PDA

View Full Version : BMW vs ;;;;;;

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 14:38
Τι πρόβλημα έχετε ακριβώς με τις BMW ;;; Τι ζόρι τραβάτε ;;; Πολύ κράζετε , μήπως ζηλεύετε ;;;

OldMan
02/02/2006, 14:42
:look: :hypnotize :uplate:

Δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο να πέρνεις τα φάρμακά σου στην ώρα τους ???

:sad: :sad: :sad:

KaTaNaS
02/02/2006, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Τι πρόβλημα έχετε ακριβώς με τις BMW ;;; Τι ζόρι τραβάτε ;;; Πολύ κράζετε , μήπως ζηλεύετε ;;;

γιατί οι περισσότεροι κατοχοι βαυαρικών μοτοσυκλετών κλικάρονται (κάνουν κλίκες); και γενικότερα κρατανε μια περιεργη αφ'υψηλιώτικη στάση;

:confused:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:look: :hypnotize :uplate:

Δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο να πέρνεις τα φάρμακά σου στην ώρα τους ???

:sad: :sad: :sad:

Και εσύ που τα παίρνεις στην ώρα τους τι κατάλαβες ;;;;;

κοίτα ποίος απάντησε πρώτος......δύσκολα τα πράγματα :wave2:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γιατί οι περισσότεροι κατοχοι βαυαρικών μοτοσυκλετών κλικάρονται (κάνουν κλίκες); και γενικότερα κρατανε μια περιεργη αφ'υψηλιώτικη στάση;

:confused:

και κράζετε τις μοτοσικλέτες ;;;; Οι κάτοχοι τους σας φταίνε !!!!!!

:wave2:

DUKASII
02/02/2006, 14:52

εγω φιλε μολις ειδα το ποστ σου με το σερβις..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΨΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω φιλε μολις ειδα το ποστ σου με το σερβις..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΨΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl:

Εσένα δεν σε περίμενα .....και μου ήρθες και καρδαμωμένος !!!!!:lol: :lol:

KaTaNaS
02/02/2006, 14:55
και κράζετε τις μοτοσικλέτες ;;;; Οι κάτοχοι τους σας φταίνε !!
προσωπικά δεν εχω κανενα προβλημα με καμμία εταιρεία

δεν μου απαντησες όμως στην ερώτηση μου!

οι κατοχοι τους γιατι μοιαζουν τοσο πολύ μεταξύ τους (παντα για το μεγαλυτερο ποσοστο μιλαω , δεν ομαδοποιώ)

ή αμφισβητείς την παρατηρηση μου;

Julius
02/02/2006, 14:57

EGO KANENA, THA MOU ARESE KAI TO 1200 EAN DEN YPEIRXE TO 990 KAI AMA EIMOUNA 50+ XRONO

KATA TA'LLA TO MONO POY MOU ARESEI APO BMW EINAI TA METAPOLEMIKA MONTELA EOS KAI TA MESA TIS DEKAETIAS TOY 70

Julius
02/02/2006, 14:59
EPISEIS DEN MOU ARESOUNE KAI TA HARLEY

H MALLON GIA NA EIMAI LIGO POI AKRIVIS.... DEN MOU ARESOUNE KATHOLOU OI KATIGORIES.... CHOOPER, CUSTOM KLP

ALLA MALLON EINAI ASXETO ME TO THEMA MAS OPOTE KAI DEN TO THIGO

DUKASII
02/02/2006, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
EPISEIS DEN MOU ARESOUNE KAI TA HARLEY

H MALLON NA EIMAI LIGO POI AKRIVEIS.... DNE MOU ARESOUNE KATHOLOU OI KATIGORIES.... CHOOPER, CUSTOM KLP SXETIKA

ALLA MALLON EINAI ASXETO ME TO THEMA MAS OPOTE KAI DEN TO THIGO

εμενα δε μου αρεσουνε και οι κουραμπιεδες... χα χα χα
αχ
αχ χαχαχααχ
αχαχαχ
:rotflmao: :lol:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 15:17
προσωπικά δεν εχω κανενα προβλημα με καμμία εταιρεία

δεν μου απαντησες όμως στην ερώτηση μου!

οι κατοχοι τους γιατι μοιαζουν τοσο πολύ μεταξύ τους (παντα για το μεγαλυτερο ποσοστο μιλαω , δεν ομαδοποιώ)

ή αμφισβητείς την παρατηρηση μου;

Τι θέλεις να πεις ;;; Ίσως δεν σε κατάλαβα ! Αν εννοείς το στυλ που αποπνέει μια κατηγορία , όπως τα on / off , τα καθαρόαιμα , τα street κτλ ,δεν είναι γνώρισμα μόνο των κατόχων BMW !!!

Από την άλλη η στάση των οδηγών δεν αφορά τις μοτοσικλέτες τους !!!

