Τι πρόβλημα έχετε ακριβώς με τις BMW ;;; Τι ζόρι τραβάτε ;;; Πολύ κράζετε , μήπως ζηλεύετε ;;;
Τι πρόβλημα έχετε ακριβώς με τις BMW ;;; Τι ζόρι τραβάτε ;;; Πολύ κράζετε , μήπως ζηλεύετε ;;;
:hypnotize
![]()
Δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο να πέρνεις τα φάρμακά σου στην ώρα τους ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
γιατί οι περισσότεροι κατοχοι βαυαρικών μοτοσυκλετών κλικάρονται (κάνουν κλίκες); και γενικότερα κρατανε μια περιεργη αφ'υψηλιώτικη στάση;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:hypnotize
![]()
Δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο να πέρνεις τα φάρμακά σου στην ώρα τους ???
![]()
![]()
![]()
Και εσύ που τα παίρνεις στην ώρα τους τι κατάλαβες ;;;;;
κοίτα ποίος απάντησε πρώτος......δύσκολα τα πράγματα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γιατί οι περισσότεροι κατοχοι βαυαρικών μοτοσυκλετών κλικάρονται (κάνουν κλίκες); και γενικότερα κρατανε μια περιεργη αφ'υψηλιώτικη στάση;
![]()
και κράζετε τις μοτοσικλέτες ;;;; Οι κάτοχοι τους σας φταίνε !!!!!!
![]()
εγω φιλε μολις ειδα το ποστ σου με το σερβις..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ..Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΨΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ...:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω φιλε μολις ειδα το ποστ σου με το σερβις..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΨΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ...:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Εσένα δεν σε περίμενα .....και μου ήρθες και καρδαμωμένος !!!!!![]()
![]()
προσωπικά δεν εχω κανενα προβλημα με καμμία εταιρείαΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
και κράζετε τις μοτοσικλέτες ;;;; Οι κάτοχοι τους σας φταίνε !!
δεν μου απαντησες όμως στην ερώτηση μου!
οι κατοχοι τους γιατι μοιαζουν τοσο πολύ μεταξύ τους (παντα για το μεγαλυτερο ποσοστο μιλαω , δεν ομαδοποιώ)
ή αμφισβητείς την παρατηρηση μου;
EGO KANENA, THA MOU ARESE KAI TO 1200 EAN DEN YPEIRXE TO 990 KAI AMA EIMOUNA 50+ XRONO
KATA TA'LLA TO MONO POY MOU ARESEI APO BMW EINAI TA METAPOLEMIKA MONTELA EOS KAI TA MESA TIS DEKAETIAS TOY 70
EPISEIS DEN MOU ARESOUNE KAI TA HARLEY
H MALLON GIA NA EIMAI LIGO POI AKRIVIS.... DEN MOU ARESOUNE KATHOLOU OI KATIGORIES.... CHOOPER, CUSTOM KLP
ALLA MALLON EINAI ASXETO ME TO THEMA MAS OPOTE KAI DEN TO THIGO
εμενα δε μου αρεσουνε και οι κουραμπιεδες... χα χα χαΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
EPISEIS DEN MOU ARESOUNE KAI TA HARLEY
H MALLON NA EIMAI LIGO POI AKRIVEIS.... DNE MOU ARESOUNE KATHOLOU OI KATIGORIES.... CHOOPER, CUSTOM KLP SXETIKA
ALLA MALLON EINAI ASXETO ME TO THEMA MAS OPOTE KAI DEN TO THIGO
αχ
αχ χαχαχααχ
αχαχαχ
:rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
προσωπικά δεν εχω κανενα προβλημα με καμμία εταιρεία
δεν μου απαντησες όμως στην ερώτηση μου!
οι κατοχοι τους γιατι μοιαζουν τοσο πολύ μεταξύ τους (παντα για το μεγαλυτερο ποσοστο μιλαω , δεν ομαδοποιώ)
ή αμφισβητείς την παρατηρηση μου;
Τι θέλεις να πεις ;;; Ίσως δεν σε κατάλαβα ! Αν εννοείς το στυλ που αποπνέει μια κατηγορία , όπως τα on / off , τα καθαρόαιμα , τα street κτλ ,δεν είναι γνώρισμα μόνο των κατόχων BMW !!!
Από την άλλη η στάση των οδηγών δεν αφορά τις μοτοσικλέτες τους !!!
Από την άλλη η στάση των οδηγών δεν αφορά τις μοτοσικλέτες τους !!!
ναι αλλά γιατί δεν την συναντας τόσο συχνά σε αναβάτες άλλων εταιρειών;
παραδειγμα... γιατί παρα πολλοί "βαυαροί" γράφουν και "κυκλοφορούν" μόνο στο section BMW ;
γιατι δε λετε στο παιδι ρε υποκριτες την πρωτη λεξη που σας ερχεται στο μυαλο οταν ακουτε ..ιδιοκητης bmw...????...ε![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
εεεεε.... "πεταμενα-λεφτα-για-ενα-BOXER" ειναι μια λεξη ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα 1κυλινδρα και τα 4κυλινδρα εν πολυ κακα παντως....