μαμα και τα 2 -κοντρα απο στάση...
και το Ζ εφαγε καμποσο....
υποψιν το fz το γυμνο..και μολις με στρωμένο μοτερ.
να μας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Entaksi re mpik, logiko einaiΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
to neo FZ foraei ton gnosto timoro-kinitira apo to R1
καλα του χρονου που θα βγει το νεο Ζ1400(???) θα παει καθε φουτ@@@ στο κρεβατι της :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και ο ΒΒκος θα παρει επιτελους ενα ΟΜΟΡΦΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ KAW-λ-ASAKI που ονειρευεται!!!![]()
Nai..sosta...mexri tote omos..:
![]()
Και του χρονου ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα του χρονου που θα βγει το νεο Ζ1400(???) θα παει καθε φουτ@@@ στο κρεβατι της :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και ο ΒΒκος θα παρει επιτελους ενα ΟΜΟΡΦΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ KAW-λ-ASAKI που ονειρευεται!!!![]()
ψιτ...νομιζω οτι του χρονου βγαζει και η seat το νεο impiza 1400
ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??¨ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ..ΣΕ ΤΡΙΠΟΡΤΟ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
![]()
:a19: :a19: :a19:
![]()
![]()
![]()
X AX AX AXXA
O EYTYXISMENOS IDIOKTITHS LEMEEEEEEE
To νέο fz εκτός ότι είναι μου.....ος έχει και 150hp φιμωμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
υποψιν το fz το γυμνο..και μολις με στρωμένο μοτερ.![]()
σε αντίθεση με το Z1000 που έχει 120 μουλάρια, σιγά το νέο.
Α έχει και δαγκάνες απο R1 σε σχέση με τα BMX του Z, έχει και ψαλιδάρα και όχι ψαλιδάκι για καμια κομμότρια όπως το Ζ και δέν ξέρω αλλά είναι το πιο όμορφο γυμνό γιαπωνεζάκι που κυκλοφορεί.
Εγώ τα Z1000 τα πέρναγα και με το 600RR που βγάζει αρκετά λιγότερα άλογα στο τροχό.
Ο ξένος τύπος πάντως δέν λεει και τα καλύτερα για το fz 1000 σε ότι αφορά γκάζι, και στο moto το περιοδικό λεει ότι έχει μακριες σχέσεις για να είναι φιλικο και τέτοια ...........
Εμάς ρε μας ρωτήσατε άν θέλουμε να είναι φιλικό ??? εεεεεεεεε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ο ξένος τύπος πάντως δέν λεει και τα καλύτερα για το fz 1000 σε ότι αφορά γκάζι, και στο moto το περιοδικό λεει ότι έχει μακριες σχέσεις για να είναι φιλικο και τέτοια ...........
Ναι τι να σου πω....απο φιλικότητα άλλο τίποτα....![]()
![]()
![]()
Πονάει όλο μου το κορμί από τα χιλιόμετρα του τριημέρου...
Και από γκάζι....άστα να πάνε...ψοφίμι σκέτο.... :a13: :a13: :a13:
Τώρα για τις σχέσεις...ναι έχει λίγο μακριούτσικη πρώτη...φτάνει μέχρι τα 140 χλμ/ώρα ή κάπου εκεί !!!....σου γλιτώνει όμως πολύ από το πίσω λάστιχο στα απλώς σβέλτα ξεκινήματα....
Αν πάλι γουστάρεις να αλλάζεις πιο συχνά λάστιχα....έεεε βάλε 1 δόντι μικρότερο γρανάζι μπροστά και ....κρατήσου καλά...![]()
![]()
![]()
ναι τα εχει ολα.... πολυ ωραιο μηχανακι δε λεω....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
To νέο fz εκτός ότι είναι μου.....ος έχει και 150hp φιμωμένα![]()
σε αντίθεση με το Z1000 που έχει 120 μουλάρια, σιγά το νέο.
Α έχει και δαγκάνες απο R1 σε σχέση με τα BMX του Z, έχει και ψαλιδάρα και όχι ψαλιδάκι για καμια κομμότρια όπως το Ζ και δέν ξέρω αλλά είναι το πιο όμορφο γυμνό γιαπωνεζάκι που κυκλοφορεί.
Εγώ τα Z1000 τα πέρναγα και με το 600RR που βγάζει αρκετά λιγότερα άλογα στο τροχό.
αλλα να πως να το πω....
ΔΕ ΚΛΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗ ZUZELA MΟΥ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα τη θέλεις να πάω αύριο να αγοράσω fz1 να μου κάνεις πίπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι τα εχει ολα.... πολυ ωραιο μηχανακι δε λεω....
αλλα να πως να το πω....
ΔΕ ΚΛΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗ ZUZELA MΟΥ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο Αθήνα μέχρι την Ακράτα σερί![]()
![]()
εσυ θες να κανω δυναμομετηση της Zuzelas και να τη δημοσιευσω να τρομαξω τα παιδακια? ε? ε?
αντε ρε παενε απο κειθε!
Ηondakias -><-kawasakias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με 130hp τροχό μόνο με κανένα fz6 μπορεις να παιξεις με fz1Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εσυ θες να κανω δυναμομετηση της Zuzelas και να τη δημοσιευσω να τρομαξω τα παιδακια? ε? ε?
αντε ρε παενε απο κειθε!
Ηondakias -><-kawasakias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άντε γεια τα λέμε![]()
Δέν ξέρω άν οι Yamaha παίρνουν ανταλλαγές με τρακτέρ σάν το δικό, δέν είναι κακό να περάσεις να το κοιτάξεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
βαριεμαι να ασχολουμαι με τετοια θεματα...
το Ζ ειναι ΗΔΗ 3 ετων μηχανη! αυτο ελειπε να μην εβγαινε ο ανταγωνισμος καλυτερος!
¨οσο για το 600rr...ασε μας τα ειπαν κι αλλοι... εκτος και αν μιλας για τελικες-ή πάνω από τα 150-180 ή..ή...ή....
γιατι εγώ αν και με το 750 τον φυστικωσα εναν πονηρουλη και ΕΣΥ τουλαχιστον ξερεις ότι δεν τα στήνω....![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!