View Full Version : Χάνι Ρέρεση, Ευπάλιο 330 56 - Σάββατο 04/01/2025
o_gavros
02/01/2025, 14:56
ποιος μίλησε για το κρύο;...
το παίζεις μπουλης δικε μου αλλά βαρδα κι έρχεται
:p:look:
o_gavros
02/01/2025, 14:57
μουνάς γελακι, τώρα.
το Σάββατο να σε δω
harris_x
02/01/2025, 14:58
δε ξέρει το παιδάκι :a9:
o_gavros
02/01/2025, 15:06
ααπη και
459098
parkaris
02/01/2025, 15:33
Επιβεβαιώνω κ γω
Mιάς και το Σάββατο είναι αδύνατον να έρθω, πήγα κι' εγώ σήμερα....
Και είπα στα λουκάνικα: ψήσου κι' έρχονται.........
459104
459103
Ο δρόμος θέλει πολύ προσοχή. Ο καιρός ήταν τέλειος με λιακάδα, άπνοια, ζέστη.
Στα σημεία όμως που δεν τα βλέπει ο ήλιος, είχε πάγο.
Είχε πάγο στην άκρη του δρόμου, στα σημεία που δεν πατάνε συνήθως τα οχήματα.
Στην μέση του δρόμου ο πάγος είχε ''σπάσει'' από την κίνηση (που ήταν αρκετή....)
αλλά και πάλι σε κάποιες μεριές γλύστραγε.....
Με προσοχή λοιπόν, καλά να περάσετε, καλά να φάτε, και καλά να επιστρέψετε!!!!!!!!!!!
:beer::beer:
harris_x
02/01/2025, 17:43
Mιάς και το Σάββατο είναι αδύνατον να έρθω, πήγα κι' εγώ σήμερα....
Και είπα στα λουκάνικα: ψήσου κι' έρχονται.........
459104
459103
Ο δρόμος θέλει πολύ προσοχή. Ο καιρός ήταν τέλειος με λιακάδα, άπνοια, ζέστη.
Στα σημεία όμως που δεν τα βλέπει ο ήλιος, είχε πάγο.
Είχε πάγο στην άκρη του δρόμου, στα σημεία που δεν πατάνε συνήθως τα οχήματα.
Στην μέση του δρόμου ο πάγος είχε ''σπάσει'' από την κίνηση (που ήταν αρκετή....)
αλλά και πάλι σε κάποιες μεριές γλύστραγε.....
Με προσοχή λοιπόν, καλά να περάσετε, καλά να φάτε, και καλά να επιστρέψετε!!!!!!!!!!!
:beer::beer:
:beer::beer::beer:
harris_x
02/01/2025, 17:44
Μια ακόμα επιλογή με πιο ξέγνοιαστη (από πλευράς υγρασίας και πάγου) διαδρομή, είναι να πάμε παραλιακά (https://maps.app.goo.gl/EAaBya69DBGf1F8b7). H διαφορά είναι 10km παραπάνω και ότι αντί για να δούμε τη λίμνη του Μόρνου, θα απολαύσουμε τη θάλασσα.
katsar :beer::beer::beer:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Ότι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο.
Πιστεύω καλύτερα παραλια είναι ωραία διαδρομή προς το Γαλαξίδι...
Άσε τη λίμνη για την άνοιξη :lol:
harris_x
02/01/2025, 18:24
true
harris_x
02/01/2025, 18:24
Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας άμεσα γιατί θα είναι κρίμα ενώ έχουμε κρατήσει τραπέζι για 15 άτομα, να εμφανιστούμε 5.
Για να μη διαβάζετε πιο πίσω, ό,τι αλλαγή έχει γίνει περιγράφεται εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164371&p=3234854&viewfull=1#post3234854
harris_x
03/01/2025, 09:14
επιβεβαίωσε και ο motojojo.
μένει ο Gorgo, ο Road Pirat και αν θέλει και κάποιος άλλος.
Road Pirat
03/01/2025, 12:56
Εγώ μέσα :beer:
ακυρο εγω για αυριο στην επομενη,καλα να περασετε προσοχη στους δρομους και τοσο οσο φαι ισα να ακουμπατε τα κλιπον.:wave2::beer:
harris_x
03/01/2025, 16:23
ακυρο εγω για αυριο στην επομενη,καλα να περασετε προσοχη στους δρομους και τοσο οσο φαι ισα να ακουμπατε τα κλιπον.:wave2::beer:
Ευχαριστούμε Γιώργο :beer:
harris_x
03/01/2025, 16:25
Κυριοιιιιιιι, να συνοψίσουμε…
Συνάντηση στο Σταθμό 14 στις 0830 και αναχώρηση στις 0900 αυστηρά!
