View Full Version : 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)
africanos31
04/03/2006, 09:49
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΑΠΡΙΛΙΑ 2006 ας πουμε μερικες αληθειες......
Το 2005
:( Τα διοδια αυξηθηκαν 43% !!!
:( Ο ΦΠΑ στα κρανη αυξηθηκε αντι να μειωθει
:( Οι νεες πινακιδες δικυκλων ειναι ακαταλληλες και επικινδυνες
:( Η αστυνομευση ειναι αδικη και εισπραχτικη
:( οι δρομοι ειναι σε αθλια κατασταση
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ..!!!!
παμε στο υπουργειο μεταφορων γιατι με ευθυνη του κο Λιαπη:
:( απουσιαζει καθε πολιτικη για το δικυκλο
:( Τα δικυκλα αντιμετωπζονται απο τον ΚΟΚ σαν αυτοκινητα
:( Προωθουνται εισπρακτικα μεσα
:( Συνεχιζεται ο αποκλεισμος των νεων απο την μοτοσυκλετα
:( Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
:( Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
Συγκεντρωση την Πρωτοαπριλια 2006 στις 11.00 στο πεδιο του Αρεως.Θα ακολουθησει πορεια(με τις μηχανες) προς το Υπουργειο Μεταφορων
ΜΟΤΟΕ
Σημ.. υπολογιζω παιδια πανω απο 2000 μοτοσυκλετες....
:a46: :a013: Μπήκε στην ατζέντα μου must! μήπως να γίνει STICKY μέχρι τότε?
H.A.Balafoutre
04/03/2006, 11:01
Πολύ σωστή κίνηση.
Ερώτηση,
Σημειολογικά όμως, μήπως η πρωταπριλιά δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα στο έτος για κάτι τόσο σοβαρό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Πολύ σωστή κίνηση.
Ερώτηση,
Σημειολογικά όμως, μήπως η πρωταπριλιά δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα στο έτος για κάτι τόσο σοβαρό? +1και στα 2.:beer:
alex-varadero
04/03/2006, 11:37
το καλο ειναι που επιτελους υπαρχει κινητοποιηση απο πλευρας μας.
μακαρι να γινει το ιδιο και για ο,τι αλλο μας θιγει
ασφαλιστικο,εργασιακο κτλ!!!!!!
LanosXR125
04/03/2006, 13:19
swsth kinisi!!! eimai mesa !!
na ferw kai molotof????:rotflmao:
africanos31
04/03/2006, 13:25
επισημα οχι μολοτωφ :nono: ...ανεπισημα :winka:
Γιατι εχουμε γεμισει ρουφιανοκαμερες...(εξαιρουνται οι καμερες στους λεωφορειοδρομους)
οσο για την ημερα ειναι η καταληλοτερη για πορεια σε καθε ψευτη :lol:
H.A.Balafoutre
04/03/2006, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
επισημα οχι μολοτωφ :nono: ...ανεπισημα :winka:
Γιατι εχουμε γεμισει ρουφιανοκαμερες...(εξαιρουνται οι καμερες στους λεωφορειοδρομους)
οσο για την ημερα ειναι η καταληλοτερη για πορεια σε καθε ψευτη :lol:
Για τις μολότωφ το αντιπαρέρχομαι έτσι κι αλλιώς.
Αλλά σίγουρα αν μαζευτούν 2000 και βάλε (δυο χιλιάδες μηχανές) αυτό σίγουρα δεν θα είναι ψέμα. Εγώ βέβαια είμαι από επαρχία και δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω, οπότε πάω πάσο.
Αν όμως δω στις ειδήσεις πως μεζεύτηκαν τόσες πολλές μηχανές που έγινε πανικός (διαμαρτυρίας και τίποτα άλλο) θα είμαι διπλά δικαιωμένος. Διότι θα αποδειχτούνε 2 πράγματα. 1ον) και φωνή έχουμε οι μοτοσικλετιστές ως πολίτες, 2ον) και ήθος ώστε να μην μας αγνοούν.
Καλή δύναμη σε κάθε σοβαρή προσπάθεια για τα αυτονόητα που επιδεικτικά μας στερούν και ως πολίτες και ως μοτοσικλετιστές.
adam_tsouk
04/03/2006, 17:37
Μπήκε κια στα δικα μου Must....
Εκτός απροόπτου ΜΕΣΑ......
(σύντομα θα μπει και στο kawasaki-bikers.gr):winka:
Αυτο θα πρεπει να διαδοσουμε σε περισσοτερο δυνατο κοσμο.
ΜΕΣΑ.
μέσα είμαι και εγώ.το οτι ειναι πρωταπριλιά ταιριάζει και με την πολιτική τους πανω στα θέματά μας.απλά εμείς θα τους το θυμήσουμε.
:a08: ................:a29: :a29:
el_hymador
04/03/2006, 21:33
2000+1 μεσα και εγω με τα μπουνια!!!!
Περα απο το δικαιωμα μας να διαδηλωσουμε για τα αιτηματα μας
εχουμε και την υποχρωση να το κανουμε με κοσμιο τροπο.....
οποτε οσοι παμε φρονιμα και καλα παιδια:D
alximistis
04/03/2006, 23:11
Ακόμα ένας... τρελλός μηχανόβιος μέσα. Έτσι δεν μας λένε συνήθως;;;
Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα.
Αλλά χωρίς παρεξήγηση θα ήθελα να ξέρω ένα πράγμα βασικό για μένα.
Ποιος τη διοργανώνει;;; Πάμε χύμα στο κύμα ή είναι κάποιος που υποστηρίζει;
Η ΛΕΜΟΤ για παράδειγμα ή κάποιος άλλος;;;
alximistis
04/03/2006, 23:25
Sorry παιδιά!
Τώρα το είδα το ΜΟΤΟΕ...
lammadin
05/03/2006, 04:35
+1
africanos31
05/03/2006, 14:16
Υπαρχει και αφισα πολυ καλη......
Οποιος θελει μπορει να περασει απο την ΛΕΜΟΤ (Λαγουμτζη 44) δευτερα-τεταρτη παρασκευη 21.00-00.00 να παρει οσες θελει
Multijohn
05/03/2006, 15:00
Mπά!Ξύπνησε ο ΜΟΤΟΕ?!!!!Τι λέτε ρε παιδιά?!Μπράβο μπράβο!Κάλλιο αργά παρά ποτέ:mad:
Sorry για το Off Topic;)
Και εγώ μέσα.
Και ελπίζω να είμαστε πολλοί περισότεροι από 2000.
Άντε μήπως γίνει κάτι... :a013:
μεσα και γω....:a013:
να ειμαστε οσο περισοτεροι γινεται γιατι περισυ δεν ηταν αρκετοι
+1
κι από μένα, γιατί συμφωνώ σε όλα τα αιτήματα, αν και υπάρχουν τόσα ακόμα. (Πάντως δε βρίσκω κάτι σκανδαλώδες στο αρ. 49. Τι έχει?)
-1
γιατί δε θέλω να συνασπιστώ και να ανακατευτώ με "μοτοσυκλετιστές" που θα κατέβουν σε πορεία για να ζητήσουν ΣΥΝΕΠΕΙΑ από μέρους του κράτους, χωρίς οι ίδιοι να είναι συνεπείς (εξατμίσεις, πινακίδες, καγκουριλίκια και όλα τα σχετικά εμπριμέ θέματα). -1 γιατί μια "πορεία" κάθε 5 χρόνια δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει, ενώ παράλληλα αμφιβάλλω για το κατα πόσο τα επίσημα όργανά μας (ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ) έχουν δράσει συστηματικά και σωστά τα τελευταία 10-15 χρόνια (για να πούμε ότι τελικά χρειάζεται μια μαζική πορεία). Το μόνο μέλημα της ΛΕΜΟΤ είναι -ως γνωστόν- η δικαιοδοσία των αγώνων μοτοσυκλέτας (http://www.lemot.gr/themata/thema_0012.html), όχι τα σοβαρά προβλήματα των μοτοσυκλετιστών. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. (Αλλά εμπεριστατωμένα!)
αποτέλεσμα 0, οπότε... βλέπουμε...
LanosXR125
06/03/2006, 23:09
Pou einai auto????(Λαγουμτζη 44)
SUPERMARIO
07/03/2006, 00:41
μηπως οσοι δεν ανοικουν σε καποια λεσχη, μεσα απο το forum αυτο να ανακοινωθει ενα σημειο ραντεβου;:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
οπότε... βλέπουμε...
Ψιτ Κωστακη ασε τα ψοφια.....
Καθε φορα που τρεμοπαιζεις τον δεξιο σου καρπο πανω στο Μπουσα αυτοματως συγκαταλεγεσαι στους ‘μειον ενα‘.
Αιντε κουνα τον πωπο σου και κατεβα για συμπαρασταση.
Σε κατι τετοια τα νουμερα και οι αριθμοι μετρανε.
+1 και απο μενα.
Ασχετα με την αποψη μου για την ΜΟΤΟΕ ή για τις (πεθαμενες οι περισσοτερες) Λεσχες ...
Οπως καθε φορα που εχει γινει μια μαζικη εκδηλωση, θα ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ψιτ Κωστακη ασε τα ψοφια.....
Καθε φορα που τρεμοπαιζεις τον δεξιο σου καρπο πανω στο Μπουσα αυτοματως συγκαταλεγεσαι στους ‘μειον ενα‘.
Αιντε κουνα τον πωπο σου και κατεβα για συμπαρασταση.
Σε κατι τετοια τα νουμερα και οι αριθμοι μετρανε.
Όχι φίλε, μέγα λάθος. Έχω μια πινακιδάρα ναααααααααααααα! (Μάλλον θα χρειαστεί να εξηγήσω τι σημαίνει αυτό) Δεν κρύβομαι απο κανέναν. Επίσης ούτε προκαλώ ούτε ενοχλώ. Μη μπερδεύουμε τα πράγματα...
Δεν είπα -1, είπα +1 ΚΑΙ -1!
koutroulis
07/03/2006, 08:23
μέσα και εγώ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
na ferw kai molotof????:rotflmao:
εγω παντως με αυτο το σχολιο, οσο και για πλακα να ειναι, δε γελαω
συγγνωμη δηλαδη
κατα τα αλλα συμφωνω για πορεια αλλα οχι την 1η Απριλιου
:wave2:
matsamitsou
07/03/2006, 08:47
Καλημέρα. :o
+1
προς χάριν της μαζικότητας. Όμως αυτό που πρέπει να μας διαχωρίζει από μία αγέλη αλήτων μηχανόβιων είναι η ενημέρωση την οποία τουλάχιστον εγώ δεν έχω. Ποιό είναι αυτό το σκανδαλώδες άρθρο 49 του ΚΟΚ; :confused:
Ποιός έιναι αυτός ο ΚΟΚ ... ώστε υπάρχει και χωρίς σαντιγύ; :a09:
Θα συμφωνήσω με τον SF, καλό είναι να γνωρίζουμε τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αιτήματα της ΜΟΤΟΕ και τις προθέσεις της. Γιατί αλήθεια δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο πρώτο ποστ το θέμα με τη διοργάνωση των αγώνων; Αν όντως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι οι προσπάθειες της ΜΟΤΟΕ δεν περιορίζονται μόνο στα δικαιώματα διοργάνωσης αγώνων αλλά προσπαθούν και για το κοινό καλό, τότε πάσο. Αυτά που διαβάζω στο πρώτο ποστ μου φαίνονται λίγο γενικότητες και τα περισσότερα θα έπρεπε να μας ενώνουν με τους οδηγούς κουτιών (εισπρακτική πολιτική, άθλιοι δρόμοι) οπότε να έχουμε την υποστήριξη των επίσημων φορέων τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).
Θέλω να ξέρω κάτω από ποιά συνθήματα θα γίνει με τέτοια πορεία. Μου αρέσουν οι ταμπέλες εάν τουλάχιστον με εκφράζουν. Ας υπάρξει κινητοποίηση για τα θέματα που καίνε ΟΛΟΥΣ μας αλλά χωρίς να γινόμαστε υποχείρια κάποιων.
Αυτά προς προβληματισμό. Συγνώμη για το μέγεθος του ποστ. :hypnotize
Υ.Γ: Αναλογιστείτε μόνο το πλήγμα για τους αλήτες μηχανόβιους που ληστεύουν τράπεζες και διαφέυγουν με μηχανές μεγάλου κυβισμού (τι κλισέ @@ από τους δημοσιογράφους), άμα υπάρχουν στη πορεία επεισόδια με μολότοφ είτε επίσημα είτε ανεπίσημα :nono:
latris mixanis
07/03/2006, 10:00
+1
κι από μένα, γιατί συμφωνώ σε όλα τα αιτήματα, αν και υπάρχουν τόσα ακόμα. (Πάντως δε βρίσκω κάτι σκανδαλώδες στο αρ. 49. Τι έχει?)
-1
γιατί δε θέλω να συνασπιστώ και να ανακατευτώ με "μοτοσυκλετιστές" που θα κατέβουν σε πορεία για να ζητήσουν ΣΥΝΕΠΕΙΑ από μέρους του κράτους, χωρίς οι ίδιοι να είναι συνεπείς (εξατμίσεις, πινακίδες, καγκουριλίκια και όλα τα σχετικά εμπριμέ θέματα). -1 γιατί μια "πορεία" κάθε 5 χρόνια δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει, ενώ παράλληλα αμφιβάλλω για το κατα πόσο τα επίσημα όργανά μας (ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ) έχουν δράσει συστηματικά και σωστά τα τελευταία 10-15 χρόνια (για να πούμε ότι τελικά χρειάζεται μια μαζική πορεία). Το μόνο μέλημα της ΛΕΜΟΤ είναι -ως γνωστόν- η δικαιοδοσία των αγώνων μοτοσυκλέτας (http://www.lemot.gr/themata/thema_0012.html), όχι τα σοβαρά προβλήματα των μοτοσυκλετιστών. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. (Αλλά εμπεριστατωμένα!)
+1
και +1 στην προσπάθεια!!!
Multijohn
07/03/2006, 23:48
+1
-1
Ετσι είναι φίλε μου!Ποιοί μοτοσυκλετιστές?Τι λές τώρα μωρε?!
Και να φανταστείς όλοι οι σύλλογοι είναι δέσμιοι της!Συνδρομούλα κάθε χρόνο και λόγια μεγάλα!Ούτε πολιτικοί να ήταν!Τι διάλολο ρε μαμώτο,όποιος πέρνει κάτι σαν αξίωμα γιατί δεν βλέπει τον παλμό αυτού που αντιπροσωπεύει?!!!Και στην πορεία θα κατεβούν 2000 άτομα?!Εντάξει.Τώρα σωθήκαμε!Θα κατεβεί ο κάθε ''μοτοσυκλετιστής του καλοκαιριού'' θα μοστράρει την μηχανή του,και μετά θα πάει κάπου να πιεί ένα καφεδάκι στην υγειά της ΜΟΤΟΕ.Προς θεού παιδιά δεν κατακρίνωόσους απο εσάς θα πάτε ούτε τους κοροϊδεύω.Απλά εγώ,ευχαριστώ,δε θα πάρω....
Όχι φίλε, μέγα λάθος. Έχω μια πινακιδάρα ναααααααααααααα! (Μάλλον θα χρειαστεί να εξηγήσω τι σημαίνει αυτό) Δεν κρύβομαι απο κανέναν. Επίσης ούτε προκαλώ ούτε ενοχλώ. Μη μπερδεύουμε τα πράγματα...
Δεν είπα -1, είπα +1 ΚΑΙ -1!
Το ξερω βρε μην τρελαινεσαι.
Πωπω ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε βρε αδερφε:beer:
Δυστυχώς σε όλες αυτές τις λέσχες χρειάζεται και ΝΕΟ ΑΙΜΑ...
...που όπως γνωρίζετε στατιστικά, απουσιάζει απο πολλά και δεν ασχολείται πλέον...
αυτό αν άλλαζε , και είμασταν λίγο ποιο δραστήριοι (να μας άφηναν βέβαια και οι καθημερινές μας υποχρεώσεις , που οι περισσότεροι στην σημερινή ζούγκλα ζούμε σαν τους τρελούς κυνηγημένοι) , τότε αλλιώς θα ηταν τα πράματα...
