Σύνδεση

View Full Version : Άλλος ένας νέος και άσχετος που χρειάζεται βοήθεια

Σελίδες : 1 [2]

Nomand
09/09/2024, 23:16
Για την πληρότητα του θέματος, τελικά κατέληξα σε ένα Honda CB 600F Hornet του 2002.
Αν έκανα καλά ή όχι, θα το δείξει η συνέχεια.. :)

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες απόψεις και συμβουλές σας.

Έγινες hornetakias και εσύ!!!
Εγώ έχω το μεγαλύτερο το 900 αλλά είχα και το 600 του 05 με τα ανάποδα μπροστινά με carbs, τρομερη αξιοπιστία και απλή κατασκευή, μπες και στην ομαδα hornet 900 600 250 η Sto Hornet nest στο Facebook Και Θα βρεις πολλές πληροφορίες για τα πάντα εκεί.
Θα χαρείς βόλτες εκεί στα μέρη σου που έχεις και ανοιχτούς δρόμους για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες από το σταματά ξεκινά

Phantom
10/09/2024, 07:48
Η αλήθεια είναι οτι αυτόν τον καιρό που έψαχνα, στο car.gr βρήκα (και πρέπει να υπάρχουν ακόμα και σήμερα) 2-3 Hornet 900 πολύ περιποιημένα, με λογικά χιλιόμετρα, σε λογικές τιμές κτλ που μου άρεσαν πάρα πολύ. Ο μοναδικός λόγος που δεν αγόρασα κάποιο από αυτά είναι οτι φοβήθηκα τα 900κεκ για πρώτη μοτοσικλέτα. Η αλήθεια είναι οτι ακόμα με φοβίζουν και τα 600.. :P
Ίδωμεν..
Ένα φιλαράκι που έχω και είναι 7 χρόνια χωρίς δίκυκλο, ήδη γλυκοκοιτάζει το Hornet μου.. Αν συνεχιστεί αυτό, ίσως σε κανένα χρόνο να βρεθώ με το 900 :P

grinderx
10/09/2024, 12:59
Η αλήθεια είναι οτι αυτόν τον καιρό που έψαχνα, στο car.gr βρήκα (και πρέπει να υπάρχουν ακόμα και σήμερα) 2-3 Hornet 900 πολύ περιποιημένα, με λογικά χιλιόμετρα, σε λογικές τιμές κτλ που μου άρεσαν πάρα πολύ. Ο μοναδικός λόγος που δεν αγόρασα κάποιο από αυτά είναι οτι φοβήθηκα τα 900κεκ για πρώτη μοτοσικλέτα. Η αλήθεια είναι οτι ακόμα με φοβίζουν και τα 600.. :P
Ίδωμεν..
Ένα φιλαράκι που έχω και είναι 7 χρόνια χωρίς δίκυκλο, ήδη γλυκοκοιτάζει το Hornet μου.. Αν συνεχιστεί αυτό, ίσως σε κανένα χρόνο να βρεθώ με το 900 :P
Γνώμη μου καλύτερα που πήρες 600. Όχι γιατί τα 900 φοβίζουν, αλλά 600-> μικρότερος κινητήρας -> λιγότερα τέλη, (θεωρητικά) μικρότερη κατανάλωση και γενικότερα λιγότερα έξοδα. Θεωρητικά πάντα το τελευταίο.

Για τους παραπάνω λόγους όταν έψαχνα είχα βάλει όριο τα 600cc (εκτός από το να έχει ABS, injection, να είναι μοντέλο του 2010+ και φυσικά το budget).