PDA

View Full Version : Σχολείο στα εξωτικά Σερρας με την BG-Trackdays 24-25/8

Σελίδες : 1 [2]

TheRegulator
23/08/2024, 21:07
Καλα να περασεις Μητσο! Ελπιζω η προγνωση του καιρου να μην πεσει μεσα.

Ευχαριστώ Πέτρο!! Θα δούμε πως θα πάει και θα σας κρατησω ενήμερους!

ThatSlowMF
23/08/2024, 21:10
Προπς στους co-pilots όντως! Σταυρακα επιβίωσες άρα καλά πήγε αυτό!

Σωστή συνεργασία θα πω εγω :cool:

TheRegulator
23/08/2024, 21:47
Ωραίος καλός πρώτος χρόνος με αμάξι κιολας...αντε και με το μοτοσακο..θα σου έλεγα να μπεις όταν η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από 30...πίστεψε με θα το χαρείς x10 και θα σου μείνουν περισσότερα...θα πιάσει τόπο ή φάση και τα λεφτα σου τότε...πάνω από 30 να παλεύεις με τα δερματα και τον ήλιο...στα 3 σεσσιον θα σαι στο όριο της θερμοπληξίας και δε θα σκέφτεσαι τιποτα...εμπειρικά στο λέω:lol:;)

Ο Οκτωβρίος είναι ο πιο ωραίος μήνας για Σέρρες..ίσως μας πετύχεις πάνω καθημερινή..ανεβαίνουμε συνήθως ένα 4ημερο κάπου εκεί...

Ευχαριστώ!! Άντε να δούμε τι θα γίνει αύριο..

Δυστυχώς φέτος δεν παίζει γιατί δεν έχω άδειες. Του χρονου όμως που θα έχω συν 3 εβδομαδες άδεια, καλά να είμαστε και είμαι μέσα!Λεμε ήδη με τον Σταυρακα (thatslowmf) να χαλάσουμε το καβασακι και να μείνει Ελλάδα γι αυτό το σκοπό!

TheRegulator
23/08/2024, 21:48
Σωστή συνεργασία θα πω εγω :cool:

Αγαστή και άχαστη η συνεργασία μας βουνό μου! Μάλλον κακοί είμαστε!

BLiTzER
24/08/2024, 08:55
Φτάσατε να μιλάτε για αυτοκίνητα ακόμα και στο πιστάδικο θέμα; Τι είναι μετά; Συζήτηση F1 στο θέμα MotoGP;

Oh wait.

harris_x
24/08/2024, 12:17
Άμα είσαι κουτάκιας.......

asxetost
24/08/2024, 13:37
Πρώτη επαφή με τις Σέρρες σήμερα με το αμάξι. 3 sessions, γύρω στους 15 γύρους σύνολο. 1:36.50 με λάστιχα που έχουν 20κ χλμ γιατί δεν χωρούσαν οι 18αρες.

Παααααααρα πολλά μηχανάκια που πήγαιναν ΤΑΠΑ, σε σημείο που είχα δευτερες σκεψεις για αύριο! Δεν υπήρχε αργό γκρουπ… ήταν και ένας Έλληνας με ένα ZX10 που γνώρισα ο κύριος Δημήτρης ο οποίος μου είπε ότι θα γίνει μέλος. Πέτρο αν δεν έρθεις θα χάσεις!

Πάλι καλά που το απέφυγα λοιπόν, ήδη γυρνώντας χτες από την πρώτη κάπως μεγάλη βόλτα, περίπου 1100χλμ σε 2 μέρες από επαρχιακό δίκτυο, η ταπείνωση που ένιωσα ήταν πολλή. Δεν θα άντεχα να μπω σε πίστα με 650 και να με περνάνε σα γιαγιά- μη σχολιάσει κανείς οτι δεν θα άντεχε το μηχανάκι μου:lol:.
Περιμένουμε εντυπώσεις, εύχομαι να σας έκανε τη χάρη ο καιρός!

ThatSlowMF
24/08/2024, 14:25
Πάλι καλά που το απέφυγα λοιπόν, ήδη γυρνώντας χτες από την πρώτη κάπως μεγάλη βόλτα, περίπου 1100χλμ σε 2 μέρες από επαρχιακό δίκτυο, η ταπείνωση που ένιωσα ήταν πολλή. Δεν θα άντεχα να μπω σε πίστα με 650 και να με περνάνε σα γιαγιά- μη σχολιάσει κανείς οτι δεν θα άντεχε το μηχανάκι μου:lol:.
Περιμένουμε εντυπώσεις, εύχομαι να σας έκανε τη χάρη ο καιρός!

Αυτό που λέει ο regulator ήταν το χθεσινό τρακ ντει που ήταν ανοιχτή προπόνηση και έτρεχαν με ότι τραβάει η όρεξη σου. Σήμερα στο σχολείο έχει 3 τμήματα για όλα τα επίπεδα και στο "αργό" πιστεύω με τις απολύτως απαραίτητες γνώσεις να μπει κάποιος θα νιώθει άνετα. Εγώ σιγά σιγά ξεκινάω ετοιμάζομαι για κάποιο τρακ ντει σίγουρα, είτε με το δικό μου το τρακτέρ είτε με νοικιαρικο.

TheRegulator
25/08/2024, 00:33
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε το feedback!
Humbling experience ΞΕΚΑΘΑΡΑ, είναι σχολείο ναι, αλλά…

Είχε αρκετή ζέστη. Και όταν λέω αρκετή εννοώ ότι άλλαξα σε κάθε session μπλούζα γιατί έσταζε.
Ξεκινήσαμε ΠΟΛΥ στραβά γιατί ειδικά στο γκρουπ C (γρήγοροι) το πήγαιναν του θανατά και είχαμε στα πρώτα 2 sessions 2 πτώσεις και μια στουκα όπου η τελευταία ήταν πολυ γερή. (Ασθενοφόρο και νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους).
Έχασα το πρώτο γιατί αργήσαμε να πάμε με τον thatslowmf (ολογράφως Σταυρακα με τον κροκοδειλα).

2ο session: Το 2ο του γκρουπ μου αργεί να ξεκινήσει γιατί καποιος έπεσε απ τους γρηγορους, περιμένω στο λιοπύρι και στάζω. Μπαίνω, κάνω τον warm up, μπαίνω στον πρώτο αρχίσουν να γλιστράνε τα γυαλιά από τον ιδρώτα, με περνάει ο instructor από πάνω, πάει να τον ακολουθήσει ένας με ένα χοντα, στην κ15 πατάει χώμα παρ τον κάτω, μπαίνω στα πιτ να δώσω τα γυαλιά στον Σπύρο πάει το session. Βγάλε την στολή, ρίξε καντήλια, άλλαξε μπλούζα.

3ο session: Ετοιμάζομαι να μπω για το 3ο session, Κ16 2 απ το group C τρακάρουν, ασθενοφόρο, άγχος, μπαίνει το ασθενοφόρο, όλοι καλά, νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Βγάλε πάλι την στολή γιατί θα παιχτεί safety briefing. Παίζουν τα καντήλια, μας καλούν στις 11 για το session, μπαίνω, αρχίζω να ρίχνω τους χρόνους μου αλλά τραγικά εκτός pace αυτοκινήτου. Πέρασα 2-3 με CBR 600 f, μια θεία με ένα GSXR και μάτι αλλους και είμαι στους τελευταίους 6 του γκρουπ που όλοι είχαν 600+ και εγώ το καημένο το νίντζα 300 που δεν θυμόμουν τι ταχύτητα έχω μέσα όποτε να γυρνάω όλη την πίστα με 3η μέχρι την 16-1, γιατί έπρεπε να θυμάμαι ότι είναι ανάποδο.

