View Full Version : Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
Δυστυχώς δουλεύω εκείνη την ημέρα και δεν θα μπορέσω. Να στείλετε φωτογραφίες!!
doctoras
29/07/2024, 13:35
Θα είμαι επιστροφή από διακοπές αν προλάβω θα περάσω
Αν δεν προκυψει κατι μεχρι τοτε, ειμαι μεσα.
Εχω hypαρει ηδη να ξερεις!!
Θα είμαι επιστροφή από διακοπές αν προλάβω θα περάσω
Αν δεν προκυψει κατι μεχρι τοτε, ειμαι μεσα.
:beer::beer::beer:
Δυστυχώς δουλεύω εκείνη την ημέρα και δεν θα μπορέσω. Να στείλετε φωτογραφίες!!
Την επόμενη τότε γιατί σου χρωστάμε και :beer: μη ξεχνάς!
TheRegulator
29/07/2024, 14:09
:beer::beer::beer:
Την επόμενη τότε γιατί σου χρωστάμε και :beer: μη ξεχνάς!
Ελπιζω το καταστημα να προσφερει μη-αλκοολουχα και ηθικα καλλιεργημενα αφεψηματα..
Ελπιζω το καταστημα να προσφερει μη-αλκοολουχα και ηθικα καλλιεργημενα αφεψηματα..
Αν λες αυτο που το ειχαν κατι αδερφες του ελεους, νομιζω οτι εγινε μπαρμπουταδικο..
dumutrus
29/07/2024, 20:26
Δυστυχός δε θα μπορέσω γιατί από δευτέρα ξεκινάνε οι διακοπές
Καλημέρα σε όλους, με αφορμή την άφιξη του Δημήτρη - TheRegulator από την Ελβετία, συνάντηση στο γνωστό μέρος - Le Monde, τη γνωστή ώρα - εννέα το βράδυ για δροσιά, την ερχόμενη Πέμπτη 8 Αυγούστου :)
Bump για όσους κι όμως είναι ακόμα εδώ, κι αυτό το καλοκαίρι ;)
Δροσιά και καλή παρέα εξασφαλισμένη!
TheRegulator
05/08/2024, 10:17
Θα έρθει και ο κολλητουλης με το θλιμμένο σαργό.. βέβαια επειδή είναι σουτζούκι και εννοείται πως δεν δουλεύει θα πρέπει να κάνω τον ταρίφα αλλά δεν πειράζει!
Θα έρθει και ο κολλητουλης με το θλιμμένο σαργό.. βέβαια επειδή είναι σουτζούκι και εννοείται πως δεν δουλεύει θα πρέπει να κάνω τον ταρίφα αλλά δεν πειράζει!
:beer:
To αυτό :D
Θα ερθω. :beer:
Άψογα, αναμένω και για tsakgr - nick76 :beer:
TheRegulator
08/08/2024, 10:49
Πάμε hype και σας έχω και δωράκι πένα βάση ενός ποστ που έγινε προσφατα! :D
Πάμε hype και σας έχω και δωράκι πένα βάση ενός ποστ που έγινε προσφατα! :D
Ενα large για μενα.
το πετυχα; :D
TheRegulator
08/08/2024, 11:54
Ενα large για μενα.
το πετυχα; :D
Χαχα όχι! Δεν το πέτυχες! Ότι έχω πάρει είναι σε small. Αλλά αυτό είναι πιο χρήσιμο και είναι ποστ αλλουνου, δεν σχολίασα καν!
Καθόλου άσχημα για οκτώ Αυγούστου!
:beer: :beer: :beer:
455106
O Δημήτρης - Regulator είναι ο χαμογελαστός :D
Χάρηκα για τη γνωριμία παιδιά, καλή συνέχεια σε όλα!
doctoras
08/08/2024, 23:09
Το είχα στο νου μου όμως δε θα σας προλάβαινα, επέστρεψα 10μμ
Μπράβο στο οικοδεσπότη για την μαζωξη!
Στο επόμενο :beer:
TheRegulator
09/08/2024, 07:33
Καθόλου άσχημα για οκτώ Αυγούστου!
:beer: :beer: :beer:
455106
O Δημήτρης - Regulator είναι ο χαμογελαστός :D
Χάρηκα για τη γνωριμία παιδιά, καλή συνέχεια σε όλα!
Το χαζο παιδι χαρα γεματο ειναι ο Δημητρης!
Παντελη σε ευχαριστουμε για ολα!
Το είχα στο νου μου όμως δε θα σας προλάβαινα, επέστρεψα 10μμ
Μπράβο στο οικοδεσπότη για την μαζωξη!
Στο επόμενο :beer:
Το χαζο παιδι χαρα γεματο ειναι ο Δημητρης!
Παντελη σε ευχαριστουμε για ολα!
TheRegulator
09/08/2024, 17:52
Καλως ήρθες στην παρέα μας Σταύρο "thatslowMF"…
Οπως σου είπα μας έλειπε ένας θλιμμένος σαργος…
Παιδιά ο Σταύρος είναι ο μαλλιάς δίπλα στο χαζοχαρούμενο της φωτογραφίας
ThatSlowMF
09/08/2024, 17:57
Χαιρετώ και εγώ λοιπόν με τον θλιμμένο σαργό μου. Καλώς σας βρήκα είμαι ο μαλλιάς πίσω από το πορτατίφ
doctoras
09/08/2024, 18:08
:welcome:
Αν ενδιαφέρεται κανείς για καφέ πρωί Κυριακής
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151110&p=3219790&viewfull=1#post3219790
doctoras
31/08/2024, 08:56
εκτός απροόπτου είμαι οκ,
πρόταση αντί για θεσσαλονίκη δεν τσουλάμε μεχρι νέους επιβάτες για τον καφέ και πίσω?
εκτός απροόπτου είμαι οκ,
πρόταση αντί για θεσσαλονίκη δεν τσουλάμε μεχρι νέους επιβάτες για τον καφέ και πίσω?
Χρίστο η πρόσκληση είναι για την πίστα στο Ρύσιο. Θα πάμε με έναν φίλο 10-1. Εγώ θα μπω κιόλας.
Κοινωνικές υποχρεώσεις για εμένα δυστυχώς...
doctoras
31/08/2024, 11:47
Χρίστο η πρόσκληση είναι για την πίστα στο Ρύσιο. Θα πάμε με έναν φίλο 10-1. Εγώ θα μπω κιόλας.
Ωχ ναι δεν το κατάλαβα, αν βγω μια βολτίτσα θα περάσω για ένα γεια
Dr.Monty
31/08/2024, 19:16
Εγώ θα περάσω κατά τις 11 12 για κάνα καφεδάκι
harris_x
03/09/2024, 19:03
Κύριοι αύριο θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.
Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεμπερδέψω νωρίς οπότε δε θα σας ταλαιπωρήσω αυτή τη φορά :beer:
doctoras
03/09/2024, 22:50
Εγώ θα επιστρέψω από ταξίδι μεσημέρι, όποτε δες το πρόγραμμα σου ίσως να βολέψει να πιούμε ένα καφεδάκι
dumutrus
03/09/2024, 23:38
Χάρη δες πως θα κυλίσει η μέρα και αν σου βγεί ενημέρωσε μήπως σε δούμε έστω και λίγο.
harris_x
04/09/2024, 05:46
Όταν δω πώς πάει, θα ενημερώσω :beer:
SeniorCanardo
04/09/2024, 12:25
Πιθανότατα και εγώ να μπορέσω.
Όσο πιο σύντομα ενημερώσεις και όσο πιο κοντά στο κέντρο η συνάντηση, αυξάνονται οι πιθανότητες.:bawl:
harris_x
04/09/2024, 13:03
Τελικά δε βγαίνει με τίποτα :(
Θα σας δω την επόμενη φορά.
Τελικά δε βγαίνει με τίποτα :(
Θα σας δω την επόμενη φορά.
Θα σε περιμένουμε Χάρη :beer:
dumutrus
04/09/2024, 14:55
Με το καλό να μας ξανα έρθεις.
Κυριακη 10:00-13:00 θα ειμαι στην πιστα καρτ στο Ρυσιο. Σε περιπτωση που θελει να περασει κανεις για καφεδακι (ή και να μπει). :beer:
doctoras
12/09/2024, 09:58
Τέντα το πας το Ρύσιο τελευταία..!
Θα πρέπει να καλύπτεις πολλά χατίρια πισω :)
Ωραίος!
Αν βγω θα κάνω πέρασμα
TheRegulator
12/09/2024, 11:10
Κυριακη 10:00-13:00 θα ειμαι στην πιστα καρτ στο Ρυσιο. Σε περιπτωση που θελει να περασει κανεις για καφεδακι (ή και να μπει). :beer:
Πετρο πηρες ποσοστα στην πιστα γιατι Σερρες δεν μας εκανες την τιμη ναουμεξερωγω!
Τέντα το πας το Ρύσιο τελευταία..!
Θα πρέπει να καλύπτεις πολλά χατίρια πισω :)
Ωραίος!
Αν βγω θα κάνω πέρασμα
Με εμπνέει το μηχανάκι. :)
Μακάρι να βολέψει.
Πετρο πηρες ποσοστα στην πιστα γιατι Σερρες δεν μας εκανες την τιμη ναουμεξερωγω!
Φίλε άμα είχε τέτοια πρόγνωση για τότε... και περπατώντας θα ερχόμουν.
455709
Σαββατο μεσημερακι (μετα το φαγητο) θα ειμαι παλι Ρυσιο. Καπου 14:30-18:00 χονδρικα.
Dr.Monty
19/09/2024, 14:30
Και εγω!
Καλημέρα σε όλους, την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, προτείνω συνάντηση στο Ciel Bar στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης για να αλλάξουμε παραστάσεις :)
Είναι πολύ κοντά στο Le Monde, έχει χώρο στάθμευσης και προσεγγίζεται εύκολα στρίβοντας προς την Παραλία στο ύψος του φαναριού της Μπότσαρη ή πιο πίσω, με όμορφη θέα στην πόλη πάνω στο κύμα:
https://tinyurl.com/yxaevhvb
Όσοι πιστοί προσέλθετε και δηλώστε το αν έχετε την καλοσύνη ώστε να δω αν χρειαστεί κάποια κράτηση λόγω ημέρας!
Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και δύο πλάνα για την επόμενη βόλτα Θεσσαλονίκης, αν έχετε κάποια δικά σας που θα θέλατε να προτείνετε, εννοείται είναι ευπρόσδεκτα :beer:
doctoras
30/09/2024, 07:20
η παρασκευή με βολεύει ως μέρα με τα επαγγελαματικά.
το απόγευμα μετά τις δραστηριότητες των παιδιών, μπορώ να είμαι στο καφέ 8:30 (αν σας βολεύει ή ώρα).
Καλημέρα σε όλους, την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, προτείνω συνάντηση στο Ciel Bar στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης για να αλλάξουμε παραστάσεις :)
Είναι πολύ κοντά στο Le Monde, έχει χώρο στάθμευσης και προσεγγίζεται εύκολα στρίβοντας προς την Παραλία στο ύψος του φαναριού της Μπότσαρη ή πιο πίσω, με όμορφη θέα στην πόλη πάνω στο κύμα:
Όσοι πιστοί προσέλθετε και δηλώστε το αν έχετε την καλοσύνη ώστε να δω αν χρειαστεί κάποια κράτηση λόγω ημέρας!
Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και δύο πλάνα για την επόμενη βόλτα Θεσσαλονίκης, αν έχετε κάποια δικά σας που θα θέλατε να προτείνετε, εννοείται είναι ευπρόσδεκτα :beer:
Παιδιά δεν έβαλα ώρα γιατί είχα στο μυαλό τη συνηθισμένη ώρα μας που είναι στις 9 το βράδυ, οπότε την κρατάμε και για αυτή τη συνάντηση :)
η παρασκευή με βολεύει ως μέρα με τα επαγγελαματικά.
το απόγευμα μετά τις δραστηριότητες των παιδιών, μπορώ να είμαι στο καφέ 8:30 (αν σας βολεύει ή ώρα).
Χρήστο εγώ συνήθως πηγαίνω λίγο πιο νωρίς, κατά τις 8:45 θα είμαι εκεί, αν θέλεις μπορείς να περάσεις στις 8:30 ή και πιο νωρίς από το μαγαζί και να πάμε μαζί, όπως σε βολέψει!
Εγώ μέσα!
Τέλεια, σου χρωστάμε και κέρασμα εσένα :beer:
SeniorCanardo
30/09/2024, 11:57
Χλωμό, με κόβω, αλλά θα ενημερώσω εκ νέου κατά Πέμπτη μεριά. :wave2:
doctoras
30/09/2024, 12:38
Χρήστο εγώ συνήθως πηγαίνω λίγο πιο νωρίς, κατά τις 8:45 θα είμαι εκεί, αν θέλεις μπορείς να περάσεις στις 8:30 ή και πιο νωρίς από το μαγαζί και να πάμε μαζί, όπως σε βολέψει!
:a10:
Μέσα είμαι, θα κατέβω με το πόδι να μπορω να πιω μια μπίρα σαν άνθρωπος, οπότε περνάω και πάμε παρέα
Έχουμε καιρό να σε δούμε, κανόνισε να έρθεις!
Τέλεια, σου χρωστάμε και κέρασμα εσένα :beer:
Mην ακούω βλακείες, τίποτα δεν χρωστάτε!
Θα είμαι Αθήνα. Καλά να περάσετε. :beer:
dumutrus
30/09/2024, 14:46
Εκτός απροόπτου και γω μέσα Χρήστο θα μπορούσα να σε πάρω και γω στον δρόμο μου είσαι.
doctoras
30/09/2024, 14:53
Πεζοπόρο κονβόι γουστάρω :lol:
Μακάρι να τα καταφέρεις Κώστα, να μας πεις από κοντά και για τις off road εντυπώσεις σου!
:a10:
Μέσα είμαι, θα κατέβω με το πόδι να μπορω να πιω μια μπίρα σαν άνθρωπος, οπότε περνάω και πάμε παρέα
Τέλεια!
Εκτός απροόπτου και γω μέσα Χρήστο θα μπορούσα να σε πάρω και γω στον δρόμο μου είσαι.
ΖΑΚΕΤΑ να πάρετε για να κάτσουμε έξω να ευχαριστηθούμε τη θέα ;)
Έχω να πάω τις μικρές στην προπόνηση αλλά μάλλον θα περάσω στο ενδιάμεσο Παντελή.
I will be there! I am looking forward meeting you, my friends!
I will be there! I am looking forward meeting you, my friends!
Ειδικά από εσένα περίμενα Γερμανικά :lol:
rainmike
03/10/2024, 13:44
Θα φερώ και εναν συναδερφο απο τη δουλεια,μολις πηρε ενα καινουριο CF 450ΜΤ και θελω λιγο να τον κραξετε για την επιλογη του:D
harris_x
03/10/2024, 13:48
Θα φερώ και εναν συναδερφο απο τη δουλεια,μολις πηρε ενα καινουριο CF 450ΜΤ και θελω λιγο να τον κραξετε για την επιλογη του:D
σαδεντρεπεσαιαληταμπουρα τστστστσσσ.... :bawl:
Ελάτε όπως είστε που έλεγε και ο Χριστόδουλος :p
*Bump*
Μέχρι στιγμής αναμένεται να δώσουν το παρών οι:
doctoras
aris19
dumutrus
Nick76
tsakgr
rainmike
CF 450ΜΤ
Tsber
+ SeniorCanardo?
TheRegulator
03/10/2024, 21:43
Εγώ θα είμαι στο dantonku και θα πιω ένα κοκτειλακι στην υγεία σας!
Υγ κυριε Παντελή όταν ήρθε ο τουρίστας δεν τον πήγατε στο σιελ…
Εγώ θα είμαι στο dantonku και θα πιω ένα κοκτειλακι στην υγεία σας!
Υγ κυριε Παντελή όταν ήρθε ο τουρίστας δεν τον πήγατε στο σιελ…
Καλά να περάσεις κι εσύ και αφού σου αρέσουν τα τίκι μπαρ και το συγκεκριμένο χρώμα, όταν μας ξανάρθεις αντί για το Ciel θα πάμε στο Blue στην Καλλιθέα :beer:
doctoras
04/10/2024, 06:57
κιαρατάδες με βάλατε να ψάχνω τι είναι τα τικι μπαρς :D
έχουμε και εμείς εδώ πάνω, ορίστε:
https://kliocruise.gr/
κιαρατάδες με βάλατε να ψάχνω τι είναι τα τικι μπαρς :D
έχουμε και εμείς εδώ πάνω, ορίστε:
https://kliocruise.gr/
Να σε δω με ομπρελίτσα στο ποτό, αυτό μόνο...
456395
Ωραία βραδιά και σύντομα δύο νέα μέλη στο φόρουμ :a013:
karellen
05/10/2024, 06:57
Πω πω κόσμος,όλα τα καλά παιδιά,πάντα τέτοιες συνάξεις εύχομαι!
Πω πω κόσμος,όλα τα καλά παιδιά,πάντα τέτοιες συνάξεις εύχομαι!
Πάρη μόνο εσύ και ο υποφαινόμενος λείπουν από τη φωτό :beer:
Και χωρίς ζακέτες τελικά αν και πλάι στο κύμα, έτσι;
TheRegulator
05/10/2024, 10:35
Πάντα τέτοια κύριοι! Να περνάτε καλά! Τα λέμε σε 2 μήνες από κοντά!
Πάντα τέτοια κύριοι! Να περνάτε καλά! Τα λέμε σε 2 μήνες από κοντά!
457537
Μου ήρθε σήμερα. Λέω να κάνω μια απόπειρα να το τοποθετήσω το Σάββατο. Έχει κανείς όρεξη να έρθει για ψυχολογική υποστήριξη; :rolleyes:
Κερνάω τις μπύρες.:beer:
doctoras
31/10/2024, 18:44
Ευθυγραμμιστήκαμε και εγω το Σάββατο θα κατάπιαστώ να εγκαταστησω το δικο μου healtech
Ευθυγραμμιστήκαμε και εγω το Σάββατο θα κατάπιαστώ να εγκαταστησω το δικο μου healtech
:a08:
Θα ερθεις ή θα ερθω; :D
RaGe_Raptor
31/10/2024, 19:37
457537
Μου ήρθε σήμερα. Λέω να κάνω μια απόπειρα να το τοποθετήσω το Σάββατο. Έχει κανείς όρεξη να έρθει για ψυχολογική υποστήριξη; :rolleyes:
Κερνάω τις μπύρες.:beer:
δουλεύει σε "ανάποδο"?
:a08:
Θα ερθεις ή θα ερθω; :D
457539
δουλεύει σε "ανάποδο"?
Συμφωνα με τα λεγομενα του Βαγγελη (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=161396&p=3141473&viewfull=1#post3141473) -που το ειχε κιολας- ναι.
RaGe_Raptor
31/10/2024, 19:48
Συμφωνα με τα λεγομενα του Βαγγελη (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=161396&p=3141473&viewfull=1#post3141473) -που το ειχε κιολας- ναι.
το διάβασα Πέτρο κ στο site τους. περιμένω εντυπώσεις!
αν θες δώσε ινφο , από που, πόσο ...
το διάβασα Πέτρο κ στο site τους. περιμένω εντυπώσεις!
αν θες δώσε ινφο , από που, πόσο ...
Ο Παπασταύρου τα εχει. Τιμες 260 ο εγκεφαλος και 40 η καλωδιωση. Εγω βρηκα σε αγγελια το πρωτο και πηρα μονο την καλωδιωση απο τον Παπασταυρου, οποτε ειμαι κατω απο τα 200 για ολο το πακετο.
Ημουν αναμεσα σε αυτο και το QS+ της ΚΤΜ, αλλα το καλο μ'αυτο ειναι οτι μπορει να βγει απο τη μηχανη και να το βαλεις στην επομενη ή να το πουλησεις οταν ερθει η ωρα της αλλαγης. Το QS+ ηθελε 350€, οποτε αφου βρεθηκε κι η περιπτωση της αγγελιας πηγα σ'αυτο. Θα γραψω εντυπωσεις οταν με το καλο το καταφερω να δουλεψει.
harris_x
11/11/2024, 14:26
Τη Δευτέρα 18/11 θα είμαι στα μέρη σας.
Ενδεχομένως ξεμπερδέψω κατά τις 13:30 οπότε ίσως μπορέσουμε να πιούμε ένα καφεδάκι ως τις 16:00.
Να φάτε και μπουγάτσα με τυρί...
harris_x
11/11/2024, 15:33
Να φάτε και μπουγάτσα με τυρί...
:lol::lol::lol:
Ενδεχομένως ξεμπερδέψω κατά τις 13:30 οπότε ίσως μπορέσουμε να πιούμε ένα καφεδάκι ως τις 16:00.
Καλώς να ορίσεις Χάρη :beer:
Αν θέλεις όντως πάντως μπουγάτσα έχει δύο ιστορικά μαγαζιά πολύ κοντά στην περιοχή που πάμε συνήθως για καφέ :D
harris_x
11/11/2024, 16:00
Καλώς να ορίσεις Χάρη :beer:
Αν θέλεις όντως πάντως μπουγάτσα έχει δύο ιστορικά μαγαζιά πολύ κοντά στην περιοχή που πάμε συνήθως για καφέ :D
To βλέπουμε ;)
doctoras
11/11/2024, 17:03
θα είμαι αθήνα επαγγελματικό :lol:
motojojo
11/11/2024, 17:24
Εσυ θα έρθεις μαζι μας.
harris_x
11/11/2024, 17:24
Εδώ είσαι: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162727&page=95&p=3229272#post3229272
Θα τα πούμε εκει ;)
doctoras
11/11/2024, 21:50
Ξέρετε ποσό θα το ήθελα, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά θα με έχουν οι συντεκνοι ολοήμερο μίτινγκ και καπάκι το βράδυ κάπου για φαι…
SeniorCanardo
13/11/2024, 10:32
Και εγώ το παλεύω.
Αν είναι προς κέντρο ειδικά, πιο εύκολα τα πράγματα.
Από μπουγάτσα δεν έχω ιδέα, δεν συμπαθώ καθόλου.:D
harris_x
13/11/2024, 10:36
Και εγώ το παλεύω.
Αν είναι προς κέντρο ειδικά, πιο εύκολα τα πράγματα.
Από μπουγάτσα δεν έχω ιδέα, δεν συμπαθώ καθόλου.:D
Ωραία είναι στο κέντρο, για πού λες;
SeniorCanardo
13/11/2024, 12:35
Ωραία είναι στο κέντρο, για πού λες;
Δεν θα βρούμε κάπου να πιούμε ένα καφέ στην "καφεδούπολη";;;;:bawl:
Εξαρτάται τι θες, που κοντά θα είσαι και με τι θα είσαι, αν χρειάζεσαι παρκάρισμα κλπ.
Το μιλάμε Δευτέρα και το φιξάρουμε, έτσι κι αλλιώς το "χωρίο" μικρό είναι.
harris_x
13/11/2024, 12:44
Δεν θα βρούμε κάπου να πιούμε ένα καφέ στην "καφεδούπολη";;;;:bawl:
Εξαρτάται τι θες, που κοντά θα είσαι και με τι θα είσαι, αν χρειάζεσαι παρκάρισμα κλπ.
Το μιλάμε Δευτέρα και το φιξάρουμε, έτσι κι αλλιώς το "χωρίο" μικρό είναι.
Όπου θέλετε, δε με πειράζει ;)
Αν δεν κανονιστεί πολύ νωρίς (ήτοι πριν τις 2) λογικά θα τα καταφέρω
harris_x
17/11/2024, 12:25
Παντελή, Κώστα, Αρη, κ.λπ, πείτε πού θα πιούμε καφέ αύριο.
Θέλω να πιστεύω ότι κατα τις 1330 θα είμαι free :winka:
dumutrus
17/11/2024, 17:20
Δυστυχώς και πάλι δε θα μπορέσω να έρθω δε θα έχω σχολάσει πριν τις 17:00 καλά να περάσετε.
Παιδιά συγγνώμη αλλά είχα εφημερία σήμερα και δεν μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα! Τελικά τι κανονίστηκε; Εγώ δεν έχω θέμα με το μέρος, όπου βολεύει τους περισσότερους!