KaTaNaS
02/02/2006, 15:34
Από την άλλη η στάση των οδηγών δεν αφορά τις μοτοσικλέτες τους !!!

ναι αλλά γιατί δεν την συναντας τόσο συχνά σε αναβάτες άλλων εταιρειών;

παραδειγμα... γιατί παρα πολλοί "βαυαροί" γράφουν και "κυκλοφορούν" μόνο στο section BMW ;

GST
02/02/2006, 15:42
γιατι δε λετε στο παιδι ρε υποκριτες την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο οταν ακουτε ..ιδιοκητης bmw...????...ε:lol:

idi
02/02/2006, 15:46
εεεεε.... "πεταμενα-λεφτα-για-ενα-BOXER" ειναι μια λεξη ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα 1κυλινδρα και τα 4κυλινδρα εν πολυ κακα παντως....

sapila racing
02/02/2006, 15:47
'γιατι δε λετε στο παιδι ρε υποκριτες την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο οταν ακουτε ..ιδιοκητης bmw...????...ε'

Η οποία είναι?

Αντε γιατί έχω κι εγώ BMW, και 2 μάλιστα!:beer:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 15:49
ναι αλλά γιατί δεν την συναντας τόσο συχνά σε αναβάτες άλλων εταιρειών;

παραδειγμα... γιατί παρα πολλοί "βαυαροί" γράφουν και "κυκλοφορούν" μόνο στο section BMW ;

....Ίσως γιατί υπάρχει αυτή η προκατάληψη , ίσως δεν τους ενδιαφέρει …..πολλά μπορεί να είναι …δεν ξέρω!!!

GST
02/02/2006, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Η οποία είναι?

:lol: :lol:

δε μιλαμε για κλασικ μοντελα.. για μετα πλατινας εποχη μιλαμε

KaTaNaS
02/02/2006, 15:53
με τις μοτοσυκλετες δεν έχω κανένα προβλημα (ούτε βέβαια με τους κατόχους των -ουτε με τους κολλημένους)

σαν στύλ μου αρέσουν και θα ήθελα πολύ να κανω μια βόλτα-εκδρομή με ενα παλιό Βοχεr

καθώς και να δοκιμάσω την λειτουργία ενός GS και βεβαίως το νέο εντούρο 1200...

XTMPAM
02/02/2006, 15:56
με τις μοτοσυκλετες δεν έχω κανένα προβλημα (ούτε βέβαια με τους κατόχους των -ουτε με τους κολλημένους)

σαν στύλ μου αρέσουν και θα ήθελα πολύ να κανω μια βόλτα-εκδρομή με ενα παλιό Βοχεr

καθώς και να δοκιμάσω την λειτουργία ενός GS και βεβαίως το νέο εντούρο 1200...

ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!:rotflmao: :rotflmao:

OldMan
02/02/2006, 16:00
το νέο εντούρο 1200...

:lol: :rotflmao: :lol:

Enduro ???

:a21: :a21: :a21:

Που τα βρίσκεις και τα λες ρε Σταυρή ....

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 16:02

Enduro ???

:a21: :a21: :a21:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Κεφάτος ξύπνησες σήμερα εεεε :D

KaTaNaS
02/02/2006, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!:rotflmao: :rotflmao:

(ας πάμε και για έναν εμφύλιο! ) :rotflmao:

τα κλειστά μυαλά είναι ότι χειρότερο...

δεν έχω δοκιμάσει οπότε και δεν μπορώ να έχω άποψη...

άλλωστε αν δεν υπήρχαν και οι λοιπές μοτό ρε ΧΤΜΠΑΜ πώς θα ξεχώριζαν τα κατεμίδια;

KaTaNaS
02/02/2006, 16:06

δε ξέρω (τις δυνατότητες του - άραγες να το φτιάξαν μόνο για φλαταδούρες; ) δεν απαντάω

GST
02/02/2006, 16:08
λοιπον να δωσουμε και μια σοβαρη απαντηση για να μην εχουμε και παρεξηγησεις....με τις μηχανες δεν εχω κανενα προβλημα οτι μαρκας και μοντελου ειναι ....ασχετα αν ηληκιακα η συγκεκριμενη εταιρεια δεν με εκφραζει και ισως στο μελλον να γινω και ιδιοκτητης...συνηθως ομως οι μηχανες ως αψυχα πραγματα
(καλα εδω συκωνει κουβεντα:lol: )χαρακτηριζονται και απο τους αναβατες τους οποτε σε αυτο το σημειο εγγυτε και ο προβληματισμος ως προς το θεμς κλικες ....διαβαζα ενα ποστ στα μοντελα οπου αναφερατε οτι δεν γραφετε στο υπολοιπο φορουμ γιατι σας κοροιδευουν .....καποιοι ισως και οι περισσοτροι ομως δεν μπηκαν καν στο κοπο να συναναστραφουν να κουβεντιασουν μαζι μας ...εστω και ενα καλημερα..

γω προσωπικα ασχολουμε περισσοτερο εδω με την συμπεριφορα των συνομιλιτων μου και λιγοτερο με τις επιδοσεις των μοντελων τους...

OldMan
02/02/2006, 16:12
δε ξέρω (τις δυνατότητες του - άραγες να το φτιάξαν μόνο για φλαταδούρες; ) δεν απαντάω

Ρε μάστορα, στις Διαμάχες είμαστε !!!

Άμα είναι να αρχίσουμε τα "θέλω να είμαι αντικειμενικός" και "οφείλω να αναγνωρίσω" ....
.
.
.
.
ΧΕΣΤΗΚΕ η υπόθεση !!!

Υ.Γ.

Ο BELZEBOYLIS γιατί χώνεται ??

Θεωρεί ότι έχει BMW ??

Cpt. Haddock
02/02/2006, 16:15

Άμα είναι να αρχίσουμε τα "θέλω να είμαι αντικειμενικός" και "οφείλω να αναγνωρίσω" ....
.
.
.
.
ΧΕΣΤΗΚΕ η υπόθεση !!!

Εγώ τα είχα πει εαν ενθυμείστε αγαπητε...

Στο thread περί συμφιλίωσης

βαριέμαι να το ψάχνω :sick:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 16:19

.
.
.
.
ΧΕΣΤΗΚΕ η υπόθεση !!!

Υ.Γ.

Ο BELZEBOYLIS γιατί χώνεται ??

Θεωρεί ότι έχει BMW ??

Να τα...... αρχίσαμεεεεεεεεε!!!

Γιατί ;;;; το 1100 τι είναι ;;;;; ( μην βγάλεις την χολή σου τώρα ....γιατί θα αρχίσω να γράφω στα τεχνικά θέματα !!! ΚΑΙ ξέρεις ο Σονικ θα φαίνεται καθηγητής πανεπιστημίου μπροστά μου !!!! )

:D :D

KaTaNaS
02/02/2006, 16:25

εεεεεεεεεεεεε;

δεεεεενννννννν σεεεε άκουσααααααααα!!!

(το'χα ξεχασει το πρωτοκολλο των αψημαχιών)

και που σαι παππούκο

μάστορας είναι μόνο ό κώλος της κατσίκας!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (ΣΥ ΕΙΠΑΣ) :smokin: :rotflmao:

OldMan
02/02/2006, 16:31
...Γιατί ;;;; το 1100 τι είναι ;;;;;

Είδες που τελικά δεν μπορείτε να συννενοηθείτε οι Δικηγόροι (1100 GS...) με τους Γιατρούς (1150 GS...) ???

Αν κάνετε κάτι σαν "σωματείο", μπορείτε να την βγείτε στους κατόχους 1200 GS (οι οποίοι και ισχυρίζονται ότι ΜΟΝΟ το 1200 είναι αντάξιο να φέρει το ονομα της BMW) !!!

:wave2: :beer: :wave2:

ODD
02/02/2006, 18:00
>>> den yparxei mono aspro k mayro , de to kserete megaloi anthrwpoi ?????

to site moto.gr de legete ?/ i kati allo ?? ..

giati blepw kodres , xazes edw ,... egw paidia bmw exw alla den ypostirizw tous bmwdakides , oute me niazei ti kanoun sto club tous , oi dikigoroi pou lete ..

egw ypostirizw ti motosykleta k tis xares pou mporei na sou dwsei ... alla k sto prwto mou post pou ebala , kathoti new edw , .. eida poly komplex apenadi se bmw k on-off eidika .

:beer:

rsp
02/02/2006, 18:15
θα απαντησω σοβαρα...

Με χαλαει το 1150 γιατι δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα ομως και το εχω οδηγηση πολυ..Με χαλαει το 1200 γιατι δεν πληρωνω τοσα λεφτα για να εχει προβλημα με τα ηλεκτρικα του, και μετα τα 20 χιλιαδες να βγαζει λαδι η ταπα...

Επισης δεν παιρνω ενα μοτερ που μου σπαει τα καλαμια σε καθε γρηγορη αντιδραση..Βλεπε χωμα....Και δεν μπορω να με γαργαλαν τα αρι@ια μου στο φαναρι...

Αυτα:wave2:

BELZEBOYLIS
02/02/2006, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
'γιατι δε λετε στο παιδι ρε υποκριτες την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο οταν ακουτε ..ιδιοκητης bmw...????...ε'

Η οποία είναι?

Τελικά ποία είναι η πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό ;;;; εεε
εεε

:D

Krokodilos001
02/02/2006, 22:15
BMW rulez re ziliarides!!!!

The long way around, i megali apodiksi tis aksias BMW ke tis apaksiotikis KTM.