Πόσοι απο εδω μέσα κάτω των 30-35 είναι γραμμένοι και συμμετέχουν ενεργά στην ΛΕΜΟΤ? (αντε μαζευτείτε θέλω παρέα,όχι ότι συμμετέχω ενεργά , αλλά αν είχα καλή παρέα , που ξέρεις...)
Μοτοε ξεΜοτοε Λεμοτ ξεΛεμοτ ειναι μια μαζωξη μοτοσυκλετιστων ας ειμαστε εκει,γιατι προς το παρον αλλη κινηση δεν υπαρχει απο κανεναν(σε οποιοδηποτε επιπεδο):bigcry:
+1
BELZEBOYLIS
08/03/2006, 10:46
Μέσα και εγώ ! :a013:
alximistis
08/03/2006, 10:46
Με αυτά που διαβάζω αναγκάζομαι να ξαναγράψω...
Βλέπω διάφορα... άγρια του βουνού...
δεν θέλω να συνασπιστώ με μοτοσικλετιστές που δεν είναι συνεπείς, ποιοι μοτοσικλετιστές, δέσμιοι της τάδε και της δείνα, κ.λπ.
Ρε! Πάτε καλά;
Τόσοι και τόσοι κατεβαίνουν και κάνουν πορείες γιατί εμείς όχι;
Υπάρχουν ή όχι αιτήματα;
Κάποια από αυτά είναι ή όχι αληθινά;
Όχι όλα αλλά κάποια είναι.
Γιατί να μην ακουστούμε;
Τι είδους λογική είναι αυτή; επειδή κάποιοι είναι όπως είναι να μην φωνάξουμε;
Και αν κάποιοι εκμεταλλεύονται, εμένα ΝΑ!
Με ενδιαφέρει με μας τι γίνεται. Τους απλούς οδηγούς που δεν ανήκουμε κάπου και βιώνουμε κάποια προβλήματα.
Εμείς πρέπει να ακουστούμε.
Και το τελευταίο.
Έχουν πιαστεί κάποιοι εδώ με τη λαλακία που πέταξε κάποιος σαφώς για πλάκα για τα μολότοφ.
Ήταν μπούρδα! Τέρμα!
Από κει και πέρα τι το συνεχίζετε;;;; Ποιος ο λόγος;
Και τι είναι αυτό, άμα υπάρχουν στην πορεία επεισόδια;;;
Γιατί να υπάρξουν;;;; Δηλαδή είμαστε ανίκανοι να φυλάξουμε τους εαυτούς μας;;; Δεν μπορούμε ήσυχα και ήρεμα να κάνουμε την πορειούλα μας και να φύγουμε;
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!!!!!
fazerakis
08/03/2006, 10:52
Επιτέλους κινητοποίηση!!!!:a46:
africanos31
08/03/2006, 13:13
Ρε παιδια οποιος θελει ερχεται και γω ειμαι μελος της ΜΟΤΟΕ αν και σε μερικα πραγματα δεν συμφωνω μαζι της.Αλλα στα συγκεκριμενα αιτηματα δεν νομιζω οτι υπαρχει μοτοσυκλετιστης που να διαφωνει??? (εδω βεβαια υπηρχαν καποιοι που οταν οι ΗΠΑ βομβαρδιζαν το βελιγραδι τους διναν δικιο!!!!! σε μια πορεια μοτο/στων ολοι θα συμφωνουν σε ολα?)
Το καλυτερο ειναι οσοι ερθουν να συναντηθουν σε καποιο μερος που γεωγραφικα τους βολευει (εγω μενω κερατσινι αλλα επειδη ειμαστε μονο 2 θα παμε για συνσντηση στη Λεμοτ) Αν υπαρχουν και αλλοι απο Κερατσινι-Νικαια-Πειραια-Περαμα κτλ δινουμε καπου ραντεβου και παμε σαν ομαδα (moto.gr team?? :D )
...........................
και γω ειμαι μελος της ΜΟΤΟΕ
..........................
:eek:
Αυτο πως γινεται ρε Παληκαρι μου? :confused:
Μονο αν εισαι μια Λεσχη ΜΟΝΟΣ σου ... :p
:lol: :rotflmao: :lol:
DimChios
08/03/2006, 14:39
Μέσα και δεν θα είμαι και μόνος μου!:nono: :wave2:
Θα πω κάτι και ας πάει στις Διαμάχες!!!
Καλή κίνηση αλλά αν δεν ήταν η ΜΟΤΟΕ από πίσω, θα ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
Κάτι απλό????
Σκεφτείτε αν έχει κάνει οτιδήποτε για εμας που καβαλάμε μηχανες η ΜΟΤΟΕ τα τελευταία χρόνια.
Κάτι άσχημο???
Γιατί εγω που δεν είμαι μέλος της ΜΟΤΟΕ να πληρώνω περισσότερο τη συμμετοχή από εσένα που είσαι?????
απάντηση: Ε, καλύτερα να βγάλει περισσότερα από κάποιον που δεν είναι μέλος, και δεν ψηφίζει παρά από κάποιο μέλος που ψηφίζει.
Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα. Εσύ είσαι σύγουρος ότι έχεις διαλέξει το "ιδανικό"????????
Συγνώμη για το ποστ. Πολλοί θα με κράξουν αλλά τα παίρνω όταν βλέπω οποιαδήποτε κίνηση της ΜΟΤΟΕ. Σκοπός μου δεν είναι σε καμμία περίπτωση να χαλάσω το ποστ ή να παρακινήσω κάποιους να μην συμμετάσχουν. Άλλωστε και εγώ πολύ πιθανών να συμμετάσχω.
matsamitsou
08/03/2006, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
+1
προς χάριν της μαζικότητας. Όμως αυτό που πρέπει να μας διαχωρίζει από μία αγέλη αλήτων μηχανόβιων είναι η ενημέρωση την οποία τουλάχιστον εγώ δεν έχω. Ποιό είναι αυτό το σκανδαλώδες άρθρο 49 του ΚΟΚ; :confused:
.
.
.
Υ.Γ: Αναλογιστείτε μόνο το πλήγμα για τους αλήτες μηχανόβιους που ληστεύουν τράπεζες και διαφέυγουν με μηχανές μεγάλου κυβισμού (τι κλισέ @@ από τους δημοσιογράφους), άμα υπάρχουν στη πορεία επεισόδια με μολότοφ είτε επίσημα είτε ανεπίσημα :nono:
Αναγκάζομαι και εγώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων να απαντήσω στον εαυτό μου. :dizzy:
Δεν ισχυρίζομαι ότι στην πορεία θα μαζευτούμε αλήτες μηχανόβιοι για χαβαλέ. Απλά αναφέρομαι σε κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε για να αποφύγουμε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς από τρίτους. Καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι και να αποτρέψουμε τις καταστροφές (επεισόδεια) όσο αυτό περνάει από το χέρι μας.
Προσωπικά, ΚΑΘΑΡΑ προσωπική μου άποψη, δεν γουστάρω να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη μου ... απλά πράγματα ... γι' αυτό και προσπαθώ να εξετάσω τις αγαθές προτάσεις της ΜΟΤΟΕ. Ούτε αυτό αποκλείει ότι θα παρευρεθώ σε μια τέτοια πορεία.
Καλή φώτιση σε όλους μας :eyepop: :)
LanosXR125
08/03/2006, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έχουν πιαστεί κάποιοι εδώ με τη λαλακία που πέταξε κάποιος σαφώς για πλάκα για τα μολότοφ.
pes ta giati se ligo tha me kremasoun !!! egw ftaiw re pou mazeuw mpoukalia!!!!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
διάβασα και το σχόλιο σου στο σχόλιο σου
το πιθανότερο είναι να περάσει στα ψηλά αυτή η πορεία, και την τελευταία φορά που είχε γίνει πορεία για τα κάγκελα και τις κάμερες ούτε φασαρία έγινε, ούτε κάνας δρόμος έκλεισε, σχεδόν δεν ενοχλήθηκε κανένας, και ήταν και κάτι ζητάδες που μας συνοδεύανε. Φασαρίες δεν πρόκειται να γίνουν, το θέμα είναι να υπάρξει έστω και λίγη προβολή
mixanobio$
09/03/2006, 15:53
Τελικα το αρθρο 49 τι λεει?
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
το άρθρο αυτό ισχύει από το 1999 όπως και ο υπόλοιπος κοκ που ξέρουμε σήμερα με εξαίρεση κάποιες αλλαγές το 2001 (άρθρο 42 για έκδοση άδειας οδήγησης) και το 2004 (για τη σήμανση λόγω τραμ)
δεν ξέρω γιατί το χαρακτηρίζουν σκανδαλώδες δεν το γνωρίζω το θέμα, πάντως όλα τα άλλα έιναι σωστά πιστεύω
Νομίζω γιατί για τους αγώνες των μηχανών έχει λόγο και υπεύθυνη είναι για την διοργάνωση η ΕΛΠΑ που είναι για τα αμάξια χωρίς να είναι και νόμιμα κατοχυρωμένη για τα παραπάνω μιας και δεν είναι αθλητικό σωματίο όπως η ΜΟΤΟΕ.
matsamitsou
09/03/2006, 18:24
Να'σαι καλά cityfly. :beer:
βρε βρε ... τι έκπληξη είναι αυτή.
το Μήλον της Έριδος .... :(
Μετά από αυτό δικαιούμαι να πιστεύω ότι αυτή η πορεία εξυπηρετεί και κάποιες σκοπιμότητες της ΜΟΤΟΕ. Ας ελπίσουμε ότι θα δοθεί περισσότερο βάρος στα ουσιαστικά προβλήματα των μοτοσυκλετιστών και θα ακουστούν στην πορεία κυρίως αυτά που μας απασχολούν.
Αφού πέφτει Σάββατο .... +1
Όπως προείπε ο sf, κύριο μέλημα της ΛΕΜΟΤ (και πιθανότατα και της ΜΟΤΟΤΕ) είναι οι αγώνες μοτοσυκλέτας. Τα συμφέροντα και η ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών της καθημερινότητας έρχονται σε 2η μοίρα.
adam_tsouk
09/03/2006, 20:49
:( Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
Εγώ (τώρα που το διάβασα) γιατί δεν το βρίσκω παράλογο;
:confused:
Όπως προείπε ο sf, κύριο μέλημα της ΛΕΜΟΤ (και πιθανότατα και της ΜΟΤΟΤΕ) είναι οι αγώνες μοτοσυκλέτας. Τα συμφέροντα και η ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών της καθημερινότητας έρχονται σε 2η μοίρα.
Γιατι? :confused:
Ποτε εχει κανει τελευταια φορα αγωνα η ΛΕΜΟΤ ? :sick:
Ασε με γιατι ακομα φοραω (μονο μεσα στο σπιτι βεβαια) μπλουζα της και εκνευριζομαι ασχημα ... :mad:
Νομίζω σπάζονται που το πάνω χέρι το έχει η ΕΛΠΑ...
Οσο για την ΜΟΤΟΕ ή καλυτερα την ΑΜΟΤΟΕ (αγωνιστικη), μπορει να φαινεται, μιας κι ειναι Ομοσπονδια ...
Οποτε οποια Λεσχη κι αν κανει καποιον αγωνα, θα μοστραρει υποχρεωτικα και το σηματακι της ... :sick:
Ασχετα με το ποιοι θα τρεξουν για τον συγκεκριμενο αγωνα ...
Ολοκληρη Ομοσπονδια και ουτε Site για να ενημερωθει καποιος ΔΕΝ εχει ... :mad:
Για την ακριβεια εχει και ΔΕΝ δουλευει εδω και δυο χρονια ... :sick:
Ακριβώς για αυτό νομίζω...
μπλουζίτσα έχω και εγώ και φοράω....:p
η τελευταια πορεια που ειχε οργανωσει η ΜΟΤΟΕ ποτε ητανε?????
alximistis
10/03/2006, 11:42
"Ολοκληρη Ομοσπονδια και ουτε Site για να ενημερωθει καποιος ΔΕΝ εχει ...
Για την ακριβεια εχει και ΔΕΝ δουλευει εδω και δυο χρονια ."
+1 έτσι για να τα λέμε και να τα ακούνε... και να μην υπάρχει κανείς που να πει ότι δεν ειπώθηκαν αυτά...
"Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
Εγώ (τώρα που το διάβασα) γιατί δεν το βρίσκω παράλογο;"
και εδώ... +1 ΄
Πιθανά να μην ξέρω πολλά πράγματα αλλά δεν μου φάνηκε σκανδαλώδες το συγκεκριμένο...
Ωστόσο στη θέση μου είμαι αμετακίνητος.
ΟΛΟΙ μα όλοι ή τουλάχιστον σχεδόν όλοι πρέπει να πάμε στην πορεία. Αυτό έλεγα και επιμένω.
Δεν πρόκειται για καμία ΜΟΤΟΕ για καμία ΛΕΜΟΤ και δεν ξέρω γω για τι άλλο.
Είναι για μας!!!
Το γιατί νομίζω το καταλαβαίνουμε λίγο-πολύ όλοι μας.
Οπότε κανονιστείτε και μην υπάρξουν απουσίες γιατί θα βάλω τον Μπαρτ να... σας κουρέψει!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οσο για την ΜΟΤΟΕ ή καλυτερα την ΑΜΟΤΟΕ (αγωνιστικη), μπορει να φαινεται, μιας κι ειναι Ομοσπονδια ...
Οποτε οποια Λεσχη κι αν κανει καποιον αγωνα, θα μοστραρει υποχρεωτικα και το σηματακι της ... :sick:
Ασχετα με το ποιοι θα τρεξουν για τον συγκεκριμενο αγωνα ...
Ολοκληρη Ομοσπονδια και ουτε Site για να ενημερωθει καποιος ΔΕΝ εχει ... :mad:
Για την ακριβεια εχει και ΔΕΝ δουλευει εδω και δυο χρονια ... :sick:
Πριν δύο χρόνια το είχα επισημάνει σε ποστ. Κίνηση την οποία έκανα μπας και "ευαισθητοποιηθούν" μέλη της ΜΟΤΟΕ που μπαινοβγαίνουν στο forum.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2685&highlight=%CC%CF%D4%CF%C5
Παρ'ολα αυτά ακόμη δεν έβαλε κανένας χέρι.
Ερώτηξη :
Τελικά τόσα χρήματα που μαζευουν στις πανελλήνιες, που τα πάνε????? :lol:
με την προηγουμενη κυβερνηση δλδ ηταν ολα μελι γαλα και τωρα παμε για κινητοποιηση???
zaharakis
10/03/2006, 18:43
ολα καλα ρε παιδια αλλα οταν τετοιες κινησεις αποχτουν πολιτικο χαρακτηρα....(κατα της κυβερνησης κλπ....)
εγω ειμαι απ εξω.....
και πιστευω καθε συνηδειτοποιημενος μοτοσυκλετιστης.....
εχουμε αλλους τροπους να δωσουμε το παρων και οχι σαν αντικυβερνιτικη εκδηλωση....
δλδ με την προηγουμενη κυβερνηση ολα ηταν καλα?
ελεος με το ΜΟΤΟ πια.....
δεν κοιτανε λιγο να κανουν την πανελληνια συγκεντρωση καλυτερη και να αφησουν τις πολιτικες κινητοποιησεις για πιο μετα......
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskar1
με την προηγουμενη κυβερνηση δλδ ηταν ολα μελι γαλα και τωρα παμε για κινητοποιηση???
Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
ολα καλα ρε παιδια αλλα οταν τετοιες κινησεις αποχτουν πολιτικο χαρακτηρα....(κατα της κυβερνησης κλπ....)
εγω ειμαι απ εξω.....
και πιστευω καθε συνηδειτοποιημενος μοτοσυκλετιστης.....
...........................
Που την ειδατε ρε μαστορια την "πολιτικη" κινητοποιηση?
Θα κατεβουμε νομιζετε, με συνθηματα του στυλ: "Κατω η Νεα Δημοκρατια και πανω το ΠΑΣΟΚ ή το ΚΚΕ η το ΛΑΟΣ κλπ"? :confused:
Μαλον μπερδευτηκατε ρε μαγκες ... :sick:
Οποτεδηποτε κι αν γινει καποια κινητοποιηση, θα εχει απαιτησεις απο την εκαστοτε κυβερνηση!
Αν αυτο ειναι "πολιτικη" κινητοποιηση, τοτε ΔΕΝ πρεπει να γινονται ΠΟΤΕ κινητοποιησεις ... :(
Αν τωρα καποιοι προσπαθησουν να το "εκμεταλευτουν" πολιτικα το θεμα, αυτο ειναι δικη τους δουλεια και ΔΕΝ μας αφορα ΚΑΘΟΛΟΥ! :nono:
Το ιδιο κανουν και με την οποιαδηποτε κινητοποιηση ή απεργια αλλωστε, αλλα αυτη ειναι η δουλεια τους ... :wacko:
Δικη μας δουλεια ειναι να ειναι μια καθαρα Μοτοσυκλετιστικη (και με αναλογα αιτηματα) κινητοποιηση και οσο το δυνατον πιο μαζικη.
Μην τρελλαθουμε τελειως ... :dizzy:
Θα κατεβουμε νομιζετε, με συνθηματα του στυλ: "Κατω η Νεα Δημοκρατια και πανω το ΠΑΣΟΚ ή το ΚΚΕ η το ΛΑΟΣ κλπ"? :confused:
Οποτεδηποτε κι αν γινει καποια κινητοποιηση, θα εχει απαιτησεις απο την εκαστοτε κυβερνηση!
Αν αυτο ειναι "πολιτικη" κινητοποιηση, τοτε ΔΕΝ πρεπει να γινονται ΠΟΤΕ κινητοποιησεις ... :(
Αν τωρα καποιοι προσπαθησουν να το "εκμεταλευτουν" πολιτικα το θεμα, αυτο ειναι δικη τους δουλεια και ΔΕΝ μας αφορα ΚΑΘΟΛΟΥ! :nono:
Το ιδιο κανουν και με την οποιαδηποτε κινητοποιηση ή απεργια αλλωστε, αλλα αυτη ειναι η δουλεια τους ... :wacko:
Δικη μας δουλεια ειναι να ειναι μια καθαρα Μοτοσυκλετιστικη (και με αναλογα αιτηματα) κινητοποιηση και οσο το δυνατον πιο μαζικη.
:a18: :a20:
Ok ρε "μαστόρια".
Ο καθένας έχει και εκφράζει την δική του άποψη "ρε μάγκες".
zaharakis
11/03/2006, 05:12
ωραια γλωσσα....
με σενα θα κατεβουμε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας?????
εσενα πρεπει να βαζουνε τοσα χρονια να μιλας για τους υπολοιπους μαλλον......γι αυτο και παιρνουμε παντα αυτο που μας αξιζει......ε??
αν βλεπουνε τετοιους αντιπροσωπους ......
θα σκεφτονται οι ανθρωποι......σκεψου πως θα ειναι οι αλλοι.....:look:
Ok ρε "μαστόρια".
Ο καθένας έχει και εκφράζει την δική του άποψη "ρε μάγκες".
ωραια γλωσσα....
εσενα πρεπει να βαζουνε τοσα χρονια να μιλας για τους υπολοιπους μαλλον......γι αυτο και παιρνουμε παντα αυτο που μας αξιζει......ε??
θα σκεφτονται οι ανθρωποι......σκεψου πως θα ειναι οι αλλοι.....:look:
Εμφανιστηκατε ξαφνικα, σχεδον απ' το πουθενα, σε μια συζητηση, με διαφορα ενος λεπτου και θεσατε θεμα "πολιτικοποιησης" της πορειας ΚΑΙ οι δυο, πραγμα που μου φαινεται ΠΟΛΥ περιεργο.
Δεν ξερω καν, αν διαβασατε ολα τα προηγουμενα ποστς.
Κι οταν καποιος σας απανταει επι της ουσιας, πιανεστε (ΚΑΙ οι δυο) απο τις "παρεϊστικες" εκφρασεις "ρε","μαστόρια", μάγκες" και μιλατε για "χυδαια γλωσσα", και για την ταμπακιερα ουτε κουβεντα!
Μηπως ... λεω μηπως, ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να "πολιτικοποιησετε" το ολο ζητημα, για τους δικους σας λογους?
Σαν να προσπαθειτε να "σαμποταρετε" την ολη προσπαθεια, μου μοιαζει εμενα ... :sick:
Επι προσωπικου τωρα ...
Για την γλωσσα μου, δυστυχως για σας, εχω δωσει ΠΟΛΛΑ δειγματα γραφης, κοντα στα 12.300, εδω μεσα ... :winka:
Εξ' αλλου μ' εχει καλυψει απο παλια ο Λορετζος Μαβιλης σ' αυτο το θεμα, λεγοντας οτι "Δεν υπαρχουν χυδαιες γλωσσες. Μονο χυδαιοι ανθρωποι"!
Για την δικη μου τωρα ιστορια, θα πω οτι σε ΟΛΕΣ τις κινητοποιησεις που εχουν γινει τα τελευταια τεσσερα χρονια, απο οποιαδηποτε Λεσχη ή Ομαδα (κι εχουν πεσει στην αντιληψη μου), εγω ημουν παρων!
ΠΟΤΕ δεν διεκδηκησα "αρχηγιλικια", αλλα παντα ημουν ΕΚΕΙ στην πρωτη γραμμη, στρατιωτης.
Αποφασισα να συμμετεχω ενεργα στα θεματα του Μοτοσυκλετισμου και να βοηθησω και απο τοτε το κανω ανελλιπως (και οσο φτανουν οι δυναμεις μου και οι γνωσεις μου), ακομα κι απο 'δω μεσα.
Αααα .... Και που ειστε?
Πριν δυο χρονια κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ, αλλα εγω παλι στην πρωτη γραμμη ημουν! :wacko:
Ακομη και η "προβοκατσια" φιλαρακια ειναι "τεχνη" και θελει επιχειρηματα ... :winka:
Οταν την ξεκινατε, φροντιστε να ειστε "ετοιμοι απο καιρο" που λεει κι ο Καβαφης ... :cool:
Ελπιζοντας να ΜΗΝ επανελθω ...
Και φιλικα προς το παρον ...
Χρηστος :wave2:
Μικρή Λουλού
11/03/2006, 09:21
ωραια γλωσσα....
θα σκεφτονται οι ανθρωποι......σκεψου πως θα ειναι οι αλλοι.....
εδω που τα λεμε ,εχεις δικιο..
κοιτα να δεις τι λεει ο ανθρωπας με υπογραφη ¨..να ευχεσαι να ειναι μακρυς ο δρομος.."
που πας ρε Καραμητρο ???
δεν γλιεπ'ς ???
dimitris/khalkida
fz6s/04/silver
108+PS (TROXO)
μιλησανε τωρα και τα αφρικα/95/white-blue-red
50+me to zori (troxo)..
Και επι τη ευκαιρια που θα παρελασουμε,ας καψουμε και κανα-δυο καγκουρες που δεν μπορουν να μιλησουνε στην διαλεκτο Βελτσου ωστε να υπερασπιστουν τις θεσεις τους..
με τιμη
Κορνηλιος Καστοριαδης :smokin:
kscorpion
11/03/2006, 09:26
+1 από μένα ...
Όπως πάντα κάποιοι πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να χρωματίσουν οποιαδήποτε κίνηση δεν τους συμφέρει.. Έλεος πια :evil:
Καταλάβετε το πλέον ότι δεν χωράνε κομματικές προστριβές και διαφοροποιήσεις, σε οποιαδήποτε λέσχη μοτοσυκλεστική η μή , η οποία το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καλυτερέψει και να προστατέψει όσο μπορεί τον βίο των υπάρχοντων μελών της , αλλά και των μελλοντικών της..... και γενικά όλων των μοτοσυκλετιστών ...
Προσπαθούμε να καλυτερέψουμε την διαβίωσή μας και όχι να την υποβαθμίζουμε συνεχώς......
Καλύτερες μηχανές , καλύτεροι οδηγοί .. επιτέλους και καλύτερους δρόμους για να κινούμαστε ...
Το ScooterClub Hellas θα δώσει και αυτό το παρόν ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
.......................
μιλησανε τωρα και τα αφρικα/95/white-blue-red
50+me to zori (troxo)...
.....................
Και ΔΕΝ μπορω να βγαλω ουτε αυτα τα 50 ψοφιμια, τωρα πια στον δρομο Κορνηλιε ... :sad:
:a35:
:lol: :rotflmao: :lol:
africanos31
11/03/2006, 12:22
1 φιλος απο ιοαννινα ειναι και στη ΛΕΜΙ μου πε οτι θαρθουν 5-6 μοτο αυθημερον μονο για την πορεια, οπως και αλλοι απο Κρητη θεσσαλονικη και αλλου.
Μονο και μονο που θα κανουν 1000χλμ αυθημερον για την πορεια σε αυτες τις "εθνικες" καρμανιολες φτανει......
Τωρα αν ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του δικαιωμα του,οποιος ειναι ικανοποιημενος απο την κατασταση που επικρατει στους δρομους και την αντιμετωπιση των 2κλων ας μην ερθει?
Δεν πρεπει να ξεκινησει κατι? οποιος αυριο μεθαυριο εχει αιτηματα που αφορουν τη μοτοσυκλετα και ειναι για το κοινο καλο θα μαι και γω ασχετα αν ειναι η δεν ειναι καποια οργανωμενη λεσχη
zaharakis
11/03/2006, 12:59
Εμφανιστηκατε ξαφνικα, σχεδον απ' το πουθενα, σε μια συζητηση, με διαφορα ενος λεπτου και θεσατε θεμα "πολιτικοποιησης" της πορειας ΚΑΙ οι δυο, πραγμα που μου φαινεται ΠΟΛΥ περιεργο.
Κι οταν καποιος σας απανταει επι της ουσιας, πιανεστε (ΚΑΙ οι δυο) απο τις "παρεϊστικες" εκφρασεις "ρε","μαστόρια", μάγκες" και μιλατε για "χυδαια γλωσσα", και για την ταμπακιερα ουτε κουβεντα!
Μηπως ... λεω μηπως, ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που προσπαθειτε να "πολιτικοποιησετε" το ολο ζητημα, για τους δικους σας λογους?
Σαν να προσπαθειτε να "σαμποταρετε" την ολη προσπαθεια, μου μοιαζει εμενα ... :sick:
Επι προσωπικου τωρα ...
Για την γλωσσα μου, δυστυχως για σας, εχω δωσει ΠΟΛΛΑ δειγματα γραφης, κοντα στα 12.300, εδω μεσα ... :winka:
Εξ' αλλου μ' εχει καλυψει απο παλια ο Λορετζος Μαβιλης σ' αυτο το θεμα, λεγοντας οτι "Δεν υπαρχουν χυδαιες γλωσσες. Μονο χυδαιοι ανθρωποι"!
Για την δικη μου τωρα ιστορια, θα πω οτι σε ΟΛΕΣ τις κινητοποιησεις που εχουν γινει τα τελευταια τεσσερα χρονια, απο οποιαδηποτε Λεσχη ή Ομαδα (κι εχουν πεσει στην αντιληψη μου), εγω ημουν παρων!
ΠΟΤΕ δεν διεκδηκησα "αρχηγιλικια", αλλα παντα ημουν ΕΚΕΙ στην πρωτη γραμμη, στρατιωτης.
Αποφασισα να συμμετεχω ενεργα στα θεματα του Μοτοσυκλετισμου και να βοηθησω και απο τοτε το κανω ανελλιπως (και οσο φτανουν οι δυναμεις μου και οι γνωσεις μου), ακομα κι απο 'δω μεσα.
Αααα .... Και που ειστε?
Πριν δυο χρονια κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ, αλλα εγω παλι στην πρωτη γραμμη ημουν! :wacko:
Ακομη και η "προβοκατσια" φιλαρακια ειναι "τεχνη" και θελει επιχειρηματα ... :winka:
Οταν την ξεκινατε, φροντιστε να ειστε "ετοιμοι απο καιρο" που λεει κι ο Καβαφης ... :cool:
ζοριστηκατε βλεπω ε????
σας χαλασαμε την παρεουλα και τα βαλατε με τις υπογραφες τωρα???
κι εγω ημουν στις προηγουμενες πορειες διαμαρτυριας αλλα κουραστηκα να κανω τον μαλακα και να στηνομαι μπροστα στο καθε μαγαζι της εκαστοτε κυβερνησης και να φωναζω και να με τρωει η βροχη η ο ηλιος για να ακουστω...μονο και μονο γιατι πιστεψα οτι κατι μορω να αλλαξω.....
κουραστηκα να βλεπω την αντιπροσωπεια μας που εχει ηδη παει μεσα στα γραφεια των πολιτικων να συζητησουν και να βγαινουν και να λενε ...σιγα μην κανουν τπτ!!!!
βαρεθηκα να ζηταω απο τους αλλους να κανουν τον κοσμο μου καλυτερο....
ετσι κοιταω πλεον τι μπορω να κανω εγω και οχι τι θα ζητησω απο τους αλλους να κανουν για μενα.....
ολα τα περιοδικα εχυν την δυναμη και την πυγμη να πολεμησουν με τον γραπτο τους λογο.....
αλλα χρησιμοποιουν τις σελιδες τους για copy - paste απο ξενα αρθρα και για διαφημισεις που τους ταιζουν και τους κανουν την ζωη πιο ευκολη.....
και που στε μαγκες......
ολα αυτα ειναι λογια δικα μου ....και κανενος αλλου ποιητη.......
αντε μπραβο εξυπνακηδες .......
Μικρή Λουλού
11/03/2006, 13:20
ζοριστηκατε βλεπω ε????
η αληθεια ειναι οτι εχω να ενεργηθω 2-3 μερες και ζοριζομαι...
σας χαλασαμε την παρεουλα και τα βαλατε με τις υπογραφες τωρα???
μονο χαλασε???? διαλυθηκε να λες!!!
λιγο το 'χεις??
τι εμεινε στον αντρα πλεον?? ο πουτσος και η υπογραφη του.....
κουραστηκα να κανω τον μαλακα
ολοι οι ρολοι απαιτουν θυσιες....
ετσι κοιταω πλεον τι μπορω να κανω εγω και οχι τι θα ζητησω απο τους αλλους να κανουν για μενα.....
εχεις κανεναν προχειρο απολογισμο του τι εχεις καταφερει μεχρι σημερα ??
και που στε μαγκες......
ελα !!! ειπες κατι ????
ολα αυτα ειναι λογια δικα μου ....και κανενος αλλου ποιητη.......
κριμα.....η λογοτεχνια θα θρηνει εναν εν δυναμει Σεφερη,Καβαφη,Χριστοδουλοπουλο..
ελα ρε...ξεκολλα...απλοι μαλακες ειμαστε και μεις....:smokin:
Multi-Duc
11/03/2006, 15:19
αυθαιρετως τελείως να πω πως πιστευω οτι καλο θα ειναι ολοι να ειμαστε εκει ανεξαρτητως Ομοσπονδιων ,Λεσχων κ.λ.π.
Αν παλι καποιος φοβαται οτι ειναι πολιτικο το θεμα γιατι πιστευει οτι η σημερινη κυβερνηση ειναι καλλιτερη απο την προηγουμενη, η το αντιστροφο και παει λεγοντας, παλι καλο θα ειναι να ειναι εκει δινοντας της την ευκαιρια να ευαισθητοποιηθει και ετσι να το αποδειξει......λεω εγω τωρα .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "ΘΕΜΑ" Ή "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΕ
ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΘΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΜΑΣΤΟΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΜΑΓΚΕΣ"
ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΕΡΝΟΥΝ". ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ?
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!!
Επι προσωπικου τωρα ...
ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ? ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.
Αααα .... Και που ειστε?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ακομη και η "προβοκατσια" φιλαρακια ειναι "τεχνη" και θελει επιχειρηματα .. :winka:
ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ!!!
ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ...
ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ??? ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ζοριστηκατε βλεπω ε????
.....................................
Βλεπω αφησαμε το υφακι: "μα τι ειναι αυτα που λετε κυριε" και "πως ομιλειτε ετσι την Ελληνικην" και το γυρισαμε στην "αργκω" που ενα ποστ μολις πιο πριν, μας ενοχλουσε ... :cool:
Μπραβο! Μπραβο! Να πεφτουν οι μασκες ... :wacko:
Και του ξεφυγε ή οχι του vaskar1 ...
.......................
ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ...
.......................
... ερχεται και ισχυροποιει την αρχικη μου υπονοια οτι προκειτε για "ενορχηστρομενη" αντιδραση ... :winka:
Λοιπον αγορια ...
Εγω ΔΕΝ θα μπω στο τρυπακι της αντιπαραθεσης μαζι σας ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την Διαμαχη και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Απ' ολα οσα εχετε γραψει μεχρι τωρα, για την "ταμπακιερα" ΔΕΝ μας εχετε πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ! :sick:
ΔΕΝ εχει κανει προβλημα με μια αντιθετη αποψη, αρκη η αποψη αυτη να τεκμηριωνεται.
Μολις μας εξηγησετε την αρχικη σας θεση οτι ειναι "αντικυβερνητικη" πορεια ...
Τοτε στην διαθεση σας να κουβεντιασουμε ...
Οσο θα πετατε απλως φουσκες και λασσπες απο 'δω κι απο 'κει ...
Τοτε ο σκεπτομενος κοσμος θα σας κραζει κι εσεις θα λετε οτι αυτοι οι "κακοι" ειναι κλικα ...
Καλους δρομους να 'χετε! :wave2:
zaharakis
11/03/2006, 20:37
παιδια μηπως το παρατραβηξαμε?
δεν βλεπω πια τον λογο.....
ειναι κριμα να βγαινει τοση χολη σε ενα φορουμ που ουσιαστικα δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας και ειναι αδικο να αλληλοκρινομαστε ετσι......
η ουσια ειναι μια...
οσοι θελουν θα πανε και οσοι δεν θελουν δεν.....
οποτε που ο λογος για τετοια αντιπαραθεση??
αστο να παει και ας ελπισουμε τουλαχιστον αυτη η κυβερνηση να μας σεβαστει.....
αν και μεσα σε 2 χρονια δεν αλλαζει ετσι ευκολα αυτη η χωρα.....ετσι οπως την καταντησαν τα τελευταια 20 χρονια οι προηγουμενοι....
και φυσικα τωρα μιλαω πολιτικα....
η επεξηγηση γι αυτους που καταλαβαινουν μονο με ποιητες.......
........................................
Εφοσον θες να ριξεις τους τονους, αν κι η ειρωνια ΔΕΝ βοηθαει σ' αυτο, εγω θα συνδραμω! :winka:
Συμφωνω στο οτι το να πει ή οχι καποιος σε μια τετοια πορεια, οπως και σε καθε εκδηλωση, ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη.
Επισης, για να ΜΗΝ γινονται παρεξηγησεις, το "Moto.gr" ειναι ενα Forum και ΜΟΝΟ και ΔΕΝ ειναι κανενος ειδους "Λεσχη".
Οι αποψεις μου λοιπον ειναι καθαρα προσωπικες και ΔΕΝ εκφραζουν ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον, οπως ΔΕΝ εχουν και καμμια σχεση με την ιδιοτητα μου εδω μεσα! :nono:
Προσωπικα λοιπον ΔΕΝ θα κουραστω να δινω τον οποιοδηποτε αγωνα μπορει να βοηθησει, ειτε εμενα, ειτε καποιον αλλο Μοτοσυκλετιστη, ειτε τις κορες μου (σε κανα χρονο ή και λιγοτερο) ...
Γοα τον λογο αυτον εγω θα ειμαι εκει, χωρις να κατηγορησω (οπως ΔΕΝ το εχω κανει ΠΟΤΕ) τον οποιονδηποτε που για οιονδηποτε λογο, δεν θα παρευρισκεται ... :cool:
zaharakis
11/03/2006, 21:06
σορρυ ...
εχεις δικιο για το τελευταιο μου με τους ποιητες....
δεν ηρεμουν ετσι τα πνευματα....
παντως και γω οπως και ολοι μας θελω το καλυτερο αυριο και για μενα αλλα και περισσοτερο για τα παιδια μου,απλα ειμαι πλεον πολυ προκαταλημενος με τις κινησεις της ΜΟΤΟΕ....
...................................
παντως και γω οπως και ολοι μας θελω το καλυτερο αυριο και για μενα αλλα και περισσοτερο για τα παιδια μου,απλα ειμαι πλεον πολυ προκαταλημενος με τις κινησεις της ΜΟΤΟΕ....
Το πρωτο μου ποστ, σ' αυτο το thread ...
Ασχετα με την αποψη μου για την ΜΟΤΟΕ ή για τις (πεθαμενες οι περισσοτερες) Λεσχες ...
Οπως καθε φορα που εχει γινει μια μαζικη εκδηλωση, θα ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!
Γι' αυτο ειχα ρωτησει αν εχετε διαβασει ΟΛΑ τα ποστς ... :winka:
Κι εγω τους θεωρω βολεμενους, αλλα παντα δινω μια ακομα ευκαιρια ... :wacko:
δεν βλεπω πια τον λογο.....
ειναι κριμα να βγαινει τοση χολη σε ενα φορουμ που ουσιαστικα δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας και ειναι αδικο να αλληλοκρινομαστε ετσι......
η ουσια ειναι μια...
οσοι θελουν θα πανε και οσοι δεν θελουν δεν.....
οποτε που ο λογος για τετοια αντιπαραθεση??
αστο να παει και ας ελπισουμε τουλαχιστον αυτη η κυβερνηση να μας σεβαστει.....
αν και μεσα σε 2 χρονια δεν αλλαζει ετσι ευκολα αυτη η χωρα.....ετσι οπως την καταντησαν τα τελευταια 20 χρονια οι προηγουμενοι....
Τωρα τα εκανες σαλατα !!
Νομιζεις η καθε κυβερνηση θα σε σωσει ;
Εχεις τα ποστα σου και συ ;
Αυτη η διαμαρτυρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ειναι για αυτους τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που δεν εχουν ιδεα τι ζητανε απο το καθε μοτοσυκλετιστη !!
Που καθε μερα ζητανε απο το καθενα μας τα παντα για να νοιωθουν ανετοι στις βιλλες τους και να βγαζουνε ιδεες ξεκαρφωτες απο τα διαφορα σηριαλ στη τηλεοραση !
Αλλα αν σε πειραζει που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτη η διαμαρτυρια αλλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ τοτε κανε καμμια βολτα παραπερα απο τη γειτονια σου να παρεις αερα και τα ξαναλεμε.
:wave2: :wave2:
zaharakis
11/03/2006, 21:17
Το πρωτο μου ποστ, σ' αυτο το thread ...
Γι' αυτο ειχα ρωτησει αν εχετε διαβασει ΟΛΑ τα ποστς ... :winka:
Κι εγω τους θεωρω βολεμενους, αλλα παντα δινω μια ακομα ευκαιρια ... :wacko:
επειδη δεν ειμαι κανενα παιδακι και εχω το θαρρος να αναγνωριζω που εχω λαθος....
δεν ειχα διαβασει τα πρωτα ποστ κανενος....και αυτο ειναι μεγα λαθος....
και απλα απαντησα σε αυτους που ηταν τα μηνυματα τους στην σελιδα που αρχισα να γραφω....
και εγω θα ηθελα να συμετασχω αλλα μονο και μονο που θα εμφανιστει ο κορελης με την συνοδεια του να μιλησει παλι για ολους μας.....ε φιλε μου δεν θα ηθελα να ειμαι εκει εξω.....
πιστευω να γινομαι κατανοητος απο ολους ...
να σαι καλα
Καποιος πρεπει να πει 2 λογια.
Αλλα αν ειναι ο Α η ο Β τι στην ευχη σημασια εχει ;;
Το θεμα ειναι να δουνε οι ασχετοι οτι ολονων τα πορτοφολια δεν αδειαζουν περισσοτερο !!!
zaharakis
11/03/2006, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τωρα τα εκανες σαλατα !!
:wave2: :wave2:
τωρα ποιος ειναι ο σεφ εδω μεσα ....αστο καλυτερα....
ειπαμε να το ηρεμησουμε λιγο ....
ετσι δεν βοηθας....
zaharakis
11/03/2006, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Καποιος πρεπει να πει 2 λογια.
Αλλα αν ειναι ο Α η ο Β τι στην ευχη σημασια εχει ;;
Το θεμα ειναι να δουνε οι ασχετοι οτι ολονων τα πορτοφολια δεν αδειαζουν περισσοτερο !!!
παιζει και μαλιστα πρωτευοντα λογο ποιος μιλαει φιλε μου...
εχεις δει αυτους που αναφερω ??
που αντιπροσωπουν εμενα εσενα και ολους τους αμοιρους μοτοσυκλετιστες αυτης της χωρας...???
μοτοτσυκλετιστες που παλευουν καθημερινα για να επιβιωσουν απεναντι στον καθε ανευθυνο οδηγο η δημοσιο υπαλληλο οπως και συ λες....που το τελευταιο που τους ενδιαφερει ειναι η ζωη μας και η ασφαλεια μας???
με αυτους τους εκπροσωπους τοσα χρονια μονο καλο δεν εχουμε δει.....
γι αυτο φωναζω......
Οχι ... δεν τους εχω δει...
Ειμαι καπου 2500 χλμ μακρυα !
;)
zaharakis
11/03/2006, 21:44
:eek: :eek: :eek:
φυσικα δεν το ηξερα ....
οπως και εσυ δεν ηξερες τις σκεψεις μου οπως και οι περισσοτεροι δεν γνωριζομαστε απο κοντα και φυσικο και επομενο να μην ξερουμε τι ανθρωπος ειναι πισω απο το πληκτρολογιο....αυτος που μας την"" λεει ετσι ""....
γι αυτο φιλε μου μακαρι να βγω ψευτης .....
αλλα με αυτους που μας αντιπροσωπευουν τοσα χρονια(ΜΟΤΟΕ) .....δεν νομιζω οτι θα εχουμε και μεγαλες αλλαγες....και λεω οτι δεν νομιζω , γιατι μεσα μου δεν παυω να ελπιζω οτι μπορει καποια στιγμη να καταφερουν κατι καλο ωστε να γινει καλυτερη και πιο ασφαλης η μοτοσυκλετιστικη ελλαδα....:beer:
Αλλα εκτος του αν γνωριζομαστε η οχι απ' τη στιγμη που υπαρχουν αναποδιες οσο αφορα το μοτοσυκλετιστικο χωρο (οχι μονο Ελλαδα) νομιζω ειναι σημαντικο να γινονται διαμαρτυριες για να μαθαινουν οι δημοσιοι υπαλληλισκοι οτι δεν ειναι ολα ενα σηριαλ η ενα φιλμ που βλεπουν.
Πανω στις μηχανες οδηγουν ανθρωποι που αναγκαζονται να πληρωσουν τεραστια ποσα για φορολογιες, βενζινες, ανταλλακτικα, σερβις και θελουν να τους σεβονται.
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι απο τη στιγμη που το δημοσιο ζητα τον οβολο μας πρεπει να αποδεικνυει οτι τον χρησιμοποιει για μας και οχι για να μας σκοτωνει με κακους δρομους, ασχετους αδηγους κουτιων, κακιες σηματοδοτησεις, ανεδεστατους αστυνομικους που εχουν καβαλησει το καλαμι επειδη φορανε μια στολη, ανεγκεφαλους δημοσιους υπαλληλους που το μονο που τους νοιαζει ειναι η συνταξη τους και το εφαπαξ αφου παρουν τις μιζες τους, πανασχετους νομοθετες που το μονο που τους νοιαζει ειναι να βγαλουν ενα πορισμα για να δικαιολογησουν το μισθο τους, ερευνητικα γραφεια που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει μοτοσυκλεττα και βγαζουν συμπερασματα απο το δαχτυλο τους.
Αυτα ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ προβληματα και κατ' επεκταση πολιτικα αν η καθε κυβερνηση δεν προσπαθησει να δωσει λυσεις.
Η εμπειρια μου παντως μου λεει πανω σε αυτα τα θεματα οτι συνηθως η πολιτικαντηδες δεν εχουν ιδεα τι συμβαινει επειδη ποτε δεν τα αντιμετωπιζουν προσωπικα.
Και ειδικα στην Ελλαδα δε θελουν να τα αντιμετωπισουν γιατι αμεσως θα δημιουργηθουν ερωτηματα πολιτικα ενω το προβλημα ειναι κοινωνικο και οικονομικο.
Τελικα αν δεν γινει διαμαρτυρια δε προκειται ποτε να καταλαβουν, οτι βαζοντας ποινες και απομυζωντας το καθε ενα μοτοσυκλετιστη το μονο που καταφερνουν ειναι να τους εχουνε χεσμενους μονιμως.
:smokin:
alximistis
12/03/2006, 00:44
Ειρηνη στον κοσμο αδέλφια!!!
Κοινώς... ηρεμία και ψυχραιμία.
Τώρα μπήκα και βλέπω το... χαμό.
Δεν υπάρχει λόγος.
Νομίζω λίγο-πολύ στην ίδια πλευρά είμαστε. ΑΥτή των δικυκλιστών.
Κι όπως ειπώθηκε σωστά ας κατέβουν μια και καλή οι τόνοι.
Μόνο μια παρατήρηση αν μου επιτρέπετε.
Φίλε zaharaki πολλά μπράβο που είπες να χαμηλώσουν οι τόνοι και παραδέχτηκες ότι δεν είχες διαβάσει τα προηγούμενα ποστ.
Χωρίς παρεξήγηση όμως καλό θα ήταν να μην κατηγορούμε χωρίς να έχουμε δει, διαβάσει και ειδικά χωρίς να ξέρουμε τον άλλον.
Είναι άδικο για πολλούς ειδικά όταν δεν τους γνωρίζεις.
Αυτά και... ψυχραιμία παίδες...
ΥΓ Τανάση μουουουου... πολύ καλός ο θώρακας... (γαμάτο και το ποστ σου εδώ!!!!!!) έχεις και πμ άσχετε καταστηματάρχη...
GEORGE_37
12/03/2006, 11:56
+ 1 :wave2:
zaharakis
12/03/2006, 13:49
αυτο ειναι κλιμα :beer: :beer:
και ετσι πρεπει να ειναι παντα :p :p
παντως ολοι συμφωνουμε :lol: :lol:
απλα σαν διαφορετικοι ανθρωποι ο καθενας εχει και την δικη του σκοπια που βλεπει τα πραγματα;)
ας ελπισουμε να βγει κατι απο κει και ολοι μας να αρχισουμε πια να δεχομαστε καθημερινα την εκτιμηση και το σεβασμο που αξιζουμε απο ολους αυτους που τοσα χρονια....δυστυχως απλα δεν μας υπολογιζουν....:wave2:
Μικρή Λουλού
13/03/2006, 08:05
τελικα δεν ειμαστε αξιοι για τιποτα...:(
μια χαρα βολιδα πηγαινε για "Διαμαχες" και τωρα παει καμπια για το "Σ'αγαπω κι ας μην το ξερεις"....:sad:
ποιον να εμπιστευτεις πλεον..??
μονο εκεινος ο ακαδημαικος,ο Βασκαρ μας εμεινε αλλα δεν το πολυβλεπω...
τι να κανουμε...
σε λα βι που λενε και οι Κινεζοι και σε οποιον δεν αρεσει,τρωει μονο τις πατατες..:rolleyes:
ω καιροι,ω ηθη...:smokin:
zaharakis
13/03/2006, 09:16
τελικα δεν ειμαστε αξιοι για τιποτα...:(
μια χαρα βολιδα πηγαινε για "Διαμαχες" και τωρα παει καμπια για το "Σ'αγαπω κι ας μην το ξερεις"....:sad:
ποιον να εμπιστευτεις πλεον..??
μονο εκεινος ο ακαδημαικος,ο Βασκαρ μας εμεινε αλλα δεν το πολυβλεπω...
τι να κανουμε...
σε λα βι που λενε και οι Κινεζοι και σε οποιον δεν αρεσει,τρωει μονο τις πατατες..:rolleyes:
ω καιροι,ω ηθη...:smokin:
τωρα που ηρεμησαμε .....:rolleyes: :rolleyes:
πως θα γινει να μου γνωρισεις τα μωρα που εχεις φωτο στο αβαταρ σου???
:D :D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μικρή Λουλού
13/03/2006, 09:19
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
[B]τωρα που ηρεμησαμε .....:rolleyes: :rolleyes:
υποννοεις κατι για τις κορες μου????? :mad: :mad: :mad:
zaharakis
13/03/2006, 09:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
[B]τωρα που ηρεμησαμε .....:rolleyes: :rolleyes:
υποννοεις κατι για τις κορες μου????? :mad: :mad: :mad:
:look: να τις χαιρεσαι φιλε μου!!!
παντως πρεπει να ειναι πολυ αγαπημενες.....ε???
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: