Σύνδεση

View Full Version : Θερμαινόμενα grips από Louis.de και διαδικασία τοποθέτησης...

Σελίδες : 1 [2] 3

yiannis-dl1000
05/07/2006, 20:03
Μην αγχώνεστε για τα φισάκια. Τα γκριπς μπαίνουν μια χαρά και χωρίς αυτά, απλά θα πρέπει να κάνετε την ένωση των καλωδίων πάνω στη μηχανή που είναι λίγο δύσκολο να δουλεύεις πίσω απ'το ψυγείο. Γίνεται πάντως με λίγη καλή θέληση.

Το φισάκι σου επιτρέπει να φτιάξεις όλα τα καλώδια με την ησυχία σου απ'τα πριν και μετά απλά να τα βυσματώσεις στη μηχανή.

argy_kap
06/07/2006, 17:58
Γαμπρός στα Γιάννενα είσαι και δεν το έχεις πάρει χαμπάριιιιι!!!!!! :beer:

mhtsorodas
07/07/2006, 23:02
1. argy_kap (+1) (Βόλο)
2. toyota (Πειραιάς)
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
6. Bil (για ένα φίλο με Strom 6,5) (Iωάννινα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
9. integrale (Αθήνα/Ευβοια)
10. scott
12. yiannis-dl1000 (πάτρα?)
13. juan pablo
14.mhtsorodas(Γιαννενα)

argy_kap
12/07/2006, 09:54
Δυστηχώς η παραγγελία είχε γίνει φίλε μου και δεν σε προλάβαμε...

Σήμερα παρέλαβα και το pro-forma και έκανα την μεταφορά χρημάτων. Σε 3 μέρες τα χρήματα θα είναι εκεί και πιστεύω τέλος της άλλης βδομάδας να τα έχω στα χέρια μου τα Grips.

Τελικά το κόστος τςν μεταφορικών ήταν 24,56 που πάει € 1,9 στο άτομο....που είναι τσαμπέ....

Μόλις έχω όλα τα στοιχεία θα ενημερώσω για τελικό κόστος (θα σας στείλω και τις αποδείξεις πληρωμής) και θα ενημερώσω για το που θα μου κάνετε κατάθεση για να παραλάβετε το εμπόρευμα.

Περιμένω και απο τον Γιάννη να ενημερώσει τι γίνεται με τα φισάκια...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς....:beer:

ΥΓ. αν δεν παραλάβει κάποιος mhtsoroda αυτόματα τα Grips πάνε σε εσένα!

Vasilis_Strom
12/07/2006, 10:08
Άψογος ρε Αργύρη :beer: :beer: :beer:

toyota
12/07/2006, 10:24
:beer: :beer:

Αναμένουμε.Είσαι ωραίος.

miraze
12/07/2006, 11:16
Αργύρη νομίζω ότι είναι σωστό να σου βάλουμε από τώρα τα χρήματα σε ένα λογαριασμό στην τράπεζα γιατί όσο να ναι είναι μεγάλο το ποσό.

:wave2: :wave2: :wave2:

argy_kap
12/07/2006, 13:02
Δεν υπάρχει πρόβλημα....πιστευω οτι είναι καλύτερα να έχουμε το τελικό ποσό. Είναι καλύτερα να παραλάβω και τα φισάκια απο τον Γιάννη και να τα μοιράσω όλα μαζι ώστε να έχουμε και κόστος μεταφορικών απο τον Γιάννη αλλά και κόστος προς τον κάθε ένα....φυσικά δεν είναι πολλά τα μεταφορικά αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους...

Άσε που τα βρίσκουμε και σε μπύρες!:beer:

yiannis-dl1000
12/07/2006, 19:09
Τα φισάκια είναι κι αυτά στο δρόμο αλλά όπως είπα και πριν, πιθανόν να αργήσουν λιγάκι και να καταλήξουμε να τα φέρω εγώ τέλος Αυγούστου για να γλιτώσουμε και τη φασαρία αποστολής από Αμερική.

Για Πατρινούς, Αθηναίους θα μπορούσα να κανονίσω δυο καφέδες να τα μοιράσω και μας μένει μόνο Βόλος, Γιάννενα που μπορώ να τα στείλω ταχυδρομικά από Ελλάδα.

argy_kap
13/07/2006, 08:11
Γιώργο, ευχαριστώ για τα καλά λόγια.....

στήσου τώρα στα 10 μέτρα.....:a015: :a015:

juan pablo
13/07/2006, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis-dl1000
Τα φισάκια είναι κι αυτά στο δρόμο αλλά όπως είπα και πριν, πιθανόν να αργήσουν λιγάκι και να καταλήξουμε να τα φέρω εγώ τέλος Αυγούστου για να γλιτώσουμε και τη φασαρία αποστολής από Αμερική.

Για Πατρινούς, Αθηναίους θα μπορούσα να κανονίσω δυο καφέδες να τα μοιράσω και μας μένει μόνο Βόλος, Γιάννενα που μπορώ να τα στείλω ταχυδρομικά από Ελλάδα.

mias kai i paragelleia gia ta fisakia diavazw oti tha argisei kai epeidi hmoun o teleytaios pou mpika stin parageleia gia ta grips alla den prolava gia ta fisakia ,rwtaw esena Yianni mipws mporeis na frontiseis gia ena akoma fysaki???
an oxi mporw na to parageilw egw apo Ellada me kapoio tropo?
thanx

miraze
13/07/2006, 18:03
Λοιπόν όσοι θέλουμε τα grips πρέπει να πάμε από Βόλο.

Ο Αργύρης δεν μπορεί να τα στείλει (μαζί μου Αργύρη)
Έχει λέει από μικρός πρόβλημα όταν βλέπει ΚΤΕΛ ή Courrier.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μη το στεναχωρείτε λοιπόν το παιδί, όλοι λοιπόν ραντεβού Βόλο στην καφετέρια ΜΙΝΕΡΒΑ για πάστα φούρνου και θερμαινόμενα grips
:beer: :beer: :beer: :beer:

mhtsorodas
17/07/2006, 23:37
Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος και πως θα μπορουσα να βρω καπου αυτο horn plug connector γιατι τα grips τα παραγγελνω ευκολα μεσω ενος φιλου απο το louis?Καθε βοηθεια δεκτη.:wave2:

yiannis-dl1000
18/07/2006, 04:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mhtsorodas
Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος και πως θα μπορουσα να βρω καπου αυτο horn plug connector γιατι τα grips τα παραγγελνω ευκολα μεσω ενος φιλου απο το louis?Καθε βοηθεια δεκτη.:wave2:

Είναι ανταλλακτικό της Suzuki , το ζητάς με το νούμερό του από κάποιο dealer ή όπου αλλού μπορείς να πάρει εξαρτήματα Suzuki. Και οι έλληνες μπορούν να στο φέρουν αν δεν μας γράφαν όλους στα .... τους.

Βλέπεις δεν μπορούν να ασχολούνται για 5ε . Τα 'χω πάρει από άλλη υπόθεση εγώ και μουρμουράω, και δε μιλάμε για 5ε, μιλάμε για 10000 αλλά πάλι δεν μπορούν να ασχοληθούν, μόνο να πουλάνε μηχανάκια τους νοιάζει, λες και μας κάνουν χάρη...

mhtsorodas
19/07/2006, 12:54
Δηλαδη ρε σεις παιδες αυτο το ανταλλακτικο ειναι απαραιτητο?δεν μπορω να συνδεσω απευθειας τα grips πανω στη φισα της μηχανης?θελω να πω οτι αυτο το π@π@ρ@κι των 5 ευρω εχει κατι που το κανει απαραιτητο οπως καμμια ασφαλεια η κανα τσιπακι η κατι που δεν ξερω ρε αδερφε και δεν γινεται κατευθειαν συνδεση ?:confused: :confused:

yiannis-dl1000
20/07/2006, 18:44
Δηλαδη ρε σεις παιδες αυτο το ανταλλακτικο ειναι απαραιτητο?δεν μπορω να συνδεσω απευθειας τα grips πανω στη φισα της μηχανης?θελω να πω οτι αυτο το π@π@ρ@κι των 5 ευρω εχει κατι που το κανει απαραιτητο οπως καμμια ασφαλεια η κανα τσιπακι η κατι που δεν ξερω ρε αδερφε και δεν γινεται κατευθειαν συνδεση ?:confused: :confused:

Όχι δεν έχει τίποτα πάνω, απλά ένα βύσμα είναι που κάνει την τοποθέτηση ευκολότερη. Μπορείς να τα βάλεις και χωρίς αυτό αλλά είναι λίγο δύσκολο να δουλεύεις για να ενώσεις καλώδια εκεί που βρίσκεται το βύσμα της μηχανής για τα γκριπς. Μπορείς να τα συνδέσεις και κατευθείαν στη μπαταρία αλλά εκεί θες ρελέ και ασφάλεια.

yiannis-dl1000
20/07/2006, 18:47
:beer: :beer: :beer:

Μόλις ήρθαν τα φυσάκια, πριν 2 λεπτά...

56004

yiannis-dl1000
20/07/2006, 18:48
:D :smokin:
$8 γράφουν αλλά τα πήρα λίγο φτηνότερα με το γνωστό ελληνικό παζάρι :D 5.2eura έκαστος όπως είπαμε και πιο πάνω

56005

argy_kap
21/07/2006, 07:59
Ωραίος......εγώ ακόμα δεν παρέλαβα....να δούμε....

argy_kap
21/07/2006, 09:38
Δεν ήταν να το πω και αμέσως...!!!

όσοι δεν έχουν πει που είναι παρακαλώ να μου το στείλουν με ΠΜ

8. demolition_man
10. scott

Από τους υπόλοιπους,
2. toyota (Πειραιάς) **απο γιάννη΄, θα κατεβεί Αθήνα
3. miraze (Ιωαννινα)** ΜΑΛΛΟΝ ΚΤΕΛ
4. costas81 (αθήνα?) **απο γιάννη΄, θα κατεβεί Αθήνα
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)**απο γιάννη΄, θα κατεβεί Πάτρα
6. Bil (για ένα φίλο με Strom 6,5) (Iωάννινα)** ΜΆΛΛΟΝ ΚΤΕΛ
7. necromayhem(αθηνα)**απο γιάννη΄, θα κατεβεί Αθήνα
8. demolition_man ** στειλε ΠΜ ΑΜΕΣΑ
9. integrale (Αθήνα/Ευβοια)**απο γιάννη΄, θα κατεβεί Αθήνα
10. scott ** στειλε ΠΜ ΑΜΕΣΑ
12. yiannis-dl1000 (πάτρα?) ** απο εμένα
13. juan pablo ** απο εμένα (χωρίς φις)

Αυτό θα γίνει σε κανένα μήνα που θα είναι και ο Γιάννης και τα φισάκια Ελλάδα....

Από τώρα μέχρι τότε κάντε κατάθεση €43 στην Alpha
314-00-2310003585 με αιτιολογία τον Nick σας και στείλτε μου ΠΜ. Το έξτρα €1΄είναι για τα μεταφορικά εντός Ελλάδας

Ο juan pablo που δεν έχει φις - €5,2 = 37,8 (θα τα πάρω στο χέρι!)

56052

toyota
21/07/2006, 12:35
Τι όνομα θα βγεί στο λογαριασμό που μας έδωσες;

costas81
24/07/2006, 09:23
Από τώρα μέχρι τότε κάντε κατάθεση ?43 στην Alpha
314-00-2310003585 με αιτιολογία τον Nick σας και στείλτε μου ΠΜ. Το έξτρα ?1΄είναι για τα μεταφορικά εντός Ελλάδας

γραψε σε τι ονομα ειναι ο λογαριασμος μην γινει κανα λαθος και τα στειλουμε σε καναν αλλο!!!!!!

argy_kap
26/07/2006, 08:18
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
10. scott

Αυτοί μένουν να καταθέσουν χρήματα!

juan pablo
26/07/2006, 12:06
Όχι δεν έχει τίποτα πάνω, απλά ένα βύσμα είναι που κάνει την τοποθέτηση ευκολότερη. Μπορείς να τα βάλεις και χωρίς αυτό αλλά είναι λίγο δύσκολο να δουλεύεις για να ενώσεις καλώδια εκεί που βρίσκεται το βύσμα της μηχανής για τα γκριπς. Μπορείς να τα συνδέσεις και κατευθείαν στη μπαταρία αλλά εκεί θες ρελέ και ασφάλεια.

hello again,
egw pou den prolava na sou pw gia to fisaki
mporw na to parageilw apo ekei pou ta parageiles?
thanx

costas81
26/07/2006, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
10. scott

Αθηνα ειμαι χωρις ερωτιματικο~
Φιλαρακι δεν μπορεσα να πεταχτω απο την δουλεια και θα παω μαλλον αυριο το πρωι να τα καταθεσω!!!
Δεν σε ξεχασα!!!

yiannis-dl1000
26/07/2006, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από juan pablo
hello again,
egw pou den prolava na sou pw gia to fisaki
mporw na to parageilw apo ekei pou ta parageiles?
thanx

Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο να το παραγγείλεις από Αμερική και κατά δεύτερον, δεν αξίζει τη φασαρία για ένα κομμάτι.

Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που κάνει το φυσάκι είναι να κάνει ευκολότερη τη δουλειά καθώς μπορείς να φτιάξεις τα καλώδια στο φυσάκι και να βυσματώσεις μετά πάνω στη μηχανή. Από εκεί και πέρα η δουλειά είναι η ίδια. Εγώ αυτά που έχω τώρα τα έχω βάλει χωρίς φυσάκι, απλά έχωσα τα καλώδια μέσα στο βύσμα και έβαλα κολλητική ταινία από πάνω και κράτάει ακόμα μετά από 3 χρόνια. Απλά έχασα μια ώρα προσπαθώντας να τα βάλω μέσα στο βύσμα γιατί είναι χωμένο πίσω απ' το ψυγείο και τα χέρια φτάνουν δύσκολα.

demolition_man
27/07/2006, 08:03
3. miraze (Ιωαννινα)
4. costas81 (αθήνα?)
5. Vasilis_Strom (Πάτρα)
7. necromayhem(αθηνα)
8. demolition_man
10. scott

Sorry :smilea: αλλά με την δουλειά λογω αδειών δεν αδειασα καθόλου.
Ελπίζω το πολύ αύριο να κάνω την κατάθεση.
Μήπως για πιο γρήγορα έχεις λογαριασμό σε Εθνική ;

argy_kap
29/07/2006, 12:59
Sorry έλειπα δύο μέρες και τώρα είδα τις καταθέσεις και τα ΠΜ...η Λίστα είναι πλεον:

(edited 1/8)

7. necromayhem(αθηνα)
10. scott

juan pablo
01/08/2006, 12:08
Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο να το παραγγείλεις από Αμερική και κατά δεύτερον, δεν αξίζει τη φασαρία για ένα κομμάτι.

Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που κάνει το φυσάκι είναι να κάνει ευκολότερη τη δουλειά καθώς μπορείς να φτιάξεις τα καλώδια στο φυσάκι και να βυσματώσεις μετά πάνω στη μηχανή. Από εκεί και πέρα η δουλειά είναι η ίδια. Εγώ αυτά που έχω τώρα τα έχω βάλει χωρίς φυσάκι, απλά έχωσα τα καλώδια μέσα στο βύσμα και έβαλα κολλητική ταινία από πάνω και κράτάει ακόμα μετά από 3 χρόνια. Απλά έχασα μια ώρα προσπαθώντας να τα βάλω μέσα στο βύσμα γιατί είναι χωμένο πίσω απ' το ψυγείο και τα χέρια φτάνουν δύσκολα.

χαίρετε,
τελικά το φυσάκι εβρέθει στη Suzuki,
θα μου το φέρουν αρχές Σεπτεμβρίου...
οπότε δεν σας ζαλίζω άλλο με το φυσάκι
ciao
:beer:

costas81
01/08/2006, 13:11
παλι καλα που ακομα δεν τα εχουμε γιατι σιγουρα θα ειχα τσουρουφλισει τα χερια μου!!!!

Bil
01/08/2006, 21:44
Σε ενημέρωση σχετικά με τις ... επιδόσεις των γκρίπ, την Κυριακή για πρώτη φορά τα χρησιμοποίησα σε μεγάλο ταξίδι για αρκετή ώρα (πήγαμε Ιωάννινα - Ελάτη - Περτούλι - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Ιωάννινα) λόγω βροχής και περάσματος Κατάρας (μπρρρρ...).
Ετυχε να μην πάρω γάντια (λόγω ασφάλειας των γκριπ, των χουφτών και ...βλακείας) και από Καλαμπάκα ως Γιάννενα ήταν αναμένα στην θέση High. Στην αρχή ζεσταίνονται όμορφα (...) τα χέρια αλλά μετά δεν σου κάνει τόσο εντύπωση. Ισως γιατί συνηθίζεις με την ώρα...
Επίσης, το χειμώνα με χοντρά γάντια ίσως να μην είναι τόσο αισθητή η διαφορά...
Βέβαια το χειμώνα θα έχει 3 και ίσως λιγότερο βαθμούς οπότε η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη και όχι σαν την Κυριακή που είχε στην Κατάρα 17 βαθμούς...

Argy, αύριο πρέπει να έχεις και τα χρήματα. Θα στείλω ΠΜ...:wave2:

argy_kap
03/08/2006, 08:14
7. necromayhem(αθηνα)
10. scott

Αυτοί μείνανε.....

argy_kap
07/08/2006, 13:00
7. necromayhem(αθηνα)
10. scott

Αυτοί μείνανε.....

necromayhem
07/08/2006, 14:14
αυριο το πρωι θα παω να σου βαλω και εγω τα λεφτα. θα στειλω πμ

argy_kap
08/08/2006, 12:39
Έμεινε μόνο ο scott.......

yiannis-dl1000
09/08/2006, 00:23
Μιας και οι μέρες πλησιάζουν, να αναφέρω ότι θα είμαι Πάτρα 22 Αυγούστου το βράδι και μάλλον στις 25 πάω Κρήτη για καμιά δεκαριά μέρες.

Τον Vasilis_Strom θα μπορούσα να τον συναντήσω στην Πάτρα και να του τα δώσω.

Με τους Αθηναίους μάλλον να κανονίσουμε συνάντηση-καφέ για την παραλαβή όταν ανέβω Αθήνα, δηλαδή περίπου γύρω στις 5 Σεπτεμβρη. Αν κάποιος έχει τον απαραίτητο χώρο και λίγα εργαλεία , θα μπορούσαμε να κανονίσουμε η συνάντηση να γίνει για να τα βάλουμε σε ένα μηχανάκι ώστε να δουν όλοι πως γίνεται. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά και θα πάρει 1-2 ώρες το πολύ. Αν κανένας προσφέρει το χώρο για τέτοια συνάντηση ας μου στείλει ένα πμ να το συννενοηθούμε...

argy_kap
09/08/2006, 08:07
Γιάννη,

η λίστα μας έχει ως εξής:

3. miraze (Ιωαννινα)** ΜΑΛΛΟΝ ΚΤΕΛ
6. Bil (για ένα φίλο με Strom 6,5) (Iωάννινα)** ΜΆΛΛΟΝ ΚΤΕΛ
8. demolition_man ** απο γιάννη΄, θα κατεβεί Αθήνα
10. scott ** στειλε ΠΜ ΑΜΕΣΑ
13. juan pablo ** απο εμένα (χωρίς φις)

Θα σου στείλω λοιπόν grips για:

8. demolition_man ** απο γιάννη΄, θα κατεβεί Αθήνα

7 τεμάχια.....

Εγώ απο την παρασκευή θα λείπω και επιστρέφω 27 του μήνα. Θα στείλω ΑΥΡΙΟ με ΚΤΕΛ στο όνομα του πατέρα σου ένα κουτάκι με τα 7 grips για να τα μοιράσεις Αθήνα/Πάτρα μαζί με τα clips.

Πλήρωσες €62,4 για τα clips, χρωστάς €43 άρα σου χρωστάω €19,4. (πές αν κάνω λάθος!). Μέσα στο κουτί θα σου βάλω και €20 για να το κλείσουμε και εσύ πριν φύγεις για Κρήτη στείλε με ΚΤΕΛ τα υπόλοιπα clips σε εμένα. Πρέπει να είναι άλλα 5 τεμάχια...

Ας το κάνουμε confirm μέχρι την Παρασκευή ........

Vasilis_Strom
09/08/2006, 08:26
Τον Vasilis_Strom θα μπορούσα να τον συναντήσω στην Πάτρα και να του τα δώσω.

Η συνάντηση και ο καφές επιβάλλονται. Θα σου στείλω με pm το τηλ μου γιατί θα λείπω διακοπές μέχρι τις 20-21, για ότι είναι τηλεφώνησε μου :wave2:

Stratos_750
13/08/2006, 06:08
einai kanenas pou alaxe gnwmh kai den ta thelei

an nai ta agorazw agw

yiannis-dl1000
13/08/2006, 06:15
τα γκριπς φτάσαν πάτρα στα χέρια της αδερφής μου. Απ'ότι φαίνεται με το που θα κατέβω , θα φύγω για ένα δεκαήμερο κρήτη οπότε η Αθήνα θα γίνει κοντά στις 10 Σεπ. Αν τα βιάζεται κανείς για κάποιο λόγο ας μου στείλει ένα πμ και θα βρούμε κάποιο τρόπο να τα πάρει...

costas81
14/08/2006, 07:57
σας περιμενουμε με το καλο!!!!!!

demolition_man
21/08/2006, 15:50
Ok !!!

Σε αναμονή της συνάντησης

:wave2:

costas81
22/08/2006, 15:07
αυτες οι μερες ειδικα ειναι οτι πρεπει για τα γριπακια!!!

yiannis-dl1000
22/08/2006, 16:01
Γιατί όχι ? Θα μπορούσες να πηγαίνεις για μπάνιο και να ψήνεις σουβλάκια πάνω στα γκριπς.

Με την ευκαιρία, έφτασα Ελλάδα... Όλα καλά και το security απεφάνθη ότι δεν είναι τρομοκρατικά εργαλεία τα φυσάκια :rolleyes: Οι Έλληνες τελωνειάρχες δυστυχώς δεν ψήθηκαν ότι 2 φωτογραφικές μηχανές και άλλα ηλεκτρονικά συμπράγκαλα ήταν για δική μου χρήση και πλήρωσα 20 ευρά με το καλημέρα :yuck:

costas81
22/08/2006, 17:44
Γιατί όχι ? Θα μπορούσες να πηγαίνεις για μπάνιο και να ψήνεις σουβλάκια πάνω στα γκριπς.

Με την ευκαιρία, έφτασα Ελλάδα... Όλα καλά και το security απεφάνθη ότι δεν είναι τρομοκρατικά εργαλεία τα φυσάκια :rolleyes: Οι Έλληνες τελωνειάρχες δυστυχώς δεν ψήθηκαν ότι 2 φωτογραφικές μηχανές και άλλα ηλεκτρονικά συμπράγκαλα ήταν για δική μου χρήση και πλήρωσα 20 ευρά με το καλημέρα :yuck:

welcome to greece!!!

argy_kap
31/08/2006, 11:44
Γιάννη αν δεν είσαι διακοπές και δεις το μύνημα πες μου αν έστειλες τα φισάκια για να ξέρω να τα στείλω σε αυτούς που έχουν παραγγείλει....

costas81
31/08/2006, 16:41
Γιάννη αν δεν είσαι διακοπές και δεις το μύνημα πες μου αν έστειλες τα φισάκια για να ξέρω να τα στείλω σε αυτούς που έχουν παραγγείλει....

αντε ρε αργυρη και κοντευουν να πιασουν και τα κρυα!

yiannis-dl1000
01/09/2006, 11:35
Αργύρη είμαι ακόμα Κρήτη, γυρνάω Τρίτη και θα τα στείλω άμεσα.

costas81
01/09/2006, 15:03
Αργύρη είμαι ακόμα Κρήτη, γυρνάω Τρίτη και θα τα στείλω άμεσα.

Την τριτη αν ειναι ελα ομονοια να μας βρεις!!

εκει θα ειμαστε ολοι ακομα να πανηγυρισουμε!!

costas81
07/09/2006, 09:12
Μηπως θα θελατε ρε παιδια να μας ενημερωνατε που βρισκομαστε??

Bil
07/09/2006, 09:36
Πραγματικά, τί γίνεται με αυτά τα γκρίπ - φισάκια. Εχει περάσει καιρός...:confused:

yiannis-dl1000
07/09/2006, 09:49
Δύο τα έχουν πάρει ήδη, κάποια φισάκια είναι στο δρόμο για το Βόλο και γκριπς και φισάκια που είναι για Αθήνα τα ανεβάζω εγώ στο τέλος της επόμενης βδομάδας. Κώστα, αν έχεις κάποιο καλό μέρος για συνάντηση ακούω προτάσεις...

argy_kap
07/09/2006, 18:04
BIL,

αύριο το βράδυ τελικά έρχονται τα φισακια απο την Πάτρα. Να σου τα στειλω μαζί με τα Grips την Δευτέρα με το ΚΤΕΛ? Να στείλω σε ένα δεμα τα δικά σου και του Miraze.....

Αν συμφωνείς στείλε με ΠΜ επίθετο και το κινητό σου και αν μπορείς μίλα και με τον mirage για να βρεθείτε να τα πάρετε.....μην στείλω 2 δέματα.....

Πάντως κάνανε τον γύρο του κόσμου....:beer: :beer:

argy_kap
07/09/2006, 18:15
Bil,

να ρωτήσω και κάτι τεχνικό.....κατά το πέρασμα χρειάστηκε να ξηλώσετε τίποτα? Πλαστικά, ντεπόζιτο κλπ κλπ? ή η φίσα είναι έυκολη στο να βρεθεί?

yiannis-dl1000
07/09/2006, 18:19
Αργύρη, λύνεις την κάτω βίδα του ψυγείου και μπορείς μετά να το σπρώχνεις μπροστά με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο και ένα φακό ψαχουλεύεις να το βρεις. Θα βρίσκεται προς το πάνω μέρος του ψυγείου αλλά θα μπορείς να το ξεμπλέξεις λίγο και να το τραβήξεις χαμηλότερα....

edit: Α ναι, λύνεις και τις δυο βίδες στα πλαστικά που πιάνουν στο ψυγείο...

Bil
08/09/2006, 21:46
Argy ,επειδή τα έβαλα κατα το σέρβις των 24.000 χλμ, οπότε και φτάσαμε να έχουμε βγάλει τεπόζιτο και φίλτρο αέρα, ήταν γελοίοι να συνδέσουμε τα γκρίπς στην φίσα. Για φωτο λεπτομέρειες ανέτρεξε στην αρχή του πόστ...

Σε στέλνω ΠΜ...:wave2:

costas81
11/09/2006, 08:55
Δύο τα έχουν πάρει ήδη, κάποια φισάκια είναι στο δρόμο για το Βόλο και γκριπς και φισάκια που είναι για Αθήνα τα ανεβάζω εγώ στο τέλος της επόμενης βδομάδας. Κώστα, αν έχεις κάποιο καλό μέρος για συνάντηση ακούω προτάσεις...

Γιαννη οπως ειπαμε μερη για συναντηση πολλα!Ελα εσυ με το καλο και τα υπολοιπα τα λεμε τηλεφωνικος!Το τηλ μου σου το εστειλα ηδη.

Σε περιμενουμε

:wave2: :wave2:

argy_kap
11/09/2006, 09:26
Εγώ τα πέρασα....ειναι μια χαρά.....και κάνουν και δουλειά....΄λίγο προσοχή στο πέρασμα του δεξιού...θέλει μια στρώση μονοτική για να κρατάει....

integrale
11/09/2006, 10:07
Αργύρη ευχαριστημένο σε ακούω και χαιρομαι!Πότε έρχεται ο Γιάννης Αθήνα έχουμε νεα?Κώστα 81 πάρε τηλ να συνενοηθουμε!:wave2:

costas81
11/09/2006, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Αργύρη ευχαριστημένο σε ακούω και χαιρομαι!Πότε έρχεται ο Γιάννης Αθήνα έχουμε νεα?Κώστα 81 πάρε τηλ να συνενοηθουμε!:wave2:

να παρεις εσυ βρε παλιο τσιγγουνη!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

integrale
11/09/2006, 18:24
:a14: :a22: :a21: :a016: :wave2:

yiannis-dl1000
14/09/2006, 12:49
toyota, demolition_man και integrale,

σήμερα το βραδάκι θα είμαι Αθήνα και θα βρεθώ με τον Κώστα να του δώσω τα γκριπς κατά τις 7-8. Αν ευκαιρείτε ελάτε για καφεδάκι να τα πούμε κι από κοντά... κοντά στα Πετράλωνα θα γίνει μάλλον η συνάντηση. Πάρτε με τηλέφωνο στο 6976741023.

costas81
14/09/2006, 14:17
αντε ρε ρεμαλια ξεκουνηστε και ελατε να τα πουμε και απο κοντα!

οσο για ιντεγκρακε χλωμο να ερθει!
ειναι σε συμβουλιο γαλλια!
οι υπολοιποι ξεκινατε!

argy_kap
14/09/2006, 17:21
Τον πήρες τηλέφωνο εσύ ή σε πήρε αυτός?

Bil
14/09/2006, 18:33
Αργύρη, βρέθηκα με Miraze και τα παραδώσαμε στον φιλαράκο μου. Σε ευχαριστούμε και για τους αναπτήρες....;) :wave2:

toyota
15/09/2006, 08:14
toyota, demolition_man και integrale,

σήμερα το βραδάκι θα είμαι Αθήνα και θα βρεθώ με τον Κώστα να του δώσω τα γκριπς κατά τις 7-8. Αν ευκαιρείτε ελάτε για καφεδάκι να τα πούμε κι από κοντά... κοντά στα Πετράλωνα θα γίνει μάλλον η συνάντηση. Πάρτε με τηλέφωνο στο 6976741023.

Ουπς,μόλις τώρα το είδα.Τι έγινε,βρεθήκατε;Ποιός τα έχει τώρα γκριπς;Ας μου στείλει ένα pm με το τηλ του να κανονίσουμε.

argy_kap
15/09/2006, 08:35
Μετά απο το μοίρασμα μου έχει μείνει ένα ζευγάρι grips αλλά χωρίς φις.... αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει ΠΜ....Δεν νομίζο πάντως οτι το πέρασμα και χωρίς φις είναι δύσκολο....

costas81
15/09/2006, 13:56
Τον πήρες τηλέφωνο εσύ ή σε πήρε αυτός?

Με πήρε τελικά ο Γιώργος!

:lol:

costas81
15/09/2006, 14:05
Βρεθηκα χθες το βραδι με Γιαννη και πλεον εχω εγω τα γριπακια απο toyota - demolition_man - kai integrale

Με integrale kai toyota εχω ηδη μιλησει!
Μας εμεινε ο demolition_man και τα πηραμε ολοι!

costas81
15/09/2006, 14:08
Μετά απο το μοίρασμα μου έχει μείνει ένα ζευγάρι grips αλλά χωρίς φις.... αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει ΠΜ....Δεν νομίζο πάντως οτι το πέρασμα και χωρίς φις είναι δύσκολο....

το εδωσες η οχι ακομα?
αν ειναι να ψησω τον bageli900!
αυτος τα γουσταρει κατι τετοια!

argy_kap
15/09/2006, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το εδωσες η οχι ακομα?
αν ειναι να ψησω τον bageli900!
αυτος τα γουσταρει κατι τετοια!

Τα grip πουλήθηκαν ήδη......:smilea:

costas81
18/09/2006, 09:22
Έτοιμα τα γκριπάκια τα πέρασα κι ολας!
Το ασχημο ειναι οτι παιρνεις μια αισθηση οτι πλεον το τιμονι παχυνε πολυ και οτι σου μεταδιδουν περισοτερους κραδασμους στα χερια μιας και ειναι λιγοτερο ελαστικα απ οτι τα προηγουμενα!

Απο αποδοση μπορω να πω οτι αποδιδουν πολυ καλα σαν πρωτη αισθηση αλλα πιο σαφη εικονα θα εχουμε με τα πρωτα κρυα!

Η τοποθετιση μπορω να πω σχετικα ευκολη!

mhtsorodas
20/09/2006, 21:57
ΥΓ. αν δεν παραλάβει κάποιος mhtsoroda αυτόματα τα Grips πάνε σε εσένα Ευτυχως!?

argy_kap
21/09/2006, 08:22
Έχεις δίκιο! Σε ξέχασα και τα έβγαλα στο σφυρί........Sorry!:D

karanti
21/09/2006, 08:54
ενδιαφερομαι κι εγω για ενα ζευγαρακι grips.
υπαρχει περιπτωση να βρω κατι ή να ξεκινησω διαδικασια παραγγελιας?

spirpat
19/10/2006, 15:24
Μιας και υπαρχουν και νεοι κατοχοι Vstrom και μερικοι αργοπορημενοι με ολη την καλη εννοια, ειμαι κι εγω μεσα για παραγγελια στειλτε πμ να τα πουμε. γιατι με τα αγγλικα λιγο κολλαμε.
Υ.Γ. ΕΑΝ ξερεις και διαδικασια να παρουμε και το φις...

Υ.Γ. ΣΕ VSTROM 1000 ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ Η ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

karanti
24/10/2006, 10:57
δυστυχως, δεν ξερω την διαδικασια και δεν βλεπω και ενδιαφερον...

spirpat
31/10/2006, 15:41
Μαλλον ειμαι ο τελευταιος ενδιαφερομενος, γι ' αυτο τα παρηγγειλα και τα πηρα. τωρα περιμενω το φις. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ (το φις εννοω) ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (το περιμενω απο τον τοπικο αντιπροσωπο) και θα τα εγκαταστησω.

Innersense
31/10/2006, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από spirpat
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ (το φις εννοω) ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (το περιμενω απο τον τοπικο αντιπροσωπο) και θα τα εγκαταστησω.
Αν δεν σου κάνει κόπος γράψε πόσο το κοστολογεί η αντιπροσωπεία γιατί σκέφτομαι να κάνω καμιά πατέντα να φορτίζω το κινητό (με το GPS ενεργοποιημένο έχει μέγιστη διάρκεια 5 ώρες και έχω πρόβλημα σε μακρινές διαδρομές).

Έψαξα και για έτοιμο battery pack που να φορτίζει USB συσκευές αλλά δεν βρήκα τίποτα έτοιμο σην Ελλάδα...

argy_kap
31/10/2006, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Αν δεν σου κάνει κόπος γράψε πόσο το κοστολογεί η αντιπροσωπεία γιατί σκέφτομαι να κάνω καμιά πατέντα να φορτίζω το κινητό (με το GPS ενεργοποιημένο έχει μέγιστη διάρκεια 5 ώρες και έχω πρόβλημα σε μακρινές διαδρομές).

Έψαξα και για έτοιμο battery pack που να φορτίζει USB συσκευές αλλά δεν βρήκα τίποτα έτοιμο σην Ελλάδα...

Να ρωτήσω ποια βάση στήριξης έχεις?

Innersense
31/10/2006, 16:14
βύσμα αναπτήρα με ασφάλεια κατευθείαν στη μπαταρία (radioshack, <$10)
Τώρα μόλις είδα και αυτό! Υπάρχει σε κανένα κατάστημα στην Αθήνα;
Ρωτάω γιατί μετασχηματιστή (βύσμα αναπτήρα για να πέρνει ρεύμα απο την μπαταρία του αυτοκινήτου) έχω ήδη...

argy_kap εσύ βρήκες καμία άλλη λύση;

Innersense
31/10/2006, 16:16
Την βάση την έχω φτιάξει μόνος μου με μετατροπή και έχω βάλει φωτογραφία εδώ:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=12611

spirpat
03/11/2006, 15:18
Οταν ερθει η παραγγελια. θα σας ενημερωσω. (αν και γνωμη μου για απλη χρηση οπως gps και κινητο τα οποια δεν εχουν καταναλωση μεγαλη μπορεις να τραβηξεις ρευμα απο διαφορα σημεια). Οσο για βασεις και gps δεν εχω προσεξει και δεν εχω διαβασει τα μυνηματα εγω χρησιμοποιω χρονια προιοντα της garmin και οσο για χαρτες εχω μοντελα (φορητο, και αυτοκινητου) τα οποια εχουν εσωτερικη μνημη και κυκλοφορουν μπολικοι χαρτες και ελληνικοι βεβαια..... οσο για βασεις και μηχανηματα παιρνω απο το sportfishing..... ντζι αρ ψαξτε και θα βρειτε...

spirpat
03/12/2006, 16:44
Φιλοι μου επιτελους πηρα το καλωδιο (λετε να το φεραν με τα ποδια) και σημερα τελειωσα την εγκατασταση. πρωτες εντυπωσεις::
λιγο σκ...α η εγκατασταση ειναι λιγο μανουρα μιας και τα γκριπς ειναι λιγο μακρυτερα και θελει να κανεις πατεντα στο τρυπημα για να μη παραφυγουν τα αντιβαρα πολυ απο τη θεση τους. απο αριστερα οκ. απο τη μερια του γκαζιου παλι τα ιδια και ελει και λιγο κοψιμο το τελειωμα στο πλαστικο του γκαζιου μιας και τα μαμισια γκριπ κουπωνουν επανω στη γκαζιερα. Τελικα ολα ενταξει και φυσια τα δοκιμασα σημερα σε αποσταση περιπου 10χλμ. στο hi με θερμ. 2c βαθμους ολα καλα.

Ξεχασα να σας πω οτι το καλωδιο μου το χρεωσαν 15 ευρω κατι κουριερ και κατι τεοιες παπαριες κλπ.
οσο για χρονο παραδοσης 3μερες απο λουις και το καλωδιο 1μηνα αυτα...

mhtsorodas
02/01/2007, 21:05
Επειδη με τις ομαδικες παραγγελιες συνηθως δεν γινεται τιποτα, επελεξα να κανω την αγορα solo απο e-bay.Πηρα τα original της suzuki 130+ ευρωπουλα και ξεμπλεξα και δουλευουν τζι-τζι.:a54: :a54:

Respect
14/01/2007, 03:46
Επειδη με τις ομαδικες παραγγελιες συνηθως δεν γινεται τιποτα, επελεξα να κανω την αγορα solo απο e-bay.Πηρα τα original της suzuki 130+ ευρωπουλα και ξεμπλεξα και δουλευουν τζι-τζι.:a54: :a54: Βάλε φωτό αν μπορείς.

mhtsorodas
22/01/2007, 14:20
Ο ρυθμιστης βιδωνει πανω στον καθρεφτη

75111

mhtsorodas
22/01/2007, 14:32
Τα γκριπ ειναι λιγο πιο χοντρα απο τα μαμα αλλα τα συνηθιζεις γρηγορα.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα μαμα,ειναι πιο χορταστικα πιο πιασαρικα!!Το καλωδιο ειναι λιγο μη εμφανισημο αλλα το συνηθιζεις.Απο το αριστερο γκριπ το καλωδιο κρυβεται κατω απο το σωληνα του τιμονιου.

75112

WebArts
22/01/2007, 17:17
Πολύ καλά μου φαίνονται!!!

Να κάνω μια χαζή ερώτηση αν αλλοιωθεί η λαστιχένια Επιφάνια μετά από χρήση κάποιου χ χρόνου τι κάνεις ? πετάς τα γκριπ ?
:lol: :lol:

mhtsorodas
22/01/2007, 21:07
:a12:

steliosioa
05/04/2007, 22:37
Πάντως,στο προηγούμενο v strom που είχα,έιχα βάλει του εμπορίου με κόστος 50 συν 30 για τοποθέτηση και δούλευαν μια χαρά,στο καινούργιο ζήτησα δώρο τα μαμά και το μετάνιωσα γιατί στο ρελαντί δεν δουλεύουν παρά μόνο όταν δεν ανάβω τα φώτα.Δηλαδή το βράδυ,ξυλιάζω...

medico
31/10/2007, 01:35
Τοποθέτησα τα θερμαινόμενα γκριπ της Σουζούκι. Το πρόβλημά μου είναι στο δεξιό γκριπ που το καλώδιο περνάει ανάμεσα στον ηλεκτρικό διακόπτη και στον διακόπτη της μίζας. Έχει κανείς καμμιά ιδέα πως το καλώδιο θα περάσει από πίσω από τους διακόπτες?

argy_kap
31/10/2007, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από medico
Τοποθέτησα τα θερμαινόμενα γκριπ της Σουζούκι. Το πρόβλημά μου είναι στο δεξιό γκριπ που το καλώδιο περνάει ανάμεσα στον ηλεκτρικό διακόπτη και στον διακόπτη της μίζας. Έχει κανείς καμμιά ιδέα πως το καλώδιο θα περάσει από πίσω από τους διακόπτες?

Βάλε μας μια ΄φωτο να δούμε αν και δεν νομίζο οτι αυτό που λες δημιουργεί κάποιο πρόβλημα....

gefr
14/11/2007, 07:56
Τα γκριπ ειναι λιγο πιο χοντρα απο τα μαμα αλλα τα συνηθιζεις γρηγορα.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα μαμα,ειναι πιο χορταστικα πιο πιασαρικα!!Το καλωδιο ειναι λιγο μη εμφανισημο αλλα το συνηθιζεις.Απο το αριστερο γκριπ το καλωδιο κρυβεται κατω απο το σωληνα του τιμονιου.

Νομίζω καλύτερα θα ήταν το καλώδιο να βγαίνει από κάτω από τη μανέτα, ώστε να μην κάμπτεται όταν ανοίγει το γκάζι.

kalamaria
13/12/2007, 08:44
εχω και εγω τοποθετηση τα θερμαινομενα grips απο Louis.de αλλα εχω προβλημα απο την μερια του γκαζιου δηλαδη αμα σφηξω το αντιβαρο πολυ κολαει το γκαζι οταν ομως το χαλαρωνω λιγο για να μην κολαει ξεβιδωνεται ρωταω εσας που τα τοποθετησατε ποια λυση βρικαται ? ευχαριστω

MikeG
13/12/2007, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
εχω και εγω τοποθετηση τα θερμαινομενα grips απο Louis.de αλλα εχω προβλημα απο την μερια του γκαζιου δηλαδη αμα σφηξω το αντιβαρο πολυ κολαει το γκαζι οταν ομως το χαλαρωνω λιγο για να μην κολαει ξεβιδωνεται ρωταω εσας που τα τοποθετησατε ποια λυση βρικαται ? ευχαριστω

Βάλε λίγη κόλλα στη βίδα, loctile. :winka:

kalamaria
13/12/2007, 13:30
πολυ σωστος :lol:

costas81
13/12/2007, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria

σφίξε το αντίβαρο αλλά λίγο πιο έξω για να μην ακουμπάει πάνω το γκάζι.

τι σε προβληματίζει??

kalamaria
13/12/2007, 16:27
τωρα το εκανα μεχρι ομως να καταλαβω πως δουλευει !!! αντε γεια !!! ευχαριστω ρε παιδια:beer:

gmavrid
04/12/2008, 16:43
Ερώτηση: Όσoι έχετε εγκαταστήσει θερμαινόμενα grip, έχετε χρησιμοποιήσει κάποια ειδική κόλλα ή εποξικό υλικό (όπως διάβασα σε κάποιο site) για να σταθεροποιήσετε το αριστερό και το δεξιό grip πάνω στο τιμόνι και τη γκαζιέρα αντίστοιχα?