Apodiksi sto amerikanino big all touring motorcycle test, pia bgike i pio olokliromen moto, i bmw GS1200, malista. I honda oute kan pige na dokimasi

ke min mou arxisete giato pari dakar me ta ktm, giati moto den einai skisimo stous agones. I moto prepei na ta kanei ola, ke na ta kani kala.

:lol: :lol: :lol: :lol:

pou na eixa ke bmw re pousti mou.

pou tha paei tha paro, alla streetadiki

:rotflmao: :rotflmao:

sonic22
02/02/2006, 23:01
egw exw na pw oti toso oi mixanes oso kai osoi anavates exw gnwrisei me bmw exoun mia autokinitistiki nootropia sto ti theloun kai perimenoun apo tin mixani tous...

einai ligo apo ola... mouri, ergalio, tajidiarikia, gia vouna (kala kala lofous me anoigmeno dromo kai kafeteria stin korifi) kirile, asfaleis kai katastalagmenoi alla groove kai peripetiodeis...

vazoume kai mia wraia timi kai dinoume emfasi stin makrozoia kai stin (me alla logia na agpiomaste) piotita kataskeuis kotsaroume kai tin agonistiki (kai mi) istoria kai etimo to gliko...

:beer: :beer: :beer:

sas adipathw ligotero apo tous HD-des...
san auto pou elege o afro..."den ton patas kai me to aeroplano"

apo odigisi exw odigisei gia merika metra palia bmw (tou 70+ me apomonomeno ton ena kilindro tou boxer) kai to allo to kainouri me ton imada F650 kati an den kanw lathos...

KaTaNaS
03/02/2006, 00:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
kai to allo to kainouri me ton imada F650

bmw scarver womenbike

BELZEBOYLIS
03/02/2006, 10:30
egw exw na pw oti toso oi mixanes oso kai osoi anavates exw gnwrisei me bmw exoun mia autokinitistiki nootropia sto ti theloun kai perimenoun apo tin mixani tous...

einai ligo apo ola... mouri, ergalio, tajidiarikia, gia vouna (kala kala lofous me anoigmeno dromo kai kafeteria stin korifi) kirile, asfaleis kai katastalagmenoi alla groove kai peripetiodeis...

vazoume kai mia wraia timi kai dinoume emfasi stin makrozoia kai stin (me alla logia na agpiomaste) piotita kataskeuis kotsaroume kai tin agonistiki (kai mi) istoria kai etimo to gliko...

:beer: :beer: :beer:

sas adipathw ligotero apo tous HD-des...
san auto pou elege o afro..."den ton patas kai me to aeroplano"

apo odigisi exw odigisei gia merika metra palia bmw (tou 70+ me apomonomeno ton ena kilindro tou boxer) kai to allo to kainouri me ton imada F650 kati an den kanw lathos...

Τα φάρμακά σου γιατί δεν τα παίρνεις ;; ( όπως θα έλεγε και ο OLD) ....

einai ligo apo ola... mouri, ergalio, tajidiarikia, gia vouna (kala kala lofous me anoigmeno dromo kai kafeteria stin korifi) ...

Γιατί ορέ όργιο , για τους υπόλοιπους τι είναι η μηχανή ;;; Δεν πηγαίνουν οδηγώντας στην δουλεία τους; Δεν κάνουν ταξιαδάκια με κάθε ευκαιρία ; Δεν γουστάρουν που την καβαλάνε ;;;;
Δηλαδή αυτοί που τα έχουν για μούρη και μόνο είναι εντάξει ;;; (βλέπε μοτοσικλέτες με 3 στάβλους άλογα ,για καφέ στην Χαλκίδα , όταν το επιτρέψει ο καιρός ) !!!
Και γιατί αυτό το βαπτίζεις αυτοκινητιστική νοοτροπία ;

Τώρα το πόσο μας αντιπαθείς .....στα @@@@αρια μου !!!!!

:D :wave2:

geopitt
03/02/2006, 11:17
:a014: :a014: :a014:

ODD
03/02/2006, 11:21
BELZEBOYLIS >> tsampa asxolise k tsadizesai , den exei noima >>>> .. re kati kollimata pou exei o kosmossssssss :alien: edw sti GH ...

:lol:

crs-k
03/02/2006, 11:23
Εγω ΔΕΝ εχω τιποτα με τις BMW! :nono:

Μαλιστα μερικοι απ' τους καλυτερους φιλους μου εχουν BMW ... :wacko:

Αλλα αυτος ο κινητηρας με τις μπαγκαζιερες ΜΟΥ ΣΠΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! :mad:

sonic22
03/02/2006, 11:24
tha sou apadisw me ena paradigma...

theloun oi ellines na ftiajoun ena neo elliniko fagito...

psaxnoume lipon stin istoria mas na vroume kati kathara anagnorisimo os elliniko... kai epilegoume tin FETA!!

kai trelenomaste na ftiaxnoume fetes me epitixia...

me to perasma omws twn xrwnwn theloume nees geuseis...
ginete simvoulio kai apofasizoume na pame brosta alla diatirodas tin paradosi mas...

etsi arxizoume kai vazoume feta se jena fagita...

kai ok... mexri tin pitsa napolitana me feta pes oti trogete...
tis garides ograten me feta or ton kapnisto solomo or to spousi or tin papia pekinou gemisti me feta pws sta komatia na kaneis oreji na ta fas? :sick: :yuck: :yuck: :sick: :dizzy:

kata ta alla...

A. ta farmaka ta ekopsa gia ligo kairo...eimai ipo parakolouthisi...
B. einai san auton pou pernei autokinito kai thelei na einai kai station kai spor kai oikogeniako (skilia paidia) kai me treles epidwseis kai asfales kai... kai... kai...

pws na to kanoume... ola mazi den ginonde...

to provlima me tous neous bebe-des einai oti ta theloun ola giati den jeroun ti theloun pragmatika...

oi ipolipoi apla to paizoun mages kai xlides... oi bebe des to exoun pistepsei kai to exoun gia simaia kiolas... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(diamaxes eimaste swsta?) :smokin:

BELZEBOYLIS
03/02/2006, 11:58

B. einai san auton pou pernei autokinito kai thelei na einai kai station kai spor kai oikogeniako (skilia paidia) kai me treles epidwseis kai asfales kai... kai... kai...

to provlima me tous neous bebe-des einai oti ta theloun ola giati den jeroun ti theloun pragmatika...

oi ipolipoi apla to paizoun mages kai xlides... oi bebe des to exoun pistepsei kai to exoun gia simaia kiolas... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(diamaxes eimaste swsta?) :smokin:

Λοιπόν , αρχηγέ έχουμε και λέμε ...

Ο χώρος που σε εκνευρίζει είναι τα on / off . Οι μοτοσικλέτες αυτές κάνουν περισσότερα από ένα πράγματα . Τα transalp ή τα Africa για παράδειγμα μπορούν να προσφέρουν στον αναβάτη τους ταξίδια με άνεση και ασφάλεια , τους δίνει την δυνατότητα φορτώσουν σχεδόν το σπίτι τους , μπορούν να πάνε χώμα ....οκ δεν τα κάνουν όλα τέλεια , ΑΛΛΑ τα κάνουν !!!! Με το transalp ταξίδεψα αρκετά , χέστηκα αν ο κινητήρας του δεν ήταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας , πήγα και ήρθα χωρίς πρόβλημα όπου και αν ταξίδεψα !!!!
Το BMW κάπως έτσι το βλέπω...

Ρε άνθρωπε , που ξέρεις εσύ τι σκέφτονται οι νέοι κάτοχοι BMW ;; Τι γενικεύσεις , άθλιες , είναι αυτές ;;;;

:evil:

Cpt. Haddock
03/02/2006, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μαλιστα μερικοι απ' τους καλυτερους φιλους μου εχουν BMW ... :wacko:

Εγώ: - Ευχαριστώ! :blush:

crs-k: - ΔΕΝ λέω εσένα :mad:

Εγώ: Καλά... :sad: :sad: :sad:

x-rider
03/02/2006, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εγώ: - Ευχαριστώ! :blush:

crs-k: - ΔΕΝ λέω εσένα :mad:

Εγώ: Καλά... :sad: :sad: :sad:

ΦΩΣΚΟΛΕ:beer: :beer:

Krokodilos001
03/02/2006, 13:41
\
............................
etsi arxizoume kai vazoume feta se jena fagita...

kai ok... mexri tin pitsa napolitana me feta pes oti trogete...
tis garides ograten me feta or ton kapnisto solomo or to spousi or tin papia pekinou gemisti me feta pws sta komatia na kaneis oreji na ta fas? :sick: :yuck: :yuck: :sick: :dizzy:
...................................

Giati ta dokimases ke exis afti tin apopsi?

..............................

.......................................

kakos... na ta arxiseis pali....i parakolouthisi den apodidei.

.................................

.............................

fisika ke ginonte ola mazi. legete malista polixristikotita, ke olokliromeno paketo agoras. xreiazonte omos xrises i argires tomes ke ipoxorisis se kapia simeia.
an mporis na dosis mia perisousia na paris aneksartita ta kalitera apo kathe katigoria, kanto. magia sou

alios dineis kati parapano ke kseniazis, giati ta exeis ola.
ke pios apo mas, mporei na ta paei ola afta ta terata sta oria tous?

metrioi eimaste genika, ke ta theloume ola....bouna, thalases, poli, aftokinitodromo....ke ta theloume oso pio kala ginete me anesi, ksekourasta ksegniasta, efxarista

afta dinei i BMW

BMW rules, again

thelo to 1200 street me ton tetrakilidro omos

rikte rikte

rsp
03/02/2006, 13:54
Τι δινει η BMW...??

:eyepop:

tifoefs
03/02/2006, 13:56
Κατω τα χερια απο το 1200 κροκοδιλε !!

Εσυ παρε το 1000 εξαπ !!!

:mad: :mad: :mad: :mad:

Krokodilos001
03/02/2006, 14:12
kalos tin, tin tsoutsou...me to neglize

giati re, ego thelo to 1200, gaiti na min to paro.
mipos giati ke esi 1200 exeis.

:rotflmao:

kala to fazer tha to paro, giati den ta exo gia to bmw. alla ke me to fazer tha rou rixna sta aftia.

re pousti mou exo barethei na alazo alisides!
Thelo aksona, televerer, ke tetrakilindo..

Krokodilos001
03/02/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι δινει η BMW...??

:lol: :lol: :lol
:eyepop:
:rotflmao:

oti thes dinei!!!!

Krokodilos001
03/02/2006, 14:16
kolokeros gamo to kerato mou,
koloigrasia
koloomxli
kolokrio

ke oti allo skata thes......

ke oi poustides me ta bmw mesa stin kirila. thelo ke ego:mad:

tifoefs
03/02/2006, 15:59
Δε Θες ! Δε Θες !!

Κατω τα ξερα σου ..........

Θα σε βαρεσω στην εκθεση ετσι και το γλυκοκοιταξεις !!

35707

devil's animal
03/02/2006, 16:08
και εγω ρε παιδια θελω ενα bmw...

Μ3

Krokodilos001
03/02/2006, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δε Θες ! Δε Θες !!

tha to kitakso glika,
tha tou kliso to mati,
tha tou piaso to timini,
tha katso sti sela tou
tha to agaliaso
ke meta tha....

pao stin epomeni

Krokodilos001
03/02/2006, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Μ3

cabrio

tifoefs
03/02/2006, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
tha to kitakso glika,
tha tou kliso to mati,
tha tou piaso to timini,
tha katso sti sela tou
tha to agaliaso
ke meta tha....

pao stin epomeni

:a01: :a01: :a01: :a01:

Εεεεεεεεεεεεεεετσι !!

teobreva
04/02/2006, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Μ3 και'γω και'γω,και'γω:rotflmao: κιτρινη εσυ παρτην αλλο χρωμα:beer:

Krokodilos001
08/02/2006, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δε Θες ! Δε Θες !!

oste thes ke esi ena

e??????

:nono: :nono: :nono:

proigoume

gcrook
08/02/2006, 14:30

Σταυρο μην συγχυζεσαι ρε!
Ο ιδιος ειναι με αλλα ρουχα:lol: :rotflmao: :bawl:

KaTaNaS
08/02/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σταυρο μην συγχυζεσαι ρε!
Ο ιδιος ειναι με αλλα ρουχα:lol: :rotflmao: :bawl:

και είχα μια υποψία! :smokin: :sick: :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
08/02/2006, 14:41
:a014: :a014:

souniwths
08/02/2006, 14:57
Τελικά ποια ήταν αυτή η ΠΡΩΤΗ λέξη;;;:

:hypnotize

rsp
08/02/2006, 18:25
Και πανω που λες οτι ολοι οι BMWδακιδες ειναι ιδιοι, γνωριζεις τον George123 και λες , καλα αυτος οδηγει GS...:lol: :lol: :wave2:

michalispap
09/02/2006, 16:34
τα 'χω πει και τα ξαναλέω (αν και δεν ξέρω πια το λόγο...)

Τα μπεμβέ απέκτησαν όνομα όταν δεν υπήρχε τίποτε άλλο στην εποχή του ταμπούρου. Και τότε υπήρχε λόγος.

Πλέον όμως προσπαθούν να συντηρούν το όνομα τους μέσω μάρκετινγκ και τεχνολογικών πειραμάτων.

Καλά και λογικά μέχρι εδώ.

Ομως:
Ειχα το ντακάρ και ήμουν 2 φορές το μήνα συνεργείο (παναγιωτόπουλο παρακαλώ) για βλάβη, οχι για ερωτησούλα...
Μιλάμε μόνο οι ρόδες δεν μου φεύγανε...
Ξεχεσα εγγράφως Ιντερκάρ και επίσης είχα χεστήρια αλληλογραφία με τον μαλάκα τον Φριτς.

Απηύδησα όσο δεν φαντάζεστε, το έδωσα με 52.000 χλμ οχι τόσο για τις βλάβες που έβγαζε (είχα αρχίσει να γελάω κάθε φορά που το φόρτωνα) αλλά γιατί πλέον φοβόμουν να πάω βόλτα, για να μη με μαζεύουνε.

Αυτό δεν ήταν μηχανάκι, ήταν μεγάλο μπουρδέλο.
Το ίδιο και η αντιμετώπιση (κλασσικό συγκαταβατικό κούνημα κεφαλιού) από τα επίσημα συνεργεία.

Το μόνο καλό που έχει (αλίμονο αν δεν το είχε) είναι η οδική βοήθεια που είναι α-πα-ραί-τη-τη! Μου τα λέγανε και οι οδηγοί των οδικών. "Μεγάλε όλο μπεμβέ φορτώνω... αν όχι από τράκα από τίποτα ηλεκτρικά".
Ρε όξω λέμε...

Δεν αντιλέγω ότι είναι μηχανάκια με τύπο, αλλά συνήθως τις πλαινές τις έχουν για τους χαρτοφύλακες. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί τις τουριστάδικες καταβολές της μηχανής, αλλά όχι και να φοβόμαστε να το σβήσουμε σε κάνα βουνό μη τυχόν δεν ξαναπάρει. Οταν μετοικήσουμε στην επαρχία θα είναι με δική μας πρωτοβουλία.

Ασε που η μόνη γυναίκα που πραγματικά έλαμψαν τα μάτια της όταν το είδε ήταν η Σέρβα ζητιάνα με τα χαρτομάντηλα στο φανάρι της κατεχάκη. Μόνο βόλτα δεν μου ζήτησε. (εκτός αν το είπε ανάμεσα στα άλλα Σέρβικα που άκουγα)

Ηθικόν Δίδαγμα:
Καλός ο Γερμανός, αλλά μόνο για κινητά.
Δεν βλέπω το λόγο να ξεπαραδιάζομαι και να αγχώνομαι πιο πολύ κι από τη δουλειά μου για να καβαλάω προπέλα.

Ετσι περνάω τη μέρα μου - ευχαριστώ.

souniwths
09/02/2006, 17:03
Κάτσε τώρα γιατί με τρέλλανες.
Έχω το 650GS, το απλό, έχω μαζέψει 67000 χλμ σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, ζέστη, κρύο, βροχή, πολλή βροχή, κατακλυσμό, καθημερινή οδήγηση δουλειά-σπίτι, βόλτα στο βουνό, άγρια βόλτα στο βουνό, ταξίδια πολύωρα (το μακρύτερο περίπου 10 ώρες για Αλεξανδρούπολη φορτωμένο με 2 άτομα και τα πράγματά τους με σύντομες στάσεις) και αυτά που λες δε μου έχουν γίνει.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την Intercar και ήμουν από αυτούς που χάρηκαν όταν άλλαξε το σύστημα. Από εκεί και πέρα όμως διαφωνώ. Είναι πολύ στάνταρ τα προβλήματα που έχει το μηχανάκι, και συμφωνώ ότι έχει, αλλά δεν είναι όπως τα λες. Είναι η περιβόητη πια ντίζα του συμπλέκτη (κάθε 20-25000χλμ για όποιον δε λαδώνει, επί 2 για όποιον την προσέχει), το καλώδιο που πάει στη μίζα και κόβεται αν δεν έχεις φροντίσει να το βγάλεις ήδη από το άγκιστρο στο σκελετό και η μπαταρία που δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια και πεθαίνει ξαφνικά. Αν και σε προειδοποιεί όταν την μάθεις.
Από εκεί και πέρα έχει και άλλες ατέλειες, όπως τα περισσότερα μηχανάκια, αλλά όχι ότι σε αφήνει συνεχώς και δεν έχει αξιοπιστία.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο marketing και τα σχετικά, τι να πω, έφτιαξε ένα όνομα, το καλλιεργεί και σε αυτό ποντάρει για να χτυπάει ψηλά τις τιμές.

Ο δικός μου λόγος που περιμένω το F800GS, (άντε να δω μέχρι τότε που θα φτάσουν τα χιλιόμετρά μου) είναι το θέμα του συνεργείου που είναι πλέον της εμπιστοσύνης μου. Αλλιώς θα την έψαχνα κι αλλού. Αν και για την ώρα δεν έχω δει κάτι σε on-off, που να πάει πολύ καλά στο δρόμο και αρκετά καλά στο χώμα και να είναι σε αυτά περίπου τα κυβικά...

el_hymador
09/02/2006, 19:51
Πολυ στερεοτυπο ρε παιδι μου.....οποιος εχει ΒΜW ειναι ξενερωτος γιατρος , δικηγορος η απλα φραγκατος .... οποιος εχει Harley ειναι φλωρο trendys επισης φραγκατος , οποιος οδηγαει κλασικες ειναι εναλακτικος κ.ο.κ....

Μια χαρα ειναι η ΒΜW το ιδιο και η Ηarley , ακομα και αν καποιος νομιζει οτι η Linfan κατασκευαζει τα καλυτερα μηχανακια δικαιωμα του να το πιστευει!!!!

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην χωρα μας πασχουμε απο ενα μοτοσυκλετιστικο ψυχαναγκασμο....αναλογα με την μοτοσυκλετα που εχουμε πρεπει να φερομαστε / οδηγουμε οπως προσταζει το γενικοτερο look της κατηγοριας....για αυτο βλεπεις μεγαλα on-off με τις τριπλετες μεσα στην πολη , με gps και τρακτερωτα ..... επισης για αυτο βλεπεις ss γιαπωνεζικα να πηγαινουν ταπα λες και παιζεται το πρωταθλημα των gp στον τελευταιο γυρο του...

Ξεκολατε!!

rsp
10/02/2006, 12:16
Ναι αλλα σουπερ σπορτ με τρακτερωτα ποσο συχνα βλεπεις.....:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

el_hymador
10/02/2006, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ναι αλλα σουπερ σπορτ με τρακτερωτα ποσο συχνα βλεπεις.....:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

κατσε να γινει της μοδος και θα σου πω....

dirtbird
10/02/2006, 19:05
[i]
Ηθικόν Δίδαγμα:
Καλός ο Γερμανός, αλλά μόνο για κινητά.
[/B]

FQOTW (funniest quote of the week):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Krokodilos001
11/02/2006, 19:11
pote kaneis ke tipota den apoliei na bgei ke kapio elatomatiko montelo....

alla gia ena paraskeno logo, oi kata megali pliospifia ton motosikleton pou kikloforoun olo to xrono (edo sta kria ke asxima klimata) einai ta bmw. Me broxi, krio, xioni...oti thes....

den einai ke parakseno bebea.

Na pigenei me -5 statitki thermokrasia (-15 sta 120 out aftokinitodromou) theleis mixani pou na min masaei na sou proesferei sobari prostasia apo krio ke aera.

Ego to eniosa to gamisi me -10 (-20) me pago sto dromo me to alati aploxera stromeno....
i kenourgia alisida apebiose.
ta xeria mou ke alla meri pagosane.
Prospathousa na krifto apo ton aera, alla pou na xoreso piso apo ti giaponeziki zelatina
to mixani apo ton pagomeno ke igro aera, mpoukone ke den trabage.

liges motoskikletes einai katalliles gai aftes tis sinthikes. Oi babarezes exoun ftiaxnei na einai.
ke den isteroun se dinami, oute epidosis.
ke einai ftiaxmenes gia atoma pou exoun kapio sebasto atomiko megethos ke den einai san giaponezoules geises

rsp
11/02/2006, 19:16
Διαβασε λιγο τις τελευταιες σελιδες του ποστ "σερβις 1200gs" και αν θελεις πες μου τη γνωμη σου....

Το λεω φιλικα χωρις ειρωνεια:wave2:

Krokodilos001
13/02/2006, 22:56
Simera siabaza me leptomeria ta texnika xaraktiristika tou K1200S

poliiiiiiiiiiiiiii gamato mixanima

tifoefs
14/02/2006, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Simera siabaza me leptomeria ta texnika xaraktiristika tou K1200S

poliiiiiiiiiiiiiii gamato mixanima

Παντως εγω BMW 3 μερες και 2 νυχτες στο Βερολινο και με 1500 χλμ περιπου δεν ειδα ουτε μια !!!!

Ενα Αφρικα εβλεπα και ηταν το δικο μου !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Leipsippos
01/03/2006, 13:44
θα τα χωσω και εγω αλλα οχι στους κατοχους , στον αερα που δινει η αντιπροσωπεια στις μηχανες τις γιατι τους χω αχτι. 3 φορες εχω προσπαθησει να παρω BMW και τις 3 φορες απετυχα γιατι απλα αφ ενος ειχαν χρηματοδοτικα εντελως ακαμπτα , αφ'ετερου τοσο οι πωλητες οσο και ο μηχανικος που μου εκναε την εκτιμιση για την παλια μου μηχανη το παιζαν υπερανω, δεν ηταν η διαφωνια στην τιμη που θα μου εδιναν, ηταν ο τροπος. Στο τελος μαλιστα ειχεμενει 1 κομματι Ντακαρ , την μπλε-πορτοκαλι, και παρολο που ηξεραν οτι θα τους μεινει για αρκετο καιρο το παιζαν και κυριες. Και δνε μπορουμε να σας κανουμε κατι καλιτερο, και αυτο ειναι, και με παρακρατηση και δικια μας ασφαλεια και πηγα και εγω στην ΚΤΜ που θελαν να πουλησουν οι ανθρωποι και μου εκαναν τεμεναδες στην τελικη και πολυ το χαρηκα που πηρα το 640 τελικα και οχι την Ντακαρ.

Γενικα εχω παρατηρησει οτι εχουν μια συμπεριφορα "εχω-χρημα" και ξεκιναει απο την ιδια την αντιπροσωπεια αυτο.

Επισης με εκνευρισε πολυ που δεν ερχεται παρα μονο η φουλ εξτρα εκδοση στα 1200 παρολο που υπαρχει και η απλη χωρις ολα τα μπλιμπλικια. Αλλα ειπα , αμα εχεις λεφτα να παεις Μπεμβε εχεις λεφτα να την παρεις με ολα επανω, εννοειται!!