Σύνδεση

View Full Version : Θερμαινόμενα grips από Louis.de και διαδικασία τοποθέτησης...

Σελίδες : 1 2 [3]

kalamaria
04/12/2008, 16:55
εμενα σφηνωσε πολυ καλα και δεν χρειαστηκε κολα:nono: :)

Random
16/01/2009, 21:44
Παιδια καλησπερα...

Εβαλα κ γω τα γκριπ και θελω να ρωτησω

1. Και εμενα κολλα το δεξι γκριπ του γκαζιου...που ακριβως να βαλω loctite? Eπισης αν μπορει καποιος ας εξηγησει αυτη τη διαδικασια αναλυτικα..δλδ πως θα ρυθμισω ολο το αντιβαρο και θα το σεταρω εκει που πρεπει για να μην κολλα το γκαζι...

2.επισης στο ρυθμιστη οταν το βαζω στη θεση σταρτ αναβει το κοκκινο λαμπακι και θερμαινονται οι χουφτες ενω στη θεση low kai hi το λαμπακι δεν αναβει..ειναι φυσιολογικο αυτο?\\

ευχαριστω εκ των προτερων..

Αγγελος

gmavrid
17/01/2009, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
Παιδια καλησπερα...

Εβαλα κ γω τα γκριπ και θελω να ρωτησω

1. Και εμενα κολλα το δεξι γκριπ του γκαζιου...που ακριβως να βαλω loctite? Eπισης αν μπορει καποιος ας εξηγησει αυτη τη διαδικασια αναλυτικα..δλδ πως θα ρυθμισω ολο το αντιβαρο και θα το σεταρω εκει που πρεπει για να μην κολλα το γκαζι...

2.επισης στο ρυθμιστη οταν το βαζω στη θεση σταρτ αναβει το κοκκινο λαμπακι και θερμαινονται οι χουφτες ενω στη θεση low kai hi το λαμπακι δεν αναβει..ειναι φυσιολογικο αυτο?\\

ευχαριστω εκ των προτερων..

Αγγελος

1. Δεν είναι ανάγκη να μπλέξεις με κόλλες κτλ. Απλά άνοιξε περισσότερο την τρύπα από όπου περνάει το παξιμάδι του αντίβαρου. Εγώ το έχω αφαιρέσει όλο το "καπάκι".
2. Δε μου έχει συμβεί αυτό που αναφέρεις. Δε νομίζω πως είναι φυσιολογικό... Λογικά δε θα θερμαίνονται τα grip σε αυτήν την περίπτωση, έτσι?

Random
17/01/2009, 19:13
θερμαινονται νομιζω στη θεση low k hi αλλα απλα θελω να γνωριζω αν αναβει συνεχεια το λεντακι..\\

επισης αυτο που ρωταω ειναι πως σεταρεις το αντιβαρο να ειναι πιο εξω///αν μπορει καποιος ας αναφερει με λεπτομερειες///

MG
17/01/2009, 20:24
Το φωτακι πρεπει να αναβει σε ολες τις θεσεις εκτος απο το off.

Αφου δε σου αναβει, στειλε μηνυμα στον luis και θα σου στειλουν αλλο διακοπτη κατα πασα πιθανοτητα.

Τωρα εαν δεν σε πειραζει ετσι και δουλευει παρ'ολο που δεν αναβει αστο.

Βασίλειος
29/01/2009, 14:41
Είχα και εγω προβλημα με το hi και low. Δεν αναβε το φωτακι και δεν ζεσταινε τα grip. Επικοινωνησα με Γερμανια και χωρις δευτερη ερωτηση εστειλαν ανταλακτικο. Το εβαλα και όντως δούλευε το καινούργιο.
Όσον αφορα την τοποθετηση των grip. Στην αρχή έβαλα μονωτική αλλά δεν κάνει δουλειά.
Παρήγγειλα από Louis ειδική κόλλα 2 συστατικών για grip. Τέλεια εφαρμογή.
Τώρα το αντιβαρο βάλτε loctite και απλώς μην σφίξετε την βίδα. Αφήστε χαλαρό λίγο το αντίβαρο. Λόγω της loctite δεν ξεβιδώνει . Τα εχω 2 μήνες έτσι με καθημερινή χρήση.
Ελπίζω να σας κάλυψα.

Random
14/02/2009, 15:32
Moυ εστειλαν νεο διακοπτη τον εβαλα και δουλευουν τελεια τα γκριπς..Μεγαλη απολαυση τα θερμαινομενα γκριπ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ:D

Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στην louis.de που μου εστειλαν δωρεαν το νεο διακοπτη με επιστολη οπου ζητουσαν συγγνωμη για τον εσφαλμενο διακοπτη..μπραβο στους Γερμανους...Εγω προσωπικα θα αγοραζω ολα τα ειδη μοτο πλεον απο louis.de για την αψογη εξυπηρετηση τους και οχι μονον..

οσοι δεν εχουν θερμαινομενα γκριπ ας τα βαλουν το συντομοτερο...:beer:

thalasinos
14/02/2009, 17:14
Μια πολυ καλη επιλογη για θερμαινομενα!

http://server01.hein-gericke-store.com/openshop-shoppics/shop1/art_image/Produktbilder/Technik/31321720006_zoom.jpg

Με ψηφιακο πανελ!

Hein Gericke Professional Heizgriffe 12V

bis max. 55°C
4 Temperaturstufen
einfache Montage
fόr 22-mm Lenker
fόr 12V-Fahrzeuge
fertig vorverkabelt
Spitzenqualitδt mit 2 Jahren Garantie
όber Folientaster stufenlos einstellbar
Katalogseite 2009 anzeigen

Sofort lieferbar
? 39,99 euro

jkotsou
24/12/2013, 17:19
Ερωτηση μετα απο πολλα χρονια στο thread χαχα. πηρα τα θερμενομενα κ χωρις να εχω δει την φυσσα, μου ειπαν οτι ταιριαζουν απευθειας στο vstrom χωρις αλλαγη. κ λεω, αν το βαλω στην φυσα για grips θελει κ την ασφαλεια η εχει πιο πισω δικια του ασφαλεια? η μου ειπαν μουφες κ θελει μετατροπη το καλωδιο? η το συνδεω απευθειας πριν προσθεσω το επιπλεον που ναι σαν επεκταση με την ασφαλεια. ξερει κανενας? μοντελο του 11, το τελευταιο που βγηκε, πριν το facelift του 12.

harris_x
25/12/2013, 23:09
Μια πολυ καλη επιλογη για θερμαινομενα!

http://server01.hein-gericke-store.com/openshop-shoppics/shop1/art_image/Produktbilder/Technik/31321720006_zoom.jpg

Με ψηφιακο πανελ!

Hein Gericke Professional Heizgriffe 12V

bis max. 55°C
4 Temperaturstufen
einfache Montage
fόr 22-mm Lenker
fόr 12V-Fahrzeuge
fertig vorverkabelt
Spitzenqualitδt mit 2 Jahren Garantie
όber Folientaster stufenlos einstellbar
Katalogseite 2009 anzeigen

Sofort lieferbar
? 39,99 euro
Επειδή πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουν γερμανικά καλό θα ήταν να μεταφράσεις τα παραπάνω ;)
Επιπλέον αν θες διόρθωσε το link με κάποιο που να δείχνει τις χούφτες.

Acacius
26/12/2013, 04:33
Επειδή πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουν γερμανικά καλό θα ήταν να μεταφράσεις τα παραπάνω ;)
Πριν λίγες μέρες πήρε το μάτι μου ότι η Gericke έκανε αίτηση πτώχευσης οπότε λίγο το νου σας, αν και δέχεται παραγγελίες.

Με ολίγο Google Translate:
max. 55 ° C.
4 επίπεδα θερμοκρασίας
εύκολη εγκατάσταση
για 22 mm τιμόνι
για οχήματα 12V
έτοιμο προ-ενσύρματη (*καλωδίωση προεγκατεστημένη*)
Κορυφαία ποιότητα με 2 χρόνια εγγύηση
*Αβαθμίδωτα ρυθμιζόμενη με διακόπτες μεμβράνης* -δεν ξέρω τι εννοεί, αφού έχει 4 επίπεδα θερμοκρασίας και το λέει-
Προβολή σελίδας καταλόγου 2009

Σε απόθεμα

thalasinos
26/12/2013, 15:54

Προσπάθησα να το βρω ομως μαλλον δεν υπαρχουν πλέον!:sad:

Adamantios
02/06/2015, 14:57
αν υπάρχει ενδιαφέρον απο κάποιο φίλο εδω πέρα να μου πει τι πρέπει να κάνω-πως να τα παραγγείλω η να κάνουμε παρέα παραγγελία δηλώνω ενδιαφέρον!

Adamantios
02/06/2015, 15:23
αν υπάρχει ενδιαφέρον απο κάποιο φίλο εδω πέρα να μου πει τι πρέπει να κάνω-πως να τα παραγγείλω η να κάνουμε παρέα παραγγελία δηλώνω ενδιαφέρον! και είναι αυτά https://www.louis.de/en/artikel/saito-heated-grips-for-22-mm-handlebars/10032964?list=35562504 ?γιατί σαν τιμή τα βλέπω ποιο τσιμπιμένα απο τα 44 που λένε τα παιδιά