PDA

View Full Version : Ευκαιρίες Αγοράς Προστατευτικού Εξοπλισμού Αναβάτη

Σελίδες : 1 [2]

ptc
31/07/2023, 11:25
Έχει κανένας υπόψιν κάποια προσφορά σε καλοκαιρινό γάντι; Άνοιξε μια τρύπα στον αντίχειρα στα five που έχω.

Manalishi
15/09/2023, 13:46
Δεν ειναι προστατευτικός εξοπλισμός, αλλά η Μοτοdirect εχει -25% στα Cardo:

446194

McGyver
15/09/2023, 14:08
Δεν ειναι προστατευτικός εξοπλισμός, αλλά η Μοτοdirect εχει -25% στα Cardo:

Δεν είναι μόνο στην Motodirect, είναι γενικό campaign της Cardo (την ίδια έκπτωση π.χ. έχει και το Motoraid).

Manalishi
15/09/2023, 15:00
Μου φαίνεται καλή περίπτωση, εαν θέλουν δύο και σπάσουν/μοιραστούν κάποιο πακέτο διπλού σετ.

Dr.Monty
31/10/2023, 10:50
Παιδια μου ήρθε αυτο στο μαιλ. Δεν εχω χρόνο να ψάξω αν ειναι προσωποποιημένο ή γενική προσφορα και εχει παει σε πολλους.
Ειναι για καμια 15 ωρες ακομα. Οποιος θελει το χρησιμοποιεί.
MOTOCARD447599

THRESH
31/10/2023, 15:29
Παιδια μου ήρθε αυτο στο μαιλ. Δεν εχω χρόνο να ψάξω αν ειναι προσωποποιημένο ή γενική προσφορα και εχει παει σε πολλους.
Ειναι για καμια 15 ωρες ακομα. Οποιος θελει το χρησιμοποιεί.
MOTOCARD447599

Γενικό είναι και δεν συνδυάζεται με όλα τα προϊόντα.

Καλά έκανες και το έβαλες.

Ψάχνω χειμερινό γαντακι και ψιλοκοιταξα τι έχει το κατάστημα

Acacius
04/01/2024, 02:13
[Μεταφορά από άλλο θέμα όπου το είχα βάλει αρχικά] Το FC-Moto έχει τις Alpinestars SMX-6 V2 (https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-SMX-6-V2-Boot/SubProducts/Alpinestars-SMX-6-V2-Boot-0083) στα 128,17€ (συν μεταφορικά), που μου φαίνεται πολύ καλή τιμή.

Όποιος τις πάρει, τις βάζει στο καλάθι και προσθέτει κωδικό κουπονιού MOTO24.

Πηγή: lagonika.gr (https://www.lagonika.gr/prosfores/mpotes-motosikletas-alpinestars-smx-6-v2-13716euro-apo-germania/)

THRESH
08/04/2024, 23:37
Αυτό πλέον παίζει στα 95 ερβό

https://www.skroutz.gr/s/26114751/Dainese-Denim-Regular-Andriko-Panteloni-Michanis-4-Epochon-Mple-1755156-008.html

Λέει τίποτα ? Ψάχνω για ένα τζιν , καλοκαιριού τρόπον τινά. Είχα το αγαπημένο μου Spidi Speed Chino αλλά
κάπου κονόμησε λεκέ που δε βγαίνει με τίποτα.

Είναι αλήθεια οτι είναι μόνο denim και τίποτα άλλο αντιτριβικό ?

motojojo
06/06/2024, 19:38
Το Motoraid προσφέρει ολα τα μπουφαν rev'it με δώρο προστασία πλάτης level 2.

THRESH
07/06/2024, 00:04
Απλά να πούμε, γιατί σήμερα πήρε φίλος το Eclipse του από το γνωστό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ότι η πλάτη θα του έρθει σε δυό εβδομάδες λόγω ελλείψεων

Επίσης σε έτερο γνωστό κατάστημα, βλέπω όλα τα Spidi -20% κάτω

motojojo
08/06/2024, 18:50
Παρηγγειλα το eclipse γιατι το χρώμα που ήθελα (λαδί - black olive) δεν το ειχαν στο νουμερο μου.
Ειπαν σε 3-4 βδομαδες, αφησαν ομως ανοιχτο το ενδεχόμενο να έρθει και νωρίτερα.

McGyver
21/08/2024, 09:20
Ρίξτε μια ματιά στο website της Dainese.

svaboda
03/10/2024, 00:58
Μέσα στην αφραγκία μου και ενώ ο καιρός σιγά σιγά βαραίνει στην πιο σκοτεινή και κρύα πρωτεύουσα ανακάλυψα πως χρειάζομαι χειμερινό μπουφάν και πως έχει πολυ καλές εκπτώσεις στο site της η Alpinestars

yes-u
04/10/2024, 08:45
Μέσα στην αφραγκία μου και ενώ ο καιρός σιγά σιγά βαραίνει στην πιο σκοτεινή και κρύα πρωτεύουσα ανακάλυψα πως χρειάζομαι χειμερινό μπουφάν και πως έχει πολυ καλές εκπτώσεις στο site της η Alpinestars

Πάντως, για ένα τζάκετ που με ενδιαφέρει, το έχει 400€ από 330€ που μου το αφήνει το, κατά τα άλλα απαράδεκτο, κατάστημα στη Μεσογείων..

Phantom
04/10/2024, 11:12
Το κατάστημα (όπως και η ίδια η Alpinestars) μπορεί να θέλει να ξεστοκάρει..
Επειδή παρακολουθώ το site της Alpinestars τον τελευταίο μήνα, οι "καλές" προσφορές είναι κατά βάση μόνο σε οτι έχει λίγα/περιορισμένα νούμερα-κομμάτια. Με λίγα λόγια και το ίδιο το επίσημο site δίνει γενναίες εκπτώσεις προκειμένου να ξεστοκάρει.

TheRegulator
04/10/2024, 23:04
Το ίδιο ισχύει και με την Dainese.. επίσης αμα πάτε στο στοκατζιδικο της εταιρίας έχει περισσότερο ψαλίδι!

Dr.Monty
30/10/2024, 08:56
Αν το θέλει κάποιος

457457

karellen
30/10/2024, 10:46
Αν το θέλει κάποιος

457457

:beer: :beer:

Lioulios
30/10/2024, 21:21
Επειδη ειχα ασχοληθει πριν καιρο .... τις προσφορες που κανει κατα καιρους ο τζορτζοπουλος δεν τις βρισκεις ευκολα .

basilis_k6
30/10/2024, 22:21
Επειδη ειχα ασχοληθει πριν καιρο .... τις προσφορες που κανει κατα καιρους ο τζορτζοπουλος δεν τις βρισκεις ευκολα .
Σημερα πήγα. Ειχε για off road κατι sidi μοοτες σουπερ τιμη.

Dimmanoukas
30/11/2024, 13:55
Δεν αγοράζω συνήθως στην black Friday αλλά αυτή τη φορά έκανα την εξαίρεση καθώς αφορά σε καλή ευκαιρία

Είχα πριν δύο έτη περίπου, κλείσει την αγορά μέσω skroutz ενός δερματινου μπουφαν της spidi, αλλά την τελευταία στιγμή με ειδοποίησαν ότι δεν υπήρχε το νούμερο και μου είχε μείνει η προστασία πλάτης βερεσέ (δεν την άλλαξα ποτέ γιατί έλεγα όλο και κάποια στιγμή θα τη χρησιμοποιήσω)

Χθες είδα αυτήν την προσφορά και δεν αντιστάθηκα, το δοκίμασα και μετά από δύο χρόνια η πλάτη θα βρει το ταίρι της.
Επίσης η ποιότητα του είναι εξαιρετική και στην τιμή της προσφοράς, ενώ δεν είναι λίγα, το κάνει πιο προσιτό.

https://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/endysh/mpoyfan/dermatina/13528-spidi-mpoyfan-mhxanhs-mack-andriko-dermatino-mayro-026

doctoras
30/11/2024, 14:25
Καλορίζικο μου αρέσουν τα προιοντα της spidi το είχα δει και εγώ το συγκεκριμένο τζάκετ
Πρέπει να είναι σχετικά ελαφρύ

Dimmanoukas
30/11/2024, 14:30
Ευχαριστώ, μάλλον είναι σχετικά βαρύ, αλλά επ'ουδενι δεν με προβλημάτισε.

Βέβαια το νούμερο μου ήταν ένα μεγαλύτερο από αυτό που δοκίμασα και πρέπει να έρθει από Θεσσαλονίκη, οπότε λογικά την Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου και θα δοκιμάσω το σωστό νούμερο.

Σε κάθε περίπτωση θα επανέλθω με νέες εντυπώσεις.

ratamahatta
05/12/2024, 10:09
Στον τζωρτζοπουλο έχει προσφορά αρκετά καλή σε όλα τα μποτάκια-μπότες της εταιρείας falco,όσα έχω δει από την εταιρεία είναι αρκετά ποιοτικά και αξίζει για όποιον ενδιαφέρεται

Dimmanoukas
06/12/2024, 12:07
Ήρθε το μπουφαν και είναι άψογο από κάθε άποψη.

Είναι αρκετά στιβαρό (βαρύ δερμα και όχι απλα ενα αρνάκι), πολυ διακριτικό στο στυλ οποτε μπορεί να φορεθεί και ως πιο καλό και οι προστασίες πολύ καλές.

Το μόνο μείον (αν μπορεί να το πει κάποιος) είναι ότι αφήνει μέρος του λαιμού εκτεθειμένο, οπότε και πρέπει να φορέσει κάποιος κάτι πχ κασκόλ ή λαιμουδιερα. (Είχα γλυκαθεί από το dainese το χειμερινο που έχω όπου ο λαιμός κλείνει έως ψηλά και μπαίνει κατά κάποιο τρόπο μέσα στο κράνος).

Οπότε τα νεότερα από τη χρήση του και την αντοχή του αν και πιστεύω ότι θα είναι ψογο και εκεί καθώς δείχνει πολύ ποιοτικό.

motojojo
06/12/2024, 12:17
Ήρθε το μπουφαν και είναι άψογο από κάθε άποψη.

Είναι αρκετά στιβαρό (βαρύ δερμα και όχι απλα ενα αρνάκι), πολυ διακριτικό στο στυλ οποτε μπορεί να φορεθεί και ως πιο καλό και οι προστασίες πολύ καλές.

Το μόνο μείον (αν μπορεί να το πει κάποιος) είναι ότι αφήνει μέρος του λαιμού εκτεθειμένο, οπότε και πρέπει να φορέσει κάποιος κάτι πχ κασκόλ ή λαιμουδιερα. (Είχα γλυκαθεί από το dainese το χειμερινο που έχω όπου ο λαιμός κλείνει έως ψηλά και μπαίνει κατά κάποιο τρόπο μέσα στο κράνος).

Οπότε τα νεότερα από τη χρήση του και την αντοχή του αν και πιστεύω ότι θα είναι ψογο και εκεί καθώς δείχνει πολύ ποιοτικό.

Το μοτο.τζιαρ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164307) έχει προβλέψει για σένα

Μεγειες!

Dimmanoukas
09/02/2025, 19:15
Έχοντας κάνει χρήση του μπουφάν αυτές τις ημέρες με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έχω να πω τα καλύτερα.

Κρύο δεν περνάει καθόλου και από πουθενά και είναι πιο ζεστό από το χειμερινό της dainese.

Το μπουφάν είναι το δερμάτινο της spidi mack το μοντέλο, ενώ της dainese είναι με τεχνολογία d dry το sheffield (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πλέον στα 199 ευρώ)

Το dainese είναι πολύ καλό ως αδιάβροχο καθώς σε πολύ δυνατές βροχές δεν πήρε τίποτα από νερό μέσα, ωστόσο στο πολύ κρύο είναι λίγο πιο δροσερό καθώς το ύφασμα είναι διαπνέον.

Το να τα έχει κάποιος και τα δύο είναι το ιδανικό καθώς το ένα συμπληρώνει το άλλο τέλεια

lospsi
10/02/2025, 06:44
Έχοντας κάνει χρήση του μπουφάν αυτές τις ημέρες με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έχω να πω τα καλύτερα.

Κρύο δεν περνάει καθόλου και από πουθενά και είναι πιο ζεστό από το χειμερινό της dainese.

Το μπουφάν είναι το δερμάτινο της spidi mack το μοντέλο, ενώ της dainese είναι με τεχνολογία d dry το sheffield (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πλέον στα 199 ευρώ)

Το dainese είναι πολύ καλό ως αδιάβροχο καθώς σε πολύ δυνατές βροχές δεν πήρε τίποτα από νερό μέσα, ωστόσο στο πολύ κρύο είναι λίγο πιο δροσερό καθώς το ύφασμα είναι διαπνέον.

Το να τα έχει κάποιος και τα δύο είναι το ιδανικό καθώς το ένα συμπληρώνει το άλλο τέλεια

Μπράβο, καλοφόρετο!
Μου κάνει εντύπωση πάντως που το δερμάτινο είναι πιο ζεστό από το υφασμάτινο κορντούρα. Πίστευα ότι πάντα το αντίθετο θα ισχύει...

Dimmanoukas
10/02/2025, 15:23
Και εγώ εάν δεν το δοκιμαζα δεν θα το πίστευα.

Πάντως για να μην γίνει παρανόηση όχι οτι δεν είναι ζεστό της dainese αλλά δεν είναι εξίσου με το spidi.

Σκεφτείτε ότι χρειάστηκε την Παρασκευή και το Σάββατο με τις χαμηλές αυτές θερμοκρασίες να μετακινηθώ στο ποτάμι για κανένα μισάωρο με ένα απλό πουκάμισο από μέσα λόγω εταιρικής εκδήλωσης.
Δεν ένιωσα τίποτα από κρύο σε στήθος και χέρια, πράγμα τελείως απρόσμενο.

Όταν το πιάσει βέβαια κάποιος στα χέρια του αιτιολογειται πλήρως καθώς είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο βαρύ από το dainese, πραγματικά ασήκωτο.

Ilias_83
11/02/2025, 08:09
Για την ιστορία και μόνο το Sheffield είναι Urban 4 εποχών και όχι χειμερινό.
Όπως και το Spidi Mack είναι 4 εποχών, συνεπώς η σύγκριση έχει νόημα.
Απλά έχοντας Dainese χειμερινό μου έκανε εντύπωση το να κρυώνεις.

zephyr1
11/02/2025, 10:03
Χτυπησα σημερα αυτα απο δω

https://www.bikers-world.gr/el/REVFGW082101-gantia-revit-livengood-gtx-small.html

Εκανα τα πρωτα 30 χλμ.με κρυο,φαινονται καλα,τα χερια μου αρκετα καλη θερμοκρασια,η αισθηση λογω προστασιας θελει λιγο χρονο για να τα συνηθισεις ,για να δουμε.

DoctoR_k6
11/02/2025, 10:15

https://www.bikers-world.gr/el/REVFGW082101-gantia-revit-livengood-gtx-small.html

Εκανα τα πρωτα 30 χλμ.με κρυο,φαινονται καλα,τα χερια μου αρκετα καλη θερμοκρασια,η αισθηση λογω προστασιας θελει λιγο χρονο για να τα συνηθισεις ,για να δουμε.

Την καλυτερη κινηση εκανες.
Αξιζουν τα χοντρα χειμερινα οταν καβαλας τον χειμωνα με κατω απο 9-10 βαθμους.
Εγω εχω ακομα κατι Dainese απο το 2007... :D

Manalishi
11/02/2025, 10:37

Καλοφόρετα.

Μια ερώτηση: Εχουν εσωτερική επένδυση? Εαν ναι, οταν βγάζεις το χέρι, βγαίνει και αυτή μαζί με τα δάχτυλα ή μενει στη θέση της?

zephyr1
11/02/2025, 10:40
Οχι δεν εχει.

Σας ευχαριστω.:beer:

lospsi
11/02/2025, 20:39

Μεγιές!
Πήρα σχετικά πρόσφατα τα Fusion 2 GTX που έχουν τον ίδιο μηχανισμό κλεισίματος στον καρπό. Πως σου φαίνεται? Εμένα με εκνεύρισε πολύ, δυσκολευόμουν να τα βάλω και να τα βγάλω, με αποτέλεσμα να κόψω με ψαλίδι το δέσιμο!
Επίσης, είναι ζεστά μεν αλλά αρκετά χοντρά και ογκώδη.

sanctusan
12/02/2025, 06:50
Μεγιές!
Πήρα σχετικά πρόσφατα τα Fusion 2 GTX που έχουν τον ίδιο μηχανισμό κλεισίματος στον καρπό. Πως σου φαίνεται? Εμένα με εκνεύρισε πολύ, δυσκολευόμουν να τα βάλω και να τα βγάλω, με αποτέλεσμα να κόψω με ψαλίδι το δέσιμο!

Έχω νομίζω ακριβώς τα ίδια.
Ο μηχανισμός είναι όντως εκνευριστικός αλλά όχι σε σημείο να τον κόψω.
Είναι ωραία για σπορ χειμερινή χρήση, όχι τόσο ζεστά αλλά όχι τόσο χοντρά.
Έχω ένα ζευγάρι Deinese που είναι τέρατα από ζέστη και πάρα πολύ χοντρά, πολύ δύσκολα στη χρήση αλλά ικανά και στους μείον.

zephyr1
12/02/2025, 11:06
Μεγιές!

Ευχαριστω.
Κοιτα το γαντι ειναι γενικα χοντροκομμενο λογω της προστασιας,οποτε και η αισθηση ειναι λιγο αναισθητη,μολις δουλεψουν λιγο φανταζομαι θα στρωσουν.Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το συστημα κλεισιματος αλλα μοιαζει να μην αλλαζει αν το κοψεις,δεν με προβληματισε να σου πω την αληθεια.
Αυτο που με προβληματισε ειναι το βραδυ που εκανα την διαδρομη της επιστροφης και πρεπει να ειχε γυρω στους 6 βαθμους ,εκει αρχισαν να παγωνουν τα χερια μου,τα περιμενα πιο ζεστα.
Να τα λεμε κι αυτα ,μην μας ζητησει κανεις το λογο μετα...:)

aris19
13/02/2025, 16:19
Αυτές τις μέρες με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γνωστή αλυσίδα εξοπλισμού αναβάτη-μοτοσυκλέτας έχει 22% έκπτωση σε επιλεγμένα μοντέλα ενδοεπικοινωνίας Cardo. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια αναζήτηση. Μάλλον θέλουν να χωρίσει κόσμος :lol:

Road Pirat
13/02/2025, 18:02
Όλα έχουν την έκπτωση, πρέπει να είναι από την αντιπροσωπεία και όχι από συγκεκριμένο κατάστημα

aris19
13/02/2025, 18:34
Όλα έχουν την έκπτωση, πρέπει να είναι από την αντιπροσωπεία και όχι από συγκεκριμένο κατάστημα
Αν είναι έτσι πάσο, εγώ το είδα σε Instagram story εργαζομένου στο κατάστημα και είπα να ενημερώσω, δεν το έψαξα περαιτέρω.

Dans1989
18/03/2025, 21:35
MACNA MUNDIAL
Νομίζω ότι είναι τρομερή τιμή για το συγκεκριμένο jacket.
https://www.outletmoto.com/en/macna-mundial-jacket-p-9238.html

ratamahatta
22/03/2025, 10:47
Μετά από 15+χρόνια η μπότες βγήκαν off, ξεκόλλησε ο πάτος , ρώτησα σε τσαγκαράδικο αλλά μου είπε 40€ καθώς έχουν πολυκαιρισμένο φυσιολογικά
Ήταν της forma και σε ομαδική παραγγελία είχαν βγει στο 50ρικο.
Βρήκα όμως στο FC-Moto 2nd choice μπότες της boggoto, γερμανική εταιρεία κατασκευής ειδών αναβάτη, έχουν 2 μικρα σημάδια , στο νούμερο μου στα 57€, not bad.
460861

Nomand
28/03/2025, 12:46
Μετά από 15+χρόνια η μπότες βγήκαν off, ξεκόλλησε ο πάτος , ρώτησα σε τσαγκαράδικο αλλά μου είπε 40€ καθώς έχουν πολυκαιρισμένο φυσιολογικά
Ήταν της forma και σε ομαδική παραγγελία είχαν βγει στο 50ρικο.
Βρήκα όμως στο FC-Moto 2nd choice μπότες της boggoto, γερμανική εταιρεία κατασκευής ειδών αναβάτη, έχουν 2 μικρα σημάδια , στο νούμερο μου στα 57€, not bad.
460861

Η fc moto έχει 2ης διαλογής η ελαφρώς μεταχειρισμένα προϊόντα, συγνώμη αλλά δεν το έχω καταλάβει γιατί αυτό ρωτάω
Ευχαριστώ

ratamahatta
28/03/2025, 13:30
Η fc moto έχει 2ης διαλογής η ελαφρώς μεταχειρισμένα προϊόντα, συγνώμη αλλά δεν το έχω καταλάβει γιατί αυτό ρωτάω
Ευχαριστώ
Στη ουσία είναι ελαττωματικό, γρατσουνιά ή κάποιο σημάδι παραμένοντας όμως χρηστικό

ratamahatta
01/04/2025, 13:41
Παρέλαβα σήμερα τις μπότες, ελαττωματικές 2rd choice item,σαν ποιότητα φαίνονται καλές μ καλές προστασίες για την κατηγορία τους, επίσης μπορείς να περπατήσεις δεν είναι άκαμπτες
Ο χρόνος θα δείξει τα υπόλοιπα
Στις φωτό φαίνονται ότι μπόρεσα να διακρίνω ως ελάττωμα
461143
461144
461145
Εχω κυκλώσει τα σημεία
Για τ χρήματα που έδωσα 55€+10€ μεταφορικά νομίζω είναι πολύ τίμια επιλογή

υγ δεν κατάλαβα ότι δεν περιλαμβάνει τις ξύστρες αλλά οκ

ratamahatta
09/04/2025, 10:55
update
Μετά από επικοινωνία με fc moto θα μου σταλούν οι ξύστρες καθώς έπρεπε να περιλαμβάνονται στο πακέτο

Nomand
05/05/2025, 18:15
Ακολουθώντας την αγορά του φίλου ratamahatta αγόρασα τα γάντια από την παραπάνω εταιρία bogotto που ούτε και εγώ την γνωρίζω, είναι πραγματικό δέρμα και έχουν καλή εφαρμογή και τα δίνει και ως αδιαβροχα
Κόστος 59 ευρω, θα δείξει στην πρώτη βόλτα αν αξίζουν
462092

grinderx
05/05/2025, 21:02
Ακολουθώντας την αγορά του φίλου ratamahatta αγόρασα τα γάντια από την παραπάνω εταιρία bogotto που ούτε και εγώ την γνωρίζω, είναι πραγματικό δέρμα και έχουν καλή εφαρμογή και τα δίνει και ως αδιαβροχα
Κόστος 59 ευρω, θα δείξει στην πρώτη βόλτα αν αξίζουν
462092
Μεγειά. Αν έχω καταλάβει σωστά η Bogotto μάλλον είναι μάρκα του fc-moto