PDA

View Full Version : Σκέψεις.....

Σελίδες : [1] 2 3 4

Bowleno
09/07/2025, 18:12
Καλησπέρα στην παρέα....
Εδώ και κάποιες μέρες με έχουν ζώσει τα φίδια (σκέψεις) να το κάνω η όχι.....;

Όπως κάποιοι θα γνωρίζετε, ΠΑΝΤΑ στην απόκτηση κάποιας μοτό η όχι, παίζουν για μένα 3 ερωτήσεις προς τον εαυτό μου, αν οι απαντήσεις στις 2 από τις 3 είναι ναι, προχωρώ στην απόκτησή της, αλλιώς....

1) την χρειάζομαι;
2) μπορώ να την αγοράσω;
3) μπορώ να την συντηρήσω;

Μέχρι πρότινος, η απάντηση στις 2 πρώτες ήταν ΟΧΙ οπότε.....
Πλέον έχει μείνει μόνο η πρώτη με κατηγορηματικό ΟΧΙ....

Έστω οριακά, παίρνω κασέρι το μοντέλο που με έχει μπριζώσει (όχι, ΔΕΝ είναι το σώβρακο, δεν το φτάνω αλλά και δεν με έλκει πλέον για συγκεκριμένους λόγους)
Δίνοντας φυσικά και το AC.
ΠΟΥ σκαλώνω; το AC καλύπτει τις ανάγκες μου, (commuting, χαλαρές μοναχικές βόλτες και καμιά ετήσια) έχει αποδειχθεί λίρα 100, δεν ζητάει τίποτα,
Δεν βρίσκω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο να το δώσω.
Από την άλλη, εχθρός του καλού, το καλύτερο και το γουστάρω απίστευτα ρε γμτ.....

Για πείτε γνώμες...

basilis_k6
09/07/2025, 18:16
Ξεχασες να μας πεις το μοντελο

Bowleno
09/07/2025, 18:33

Καθόλου δεν το ξέχασα :D

Το μόνο που θα πω, μεγαλύτερα κυβικά. (αλλιώς γιατί να το αλλάξω....)

katsar
09/07/2025, 18:35
το γουστάρω απίστευτα ρε γμτ.....

Για πείτε γνώμες...

'Αρα την χρειάζεσαι και ο λόγος είναι πραγματικός.
Σίγουρα θα μπορείς να την συντηρήσεις έστω και με μεγαλύτερο κόστος,τα σέρβις του 500 σου δεν τα λες και πενταροδεκάρες έτσι και αλλιώς εκτός και αν αναφέρεσαι σε ζημιές.
στο 2)εσύ ξέρεις
Επίσης δεν είσαι πιτσιρίκος, τα καλά χρόνια στερεύουν όσο πάει,το αξίζεις.
'Αποψη μου πάντα .

bulmont
09/07/2025, 18:36

Καθόλου δεν το ξέχασα......

463590

panos_zip
09/07/2025, 18:37
https://youtu.be/DdWwyIKsPtE?si=qGllMCs72hzFgayV

:D

karellen
09/07/2025, 18:53
Μήτσο αφού σου μπήκαν τα φίδια πάρε το άλλο ASAP.

ΠΟΥ σκαλώνω; το AC καλύπτει τις ανάγκες μου, (commuting, χαλαρές μοναχικές βόλτες και καμιά ετήσια) έχει αποδειχθεί λίρα 100, δεν ζητάει τίποτα,

Δώστο.Δεν σε φτιάχνει πλέον.

STF
09/07/2025, 19:05
Καλησπέρα στην παρέα....

Όπως κάποιοι θα γνωρίζετε, ΠΑΝΤΑ στην απόκτηση κάποιας μοτό η όχι, παίζουν για μένα 3 ερωτήσεις προς τον εαυτό μου, αν οι απαντήσεις στις 2 από τις 3 είναι ναι, προχωρώ στην απόκτησή της, αλλιώς....

1) την χρειάζομαι;
2) μπορώ να την αγοράσω;

Έστω οριακά, παίρνω κασέρι το μοντέλο που με έχει μπριζώσει (όχι, ΔΕΝ είναι το σώβρακο, δεν το φτάνω αλλά και δεν με έλκει πλέον για συγκεκριμένους λόγους)
Από την άλλη, εχθρός του καλού, το καλύτερο και το γουστάρω απίστευτα ρε γμτ.....

Για πείτε γνώμες...

Γιατί η ζωή κυλάει και περνάει σαν το νεράκι. Αν δεν είναι εις βάρος της καθημερινότητας σας και κανενός που είναι υπό την προστασία σου το παίρνεις εχθές. Έχεις κάνει πολλούς συμβιβασμούς, το δικαιούσαι. Αν ισχύουν τα προαναφερθέντα θα πρέπει να απαντήσεις ένα άλλο ερώτημα: "και γιατί όχι;"

doctoras
09/07/2025, 19:28
Καλησπέρα στην παρέα....

1) την χρειάζομαι;
2) μπορώ να την αγοράσω;

Για πείτε γνώμες...

Γειά σου Μήτσο

αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για street ή sport twin 900. Μη το βλέπεις σε καινούργιο δεν το χρειάζεσαι, μονο σε μεταχειρισμένο είναι μια χαρά και μπορείς να βρεις με λίγα χλμ 900ρια 2017-2021
Αν πιάνει για να φύγει εύκολα ένα 4ρι το voge βάζεις και ενα 3ρι πάνω και βρίσκεις άνετα
Επίσης ίδιο μηχανάκι σε πιο παλιό 2010-2015 bonneville 900 ή και κανα kawa W800 πάντα προσεγμένα απο πρώτο κάτοχο

Συντήρηση αν καταπιάνεσαι στα βασικά θα είσαι πολύ κομπλέ τα ίδια με το voge

Αφού σου αρέσει το στύλ θεωρώ αξίζει και απο αυτό που έχεις είναι σίγουρη αναβάθμιση σε ποιότητα κύλισης

grinderx
09/07/2025, 20:37
Για δικύλινδρο ή τετρακύλινδρο 900άρι μιλάμε;

Nostradamus
09/07/2025, 20:51
Παρ'το Δημήτρη. Αφού μπορείς, παρ'το χθες...

Bowleno
10/07/2025, 00:40
'Αρα την χρειάζεσαι και ο λόγος είναι πραγματικός.
Σίγουρα θα μπορείς να την συντηρήσεις έστω και με μεγαλύτερο κόστος,τα σέρβις του 500 σου δεν τα λες και πενταροδεκάρες έτσι και αλλιώς εκτός και αν αναφέρεσαι σε ζημιές.
στο 2)εσύ ξέρεις
Επίσης δεν είσαι πιτσιρίκος, τα καλά χρόνια στερεύουν όσο πάει,το αξίζεις.
'Αποψη μου πάντα .

Ουστ ρε που θα με πεις γέρο :moutza::lol:

Πέρα από την πλάκα, άδικο δεν έχεις.....

463590

Τιναφτή ρε;;;; δεν είπα ΔΕΝ αφορά σώβρακο;;; :cry:

Μήτσο αφού σου μπήκαν τα φίδια πάρε το άλλο ASAP.

Δώστο.Δεν σε φτιάχνει πλέον.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι, μπαγάσα!

Bowleno
10/07/2025, 00:47
Γειά σου Μήτσο

αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για street ή sport twin 900. Μη το βλέπεις σε καινούργιο δεν το χρειάζεσαι, μονο σε μεταχειρισμένο είναι μια χαρά και μπορείς να βρεις με λίγα χλμ 900ρια 2017-2021
Αν πιάνει για να φύγει εύκολα ένα 4ρι το voge βάζεις και ενα 3ρι πάνω και βρίσκεις άνετα
Επίσης ίδιο μηχανάκι σε πιο παλιό 2010-2015 bonneville 900 ή και κανα kawa W800 πάντα προσεγμένα απο πρώτο κάτοχο

Συντήρηση αν καταπιάνεσαι στα βασικά θα είσαι πολύ κομπλέ τα ίδια με το voge

Αφού σου αρέσει το στύλ θεωρώ αξίζει και απο αυτό που έχεις είναι σίγουρη αναβάθμιση σε ποιότητα κύλισης

Να πω την αμαρτία μου, προτιμώ κούτα, να ξέρω τα τι και πως.

Για δικύλινδρο ή τετρακύλινδρο 900άρι μιλάμε;

Δεν είναι επί του παρόντος ακόμα....:D
Τι, μόνο ο Blitz θα σας κάνει νάζια; :p

Παρ'το Δημήτρη. Αφού μπορείς, παρ'το χθες...

Όποια κίνηση γίνει, θα γίνει γύρω στα τέλη Οκτώβρη....

rex4539
10/07/2025, 06:24
Απ'τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνω πως τα λεφτά τα μαζεύεις ακόμα και δεν σου περισσεύουν.

Αν πχ. μια πιθανή απώλεια του νέου μοντέλου θα επηρεάσει το οικονομικό σου μέλλον, θα σου έλεγα μην το κάνεις.

Εδώ προφανώς μιλάει το συναίσθημα και σε καταλαβαίνω. Αν αυτό που έχεις δεν σου προκαλεί (έστω και κάποιες) συγκινήσεις, υπάρχει θέμα :p

Προφανώς, η απόφαση είναι δική σου.

Bowleno
10/07/2025, 08:17
Απ'τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνω πως τα λεφτά τα μαζεύεις ακόμα και δεν σου περισσεύουν.

Αν πχ. μια πιθανή απώλεια του νέου μοντέλου θα επηρεάσει το οικονομικό σου μέλλον, θα σου έλεγα μην το κάνεις.

Εδώ προφανώς μιλάει το συναίσθημα και σε καταλαβαίνω. Αν αυτό που έχεις δεν σου προκαλεί (έστω και κάποιες) συγκινήσεις, υπάρχει θέμα :p

Προφανώς, η απόφαση είναι δική σου.

Απώλεια λέγοντας, προφανώς εννοείς την κλοπή, οκ, αυτό το ρίσκο υπάρχει πάντα όχι στον ίδιο βαθμό σε όλα αλλά υπάρχει και είναι κάτι που όλοι το έχουμε αποδεχθεί.
Κοιτάμε να φυλαγόμαστε όσο μπορούμε.
Οικονομικό μέλλον λέγοντας; πλέον συνταξιούχος είμαι, δεν είναι δηλαδή αύριο-μεθαύριο να μείνω χωρίς δουλειά και να τραβάω τα μάλα, διάβασε τούτο δω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159255&highlight=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC+%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9+%CF%8C%CF%87%CE%B9+%CE%BC%CE %B7) και θα καταλάβεις....
Και, ακριβώς αυτό που λες, δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση, είναι μεν όμορφο αλλά μέχρι εκεί.
Τι να την κάνεις την πανέμορφη γκόμενα αν στο κρεβάτι είναι....κούτσουρο; :p
Δεν παραπονιέμαι, ήξερα καλά τι έπαιρνα.

doctoras
10/07/2025, 09:15
για να μιλήσουν τα παράδειγματα, αντί για την οικονομική υπέρβαση για καινούργιο (αν είσαι τσιμα-τσίμα, αν δεν είσαι μεγιά σου και χαρά σου)
θα πήγαινα σε αυτό (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45242677-triumph-speed-twin) αφου αποδειχθεί στον τυπικό έλεγχο οτι είναι έτσι όπως φαίνεται έκλεισα και έφυγα και τα 3000 παραπάνω χιλιάρικα που θέλει το καινούργιο τα κάνω σουβλάκια

Bowleno
10/07/2025, 11:12
για να μιλήσουν τα παράδειγματα, αντί για την οικονομική υπέρβαση για καινούργιο (αν είσαι τσιμα-τσίμα, αν δεν είσαι μεγιά σου και χαρά σου)
θα πήγαινα σε αυτό (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45242677-triumph-speed-twin) αφου αποδειχθεί στον τυπικό έλεγχο οτι είναι έτσι όπως φαίνεται έκλεισα και έφυγα και τα 3000 παραπάνω χιλιάρικα που θέλει το καινούργιο τα κάνω σουβλάκια

Φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά δεν διαβάζεις και θα σε μαλώσω:p
Το σώβρακο βγήκε εκτός για έναν σημαντικό λόγο: βγάζει πολλή ζέστη! Πολλή όμως...
Και πάω για Ιάπωνα..:D

grinderx
10/07/2025, 11:30
Z900RS δηλαδή :)

harris_x
10/07/2025, 11:40
Το σώβρακο βγήκε εκτός για έναν σημαντικό λόγο: βγάζει πολλή ζέστη! Πολλή όμως...

όπως και να 'χει πάρε κάτι που να έχει φρένα, το boneville δεν έχει.

giorgosb
10/07/2025, 11:46
Προχώρα Δημήτριε.. Με το καλό ότι αποφασίσεις..

Είμαστε για XSR700, CB650R, Z650RS ή κάτι πιο δυνατό;

motojojo
10/07/2025, 12:00
όπως και να 'χει πάρε κάτι που να έχει φρένα, το boneville δεν έχει.

Τι να τα κάνει τα φρένα; Αφού δεν τρέχει!

Το σουτζουκ κεφτε ξεχασες!

zephyr1
10/07/2025, 12:04
Δεν είναι επί του παρόντος ακόμα....:D
Τι, μόνο ο Blitz θα σας κάνει νάζια; :p

Έπαθες BLiTzER δηλαδή.

Nitse3
10/07/2025, 12:46

Αυτά μείναν και το sv650

doctoras
10/07/2025, 13:19

Βγάζει όση ζέστη βγάζουν και τα υπολοιπα πιο σύγχρονα μεσάια τρικύλινδρα τετρακύλινδρα

δες και το w800 έχει ενα ενδιαφέρον (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/47494705-kawasaki-w-800)

harris_x
10/07/2025, 13:26
Στη θέση σου θα έπαιρνα το Trident 660

grinderx
10/07/2025, 13:46
Στη θέση σου θα έπαιρνα το Trident 660
:a013:

KostasRS
10/07/2025, 13:46
Επίσης δεν είσαι πιτσιρίκος, τα καλά χρόνια στερεύουν όσο πάει, το αξίζεις.
'Αποψη μου πάντα .

SV650
XSR700
Z650RS
GSX-8TT

Με το καλό ότι αποφασίσεις.

Μην αφήνεις τίποτα για μετά.......

patsavour
10/07/2025, 14:21
Αν είναι για την ζέστη οτιδήποτε πάρεις με 50-100% παραπάνω άλογα απ' αυτό που έχεις ,πάλι ζεστη θα βγάζει.Οποτε μπρος γκρεμός (βαρεμαρα ,ανάγκη για αλλαγή,συναίσθημα) και πίσω ρεμα (αυξημενα εξοδα,μικρή ουσιαστικη διάφορα στην πραγματική μοτοδυκλετιστικη σου πραγματικότητα,ρίσκο μεταχειρισμενου,ρίσκο αποτυχημενης αγορας εν σχεσει μ αυτά που περιμένεις).
Its up to you.

Bowleno
10/07/2025, 14:27
Ας δώσω και ένα στοιχείο:
Αυτό που μου έχει γυαλίσει, βρίσκεται μέσα σε όσα έχουν αναφερθεί :D
Εκτός του σώβρακου, όπως είπαμε.

harris_x
10/07/2025, 14:29
Ας δώσω και ένα στοιχείο:
Αυτό που μου έχει γυαλίσει, βρίσκεται μέσα σε όσα έχουν αναφερθεί :D
Εκτός του σώβρακου, όπως είπαμε.
Αν είναι εκτός Triumph, μαλακία θα πάρεις πάλι οπότε ό,τι και να 'ναι, στα @@ μας.

patsavour
10/07/2025, 14:29
Έλα μην μπλιτσεριζεις.Πες μας για να σου πούμε.

Creeper
10/07/2025, 14:37
Αφού θέλεις μια ανανεωσούλα μην το αφήνεις, από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει καν αντίβαρο στη ζυγαριά σε σχέση με τη χαρά και την απόλαυση στις βόλτες που θα σου δώσει το καινούριο πράγμα. Και αυτά είναι ανάγκες, έχουμε φτάσει στο σημείο να νιώθουμε ενοχές αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας να περνάμε όμορφα..-σκίζει σουτιέν.
Ως πότε αδέρφια!?

Bowleno
10/07/2025, 14:41
Αν είναι εκτός Triumph, μαλακία θα πάρεις πάλι οπότε ό,τι και να 'ναι, στα @@ μας.

Ε, πάρε κι εσύ 2 να σου βρίσκονται:moutza::moutza:

Έλα μην μπλιτσεριζεις.Πες μας για να σου πούμε.

Άντε να το πάρει το ποτάμι....
Μου έχει κάτσει άσχημα το GSX-8TT...
Αναμένω και σε τι τιμή θα έρθει...

harris_x
10/07/2025, 14:45

:yuck::yuck::yuck::yuck::yuck:

Taz
10/07/2025, 14:46

Αν κρίνω από την τιμή UK υπολόγισε 12,5 με 13Κ

teogtp
10/07/2025, 14:53
Καλησπέρα στην παρέα....

1) την χρειάζομαι;
2) μπορώ να την αγοράσω;

Για πείτε γνώμες...

Μηχανακι θα παρεις ή κλιματιστικό;
:lol:

taisteal
10/07/2025, 14:55
463609

giorgosb
10/07/2025, 14:55

Στο 11αρι+ πιστεύω σίγουρα..

Επίσης, δεν θα του πηγαίνει η βαλίτσα πίσω :p

Bowleno
10/07/2025, 14:57
:yuck::yuck::yuck::yuck::yuck:

Ενώ το predator που έχεις σφύζει από ομορφιά...

Bowleno
10/07/2025, 15:00
Αν κρίνω από την τιμή UK υπολόγισε 12,5 με 13Κ

Θα δείξει... Μέχρι 10-10,5 για παραπάνω δεν παίζει η τσέπη, θα μείνω αυτού που βρίσκομαι.

Στο 11αρι+ πιστεύω σίγουρα..

Επίσης, δεν θα του πηγαίνει η βαλίτσα πίσω :p

Ούτε στο AC πηγαίνει αλλά..... Μπήκε!
Ε, θα μπει κι εκεί ΑΝ τελικά καταφέρω να το πάρω

harris_x
10/07/2025, 15:05
Αμάν αυτοι οι ΓιαπωΡνέζοι, όλο πρωτότυπες ιδέες είναι... :bawl:

463610

motojojo
10/07/2025, 15:22
9Κ εχει το απλο 8αρι, 12.5 το ρετρο;
Εγώ για μαξ 10 το κοβω. Και συνηθως κάπως έτσι πάει, το ρετρό 7-8 κατοσταρικα επάνω από το απλό.

Από σουτιενακι εκτός από το 660 και το 400 είναι πολύ ωραίο, ειδικά το scrambler.

Nitse3
10/07/2025, 15:37
Αυτό θα έλεγα μόλις, θα αφήσεις τον Κινέζο που έχει τάμπλετ και traction και θα πας στα γιαπωνέζικα με τα αναλογικά, τις lcd και το ψωροabs; Αλλά τελικά εσύ πας για τη suzukara.

Έχε υπόψη ότι για τον κινητήρα αυτό της Σουζούκι τον 800 φορεμένο στο v strom έχουν ακουστεί παράπονα για υπερβολική ζέστη.

patsavour
10/07/2025, 15:38
Την γνώμη μου στην είπα προηγουμένως.Για μένα ούτε σαν ομορφιά,ούτε σαν αναβάθμιση αξίζει στα λεφτά που θαρθει,εν σχέσει με αυτό που έχεις.Βεβαια περί ορέξεως σουτζουκοπιττα.Αν μουλεγες άλλη κατηγορία μηχανής όπως μια Τούρινγκ,Σπορτ Τούρινγκ,η μεγάλη τύπου adventure τότε ίσως ναι.Αλλα από γυμνό να πας σε γυμνό , και μάλιστα copy paste του δικού σου , δεν θα πήγαινα.Αν όμως σ' αρέσει και δεν μπορείς να κλείσεις μάτι το βράδυ τότε προχωρά ,σε θέλει όλη η χώρα.
Καλορίζικο.

grinderx
10/07/2025, 15:52
Αναμένω και σε τι τιμή θα έρθει...GSX-8TT
Ανεμενόμενο. Ή το καινούργιο GSX-8T/GSX-8TT θα ζαχάρωνες ή το Ζ650/900RS :)

Αν και φαν των στρογγυλοφάναρων, το νέο Suzuki δε με πολυψήνει. Ο καθένας ότι γουστάρει βέβαια.

:lol: :lol:

Creeper
10/07/2025, 15:56
Copy paste δεν ξέρω, αν λάβεις υπόψιν τα διπλάσια άλογα και αντίστοιχα ροπή, μια διαφορά θα την έχει!

katsar
10/07/2025, 16:18
Εμένα με αρέσει κ.bowler ,με το τετράγωνο μασκακι είναι
μπιμπελό.

PSHLOUKOS
10/07/2025, 16:18
Μιλάμε για μηχανή οπότε η λογική και η πρακτικότητα περνάνε σε δεύτερη μοίρα κατα την γνώμη ΜΟΥ.

Κι εγώ πήρα μηχανάκι που δεν γουσταρα με βάση την λογική και την πρακτικότητα και πλέον δεν έχω καν όρεξη για βόλτα και ολη μέρα είμαι στο car.gr, οπότε ποιο το νόημα.

Πάρε αυτό που γουστάρεις και θα σε σηκώνει απο τον καναπέ και θα σου βάζει το κλειδί στο χέρι.
Το αν αξίζει με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή και το τι αλλο θα μπορούσες να πάρεις με τα ίδια λεφτά τα θεωρώ ανούσια.

Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις να σκας τα δουλεμένα σου λεφτά, να παίρνεις ένα μηχανάκι και να σκάει δίπλα σου στο φανάρι αυτό που γούσταρες και να ζηλεύεις τον διπλανό.

Όταν κάνεις λίστα με τους λόγους που βγάζει νόημα να κρατήσεις τη μηχανή σου νομίζω έχει ήδη έρθει η ώρα για αλλαγή.

Υ.Γ.: Μιλάμε για μηχανή για καύλα και όχι για εργαλείο.

harris_x
10/07/2025, 16:25

Εννοείται!

Και παν'απ'όλα δεν είναι ΓιαπωΡνέζικο μια κοψιά με όλα :smokin:

463611

harris_x
10/07/2025, 16:26
Μιλάμε για μηχανή οπότε η λογική και η πρακτικότητα περνάνε σε δεύτερη μοίρα κατα την γνώμη ΜΟΥ.

Κι εγώ πήρα μηχανάκι που δεν γουσταρα με βάση την λογική και την πρακτικότητα και πλέον δεν έχω καν όρεξη για βόλτα και ολη μέρα είμαι στο car.gr, οπότε ποιο το νόημα.

Πάρε αυτό που γουστάρεις και θα σε σηκώνει απο τον καναπέ και θα σου βάζει το κλειδί στο χέρι.
Το αν αξίζει με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή και το τι αλλο θα μπορούσες να πάρεις με τα ίδια λεφτά τα θεωρώ ανούσια.

Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις να σκας τα δουλεμένα σου λεφτά, να παίρνεις ένα μηχανάκι και να σκάει δίπλα σου στο φανάρι αυτό που γούσταρες και να ζηλεύεις τον διπλανό.

Όταν κάνεις λίστα με τους λόγους που βγάζει νόημα να κρατήσεις τη μηχανή σου νομίζω έχει ήδη έρθει η ώρα για αλλαγή.

:beer::beer::beer:

taisteal
10/07/2025, 19:16
Την γνώμη μου στην είπα προηγουμένως.Για μένα ούτε σαν ομορφιά,ούτε σαν αναβάθμιση αξίζει στα λεφτά που θαρθει,εν σχέσει με αυτό που έχεις.Βεβαια περί ορέξεως σουτζουκοπιττα.Αν μουλεγες άλλη κατηγορία μηχανής όπως μια Τούρινγκ,Σπορτ Τούρινγκ,η μεγάλη τύπου adventure τότε ίσως ναι.Αλλα από γυμνό να πας σε γυμνό , και μάλιστα copy paste του δικού σου , δεν θα πήγαινα.Αν όμως σ' αρέσει και δεν μπορείς να κλείσεις μάτι το βράδυ τότε προχωρά ,σε θέλει όλη η χώρα.
Καλορίζικο.

Αυτό που λες είναι τουλάχιστον αστείο.
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε κανένα επίπεδο.

Bowleno
10/07/2025, 19:58

Έτσι ακριβώς....:beer:

doctoras
10/07/2025, 21:21
463614
και τα 2 κουκλάκια ζωγραφιστά είναι ασυζητητι και καλορίζικα, αλλά είναι sport naked - retro look

όπως όλα αυτά σχετικά με την κατηγορία που προτείνουν τα παλικάρια παραπάνω

εγώ το πάω αλλού... κάτι να ρολάρει, δικύλινδρο, να έχει φουσκωμένες χαμηλομεσαίες, αγχολυτικό, με αργά γεωμετρικά χαρακτηριστικά, και επειδή μας είχες πει παλαιότερα για το street twin λέω όπα έδεσε..αλλά τελικά μάλλον είμαι μονος ενδιαφερόμενος σε αυτές τις κατηγορίες

*MHO ενα γενικότερο προσωπικό σχόλιο, για να γίνεις ρετρο, δεν αρκεί μονο ενα στρογγυλο φανάρι και μερικές αισθητικές πινελιές, χρειάζεται και η μηχανολογία να το εξομοιώσει για να έρθεις λίγο εκεί κοντά αισθησιακά στην μηχανή του χρόνου

:wave2:

stefanos
10/07/2025, 22:02
Εάν αυτό που σχεδιάζεις να πάρεις σε εξυπηρετεί σε αυτά που κάνεις, εξίσου με αυτό που έχεις με γειά.
Βόλτες και εκδρομές δεν βλέπω πρόβλημα σε κάτι μεγαλύτερο, αντίθετα.
Μένει το commuting, αλλά εφόσον παίζει σύνταξη και να αργήσεις λίγο στην κίνηση δεν τρέχει και τίποτα.
Προσωπικά δεν θα το σκεπτόμουν.

Bowleno
10/07/2025, 22:41
Εάν αυτό που σχεδιάζεις να πάρεις σε εξυπηρετεί σε αυτά που κάνεις, εξίσου με αυτό που έχεις με γειά.
Βόλτες και εκδρομές δεν βλέπω πρόβλημα σε κάτι μεγαλύτερο, αντίθετα.
Μένει το commuting, αλλά εφόσον παίζει σύνταξη και να αργήσεις λίγο στην κίνηση δεν τρέχει και τίποτα.
Προσωπικά δεν θα το σκεπτόμουν.

Ακριβώς όπως τα είπες είναι, αργόσχολος μέχρι πετάνει που λέει μια ψυχή δω μέσα.....
Όλα θα εξαρτηθούν άμα τη έλευση του μοντέλου, τα τεστ δεν τα πολυπαίρνω σοβαρά, να το δω από κοντά, να το καβαλήσω και κυρίως που θα κυμανθεί η τιμολόγησή τους.
Άμα επιβεβαιωθούν οι πιο πάνω Κασσάνδρες (:moutza: τους) περί 12+ χιλιάρικα, θα κοιτάξω αλλού....που; θα το δούμε τότε....

patsavour
10/07/2025, 23:16

Είδες;;προσφέρω γέλιο στο φόρουμ.κατι είναι κι αυτό.Τα υπόλοιπα νομίζω ότι τα ανελυσα.Για οποιον κατάλαβε.Στο κάτω κάτω δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσει κάποιος.Ο αγοραστής θα αποφασίσει στο τέλος.Μακαρι να πάρει την σωστή για αυτόν απόφαση.Οπως και ναχει ,ναναι καλοφαγωτο,που λένε και στο χωριό μου.

stefanos
11/07/2025, 09:55
Ακριβώς όπως τα είπες είναι, αργόσχολος μέχρι πετάνει που λέει μια ψυχή δω μέσα.....
Όλα θα εξαρτηθούν άμα τη έλευση του μοντέλου, τα τεστ δεν τα πολυπαίρνω σοβαρά, να το δω από κοντά, να το καβαλήσω και κυρίως που θα κυμανθεί η τιμολόγησή τους.
Άμα επιβεβαιωθούν οι πιο πάνω Κασσάνδρες (:moutza: τους) περί 12+ χιλιάρικα, θα κοιτάξω αλλού....που; θα το δούμε τότε....

