Στις 10 φλεβαρη εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα,πηρα (επιτελους) μηχανη (ενα V-strom 650 οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια). Απο εκεινη τη μερα εχω διανυσει 9500 χλμ. Εχω πεσει μια φορα(ευτυχως μονο το φλασακι εσπασα,εγω τιποτα) και εχω κινδυνεψει αρκετες,απο την αγνοια μου αλλα και απο σκυλους,γατες,πουλια και αλλα "ΖΩΑ".
Ακομα και σημερα ομως καθε πρωϊ που θα την καβαλησω για να παω στη δουλεια,αλλα και καθε φορα που θα την παρω για βολτα ή για εκδρομουλα.Με το που θα τραβηξω το γκαζι εχω ενα χαμογελο () μεσα απο το κρανος μου σαν να ειναι η πρωτη μερα...
Ξερω οτι πολλοι που με εχουν δει στο φαναρι να χαϊδευω το ντεποζιτο του strom αλλα και αλλοι που με κοιταζουν απορημενοι να καθαριζω την αλυσιδα γεματος λαδια,σκεφτονται:"Τι μαλακας..."Εγω ομως ξερω καλα τι ειναι να ζεις το ονειρο καθε μερα...
Ακομα και την ημερα που επεσα(απο δικια μου μ....κια)μεσα μου ενιωθα ευτυχης,γιατι μου δωθηκε η ευκαιρια να μαθω κατι καινουριο,να ζησω,να γινω καλυτερος.Οχι μονο καλυτερος οδηγος αλλα και καλυτερος ανθρωπος...
Θελω για μια ακομα φορα να σας ευχηθω να νιωθετε ολοι τη χαρα που νιωθω εγω οδηγωντας τη μοτο σας καθε μερα.
Φιλοι μηχανοβιοι καλα χιλιομετρα,
και παντα ορθιοι.
και αν δειτε κανεναν μηχανοβιο να σας παιζει τα φωτα απο το αντιθετο ρευμα απαντηστε ειναι ωραιο συναισθημα...
![]()
![]()