Σύνδεση

View Full Version : Νέο Κράνος (επιτέλους)

Σελίδες : 1 [2]

THRESH
02/06/2022, 11:48
Καλησπέρα σε όλους !

Πήρα και εγώ ένα NXR 2 μετά απο δοκιμή , το παρέλαβα , το φόρεσα σε βόλτα σήμερα , το νιώθω μια χαρά αλλά μετά που το έβγαλα ,
παρατήρησα ότι μου άφησε / μου πάτησε το δέρμα στο κεφάλι αφήνοντας μια γραμμή (λες και πέρασε κοριός ) , κοντά στα μαλλιά (όσα έχουν μείνει :lol: ).

Εγώ δεν ένιωσα κάτι αρνητικό απο την εσωτερική ραφή που άφησε τη προσωρινή γραμμή , το βρίσκετε φυσιολογικό αυτό ?
Θα πέσουν λίγο τα μαξιλαράκια και θα χαλαρώσει η όλη φάση ?
Να σημειώσω οτι σήμερα μιλάμε για 30+ βαθμούς έξω.

Κατα τα άλλα, έπαθα πλάκα (θετικά) με τις ππριες που διάβαζα για θόρυβο κ αχ καλέ :lol:

Σε γυμνό μηχανάκι είναι εκπληκτικά ήσυχο (για σπορ κράνος) , μπορείς να είσαι και με ανοιχτή μέχρι τα 100 , αεροδυναμικά είναι αψεγάδιαστο,
μεγάλο εύρος πεδίου / ορατότητας.
Δεν τρελάθηκα με τη ποιότητα σε μερικά σημεία αλλά εκεί που πραγματικά μετράει , φαίνεται να αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ.

Ilias_83
27/08/2022, 23:46
Χθες μετά από αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία συνολικά, το κράνος αντικαταστάθηκε από την Shoei!!!

Για την ιστορία, χρειάστηκε ένα αρκετά αυστηρό e-mail στην Shoei η οποία με παρέπεμψε για έλεγχο στον αντιπρόσωπο που είναι ο Τζορτζόπουλος. Το είδε 2 φορές και δοκίμασε δύο διαφορετικές λύσεις σε επικοινωνία μαζί τους, χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια το κράνος ταξίδεψε στη Shoei στη Γερμανία, επέστρεψε μετά από ένα μήνα, αλλά παρά τις προσπάθειές τους ο τριγμός παρέμεινε. Δυστυχώς ο Αύγουστος ήταν ένας ακόμα μήνας αναμονής για απάντηση σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε και τελικώς χθες το κράνος αντικαταστάθηκε. Να σημειωθεί εδώ πως ο Τζορτζόπουλος για να μην περιμένω περισσότερο μου έδωσε κράνος που είχε ήδη stock αντί να περιμένει να του στείλουν την αντικατάσταση.

Υ.Γ.1. Σε μία από τις τελευταίες βόλτες, άλλαξα κράνος με την κοπέλα μου σε διαδρομή στην Ιωνία οδό και παρατήρησε εύστοχα πως το δικό της NXR (όχι NXR2) φέρνει μέσα σαφώς περισσότερο δροσερό αέρα από τους πάνω αεραγωγούς.
Σήμερα με το νέο μου πλέον κράνος (το οποίο δεν τρίζει) παρατήρησα πως η διαφορά στον εξαερισμό είναι μεγάλη. Οι δύο επάνω πλευρικοί αεραγωγοί φέρνουν σαφώς περισσότερο αέρα μέσα και δεν σφυρίζουν όπως σφύριζαν στο προηγούμενο. Γενικότερα χωρίς τον διαρκή τριγμό πλέον απολαμβάνεις πόσο αθόρυβο είναι το κράνος ακόμα και με ταχύτητες αρκετά εκτός ορίου.

Υ.Γ.2. Η αντικατάσταση αφορά μόνο το κέλυφος του κράνους. Κουτιά, χαρτιά, εσωτερικές επενδύσεις και ζελατίνα παραμένουν αυτές του προηγούμενου κράνους.

Υ.Γ.3. Άψογος ο Τζορτζόπουλος σαν αντιπρόσωπος από την αρχή ως το τέλος. Με εξυπηρέτησε ο Τόλης που δουλεύει εκεί και ήταν πάντα ευγενικός και εξαρχής με διαβεβαίωσε πως το θέμα θα λυθεί είτε με επισκευή, είτε με αντικατάσταση. Χωρίς "μα" "μου" "ίσως" και "θα δούμε". Σε κάθε επικοινωνία που είχαμε ήταν καθησυχαστικός και σίγουρος για το αποτέλεσμα, χωρίς ούτε μια φορά να αφήσει περιθώρια να πιστέψω πως υπάρχει πιθανότητα να πάρω απαντήσεις του στυλ "είναι φυσιολογικό" ή "δεν ακούμε κάτι".

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!!!
Λέω τώρα να του πάρω μια φωτοχρωμική ζελατίνα και να το εξοπλίσω με ενδοεπικοινωνία...