PDA

View Full Version : 9500 χλμ απο τις 10/2/06 ειναι πολλα;

lammadin
08/07/2006, 15:57
Στις 10 φλεβαρη εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα,πηρα (επιτελους) μηχανη (ενα V-strom 650 οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια). Απο εκεινη τη μερα εχω διανυσει 9500 χλμ. Εχω πεσει μια φορα(ευτυχως μονο το φλασακι εσπασα,εγω τιποτα) και εχω κινδυνεψει αρκετες,απο την αγνοια μου αλλα και απο σκυλους,γατες,πουλια και αλλα "ΖΩΑ".
Ακομα και σημερα ομως καθε πρωϊ που θα την καβαλησω για να παω στη δουλεια,αλλα και καθε φορα που θα την παρω για βολτα ή για εκδρομουλα.Με το που θα τραβηξω το γκαζι εχω ενα χαμογελο ( :D ) μεσα απο το κρανος μου σαν να ειναι η πρωτη μερα...

Ξερω οτι πολλοι που με εχουν δει στο φαναρι να χαϊδευω το ντεποζιτο του strom αλλα και αλλοι που με κοιταζουν απορημενοι να καθαριζω την αλυσιδα γεματος λαδια,σκεφτονται:"Τι μαλακας..."Εγω ομως ξερω καλα τι ειναι να ζεις το ονειρο καθε μερα...

Ακομα και την ημερα που επεσα(απο δικια μου μ....κια)μεσα μου ενιωθα ευτυχης,γιατι μου δωθηκε η ευκαιρια να μαθω κατι καινουριο,να ζησω,να γινω καλυτερος.Οχι μονο καλυτερος οδηγος αλλα και καλυτερος ανθρωπος...

Θελω για μια ακομα φορα να σας ευχηθω να νιωθετε ολοι τη χαρα που νιωθω εγω οδηγωντας τη μοτο σας καθε μερα.

Φιλοι μηχανοβιοι καλα χιλιομετρα,
και παντα ορθιοι.

και αν δειτε κανεναν μηχανοβιο να σας παιζει τα φωτα απο το αντιθετο ρευμα απαντηστε ειναι ωραιο συναισθημα...
:beer: :wave2:

nassosxlvbros
08/07/2006, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
Στις 10 φλεβαρη εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα,πηρα (επιτελους) μηχανη (ενα V-strom 650 οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια). Απο εκεινη τη μερα εχω διανυσει 9500 χλμ. Εχω πεσει μια φορα(ευτυχως μονο το φλασακι εσπασα,εγω τιποτα) και εχω κινδυνεψει αρκετες,απο την αγνοια μου αλλα και απο σκυλους,γατες,πουλια και αλλα "ΖΩΑ".
Ακομα και σημερα ομως καθε πρωϊ που θα την καβαλησω για να παω στη δουλεια,αλλα και καθε φορα που θα την παρω για βολτα ή για εκδρομουλα.Με το που θα τραβηξω το γκαζι εχω ενα χαμογελο ( :D ) μεσα απο το κρανος μου σαν να ειναι η πρωτη μερα...

Ξερω οτι πολλοι που με εχουν δει στο φαναρι να χαϊδευω το ντεποζιτο του strom αλλα και αλλοι που με κοιταζουν απορημενοι να καθαριζω την αλυσιδα γεματος λαδια,σκεφτονται:"Τι μαλακας..."Εγω ομως ξερω καλα τι ειναι να ζεις το ονειρο καθε μερα...

Ακομα και την ημερα που επεσα(απο δικια μου μ....κια)μεσα μου ενιωθα ευτυχης,γιατι μου δωθηκε η ευκαιρια να μαθω κατι καινουριο,να ζησω,να γινω καλυτερος.Οχι μονο καλυτερος οδηγος αλλα και καλυτερος ανθρωπος...

Θελω για μια ακομα φορα να σας ευχηθω να νιωθετε ολοι τη χαρα που νιωθω εγω οδηγωντας τη μοτο σας καθε μερα.

Φιλοι μηχανοβιοι καλα χιλιομετρα,
και παντα ορθιοι.

και αν δειτε κανεναν μηχανοβιο να σας παιζει τα φωτα απο το αντιθετο ρευμα απαντηστε ειναι ωραιο συναισθημα...
:beer: :wave2:

καπως ετσι νιωθουμε ολοι μας...αρκει να μη "ξεχνιεσαι"γιατι ειναι επωδυνο απο πολλες αποψεις....:) :beer:
οσο για τα φωτα...ακομα και με το αμαξι "παιζω "φωτα....:lol:

Frezas
08/07/2006, 20:08
+1

:beer: :beer: :beer:

:a18: :a18: :a18:

oulas
08/07/2006, 20:30
Τα χιλιομετρα ειναι αρκετα, καπου τοσα αναλογικα εχω και εχω. Να χαιρεσε την μηχανη σου και τις βολτες σου, και να σε παντα ετσι ευτυχησμενος και υγιεις να μπορεις να την οδηγας!

zolotas
08/07/2006, 20:43
:a08: ωραιος ο λαμαντιν.......:beer: :beer: :beer: αυτα ειναι ......:wave2:

ledz
09/07/2006, 02:53
Εγω παλι ειμαι στα 11000 χμ ακομα... αλλα με 250cc :p απο τα χριστουγεννα

+1 παντως :beer:

gixxerpap
09/07/2006, 15:47
απο 10 Μαρτίου, έχουμε και λέμε: 9000 με το κτμ, 800 με το gsxr και μολις 250 με την αφρικανα, που επεσε στα χερια μου μολις προχθες....
μηχανες τελειως διαφορετικες μεταξυ τους, κι ομως τα συναισθηματα σε καθε βολτα, παντα τα ιδια....

+1000 λοιπον:a013: :sun:

Innersense
09/07/2006, 15:54
φίλε lammadin δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχω το ίδιο χάλια μηχανάκι πάντως έχω ΠΑΝΤΑ το ίδιο βλαμένο χαμόγελο ΚΑΘΕ φορά που την οδηγάω και απολαμβάνω μια βόλτα μαζί της...

να 'σαι πάντα καλά, καλά χιλιόμετρα!

Tsakalaki
10/07/2006, 18:39
τελικά, είμαστε όλοι χλμφάγοι....

18600 χλμ απο τέλος Αυγούστου 2005 μέχρι σήμερα με Vstrom 650. 2 πτώσεις, δυο σπασμένα φλας, 2 στραβωμένα πλευρά, ένα χτυπημένο πόδι, και η ζωή συνεχίζεται.....:beer:

άντε και όλοι μας όρθιοι...

lammadin
11/07/2006, 16:52
Ειπαμε,ο τυπος της μηχανης δεν εχει καμια σημασια...

αυτο που μετραει ειναι η αισθηση στο τραβηγμα του γκαζιου,στο γλυστρημα της πισω ροδας.Η αδρεναλινη σε μια γρηγορη διαδρομη,η βουτια στα βαθη του εαυτου μας σε μια ατελιωτη ευθεια της εθνικης,το ολο ικανοποιηση βλεμμα στο τελος του ταξιδιου ...Και ακομα και αυτο το χαζοχαρουμενο χαμογελο μετα απο μια βροχερη διαδρομη...

Ω.ναι! Αυτα ειναι σιγουρα ενα κομματι καλης(ωραιας) ζωης...

Τα λεμε στο δρομο........:wave2:

Tsakalaki
12/07/2006, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
και αν δειτε κανεναν μηχανοβιο να σας παιζει τα φωτα απο το αντιθετο ρευμα απαντηστε ειναι ωραιο συναισθημα...:beer: :wave2:

off topic

Επιτέλους, πες το αδερφέ...... Είναι περίεργο συναίσθημα να χαιρετάς τους απέναντι και αυτοί να σε γράφουν. ένα σινιάλο είναι αυτό. Όλοι στο δρόμο είμαστε....

off topic