Συμμετοχές (username, άτομα):
harris_x
o teos
Volpad (2)
CorpseAlive (2)
taisteal
motojojo
parkaris
o_gavros
Road Pirat
asxetost
Παρακαλώ να έχετε όλοι γεμάτα ντεπόζιτα!!
harris_x
03/01/2025, 16:27
@taisteal, θα σε συναντίσουμε κάπου, ή κατευθείαν στο χάνι;
Λογικά θα είμαστε εκεί κατα τις 1430-1500
CorpseAlive
03/01/2025, 17:02
Τι 08:30 ρε κιοφτε ;
Για βόλτα πάμε ή για μεροκάματο ;
(Άσχετο ποιος θα κάνει ποιον μεροκάματο )
o_gavros
03/01/2025, 17:05
άμα δε μπορείς, γίνε κομμωτής...:cool:
taisteal
03/01/2025, 17:16
@taisteal, θα σε συναντίσουμε κάπου, ή κατευθείαν στο χάνι;
Λογικά θα είμαστε εκεί κατα τις 1430-1500
Θα πάω κατευθείαν χάνι, οπότε τα λέμε εκεί.
harris_x
03/01/2025, 17:24
Τι 08:30 ρε κιοφτε ;
Για βόλτα πάμε ή για μεροκάματο ;
(Άσχετο ποιος θα κάνει ποιον μεροκάματο )
0900 έχουμε εξαφανιστεί.
Φρόντισε να μας προλάβεις :smokin:
Αν τα καταφέρω να έρθω θα περισσέψει κανένα λουκάνικο;
harris_x
03/01/2025, 18:34
Αν τα καταφέρω να έρθω θα περισσέψει κανένα λουκάνικο;
Κάτι θα κάνουμε και για 'σένα...
Να σε περιμένουμε στο Σταθμό;
Πιο πιθανό το βλέπω στην αρχή της παλιάς ΕΟ για Θήβα εκεί που είχαμε βρεθεί την προηγούμενη φορά που πήγαμε Βίλια.
Θα σου στείλω και πμ για ανταλλαγή τηλ.
harris_x
03/01/2025, 19:20
Πιο πιθανό το βλέπω στην αρχή της παλιάς ΕΟ για Θήβα εκεί που είχαμε βρεθεί την προηγούμενη φορά που πήγαμε Βίλια.
Θα σου στείλω και πμ για ανταλλαγή τηλ.
Μια χαρά!
Λογικά κατά τις 0907 θα είμαστε εκεί.
harris_x
04/01/2025, 06:18
Για πάμε σιγά σιγά :a30:
o_gavros
04/01/2025, 06:20
βανω τις κρέμες μου και τα αρωματικά μου και αναχωρώ
harris_x
04/01/2025, 06:50
Του ματσ ινφορμέισο :facepalm:
harris_x
04/01/2025, 07:00
Κλασσικά θα αργήσω :lol:
Θα μας βρεις στο δρόμο :tooth:
o_gavros
04/01/2025, 07:10
ναι αλλά δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι...
459154
harris_x
04/01/2025, 15:20
459162
karellen
04/01/2025, 15:20
:beer:
doctoras
04/01/2025, 16:19
Μπράβο τα κομαντα!
:beer:
sanctusan
04/01/2025, 16:40
ναι αλλά δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι...
459154
Σα τη μάνα μου ο άλλος
ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΠΗΓΕ 12 Η ΩΡΑΑΑΑΑ
εντωμεταξύ η ώρα.....
459164
DoctoR_k6
04/01/2025, 18:38
459165
Βάλτε καμιά φωτό και για εμάς που δεν μπορέσαμε να βολταρουμε.
parkaris
04/01/2025, 18:44
Καλή επιστροφή,χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά! Εις το επανιδείν!
asxetost
04/01/2025, 20:16
Base και εγώ, παιδιά πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία, τοπ αρχή το 2025.
