View Full Version : Νέο κράνος, ποιό όμως;
harris_x
16/09/2024, 15:44
Αν πηγαίνεις έως 80 χλμ/ώρα και δε στρίβεις ποτέ κεφάλι, καλά είναι τα αντβέ κράνη. Περίπου όπως και οι μοτοσικλέτες δηλαδή.
+1301 (είναι πολλάαααααα τα κ.εκ.... :lol: )
Με σκούτερ φοράμε σκούφο και τα καλοκαίρια σκουφάκι κολυμβητικό?
Πλέον είμαι στο χωριό. Γυαλί, μαγιό, σαγιονάρα. :lol:
CorpseAlive
16/09/2024, 15:46
Πλέον είμαι στο χωριό. Γυαλί, μαγιό, σαγιονάρα. :lol:
Βγάζει η Klim σαγιονάρες?
karellen
16/09/2024, 16:27
+1301 (είναι πολλάαααααα τα κ.εκ.... :lol: )
:lol:
karellen
16/09/2024, 16:31
Και κάπου εκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματα του για χρήση δρόμου.
F850 gs έχει με ζελατινάρα. Ούτε κι εγώ με το Bell ακουω τίποτα στο 1200.
CorpseAlive
16/09/2024, 16:36
Ισχύει όμως, από ανεμοκάλυψη η μηχανή μου τα σπάει, σκέψου στο ταξίδι στις ζέστες σηκωνόμουν όρθιος να περάσει λίγο αέρας.
DoctoR_k6
16/09/2024, 16:38
Το HJC γιατι το εβαλες ρε συ? Το ανοιξα και εκλασα στο γελιο... :lol:
Ποσα χρηματα θες να διαθεσεις?
Εχει και κατι ωραια η BMW βλεπω... :p
CorpseAlive
16/09/2024, 16:38
Το HJC γιατι το εβαλες ρε συ? Το ανοιξα και εκλασα στο γελιο... :lol:
Ποσα χρηματα θες να διαθεσεις?
Εχει και κατι ωραια η BMW βλεπω... :p
Φοβάμαι την αξιοπιστία τους... :bawl:
basilis_k6
16/09/2024, 16:52
αν θες μονο ταξιδι παρε κλειστο κρανος ελαφρυ. το quantic η το nxr πχ.
Τι να πω? Σε εμένα τόσο στο 750GS όσο και στο 1300GS, που και τα 2 έχουν ζελατινάρες, όταν φοράω το Bell MX-9 Adventure μου παίρνει τα αυτιά σε σχέση με το Quantic. Δεν έχει τύχει να πάω πάνω από 110-120 με το Bell αφού το φοράω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά φαντάζομαι ότι στα πολλά θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο.
Τώρα πήρα το RX-7V Evo FIM μην τύχει και μπει η BMW στο motoGP και με φωνάξουν να τρέξω και δεν έχω κράνος :cool:
Έκανα ταξίδι με airoh Commander και ήμουν αρχηγός, 150 άνετα στην Εθνική.
Έκανα ταξίδι με ls2 explorer και έκλαψα, πάνω από 130 άρχιζαν οι ζεμπεκιές στον αυχένα.
Βγάλε άκρη...
(Θα σου γράψω πιο μετά μερικά πράγματα για το commander)
Αφού έκλεισε το ζήτημα του Χάρη και μίας που προφανώς θα χρειαστώ νέο κράνος, θέλω γνώμες για το Airoh Commander I ή II ! Το έχει αγοράσει κανείς ?
Αγόρασα πρόσφατα το Commander 1 (έχω ήδη το Shoei GT Air2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος) γιατί ήθελα ένα adv κράνος, έτσι για το λουκ χωρίς όμως να δώσω πολλά λεφτά μιας και ήταν άγνωστη ποσότητα για μένα η συμεπριφορά τέτοιων κρανών.
Είχα διαβάσει αρκετά σχόλια για την μέτρια ποιότητα και εφαρμογή του αλλά και την καλή του συμπεριφορά γενικότερα στον δρόμο και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Ήταν ευχάριστη έκπληξη το πόσο καλά ταξιδεψα στην ΕΟ, δεν κούναγε καθόλου και ο θόρυβος ήταν πολυ χαμηλός (φοράω πάντα ωτασπίδες βέβαια), τουλάχιστόν με το 1290 Adv που έχω. Επίσης είναι ελαφρύ, έχει όμορφο σχεδιασμό και ποιοτικό κέλυφος. Από την άλλη, η εφαρμογή του δεν μου έκατσε, είναι πολύ στενό στα αυτιά και μέ πίεζε πάρα πολύ (φοράω γυαλιά) ενώ και ποιοτικά είναι μέτριο σε επενδύσεις. Επίσης το εσωτερικό ζελατινάκι (must για μένα που είμαι διοπτροφόρος) δεν κατεβάινει πολύ χαμηλά και παραμορφώνει στις άκρες του, πήρα έξτρα φιμέ ζελατίνα που αλλάζει με αλλενάκι σχετικά έυκολα. Θα πρέπει να το δοκιμάσεις για να δείς πως σου κάθεται, αν σου ταιριάξει να το πάρεις για 2ο. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις χωρίς το γείσο, σαν full face. Έχει χώρο για ακουστικά ενδοεπικοινωνίας αλλά είναι τόσο στενό γενικά που υπάρχει θέμα.
Στο 2 έχουν βελτιώσει πάρα πολύ - λένε- τα παραπάνω θέματα αλλά είναι και αρκετά ακριβότερο.
Προσωπικά, το παρόπλισα και το έβαλα αγγελία και πήρα το LS2 MX701 Explorer που επίσης είναι σε παρόμοια χρήματα και είναι επίσης αξιόλογο και με κέλυφος fiber επίσης. Τελείως διαφορετικό από το Commander, πιο φλύαρο εξωτερικά (πολύ αεραγωγοί και σποιλεράκια) που κάνουν λίγο σκουικ σκουικ, επίσης ελαφρύ, πολύ πιο ποιοτικό και αφράτο εσωτερικό. Μου κάθησε πολύ καλύτερα (σχεδόν σαν το Shoei) αν και μάλλον πιο ευρύχωρο από άλλα XL (γενικά είμαι στο όριο L-XL -60cm- και πάντα το XL μου κάθεται πιο άνετα αλλά στο L έχω σημεία πίεσης), το εσωτερικό ζελατινάκι είναι μεγάλο και καλό, ο αερισμός ΟΚ (το φόρεσα σε πιο δροσερή μέρα από το Commander). Στον δρόμο όμως με κούρασε πολύ, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι την Κυριακή που το φόρεσα είχε αέρα, πάνω από 130-140 δεν άντεχες. Θόρυβο επίσης δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο, είπαμε φοράω ωτασπίδες πάντα σε ταξίδια σε ΕΟ. Δεν μπορείς να βγάλεις το γείσο, το δικό μου δεν έχει σημεία για τα ακουστικά ενδοεπικοινωνίας αλλά στα 22.06 νομίζω πως έχει. Τα έβαλα αλλά είναι πιο χαμηλά από ότι θα ήθελα.
