ευθύνες της υπηρεσίας ολόκληρης . Συμφωνώ.

Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές πόρισμα εξ αποστάσεως για το συγκεκριμένο γεγονός .Για την αντίδραση των ΔΙΑΣ , δλδ, στη συγκεκριμένη φάση η οποία φαντάζει υπερβολική σε εμένα τον αδαή. Δεν ήμουν όμως εκεί για να ξέρω. Φαντάζομαι κ κανείς άλλος από εμάς εδώ.

THEOD
25/10/2021, 10:24
Καθε φορά που ανοιγεται ένα τετοιο νημα με κοινωνικο πολιτικές προεκτάσεις η ίδια βιόλα.
Ποιος θα την πει σε ποιον.
Σταματήστε να βγάζετε να νευρα σας στα ποστ σας, δε εχετε να χωρισετε κάτι ακομα και αν διαφωνειτε.
Κάτι τετοια θεματα ειναι φύρα.
Αλλα ειναι τα ωραια Hayabusa vs zx-14r
Ευρωπαικα vs Ιαπωνικά
Τελική Vstrom.(παπασούζα βασιζόμαστε πάνω σου):D

Ξέχασες το "κλειδί ή kill switch".... :D:D:D

o_gavros
25/10/2021, 10:25
Θα αιτηθω αλλαγής ονόματος ντομεην σε Άγιος Παντελεήμων.γρ
Ρε τι τραβάμε

g_m900
25/10/2021, 10:31
Νομιζω οτι εξαντληθηκε το θεμα.
Ας περιμένουμε την αποφαση του εισαγγελεα τουλαχιστον συμφωνα με στοιχεια που δεν γνωριζουμε.

Vstrommer71
25/10/2021, 10:32
Case solved

431456

THEOD
25/10/2021, 10:32
Εμένα αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ απ'όλα είναι αυτό που ακούω να σιγοψιθυρίζεται όλα και πιο έντονα ότι δηλαδή η Ελλ. Αστυνομία στα μουλωχτά φαίνεται να προωθεί την τακτική του "δεν καταδιώκω όχημα γιατί μπορεί να προξενηθεί ατύχημα".... Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι τώρα που διέρρευσε αυτό και μετά τον σάλο της και καλά "δολοφονίας του παιδιού που τι κάνανε μωρέ - ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν" που οδηγούμαστε... :rolleyes:

g_m900
25/10/2021, 10:44
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/sumploki-ston-agio-panteleimona-i-stigmi-pou-o-motosikletistis-dexetai-ti-sfaira-binteo/

Εδω ολα καλα να υποθεσω ετσι?
Οι γυφτοι πυροβολουν ανενοχλητοι χτυπωντας περαστικους και στελνουν συναδελφους στο 401 αλλα αν βγαιναν τα οπλα απο Αστυνομια... Τζιζ.
Ε αυτη τη φορα βγηκανε ευτυχως η δυστυχως.

afasias
25/10/2021, 10:45
Μπορεί βέβαια να παίζει το ενδεχόμενο, όντως, να έκαναν μ@λ@κί@ τελικά, και να επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο πυροβολώντας ασύστολα λες και έπαιζαν στο kill bill.

CorpseAlive
25/10/2021, 10:46
Για δικηγόρος, το παίζεις πολύ χαζούλης πάντως.
Που βλέπεις να λέω ότι έπρεπε να τους σκοτώσουν στο ποστ που παραθέτεις;;;
Και τέλος πάντων άμα συνεχίσεις με την χαζομάρα της μετατροπής του θέματος σε προσωπική επίθεση σε μένα, θα αρχίσω να σε αγνοώ.ισως να έχω αργήσει κιόλας,δεν ξέρω.

Δεν κάνω προσωπική επίθεση γιατί ειλικρινά σε γενικά πλαίσια μου είσαι συμπαθής , όσο σε έχω παρακολουθήσει εδώ μέσα. Διαφωνώ όμως σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα που μου φαίνεται η άποψη σου βαθιά υποκριτική.
Πρόσεξε με όμως, εγώ δεν ξέρω τι εργασία κάνεις, δεν αναφέρομαι στην προσωπικότητα σου, ότι έχω γράψει εδώ μέσα αφορά αυτά που λέτε και τίποτα παραπάνω. Εσύ και όλοι όσοι έχετε προσπαθήσει να με καπελώσετε , τελικά καταλήγετε σε ένα Ad hominem/ ειρωνευόμενοι το επάγγελμα μου, τύπου είσαι χαζοδίκης , ελπίζω να μην τα λες αυτά στο δικαστήριο κλπ κλπ.
Πραγματικά ειδικά στο πόστ που απαντάω ξεκινάς με το κλασικό Ad hominem ''Για δικηγόρος, το παίζεις πολύ χαζούλης πάντως. '' και μετά μου την λες ότι μετατρέπω ένα ποστ σε προσωπική επίθεση. Παράνοια.

o_gavros
25/10/2021, 11:27
Δε νομίζω να σε αποκάλεσα πουθενά χασοδικη,μη με χρεώνεις άδικα.
Για την ταμπακιέρα πάλι όμως δε λες τίποτα.
Μόνο δημιουργείς κλίμα, τέτοιο που να βρισκουν χώρο οι ανύπαρκτοι να δηλώσουν την ανυπαρξία τους.
Αυτό λέγεται και flame post στα φόρα και ξέρεις, τιιμωρείται.
Δεν μου φαίνεσαι για τόσο χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις τι λέω.
Επίσης παραποιείς τα γραπτά μου προσθέτοντας πράγματα τα οποία υποθέτεις (στην καλύτερη), προκειμένου να φέρεις την κουβέντα εκεί που σε βολεύει (και που τυγχάνει να είναι μακριά από το θέμα).
Αν αυτό δεν είναι πέσιμο, τότε κάτι καταλαβαίνεις λάθος.
Να σε καπελωσω γιατί; Την επαγγελματική σου ιδιότητα την έχεις προτάξει εσυ. Και τα τερτιπια των ποστ σου, την αναδεικνύουν. Αυτό θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.
Τέλος πάντων, καταφέρατε παλι ορισμένοι (ηθελημένα ή όχι) να στρέψετε άλλου το νόημα του θρεντ.

Όταν έκανα το διαχωρισμό χθες το πρωί,θα μου ήταν πανευκολο να πω ότι όχι άλλες μανουρες,τα σβήνουμε όλα και προχωράμε. Δεν είναι αυτή η θέση μας όμως. Μέχρι να μπεις εσύ ( και κάνα δυο ακόμα πικραμένοι που μόνο αυτό τους έχει μείνει), ακόμα και με το τζιιεμ που διαφωνώ διαμετρικά, συζητούσαμε στοιχειωδως πολιτισμένα. Δεν χαιδευομαστε αλλά συζητούσαμε.

Μετά το πμ σου συμπληρώνω: ψάξε σε παρακαλώ να δεις τον ορισμό του φλεημ.
Αυτά από μένα.

Vstrommer71
25/10/2021, 11:31
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/sumploki-ston-agio-panteleimona-i-stigmi-pou-o-motosikletistis-dexetai-ti-sfaira-binteo/

Εδω ολα καλα να υποθεσω ετσι?
Οι γυφτοι πυροβολουν ανενοχλητοι χτυπωντας περαστικους και στελνουν συναδελφους στο 401 αλλα αν βγαιναν τα οπλα απο Αστυνομια... Τζιζ.
Ε αυτη τη φορα βγηκανε ευτυχως η δυστυχως.

Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι και στην ορεινή Κρήτη οι κτηνοτρόφοι ρίχνουν με καλάσνικοφ αβέρτα και έχουν περιφράξει ολόκληρα βουνά σαν ιδιωτικά βοσκοτόπια ξυλοφορτώνοντας και πυροβολώντας όσους βρίσκονται εντός της "ιδιοκτησίας" τους.Πάμπολλες περιπτώσεις επεισοδίων,ξύλου και λεβέντικου τσαμπουκά.Και εμπόριο αρωματικών φυτών και όπλων αβέρτα.
Μόνο που εκεί έχουν καλές πλάτες από τοπικούς άρχοντες,εκκλησία και ιδιότυπη ομερτά.Εκεί βέβαια δεν είναι γύφτοι,ξυπόλητοι,μέσα στα τσαντήρια.
Εκεί τί κάνει η ΕΛΑΣ να σου πώ?Κο-κο-κο-κο-κο.

Εκατό φορές χειρότερη από την μη επιβολή του νόμου,είναι η επιλεκτική εφαρμογή του.Συνεχίστε τις επιχειρήσεις-σκούπα στα τσαντήρια εσείς.

RaGe_Raptor
25/10/2021, 11:37
Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι και στην ορεινή Κρήτη οι κτηνοτρόφοι ρίχνουν με καλάσνικοφ αβέρτα και έχουν περιφράξει ολόκληρα βουνά σαν ιδιωτικά βοσκοτόπια ξυλοφορτώνοντας και πυροβολώντας όσους βρίσκονται εντός της "ιδιοκτησίας" τους.Πάμπολλες περιπτώσεις επεισοδίων,ξύλου και λεβέντικου τσαμπουκά.Και εμπόριο αρωματικών φυτών και όπλων αβέρτα.
Μόνο που εκεί έχουν καλές πλάτες από τοπικούς άρχοντες,εκκλησία και ιδιότυπη ομερτά.Εκεί βέβαια δεν είναι γύφτοι,ξυπόλητοι,μέσα στα τσαντήρια.
Εκεί τί κάνει η ΕΛΑΣ να σου πώ?Κο-κο-κο-κο-κο.

Εκατό φορές χειρότερη από την μη επιβολή του νόμου,είναι η επιλεκτική εφαρμογή του.Συνεχίστε τις επιχειρήσεις-σκούπα στα τσαντήρια εσείς.

Μεγάλη πληγή.
Όντως η επιλεκτική εφαρμογή είναι χειρότερη, δεν είναι άλλοθι για όλα, όμως.

DrIoannis
25/10/2021, 11:41
Δύσκολες καταστάσεις για όλες τις πλευρές. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να έχουμε θάνατο ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα το αν είναι εγκληματίας ή όχι. Τέτοια πράγματα δεν θα πρέπει να συμβαίνουν σε σύγχρονες κοινωνίες. Τα βαθύτερα αίτια δεν θα τα βρούμε εύκολα και πρέπει να κοιτάξουμε πολλά χρόνια πριν. Το τι έγινε ακριβώς δεν το γνωρίζω και νομίζω δεν το γνωρίζει κανείς από εμάς, παρά μόνον όσοι ήταν εκεί. Ο οδηγός έκανε κάποιες πολύ κακές επιλογές, πολύ πριν ξεκινήσει η καταδίωξη, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να βάλει σε κίνδυνο πολύ κόσμο. Οι αστυνομικοί θα πρέπει να εξεταστεί αν είχαν άλλες επιλογές και αν αντέδρασαν όπως ορίζει το γράμμα του νόμου. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω απόφαση, αλλά είναι κρίμα να χαθεί μία ζωή. Αντίστοιχα, δεν μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα ή να διστάζει όταν ΠΡΕΠΕΙ να δράσει, η αστυνομία.
Πόσοι άραγε απλοί πολίτες μπήκαν σε κίνδυνο από τους δράστες και ενδεχομένως από τους αστυνομικούς; Δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο...δυστυχώς.

CorpseAlive
25/10/2021, 11:49
Δε νομίζω να σε αποκάλεσα πουθενά χασοδικη,μη με χρεώνεις άδικα.
Για την ταμπακιέρα πάλι όμως δε λες τίποτα.
Μόνο δημιουργείς κλίμα, τέτοιο που να βρισκουν χώρο οι ανύπαρκτοι να δηλώσουν την ανυπαρξία τους.
Αυτό λέγεται και flame post στα φόρα και ξέρεις, τιιμωρείται.
Δεν μου φαίνεσαι για τόσο χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις τι λέω.
Επίσης παραποιείς τα γραπτά μου προσθέτοντας πράγματα τα οποία υποθέτεις (στην καλύτερη), προκειμένου να φέρεις την κουβέντα εκεί που σε βολεύει (και που τυγχάνει να είναι μακριά από το θέμα).
Αν αυτό δεν είναι πέσιμο, τότε κάτι καταλαβαίνεις λάθος.
Να σε καπελωσω γιατί; Την επαγγελματική σου ιδιότητα την έχεις προτάξει εσυ. Και τα τερτιπια των ποστ σου, την αναδεικνύουν. Αυτό θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.
Τέλος πάντων, καταφέρατε παλι ορισμένοι (ηθελημένα ή όχι) να στρέψετε άλλου το νόημα του θρεντ.

Όταν έκανα το διαχωρισμό χθες το πρωί,θα μου ήταν πανευκολο να πω ότι όχι άλλες μανουρες,τα σβήνουμε όλα και προχωράμε. Δεν είναι αυτή η θέση μας όμως. Μέχρι να μπεις εσύ ( και κάνα δυο ακόμα πικραμένοι που μόνο αυτό τους έχει μείνει), ακόμα και με το τζιιεμ που διαφωνώ διαμετρικά, συζητούσαμε στοιχειωδως πολιτισμένα. Δεν χαιδευομαστε αλλά συζητούσαμε.

Μετά το πμ σου συμπληρώνω: ψάξε σε παρακαλώ να δεις τον ορισμό του φλεημ.
Αυτά από μένα.

Άνθρωπέ μου , είχα γράψει την άποψη μου για το θέμα προτού καν μπεις στο Post. Μπήκα στην διαδικασία να απαντάω στα ποστ σου όταν έκανες παρατήρηση για ρατσισμό ενώ 2 κλικς πίσω δήλωνες με υπερηφάνεια πως έχεις σοβαρή προκατάληψη απέναντι στους αστυνομικούς , φωνάζοντας τους μπάτσους. Από εκείνη την στιγμή και μετά αναλωνόμαστε στο αν η προκατάληψη σου είναι βάσιμη ή όχι και φέρνεις παραδείγματα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Κάνεις ότι και οι ακροδεξιοί όταν τους λέμε ρατσιστές που βρίζουν τους πακιστανούς και μετά αρχίζουν να λένε για την Μυρτώ και τα λοιπά περιστατικά .
Την κουβέντα από το περιστατικό εσύ την γενίκευσες σε θέμα μπάτσοι vs πολίτες όχι εγώ.
Επίσης επειδή βλέπω κρίνεις έντονα τους αστυνομικούς που δεν τηρούν τους κανόνες/νόμους,
Εσύ ως διαχειριστής (ήτοι αστυνόμος του Forum) δεν τηρείς τους κανόνες λειτουργίας του (ήτοι Ρατσιστικές εκφράσεις κλπ) ,δεν είναι λιγάκι οξύμωρο?
και είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό όσο εγώ είμαι εδώ.
Ανασκεύασε ή άλλαξε τους κανόνες .
Ειδάλλως οι υπόλοιποι διαχειριστές θα έπρεπε να σε ξηλώσουν.

Bowleno
25/10/2021, 11:50
17 σελίδες σε 2 μέρες! Παλιό καλό μοτο.γρ έστω και για λάθος λόγους.....

FotisFz1
25/10/2021, 11:55
Υπαρχουν ανυπαρκτοι στο φανταστικο κοσμο
του γαυρου και θελουν πως κ πως να βρουν
χωρο και υπαρξη
ναι Αγγελικουλα μου ναι
Θελουμε να κλεψουμε λιγο απο το μεγαλειο σου

Υ.Γ. Κανεις μηπως ιδιαιτερα μαθηματα αν ειναι να
ξανακατσουμε στα θρανια βρε δασκαλε

g_m900
25/10/2021, 11:56
Αγαπητε Vstrommer71 εμενα μου εκανε καταγγελια στον Υπουργο συναδελφος οπου εχτισε κολονακια τσιμεντενια για να κλεισει δρομο που με τις πλάτες του Δημου ηταν και πεζοδρομος.
Έκανα ερωτημα για να απομακρυνθουν και ο Δημος με το στανιο 73 μερες μετα τα γκρεμισε. Μετα μου γρατσουνισαν το αυτοκινητο και τους ταραξα στην κληση.
Ο συναδελφος δεν φαινεται πουθενα αλλα η συζυγος του συνεταξε την καταγγελια και εγραψε οτι εκβιασα-απειλησα υπαλληλο του Δημου για να γκρεμιστουν νομιμα κολονακια που εγω ειχα απαντηση με πρωτόκολλο οτι ηταν παρανομα. Νομιζαν οτι θα με βγαλουν διαθεσιμοτητα αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Στο κολπο και γειτονες εκει που προφανως θελανε ιδιωτικο παρκινγκ.
Τεσπα για ολα ειχα επισημα χαρτια και στην ΕΔΕ βγηκα εντελως λαδι. Τωρα τους έχω μηνυση και αγωγη για 136.000€ ετσι για να μαθουν οτι δεν παιζουμε.
Που θελω να καταληξω...
Οτι εγω αντεδρασα σε αυτα που αλλοι θεωρουσαν βοσκοτοπια τους.
Αλλοι δεν το κανουν γιατι αφηνουν την ατιμωρησια και φοβουνται μηπως τους κανουν οτιδηποτε οπως εκει στην Κρητη που το παιζουν ολοι λεβεντες με ξενα @@ και Καλασνικοφ.
Εχω χασει σειρα μου εκει στα Ζωνιανα. Τον Λαζαριδη οποιος θυμαται.
Αν απαντουσε οπως επρεπε η ΤΑΕ τοτε θα μετρουσαμε περισσοτερους νεκρους κι απο τον Εμφυλιο.
Ομως εχεις δικιο. Ειναι συνεχης και κληρονομικο δικαιωμα η ανοχη στην παραβατικοτητα.

doctor_john
25/10/2021, 12:22
O κόσμος ανησυχεί μη γίνουν τα ευτράπελα που βλέπουμε στην αμερική και όπως όλα τα υπόλοιπα
οι γνωστοί "εγώ κάνω την δουλειά μου" τα μεταφέρουν και εδώ.

Να μην δούμε θύματα ζευγάρια, εθισμένους, ζώα κ.λπ.

Το να απαντήσουν όταν τους ρίχνουν μου φαίνεται σωστό.
8 νοματέοι να ρισκάρουν αστικό περιβάλλον για να πιάσουν κλεμμένο όχι.

g_m900
25/10/2021, 12:29
Ευτυχως ο νομος περι οπλων εχει αλλαξει και πλεον δεν περιμενει ο αστυνομικος να του ριξουν για να απαντησει. Αν δει προτεταμενο οπλο ακομα και ψευτικο να ειναι...μπορει να ριξει.
Ξαναλεω... Το οπλο ηταν το αυτοκινητο.

o_gavros
25/10/2021, 12:30
Υπαρχουν ανυπαρκτοι στο φανταστικο κοσμο
του γαυρου και θελουν πως κ πως να βρουν
χωρο και υπαρξη
ναι Αγγελικουλα μου ναι
Θελουμε να κλεψουμε λιγο απο το μεγαλειο σου

Υ.Γ. Κανεις μηπως ιδιαιτερα μαθηματα αν ειναι να
ξανακατσουμε στα θρανια βρε δασκαλε

Κάτσε μια βδομάδα πάγκο και τα λέμε πάλι.
Να προσέχεις πως μιλάς.

o_gavros
25/10/2021, 12:32
Άνθρωπέ μου , είχα γράψει την άποψη μου για το θέμα προτού καν μπεις στο Post. Μπήκα στην διαδικασία να απαντάω στα ποστ σου όταν έκανες παρατήρηση για ρατσισμό ενώ 2 κλικς πίσω δήλωνες με υπερηφάνεια πως έχεις σοβαρή προκατάληψη απέναντι στους αστυνομικούς , φωνάζοντας τους μπάτσους. Από εκείνη την στιγμή και μετά αναλωνόμαστε στο αν η προκατάληψη σου είναι βάσιμη ή όχι και φέρνεις παραδείγματα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Κάνεις ότι και οι ακροδεξιοί όταν τους λέμε ρατσιστές που βρίζουν τους πακιστανούς και μετά αρχίζουν να λένε για την Μυρτώ και τα λοιπά περιστατικά .
Την κουβέντα από το περιστατικό εσύ την γενίκευσες σε θέμα μπάτσοι vs πολίτες όχι εγώ.
Επίσης επειδή βλέπω κρίνεις έντονα τους αστυνομικούς που δεν τηρούν τους κανόνες/νόμους,
Εσύ ως διαχειριστής (ήτοι αστυνόμος του Forum) δεν τηρείς τους κανόνες λειτουργίας του (ήτοι Ρατσιστικές εκφράσεις κλπ) ,δεν είναι λιγάκι οξύμωρο?
και είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό όσο εγώ είμαι εδώ.
Ανασκεύασε ή άλλαξε τους κανόνες .
Ειδάλλως οι υπόλοιποι διαχειριστές θα έπρεπε να σε ξηλώσουν.

Έγινε ρε συ.
Δεν υπάρχει επαφη.

CorpseAlive
25/10/2021, 12:37
Έγινε ρε συ.
Δεν υπάρχει επαφη.

431442

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...[/QUOTE]

PaNick67
25/10/2021, 12:45
O κόσμος ανησυχεί μη γίνουν τα ευτράπελα που βλέπουμε στην αμερική και όπως όλα τα υπόλοιπα

Σε αυτο που λες, αν και πρεπει να γραφτηκε πιο πισω, οι μοτοσυκλετες δεν κανουν καταδιωξη. Λογω αυξημενου κινδυνου τραυματισμου των αναβατων παρακολουθουν απο καποια αποσταση και κατευθυνουν τις δυναμεις με τα αυτοκινητα στο να εγκλωβισουν τον υποπτο. Αυτο δεν εγινε στην περιπτωση αυτη. Γιατι δεν συνεδραμαν περιπολικα αυτοκινητα θα το βρουν στην ΕΔΕ. Αν παρακουσαν εντολη του κεντρου, επισης. Αν τηρηθηκαν οι κανονες εμπλοκης και χρησης οπλου, το ιδιο.

Η ουσια ειναι μια. ΔΕΝ θελουμε να γινουμε Αμερικη που πρωτα πυροβολουν και μετα ρωτανε. Δεν θελουμε περιστατικα θανατου απο αστυνομικη αυθαιρεσια, εχουμε βιαιοπραγιες, βασανισμους, μεχρι εκει και ο στοχςο ειναι να εξαλειφθουν.

Για εναν ακομα λογο απο οσους σκεφτομαστε. Γιατι οδηγαμε μηχανες και ειναι πολυ ευκολο να μας παρεξηγησει καποιος και το μαυρο μπουφαν, η διπλωμενη πινακιδα, η δυνατη εξατμιση, η οδηγικη συμπεριφορα να εκληφθουν ως παρανομη πραξη εν εξελιξει με δυσαρεστες συνεπειες. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω την προλαβα την εποχη που καθε ενας με μηχανη θεωρουταν αλητης, παρανομος, κοντρακιας, ολα αυτα μαζι και η συμπεριφορα ηταν αναλογη.

thunder ace
25/10/2021, 12:51
Παιδιά ..παιδιά ..λίγο την λογική.
Που είδατε ότι οι Δίας στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν καουμπόηδες;
Που είδατε ότι βγάλανε τα κουμπουρια και πρώτα βαραγαν και μετά ρωταγαν;
Ξεχάσατε πόση ώρα τους καταδίωκαν;
Ρε πουστη μου θα τρελαθώ.
Λίγο λογική ρε.

KotsosDR
25/10/2021, 12:54

Δεν θέλω να πάρω θέση αλλά θα κάνω ένα ερώτημα και ένα σχόλιο , ξέρεις αν το "κλεμμένο" έχει κανένα κοριτσάκι έπειτα από απαγωγή στο πορτπαγκάζ ; Ξέρεις αν είναι ύποπτο για ληστεία που εμπλέκεται ανθρωποκτονία ; Η απάντηση είναι δεν ξέρεις, ούτε εσύ , ούτε εγώ .
Υπάρχουν όμως κινήσεις και ρίσκα απο την πλευρά των καταδιωκόμενων που μπορεί να δίνουν ενδείξεις υποψίας για πολλά πράγματα , το αν ήταν αρκετές ώστε να δικαιολογήσουν καταδίωξη κτλ δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε πάρα μόνο ο εισαγγελέας που θα έχει συνολική εικόνα και στοιχεία στη διάθεσή του .

sniper
25/10/2021, 13:05
Υπάρχει μια μια μαγική λέξη που λέγεται εκπαίδευση.

Υπάρχει άκομα μία που λέγεται εντολές.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δει ο εισαγγελέας. Και την περίπτωση να ήταν όπλο το αυτοκίνητο, και την περίπτωση οι 38 κάλυκες που μάζεψαν και "δείχνουν ότι δεν είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν" να ήταν σημάδι αυξημένης πίεσης και να είχαν να ρίξουν απο τη σχολή.

D3300
25/10/2021, 13:06
Ζώντας στη Δυτική Αττική, μαζί με ρομά, με ότι αυτό συνεπάγεται...καθημερινή τριβή, κλοπές, ληστείες και παραβατική συμπεριφορά από τον πιο μικρό 8-9 χρόνων μέχρι τόσο όσο, ένα έχω να γράψω: δεν πυροβολείς για να σκοτώσεις.

sniper
25/10/2021, 13:08
Ζώντας στη Δυτική Αττική, μαζί με ρομά, με ότι αυτό συνεπάγεται...καθημερινή τριβή, κλοπές, ληστείες και παραβατική συμπεριφορά από τον πιο μικρό 8-9 χρόνων μέχρι τόσο όσο, ένα έχω να γράψω: δεν πυροβολείς για να σκοτώσεις.

Αν ο άλλος έχει βγάλει όπλο και σε πυροβολεί, τον κάνεις σουρωτήρι. Είτε ρομά, είτε νορβηγός Βίκινγκ.

g_m900
25/10/2021, 13:26
Υπάρχει μια μια μαγική λέξη που λέγεται εκπαίδευση.

Υπάρχει άκομα μία που λέγεται εντολές.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δει ο εισαγγελέας. Και την περίπτωση να ήταν όπλο το αυτοκίνητο, και την περίπτωση οι 38 κάλυκες που μάζεψαν και "δείχνουν ότι δεν είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν" να ήταν σημάδι αυξημένης πίεσης και να είχαν να ρίξουν απο τη σχολή.

Ρωτα και μαθε λιγο καλυτερα ποσο εκπαιδευονται οι ΔΙΑΣ.
Ειδικα το τελευταιο σχολιο σου ειναι τελείως μα τελειως ακυρο
Προσωπικα βλεπω οποτε δουλευω πρωι συνεχεια ενα με δυο λεωφορεια να τους πηγαινουν στο Μαρκοπουλο οπου ειναι οι εγκαταστασεις εκπαιδευσης της Αστυνομιας.
Μην εξαντλειτε το πεδιο της εκπαιδευσης. Δεν ισχυει.

D3300
25/10/2021, 13:38
Αν ο άλλος έχει βγάλει όπλο και σε πυροβολεί, τον κάνεις σουρωτήρι. Είτε ρομά, είτε νορβηγός Βίκινγκ.

Άκουσες εσύ για όπλα από την πλευρά των ρομα;

doctor_john
25/10/2021, 13:56
Δεν θέλω να πάρω θέση αλλά θα κάνω ένα ερώτημα και ένα σχόλιο , ξέρεις αν το "κλεμμένο" έχει κανένα κοριτσάκι έπειτα από απαγωγή στο πορτπαγκάζ ; Ξέρεις αν είναι ύποπτο για ληστεία που εμπλέκεται ανθρωποκτονία ; Η απάντηση είναι δεν ξέρεις, ούτε εσύ , ούτε εγώ .
Υπάρχουν όμως κινήσεις και ρίσκα απο την πλευρά των καταδιωκόμενων που μπορεί να δίνουν ενδείξεις υποψίας για πολλά πράγματα , το αν ήταν αρκετές ώστε να δικαιολογήσουν καταδίωξη κτλ δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε πάρα μόνο ο εισαγγελέας που θα έχει συνολική εικόνα και στοιχεία στη διάθεσή του .

Το βρίσκεις λογικό; τι κάνει καριέρα; συνήθως οι κλέφτες αυτοκινητων δεν κλέβουν κοριτσάκια όπως και οι απαγωγείς δεν ρισκάρουν
να τους ελέγξουν για κλεμμένο. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι δύο αξιόποινες πράξεις με πολύ διαφορετικό χρόνο ποινής και καθίσματος.

KotsosDR
25/10/2021, 14:02
Το βρίσκεις λογικό; τι κάνει καριέρα; συνήθως οι κλέφτες αυτοκινητων δεν κλέβουν κοριτσάκια όπως και οι απαγωγείς δεν ρισκάρουν
να τους ελέγξουν για κλεμμένο. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι είναι δύο αξιόποινες πράξεις με πολύ διαφορετικό χρόνο ποινής και καθίσματος.

Ολα τα παραπάνω με κλεμμένα γίνονται... ειδικά οι ένοπλες ληστείες , λες να πηγαίνουν με τα προσωπικά τους Ι.Χ. ;

doctor_john
25/10/2021, 14:12
Ναι οκ, δεν γίνεται να ζητάμε να δράσουν υποθετικά, θα μας πάρουν φαλάγγι.

Για αυτές τις περιπτώσεις παρακολουθούν και δίνουν στίγμα μέχρι να σταθμεύσει. Όπως οφείλουν και για απλή κλοπή.

Τώρα που τους έπιασαν χάσαμε τους συνεργούς και ότι παράνομα είχαν πιθανά στην κατοχή τους.

panavour
25/10/2021, 14:29
Γιατι οδηγαμε μηχανες και ειναι πολυ ευκολο να μας παρεξηγησει καποιος και το μαυρο μπουφαν, η διπλωμενη πινακιδα, η δυνατη εξατμιση, η οδηγικη συμπεριφορα να εκληφθουν ως παρανομη πραξη εν εξελιξει με δυσαρεστες συνεπειες. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω την προλαβα την εποχη που καθε ενας με μηχανη θεωρουταν αλητης, παρανομος, κοντρακιας, ολα αυτα μαζι και η συμπεριφορα ηταν αναλογη.

Η διπλωμενη πινακιδα,η δυνατη εξατμιση και η ακαταλληλη οδηγικη συμπεριφορα ΕΙΝΑΙ παρανομες πραξεις και ως τετοιες ΠΡΕΠΕΙ να εκληφθουν.ΑΝ μαλιστα σε ενδεχομενο ελεγχο γι αυτον τον λογο ΔΕΝ σταματησεις ,ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθηθει η διαδικασια ακινητοποιησης και καταστολης σου.Επειδη πιθανως ειμαι μεγαλυτερος σου και προλαβα και εγω χρονικα αυτες τις εποχες που αναφερεις ,ΠΟΤΕ δεν μου συμπεριφερθηκε κανενας αστυνομικος συμφωνα μ αυτα που περιγραφεις,αλλα ποτε δεν ενηργησα παρανομως,και παντα σταματουσα σε ενδεχομενο ελεγχο ,εχοντας παντα τηρησει τους κανονες, και παντα φορωντας κρανος και ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.Οσες φορες με εγραψαν για καποιες παραβασεις που ΟΝΤΩΣ σαν νεος εκανα ,ποτε δεν αντεδρασα γιατι ηξερα οτι ειχαν ΑΠΟΛΥΤΟ δικηο.ΑΛΛΟΙ αντιδρουν αλλιως,ΑΣ αναλαβουν τις ευθυνες τους.

thunder ace
25/10/2021, 14:52
Δλδ δεν πρόλαβες τα "κλειδιά στο φανάρι";

sniper
25/10/2021, 15:10
Ρωτα και μαθε λιγο καλυτερα ποσο εκπαιδευονται οι ΔΙΑΣ.
Ειδικα το τελευταιο σχολιο σου ειναι τελείως μα τελειως ακυρο
Προσωπικα βλεπω οποτε δουλευω πρωι συνεχεια ενα με δυο λεωφορεια να τους πηγαινουν στο Μαρκοπουλο οπου ειναι οι εγκαταστασεις εκπαιδευσης της Αστυνομιας.
Μην εξαντλειτε το πεδιο της εκπαιδευσης. Δεν ισχυει.

ΟΚ, έχω ιδία εμπειρία επί του θέματος. Μην γίνεσαι προστάτης των απανταχού συναδέλφων σου. Και είμαι βέβαιος ότι επειδή κι εσύ μάλλον κουβαλάς, θα πηγαίνεις τουλάχιστον κάθε βδομάδα να ρίχνεις 3-4 κουτιά. Και όχι σε σταθερό στόχο και σε ήρεμη σωματική και ψυχική κατάσταση ε;

Τεσπά, έχουν πέσει λιγότεροι πυροβολισμοί σε χειρότερες καταστάσεις. Θα μας πει ο εισαγγελέας κι η ΕΔΕ το τι έγινε.

panavour
25/10/2021, 15:19

Ποτε κανεις δεν μου πηρε κλειδια στο φαναρι,διοτι η παρουσια μου δεν εδινε τετοιο δικαιωμα.Αμα δεν ειχες πινακιδες,η η εξατμιση σου ξυπναγε 10 τετραγωνα πιο κατω τοτε εκεινη την εποχη με τις τοτε συνηθειες ΝΑΙ μπορει και να σου παιρνανε τα κλειδια οι ζηταδες στο φαναρι,για να μην εχουμε την σχεδον σιγουρη καταδιωξη.Αλλες εποχες αλλα ηθη.Τοτε μπορουσες να πειραξεις μια κοπελα στο δρομο λεγοντας της '' για σου τσολια μου'' η '' κουκλαρα μου παμε μια βολτα'' χωρις να σε πανε μεσα για σεξουαλικη παρενοχληση.

KotsosDR
25/10/2021, 15:22
Ποτε κανεις δεν μου πηρε κλειδια στο φαναρι,διοτι η παρουσια μου δεν εδινε τετοιο δικαιωμα.Αμα δεν ειχες πινακιδες,η η εξατμιση σου ξυπναγε 10 τετραγωνα πιο κατω τοτε εκεινη την εποχη με τις τοτε συνηθειες ΝΑΙ μπορει και να σου παιρνανε τα κλειδια οι ζηταδες στο φαναρι,για να μην εχουμε την σχεδον σιγουρη καταδιωξη.Αλλες εποχες αλλα ηθη.Τοτε μπορουσες να πειραξεις μια κοπελα στο δρομο λεγοντας της '' για σου τσολια μου'' η '' κουκλαρα μου παμε μια βολτα'' χωρις να σε πανε μεσα για σεξουαλικη παρενοχληση.

https://www.youtube.com/watch?v=A0f6x6HyXwc
:lol:

DoctoR_k6
25/10/2021, 15:24
Τελικα τι σοι αστυνομια/αστυνομευση θελουμε?
Made in USA? Germany? Η Ελλαδαρα?
Για διαλιεχτε...
Εγω ξερω πως οι Ελληναραδες οταν πανε εξω ειναι κυριες...

Τωρα ψαχνουμε να βρουμε τι?
Γι αυτο θα γινει η ΕΔΕ κ αν μαθουμε κατι.
Παντου σε ολες τις δουλειες υπαρχουν κ μλκς...

Αλλα μετα αν ειναι να ευνουχιστει η αστυνομια κ να μην κανει τιποτα επειδη θα τους τρεχουνε να παρουμε οπλα ολοι σπιτι κ να γινουμε φαρ ουεστ.
Παμε να μαθουμε στοχο.
Να δω μετα ποιος θα σου κλεβει την μοτο στις 2-3 τα ξημερωματα ξεροντας οτι θα κατεβεις κατεβεις κατω με το γκανι κ θα τον κανεις κοσκινο.

karellen
25/10/2021, 15:24
:lol:
Μου το 'χανε κάνει στο Τατόι αστυνομικοί με πολιτικά!

sniper
25/10/2021, 15:26
Άκουσες εσύ για όπλα από την πλευρά των ρομα;

Ποτέ :bawl:

DoctoR_k6
25/10/2021, 15:27

Συνηθως τα κλειδια στα τσιμπαγανε οταν ησουν με κανα γρηγορο μοτο μην κανεις καμια κ τους φυγεις κ αντε να σε πιασουν.
Αν το μοτο ειναι ταφος τι κλειδια να παρουνε? :bawl::bawl::bawl:
Σε διοδια παντως κ μπλοκο στο δρομο μου ειπανε σβησε κ πηγαινε στην ακρη σμπρωχτος... :D

sniper
25/10/2021, 15:27
Τελικα τι σοι αστυνομια/αστυνομευσει θελουμε?
...

Υπάρχει και η Βρετανική. Δεν έχουν όπλα αλλά βαράνε πολύ ασχημα βέβαια. :bawl:

Α, ναι, είναι και ευγενικοί και τυπικοί.

DoctoR_k6
25/10/2021, 15:28

Εκει εχει κ αλογα κ δεν το θες σηκωμενο στα 2 ποδια!! :bawl:

THEOD
25/10/2021, 15:35
Τεσπά, έχουν πέσει λιγότεροι πυροβολισμοί σε χειρότερες καταστάσεις. Θα μας πει ο εισαγγελέας κι η ΕΔΕ το τι έγινε.

όχι για εσένα αλλά με αφορμή αυτό που έγραψες...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με το πόσες ήταν οι βολές…
Δηλαδή αν αντί για 35 ήταν 5 αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο θα άλλαζε κάτι ? Προσωπικά αυτό που θεωρώ ως πιο πιθανό σενάριο είναι ότι άδειασαν τους γεμιστήρες τους ακριβώς επειδή δεν είχαν στόχο… Είχαν να κάνουν όχι με άνθρωπο/στόχο που τον έβλεπαν αλλά με ένα όχημα που κινιόταν απειλητικά εναντίον τους (ίσως και σπασπωδικά), και όλα αυτά μέσα στο σκοτάδι… Ούτε σημάδευαν ούτε τίποτα, απλά έριχναν προς το όχημα μέχρι να σταματήσει…
Αυτά που ακούω γιατί δεν έριξαν στα λάστιχα κλπ είναι για γέλια… Καβάλα στις μηχανές ή πεσμένοι βίαια κάτω, μέσα στον πανικό και στα ελάχιστα δευτερόλεπτα του συμβάντος το να πετύχεις λάστιχα σε ένα κινούμενο όχημα το βράδι - μόνο κατά τύχη. Χώρια που ακόμα και αν κατά τύχη πετύχεις κάποιο, ένα αυτοκίνητο που οδηγείται κατά πάνω σου στα 10-15 μέτρα δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή του έσκασες το λάστιχο… Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι ρίχναν σχεδόν στα τυφλά προς το όχημα με την ελπίδα κάποια βολή-ες να βρει τον οδηγό (εξ ' όυ και τόσες πολλές) – όπως κι έγινε…

Υγ Στην Βρετανία εδώ και αρκετά χρόνια οι αστυνομικοί οπλοφορούν... Αστικός μύθος που έρχεται από τα παλιά χρόνια το "άοπλο του θέματος"...

sniper
25/10/2021, 15:43
Δεν απαντάω σε εσένα αλλά πολλοί θα είχαν τις ίδιες απορίες:
1. Έχει. Αν ήταν μία και τον πετύχαινε στο κεφάλι θα ήταν εκτέλεση, οι παραπάνω δείχνουν σύγχυση.
2. Η χρήση όπλων σε αστικές περιοχές έχουν πάντα τον κίνδυνο να την φάει κάποιος περαστικός. Είτε απευθείας είτε απο εξωστρακισμό, όπως στα πανηγύρια στην Κρήτη πχ. Και οι σφαίρες δεν καταλαβαίνουν από περιοχές εμπλοκής από τη στιγμή που θα φύγουν από την κάννη.
3. Δεν πυροβολείς στα τυφλά. ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ.
4. Τα λάστιχα των αυτοκινήτων δεν τα τρυπάνε (τουλάχιστον εύκολα) οι συνηθισμένες σφαίρες των πιστολιών που κυκλοφορούν.
5. Αυτο που λες μου θυμίσει κάποιους που πέφτουν από τον 15ο όροφο και βάζουν τα χέρια μπροστά για να μην σκοτωθούν. Δεν έχεις σταματήσει ποτέ αμάξι από σφαίρα. Ίσως αν φάει στο μοτέρ μια 50BMG αλλά και πάλι δεν σταματάει ακαριαία.

όχι για εσένα αλλά με αφορμή αυτό που έγραψες...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με το πόσες ήταν οι βολές…
Δηλαδή αν αντί για 35 ήταν 5 αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο θα άλλαζε κάτι ? Προσωπικά αυτό που θεωρώ ως πιο πιθανό σενάριο είναι ότι άδειασαν τους γεμιστήρες τους ακριβώς επειδή δεν είχαν στόχο… Είχαν να κάνουν όχι με άνθρωπο/στόχο που τον έβλεπαν αλλά με ένα όχημα που κινιόταν απειλητικά εναντίον τους (ίσως και σπασπωδικά), και όλα αυτά μέσα στο σκοτάδι… Ούτε σημάδευαν ούτε τίποτα, απλά έριχναν προς το όχημα μέχρι να σταματήσει…
Αυτά που ακούω γιατί δεν έριξαν στα λάστιχα κλπ είναι για γέλια… Καβάλα στις μηχανές ή πεσμένοι βίαια κάτω, μέσα στον πανικό και στα ελάχιστα δευτερόλεπτα του συμβάντος το να πετύχεις λάστιχα σε ένα κινούμενο όχημα το βράδι - μόνο κατά τύχη. Χώρια που ακόμα και αν κατά τύχη πετύχεις κάποιο, ένα αυτοκίνητο που οδηγείται κατά πάνω σου στα 10-15 μέτρα δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή του έσκασες το λάστιχο… Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι ρίχναν σχεδόν στα τυφλά προς το όχημα με την ελπίδα κάποια βολή-ες να βρει τον οδηγό (εξ ' όυ και τόσες πολλές) – όπως κι έγινε…

Δεν προσπαθώ να πάρω καμία πλευρά. Δεν ήμουν εκεί. Από αυτά που έχουν γίνει γνωστά σχολιάζουμε. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των ΔΙΑΣ, ούτε βεβαια και στη θέση του νεκρού.

Αλλά με αυτές τις μ@λ@κίες, ξαφνικά θα πρέπει όλοι τους (ΔΙΑΣ και οι λοιποί) να κοιτάνε πίσω τους συνέχεια πλέον, οι ρομά είναι γνωστοί για το πόσο κρατάνε τις κακίες τους.

KotsosDR
25/10/2021, 15:48

εκεί δεν είναι που τους κάναν πλάκα κάτι συμμορίες με scooter και πλέον τους πατάνε με τα περιπολικά ; :lol:

sniper
25/10/2021, 15:49
....

Υγ Στην Βρετανία εδώ και αρκετά χρόνια οι αστυνομικοί οπλοφορούν... Αστικός μύθος που έρχεται από τα παλιά χρόνια το "άοπλο του θέματος"...

Επειδή έχεις δει κάποιους με όπλα δεν σημαίνει ότι οπλοφορούν όλοι. Armed response units λέγονται. Δεν τους έβλεπες ποτέ, μετά το 9/11 εμφανίστηκαν σε κοινή θέα.

Nostradamus
25/10/2021, 15:50
Κατα την γνωμη μου εχει χαθει καθε μετρο λογικης σε αυτη την χωρα.

Προσπαθουμε σαν κοινωνια να εφαρμοσουμε ευρωπαικες πολιτικες (βορειων χωρων, ουτε καν κεντρικης Ευρωπης) -γιατι μας επιβαλλεται απο τις ευρωπαικες συμβασεις και οδηγιες να το κανουμε- και εχουμε και αντιστοιχες απαιτησεις (ειδικα οταν ειμαστε εξω απο τον χορο), οταν στην πραγματικοτητα, κοινωνικα, θεσμικα, σε επιπεδο παιδειας, νοοτροπιας, αντιληψης του αγραφου κοινωνικου συμβολαιου (κλεμμενο αυτο απο αλλου) ειμαστε παρα πολλα χρονια πισω.

Αν καταλαβαινω το βασικο προβλημα ολων σημερα ειναι αν αυτοι οι 7 εκτελεσαν εναν αποδεδειγμενα εγκληματια (δεν στεκομαι στην κλοπη, και στο παρελθον του μονο, αλλα στο γεγονος οτι εσφαζε κοκκινα και επι μισαωρου εκανε οτι του καυλωσει σε δημοσιους δρομους). Ας ελπισουμε οτι η δικαιοσυνη θα κρινει ορθα γιατι σιγουρα δεν θελω κανεναν απο τους 7 εφοσον αποδειχθουν "Κορκονεειδες η Ρουπακιαδες" να κυκλοφορουν ελευθεροι.

Θελω ομως να αισθανομαι ασφαλης εγω και η οικογενεια μου και να χαιρομαι την οποια περιουσια μου, οσο το δυνατον με λιγοτερο αγχος, χωρις να φοβαμαι απο τον καθε τσογλαναρα, διαταραγμενο, διαστροφικο τομαρι που κυκλοφορει ελευθερο. Ουτε Αμερικη θελω που πρωτα ριχνουν και μετα ρωτανε, αλλα ουτε και το χαλι που εχουμε σημερα, που τις 360 μερες το χρονο συζηταμε για την απουσια των μπατσων και τις αλλες 5 για τον κοπριτη ενστολο με τον υπερβαλλοντα ζηλο.. Γινεται? Και αν γινεται πως?

Οταν μαθουμε τα ονοματα αυτων των 7 (γιατι θα τα μαθουμε και ορθως θα συμβει αυτο), θα μας πουνε ποσους συλλαβανε, τι ηταν αυτοι, ποσες φορες βρεθηκαν σε δυσκολη θεση, τι σκατα κανανε μεχρι τωρα στην ζωη τους πριν τραβηξουν και σκοτωσουν? Δηλαδη να βασιστουμε στην στατιστικη ως ασφαλη μεθοδο για την εξαγωγη συμπερασματων? Ποσα περιστατικα μεχρι τωρα πριν απο αυτο, ολοκληρωσαν με τροπο ακεραιο, χωρις κανεις να μπορει να τους πει τιποτε και εκαναν συνανθρωπους τους να αισθανθουν ασφαλεις? Και ειναι αυτος τροπος να σταθμησουμε με καποιον τροπο το εργο της αστυνομιας? Η περιμενουμε οτι ο καθε "μπατσος" πρεπει να ειναι μια υπολογιστικη μηχανη σεταρισμενη να αναλυει και να λειτουργει με εναν τροπο περα και πανω απο τον παραγοντα ανθρωπο/συνθηκες.

Θεωρω τραγικο να εισαι 20 χρονων και να χανεις την ζωη σου με 2 παιδια και ενα να ερχεται.. ΤΡΑΓΙΚΟ! Θεωρω ομως υποκριτικο και αυτο που γινεται τωρα. Σπεκουλα για πολιτικους λογους και μονο (ακομη και απο το κυβερνων κομμα) λες και εγινε τιποτε ολα αυτα τα χρονια για τις παθογενειες αυτες ενθεν και ενθεν.

KotsosDR
25/10/2021, 15:55
Ίσως αν φάει στο μοτέρ μια 50BMG αλλά και πάλι δεν σταματάει ακαριαία.

50BMG οπου και να πέσει κιμα θα τα κανει ολα...

rainmike
25/10/2021, 16:03
50BMG οπου και να πέσει κιμα θα τα κανει ολα...

Ετσι ακριβώς το 50αρι κάνει σουρωτήρι M-113 το ΙΧ απλά το διαλύει

o_gavros
25/10/2021, 16:08
Rage εγώ στο έσβησα.
Όχι φίλε,όχι αυτό,όχι εδώ μέσα.
Σε παρακαλώ να καταλάβεις.

AristidisZ
25/10/2021, 16:09
έσβησες και μένα πανάθεμά σε :p

o_gavros
25/10/2021, 16:12
Κοντοζυγωνει το κλείδωμα Αριστείδ'
Πάει -λογικα,λογικοτατα δε λεω- αλλου φυσικά η δουλειά και δεν είμαστε για τέτοια.
Είδες τι έγινε.

kyriakosrod
25/10/2021, 16:29
Έχει γίνει ντόρος μ αυτό το συμβάν γιατί πέραν του ότι είμαστε Έλληνες και έχουμε άποψη για όλα, δεν γίνεται καθημερινά ενώ θα μπορούσε. Αν η αστυνομία πει να βγει έξω και με θέληση να επιχειρησει να βάλει τάξη θα έχουμε πολλά τέτοια. Όταν γίνονται συμπλοκές μερικές φορές υπάρχουν και απώλειες πως να το κάνουμε. Στην τελική δεν συγκαληφθηκε. Η δικαιοσύνη ας αποφασίσει. Εγώ θα πω απλά ότι οι αστυνομικοί έχουν το ελαφρυντικό της αποστολής τους. Δλδ ξέρουμε από πριν ότι δεν βγήκαν να σκοτώσουν αλλά να κάνουν την δουλειά τους. Και δεν νομίζω κανείς από αυτούς να μην θέλει να γυρίσει σπίτι του χωρίς να τον τραβάνε ως κατηγορούμενο.

basilis_k6
25/10/2021, 16:34
στις περισσοτερες χωρες μια καταδιωξη κλεμμένου που πεφτει πανω σε αστυνομικους και ο δραστης πεφτει νεκρος απο σφαιρες ειναι 5η είδηση και δεν το θυμάται/ασχολειται κανεις την επόμενη μερα. εδω γιατι τοσος ντορος? επειδη εχουμε μαθει να χαιδευουμε ολους τους παράνομους? ειδικα τους ρομα τους εχουμε στα ωπα ωπα. Πεφτουν βροχη οι σφαιρες στους καταυλισμους και η αστυνομια δεν μπαινει καν μεσα. εκει που πηγαιναν και αυτοι γιατι ειναι safe house και δεν θα έμπαιναν ποτε οι διας γιατι θα τους εριχναν πρωτοι αυτοι που τωρα ζητανε δικαιοσυνη (ΛΟΛ).

THEOD
25/10/2021, 16:37
Δεν απαντάω σε εσένα αλλά πολλοί θα είχαν τις ίδιες απορίες:
1. Έχει. Αν ήταν μία και τον πετύχαινε στο κεφάλι θα ήταν εκτέλεση, οι παραπάνω δείχνουν σύγχυση.
2. Η χρήση όπλων σε αστικές περιοχές έχουν πάντα τον κίνδυνο να την φάει κάποιος περαστικός. Είτε απευθείας είτε απο εξωστρακισμό, όπως στα πανηγύρια στην Κρήτη πχ. Και οι σφαίρες δεν καταλαβαίνουν από περιοχές εμπλοκής από τη στιγμή που θα φύγουν από την κάννη.
3. Δεν πυροβολείς στα τυφλά. ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ.
4. Τα λάστιχα των αυτοκινήτων δεν τα τρυπάνε (τουλάχιστον εύκολα) οι συνηθισμένες σφαίρες των πιστολιών που κυκλοφορούν.
5. Αυτο που λες μου θυμίσει κάποιους που πέφτουν από τον 15ο όροφο και βάζουν τα χέρια μπροστά για να μην σκοτωθούν. Δεν έχεις σταματήσει ποτέ αμάξι από σφαίρα. Ίσως αν φάει στο μοτέρ μια 50BMG αλλά και πάλι δεν σταματάει ακαριαία.

Δεν προσπαθώ να πάρω καμία πλευρά. Δεν ήμουν εκεί. Από αυτά που έχουν γίνει γνωστά σχολιάζουμε. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των ΔΙΑΣ, ούτε βεβαια και στη θέση του νεκρού.

Αλλά με αυτές τις μ@λ@κίες, ξαφνικά θα πρέπει όλοι τους (ΔΙΑΣ και οι λοιποί) να κοιτάνε πίσω τους συνέχεια πλέον, οι ρομά είναι γνωστοί για το πόσο κρατάνε τις κακίες τους.

1. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μαζεύτηκαν από το πουθενά 6-7 παιδιά της Διας για να εκτελέσουν εν ψυχρώ έναν τσόγλανο που έκλεψε ένα αυτοκίνητο... Ακόμα και αν σαν σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας να συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα άφηναν ζωντανούς τους υπόλοιπους...
2. Σαφώς και αποφεύγεται η χρήση όπλων σε αστικές περιοχές... Αποφεύγεται όμως μέχρι ενός σημείου που είναι η αυτοάμυνα (έναντι ενός οχήματος-όπλου), ή έναντι ενός ακόμα δυνητικά χειρότερου κινδύνου...Και προφανώς η ΔΙΑΣ δεν επέλεξε το σημείο εμπλοκής. Ο μακαρίτης το έκανε με το να κινηθεί εναντίον τους.
3. Στα τυφλά μπορεί όχι. Στα "σχεδόν τυφλά" (πχ εναντίον ενός οχήματος αν δέχεσαι πυρά μέσα από αυτό ή αν κινείται εναντίον σου) ναι...
4 + 5 Συμφωνούμε - αυτό λέω και εγώ. Πυροβολούσαν αλλεπάλληλα (γιαυτό και τόσες πολλές σφαίρες) προς το όχημα με την ελπίδα να βρει κάποια βολή τον οδηγό αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σταματήσει άμεσα το όχημα...

Με αυτά που ξέρουμε θεωρώ ότι τα παιδιά της Δίας δεν είχαν και πολλές επιλογές... Και το ξέρουν και οι ανώτεροι τους, και οι πολιτικοί, και η δικαιοσύνη... Το ότι κρατούνται και θα απαγγελθούν κατηγορίες έχει να κάνει 1 με το τυπικό του πράγματος, 2 για το θεαθήναι προκειμένου να εκτονωθούν οι γύφτοι και το λαικό αίσθημα των απανταχού “ευαισθητούληδων”, 3 επειδή στρώθηκε πεδίον δόξης λαμπρό για σπέκουλα από τους πολιτικούς...
Σε λίγες ημέρες όλα θα έχουν ξεχαστεί... ήδη με τον θάνατο της Φώφης το γεγονός αποσύρεται από την 1η σελίδα...

yes-u
25/10/2021, 16:45
https://www.lifo.gr/now/greece/nea-erythraia-parembasi-eisaggelea-gia-tis-kataggelies-oti-i-elas-eihe-eidopoiithei-gia?_gl=1*1xsn4vj*_ga*eTVYNllneXVpRGRMMEdVb0pPcmVzZDhLR0VZb2RwWjBETC1zdDAtWWJHSDYyd3N3aFYzZTVnQUNLUE FycXpWTw..
Παιδιά, παίζει και αυτό το θέμα παράλληλα. Μήπως να τα αναλύσουμε μαζί, μπάς και κλειδώσει το νήμα μια ώρα αρχίτερα…

g_m900
25/10/2021, 16:50
ΟΚ, έχω ιδία εμπειρία επί του θέματος. Μην γίνεσαι προστάτης των απανταχού συναδέλφων σου. Και είμαι βέβαιος ότι επειδή κι εσύ μάλλον κουβαλάς, θα πηγαίνεις τουλάχιστον κάθε βδομάδα να ρίχνεις 3-4 κουτιά. Και όχι σε σταθερό στόχο και σε ήρεμη σωματική και ψυχική κατάσταση ε;

Αστο σου λεω δεν το χεις καθόλου.
Σου λεω τι συμβαίνει.
Επισης κουβαλαω μονο στην υπηρεσια και δεν ριχνω 3-4 κουτια την εβδομαδα.
Νομιζεις οτι μιλας με τον Ραμπο μαλλον. Αυτο ειναι το προβλημα σχεδον ολων.
Νομιζετε...

Parking
25/10/2021, 16:57
1. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μαζεύτηκαν από το πουθενά 6-7 παιδιά της Διας για να εκτελέσουν εν ψυχρώ έναν τσόγλανο που
2. Σαφώς και αποφεύγεται η χρήση όπλων σε αστικές περιοχές...
Το ότι κρατούνται και θα απαγγελθούν κατηγορίες έχει να κάνει 1 με το τυπικό του πράγματος, 2 για το θεαθήναι προκειμένου να εκτονωθούν οι γύφτοι και το λαικό αίσθημα των απανταχού “ευαισθητούληδων”, 3 επειδή στρώθηκε πεδίον δόξης λαμπρό για σπέκουλα από τους πολιτικούς...
Σε λίγες ημέρες όλα θα έχουν ξεχαστεί... ήδη με τον θάνατο της Φώφης το γεγονός αποσύρεται από την 1η σελίδα...

Έλα ευαισθητούλης εδώ
1 Οι Δίες δεν είναι παιδιά είναι γαϊδούρια που νομίζουν ότι όλους τους έχουν κάτω απ τ @@ τους
Προφανώς είσαι επαρχιώτης και δεν τους έχεις δει να... επιχειρούν για να καταλάβεις
με τι καλόπαιδεδα έχουμε να κάνουμε

2 Μέχρι να φας μια αδέσποτη όπως ένας φουκαράς λαχειοπώλης έξω απ την εθνική τρ'απεζα στη Σταδίου
να δεις τι πλάκα έχει

3 Μηδένα προ του τέλους κακάριζε για τη δικαιοσύνη
γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι το αμάξι ήταν σταματημένο όταν το έκαναν σουρωτήρι
και ότι η μηχανή έχει χτυπήσει με την όπισθεν του αυτοκινήτου και δεν ήταν εμβολισμός
οπότε το πράγμα μπορεί να μπλέξει άσχημα

4 Μπορεί να είναι ευαισθητούληδες οι γύφτοι μπορεί και όχι '
στη β περίπτωση μπορεί να πάιξει και καμιά βεντέτα.
Απίθανο αλλά όχι τελείως

5 και πιο συμαντικό
Υπάρχει ΕΝΑΣ εδώ μέσα που πιστεύει ότι η αστυνομία είναι αποτελεσματική?
Ότι το ΝΟυρ για παράδειγμα είναι σαν να μην υπάρχει και 10 μάρτυρες νεκρούς?
Εγώ λοιπόν ξέρω ότι με γ... στη φορολογία και τι παίρνω ?
Ναρκωτικά
Εμπόριο όπλων
Πορνεία
Ελεύθερα τελείως
Κι όταν ρωτάω τι και πως η απάντηση είναι ότι εμείς τους πιάνουμε
αλλά ο νόμος Παρασκευόπουλου τους βγάζει
Μπούρδες δηλαδή γιατί μόνο κανένα άσχετο βλάκα φουκαρά ξεσκίζουν
και τίποτε ανοήτους διαδηλωτές που κάνουν βόλτα στο κέντρο ν αλλάξει ο κόσμος

Διαφθορά φυσικά επιπέδο7υ Κολομβίας η ψωροκώστενα

:a52:

sniper
25/10/2021, 17:04
Σου λεω τι συμβαίνει.
Νομιζετε...

Όπως νομίζεις. Αλλά επειδή μάλλον είμαι καμια 20ρια χρόνια μεγαλύτερος σου, και με άμεση σχέση με το αντικείμενο από πολύ μικρός, θα σου πρότεινα να αναθεωρήσεις. Αν θες το συζητάμε, όχι σ αυτό το θρεντ όμως.

g_m900
25/10/2021, 17:07
Αχ Παναγια μου τι διαβαζω...

g_m900
25/10/2021, 17:09
Όπως νομίζεις. Αλλά επειδή μάλλον είμαι καμια 20ρια χρόνια μεγαλύτερος σου, και με άμεση σχέση με το αντικείμενο από πολύ μικρός, θα σου πρότεινα να αναθεωρήσεις. Αν θες το συζητάμε, όχι σ αυτό το θρεντ όμως.
Ειμαι 41.
Οποτε θες να τα πουμε φιλε μου.
Αστυνομια δεν ειναι το σκοπευτηριο στο Χαιδαρι οπου μπορει να εχεις ιδεα απο συναδελφους που πανε και ριχνουν.
Σου ειπα. Οποτε θες για το επιχειρησιακο.
Αλλα και παλι δεν θα συμφωνησεις.
Δεν πειραζει φυσικα.

DoctoR_k6
25/10/2021, 17:10
Έλα ευαισθητούλης εδώ
1 Οι Δίες δεν είναι παιδιά είναι γαϊδούρια που νομίζουν ότι όλους τους έχουν κάτω απ τ @@ τους
Προφανώς είσαι επαρχιώτης και δεν τους έχεις δει να... επιχειρούν για να καταλάβεις

2 Μέχρι να φας μια αδέσποτη όπως ένας φουκαράς λαχειοπώλης έξω απ την εθνική τρ'απεζα στη Σταδίου
να δεις τι πλάκα έχει

γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι το αμάξι ήταν σταματημένο όταν το έκαναν σουρωτήρι
και ότι η μηχανή έχει χτυπήσει με την όπισθεν του αυτοκινήτου και δεν ήταν εμβολισμός

Απίθανο αλλά όχι τελείως

5 και πιο συμαντικό
Ναρκωτικά
Εμπόριο όπλων
Πορνεία
Ελεύθερα τελείως

Μπερδευεις πολλα θεματα που εχουν αλλο υποβαθρο.
Στο δια ταυτα.

Αν θελεις πηγαινεις κανα βραδακι να περασεις απο Ζωφρια κ Μενιδι βολτα με το αμαξι σου κ μετα πες μου.
Κανουν οτι θελουν. Σε ληστευου κ αμα λαχει σε σκοτωνουν για πλακα γιατι κ οι ιδιοι δεν δινουν καμια σημασια στη ζωη τους η των παιδιων τους.
Δε νομιζω πως τα ''παιδια'' τα 20 χρονα ηταν απο το κολλεγιο κ ουτε σηκωσαν τα χερια να παραδοθουν κ τον εναν απο αυτους τον φαγανε λαχανο γιατι δεν ξερανε τι να κανουνε τις σφαιρες στο οπλο τους.
Ειπαμε παντου υπαρχουν μλκς, σε ολες τις δουλειες.

Οσες φορες εχει γινει κατι κ εχω μιλησει/χρειαστει ομοδα ΔΙΑΣ ολα τα παιδια ηταν αριστοι κ τυπικοι.
Μη γινομαστε μηδενιστες. Ελεος πλεον σε αυτη την χωρα...

Οτι ειπε ο Βασιλης. Κλεφτες στην Γερμανια να πεσουν πανω σε αστυνομικο να τον φανε κ φαγανε το κεφαλι τους...κανεις δεν θα ελεγε τιποτα.
Μονο εδω θελουμε να κλεβουμε/ληστευουμε κ μετα να κανουνε μηνυση αν μας πιασουν.

Αδεσποτη εφαγε κ το παιδακι στο σχολειο του στο Μενιδι...κ τωρα δυστυχως εφυγε.
Αστο τωρα τι να λεμε...

THEOD
25/10/2021, 17:17
Έλα ευαισθητούλης εδώ

να δεις τι πλάκα έχει

Απίθανο αλλά όχι τελείως

5 και πιο συμαντικό
Ναρκωτικά
Εμπόριο όπλων
Πορνεία
Ελεύθερα τελείως

Ρε φίλε εγώ δεν είπα ότι η αστυνομία είναι αποτελεσματική ή καλή...
Στο κάτω -κάτω Ελληνικός δημόσιος οργανισμός είναι - γιατί να είναι λιγότερο μπουρδέλο από το υπόλοιπο Ελληνικό κράτος ?
Από εκεί και πέρα δεν θα τσουβαλιάσω σαν γαιδούρια ή κωλόπαιδα όλους τους αστυνομικούς ή όλα τα παιδιά της Διας... όχι φίλε - δεν θα το κάνω... Και ας μην είμαι επαρχιώτης...

g_m900
25/10/2021, 17:24
431464

rainmike
25/10/2021, 18:23
Σου λεω τι συμβαίνει.
Νομιζετε...
Αφού είσαι lethal weapon ασε τώρα τα σάπια:lol:

ratamahatta
25/10/2021, 19:51
Σιγά σιγά φτάνουν σχετικές πληροφορίες οπως..
Ο 20χρονος είναι τελικά 18 χρονος, δεν ήταν οδηγός του αμαξιού, αλλά καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ο οδηγός ήταν ένας 15χρονος που διέφυγε.

Οι 20 σφαίρες είναι 40, ο εμβολισμός ήταν μια όπισθεν απεγκλωβισμού με ασήμαντη ταχύτητα, οι 7 τραυματίες αστυνομικοί δεν έχουν ούτε γρατζουνιά, και ο σεσημασμένος Ρομά ληστής είναι τελικά καθαρού ποινικού μητρώου (είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή μοτοποδήλατου).

Για να δούμε την συνέχεια λοιπόν.

g_m900
Αφού είσαι lethal weapon ασε τώρα τα σάπια:lol:

Απο τοτε που βοηθουσα τον πατερα μου να αρμεξει τις προβατινες ειναι αληθεια οτι έγινα πιο αρσενικος...:bawl:

stefanos
Από εκεί και πέρα δεν θα τσουβαλιάσω σαν γαιδούρια ή κωλόπαιδα όλους τους αστυνομικούς ή όλα τα παιδιά της Διας...

Γενικότερα δεν είναι ποτέ δυνατόν να φταίει ο υπάλληλος για τα χάλια μιας υπηρεσίας ή εταιρείας.

νεοσσός
25/10/2021, 19:53
Συνηθως τα κλειδια στα τσιμπαγανε οταν ησουν με κανα γρηγορο μοτο μην κανεις καμια κ τους φυγεις κ αντε να σε πιασουν.
Αν το μοτο ειναι ταφος τι κλειδια να παρουνε? :bawl::bawl::bawl:
Σε διοδια παντως κ μπλοκο στο δρομο μου ειπανε σβησε κ πηγαινε στην ακρη σμπρωχτος... :D
Ελάχιστες φορές με έχουν σταματήσει με τη μοτοσυκλέτα, αλλά με βλέπουν προβλεπέ και με διώχνουν πριν προλάβω να τη σβήσω ή να δείξω δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας.

spyrval
25/10/2021, 20:24
Εμένα όποτε με σταματάνε μου λένε μη σβήσεις και μου δένουν τα κορδόνια γιατί φοβούνται ότι με τα πόδια θα πάω πιό γρήγορα