View Full Version : Suzuki SV 650X by Ratamahatta
Κράτησε το, σε είδα στις φωτογραφίες του τρακ ντει το παίρνεις αγκαλιά του χεις πάρει τον αέρα ,που να μπλέκεις από την αρχή χεχε καλές βόλτες φίλε nice bike !!
ratamahatta
11/05/2025, 08:13
Από κατανάλωση για καθημερινή χρήση προτείνεται , Το έχεις μετρήσει ποτέ ?
Για νορμάλ οδήγηση.
Σκέφτομαι αν με πάρουν τα οικονομικά μου να αγοράσω ένα SV καινούργιο.
η κατανάλωση που διαφημίζει η Suzuki μου φαίνεται πολύ χαμηλή για V2 κινητήρα.
Κάνα 2 φορές που σύγκρινα την μέτρηση του trip computer με την πραγματική ήταν αρκετά κοντά
Μια μέση κατανάλωση βάση χρήσης που κάνω είναι τα 4,5-4,7 , το περισσότερο που έχω δει ήταν σε track day 5,1 και χαμηλότερη 3,9 σε ρυθμό τουριστικό, επαρχιακό .
ΓιώργοςΤΤ
11/05/2025, 08:16
Όπως μου είπε η καδένα ηθελε λίγο σφίξιμο ,είχε καταλάβει ότι κάτι ήθελε αλλά δεν ήξερα ότι ειναι η καδένα , στο άνοιγμα του γκαζιού το ένιωθα
Δουλεύει ακόμα καλύτερα πλέον από όταν το πήρα, σαν καλοκουρδισμένο ιαπωνικό ρολόι :)
Τ
Placebo.
ratamahatta
11/05/2025, 08:17
Κράτησε το, σε είδα στις φωτογραφίες του τρακ ντει το παίρνεις αγκαλιά του χεις πάρει τον αέρα ,που να μπλέκεις από την αρχή χεχε καλές βόλτες φίλε nice bike !!
Φχαριστω, τώρα πέρασε θα μείνει στα χεράκια μου να μαρτυρήσει :lol:
moto_Princess
11/05/2025, 08:31
Κάνα 2 φορές που σύγκρινα την μέτρηση του trip computer με την πραγματική ήταν αρκετά κοντά
Μια μέση κατανάλωση βάση χρήσης που κάνω είναι τα 4,5-4,7 , το περισσότερο που έχω δει ήταν σε track day 5,1 και χαμηλότερη 3,9 σε ρυθμό τουριστικό, επαρχιακό .
Σε ευχαριστώ πολύ
ratamahatta
11/05/2025, 08:34
Placebo.
Όχι ρε συ σε καμία περίπτωση
Μου το έκανε από την πρώτη μέρα που το πήρα,ενοχλητικό αλλά το είχα συνηθίσει,το είχα αναφέρει σε ένα service που είχα κάνει αλλά δεν ασχολήθηκαν
ratamahatta
06/06/2025, 10:42
Χθες είχε πρωινή βολτούλα μέχρι ερυθρές κ πίσω, πιάνω τον εαυτό μου να χουφτώνει το γκάζι μόνο κ μόνο για να ακούω τον τσαμπουκαλεμενο ήχο που βγαίνει από το φιλτροκουτι όταν ανεβάζει στροφές…απόλυτα εθιστικός όπως και η λειτουργία του.
Ανέβηκε ελάχιστα η κατανάλωση αλλά χαλάλι
Πλεον βγαίνει μόνο για βόλτες μιας μετακινήθηκα σε κατάστημα κοντά στο σπίτι όπου πάω με ποδήλατο