Γενικά ευχαριστημένος από το κράνος για 2ο, σε μεγάλο ταξίδι θα προτιμώ πάντα το GT Air 2, και θα δώ σε επόμενη βόλτα τι γίνεται με τον αέρα. Το Commander μου άρεσε περισσότερο όμως, δυστυχώς δεν μου έκατσε καθόλου καλά.
CorpseAlive
17/09/2024, 12:48
Αγόρασα πρόσφατα το Commander 1 (έχω ήδη το Shoei GT Air2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος) γιατί ήθελα ένα adv κράνος, έτσι για το λουκ χωρίς όμως να δώσω πολλά λεφτά μιας και ήταν άγνωστη ποσότητα για μένα η συμεπριφορά τέτοιων κρανών.
Είχα διαβάσει αρκετά σχόλια για την μέτρια ποιότητα και εφαρμογή του αλλά και την καλή του συμπεριφορά γενικότερα στον δρόμο και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Ήταν ευχάριστη έκπληξη το πόσο καλά ταξιδεψα στην ΕΟ, δεν κούναγε καθόλου και ο θόρυβος ήταν πολυ χαμηλός (φοράω πάντα ωτασπίδες βέβαια), τουλάχιστόν με το 1290 Adv που έχω. Επίσης είναι ελαφρύ, έχει όμορφο σχεδιασμό και ποιοτικό κέλυφος. Από την άλλη, η εφαρμογή του δεν μου έκατσε, είναι πολύ στενό στα αυτιά και μέ πίεζε πάρα πολύ (φοράω γυαλιά) ενώ και ποιοτικά είναι μέτριο σε επενδύσεις. Επίσης το εσωτερικό ζελατινάκι (must για μένα που είμαι διοπτροφόρος) δεν κατεβάινει πολύ χαμηλά και παραμορφώνει στις άκρες του, πήρα έξτρα φιμέ ζελατίνα που αλλάζει με αλλενάκι σχετικά έυκολα. Θα πρέπει να το δοκιμάσεις για να δείς πως σου κάθεται, αν σου ταιριάξει να το πάρεις για 2ο. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις χωρίς το γείσο, σαν full face. Έχει χώρο για ακουστικά ενδοεπικοινωνίας αλλά είναι τόσο στενό γενικά που υπάρχει θέμα.
Στο 2 έχουν βελτιώσει πάρα πολύ - λένε- τα παραπάνω θέματα αλλά είναι και αρκετά ακριβότερο.
Προσωπικά, το παρόπλισα και το έβαλα αγγελία και πήρα το LS2 MX701 Explorer που επίσης είναι σε παρόμοια χρήματα και είναι επίσης αξιόλογο και με κέλυφος fiber επίσης. Τελείως διαφορετικό από το Commander, πιο φλύαρο εξωτερικά (πολύ αεραγωγοί και σποιλεράκια) που κάνουν λίγο σκουικ σκουικ, επίσης ελαφρύ, πολύ πιο ποιοτικό και αφράτο εσωτερικό. Μου κάθησε πολύ καλύτερα (σχεδόν σαν το Shoei) αν και μάλλον πιο ευρύχωρο από άλλα XL (γενικά είμαι στο όριο L-XL -60cm- και πάντα το XL μου κάθεται πιο άνετα αλλά στο L έχω σημεία πίεσης), το εσωτερικό ζελατινάκι είναι μεγάλο και καλό, ο αερισμός ΟΚ (το φόρεσα σε πιο δροσερή μέρα από το Commander). Στον δρόμο όμως με κούρασε πολύ, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι την Κυριακή που το φόρεσα είχε αέρα, πάνω από 130-140 δεν άντεχες. Θόρυβο επίσης δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο, είπαμε φοράω ωτασπίδες πάντα σε ταξίδια σε ΕΟ. Δεν μπορείς να βγάλεις το γείσο, το δικό μου δεν έχει σημεία για τα ακουστικά ενδοεπικοινωνίας αλλά στα 22.06 νομίζω πως έχει. Τα έβαλα αλλά είναι πιο χαμηλά από ότι θα ήθελα.
Γενικά ευχαριστημένος από το κράνος για 2ο, σε μεγάλο ταξίδι θα προτιμώ πάντα το GT Air 2, και θα δώ σε επόμενη βόλτα τι γίνεται με τον αέρα. Το Commander μου άρεσε περισσότερο όμως, δυστυχώς δεν μου έκατσε καθόλου καλά.
Όπως τα λες , πιο πολύ μου πούλησες το SHOEI :bawl:
DoctoR_k6
17/09/2024, 12:58
Και μετα...double ring ή micrometric? :p
CorpseAlive
17/09/2024, 13:22
Και μετα...double ring ή micrometric? :p
ε τώρα για dring πάω... , δεν είναι προς συζήτηση αυτό.
Απλά μόνο εμένα μου φαίνονται απίστευτα ακριβά όλα? Τι διάολο..
L.omerta
17/09/2024, 14:08
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που αντικατέστησα το παλιό μου NXR (λόγω του ότι έχει περάσει 7ετία στο κεφάλι μου κατά τα άλλα είναι ακόμα σε εξαιρετική κατάσταση), ψάχνοντας αρκετά δεν βρήκα ούτε ένα κράνος που να μου αρέσουν τα γραφικά και αρνήθηκα να δώσω τόσα πολλά χρήματα για κάτι που δεν μου αρέσει κατέληξα πρόσφατα σε ένα KYT NZ-RACE biastannini replica. Για την τιμή του είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος, εξαιρετικό ζύγισμα, ελαφρύ με πολύ καλό οπτικό πεδίο. Τώρα αεραγωγοί και λοιπά είναι ένα κλικ κάτω αλλά ο χρόνος θα δείξει. Η ΚΥΤ είναι θυγατρική της Suomy και το NZ-RACE είναι ολόιδιο με το TRACK 1 της SUOMY. Πήρα και φιμέ ζελατίνα στα 37€. Θέλει πιο σκυφτή στάση το κράνος πάντως. Όποιος ψάχνει κάτι πιο racing μου φάνηκε πολύ καλό vfm!:beer:
DoctoR_k6
17/09/2024, 14:19
Ολα πανακριβα.
