Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Δηλώνω υπεύθυνα...

Δηλώνω υπεύθυνα...

... και για να μην μπω σε λεπτομέρειες και θιχτούν άνθρωποι κ καταστάσεις...

Πως: Το FZ6 πιο γρήγορο από TDM-900 ακόμα κι αν αυτό έχει περασμένες remus, και ιδιαίτερα αν επιβαίνουν σε αυτό 2 άτομα...

Συνεπώς την επόμενη φορά που θα κάνετε αλλαγή λωρίδας κ.κ. των TDM προσέξτε διότι το ταπεινό fazer-άκι που ξεκινήσατε μαζί στο φανάρι, είναι ακόμα δίπλα σας και ετοιμάζεται να σας προσπεράσει...

Ευχαριστώ!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

και γω δηλωνω υπευθυνα....

οτι αμα κατεβετε το καλαμι που καβαλησατε σιγουρα θα μαθετε να οδηγητε και μοτοσυκλετα

ευθυμησαμε παλι :rotflmao:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    απο τα 0 μέχρι να προσπεράσετε που βρίσκεστε?

ωχ πάει για διαμάχες....

(δεν έχω TDM 900)

Re: Δηλώνω υπεύθυνα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus

Πως: Το FZ6 πιο γρήγορο από TDM-900 ακόμα κι αν αυτό έχει περασμένες remus, και ιδιαίτερα αν επιβαίνουν σε αυτό 2 άτομα...

Συνεπώς την επόμενη φορά που θα κάνετε αλλαγή λωρίδας κ.κ. των TDM προσέξτε διότι το ταπεινό fazer-άκι που ξεκινήσατε μαζί στο φανάρι, είναι ακόμα δίπλα σας και ετοιμάζεται να σας προσπεράσει...

Ευχαριστώ!
    Kala ta leei...to paraxeno poy einai..

Παρεξήγησης... δεν είναι διαμάχη... για 1-2 δευτ. βρεθήκαμε να κρατάω εγώ το τιμόνι του κ αυτός το δικό μου... gimme a big hug...

... τέλος καλό όλα καλά...

ας παραδεχτείτε τώρα πως είμαστε πιο γρήγοροι, κι ακόμα κι αν δεν ξέρουμε να οδηγούμε κ. GST αυτό δεν μειώνει το δικαίωμά μας να θέλουμε να γυρίζουμε αρτιμελείς στα σπίτια μας..

(κερασμένες)

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Παρεξήγησης... δεν είναι διαμάχη... για 1-2 δευτ. βρεθήκαμε να κρατάω εγώ το τιμόνι του κ αυτός το δικό μου... gimme a big hug...

... τέλος καλό όλα καλά...

ας παραδεχτείτε τώρα πως είμαστε πιο γρήγοροι, κι ακόμα κι αν δεν ξέρουμε να οδηγούμε κ. GST αυτό δεν μειώνει το δικαίωμά μας να θέλουμε να γυρίζουμε αρτιμελείς στα σπίτια μας..

(κερασμένες)

για δωσε μας να καταλαβουμε φιλε τι θελεις να μας πεις με αυτο το ποστ?? οτι εισαι πιο γρηγορος απο ενα τδμ που βρικες στο δρομο σου ...μαγκια σου και καμαρι σου...δεν χρειαζεται ομως να το διαφημιζεις γιατι αυτοματα κατατασεσε σε αλλη κατηγορια ....στην κατηγορια των παγκοσμιων!

οσο για το τελευταιο σου το ευχομε ειλικρινα ...παντα ορθιος ...και μαλλον δεν καταλαβες αυτο που σου εγραψα πιο πανω...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Re: και γω δηλωνω υπευθυνα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    οτι αμα κατεβετε το καλαμι που καβαλησατε σιγουρα θα μαθετε να οδηγητε και μοτοσυκλετα

ευθυμησαμε παλι :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

Re: Δηλώνω υπεύθυνα...

Ευχαριστώ!

και εγω σας λεω οταν εχει κινηση να κανετε στην ακρη και οι δυο να περασω γιατι εσεις δεν χωρατε αναμεσα απο τα αμαξια ορισμενες φορες (μικρο κοψιμο στο τιμονι,πλατος κ.τ.λ) και με καθυστερειτε.

το ΔΗΛΩΝΩ
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

~
    (thelo na pistevo den einai to proto)

(etsi kykloforo ego)

(etsi eimai tis pioteres fores)

kai

fadazome oti spastikes poly gia na to kaneis post.....

eisai omos poly evgenikos..

(alitheia apo anasa pos itan o tdmas?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    (thelo na pistevo den einai to proto)

(etsi kykloforo ego)

(etsi eimai tis pioteres fores)

kai

fadazome oti spastikes poly gia na to kaneis post.....

eisai omos poly evgenikos..

(alitheia apo anasa pos itan o tdmas?)
    καλά, καλά!!!

...κανόνισε εσύ να πάρεις ένα σωστό μπουφάν(*) που είσαι συνέχεια με αυτό του σκι (ψωνάρα) και άσε με εμένα...

(*) ψηφίζω dainese tomoko

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εγω παλι δηλωνω οτι μεχρι να φορτωσει το τετρακυλινδρο το TDM θα εχει φυγει πολυ μπροστα...τι ιδιο και σε επιταχυνσεις εν κινηση, ...επισης δηλωνω πως το μυστικο στον μουσακα ειναι η στρωση της πατατας στον πατο του ταψιου ...τραβαει ολα τα λαδια και δινει νοστιμια

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εγω παλι δηλωνω οτι μεχρι να φορτωσει το τετρακυλινδρο το TDM θα εχει φυγει πολυ μπροστα...
    ...αυτή είναι η μεγαλύτερη ηδονή, να ξεκινάνε πρώτοι και μετά να έρχεται το fazerάκι/πυραυλάκι από το υπερδιάστημα και να προσπερνάει με τουλάχιστον +60χλμ/ω... (κάπως έτσι ήταν κ το σενάριο που μου έτυχε κ έκανα το 1ο post...)

Ηθικόν δίδαγμα: φοβού το fazer και κοίτα τους καθρέφτες σου... κάτι έρχεται από το υπερδιάστημα και δεν είναι το U.S.S ENTERPRISE!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    ...αυτή είναι η μεγαλύτερη ηδονή, να ξεκινάνε πρώτοι και μετά να έρχεται το fazerάκι/πυραυλάκι από το υπερδιάστημα και να προσπερνάει με τουλάχιστον +60χλμ/ω...
    Μετα απο καννα μισαωρο?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 738
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 01:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας