PDA

View Full Version : fz-1 vs z1000... σημειωσατε Ασσος με αποδοση 1,13

DUKASII
02/05/2006, 11:13
μαμα και τα 2 -κοντρα απο στάση...

και το Ζ εφαγε καμποσο....

υποψιν το fz το γυμνο..και μολις με στρωμένο μοτερ.

idi
02/05/2006, 11:15
να μας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Julius
02/05/2006, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

Entaksi re mpik, logiko einai

to neo FZ foraei ton gnosto timoro-kinitira apo to R1

idi
02/05/2006, 11:21
καλα του χρονου που θα βγει το νεο Ζ1400(???) θα παει καθε φουτ@@@ στο κρεβατι της :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και ο ΒΒκος θα παρει επιτελους ενα ΟΜΟΡΦΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ KAW-λ-ASAKI που ονειρευεται!!! :smokin:

PeterMurphy
02/05/2006, 11:24
Nai..sosta...mexri tote omos..:

:wave2:

DUKASII
02/05/2006, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα του χρονου που θα βγει το νεο Ζ1400(???) θα παει καθε φουτ@@@ στο κρεβατι της :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και ο ΒΒκος θα παρει επιτελους ενα ΟΜΟΡΦΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ KAW-λ-ASAKI που ονειρευεται!!! :smokin:
Και του χρονου ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ..

ψιτ...νομιζω οτι του χρονου βγαζει και η seat το νεο impiza 1400

ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??¨ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ..ΣΕ ΤΡΙΠΟΡΤΟ..

THEOD
02/05/2006, 11:35
:a08:

:a19: :a19: :a19:

:a014: :a014: :a014:

Julius
02/05/2006, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
:a08:

:a19: :a19: :a19:

:a014: :a014: :a014:

X AX AX AXXA

O EYTYXISMENOS IDIOKTITHS LEMEEEEEEE

Tigas
02/05/2006, 12:02

To νέο fz εκτός ότι είναι μου.....ος έχει και 150hp φιμωμένα:D
σε αντίθεση με το Z1000 που έχει 120 μουλάρια, σιγά το νέο.
Α έχει και δαγκάνες απο R1 σε σχέση με τα BMX του Z, έχει και ψαλιδάρα και όχι ψαλιδάκι για καμια κομμότρια όπως το Ζ και δέν ξέρω αλλά είναι το πιο όμορφο γυμνό γιαπωνεζάκι που κυκλοφορεί.

Εγώ τα Z1000 τα πέρναγα και με το 600RR που βγάζει αρκετά λιγότερα άλογα στο τροχό.

Ο ξένος τύπος πάντως δέν λεει και τα καλύτερα για το fz 1000 σε ότι αφορά γκάζι, και στο moto το περιοδικό λεει ότι έχει μακριες σχέσεις για να είναι φιλικο και τέτοια ...........

Εμάς ρε μας ρωτήσατε άν θέλουμε να είναι φιλικό ??? εεεεεεεεε :beer:

THEOD
02/05/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ο ξένος τύπος πάντως δέν λεει και τα καλύτερα για το fz 1000 σε ότι αφορά γκάζι, και στο moto το περιοδικό λεει ότι έχει μακριες σχέσεις για να είναι φιλικο και τέτοια ...........

Ναι τι να σου πω....απο φιλικότητα άλλο τίποτα....:D :D :D
Πονάει όλο μου το κορμί από τα χιλιόμετρα του τριημέρου...:a4:
Και από γκάζι....άστα να πάνε...ψοφίμι σκέτο.... :a13: :a13: :a13:

Τώρα για τις σχέσεις...ναι έχει λίγο μακριούτσικη πρώτη...φτάνει μέχρι τα 140 χλμ/ώρα ή κάπου εκεί !!!....σου γλιτώνει όμως πολύ από το πίσω λάστιχο στα απλώς σβέλτα ξεκινήματα....
Αν πάλι γουστάρεις να αλλάζεις πιο συχνά λάστιχα....έεεε βάλε 1 δόντι μικρότερο γρανάζι μπροστά και ....κρατήσου καλά...:wave2: :wave2: :wave2:

idi
02/05/2006, 12:54
Α έχει και δαγκάνες απο R1 σε σχέση με τα BMX του Z, έχει και ψαλιδάρα και όχι ψαλιδάκι για καμια κομμότρια όπως το Ζ και δέν ξέρω αλλά είναι το πιο όμορφο γυμνό γιαπωνεζάκι που κυκλοφορεί.

Εγώ τα Z1000 τα πέρναγα και με το 600RR που βγάζει αρκετά λιγότερα άλογα στο τροχό.

ναι τα εχει ολα.... πολυ ωραιο μηχανακι δε λεω....

αλλα να πως να το πω....

ΔΕ ΚΛΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗ ZUZELA MΟΥ!!!! :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Tigas
02/05/2006, 13:10
ναι τα εχει ολα.... πολυ ωραιο μηχανακι δε λεω....

αλλα να πως να το πω....

ΔΕ ΚΛΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗ ZUZELA MΟΥ!!!! :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Τώρα τη θέλεις να πάω αύριο να αγοράσω fz1 να μου κάνεις πίπες
απο Αθήνα μέχρι την Ακράτα σερί :smokin: :lol:

idi
02/05/2006, 13:21
εσυ θες να κανω δυναμομετηση της Zuzelas και να τη δημοσιευσω να τρομαξω τα παιδακια? ε? ε?

αντε ρε παενε απο κειθε!

Ηondakias ->:a9: <-kawasakias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
02/05/2006, 13:25
εσυ θες να κανω δυναμομετηση της Zuzelas και να τη δημοσιευσω να τρομαξω τα παιδακια? ε? ε?

αντε ρε παενε απο κειθε!

Ηondakias ->:a9: <-kawasakias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με 130hp τροχό μόνο με κανένα fz6 μπορεις να παιξεις με fz1
άντε γεια τα λέμε :wave2:

Δέν ξέρω άν οι Yamaha παίρνουν ανταλλαγές με τρακτέρ σάν το δικό, δέν είναι κακό να περάσεις να το κοιτάξεις :lol:

adam_tsouk
02/05/2006, 18:49

βαριεμαι να ασχολουμαι με τετοια θεματα...

το Ζ ειναι ΗΔΗ 3 ετων μηχανη! αυτο ελειπε να μην εβγαινε ο ανταγωνισμος καλυτερος!

¨οσο για το 600rr...ασε μας τα ειπαν κι αλλοι... εκτος και αν μιλας για τελικες-ή πάνω από τα 150-180 ή..ή...ή....

γιατι εγώ αν και με το 750 τον φυστικωσα εναν πονηρουλη και ΕΣΥ τουλαχιστον ξερεις ότι δεν τα στήνω.... :winka:

Lazio
02/05/2006, 19:55

Μου αρεσει και το πορισμα που εβγαλες για το FZ1 οτι ειναι φιλικο.....

Χοντακιδες ε χοντακιδες :wave2: :wave2:

AFTER
02/05/2006, 22:25
Αρχικα να πω οτι μου αρεσουν και τα 2 μηχανακια, αλλα:

Στην πραγματικοτητα το fz1 δεν ειναι ΤΟΣΟ πιο δυνατο απο το Ζ1000.
Το πολυ να μιλαμε για 7-8 ιππους, που ειναι πολυ λιγοι ωστε το μηχανακι να κανει την διαφορα απο μονο του.
Ολα αυτα στην ευθεια βεβαια, γιατι οταν αρχιζουν οι στροφες, δε πα να εχεις Μ1, αν εισαι κουλος....

bonepeeler
02/05/2006, 22:29
Τώρα τη θέλεις να πάω αύριο να αγοράσω fz1 να μου κάνεις πίπες
απο Αθήνα μέχρι την Ακράτα σερί :smokin: :lol:

Εσύ είσαι on-off τώρα.Δεν πιάνεσαι.:lol: :lol: :lol:

bonepeeler
02/05/2006, 22:32

στα @@ μας

με απόδοση 3 και παρ'τ' αρχ...α μας.:a17:

Tigas
03/05/2006, 07:13
Λοιπόν εχθές διάβασα το τελευταίο ΜΟΤΟ και το fz1 κατεβάζει
128,9 hp και είναι το πιο γρήγορο στην ευθεία α λ λ α στις στροφές
δέν τα πάει καλά λόγω σχέσεων κιβωτίου και όχι τόσο απο στήσιμο.
Τέλος ανάμεσα σε speed triple και super duke έχει τα καλύτερα φρένα το fz1 εύκολα, αυτό για μερικούς που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα brembo :smokin:

DUKASII
03/05/2006, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αρχικα να πω οτι μου αρεσουν και τα 2 μηχανακια, αλλα:

Στην πραγματικοτητα το fz1 δεν ειναι ΤΟΣΟ πιο δυνατο απο το Ζ1000.
Το πολυ να μιλαμε για 7-8 ιππους, που ειναι πολυ λιγοι ωστε το μηχανακι να κανει την διαφορα απο μονο του.
Ολα αυτα στην ευθεια βεβαια, γιατι οταν αρχιζουν οι στροφες, δε πα να εχεις Μ1, αν εισαι κουλος....
οπως ακριβως τα λες ειναι..μονο που ο κουλος στη περιπτωσή μας οδηγουσε το fz-1!!!

το παιδι με το z EINAI ΟΔΗΓΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ.

αν καποιος θελει να στησει το μηχανακι του το δινει σε αυτον.

οποτε ακυρο αυτο που λες.

DUKASII
03/05/2006, 07:36
Λοιπόν εχθές διάβασα το τελευταίο ΜΟΤΟ και το fz1 κατεβάζει
128,9 hp και είναι το πιο γρήγορο στην ευθεία α λ λ α στις στροφές
δέν τα πάει καλά λόγω σχέσεων κιβωτίου και όχι τόσο απο στήσιμο.
Τέλος ανάμεσα σε speed triple και super duke έχει τα καλύτερα φρένα το fz1 εύκολα, αυτό για μερικούς που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα brembo :smokin: ε ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..

καλυτερα φρενα το fz-1 απο το sduke??

Πλακα εχεις...πολυ πλακα...
δεν εχεις ιδεα λεμε τι φρενα εχει το sduke...
ασε...πιασε καμια μπυρα καλυτερα.

και τα φρενα του sduke...δεν εχουνε καμια σχεση με αυτα του speed triple.

GST
03/05/2006, 07:38
Λ
Τέλος ανάμεσα σε speed triple και super duke έχει τα καλύτερα φρένα το fz1 εύκολα, αυτό για μερικούς που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα brembo :smokin:

τι εννοεις καλυτερα ...γιατι εχω μια ενσταση !

Tigas
03/05/2006, 07:41
ε ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..

καλυτερα φρενα το fz-1 απο το sduke??

Πλακα εχεις...πολυ πλακα...
δεν εχεις ιδεα λεμε τι φρενα εχει το sduke...
ασε...πιασε καμια μπυρα καλυτερα.

και τα φρενα του sduke...δεν εχουνε καμια σχεση με αυτα του speed triple.

Πάρε το MOTO να δείς πόσο καλύτερα φρενάρουν, εσύ και ο οποιοσδήποτε κάτοχος sduke μπορεί να πιστευει ότι θέλει, η απόσταση φρεναρίσματος στο συγκριτικό θα σας διαψευσει.

Tigas
03/05/2006, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
τι εννοεις καλυτερα ...γιατι εχω μια ενσταση !

Αυτά που φρενάρουν σε λιγότερα μέτρα και στην συγκεκριμενη μηχανή δέν μασανε γιατί είναι απο R1.

GST
03/05/2006, 07:45
Αυτά που φρενάρουν σε λιγότερα μέτρα και στην συγκεκριμενη μηχανή δέν μασανε γιατί είναι απο R1.

απο πιο ρ1 ;;; το τελευταιο μηπως:lol:

DUKASII
03/05/2006, 07:50
Πάρε το MOTO να δείς πόσο καλύτερα φρενάρουν, εσύ και ο οποιοσδήποτε κάτοχος sduke μπορεί να πιστευει ότι θέλει, η απόσταση φρεναρίσματος στο συγκριτικό θα σας διαψευσει. καλα ακου τωρα να μαθεις και 2-3 πραματακια γιατι απο μανινα και σουπερ κατερινα δεν θα μαθεις και πολλα.

φερε μου εσυ σε ποσα μετρα εχει σταματήσει το sduke...Και σε ποσα το fz..
Να σου φερω απο το ιδιο περιοδικο τις μετρησεις του cbr1000rr 06 οπου ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ Z 750-GSR600.

και στη τελικη κανε το αλλο..
παρε μια βολτα το sduke...και μετα παρε οποιο αλλο μηχανακι νομιζεις εσυ οτι εχει φρενα.

γραψε μας μετα..εδω...τι νομιζεις εσυ..και ασε τα περιοδικα.

αν εχει καλυτερα φρενα το fz1..οπου η ιδια η yamaha δεν εβαλε λεει ακτινικα και υψηλης γιατι ηθελε να ειναι πιο φιλικα...

εγω ειμαι ο βαλεντινο ροσι και σας γραφω απο το μαρουσι που κανω κουρα.

Tigas
03/05/2006, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απο πιο ρ1 ;;; το τελευταιο μηπως:lol:

Έχει δαγκάνες απο το τελευταίο R1 βέβαι όχι ακτινικές αλλά δέν έχει τόση σημασία και δίσκους 320χιλ , ορίστε όσο κάθεσε μαζί μας μαθαίνεις κιόλας.

To fz1 σε ανοιχτό δρόμο δέν πιάνεται με τίποτα και δέν θα πιάνοταν άν είχε και καλύτερη κλιμάκωση κιβωτίου.

Σε 2 περιοδικά που διαβασα τεστ το χαρακτηρίζουν γυμνό supersport.

DUKASII
03/05/2006, 07:55
Έχει δαγκάνες απο το τελευταίο R1 βέβαι όχι ακτινικές αλλά δέν έχει τόση σημασία και δίσκους 320χιλ , ορίστε όσο κάθεσε μαζί μας μαθαίνεις κιόλας.

To fz1 σε ανοιχτό δρόμο δέν πιάνεται με τίποτα και δέν θα πιάνοταν άν είχε και καλύτερη κλιμάκωση κιβωτίου.

Σε 2 περιοδικά που διαβασα τεστ το χαρακτηρίζουν γυμνό supersport. και αλλα τοσα ξενα περιοδικα..οπου απλα γραψανε...οτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ YAMAHA...αλλα θα κρατήσουμε το παλιο..:rotflmao: :lol: αλλα νταξει οι δικοι μας..ξέρουνε παντα καλύτερα.

DUKASII
03/05/2006, 07:56
γυμνο μηχανακι..και ανοιχτος δρομος...

ειναι σαν να λεω....

ΚΟΥΡΔΟΣ...ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ..:lol: :bawl: :rotflmao:

Tigas
03/05/2006, 07:57
καλα ακου τωρα να μαθεις και 2-3 πραματακια γιατι απο μανινα και σουπερ κατερινα δεν θα μαθεις και πολλα.

φερε μου εσυ σε ποσα μετρα εχει σταματήσει το sduke...Και σε ποσα το fz..
Να σου φερω απο το ιδιο περιοδικο τις μετρησεις του cbr1000rr 06 οπου ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ Z 750-GSR600.

και στη τελικη κανε το αλλο..
παρε μια βολτα το sduke...και μετα παρε οποιο αλλο μηχανακι νομιζεις εσυ οτι εχει φρενα.

γραψε μας μετα..εδω...τι νομιζεις εσυ..και ασε τα περιοδικα.

αν εχει καλυτερα φρενα το fz1..οπου η ιδια η yamaha δεν εβαλε λεει ακτινικα και υψηλης γιατι ηθελε να ειναι πιο φιλικα...

εγω ειμαι ο βαλεντινο ροσι και σας γραφω απο το μαρουσι που κανω κουρα.

Εμένα δέν με ενδιαφέρει πιο φρενάρει που, γιατί ζορίζεσαι, εγώ δέν έχω RR πλέον , ένα SH150 έχω :D .

Αφού το sduke είναι τόσο γαμάω στείλε ένα mail και πες στα περιοδικά ότι εγώ ο μπιμπίκος σας λέω ότι είστε τυρόπιτες και δέν ξέρετε τι λέτε εγώ έχω το πιο γαμάω μηχανάκι που θα ζήλευε και ο κουλός ο ροσι και να το κλείσετε το μαγαζί και να αλλάξετε όλοι επάγγελμα :rotflmao:

DUKASII
03/05/2006, 08:00
Εμένα δέν με ενδιαφέρει πιο φρενάρει που, γιατί ζορίζεσαι, εγώ δέν έχω RR πλέον , ένα SH150 έχω :D .

Αφού το sduke είναι τόσο γαμάω στείλε ένα mail και πες στα περιοδικά ότι εγώ ο μπιμπίκος σας λέω ότι είστε τυρόπιτες και δέν ξέρετε τι λέτε εγώ έχω το πιο γαμάω μηχανάκι που θα ζήλευε και ο κουλός ο ροσι και να το κλείσετε το μαγαζί και να αλλάξετε όλοι επάγγελμα :rotflmao: ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

ΔΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ 2ο ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Κ5 ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥς.

τεσπα....παρε το sh σου και παμε μια να σου δειξω εγω πως φρεναρουμε με το σουπερ ντουπερ δουκα μου.:lol: :bawl:

Tigas
03/05/2006, 08:09
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

ΔΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ 2ο ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Κ5 ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥς.

τεσπα....παρε το sh σου και παμε μια να σου δειξω εγω πως φρεναρουμε με το σουπερ ντουπερ δουκα μου.:lol: :bawl:

Οπότε γουστερνεις πάμε όπου θές εγώ με το sh εσυ με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης των δικυκλων, θα τη βγάλεις ωρε τη διαδρομή ή θα μου πείς Κ άθε Τ ρίτη Μ άστορα
:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

stako
03/05/2006, 08:09
Πάρε το MOTO να δείς πόσο καλύτερα φρενάρουν, εσύ και ο οποιοσδήποτε κάτοχος sduke μπορεί να πιστευει ότι θέλει, η απόσταση φρεναρίσματος στο συγκριτικό θα σας διαψευσει.

Και από πότε αυτά που γράφουν στα περιοδικά είναι έγκυρα????? :confused: :confused: :confused:

DimST
03/05/2006, 08:10
Οι πρώτες εντυπώσεις απο ένα βολτάκι που πήγα (χθές)... αναρτήσεις τσιμέντο, λές και ανέβηκα σε ντουκάτι (εργ. ρυθμίσεις), νευρικό μπροστινό και αρκετά μπροστόβαρο για τον χαρακτήρα του fazer (απολαυστικά power σουζάκια ντεν έχει) ... ΑΘΛΙΟΣ ψεκασμός, που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατών να έβγαλαν το μηχανάκι έτσι παραγωγή...
Αρκετό γκάζι (135 άλογα το συγκεκριμένο) αλλά άκυρο σύνολο.

Αναφορικά με το συγκριτικό με το z.. παίδες το μοτεράκι του προέρχεται απο zx9r, πράγμα που το καθιστά... 3 γενιές πίσω μηχανολογικά (122 άλογα ρόδα δεν βγάζει περίπου?)... το z έχει ναι μεν παλιώσει αλλά μια χαρά κρατάει και σαφέστατα το προτιμώ οδηγικά απο το fazer.

Tigas
03/05/2006, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Και από πότε αυτά που γράφουν στα περιοδικά είναι έγκυρα????? :confused: :confused: :confused:

Από τότε που οι οδηγοί της suzuki κλωτσάνε της μηχανές τους :smokin:

Μπορείς και εσύ μόνο φόρα χοντρά παπούτσια μήν χτυπήσεις κανα δάχτυλο :lol:

DUKASII
03/05/2006, 08:14
Οπότε γουστερνεις πάμε όπου θές εγώ με το sh εσυ με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης των δικυκλων, θα τη βγάλεις ωρε τη διαδρομή ή θα μου πείς Κ άθε Τ ρίτη Μ άστορα
:lol: :rotflmao: :lol: :wave2: αμα θες ελα δικαβαλο μαζι μου στην εκδρομη....

και ξερεις ε???εγω ειμαι πανω απο λιντερς...τσιρλιντερς..μοντς..γρουπς...και τετοια..

θα πηδαμε απο γκρουπ σε γκρουπ......θα παμε σουζα και θα γυρισουμε εντο..

θα εχουμε...κλοουν...ζωα....μαγους...ζογλερ..:lol: :bawl: :rotflmao:

ελα ελα...
και αμα χαλασει στο χαριζω..

stako
03/05/2006, 08:16
Από τότε που οι οδηγοί της suzuki κλωτσάνε της μηχανές τους :smokin:

Μπορείς και εσύ μόνο φόρα χοντρά παπούτσια μήν χτυπήσεις κανα δάχτυλο :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ε με τις μπότες είναι οκ νομίζω, έχουν και τιτάνιο στην άκρη οπότε θα είμαι οκ........! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά όμως ρε, μην περιμένεις από τους δημοσιογράφους να πουν σωστά πράγματα για νέα μηχανάκια, τους πιέζει το χρήμα βλέπεις..........

Και λογικό είναι, κι εγώ αν ήξερα από που προέρχεται ο μισθός μου θα το διπλοσκεφτόμουν να θάψω κάτι που του κάνω review................

Tigas
03/05/2006, 08:17
αμα θες ελα δικαβαλο μαζι μου στην εκδρομη....

και ξερεις ε???εγω ειμαι πανο απο λιντερς...τσιρλιντερς..μοντς..γρουπς...και τετοια..

θα πηδαμε απο γκρουπ σε γκρουπ......θα παμε σουζα και θα γυρισουμε εντο..

θα εχουμε...κλοουν...ζωα....μαγους...ζογλερ..:lol: :bawl: :rotflmao:

ελα ελα...
και αμα χαλασει στο χαριζω..

Μήν ζορίζεις την τύχη σου γιατί μπορεί να το κάνω :lol: :lol:

THEOD
03/05/2006, 08:26
Ρε σείς...το παραμ@λ@κίσατε....

Τέστ απο αναγνώσεις περιοδικών δεν γίνονται, μόνο κάποια αχνά συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις και αυτό αν μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια μέσα από τα δήθεν εξυπναδίστικα γραφόμενα των περιοδικών....

ότι και να λέτε, στα θέματα κινητήρα, οδικής συμπεριφοράς και φρένων, το μηχανάκι είναι δολοφόνος...όποιος το καβαλήσει και γράψει μερικά χιλιόμετρα πάνω του θα το καταλάβει....

κάποιες ενστάσεις μπορώ να ειπωθούν για τις σκληρες αναρτήσεις που έχουν καταντήσει την μέση μου φυτίλια, την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου (μέχρι και τον συναγερμό δυσκολεύτηκα να βάλω...), και την μειωμένη άνεση σέλλας οδηγού και συνεπιβάτη μετά από κάποση ώρα πάνω....αααα και μια καλύτερη προστασία από το φαίρινγκ πάνω από τα 150-160 δεν θα με χάλαγε...αλλά αυτά είναι πιο πολύ σχεδιαστικές επιλογές βάσει του καινούργιου χαρακτήρα της μηχανής (καμιά σχέση με τον χαρακτήρα του προηγούμενου), παρά πραγματικά μειονεκτήματα

Αλλά όχι και να ακούω κοτσάνες για δήθεν αδύνατο κινητήρα και μακριές σχέσεις που επηρεάζουν το στρίψιμο....στο κάτω-κάτω με ένα γραναζάκι το φέρνεις εκεί που θέλεις αν γουστάρεις τα burn-out σε κάθε φανάρι....

DUKASII
03/05/2006, 08:31
Ρε σείς...το παραμ@λ@κίσατε....

Τέστ απο αναγνώσεις περιοδικών δεν γίνονται, μόνο κάποια αχνά συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις και αυτό αν μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια μέσα από τα δήθεν εξυπναδίστικα γραφόμενα των περιοδικών....

ότι και να λέτε, στα θέματα κινητήρα, οδικής συμπεριφοράς και φρένων, το μηχανάκι είναι δολοφόνος...όποιος το καβαλήσει και γράψει μερικά χιλιόμετρα πάνω του θα το καταλάβει....

κάποιες ενστάσεις μπορώ να ειπωθούν για τις σκληρες αναρτήσεις που έχουν καταντήσει την μέση μου φυτίλια, την έλλειψη αποθηκευτικού χώρου (μέχρι και τον συναγερμό δυσκολεύτηκα να βάλω...), και την μειωμένη άνεση σέλλας οδηγού και συνεπιβάτη μετά από κάποση ώρα πάνω....αααα και μια καλύτερη προστασία από το φαίρινγκ πάνω από τα 150-160 δεν θα με χάλαγε...αλλά αυτά είναι πιο πολύ σχεδιαστικές επιλογές βάσει του καινούργιου χαρακτήρα της μηχανής (καμιά σχέση με τον χαρακτήρα του προηγούμενου), παρά πραγματικά μειονεκτήματα

Αλλά όχι και να ακούω κοτσάνες για δήθεν αδύνατο κινητήρα και μακριές σχέσεις που επηρεάζουν το στρίψιμο....στο κάτω-κάτω με ένα γραναζάκι το φέρνεις εκεί που θέλεις αν γουστάρεις τα burn-out σε κάθε φανάρι.... ξεκολα..μαλακιζομαστε δεν τα λεμε σοβαρα ολα αυτα που γραψαμε.
το μηχανακι σου ειναι και γαμω και μη δινεις σημασια.

επισης γαμει και δερνει απο γκαζι.

Tigas
03/05/2006, 08:33

Αλλά όχι και να ακούω κοτσάνες για δήθεν αδύνατο κινητήρα και μακριές σχέσεις που επηρεάζουν το στρίψιμο....στο κάτω-κάτω με ένα γραναζάκι το φέρνεις εκεί που θέλεις αν γουστάρεις τα burn-out σε κάθε φανάρι....

Δέν είπε κανείς για αδύνατο κινητήρα, αλλά για άσχημη κλιμάκωση των πρωτων σχέσεων.
Τα γυμνα υποτίθεται ότι είναι για επαρχιακό και πολύ κλειστό στροφιλίκι, άν για να πιάσει ροπές το μηχανάκι θέλει να πάει 6500+rpm ο sducas και το striple σου λένε bye byu παρόλο που έχουν πιο αδύναμο κινητήρα απο το fz1.

THEOD
03/05/2006, 08:35

επισης γαμει και δερνει απο γκαζι.

Έτσι μπράβο-έτσι μπράβο....:D

:a44: :a44: :a44:

THEOD
03/05/2006, 08:39

Τα γυμνα υποτίθεται ότι είναι για επαρχιακό και , άν για να πιάσει ροπές το μηχανάκι θέλει να πάει 6500+rpm ο sducas και το striple σου λένε bye byu παρόλο που έχουν πιο αδύναμο κινητήρα απο το fz1.

Ρε σαχλαμπούρδα....κατ αρχάς δεν έχω το γυμνό...και κατά δεύτερον δεν αγοράζεις τετρακύλινδρο 1000 για να κυνηγιέσαι στο "πολύ κλειστό στροφιλίκι" .... πάρε ένα μοτάρντ να τελειώνουμε....:a48: :a48: :a48:

DUKASII
03/05/2006, 08:44
Έτσι μπράβο-έτσι μπράβο....:D

:a44: :a44: :a44: αλλα σε εχω..:rotflmao: :lol:

46771

Tigas
03/05/2006, 08:50
Και εγώ όλους μαζί σας έχω για πλάκα :smokin:

46772

DUKASII
03/05/2006, 08:52
πανε φερε τιποτα τυροπιτες με το sh σου και ασε τα πολλα πολλα...:lol: :rotflmao:

Tigas
03/05/2006, 08:54
πανε φερε τιποτα τυροπιτες με το sh σου και ασε τα πολλα πολλα...:lol: :rotflmao:

Με πληγώνεις :cry: :cry: :cry: :lol:

maintenance
03/05/2006, 08:54

Εμ.....!!! γιατί τρέχει στην πιο πάνω φωτο;;;;

Του είπανε "μολις βγήκαν......."

το ξεσκίσατε το ποστάκι.:mad:

Tigas
03/05/2006, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance

το ξεσκίσατε το ποστάκι.:mad:

Εσύ ρε ποδηλάτη τι δουλειά έχεις εδώ, στα topic για mountain bike και bmx.:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
03/05/2006, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance

το ξεσκίσατε το ποστάκι.:mad: σιγα το ποστ..

ειπα εγω τι παιζει..και βγηκε μετα εδω ο βενετης με τις τυροπιτες..να μας κανει αναλυση φρενων ψεκασμων κλιμακωσης σχεσεων και αλλες παπαριες..

Tigas
03/05/2006, 09:05
σιγα το ποστ..

ειπα εγω τι παιζει..και βγηκε μετα εδω ο βενετης με τις τυροπιτες..να μας κανει αναλυση φρενων ψεκασμων κλιμακωσης σχεσεων και αλλες παπαριες..

H συνταγή της επιτυχίας :beer: :beer:

46773

Tigas
03/05/2006, 09:05
Και μια συνταγή για τυρόπιτες :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

46774

THEOD
03/05/2006, 09:33
αλλα σε εχω..:rotflmao: :lol:

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......:a5: :a5: :a5:

Παρακαλώ τους κυρίους Μοντς να το μεταφέουν στα ανέκδοτα...:a9: :a9: :a9:

DUKASII
03/05/2006, 09:51
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......:a5: :a5: :a5:

Παρακαλώ τους κυρίους Μοντς να το μεταφέουν στα ανέκδοτα...:a9: :a9: :a9: ΔΗΛΑΔΗ...

ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΣ??????????":evil: :evil:

idi
03/05/2006, 10:02
Α ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Ε?

ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ :smokin:

THEOD
03/05/2006, 10:17
ΔΗΛΑΔΗ...

ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΣ??????????":evil: :evil:

ASTA LA VISTA...BABY.... :a22: :a22: :a22:

DUKASII
04/05/2006, 08:10
ASTA LA VISTA...BABY.... :a22: :a22: :a22: βλεπω στην εκδρομή να φευγουμε ευθεια σε κανα γκρεμό εμεις οι 2...χα χα χα αχ αχ αχ:rotflmao: :wave2:

tassosrr
04/05/2006, 10:24
H συνταγή της επιτυχίας :beer: :beer:

eyge eyge....:beer: :beer: :beer: