PDA

View Full Version : Το SH 150 δεν το περνάνε τα φορτηγά στις εθνικές

Σελίδες : [1] 2 3

patinias
30/09/2024, 14:16
Έχω κάνει 1500 χιλιόμετρα από το περασμένο Δεκέμβρη, το μηχανάκι είναι στρωμένο και έτοιμο να μπιστίξει. Το πρώτο μου ταξίδι εχθές ήταν 100 χιλιόμετρα, απόλαυση, καμία σχέση με το Hornet 900 που είχα, ξεκούραστο και άνετο (η σέλα ήθελε λίγο παραπάνω αφρολέξ) Βγάζει 100 χιλιόμετρα/ω με το γκάζι στη μέση, εύκολα, ότι πρέπει για ταξίδι ήρεμο με 110 κιλά οδηγό, δικάβαλο δεν ξέρω πως θα είναι. Πουλήστε τα χρέπια σας και πάρτε SH να μπιστίξετε και εσείς

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια αλλά δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το μόνο που έχει πάθει είναι μια μαχαιριά στη βάση για το βαλιτσάκι στην ουρά, από κάποιο #$%^πανο, κατά τα άλλα αψεγάδιαστο

CorpseAlive
30/09/2024, 14:52
Έχω κάνει 1500 χιλιόμετρα από το περασμένο Δεκέμβρη, το μηχανάκι είναι στρωμένο και έτοιμο να μπιστίξει. Το πρώτο μου ταξίδι εχθές ήταν 100 χιλιόμετρα, απόλαυση, καμία σχέση με το Hornet 900 που είχα, ξεκούραστο και άνετο (η σέλα ήθελε λίγο παραπάνω αφρολέξ) Βγάζει 100 χιλιόμετρα με το γκάζι στη μέση, εύκολα, ότι πρέπει για ταξίδι ήρεμο με 110 κιλά οδηγό, δικάβαλο δεν ξέρω θα πως είναι. Πουλήστε τα χρέπια σας και πάρτε SH να μπιστίξετε και εσείς

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια αλλά δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το μόνο που έχει πάθει είναι μια μαχαιριά στη βάση για το βαλιτσάκι στην ουρά, από κάποιο #$%^πανο, κατά τα άλλα αψεγάδιαστο

''Πουλήστε τα χρέπια σας και πάρτε SH να μπιστίξετε και εσείς'' Συγνώμη συγκρίνεις το Hornet 900 με ένα σκούτερ και λες ότι το σκούτερ είναι καλύτερο στην εθνική επειδή δεν σε περνάνε τα φορτηγά? (και όλα τα υπόλοιπα περί άνεσης?)

Μμμμμάλιστα.
:bawl:

BLiTzER
30/09/2024, 14:52
Σταμάτησα να διαβάζω στο "ταξίδι 100 χιλιόμετρα".

ΓιώργοςΤΤ
30/09/2024, 15:00
Χάνεις, παρακάτω είναι το ζουμί.

DoctoR_k6
30/09/2024, 15:03
Αμα μπισταει το εργαλειο...

BLiTzER
30/09/2024, 15:11

Πάρε ένα τηλέφωνο στη Honda μήπως έχει βγει ανάκληση γι' αυτό.

Τα πας με pcx125 ή κοτεύεις; 25 κυβικά κάτω και πάλι θα σε μπιστίξω σαν μπάλα του μπιτς βόλεϊ.

Bowleno
30/09/2024, 15:14
Δεν μπιστάει το πράγμα αφού :cry:

:lol:

Και, εντελώς πληροφοριακά, 100 χλμ. Κάνω εγώ χαλαρή βόλτα τα βράδια... Δεν είναι ταξίδι αυτό:rolleyes:

RaGe_Raptor
30/09/2024, 15:16
"Έτοιμο να μπιστίξει " (???)

Κάτι χάνω...

Bowleno
30/09/2024, 15:18
"Έτοιμο να μπιστίξει " (???)

Κάτι χάνω...

Έτοιμο να γ@μησει με πιο πολιτισμένο τρόπο...:lol:

CorpseAlive
30/09/2024, 15:19
Πάρε ένα τηλέφωνο στη Honda μήπως έχει βγει ανάκληση γι' αυτό.

Τα πας με pcx125 ή κοτεύεις; 25 κυβικά κάτω και πάλι θα σε μπιστίξω σαν μπάλα του μπιτς βόλεϊ.

Παιδιά όχι κανονίσματα για κόντρες μέσα από το Moto.gr , πιάνουν επικίνδυνες ταχύτητες τα διαόλια σας και θα μας μπιστίξουν από την Τροχαία .

karellen
30/09/2024, 15:21
Μπιστίξει.
Εκ του "μπίστα".

giorgosb
30/09/2024, 15:28
Εγώ πάντως το δικό μου το έβαλα ήδη αγγελία..

patinias
30/09/2024, 15:32
Το Hornet 900 είναι φτιαγμένο για καφρίλες στα φανάρια και να χαλάει τα λάστιχα, όχι για ταξίδια. Πραγματικά παίδες το SH το έχω ευχαριστηθεί, 80-100 χιλιόμετρα είμαι, εκεί ταξιδεύω και είναι μέσα στις δυνατότητες του άνετα, πριν το αγοράσω φοβόμουν ότι θα με περνάνε τα φορτηγά στην εθνική αλλά τελικά δεν είναι πρόβλημα, κάντε το τεστ ντράιβ και θα καταλάβετε. Επίσης δεν καίει καθόλου βενζίνη και τα τα τέλη είναι 22 ευρώ, προσωπικά σώθηκα

patinias
30/09/2024, 15:34
Εγώ πάντως το δικό μου το έβαλα ήδη αγγελία..

τι δεν σου άρεσε στο SH?

giorgosb
30/09/2024, 15:35
τι δεν σου άρεσε στο SH?

Δεν έχω SH, αλλά με τόσα προτερήματα θα πάρω κι εγώ..

CorpseAlive
30/09/2024, 15:38
Το Hornet 900 είναι φτιαγμένο για καφρίλες στα φανάρια και να χαλάει τα λάστιχα, όχι για ταξίδια. Πραγματικά παίδες το SH το έχω ευχαριστηθεί, 80-100 χιλιόμετρα είμαι, εκεί ταξιδεύω και είναι μέσα στις δυνατότητες του άνετα, πριν το αγοράσω φοβόμουν ότι θα με περνάνε τα φορτηγά στην εθνική αλλά τελικά δεν είναι πρόβλημα, κάντε το τεστ ντράιβ και θα καταλάβετε. Επίσης δεν καίει καθόλου βενζίνη και τα τα τέλη είναι 22 ευρώ, προσωπικά σώθηκα

Στα σοβαρά άδικο δεν έχεις απλά χρησιμοποιείς λάθος τρόπο να το εκφράσεις.
Π.χ. 100 χλμ δεν είναι ταξίδι, οριακά είναι βόλτα.
π.χ. το Hornet 900 δεν είναι για καφριλικί αλλά ούτε ενδείκνυται για ταξίδι , όχι όμως ότι δεν γίνεται να κάνει και τα δύο.
πχ. το αν σε περνάνε φορτηγά στην εθνική δεν είναι προσόν , με οτιδήποτε πάνω από 100 κυβικά δεν σε περνάνε.
π.χ. το πουλήστε τα χρέπια σας να πάρετε σκούτερ είναι εντελώς Off να το λες σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και θα φας κάζο.

RaGe_Raptor
30/09/2024, 15:39
Που φτάνει ο άνθρωπος για να πείσει τον εαυτό του ότι είναι καλύτερα με τα 150κε ...

harris_x
30/09/2024, 15:51
Έχω κάνει 1500 χιλιόμετρα από το περασμένο Δεκέμβρη, το μηχανάκι είναι στρωμένο και έτοιμο να μπιστίξει. Το πρώτο μου ταξίδι εχθές ήταν 100 χιλιόμετρα, απόλαυση, καμία σχέση με το Hornet 900 που είχα, ξεκούραστο και άνετο (η σέλα ήθελε λίγο παραπάνω αφρολέξ) Βγάζει 100 χιλιόμετρα με το γκάζι στη μέση, εύκολα, ότι πρέπει για ταξίδι ήρεμο με 110 κιλά οδηγό, δικάβαλο δεν ξέρω θα πως είναι. Πουλήστε τα χρέπια σας και πάρτε SH να μπιστίξετε και εσείς

Πωλείται ή ανταλλάσετε με SH :tooth: (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162833)

patinias
30/09/2024, 16:03
Πωλείται ή ανταλλάσετε με SH :tooth: (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162833)
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη η ανταλλαγή αλλά με αυτό το μηχανάκι χρειάζεσαι και ένα SH για να κάνεις τη δουλειά σου...

harris_x
30/09/2024, 16:04
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη η ανταλλαγή αλλά με αυτό το μηχανάκι χρειάζεσαι και ένα SH για να κάνεις τη δουλειά σου...

μα κάνω τη "δουλειά" μου και μ'αυτό!

doctoras
30/09/2024, 16:24
Μοτο.γρ μαθαίνεις γράμματα :lol:

456258

patinias
30/09/2024, 16:33
Το μπιστάω βγαίνει από το μπιστόνι, το οποίο μπιστάει γι' αυτό και το είπαν μπιστόνι

BLiTzER
30/09/2024, 16:34
Το μπιστάω βγαίνει από το μπιστόνι, το οποίο μπιστάει γι' αυτό και το είπαν μπιστόνι

Θα το έλεγαν μπιστόνι αν μπίστωνε. Τώρα που μπιστάει, δε θα έπρεπε να το πουν μπιστάι;

patinias
30/09/2024, 16:38
Το μπιστόνι μπίστιξε και κάρφωσε βαλβίδες

Manalishi
30/09/2024, 16:44
Θα το έλεγαν μπιστόνι αν μπίστωνε. Τώρα που μπιστάει, δε θα έπρεπε να το πουν μπιστάι;

Διαφωνώ.
Αυτόν που πηδάει τον λέμε πηδήκουλα ή πηδηχταρά
Αυτό που γκαμάει τον λέμε γκαμίκουλα ή γαμίκο

Αυτός που μπιστάει λέγεται μπιστίκουλας/μπισταράς ή όπως ειπωθηκε μπιστικός

Τα ετερόκλιτα μέσης ή ούδετερης φωνής μεταβατικά ρήματα στους συνοπτικούς χρόνους μόνο, κα όσα τονίζονται στη παραλήγουσα μετά απο μακρό φωνήεν, κλίνονται με αυτό τον τρόπο.
Για ευκολία, δές εδώ:

https://www.greek-language.gr/digitalResources/modern_greek/tools/lexica/glossology_edu/iframe.html?id=122&heading=2

https://wordwall.net/el/resource/17083092/greek/%cf%81%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ac%cf%89-%cf%8e

Bowleno
30/09/2024, 16:46
Δεν έχω SH, αλλά με τόσα προτερήματα θα πάρω κι εγώ..

Γιώργη, αγόρι μου, πάρε 2 δραμαμίνες ξάπλωσε ένα δίωρο και θα σου περάσει....

bulmont
30/09/2024, 16:53

https://www.youtube.com/watch?v=39fstFliGsE

RaGe_Raptor
30/09/2024, 16:54
Εμβολαει το εργαλείο :bawl:

telegonos
30/09/2024, 17:02
Πουλήστε τα χρέπια σας και πάρτε SH να μπιστίξετε και εσεις

Εμείς δεν μένουμε στα Εξάρχεια. Άλλαξε τόπο αδερφέ, σε έχει επηρεάσει το χημικό και σου κάνει άσχημα παιχνίδια.

patinias
30/09/2024, 17:24
Εμείς δεν μένουμε στα Εξάρχεια. Άλλαξε τόπο αδερφέ, σε έχει επηρεάσει το χημικό και σου κάνει άσχημα παιχνίδια.

Τα Εξάρχεια δεν κάνουν για να παρκάρεις καινούρια οχήματα στο δρόμο, μόνο χρεπια, έχει πολύ αλητεία και τους αρέσει να τα σημαδεύουνε με κλειδαριές και μαχαίρια, χημικά δεν έχει, τόσα χρόνια μένω εδώ, ούτε μια φορά δεν έχουν ρίξει στη γειτονιά

gior-gos
30/09/2024, 18:43
Ρε συ μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το sh σου; 100 χλμ αυτονομία είναι πολύ λίγα. Μέσα στην πόλη βγάζει τουλάχιστον 200 χλμ και στην εθνική 230 - 240.

Κατα τ άλλα συμφωνώ, φοβερό ταξιδιωτικό μηχάνημα!

:beer:

patinias
30/09/2024, 19:24
Ρε συ μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το sh σου; 100 χλμ αυτονομία είναι πολύ λίγα. Μέσα στην πόλη βγάζει τουλάχιστον 200 χλμ και στην εθνική 230 - 240.

Κατα τ άλλα συμφωνώ, φοβερό ταξιδιωτικό μηχάνημα!

:beer:

Όχι δεν μίλησα για αυτονομία, δεν το έχω γράψει με σαφήνεια, 100 χιλιόμετρα ήταν συνολικά το ταξίδι - βόλτα που έκανα (το λογαριάζω για ταξίδι γιατί βγήκα στην εθνική)... Και ύστερα λέω ότι ταξίδευα με 100 χιλιόμετρα την ώρα, μια ταχύτητα που για εμένα είναι αρκετή και το μηχανάκι την βγάζει εύκολα

karellen
30/09/2024, 19:39

Διαφορά από μέρους σου.

Dimos35
30/09/2024, 20:30
Φίλε, με 1500 χιλμ σε 9 μήνες και "ταξίδι" 100 χλμ θα μπορούσες να πάρεις και ένα Xiaomi πατίνι που ταιριάζει και με το nickname σου και να είχες το ίδιο αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα, το μηχανάκι όχι ΔΕΝ μπιστάει, καλά καλά ούτε εφημερίδα δεν μπορεί να περάσει, βρίσκει για πλάκα σε κάθε πεζοδρόμιο, αν μπιστούσε θα μπορούσαμε να το βάζουμε και σε κανένα βατό χωματόδρομο.

Νέος σου λέει ο άλλος ... Μαζί τα πήραμε και την άλλη εβδομάδα θα το πάω για το service των 12.000 χλμ, άκου 1.500 χλμ. :beer::beer:

patinias
30/09/2024, 20:49
Φίλε, με 1500 χιλμ σε 9 μήνες και "ταξίδι" 100 χλμ θα μπορούσες να πάρεις και ένα Xiaomi πατίνι που ταιριάζει και με το nickname σου και να είχες το ίδιο αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα, το μηχανάκι όχι ΔΕΝ μπιστάει, καλά καλά ούτε εφημερίδα δεν μπορεί να περάσει, βρίσκει για πλάκα σε κάθε πεζοδρόμιο, αν μπιστούσε θα μπορούσαμε να το βάζουμε και σε κανένα βατό χωματόδρομο.

Νέος σου λέει ο άλλος ... Μαζί τα πήραμε και την άλλη εβδομάδα θα το πάω για το service των 12.000 χλμ, άκου 1.500 χλμ. :beer::beer:
Δεν έχω υποχρεώσεις που να με κάνουν να γράφω χιλιόμετρα, για την αναψυχή μου το πήρα και για να κουβαλάω μια εξάδα νερό από το σουπερμαρκετ κάθε δεύτερη μέρα... Ο κάθε ένας με τις ανάγκες του και τις υποχρεώσεις του. Εμένα Μου φτάνει η δύναμη του και μην ξεχνάμε την μικρή του κατανάλωση που έχει

o_gavros
30/09/2024, 21:21
μη δίνεις σημασία στον κάθε αμπαλο που δεν ξέρει καν τι θα πει μπισταω,οι μισοί εδώ μέσα βγήκανε από τις ουρσουλινες.
το μηχανάκι οργώνει λέμε, το βλέπω κάθε μέρα στη Βουλιαγμένης να κηδεύει το μπεμβε,τι να λέμε τωρα

νεοσσός
30/09/2024, 21:46
Χαίρομαι που σου βγήκε καλό. Καλά χιλιόμετρα να έχεις!

Αισθάνθηκα μία προμνησία (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162752) και ήταν πράγματι το θέμα όπου ρωτούσες γι' αυτό πέρσι.

Το μηχανάκι το πήρα άμα είναι για να μπιστήξει αλλά δεν βλεπω να πολυμπιστάει, δεν ξέρω, το στρώνω τώρα, έκανα 20 χιλιόμετρα σήμερα

... το μηχανάκι είναι στρωμένο και έτοιμο να μπιστίξει.
Αφού μπίστηξε, τέλος καλό όλα καλά. :)

patinias
30/09/2024, 22:02
Χαίρομαι που σου βγήκε καλό. Καλά χιλιόμετρα να έχεις!

Αισθάνθηκα μία προμνησία (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162752) και ήταν πράγματι το θέμα όπου ρωτούσες γι' αυτό πέρσι.

Αφού μπίστηξε, τέλος καλό όλα καλά. :)

Καλά χιλιόμετρα και σε εσένα! Με ασφάλεια

panavour
30/09/2024, 22:19
Δεν έχω υποχρεώσεις που να με κάνουν να γράφω χιλιόμετρα, για την αναψυχή μου το πήρα και για να κουβαλάω μια εξάδα νερό από το σουπερμαρκετ κάθε δεύτερη μέρα... Ο κάθε ένας με τις ανάγκες του και τις υποχρεώσεις του. Εμένα Μου φτάνει η δύναμη του και μην ξεχνάμε την μικρή του κατανάλωση που έχει

Μην παίρνεις εμφιαλωμένα.Χαμενα μπιστημμενα λεφτά είναι.Τα έχουν και σε χώρους αποθήκευσης που τα μπισταει ο ήλιος.Πινε καλύτερα νερό βρύσης,πιο καθαρό είναι,κι άμα δεν σ αρέσει η γεύση του χλωρίου,πάρε ένα φίλτρο να πίνεις καθαρό Ολύμπιο και μπιστημμενο νερό.

doctor_john
30/09/2024, 22:22
μη δίνεις σημασία στον κάθε αμπαλο που δεν ξέρει καν τι θα πει μπισταω,οι μισοί εδώ μέσα βγήκανε από τις ουρσουλινες.
το μηχανάκι οργώνει λέμε, το βλέπω κάθε μέρα στη Βουλιαγμένης να κηδεύει το μπεμβε,τι να λέμε τωρα

456263

patinias
30/09/2024, 22:23
Μην παίρνεις εμφιαλωμένα.Χαμενα μπιστημμενα λεφτά είναι.Τα έχουν και σε χώρους αποθήκευσης που τα μπισταει ο ήλιος.Πινε καλύτερα νερό βρύσης,πιο καθαρό είναι,κι άμα δεν σ αρέσει η γεύση του χλωρίου,πάρε ένα φίλτρο να πίνεις καθαρό Ολύμπιο και μπιστημμενο νερό.

:D xD

harris_x
01/10/2024, 06:43
Διαφορά από μέρους σου.

Εννοείται!

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις το προφανές :confused:

nickald
01/10/2024, 07:24
Ηθελα να παρω το 350 αλλα αμα μπισταει ετσι το 150 φοβουμαι οτι δεν εχω χερια να το παω.

doctor_john
01/10/2024, 07:44
456265

Kickstart
01/10/2024, 07:51
γελάτε αλλά ειναι φτιαγμένο για περιπέτεια...
456266

karellen
01/10/2024, 08:09
Εννοείται!

:tooth:

PaNick67
01/10/2024, 08:15

Η αρχικη σου επιλογη ηταν λαθος, το Χορνετ. Τωρα που πηρες αυτο που μπορεις να πας , μια χαρα. Προσεξε μονο με τις βροχες μηπως θες 50ρι για σιγουρα. Σπινιαρουν τα 150ρια στο βρεγμενο. Τωρα για τα φορτηγα μην παιρνεις ορκο, μαλλον δεν πετυχες γληγορους
Καλα χιλιομετρα!

νεοσσός
01/10/2024, 08:27
Εννοείται!

Να σε δω να κουβαλάς εξάδα νερό με το θεριό. Αν καταφέρεις τελικά να τη στηρίξεις κάπου, θα μείνει πίσω το οξυγόνο κατά την επιτάχυνση και θα μείνεις με το υδρογόνο στο χέρι.

harris_x
01/10/2024, 08:33
Να σε δω να κουβαλάς εξάδα νερά με το θεριό. Αν καταφέρεις τελικά να τα στηρίξεις κάπου, θα μείνει πίσω το οξυγόνο κατά την επιτάχυνση και θα μείνεις με το υδρογόνο στο χέρι.

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

βόμβα υδρογόνου

Dimmanoukas
01/10/2024, 09:33
456265

Χαχα κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ από τα γέλια με τους beastie boys.

Η αλήθεια ειναι ότι θα ήταν και τέλειο logo - nick name για τη βουνίσια, ειδικά εάν στην ομάδα υπήρχε και μέλος με sh.

Α και με την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους καλό μήνα και καλά μπιστηματα.

sanctusan
01/10/2024, 09:47
Πωωωωω, τι θεματάρα είναι τούτη

Μπιστήξτε τα όλα!!!!

:a014:

Dimos35
01/10/2024, 09:55
Χαχα κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ από τα γέλια.

Η αλήθεια ειναι ότι θα ήταν και τέλειο logo - nick name για τη βουνίσια, ειδικά εάν στην ομάδα υπήρχε και μέλος με sh.

Α και με την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους καλό μήνα και καλά μπιστηματα.

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει SH στην βουνίσια; :a08:
Απλά η διαφωνία μου είναι ότι δεν μπιστάει. Είναι χαμηλό λέμε και βρίσκει με το παραμικρό.
Καλό μήνα σε όλους.

karellen
01/10/2024, 10:21
Να σε δω να κουβαλάς εξάδα νερό με το θεριό. Αν καταφέρεις τελικά να τη στηρίξεις κάπου, θα μείνει πίσω το οξυγόνο κατά την επιτάχυνση και θα μείνεις με το υδρογόνο στο χέρι.

...και τα Pampers.

D3300
01/10/2024, 11:08
Πατίνιας, έχω το SH350i, αλλά όταν είναι να πάω βόλτα κανονική παίρνω μια από τις μοτοσυκλέτες μου.

456275
456276

sapila racing
01/10/2024, 11:26

Περιεργο...
Εγω εχω το Hornet 900 εδω και σχεδον 19 χρονια και 110.000 χλμ κι εχω κανει και αρκετα ταξίδια.
Βεβαια μεγαλωσα και δεν παω πλεον με 180 στην ΕΟ αλλα με 150-160.
Α ξεχασα, scooter δεν καβαλαω.
Αν δεν εχει τεποζιτο αναμεσα στα ποδια δεν το θεωρω μοτοσυκλέτα. :D

bulmont
01/10/2024, 12:32
Α ξεχασα, scooter δεν καβαλαω. ......

Δεν ξέρεις τι χάνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o_gavros
01/10/2024, 12:32
δε μπισταει λέμε το πορνετ

patinias
01/10/2024, 13:09
Το Hornet το οδήγησα 20 χρόνια, 2004-2024, δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα, ξέρεις ότι έχεις μηχανάκι. Τέρμα το γκάζι με το Hornet είναι μόνο για γνώστες, δεν ξέρεις πότε θα χάσει πρόσφυση το πίσω λάστιχο. Τώρα πια μεγάλωσα, τα έκανα αυτά τελείωσε, δεν με συγκινούν, θέλω να κάνω τη δουλειά μου και νιώθω και λίγο τυχερός που τη γλίτωσα τόσα χρόνια

Σχετικά με ταξίδια, στο Hornet ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου για να είναι πιο ελαφρύ, και αυτό σημαίνει ότι είναι βιδωμένος σίδερο με σίδερο με το μικρό του πλαίσιο και οι δονήσεις περνάνε στο τιμόνι, για μικρές αποστάσεις δεν το καταλαβαίνεις καθόλου αλλά άμα οδηγάς για κάνα δυο ώρες τα χέρια μουδιάζουν, αυτό δεν συμβαίνει με το SH γιατί είναι μικρό και μελετημένο καλά για άνεση

Από ενεργητική ασφάλεια το Hornet δεν πιάνεται, η απόκριση του με έχει σώσει αρκετές φορές. Με το SH θέλει μελέτη για να επιχειρήσεις μια προσπέραση αλλά είπαμε δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Και τα φρένα στο Hornet εμπνέουν μεγαλύτερη σιγουριά από το SH, είναι άλλης κλάσης μηχανάκι

Panos76
01/10/2024, 13:14
Δεν ξέρεις τι χάνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μία επίσκεψη στον ορθοπεδικό :D

grinderx
01/10/2024, 13:16
Περιεργο...
Εγω εχω το Hornet 900 εδω και σχεδον 19 χρονια και 110.000 χλμ κι εχω κανει και αρκετα ταξίδια.
Αν έχει ψευδοντεπόζιτο (aka NC, Mana);; :D

thunder ace
01/10/2024, 13:17
Το Hornet το οδήγησα 20 χρόνια, 2004-2024, δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα, ξέρεις ότι έχεις μηχανάκι. Τέρμα το γκάζι με το Hornet είναι μόνο για γνώστες, δεν ξέρεις πότε θα χάσει πρόσφυση το πίσω λάστιχο. Τώρα πια μεγάλωσα, τα έκανα αυτά τελείωσε, δεν με συγκινούν, θέλω να κάνω τη δουλειά μου και νιώθω και λίγο τυχερός που τη γλίτωσα τόσα χρόνια

Σχετικά με ταξίδια, στο Hornet ο κινητήρας είναι μέρος του πλαισίου για να είναι πιο ελαφρύ, και αυτό σημαίνει ότι είναι βιδωμένος σίδερο με σίδερο με το μικρό του πλαίσιο και οι δονήσεις περνάνε στο τιμόνι, για μικρές αποστάσεις δεν το καταλαβαίνεις καθόλου αλλά άμα οδηγάς για κάνα δυο ώρες τα χέρια μουδιάζουν, αυτό δεν συμβαίνει με το SH γιατί είναι μικρό και μελετημένο καλά για άνεση

Από ενεργητική ασφάλεια το Hornet δεν πιάνεται, η απόκριση του με έχει σώσει αρκετές φορές. Με το SH θέλει μελέτη για να επιχειρήσεις μια προσπέραση αλλά είπαμε δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Και τα φρένα στο Hornet εμπνέουν μεγαλύτερη σιγουριά από το SH, είναι άλλης κλάσης μηχανάκι

Κοιτα να δεις που τα λες σωστα!!!!!!!!!!!!!
Ωραιος.

Bowleno
01/10/2024, 13:32

Τώρα είπες και 2 σωστές κουβέντες....:beer:

doctoras
01/10/2024, 18:05
Νομίζω πια μετά αυτό το πεφωτισμένο θέμα, πρέπει να αναθεωρήσουμε συνολικά για τα συγκρινόμενα μοντέλα στο φόρουμ.

πχ έχεις Peugeot 102 το καλό με το πετάλι; Υπάρχει πια η δυνατότητα να συγκριθεί άμεσα με ένα fjr1300 σε όλες τις χρήσεις, να ξέρεις πια τι θα χάσεις αν σκεφτείς να το αντικαταστήσεις..
:D

CorpseAlive
01/10/2024, 18:14
Νομίζω πια μετά αυτό το πεφωτισμένο θέμα, πρέπει να αναθεωρήσουμε συνολικά για τα συγκρινόμενα μοντέλα στο φόρουμ.

πχ έχεις Peugeot 102 το καλό με το πετάλι; Υπάρχει πια η δυνατότητα να συγκριθεί άμεσα με ένα fjr1300 σε όλες τις χρήσεις, να ξέρεις πια τι θα χάσεις αν σκεφτείς να το αντικαταστήσεις..

:lol::lol::bawl::a014:

patinias
01/10/2024, 18:39

Το SH δεν είναι Peugeot 102, νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο

Bowleno
01/10/2024, 18:44

Γιατί; Το είχες και το ξέρεις; Ήταν από τα καλύτερα!:cry::lol:
Ρίχνει και μπιστάει αεράτα, λέμε!

doctoras
01/10/2024, 21:39

Σύμφωνοι :a10:

Και εσυ όμως αν δε κόψεις κανα μέτρο θα τους σκοτώσω όλους (που λέει και ένα παλιό ανέκδοτο).
:)

Bowleno
01/10/2024, 23:55
Σύμφωνοι :a10:

Και εσυ όμως αν δε κόψεις κανα μέτρο θα τους σκοτώσω όλους (που λέει και ένα παλιό ανέκδοτο).
:)

..."Θα σφάξω όλο το χωριό", είναι η σωστή απόδοσή του.....:D

Coyote.V
02/10/2024, 01:03
Περιεργο...

Πες τα ρε Άρη... τόσες μέρες διαβάζω το θερντ και θέλω να πηδηχτώ από το παράθυρο!

Kickstart
02/10/2024, 08:02

456290

telegonos
02/10/2024, 08:02
..."Θα σφάξω όλο το χωριό", είναι η σωστή απόδοσή του.....:D

Εγώ το ξέρω, παιδάκια μέσα σε σχολικό λεωφορείο καταφθάνουν, και αναρωτιέται ο ψαράς ''τι, σκότωσες και τα παιδάκια;''

Οπότε ''κόψε κάτι από το ψάρι γιατί δεν θα μείνει παιδάκι για παιδάκι'', στην δική μου έκδοση έστω.

Nomand
02/10/2024, 09:35

Μηπως να το κρατούσες το hornet γιατί δεν θα το ξαναβρείς τέτοιο μηχανάκι και απλά να έπαιρνες και το sh όπως έκανες για κάθε μέρα, και εγω που πήρα το x town για δεύτερο δεν λεεω άνετο ειναι και σταθερό αλλά δεν μου δίνει και τόσο ασφάλεια στην εθνική όσο το hornet.
Καλές βόλτες να έχεις

Xlitos
03/10/2024, 19:37
https://vm.tiktok.com/ZNeckwMBq/

sanctusan
03/10/2024, 19:46
Που είσαι ρε dalton να μπεις στη κουβέντα;

Bowleno
03/10/2024, 20:00
https://vm.tiktok.com/ZNeckwMBq/

Αυτός μπιστίθηκε, δεν μπίστισε.....:cry::lol:

ΓιώργοςΤΤ
03/10/2024, 20:15
Δεν κρατιέται το εργαλείο, θέλει traction control.

granazi
03/10/2024, 20:21
Προσοχή στην εθνική με τα φορτηγά
κυκλοφορεί και το σαραντατρίο

https://www.youtube.com/watch?v=nGnbXqvG9Mo

και το σαραντατεσσερο

https://www.youtube.com/watch?v=91zlMXQxa2M

doctoras
04/10/2024, 07:49

και το σαραντατεσσερο

Τελικά από που είναι αυτός; Από Πύργο;
Γαματη διάλεκτος μαρεσει πολύ!!

granazi
05/10/2024, 19:52
Τελικά από που είναι αυτός; Από Πύργο;
Γαματη διάλεκτος μαρεσει πολύ!!

Οι άνθρωποι αυτοί είναι κάτι σαν ναυτικοί της στεριάς
λογικά είναι ένα ποτ πουρι από όλα τα μέρη που ταξιδεύει

mikes
06/10/2024, 08:56

και το σαραντατεσσερο

εχουν αποσυρθει...
τωρα ολοι εχουν παρει R & S

harris_x
06/10/2024, 09:17
εχουν αποσυρθει...
τωρα ολοι εχουν παρει R & S

Και P έχουν κάποιοι ;)

mikes
06/10/2024, 16:51
Και P έχουν κάποιοι ;)

τα Ρ ειναι χαμηλοκαμπινα και συνηθως μονοκοκ πλαισια για κοντινα αυθημερον δρομολογια..

harris_x
06/10/2024, 18:52
τα Ρ ειναι χαμηλοκαμπινα και συνηθως μονοκοκ πλαισια για κοντινα αυθημερον δρομολογια..

Ή για αυτοκινηταμαξες

STF
07/10/2024, 00:13
Ωχ, ωχ, ωχ... Λευκάδιε... και τώρα τι γράφουμε εδώ;

STF
26/11/2024, 13:45
Έχω κάνει 1500 χιλιόμετρα από το περασμένο Δεκέμβρη, το μηχανάκι είναι στρωμένο και έτοιμο να μπιστίξει. Το πρώτο μου ταξίδι εχθές ήταν 100 χιλιόμετρα, απόλαυση, καμία σχέση με το Hornet 900 που είχα, ξεκούραστο και άνετο (η σέλα ήθελε λίγο παραπάνω αφρολέξ) Βγάζει 100 χιλιόμετρα/ω με το γκάζι στη μέση, εύκολα, ότι πρέπει για ταξίδι ήρεμο με 110 κιλά οδηγό, δικάβαλο δεν ξέρω πως θα είναι. Πουλήστε τα χρέπια σας και πάρτε SH να μπιστίξετε και εσείς

Σήμερα πούλησα το Nuda και παράγγειλα το SH150i, φροντισε καημένε μου να μην ισχύουν αυτα που εγραφες!

harris_x
26/11/2024, 13:48
Σήμερα πούλησα το Nuda και παράγγειλα το SH150i, φροντισε καημένε μου να μην ισχύουν αυτα που εγραφες!

458445

STF
26/11/2024, 13:51
458445

Στην επόμενη συνάντηση στο skitso θα φορεσω full face κρανος και θα στηθω στα 10 μετρα να μου ρίχνετε ντοματες.

CorpseAlive
26/11/2024, 14:03
Στην επόμενη συνάντηση στο skitso θα φορεσω full face κρανος και θα στηθω στα 10 μετρα να μου ρίχνετε ντοματες.

Θα λυπόμουν που πούλησες το Nuda.
Αλλά χαίρομαι που πας σε κάτι με χαρακτήρα.

Και σκούτερ και Honda και 150 κυβικά βρωμάει ατόφιος μοτοσυκλετισμός από χιλιόμετρα.

(Τώρα θα μπιστάς και ποιος σε πιάνει)

harris_x
26/11/2024, 14:06

Αμα μπιστάει δεν θα φας ντομάτες.
Αλλα μόνο αμα μπιστάει.

DoctoR_k6
26/11/2024, 14:11
Πωω παει το Nuda...
Τι μοτο ξουραφι!!!

Καλα χλμ με το σκουτερ...

Λευκάδιος
26/11/2024, 14:32
Θα το ξεχασεις γρήγορα το Nuda ..να το λιώσεις στα χιλιόμετρα, καλοτάξιδο,καλολάσπωτο,καλόστριφτο,καλοσουζάριστο.

harris_x
26/11/2024, 14:42
Θα το ξεχασεις γρήγορα το Nuda ..να το λιώσεις στα χιλιόμετρα, καλοτάξιδο,καλολάσπωτο,καλόστριφτο,καλοσουζάριστο.

μιλάμε όλοι για το SH, σωστά; :confused:

:tooth:

BLiTzER
26/11/2024, 14:54

Εξαιρετική επιλογή. Πήρες το 2ο καλύτερο σκούτερ πόλης. :D Καλόβολτο!

Bowleno
26/11/2024, 15:02

Αν όντως το έκανες, τι ντομάτες μας λες;;;;
Τούβλα θα φας....

grinderx
26/11/2024, 15:47
Αν όντως το έκανες, τι ντομάτες μας λες;;;;
Τούβλα θα φας....
:lol: :lol: :lol:

sanctusan
26/11/2024, 15:50
Θέλω να μάθω αν εσένα θα σε περνάνε τα φορτηγά.

Έχω ανάγκη επιβεβαίωσης περι του θέματος.

Panos76
26/11/2024, 19:02
Χωρίς τη μπαγκαζιερα πίσω περνάει και τεσλα.:cool:

νεοσσός
26/11/2024, 20:13
:lol:

Καλή φάση που ξεθάφτηκε το νήμα. :)

Δεν λέω "με γεια", γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος δουλεύει ποιον.

D3300
27/11/2024, 09:33

Άσε, υπάρχουν και χειρότερα...εγώ πήρα το 350...

Panos76
27/11/2024, 10:00
Άσε, υπάρχουν και χειρότερα...εγώ πήρα το 350...

Εσείς κύριε περνάτε και v strom :D