455359

4ο session: (2ο πραγματικό) και μπαίνω με στόχο να βάλω το 1 μπροστά και να μεγαλώσει 2-3 πόντους το ηθικό. Σε αυτό το σημείο με έχει κόψει η λόρδα. Μου έχει πραγματικά μησειγα το τρικιτρικι αλλά έχω στόχο. Κάνω τους γύρους, περνάω τους πιο αργους από μένα προσεκτικά μην μας πάρει κανας διάολος και είναι και νοικιαρικο, και με περνάει από πάνω μια τυπισα με ενα RS660. Λέω νταξει γαμησου τώρα, και την παίρνω στο κατόπι. Ξέρω ότι το χειρότερο μου section είναι το Κ5-8 όποτε πάμε να την περάσουμε στο καλό μου 13-16 να με φτάσει πριν την κ1 και να περάσω στα φρένα.
Βγαίνουμε μαζί απ την 16, πατάω κάτω μπαίνει η ταχύτητα, γκααααου το μηχανάκι, την πέταξε. Παίζουν καντηλακια γιατί πρώτον θα έμπαινε το 1 και όλα καλά. Φτανουμε έναν με ενα CB600 τον περναει, κολλάω από πισω του, βγαίνουμε στην Ευθεια, τον βλέπω, πάω να βάλω ταχύτητα, ΓΚΑΟΥ, την πετάει. Από και μετά blank ΚΑΘΕ φορά στην 16-1 πέταγε ταχύτητα, έτσι εισαι? Πάρε συμπλέκτη και άντε και μησου.

Break. Τρώμε ένα κλαμπ πίνουμε καφέ, επιστροφή και briefing πριν μπούμε σε υπογκρουπ με εκπαιδευτές. Που θα μας δείχνουν γραμμές. Εν τω μεταξύ έχει πάει 5.

5ο session: 4 γύροι με τον εκπαιδευτή και είμαι πίσω από ένα χορνετ που είναι πιο αργος από μένα με το που μας αφήνει να περάσουμε τους έχω σε απόσταση βολής, τους πιο αργους αλλά φοβόμουν να περάσω την θεία με το GSXR. Την περνάω, και ξεκινάω να κυνηγάω το μαν με το χορνετ που την πέρασε πριν από μένα. Φτάνουμε στην ευθεία, ΜΠΑΜ ξανά το ίδιο με τις ταχύτητες, πατάω κάτω παπαρια, συμπλέκτη, μπέρδεμα πάνω 1 κάτω 2.. καληνύχτα το session, έχει πέσει κουρτίνα από και και μετά περίμενα να τελειώσει.

455358

6 session, δεν έχει. Έχω κουραστει, είμαι στα πρόθυρα λιποθυμίας και έχω βαρεθεί να μην μπορώ να αλλάξω ταχύτητα με το shifter γιατί πρέπει να είναι στο τέρμα το μηχανάκι αλλιώς την πετάει. Επίσης ότι είναι GP (ανάποδο) χωρίς indicator σε ξένο περιβάλλον δεν βοήθησε… το κακό είναι ότι στο τελευταίο όλοι βελτίωσαν τον χρόνο τους… Άρα το σχολείο δούλεψε.

o teos
25/08/2024, 10:25
Ωραίος...μπράβο...γενικά πίστα με πανω από 30 είναι επικίνδυνα για πολλούς λόγους λάστιχα θερμοκρασία αναρτήσεις και το σημαντικότερο όλων εσύ και η κατάσταση σου..δε θα το χαρείς και κατά πάσα πιθανότητα δε θα πιάσεις ποτέ τον χρόνο που θα μπορούσες σε καλή κατάσταση με νορμάλ θερμοκρασία...αντε και στα επομενα:beer:

harris_x
25/08/2024, 15:52
Ωραίος...μπράβο...γενικά πίστα με πανω από 30 είναι επικίνδυνα για πολλούς λόγους λάστιχα θερμοκρασία αναρτήσεις και το σημαντικότερο όλων εσύ και η κατάσταση σου..δε θα το χαρείς και κατά πάσα πιθανότητα δε θα πιάσεις ποτέ τον χρόνο που θα μπορούσες σε καλή κατάσταση με νορμάλ θερμοκρασία...αντε και στα επομενα:beer:

Ρε δικέ μου θα σταματήσεις να κλειδώνεις κατά λάθος;;;

:facepalm:

o_gavros
25/08/2024, 17:00
μη μου προγκατε το Θόδωρα,τα κυτι εμα

harris_x
25/08/2024, 17:02

:look:

TheRegulator
25/08/2024, 18:12

Μου άρεσε υπέρμετρα.
Επίσης μην σας λέω μαλακιες, το να έχεις box και support σε φάση arrive and ride ενώ εισαι με παντόφλες είναι ΤΡΕΛΗ φάση!

Επίσης, αν έχετε την ευκαιρία να πάτε σε event της trackdays Bulgaria να το κάνετε με κλειστά μάτια!
Παλικάρια απ τα λίγα!

TheRegulator
25/08/2024, 18:12

Δεν ήμουν σίγουρος αν είναι το όνομα του Θοδωρής ή αν είναι φιλοβασιλικος!

o teos
25/08/2024, 19:12
Χάρη ντιαρ.....please go see if I am coming and locking :a22::a25:

RaGe_Raptor
25/08/2024, 21:00
ωραίος! άντε και στα επόμενα με πιο ανθρώπινες συνθήκες.
:beer:

TheRegulator
26/08/2024, 08:58
ωραίος! άντε και στα επόμενα με πιο ανθρώπινες συνθήκες.
:beer:

Ναι φιλεεεε!! Και εγώ και ο Σταύρακας τρελαθηκαμε με την φάση. Εγώ ψιλο ξενερωνω που δεν μπορώ να ξεφύγω απ τις αυτοκινηταδικες γραμμές και ότι είμαι πολυ αργος, αλλά θεωρώ πως θα έρθει!

Δες την τηλεμετρία του αυτοκινήτου ώστε να καταλάβεις τι εννοώ:
455383

Σε αλλά νέα:
Δες την πρώτη αγγελία, πες μου τι σου θυμίζει:
https://www.motoscout24.ch/de/d/kawasaki-ninja-zx-6r-636-11757879

Και καπάκι δες αυτήν:
https://www.motoscout24.ch/de/d/ducati-panigale-899-10380650

Tsber
26/08/2024, 11:13
Καλημέρα Δημήτρη, ολίγον περιπετειώδες το μοτοσικλετιστικό σκέλος αλλά και διδακτικό :)

Από τη στιγμή που απαιτείται συγκέντρωση σε συνδυασμό με σωματική καταπόνηση η υψηλή θερμοκρασία - δυσφορία κάνει προφανώς τα πράγματα πιο δύσκολα.

Στην πίστα χωρίς shifter είναι προτιμότερες οι καθαρές αλλαγές από τις γρήγορες όταν δεν πάμε για χρόνους, ο ελάχιστος χρόνος που κερδίζουμε δεν αξίζει το ρίσκο κάποιας πιθανής ζημιάς.

Κάποια shifters δυστυχώς λειτουργούν σωστά μόνο υπό ορισμένες συνθήκες φορτίου, με κάποια διορθώνεται η κατάσταση με χρήση συμπλέκτη, με κάποια άλλα γίνεται χειρότερη ως και επικίνδυνη λόγω κακού χρονισμού.

Θα σου πρότεινα πάντως την επόμενη φορά να κάνεις διήμερο track day αλλά μόνο με μοτοσικλέτα, είτε σε συνδυασμό με σχολείο είτε χωρίς.

Το είχα κάνει πριν μερικά χρόνια και η απόλαυση και τα οφέλη ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με το μονοήμερο!

Και στα επόμενα φίλε μου :beer:

TheRegulator
26/08/2024, 11:33
Καλησπέρα Παντελή,έχεις απόλυτο δίκιο!
Το σιφτερ ήταν ακριβώς αυτό που λες με τον φόρτο! Το θέμα είναι ότι πάνω στην εξάντληση και στην άγνοια μου έκανα το ένα λάθος πίσω από το άλλο! Οποτε έκοψα το session νωρίς και δεν έκανα την δεύτερη μέρα! Πάλι καλά γιατί ο πόνος την Κυριακή ήταν πολύς.

Αποφάσισα πως θα το κυνηγήσω ακόμα περισσότερο με την μηχανή και λιγότερο με το αμάξι. 5-2/6-2 την χρονιά..
θα ακυρώσω την παραγγελία του νέου Μ2 και θα το ψάξω με αγωνιστικό μηχανάκι και τρέιλερ. Το arrive and ride ομολογώ πως μου άρεσε απίστευτα…

Tsber
26/08/2024, 11:46
Καλησπέρα Παντελή,έχεις απόλυτο δίκιο!
Το σιφτερ ήταν ακριβώς αυτό που λες με τον φόρτο! Το θέμα είναι ότι πάνω στην εξάντληση και στην άγνοια μου έκανα το ένα λάθος πίσω από το άλλο! Οποτε έκοψα το session νωρίς και δεν έκανα την δεύτερη μέρα! Πάλι καλά γιατί ο πόνος την Κυριακή ήταν πολύς.

Αποφάσισα πως θα το κυνηγήσω ακόμα περισσότερο με την μηχανή και λιγότερο με το αμάξι. 5-2/6-2 την χρονιά..
θα ακυρώσω την παραγγελία του νέου Μ2 και θα το ψάξω με αγωνιστικό μηχανάκι και τρέιλερ. Το arrive and ride ομολογώ πως μου άρεσε απίστευτα…

Πονάει πάντα η πρώτη φορά - μόλις χρησιμοποίησες μύες που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν :D

Φαίνεται από χιλιόμετρα ότι πέρασες καλά, όρεξη και διάθεση έχεις φουλ οπότε κυνήγησε το πάντα με προσοχή και υπομονή :a013:

husky21
26/08/2024, 11:59
Πονάει πάντα η πρώτη φορά -

Ακουστηκε λιγο καπως αυτο:bawl: :bawl:

Tsber
26/08/2024, 12:19

Για αυτό έβαλα emoticon βρε :lol:

Κυρίως οι προσαγωγοί μηρού την ακούνε και την άλλη μέρα είσαι σαν τον Λούκι Λουκ :tooth:

455385

harris_x
26/08/2024, 12:22
Χρόνο θα αναφέρουμε ή είναι πάνω από 5';

:whistle:

TheRegulator
26/08/2024, 14:27
Χρόνο θα αναφέρουμε ή είναι πάνω από 5';

:whistle:

1ος γύρος 2:37, ταχύτερος γύρος στο δεύτερο session 2:06, από κει και μετά 2:10-2:17…
30 δευτερολεπτα πάνω από το αμάξι… :lol:

Ξέρω τα sections που έχανα χρόνο! Επίσης ξέρω πως με το δικό μου θα ήμουν 25 δευτερολεπτα κάτω λόγο εμπιστοσύνης!

TheRegulator
26/08/2024, 14:29
Πονάει πάντα η πρώτη φορά - μόλις χρησιμοποίησες μύες που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν :D

Φαίνεται από χιλιόμετρα ότι πέρασες καλά, όρεξη και διάθεση έχεις φουλ οπότε κυνήγησε το πάντα με προσοχή και υπομονή :a013:

Πονούσαν οι αστράγαλοι μου, οι πατούσες, αριστερός λαγονοψοιτης και ο χειρότερος πόνος ήταν άλλου :lol:

Πέρασα τέλεια! Επίσης βρήκα εταιρία για να μεταποιήσει την στολή μου εδώ στην Θεσσαλονίκη!

TheRegulator
26/08/2024, 14:30

Μόνο τις Τετάρτες!

ptc
26/08/2024, 14:34
Επίσης ξέρω πως με το δικό μου θα ήμουν 25 δευτερολεπτα κάτω λόγο εμπιστοσύνης!

Αμα δεν κοψεις 10 δευτερολεπτα απο το χρονο σου θα τους σκοτωσω ολους (https://asteiakia.gr/anekdota/kopse_kati). :lol:

Αφου γουσταρες τοσο πολυ με τοσο κακες συνθηκες σε βλεπω να γινεσαι track junkie συντομα. :beer:

husky21
26/08/2024, 14:47
Πονούσαν οι αστράγαλοι μου, οι πατούσες, αριστερός λαγονοψοιτης και ο χειρότερος πόνος ήταν άλλου :lol:

Πέρασα τέλεια! Επίσης βρήκα εταιρία για να μεταποιήσει την στολή μου εδώ στην Θεσσαλονίκη!

Αυτο με ενδοιαφερει κ μενα για κορντουρες βεβαια
για στειλε ινφο

TheRegulator
26/08/2024, 14:54
Αμα δεν κοψεις 10 δευτερολεπτα απο το χρονο σου θα τους σκοτωσω ολους (https://asteiakia.gr/anekdota/kopse_kati). :lol:

Αφου γουσταρες τοσο πολυ με τοσο κακες συνθηκες σε βλεπω να γινεσαι track junkie συντομα. :beer:

:lol: κλαίω με το ανέκδοτο! Θεωρώ πως στο 1:47-1:50 γυρνάω άνετα με το δικό μου αντί για 2:07 καθώς το ξέρω καλύτερα άρα θα μπορώ να το εμπιστευτώ στο κομμάτι απ την Κ8 (μετά το S) και να μείνω με γκάζι μέχρι το σημάδι για τα φρένα στην ευθεϊτσα. Επίσης δεν θα χρειαστεί να γυρνάω όλη την πίστα με 3η γιατί δεν ξέρω τι ταχύτητα έχει μέσα :lol: … επίσης το shifter μου δουλεύει ΚΑΘΕ φορά, και τελειώνοντας έχει και περισσότερα άλογα όποτε βγαίνοντας απ την Κ16 θα έχω πιο πολλά χλμ!

harris_x
26/08/2024, 16:01

Πώς κατάφερες και πόνεσες σε αυτά τα σημεία; :look:

TheRegulator
26/08/2024, 16:21
Πώς κατάφερες και πόνεσες σε αυτά τα σημεία; :look:

Μπότες και κιβώτιο για τα πόδια, έλλειψη σέλας και κακο body posture για τα αλλα :lol:

harris_x
26/08/2024, 16:24
Μπότες και κιβώτιο για τα πόδια, έλλειψη σέλας και κακο body posture για τα αλλα :lol:

Στο σχολείο αυτό δε σας είπαν τουλάχιστον τα βασικά για το σώμα;

TheRegulator
26/08/2024, 18:17
Στο σχολείο αυτό δε σας είπαν τουλάχιστον τα βασικά για το σώμα;

Εννοείται ότι μας είπαν αλλά δεν με βόλευε το μηχανάκι… οι εκπαιδευτές είναι οι γρηγορότεροι Βούλγαροι αναβάτες. Ο ένας μάλιστα είχε το ρεκόρ των Σερρών

harris_x
26/08/2024, 18:25
Επειδή διαβάζει και κόσμος που δεν ξέρει, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν ήταν/είναι σχολείο.

Το ότι σας έκαναν ένα (ή και παραπανω) briefing, δεν πάει να πει πως το TD με πλοηγό/ούς μετατρέπεται σε σχολείο.

Αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω πρέπει να απευθυνθεί αλλού.

harris_x
26/08/2024, 18:26
Επιπλέον, τέτοιου είδους TDs γίνονται και στα Μέγαρα, αν θέλει κάποιος κάτι τέτοιο.

husky21
26/08/2024, 19:52
Εννοείται ότι μας είπαν αλλά δεν με βόλευε το μηχανάκι… οι εκπαιδευτές είναι οι γρηγορότεροι Βούλγαροι αναβάτες. Ο ένας μάλιστα είχε το ρεκόρ των Σερρών

Το οτι καποιος ειναι πολυ γρηγορος δεν σημαινει οτι μπορει
να σου μεταδοσει και τις γνωσεις/δεξιοτητες τις οποιες κατεχει
Αντιθετα ενας αργοτερος μπορει να ειναι πολυ καλυτερος δασκαλος

Το ρεκορ στα Σερρας δεν το εχει Βουλγαρος πλεον

TheRegulator
26/08/2024, 21:45
Το οτι καποιος ειναι πολυ γρηγορος δεν σημαινει οτι μπορει
να σου μεταδοσει και τις γνωσεις/δεξιοτητες τις οποιες κατεχει
Αντιθετα ενας αργοτερος μπορει να ειναι πολυ καλυτερος δασκαλος

Το ρεκορ στα Σερρας δεν το εχει Βουλγαρος πλεον

Δεν ξέρω, προσωπικά θα ξαναπάω αλλά δεν διαφωνώ μαζί σου!
Το ξέρω, το έχει ένας άλλος με Βούλγαρο μηχανικό! :lol: :lol: :lol:

Tsber
27/08/2024, 10:11
Δημήτρη σχετικά με τους χρόνους επιμένω σε αυτό που σου είπα και από κοντά, μην ασχολείσαι καθόλου, συγκεντρώσου καλύτερα στα τόσα ωραία και απείρως χρησιμότερα πράγματα που έχει να σου προσφέρει η πίστα.

Μην κυνηγάς ούτε το χρονόμετρο, ούτε άλλους αναβάτες και μοτοσικλέτες, πάρε μόνο όσο μπορείς περισσότερες πληροφορίες βλέποντας πιο έμπειρους αναβάτες ή αγωνιζόμενους.

Σου υπόσχομαι ότι αν ασχοληθείς θα πιάσεις εύκολα ένα πλαφόν απόδοσης και μετά θα αρχίσεις να το βελτιώνεις ασφαλέστερα και πιο απολαυστικά!

harris_x
27/08/2024, 10:49
Δεν ξέρω, προσωπικά θα ξαναπάω αλλά δεν διαφωνώ μαζί σου!
Το ξέρω, το έχει ένας άλλος με Βούλγαρο μηχανικό! :lol: :lol: :lol:

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις κάποιο πραγματικό σχολείο πρώτα και μετά να κυνηγήσεις το χρονόμετρο.

TheRegulator
27/08/2024, 18:24
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις κάποιο πραγματικό σχολείο πρώτα και μετά να κυνηγήσεις το χρονόμετρο.

Χάρη εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να πάω και σε άλλο / η σε σχολείο. Νταξει το τάλιρο που χρεώνει ο Shai δεν το δίνω, όχι γιατί δεν το θεωρώ καλό αλλά γιατί δεν το έχω αυτή τη χρονική στιγμή. Το RS στο Χοκι μου φαίνεται πιο νορμαλ με το μηχανάκι μου αλλά θέλει άλλο 1κ μέσα στο νερό όποτε πάμε στα 2700… καταλαβαίνεις ότι το ποσο είναι μεγάλο!

harris_x
27/08/2024, 18:58
Χάρη εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να πάω και σε άλλο / η σε σχολείο. Νταξει το τάλιρο που χρεώνει ο Shai δεν το δίνω, όχι γιατί δεν το θεωρώ καλό αλλά γιατί δεν το έχω αυτή τη χρονική στιγμή. Το RS στο Χοκι μου φαίνεται πιο νορμαλ με το μηχανάκι μου αλλά θέλει άλλο 1κ μέσα στο νερό όποτε πάμε στα 2700… καταλαβαίνεις ότι το ποσο είναι μεγάλο!

Fuck!

TheRegulator
27/08/2024, 20:08
Δημήτρη σχετικά με τους χρόνους επιμένω σε αυτό που σου είπα και από κοντά, μην ασχολείσαι καθόλου, συγκεντρώσου καλύτερα στα τόσα ωραία και απείρως χρησιμότερα πράγματα που έχει να σου προσφέρει η πίστα.

Μην κυνηγάς ούτε το χρονόμετρο, ούτε άλλους αναβάτες και μοτοσικλέτες, πάρε μόνο όσο μπορείς περισσότερες πληροφορίες βλέποντας πιο έμπειρους αναβάτες ή αγωνιζόμενους.

Σου υπόσχομαι ότι αν ασχοληθείς θα πιάσεις εύκολα ένα πλαφόν απόδοσης και μετά θα αρχίσεις να το βελτιώνεις ασφαλέστερα και πιο απολαυστικά!

Έχεις απόλυτο δίκιο!
Η αλήθεια είναι ότι η πίστα μου βγάζει μια ηρεμία μετά. Κρατάει λίγο αλλά υπάρχει!

Θα βελτιωθώ, αυτό είναι θέμα χρόνου και εμπειρίας! Απλά όπως το συζητήσαμε και από κοντά, υπάρχει αυτή η φωνούλα που ουρλιάζει schneeeeeelllll