View Full Version : ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Nik0s_Dk
25/05/2023, 08:46
Με είδα να τεσταρω την Aprilia RS 660 και να ερωτεύομαι!! Πεταλούδες να γαργαλανε το στομάχι μου και να θέλω να την κάνω δικιά μου!!
Το έχει μια φίλη και το έχω πάρει μερικές φορές.. όνειρο είναι!
Με είδα να φροντίζω μια κοπελίτσα 19-20 χρονών γιατί έκανε το λάθος να περάσε ΠΕΖΗ με πράσινο φανάρι πεζών την κηφισίας και να την χτυπάει ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙΑΣ που έκανε διήθηση (εννοείται είχε φάει το κόκκινο το προηγούμενο) .
Ελπίζω να είναι καλά , την άφησα αφού την παρέλαβε το ΕΚΑΒ.
Πούστη , έχω κρατήσει αυτόπτες, φωτογραφίες και θέση οχημάτων να τα παραδώσω στον όποιο δικηγόρο αναλάβει το κορίτσι. Δεν σου αξίζουν οι 2 τροχοί.
Φυσικά τέρμα αμήχανη στιγμή για μένα , είχα και το άγχος μην με πουν κοράκι με το ντύσιμο και την ιδιότητα.
Μου έχει τύχει κάτι ανάλογο επίσης σε φανάρι όπου παππούς με μπαστούνι πέρασε κανονικά με πράσινο πεζών (εγώ περνούσα από την απέναντι πλευρά), ποδηλάτης απλώς δεν σταμάτησε, τον έριξε κάτω και έφυγε, ΑΛΛΑ έκανα ένα σπριντ, τον βούτηξα απ' τον σβέρκο και τον έβαλα να τον σηκώσει και να του ζητήσει συγγνώμη...
Τριάντα φεύγα άνθρωπος και πήγε να ζητήσει και τα ρέστα μέχρι που πλάκωσαν οι υπόλοιποι πεζοί και οι οδηγοί και τότε "κατάλαβε" το λάθος του :rolleyes:
CorpseAlive
25/05/2023, 11:36
Μου έχει τύχει κάτι ανάλογο επίσης σε φανάρι όπου παππούς με μπαστούνι πέρασε κανονικά με πράσινο πεζών (εγώ περνούσα από την απέναντι πλευρά), ποδηλάτης απλώς δεν σταμάτησε, τον έριξε κάτω και έφυγε, ΑΛΛΑ έκανα ένα σπριντ, τον βούτηξα απ' τον σβέρκο και τον έβαλα να τον σηκώσει και να του ζητήσει συγγνώμη...
Τριάντα φεύγα άνθρωπος και πήγε να ζητήσει και τα ρέστα μέχρι που πλάκωσαν οι υπόλοιποι πεζοί και οι οδηγοί και τότε "κατάλαβε" το λάθος του :rolleyes:
Εμένα με τάραξε γιατί ήταν κοριτσάκι και είχε χλωμιάσει (της άνοιξε το κεφάλι και ήταν γεμάτη αίματα) και ο άλλος ο μλκς προσπαθούσε να δικαιολογηθεί τύπου ,έφυγα με πράσινο , πέρασε με κόκκινο και λοιπές κόμπρες, ενώ δεν είπε 1 συγνώμη ούτε ΚΑΝ έκανε κίνηση να βοηθήσει την κατάσταση.
Εμένα με τάραξε γιατί ήταν κοριτσάκι και είχε χλωμιάσει (της άνοιξε το κεφάλι και ήταν γεμάτη αίματα) και ο άλλος ο μλκς προσπαθούσε να δικαιολογηθεί τύπου ,έφυγα με πράσινο , πέρασε με κόκκινο και λοιπές κόμπρες, ενώ δεν είπε 1 συγνώμη ούτε ΚΑΝ έκανε κίνηση να βοηθήσει την κατάσταση.
Τι να πεις, απίστευτα πράγματα, μακάρι να πάνε όλα καλά!
Μία φορά στη ζωή μου "προκάλεσα" ελαφρύ ατύχημα, μεταξύ αυτοκινήτων, λόγω ελλιπούς σήμανσης και φωτισμού και το παιδί που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο μού είπε ότι τρόμαξε όταν με είδε να τρέχω αμέσως κατά πάνω του για να τον ρωτήσω αν είναι όλα καλά...θυμάμαι που έκλεισε και το παράθυρο όταν πλησίασα :lol:
Και τυπικά ούτε που έφταιγα να φανταστείς!
CorpseAlive
25/05/2023, 12:22
Τι να πεις, απίστευτα πράγματα, μακάρι να πάνε όλα καλά!
Μία φορά στη ζωή μου "προκάλεσα" ελαφρύ ατύχημα, μεταξύ αυτοκινήτων, λόγω ελλιπούς σήμανσης και φωτισμού και το παιδί που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο μού είπε ότι τρόμαξε όταν με είδε να τρέχω αμέσως κατά πάνω του για να τον ρωτήσω αν είναι όλα καλά...θυμάμαι που έκλεισε και το παράθυρο όταν πλησίασα :lol:
Και τυπικά ούτε που έφταιγα να φανταστείς!
Εμένα (επειδή ουσιαστικά ψιλοργάνωνα την κατάσταση με τους μάρτυρες τις φωτογραφίες και τις καταθέσεις όταν ήρθε το ΕΚΑΒ) με κοίταζε με μισό μάτι ο αστυνομικός με ύφος (ΡΕ ΚΟΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ) ενώ ξέρω εγώ ούτε που άφησα στοιχεία μου , μόνο σε μία φίλη της να της στείλω με Email όλο το υλικό.
Βέβαια ήμουν σχετικά εριστικός απέναντι του γιατί πολύ απλά βαριόταν να γράψει σωστά το ΔΟΤΑ, δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει κατάθεση από τους αυτόπτες και δεν έγραψε την ακριβή θέση επί του οδοστρώματος.
Στο τέλος όμως συνέταξε 3σέλιδο γιατί τον ανάγκασα.
Θα έβρισκε και τον μπελά της στο τέλος η κοπέλα που έριξε το μηχανάκι με αυτά που θα έγραφε ο γκασμάς.
Μ ειδα να περιμενω στο κοκκινο φαναρι της φειδιππιδου και να σφαζει το κοκκινο ενα vstrom με αστυνομικο και μολις αναψε πρασινο περνα και ενα busa,ξεκιναω και στη στροφη για μιχαλακοπουλου τους περναω και τους δυο και φευγω(νομιζα) μολις βγαινω μεσογειων,φαροι κακο το μπουσα και το στρομ διπλα μου,ηταν και οι δυο αστυνομικοι τελικα.
Κανε δεξια ,με βαζουν στο βενζιναδικο,κατεβαινω,βγαζω γρηγορα το κρανος να φανουν τα ασπρα μου μαλλια μου ζητανε αδεια κτλ.τα δινω,γιατι δεν αναβεις φλας μου λενε :uplate:,τους λεω οτι και να πειτε εχετε δικιο.
Με διωξανε.
DoctoR_k6
25/05/2023, 14:18
Μ ειδα να περιμενω στο κοκκινο φαναρι της φειδιππιδου και να σφαζει το κοκκινο ενα vstrom με αστυνομικο και μολις αναψε πρασινο περνα και ενα busa,ξεκιναω και στη στροφη για μιχαλακοπουλου τους περναω και τους δυο και φευγω(νομιζα) μολις βγαινω μεσογειων,φαροι κακο το μπουσα και το στρομ διπλα μου,ηταν και οι δυο αστυνομικοι τελικα.
Κανε δεξια ,με βαζουν στο βενζιναδικο,κατεβαινω,βγαζω γρηγορα το κρανος να φανουν τα ασπρα μου μαλλια μου ζητανε αδεια κτλ.τα δινω,γιατι δεν αναβεις φλας μου λενε :uplate:,τους λεω οτι και να πειτε εχετε δικιο.
Με διωξανε.
Τους περασες στην αριστερη απο Φειδιππιδου προς Μιχαλακοπουλου κ ξενερωσανε? :lol:
Εχω κανει πολλες πλακες σε αυτη την στροφη στα οργανα της ταξης...
Ακου θελανε κ φλας!!! Τι μλκς!! :bawl:
Τσαντίστηκαν που ήπιαν lipton.:tooth:
Με διωξανε.
Τους περασες στην αριστερη απο Φειδιππιδου προς Μιχαλακοπουλου κ ξενερωσανε? :lol:
Εχω κανει πολλες πλακες σε αυτη την στροφη στα οργανα της ταξης...
Ακου θελανε κ φλας!!! Τι μλκς!! :bawl:
Τσαντίστηκαν που ήπιαν lipton.:tooth:
Ηθιόν δίδαγμα: Μην τσαγιάζετε μπάτσους, θυμώνουν και κόβουν κλήσεις.....:tooth::tooth:
Nostradamus
26/05/2023, 08:37
Με είδα σήμερα να χανω τελειως την ψυχραιμια μου με εναν απαραδεκτο μαλακα με αυτοκινητο, που ξεκινησε να βριζει επειδη, εκοψα σε πορτοκαλι (που απλα δεν προλαβαιναμε) και δεν περασε με κοκκινο. Ακουσε τα καντιλια του, και ευτυχως λουφαξε αλλιως επειδη το ειχα χασει τελειως δεν ξερω που θα φταναμε.
Πραγματικα τα εχω με τον εαυτο μου, γιατι τελικα εχω πολυ θυμο μεσα μου και κατι πρεπει να κανω με αυτο.
Dimmanoukas
26/05/2023, 09:49
@Nostradsmus σε καταλαβαίνω πλήρως, απλά θέλει πολύ προσοχή και υπομονή γιατί κανενός τα νεύρα δεν είναι καλά.
Εγώ είδα τον εαυτό μου να κάνει ιώβεια υπομονή όταν σε στάση ελάχιστων δευτερολέπτων, αφήνοντας τον μικρό στον παιδικό, κάτοικος πεζός με ενημέρωσε με απειλητικό ύφος "να μην τολμήσω να ξαναπαρκαρω εκεί καθώς είναι ιδιωτικός δρόμος" (δρόμος τσιμεντένιος παράδρομος όπου οδηγεί σε πολλές κατοικίες από πολυκατοικίες και μονοκατοικιες άρα του δήμου και όχι ιδιωτικός) και απαντώντας του ότι μισό λεπτό μέχρι να πάει ο μικρός στο παιδικό, ενώ είναι πεζός και δεν τον ενοχλώ καθόλου στη διέλευση του, λέει δυνατά μπροστά στην έντρομη σύζυγο και τον μικρό "άντε με το κάθε μουνοπ@νο που την έχει δει μάγκας"
Το μόνο που με κράτησε ήταν η παρουσία του γιου μου αλλά και άλλων νηπίων και πραγματικά δαγκώθηκα για να μην αντιδράσω με οποιοδήποτε τρόπο για να μην τους γίνει εγγραφή όχι η αντιδικία αλλά ούτε και το φρασεολογιο.
Για καλή του τύχη, είχα την γυναίκα μου συνοδηγό, και δεν ήθελα να επεκταθώ όταν διασταυρωθήκαμε τρία στενά πιο κάτω...αν ήμουν μόνος μπορεί να σας έγραφα και από κανένα κρατητήριο τώρα.
Τώρα που τα γράφω και έχω ήδη ηρεμήσει, δεν θα άξιζε σε καμία περίπτωση η ενασχόληση μαζί του με οποιοδήποτε τρόπο...το θέμα όμως είναι πως μπορεί να του γίνει μάθημα το γεγονός ακόμη και δίκιο να είχε (που δεν είχε αλλά λέμε) ότι σε μια περίπτωση ειδικά με την παρουσία παιδιών δεν συμπεριφέρεται κάποιος με τέτοιο τρόπο?
atom_smasher
26/05/2023, 13:44
με είδα επιτέλους να αντικαθιστώ το χαμένο αυθεντικό κλειδί (εντάξει με είδα να πλένω και το μηχανάκι μετά από 6 μήνες και να αλλάζω λάδια επίσης) με συνολικό κόστος περίπου 50 ευρώ...Μικρή διαφορά από τα 350 που μου ζήτησε ο αντιπρόσωπος...fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
karellen
27/05/2023, 15:54
Οι απόψεις μετεφέρθησαν εδώ. (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&page=541&p=3165854#post3165854)
Με είδα να βρίσκω χαρτάκι στην τάπα του τεπόζιτου φέυγωντας από το γνωστό καφέ στα Βίλλια, με ενδιαφέρον από υποψήφιο αγοραστή!
Να σαι καλά σύντροχε όποιος και να εισαι :D :D
Ειλικρινά αυτό ήταν από τα αξιοπερίεργα
με ειδα να μην προλαβαινω να σταματησω και να σκουνταω το μπροστινο σκουτερ και να σωριαζομαι δεξια
τα γνωστα ηδη ραγισμενα.....μασκακι και καβουκι οργανων
δεν καταλαβα αν χαζευα η αν με πουλησε το μπροστινο λαστιχο
ο σκουτερακιας μου ειπε οτι κοκαλωσε μπροστα του ταριφας
α.....και μανετα φρενου:D
θελω να ευχαριστησω θερμα ολους οσους εστειλαν περαστικα και να πω οτι ειμαι μια χαρα
να πω επισης οτι αυτες οι χαζοτουμπες ειναι χρησιμες γιατι μας κανουν πιο προσεκτικους χωρις ιδιαιτερη ζημια
ευχομαι σε οποιον τυχει στραβη να ειναι μεχρι τοσο:)
Με είδα να χαίρομαι χωρίς λόγο μόνο που είδα τα 5000 χλμ. Και εις άλλα με υγεία :beer:
443977
asxetost
16/07/2023, 08:56
Με είδα να πηγαινοερχομαι στα περιξ της Αττικής λόγω δουλειάς και το μωροντερο να βλέπει ευθείες και να βάζει τα κλάματα. :cry:
Πάμε για το απεριόριστο και την τρανσάλπα μου φαίνεται.
Coyote.V
25/07/2023, 23:56
Με είδα να γυρνάω στο σπίτι χωρίς κράνος..... έπεσε το κλειδί της μπαγκαζιέρας που ήταν μέσα το κράνος, κάτω από το ντεπόζιτο και αύριο θα πρέπει να το βγάλω για να το βρω, κάπου σφήνωσε :mad: #@%$*&@@#!!
atom_smasher
31/07/2023, 16:48
Με είδα να χέζομαι ελαφρώς με τα <<σπρέι>> από τα αυτοκίνητα δίπλα μου καθώς περασανε από λιμνη που ειχε σχηματιστεί από την βροχή στην δεξια λωρίδα σε αυτό το σημείο με 2 λωρίδες μόνο της εθνικής, καθώς την ιδια στιγμή έτρωγα και από την άλλη κατευθυνση άλλο ένα. Νερό που με κάλυψε και μπήκε μέχρι και στην κουκουλα του αδιάβροχου ενω για 2 δευτερόλεπτα δεν εβλεπα μπροστά μου τίποτα..χαλαρωσα τα χέρια όταν ενιωσα την μηχανή να κλυδωνιίζεται ελαφρώς και έσφιξα τα πόδια ενστικτωδώς. Βρε τι πήγαμε να πάθουμε με τα πρωτοβρόχια και 1η μέρα σε καινούρια καθημερινή διαδρομή...
motojojo
31/07/2023, 19:00
Με είδα να μπλοκάρω στα διόδια (τα απόμενα των αφιδνων) το αυτόματο μηχάνημα πληρωμής γιατί το ηλίθιο δεν με αναγνώριζε σαν μοτοσυκλέτα!
Τελικά έκανα στην άκρη (χτύπησε και η σειρήνα που έχουν) και με όπισθεν μπήκα στη διπλανό διάδρομο την ώρα που 5-6 αυτοκίνητα ήταν εγκλωβισμένα στο συγκεκριμένο διάδρομο!
Τελικά ήρθε υπάλληλος και το ξεμπλόκαρε. Δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να μου έσυραν οι οδηγοι.
Η υπάλληλος μου είπε ότι το μηχάνημα μάλλον μπερδεύτηκε με το αυτοκίνητο που ήταν κολητά πίσω μου (ή διπλα μου) και γι'αυτό δεν έδινε εντολή πληρωμής για να ανοιξει τη μπάρα.
Δεν ξαναδοκίμασα να περάσω από τα αυτόματα.
Με είδα να μπλοκάρω στα διόδια (τα απόμενα των αφιδνων) το αυτόματο μηχάνημα πληρωμής γιατί το ηλίθιο δεν με αναγνώριζε σαν μοτοσυκλέτα!
Τελικά έκανα στην άκρη (χτύπησε και η σειρήνα που έχουν) και με όπισθεν μπήκα στη διπλανό διάδρομο την ώρα που 5-6 αυτοκίνητα ήταν εγκλωβισμένα στο συγκεκριμένο διάδρομο!
Τελικά ήρθε υπάλληλος και το ξεμπλόκαρε. Δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να μου έσυραν οι οδηγοι.
Η υπάλληλος μου είπε ότι το μηχάνημα μάλλον μπερδεύτηκε με το αυτοκίνητο που ήταν κολητά πίσω μου (ή διπλα μου) και γι'αυτό δεν έδινε εντολή πληρωμής για να ανοιξει τη μπάρα.
Δεν ξαναδοκίμασα να περάσω από τα αυτόματα.
Την παταω συχνα με τους αυτοματους πωλητες στα διοδια Ελευσινας που τις περισσοτερες φορες με πιανει ως αμαξι, ακομα και οταν ειμαι χωρις πλαινες βαλιτσες. Το ΣΚ δεν με εβλεπε καν για να με χρεωσει! :lol: Δεν υπηρχα!
Εχε υποψη σου στο τελειωμα του μηχανηματος (δεξια οπως το βλεπεις) , υπαρχει διακοπτης που πατας για να συνομιλησεις με καποιον εκπροσωπο τους. Αρκετες φορες βλεπουν το λαθος και μου διορθωνουν την τιμη αφου εχω πατησει τον διακοπτη χωρις να χρειαστει να μιλησουμε.
Υπάρχει μηχάνημα για τα διόδια για μοτοσυκλέτα;
harris_x
01/08/2023, 11:17
Υπάρχει μηχάνημα για τα διόδια για μοτοσυκλέτα;
Τα μηχανήματα που πληρώνεις με κάρτα ή μετρητά, είναι για όλα τα οχήματα.
Ειτε με το μηχανάκι ειτε με το αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Μάλλον ισχύει αυτό που είπε η υπάλληλος.
Μου έχει τύχει να με διαβάζει σαν αυτοκίνητο. Το κατάλαβα αργά βέβαια, είχα ήδη πληρώσει.
motojojo
01/08/2023, 18:00
Πρώτη φορά περνουσα. Στις αφίδνες για σιγουριά ρωτησα την υπαλληλο αν μπορώ να περνάω απο εκεί.
Φίλο μου τον έχει χρεώσει επίσης σαν αμάξι.
Υποτιθεται περνας από το αυτοματο για να τελειώνεις πιο γρήγορα, άμα είναι να πατάω κουμπάκια και να περιμένω να απαντήσει άλλος υπάλληλος, ε περνάω από τον γκισέ με τον υπάλληλο και τελειώνει η ιστορία.
Coyote.V
01/08/2023, 19:55
Πρώτη φορά περνουσα. Στις αφίδνες για σιγουριά ρωτησα την υπαλληλο αν μπορώ να περνάω απο εκεί.
Φίλο μου τον έχει χρεώσει επίσης σαν αμάξι.
Υποτιθεται περνας από το αυτοματο για να τελειώνεις πιο γρήγορα, άμα είναι να πατάω κουμπάκια και να περιμένω να απαντήσει άλλος υπάλληλος, ε περνάω από τον γκισέ με τον υπάλληλο και τελειώνει η ιστορία.
Δυστυχώς στα παράπλευρα διόδια δεν υπάρχει υπάλληλος.
PortisHead
02/08/2023, 08:54
Με ειδα να σταματαω μεσανυχτα σε βενζιναδικο σε κατασταση μισοκοιμισμενου,
να βαζει ο ανθρωπος την μανικα στο ρεζερβουαρ να γεμισει αυτοματα γιατι σκασανε μυτη 2-3 αυτοκινητα, να μην καθυστερει,
κι εγω να νομίζω πως άκουσα το χαρακτηριστικό κλικ της μανικας που τελειωσε,
να την τραβαω απότομα απο το ρεζερβουαρ,
και να τα κανω ολα πουτανα.
Ρε σεις, με τι δυναμη βγαζει καυσιμο η μανικα ?
Εσκαγε η βενζίνη σαν καταρακτης πάνω στο ρεζερβουαρ κι εκανε συντριβανι κανα μετρο.
Απο τον πανικό μου, μου πηρε 3-4 δευτερολεπτα να την ξαναβαλω μες το ρεζερβουαρ.
Μονο στα ματια δεν ειχα βενζινη, ο υπολοιπος λουτσα.
2 μερες,2 πλυντηρια και 3 μπανια μετα...ακομα αποφευγω τους καπνιστες μην γινουμε μπουρλότο απο τις αναθυμιάσεις που εκλυω.
Με ειδα να σταματαω μεσανυχτα σε βενζιναδικο σε κατασταση μισοκοιμισμενου,
να βαζει ο ανθρωπος την μανικα στο ρεζερβουαρ να γεμισει αυτοματα γιατι σκασανε μυτη 2-3 αυτοκινητα, να μην καθυστερει,
κι εγω να νομίζω πως άκουσα το χαρακτηριστικό κλικ της μανικας που τελειωσε,
να την τραβαω απότομα απο το ρεζερβουαρ,
και να τα κανω ολα πουτανα.
Ρε σεις, με τι δυναμη βγαζει καυσιμο η μανικα ?
Εσκαγε η βενζίνη σαν καταρακτης πάνω στο ρεζερβουαρ κι εκανε συντριβανι κανα μετρο.
Απο τον πανικό μου, μου πηρε 3-4 δευτερολεπτα να την ξαναβαλω μες το ρεζερβουαρ.
Μονο στα ματια δεν ειχα βενζινη, ο υπολοιπος λουτσα.
2 μερες,2 πλυντηρια και 3 μπανια μετα...ακομα αποφευγω τους καπνιστες μην γινουμε μπουρλότο απο τις αναθυμιάσεις που εκλυω.
Ευτυχώς που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο!
Αφού δεν είχαμε ανάφλεξη όλα καλά.
Προσοχή μεγάλη με κάθε είδους καύσιμα για όλους μας.
Δεν θυμάμαι βενζινά να βάζει στη μοτοσυκλέτα μου βενζίνη στο αυτόματο, αφήνοντας τη μάνικα.
Με δεδομένο ότι επιλέγω μόνο ελεγμένα ποιοτικά βενζινάδικα, βάζω επίσης ως προτεραιότητα το πόσο προσέχουν οι υπάλληλοι. Μου έχει τύχει βενζινάδικο όπου όλοι οι υπάλληλοι αφιερώνουν τον επιπλέον χρόνο και προσοχή για να στραγγίξουν τη μάνικα. Είτε τους έχουν κάνει σεμινάριο, είτε αντιγράφουν ο ένας τον άλλον. Σε άλλο, σχεδόν όλοι ήταν απρόσεχτοι και αναγκαζόμουν να καθαρίζω τη μοτοσυκλέτα από τη βενζίνη μία στις δύο φορές, ενώ δεν έκαναν καν την κίνηση να την καθαρίσουν μόνοι τους. Εννοείται ότι έκοψα το δεύτερο.
rainmike
02/08/2023, 10:46
Εγώ που είμαι τσίπης βάζω πάντα 10 ευρώ με λαμπάκι αναμμένο,οποτε και να την αφήσει στο αυτόματο δεν τρέχει
κάστανο:D
DoctoR_k6
02/08/2023, 12:18
Εχοντας εργαστει πιτσιρικας σε βενζιναδικο παντα προσεχω αν πατησε το ποσο -εκτος κ αν γεμιζω- κ αν δεν ειναι εκει εχω τον νου μου να τσεκαρω την σκανδαλη πριν βγαλω την μανικα.
Αν εχουν δουλεια πολυ τους λεω αστο βαζω εγω κ πηγαινε σε αλλους.
Οχι τπτ αλλο αλλα να προσεξω περισσοτερο.
(Δεν εννοω οτι ολοι τους ειναι απροσεχτοι)
Παλι καλα που δεν εχει καμια περιεργη φαση να τρεχεις...
PortisHead
02/08/2023, 12:37
Αφου αναθεώρησα τη γνωμη μου για την τακτική των Shell που αναγκαζουν τον αναβάτη να κατεβει κατα τον ανεφοδιασμο.
Με είδα σήμερα το πρωί να ανεβάζω πόδι στη λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη και να το κατεβάζω όταν έφτασα στον προορισμό μου στην Αγία Παρασκευή. Όλα τα φανάρια Μαραθώνος και Μεσογείων πράσινα!
karellen
05/08/2023, 12:09
Το είδα να μου 'ρχεται ακαριαία το εγκεφαλικό όταν έγειρα στο σταντ το Dax,αναμμένο ακόμα και να ακούγεται ένας φριχτός ήχος από το μοτέρ σα να κοπανάνε δύο μέταλλα. Έντρομος το σηκώνω όρθιο, τα ίδια! Το σβήνω αμέσως και αρχίζω μέσα μου τα σενάρια: κάποια βίδα θα λασκάρισε στην καμπάνα ή στο βολάν και κοπανάει έτσι.
Ξαναβάζω μπρος δεν ακουγόταν,πάω να βάλω πρώτη και βλέπω το λεβιέ να έχει κι άλλα μπόσικα κατά κάτω σα να ήθελε κι άλλα κατέβασματα!
Τι είχε γίνει: Είχε πιάσει 'νεκρά' όχι την κανονική αλλά μεταξύ 2ας και 3ης, αυτή την ιδιόμορφη που έχουν όλα τα C50 και το σασμάν ήταν σε μια κατάσταση Schrödinger,υπάρχω δεν υπάρχω δηλαδή! :lol:
harris_x
05/08/2023, 14:37
Με είδα να κάνω το Χίος-Καρδαμυλα με S1000R τουμπανιασμενο :vroum:
CorpseAlive
08/08/2023, 11:47
Με είδα να κάθομαι σαν μαλάκας κανένα πεντάλεπτο με το βλέμμα στο κενό φορώντας το δεξί ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ γάντι μου και απορώντας που έχασα το αριστερό και πως γίνεται να χάσω το ένα.
Γαμώ την ζέστα μου.
rainmike
08/08/2023, 12:03
Με είδα να κάνω το Χίος-Καρδαμυλα με S1000R τουμπανιασμενο :vroum:
Τα καλύτερα μηχανάκια έχεις ρε μπαγάσα
Daytona, bmw rr,super duke 1290 ,παρε και ενα πανιγκάλε να δέσει το γλυκο:)
Με είδα να κάθομαι σαν μαλάκας κανένα πεντάλεπτο με το βλέμμα στο κενό φορώντας το δεξί ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ γάντι μου και απορώντας που έχασα το αριστερό και πως γίνεται να χάσω το ένα.
Γαμώ την ζέστα μου.
Έχω ενα αριστερό που κάθεται αν το θές,επίσης καινούργιο!:)
Nostradamus
08/08/2023, 14:26
Έχω ενα αριστερό που κάθεται αν το θές,επίσης καινούργιο!:)
Να μην τον πιάνει και το μάτι ? Να φοράει ένα και ένα ?
Γαμώ την ζέστα μου.
Κλασικά πας να τα βάλεις στο βαλιτσάκι μόλις φτάνεις και το ένα πεφτει. Τώρα ποιος μλκς θα δει ένα γάντι και θα το παρει... Δεν έχω χάσει ποτέ κλειδιά, γυαλιά, κινητό. Μόνο 2 φορές το ΕΝΑ γάντι μηχανής :lol:
Με είδα να τριγυρνάω αμοναχός στα Δυτικά Βαλκάνια με ένα Zontes X310 :smokin:
Ίσως γράψω και κανά ταξιδιωτικό αν δεν βαριέμαι.
Mε βλεπω να κοιταω μηχανακια και να εχω παρκαρει 100 αγγελιες.... απο super sport μεχρι παπια.... σκεφοταμαι να δωσω τη λιστα των παρακαρισμενων σε ψυχιατρο.. δε μπορει μια ψυχοδιαγνωση θα μου την κανει...
motojojo
17/08/2023, 08:06
Mε βλεπω να κοιταω μηχανακια και να εχω παρκαρει 100 αγγελιες.... απο super sport μεχρι παπια.... σκεφοταμαι να δωσω τη λιστα των παρακαρισμενων σε ψυχιατρο.. δε μπορει μια ψυχοδιαγνωση θα μου την κανει...
Για αρχή δώσε τη λίστα εδώ να τρολ....ε χμμμ να σχολιάσουμε. :ninja:
harris_x
17/08/2023, 08:08
Άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα "Ψυχολογικά" :lol:
congate7
18/08/2023, 11:15
Με είδα να τεντώνω πόδι στην εθνική, να πέφτω σε λακούβα και μείον μισό νύχι στο μεγάλο δάχτυλο και ένα κομματάκι που έβρισκε στα παπούτσια εργασίας και δε θα μας λείψει μάλλον.
(Κι ακόμα δε μπήκα στο πλοίο)
Garfield
19/08/2023, 10:04
Με είδα να τριγυρνάω αμοναχός στα Δυτικά Βαλκάνια με ένα Zontes X310 :smokin:
Ίσως γράψω και κανά ταξιδιωτικό αν δεν βαριέμαι.
Γράψε, γράψε...
doctor_john
20/08/2023, 09:52
Με είδα να κολλάω μανέτα φρένου για ταμπούρο (XL 125) σε νησί άγονης γραμμής και να πετυχαίνει τα ελάχιστα που χρειάζονται για να επιστρέψει.
Δεν επέστρεψε όμως ο κανίβαλος, ουτε παράγγειλε την πιο εύκολη μανέτα του πλανήτη και έτσι έμεινε πάλι απο φρένο μια εβδομάδα μετά.
Μόλις συνειδητοποίησα πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την κολλημένη για να την αντιγράψω σε μια πλάκα αλουμινίου που μπορούσα να φτιάξω
εύκολα ή κάποια χοντρή λαμαρίνα από τα σκραπ της κοινότητας και να έχω πολλαπλάσια ασφάλεια και λειτουργικότητα...
Κρίμα, εστίασα πολύ στο πως μπορούσε να κολληθεί.. :)
asxetost
30/08/2023, 16:10
Με είδα να μένω χωρίς μηχανάκι.
Καλούς δρόμους σε όλους, να προσέχετε ρε :beer:
giorgosb
30/08/2023, 21:10
Με είδα να μένω χωρίς μηχανάκι.
Καλούς δρόμους σε όλους, να προσέχετε ρε :beer:
Τι έγινε;
asxetost
31/08/2023, 12:39
Οικονομική κρίση εδώ και 12 χρόνια!!
Update το σώσαμε το κορμί.
Από τις χειρότερες 24 ώρες της ζωής μου. Ειδικά το να πας να σκοτώσεις τη μηχανή σου σε έμπορο.
Πφφφφ όλα καλά
Από τις χειρότερες 24 ώρες της ζωής μου. Ειδικά το να πας να σκοτώσεις τη μηχανή σου σε έμπορο.
Πφφφφ όλα καλά
Να ήξερες πόσο σε νιώθω....:(
Πφφφφ όλα καλά
Φίλε μου είναι στενάχωρο αυτό που διαβάζω αλλά εύχομαι να επιστρέψεις στους 2 τροχούς κάποτε (πολύ πιθανό το σενάριο άπαξ και κολλήσεις το μικρόβιο).:beer:
sanctusan
01/09/2023, 07:36
Φίλε μου είναι στενάχωρο αυτό που διαβάζω αλλά εύχομαι να επιστρέψεις στους 2 τροχούς κάποτε (πολύ πιθανό το σενάριο άπαξ και κολλήσεις το μικρόβιο).:beer:
Όπως φαίνεται, σώθηκε το εργαλείο
Αλώβητος αλλά καταγχωμένος!
Πφφφφ όλα καλά
Ευχομαι να σου πανε καλυτερα ολα απο εδω κ στο εξης... Λιγο πολυ οι περισσοτεροι εχουμε περασει τετοιες μερες... ΠΡιν πολλα χρονια για να μπορω να συνεχισω τις σπουδες μου πουλησα τη μηχανη μου... Δε σταματησα ομως ποτε να ονειρευομαι... Για τις μετακινησεις μου πηρα ενα σκουτερ 125 κυβικα αλλα τα πλανα μου καθε βραδυ ηταν πως θα γυρισω την Ευρωπη με αυτο....
Υγεια να υπαρχει και μη σταματας να οωειρευεσαι και να κυνηγας τα ονειρα σου... Θα ερθουν και καλυτερες μερες...
:beer:
asxetost
01/09/2023, 13:08
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, όλα καλά
sanctusan
02/09/2023, 08:02
Με βλέπω που κυκλοφορώ στους δρόμους της Κέας με ένα Bandit 1250 +ροϊκή +reprofile +++, και δεν ξέρω αν έχω τρελαθεί από τον κινητήρα ή αν ξενερώνω που δεν μπορώ να ξεδιπλώσω αυτό το τέρας...
Με βλέπω που κυκλοφορώ στους δρόμους της Κέας με ένα Bandit 1250 +ροϊκή +reprofile +++, και δεν ξέρω αν έχω τρελαθεί από τον κινητήρα ή αν ξενερώνω που δεν μπορώ να ξεδιπλώσω αυτό το τέρας...
Ωραίο μοτόρι, το ίδιο έχει ένας καλός φίλος και συνταξιδιώτης στην Αγγλία και του έχει στρίψει γιατί έχει κάμερες μέχρι και στους χωματόδρομους οπότε καλά είσαι :D
Έχει από τους καλύτερους κινητήρες ως προς την απόδοση ροπής χαμηλά. Αυτό όμως μπορεί να μπερδεύει κάποιους, νομίζοντας ότι η ροπή θα ανεβαίνει γραμμικά, όπως σε άλλες μοτοσυκλέτες και θα εκτοξεύονται οι επιδόσεις στις 10.000 rpm, κάτι που δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.
Ως προς την κατανάλωση καυσίμου, θα αναφέρω μόνο έναν γνωστό μου που το έχει και παίρνει πάντα Αττική Οδό για τις μετακινήσεις του εντός Αττικής, διότι είναι τόσο μεγάλη η κατανάλωση που βγάζει τα διόδια σε κάθε μετακίνηση. Αν πέσει σε φανάρι που κρατάει πολλή ώρα, σβήνει τον κινητήρα για να μειώσει την κατανάλωση.
Πρακτικά είναι κατάλληλο για ταξίδια, επαρχιακούς δρόμους, άντε και στην Αθήνα τον Αύγουστο που δεν έχει κίνηση. Παρόλο που η ροπή χαμηλά είναι πολύ ευχάριστη, τόσο το βάρος της όσο και η κατανάλωση την καθιστούν απαγορευτική για ενδοαστική χρήση.
Αν θέλεις, κάνε μας και μία σύγκριση με τη λειτουργία του κινητήρα του XSR900.
sanctusan
02/09/2023, 12:48
Έχει από τους καλύτερους κινητήρες ως προς την απόδοση ροπής χαμηλά. Αυτό όμως μπορεί να μπερδεύει κάποιους, νομίζοντας ότι η ροπή θα ανεβαίνει γραμμικά, όπως σε άλλες μοτοσυκλέτες και θα εκτοξεύονται οι επιδόσεις στις 10.000 rpm, κάτι που δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.
Ως προς την κατανάλωση καυσίμου, θα αναφέρω μόνο έναν γνωστό μου που το έχει και παίρνει πάντα Αττική Οδό για τις μετακινήσεις του εντός Αττικής, διότι είναι τόσο μεγάλη η κατανάλωση που βγάζει τα διόδια σε κάθε μετακίνηση. Αν πέσει σε φανάρι που κρατάει πολλή ώρα, σβήνει τον κινητήρα για να μειώσει την κατανάλωση.
Πρακτικά είναι κατάλληλο για ταξίδια, επαρχιακούς δρόμους, άντε και στην Αθήνα τον Αύγουστο που δεν έχει κίνηση. Παρόλο που η ροπή χαμηλά είναι πολύ ευχάριστη, τόσο το βάρος της όσο και η κατανάλωση την καθιστούν απαγορευτική για ενδοαστική χρήση.
Αν θέλεις, κάνε μας και μία σύγκριση με τη λειτουργία του κινητήρα του XSR900.
Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τεράστια ροπή στα χαμηλά και αδειάζει ψηλά, όπως λες.
Όταν έχει γίνει όμως tuning σαν το συγκεκριμένο, ΔΕ ΦΑΝΤΆΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ 0....
Είσαι οριακά εκνευριστικός με το κόλλημα σου προς την κατανάλωση. Ο ιδιοκτήτης του, σαν σωστό κάγγουρας, κάνει πλάκα σε κάτι γρήγορους στα φανάρια, χαίρεται το μηχανάκι του παντού και αδιαφορεί για την κατανάλωση.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΟ
Σύγκριση με το XSR δεν γίνετε διότι μιλάμε για τελείως διαφορετικά μηχανάκια.
karellen
02/09/2023, 15:16
...
Είσαι οριακά εκνευριστικός με το κόλλημα σου προς την κατανάλωση. Ο ιδιοκτήτης του, σαν σωστό κάγγουρας, κάνει πλάκα σε κάτι γρήγορους στα φανάρια, χαίρεται το μηχανάκι του παντού και αδιαφορεί για την κατανάλωση.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΟ
Σύγκριση με το XSR δεν γίνετε διότι μιλάμε για τελείως διαφορετικά μηχανάκια.
Αν διαβάσεις προσεκτικά αναφέρεται σε αλλο ατομο για την κατανάλωση και δεν μιλάει προσωπικά, επομενως δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού.
sanctusan
02/09/2023, 17:47
Αν διαβάσεις προσεκτικά αναφέρεται σε αλλο ατομο για την κατανάλωση και δεν μιλάει προσωπικά, επομενως δεν υπάρχει λόγος εκνευρισμού.
Δεν είναι προσωπικό το θέμα, ούτε θα μαλώσουμε
Σε όλα τα θέματα έχει στο σαν στάνταρ που θα έπρεπε όλοι να έχουμε
Κατανάλωση, γραμμικότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία.
Όλα τα άλλα είναι λάθος επιλογές.
Εγώ πάντως οδηγώ μοτοσυκλέτα από καύλα πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Αν ήθελα να είμαι οικονομικός και ασφαλής θα πήγαινα με το μετρό.
GIXXERAKIAS
04/09/2023, 07:25
Mε είδα να είμαι αμήχανος εδώ και 5 μήνες και έχω σαλτάρει...α και επίσης με είδα να μπαίνω εδώ μέσα μετά από 5 χρόνια να λέω τον πόνο μου...
Κάνουμε και δωρεάν ψυχανάλυση,πες μας κι άλλα,με το καλό να ξαναπάρεις οτι ποθείς!
Mε είδα να είμαι αμήχανος εδώ και 5 μήνες και έχω σαλτάρει...α και επίσης με είδα να μπαίνω εδώ μέσα μετά από 5 χρόνια να λέω τον πόνο μου...
λέγε λοιπόν, τι πήρες τώρα? :cool:
TONYBANDIT
05/09/2023, 18:33
Στην Αττική οδό πως πηγαίνει δηλαδή.Τον Επιτάφιο τον περνάει???
Πέρα από την πλάκα αν δεν έχεις κατασταλάξει που θέλεις να κυκλοφορείς καί με τι μέσο ΕΜΠΛΕΞΕΣ. Η τιμή κτήσης δεν είναι κριτήριο αγοράς.4000 πχ κάνει ένα bandit και ένα σκούτερ.Αν κυκλοφορείς 80% πόλη δεν παίρνεις bandit με την καμμιά.
Το δικό μου πάντως καίει από 5.5 σε επαρχιακό έως 8.5 διπλός τριβαλιτσο με ταχύτητα ταξιδίου 160-180.Στην πόλη δεν ξέρω είναι τόσο λίγα τα χμ που δεν το έχω μετρήσει ποτέ.
motojojo
05/09/2023, 19:38
Χαχα εγω το έχω (και) για παπακι το bandit!
Πόλη μου έκαιγε μέχρι πρότινος 6.5 σταθερα. Εδώ και κανα μήνα έχει πέσει στα 5.5!
το σκ που ανεβηκα Βολο από επαρχιακο μέχρι τη Λαμία (Θήβα-Μπραλο) χωρις να τρεχω καπου 5.5 μετρησα. Από τη Λαμία και μετά που το πάτησα 160-180 ανέβηκε κάπου 6.5.
Επιστροφή με 120 στην εθνική πάλι 5.5.
Το παρατηρώ γιατί δεν με είχε συνηθισει σε καταναλώσεις κατω από 6.
Μετρηση με βάση τα λίτρα που μπαινουν σε εταιρικό πρατήριο.
GIXXERAKIAS
06/09/2023, 07:51
λέγε λοιπόν, τι πήρες τώρα? :cool:Τίποτα ακόμα...γι'αυτό και είμαι σκατά.
PortisHead
06/09/2023, 07:58
Δεν είναι προσωπικό το θέμα, ούτε θα μαλώσουμε
Σε όλα τα θέματα έχει στο σαν στάνταρ που θα έπρεπε όλοι να έχουμε
Κατανάλωση, γραμμικότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία.
Όλα τα άλλα είναι λάθος επιλογές.
Εγώ πάντως οδηγώ μοτοσυκλέτα από καύλα πρώτα και μετά όλα τα άλλα. Αν ήθελα να είμαι οικονομικός και ασφαλής θα πήγαινα με το μετρό.
2 λογικές δεν χωνευω.
Αυτους που διαλεγουν - ειδικα μηχανη- με γνωμονα την καταναλωση και αυτους που νοιαζονται για την ευκολη μεταπωληση...πριν καν την αγορασουν.
Μηχανή ειναι, όχι μετοχή.
harris_x
06/09/2023, 08:17
2 λογικές δεν χωνευω.
Αυτους που διαλεγουν - ειδικα μηχανη- με γνωμονα την καταναλωση και αυτους που νοιαζονται για την ευκολη μεταπωληση...πριν καν την αγορασουν.
Μηχανή ειναι, όχι μετοχή.
:a23:
:a20:
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Όταν κάποιος σκοπεύει να κάνει 20+ χιλιάδες χλμ το χρόνο φυσικά θα κοιτάξει την καταναλωση
SeniorCanardo
06/09/2023, 10:00
Προτείνω να ανοιχτεί pinned θέμα:
"Μια βοήθεια από κομμιουτεράδες"
:bawl:
sanctusan
06/09/2023, 10:07
Προτείνω να ανοιχτεί pinned θέμα:
"Μια βοήθεια από κομμιουτεράδες"
:bawl:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οι επιλογές γίνονται με διάφορα κριτήρια. Το σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός στις διαφορετικές απόψεις, ακόμα και όταν δεν μπορούν να ερμηνευτούν με τη δική μας λογική και οπτική γωνία.
Οι επιλογές γίνονται με διάφορα κριτήρια. Το σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός στις διαφορετικές απόψεις, ακόμα και όταν δεν μπορούν να ερμηνευτούν με τη δική μας λογική και οπτική γωνία.
Συμφωνώ απολύτως.
Εκτός αν τέτοιο κριτήριο είναι η άνεση. Τότε χρειάζεσαι καναπέ, όχι μοτοσικλέτα.
Με βλέπω και εγώ να είμαι αμήχανος εδώ και μερικούς μήνες ,πρώτη φορά από τα 16 ,feels weird, χτες το βράδυ είδα στον ύπνο μου πως καβαλούσα το TDM; :uplate:
Υπομονή :D
Υπομονή, καταφθάνουν οσονούπω τα κιλά ροπής.
sanctusan
06/09/2023, 11:03
Με βλέπω 5ΚουΣου, να βγάλω το XSR από την αποθήκη, και με περιμένουν ολόφρεσκα ΜΚ3....... :wlae: :rockon: :a54: :a46: :a016: :a016: :a016: :a016: :a25: :a8: :a2: :beer: :a016: :a016: :a016:
Με βλέπω 5ΚουΣου, να βγάλω το XSR από την αποθήκη, και με περιμένουν ολόφρεσκα ΜΚ3....... :wlae: :rockon: :a54: :a46: :a016: :a016: :a016: :a016:: :a016: :a016:
Λαστιχάρες :beer:
Να τα χαρείς, κάποια στιγμή πρέπει να ανεβάσω review :D
sanctusan
06/09/2023, 11:25
Λαστιχάρες :beer:
Να τα χαρείς, κάποια στιγμή πρέπει να ανεβάσω review :D
Τα S22 είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο λάστιχο που έχω βάλει. Να δούμε τι λένε και τα Dunlop γιατί ακούω πολλές καλές κριτικές.
Τα S22 είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο λάστιχο που έχω βάλει. Να δούμε τι λένε και τα Dunlop γιατί ακούω πολλές καλές κριτικές.
Ζόρικη σύγκριση, εγώ είμαι φαν της σειράς SportSmart από τότε που παρουσιάστηκε γιατί με καλύπτει από το ταξίδι μέχρι την πίστα και έχει απίστευτα ισορροπημένη φθορά.
Το μπροστινό είναι φοβερό σε κάθε συνθήκη, πιστεύω θα σε ενθουσιάσει!
sanctusan
06/09/2023, 12:17
Ζόρικη σύγκριση, εγώ είμαι φαν της σειράς SportSmart από τότε που παρουσιάστηκε γιατί με καλύπτει από το ταξίδι μέχρι την πίστα και έχει απίστευτα ισορροπημένη φθορά.
Το μπροστινό είναι φοβερό σε κάθε συνθήκη, πιστεύω θα σε ενθουσιάσει!
Το S22 είχε πολλή καλή κορώνα μέχρι το τέλος του και πολύ καλό κράτημα μέχρι που βγήκαν τα λινά. Στη βροχή επίσης καλό. 20Κ το μπροστά και 10Κ το πίσω είναι οκ για εμένα όταν έχω απαιτήσεις από το λάστιχο.
Το S22 είχε πολλή καλή κορώνα μέχρι το τέλος του και πολύ καλό κράτημα μέχρι που βγήκαν τα λινά. Στη βροχή επίσης καλό. 20Κ το μπροστά και 10Κ το πίσω είναι οκ για εμένα όταν έχω απαιτήσεις από το λάστιχο.
Είπαμε, ζόρικη σύγκριση αλλά και ωραία!
Καλοπάτητα και αναμένουμε εντυπώσεις.
motojojo
15/09/2023, 17:10
Με είδα να κάνω εντυπωσιακή (για άλλους καγκούρικη) αναστροφη σε λεωφόρο (που λίγο ήθελε να ξεφτυλιστω λόγω μετριου κοντρόλ αλλα δεν το λέμε).
Δεν είδα όμως τον τροχαίο εκεί κοντά, πιθανόν καθόταν είτε στο απέναντι φανάρι είτε στη διπλανή καφετέρια. Και δυστηχώς για μένα με είδε αυτός και τότε είχαμε πραγματικά πρόβλημα.
Όλα καλά τελικά, έδειξα κατανόηση, έδειξε συμπόνοια, δεν απέφυγα το ταμείο αλλά τουλάχιστον έφυγα με τα χαρτιά μου κύριος και ανακουφισμένος.
thunder ace
15/09/2023, 17:41
Με είδα να κάνω εντυπωσιακή (για άλλους καγκούρικη) αναστροφη σε λεωφόρο (που λίγο ήθελε να ξεφτυλιστω λόγω μετριου κοντρόλ αλλα δεν το λέμε).
Δεν είδα όμως τον τροχαίο εκεί κοντά, πιθανόν καθόταν είτε στο απέναντι φανάρι είτε στη διπλανή καφετέρια. Και δυστηχώς για μένα με είδε αυτός και τότε είχαμε πραγματικά πρόβλημα.
Όλα καλά τελικά, έδειξα κατανόηση, έδειξε συμπόνοια, δεν απέφυγα το ταμείο αλλά τουλάχιστον έφυγα με τα χαρτιά μου κύριος και ανακουφισμένος.
A τον παλιανθρωπο!!!!!!!! ακου εκει να σε γραψει!!!!!!!!Ελπιζω να του πηρες τα στοιχεια.
karellen
19/09/2023, 19:02
Με είδα να ζω το απόλυτο τζέρτζελο.
Βάζω μια διαδρομή στο gps από το σπίτι στο μαγαζί και παταω μετάβαση. Όλα καλά 'στρίψτε αριστερα' κλπ και κάποια στιγμή κάνω ένα μπραφ και μπαίνω σε έναν άλλο δρόμο αχαρτογράφητο, τον νέο περιμετρικο της Καλαμάτας που δεν υπάρχει στη μνήμη του.
Κι εκεί αρχίζουν τα κουφα:
"Στα 100 μέτρα στρίψτε δεξιά-στρίψτε αριστερα-επαναϋπολογίζει-αριστερα-καντε αναστροφή! '' Το μαρτύριο του κράτησε για κάνα 2 χιλιόμετρα το βελάκι στριφογυρναγε σαν τρελό!
Ειχα κλασει στο γέλιο μέσα από το κρανοςΌΛΑ αυτά τα έλεγε απνευστί, σχεδόν ένιωθα την αγωνία στη φωνή της κοπέλας! :lol:
SeniorCanardo
20/09/2023, 10:45
Βάζω μια διαδρομή στο gps από το σπίτι στο μαγαζί και παταω μετάβαση. Όλα καλά 'στρίψτε αριστερα' κλπ και κάποια στιγμή κάνω ένα μπραφ και μπαίνω σε έναν άλλο δρόμο αχαρτογράφητο, τον νέο περιμετρικο της Καλαμάτας που δεν υπάρχει στη μνήμη του.
"Στα 100 μέτρα στρίψτε δεξιά-στρίψτε αριστερα-επαναϋπολογίζει-αριστερα-καντε αναστροφή! '' Το μαρτύριο του κράτησε για κάνα 2 χιλιόμετρα το βελάκι στριφογυρναγε σαν τρελό!
Ειχα κλασει στο γέλιο μέσα από το κρανοςΌΛΑ αυτά τα έλεγε απνευστί, σχεδόν ένιωθα την αγωνία στη φωνή της κοπέλας! :lol:
Τελικά τα "ρομποτ" θα κατακτήσουν τον κόσμο...
...αν δεν χαθούν στο δρόμο :bawl:
ΑΙ σιχτίρ.:cry:
Έπρεπε να ρωτήσει το Fart GPT, αυτό θα ξέρει καλύτερα.:confused:
rainmike
20/09/2023, 14:30
Το θεμα ειναι αν θα ειχες την ιδια διάθεση με το λαμπάκι της βενζίνης αναμμένο;)
karellen
20/09/2023, 14:55
Το θεμα ειναι αν θα ειχες την ιδια διάθεση με το λαμπάκι της βενζίνης αναμμένο;)
Δεν έχει να κάνει με την κατανάλωση, νορμάλ πήγαινα και ούτε χιλιόμετρα παραπάνω έγραψα.
Έχω πάθει κάτι ανάλογο όταν πήγαίναμε Λευκάδα με την γυναίκα και το αμάξι της μπήκαμε στον νέο δρόμο (τότε) που δεν τον είχε ακόμα το google maps και παρόλο που δεν άκουγα (sic) και μόνο που έβλεπα τον χάρτη να στριφογυρίζει σαν τρελός....είχαμε πεθάνει στα γέλια :bawl:
alexis72
22/09/2023, 00:02
με επιασε αγχος - στενοχώρια ,βλέποντας στο youtube τον εξαίρετο ταξιδευτή φίλο μας billy84 να του ΚΟΒΕΤΑΙ το τιμόνι απο το NC εν κινήσει :eek:??????? και να πέφτει ευτυχώς ΧΩΡΙΣ να πάθει το παραμικρό -ΠΑΝΤΑ ορθιος billy84 και ποτέ ξανά φίλε
με επιασε αγχος - στενοχώρια ,βλέποντας στο youtube τον εξαίρετο ταξιδευτή φίλο μας billy84 να του ΚΟΒΕΤΑΙ το τιμόνι απο το NC εν κινήσει :eek:??????? και να πέφτει ευτυχώς ΧΩΡΙΣ να πάθει το παραμικρό -ΠΑΝΤΑ ορθιος billy84 και ποτέ ξανά φίλε
Δεν τα πετάνε έτσι αυτά... Link;
Σίγουρα ήταν ο Βασίλης; δεν έχει αναφέρει κάτι εδώ...
https://www.youtube.com/watch?v=qRZK7XE_mhI
Δεν πρόλαβε προφανώς...
Ώρα για fatbar!
doctor_john
22/09/2023, 08:12
:) πιο εύκολα κόβεται το fatbar που είναι αλουμίνιο, θα το σχολιάσει και ο Βασίλης φαντάζομαι
αλλά το σύνηθες είναι να συμβαίνει με υπαιτιότητα των λαιμών κάτι τέτοιο.
:) πιο εύκολα κόβεται το fatbar που είναι αλουμίνιο, θα το σχολιάσει και ο Βασίλης φαντάζομαι
αλλά το σύνηθες είναι να συμβαίνει με υπαιτιότητα των λαιμών κάτι τέτοιο.
Γι΄αυτό εμείς θα βάλουμε σίδερο / ατσάλι, εεεεε;;;
:D :D :D
doctor_john
22/09/2023, 08:35
Αλλοίμονο. Μασίφ με φυσική παλαίωση.. δεν Μπαίζω με αυτά..
Απλά έφυγα νύχτα γιατί είχε αντιρρήσεις η ιδιοκτήτρια..
446344
https://www.youtube.com/watch?v=qRZK7XE_mhI
Δεν πρόλαβε προφανώς...
Ώρα για fatbar!
:uplate:
Με λίγη Loctite 401 θα ήρθε στα ίσια του, φαντάζομαι
Me 2 φορές ίσιωμα, λογικό να είχε επέλθει κόπωση υλικού......
Γαμώτο μου χαλάσατε την έκπληξη που σας είχα για το ταξιδιωτικό! Περισσότερα σε λίγο!:lol:
Με είδα να τσαρουχώνω φρένα και εσύ φιλε που είχες όρεξη να μου σκας μια στον Κηφισσό γιατί ήθελες να αλλαξεις λωριδα κ δε κοιταζες αν περναει ανθρωπος....Ευτυχώς ουτε πεσιμο μονο κατι γρατζουνιες στο πηρούνι...