Στις επόμενες :beer:
harris_x
04/01/2025, 20:38
Τέλεια ήταν!
Χαθήκαμε, βρεθήκαμε, φάγαμε, φάγαμε πολύ, άλλοι επιστρεψαμε, άλλοι έμειναν Ναύπακτο, άλλοι Πάτρα, άλλοι Πύργο, άλλοι Πάτρα για καφέ και επιστροφή μετά!!!!!
Και γαμω ήταν :beer::beer::beer:
Γαμω τις βόλτες...μύρισε παλιό moto.gr...και φυσικά κατάφερα να χαθώ με τους υπόλοιπους στην εθνική...όλα όμορφα.. :beer:
harris_x
04/01/2025, 21:02
Θα σας βάλω και 2 stills από το μικρό βίντεο που τράβηξα με το drone.
Όπως θα δείτε οι σύντροφοι motαιοι, δεν ήταν φιλικοί μαζί του :(
459166
459167
Γαλαξίδι
Πίσω και εγώ στην βάση μου εδώ και κάποια ώρα..ωραία εξόρμηση πολλά χλμ ιδανικός καιρός, ακαταμάχητη παρέα, γερά πηρούνια..τα είπα όλα;;;; Μια χαρά για 1η του 25..
459168
459169
Ωραία ήταν. Το διαζύγιο μάλλον το γλίτωσα και αυτή τη φορά.
Μπράβο σε όλους σας παιδιά, πάντα τέτοια :beer:
Dimmanoukas
04/01/2025, 22:07
Φωτογραφία από τα κοψίδια δεν έχει ανέβει...τυχαίο δεν νομίζω...(να πρόλαβε να τα φωτογραφήσει κάποιος χαχα)
Μπράβο σε όλους με υγεία και στην επόμενη.
Υ.γ. off topic είμαι στην Λιβαδειά σήμερα και δοκίμασα σουβλάκι προβατίνα (από το ΚΤΕΛ)
Εάν βρίσκεται καπνός στα πέριξ να μην το αμελήσει...παίρνει άνετα αστέρι μισελεν στα σουβλάκια (σε σχέση και με το άλλο θέμα του φόρουμ)
o_gavros
04/01/2025, 22:30
ενώ δεν μου αρέσει η εθνική, έχω κάτσει εδώ έξω από το Κιάτο σε ένα πάρκινγκ και σκέφτομαι ότι το 2025 ξεκίνησε ιδανικά, ήταν η βόλτα που έπρεπε ΕΚΕΙ που έπρεπε.
νέες φάτσες,παλιές φάτσες, όλες με όρεξη και χαμόγελο.
κερασάκι τα του Χανίου.
για αυτό δεν βολταρουμε άλλωστε;
Παιδιά και εμείς μόλις φτάσαμε με τη Μαρία στο Καβάσιλα (χωριό λίγο πριν το πυργο) όπου θα μείνουμε.
Η βόλτα ήταν τρομερή!!
Κάτσαμε και Πάτρα για ένα τελευταίο καφεδάκι και όλα τζετ.
Από Πάτρα προς πύργο, ήμουν συνεχεία μέσα σε ένα συνεφο... με τόση ομίχλη δεν έχω ξανά οδηγήσει ποτέ..
CorpseAlive
04/01/2025, 23:35
Αν μια χειμωνιάτικη βόλτα πήγε έτσι , νομίζω το 2025 θα ειναι μια καλή χρονιά για το moto.gr !
Πίσω στην βάση και εμείς εδώ και λίγη ώρα
motojojo
05/01/2025, 00:22
Έχω κανα μισάωρο που γύρισα κι εγώ.
Ωραίες διαδρομές, υπέροχα τοπία, με ταλαιπώρησε λίγο (ενίοτε με τρόμαζε) η κατά τόπους υγρασία αλλά χαλάλι.
Αν και πιάσαμε υψόμετρο (περάσαμε μεσα από ελατόδασος) δεν κρύωσα καθόλου. Το δάγκωσα λιγάκι στην Πατρών-Αθηνών στην επιστροφή. Το μηχανακι πάντως ξεμπουκωσε για τα καλά, μέχρι και η χροιά του κινητηρα άλλαξε και στροφάρει πιο πρόθυμα.
Και εις άλλα με υγεία!
taisteal
05/01/2025, 02:01
Γαμάτη ιδέα, άριστα εκτελεσμένη!
Κέφι και πολύ γέλιο,ότι χρειάζεται για να αρχίσει σωστά η χρονιά
Brilliant!!
o_gavros
05/01/2025, 07:19
μερικά σκορπια από τη φάση:
σε διασταύρωση οξω από τη Θήβα:
-"χάρη τα δύο τσιες που το κόψαν ίσα, ήταν δικοί μας;"
- κοιτάζει πάνω και αρχίζει κάτι ακατάληπτα,πιθαβολογω καντήλια. :lol:
-...πα να τους μασω, συνεχατε εσείς.
η ατάκα για τον τεν-ντονα ξαναειπωθηκε (και εννοείται μας λύγισε) από την τιτανοτεραστια κόρη που ανέβηκε φορ αουρ αηζ ονλυ! δεν ξέρω οι νέοι πόσο ψυλιαστηκατε για τι μηχανάκι παραγωγής ατακών μιλάμε, καθώς είχε πολύ κόσμο και έτρεχε η καημένη.
Διεπράχθη η ύψιστος Ύβρις από συγκεκριμένο ζεύγος, δε θα ονοματισω δημόσια,δε θα δείξω με το δάχτυλο. Στο καφεδάκι που πήραμε στο Γαλαξίδι στον πηγαιμο για Ρερεση, ακούω παραδίπλα μου κάποιον από το κρου μας να παραγγέλνει κλάμπ σάντουιτς :eek::confused::facepalm:
αφού καταφέρνω να συνέλθω, ως άλλος καλόγερος στο μιμ, τους φωνάζω Σ Τ Α Μ Α Α Α Α Τ Α Α Α Α! Ρε είσαι τρελοοοος;
αγαπητά μου παιδιά να ξέρετε ότι η Νέμεσις θα σας εβρει! το ατόπημα ήτο βαρύτατο.
για το αρκούδι του Χάρη ξέραμε. για το αρκούδι παύλα πολεμική μηχανή του τεου δεν ξέραμε (τουλάχιστον εγώ). Είναι φοβερό αυτό που φτιάξανε οι σουτιενακηδες! fight μόνο!
στο Κεργιακ' θα μας συζητούν καμιά βδομάδα εύκολα. "ρε τι μαλακες ήσαν αυτοί με τα μηχανάκια παν κατ"
ο δρόμος ανεβαίνοντας από το Ευπάλιο χάλασε πολύ από την τελευταία φορά προ διετίας που είχα πάει. κάπου έφαγα ένα γκουπ και πρέπει να μου φυγε ο σπόνδυλος.
να καυτηριασω κι από εδώ την ντροπιαστική συμπεριφορά της ομάδος διαχείρισης που αρνείτο πεισματικά να πλερωσει. "κεράστε κι ένα τραπέζι ρε μ@@νοπανα,τόσα λεφτά βγάζετε"©®
Κύριοι και κυρίες ευχαριστώ για την σούπερ βόλτα! μετά από μια εξαιρετικά κακή χρονιά, το χθεσινό ήταν ότι χρειαζόταν για να ξεχαστούν οι ασχημιες και να γεμίσει το σακούλι αισιοδοξία!
Στις επόμενες!
Nostradamus
05/01/2025, 08:43
Μπράβο παίδες (νοπανα και συμμετέχοντες) που αρχίσατε το 2025 τόσο όμορφα!
Στα επόμενα με υγεία! :beer:
η καταρα που με ακολουθει, οποτε πεφτει βολτα χανι ρερεση να τη χανω λογο ανωτερας βιας,
ενεργοποιηθηκε και φετος... δεν δηλωσα συμμετοχη, γιατι αυτο το 3ημερο ηταν να ανεβω με τα
γεροντια μου στο χωριο. τελικα μεσοβδομαδα αναβληθηκε, οποτε λεω εδω ειμαστε, τη γλυτωσα
αυτη τη φορα.. αμ δε!!! καθομαι τη πρωτοχρονια να βαλω τις επενδυσεις στο μπουφαν (4 εποχων
το ειχα ακομα στο "summer mode", απο τοτε εχω να βγω βολτα..) κι ενω στη καλοκαιρινη εκδοχη
μου κουμπωνε μια χαρα, στη χειμερινη ουτε καν (νταξ εβαλα κιλα απο τοτε που το πηρα..)
το κερατο μου μεσα.. τι να κανω, εχασα τη βολτα για να παω χθες να αγορασω χειμερινο μπουφαν..
ελπιζω την επομενη φορα, να με ξεχασει ο διαολος..
Road Pirat
05/01/2025, 10:29
Μια γαμάτη βόλτα για να ξεκινήσει καλά το 2025, ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές και όσους συμμετείχαν για να γίνει ωραία
motojojo
05/01/2025, 10:31
Το κοντέρ έγραψε 550χλμ (περιπου). Σιδεροκωλη δεν ήταν τελικά, για μένα ήταν σίγουρα σιδερόσβερκη.
Ίσα που πέρασα τα 550km. Η επιστροφή από εθνική με τον Χάρη μου ανέβασε την κατανάλωση στα ύψη...
459170
karellen
05/01/2025, 11:20
Βολτάρα με τα όλα της.
Μπράβο παιδιά!
Χαχαχα έκανα το Ρίο-Αθηνα σερι με σταθερή ταχύτητα 145χλμ με μια 5 λεπτή στάση για βενζίνη...εκεί σας έχασα κάπου σε κάποια διόδια μου είπε ο χαρης..:lol:
Χαχαχα έκανα το Ρίο-Αθηνα σερι με σταθερή ταχύτητα 145χλμ με μια 5 λεπτή στάση για βενζίνη...εκεί σας έχασα κάπου σε κάποια διόδια μου είπε ο χαρης..:lol:
Αφού σε χάσαμε ο Χάρης ανέβασε λίγο ρυθμό
o_gavros
05/01/2025, 11:33
το πλέον περίεργο για μένα, είναι πως η υγρασία άρχισε να μου γαργαλαει το σώμα έντονα, όχι στο βουνό, όχι στην Πάτρα το βράδυ φεύγοντας (όπου σημειωτέον είχε βρέξει κιόλας), αλλά μέρα την Κόρινθο μέχρι την Ελευσίνα.
βρε πήγαινα από δω πήγαινα από εκεί πάνω στη σέλα, ησυχία δεν είχα από το πιρουνιασμα.
Σήμερα νιώθω σα να θέλουν wd όλες οι αρθρώσεις
το πλέον περίεργο για μένα, είναι πως η υγρασία άρχισε να μου γαργαλαει το σώμα έντονα, όχι στο βουνό, όχι στην Πάτρα το βράδυ φεύγοντας (όπου σημειωτέον είχε βρέξει κιόλας), αλλά μέρα την Κόρινθο μέχρι την Ελευσίνα.
βρε πήγαινα από δω πήγαινα από εκεί πάνω στη σέλα, ησυχία δεν είχα από το πιρουνιασμα.
Γεραματα μανιτσο μου...το γήρας ουκ έρχεται μόνον..:lol:
o_gavros
05/01/2025, 11:39
γάμησε τα...μπαρμπαδευουμε το φελεκι μου
taisteal
05/01/2025, 11:47
Ρε αμάξι ρε
:lol::lol:
o_gavros
05/01/2025, 11:54
άντε με τα μπουρδέλα...
ραδιακι, καλορεφερ, θήκη για το φρέντο...
Εγώ τα λέω...
459174
asxetost
05/01/2025, 13:50
Γαυρε ο κώλος σου ζητάει ευρωπέηκο και δεν το ξέρεις. :lol:
Αθήνα και εγώ πριν λίγο, δεν πιστεύω να έφαγε κανενας οτι έκανα Αντίρριο-Αθήνα σε 1.5 ώρα αν και κανείς από οτι είδα δεν το σχολίασε.:p
Το πατρικό βάση είναι και αυτό σύμφωνα με το νόμο, έκανα ιδιαίτερα χτες στο τραπέζι.!
Θα ανεβάσω ένα μικρό βιντεακι μιας και αυτή τη φορά η ινστα360 δεν έχασε υλικό παραδοξως, άλλη μια φορά θενξ σε όλους όπως και τρελό ρισπέκτ στις συνεπιβάτιδες που δεν κάναν ούτε παράπονο παρότι υπήρχαν δύσκολα σημεία με κακό οδόστρωμα.
Χρωστάω κέρασμα δεν ξεχνώ, οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα σας βγάλω για πλιγούρι αγγουριού με σόγια που πιστεύω αρεσουν σε όλους.
karellen
05/01/2025, 13:57
Δεν είναι γεραματα Γιάννο.
Είσαι τραγανός.
Παθών ομοίως πριν καμιά 10αρια μέρες... Την επόμενη ανέβασα πυρετό, το νου σου!
Μπράβο και σεβασμός σε όλους τους συμμετέχοντες παρόλο τον ζόρικο καιρό |!!
o_gavros
05/01/2025, 15:24
Δεν είναι γεραματα Γιάννο.
Είσαι τραγανός.
πώς το πουλάνε τώρα αυτό στον μυστήριο τον Θόδωρα;
πάντως αν φτάσει η φάση στο τζιες ή τέφρα, τέφρα να ξεμπερδευουμε :p
πώς το πουλάνε τώρα αυτό στον μυστήριο τον Θόδωρα;
πάντως αν φτάσει η φάση στο τζιες ή τέφρα, τέφρα να ξεμπερδευουμε :p
Θα σηκώνεις την ηλεκτρική ζελατίνα, μετά θα ανάβεις τα θερμαινόμενα γκριπ και τη θερμαινόμενη σέλα και θα αράζεις με το adaptive cruise control και θα λες τι έκανες τόσα χρόνια πάνω στο γυμνό :roflmao:
o_gavros
05/01/2025, 15:51
:D
ζεστή φλαφυ παντοφλιτσα και αχνιστο τιλιο ξέχασες να βάλεις στην εικόνα
Ω θεοί των γυμνών και δαίμονες των ss τι λένε τούτοι...:a38::a024:
o_gavros
05/01/2025, 16:04
https://youtu.be/7jzrdKqK5Y4?si=aD2XrzBVr6enh3vz
υγρασιες διαβαζω.... κρυο διαβαζω... χαθηκατε διαβαζω... νυχτα διαβαζω... GS διαβαζω..
και για καποιο λογο θυμηθηκα αυτο που ειχα γραψει στη "παιδικη χαρα" πριν ενα χρονο
περιπου, αφιερωμενο σε γνωστο πατρινο μελος..
πανω σε ποιο γνωστο τραγουδι ειναι βασισμενο το αφηνω να το μαντεψτε μονοι σας..
Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΟΥ
Χαμενος καπου στα ορεινα της Ναυπακτιας
το GPS μου δειχνει να μη συνεργαζεται..
στο πουθενα με εφερε παλι η μαλακια, ρε τι βλακεια...
Ενας αερας να τρυπαει το κορμι μου,
κι εγω βρεγμενος πιο πολυ απ'τη κορντουρα μου..
εεεμ τη θελω απεγνωσμενα, την καζουρα μου...
Απο το βαθος ξεπροβαλει το φεγγαρι
και καθως πεφτει το σκοταδι αγριευομαι
κι απο το κρυο μου 'χει γινει μανιταρι, το παπαρι...
τοσα χρονια χανομαι σε καθε βολτα,
καποιος θα ελεγε πως εγινε η μαστουρα μου...
εεεμ τη θελω απεγνωσμενα, την καζουρα μου..
Λυκος στη νύχτα η μοναξια που ουρλιαζει
απόψε μέχρι και ο καιρος μαζι μου τα ´βαλε
και αφου η βροχή ποτε δεν έγινε χαλαζι, γλυκοχαραζει...
και ψαχνοντας να βρω πως θα γυρισω πισω,
στον εαυτο μου λεω φορωντας την κορντουρα μου..
πως τη ψαχνω απεγνωσμενα, την καζουρα μου..
Και ξεκιναω για το σπιτι με ενα αγχος,
μη μου κοπουν το telelever και ο αξονας..
και μεινω παλι στο βουνο πανω μοναχος, σα τους κομαντος..
παταω λοιπον το γκαζι και δε σταματαω,
μα κατουριεμαι και μου φευγουνε τα ουρα μου...
εεεεμ τη θελω απεγνωσμενα, την καζουρα μου..
:D
ζεστή φλαφυ παντοφλιτσα και αχνιστο τιλιο ξέχασες να βάλεις στην εικόνα
Δεν έχω βρει ακόμα παντόφλα με τις κατάλληλες προδιαγραφές ασφαλείας. Επιφυλάσσομαι.
Αχνιστό τίλιο βάζω στον υδροσακο. Η επιδερμίδα μου δεν θα ενυδατωθεί μόνη της.
taisteal
05/01/2025, 21:05
Κάποιοι μας έβγαλαν φωτογραφία την ιερή ώρα της μάσας αλλά δεν τις βάζουν εδώ
Γιααα φτιάξτε το λίγο
navarxos
05/01/2025, 21:14
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια.Βάλτε καμία φωτό τα μεζεκλικια γιατί έχω χρόνια να πάω από κει και ας είμαι 1/2 ώρα μακριά .
sanctusan
05/01/2025, 22:38
Μπράβο μπράβο!!!
Θέλουμε και φωτογραφίες από το Χάνι!!!
Εγώ υλικό από αύριο... (οχι ότι έχω πολύ πράμα...)
Γυρίσαμε σπιτι σήμερα στις 20:30.
Μαζέψαμε τα παιδιά, μέχρι να τα βάλουμε για ύπνο κλπ πήγε 10...
Τώρα ψάχνω να φάω...
harris_x
05/01/2025, 23:19
459259
459255
459256
harris_x
05/01/2025, 23:22
Στο Γαλαξίδι
459257
459258
ratamahatta
06/01/2025, 11:17
Πάντα τέτοια κ καλύτερα εύχομαι για το 2025 , άντε και στα δικά μας στις επόμενες βόλτες
dumutrus
06/01/2025, 21:10
Και στα επόμενα παιδία πάντα τέτοια :beer:.
Πάντα τέτοια, θα ακολουθήσω κι εγώ σε τρία βόλτα μόλις στρώσει ο καιρός από κρύο....
Εν τω μεταξύ, το ύφος του Γενικού δερβέναγα....:p
Γαυρε ο κώλος σου ζητάει ευρωπέηκο και δεν το ξέρεις. :lol:
Αθήνα και εγώ πριν λίγο, δεν πιστεύω να έφαγε κανενας οτι έκανα Αντίρριο-Αθήνα σε 1.5 ώρα αν και κανείς από οτι είδα δεν το σχολίασε.:p
Το πατρικό βάση είναι και αυτό σύμφωνα με το νόμο, έκανα ιδιαίτερα χτες στο τραπέζι.!
Θα ανεβάσω ένα μικρό βιντεακι μιας και αυτή τη φορά η ινστα360 δεν έχασε υλικό παραδοξως, άλλη μια φορά θενξ σε όλους όπως και τρελό ρισπέκτ στις συνεπιβάτιδες που δεν κάναν ούτε παράπονο παρότι υπήρχαν δύσκολα σημεία με κακό οδόστρωμα.
Χρωστάω κέρασμα δεν ξεχνώ, οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα σας βγάλω για πλιγούρι αγγουριού με σόγια που πιστεύω αρεσουν σε όλους.
η αλήθεια είναι οτι με τρόμαξες που το διάβασα. λεω δεν μπορει ρε φίλε καπου θα έχω χάσει επεισόδια. τελικά τι έκανες μετά την Ναυπακτο?
μερικά σκορπια από τη φάση:
σε διασταύρωση οξω από τη Θήβα:
-"χάρη τα δύο τσιες που το κόψαν ίσα, ήταν δικοί μας;"
- κοιτάζει πάνω και αρχίζει κάτι ακατάληπτα,πιθαβολογω καντήλια. :lol:
-...πα να τους μασω, συνεχατε εσείς.
2 τσιες?????????/γκρρρρρρρρρρρρ...... απλα υπαρχουν χιλιάδες δρομοι να πας αρβανιτσα και διαλέξαμε το πιο περπατημένο πριν μας επαναφερει ο γαυρος στην τάξη
στα 1α διόδια μπήκατε στους αυτ.πωλητές και είδα οτι και τους 2 σας χρέωσε κατ.2 (αυτοκίνητα). στα επόμενα είδα οτι χρέωσε κανονικα...μετα...........ε καλα οκ δεν εχω και απάτσι (ατακα απο Gone in 60 sec) δεν ξερω τι κάνατε....σας εχασα όλους
@Μιχαλακη. Θα το φας το κεφάλι σου με τον ποιητικό οίστρο που έχεις
Αν και πονάνε ακόμα τα κωλομέρια μου από την Βιένη Σαλτσμπουργκ, ζήλεψα. Χαρουλη εννοείται κανονίζεις τώρα κοντά κάτι άλλο αλλιώς θα πάρω μπουλμοντ και θα πάμε να θερισουμε.
Και στην επόμενη
o_gavros
07/01/2025, 07:43
2 τσιες?????????/γκρρρρρρρρρρρρ...... απλα υπαρχουν χιλιάδες δρομοι να πας αρβανιτσα και διαλέξαμε το πιο περπατημένο πριν μας επαναφερει ο γαυρος στην τάξη
όλα τα μαστοδοντα από μακριά, τσιεσοφέρνουν :bawl:
τημ νεηκεντ μόνο!
η βόλτα τα είχε όλα. ωραία διαδρομή -παρέα-φαγητό και ιδανικό καιρό. το μόνο που δεν είχε απο μέρους μου ηταν οργάνωση.
δεν είχα δει χάρτη ούτε έβαλα διαδρομή στο gps και γ αυτο 2 φορές εστριψα ή δεν έστριψα μαζι με τους άλλους.
επειδή το αποφάσισα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή απλά εστειλα μήνυμα στον Χαρη (αυτον με το χ,όχι τονα άλλον με τα κοπς κλπ)και έκλεισα το ραντεβού. εννοείται μετά δεν μου κολούσε υπνος γτ έπρεπε το πρωί να οργανωθώ για να είμαι στο ραντεβου στο 1ο πάρκινγκ της ΠΕΟΑΘ. ξύπνησα στις 4, στις 6 και τελικα στις 7. ετοιμάστηκα, εφυγα με το αυτοκίνητο να πάω στο πάρκινγκ να πάρω την μηχανή και 8 παρα 10 ημουν στο πλυντήριο. φανταστείτε τι έπαθαν αυτοι που με την τσίμπλα στο μάτι τους ζητούσα να μου ρίξουν απλά λίγο νερό να φύγει η λάσπη απο την προηγ. εξόρμηση.
ήπια το εσπρεσσάκι μου και ανηφόρησα για το σημείο 0. εκεί βρήκα μία παρέα με ΚΤΜ CRF 4 ατομα τους καλημέρισα μήπως ηταν και αυτοί δικοί μας αλλά δεν, αν και πηγαίναν Γραβιά όπως μου είπαν.
μετά εφτασε ενα GS δικό μας οπως κατάλαβα όταν εφτασε το γκρουπ με τον οποίο προφανως δεν ανταλλάξαμε κουβέντα μεχρι τότε .
η διαδρομή ωραία ποτε δεν είχα στρίψει απο την συγκεκριμένη έξοδο για Δομβραινα. τα υολοιπα ηταν γνωστά μεχρι Γαλαξείδι.
στο Χανι ολα μια χαρα απο διαδρομή μέχρι και φαγητό ( αν και οι παλιότεροι είπαν οτι μάλλον έχει χάσει λίγη από την αιγλη του παρελθόντος).
ο καιρός μεγάλο στοίχημα που εν τέλει κερδήθηκε καθώς είχε συννεφιά και ηταν ζεστός 10-16 βαθμούς.
το παρεάκι στο καφεδάκι στο Γαλαξείδι κομπλέ πολύ κέφι το οποίο εδωσε ρέστα αργότερα στο Χάνι. η επιστροφή άνετη με χώρο για να αδειάσει το μυαλό.
καποια στιγμή στην εθνική έχασα και τους πίσω και τους εμπρός και επέστρεψα στην βάση μου οδηγώντας με τα δικά μου όρια...
ηταν πανέμορφα.... δεν χορταίνω να βολτάρω μάλλον
συγχαρητήρια στος εμπνευστές
sapila racing
07/01/2025, 08:01
Μπραβο μαγκες, πολυ ωραια βόλτα κάνατε παλι! :beer:
asxetost
07/01/2025, 08:30
η αλήθεια είναι οτι με τρόμαξες που το διάβασα. λεω δεν μπορει ρε φίλε καπου θα έχω χάσει επεισόδια. τελικά τι έκανες μετά την Ναυπακτο?
Μπήκα στη shell 50 μ παρακάτω απο κεί που σπάσαμε για να συμπληρώσω λάδια και πήρα δρόμο.
Ολα καλά :p:beer:
όλα τα μαστοδοντα από μακριά, τσιεσοφέρνουν :bawl:
τημ νεηκεντ μόνο!
:rockon::a30: