View Full Version : Γνωμες για λαστιχα σε supersport
harris_x
26/09/2024, 13:50
Μπροδερ, με την πρώτη ψιχάλα πιάνω δεξιά, ανάβω φλας και τέλος :lol: 32 φτάσαμε…
:lol:
DoctoR_k6
26/09/2024, 14:20
Οκ, και τί γίνεται αμα σας πετύχει καμιά νεροποντή (μικρή/μεγάλη) σε κανα βουνό? Καταλαβαίνω οτι απο "race mode" πας σε :pantofla: mode ή "κοττέιν", ή χάνω κάτι?
με το TDM και τα τουριστικά ελαστικά του ουδεπόποτε δεν με ενοιαξε η βροχή
Πας προσεκτικα και δεν πλαγιαζεις πολυ. Απλο!!
Δεν ειναι και σλικ να αγχωνεσαι τοσο.
Με εχουν πετυχει πολλες βροχες ολα τα χρονια με το 211 και δεν εγινε τιποτα.
Με ολα τα ελαστικα θελει προσοχη το βρεγμενο.
Καλα αμα εχεις και τα τραξια/αβς εισαι αρχοντας.
Πας προσεκτικα και δεν πλαγιαζεις πολυ. Απλο!!
Δεν ειναι και σλικ να αγχωνεσαι τοσο.
Με εχουν πετυχει πολλες βροχες ολα τα χρονια με το 211 και δεν εγινε τιποτα.
Με ολα τα ελαστικα θελει προσοχη το βρεγμενο.
Καλα αμα εχεις και τα τραξια/αβς εισαι αρχοντας.
Με τα S22 δεν θέλει καμία ιδιαίτερη προσοχή στη βροχή.... :smokin:
Εδω διαφωνουμε..Με οτι λαστιχο και να εχεις στους δικους μας δρομους θελει ιδιαιτερη προσοχη με τις πρωτες ψιχαλες
DoctoR_k6
26/09/2024, 14:47
Σιγουρα.
Αλλα στο στεγνο εχουν μεγαλη διαφορα.
Ουτως η αλλως ζητησε αλλου τυπου ελαστικο απ οτι καταλαβα στο μηνυμα του.
Καλα για Ελλαδα με βροχη τι να συζητησουμε. Εκτος απο ΑΟ στα αλλα ειναι δραμα.
Cpt_Slow
30/09/2024, 00:19
Rosso Corsa II ειναι μια καλη επιλογη
soulismafia
30/09/2024, 06:43
Πρέπει να έχουν καταργηθεί.
Manalishi
30/09/2024, 09:15
Λόγω έλλειψης S22 στην διάσταση μου εκείνη τη μέρα, μπήκαν τα S23. Στο τσάκ ήμανε να βάλε τα 211-212, δεν πειράζει, την επόμενη φορά..
TheRegulator
30/09/2024, 09:19
Καλοπατητα και να τα χαρεις!
harris_x
30/09/2024, 10:00
Λόγω έλλειψης S22 στην διάσταση μου εκείνη τη μέρα, μπήκαν τα S23. Στο τσάκ ήμανε να βάλε τα 211-212, δεν πειράζει, την επόμενη φορά..
καλόβολτα να είναι!
Πότε θα πάμε να τα στρίψουμε :vroum:
DoctoR_k6
30/09/2024, 10:14
Καλα χλμ και να τα ευχαριστηθεις!!!
Μια χαρα λαστιχο ειναι! Μπραβο:beer:
asxetost
30/09/2024, 13:44
Καλοπάτητα και από εμένα!
Το έχω το συγκεκριμένο και είναι όντως αξιοπρεπές, τίποτα παραπάνω όμως υποθέτω. Έχει να προτείνει κανείς κάτι για er6/ninja650r με κύρια ζητήματα το γρήγορο ζέσταμα και την πρόσφυση στους γλιτσερούς δρόμους της Αθήνας; Το νήμα είναι για supersport βέβαια, ε νταξει το ninja650 είναι το σουπερσπορ του μπυροκοιλιά οπότε μέσα είμαι πάλι :p
Bonus ερώτηση, τι λένε οι μετρητές πίεσης που είχαν αναφερθεί κάποια στιγμή; Κάτι xiaomi αν δεν κάνω λάθος, έχει δοκιμάσει κανείς;
Γιατί πήγα προχτές μετά από γέμισμα σε βενζινάδικο για τον τυπικό έλεγχο και τράβαγα τα μαλλιά μου με αυτά που μέτρησε το μηχάνημα.
RaGe_Raptor
30/09/2024, 13:50
Το έχω το συγκεκριμένο και είναι όντως αξιοπρεπές, τίποτα παραπάνω όμως υποθέτω. Έχει να προτείνει κανείς κάτι για er6/ninja650r με κύρια ζητήματα το γρήγορο ζέσταμα και την πρόσφυση στους γλιτσερούς δρόμους της Αθήνας;
Bonus ερώτηση, τι λένε οι μετρητές πίεσης που είχαν αναφερθεί κάποια στιγμή; Κάτι xiaomi αν δεν κάνω λάθος, έχει δοκιμάσει κανείς;
Γιατί πήγα προχτές μετά από γέμισμα σε βενζινάδικο για τον τυπικό έλεγχο και τράβαγα τα μαλλιά μου με αυτά που μέτρησε το μηχάνημα.
Πολύ πιθανό το μηχάνημα στο βενζινάδικο να εχει φάει τόσα
Σουτ που δείχνει ο,τι να'ναι
TheRegulator
30/09/2024, 18:56
Το έχω το συγκεκριμένο και είναι όντως αξιοπρεπές, τίποτα παραπάνω όμως υποθέτω. Έχει να προτείνει κανείς κάτι για er6/ninja650r με κύρια ζητήματα το γρήγορο ζέσταμα και την πρόσφυση στους γλιτσερούς δρόμους της Αθήνας; Το νήμα είναι για supersport βέβαια, ε νταξει το ninja650 είναι το σουπερσπορ του μπυροκοιλιά οπότε μέσα είμαι πάλι :p
Follow για την μπόνους ερώτηση.
Dunlop. Tt, mk3, sport smart... Οποίο βρίσκεις πιο φθηνά.
asxetost
30/09/2024, 20:51
Dunlop. Tt, mk3, sport smart... Οποίο βρίσκεις πιο φθηνά.
Το sportsmart το γλυκοκοιταζα εξ αρχής, είναι πιο μαλακό από τα pirelli?
Καταρχάς είσαι σίγουρος πως έχεις τα rosso corsa 2 ή τα απλά rosso 2? Πιο πιθανό να έχεις τα απλά rosso 2 τα οποία είναι πολύ μέτρια και οποιοδήποτε Dunlop είναι καλύτερο απ' αυτά. Τα rosso corsa 2 είναι αξιόλογα λάστιχα και αρκετά μαλακά. Δεν γνωρίζω βέβαια τον χρόνο που χρειάζονται για να ζεσταθούν και να αποδώσουν
asxetost
30/09/2024, 23:39
Καταρχάς είσαι σίγουρος πως έχεις τα rosso corsa 2 ή τα απλά rosso 2? Πιο πιθανό να έχεις τα απλά rosso 2 τα οποία είναι πολύ μέτρια και οποιοδήποτε Dunlop είναι καλύτερο απ' αυτά. Τα rosso corsa 2 είναι αξιόλογα λάστιχα και αρκετά μαλακά. Δεν γνωρίζω βέβαια τον χρόνο που χρειάζονται για να ζεσταθούν και να αποδώσουν
Έχεις δίκιο έκαψα πώ πω..
Μάλλον ανάμεσα σε Dunlop Sportsmart II και Corsa II θα κινηθώ, ανάλογα ποιό είναι το πιο μαλακό. :beer:
grinderx
30/09/2024, 23:51
Έχω τη φορητή τρόμπα της Xiaomi και είναι σούπερ! Τη δοκίμασα και στο αυτοκίνητο μεταξύ άλλων που έχει αισθητήρες πίεσης. Ότι έβαλα με τη Xiaomi τρόμπα, τόσο μου έδειξαν και οι αισθητήρες.
Παρεμπιπτόντως, το Lidl αυτή τη βδομάδα έχει εκκινητη μπαταρίας και τρομπα μαζί (2 σε 1)
asxetost
01/10/2024, 00:37
Με τις αποκλίσεις που βλέπω δεξιά αριστερά μάλλον αξίζει, ελπίζω να μην μιλαμε για τριψήφιο....
grinderx
01/10/2024, 07:48
Τριψήφιο;
asxetost
01/10/2024, 12:04
Για το κόστος λέω, από όσο είδα μετά γύρω στα 50-60 ευρά σωστά;
καρα οφφ τοπικ το ξέρω, σορρυ κυργιοι της διαχείρισης.
grinderx
01/10/2024, 13:03
Για το κόστος λέω, από όσο είδα μετά γύρω στα 50-60 ευρά σωστά;
καρα οφφ τοπικ το ξέρω, σορρυ κυργιοι της διαχείρισης.
Αυτό κατάλαβα κι εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι αυτό εννοούσες. Ναι, το Xiaomi το βρίσκεις και κάτω από 40 (38 το πήρα εγώ). Του Lidl 60 έχει αν θυμάμαι καλά (αν ήξερα ότι βγάζει τέτοιο μαραφέτι 2 σε 1 το Lidl θα έπαιρνα αυτό αντί του Xiaomi, αλλά δε βαριέσαι, έχω δώσει τους τελευταίους μήνες για το δίτροχο πολλά παραπάνω :p).
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι σαν το pirelli DIABLO ROSSO 4 σε γόμα αλλά σε πιο φθηνό;;; Σόρρυ, αλλά 400+. :cry:
TheRegulator
22/10/2024, 12:54
Bridgestone s22 ή s23
Ότι είπε ο παίκτης! S22 FtW
Sotirisxt
09/11/2024, 08:11
Καλημέρα και από μένα δηλώνω fan και εγώ των Dunlop φόρεσα τα πρώτα sportsmart sportmax μέτα πήγα στα Sportsmart2max έβαλα πέρυσι τα ΤΤ έπαθα πλάκα με την κορώνα τους έστριβε με την σκέψη, και τώρα θα βάλω μόνο πίσω το mk3 γιατί μου τελείωσε γρήγορα το ΤΤ..Το μπροστά είναι μια χαρά ακόμα.δεν έχω κάποιο hyper sport σε motard τα βάζω αλλά δεν αλλάζω κατηγορία μέρα με την νύχτα με τα pirelli mt που φόραγα παλιά..