PDA

View Full Version : Κίνα VS ALL!

Σελίδες : 1 2 [3]

Bowleno
16/06/2024, 03:07
Και πες ότι έχεις θα έπαιρνες το τάδε RRR να το κάνεις τι ακριβώς; Πέρα από το να το βάλεις στο σαλόνι και για καφέ η καμία μεταμεσονύχτια ...

Και γιατί να πάρω RRR; :confused:
Είναι γνωστή η απέχθεια που έχω σε αυτά, εφόσον πίστα δεν μπαίνω.
Η έννοια είναι αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα ένα multistrada, ας πούμε.... Αυτό λέμε.

BLiTzER
16/06/2024, 10:16
Οτι η AGUSTA ,ανεξαρτητως κοστους ,ειναι καλυτερη απο την VOGE.

Αυτό παίζεται. :lol:

stefanos
16/06/2024, 11:36
Η έννοια είναι αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα ένα multistrada, ας πούμε.... Αυτό λέμε.

Δεκτό, είσαι στην τυχερή μειοψηφία που έχει χρήση για ανάλογη μοτοσυκλέτα.
Αλλά όταν οι τιμές των καθημερινών αυτοκινήτων έχουν φτάσει εκεί που είναι και ο κόσμος αγοράζει δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει το χρήμα.
Απλά η πλειοψηφία δεν έχει κάτι να κάνει με ανάλογα προϊόντα.

Bowleno
16/06/2024, 11:45
Δεκτό, είσαι στην τυχερή μειοψηφία που έχει χρήση για ανάλογη μοτοσυκλέτα.
Αλλά όταν οι τιμές των καθημερινών αυτοκινήτων έχουν φτάσει εκεί που είναι και ο κόσμος αγοράζει δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει το χρήμα.
Απλά η πλειοψηφία δεν έχει κάτι να κάνει με ανάλογα προϊόντα.

Δεν είπα κάπου ότι δεν υπάρχει χρήμα. Απλώς δεν το έχω εγώ...:D

stefanos
16/06/2024, 11:50
Δεν είπα κάπου ότι δεν υπάρχει χρήμα. Απλώς δεν το έχω εγώ...:D

Γράψε λάθος τότε.
Πάντως αν υπάρχει διάθεση περνάς καλά με οτιδήποτε.

harris_x
16/06/2024, 12:51

Καλά κάνεις και δε μπαίνεις, αν χρειαστούν κώνοι βάζουμε αυτους:

453883

Johny the Fox
16/06/2024, 14:15
Μια χαρά είναι ο Κινέζος όταν τον αγοράζεις, αλλά δύο τρομαρες ,σαν πας να τον πουλήσεις.Φιλος προσπαθεί για πωληση/ανταλλαγή γιατί θελει τωρα σκούτερ ,αλλά επί ματαίω.

THRESH
16/06/2024, 17:14
1.5 τρομάρα γιατί είναι σε καλή τιμή :lol:

Πάντως τα Μορινι , είναι συμπαθητικά, δεν ξέρω τι λένε στο δρόμο

basilis_k6
16/06/2024, 17:24
Μια χαρά είναι ο Κινέζος όταν τον αγοράζεις, αλλά δύο τρομαρες ,σαν πας να τον πουλήσεις.Φιλος προσπαθεί για πωληση/ανταλλαγή γιατί θελει τωρα σκούτερ ,αλλά επί ματαίω.

δεν ειναι ολα τα κινεζικα ιδια. τι πουλαει?

Volpad
16/06/2024, 17:47
Ένα BMW F850GS :bawl:

basilis_k6
16/06/2024, 17:56

ετσι εξηγείται...:lol:

Taz
16/06/2024, 18:00

Εξαρτάται, ο φίλος μου που είχε το CF Moto 800MT Explore το πούλησε 9700 μετά από 1 χρόνο . Έχασε δηλαδή 12% που μου ακούγεται απόλυτα λογικό.

Bowleno
16/06/2024, 18:34
Πάντως αν υπάρχει διάθεση περνάς καλά με οτιδήποτε.

:beer::beer: +όσα!

CorpseAlive
16/06/2024, 19:00

:lol::facepalm:

D3300
17/06/2024, 06:24

Κλασικός διάλογος πιθανού μελλοντικού αγοραστή:
-Γιατί την πουλάς με τόσο λίγα χιλιόμετρα
-Πάω για μεγαλύτερο...:lol:

panavour
17/06/2024, 09:28
Είναι σαν τις πτώσεις,που κατά περίεργο τρόπο,όλες είναι από το σταντ.Η ο άλλος που λέει,δεν το έχει δει ποτέ ήλιος και βροχή,σε κλειστό γκαράζ,η έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ταξίδια σε εθνική,η μέσα σε 30 χρόνια έχει μόνο 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, γιατί έχω παπί για την πόλη.Ψεμματα λένε όλοι όπου μπορουνε.Νομος του εμποριου.Σαν να λες σε ΚΤΜ,ότι δεν τοχεις πάει μάστορα.

Lakisss
17/06/2024, 10:06
Είναι σαν τις πτώσεις,που κατά περίεργο τρόπο,όλες είναι από το σταντ.Η ο άλλος που λέει,δεν το έχει δει ποτέ ήλιος και βροχή,σε κλειστό γκαράζ,η έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ταξίδια σε εθνική,η μέσα σε 30 χρόνια έχει μόνο 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, γιατί έχω παπί για την πόλη.Ψεμματα λένε όλοι όπου μπορουνε.Νομος του εμποριου.Σαν να λες σε ΚΤΜ,ότι δεν τοχεις πάει μάστορα.

Αν σου πω ότι έχω παπί του 2007 με 22.000χλμ, την μηχανή την βγάζω μόνο Κυριακή για βόλτα, και αμφότερα είναι στεγασμένα; Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.

THRESH
17/06/2024, 12:44
τόσο κακή μηχανή είναι ? :lol:

basilis_k6
17/06/2024, 16:58

ειναι ΠΑΡΑ πολλες μοτοσυκλέτες, γιατι μην ξεχναμε οτι η μοτο ειναι και χομπυ εκτος απο μεσο μεταφοράς, που ειναι σε κατασταση βιτρινας για 10-15 χρονια με ελαχιστα χλμ. εγω εχω ενα μηχανακι του 2010 με 24κ πραγματικα χλμ. και ενα του 2008 με 30κ πραγματικα. καποιοι ίσως εχουν και με 10! δεν ειναι τοσο παραλογο. αλλωστε και ψεμματα να λεει καποιος, εκτος απο τα χλμ, η υπολοιπη κατασταση της μηχανης κυριως εξωτερικα ειναι πολυ ευκολο να διαπιστωθει.

Bowleno
17/06/2024, 17:34
Αν σου πω ότι έχω παπί του 2007 με 22.000χλμ, την μηχανή την βγάζω μόνο Κυριακή για βόλτα, και αμφότερα είναι στεγασμένα; Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.

Κινέζικο δεν έχεις; Κυριακή και πολύ τους είναι :lol:

Lakisss
17/06/2024, 19:11

Τηρώ το "Της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη".

telegonos
17/06/2024, 21:04

Μόνο εδώ μέσα, μόνο εγώ, στο μικρό αυτό forum, ξέρω από κοντά, εκτός από εμένα, 3 ανθρώπους που έχουν -και- τέτοιες μοτοσυκλέτες, με λίγα χιλιόμετρα σε πολλά χρόνια (γιατί τις έχουν για εκλεκτές καταστάσεις), και δεν λένε ψέμματα.

Αλλά δεν πειράζει, οπως πάντα, ξέρεις εσύ καλύτερα.

panavour
17/06/2024, 22:20
Μόνο εδώ μέσα, μόνο εγώ, στο μικρό αυτό forum, ξέρω από κοντά, εκτός από εμένα, 3 ανθρώπους που έχουν -και- τέτοιες μοτοσυκλέτες, με λίγα χιλιόμετρα σε πολλά χρόνια (γιατί τις έχουν για εκλεκτές καταστάσεις), και δεν λένε ψέμματα.

Αλλά δεν πειράζει, οπως πάντα, ξέρεις εσύ καλύτερα.

Οι εξαιρεσεις ,επιβεβαιωνουν τον κανονα.Οσο υπαρχουν δασκαλοι ,θα βγαινουν μαθητάδες,κι οσο υπαρχουν κανονες θα υπαρχουν,εξαιρεσεις.:wave2::wave2::wave2:

harris_x
18/06/2024, 07:35
Υπάρχει πολύς κόσμος που τα μηχανάκια τα έχει μόνο για ευχαρίστηση.

Αυτός ο κόσμος είναι ζήτημα αν κάνει 4.000χλμ το χρόνο.

Με το Daytona (το σωστό, όχι το κινέζικο ούτε το καινούριο) δεν εκανα πάνω από 2.500 - 3.000χλμ ανά έτος.
Το μηχανάκι έβγαινε μόνο για βόλτα.

thunder ace
18/06/2024, 07:39

μεχρι την εκλησσια μπας και γινει κανα θαυμα.

TheRegulator
29/07/2024, 15:20
Επαναφερω το ποστ απ τα αζητητα! Τι φαση αυτο το μπενελι το TRK? Αν καποιος παραβλεψει τα χρωματα που σε κανουν να ευχεσαι να ειχες πληρη αχρωματοψια 8999 Φραγκα ΜΕ τριβαλιτσο μεταλλικο GIVI?!

https://www.benelliswiss.ch/fr/models/trk-702-x.html

Υγ μην πει κανενας οτι ειναι τριμπρδλο και οτι στις επισημες φωτογραφιες η εξατμιση ειναι σκουριασμενη στις ποντες... Αυτο το γνωριζαμε ηδη!

Nostradamus
29/07/2024, 15:33
Στο συνεργειο που παω, λενε οτι ειναι το πρωτο που φαινεται να είναι σημαντικα πιο καλοφτιαγμενο απο τα μεχρι τωρα benelli.. θα δειξει ο χρονος ..

TheRegulator
29/07/2024, 15:53
Στο συνεργειο που παω, λενε οτι ειναι το πρωτο που φαινεται να είναι σημαντικα πιο καλοφτιαγμενο απο τα μεχρι τωρα benelli.. θα δειξει ο χρονος ..

Κανε σκρολ και δες την φωτο με την εξατμιση
https://www.benelliswiss.ch/fr/models/trk-502-x-e5.html

Εν τω μεταξυ ξερουν τι κοφα ειναι το μηχανακι τους και στο χρηματοδοτικο σε βαζουν να δωσει προκαταβολη 5κ για να εχεις ποσο εξαγορας 500 φραγκα...
Επιτοκιο 9,9% οταν η ντουκατι και οι μπεμβε εχουν απο 0,9 εως 3,9%

extisatokat
29/07/2024, 16:09
Ε ,τωρα μωρέ στην Ελβετια,ποιός θα παρει μηχανακι τοσο μικρης αξίας με δοσεις?1 μηνας μισθός ειναι.
Σου λεει,βαλτου στο πεντακοσάρικο που μενει,ενα μεγάλο επιτοκιο,να πει κι αυτός οτι πηρε κάτι με δοσεις.:lol:

TheRegulator
29/07/2024, 16:27
Ε ,τωρα μωρέ στην Ελβετια,ποιός θα παρει μηχανακι τοσο μικρης αξίας με δοσεις?1 μηνας μισθός ειναι.
Σου λεει,βαλτου στο πεντακοδάρικο που μενει,ενα μεγάλο επιτοκιο,να πει κι αυτός οτι πηρε κάτι με δοσεις.:lol:

Ειναι θεμα αρχής πιστεύω.. Δεν μπορεις να μου ερχεσαι απ την ποδοσφαιρομανα Γουχαν με μηχανακι που οι ποντες στην εξατμιση ειναι ηδη σκουριασμενες και να απαιτεις επιτοκιο 9,9% και δοση αποπληρωμής 500 φραγκα.. Δηλαδη σειρ και μησου ναπουμεξερωγω... :lol: