View Full Version : Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
Αυτό δεν είναι στην πόλη ρέι :-)
doctoras
24/08/2023, 17:57
Τι δεν είναι;
Να κάνουμε και καμία βόλτα τα μηχανάκια φίλος
Γενικά καλή περίπτωση είναι σποτς που θα έχεις δίπλα τα μηχανάκια και πάνω σε αυτό υπάρχουν πολλές επιλογές, ειτε σε ορθαδικο σε σταντ ειτε καθήσταδικο
Ότι θετε όμως
Ψιτ, καρντάσια...
Παίζει να είμαι Θεσσαλονίκη για το άνοιγμα της Δ.Ε.Θ.
Δεν κανονίζετε τίποτα για Κυριακή 10/09 πρωί - μεσημέρι πριν με πάρει πάλι η κατηφόρα για Αθήνα;
:beer:
Τελικά μιας και οι περισσότερες προτάσεις συγκλίνουν,το κλείνουμε για Παρασκευή βράδυ στο Le Monde.Απο τις εννέα και μετά,όσοι πιστοί προσέλθετε!
doctoras
24/08/2023, 21:31
Τελικά μιας και οι περισσότερες προτάσεις συγκλίνουν,το κλείνουμε για Παρασκευή βράδυ στο Le Monde.Απο τις εννέα και μετά,όσοι πιστοί προσέλθετε!
:a10:
doctoras
24/08/2023, 22:12
Ψιτ, καρντάσια...
Παίζει να είμαι Θεσσαλονίκη για το άνοιγμα της Δ.Ε.Θ.
Δεν κανονίζετε τίποτα για Κυριακή 10/09 πρωί - μεσημέρι πριν με πάρει πάλι η κατηφόρα για Αθήνα;
Με το καλό να μας έρθεις!
εγώ δυστυχώς έχω οικογενειακές υποχρεώσεις εκείνο το ΣΚ. Την Παρασκευή θα μπορούσα αν βόλευε
Με το καλό να μας έρθεις!
εγώ δυστυχώς έχω οικογενειακές υποχρεώσεις εκείνο το ΣΚ. Την Παρασκευή θα μπορούσα αν βόλευε
Σάββατο πρωί θα ξεκινήσω από Αθήνα και Κυριακή μεσημέρι από Θεσσαλονίκη, είναι λίγο tight το πρόγραμμα :/
Dr.Monty
25/08/2023, 08:44
πρόταση
https://maps.app.goo.gl/NE5U24M8mAPcFSm49?g_st=ic
Ωραιο σποτ. Ημουν σε διπλανο μαγαζί προχθες το βραδυ και η θερμοκρασία ηταν φανταστική. Δεν ηξερα οτι μαζεύει μηχανοβιους. Εχει φωτογραφίες με οργανωμένους
Εγώ έλεγα έλεγα αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο: Κανόνισε η σύντροφος κάτι για Παρασκευή βράδυ, οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω.
Θωμά για 10 Σεπτέμβρη έχω κλείσει για το σχολείο του Χούντρα και από το πρωί θα είμαι εκεί. Αν γίνεται Σάββατο θα είμαι σίγουρα.
doctoras
25/08/2023, 10:59
Σάββατο πρωί θα ξεκινήσω από Αθήνα και Κυριακή μεσημέρι από Θεσσαλονίκη, είναι λίγο tight το πρόγραμμα :/
Αυτό είναι ταξίδι αστραπή.
Η Θεσσαλονίκη θέλει χρόνο να σε πάμε σε ωραία μέρη να ψηθεις
doctoras
25/08/2023, 11:05
Ωραιο σποτ. Ημουν σε διπλανο μαγαζί προχθες το βραδυ και η θερμοκρασία ηταν φανταστική. Δεν ηξερα οτι μαζεύει μηχανοβιους. Εχει φωτογραφίες με οργανωμένους
Θέλετε μια αλλά σποτ για μελλοντική χρήση(τσεκάρετε φωτο)
https://maps.app.goo.gl/vLMNGJCQWfPg5fiC8?g_st=ic
https://maps.app.goo.gl/6dpLHtzecSrrDozz6?g_st=ic
Αυτό είναι ταξίδι αστραπή.
Η Θεσσαλονίκη θέλει χρόνο να σε πάμε σε ωραία μέρη να ψηθεις
Με τη NaNCy θα ανέβω, όχι δα κι αστραπή :bawl:.
doctoras
25/08/2023, 11:20
Με τη NaNCy θα ανέβω, όχι δα κι αστραπή :bawl:.
Έλα ρε μηχανοκίνητος; Ωραίος!
Θέλετε μια αλλά σποτ για μελλοντική χρήση(τσεκάρετε φωτο)
https://maps.app.goo.gl/vLMNGJCQWfPg5fiC8?g_st=ic
https://maps.app.goo.gl/6dpLHtzecSrrDozz6?g_st=ic
Ναι αυτά είναι καλή φάση, δίπλα τα μηχανάκια να χαζεύει και λίγο ο ένας του άλλου :a013:
Δεν ηξερα οτι μαζεύει μηχανοβιους.
Μαζευει οσους ντρεπονται να πανε διπλα στο Harley Bar..
Σήμερα το βραδάκι λοιπόν :beer:
Χρήστο δεκτές όλες οι προτάσεις για να έχουμε περισσότερες επιλογές στο μέλλον :beer:
Θωμά αν έχεις διάθεση και χρόνο το Σάββατο το βράδυ ή το απόγευμα θα ήθελα πολύ να τα πούμε, δυστυχώς την Κυριακή δεν μπορώ :beer:
Dr.Monty
25/08/2023, 13:32
Μαζευει οσους ντρεπονται να πανε διπλα στο Harley Bar..
Στο Harley ήμουν...
Στο Harley ήμουν...
Ξεδιάντροπε :lol:
Μέσα και ο φίλος μου Χρήστος - tsakgr για σήμερα :beer:
Αν πάω πρώτος ως συνήθως, θα είμαι μέσα και επάνω όπως την προηγούμενη φορά μάλλον παιδιά, στον κλιματισμό, γιατί δε βλέπω να μας σώζει ούτε το αεράκι σήμερα :lol:
Άλλο ένα τετραωράκι κύλησε όμορφα με καλή παρέα και δροσερό αεράκι :)
Από αριστερά προς τα δεξιά Tsber, Tsakgr, Azar41 και Μαρία, SeniorCanardo, Doctoras, Nitse3, Dumutrus :beer:
445572
Το ταξίδι του Πάρη με μοτοσικλέτα από την Πελοπόννησο μέχρι την πόλη μας ήταν η καλύτερη αφορμή για συνάντηση - ευχαριστούμε και πάντα τέτοια όμορφα!
karellen
26/08/2023, 10:44
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια! :beer:
Άλλο ένα τετραωράκι κύλησε όμορφα με καλή παρέα και δροσερό αεράκι :)
Από αριστερά προς τα δεξιά Tsber, Tsakgr, Azar41 και Μαρία, SeniorCanardo, Doctoras, Nitse3, Dumutrus :beer:
445572
Το ταξίδι του Πάρη με μοτοσικλέτα από την Πελοπόννησο μέχρι την πόλη μας ήταν η καλύτερη αφορμή για συνάντηση - ευχαριστούμε και πάντα τέτοια όμορφα!
Ωραίοι, πάντα τέτοια! :beer:
Ο Θωμάς δεν σας πρόλαβε τελικά, βλέπω
Παίδες ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα, ευελπιστώ να τα ξαναπούμε στην ετήσια!
Ωραίοι, πάντα τέτοια! :beer:
Ο Θωμάς δεν σας πρόλαβε τελικά, βλέπω
O Θωμάς έρχεται σε δύο εβδομάδες και ως τότε αναμένουμε!
Παίδες ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα, ευελπιστώ να τα ξαναπούμε στην ετήσια!
Με το καλό :)
Φου φου, ένα δύο, test test...
Αγαπητό κλιμάκιο συμπρωτευούσης,
Τελικά η guest εμφάνιση θα γίνει με το μεγάλο τρένο (Hellenic Train) και όχι το μικρό (NaNCy) :D.
Φτάνω Σάββατο κατά τις 12:00, φεύγω Κυριακή στις 18:15.
Άμα ψήνεστε για μπουγάτσα με McGyver Σαββατόβραδο, name the time and the place σε walking distance (~5km) πέριξ της Δ.Ε.Θ.
Τα φιλιά μου!
Τελικά η guest εμφάνιση θα γίνει με το μεγάλο τρένο (Hellenic Train) και όχι το μικρό (NaNCy) :D.
Άμα ψήνεστε για μπουγάτσα με McGyver Σαββατόβραδο, name the time and the place σε walking distance (~5km) πέριξ της Δ.Ε.Θ.
Τα φιλιά μου!
Τέλεια, καλώς να μας έρθεις!
Εγώ προτείνω μηδενική walking distance, ποτάκι - καφεδάκι στον πύργο του ΟΤΕ μέσα στη ΔΕΘ που περιστρέφεται κιόλας για να σου κάνουμε ταυτόχρονα ξενάγηση από ψηλά :lol:
Το Σάββατο βέβαια συνήθως έχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά αυτό κανονίζεται.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στη γύρω περιοχή!
Dr.Monty
29/08/2023, 10:04
Τα φιλιά μου!
Θωμά 5χλμ απο την ΔΕΘ έχουμε βγει στα περίχωρα.
Πες μας τι προτιμας για να σκεφτουμε. Καφέ μπυρα φαι τσιπουρα κτλ
Εκεινο το σκ θα ειμαι μεταξυ ταξιδιών, αλλα οπως φαινεται τωρα κατα 90% θα ειμαι παρων
doctoras
29/08/2023, 10:27
Τα φιλιά μου!
το νανσάκι θα φτάσει σίγουρα, το italian-hell train με τα γαμάτα συστήματα πλοήγησης και τους σταθμάρχες με τεφτέρι κράτα επιφυλάξεις (και τίποτα ξηρά τροφή - είδη ανάγκης) :D
είναι ΣΚ παιδικών πάρτι οπότε δεν θα τα καταφέρω, την επόμενη φορά
Τέλεια, καλώς να μας έρθεις!
Με το καλό να σας βρω :beer:.
:lol:
Πες μας τι προτιμας για να σκεφτουμε. Καφέ μπυρα φαι τσιπουρα κτλ
Και καφέ πίνω, και τρώω, και μπύρα πίνω, αρκεί να είναι παγωμένη και χωρίς αλκοόλ.
Τσίπουρο άνευ δε νομίζω ότι υπάρχει :D.
Εγώ καμιά φάτσα θέλω να δω και να πούμε καμιά κουβέτα, θα ήμουν ευτυχής και με μια μπύρα και σάντουιτς στο χέρι σε παγκάκι πάρκου.
doctoras
29/08/2023, 11:52
Μάνο στο βόρειο τμήμα της πόλης. Δυτικά και ανατολικά είσαι εντός πολεοδομικού
Θωμά στην μακεδονία(την ελληνική ντε:D) τα λέμε γράπες
SeniorCanardo
29/08/2023, 13:13
Ο άνθρωπος παρέα ψάχνει όχι να γίνει "νταούλι" από τα "τσπρα". :a33:
Μιλάμε για το Σάββατο 09-09 και Κυριακή 10-09, σωστά;
Υπενθυμίζω, ότι είναι τα εγκαίνια το Σάββατο, όποτε "παραδοσιακά" υποθέτω πως θα γίνει και κάνα "ψιλό-μπαχάλακι", όποτε αν δεν γουστάρετε το "αφέψημα" σας συνοδεία δακρυγόνου, μάλλον καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι περιοχές πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης.
Πολύ πιθανόν να τα καταφέρω και εγώ, αλλά θα το ξέρω τελευταία στιγμή.
Dr.Monty
29/08/2023, 21:27
Υπενθυμίζω, ότι είναι τα εγκαίνια το Σάββατο, όποτε "παραδοσιακά" υποθέτω πως θα γίνει και κάνα "ψιλό-μπαχάλακι", όποτε αν δεν γουστάρετε το "αφέψημα" σας συνοδεία δακρυγόνου, μάλλον καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι περιοχές πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης.
Ο Senior εκανε την πιο σωστη παρατήρηση. Να το θυμόμαστε. Αν και πέρυσι δεν άνοιξε ρουθούνι.
Ο Senior εκανε την πιο σωστη παρατήρηση. Να το θυμόμαστε. Αν και πέρυσι δεν άνοιξε ρουθούνι.
Σωστός ο Κώστας όντως, επίσης λόγω εγκαινίων ο πύργος του ΟΤΕ που πρότεινα θα είναι μάλλον προβληματική επιλογή.
Τι θα λέγατε για συνάντηση στον Ξαρχάκο που είναι σε απόσταση ασφαλείας και μετά να είτε να κάτσουμε εκεί είτε να πάμε κάπου γειτονικά αν υπάρχει θέμα ταραχών;
Dr.Monty
30/08/2023, 11:26
Σωστός ο Κώστας όντως, επίσης λόγω εγκαινίων ο πύργος του ΟΤΕ που πρότεινα θα είναι μάλλον προβληματική επιλογή.
Τι θα λέγατε για συνάντηση στον Ξαρχάκο που είναι σε απόσταση ασφαλείας και μετά να είτε να κάτσουμε εκεί είτε να πάμε κάπου γειτονικά αν υπάρχει θέμα ταραχών;
Νομίζω αυτο που προτεινεις ειναι αρκετα ασφαλές. Οτι ειναι να γινει θα γινει προς τα πανω (πανεπιστημιο). Προς τα κατω (Ξαρχακο) δεν ειχε ποτε προβλημα.
Νομίζω αυτο που προτεινεις ειναι αρκετα ασφαλές. Οτι ειναι να γινει θα γινει προς τα πανω (πανεπιστημιο). Προς τα κατω (Ξαρχακο) δεν ειχε ποτε προβλημα.
Θωμά έχεις πάρει πρέφα που έρχεσαι;
Τέτοιο action τύφλα να 'χει το Λος Άντζελες :lol:
Μπορεί να έρθεις με το τραίνο τελικά αλλά το κράνος δεν το γλιτώνεις!
Θωμά έχεις πάρει πρέφα που έρχεσαι;
Τέτοιο action τύφλα να 'χει το Λος Άντζελες :lol:
Μπορεί να έρθεις με το τραίνο τελικά αλλά το κράνος δεν το γλιτώνεις!
Κι εδώ L.A. είμαστε Παντελή, Lekanopedio Attikis.
:lol:
doctoras
31/08/2023, 12:49
Φέτος θα είναι καλά…θα έχει λαό για τις ταυτότητες του σατανα :)
Μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα πολιτικό δρώμενο in our fair city μέχρι και την Κυριακή οπότε μάλλον θα έχουμε ηρεμία Θωμά.
Είχα προτείνει Ξαρχάκο για αρχική συνάντηση και μετά είτε να κάτσουμε εκεί, είτε να διαλέξουμε κάτι στη Νίκης ή όπου αλλού θέλει να προτείνει κάποιος.
Οι επιλογές είναι δεκάδες :beer:
Ωραία, Ξαρχάκο (https://goo.gl/maps/Gz89zMR3Ws2K8Dsq8).
Σάββατο, 9 Σεπτέμβρη, κατά τις 19:00 είναι καλά να ξεκινήσουμε;
Παντελή, σου απαντώ στο π.μ. σου και σου στέλνω και το κινητό μου.
rainmike
07/09/2023, 14:45
Για ποτε?
Για ποτε?
Σάββατο, το πρόσθεσα :)
Σάββατο, 9 Σεπτέμβρη, κατά τις 19:00 είναι καλά να ξεκινήσουμε;
Παντελή, σου απαντώ στο π.μ. σου και σου στέλνω και το κινητό μου.
Άψογα, εμένα με βολεύει και θα έρθω κανονικά :a013:
Σάββατο, 9 Σεπτέμβρη, κατά τις 19:00
Bump για την αυριανή συνάντηση - Σάββατο κι απόβραδο, τέλεια θερμοκρασία και καλή παρέα στον κήπο του Ξαρχάκου.
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
Καρντάσια, δυστυχώς ο Daniel μας έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο πριν μια ώρα με ακύρωση των δρομολογίων των τρένων.
:(
Κάποια άλλη φορά...
Δεν πειράζει φίλε Θωμά, ανωτέρα βία, είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε σίγουρα από κοντά στο εγγύς μέλλον :a013:
doctoras
09/09/2023, 08:12
καλύτερα άλλη φορά, στην πόλη εδώ και 10 μέρες γίνεται το αδιαχώρητο με μποτιλιαρισμένους δρόμους και μεγάλες καθυστερήσεις παντού ==> ελλάδα 3.0 (https://www.youtube.com/watch?v=zkhprwVIeMY)
Σήμερα μπορούσα και θα ερχόμουν και εγώ, ίσως όλη αυτή η γκαντεμιά να έχει να κάνει με αυτό :lol:
dumutrus
09/09/2023, 09:36
Όχι όλο αυτό έγινε γιατί δεν μπορούσα εγώ :a48: όπως είπε και ο Χρήστος καλύτερα κάποια στιγμή με πιο χαλαρούς ρυθμούς για την πόλη.
Dr.Monty
09/09/2023, 10:42
Εγώ μπήκα να δηλώσω συμμετοχή...
Άλλη φορά Θωμά! Θα σε περιμένουμε
rainmike
09/09/2023, 19:20
Που ειστε ρε?
Που ειστε ρε?
Ρε συ πήγες τελικά;
Ήρθε κανένας άλλος;
Εγώ νόμιζα ότι ματαιώθηκε η συνάντηση επειδή η κακοκαιρία φρέναρε τον Θωμά.
Κρίμα πάντως που δεν το είδα πιο νωρίς γιατί ήμουν δίπλα!
rainmike
09/09/2023, 22:18
Ε ναι πηγα αλλα δεν ηταν κανενας.
Οποτε εφυγα.
Ε ναι πηγα αλλα δεν ηταν κανενας.
Οποτε εφυγα.
Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα γίνει τελικά η συνάντηση από όλα αυτά που διάβασα και για αυτό δεν ήρθα.
Δεν πειράζει Μιχάλη, θα ρεφάρουμε και θα έχεις και :beer: κερασμένη!
Dr.Monty
10/09/2023, 15:15
Έλα ρε και εγώ κέντρο ήμουν. Πάντως κατά τις 7 που κατέβηκα κέντρο η αστυνομία τα είχε κλείσει όλα. Από Παπαναστασίου με Εγνατία μέχρι και ΑΠΘ. Ψιλομπ@@@λο ήταν η πόλη ακόμα και με μηχανή.
Έλα ρε και εγώ κέντρο ήμουν. Πάντως κατά τις 7 που κατέβηκα κέντρο η αστυνομία τα είχε κλείσει όλα. Από Παπαναστασίου με Εγνατία μέχρι και ΑΠΘ. Ψιλομπ@@@λο ήταν η πόλη ακόμα και με μηχανή.
Όπως τα λες, μόνο τα τανκς δε βγήκανε :lol:
Την επόμενη φορά πάντως όσο είναι δυνατόν μην αφήνετε τη συμμετοχή τελευταία στιγμή, γράψτε ότι ενδιαφέρεστε και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθετε έστω και αν δεν τα καταφέρετε τελικά :beer:
Ευχαριστώ όσους παρευρέθηκαν και χαίρομαι που γνωριστήκαμε από κοντά :beer:
Από αριστερά προς τα δεξιά: SeniorCanardo, azar41, aris19, Tsber, rainmike, ptc, doctoras, dumutrus και αρχικά μαζί μας και ο Nitse3.
448586
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρώτη μας συνάντηση που οδήγησε και στις επόμενες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συναθροίσεις, θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε όλοι και ιδίως να κεράσουμε τον Μιχάλη - rainmike που του έτυχαν πολλές στραβές μαζεμένες τον τελευταίο καιρό :beer:
Προτείνω και πάλι την προπαραμονή των Χριστουγέννων επειδή είναι αργία μεν, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις δε, και το Le Monde για αρχή, με όλες τις προτάσεις ανοικτές μέχρι να καταλήξουμε σε κάτι βολικό για όλους :)
dumutrus
28/11/2023, 10:49
Πρώτα ο Θεός εγώ είμαι μέσα.
karellen
28/11/2023, 11:24
Δυνατό το Σαλλονικώτικο τημ! :beer:
Δεν δουλεύω εκείνη την ημέρα, οπότε λογικά θα μπορέσω και εγώ!
harris_x
28/11/2023, 16:27
'στ' ωραίοι :beer::beer::beer::beer:
SeniorCanardo
28/11/2023, 17:37
Ε, λογικά και εγώ θα μπορώ, αλλά αν έχεις "γιαμπονέζικο-αξιόποιστο" μηχανάκι δεν ξέρεις πότε θα χαλάσει. :bawl:
doctoras
28/11/2023, 22:28
Ωραίος Παντελή! Κάποιος πρέπει να μας ξεκουνήσει
Προπαραμονή είναι Σάββατο;
Εγώ να το πάω ένα βήμα παρακάτω και να προτείνω αντί για καφέ μπίρα, κάνα τσιπουράκι εκεί στα βολιωτικα, να γίνουμε σταφιδια και να γυρίσουμε με ταξί;
Θετε;
Ωραίος Παντελή! Κάποιος πρέπει να μας ξεκουνήσει
Προπαραμονή είναι Σάββατο;
Εγώ να το πάω ένα βήμα παρακάτω και να προτείνω αντί για καφέ μπίρα, κάνα τσιπουράκι εκεί στα βολιωτικα, να γίνουμε σταφιδια και να γυρίσουμε με ταξί;
Θετε;
Να είσαι καλά Χρήστο :beer:
Σάββατο είναι όντως η προπαραμονή και τα ουζερί στην Παλιά Σαλαμίνα παραμένουν τρία και σε απόσταση αναπνοής από το Le Monde:
Λοιπόν, στην παλιά Σαλαμίνα υπάρχουν τρία ουζερί - μεζετζίδικα, σχεδόν κολλητά το ένα με το άλλο, και όλα σωστά μαγαζιά με καλή ποιότητα.
Το πάρκινγκ είναι θέμα και οι μοτοσικλέτες θα πρέπει να μπουν ανάμεσα σε αυτοκίνητα ή σε πεζοδρόμια και μάλλον δεν θα φαίνονται.
Εκτός από το μέσα έχουν και ημι-υπαίθριους κλεισμένους με πλαστικό και με θερμάστρες.
Απόσταση αμελητέα από την παραλία - αν θέλετε μεζέ αντί για καφέ το γράφετε και αποφασίζουμε μέχρι την Τρίτη ώρα και μαγαζί :beer:
448617
https://maps.app.goo.gl/RccuKsMnKqJewCyNA
Αν θέλετε μεζεδοκατάσταση λοιπόν, είναι ουσιαστικά η ίδια μετακίνηση :)
Οι συγγενείς παρακαλάμε να ανέβουμε κι εγώ το παλεύω παντοιοτρόπως,ευελπιστώ!
Οι συγγενείς παρακαλάμε να ανέβουμε κι εγώ το παλεύω παντοιοτρόπως,ευελπιστώ!
Ευελπιστούμε κι εμείς μαζί σου για να συμπληρωθεί η παρέα :beer:
doctoras
29/11/2023, 20:16
Σας περιμένουμε Παρη!
doctoras
13/12/2023, 18:35
Οποίος ενδιαφέρεται για τα αυτοκόλλητα του moto.gr πείτε μου να τα ζητήσω συγκεντρωτικά από τον Χαρη και σε συνάντηση μας σας τα δινω
Παντελή θα παρω τα δικα σου
Οποίος ενδιαφέρεται για τα αυτοκόλλητα του moto.gr πείτε μου να τα ζητήσω συγκεντρωτικά από τον Χαρη και σε συνάντηση μας σας τα δινω
Χρηστο ξερουμε αν τα αυτοκολλητα ειναι και για την οικονομικη ενισχυση του φορουμ; Ρωταω γιατι εγω δε θα τα κανω κατι αλλα αν μενει κατι και για το φορουμ να παραγγειλω.
harris_x
13/12/2023, 18:52
Χρηστο ξερουμε αν τα αυτοκολλητα ειναι και για την οικονομικη ενισχυση του φορουμ; Ρωταω γιατι εγω δε θα τα κανω κατι αλλα αν μενει κατι και για το φορουμ να παραγγειλω.
ναι γι'αυτό τα βγάλαμε ;)
Ευχαριστούμε πολύ :beer:
harris_x
13/12/2023, 18:58
Καλό θα ήταν να γράψετε εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162825&p=3185858&viewfull=1#post3185858) για να ξέρω τι να σας στείλω ;)
ναι γι'αυτό τα βγάλαμε ;)
Ευχαριστούμε πολύ :beer:
Εμεις ευχαριστουμε για τον κοπο σας. :beer:
Θα κανω την παραγγελια στο σχετικο νημα.
harris_x
13/12/2023, 19:07
Εμεις ευχαριστουμε για τον κοπο σας. :beer:
Θα κανω την παραγγελια στο σχετικο νημα..
:)
karellen
13/12/2023, 19:11
Ναι Πέτρο.
harris_x
14/12/2023, 13:13
448586
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρώτη μας συνάντηση που οδήγησε και στις επόμενες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συναθροίσεις, θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε όλοι και ιδίως να κεράσουμε τον Μιχάλη - rainmike που του έτυχαν πολλές στραβές μαζεμένες τον τελευταίο καιρό :beer:
Προτείνω και πάλι την προπαραμονή των Χριστουγέννων επειδή είναι αργία μεν, χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις δε, και το Le Monde για αρχή, με όλες τις προτάσεις ανοικτές μέχρι να καταλήξουμε σε κάτι βολικό για όλους :)
Λόγω του ότι έχετε ορίσει τη συνάντησή σας, θα στείλω αυριο τα αυτοκόλλητα στο Χρήστο.
Έχω λάβει κάποιες παραγγελίες, αν υπάρχουν κι άλλοι που θέλετε να τα παραλάβετε στη συνάντηση αυτή, παρακαλώ γράψτε μέχρι το βράδυ στο θέμα με τα αυτοκόλλητα.
:beer::beer::beer:
Καλησπέρα παιδιά! Καθώς πλησιάζει ο καιρός, για να κανονίζουμε σιγά σιγά τι θα παιχτεί εκείνες τις ημέρες, πόσους βολεύει το Σάββατο 23 που πρότεινε ο Παντελής για την συνάντηση; Εγώ προσωπικά είμαι μέσα!
Στη συνάντηση είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, και επειδή θα είναι σαββατοκύριακο και προπαραμονή όσοι επισκεφθούν την πόλη για τις γιορτές ας το έχουν υπόψη!
Θα χαρούμε να δούμε και νέα πρόσωπα, είναι πολλά γνώριμα nicks ή λιγότερο ενεργά μέλη από Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα που δεν έχουμε γνωρίσει από κοντά :beer:
Καλησπέρα παιδιά! Καθώς πλησιάζει ο καιρός, για να κανονίζουμε σιγά σιγά τι θα παιχτεί εκείνες τις ημέρες, πόσους βολεύει το Σάββατο 23 που πρότεινε ο Παντελής για την συνάντηση; Εγώ προσωπικά είμαι μέσα!
Με βολεύει και το Σάββατο.
dumutrus
18/12/2023, 14:46
Θα προτιμούσα Παρασκεύη αλλά και Σάββατο πιστεύω θα μπορέσω να έρθω
harris_x
18/12/2023, 21:47
449136
Χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά Χάρη, δεν είχα μυαλό ούτε για μια φωτογραφία σήμερα :lol:
Να είσαι καλά και να μας ξανάρθεις - και στα επόμενα!
doctoras
19/12/2023, 08:04
Εχω πάρει τα αυτοκόλλητα, θα τα πούμε στην συνάντηση
449141
harris_x
19/12/2023, 10:20
Χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά Χάρη, δεν είχα μυαλό ούτε για μια φωτογραφία σήμερα :lol:
Να είσαι καλά και να μας ξανάρθεις - και στα επόμενα!
Παντελή χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, θα τα ξαναπούμε σύντομα.
:beer::beer::beer:
SeniorCanardo
19/12/2023, 10:42
Και εγώ γενικά θα προτιμούσα Παρασκευή μετά τη δουλειά, από το να τραβιέμαι Σάββατο, αλλά αν δεν βολεύει νομίζω πως και το Σάββατο είναι εφικτό.
dumutrus
19/12/2023, 14:55
Δυστυχώς παιδία για Σάββατο δε θα μπορέσω λόγο του ότι θα έρθουν οι κουμπάροι η Παρασκευή αμα αλλάξει κάτι είναι ακόμα διαθέσιμη.
doctoras
19/12/2023, 17:55
Για να είμαστε πιο ευέλικτοι εγώ μπορώ το Σάββατο και την Παρασκευή μπορω (αλλά μέχρι τις 6μμ).
Και Πέμπτη ακόμη μπορω αν θετε
Βρείτε την καλύτερη φορμουλα που βολευει, να βρεθούμε όμως
Λοιπόν, after popular demand η ημερομηνία της συνάντησης αλλάζει από Σάββατο 23 σε Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο γνωστό πάντα μέρος, Le Monde στην παραλία από τις 15:30 το μεσημεράκι.
Αν κάποιος μπορεί να έρθει και αργότερα όλα καλά καθώς οι προηγούμενες συναντήσεις κράτησαν το λιγότερο τρεις ώρες :beer:
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω την Παρασκευή, θα προσπαθήσω να τα καταφέρω όμως!
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω την Παρασκευή, θα προσπαθήσω να τα καταφέρω όμως!
Μακάρι να τα καταφέρεις Άρη, πέρσι η προπαραμονή που είναι αργία για τους περισσότερους έπεφτε Παρασκευή αλλά φέτος πέφτει Σάββατο οπότε, αναπόφευκτα, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα σύμπτωσης οικογενειακών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων και για τις δύο ημερομηνίες.
Όπως έγραψα και παραπάνω πάντως, δεκτές και οι guest star εμφανίσεις :D
doctoras
20/12/2023, 10:16
See you there
rainmike
20/12/2023, 12:46
Παιδια εγω δυστυχως παρασκευη μαλλον δεν θα μπορεσω ,θα μαζευτούμε ολο το
προσωπικο στην εταιρεια μετά τη δουλεια.
Παρασκευή τελειώνω αργά απ τη σχολή. Δύσκολο και για μένα, εκτός κι αν μας αφήσουν νωρίτερα λόγω τελευταίας ημέρας.
Λοιπόν, τελευταία πρόταση και μετά θα τραβήξουμε κλήρο :lol:
Για Κυριακή παραμονή μεσημεράκι τι λέτε;
Εγώ αν έρθω Κυριακή θα είναι η τελευταία μου παρουσία σε συνάντηση πριν με εκτελέσει η σύντροφος :bawl: Πέρα από την πλάκα, εγώ Κυριακή δεν μπορώ καθόλου. Το Σάββατο για εμένα ήταν ιδανικό, Παρασκευή ίσως να προλάβω μετά τη δουλειά, Κυριακή όμως με τίποτα.
Σαββατο και Κυριακη μπορω. Παραακευη θα εξαρτηθει απο τη διαθεση των καθηγητων.
doctoras
20/12/2023, 18:15
Ερώτηση για να βρούμε μερα που θα κολλήσουν όλοι
Πέμπτη μεσημέρι ή βράδυ μπορείτε;
Ερώτηση για να βρούμε μερα που θα κολλήσουν όλοι
Πέμπτη μεσημέρι ή βράδυ μπορείτε;
Εγώ μπορώ αλλά επειδή η Πέμπτη είναι πολύ κοντά πλέον, ας κρατήσουμε την Κυριακή για τελευταία εναλλακτική αν μέχρι αύριο το μεσημέρι κατά τις 12 δεν έχουμε καταλήξει:
SeniorCanardo
20/12/2023, 19:59
Από ότι κατάλαβα μόνο εγώ και Ο Δημήτρης δεν βολευόμαστε Σάββατο, αλλά με κάποια πιθανότητα να το στριμώξουμε κάπως.
Οπότε ας πάει ξανά Σάββατο και αν τα καταφέρουμε ερχόμαστε.
dumutrus
21/12/2023, 06:50
Γυρίστε το Σαββάτο αφού οι περισσότεροι μπορούν καιβόπως είπε ο Κώστας ελπίζουμε να μπορέσουμε να έρθουμε.