Αν ειμαι τυχερος θα γυρισω με καινουριο κρανος απο την χωρα του ανατελλοντος ηλιου στα τελη Οκτωβρη. :D
Χαοτικες διαφορες τιμολογιακα με Ελλαδα/Ευρωπη.
Αν μας κατσει και το φιτινγκ γιναμε.
Όπως τα λες , πιο πολύ μου πούλησες το SHOEI :bawl:
Νόμιζα ότι ήδη είχες "κανονικό" full face κράνος.
Tα SHOEI GT Air ΔΕΝ έχουν D ring αλλά μικρομετρικό, κακώς κατά την γνώμη μου το θέτεις σαν αρνητικό. Τα Shark τα βρίσκω υπερτιμημένα, τα HJC - καλύτερα το RHPA 71 - τίμια αν και έχουν τσίμπησει λίγο και αυτά, θετικό το γεγονός ότι παίρνουν "δική τους" ενδοεπικοινωνία όπως άλλωστε και τα GT Air 2/3.
Γενικά οι τιμές εδώ είναι τσιμπημένες, δες εξωτερικό για προσφορές πχ στο GT air 2 που πλέον είναι παλίο μοντέλο.
Manalishi
17/09/2024, 14:30
Δηλαδή δεν μπορεί ο φούστης ο γραφίστας της Icon να παέι στην Shoei?
Το HJC μη το φοβάσαι πάντως. Πολύ τίμιο για τα λεφτά του.
Έχω το RPHA-11 από το 16, όχι για καθημερινή χρήση - χωρίς να του φέρομαι και πολύ καλά, και πλην κάποιων φθορών σε σημεία με δερματίνη από κάτω, δεν έχει το παραμικρό θέμα.
Πρέπει να έχει βγάλει και RPHA-12 φέτος
CorpseAlive
18/09/2024, 12:23
Το HJC μη το φοβάσαι πάντως. Πολύ τίμιο για τα λεφτά του.
Έχω το RPHA-11 από το 16, όχι για καθημερινή χρήση - χωρίς να του φέρομαι και πολύ καλά, και πλην κάποιων φθορών σε σημεία με δερματίνη από κάτω, δεν έχει το παραμικρό θέμα.
Πρέπει να έχει βγάλει και RPHA-12 φέτος
Για να είμαι ειλικρινής τα HJC μου αρέσουν αρκετά αισθητικά.
Είμαι ανάμεσα στο Rpha 71 , στο 12 και στο Shoei NXR2
harris_x
18/09/2024, 12:26
Όποιο σου κάθεται καλύτερα στο κεφάλι.
Αυτό ήταν;; Πάνε τα Αντβεντσουρ, τα εγκατέλειψες;;:lol:
CorpseAlive
18/09/2024, 13:46
Αυτό ήταν;; Πάνε τα Αντβεντσουρ, τα εγκατέλειψες;;:lol:
Με τέτοιο κάζο δεν είμαι να παίρνω ρίσκα ...
basilis_k6
18/09/2024, 13:56
Δεν ειναι ιδια η ποιοτητα της shoei με την hjc. Ειναι 100€ διαφορα και φαινεται η διαφορα απο την πρωτη στιγμη μεχρι οταν παλιωσει αρκετα το κρανος.
Πες την αλήθεια, είσαι από αυτούς που κάθονται με φουλ εξοπλισμό στον καθρέπτη και αυτοθαυμάζονται...
Σοβαρά τώρα. Η ομορφιά ενός κράνους είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Βάλε και το Quantic μέσα σε αυτά που θα δοκιμάσεις. Καλύτερα πάρε χωρίς γραφικά για να γλυτώσεις λεφτά
CorpseAlive
18/09/2024, 14:09
Πες την αλήθεια, είσαι από αυτούς που κάθονται με φουλ εξοπλισμό στον καθρέπτη και αυτοθαυμάζονται...
Σοβαρά τώρα. Η ομορφιά ενός κράνους είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Βάλε και το Quantic μέσα σε αυτά που θα δοκιμάσεις. Καλύτερα πάρε χωρίς γραφικά για να γλυτώσεις λεφτά
Όχι απόλυτα, αλλά θέλω να γουστάρω αυτό που φοράω...
Για NXR2 θα πάω, μαρέσει το σχέδιο του MM-93 αλλά δεν μαρέσει ο Márquez :bawl: (μην αρχίσετε τώρα να χαρείτε)
Manalishi
18/09/2024, 14:35
Εγώ λέω να πάρω λευκό και να το παώ για βάψιμο-γραφικά.
Ξέρουμε καθόλου τιμές, π.χ σαν αυτό που είχε κκάνει ο Καπταιν ?
CorpseAlive
18/09/2024, 14:42
Εγώ λέω να πάρω λευκό και να το παώ για βάψιμο-γραφικά.
Ξέρουμε καθόλου τιμές, π.χ σαν αυτό που είχε κκάνει ο Καπταιν ?
Υδροβαφή τύπου σκέφτεσαι? Το σκεφτόμουν και εγώ.
Για NXR2 θα πάω, μαρέσει το σχέδιο του MM-93 αλλά δεν μαρέσει ο Márquez :bawl: (μην αρχίσετε τώρα να χαρείτε)
Το NXR2 το εχουν παρει δυο γνωστοι μου και ειναι και οι δυο απογοητευμενοι κυριως με το θεμα του θορυβου. Ο ενας -προερχομενος απο HJC RPHA 70- σε βαθμο που το πουλησε. Δεν ξερω ποσο αξια εχεις ως πληροφορια αλλα το παραθετω.
CorpseAlive
18/09/2024, 15:07
Το NXR2 το εχουν παρει δυο γνωστοι μου και ειναι και οι δυο απογοητευμενοι κυριως με το θεμα του θορυβου. Ο ενας -προερχομενος απο HJC RPHA 70- σε βαθμο που το πουλησε. Δεν ξερω ποσο αξια εχεις ως πληροφορια αλλα το παραθετω.
α τέλεια , πάνω που λέω θα καταλήξω... :P :P
giorgosb
18/09/2024, 15:08
Για την ποιότητα της εσωτερικής επένδυσης έχουν αναφέρει κάτι;
Δε θυμαμαι κατι συγκεκριμενο για την επενδυση, αλλα μιας και εχουν βρεθει και οι δυο σε κοινη παρεα συμφωνησαν πως για τα λεφτα του δεν ηταν αυτο που περιμεναν. Το θεμα του θορυβου ηταν αυτο που θυμαμαι σιγουρα να αναφερεται. Αν θες μπορω να ρωτησω παντως.
basilis_k6
18/09/2024, 15:37
το 70 δεν το χω αλλα το 10 ειναι τερμα θορυβωδες.
το κουαντικ δεν ειναι αντιστοιχο του νχρ, ειναι ανωτερο κρανος
RaGe_Raptor
18/09/2024, 15:39
Μέχρι και το x-spirit II ήταν φθηνη σε αίσθηση, πλαστική σχεδόν.
Αντιθέτως το NOLAN που έχω τώρα είναι κλασεις ανώτερο σε αυτό τον τομέα.
Το θεμα ειναι οτι πηγε απο το 70 στο NXR2 (με το αντιστοιχο αντιτιμο) για να βρει κατι καλυτερο. Οχι δλδ πως θεωρουσε το 70 αθορυβο, καθε αλλο. Αλλα τελικα του βγηκε ακομα χειροτερο.
TheRegulator
18/09/2024, 15:43
Επειδη το εχω το κρανος, θα σου ελεγα να μην το παρεις. Οχι γιατι εχεις BMW αλλα γιατι ειναι ψιλομαπα απο αποψη θορυβου και εμενα με χαλαει που κανει την εσοχη και μετα ανοιγει λες και ειναι κρανος απο τον μεσαιωνα..
Συμφωνω με τον Πετρο απο πανω!
CorpseAlive
18/09/2024, 15:45
Βρε παίδες κάπου το μπερδέψαμε πάλι, είναι σαν να ρωτάω για μηχανάκι μέχρι 4500 χλρικα και να προτείνετε να ρίξω άλλα 2500 να πάρω καινούριο CBX (oh wait αυτό γίνεται πάντα :bawl: )
Επειδή θα σκάσω τσεπάτα 1500 στο νερό για τα μαζέματα στο άμεσο μέλλον (δηλαδή σε 20 μέρες μαξ) και δεν είμαι σε φάση να δώσω άπειρα χρήματα ζήτησα απόψεις για ένα κρανάκι μέχρι τα 450 που θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπές ποσό για κάτι αξιόλογο .
Επομένως , απευθείας αποκλείονται τα Arai με το τελευταίο ece ότι χρώμα και αν είναι.
Όσο και αν γαμουν δεν με ψήνει να βάλω το χέρι βαθύτερα στην τσέπη.
Άιντε μην πω καλορίζικο το νέο LS2 :bawl: με 88 ευρώπουλα και 1300 γρ. βάρος.
Βάλε καλύτερα τι θες από το κράνος ώστε να βγάλεις άκρη.
Θες απαραίτητα εσωτερικό ζελατινάκι? Δεν παίρνεις RPHA 12 ούτε NXR2.
Θες να ψωνίσεις από Ελλάδα απαραίτητα ή και από ίντερνετ/εξωτερικό?
Θέλεις d ring ή είσαι οκ και με μικρό μετρικό?
Κτλ, κτλ...
CorpseAlive
18/09/2024, 15:57
Βάλε καλύτερα τι θες από το κράνος ώστε να βγάλεις άκρη.
Θες απαραίτητα εσωτερικό ζελατινάκι? Δεν παίρνεις RPHA 12 ούτε NXR2.
Θες να ψωνίσεις από Ελλάδα απαραίτητα ή και από ίντερνετ/εξωτερικό?
Θέλεις d ring ή είσαι οκ και με μικρό μετρικό?
Κτλ, κτλ...
1. D ring σίγουρα.
2. Ελλάδα
3. Ναι γιατί όσοι φορούν γυαλιά μυωπίας , δεν είναι εύκολο να κουβαλάνε πάντα γυαλιά ηλίου μαζί
4. Θέλω ένα κράνος Full Face , με d ring - γυαλάκι από μέσα, υποδοχή για ενδοεπικοινωνία, όσο πιο ελαφρύ γίνεται , Glossy φινίρισμα και όμορφο να το βλέπεις. Το ασφαλές δεν το βάζω γιατί με το ece είναι στάνταρ.
basilis_k6
18/09/2024, 15:58
Βρε παίδες κάπου το μπερδέψαμε πάλι, είναι σαν να ρωτάω για μηχανάκι μέχρι 4500 χλρικα και να προτείνετε να ρίξω άλλα 2500 να πάρω καινούριο CBX (oh wait αυτό γίνεται πάντα :bawl: )
Επειδή θα σκάσω τσεπάτα 1500 στο νερό για τα μαζέματα στο άμεσο μέλλον (δηλαδή σε 20 μέρες μαξ) και δεν είμαι σε φάση να δώσω άπειρα χρήματα ζήτησα απόψεις για ένα κρανάκι μέχρι τα 450 που θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπές ποσό για κάτι αξιόλογο .
Επομένως , απευθείας αποκλείονται τα Arai με το τελευταίο ece ότι χρώμα και αν είναι.
Όσο και αν γαμουν δεν με ψήνει να βάλω το χέρι βαθύτερα στην τσέπη.
Άιντε μην πω καλορίζικο το νέο LS2 :bawl: με 88 ευρώπουλα και 1300 γρ. βάρος.
δοκιμασε τα πρωτα. τα σοει γενικα κανουν σε ολο τον κοσμο αλλα τα υπολοιπα οχι. αν ειχα 450 ακριβως θα επαιρνα σοει χωρις πολλα πολλα. εχει τα θεματα του αλλα δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. δεν εχω δει το rpha 12 ισως ειναι καλυτερο απο τα 10-11.
1. D ring σίγουρα.
2. Ελλάδα
3. Ναι γιατί όσοι φορούν γυαλιά μυωπίας , δεν είναι εύκολο να κουβαλάνε πάντα γυαλιά ηλίου μαζί
4. Θέλω ένα κράνος Full Face , με d ring - γυαλάκι από μέσα, υποδοχή για ενδοεπικοινωνία, όσο πιο ελαφρύ γίνεται , Glossy φινίρισμα και όμορφο να το βλέπεις. Το ασφαλές δεν το βάζω γιατί με το ece είναι στάνταρ.
NXR2 , είναι πολύ καλό.
doctoras
18/09/2024, 18:13
Έχω την εντύπωση πως το gt air 3 βγαίνει και με micrometric και με d ring τσέκαρε το γιατί αυτό έχει αυτά που ζητάς
doctoras
18/09/2024, 18:18
Το nxr2 δουλεύει καλύτερα ως προς τον θόρυβο με λίγο πιο σκυφτές θέσεις οδήγησης ως σπορ αεροδυναμική
motojojo
18/09/2024, 18:19
Αν και έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές, θα το ξανααναφέρω: ή θόρυβο θα έχεις ή καλό εξαερισμό.
Το RPHA 70 Που έχω κι εγω δεν ειναι υπόδειγμα αθόρυβου κράνους αλλά έχει πολύ καλό εξαερισμό. Προσωπικά βάζω πιο ψηλά τον εξαερισμό από το θόρυβο.
1. D ring σίγουρα.
2. Ελλάδα
Shoei NXR 2 δεν έχει εσωτερικό ζελατινάκι. GT Air έχει ζελατινάκι αλλά όχι d ring. HJC RHPA 71 ομοίως. Γενικά, τα τουρινγκ κράνη με εσωτερικό ζελατινάκι συνήθως έχουν μικρομετρικό. Το μόνο που είδα ότι είναι όπως το θες είναι το Shark Spartan, είτε RS είτε GT.
Arai μάλλον εκτός μπάτζετ, δεν έχω καθόλου εικόνα για πιο καινούργιες μάρκες (LS2, Airoh, Caberg κτλ)...
Καλές αγορές!:D
PaNick67
18/09/2024, 20:56
To RPHA 71 έχει και DD και ζελατινακι
Από την στιγμή που δεν το θες για κομιουτινγκ με ένα ζευγάρι ωτοασπιδες θα είσαι μια χαρά.
Όμως η ποιότητα τουλάχιστον του 70 που έχω απέχει από shoei γενικά.
Επίσης βλέπω ότι είναι πιο ακριβό το 71!
grinderx
18/09/2024, 20:57
Shoei NXR 2 δεν έχει εσωτερικό ζελατινάκι. GT Air έχει ζελατινάκι αλλά όχι d ring. HJC RHPA 71 ομοίως. Γενικά, τα τουρινγκ κράνη με εσωτερικό ζελατινάκι συνήθως έχουν μικρομετρικό. Το μόνο που είδα ότι είναι όπως το θες είναι το Shark Spartan, είτε RS είτε GT.
Arai μάλλον εκτός μπάτζετ, δεν έχω καθόλου εικόνα για πιο καινούργιες μάρκες (LS2, Airoh, Caberg κτλ)...
Καλές αγορές!:D
Αυτό, όπως και τα Scorpion:
https://scorpionsports.eu/en/casque/exo-1400-air/
Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι το μοντέλο που είχα δοκιμάσει. Έχει στενή φόρμα κι εμένα με ψιλο-έσφιγγε (καλά για το NXR2 δε μου έκανε καν στο μέγεθός μου και ένα νούμερο πάνω με έσφιγγε), οπότε κατέληξα στο Shark Spartan RS.
Manalishi
18/09/2024, 21:56
Ωπα ρε μάγκες...
Ωραία σχεδιάκια τα Scorpion, να ένα για παραδειγμα:
https://scorpionexo.com/apex/exo-gt-sp-air-touradven/
1. D ring σίγουρα.
2. Ελλάδα
Άρα ξαναερχεσαι στο airoh commander :-)
While you are at it, ψήσε και μια επέμβαση για διόρθωση μυωπίας με laser, οπότε λύνεις και το θέμα γυαλιών - εσωτερικού sun visor. Thank me later :p
Στα του θέματος τώρα, επιβεβαιώνω όσα ειπώθηκαν για το RPHA-70: Ήταν το πρώτο μου κράνος και το έχω ακόμα, στο ενδιάμεσο πήρα και το RPHA-11. Όσον αφορά τον θόρυβο, ίσως δεν είμαι ο πιο αντικειμενικός κριτής καθώς οδηγώ γυμνό μηχανάκι (ήτοι 0 ανεμοκάλυψη), αλλά ναι, αθόρυβο δεν το λες. Βέβαια εκτός από από το 11 δεν έχω και άλλο μέτρο σύγκρισης, μπορεί να είναι στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τα αντίστοιχης κατηγορίας κράνη άλλων εταιρειών. Δεν ξέρω αν το 71 έχει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, αλλά με το δικό σου μηχανάκι δεν νομίζω ότι θα σε ενοχλήσει πολύ (εγώ φοράω ωτοασπίδες σε μεγάλες βόλτες/εκδρομές).
Όσον αφορά το sun visor βολεύει πολύ, ανεβαίνει κατεβαίνει εύκολα και απροβληματιστά, κλειδώνει μόνο στην πάνω θέση/όταν είναι ανεβασμένο. Για παράδειγμα αν το κατεβάσεις στη μέση, με μια αναπήδηση μπορεί να κατέβει. Στο 71 διάβασα ότι ασφαλίζει σε οποιαδήποτε θέση, μάλλον έχουν αναβαθμίσει τον μηχανισμό.
Ο εξαερισμός του είναι φοβερός, στις καλοκαιρινές ζέστες με τους αεραγωγούς ανοιχτούς προσωπικά νιώθω να έρχεται δροσιά όταν ξεκινάω να κινούμαι.
Τέλος, εγώ δεν θα έλεγα ότι το εσωτερικό του δεν είναι καλής ποιότητας. Οκ μπορεί τα Shoei να είναι καλύτερα, αλλά θεωρώ ότι αδίκως τρώνε hate τα HJC στο forum.
Αυτά μου έρχονται προς το παρόν, θα επανέλθω αν θυμηθώ κάτι παραπάνω. Παρ'όλα αυτά, αν χρειαστείς κάτι άλλο στείλε μου μήνυμα!
CorpseAlive
18/09/2024, 22:41
While you are at it, ψήσε και μια επέμβαση για διόρθωση μυωπίας με laser, οπότε λύνεις και το θέμα γυαλιών - εσωτερικού sun visor. Thank me later :p
Στα του θέματος τώρα, επιβεβαιώνω όσα ειπώθηκαν για το RPHA-70: Ήταν το πρώτο μου κράνος και το έχω ακόμα, στο ενδιάμεσο πήρα και το RPHA-11. Όσον αφορά τον θόρυβο, ίσως δεν είμαι ο πιο αντικειμενικός κριτής καθώς οδηγώ γυμνό μηχανάκι (ήτοι 0 ανεμοκάλυψη), αλλά ναι, αθόρυβο δεν το λες. Βέβαια εκτός από από το 11 δεν έχω και άλλο μέτρο σύγκρισης, μπορεί να είναι στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τα αντίστοιχης κατηγορίας κράνη άλλων εταιρειών. Δεν ξέρω αν το 71 έχει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, αλλά με το δικό σου μηχανάκι δεν νομίζω ότι θα σε ενοχλήσει πολύ (εγώ φοράω ωτοασπίδες σε μεγάλες βόλτες/εκδρομές).
Όσον αφορά το sun visor βολεύει πολύ, ανεβαίνει κατεβαίνει εύκολα και απροβληματιστά, κλειδώνει μόνο στην πάνω θέση/όταν είναι ανεβασμένο. Για παράδειγμα αν το κατεβάσεις στη μέση, με μια αναπήδηση μπορεί να κατέβει. Στο 71 διάβασα ότι ασφαλίζει σε οποιαδήποτε θέση, μάλλον έχουν αναβαθμίσει τον μηχανισμό.
Ο εξαερισμός του είναι φοβερός, στις καλοκαιρινές ζέστες με τους αεραγωγούς ανοιχτούς προσωπικά νιώθω να έρχεται δροσιά όταν ξεκινάω να κινούμαι.
Τέλος, εγώ δεν θα έλεγα ότι το εσωτερικό του δεν είναι καλής ποιότητας. Οκ μπορεί τα Shoei να είναι καλύτερα, αλλά θεωρώ ότι αδίκως τρώνε hate τα HJC στο forum.
Αυτά μου έρχονται προς το παρόν, θα επανέλθω αν θυμηθώ κάτι παραπάνω. Παρ'όλα αυτά, αν χρειαστείς κάτι άλλο στείλε μου μήνυμα!
Για την μυωπία έχω κάνει το τσεκ αλλά μπορώ μόνο με τον δύσκολο τρόπο και δεν πολυψήνομαι ακόμα..
grinderx
18/09/2024, 22:47
Για την μυωπία έχω κάνει το τσεκ αλλά μπορώ μόνο με τον δύσκολο τρόπο και δεν πολυψήνομαι ακόμα..
PRK εννοείς;
CorpseAlive
18/09/2024, 22:48
PRK εννοείς;
Δεν έχω ιδέα τι εννοώ. Υπάρχει ο τρόπος που βλέπεις άμεσα και ο τρόπος που φτιάχνει μετά την επέμβαση σιγά σιγά , εγώ μπορώ με τον 2ο τρόπο .
grinderx
18/09/2024, 23:09
Δεν έχω ιδέα τι εννοώ. Υπάρχει ο τρόπος που βλέπεις άμεσα και ο τρόπος που φτιάχνει μετά την επέμβαση σιγά σιγά , εγώ μπορώ με τον 2ο τρόπο .
Άρα PRK. Που είναι και ασφαλέστερο έναντι του LASIK (που είναι ο πρώτος τρόπος). Τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια αυτός ήταν ο κανόνας. Δεν ξέρω τι γίνεται με νεότερες τεχνικές/μηχανηματα laser για LASIK.
Manalishi
18/09/2024, 23:29
Υδροβαφή τύπου σκέφτεσαι? Το σκεφτόμουν και εγώ.
Στον Καρέτσο ( Le Kare) ή Cactus Custom Creations
doctoras
18/09/2024, 23:37
τα lasik μετα την έλευση των femtosecond laser (αντί του μικροκερατομου παλαιότερα) είναι η ασφαλέστερη και πιο γρηγορης αποκατάστασης μέθοδος σήμερα (αν ο κερατοειδής επαρκεί).
Αυτό που του ειπαν, με το Lasik θα είναι οκ σε μια μερα το prk η άποκατασταση θα έρθει σε ως και μια εβδομάδα
Σε αυτές τις επεμβάσεις τροποποιείται η καμπυλότητα του κερατοειδούς χιτώνα και ως εκ του τούτου η διαθλαστική ικανότητα του οφθαλμού, με σκοπό να διορθωθεί η υποκείμενη διαθλαστική ανωμαλία (μυωπία στην προκειμένη περίπτωση). Υπάρχουν κάποιες διαφορές στις δύο τεχνικές, για αυτό στην μια βλέπεις καλά άμεσα και στη δεύτερη θέλει χρόνο. Στον προεγχειρητικό έλεγχο γίνονται διάφορες μετρήσεις, μια εκ των οποίων είναι η μέτρηση του πάχους του κερατοειδούς. Η LASIK "καταστρέφει" μεγαλύτερο πάχος του κερατοειδούς, για αυτό δεν συστήνεται σε ασθενείς με μικρό πάχος κερατοειδούς και προτείνουν την PRK (σε εμένα και απ' όσο κατάλαβα μάλλον και σε εσένα).
Βέβαια εγώ πλάκα έκανα για την επέμβαση επειδή είπες αυτό για τα χρήματα, αλλά δεν ήξερα ότι όντως θέλεις να κανεις :lol:
grinderx
18/09/2024, 23:44
τα lasik μετα την έλευση των femtosecond laser (αντί του μικροκερατομου παλαιότερα) είναι η ασφαλέστερη και πιο γρηγορης αποκατάστασης μέθοδος σήμερα (αν ο κερατοειδής επαρκεί).
Αυτό που του ειπαν, με το Lasik θα είναι οκ σε μια μερα το prk η άποκατασταση θα έρθει σε ως και μια εβδομάδα
Νομίζω μια βδομάδα και λίγο παραπάνω για έως 80% με PRK. Για 100% περίπου μήνα. Είμαστε όμως πολύ off :)
doctoras
18/09/2024, 23:49
Οντως κράνος ζήτησε ο άνθρωπος
Ηθικό διάταγμα πάνε πάρε αυτό που σου αρέσει
Στο επόμενο θα έχεις περισσότερη εμπειρία για το τι θα ήταν καλύτερο
DoctoR_k6
19/09/2024, 08:33
Χαρη, παρε το καλυτερο που μπορεις στα χρηματα που θες να διαθεσεις.
Για το κρανος μην το διαπραγματευεσαι.
Οτι πληρωνεις παιρνεις. Κανονας...
Θα φορας κατι για τα επομενα 5-6 χρονια.
Για θορυβους κλπ κλπ ειναι ατοπο να συζηταμε (γενικα) οτι θελουμε και ησυχο κρανος αλλα και καλο εξαερισμο (συν να μην κουναει στα πολλα).
Σιγουρα ομως να πας στους μεγαλους κατασκευαστες να τα δοκιμασεις για να εχεις αποψη. Ασχετως αν δεν θα ψωνισεις στο τελος.
CorpseAlive
19/09/2024, 08:49
Χαρη, παρε το καλυτερο που μπορεις στα χρηματα που θες να διαθεσεις.
Για το κρανος μην το διαπραγματευεσαι.
Οτι πληρωνεις παιρνεις. Κανονας...
Θα φορας κατι για τα επομενα 5-6 χρονια.
Για θορυβους κλπ κλπ ειναι ατοπο να συζηταμε (γενικα) οτι θελουμε και ησυχο κρανος αλλα και καλο εξαερισμο (συν να μην κουναει στα πολλα).
Σιγουρα ομως να πας στους μεγαλους κατασκευαστες να τα δοκιμασεις για να εχεις αποψη. Ασχετως αν δεν θα ψωνισεις στο τελος.
Κοίτα , θα πάω το κράνος στο μαγαζί που ψωνίζω συνήθως να κάνω την ερώτηση αν είναι οκ από θέμα ασφάλειας.
Αν μου πει ναι δεν υπάρχει θέμα , το κρατάω και τσεκάρω Arai ή Shoei όταν μπορώ να φτάσω το σοβαρό Budget που ζητάνε.
Τα Arai συνεχίζουν να μην μου αρέσουν, αλλά αφού είναι ΤΟΣΟ καλά είναι μία παραχώρηση που θα κάνω προφανώς.
Αν μου πει θες κράνος άμεσα, θα πάρω κάτι προς το Budget μου στο τελευταίο ECE.
Το κακό είναι ότι αυτός δεν φέρνει ούτε ARAI ούτε HJC μόνο Shoei και LS2 .
doctoras
19/09/2024, 09:13
να το τσεκάρεις αν:
έχει περάσει την εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής 2 ή 5 χρόνια αναλόγως τον κατασκευαστή
αν σου έχει πέσει στατικά και είναι fiber
δεν το τσεκάρεις απο στατικό πέσιμο αν είναι θερμοπλαστικό
δεν το αλλάζεις αν δε έχει περάσει η εγγύηση του κατασκευαστή
ή το αλλάζεις επειδή έτσι γουστάρεις
*στο μπάτζετ που θέλεις να δώσεις μια χαρά κράνος θα πάρεις, με τα συν και πλην αναλόγως το συγκριτικό, συνήθως αν το προηγούμενο είναι arai ή shoei όλα τα υπόλοιπα στο μποτζετ δείχνουν όχι εφάμιλλα ποιοτικά στο χέρι και στο φόρεμα. Όμως δε πάει να πει πως δεν είναι ασφαλή και καλά κράνη.
**προσωπικά όταν μπερδεύομαι με την επιλογή συνήθως πάω με την καρδιά και όχι με την λογική. Και μαλακία να κάνω τουλάχιστο θα μου αρέσει. Απο την αλλη αν δε μου αρέσει τελικά το ορθολογικό θα το πετάξω γιατί δεν ήταν προσωπική επιλογή
DoctoR_k6
19/09/2024, 09:15
Κοίτα , θα πάω το κράνος στο μαγαζί που ψωνίζω συνήθως να κάνω την ερώτηση αν είναι οκ από θέμα ασφάλειας.
Αν μου πει ναι δεν υπάρχει θέμα , το κρατάω και τσεκάρω Arai ή Shoei όταν μπορώ να φτάσω το σοβαρό Budget που ζητάνε.
Τα Arai συνεχίζουν να μην μου αρέσουν, αλλά αφού είναι ΤΟΣΟ καλά είναι μία παραχώρηση που θα κάνω προφανώς.
Αν μου πει θες κράνος άμεσα, θα πάρω κάτι προς το Budget μου στο τελευταίο ECE.
Το κακό είναι ότι αυτός δεν φέρνει ούτε ARAI ούτε HJC μόνο Shoei και LS2 .
Εσκασες με κεφαλι κατω ή απλα ειχε επαφη στο τελειωμα της τουμπας?
Αν μιλαμε για καμια γρατσουνια λογικα εισαι οκ, αλλα εσυ ξερεις πως βροντηξες κατω.
Το τι ειναι καλο, κακο, κλπ κλπ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Εγω μετα απο 7 χρονια με το Arai παλι στο ιδιο θα παιξω.
CorpseAlive
19/09/2024, 12:19
Τι κράνος έχεις τώρα?
LS2 Carbon νομίζω το Vector 2 ή κάτι τέτοιο
Χαιρετισμός!
πες μου ποιο κράνος να αγοράσω;
Arai Tour-X4 ή Shoei Hornet ADV.
Έχω κράνος ανοιχτού προσώπου Bell Custom 500; Θέλω Full-face
grinderx
19/09/2024, 13:35
LS2 Carbon νομίζω το Vector 2 ή κάτι τέτοιο
Και γιατί δεν το ξαναπαίρνεις; Το είχα δοκιμάσει κι αυτό (όχι το Carbon όμως). Καλό μου φάνηκε, αλλά δεν έχει d-ring (ένας λόγος που δεν το αγόρασα, γενικά όμως δεν πολυψήθηκα με την LS2).
CorpseAlive
19/09/2024, 13:36
Χαιρετισμός!
πες μου ποιο κράνος να αγοράσω;
Arai Tour-X4 ή Shoei Hornet ADV.
Έχω κράνος ανοιχτού προσώπου Bell Custom 500; Θέλω Full-face
Χαιρετισμός!
Πάρε ESET ή Kaspersky.
CorpseAlive
19/09/2024, 13:39
Και γιατί δεν το ξαναπαίρνεις; Το είχα δοκιμάσει κι αυτό (όχι το Carbon όμως). Καλό μου φάνηκε, αλλά δεν έχει d-ring (ένας λόγος που δεν το αγόρασα, γενικά όμως δεν πολυψήθηκα με την LS2).
Είπα να αναβαθμιστώ.
karellen
19/09/2024, 13:39
Χαιρετισμός!
Πάρε ESET ή Kaspersky.
DoctoR_k6
22/10/2024, 18:14
457140
457141
457142
Πάρε κόσμε…:a30::a2:
Αν όλα πάνε καλά θα έχω αυτο…
457143
motojojo
22/10/2024, 18:36
Πότε θα ξαναπας; Σου πληρώνουμε εξτρα βαλιτσα! :evil:
motojojo
22/10/2024, 18:50
Σε λαθος θεμα το έβαλες!
DoctoR_k6
29/10/2024, 09:52
Οι φωτο που χρωστουσα...
457403457404
457405457406
Του εφερα και γουρι (https://www.motomag.gr/news/race-news/ai-ogura-moto2-o-protos-iaponas-protathlitis-motogp-edo-kai-15-hronia)...:bawl:
harris_x
29/10/2024, 11:21
Οι φωτο που χρωστουσα...
457403457404
457405457406
Του εφερα και γουρι (https://www.motomag.gr/news/race-news/ai-ogura-moto2-o-protos-iaponas-protathlitis-motogp-edo-kai-15-hronia)...:bawl:
πολύ ωραίο!
αγρατζούνιστο να είναι :beer::beer::beer:
DoctoR_k6
29/10/2024, 11:42
πολύ ωραίο!
αγρατζούνιστο να είναι :beer::beer::beer:
Ευχαριστω παιδια!! :beer:
Τωρα μια βολτα μενει να το εγκαινιασω.
harris_x
29/10/2024, 11:50
Ευχαριστω παιδια!! :beer:
Τωρα μια βολτα μενει να το εγκαινιασω.
έτοιμος: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164179
άλλο; :smokin:
RaGe_Raptor
29/10/2024, 12:38
Καλορίζικο! :beer:
DoctoR_k6
29/10/2024, 12:45
έτοιμος: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164179
άλλο; :smokin:
Την εχω δει...αλλα παιζει να δουλευω αυτο το ΣΚ. :a02:
harris_x
29/10/2024, 13:18
Την εχω δει...αλλα παιζει να δουλευω αυτο το ΣΚ. :a02:
φακ
motojojo
29/10/2024, 18:13
Καλοφορετο κι αγρατζουνιστο!
doctoras
29/10/2024, 22:30
Ωραία γραφικά και ωραία χρώματα! Είναι και του δικού μου γούστου!
Καλορίζικο!
Γραψε και ένα ριβιου από την εμπειρία στην Ιαπωνία αν δεν κάνω λάθος το πήρες από Ιαπωνία
asxetost
20/12/2024, 20:05
Συνεχίζω το θέμα, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για να μην ανοίγω καινούριο.
Το λοιπό πήγα σήμερα για διάφορα μικροαξεσουάρ σε ένα κατάστημα, στο οποίο έπεσε το μάτι μου σε ένα Carbon μάρκας Yohe.
Σύμφωνα με τον πωλητή η συγκεκριμένη είναι προμηθεύτρια πολλών άλλων ως rebranded και αρκετά παλιά στο χώρο.
Η τιμή αυτού χωρίς pinlock το οποίο το βρίσκεις αν θες σαν έξτρα στα 290.
Έχουμε γνώμες για την εταιρεία ή για το συγκεκριμένο κράνος;
TheRegulator
20/12/2024, 21:06
Δεν θέλω να ευλογήσω τα γενιά μου αλλά το AGV είναι ότι καλυτεροτερο για τα λεφτά που το πήρα και πολυ ανώτερο από το NXR2!
Σε full τιμή δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με το αντίστοιχο Arai / Shoei..
458987
@asxetost
Καλησπέρα.
Για 300ε θα κοιτούσα ήδη κάτι άλλο.
Υπάρχει λόγος που θέλεις κάρμπον συγκεκριμένα; Και μόνο που βλέπω ''2 διαφορετικά κελύφη: (XS-S) + (M-XXL)'' προσωπικά θα το απέκλεια όποια μάρκα και να ήταν.
Στο θέμα ασφάλεια σίγουρα θα είναι οκ αφού περνάει 22.06 ,για τα υπόλοιπα έχω αμφιβολίες (εφαρμογή,ποιότητα διακοπτών/μηχανισμών ζελατίνας,αντοχή εσωτερικού ,αεροδυναμική,αερισμός)
asxetost
20/12/2024, 22:35
Υπάρχει λόγος που θέλεις κάρμπον συγκεκριμένα;
Όχι, απλά ήταν όντως πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον θα κρατήσω λεφτά για κάτι καλύτερο. :beer:
harris_x
21/12/2024, 09:59
Όχι, απλά ήταν όντως πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον θα κρατήσω λεφτά για κάτι καλύτερο. :beer:
Πολύ καλό ως προς τι;
Γιατι εγω βλέπω απλά μια άγνωστη φθηνή μάρκα.
asxetost
21/12/2024, 10:51
Πολύ καλό ως προς τι;
Γιατι εγω βλέπω απλά μια άγνωστη φθηνή μάρκα.
Τίποτα μάλλον, υποθέτω το πουλούσε καλά ο πωλητής στο μαγαζί:lol:
CorpseAlive
15/04/2025, 15:52
Αισίως αγοράστηκε αυτό.
Στην δοκιμή μου, το αισθάνθηκα πολύ ελαφρύτερο από το LS2 που είναι 200 γραμμάρια πιο ελαφρύ από το Shoei.
Σαν αίσθηση, μου είναι σχετικά στενό στα μάγουλα, αλλά στο κεφάλι μου κάθεται τέλεια.
Θα αγοραστεί και μία φιμέ ζελατίνα και είμαστε έτοιμοι.
Τα γραφικά που επέλεξα ήταν αυτά:
Φωτογραφίες αύριο που θα το παραλάβω!
461461
harris_x
15/04/2025, 16:01
Αισίως αγοράστηκε αυτό.
Στην δοκιμή μου, το αισθάνθηκα πολύ ελαφρύτερο από το LS2 που είναι 200 γραμμάρια πιο ελαφρύ από το Shoei.
Σαν αίσθηση, μου είναι σχετικά στενό στα μάγουλα, αλλά στο κεφάλι μου κάθεται τέλεια.
461461
Αχρείαστο δικέ μου :beer::beer::beer::beer::beer:
DoctoR_k6
15/04/2025, 16:08
Αγρατζουνιστο να ειναι!! Και καλα χλμ!! :beer:
CorpseAlive
15/04/2025, 19:47
Ευχαριστώ παίδες!
grinderx
15/04/2025, 21:18
Μεγειά! Το NXR2 είναι;
CorpseAlive
15/04/2025, 21:23
Μεγειά! Το NXR2 είναι;
Ναι !
Το πέτυχα σε καλή τιμή !
Λίγο λιγότερο από όσο έχει εξωτερικό !
grinderx
15/04/2025, 21:30
Ξέχωρα από την τιμή (είχα βάλει ένα άνω όριο 350-360€), το συγκεκριμένο με στένευε πολύ :( Αλλιώς μπορεί να έκανα την υπέρβαση και να το έπαιρνα
ratamahatta
15/04/2025, 22:16
Αισίως αγοράστηκε αυτό.
461461
Άγρατζουνιστο και αχρείαστο να είναι
Ζελατίνα πάρε την smoke που μέρα αλλά και το βράδυ βλέπεις άνετα σΕ σχέση με την φιμέ
Αγρατζούνιστο!
Φιλική συμβουλή: οι σκούρες ζελατίνες (ακόμα και οι ελαφρώς σκούρες) είναι εξαιρετικά επικίνδυνες το βράδυ. Καθόλου άνετα δε βλέπεις. Να τις αποφεύγετε.