PDA

View Full Version : Ετήσια 2023 - Σχόλια/Κουβεντούλα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

ratamahatta
23/10/2023, 22:44
BTW ποιός ήταν αυτός που με κυνήγησε στη διαδρομή προς Ιτέα όταν έφυγα λίγο μπροστά, και όταν κατάλαβα πόσο μπροστά είχα φύγει, (ώντας leader), είπα να κόψω να με φτάσουν μη πέσουν σε κάνα γκρεμό?
Εγώ ήμουν πίσω σου αλλά όταν έκοψες να περιμένεις πήγα με τα παιδιά μπροστά μπας και στρίψουμε έστω κ λίγο , δεν ξέρω με ποιους ένα Z ,το rc ,cbf αν θυμάμαι καλά
Πολύ ωραίο κομμάτι η κατάβαση

Volpad
23/10/2023, 22:45
Η αλήθεια είναι ότι στο πήγαινε με τον ρυθμό :zzz:που είχαμε ειδα πρώτη φορα 3,9 στο trip, δεν νομιζω ότι θα την ξαναδώ ποτέ

Ισχύει. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ χαλαρός. Παρόλα αυτα, κρίνοντας απο το οτι φτάσαμε στο βενζινάδικο την ώρα που έφευγε το προηγούμενο γκρούπ και φύγαμε την ώρα που ήρθε το επόμενο, ο ρυθμός μας πρέπει να ήταν ίδιος με των άλλων.

Και εν τέλει, όπως απεδείχθη, ήταν και ο σωστός ρυθμός για το σύνολο του γκρούπ.

ratamahatta
23/10/2023, 22:52
Ισχύει. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ χαλαρός. Παρόλα αυτα, κρίνοντας απο το οτι φτάσαμε στο βενζινάδικο την ώρα που έφευγε το προηγούμενο γκρούπ και φύγαμε την ώρα που ήρθε το επόμενο, ο ρυθμός μας πρέπει να ήταν ίδιος με των άλλων.

Και εν τέλει, όπως απεδείχθη, ήταν και ο σωστός ρυθμός για το σύνολο του γκρούπ.

Ετσι ακριβώς ,

Volpad
23/10/2023, 22:56
Εγώ ήμουν πίσω σου αλλά όταν έκοψες να περιμένεις πήγα με τα παιδιά μπροστά μπας και στρίψουμε έστω κ λίγο , δεν ξέρω με ποιους ένα Z ,το rc ,cbf αν θυμάμαι καλά
Πολύ ωραίο κομμάτι η κατάβαση

Όχι όχι. πιό μετά. εσένα σε θυμάμαι. Μου έκανες νόημα οτι θές να πάς με τους υπόλοιπους και σου έκανα νόημα να φύγεις και να πάς.

Το Ζ ήταν ο γαύρος.
Για λίγη ώρα πήγα και εγώ μαζί τους αλλα μόλις σταμάτησα να βλέπω απο τους καθρέφτες μου το γκρούπ απο πίσω, έκοψα να με φτάσουν.
Εκεί ήρθες εσύ και μου έκανες νόημα.

Πιό μετα, άνοιξα λίγο μόνος μου γιατι είχε κάτι ωραίες στροφές και είπα δεν γαμιέται? Δεν έχει διακλαδώσεις ο δρόμος... Δεν θα χαθούν.
Ήταν απο πίσω μου ένα λευκό αν δεν κάνω λάθος, αλλα δεν ξέρω τι ήταν... Λές να ήταν το RC?

Έκανα λίγο τη πλάκα μου και μετά έκανα νόημα στον άλλον να με περάσει γιατι είχα φύγει πολύ μπροστά πάλι και αυτός ήταν γρηγορότερος.
Εντωμεταξύ, δεν το πολυφχαριστήθηκα κιόλας, γιατι το tankbag με εμποδίζει να μεταφέρω το σώμα μου μπροστά δεξιά και αριστερά, γιατι είμαι κοντός και αυτό είναι μέσα στη μέση, οπότε δεν ένιωθα πολύ άνετα να το πάω πιο γρήγορα.
Συνήθως γεμίζω το μισό tankbag στην πίσω πλευρά και πιέζω την μπροστινή πλευρά για να μπορώ να κουνάω το σώμα μου, αλλα αυτή τη φορά πήρα μία γαμωζακέτα μαζί μου για πάν ενδεχόμενο (αμα μείνω και χρειαστεί να περιμένω οδική :lol: ), και ήταν τέρμα φουσκωμένο...

o_gavros
23/10/2023, 23:05
Το αρσι ο κολγκεητ, το Ζ εγώ και το χορνετ (οχι σιμπιεφ) ο σανκτουσαν.
Νομίζω όμως ότι δεν επαιξε λυσσαγμα εκεί , απλά λίγο πιο ενθουσιώδεις από το νορμάλ.
Επειδή είναι όντως πολυ ωραίο, θυμάμαι παλιοτερα σε κάποιο γυρισμό από Αθανάσιο Διάκο, μπολικοι μαλάκες το κατεβήκαμε σαν να τα χαμε κλέψει...

Το εσβι σου όπως σου ειπα και έξω από την ταβέρνα, δείχνει απείρως ομορφότερο από κοντά! Να το χαίρεσαι!

sanctusan
23/10/2023, 23:20
Ωραία κατεβασιά!
Χαλαρή, παίζαμε ίσα λίγο.
Εγώ μπροστά ένιωσα λίγο συγκίνηση με το Hornetάκι.
Το θυμάμαι το SV που κατέβηκε μαζί μας! Όντως πολύ όμορφο!

STF
24/10/2023, 00:45
Δυο μέρες μετά.... back to base κι εγώ :lol:

To group 1 είχε πολύ καλό ρυθμό αν σκεφτεί κανείς τη ποικιλία και τον κυβισμό των μοτοσυκλετών.

Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη μου συμμετοχή σε ετήσια (είχα έρθει σε άλλη μια βόλτα που περιείχε καφέ στις Πλαταιές -το 2012 ή το 2013 νομίζω-, δε θυμάμαι αν ήταν ετήσια ή απλή βόλτα που οργανώθηκε εδώ μέσα).
Το ζητούμενο είναι πως χάρηκα πολύ που είδα φάτσες που μπορώ πλέον να ταυτίσω με nicknames. Ίσως τελικά ήταν λάθος που άλλαξα μηχανή για να είμαι παρέα με τα παλιοτόμαρα που συνταξιδεύουμε και συνεντουρεύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Θα είχα την ευκαιρία να ανακατευτώ μαζί σας και να γνωρίσω ακόμη περισσότερους. Του χρόνου -καλά να 'μαστε- θα έρθω με τον Deadpool.

Ένα μεγάλο εύγε στα παιδιά που το τρέξανε και αντικειμενικά είναι μεγάλη υπόθεση που δεν είχαμε απρόοπτα (κυρίως στο τραπέζι γιατί καθόμουν μαζί με μεγάλο καγκουρά του πηρουνιού ο οποίος όταν μας αποχαιρετούσε πήρε πολλούς πόντους στη καρδιά μου).

taxydromos
24/10/2023, 08:20
Η καλύτερη βόλτα του μοτό για μένα, άψογα οργανωμένη από τον Χάρη και τέλεια η πλοήγηση από τον Σοφιανό και τον Μήτσο! Μπράβο στην 6η ομάδα για το αθλητικό της πνεύμα!! Αποκορύφωμα η στάση του Σοφιανού στον εγκατελειμένο σταθμό τρένου.

o teos
24/10/2023, 08:59
Το αρσι ο κολγκεητ, το Ζ εγώ και το χορνετ (οχι σιμπιεφ) ο σανκτουσαν.
Νομίζω όμως ότι δεν επαιξε λυσσαγμα εκεί , απλά λίγο πιο ενθουσιώδεις από το νορμάλ.
Επειδή είναι όντως πολυ ωραίο, θυμάμαι παλιοτερα σε κάποιο γυρισμό από Αθανάσιο Διάκο, μπολικοι μαλάκες το κατεβήκαμε σαν να τα χαμε κλέψει...

Το εσβι σου όπως σου ειπα και έξω από την ταβέρνα, δείχνει απείρως ομορφότερο από κοντά! Να το χαίρεσαι!

Κρύβε λόγια μερικοί από μας έτσι κατεβήκαμε πάλι.:D..

o_gavros
24/10/2023, 09:11
Σατανάδες

νεοσσός
24/10/2023, 10:42
Μονάδα μέτρησης κατανάλωσης στο SI: γραμμές ανα BP...
"22.6 miles per gas station" (https://www.youtube.com/watch?v=IFANWojM8LU)

Coyote.V
24/10/2023, 11:47
Η καλύτερη βόλτα του μοτό για μένα, άψογα οργανωμένη από τον Χάρη και τέλεια η πλοήγηση από τον Σοφιανό και τον Μήτσο! Μπράβο στην 6η ομάδα για το αθλητικό της πνεύμα!! Αποκορύφωμα η στάση του Σοφιανού στον εγκατελειμένο σταθμό τρένου.

:)

447293

Volpad
24/10/2023, 12:24
Εντωμεταξύ, στις φωτογραφίες δεν φαίνομαι πουθενά...

Μόνο σε μία φωτογραφία του Σοφιανού, στο 2ο post του αντίστοιχου νήματος, που φαίνεται η πλάτη μου και το πίσω μέρος του κεφαλιού μου...

Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και αυτή, γιατι δεν θα είχα τρόπο να αποδείξω στη γυναίκα μου οτι ήμουν εκεί και όχι πουθενά αλλού....

granazi
24/10/2023, 12:56
Και μερικές δικές μου

447294

447295

447296

447297

447298

Μαζί μας ήσουν εσυ? :bawl:

Vassilis
24/10/2023, 13:15
Δεν ξέρω, ποιος είσαι; :lol:

DimisK
24/10/2023, 13:33
Η σοκολατόπιτα άργησε...αλλά μόλις ήρθε, κόβω πρώτο κομμάτι και μα τα 1000χόντα, άχνιζε!.....ΑΦΡΟς λέμεεε!

Και μιας και λέτε για βενζίνες
Φούλαρα 14λίτρα στο shell φεύγοντας από Ιτέα. 100άρα = 2,35/λ (το είδα αφού μου μπήκε η μάνικα στο κ@λ...ντεπόζιτο). Τί στο καλό, παρθένο ελαιόδαλο μου έβαλε ο άτιμος;

giorgosb
24/10/2023, 13:34
Μαζί μας ήσουν εσυ? :bawl:

Που να τον δεις, όλο εμένα είχες μπροστά..

:lol: :lol:

mikes
24/10/2023, 18:03
Ένα μεγάλο εύγε στα παιδιά που το τρέξανε και αντικειμενικά είναι μεγάλη υπόθεση που δεν είχαμε απρόοπτα (κυρίως στο τραπέζι γιατί καθόμουν μαζί με μεγάλο καγκουρά του πηρουνιού ο οποίος όταν μας αποχαιρετούσε πήρε πολλούς πόντους στη καρδιά μου ).

:blush: :blush: :pink: :kiss: :hug: :a33:

taisteal
24/10/2023, 19:36
Αν και δεν πήγα με μοτοσικλέτα γιατί είχα τραυματία πολέμου μαζί,ήταν ωραία που ξαναείδα παλιές φάτσες.
Πάντα τέτοια λοιπόν!

Pan
24/10/2023, 20:34
....:a014: Μπράβο σας, πάντα τέτοια και καλύτερα...
...και κάθε χρόνο,και περισσότεροι.

cosgili
24/10/2023, 20:35
Ο Παπ δεν είναι τραυματίας φίλε! Σελέμπριτι είναι και έχει σωφέρ!:bawl:

sotostzav
24/10/2023, 23:02
Όλα καλά και όλα ωραία.ΣυγκινήΘκα πολύ,καθότι αισΤηματίας που είδα τόσες φάτσες του παρελθόντος και χάρηκα που γνώρισα αρκετούς που δεν ήξερα!Ελπίζω ο χειμώνας φέτος να είναι σαν τον περασμένο και να ξαναβρεθούμε στους δρόμους σύντομα.Χάρη πολλά ρισπέκτ και από μένα όχι μόνο για την άψογη οργάνωση της βόλτας,αλλά για την γενικότερη αναβίωση του φλόρουμ :beer: