View Full Version : ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
doctor_john
08/01/2024, 10:11
Θα κάνει φολίδες στην βαφή μόλις την δει ο Ήλιος αν έχει κάποια διαρροή.
Δύσκολο, θα έπρεπε να πέσει σε κάτι αιχμηρό.
Και εμένα δυστυχώς φορούσε κουκούλα. Εν τω μεταξύ το ρεζερβουαρ περιμετρικά του βαθουλώματος έχει πολλά τσακίσματα και μυρίζει ελαφρώς βενζίνη, εννοώ από μικρή απόσταση. Ήταν γεμάτη όταν έπεσε και δεν φαίνεται να έχει χάσει ούτε μύριζε κάτω το πεζοδρόμιο, αλλά φαντάζομαι μπορεί να έχει καμιά τρυπούλα.
Μάλλον έγινε αλεξίπτωτο η κουκούλα, είναι το κοινό στοιχείο με την περίπτωση του Δημήτρη :(
Από εμπειρία που έχω με ακραία θυελλώδη αέρα, σε σημείο να κουνιέται το σπίτι σαν να γίνεται σεισμός, δεν πέφτει εύκολα μοτοσικλέτα δίχως κάλυμμα.
Αναλόγως συνθηκών βέβαια.
Με είδα σήμερα το πρωί, έξω από το Κολλέγιο Αθηνών να μπλοκάρει ο πίσω τροχός και να έχω την αίσθηση ότι βγήκε η αλυσίδα. Με το ζόρι σταμάτησα χωρίς να πέσω. Υπαίτιος, ένα κομμάτι ύφασμα πιθανόν τζιν, που βρέθηκε στην αλυσίδα και έγινε φυτίλια μέχρι να σταματήσω. Υποψιάστηκα ότι κάποιο ποντίκι το είχε κουβαλήσει κάτω από τη σέλα και έπεσε κατά την κίνηση, αλλά δεν υπάρχουν σημάδια ή μυρωδιές στο χώρο. Άγνωστο πώς βρέθηκε τη συγκεκριμένη στιγμή εκεί. Τη γλιτώσαμε και σήμερα!..
Με είδα σήμερα το πρωί, έξω από το Κολλέγιο Αθηνών να μπλοκάρει ο πίσω τροχός και να έχω την αίσθηση ότι βγήκε η αλυσίδα. Με το ζόρι σταμάτησα χωρίς να πέσω. Υπαίτιος, ένα κομμάτι ύφασμα πιθανόν τζιν, που βρέθηκε στην αλυσίδα και έγινε φυτίλια μέχρι να σταματήσω. Υποψιάστηκα ότι κάποιο ποντίκι το είχε κουβαλήσει κάτω από τη σέλα και έπεσε κατά την κίνηση, αλλά δεν υπάρχουν σημάδια ή μυρωδιές στο χώρο. Άγνωστο πώς βρέθηκε τη συγκεκριμένη στιγμή εκεί. Τη γλιτώσαμε και σήμερα!..
Φιλε τσεκαρε τον μπροστινο αξονα που μπαινει το μπροστινο γραναζι... Λογικα έχει κανει την ζημια του...μην το αφησεις ετσι...Αν θυμαμαι καλα εχει ενα λαστιχακι εκει και μπορει να την εχει ακουσει...
Φιλε τσεκαρε τον μπροστινο αξονα που μπαινει το μπροστινο γραναζι... Λογικα έχει κανει την ζημια του...μην το αφησεις ετσι...Αν θυμαμαι καλα εχει ενα λαστιχακι εκει και μπορει να την εχει ακουσει...
Έφτασα στη δουλειά με αργό ρυθμό και δεν αντιλήφθηκα κάτι. Μόλις γυρίσω θα τσεκαριστεί το εμπρός γρανάζι, ευχαριστώ!
Έφτασα στη δουλειά με αργό ρυθμό και δεν αντιλήφθηκα κάτι. Μόλις γυρίσω θα τσεκαριστεί το εμπρός γρανάζι, ευχαριστώ!
Τοτε που ειχα παθει το ιδιο με το bandit εχανε λαδι απο εκει, λογω της ζημιας που ειχε γινει στο λαστιχακι/τσιμουχας
Τοτε που ειχα παθει το ιδιο με το bandit εχανε λαδι απο εκει, λογω της ζημιας που ειχε γινει στο λαστιχακι/τσιμουχας
...και κάπως έτσι, απόκτησες αυτόματη λίπανση αλυσίδας!..
...και κάπως έτσι, απόκτησες αυτόματη λίπανση αλυσίδας!..
:lol:
dumutrus
08/01/2024, 13:37
Και εμένα δυστυχώς φορούσε κουκούλα. Εν τω μεταξύ το ρεζερβουαρ περιμετρικά του βαθουλώματος έχει πολλά τσακίσματα και μυρίζει ελαφρώς βενζίνη, εννοώ από μικρή απόσταση. Ήταν γεμάτη όταν έπεσε και δεν φαίνεται να έχει χάσει ούτε μύριζε κάτω το πεζοδρόμιο, αλλά φαντάζομαι μπορεί να έχει καμιά τρυπούλα.
Η μυρωδία μπορεί να προέρχεται και από την τάπα να πέρασε λίγη ποσότητα από το λάστιχο και να διοχετευτηκε στην αποροή ή αν είναι καρπμυρατερ να κάναν υπερχείληση τα καρμπ η βενζίνη έπεσε όπου έπεσε στέγνωσε και θα έχεις λίγη μυρωδία για λίγο αν είναι ψεκαστό μόνο την τάπα σκέφτομαι
Με είδα να βολτάρω ασφάλτινα στα Δερβενοχώρια...
449615
Αλλά στην επιστροφή δεν άντεξα και μπήκα
449616
AUFGEBRACHT
08/01/2024, 20:21
Με είδα να σφάζω κόκκινο φανάρι στο Ναύπλιο γτ κοίταγα αλλού και δεν το πήρα καν χαμπάρι...όταν το συνειδητοποίησα, με έλουσε κρύος ιδρώτας και με έβριζα για την απαράδεκτη απροσεξία!!!
Να μην κριτικάρουμε μόνο τους άλλους, αλλά πρώτα απ΄όλα τους ίδιους μας τους εαυτούς...θα μπορούσα να είχα προκαλέσει ατύχημα -ακόμα και δυστύχημα...ήμουν απλά τυχερός που δεν πέρναγε κανένα άλλο όχημα εκείνη την ώρα...όσο το σκέφτομαι, τόσο θυμώνω με τον εαυτό μου...
macdeath_s
09/01/2024, 01:35
Με είδα να κάνω τη μεγαλύτερη απόσταση μέχρι στιγμής χωρίς στάση: 1h45m για 137 χλμ Ο προορισμός άξιζε και όποιος βρεθεί Figueres ή κοντά το προτείνω. Το πιο ιδιαίτερο μουσείο που έχω επισκεφτεί ever. Dalí Teatro-Museo
449623
Με είδα να βάζω τριάντα ευρώ βενζίνη και να παίρνω δέκα ευρώ ρέστα από πενηντάρικο :rolleyes:
"Δώσε δέκα ευρώ" είπες του παιδιού αφεντικάρα...
"ΤΡΙΑΝΤΑ έβαλα" σου είπα, και αφού κοίταξες καλά - καλά το καντράν και από τις δύο μεριές, γιατί είχαν περάσει δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα από τότε που έβαλες τη βενζίνη,
"δώστου είκοσι" είπες, γιατί είσαι χουβαρδάς και large και όλα τα λεφτά λουλούδια...
Συγγνώμη βέβαια που δήθεν δεν ξέρεις να χωρίσεις δυο γαιδάρων άχυρα ούτε για αστείο, αλλά πού ξέρεις, στους δέκα που θα κάνεις το ίδιο "λάθος" κάποιος μπορεί να μην το προσέξει.
Γέρασα πάντως ρε παιδιά και μία φορά αυτό το "λάθος" δεν ήταν προς όφελός μου, μα ούτε μία :lol:
harris_x
16/02/2024, 10:48
Με είδα!
Λέτε να δω κανέναν σας για κάνα καφεδάκι;
450859
Με είδα να το σκάω από το παράθυρο και να κάνω μια σύντομη βόλτα μετά από 3 μήνες , μέχρι την Οινόη.:a08:
Φωτό δεν έβγαλα .
motojojo
21/02/2024, 18:02
Με είδα σήμερα να γίνομαι πάλι μουσκεμα. Τα αδιάβροχα που αγόρασα πριν μερικές μέρες δεν έπιασαν τόπο.
Τα είχα ξεχάσει στο σπίτι. :plaf:
Με είδα να νοσταλγώ το πρώτο μου μοτοποδήλατο που (ξ)έκλεβα από τον μεγάλο μου αδελφό, εξαιτίας σου, Simson S 51 :)
451062
Αν είσαι στο φόρουμ γείτονα, κούνα το λιγάκι αφού το έκανες κουκλάκι ;)
Με είδα σήμερα να γίνομαι πάλι μουσκεμα. Τα αδιάβροχα που αγόρασα πριν μερικές μέρες δεν έπιασαν τόπο.
Με είδα να κλαίω εξαιτίας σου:cry:
:bawl:
Με είδα να κλαίω εξαιτίας σου:cry:
Εγώ τα είχα στην μπαγκαζιέρα :look:
giorgosb
22/02/2024, 11:34
Από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο, είναι σταθερά μέσα στην μπαγκαζιέρα.. :a05:
Από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο, είναι σταθερά μέσα στην μπαγκαζιέρα.. :a05:
και εγώ, αλλά το θέμα είναι να τα βγάζεις και να τα φοράς όταν σε πιάνει βροχή :D
giorgosb
22/02/2024, 12:14
και εγώ, αλλά το θέμα είναι να τα βγάζεις και να τα φοράς όταν σε πιάνει βροχή :D
Σωστό κι αυτό! :lol:
Όποιος δεν έχει πει τουλάχιστον ένα από τα:
Δεν είπαν βροχές για σήμερα, αποκλείεται.
Δεν είναι τίποτα, λίγο ρίχνει.
Σε λίγο φτάνω.
Πού να σταματάω τώρα, μέχρι να τα φορέσω θα βραχώ περισσότερο.
Όχι ρε πάλι, 3 μέρες το ίδιο, δεν αντέχω ας γίνω σκ@τ@.
Λέει ψέματα :D
motojojo
26/02/2024, 19:15
Με είδα (πάλι) να γίνομαι μουσκεμα σημερα το πρωί γιατί
Δεν είναι τίποτα, λίγο ρίχνει.
και
Σε λίγο φτάνω.
Αυτή τη φορά είχα τα αδιάβροχα μαζί μου αλλά
Πού να σταματάω τώρα....
Έβαλα μυαλό όμως και στην επιστροφή τα φόρεσα πριν ξεκινήσω.
ΑΨΟΓΑ! Έφτασα στεγνός. Μόνο τα μποτακια έβαλαν λίγο υγρασία, αν και δερμάτινα, μάλλον πέρασε από τη γλώσσα.
Με είδα να προσπαθώ να το βάλω μπρος με τη μανιβέλα και να τρώω ανάποδη πρωί πρωί… μόλις ένιωσα ωραία με τον εαυτό μου :moutza:, πάτησα τη μίζα.
thunder ace
28/02/2024, 08:53
Με ειδα να με πιανει παλι βροχη στο δρομο.....στα π@π@ρι@ μου...ειμαι με ταμαξι.
ΜΕ είδα να σπρώχνω βραδιάτικα, ευτυχώς όχι για πολύ! Ο συμπλέκτης μας χαιρέτησε!! :lol:
motojojo
05/03/2024, 20:03
Με είδα σήμερα το πρωί να.....σαβουριάζομαι! Και μάλιστα στο πιο απίθανο σημείο, στο υπόγειο παρκινγκ της εταιρείας!
Στην είσοδο είχε μια μεγαλη λιμνη (στο βαμένο κομμάτι), πέρασα από μέσα κυριλέ, βγαινω στο στεγνό ξανά και λιγα μέτρα παραπέρα με το που ξεκινάω να κάνω έναν ελιγμο βρέθηκα κάτω χωρις να το καταλάβω. Όλα αυτά με πρώτη στο κιβωτιο και χαμηλες στροφές.
Απολογισμός, λιγο θιγμένος εγωισμός, ένα ελαφρύ στουμπιγμα δεξια και ένα σπασμένο εμπρος φλας, το οποίο ήταν ήδη σπασμενο. Ευτυχως καμια γρατζουνια, το καγκελακι στο πλαι εκανε δουλιτσα.
Nostradamus
05/03/2024, 21:19
Με είδα σήμερα να επιστρέφω από τριήμερο ταξίδι για δουλειά στο Ζάγκρεμπ.. 15 χρονια απο την τελευτααια φορα που ημουν ξανα εκει...Καθαριότητα υποδειγματικη, τάξη, ωραιότατη άσφαλτος, ποδηλατοδρομοι παντού μέχρι και το αεροδρόμιο, υποδειγματικη συμπεριφορά οδηγών, πάρκα, πλατείες, και αίσθημα ασφαλειας όλες τις ώρες...
Δεν μας καταλαβαίνω καθόλου πλέον εδώ..
Με είδα να ξανακαβαλάω μηχανή μετά από 3μηνη απουσία στο εξωτερικό. Αγαλλίαση!
451213
nikos/72
09/03/2024, 19:34
Με θυμήθηκα πίσω στο 2011, όταν ανακάλυψα το μοτο.γρ και ξενυχτούσα διαβάζοντας ταξιδιωτικά, ιστορίες του δρόμου και ονειρευόμουν τη στιγμή που θα αγόραζα κι εγώ την μηχανή μου.
Μετά από 13 χρόνια, 4 μηχανάκια και πολλές πολλές όμορφες αλλά και λιγότερο όμορφες στιγμές, ετοιμάζομαι να αποκτήσω το νέο μου μηχανάκι και αυτό το αίσθημα της πρώτης φοράς, της αγωνίας, της ανυπομονησίας ξαναζωντανεύει.
Dimmanoukas
09/03/2024, 22:15
Μπράβο σου και με το καλό να το παραλάβεις.
Τι θα πάρεις εάν επιτρέπεται?
nikos/72
09/03/2024, 22:33
Μπράβο σου και με το καλό να το παραλάβεις.
Τι θα πάρεις εάν επιτρέπεται?
Σ ευχαριστώ πολύ! R1 2005 είναι
Σ ευχαριστώ πολύ! R1 2005 είναι
Με το καλό και με προσοχή!
Πιστόλι παίρνεις, να το χαρείς :beer:
peterTHErider
16/03/2024, 11:18
Με βλέπω να έχω ξεκινήσει το στρώσιμο του κατάμαυρου s1000rr και να μην τελειώνουν τα χιλιόμετρα... :eek:
RaGe_Raptor
16/03/2024, 11:27
Με βλέπω να έχω ξεκινήσει το στρώσιμο του κατάμαυρου s1000rr και να μην τελειώνουν τα χιλιόμετρα... :eek:
Φώτο or it didn't happen.
Ps : RR ρε θηρίο?
peterTHErider
16/03/2024, 11:51
Φώτο or it didn't happen.
Ps : RR ρε θηρίο?
Γενικά δεν τις πολυγουσταρω τις φωτογραφίες αλλά κάτι θα κάνω για το καλό...
RaGe_Raptor
16/03/2024, 12:00
Γενικά δεν τις πολυγουσταρω τις φωτογραφίες αλλά κάτι θα κάνω για το καλό...
Ε δεν είπα να τη φωτογραφίσεις στο γκαράζ σου με geotag... ;)
peterTHErider
16/03/2024, 12:59
Ε δεν είπα να τη φωτογραφίσεις στο γκαράζ σου με geotag... ;)
451553
451554
RaGe_Raptor
16/03/2024, 13:02
451553
451554
Καλορίζικη,καλόστριφτη η μπέμπα ρόρα και πάντα όρθιοι!
:beer:
Να κανονίσεις Σέρρες.
peterTHErider
16/03/2024, 13:26
Καλόβολτο!
Τραβάει καλά;
Στρωνω αλλά καλό φαίνεται... :evil:
Vassilis
16/03/2024, 22:34
451553
451554
Πωπωπωπω αρρώστια. Καλοταξιδη, καλή απόλαυση και πάντα όρθιος!
Nostradamus
17/03/2024, 11:39
Τέρας! Να το χαρείς όσο δεν πάει! Εύχομαι πολλά, γρήγορα, διασκεδαστικα και κυρίως ασφαλή χιλιόμετρα μαζί του.
sanctusan
17/03/2024, 12:39
Με βλέπω να τα χάνω σε λίγο καιρό
…..Chapter 15
Four-stroke engines- Valve timing…..
451570
stefanos
17/03/2024, 12:49
Με βλέπω να τα χάνω σε λίγο καιρό
Θεωρητικά πράγματα εκτός εάν σκοπεύεις να φτιάξεις εκκεντροφόρο μόνος σου
sanctusan
17/03/2024, 13:20
Έχω σκοπό να γνωρίζω πως δουλεύει πριν το ανοίξω. Και όσο πιο πολλά μαθαίνω, τόσο πιο πολύ καίγομαι.
Επίσης είναι η βάση για σωστό ή «πειραγμένο» χρονισμό.
macdeath_s
17/03/2024, 16:21
Mε είδα να χτυπάω αλλά να μην ανοίγουν 451580
Vassilis
18/03/2024, 20:27
Με είδα να πηγαινω σήμερα Σουνιακι με την συζυγο και να το λατρέψαμε και οι δυο :blush:
Με είδα να φεύγω βράδυ 23.00' από Τρίπολη να πάω Άστρος και.. μία να μιλάω στο κινητό, μία η πυκνή ομίχλη, βρέθηκα μετά από λίγη ώρα στη μέση του πουθενά σε ένα απόκοσμο σκηνικό - που δεν αναγνώριζα, παρά μόνο όταν είδα την ταμπέλα - μετά από ώρα - θυμήθηκα αυτό (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162893&highlight=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B9) .
Ναι, βρέθηκα στο Παρθένι (30 χρόνια οδηγώ σε αυτά τα μέρη και έχασα τον δρόμο :facepalm: )
karellen
19/03/2024, 11:35
:uplate:
Από το δρόμο του Αχλαδόκαμπου ξεκίνησες ή στον άλλον της Τεγέας έκανες αριστερά;
:uplate:
Από το δρόμο του Αχλαδόκαμπου ξεκίνησες ή στον άλλον της Τεγέας έκανες αριστερά;
Ήμουν Ναυπλίου και συνέχισα ευθεία, κάτω από την ΕΟ, βρέθηκα Αγιωργίτικα και εκεί δεν συνέχισα ευθεία αλλά μπήκα δεξιά σε ένα δρομίσκο που με έβγαλε Παρθένι.
Σκοτάδι παντού, βρεγμένος δρόμος, 3 βαθμοί, ομίχλη και να λέω μέσα μου τι μλκς είμαι..
karellen
19/03/2024, 11:53
Ήμουν Ναυπλίου και συνέχισα ευθεία, κάτω από την ΕΟ, βρέθηκα Αγιωργίτικα και εκεί δεν συνέχισα ευθεία αλλά μπήκα δεξιά σε ένα δρομίσκο που με έβγαλε Παρθένι.
Σκοτάδι παντού, βρεγμένος δρόμος, 3 βαθμοί, ομίχλη και να λέω μέσα μου τι μλκς είμαι..
Σε είδα να προσπαθείς να μοιάσεις με τον τύπο εκ Πάτρας.....:lol:
Σε είδα να προσπαθείς να μοιάσεις με τον τύπο εκ Πάτρας.....:lol:
Λέω να με βρει η αρκούδα της Αταλάντης, θα με χτυπήσει στον ώμο και θα μου πει, σίγουρα χάθηκες; (ή είσαι τόσο μλκς; ) :bawl:
filipp0s
19/03/2024, 12:40
Με είδα χθες στην άνοδο του Κηφισού το μεσημέρι να παλέυω να κόψω μπλε σπάγγο που είχε αρχίσει να τυλιγεται στο σίδερο του δεξιού καθρέφτη, με 120 δικάβαλος στην μεσαία λωρίδα.
Μιλάμε για πίεση! Την οποία άρχισα να τη νιώθω και στο χέρι μου κάτω από τον αριστερό ώμο.
Απολογισμός? Μου έσκισε σαν φαλτσέτα το μανίκι του softshell που φορούσα και μαζί και την ζακέτα από μέσα αλλά και μια ωραία χαρακιά στο χέρι, στο ίδιο ύψος.
Μπορείτε να φανταστείτε που κατέληγε το κ@λ@σκοινο?
Σε ΧΑΡΤΑΕΤΟ!!! Αδέσποτο! :eek:
Μιλάμε για ότι πιο τρελό μου έχει τύχει, απορώ ακόμα πως κράτησα την ψυχραιμία μου
kostaskk
19/03/2024, 12:54
Με είδα χθες στην άνοδο του Κηφισού το μεσημέρι να παλέυω να κόψω μπλε σπάγγο που είχε αρχίσει να τυλιγεται στο σίδερο του δεξιού καθρέφτη, με 120 δικάβαλος στην μεσαία λωρίδα.
Μιλάμε για πίεση! Την οποία άρχισα να τη νιώθω και στο χέρι μου κάτω από τον αριστερό ώμο.
Απολογισμός? Μου έσκισε σαν φαλτσέτα το μανίκι του softshell που φορούσα και μαζί και την ζακέτα από μέσα αλλά και μια ωραία χαρακιά στο χέρι, στο ίδιο ύψος.
Μιλάμε για ότι πιο τρελό μου έχει τύχει, απορώ ακόμα πως κράτησα την ψυχραιμία μου
Αν σε βρει στο λαιμό είναι λιγο χειρότερα
Τρομερό, αλλά το έχω δει να γίνεται σε φίλο, μέλος εδώ. Έιχε έρθει σπίτι μου καθαρά Δευτέρα με ποδήλατο. Έφυγε το απόγευμα και όπως πήγαινε τρώει σπάγκο από χαρταετό στο πρόσωπο, κάτω από τη μύτη. Εκτός από το κόψιμο, έπεσε και με το ποδήλατο, με χτυπήματα στα πόδια, και χέρια.
Αν δει κάποιος τον Σπύρο (nathair) έχει μια ίσια ουλή από μάγουλο σε μάγουλο, ενθύμιο της μαλακίας που βαράει κάποιους που παρατάνε χαρταετούς όπου βρουν.
Τυχερός ήσουν Φίλιππε που έσπασε και δεν σου έκανε μεγαλύτερη ζημιά...
TheRegulator
19/03/2024, 18:03
Με ειδα να μου σβήνει το μηχανάκι στην κίνηση καθώς μπρόστα μου είχα την κοπέλα μου με το αμάξι, πίσω μου εναν ασχετο με Σιπιαρ 600 αραρ μπρόστα απ τον σταθμό των τρένων και γεμάτες καφετέριες.
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΙΝΕΖΟΣ. προχωράμε.
Με ειδα να μου σβήνει το μηχανάκι στην κίνηση καθώς μπρόστα μου είχα την κοπέλα μου με το αμάξι, πίσω μου εναν ασχετο με Σιπιαρ 600 αραρ μπρόστα απ τον σταθμό των τρένων και γεμάτες καφετέριες.
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΙΝΕΖΟΣ. προχωράμε.
Χα χα, ναι, αυτά συνήθως συμβαίνουν μπροστά σε καφετέριες :lol:
Το χειρότερο πιστεύω εξακολουθεί να είναι το σταματώ, σβήνω, κατεβαίνω και στηρίζω τη μοτοσικλέτα στον πλαγιοστάτη σχεδόν ταυτόχρονα...
...και μετά ακούω τον ελεεινό ήχο της μοτοσικλέτας που σκάει κάτω :cry:
TheRegulator
19/03/2024, 19:00
Το χειρότερο πιστεύω εξακολουθεί να είναι το σταματώ, σβήνω, κατεβαίνω και στηρίζω τη μοτοσικλέτα στον πλαγιοστάτη σχεδόν ταυτόχρονα...
Ελπίζω να μην μου τύχει. Αν πέσει ας πέσει ηρωικα :lol: :lol:
υ.γ σήμερα πήγα να μάθω στην σύντροφο να οδηγεί μηχανή. ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΤΖΑ που μόλις εβαλα εξάτμιση γιατι λόγω γραφειοκρατειας δεν εχει παραλαβει το σιμπιαρ ακόμα οπότε με είδα να γκριζάρω πριν την ώρα μου :lol:.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Δεν εχει πλάκα...
Με είδα να πάω για ρύζια σε επαρχιακό γεμάτο με χώμα από σκάμματα, κατεβάζοντας από τετάρτη σε δευτέρα, καταλάθος. Πίστεψα για κλάσματα του δευτερολέπτου πως δεν κούμπωσε η τρίτη και είπα «παίξε της άλλη μια».
Τρομερό, αλλά το έχω δει να γίνεται σε φίλο, μέλος εδώ. Έιχε έρθει σπίτι μου καθαρά Δευτέρα με ποδήλατο. Έφυγε το απόγευμα και όπως πήγαινε τρώει σπάγκο από χαρταετό στο πρόσωπο, κάτω από τη μύτη. Εκτός από το κόψιμο, έπεσε και με το ποδήλατο, με χτυπήματα στα πόδια, και χέρια.
Αν δει κάποιος τον Σπύρο (nathair) έχει μια ίσια ουλή από μάγουλο σε μάγουλο, ενθύμιο της μαλακίας που βαράει κάποιους που παρατάνε χαρταετούς όπου βρουν.
Μου την έχει πει κι εμένα αυτή την ιστορία, κάναμε χρόνια μαζί ποδήλατο. Βασικά ο Σπύρος ήταν εκείνος που μου πρότεινε να γραφτώ στο moto.gr για να ζητήσω συμβουλές, όταν έψαχνα να αγοράσω μοτοσυκλέτα. Αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει πολύ και σε άλλα θέματα.
Μου την έχει πει κι εμένα αυτή την ιστορία, κάναμε χρόνια μαζί ποδήλατο. Βασικά ο Σπύρος ήταν εκείνος που μου πρότεινε να γραφτώ στο moto.gr για να ζητήσω συμβουλές, όταν έψαχνα να αγοράσω μοτοσυκλέτα. Αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει πολύ και σε άλλα θέματα.
Από το σπίτι μου έφυγε εκείνο το απόγευμα. Σοκ από τη ζημιά που έπαθε, είχε χτυπήσει πολύ.
TheRegulator
28/03/2024, 16:54
είχαμε την πρώτη τούμπα! με τρελο γέλιο απο μερίας μου, και τύψεις απ την μερία της κόπελας μου που ηταν η ένοχος. Μηχανή και Κοπελα ουτε γρατζουνία εγω που πηγα να τους πιασω και επεσαν πανω μου δεν μπορουσα να κατσω για 2 μερες :lol:
είχαμε την πρώτη τούμπα! με τρελο γέλιο απο μερίας μου, και τύψεις απ την μερία της κόπελας μου που ηταν η ένοχος. Μηχανή και Κοπελα ουτε γρατζουνία εγω που πηγα να τους πιασω και επεσαν πανω μου δεν μπορουσα να κατσω για 2 μερες :lol:
Όπως γράφω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Στο 99,9% ανάλογων πτώσεων είναι επικίνδυνο να προσπαθούμε μέχρι τέλους να το "σώσουμε" γιατί μπορεί να χτυπήσουμε.
Καλύτερα να κοιτάξουμε πώς θα τη γλιτώσουμε εμείς και τα σίδερα φτιάχνονται.
Αυτή ήταν για τα "εγκαίνια", ποτέ ξανά εύχομαι :beer:
TheRegulator
28/03/2024, 18:00
Όπως γράφω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Στο 99,9% ανάλογων πτώσεων είναι επικίνδυνο να προσπαθούμε μέχρι τέλους να το "σώσουμε" γιατί μπορεί να χτυπήσουμε.
Όντως! Σου λέω έκλαψα στο γέλιο όταν έγινε! Πέσαμε σαν καρτούν μπροστά απ την αντιπροσωπεία της Alpinestars!
Δεν έπαθε τίποτα το μηχανάκι και δεν σοκαριστικέ ιδιαίτερα!
Πήγαμε και παραλάβαμε το CBR αμέσως μετά
Πέτα το πάνω της να μάθει!
TheRegulator
28/03/2024, 18:29
χαχαχααχαχχαχααχ το λυπαμαι μωρε, δεν μου φταιει σε τιποτα το μηχανακι!
Με είδα να αλλάζω την ώρα σε 17 ρολόγια. Νομίζω ότι έσπασα ρεκόρ φέτος. :lol:
Στην Μύκονο σε φοιτητική εκδρομή κάπου το 1993 έχω νοικιάσει ένα TS50 διχρονακι. Κάποια στιγμή στο πιο κεντρικό σημείο εκεί που είναι οι καφετέριες, πάω να ανοίξω το Σταντ αφού ήδη έχω γύρει ελαφρώς αριστερά. Πιάστηκε όμως το κορδόνι από τα all-star ακια στο μαρσπιε και έφυγα κανονικά αριστερά και μπουμ. Το χειρότερο ήταν ότι με σήκωσαν πακέτο με το TS για να ξεμπερδεψουμε το κορδόνι.
Έγινα εντελώς ρόμπα Χ 2 αλλά σε καλό μου βγήκε :) γιατί έτσι βρήκα ευκαιρία να πιάσω κουβέντα με μια πρωτοετή που ήρθε να με βοηθήσει.
:D
(Είχαν πλάκα τα 50ρια διχρονακια).
Όντως! Σου λέω έκλαψα στο γέλιο όταν έγινε! Πέσαμε σαν καρτούν μπροστά απ την αντιπροσωπεία της Alpinestars!
Δεν έπαθε τίποτα το μηχανάκι και δεν σοκαριστικέ ιδιαίτερα!
χαχαχααχαχχαχααχ το λυπαμαι μωρε, δεν μου φταιει σε τιποτα το μηχανακι!
Εδώ είναι το "με είδα", να πάτε να σπαμάρετε αλλού, ευχαριστώ:D
Τώρα γίνεσαι το Listerine του φόρουμ, μειώνεις την πλάκα :lol:
harris_x
31/03/2024, 18:48
Τώρα γίνεσαι το Listerine του φόρουμ, μειώνεις την πλάκα :lol:
:bawl::bawl::bawl:
TheRegulator
01/04/2024, 15:57
ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΞΥΛΟ αν ποτε με πετυχει Ο Bowleno σε συναντηση.
Τον ειδα σε φαση Μιχαλοπουλο να με ρωταει, "με θυμασαι ρε ουστη?"
rainmike
01/04/2024, 16:24
Αυτο το ειπε ο Γαρδελης:cool:
Ξύλο δεν θα φας, (δεν είναι πλέον στα ενδιαφέροντά μου....) αλλά ένα banακι μιας βδομάδας θα στο έριχνα :D
thunder ace
01/04/2024, 17:27
Ξύλο δεν θα φας, (δεν είναι πλέον στα ενδιαφέροντά μου....) αλλά ένα banακι μιας βδομάδας θα στο έριχνα :D
Αυτο ειναι;
451969
Dimmanoukas
03/04/2024, 18:17
Με είδα να βλέπω ένα μικρό σποτακι από την αγαπημένη λίμνη Πλαστήρα και να αναπολώ τα πάτρια εδάφη.
https://www.facebook.com/share/PV9VDny9YnSmsreg/
Δεν έχει να κάνει με ιστορία δρόμου αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο που έχει κανονιστεί η φετινή ετήσια του moto.
Με είδα χθες βραδάκι καθώς βγήκα για την χαλαρωτική μου βόλτα/αλητεία, να σταματάω στο φανάρι στο τελείωμα της Αναγεννήσεως που βγάζει στην εθνική οδό, χαμένος στις σκόρπιες μου σκέψεις, να κοιτάω αφηρημένα τα απέναντι φανάρια περιμένοντας να ανάψει το πράσινο ανθρωπάκι για να στρίψω αριστερά προς Αθήνα.
Ανάβει, ξεκινάω, ξεκινάνε και οι απέναντι ερχόμενοι!!! Κρύος ιδρώτας, μούτζες και καντήλια από τους ερχόμενους. Είχαν απόλυτο δίκιο, κοιτούσα το λάθος ανθρωπάκι, την αφηρημάδα μου μέσα. ΝΑ :moutza: μου.....
Με είδα σήμερα να λέω ναι στην ερώτηση «να βάλω από την προσφορά;»…
Μη και πετύχω κανέναν! Το νου σας!!
DoctoR_k6
05/04/2024, 11:52
Με είδα σήμερα να λέω ναι στην ερώτηση «να βάλω από την προσφορά;»…
Μη και πετύχω κανέναν! Το νου σας!!
Πετρελαιο? :lol:
Εγώ υπέθεσα στον πάγκο των τυριών στον Σκλαβενίτη. :bawl:
karellen
05/04/2024, 12:27
Με είδα να πατάω με το Dax το πρώτο φίδι της χρονιάς. :(
TheRegulator
05/04/2024, 12:40
Γι αυτό δεν ήρθε η μάνατζερ μου στην δουλειά σήμερα?
E, Dax...
SeniorCanardo
05/04/2024, 13:01
Γι αυτό δεν ήρθε η μάνατζερ μου στην δουλειά σήμερα?
Στην Ελβετία, τα φίδια είναι κολοβά, από πολύ παλιά!
Είπαμε έχει υψηλή συμπίεση το μοτόρι αλλά όχι κι έτσι!
Εγώ υπέθεσα στον πάγκο των τυριών στον Σκλαβενίτη. :bawl:
Άσε.. στα τυριά κυνηγάμε εμείς τις προσφορές! :hunter:
και εγώ με το παπί το έχω πάθει (απίστευτος συγχρονισμός να διασχίσει το δρόμο την ίδια στιγμή) αλλά γύρισα το κεφάλι να το δω και δε μάσησε, έφερε 2-3 σβούρες και συνέχισε.
Τώρα είναι φρεσκοξυπνημένα και δεν ξέρω, δεν τα κατάφερε;;
TheRegulator
05/04/2024, 14:31
Στην Ελβετία, τα φίδια είναι κολοβά, από πολύ παλιά!
Μεγάλη αλήθεια, ειδικα στην Ρομαντί (Γαλλόφωνη). Βλέπεις η Γαλλική κουλτούρα εχει κάνει τρελο rub off.. και η μανατζερ μου ειναι η γαλλικη βερσιον του Στεφανακη.
panavour
05/04/2024, 14:32
και εγώ με το παπί το έχω πάθει (απίστευτος συγχρονισμός να διασχίσει το δρόμο την ίδια στιγμή) αλλά γύρισα το κεφάλι να το δω και δε μάσησε, έφερε 2-3 σβούρες και συνέχισε.
και δεν γυρναγες πισω ωρε να του κανεις κάρπα?????:lol:
karellen
05/04/2024, 15:12
Διέσχιζε το δρόμο και έκοψα λίγο το τιμόνι να περάσω από πίσω του να μην το πατήσω και το βλαμμένο έκανε αναστροφή.
Διέσχιζε το δρόμο και έκοψα λίγο το τιμόνι να περάσω από πίσω του να μην το πατήσω και το βλαμμένο έκανε αναστροφή.
Tο αυτό ακριβώς κι εγώ με το αμάξι προχθες με γάτα......:(
sanctusan
06/04/2024, 12:21
Έχω δει γάτα μέσα στη νύχτα να κάνει ντου από το πουθενά και να σκάει κουτουλιά στο μπριστινό λάστιχο, μεταβολή και πίσω στα χόρτα από όπου βγήκε.
motojojo
06/04/2024, 12:22
Με τα γατιά και τα σκυλιά θέλει προσοχή... πολλοι ελιγμοί για να σωθει το ζωντανο έχουν καταληξει σε καλο ατυχημα.
Vassilis
06/04/2024, 12:49
Σε ποια περιοχή;
Σε ποια περιοχή;
Νέα Φιλαδέλφεια....
Το τέρμα γκάζι βοηθάει συνήθως.
harris_x
06/04/2024, 20:29
Με τα γατιά και τα σκυλιά θέλει προσοχή... πολλοι ελιγμοί για να σωθει το ζωντανο έχουν καταληξει σε καλο ατυχημα.
Πάντως αν είσαι με μηχανάκι και δεν μπορείς να αποφύγεις να το χτυπήσεις, για να αποφύγεις την πτώση, θα πρέπει να σημαδέψεις (κατά σειρά μικρότερης επικινδυνότητας) πίσω πόδια ή εμπρός πόδια, να αποφύγεις οπωσδήποτε το κεφάλι, να ανοίξεις γκάζι και να τραβήξεις το τιμόνι προς τα πάνω για να αποφορτίσεις επιπλέον το μπροστινό σου.
CorpseAlive
06/04/2024, 20:33
Πάντως αν είσαι με μηχανάκι και δεν μπορείς να αποφύγεις να το χτυπήσεις, για να αποφύγεις την πτώση, θα πρέπει να σημαδέψεις (κατά σειρά μικρότερης επικινδυνότητας) πίσω πόδια ή εμπρός πόδια, να αποφύγεις οπωσδήποτε το κεφάλι, να ανοίξεις γκάζι και να τραβήξεις το τιμόνι προς τα πάνω για να αποφορτίσεις επιπλέον το μπροστινό σου.
Συγνώμη κύριοι, οι οδηγίες για σούζα δεν απαγορεύονται εδώ?