Πάντως για τη χρήση σου θα έπαιρνα κάτι τουριστικότερο (και θα πάρω, απλά έχω καιρό μέχρι τα 67 αν φτάσω). Ωραία η καύλα και η ομορφιά αλλά θα σε περιορίσει στη χρήση που πρέπει να κάνεις (μεγάλες άνετες βόλτες).

harris_x
11/07/2025, 13:17
463614
και τα 2 κουκλάκια ζωγραφιστά είναι ασυζητητι και καλορίζικα, αλλά είναι sport naked - retro look

όπως όλα αυτά σχετικά με την κατηγορία που προτείνουν τα παλικάρια παραπάνω

εγώ το πάω αλλού... κάτι να ρολάρει, δικύλινδρο, να έχει φουσκωμένες χαμηλομεσαίες, αγχολυτικό, με αργά γεωμετρικά χαρακτηριστικά, και επειδή μας είχες πει παλαιότερα για το street twin λέω όπα έδεσε..αλλά τελικά μάλλον είμαι μονος ενδιαφερόμενος σε αυτές τις κατηγορίες

*MHO ενα γενικότερο προσωπικό σχόλιο, για να γίνεις ρετρο, δεν αρκεί μονο ενα στρογγυλο φανάρι και μερικές αισθητικές πινελιές, χρειάζεται και η μηχανολογία να το εξομοιώσει για να έρθεις λίγο εκεί κοντά αισθησιακά στην μηχανή του χρόνου

:wave2:

Τέλειo είναι!

Ειδικά για το Μήτσο! Θα βάλει και μια μπαγκαζιέρα πίσω και γινεί υπέροχο :bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

Μήτσε άντε πάρε κανα σκούτερ ή μείνε με το κινέζικο έκτρωμα :tooth:

motojojo
11/07/2025, 14:08
Η λογική λέει ΟΧΙ.

Το συναισθημα εδώ περιορίζεται μόνο στο "μου αρέσει πολυ". Για μένα δεν ειναι αρκετό. Είναι σημαντικό δε λέω, αλλά όχι αρκετό.
Θα πηγαινεις πιο γρήγορα; Όχι.
Πιο μακρυα; Όχι.
Θα το φορτώνεις περισσότερο; Όχι.
Θα κάνεις κάτι παραπάνω; Όχι.

Γενικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από μια όμορφη μηχανή. Ότι κάνεις με το βοτζ θα κάνεις και με το σουζουκι αλλά με περισσότερη βενζίνη. Και αυτό θα το καταλάβεις όταν περάσει η χαρά της ικανοποίησης ότι πήρες κάτι ομορφο, γιατί κατά τα άλλα ένα ακόμη μηχανακι της σειράς είναι.
Γιατί αντικειμενικά τώρα, μπορεί να είναι οικονομικά τα μηχανακια αλλά άλλο 500 κυβικα και άλλο 800. Όταν κάνεις χλμ η διαφορά στην κατανάλωση φαίνεται κι εσυ θέλεις να κάνεις πολλές βόλτες και μαλιστα εντός λεκανοπεδίου.

Τώρα αν τρώγεσαι με τα ρουχα σου (που μεταξύ μας, τρώγεσαι λίγο) πάνε πάρτο. Το καλό εδώ είναι ότι ακόμα και αν το μετανοιώσεις, μπορείς να το δώσεις με την όποια χασούρα και να ξαναπάρεις κουτα το βοτζ (ή ό,τι άλλο πιο κοντά στις αναγκες σου σε αυτά τα χρήματα). Οποτε μικρό το κακό και θα ήταν ίσως ο μόνος λόγος να προχωρήσεις στην αναβάθμιση γιατί.....έτσι.

Αποψή μου να πας να το χαζέψεις σε καμια βιτρίνα, άντε να το κάνεις κι ενα test ride. Μετά γύρνα στο μηχανακι σου και κανε βόλτα, σε 5 λεπτά θα το έχεις ξεχάσει. Το ότι έχεις 5 φραγκα μαζεμένα τώρα δεν σημαινει ότι ειναι καλή ιδέα να τα ακουμπήσεις σε ένα καινουργιο μηχανακι όταν εισαι ικανοποιημένος από αυτό που ήδη έχεις.

Θα έλεγα να επιμεινεις στο βρακάκι και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κανένα καλό μτχ. Αυτό μάλιστα, είναι όνειρο και αξίζει καλύτερα να το παρεις μτχ γιατί όντως θα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει σαν εμπειρια.

Bowleno
11/07/2025, 14:27
Η λογική λέει ΟΧΙ.

Το συναισθημα εδώ περιορίζεται μόνο στο "μου αρέσει πολυ". Για μένα δεν ειναι αρκετό. Είναι σημαντικό δε λέω, αλλά όχι αρκετό.
Θα πηγαινεις πιο γρήγορα; Όχι.
Πιο μακρυα; Όχι.
Θα το φορτώνεις περισσότερο; Όχι.
Θα κάνεις κάτι παραπάνω; Όχι.

Γενικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από μια όμορφη μηχανή. Ότι κάνεις με το βοτζ θα κάνεις και με το σουζουκι αλλά με περισσότερη βενζίνη. Και αυτό θα το καταλάβεις όταν περάσει η χαρά της ικανοποίησης ότι πήρες κάτι ομορφο, γιατί κατά τα άλλα ένα ακόμη μηχανακι της σειράς είναι.
Γιατί αντικειμενικά τώρα, μπορεί να είναι οικονομικά τα μηχανακια αλλά άλλο 500 κυβικα και άλλο 800. Όταν κάνεις χλμ η διαφορά στην κατανάλωση φαίνεται κι εσυ θέλεις να κάνεις πολλές βόλτες και μαλιστα εντός λεκανοπεδίου.

Τώρα αν τρώγεσαι με τα ρουχα σου (που μεταξύ μας, τρώγεσαι λίγο) πάνε πάρτο. Το καλό εδώ είναι ότι ακόμα και αν το μετανοιώσεις, μπορείς να το δώσεις με την όποια χασούρα και να ξαναπάρεις κουτα το βοτζ (ή ό,τι άλλο πιο κοντά στις αναγκες σου σε αυτά τα χρήματα). Οποτε μικρό το κακό και θα ήταν ίσως ο μόνος λόγος να προχωρήσεις στην αναβάθμιση γιατί.....έτσι.

Αποψή μου να πας να το χαζέψεις σε καμια βιτρίνα, άντε να το κάνεις κι ενα test ride. Μετά γύρνα στο μηχανακι σου και κανε βόλτα, σε 5 λεπτά θα το έχεις ξεχάσει. Το ότι έχεις 5 φραγκα μαζεμένα τώρα δεν σημαινει ότι ειναι καλή ιδέα να τα ακουμπήσεις σε ένα καινουργιο μηχανακι όταν εισαι ικανοποιημένος από αυτό που ήδη έχεις.

Θα έλεγα να επιμεινεις στο βρακάκι και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κανένα καλό μτχ. Αυτό μάλιστα, είναι όνειρο και αξίζει καλύτερα να το παρεις μτχ γιατί όντως θα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει σαν εμπειρια.

Ποιος είπε ότι... Δεν τρέχω;:confused:
Επειδή ο Κινέζος με περιορίζει;
Με το στράντα τα 160 ήταν πασατέμπος...
Άδικο σε κάποια σημεία δεν έχεις, το δέχομαι.
Από την άλλη, να έδινα μισό νεφρό (που λέει ο λόγος) για κάτι με μόλις 15 ίππους επιπλέον και τελική όση και ο Κινέζος που έχω μου φάνηκε κάπως, να πω την αλήθεια.
Χαλαρές βόλτες κάνω κυρίως, ναι, αλλά του π00στη, θέλω όταν είμαι στα ντουζένια μου (ουκ ολίγες φορές αυτό...:D) να έχω ρε αδερφέ την δυνατότητα να "παίξω"...
Τεσπα, θα δείξει λίαν συντόμως.

@Χάρη, ουστ ρε, είπε ο γάιδαρος (predator) τον πετεινό (AC) Κεφάλα...:cry::lol:
Και για να μην χαλάω την παράδοση, πάρε 2:moutza::moutza:

harris_x
11/07/2025, 14:34
Μαλάκα αλήθεια, έτσι πάρεις μηχανάκι και βάλεις μπαγκαζιέρα, κρύψου :a38:

:a016::a016::a016::a52::a52::a52:

motojojo
11/07/2025, 14:40
Ε άμα νοιωθεις ότι σε περιορίζει ο κινέζος τότε σαφώς και προχωράς, τι συζηταμε τότε...
Έκανες την αναβάθμιση απο το 300 στο 500, εάν θεωρείς ότι σηκώνεις να πας στα 800 έχεις μέχρι τον Οκτωβρη να ωριμάσει η ιδέα μέσα σου.

Θεώρισα ότι σε κάλυπτε παντού (ταχύτητας συμπεριλαμβανομένης) γι' αυτό και το όχι αρχικά.

Bowleno
11/07/2025, 14:48
Μαλάκα αλήθεια, έτσι πάρεις μηχανάκι και βάλεις μπαγκαζιέρα, κρύψου :a38:

:a016::a016::a016::a52::a52::a52:

Αν τελικά το πάρω, θα την βάλω και θα στο φέρω πρώτη μούρη στο σκίτσο....:tooth:

Ε άμα νοιωθεις ότι σε περιορίζει ο κινέζος τότε σαφώς και προχωράς, τι συζηταμε τότε...
Έκανες την αναβάθμιση απο το 300 στο 500, εάν θεωρείς ότι σηκώνεις να πας στα 800 έχεις μέχρι τον Οκτωβρη να ωριμάσει η ιδέα μέσα σου.

Θεώρισα ότι σε κάλυπτε παντού (ταχύτητας συμπεριλαμβανομένης) γι' αυτό και το όχι αρχικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κινέζος έχει μεν την δύναμη να χτυπήσει τα 180 εύκολα αλλά τον περιορίζει η κλιμάκωση του κιβωτίου που είναι πολύ κοντή, ειδικά στις 2 τελευταίες σχέσεις. Και έρχεται και φιμωμένο (δεν αλλάζει, όχι εύκολα τουλάχιστον) ελέω Α2.
Το να αλλάξω γρανάζωμα, επίσης, ΔΕΝ είναι λύση, θα απλώσουν όλες και δεν το θέλουμε αυτό.
Ας έρθει, ναι όταν να το δω/καβαλήσω, πάρω δραμαμίνες για την τιμή του και βλέπουμε:lol:

patsavour
11/07/2025, 15:17
Κοίτα Μήτσο,αν τρώγεται πολύ ,ακόλουθα την Πλιτσο-σχολη.Παρτο κάντο 5-10 βόλτες,και σε κάνα μήνα το πουλάς με λίγη χασουρα,και ξαναπαίρνεις πίσω το βογκακι ξανά.Κατα προτίμηση από κει που το πουλήσες μιας και το ξέρεις το μηχανάκι.Κι όλα μια χαρά.

basilis_k6
11/07/2025, 15:38
Εχεις μηχανακι και σκέφτεσαι να παρεις μηχανη και μαλιστα επωνυμη, σοβαρη μηχανη. Ειναι τοσο απλο, αν εχεις λεφτά παρτη. Το ενα θα εχει αξια μηδεν σε δεκα χρονια το αλλο πάνω απο τα μισα λεφτα που θα δωσεις σημερα.

Nostradamus
11/07/2025, 15:57
Κοίτα Μήτσο,αν τρώγεται πολύ ,ακόλουθα την Πλιτσο-σχολη.Παρτο κάντο 5-10 βόλτες,και σε κάνα μήνα το πουλάς με λίγη χασουρα,και ξαναπαίρνεις πίσω το βογκακι ξανά.Κατα προτίμηση από κει που το πουλήσες μιας και το ξέρεις το μηχανάκι.Κι όλα μια χαρά.

Γιατι να παρει πισω το voge? Μερικες φορες παλευω να παρακολουθησω το συλλογισμο σου...

Καλο χρυσο το κινεζακι, μια χαρα αρχιζουν και φαινονται τα πρωτα καλα δειγματα γραφης τους στην αγορα με τα χιλιομετρα που εσυ και ο Δημητρης κανετε, οπως και μερικοι αλλοι ακομη, αλλα μεχρι εκει.. Εχουν πολλα ψωμια ακομη να φανε οι κινεζοι, μεχρι να παιζουν στα ισια παραδοσιακους κατασκευαστες... Ωραιοτατο το AC αλλα μεχρι εκει.. Ουτε Kawa, Ουτε Suzuki ουτε Honda ειναι.. Και δεν πιανω καν τους Ευρωπαιους που παιζουν σε μια κατηγορια μονοι τους οταν αποφασιζουν να σχεδιασουν..

karellen
11/07/2025, 16:05
Αν τελικά πάει εκεί που γουστάρει αποκλείεται να γυρίσει πίσω στο βοτζ.
(Εκτός αυτού ο Μήτσος είναι ακόμα τζόβενο, γουστάρει να κάνει τις μ*λακιούλες του στο δρόμο, όπως όλοι μας άλλωστε.)

patsavour
11/07/2025, 16:51
Γιατι να παρει πισω το voge? Μερικες φορες παλευω να παρακολουθησω το συλλογισμο σου.....

Κι εγώ παλεύω να δώσω λίγο χιούμορ αλλά πάντα κάποιος θα τα παίρνει σοβαρά..χαχα.χα.

katsar
11/07/2025, 16:57
10500 κοστίζει το 900ρι της βογκ και 7 χιλιάρικα το 625ρι τους ,βέβαια άλλη κατηγορία οχήματος και τα 2 αλλά μία τιμή ανάμεσα σε 10 και 11 χιλιάδες Ε
για το Σουζούκι νομίζω είναι μία πολύ καλή τιμή.

Bowleno
11/07/2025, 17:01
Αν τελικά πάει εκεί που γουστάρει αποκλείεται να γυρίσει πίσω στο βοτζ.
(Εκτός αυτού ο Μήτσος είναι ακόμα τζόβενο, γουστάρει να κάνει τις μ*λακιούλες του στο δρόμο, όπως όλοι μας άλλωστε.)

Εσένα, το ξέρεις, σε αγαπάω λίγο παραπάνω :pink:

Bowleno
11/07/2025, 17:07
Εχεις μηχανακι και σκέφτεσαι να παρεις μηχανη και μαλιστα επωνυμη, σοβαρη μηχανη. Ειναι τοσο απλο, αν εχεις λεφτά παρτη. Το ενα θα εχει αξια μηδεν σε δεκα χρονια το αλλο πάνω απο τα μισα λεφτα που θα δωσεις σημερα.

Ο Blitz είναι μια κατηγορία μόνη της, ξεχωριστή, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από ευαγή ιδρύματα των περιοχών Αιγάλεω και Δαφνιού.....:p

Κι εγώ παλεύω να δώσω λίγο χιούμορ αλλά πάντα κάποιος θα τα παίρνει σοβαρά..χαχα.χα.

Παναγιώτη, έχεις το ίδιο θέμα με την γυναίκα μου, της το έχω πει και θα το πω και σε σένα:

ΔΕΝ είναι τι γράφεις (λες) ΕΙΝΑΙ πως το γράφεις, (λες) και μάλλον δεν το πολυέχετε τα δυο σας :D

:p

taisteal
11/07/2025, 17:41

Βασικά έχεις το χιούμορ του θείου στην παρέα με τους πιτσιρικάδες που λέει ατάκες που γελάει μονο αυτός :lol:
Χωρίς διάθεση εμπάθειας στο λέω

Volpad
11/07/2025, 18:00
Ή πιο απλά, κάθε φορά που γράφει μαλακία, μετά το ρίχνει οτι ήταν χιούμορ....

Δεν υπήρχε κανένα ίχνος χιούμορ στην πρότασή του.

PaNick67
11/07/2025, 18:48
Ωραια τα Suzukiα που κοιτας αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι πιο νεο-ρετρο και πιο καλη τοποθετηση χρηματων να το πω.. Ασε που ειναι απιστευτη μ......ηχαναρα

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/46606284-kawasaki-z-900

Προφανως να την κανεις την αλλαγη διοτι η ζωη ειναι μικρη κι αυτες οι απολαυσεις το αλατοπιπερο της

Volpad
11/07/2025, 19:45
Όντως. Αυτό το rs ειναι σκέτη κ@υλα ρε φιλε...

Dimmanoukas
11/07/2025, 21:38
Ναι αλλά παίρνει μπαγκαζιερα?

Sorry @ bowleno (είσαι και γείτονας) αλλά εχω μια απίστευτη άρνηση στις μπαγκαζιερες, δεν τις μπορώ ούτε σε σκούτερ πόσο μάλλον σε naked μηχανή.

Δεν κοιτάς πλάκα πλάκα και κάτι απο royal enfield πχ το bear ή το classic 650

Θεωρητικά είναι ότι πρέπει για τηνχρηση που κάνεις

Bowleno
12/07/2025, 01:48
Ωραια τα Suzukiα που κοιτας αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι πιο νεο-ρετρο και πιο καλη τοποθετηση χρηματων να το πω.. Ασε που ειναι απιστευτη μ......ηχαναρα

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/46606284-kawasaki-z-900

Προφανως να την κανεις την αλλαγη διοτι η ζωη ειναι μικρη κι αυτες οι απολαυσεις το αλατοπιπερο της

Όντως. Αυτό το rs ειναι σκέτη κ@υλα ρε φιλε...

Αν δεν κάτσει το σουτζούκι, Παίζει και αυτό... (https://www.kawasaki.gr/el/Motorcycles/Modern_Classic/z650rs_2025.html)

Πως το βλέπετε;

sanctusan
12/07/2025, 01:54
Αν δεν κάτσει το σουτζούκι, Παίζει και αυτό... (https://www.kawasaki.gr/el/Motorcycles/Modern_Classic/z650rs_2025.html)

Πως το βλέπετε;

Personally μου αρέσει το Kawa εμφανισιακά. Οδηγικά πρέπει να είναι πιο ωραία η Σούζυ!!!

Nostradamus
12/07/2025, 06:18

Πως το βλέπετε;

Η Kawa σε αυτά τα "ρετρο" δεν παίζεται κατά την γνώμη μου.. είναι πανέμορφες οι εκτελέσεις της.

bulmont
12/07/2025, 07:00

Πως το βλέπετε;

Aψογο, τέλειο...............

karellen
12/07/2025, 07:04

Όντως,για μένα καλύτερο.

patsavour
12/07/2025, 07:39
Και σαφώς ομορφότερο απ' το σουτζούκι,και σε λογική τιμή,για αυτά που προσφέρει.Αυτο να πάρεις.

Bowleno
12/07/2025, 07:40
Η Kawa σε αυτά τα "ρετρο" δεν παίζεται κατά την γνώμη μου.. είναι πανέμορφες οι εκτελέσεις της.

Personally μου αρέσει το Kawa εμφανισιακά. Οδηγικά πρέπει να είναι πιο ωραία η Σούζυ!!!

Για το οδηγικά έτσι πιστεύω κι εγώ, το ζητούμενο είναι η τιμή.... το Kawa (έστω οριακά) κάτω από τα 9 χιλιάρικα, μου αφήνει ρέστα για σουβλάκια και βενζίνες....:hmm:

Όντως,για μένα καλύτερο.

Ο κύβος ερρίφθη, Τέλη Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη καλώς εχόντων των πραγμάτων, μια από τις 2 θα κοσμεί το στέγαστρό μου.....

karellen
12/07/2025, 08:17
:a25::a25:

doctoras
12/07/2025, 08:24
από οτι βλέπω η τιμή των suzuki ανακοινώθηκε, gsx8T 9700, gsx8TT 10300 (https://www.suzuki.gr/motos/sport-touring-street)

προσωπικά μεταξύ z650rs που έχει κάποιες ωραιες λεπτομέρειες όπως τα αναλογικά όργανα, την ουρά και την βαφή με τις χρυσαφένιες ζάντες θα προτιμούσα sv650 στην τελευταία του έκδοση γιατι μηχανολογικά είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον και περισσεύει ένα χιλιάρικο ακόμη να το φάω σε τυρόπιτες

Bowleno
12/07/2025, 08:50
από οτι βλέπω η τιμή των suzuki ανακοινώθηκε, gsx8T 9700, gsx8TT 10300 (https://www.suzuki.gr/motos/sport-touring-street)

προσωπικά μεταξύ z650rs που έχει κάποιες ωραιες λεπτομέρειες όπως τα αναλογικά όργανα, την ουρά και την βαφή με τις χρυσαφένιες ζάντες θα προτιμούσα sv650 στην τελευταία του έκδοση γιατι μηχανολογικά είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον και περισσεύει ένα χιλιάρικο ακόμη να το φάω σε τυρόπιτες

Αούτς....6 κατοστάρικα το μπικίνι φέρινγκ και η καρίνα...
Θα δω μέχρι τον Σεπτέμβρη αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση.
Το sv δεν μου αρέσει η κοψιά του γμτ και επίσης είναι γνωστή η αλλεργία που έχω στους V (πλην Ducati) κινητήρες...

doctoras
12/07/2025, 09:01
Αούτς....6 κατοστάρικα το μπικίνι φέρινγκ και η καρίνα...
Θα δω μέχρι τον Σεπτέμβρη αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση.
Το sv δεν μου αρέσει η κοψιά του γμτ και επίσης είναι γνωστή η αλλεργία που έχω στους V (πλην Ducati) κινητήρες...

ισα ισα οι 650 & 1000 / 1000 V2 της suzuki είναι state of the art από πλευράς μηχανικών θορύβων συγκρινόμενη με όλους V2 όλων των εποχών

doctor_john
12/07/2025, 09:16

Πως το βλέπετε;

Νομίζω είναι η ώρα να αναλογιστούμε την κλινική κατάσταση βοηθώντας τον Δημήτρη να εστιάσει.

Για τα μοντέλα που κοιτάς η γνώμη μου είναι οχι και οχι.. Όμορφα και καλοφτιαγμένα οκ, το θέμα είσαι εσύ όμως..

Παίρνεις ένα κομμάτι πάστα φλόρα και λες θέλω παραπάνω, παίρνεις ταψάκι και λες λίγο ακόμα, ε θα πάρεις και λαμαρίνα;
Δεν σε καλύπτουν, όμορφα και καλά με αγνά υλικά και εσύ κοιτάς άλλα..

Δες τον καθρέφτη σου και διάβασε αυτά που διακρίνουμε οι επιστήμονες.
Τα τσουλούφια, το μέτωπό σου, σχηματίζουν κάτι που δεν παρατηρείς.. g.......u.......zz.....i....s....t....i..

καθε ένας με την θεραπεία του.. :a01:

doctoras
12/07/2025, 09:48
Νομίζω είναι η ώρα να αναλογιστούμε την κλινική κατάσταση βοηθώντας τον Δημήτρη να εστιάσει.

Για τα μοντέλα που κοιτάς η γνώμη μου είναι οχι και οχι.. Όμορφα και καλοφτιαγμένα οκ, το θέμα είσαι εσύ όμως..

Παίρνεις ένα κομμάτι πάστα φλόρα και λες θέλω παραπάνω, παίρνεις ταψάκι και λες λίγο ακόμα, ε θα πάρεις και λαμαρίνα;
Δεν σε καλύπτουν, όμορφα και καλά με αγνά υλικά και εσύ κοιτάς άλλα..

Δες τον καθρέφτη σου και διάβασε αυτά που διακρίνουμε οι επιστήμονες.
Τα τσουλούφια, το μέτωπό σου, σχηματίζουν κάτι που δεν παρατηρείς.. g.......u.......zz.....i....s....t....i..

προσωπικά συμφωνώ
Όμως τα γκουτσι είναι για ακόμη πιο εθισμένο προς αυτά τα μοτερ κοινό.
Δηλαδή πέραν όποιων αισθητρικών δαφορών το κύριο σημείο διαφοροποίησης είναι η αρχιτεκτονική και ρυθμισμένη ως προς την αισθηση μοτέρ (v7, w800, bonnie / twin 900), Όλο αυτό συνοδευόμενο απο πιο αργή γεωμετρία λόγω μεγαλύτερων πλαισιων και παραδοσιακότερων αναρτήσεων. Τα κάνει μηχανάκια βόλτας και όχι επιδόσεων.

Τα 650rs, xsr700, cb650r, trident660, gsx8t, κλπ προέρχονται και μοιράζονται τα περισσότερα τμήματα απο sport naked αδερφάκια, με ρετρο αισθητικές προσθήκες σε σημεία.

PaNick67
12/07/2025, 10:02

Τι σου εκανε μωρε ο ανθρωπος και θες να τον καταστρεψεις; :p

Δεν φτανει που πηρε 2 φορες κινεζο και του βγηκε λιρα 100, να κανει το μοιραιο λαθος; :bawl:

Αστονα να παρει γιαπωνεζικο να ηρεμησει η ψυχη του :smokin: ειναι εποχες αυτες για ιταλικες λαδιερες συνταξιουχος ανθρωπος; :bawl:

basilis_k6
12/07/2025, 10:21
Πολύ καλές τιμές. Πάει καλά ξαφνικα η σουζουκι

KostasRS
12/07/2025, 12:43

Πως το βλέπετε;

το βλέπω κάθε μέρα :D

πέρα από την πλάκα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που έχουν όλα τα γυμνά, μετά τα 120-130 με κουράζει ο αέρας.
Πήρα το μοντέλο του 2023 μόνο και μόνο για το χρώμα (πράσινο), ενώ με τα ίδια λεφτά έπαιρνα το κόκκινο του 2024 που είχε traction control.

basilis_k6
12/07/2025, 12:58
Το z900rs ειναι υπερκοστολογημενο οσο δεν παει. Το 800 είναι μια κατηγορια πανω απο το 650 χωρις τοσο μεγαλη διαφορα τιμης. Θεωρω το 800 καλυτερη αγορα αλλα το σχεδιο του 650 ειναι σιγουρα πιο κλασσικο, πιο διαχρονικό και η σελα σιγουρα πιο ανετη ειδικα πισω.

Nitse3
12/07/2025, 13:01
Ρε του ανθρώπου δεν του έφυγε η καγκουρια ακόμα,τι guzzi και bonnie του λέτε;

Bowleno
12/07/2025, 14:25
το βλέπω κάθε μέρα :D

πέρα από την πλάκα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που έχουν όλα τα γυμνά, μετά τα 120-130 με κουράζει ο αέρας.
Πήρα το μοντέλο του 2023 μόνο και μόνο για το χρώμα (πράσινο), ενώ με τα ίδια λεφτά έπαιρνα το κόκκινο του 2024 που είχε traction control.

Έχω εγώ μαθημένο σβέρκο....:D

:beer:

@ρε δόκτωρ, τι γκούτσι μου τσαμπουνάς;
Εδώ δεν ξέρω αν θα φτάσω το σουτζούκι και θα πάω για γκούτσι;:cry:
Μόνο ομορφιά είναι, τώρα στα γεράματα δεν θέλω λαδιέρες και συνεργεία ρε συ... Να αλητεύωωω και να μην με νοιάζει τίποτα θέλω!

Nomand
12/07/2025, 17:23
Νομιζω 800 suzuki με το μπικίνι και δεν θα το βαρεθείς ποτε, αν το είχε βγάλει πέρυσι πολύ πιθανόν να το είχα πάρει αντί του xsr καθώς δεν μου χρειάζονται και τα 120 άλογα που βγάζει το yamaha στο στυλ οδήγησης μου

RaGe_Raptor
12/07/2025, 18:15
Στην τιμή που βγήκε, εννοείεται το ΤΤ κι έκλεισες! Μηχανάρα. Και με κινητήρα που όλοι εκθειάζουν για την δύναμη στις χρηστικές για δρόμο rpm.

Bowleno
12/07/2025, 21:28
Στην τιμή που βγήκε, εννοείεται το ΤΤ κι έκλεισες! Μηχανάρα. Και με κινητήρα που όλοι εκθειάζουν για την δύναμη στις χρηστικές για δρόμο rpm.

Εσένα δεν σε λαμβάνω υπόψη γιατί είσαι γνωστός σουτζουκόβιος :p

RaGe_Raptor
12/07/2025, 21:37
Εσένα δεν σε λαμβάνω υπόψη γιατί είσαι γνωστός σουτζουκόβιος :p

:lol:
Ισχύει, γι'αυτό έγραψα τί λένε οι άλλοι :bawl:

katsar
12/07/2025, 21:38
Επειδή καβαλάω όχημα με μοτέρ ε ας πούμε παρόμοιας φιλοσοφίας στους αριθμούς τουλάχιστον- 270-degree parallel twin με σχεδόν ίδια Κ.Ε, ροπή και ιπποδύναμη ,
σε λέω πως αν πλησιάζει τον τρόπο λειτουργίας του tdm έχεις να βγάλεις πολλά γούστα σε σχέση με το 500 -όσο αφορά τα γκάζια τουλάχιστον.
Αρκεί να κλείνει το T.c :p