View Full Version : Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Σας ευχαριστώ παιδιά! Αν είστε πάνω 12.30 θεωρώ πως είναι εφικτό να βρίσκομαι εκείνη την ώρα εκεί. Εννοείται θα δηλώσω συμμετοχή για την ταβέρνα γιατί νηστικό αρκούδι δεν οδηγάει!:lol:
Coyote.V
04/10/2023, 21:24
Θα μας προλάβεις στον δρόμο... μέχρι να κουνήσουν τόσες μηχανές ! (δεν είμαστε motogp 7 grup) :p
Θα μας προλάβεις στον δρόμο... μέχρι να κουνήσουν τόσες μηχανές ! (δεν είμαστε motogp 7 grup) :p
Κυκλοφοριακή συμφόρηση από μοτοσυκλέτες δε νομίζω να έχει συμβεί ξανά!:lol:
Coyote.V
04/10/2023, 21:42
Κυκλοφοριακή συμφόρηση από μοτοσυκλέτες δε νομίζω να έχει συμβεί ξανά!:lol:
Το πιο μεγάλο πακέτο το έχω φάει στο Mugello με το τελείωμα του αγώνα... έπρεπε να είχα πάρει φαγητό για πικ νικ και να φύγω τουλάχιστον 3 ώρες μετά.
DoctoR_k6
04/10/2023, 22:09
Δήλωσε αν θες bill ειδικά αν θα φας ταβερνα απλα δε θα σε βαλει ο χαρης σε καποιο γκρουπγια την ωρα και αν δεν αλλαξει κατι..8 θα ξεκινήσει η αναχωρήσει του αργού γκρουπ κλπ...πιστεύω το γρήγορο θα φύγει γύρω στις 9.30 οπότε πιστεύω να μας βρεις επάνω just in time..
8 δεν θα βρεθούμε περίπτερο?
Υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει το πρώτο γκρουπ πριν τις 830?
Μου φαίνεται δύσκολο...
Άνετα προλαβαίνεις Βασίλη...
Αιτούμαι στο φαγοπότι να μην κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με mikes (με τρομάζει η όψη του πιρουνιού του... είναι μόνιμα πυρωμένο).
Αιτούμαι στο φαγοπότι να μην κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με mikes (με τρομάζει η όψη του πιρουνιού του... είναι μόνιμα πυρωμένο).
Τωρα μπα....κάποτε μπορεί.
Στην βόλτα στην Επίδαυρο μάλλον παγωμένο ήταν το πηρούνι του....να φοβάσαι το δικό μου! :lol:
Nostradamus
05/10/2023, 05:50
Ρε Βασίλη έχεις κάνει ότι αγροτικό δρόμο υπάρχει τα τελευταία χρόνια και έχεις περάσει από πάνω ότι λόφο έχουμε πάνω από 200 μέτρα. Λογικά θα μας περιμένεις εσύ στον προορισμό ότι ώρα και να φύγεις.. :lol:
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Από τα 106 άτομα που έχουν δηλώσει για την βόλτα, οι παρακάτω δεν έχετε δηλώσει για το φαγητό.
Λόγω του ότι είστε αρκετοί, παρακαλώ ενημερώστε άμεσα καθώς θα πρέπει να δώσουμε στην ταβέρνα όσο το δυνατό πιο ακριβή αριθμό.
Ευχαριστώ.
nidok
Bocaros
Gpaki a.k.a SONone
yiannis_
Billymuse
granazi
zannisvel
tai
Blackbusa
thanspiliot
andstag
Caesarsk
SF
cosgili
manhunter
Ratamahatta
STF
panos_zip
Xlitos
Bladerunner
VFR_
LibrA
Fatsas35
katsar
Vaska
Fotis (φίλος vaska)
Θα φάω στην Ταβέρνα
ΘΑ ΦΑΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ
θα φάω στην ταβέρνα
I will eat at the tavern
Mangerò alla taverna
je vais manger à la taverne
Ka kai ahau ki te tavern
Я поем в таверне
居酒屋で食べます
אני אוכל בטברנה
நான் மதுக்கடையில் சாப்பிடுவேன்
Σας είπα ότι θα φάω στην ταβέρνα?
harris_x
05/10/2023, 09:54
Θα φάω στην Ταβέρνα
ΘΑ ΦΑΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ
θα φάω στην ταβέρνα
I will eat at the tavern
Mangerò alla taverna
je vais manger à la taverne
Ka kai ahau ki te tavern
Я поем в таверне
居酒屋で食べます
אני אוכל בטברנה
நான் மதுக்கடையில் சாப்பிடுவேன்
Σας είπα ότι θα φάω στην ταβέρνα?
Ρε 'συ Γαβρίλη;
Θα φας μαζί μας τελικά, ή όχι; :confused:
Ρε 'συ Γαβρίλη;
Θα φας μαζί μας τελικά, ή όχι; :confused:
Ngizodla ethaveni ΝΤΑΒΕΡΝΑ
road spirit
05/10/2023, 10:37
To πρωί της Κυριακής δουλεύω. Αν είμαι τυχερός και ξεμπερδέψω πριν τις 11, θα έρθω να σας βρώ.
Νομίζω δεν έχει νόημα να πω για ταβέρνα, αν έρθω και αν περισέψει κάτι καλώς. Αλλιώς θα τη βγάλω με :a25:
harris_x
05/10/2023, 10:45
To πρωί της Κυριακής δουλεύω. Αν είμαι τυχερός και ξεμπερδέψω πριν τις 11, θα έρθω να σας βρώ.
Νομίζω δεν έχει νόημα να πω για ταβέρνα, αν έρθω και αν περισέψει κάτι καλώς. Αλλιώς θα τη βγάλω με :a25:
:a25::a25::a25::a25::a25:
Johny the Fox
05/10/2023, 11:00
Μια μικρή επισήμανση.Τσεκαρισμενο ότι η εξοχική ταβέρνα στόχος, μπορεί να διαχειριστεί με προδιαγραφες υγειονομικης επάρκειας τον όγκο τόσων συμμετεχόντων η θα γεμίσουν τα ορεινά στροφιλικια απο παρκαρισμένα βιαστικά και όπως όπως μηχανάκια με οδηγούς αγκυροβολημενους πίσω από τους θάμνους;
Μια μικρή επισήμανση.Τσεκαρισμενο ότι η εξοχική ταβέρνα στόχος, μπορεί να διαχειριστεί με προδιαγραφες υγειονομικης επάρκειας τον όγκο τόσων συμμετεχόντων η θα γεμίσουν τα ορεινά στροφιλικια απο παρκαρισμένα βιαστικά και όπως όπως μηχανάκια με οδηγούς αγκυροβολημενους πίσω από τους θάμνους;
Εγώ πάντως θα έχω μαζί 2 ρολά καλού κακού...:D
motojojo
05/10/2023, 11:55
2???
Ρε φιλε τι θα κανεις;
2??? ������
Ρε φιλε τι θα κανεις; ������������
Ε, να μην δανείσω λίγο χαρτί σε συμφορουμίτη που πιθανώς θα έχει ανάγκη; δεν έχει παντού συκιές να κόψεις φύλλα....:bawl:
Coyote.V
05/10/2023, 12:59
2??? ������
Ρε φιλε τι θα κανεις; ������������
α) Θα βγάλει αυτά που έφαγε και στην προηγούμενη ετήσια.
β) Ο έχων δύο κωλόχαρτα δίνει το ένα
γ) Θα ντυθεί μούμια λόγω Χάλουγουίν
δ) Θα ξεγεννήσει
Coyote.V
05/10/2023, 13:01
Έγραφα χωρίς να δω την απάντηση... τελικά το β ! :lol:
harris_x
05/10/2023, 13:52
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Από τα 106 άτομα που έχουν δηλώσει για την βόλτα, οι παρακάτω δεν έχετε δηλώσει για το φαγητό.
Λόγω του ότι είστε αρκετοί, παρακαλώ ενημερώστε άμεσα καθώς θα πρέπει να δώσουμε στην ταβέρνα όσο το δυνατό πιο ακριβή αριθμό.
Ευχαριστώ.
nidok
Bocaros
Gpaki a.k.a SONone
yiannis_
zannisvel
tai
Blackbusa
thanspiliot
andstag
SF
cosgili
manhunter
Bladerunner
VFR_
Fatsas35
Vaska
Fotis (φίλος vaska)
Συνεχεια μιλαμε για το φαι και την ταβερνα και τελικα δεν εχουμε πει που θα φαμε μετα το καταφυγιο !!
Που θα φαμε οεεοο??!!!!:lol:
harris_x
05/10/2023, 15:46
Στην Ιτέα
Συνεχεια μιλαμε για το φαι και την ταβερνα και τελικα δεν εχουμε πει που θα φαμε μετα το καταφυγιο !!
Που θα φαμε οεεοο??!!!!:lol:
446761 :D
ratamahatta
05/10/2023, 17:45
Εγώ είμαι εκτός για ταβέρνα
γιατι ρε, στις πλαταιες που με ειχες απεναντι, νηστικος εμεινες?? :p
Ε, να μην δανείσω λίγο χαρτί σε συμφορουμίτη που πιθανώς θα έχει ανάγκη; δεν έχει παντού συκιές να κόψεις φύλλα....:bawl:
θα φοραμε καλτσες ρε...
Οι σκούπες των γκρουπ είναι μόνο για συμβάντα στο οδικό δίκτυο
πίσω από θάμνους δεν σκουπίζουμε :lol: :nono::eek: :lol:
CorpseAlive
05/10/2023, 22:24
Οι σκούπες των γκρουπ είναι μόνο για συμβάντα στο οδικό δίκτυο
πίσω από θάμνους δεν σκουπίζουμε :lol: :nono::eek: :lol:
Ο Λευτέρης?
harris_x
06/10/2023, 08:44
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Ευχαριστώ.
nidok
Bocaros
Gpaki a.k.a SONone
yiannis_
zannisvel
tai
Blackbusa
thanspiliot
andstag
SF
cosgili
manhunter
Bladerunner
VFR_
Fatsas35
Vaska
Fotis (φίλος vaska)
Ο Λευτέρης?
Απο το κολοκοτρωνίτσι :lol:
caesarsk
06/10/2023, 11:03
Εννοείται ταβερνα
Με TapaTalk λειτουργεί το φορουμ ;
harris_x
07/10/2023, 19:36
Με TapaTalk λειτουργεί το φορουμ ;
Όχι
harris_x
09/10/2023, 09:47
Στο αρχικό post (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162328&p=3168892&viewfull=1#post3168892) της βόλτας, έχουν ενημερωθεί οι χάρτες.
Παρακαλώ μελετήστε τους έτσι ώστε να μη χάσουμε χρόνο ψάχνοντας το δρόμο ;)
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Ευχαριστώ.
nidok
Bocaros
Gpaki a.k.a SONone
yiannis_
zannisvel
tai
Blackbusa
thanspiliot
andstag
SF
cosgili
manhunter
Bladerunner
VFR_
Fatsas35
Vaska
Fotis (φίλος vaska)
για καλό και για κακό θα πάρω ένα σάντουιτς μαζί προβλέπω να γίνει ζημία τελευταία στιγμή στη ταβέρνα.
ποιος δήλωσε ποιος δε δήλωσε θα αρχίσει ο κόσμος να κάθετε σε καρέκλες γενικά. :lol:
έτσι και αλλιώς για την παρέα γίνεται όλο αυτό
harris_x
09/10/2023, 11:26
για καλό και για κακό θα πάρω ένα σάντουιτς μαζί προβλέπω να γίνει ζημία τελευταία στιγμή στη ταβέρνα.
ποιος δήλωσε ποιος δε δήλωσε θα αρχίσει ο κόσμος να κάθετε σε καρέκλες γενικά. :lol:
έτσι και αλλιώς για την παρέα γίνεται όλο αυτό
Δε θα έχουμε θέμα, θα υπάρχει χώρος για όλους.
don't worry ;)
peterTHErider
09/10/2023, 11:57
Ρε παιδιά σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε??
Μπράβο!
Μακάρι να πάνε όλα καλά! Θα έχετε υλικό για κουβέντα για πολυυυ καιρό!!
harris_x
09/10/2023, 12:35
O καιρός με προβληματίζει λίγο...
Αν μας κάνει τη χάρη θα περάσουμε τέλεια!
:rockon::a25::wlae::jrs::a54::a25::a30::a30::a2::rockon::a30:
Έπεσε ψαλίδι στην διαδρομή ή είναι ιδέα μου?
Ναι.
Κόπηκε η επιστροφή.
Πλέον το πλάνο είναι οτι δεν θα επιστρέψουμε και θα μείνουμε για πάντα εκεί.
Μας ταζετε προεκλογικά βολτούλα 400 χλμ, σε βουνά, σε ομορφιές....... Και μόλις πέσει η ψήφος μέχρι το Γαλαξίδι και πολύ μας είναι!
Πάλι καλά που δεν πάμε έως τα καμένα βούρλα.
harris_x
09/10/2023, 15:01
Ναι.
Κόπηκε η επιστροφή.
Πλέον το πλάνο είναι οτι δεν θα επιστρέψουμε και θα μείνουμε για πάντα εκεί.
Αυτό!
Αποκέντρωση κύριες και κύριοι!
Θα πάμε, αλλά θα μείνουμε εκεί.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
motojojo
09/10/2023, 15:24
Κι αμα τελειώσει το φαι τι θα γινει; Θα μας φαει ο Μικες;
Κι αμα τελειώσει το φαι τι θα γινει; Θα μας φαει ο Μικες;
αμα εισαι νοστιμο αγορι, ισως..
karellen
09/10/2023, 16:09
Μας ταζετε προεκλογικά βολτούλα 400 χλμ, σε βουνά, σε ομορφιές....... Και μόλις πέσει η ψήφος μέχρι το Γαλαξίδι και πολύ μας είναι!
Πάλι καλά που δεν πάμε έως τα καμένα βούρλα.
:bawl:
Μην ορκίζεσαι.
Κλέαρχε.
:bawl:
Μην ορκίζεσαι.
Κλέαρχε.
Θα κάνεις τον κοντό??
Την Μαρίνα ποίος?
Για τους ανήσηχους :D βάζω μια χωμάτινη επιστροφή μέχρι τη Θήβα, εννοείται μέσω του καναλιού της ΕΥΔΑΠ από το ύψος της Ελλοπίας και μετά(το maps δε με αφήνει να το περάσω από εκεί)! https://maps.app.goo.gl/eStgwv5NFJAZcMsS8
Για τους ανήσηχους :D βάζω μια χωμάτινη επιστροφή μέχρι τη Θήβα, εννοείται μέσω του καναλιού της ΕΥΔΑΠ από το ύψος της Ελλοπίας και μετά(το maps δε με αφήνει να το περάσω από εκεί)! https://maps.app.goo.gl/eStgwv5NFJAZcMsS8
Εγω μεσα
AristidisZ
09/10/2023, 21:24
Το βράδυ έχει ντέρμπι, κανονιστειτε να ξεμείνετε σε τίποτα κατσάβραχα :bawl:
Το βράδυ έχει ντέρμπι, κανονιστειτε να ξεμείνετε σε τίποτα κατσάβραχα :bawl:
Δεν ανησυχώ! Έχω βάλει και καινούργιο τιμόνι τώρα!:bawl:
CorpseAlive
09/10/2023, 22:56
Δεν ανησυχώ! Έχω βάλει και καινούργιο τιμόνι τώρα!:bawl:
Περιττά έξοδα ...
Ότι πρέπει για τη χώνευση! :bawl:
Rantanplan82
11/10/2023, 21:03
Υπάρχει αριθμ. τηλεφ. κάποιου να λυσει αποριες γιατί το μυαλό μου έχει γίνει μαλλιά κουβαρια (κ οχι δεν εννοώ το 3d animation
Rantanplan82
11/10/2023, 21:04
Τοσο Νεάντερταλ του φόρουμ που στέλνω δυο μνμτα ο πρωτογονος....
harris_x
12/10/2023, 07:47
To νου σας:
Η ετησια εκδρομη του μοτο διεπεται απο καποιους κανονες που αν αποφασισετε να συμμετασχετε αυτοματα τους αποδεχεστε...η μη συμμορφωση με καποιους απο αυτους τους απλους κανονες θα επιφερει αποβολη απο την εκδρομη ο leader δεν θα ξεκινησει με εσας μαζι
Αυτοι ειναι:
1. Δεν προσπερναμε ποτε τον leader και γενικοτερα μεσα στο γκρουπ μας καλο να αποφευγονται ακομα και με τα υπολοιπα μελη του γκρουπ
2. Δεν προσπαθουμε να επιδειξουμε τις οδηγικες μας ικανοτητες κανοντας σουζες εντο κλπ
3. Δεν κολλαμε στην ουρα του αρχηγου
4. Eαν υπαρχει καποιο προβλημα η σκουπα θα σας βοηθησει
5. Εαν αποφασισετε να φυγετε για καποιον λογο προσωπικο, βρωμαν τα καυσαερια του αρχηγου κλπ παρακαλω ενημερωστε τον για να μην σας ψαχνει
Οι κανονες αυτοι ειναι για την ασφαλεια μας και μονο και για να γυρισουμε ολοι ασφαλεις σπιτι μας
Ευχαριστω
moto.gr moderation administration team
6. ο μπροστά πάντα έχει το νου του να βλέπει τον πίσω, αν δεν τον βλέπει, κόβει ταχύτητα έτσι ώστε να τον δει ξανά και να μη σπάσει το γκρουπ.
harris_x
12/10/2023, 07:47
Προσοχή!!!
Θα πρέπει:
Να είστε όλοι στο σημείο συνάντησης στην ώρα σας (δείτε τα γκρουπ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162616&p=3177865&viewfull=1#post3177865)*), δεν θα περιμένουμε.
Να έρθετε στο σημείο συνάντησης με γεμάτο ντεπόζιτο.
Αν η αυτονομία σας είναι μικρότερη ενημερώστε τον λίντερ του γκρουπ σας.
Στο σημείο συνάντησης αλλά και σε οποιαδήποτε στάση, προσπαθήστε να παρκάρετε συντεταγμένα και στην άκρη ώστε να χωράμε όλοι.
* Η ώρα που αναφέρεται στο κάθε γκρουπ, είναι ώρα αναχώρησης. Αν θέλετε να πιείτε καφεδάκι, να κάνετε χαβαλέ κλπ, θα πρέπει να έρθετε νωρίτερα.
harris_x
12/10/2023, 07:48
Παρακαλούνται όσοι απο τους συμμετέχοντες (οι ίδιοι, ή ο/η φίλος/η που έχουν δηλώσει) γνωρίζουν ότι δεν θα έρθουν στη βόλτα, να το δηλώσουν άμεσα.
CorpseAlive
12/10/2023, 10:28
Παρακαλούνται όσοι απο τους συμμετέχοντες (οι ίδιοι, ή ο/η φίλος/η που έχουν δηλώσει) γνωρίζουν ότι δεν θα έρθουν στη βόλτα, να το δηλώσουν άμεσα.
Χάρη μήπως να έσπαγες κάποια γκρουπ σε μικρότερα γιατί βλέπω ότι κάποια είμαστε 14ρια-15ρια ?
harris_x
12/10/2023, 10:30
Χάρη μήπως να έσπαγες κάποια γκρουπ σε μικρότερα γιατί βλέπω ότι κάποια είμαστε 14ρια-15ρια ?
Τα 14-15, δεν είναι πολλά, don't worry
Απο εκεί και πάνω θα δούμε ;)
DoctoR_k6
12/10/2023, 11:13
Ωραιο αυτο το 0930 αναχωρηση...:lol:
harris_x
12/10/2023, 11:17
Ωραιο αυτο το 0930 αναχωρηση...:lol:
καλό είναι, ναι! Αλλα για εσάς μόνο :(
Βέβαια αν είσαι εκεί 0931, θα πρέπει να μας προλάβεις στο δρόμο... :lol:
Αν τα καταφέρεις :evil::a016::owned:
Αν κρίνω απ το ρυθμό την τελευταία φορά παίζει να φτάσουμε μαζί τους η και πρώτοι :lol:
Θεωρώ ο leader θα είναι πιο συνετός αυτή τη φορα:D
harris_x
12/10/2023, 11:23
Αν κρίνω απ το ρυθμό την τελευταία φορά παίζει να φτάσουμε μαζί τους η και πρώτοι :lol:
Θεωρώ ο leader θα είναι πιο συνετός αυτή τη φορα:D
A πα πααααα, τι είναι αυτά που λες ρε δικέ μου;
Για λίγες εμφανίσεις:
Κρυβε λόγια θα πάμε μόνοι μας στο τέλος παλι:lol:
harris_x
12/10/2023, 11:35
Κρυβε λόγια θα πάμε μόνοι μας στο τέλος παλι:lol:
:lol::lol::lol::lol:
DoctoR_k6
12/10/2023, 11:36
καλό είναι, ναι! Αλλα για εσάς μόνο :(
Βέβαια αν είσαι εκεί 0931, θα πρέπει να μας προλάβεις στο δρόμο... :lol:
Αν τα καταφέρεις :evil::a016::owned:
:lol:
Οχι κ 931 ρε συ...9 - 9 παρα καλα ειναι...να πιουμε κ ενα γρηγορο ελληνικο.
Εγω δεν τρεχω... 17 ετων μοτοσυκλετα. Θες να σκορπισει? :bawl:
harris_x
12/10/2023, 11:39
Οχι κ 931 ρε συ...9 - 9 παρα καλα ειναι...να πιουμε κ ενα γρηγορο ελληνικο.
Εγω δεν τρεχω... 17 ετων μοτοσυκλετα. Θες να σκορπισει? :bawl:
να σε βάλω με τα μονοκύλιδρα δηλαδή; :eek:
γιατι εγω είδα Gsxr 1000 και ψάρωσα
DoctoR_k6
12/10/2023, 11:42
να σε βάλω με τα μονοκύλιδρα δηλαδή; :eek:
γιατι εγω είδα Gsxr 1000 και ψάρωσα
Οχι ρε συ αυτοι ξεκινανε νωρις. :lol:
Καλα αντε να ανοιξω κανα 2-3 ταχυτητες.
harris_x
12/10/2023, 11:51
Οχι ρε συ αυτοι ξεκινανε νωρις. :lol:
Καλα αντε να ανοιξω κανα 2-3 ταχυτητες.
ok, κατάλαβα.
Σε βάζω στα γυμνά
DoctoR_k6
12/10/2023, 12:53
ok, κατάλαβα.
Σε βάζω στα γυμνά
Τι μαζι θα ειμαστε? :lol:
harris_x
12/10/2023, 13:18
Τι μαζι θα ειμαστε? :lol:
μαζί ήμασταν (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162616&p=3177869&viewfull=1#post3177869):tooth:
Tώρα φεύγεις στις 0900 :bawl:
DoctoR_k6
12/10/2023, 13:30
μαζί ήμασταν (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162616&p=3177869&viewfull=1#post3177869):tooth:
Tώρα φεύγεις στις 0900 :bawl:
Πισω στο εννιαμιση...κ υποσχομαι να μην σε περασω.
Δεν θελω να το αλλαξεις ακομα δεν το πηρες το περτικαλι. :p
harris_x
12/10/2023, 13:44
Πισω στο εννιαμιση...κ υποσχομαι να μην σε περασω.
Δεν θελω να το αλλαξεις ακομα δεν το πηρες το περτικαλι. :p
και να μπορούσες :smokin: , δεν επιτρέπεται απο τους κανόνες εκδρομών του moto :tooth:
Coyote.V
12/10/2023, 13:55
και να μπορούσες :smokin: , δεν επιτρέπεται απο τους κανόνες εκδρομών του moto :tooth:
Αν κάποιος παραβεί τους κανόνες ποια η ποινή;
Έφυγες απ το γκρουπ με συνοπτικές διαδικασίες και μετά γιουχαρισμα στον καφέ αφού πρώτα περάσει απ όλα τα τραπέζια ζητώντας συγγνώμη..:D
Serious mode:
Απλά φεύγεις απ το γκρουπ της βόλτας και στην επόμενη μην κάνεις τον κόπο να δηλώσεις συμμετοχή..πας μόνος σου τη βόλτα..αν έχει όρεξη ο admin σου πατάει και μια κόκκινη και έχει ο θεος..
harris_x
12/10/2023, 14:21
Έφυγες απ το γκρουπ με συνοπτικές διαδικασίες και μετά γιουχαρισμα στον καφέ αφού πρώτα περάσει απ όλα τα τραπέζια ζητώντας συγγνώμη..:D
Serious mode:
Απλά φεύγεις απ το γκρουπ της βόλτας και στην επόμενη μην κάνεις τον κόπο να δηλώσεις συμμετοχή..πας μόνος σου τη βόλτα..αν έχει όρεξη ο admin σου πατάει και μια κόκκινη και έχει ο θεος..
Α πα πα αααα, αυτός είναι σκληρός :eek:
DoctoR_k6
12/10/2023, 14:35
Ποτε δεν παραβαινουμε τους κανονες. :D
(Στην επιστροφη θα ειμαστε εκτός κανονιζμων? :lol: )
harris_x
12/10/2023, 14:41
Ποτε δεν παραβαινουμε τους κανονες. :D
(Στην επιστροφη θα ειμαστε εκτός κανονιζμων? :lol: )
:D .
Καταλαβα...
Στην επιστροφη θα γινει... https://www.youtube.com/watch?v=F_4dLUrgfQE
harris_x
12/10/2023, 18:51
Παρακαλώ δείτε σε ποιο γκρούπ είστε και τι ώρα ξεκινάτε... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162616)
Έγιναν αλλαγές.
Αν κάποιος παραβεί τους κανόνες ποια η ποινή;
παραγγελνει στην ταβερνα, πληρωνει κανονικα οτι παραγγειλει, αλλα καθεται διπλα μου με οτι αυτο συνεπαγεται.. :smokin:
Serious mode:
Τι μοβόρος, θεέ μου....:lol:
Τις 10 βουρδουλιές στην πλατεία του κρίκου, ξέχασες ρε συ :bawl:
Όχι εντάξει ας μη το παρακάνουμε...αν κάνει και σούζες τότε ναι...για την ώρα ας είμαστε επιεικείς
harris_x
13/10/2023, 09:43
Παρακαλώ δείτε σε ποιο γκρούπ είστε και τι ώρα ξεκινάτε... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162616)
Έγιναν αλλαγές.
Υπενθυμίζω ότι θα πρέπει:
Να είστε όλοι στο σημείο συνάντησης στην ώρα σας (δείτε τα γκρουπ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162616&p=3177865&viewfull=1#post3177865)*), δεν θα περιμένουμε.
Αν η αυτονομία σας είναι μικρότερη των 170km ενημερώστε τον λίντερ του γκρουπ σας.
Στο σημείο συνάντησης αλλά και σε οποιαδήποτε στάση, προσπαθήστε να παρκάρετε συντεταγμένα και στην άκρη ώστε να χωράμε όλοι.
Κάποιοι απο τους κανόνες της εκδρομής (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=59898):
1. Δεν προσπερναμε ποτε τον leader και γενικοτερα μεσα στο γκρουπ μας καλο να αποφευγονται ακομα και με τα υπολοιπα μελη του γκρουπ
2. Δεν προσπαθουμε να επιδειξουμε τις οδηγικες μας ικανοτητες κανοντας σουζες εντο κλπ
3. Δεν κολλαμε στην ουρα του αρχηγου ή του μποστινού μας
5. Εαν αποφασισετε να φυγετε για καποιον λογο προσωπικο, βρωμαν τα καυσαερια του αρχηγου κλπ παρακαλω ενημερωστε τον για να μην σας ψαχνει
6. Ο μπροστά πάντα έχει το νου του να βλέπει τον πίσω, αν δεν τον βλέπει, κόβει ταχύτητα έτσι ώστε να τον δει ξανά και να μη σπάσει το γκρουπ.
Έγιναν αλλαγές.
ούτε εσυ θα είσαι τελικά?
harris_x
13/10/2023, 16:30
ούτε εσυ θα είσαι τελικά?
το αφήνω για έκπληξη :tooth:
harris_x
15/10/2023, 15:50
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Το φαγητό θα λάβει χώρα στην Ιτέα, στο "Εστιατόριο Σκάλα" (https://www.google.com/maps/@38.4303458,22.428206,3a,48.4y,167.94h,79.05t/data=!3m7!1e1!3m5!1slG_9pA3ZnDR80ICXH3fVCg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DlG_9pA3ZnDR80ICXH3fVCg%26cb_client%3Dsearch.revgeo_and _fetch.gps%26w%3D96%26h%3D64%26yaw%3D141.15576%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656?entry=ttu ).
Αν κάποιος επιθυμεί κάτι διαφορετικό είναι ελεύθερος να το επιλέξει, αλλα παρακαλώ πολύ να μας ενημερώσει για να τον αφαιρέσουμε απο τον συνολικό αριθμό των ατόμων που θα φάνε μαζί μας.
Παρακαλώ φροντίστε τα μηχανάκια σας να αφήνουν χώρο για όσα ακολουθούν, αλλα και να μας δώσουν την άνεση να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία :beer:
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε εκπλήξεις απο τον καιρό. :sun:
harris_x
17/10/2023, 08:26
Για πάμε μια ανακεφαλαίωση:
Έγιναν αλλαγές.
Υπενθυμίζω ότι θα πρέπει:
Αν η αυτονομία σας είναι μικρότερη των 170km ενημερώστε τον λίντερ του γκρουπ σας.
Κάποιοι απο τους κανόνες της εκδρομής (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=59898):
3. Δεν κολλαμε στην ουρα του αρχηγου ή του μποστινού μας
6. Ο μπροστά πάντα έχει το νου του να βλέπει τον πίσω, αν δεν τον βλέπει, κόβει ταχύτητα έτσι ώστε να τον δει ξανά και να μη σπάσει το γκρουπ.
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Το φαγητό θα λάβει χώρα στην Ιτέα, στο "Εστιατόριο Σκάλα" (https://www.google.com/maps/@38.4303458,22.428206,3a,48.4y,167.94h,79.05t/data=!3m7!1e1!3m5!1slG_9pA3ZnDR80ICXH3fVCg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DlG_9pA3ZnDR80ICXH3fVCg%26cb_client%3Dsearch.revgeo_and _fetch.gps%26w%3D96%26h%3D64%26yaw%3D141.15576%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656?entry=ttu ).
Αν κάποιος επιθυμεί κάτι διαφορετικό είναι ελεύθερος να το επιλέξει, αλλα παρακαλώ πολύ να μας ενημερώσει για να τον αφαιρέσουμε απο τον συνολικό αριθμό των ατόμων που θα φάνε μαζί μας.
Παρακαλώ φροντίστε τα μηχανάκια σας να αφήνουν χώρο για όσα ακολουθούν, αλλα και να μας δώσουν την άνεση να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία :beer:
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε εκπλήξεις απο τον καιρό. :sun:
Στο αρχικό post (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162328&p=3168892&viewfull=1#post3168892) της βόλτας, έχουν ενημερωθεί οι χάρτες.
Παρακαλώ μελετήστε τους έτσι ώστε να μη χάσουμε χρόνο ψάχνοντας το δρόμο ;)
Αγαπητοί συμφορουμίτες,
Από τα άτομα που έχουν δηλώσει για την βόλτα, οι παρακάτω δεν έχετε δηλώσει για το φαγητό.
Ευχαριστώ.
nidok
Bocaros
yiannis_
zannisvel
tai
Blackbusa
thanspiliot
andstag
SF
manhunter
VFR_
Fatsas35
Fotis (φίλος vaska)
Θα ήταν πολύ βολικό, αν κάποιος γνωρίζει ότι δε θα ακολουθήσει στη βόλτα να μας ενημερώσει, ευχαριστούμε :beer:
Αν όταν σηκωθώ το πρωί βρέχει, θα γυρίσω πλευρό μάλλον....
Και δε μου λετε...
Τη Δευτερα θα χει after party?
doctoras
17/10/2023, 11:26
Ο καιρός θα είναι καλός με υψηλές θερμοκρασίες για σχεδόν όλη την επικράτεια
harris_x
17/10/2023, 12:40
Και δε μου λετε...
Τη Δευτερα θα χει after party?
Πάντα έχει συνάντηση τη Δευτέρα ;)
Σκέψου τι θα γίνει την ερχόμενη :a25::a30::a46::a54:
harris_x
17/10/2023, 12:41
Αυτά είναι :a25::a25::a25::a25::a25::a54::a54::a54::a54:
Αυτά είναι :a25::a25::a25::a25::a25::a54::a54::a54::a54:
Τέτοιες μλκιες γράφετε, τα βλέπει ο Μέρφι και.....:cry:
Μην μελετάτε, ωρέ! :lol:
Αφου εχουμε κυβερνηση τον Κουλη ρε φιλε! Μεσα στην τυχη ειμαστε!!:cry::bawl::bawl:
CorpseAlive
17/10/2023, 12:57
Αφου εχουμε κυβερνηση τον Κουλη ρε φιλε! Μεσα στην τυχη ειμαστε!!:cry::bawl::bawl:
Αθήνα πάντως πλέον είμαστε αυτοδιαχειριζόμενοι εκτός κυβέρνησης.
harris_x
17/10/2023, 13:20
Αν βρέξει, να ξέρεις εσύ θα είσαι ο γκανέμης, όχι ο Μέρφι.
εγω εχω μια ανησυχια με την επιλογη της ταβερνα παντως...
τη βλεπω περισσοτερο προς το "ψαρο" παρα προς το "κρεατοταβερνα"...
κανονισε χαρουλη να μην εχει μπριζολες και κοντοσουβλια και να μεινω
νηστικος καθως εχω φοβερη αλεργια στα θαλασσινα..
θα τσαντστω και θα σηκωθω να φυγω... και θα σε βαλω να μου δωσεις
και λεφτα να φαω σουβλακια στη λειβαδια επιστρεφοντας..
:lol: :lol: :p