View Full Version : Μονοήμερη Βόλτα. (ΟΧΙ Ετήσια)
harris_x
02/06/2023, 13:19
Σε καταρράκτη πας κι εσύ; :p
:confused:
panavour
02/06/2023, 13:20
Αν προσέξεις έγραψα σε πρώτο πληθυντικό ;) .
τοτε ,το παιρνω πισω.λογω καταρακτη,δεν το διαβασα καλα
CorpseAlive
02/06/2023, 13:31
Εμμ πιθανό και γώ να μαι παρέα σας. Με δανεική ή νέα μηχανή σημασία δεν έχει. Count me in εκτός απροόπτου.
Ναι ρε ΝΙΚΟ!
Πάμε όρθιοι Αθήνα-Επίδαυρο?
karellen
02/06/2023, 13:47
Εμμ πιθανό και γώ να μαι παρέα σας. Με δανεική ή νέα μηχανή σημασία δεν έχει. Count me in εκτός απροόπτου.
:beer:
Nik0s_Dk
02/06/2023, 14:06
Για όρθιοι Δε ξέρω αλλά παρέα θα ρθω 99,9%. Ειπα και στον φιλο που ειχαμε κανει το ταξίδι στα βαλκάνια παρέα και ψήθηκε. Αν ολα πανε καλά θα μας δείτε παρέα!
:beer::beer::beer:
Όποια διαδρομή και να διαλέξετε εγώ είμαι μέσα και με πολύ χαρά που θα γνωρίσω από κοντά πολλά από τα άτομα που βλέπω εδώ. Μέχρι στιγμής με τον gavro μόνο πήγαμε δυο βόλτες και αυτήν στην Πελοπόννησο ακόμα την θυμάμαι. Μπορεί να φέρω και ένα φιλαράκι μαζί αν μπορεί και δεν υπάρχει πρόβλημα.
CorpseAlive
02/06/2023, 17:15
Όποια διαδρομή και να διαλέξετε εγώ είμαι μέσα και με πολύ χαρά που θα γνωρίσω από κοντά πολλά από τα άτομα που βλέπω εδώ. Μέχρι στιγμής με τον gavro μόνο πήγαμε δυο βόλτες και αυτήν στην Πελοπόννησο ακόμα την θυμάμαι. Μπορεί να φέρω και ένα φιλαράκι μαζί αν μπορεί και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άμα φέρεις και Γαύρο έχουμε κλείσει το καρέ .
Απλά θα ταξιδεύουμε με πρωτοκόλλο βασιλικής οικογένειας Η Βασίλειου , μην μας συμβεί τίποτα και μείνει κενό το Μότο !
ψηνομαι ασχημα..
αλλα επειδη δε ξερω ακομα σιγουρα, και τελευταια πολλα απροοπτα μου τυχαινουν, σιγουρα θα απαντησω μεσα στη βδομαδα.
προτεινω να ανοιξει καινουριο θρεντ με τιτλο τον προορισμο και την ημερα της βολτας, με ολες τις λεπτομερειες στο 1ο ποστ.
tip ως σχετικα εμπειρος στις μοτοβολτες:
για τη περιπτωση που στη ταβερνα παρει καποιος τηλ να κλεισει, δεν θα αναφερει ποσα ατομα θα ειμαστε,
αλλα για ποσους τρωμε..
CorpseAlive
02/06/2023, 18:50
ψηνομαι ασχημα..
αλλα επειδη δε ξερω ακομα σιγουρα, και τελευταια πολλα απροοπτα μου τυχαινουν, σιγουρα θα απαντησω μεσα στη βδομαδα.
προτεινω να ανοιξει καινουριο θρεντ με τιτλο τον προορισμο και την ημερα της βολτας, με ολες τις λεπτομερειες στο 1ο ποστ.
tip ως σχετικα εμπειρος στις μοτοβολτες:
για τη περιπτωση που στη ταβερνα παρει καποιος τηλ να κλεισει, δεν θα αναφερει ποσα ατομα θα ειμαστε,
αλλα για ποσους τρωμε..
Θα γίνει τροποποίηση στο παρόν Post.
Σχετικά με το φαγητό αφού δούμε πόσοι είμαστε θα κάνω εγώ κράτηση.
Μην ανησηχείς Doc, θα είμαι Πάτρα :lol:
:lol:
Αν δεν ήταν προγραμματισμένο να λείπω, θα ερχόμουν σίγουρα μέχρι το Stork.
χαρουλη, το ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ειναι η βολτα...
Ναι χάρη έλα...
443800
ελα Χαρη ελα....
Εκτος απροοπτου θα σας δω την κυριακη, για καφε και πισω, μονο παλια εγω.
και να ηθελα να φαω Τεε δεν...θα ειναι ο μικες....:p
CorpseAlive
02/06/2023, 23:39
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. o Teo
6. Aristidiz
7. Doctor K6
8. DIMISK
9. Karellen
10. Vassilis
11. Pektis
12. Nikos_Dk
13. Dimnast
14. Gorgo
Αν φτάσουμε τους 20 θα μετονομαστεί σε Ετήσια...
Nostradamus
03/06/2023, 05:08
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. o Teo
6. Aristidiz
7. Doctor K6
8. DIMISK
9. Karellen
10. Vassilis
11. Pektis
12. Nikos_Dk
13. Dimnast
14. Gorgo
15. Nostradamus +1 (θα το φιξαρουμε μέχρι καταλυτική ημερομηνία συμμετοχών)
Όπως πάει, προβλέπεται να πάει έτσι η βόλτα.... (https://fb.watch/kWHn1WIZcf/) :D
AristidisZ
03/06/2023, 10:10
Εγώ μέσα σε ότι πείτε, αν παίξει γουρουνια βέβαια στο φαΐ, το πολύ πολύ να γυρίσω με οδική
peterTHErider
03/06/2023, 10:41
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. o Teo
6. Aristidiz
7. Doctor K6
8. DIMISK
9. Karellen
10. Vassilis
11. Pektis
12. Nikos_Dk
13. Dimnast
14. Gorgo
Και έτσι την λες μικρή ετήσια!
Μπράβο παιδιά,μπράβο corpse...
καλο ειναι να γραφεις και τα μηχανακια διπλα στις συμμετοχες ωστε να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε..
η μαλλον ασ'το θα το κανω εγω για σενα ως πιο παλιος στο φορουμ που γνωριζω αρκετους απο εδω καθως
και τι καβαλανε... :cool: :p
1. Corpsealive YAMAHA TDR 50 (https://50ccbikes.files.wordpress.com/2020/03/yamaha-tdr50-right-side.jpg?w=881)
2. Bowleno SUZUKI RG 50 (https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/smgs/digital-archive/images/2_bike/ss2/img_026_02.jpg)
3. McGyver KAWASAKI AR 50 (https://global-fs.webike-cdn.net/moto_img/cg/6/5573/L_ar50s_1988.jpg)
4. Volpad YAMAHA RD 50 (https://img.webike-china.cn/moto_img/cg/7/6598/L_rd50_198007.jpg)
5. o Teo APRILIA RS 50 (https://motor-stickers.com/image/cache/catalog/125cc%20decals/aprilia/rs_50_125/2005/rs_50_rs_125_2005_b_stickers-600x315w.jpg)
6. Aristidiz HONDA NSR 50 (https://cdn2.louis.de/dynamic/bikedb/o_pad,w_300,h_300,ha_center,va_center,c_fff/d9.78.6d.5.png)
7. Doctor K6 SUZUKI RB 50 GAG (https://www.webbikeworld.com/wp-content/uploads/2020/10/1986-suzuki-rb50-gag-side-left.jpg)
8. DIMISK SIMSON S 51 (https://media.akf-shop.de/media/image/9e/95/ab/10068680-08.webp)
9. Karellen SACHS ZX 50 (https://grafikanamotocykle.pl/resize/1200x1200/files/shop/366/sachs_zx.jpg)
10. Vassilis ZUNDAPP KS 50 (https://www.film-autos.com/images/fahrzeuge/1007060944-2867_02.jpg)
11. Pektis DERBI GPR 50 (https://iconicmotorbikeauctions.com/wp-content/uploads/2021/05/Derbi-GPR-50R-Youichi-Ui-Replica-Front-Right-Featured.jpg)
12. Nikos_Dk HONDA Z 50 (https://motorbike.gr/wp-content/uploads/2017/04/Honda-Monkey-50th-anniversary-edition.jpg)
13. Dimnast HONDA MB 50S (https://ntsparts.com/wp-content/uploads/sites/4/2021/02/MB50S.jpg)
14. Gorgo KREIDLER FLORETT (https://www.bikeit.gr/images/stories/nea_kosmou/2016/kreidler/Kreidler-florett-5.jpg)
karellen
03/06/2023, 15:48
CorpseAlive
03/06/2023, 15:58
καλο ειναι να γραφεις και τα μηχανακια διπλα στις συμμετοχες ωστε να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε..
η μαλλον ασ'το θα το κανω εγω για σενα ως πιο παλιος στο φορουμ που γνωριζω αρκετους απο εδω καθως
και τι καβαλανε... :cool: :p
Εσύ ακόμα στο περίμενε μας έχεις, θα έρθεις να γίνει η ετήσια ή παραμένουμε αιρετικοί?
peterTHErider
03/06/2023, 17:17
Πέρα από την πλάκα αυτό χρειάζεται το φορουμ,κάποιους να παρακινήσουν τους υπόλοιπους!όλοι θέλουν βόλτα και παρέα αλλά μας τρώει η βαρεμάρα της οργάνωσης!κάτι τέτοια νομίζω θα ζωηρέψουν γενικά την κουβέντα εδώ.
Μέχρι που σκεφτόμουν να μπώ στο καράβι και να έρθω έτσι για το χαβαλέ αλλά 11/6 βαφτίζω τον γιό!
CorpseAlive
03/06/2023, 17:18
Πέρα από την πλάκα αυτό χρειάζεται το φορουμ,κάποιους να παρακινήσουν τους υπόλοιπους!όλοι θέλουν βόλτα και παρέα αλλά μας τρώει η βαρεμάρα της οργάνωσης!κάτι τέτοια νομίζω θα ζωηρέψουν γενικά την κουβέντα εδώ.
Μέχρι που σκεφτόμουν να μπώ στο καράβι και να έρθω έτσι για το χαβαλέ αλλά 11/6 βαφτίζω τον γιό!
Να τον χαίρεσαι Πέτρο!
Τι ώρα τον βαφτίζεις?
Αμα έρθεις μόνο για καφέ και μετά πάρεις το αεροπλάνο να γυρίσεις, παιζει να προλαβαίνεις.
Μην ανησυχείς, το μηχανάκι σου θα το προσέχουμε εμείς εδώ...
Η βάφτιση του παιδιού μπορεί να γίνει κι άλλη μέρα. Οι βόλτες του moto.gr όχι. Σκέψου το. :lol:
peterTHErider
03/06/2023, 17:29
Αχαχαχαχα!
Ένα δίκιο το έχετε η αλήθεια είναι!
Όταν με το καλό κανονιστεί βαρβάτη ετήσια θα το κανονίσω!
https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/gennese/onomatodosia-anelikou
Κάνε το online κι έλα :bawl:...
Με το καλό!
Μας λες και αντροχωρίστρες. :lol:
Με το καλό!
Έτοιμος ήμουν να το γράψω... με πρόλαβες
peterTHErider
03/06/2023, 19:16
Με το καλό!
Αυτό παίδες έχει γίνει από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν και τα 2 παιδιά μου...
Τώρα πάμε για την τελετή των μασάι έτσι για το χαβαλέ με τους φίλους και να χαρούν τα σόγια...
peterTHErider
03/06/2023, 19:16
Μας λες και αντροχωρίστρες. :lol:
Εύκολα!
peterTHErider
03/06/2023, 22:13
Σήμερα είδα τον παπασούζα!έχετε όλοι θερμούς χαιρετισμούς!
ratamahatta
04/06/2023, 19:35
Αν ήταν 1 βδομάδα μετά θα μπορούσα να ακολουθήσω και εγώ γαμωτο, οι πρώτες εξετάσεις του μικρού, ούτε εγώ δεν διάβαζα τόσο.
CorpseAlive
04/06/2023, 21:01
Παιδιά , αν μπορείτε όσοι είναι να ακολουθήσετε για φαγητό στον Μπατζάβαλη κάντε ένα βρουμ εδώ ή Reply για να υπολογίζουμε κόσμο για να πάρω τηλ την Τετάρτη να κλείσω τραπέζι. |
Επίσης όσοι είναι να ακολουθήσετε γενικά ρίξτε σύρμα να γραφτεί στο Post!
Υ.Γ. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , εγώ λέω να κλείσω τραπέζι στην πιθανότητα (μεγάλη από ότι γράφτηκε εδώ) να μην βρούμε.
Προσωπικά και με σουβλάκι χαρούμενος θα είμαι αν τελικά δεν κάτσει η φάση!
Εγώ λογικά θα ακολουθήσω.
Vassilis
05/06/2023, 08:37
Παιδιά , αν μπορείτε όσοι είναι να ακολουθήσετε για φαγητό στον Μπατζάβαλη κάντε ένα βρουμ εδώ ή Reply για να υπολογίζουμε κόσμο για να πάρω τηλ την Τετάρτη να κλείσω τραπέζι. |
Επίσης όσοι είναι να ακολουθήσετε γενικά ρίξτε σύρμα να γραφτεί στο Post!
Υ.Γ. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , εγώ λέω να κλείσω τραπέζι στην πιθανότητα (μεγάλη από ότι γράφτηκε εδώ) να μην βρούμε.
Προσωπικά και με σουβλάκι χαρούμενος θα είμαι αν τελικά δεν κάτσει η φάση!
Και εγώ μέσα για μαμ. Δεν βγαίνει αλλιώς.
Εγώ είπα ότι θα σας βρω στο φαγητό, οπότε count me in & keep me updated.
CorpseAlive
06/06/2023, 08:52
Εγώ θα κλείσω για μια 15 άτομα να υπάρχει και το βλέπουμε αν γίνει συμπληρωματική.
Τώρα είμαστε από ότι φαίνεται καμία 10ρα ψιλόστάνταρ για φαγητό.
Σχετικά με την ώρα συνάντησης προτείνω να πούμε 9:30 ώστε μέχρι τις 10:00 να έχουμε ξεκινήσει!
karellen
06/06/2023, 09:06
Οριστικοποίησε και την διαδρομή Εκκίνηση-πορεία από τον τάδε δρόμο-Καφέ εκεί- κλπ ώστε να υπάρχει ένας καθαρός μπούσουλας.
Μετά θα το βάλω και στο αρχικό ποστ για να μη χαθεί ανάμεσα στα σχόλια.
CorpseAlive
06/06/2023, 09:27
443839
Διαδρομή
Αφετηρία : Σταθμός 14 στις 9:30 το Πρωί Κυριακής 11/06/2023
1η Στάση : STORK για καφέ.
2η Στάση : Μπατζάβαλης για φαγητό
3η Στάση : Ναύπλιο για καφέ.
Επιστροφή : Ο καθένας ανάλογα με τις ορέξεις και τις δυνάμεις του είτε από Ν. Εθνική είτε από Παλαιά.
Μέχρι τώρα συμμετέχοντες :
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. o Teo
6. Aristidiz
7. Doctor K6
8. DIMISK
9. Karellen
10. Vassilis
11. Pektis
12. Nikos_Dk +1
13. Dimnast +1
14. Gorgo
15. Nostradamus +1
16. Mikes
17. Giorgosb
Υ.γ. έχω αφήσει ανοιχτά τα χρονικά περιθώρια των στάσεων , επιτηδευμένα γιατί μπορεί να κάνουμε άλλα πλάνα.
Υ.γ.2 Θα κλείσω καλώς εχόντων των πραγμάτων για 15 άτομα στο Μπατζάβαλη για φαγητό περί τις 14:30 το μεσημέρι αλλά δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερα δεσμευτικό απλά να υπάρχει ως επιλογή . Επομένως υπάρχει πολύς χρόνος για βόλτες παρακάμψεις κλπ .
Θα μπει και σκούπα?:a014:
CorpseAlive
06/06/2023, 09:57
Θα μπει και σκούπα?:a014:
Κοίτα γενικά θα υπάρχει μια ψιλο οργάνωση , θα τα κανονίσουμε στην έναρξη όμως . Χαλαρή βόλτα θα είναι μέχρι τα Λουτρά :lol:
Δεν είμαστε τόσοι πολλοί.
strokt up
06/06/2023, 10:17
Ενδιαφέρομαι και εγω γθα δικάβαλος και φαΐ κ τα πάντα αν δεν πάει κάτι στραβά με την δουλειά είμαι μέσα
CorpseAlive
06/06/2023, 13:34
Ενδιαφέρομαι και εγω γθα δικάβαλος και φαΐ κ τα πάντα αν δεν πάει κάτι στραβά με την δουλειά είμαι μέσα
Επειδή μόλις μίλησα με τον άνθρωπο που έχει το κατάστημα , θέλει ακριβή αριθμό την Παρασκευή .
Έχω κάνει μια μεγάλη κράτηση και περιμένει να του επιβεβαιώσω τα άτομα μέχρι Παρασκευή Απόγευμα.
Επομένως κοιτάμε τον καιρό, κοιτάμε τις δουλείες μας και τους χρόνους και γίνεται συνεννόηση τότε.
strokt up
06/06/2023, 14:21
Επειδή μόλις μίλησα με τον άνθρωπο που έχει το κατάστημα , θέλει ακριβή αριθμό την Παρασκευή .
Έχω κάνει μια μεγάλη κράτηση και περιμένει να του επιβεβαιώσω τα άτομα μέχρι Παρασκευή Απόγευμα.
Επομένως κοιτάμε τον καιρό, κοιτάμε τις δουλείες μας και τους χρόνους και γίνεται συνεννόηση τότε.
Ωραία γιατί Πέμπτη θα ξέρω 100%
count me in!
πακετο φουλ κομπλε
καφε φαι σεξ, οτι εχει το προγραμμα δλδ
CorpseAlive
06/06/2023, 20:27
count me in!
πακετο φουλ κομπλε
καφε φαι σεξ, οτι εχει το προγραμμα δλδ
Θα έχει σίγουρα 2/3 !
Τι? Δεν θα έχει φαΐ ή καφέ??
CorpseAlive
06/06/2023, 20:50
Τέτοια λέγε να παρεξηγηθούμε και να γίνει μόνιμη η άδεια από τις γυναίκες μας
Θα έχει σίγουρα 2/3 !
Τέτοια λέγε να παρεξηγηθούμε και να γίνει μόνιμη η άδεια από τις γυναίκες μας
ρε σεις παρεξηγησατε...
ειμαστε και μερικοι εδω μεσα, που επειδη δεν εχουμε ανατομικη σελα, οταν κατεβαινουμε
απ'τη μηχανη μετα απο πολυωρη οδηγηση, σα να καναμε σεξ νιωθουμε εκει πισω.. :D
ρε σεις παρεξηγησατε...
ειμαστε και μερικοι εδω μεσα, που επειδη δεν εχουμε ανατομικη σελα, οταν κατεβαινουμε
απ'τη μηχανη μετα απο πολυωρη οδηγηση, σα να καναμε σεξ νιωθουμε εκει πισω.. :D
Τα λες διφορουμενα, μας φτιάχνεις και μετά μας ξενερώνεις...
Να πα να φτιάξεις τη σέλα σου κύριε μου...
Στα σοβαρά θέματα τώρα...
Θα πάμε μέχρι Κόρινθο από παλιά? Αν ναι, γράψτο ρε Χάρη στο ποστ σου παραπάνω για να είναι τελείως ξεκάθαρα τα πράματα.
Γενικά, όσο πιο αναλυτικά και κατανοητά είναι διατυπωμένη η διαδρομή και οι προγραμματισμένες στάσεις, τόσο πιο εύκολα κάποιος που αμφιταλαντευεται, αποφασίζει.
CorpseAlive
06/06/2023, 21:38
Τα λες διφορουμενα, μας φτιάχνεις και μετά μας ξενερώνεις...
Να πα να φτιάξεις τη σέλα σου κύριε μου...
Στα σοβαρά θέματα τώρα...
Θα πάμε μέχρι Κόρινθο από παλιά? Αν ναι, γράψτο ρε Χάρη στο ποστ σου παραπάνω για να είναι τελείως ξεκάθαρα τα πράματα.
Γενικά, όσο πιο αναλυτικά και κατανοητά είναι διατυπωμένη η διαδρομή και οι προγραμματισμένες στάσεις, τόσο πιο εύκολα κάποιος που αμφιταλαντευεται, αποφασίζει.
Αφού στον Χάρτη που έχω ανεβάσει γράφει επιλογή ''αποφυγή διοδίων''.
Ολόκληρη η διαδρομή στο πήγαινε θα γίνει από το παλαιό εθνικό δίκτυο. Έχω μια μικρή σκέψη μήπως το πάμε και παραλιακά από κρανίδι για Καρατζά αλλά το βλέπουμε αυτό.
Ουσιαστικά θα περάσουμε από την παλιά γέφυρα στα Ισθμια και θα προχωρήσουμε προς Λουτρά και Επίδαυρο.
Η εθνική ως επιλογή θα τεθεί μόνο για γυρισμό και αυτό σε περίπτωση που τα κωλαράκια μας πονάνε όπως του Μαικ μετά από την βόλτα.
Btw όπως είμαστε τώρα είμαστε πάνω από 18 μηχανές . Χωρίς να υπολογίσω τους ''δυνητικούς επισκέπτες''
Τι δουλειά έχει το Κρανίδι με το Καρατζά ρε συ?
CorpseAlive
06/06/2023, 21:52
Τι δουλειά έχει το Κρανίδι με το Καρατζά ρε συ?
Ναι μαλακίες λέω από Παναγιά και Νησίδα εννοώ. (είμαι μετά από 15ώρο σήμερα.. μην με παρεξηγείς)
443865
Καλή φάση είναι αυτό, για να μην κάνουμε και 2 φορές το ίδιο κομμάτι...
CorpseAlive
06/06/2023, 22:06
Καλή φάση είναι αυτό, για να μην κάνουμε και 2 φορές το ίδιο κομμάτι...
Ναι για αυτό το σκέφτηκα.
giorgosb
07/06/2023, 16:45
Τελικά κατάφερα να ρυθμίσω το κόλλημα της Κυριακής, οπότε θα μπορέσω να δώσω το παρών :vroum:
CorpseAlive
07/06/2023, 16:53
Τελικά κατάφερα να ρυθμίσω το κόλλημα της Κυριακής, οπότε θα μπορέσω να δώσω το παρών :vroum:
Τέλεια. Το μόνο που μένει είναι να μας κάνει και την χάρη ο καιρός!
Στο poseidon (https://poseidon.hcmr.gr/map?)πάντως δεν φαίνεται ίχνος βροχής..
Τέλεια. Το μόνο που μένει είναι να μας κάνει και την χάρη ο καιρός!
Άμποτε Χάρη να σας κάνει τη χάρη.
AristidisZ
07/06/2023, 19:17
Θα τιμήσω και εγώ μάσα εάν παίξει
CorpseAlive
07/06/2023, 19:26
Άμποτε Χάρη να σας κάνει τη χάρη.
Θα έρθεις τελικά ή θα μου ρίξεις το άκυρο που αξίζω για τα 2 πιστόλια που έριξα (λόγω δουλειάς βέβαια) ?
Θα έρθεις τελικά ή θα μου ρίξεις το άκυρο που αξίζω για τα 2 πιστόλια που έριξα (λόγω δουλειάς βέβαια) ?
Εννοείται ότι δεν κρατάω κακία. Βόλτα είναι για να πηγαίνουμε χαλαροί, όποτε κι αν μπορούμε. Αν προκύψει δουλειά ή παντόφλα, εννοείται ότι προηγούνται οι υποχρεώσεις.
Μάλλον δεν θα έρθω, αφενός διότι έχω κανονίσει εκδρομή με βουτιά σε καταρράκτη την Κυριακή και δεν θέλω να τη χάσω. Αφε...δύο δεν πολυψήνομαι για βόλτες 400 χιλιομέτρων σαν αυτή. Ξέρω ότι η φάση είναι να ευχαριστιέσαι το πρώτο μισό και μετά το φαγητό στην επιστροφή μπαίνεις σε mood "Άντε να τελειώνουμε να πάμε σπίτι", αλλά είσαι 200 χιλιόμετρα μακριά, τα οποία κάνεις διεκπεραιωτικά, συνήθως μέσω αυτοκινητοδρόμων. Έχω ζήσει το σκηνικό με βόλτες 300-500 χιλιομέτρων, το έχω απολαύσει κάποιες φορές, αλλά πλέον ξέρω καλύτερα τι μου αρέσει και προσπαθώ να το κυνηγάω με τον τρόπο μου. Δεν εννοώ ότι δεν θα έρθω σε καμία τέτοια, αλλά αν είναι βόλτα κάτω από 200 χιλιόμετρα, θα ψηθώ πολύ περισσότερο.
Θεωρώ ότι μεγάλες αποστάσεις είναι ωραίο να τις βιώνεις παρεΐστικα, είτε με road trip σε αμάξι με άλλα άτομα, είτε με λεωφορείο. Κάνεις πλάκα, περνάνε ωραία οι ώρες, ενώ διασχίζεις και 800 χιλιόμετρα σε μία μέρα χωρίς να το καταλάβεις. Ενώ στο μοτοσακό, αν δεν υπάρχει ενδοεπικοινωνία, δεν είναι αντίστοιχα όμορφη η οδήγηση τόσων ωρών. Δεν απαξιώνω συνολικά τη φάση, αφού είναι γνωστό ότι σε άλλους αρέσει να κάνουν τόσα και περισσότερα χιλιόμετρα με μοτοσυκλέτα και το κάνουν επί χρόνια. Γούστα...
Εύγε πάντως για την οργάνωση!
CorpseAlive
07/06/2023, 19:57
Εννοείται ότι δεν κρατάω κακία. Βόλτα είναι για να πηγαίνουμε χαλαροί, όποτε κι αν μπορούμε. Αν προκύψει δουλειά ή παντόφλα, εννοείται ότι προηγούνται οι υποχρεώσεις.
Μάλλον δεν θα έρθω, αφενός διότι έχω κανονίσει εκδρομή με βουτιά σε καταρράκτη την Κυριακή και δεν θέλω να τη χάσω. Αφε...δύο δεν πολυψήνομαι για βόλτες 400 χιλιομέτρων σαν αυτή. Ξέρω ότι η φάση είναι να ευχαριστιέσαι το πρώτο μισό και μετά το φαγητό στην επιστροφή μπαίνεις σε mood "Άντε να τελειώνουμε να πάμε σπίτι", αλλά είσαι 200 χιλιόμετρα μακριά, τα οποία κάνεις διεκπεραιωτικά, συνήθως μέσω αυτοκινητοδρόμων. Έχω ζήσει το σκηνικό μερικές φορές με βόλτες 300-500 χιλιόμετρα, το έχω απολαύσει κάποιες φορές, αλλά πλέον ξέρω καλύτερα τι μου αρέσει και προσπαθώ να το κυνηγάω με τον τρόπο μου. Δεν εννοώ ότι δεν θα έρθω σε καμία τέτοια, αλλά αν είναι βόλτα κάτω από 200 χιλιόμετρα, θα ψηθώ πολύ περισσότερο.
Θεωρώ ότι μεγάλες αποστάσεις είναι ωραίο να τις βιώνεις παρεΐστικα, είτε με road trip σε αμάξι με άλλα άτομα, είτε με λεωφορείο. Κάνεις πλάκα, περνάνε ωραία οι ώρες και βγάζεις και 800 χιλιόμετρα σε μία μέρα χωρίς να το καταλάβεις. Ενώ στο μοτοσακό, αν δεν υπάρχει ενδοεπικοινωνία, δεν είναι αντίστοιχα όμορφη η οδήγηση τόσων ωρών. Δεν απαξιώνω συνολικά τη φάση, αφού είναι γνωστό ότι σε άλλους αρέσει να κάνουν τόσα και περισσότερα χιλιόμετρα και το κάνουν επί χρόνια. Γούστα...
Εύγε πάντως για την οργάνωση!
Θα κανονιστεί σίγουρα σύντομη βόλτα 2η μέσα στον Ιούνιο ! Εκεί θα οργανώσεις εσύ όμως γιατί έχεις μεγαλύτερες γνώσεις από εμένα στην Πεντέλη!
Παίζει να ξαναπάω στην παραλία Βαρνάβα μία από τις επόμενες εβδομάδες, διότι μου άρεσε πολύ. Σκέψου το.
Ξέχασα επίσης να πω ότι μερικά χρόνια πριν, είχα την πολυτέλεια με τη δουλειά μου, να με στέλνουν σε πελάτες στην επαρχία. Έβλεπα τον καιρό, ακόμα και τον χειμώνα, κανόνιζα το πρόγραμμα σε ηλιόλουστες μέρες και πήγαινα με τη μοτοσυκλέτα, σε αποστάσεις 100άδων χιλιομέτρων. Έβγαινε το 8ωρο σαν διακοπές. Σκεφτόμουν "Καλά, σήμερα πληρώνομαι για να πάω βόλτα με τη μοτοσυκλέτα την Επίδαυρο;". :)
strokt up
08/06/2023, 13:37
Δυστυχώς απο μένα είναι οχι, δεν μας έκανε την χάρη η δουλειά.
karellen
08/06/2023, 19:24
Τελικά Stork θα είναι ο πρώτος καφές?
Γιατί; Θα έχουμε και δεύτερο καφέ;:p
CorpseAlive
08/06/2023, 19:39
Έτσι λέμε , είτε Στορκ είτε Παλαιά Επίδαυρο.
Γιατί; Θα έχουμε και δεύτερο καφέ;:p
Ναι θα κάνουμε και στάση Ναύπλιο μετά την μασαμπούκα.
Έτσι λέμε , είτε Στορκ είτε Παλαιά Επίδαυρο.
Ναι θα κάνουμε και στάση Ναύπλιο μετά την μασαμπούκα.
karellen
08/06/2023, 19:54
Λοιπόν επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου και στο φαγητό.
Κορπς σου στέλνω βρουμ με το κινητό μου να μιλήσουμε όταν θα πλησιάζω Επίδαυρο.
CorpseAlive
08/06/2023, 21:15
=======================================================================
Κυριακή στις 11/06/2023
Διαδρομή Ασπρόπυργος-Επίδαυρος-Ναύπλιο .
Μέχρι τώρα έχουμε τους εξής :
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. o Teo
6. Aristidiz
7. Doctor K6
=======================================================================
Προγραμματίζω να κάνω μια καλή βόλτα το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου.
Οι πιθανές διαδρομές στο μυαλό μου είναι 2 .
1. Αφετηρία Σταθμός 14-ΣΤΟΡΚ(Επίδαυρος) (από παλαιά εθνική) -Ναύπλιο και γυρισμός από Ν.Εθνική.
(περίπου 300 χλμ πάνε έλα ) 443621
2. Αφετηρία Άγιος Στέφανος (Χωρίατικο) -Χαλκίδα (από παλαιά εθνική) -Άγιος Ιωάννης Ρώσου και γυρισμός από Ν. Εθνική.
(περίπου 250 χλμ πάνε έλα) 443622
Όποιος ενδιαφέρεται να ακολουθήσει , να δηλώσει από κάτω μέρα που τον βολεύει ( Σάββατο ή Κυριακή ) και ποια από τις 2 διαδρομές προτιμά.
Η βόλτα θα είναι σε χαλαρό ρυθμό για όλους και θα περνάνε μπροστά οι πιο ανυπόμονοι.
Όχι καγκουριλίκια στο πουθενά για να μην έχουμε αβαρίες και φουλ εξοπλισμό (Γάντια -Μπουφαν -Κράνος Minimum )
Μέχρι τώρα συμμετέχοντες :
1. Corpsealive
2. Bowleno
3. McGyver
4. Volpad
5. Aristidiz
6. Doctor K6
7. DIMISK
8. Karellen
9. Vassilis
10. Pektis
11. Nikos_Dk +1
12. Dimnast +1
13. Gorgo
14. Nostradamus +1
15. Mikes
16. Giorgosb
Γκρουπ Χοληστερίνης εώς τώρα:
1.Corpsealive+1
2. McGyver
3. Aristidiz
4. Karellen
5. Mikes
6. Volpad
7. Vasilis
8. Dimnast +1
9. DimisK
10. Nostradamus +1
11. Bowleno
12. Giorgosb
13. Nikos_Dk+1
Γκρουπ Καφείνης και στριφτών:
1. Doctor K6
2. Gorgo
3. Pektis
Παρακαλώ μέχρι αύριο Απόγευμα να με ενημερώσουν όσοι άλλοι είναι έρθουν για Φαγητό για να ολοκληρώσω την κράτηση!
Όσοι είναι για την βόλτα μέχρι Επίδαυρο τα λέμε και στον Σταθμό 14 !
Γενικά για να υπάρχει μια υποτυπώδης οργάνωση καλό θα ήταν να μαζευόμαστε 9:30 με ώρα αναχώρησης ΜΑΞ μέχρι 10:00 .
Επίσης θέλω να πω 2 πράγματα για να είμαι ξεκάθαρος!
1. Δεν έχω φάει ποτέ Μπατζάβαλη ξανά , αν είναι φλόμπα , θα την φάμε ταυτόχρονα .
2. Δεν είμαι ξεναγός. Η φάση γενικά θα είναι ψιλοχύμα , το μόνο που είναι στάνταρ είναι η αναχώρηση και οι στάσεις.
Οι διαδρομές αν δεν βγαίνουν ή μας κινήσει κάτι το ενδιαφέρον ή έχει κάποιος κάτι καλό στο μυαλό του μετά τον Καφέ στο Στορκ τις συζητάμε!
3. Το μόνο που θα ήθελα προσωπικά , θα ήταν όχι άσκοπα καγκουριλίκια , εξοπλισμό τουλάχιστον Κράνος-Γάντια , γεμάτα ρεζερβουάρ και να έχουμε καλή διάθεση ώστε να γυρίσουμε όλοι σώοι και ευχαριστημένοι !
giorgosb
08/06/2023, 21:40
Εννοείται είμαι μέσα για το γκρουπ χοληστερίνης..
Τελευταίο γκρουπ είναι αυτοί που θα έρθουν μόνο stork?
O μπατζαβαλης είναι πολύ κομπλε. Μην αγχώνεσαι...
Ίσως πρέπει να κανονίσουμε και τις στάσεις για βενζίνη από τώρα...
CorpseAlive
08/06/2023, 22:39
Τελευταίο γκρουπ είναι αυτοί που θα έρθουν μόνο stork?
O μπατζαβαλης είναι πολύ κομπλε. Μην αγχώνεσαι...
Ίσως πρέπει να κανονίσουμε και τις στάσεις για βενζίνη από τώρα...
Σάββατο μεσημέρι θα φτιάξω το υπέρ αναλυτικό ποστ που θα γίνει και λεζάντα στο παρόν τοπικ! Θεωρώ ένας ανεφοδιασμός είναι οκ για όλα τα μηχανάκια σε όλη την βόλτα , όχι ;
Είναι κάποια supersport που θυμίζουν εσώρουχα, τα οποία είναι γκαζιά και τάλιρο. Θα σας έρθει ένα τέτοιο. Μάλλον αυτά χρειάζονται δύο ανεφοδιασμούς. Το τουριστάδικο δικό σου, με τα 23 λίτρα ντεπόζιτο, βγάζει και ολόκληρη τη διαδρομή χωρίς ανεφοδιασμό, αν το πας μαλακωσσά.
Το σημαντικό είναι να μάθετε ποια βενζινάδικα έχουν ποιοτική βενζίνη, για να μην πέσετε σε κανένα με νοθευμένη.
Λογικά ναι.
Συνήθως σε κανονίζουμε ανεφοδιασμό ανά 150Κμ που είναι το safe ακόμα και για μικρά ρεζερβουάρ, αλλά άμα στα 150 δεν υπάρχει βενζινάδικο, μπορεί για μια βόλτα 300κμ να γίνουν 2 ανεφοδιασμοι.
Αν κάποιος βγάζει λιγότερο από 150Κμ, πρέπει να ενημερώσει από νωρίς, για να οργανωθεί διαφορετικά το πρόγραμμα...
Είναι κάποια supersport που θυμίζουν εσώρουχα, τα οποία είναι γκαζιά και τάλιρο. Θα σας έρθει ένα τέτοιο. Μάλλον αυτά χρειάζονται δύο ανεφοδιασμούς. Το τουριστάδικο δικό σου, με τα 23 λίτρα ντεπόζιτο, βγάζει και ολόκληρη τη διαδρομή χωρίς ανεφοδιασμό, αν το πας μαλακωσσά.
Το σημαντικό είναι να μάθετε ποια βενζινάδικα έχουν ποιοτική βενζίνη, για να μην πέσετε σε κανένα με νοθευμένη.
Εγώ με 19λιτρο(!) τεπόζιτο, θα πάω και θα γυρίσω άρχοντας :D
Σήμερα έβαλα 15 λίτρα έχοντας κάνει 360 χλμ από το προηγούμενο γέμισμα. not bad.....
DoctoR_k6
09/06/2023, 08:17
Εχει αρκετα βενζιναδικα μετα την Κορινθο αν κ δεν νομιζω πως θα υπαρξει θεμα.
Αν ειναι καποιος γεματος στο περιπτερο ποσο να καψει μεχρι Στορκ?
Θα παμε κ απο τον παλιο οπου θα ειναι μπουκωτα...θα γουργουριζουν τα μοτερ.
Εχει αρκετα βενζιναδικα μετα την Κορινθο αν κ δεν νομιζω πως θα υπαρξει θεμα.
Αν ειναι καποιος γεματος στο περιπτερο ποσο να καψει μεχρι Στορκ?
Θα παμε κ απο τον παλιο οπου θα ειναι μπουκωτα...θα γουργουριζουν τα μοτερ.
Άμα είναι κανένα RC8....:cry:
DoctoR_k6
09/06/2023, 11:14
Άμα είναι κανένα RC8....:cry:
Κ αυτο εχει 15-16 λιτρα. Μεχρι την Κορινθο δεν θα καψει.
Ξαναγεμιζει.
Θα ερθει κ RC8? :D
CorpseAlive
09/06/2023, 12:09
Πριν το Stork λίγο έξω από Ν. Επίδαυρο , υπάρχει ένα EKO . Είναι 110 χλμ η διαδρομή εώς εκεί.
Σίγουρα θα υπάρχει πληθώρα βενζινάδικων στο Ναύπλιο.
Επομένως θεωρώ πως δεν θα υπάρχει θέμα.
Όποιος θεωρεί ότι θα χρειαστεί ανεφοδιασμό ας ενημερώσει για να κανονιστεί ως Pit Stop στο σημείο αυτό.
karellen
09/06/2023, 13:02
Υπάρχει και μέσα στην παλιά Επίδαυρο καθώς και στο δρόμο προς Καρατζά.
Ο καιρός πάντως δείχνει περίεργα σημάδια από μεσημέρι Κυριακής και μετά...
CorpseAlive
09/06/2023, 13:16
Ο καιρός πάντως δείχνει περίεργα σημάδια από μεσημέρι Κυριακής και μετά...
Μετά τις 3 και φαίνεται να είναι κυρίως στην Αρκαδία η βροχή. Δεν μας πιάνει , ακόμα.
giorgosb
09/06/2023, 13:16
Δείχνει λίγη βροχή 15.00-18.00 στο Ναύπλιο..
CorpseAlive
09/06/2023, 13:30
Δείχνει λίγη βροχή 15.00-18.00 στο Ναύπλιο..
Το κοιτάμε και αύριο να δούμε ποιες περιοχές θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν δούμε π.χ. βροχή στο Ναύπλιο, θα επεξεργαστούμε την διαδρομή για να το αποφύγουμε.
Αν δούμε σε όλη την διαδρομή βροχές το κοιτάμε και πάλι .
CorpseAlive
09/06/2023, 18:22
Η κράτηση έγινε για 22 άτομα στον Μπατζάβαλη στις 2:30 το μεσημέρι!
Vassilis
10/06/2023, 11:21
Δείχνει βροχή ρε γμτ γενικά στην περιοχή από τις 2 και μετά. Έλεος :lol:
giorgosb
10/06/2023, 11:43
Μέχρι να τελειώσουμε το μπιφτέκι θα χει σταματήσει..
CorpseAlive
10/06/2023, 12:15
Δείχνει βροχή ρε γμτ γενικά στην περιοχή από τις 2 και μετά. Έλεος :lol:
Κοιτάω μέχρι το απόγευμα και το αναλύουμε εδώ για το τι θα γίνει
Παιδιά, μήπως πρέπει να το δείτε αυτό με τον καιρό; Βγήκε έκτακτο της ΕΜΥ.
Κοιτάω μέχρι το απόγευμα και το αναλύουμε εδώ για το τι θα γίνει
Παιδιά, μήπως πρέπει να το δείτε αυτό με τον καιρό; Βγήκε έκτακτο της ΕΜΥ.
Τσουρέκια προβλέπεται να μας τα κάνει (https://www.in.gr/2023/06/10/greece/kairos-ektakto-deltio-epideinosis-isxyres-vroxes-kai-kataigides-keraynous-kai-xalazoptoseis/)
Όσοι πάμε, πλήρες σετ αδιάβροχων δεν θα κάνει κακό...
Εγώ πήγα το πρωί στον Μπαμπίνο, την έπλυνα και τώρα τρώω στο Λεβίδι με βροχή και δροσιά.
Οπότε ψιλοσκασίλα μου αν βρέξει και αύριο.
:D
Η αλήθεια είναι, ότι ούτε εμένα με ενδιαφέρει αμα θα βρέχει η οχι...
Έχω ταξιδέψει πολλές φορές με βροχή...
Θα μου μουσκέψει τον καταρράκτη! :p
CorpseAlive
10/06/2023, 13:29
Αν μιλάγαμε για ένα σχήμα 5 μηχανών , δεν θα με ενδιέφερε και εμένα αν βρέχει ή χιονίζει.
Επειδή μιλάμε για περίπου 20 μηχανές , θεωρώ ότι δεν είναι έξυπνο να ξεκινήσει η βόλτα γνωρίζοντας ότι θα φάμε σοβαρή βροχή.
Με την μέχρι τώρα πρόβλεψη , φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στα Μέγαρα και στο Ναύπλιο.
Θεωρητικά ίσως θα πρέπει να ακυρώσουμε το Ναύπλιο και να κινηθούμε Ανατολικότερα.
Το αφήνω στην συλλογική κρίση αυτό.
Εγώ θα ήθελα να μην πλησιάσω σημεία με σίγουρη βροχή . Ειδικά από παλιό εθνικό δίκτυο και με κονβόι 20 μηχανών.
Πρόγνωση 15:00
444037
Πρόγνωση 18:00
444036
Καλά μωρέ, αυτό δεν είναι πρόβλημα...
Μπορούμε να αλλάξουμε τη διαδρομή στο καφέ ή στο φαΐ...
CorpseAlive
10/06/2023, 13:36
Καλά μωρέ, αυτό δεν είναι πρόβλημα...
Μπορούμε να αλλάξουμε τη διαδρομή στο καφέ ή στο φαΐ...
Το παράξενο είναι ότι δείχνει χαλαρή βροχή σε αυτά τα σημεία και τα άρθρα γράφουν για τον κατακλυσμό του Νώε.
Δεν μιλάνε για εκείνη τη περιοχή.
Βόρια θα γίνει χαμός...