View Full Version : Δηλώνω υπεύθυνα...
morpheus
18/03/2006, 11:28
... και για να μην μπω σε λεπτομέρειες και θιχτούν άνθρωποι κ καταστάσεις...
Πως: Το FZ6 πιο γρήγορο από TDM-900 ακόμα κι αν αυτό έχει περασμένες remus, και ιδιαίτερα αν επιβαίνουν σε αυτό 2 άτομα...
Συνεπώς την επόμενη φορά που θα κάνετε αλλαγή λωρίδας κ.κ. των TDM προσέξτε διότι το ταπεινό fazer-άκι που ξεκινήσατε μαζί στο φανάρι, είναι ακόμα δίπλα σας και ετοιμάζεται να σας προσπεράσει...
Ευχαριστώ!
οτι αμα κατεβετε το καλαμι που καβαλησατε σιγουρα θα μαθετε να οδηγητε και μοτοσυκλετα
ευθυμησαμε παλι:lol: :rotflmao: :lol:
απο τα 0 μέχρι να προσπεράσετε που βρίσκεστε?
ωχ πάει για διαμάχες.... :p
(δεν έχω TDM 900):D ;)
PeterMurphy
18/03/2006, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Πως: Το FZ6 πιο γρήγορο από TDM-900 ακόμα κι αν αυτό έχει περασμένες remus, και ιδιαίτερα αν επιβαίνουν σε αυτό 2 άτομα...
Συνεπώς την επόμενη φορά που θα κάνετε αλλαγή λωρίδας κ.κ. των TDM προσέξτε διότι το ταπεινό fazer-άκι που ξεκινήσατε μαζί στο φανάρι, είναι ακόμα δίπλα σας και ετοιμάζεται να σας προσπεράσει...
Ευχαριστώ!
Kala ta leei...to paraxeno poy einai..:wave2:
morpheus
18/03/2006, 20:59
Παρεξήγησης... δεν είναι διαμάχη... για 1-2 δευτ. βρεθήκαμε να κρατάω εγώ το τιμόνι του κ αυτός το δικό μου... gimme a big hug... :) :)
... τέλος καλό όλα καλά...
ας παραδεχτείτε τώρα πως είμαστε πιο γρήγοροι, κι ακόμα κι αν δεν ξέρουμε να οδηγούμε κ. GST αυτό δεν μειώνει το δικαίωμά μας να θέλουμε να γυρίζουμε αρτιμελείς στα σπίτια μας..
:beer: (κερασμένες)
Παρεξήγησης... δεν είναι διαμάχη... για 1-2 δευτ. βρεθήκαμε να κρατάω εγώ το τιμόνι του κ αυτός το δικό μου... gimme a big hug... :) :)
... τέλος καλό όλα καλά...
ας παραδεχτείτε τώρα πως είμαστε πιο γρήγοροι, κι ακόμα κι αν δεν ξέρουμε να οδηγούμε κ. GST αυτό δεν μειώνει το δικαίωμά μας να θέλουμε να γυρίζουμε αρτιμελείς στα σπίτια μας..
:beer: (κερασμένες)
για δωσε μας να καταλαβουμε φιλε τι θελεις να μας πεις με αυτο το ποστ?? οτι εισαι πιο γρηγορος απο ενα τδμ που βρικες στο δρομο σου ...μαγκια σου και καμαρι σου...δεν χρειαζεται ομως να το διαφημιζεις γιατι αυτοματα κατατασεσε σε αλλη κατηγορια ....στην κατηγορια των παγκοσμιων!
οσο για το τελευταιο σου το ευχομε ειλικρινα ...παντα ορθιος ...και μαλλον δεν καταλαβες αυτο που σου εγραψα πιο πανω...
anna Z1750
19/03/2006, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
οτι αμα κατεβετε το καλαμι που καβαλησατε σιγουρα θα μαθετε να οδηγητε και μοτοσυκλετα
ευθυμησαμε παλι:lol: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
SUPERMARIO
19/03/2006, 13:31
Ευχαριστώ!
και εγω σας λεω οταν εχει κινηση να κανετε στην ακρη και οι δυο να περασω γιατι εσεις δεν χωρατε αναμεσα απο τα αμαξια ορισμενες φορες (μικρο κοψιμο στο τιμονι,πλατος κ.τ.λ) και με καθυστερειτε.:D
το ΔΗΛΩΝΩ:beer:
mystique
19/03/2006, 21:09
:eyepop: (thelo na pistevo den einai to proto)
:look: (etsi kykloforo ego)
:eek: (etsi eimai tis pioteres fores)
kai
fadazome oti spastikes poly gia na to kaneis post.....
eisai omos poly evgenikos..:nono:
:evil: :evil: :evil: :evil:
:smokin:
(alitheia apo anasa pos itan o tdmas?):lol:
morpheus
19/03/2006, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
:eyepop: (thelo na pistevo den einai to proto)
:look: (etsi kykloforo ego)
:eek: (etsi eimai tis pioteres fores)
kai
fadazome oti spastikes poly gia na to kaneis post.....
eisai omos poly evgenikos..:nono:
:evil: :evil: :evil: :evil:
:smokin:
(alitheia apo anasa pos itan o tdmas?):lol:
καλά, καλά!!!
...κανόνισε εσύ να πάρεις ένα σωστό μπουφάν(*) που είσαι συνέχεια με αυτό του σκι (ψωνάρα) και άσε με εμένα...
(*) ψηφίζω dainese tomoko
:p :p :p
el_hymador
23/03/2006, 20:38
εγω παλι δηλωνω οτι μεχρι να φορτωσει το τετρακυλινδρο το TDM θα εχει φυγει πολυ μπροστα...τι ιδιο και σε επιταχυνσεις εν κινηση, ...επισης δηλωνω πως το μυστικο στον μουσακα ειναι η στρωση της πατατας στον πατο του ταψιου ...τραβαει ολα τα λαδια και δινει νοστιμια:wave2:
morpheus
24/03/2006, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω παλι δηλωνω οτι μεχρι να φορτωσει το τετρακυλινδρο το TDM θα εχει φυγει πολυ μπροστα...
...αυτή είναι η μεγαλύτερη ηδονή, να ξεκινάνε πρώτοι και μετά να έρχεται το fazerάκι/πυραυλάκι από το υπερδιάστημα και να προσπερνάει με τουλάχιστον +60χλμ/ω... (κάπως έτσι ήταν κ το σενάριο που μου έτυχε κ έκανα το 1ο post...)
:wave2: :wave2:
Ηθικόν δίδαγμα: φοβού το fazer και κοίτα τους καθρέφτες σου... κάτι έρχεται από το υπερδιάστημα και δεν είναι το U.S.S ENTERPRISE!!!
...αυτή είναι η μεγαλύτερη ηδονή, να ξεκινάνε πρώτοι και μετά να έρχεται το fazerάκι/πυραυλάκι από το υπερδιάστημα και να προσπερνάει με τουλάχιστον +60χλμ/ω...
Μετα απο καννα μισαωρο? :lol: :lol:
morpheus
24/03/2006, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μετα απο καννα μισαωρο? :lol: :lol:
Τι είναι μισή ώρα μπροστά στην αιωνιότητα...
:rotflmao: :rotflmao:
:a2: :a2: :a2:
Πάντως το SV αν ανοίξει στην εκκίνηση τα CBR1000RR ναι μεν το προσπερνάνε σαν σταματημέτο με warp speed μετά, αλλά στα 137+/ώρα χιλιόμετρα,
τώρα γιατί? μήπως δεν ανοίγει εντελώς γιατί θα τους φέρει καπάκι , ή θα τα αφήσει όλα κάτω, δεν ξέρω πάντως είναι μπροστά το δικύλινδρο....
:a9: :a9: :a9:
:a3:
morpheus
24/03/2006, 09:53
Γιατί μου έκλεισες το topic???, ήθελα να πω τι κάνει το fazer όταν συναντήσει Klingons!!!!
:rotflmao:
42154
deminio11
31/03/2006, 20:24
ego pantos exo na po oti to vstrom 1000 einai pio grigoro apo to TDM 900 :D
:beer: E RE GLENTIA !!!!!!!
To exo dei me ta matia mou vradi stin kavalas !!!!
:wave2:
PeterMurphy
03/04/2006, 08:50
Diladi to kritirio na nai koyladi enas ap tous 2 odigous to xehname?Eite fz exei eite TDM?Ok ..perase to Fazer to opoio psila to pataei ontos to tdm..xamila ok..to tdm paei kalytera..Ola ypokeimenika einai se thema odigisis k mono.Ta motoria einai motoria.
costas81
03/04/2006, 13:11
ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ.....
ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!
Μην το ξεχναμε αυτο?
Αμα ηθελε το παλικαρι μηχανη για φαναρι δεν θα επερνε tdm!
Αλλα και συ με το fazer σιγα το κατορθωμα ρε μεγαλε περασες tdm και κατι εγινε!
Το λες λες και περασες κανα SS!
morpheus
03/04/2006, 19:57
μα...
....
δεν το πέρασα (ούτε κ το σκέφτηκα...) πάνω μου έπεσε!!!!! γιατί μάλλον νόμισε ότι με είχε περάσει.. (το ξέρω ότι γράφω λίγο περίεργα, αλλά ΤΟΣΟΟΟ πια...)...???
lampros_fazer
04/04/2006, 01:43
Όντως στα πρώτα μέτρα το TDM το "πατάει" το Fazer.Πήγαινα μια μέρα με ένα TDM από φανάρι σε φανάρι σε ευθεία με άδειο δρόμο.Μας έπιασαν 3 φανάρια,και καμία φορά δεν μπόρεσα να τον πιάσω στα πρώτα μέτρα..Το TDM μετα έφυγε (φοβήθηκε? :evil: :D ) οπότε δεν είδα πως θα πηγαίναμε μετά..(ούτε αυτός την ουρά μου :D ).
Το tdm δεν εχει καμμια τυχη με το fazer ειναι θεμα ιππων.Αλλα απο εκκινηση ειναι εντελως θεμα τεχνης του οδηγου,απο αυτον εξαρταται ποιος θα κερδισει μεχρι τα 130.
Εχω βαλει εγω με ξενο zx12 που του λυπηθηκα το συμπλεκτη και ξεκινησα με 4000 στροφες με tdm ψυχακια και μεχρι τα 90 ηταν μπροστα μου. Και αλλος μεγαλυτερος ψυχακιας με 636 που ξεκιναει σχεδον απο κοφτη και αφηνει τον συμπλεκτη περασε ανετα το tdm με τον αλλο ψυχακια.
costas81
04/04/2006, 15:18
μα...
....
δεν το πέρασα (ούτε κ το σκέφτηκα...) πάνω μου έπεσε!!!!! γιατί μάλλον νόμισε ότι με είχε περάσει.. (το ξέρω ότι γράφω λίγο περίεργα, αλλά ΤΟΣΟΟΟ πια...)...???
Α τωρα καταλαβα γιατι το εγραψες!
Επειδη ηταν λακαμας και δεν κοιταξε καθρεπτη και οχι επειδη τον περασες!
Πες το ρε παιδι μου και σε παρεξηγησαμε!
Μηπως ομως και συ πηγες να τον περασεις απο δεξια?
morpheus
04/04/2006, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Α τωρα καταλαβα γιατι το εγραψες!
Επειδη ηταν λακαμας και δεν κοιταξε καθρεπτη και οχι επειδη τον περασες!
Πες το ρε παιδι μου και σε παρεξηγησαμε!
Μηπως ομως και συ πηγες να τον περασεις απο δεξια?
Εεεεεεπ! όχι από δεξιά... νομιμότατα από αριστερά!!! Κ μαζί ξεκινήσαμε από το φανάρι, τι να τσεκάρει? αν δεν υπήρχε καμιά μαύρη τρύπα να με καταπιεί εκεί θα ήμουν... γι'αυτό λέω μπορεί να σκέφτηκε ότι με είχε αφήσει "κολώνες", αλλά είχα ροπιάσει στις 10.500 και Με έκοψε στο power-wheel...
Ξέρω είναι show-off αλλά τι να κάνουμε... έτσι τα περνάμε...τα του-ντου-μου!!! (μια που μου το έβαλαν στις Διαμάχες να το φορτώσουμε...)
stavrobeis
04/04/2006, 20:58
Απορώ με το Post.....:confused:
Είναι δυνατόν να υπάρξει συγκριση μεταξύ του FZ6 και του TDM σε θέματα ταχύτητας, επιδόσεων και γενικά πιο σπορ οδήγησης (σπορ εννοώ, όχι οδήγηση "ζουλού")
Καμμία σύγκριση.....
:wave2:
Μικρή Λουλού
05/04/2006, 10:18
...αυτή είναι η μεγαλύτερη ηδονή, να ξεκινάνε πρώτοι και μετά να έρχεται το fazerάκι/πυραυλάκι από το υπερδιάστημα και να προσπερνάει με τουλάχιστον +60χλμ/ω... (κάπως έτσι ήταν κ το σενάριο που μου έτυχε κ έκανα το 1ο post...)
:wave2: :wave2:
Ηθικόν δίδαγμα: φοβού το fazer και κοίτα τους καθρέφτες σου... κάτι έρχεται από το υπερδιάστημα και δεν είναι το U.S.S ENTERPRISE!!!
ας το φανταστω λιγο...
αναβει το φαναρι και ξεκινανε τα μηχανακια...
με δεδομενο οτι δεν πηγαν με πρωτες,αλλα ολο και θα βαλανε καμμια ταχυτητα παραπανω,ειμαστε στα 120-140..
ο Β' οδηγος αρχιζει να μαζευει και περναει τον Α' με +60..
με λιγους προχειρους υπολογισμους ειστε στα 160+ (μπορει και πολυ + )
με δεδομενο (χωρις το χερι στη φωτια) οτι ο Β' αλλαζει λωριδα γιατι κατι τον υποχρεωνει (αυτοκινητα,φαναρι,πεζος με προβλημα προσανατολισμου,κ.λ.π...) ερχεται η στιγμη του εναγκαλισμου,ανταλλαγη τηλεφωνων,φιλουρες,χαιρετισματα και τα ρεστα..
σε ποιον δρομο ειπες οτι ησασταν..???:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ας το φανταστω λιγο...
αναβει το φαναρι και ξεκινανε τα μηχανακια...
με δεδομενο οτι δεν πηγαν με πρωτες,αλλα ολο και θα βαλανε καμμια ταχυτητα παραπανω,ειμαστε στα 120-140..
ο Β' οδηγος αρχιζει να μαζευει και περναει τον Α' με +60..
με λιγους προχειρους υπολογισμους ειστε στα 160+ (μπορει και πολυ + )
με δεδομενο (χωρις το χερι στη φωτια) οτι ο Β' αλλαζει λωριδα γιατι κατι τον υποχρεωνει (αυτοκινητα,φαναρι,πεζος με προβλημα προσανατολισμου,κ.λ.π...) ερχεται η στιγμη του εναγκαλισμου,ανταλλαγη τηλεφωνων,φιλουρες,χαιρετισματα και τα ρεστα..
σε ποιον δρομο ειπες οτι ησασταν..???:smokin:
:hypnotize :uplate: :hypnotize :uplate:
43529
Μικρή Λουλού
05/04/2006, 13:12
καλα....
και μονο οτι αναστηθηκε ο Νικολακης απο το υπερπεραν,αξιζε τον κοπο να γραψω!~!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
05/04/2006, 13:39
Εεεεεεπ! όχι από δεξιά... νομιμότατα από αριστερά!!! Κ μαζί ξεκινήσαμε από το φανάρι, τι να τσεκάρει? αν δεν υπήρχε καμιά μαύρη τρύπα να με καταπιεί εκεί θα ήμουν... γι'αυτό λέω μπορεί να σκέφτηκε ότι με είχε αφήσει "κολώνες", αλλά είχα ροπιάσει στις 10.500 και Με έκοψε στο power-wheel...
Ξέρω είναι show-off αλλά τι να κάνουμε... έτσι τα περνάμε...τα του-ντου-μου!!! (μια που μου το έβαλαν στις Διαμάχες να το φορτώσουμε...)
Μπορει να σκεφτηκε οτι τα παρατησες!
Ξερεις και καλα ξενερωσες που σε πατησε και δεν ανηγεις πια!
Σε αυτο μπορει να βοηθησε το οτι το tdm κανει θορυβο και στανταρ δεν ακουσε και το μοτερακι σου που ερχοταν!