PDA

View Full Version : ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

Σελίδες : 1 [2]

tati
17/07/2006, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero

και για να απαντήσω στο ερώτημα της tati... μάλλον δεν έχει σημασία το τι "καβαλάς"... αλλά το ποιός είσαι, και τι εκπέμπεις σαν προσωπικότητα...

οχι μάλλον......σίγουρα δεν έχει σημασία τι καβαλάς.....και αν καβαλάς...........

κα σίγουρα παιζει ρόλο ο άνθρωπος...ο καθε άνθρωπος που είναι μοναδικός και ξεχωριστός.......και οχι η μηχανη του ή το πατίνι του...

υπαρχει όμως μεγαλος αριθμός ατόμων που πραγματικά λειτουργούν ..ετσι όπως το εξέφρασα αρχικα.."αυτοί που κυνηγούν την εικόνα'.......αλλά να σας πω.............και αυτο....αμα το ψαξεις και το αναλύσεις ...έχει την εξήγηση του........

καμία απολύτως ανθρωπινη συμπεριφορά δεν είναι αναίτια.......

tati
17/07/2006, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ωραιος !!!

ε ναι....το είπαμε ωραίος απο μικρός!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

airamhag
17/07/2006, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
οχι μάλλον......σίγουρα δεν έχει σημασία τι καβαλάς.....και αν καβαλάς...........

κα σίγουρα παιζει ρόλο ο άνθρωπος...ο καθε άνθρωπος που είναι μοναδικός και ξεχωριστός.......και οχι η μηχανη του ή το πατίνι του...

υπαρχει όμως μεγαλος αριθμός ατόμων που πραγματικά λειτουργούν ..ετσι όπως το εξέφρασα αρχικα.."αυτοί που κυνηγούν την εικόνα'.......αλλά να σας πω.............και αυτο....αμα το ψαξεις και το αναλύσεις ...έχει την εξήγηση του........

Το οτι επιλεγεις να καβαλησεις μηχανη , να οδηγησεις αυτοκινητο , ή τιποτα απο τα δυο ...η οτιδηποτε αλλο , ειναι κ αυτο μια επιλογη μας...αρα ενα κομματι του εαυτου μας.

ο τροπος κ η επιλογη καθαυτη ειναι η πρωτη εικονα για τους αλλους ετσι ωστε να υποψιαστουν τι ρολο βαραμε..

ktm640lc4
17/07/2006, 15:13
Λοιπον. Εγω λεω οτι αν εισαι ομορφος και εχεις εξωτερικη εμφανιση οτι και να εχεις θα εχεις επιτυχιες στις γυναικες.

Δηλαδη αν σκασει ο george clooney με skateboard δεν θα εχει επιτυχιες λετε?

Οι γυναικες προτιμουν αυτοκινητα κατα την γνωμη μου. Συμβολο κυρους και ασφαλειας, 2 πολυ σημαντικα πραγματα για αυτες. Ειδικα το δευτερο.

Τωρα μπορει να βγηκα και εκτος θεματος αλλα δεν βαριεσαι...................

:wave2:

airamhag
18/07/2006, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Λοιπον. Εγω λεω οτι αν εισαι ομορφος και εχεις εξωτερικη εμφανιση οτι και να εχεις θα εχεις επιτυχιες στις γυναικες.

Οι γυναικες προτιμουν αυτοκινητα κατα την γνωμη μου. Συμβολο κυρους και ασφαλειας, 2 πολυ σημαντικα πραγματα για αυτες. Ειδικα το δευτερο.

καποιες αναγνωριζουν το κυρος κ την ασφαλεια..στο Mercendes κ αλλες στα enduro ...

ktm640lc4
18/07/2006, 08:39
αυτο δεν γινεται ουτε τον αιωνα τον απαντα..................:eyepop:

γνωμη μου.

tati
18/07/2006, 08:50

Τωρα μπορει να βγηκα και εκτος θεματος αλλα δεν βαριεσαι...................

διαφωνώ με αυτο που λες περί εμφάνισης........περισσότερο ρόλο παιζει το μπλα μπλά που έχει ο άντρας.......

και για έναν άντρα πιστεψέ με δεν είναι η ομορφιά του μετραει για τις γυναίκες αλλα η γοητεία που διαθέτει.....ο δυναμισμός του.....

εννοείται πως παντα θα υπαρχουν και γυναίκες που θα θελουν τον μοντέλο....αλλά ειλικρινά θεωρώ οτι περισσότερες επιτυχίες έχει ο άντρας που ¨αγγίζει¨τον εγγέφαλο του θηλυκου....

Τωρα όσο για την προτίμηση των γυναικών για αμαξια και μηχανές....σίγουρα περισσότερες θα προτιμούν τα αμαξια μιας και είναι πιο πρακτικά και βολικά......και δε θα αναγκαστούν να θυσιάσουν την ομορφιά τους...(μαλλιά...ανοιχτα παπουτσια...φουστανακια...κτλ..κτλ..) για να ανεβουν πανω σε μηχανή..........η κοπέλα που θα θελει τα μηχανατσια θα πρεπει γενικώς να γουσταρει πολύ την όλη φαση,,,και να μη φοβάται ..πραγμα επίσης συνηθισμένο...και απολύτως σεβαστο....

tati
18/07/2006, 08:54

γνωμη μου.

και όμως φίλε μου........εντουράδες +1000000000000

κύρος και ασφάλεια!!!:wacko: :lol: :lol:

:lol: :lol:

airamhag
18/07/2006, 09:00

γνωμη μου.

OK ...παρε μια ιδεα

"Τι να σου πει μωρε ο αντρας ο κουστουμαρισμενος στο μερτσεντε?ο χλε χλες ? να φοβαται μην χαλασει το μανικιουρ του ? ή μηπως δεν του εκατσε καλα η πιετα στο παντελονι ? Αμα δεν ειναι κ λιγο ζορικος , λιγο αληταμπουρας ρε παιδι μου , μεσα σ ολα..τι να τον κανεις ? "

καποιες σκεφτονται κ ετσι.......

nimbus
18/07/2006, 09:07
OK ...παρε μια ιδεα

"Τι να σου πει μωρε ο αντρας ο κουστουμαρισμενος στο μερτσεντε?ο χλε χλες ? να φοβαται μην χαλασει το μανικιουρ του ? ή μηπως δεν του εκατσε καλα η πιετα στο παντελονι ? Αμα δεν ειναι κ λιγο ζορικος , λιγο αληταμπουρας ρε παιδι μου , μεσα σ ολα..τι να τον κανεις ? "

:winka: :wave2:

airamhag
18/07/2006, 09:08
:D

tati
18/07/2006, 09:13
OK ...παρε μια ιδεα

ναι καποιες σκεφτονται ετσι..αλλά η αλήθεια είναι Μαρία μου οτι πραγματι πολλές σκεφτονται και όπως περιεγραψες παραπανω...θελουν τον αντρα με το Μερκεντες...θελουν το κουστουμακι....και θελουν και το μανικούρ στον αντρα....

εγώ παλι δε θελω να φανει οτι κατακρίνω καμια επιλογή.....και δε το κανω αυτο....πραγματικα΄ο καθενας εχει το δικαίωμα να επιθμεί και να συναναστ΄ρεφεται με οτι θελει......και οτι του κανει το κλικ............

αυτο που χαιρομαι όμως εγω...είναι οταν βλεπω καποιος να είναι με καποιον επειδή πραγματικά του αρεσει αυτο που είναι ο αλλος είτε είναι αληταμπουρας είτε είναι κουστουματος και οχι είμαι με αυτον για να δειχτεί η κοπέλα στις φίλες της και να δουν οτι την κυκλοφορεί με το καμπριο........ή με το (husaberg!!:lol: )

nimbus
18/07/2006, 09:14
ναι καποιες σκεφτονται ετσι..αλλά η αλήθεια είναι Μαρία μου οτι πραγματι πολλές σκεφτονται και όπως περιεγραψες παραπανω...θελουν τον αντρα με το Μερκεντες...θελουν το κουστουμακι....και θελουν και το μανικούρ στον αντρα....

εγώ παλι δε θελω να φανει οτι κατακρίνω καμια επιλογή.....και δε το κανω αυτο....πραγματικα΄ο καθενας εχει το δικαίωμα να επιθμεί και να συναναστ΄ρεφεται με οτι θελει......και οτι του κανει το κλικ............

αυτο που χαιρομαι όμως εγω...είναι οταν βλεπω καποιος να είναι με καποιον επειδή πραγματικά του αρεσει αυτο που είναι ο αλλος είτε είναι αληταμπουρας είτε είναι κουστουματος και οχι είμαι με αυτον για να δειχτεί η κοπέλα στις φίλες της και να δουν οτι την κυκλοφορεί με το καμπριο........ή με το (husaberg!!:lol: )

κι εσύ καλά τα λες:wacko: :wave2:

airamhag
18/07/2006, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
κι εσύ καλά τα λες:wacko: :wave2:

αλλη μια...κ απο εδω !

πανω απολα επιλεγουμε γιατι γουσταρουμε...γιατι κατι βλεπουμε...

δεν μπορουμε να αποκλεισουμε καταστασεις πως δεν μετρανε..

ο καθενας εχει τα βιωματα του , τις δικες του εικονες , κ ψαχνει το αλλο του μισο ...

καποτε ειχα ακουσει ...αγαπη δεν ειναι να κοιταει ο ενας τον αλλον , αλλα κ οι δυο στην ιδια κατευθυνση ...

πολυ πρωι ειναι ακομα γμτ για τετοιες φιλοσοφιες...

sub_zero
18/07/2006, 09:22

+10000

προσωπική ιστορία:...

αγόρασα το 1ο μου μηχανάκι (όχι ότι δεν το γούσταρα..) αλλά και για να εντυπωσιάσω τον τότε μεγάλο μου έρωτα (μπας και μου κάτσει...:) )... τελικά εξελίχθηκε σε μεγάλη λινάτσα (ο έρωτας ΟΧΙ το μοτόρι...) και συνειδητοποίησα ότι όλες αυτές οι κινήσεις (μουράτο αυτοκίνητο, χλίδα μηχανή) είναι παπαριές καμαρωτές!!!

Το πάν είναι να τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου... και να κάνεις ότι κάνεις ΠΡΩΤΑ για σένα και μετά για τους άλλους...

Τωρα σχετικά με αυτό που έιπες οτι κάποιοι "κυνηγούν" την εικόνα δυστυχώς είναι αλήθεια... είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις την αυτοκριτική σου και να "διορθώσεις" κάποιες ατέλειες που όλοι μας νομίζουμε ότι έχουμε , από το να τις "κουκουλώσεις"΄πίσω από ένα καλό αυτοκίνητο ή μία καλή μηχανή...

Ηθικόν δίδαγμα...

Free your mind... and the rest will follow...

:wave2: :wave2:

ktm640lc4
18/07/2006, 09:30
Λυπαμαι δεν θα συμφωνησω. Δηλαδη αυτος που εχει μερσεντες πρεπει να εχει και μανικιουρ ας πουμε? Και ο εντουρας ειναι ο γαμαουα?

Ολα ειναι σχετικα. Τιποτα απολυτο. Αυτο μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια με τις ασπρομαυρες ταινιες και τα μυνηματα που περνουσαν. Οι πλουσιοι ειναι ΟΛΟΙ κακοι και οι φτωχοι ειναι ΟΛΟΙ καλοι. Επισης καμια σχεση.

Οι γυναικες παντα θα προτιμουν τα αυτοκινητα. Και οτι συνεπαγεται μαζι με αυτα. Οι γυναικες θελουν να δειχνουν και να δειχνονται.

nimbus
18/07/2006, 09:31
αλλη μια...κ απο εδω !

πανω απολα επιλεγουμε γιατι γουσταρουμε...γιατι κατι βλεπουμε...

δεν μπορουμε να αποκλεισουμε καταστασεις πως δεν μετρανε..

ο καθενας εχει τα βιωματα του , τις δικες του εικονες , κ ψαχνει το αλλο του μισο ...

καποτε ειχα ακουσει ...αγαπη δεν ειναι να κοιταει ο ενας τον αλλον , αλλα κ οι δυο στην ιδια κατευθυνση ...

πολυ πρωι ειναι ακομα γμτ για τετοιες φιλοσοφιες...

φαντάσου η αγάπη να'ταν να κοιτάζει ο ένας τον άλλον:lol: θα στραβωνόντουσαν λέμε:lol: :lol: :lol:

καλημέρα καλή μου:wave2:
το πρωί, μια χαρά ενδύκνειται και για φιλοσοφίες:wacko: 'εν ειν'κακό:winka: Η παράδοξη αλήθεια είναι, πώς κάποιες κουβέντες οδεύουν προς την έξοδο κάποιας αλήθειας:sun:

airamhag
18/07/2006, 09:32
ναι αλλα σκεφτειτε οτι αυτοσ/η που κυνηγαει την εικονα ( πχ γλαμουρια ) κ γνωριζει Τον/Την γκλαμουρατο/η γκομενο/α κ αυτος/η την ιδια φιλοσοφια εχει...οποτε ..ταιριαζουν..

τωρα εαν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο για να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου.....ή ακομα χειροτερα στους αλλους..

κλαφτα Χαραλαμπε...

nimbus
18/07/2006, 09:35
. Οι γυναικες θελουν να δειχνουν και να δειχνονται.

μην ορκίζεσαι κι όλας

αυτό που λες δεν υφίσταται εις πέρας και το ξέρεις πολύ καλά:wacko: Αν ήταν να βάζαμε τους πάντες σε ένα τσουβάλι, τότε δεν θα γινόταν τώρα δα ετούτι η κουβέντα:wave2:

nimbus
18/07/2006, 09:37
ναι αλλα σκεφτειτε οτι αυτοσ/η που κυνηγαει την εικονα ( πχ γλαμουρια ) κ γνωριζει Τον/Την γκλαμουρατο/η γκομενο/α κ αυτος/η την ιδια φιλοσοφια εχει...οποτε ..ταιριαζουν..

τωρα εαν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο για να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου.....ή ακομα χειροτερα στους αλλους..

κλαφτα Χαραλαμπε...

σωστά:wave2:
η πραγματική ωστόσο απόδειξη του εαυτού μας, συνήθως δεν φαίνεται στους άλλους:wacko: είναι εσωτερική:)

airamhag
18/07/2006, 09:38
καμια φορα ρε κοριτσι σκεφτομαι...μηπως τα παρα αναλυουμε τα πραματα ?

δηλαδη ...οκ..γουσταρεις αυτον ή τον αλλον ...μαγκια σου ..εσυ ξερεις τι σου βγαζει κ ποιο κομματι σου γεμιζει ...

δηλαδη , γιατι ολα τα πραματα ..ακομα κ οι σχεσεις πρεπει να γινονται με ενα συγκεκριμενο τροπο , εγκεκριμενο απο το υπουργειο υγειας κ γεωργιας ?

ξεφυγα ?

μια χαρα ειναι κ το πρωι δε λεω...τραβαει ...

αλλα πρεπει κ να δουλεψω...γμτ γμτ γμτ γμτ γμτ γμτ !!!

ktm640lc4
18/07/2006, 09:43
Βαθεια μεσα της η γυναικα την γουσταρει την γκλαμουρια. Και ο αντρας βεβαια αλλα περισσοτερο η γυναικα.

Φαντασου μια γυναικα που οδηγει μηχανη. Γουσταρει και πολυ καλα κανει. Αν δει ενα χλιδατο αμαξι μαζι με τον τυπο που το εχει ενδομυχα θα το ζηλεψει. Θα ζηλεψει την ολη φαση.

Η γυναικα λοιπον που εχει μονο αμαξι και δει εναν τυπο με μηχανη, δεν θα ζηλεψει. Ισως πει ρε τον κακομοιρη δεν εχει λεφτα να παρει αμαξι και τον τρωει ο ηλιος και το κρυο αντιστοιχα.

Εκτος αν την καβαλαει ο brad pitt, εκει ισως, αν του σκασει κανα λαστιχο να τρεξουν να του το αλλαξουν κιολας. :lol: και ας σπασει το νυχι το μακρι το κοκκινο βαμμενο. (σαν βιβλιο ειναι αυτο)

:lol:

nimbus
18/07/2006, 09:43
αυτό είναι ωραίο φευγιό, μην ανησυχείς:lol:
η ώρα της φιλοσοφίας, δεν είναι ποτέ συγκεκριμένη..
έχει να κάνει με την διάθεση του καθένα ξεχωριστά:wacko:
Να τώρα μόλις έφτιαξα την καφεδιά μου:wave2:

καλή δουλίτσα:sun:

nimbus
18/07/2006, 09:49
Βαθεια μεσα της η γυναικα την γουσταρει την γκλαμουρια. Και ο αντρας βεβαια αλλα περισσοτερο η γυναικα.

Φαντασου μια γυναικα που οδηγει μηχανη. Γουσταρει και πολυ καλα κανει. Αν δει ενα χλιδατο αμαξι μαζι με τον τυπο που το εχει ενδομυχα θα το ζηλεψει. Θα ζηλεψει την ολη φαση.

Η γυναικα λοιπον που εχει μονο αμαξι και δει εναν τυπο με μηχανη, δεν θα ζηλεψει. Ισως πει ρε τον κακομοιρη δεν εχει λεφτα να παρει αμαξι και τον τρωει ο ηλιος και το κρυο αντιστοιχα.

Εκτος αν την καβαλαει ο brad pitt, εκει ισως, αν του σκασει κανα λαστιχο να τρεξουν να του το αλλαξουν κιολας. :lol: και ας σπασει το νυχι το μακρι το κοκκινο βαμμενο. (σαν βιβλιο ειναι αυτο)

βαθειά μέσα της η γυναίκα?:confused: Ανάλογα την γυναίκα θα σου απαντήσω. Το ότι σε κάποιον ή κάποια του/της αρέσει το ωραίο, δεν σημαίνει πάντα οτι προσπαθεί να δείξει κάτι με αυτό. Μάς αρέσει κάτι συνήθως, για τον εαυτό μας και δεν μάς νοιάζει η γνώμη του άλλου:nono: Αυτό δεν έχει να κάνει με γκλάμουρ.
Τα μπερδεύεις λίγο και τα γενικεύεις πολύ, μιλώντας προκατελημένα:rolleyes:

tati
18/07/2006, 09:54

και παλι διαφωνω....δε γουσταρουν ολες οι γυναικες τη γκλαμουριά....και ουτε ενδομυχα ουτε (τελος παντων το αντίτθετο του ενδοχυχα:lol: ) δεν ζηλεύουν τα κουτια...και τον τυπο που το παει....) προσωπικά δε μου καιγεται καρφί για τα αμαξια και εχει τύχει να γνωρίζω και ατομα με αμαξια που υποτίθεται οτι μετρανε...porche...κτλ......(αν ήταν λαμποργκίνι θα αλλαζε βεβαια όλη η φαση:lol: :lol: ) αστειεύομαι....

αλλά δε νομίζω οτι καμια γυναικα θα σκεφτεί δεν έχει λεφτα ο τύπος με τη μηχανή...αυτο το έχεις ακούσει ή είναι δικό σου σκεπτικό? αλήθεια σκεφτονται ετσι ορισμένες? τι να πω?

και σίγουρα οχι δεν είναι οι πλουσιοι οι κακοί και οι εντουραδες οι καλοί.....δεν είπα κατι τετοιο....αλίμονο....

απλά οι εντουραδες είναι οι καλύτεροι είναι ΑΑ ποιότητας παιδιά!!:lol: :lol: :lol: :lol: αντε και οι ασφαλτινοι καλοί είναι:lol:

περα απο τη πλακα.....όλα θεωρίες...........είναι τι θα σου κατσει...σε τη φαση θα είσαι εκείνη τη περίοδο της ζωής σου.....και όλα ανατρέπονται....

airamhag
18/07/2006, 09:57
κ μενα μ αρεσουν τα καμπριο...

οχι ομως μεσα στην πολη ...μερα μεσημερι ...νταλα ο ηλιος ...να τρωω ολο το καυσαεριο στη μουρη κ να το παιζω ανετη ..

το γουσταρω βραδακι , σε μια παραλια , με καλη παρεα , μουσικουλα Red ή Loveradio ή ακομα κ Digital που βαζει λαικουρες κ να κοιταμε τ αστρα να τραγουδαμε , να γελαμε να κλαιμε..να βριζουμε ..........

αλλα αυτοι οι καμπριολεδες δεν ξερουν να ζησουν......ουτε να τα χρησιμοποιησουν τα εργαλεια τους...παιρνουν πορσε κ φεραρι κ τα οδηγουν στους ελληνικους δρομους...

tati
18/07/2006, 10:02

...παιρνουν πορσε κ φεραρι κ τα οδηγουν στους ελληνικους δρομους...

και στην Ελλαδα σε ποιους δρομους θα τα οδηγήσουν?

:confused: :lol: :lol:

airamhag
18/07/2006, 10:07
Αυτο που σιγουρα θελει μια γυναικα , κατα την ταπεινη γυναικεια γνωμη μου ,

ειναι να την αντιμετωπιζουν σαν ανθρωπο...οχι σαν γκομενα ( μονο) , η ευγενεια κ οι τροποι ειναι προσον ..

δεν σημαινει οτι επειδη καβαλας μηχανη κ εισαι ζορικος μηχανοβιος ( κ οχι ζουμπουρλουδικος ) οτι θα της επιβληθεις κ δεν θα την σεβεσαι..

τα ιδια ισχυουν κ για τους γκλαμουρατους..μη σας πω κ περισσοτερο ..

ασχολουμαι λιγο καιρο με το μοτο.γρ ..αλλα την ευαισθησια που βλεπω εδω μεσα , ατομα με αρχες , σεβονται την αποψη σου , φιλιες ..

ατομα που δεν φοβουνται να δειξουν ποιοι ειναι ...τις φοβιες κ τις ευαισθησιες

παλι ξεφυγα...

καταληγω ομως...

δεν μπορουν να μας καταλαβουν ..μας σνομπαρουν γιατι πολυ απλα ...εχουν μαθει να κρυβονται...στα δηθεν κ στα δηθεν πρεπει .

Μηπως κυνηγαμε την ελευθερια ?

καλα ενα φευγιο nimbus....αλλο πραμα !!!!

airamhag
18/07/2006, 10:09
και στην Ελλαδα σε ποιους δρομους θα τα οδηγήσουν?

:confused: :lol: :lol:

περνανε μονο απο παραλιακη , βουλα κλπ κ αττικη οδο...

θεωρουνται οτοστρατες πλεον...( πως τομιλαω ε? )

ktm640lc4
18/07/2006, 10:14
Ναι ορισμενες ετσι σκεφτονται πιστεψε με. Μου εχει τυχει.
Οχι ολες βεβαια.

Τα πραγματα ειναι οντως πολυ απλα παντως.

Η ουσια ειναι μια. Αν εχεις λεφτα εισαι οκ. Μαζι με καπως αποδεκτη εμφανιση εισαι ο καλυτερος του χωριου.

Οι γυναικες αυτο κοιτανε. Χωρις να ειναι απαραιτητα κακο. Ετσι ειναι τα πραγματα κατ'εμε.

Vezouvios
18/07/2006, 10:17
:a014:

tati
18/07/2006, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
:a014:

συγγνωμη.....αλλά εσύ αλλου δε θα πρεπε να σαι τωρα????? γρήγορα.....ελα ελα.....πισω ....ξερεις που....:lol: :lol:

που καθεσαι και αλλονίζεις σε ξενα χωραφια....:rotflmao: :rotflmao:

Vezouvios
18/07/2006, 10:23
συγγνωμη.....αλλά εσύ αλλου δε θα πρεπε να σαι τωρα????? γρήγορα.....ελα ελα.....πισω ....ξερεις που....:lol: :lol:

που καθεσαι και αλλονίζεις σε ξενα χωραφια....:rotflmao: :rotflmao:

Yes sir!!!!!!!!!!!!!!!!:a35: :a23:

tati
18/07/2006, 10:26
Οχι ολες βεβαια.

Η ουσια ειναι μια. Αν εχεις λεφτα εισαι οκ. Μαζι με καπως αποδεκτη εμφανιση εισαι ο καλυτερος του χωριου.

Οι γυναικες αυτο κοιτανε. Χωρις να ειναι απαραιτητα κακο. Ετσι ειναι τα πραγματα κατ'εμε.

και παλι δε συμφωνω....

αν εχεις λεφτα δεν παει να πει οτι είσαι οκ....αντιθέτως δημιουργεί περισσότερους προβληματισμούς σε αυτα τα ατομα ακριβώς επειδή κυριαρχει αυτο το σκεπτικό οτι αν εχεις λεφτα είσαι οκ και συνήθως δεν είναι και αυτο δημιουργεί ενα επιπλεον φορτο..:nono:

και αντε παλι με την εμφανιση.......δε παιζει ρολο.......και αν όπως λες οτι η γυναικα κυνηγαει τη γκλαμουρια και το καμπριο και τα λεφτα....τη μουτσουνα του θα κοιταξει η τη τσεπη του?

tati
18/07/2006, 10:27
Yes sir!!!!!!!!!!!!!!!!:a35: :a23:

;) :wave2:

nimbus
18/07/2006, 10:35

καλα ενα φευγιο nimbus....αλλο πραμα !!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

airamhag
18/07/2006, 10:36
ειναι υπακουο ετσι ?:D

εκπαιδευμενο φανταζομαι .......

Ελπιζω να μην ειναι εδω τριγυρω παλι...

nimbus
18/07/2006, 10:37
Οχι ολες βεβαια.

ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ:lol: :lol: :lol:

Giorgos19
18/07/2006, 10:40
Διαβασα μεχρι την 3η σελιδα....Δεν ξερω πως συνεχισε το θεμα αλλα θα ηθελα να πω την γνωμη μου.Πιστευω οτι εξαρταται σε ποια ηλικια ανφερομαστε.Εγω ειμαι 20 και εχω εναν αδερφο 4 χρονια μικροτερο.Ε λοιπον οι φιλες του,του εχουν παρει τ αυτια για εμενα.Α και ο αδερφος σου που οδηγαει τετοια μηχανη ατο ενα α το αλλο.Οποτε τυχαινει και περναω απο μπροστα τους καρφωνονται πολυ αγρια.Πιστευω οτι αν θελησω να κανω κατι με μια (η ολες:smokin: ) απο αυτες,η μηχανη θα με εχει βοηθησει αρκετα αλλα.............ποιος ενδιαφερεται για τα πιτσιρικια???????
Εδω στο παπακι βλεπουν τον αλλον με τα 10 σκουλαρικια και τρελενονται.
Σε κοπολες της ηλικιας μου ομως (και μεγαλυτερες εννοειται) πιστευω οτι δεν εχει καμια σημασια το οτι οδηγαω μηχανη...
Και αυτο ειναι το σωστο γιατι αν καποια ειναι μαζι σου επειδη οδηγας μοτοσυκλετα,ε τοτε πρεπει να της πεις
"Τραβα γ@μησου με το GSR και οχι με εμενα"...

airamhag
18/07/2006, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ:lol: :lol: :lol:

χαλαρα !!!

οταν ειμαι στο σεατακι μου ουτε που γυρναει κανεις να με κοιταξει

κλαψ κλαψ...( μονο ενα νιντζακι καταμαυρο που το κοντραρισα μια φορα :D )

μολις μποουμε στο αμαξι της κολητης ( καμπριο...)

ολες οι ψωναρες κοιτανε να δουν τις ζορικες κ γκλαμουρ γκομενες...

:lol: :lol: :lol:

Vezouvios
18/07/2006, 10:42
ειναι υπακουο ετσι ?:D

εκπαιδευμενο φανταζομαι .......

Ελπιζω να μην ειναι εδω τριγυρω παλι...

:D :a13: :a05: :a014: :a5:

nimbus
18/07/2006, 10:44
χαλαρα !!!

οταν ειμαι στο σεατακι μου ουτε που γυρναει κανεις να με κοιταξει

κλαψ κλαψ...( μονο ενα νιντζακι καταμαυρο που το κοντραρισα μια φορα :D )

μολις μποουμε στο αμαξι της κολητης ( καμπριο...)

ολες οι ψωναρες κοιτανε να δουν τις ζορικες κ γκλαμουρ γκομενες...

και πόσοι έχουν δηλώσει οτι θέλουν να γίνουν η "προσωπική εφορία" κάποιας κοπέλας?:lol: :lol: :lol: :lol:

ε ρε γλέντιααα:rotflmao:

airamhag
18/07/2006, 10:52
:a13: :a05:

------------------------------------------------------------------
εχει καει φιλη ετσι..αλλα.........καποια πραματα βρωμανε απο μακρια...τωρα εαν εθελοτυφλουμε....

tati
18/07/2006, 10:56
:a13: :a05: :a014: :a5:

:evil: :evil: :evil: :evil: :smokin:

tati
18/07/2006, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Διαβασα μεχρι την 3η σελιδα....Δεν ξερω πως συνεχισε το θεμα αλλα θα ηθελα να πω την γνωμη μου.Πιστευω οτι εξαρταται σε ποια ηλικια ανφερομαστε

σίγουρα παιζει και αυτο το ρόλο του....αλλά μονο κυρίως για τα μηχανακια.....γιατί τα μεγαλύτερα κοριτσακια κοιτανε και τα αυτοκινητακια που και που....:yuck:

airamhag
18/07/2006, 11:04
σίγουρα παιζει και αυτο το ρόλο του....αλλά μονο κυρίως για τα μηχανακια.....γιατί τα μεγαλύτερα κοριτσακια κοιτανε και τα αυτοκινητακια που και που....:yuck:

εγω πιστευω πως ειναι στον ανθρωπο...

υπαρχχουν αντρες που δεν γουσταρουν μηχανες...ή δεν γουσταρουν αυτοκινητα

ή προτιμουν ταξι κ λεωφ...

[το χειροτερο μου ηταν.......

κ οχι απο θεμα μετακινησης αλλα απο θεμα νοοτροπιας...]

το αντιστοιχο συμβαινει κ στις γυναικες...

ktm640lc4
18/07/2006, 11:26
Τιποτα δεν ειναι στον ανθρωπο ολοι ιδιοι ειμαστε πανω κατω.

Παρτε να δειτε την ταινια A SIMPLE PLAN με Bill Paxton, Bridget Fonda και Billy Bob Thornton. Και προσεξτε την αντιδραση της γυναικας του πρωτου οταν...............

μην σας πω τι και πως και σας χαλασω το εφε.

Το συγκεκριμενο σημειο ειναι ολα τα λεφτα.

Ειπα και ελαλησα.:lol:

ktm640lc4
18/07/2006, 12:38
τι παθατε ρε και δεν απαντατε? τρεχετε ολοι να βρειτε την ταινια?????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tati
18/07/2006, 12:49
τι παθατε ρε και δεν απαντατε? τρεχετε ολοι να βρειτε την ταινια?????????????

παντως εγω το σημείωσα σε χαρτακι να το παρω καποια στιγμή....;)

:lol: :lol:

ktm640lc4
18/07/2006, 12:51
και πολυ καλα θα κανεις.

Πρωτου παρεξηγηθω να πω οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι, παρολαυτα εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση η αντιδραση της.

Το εχω δει εδω και χρονια και ακομα θυμαμαι το σκηνικο..........:hypnotize

tati
18/07/2006, 13:07
και πολυ καλα θα κανεις.

Πρωτου παρεξηγηθω να πω οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι, παρολαυτα εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση η αντιδραση της.

Το εχω δει εδω και χρονια και ακομα θυμαμαι το σκηνικο..........:hypnotize

ενταξει...αν και δε ξερω περι τινος προκειται...δε προκειται να σε παρεξηγούσα...απο μια προταση που έκανες για μια ταινία......

;) :wave2:

Vezouvios
18/07/2006, 13:49
ε βεβαια!!!!!!!!!!!!!

Εμενα θα με παρεξηγουσες με την μια !!!!!!!

Ασπλαχνη !!!!:lol:

tati
18/07/2006, 13:52
ε βεβαια!!!!!!!!!!!!!

Εμενα θα με παρεξηγουσες με την μια !!!!!!!

Ασπλαχνη !!!!:lol:

καλά παλι εδώ είσαι??!!!!!!!:evil: :evil:

διχασμένε και αναποφασιστε.....τωρα ασπλαχνη πριν στοργική???

nickmonstro
18/07/2006, 18:19
Καθόμουν και σκεφτόμουν τις σχεσεις των ανθρωπων..μεταηύ τα αγορακια και τα κοριτσακια, πως έχουν ξεφύγει σε ορισμένα ζητήματα τα πραγματα σήμερα....πως μερικοί κυνηγούν την "εικόνα" του πιθανού συντρόφου τους και οχι το τι είναι στην πραγματικότητα..(τουλαχιστον στα πρωτα σταδια μιας σχεσης)-και παντα μιλαω για μερικούς ..οχι οτι όλοι λειτουργουν ετσι....

και το μυαλο μου πηγε σε μια φραση που ακουω συχνα απο αντρες..ή το σκεπτικό τους τουλαχιστον..., οτι η γυναικα ψαχνει για εναν αντρα με αυτοκίνητο...μπλα....μπλα...μπλα.....και εγω δε ξερω τι αλλο...

και τσουπ μου ήρθε η ιδεα....κατσε να ρωτήσω τους αρσενικούς μηχανόβιούς μας...αν η κατοχή μοτο τους έχει "βοηθήσει" ποτε στο να "πετύχουν" τον στοχο τους ;)
πιστεύετε οτι θα είχατε περισσότερες επιτυχίες-ίδιες- λιγότερες αν κυκλοφορούσατε για παραδειγμα με ποδήλατο?:)

για να δουμε.... Συζητουσαμε με ενα φιλο μου πριν απο πολυ καιρο για το συγκεκριμενο θεμα.

Ειχα την γνωμη οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για τις γυναικες,δηλαδη δεν χρειαζοταν να εχεις ουτε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη για να ''ριξεις'' μια κοπελα και αν ισχυουσε κατι τετοιο για καποια καλυτερα να μην εμπλεκες μαζι της(ετσι τον συμβουλευα)

Ο φιλαρακος μου δεν ειχε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη σε αντιθεση με εμενα που ειχα και τα δυο.

Χαρακτηριστηκα μου ελεγε''Φιλε αν ειχα αμαξι και μηχανη σαν και εσενα δεν θα με σταματουσε τιποτα με τις γυναικες(μαλιστα ενω ηταν και πολυ καμακι τυπος εκεινη την εποχη ειχε παθει και ψιλοκαταθλιψη:lol: και δεν εκανε ''κινηση'' σε καμια κοπελα επειδη δεν ειχε στην κατοχη του καποιο οχημα)

Τελος παντων ο καιρος περασε απο αυτη την συζητηση μας και εγω ετυχε να αλλαξω δουλεια.Στην καινουρια δουλεια λοιπον ολες μου οι συναδελφοι ειναι γυναικες.Ειναι η πρωτη φορα που που συνεργαζομαι με τοσες γυναικες και στα διαλλειματα εχουν γινει κατι τετοιες συζητησεις οπως και την παραπανω.

Με λυπη διαπιστωσα οτι στις περισσοτερες του ενδιεφερε και να εχει οχημα ο ανδρας αλλα και λεφτουδακια.

Μια κοπελιτσα συγκεκριμενα χωρισε με τον πρωιν της γιατι ο καινουριος ειχε καινουριο αμαξι ενω ο πρωιν ειχε παλιο,μια αλλη μου ειπε''εαν ο ανδρας ειναι λεφτας και λιγο μλκ γιατι να μην τον εκμεταλευτω????":lol:

Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει συμβιωνωντας καθημερινα
με γυναικες!!!Ευχομαι να μη ειναι ολες ετσι αλλα........μαλλον κανω λαθος

tsiros_temp
18/07/2006, 18:36
Τί περίμενες να τις νοιάξει;
Να είναι σοβαρός άνθρωπος ο άντρας; Να τις σέβεται;

ΧΑ ΧΑ.

Οι περισσότερες από δ'αύτες ζητάνε ένα μαλάκα να τις δίνει λεφτά.
Δε σου αρέσει η λέξη μαλάκας ;
Καλά, πες κορόιδο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες. Οι περισσότεροι θέλουν μια χαζή με μεγάλα βυζιά και πεταχτούς/φαρδύς γλουτούς να μπορούν να την κουμαντάρουν (ελέγχουν).

Φυσικά, μετά αυτή θα τον απατήσει, γιατί θέλει να αλλάξει τη σχέση της (επειδή αυτός είναι μαλάκας, που ενώ στην αρχή της άρεσε, τώρα αρχίζει να ψιλιάζεται το λάθος της) αλλά δεν έχει το μυαλό να το κάνει με σωστό τρόπο...

Και ο άντρας θα την ξυλοφορτώσει που τον απάτησε, αποδεικνύοντας το πλάτος της πνευματικής του καλλιέργειας.

(φυσικά ούτε ίχνος "αγάπης" παρά μόνο στα ψεύτικα λόγια)

Dionisisk5
18/07/2006, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Συζητουσαμε με ενα φιλο μου πριν απο πολυ καιρο για το συγκεκριμενο θεμα.

Ειχα την γνωμη οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για τις γυναικες,δηλαδη δεν χρειαζοταν να εχεις ουτε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη για να ''ριξεις'' μια κοπελα και αν ισχυουσε κατι τετοιο για καποια καλυτερα να μην εμπλεκες μαζι της(ετσι τον συμβουλευα)

Ο φιλαρακος μου δεν ειχε αυτοκινητο αλλα ουτε και μηχανη σε αντιθεση με εμενα που ειχα και τα δυο.

Χαρακτηριστηκα μου ελεγε''Φιλε αν ειχα αμαξι και μηχανη σαν και εσενα δεν θα με σταματουσε τιποτα με τις γυναικες(μαλιστα ενω ηταν και πολυ καμακι τυπος εκεινη την εποχη ειχε παθει και ψιλοκαταθλιψη:lol: και δεν εκανε ''κινηση'' σε καμια κοπελα επειδη δεν ειχε στην κατοχη του καποιο οχημα)

Τελος παντων ο καιρος περασε απο αυτη την συζητηση μας και εγω ετυχε να αλλαξω δουλεια.Στην καινουρια δουλεια λοιπον ολες μου οι συναδελφοι ειναι γυναικες.Ειναι η πρωτη φορα που που συνεργαζομαι με τοσες γυναικες και στα διαλλειματα εχουν γινει κατι τετοιες συζητησεις οπως και την παραπανω.

Με λυπη διαπιστωσα οτι στις περισσοτερες του ενδιεφερε και να εχει οχημα ο ανδρας αλλα και λεφτουδακια.

Μια κοπελιτσα συγκεκριμενα χωρισε με τον πρωιν της γιατι ο καινουριος ειχε καινουριο αμαξι ενω ο πρωιν ειχε παλιο,μια αλλη μου ειπε''εαν ο ανδρας ειναι λεφτας και λιγο μλκ γιατι να μην τον εκμεταλευτω????":lol:

Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει συμβιωνωντας καθημερινα
με γυναικες!!!Ευχομαι να μη ειναι ολες ετσι αλλα........μαλλον κανω λαθος

Δυστηχως ετσι ειναι και το διαπιστωνουμε καθημερινα ολοι μας.
Οι περισσοτερες γυναικες θελουν εναν αντρα να τις γ@μαει και εναν να τους τα πληρωνει...:D
Τωρα σε ποια κατηγορια βαζει ο καθενας τον ευατο του ειναι αλλο θεμα. Πιστευω οτι οι περισοτεροι απο εμας εχουν βρεθει και στις δυο καταστασεις...;)

Electra
18/07/2006, 22:08
Άμα καταργούσαμε λιγάκι αυτό το "όλοι οι άντρες είναι έτσι" και "όλες οι γυναίκες είναι έτσι", ίσως να βρίσκαμε και το ιδανικό. Άμα αντέχει κάποιος να ζει χωρίς έστω και μια ελπίδα, τί να πω? Ας τα φτιάχνουν (όλοι) οι άντρες μεταξύ τους και (όλες) οι γυναίκες επίσης, μιας και καταλαβαίνονται τόσο πολύ, να εξαφανιστούμε να τελείωνει και αυτή η μίζερη ζωή στο πλανήτη!!

:rotflmao: :rotflmao:

:beer: :hypnotize

nickmonstro
18/07/2006, 22:14
Η γνωμη η δικη μου ειναι η εξης.Μπορει να ειναι και λαθος ρε παιδια αλλα αν ειναι συγχωρεστε με.

Πιστευω οτι μεχρι ενος σημειου οι γυναικες κανουν καλα και την αντιμετωπιζουν καπως ετσι την κατασταση.

Ειναι το αδυναμο φυλο(ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ) και απο καπου θα πρεπει να βρουνε την ασφαλεια για να συνεχισουν την ζωη τους.Ειναι η επιβιωση που της κανει ετσι.Ειναι στη φυση.

Αυτο που εχω καταλαβει οσο καιρο τις συναναστρεφομαι λογω της δουλειας μου οπως ειπα, μια γυναικα μπορει να λεει οτι την νοιαζουν τα λεφτα και οτιδηποτε αλλο,αλλα πιστεψτε με αυτο που ψαχνουν πραγματικα κατα βαθος ειναι η ασφαλεια που θα τις προσφερει καποιος και η σιγουρια.(Ειναι αυτο που λενε αβυσσος η ψυχη της γυναικας)

Εαν καταφερει καποιος και τα δωσει αυτα ειναι ο καλυτερος για αυτες.

Electra
18/07/2006, 22:22
Κανενός η γνώμη δεν είναι λάθος!

Νομίζω όμως πως, άντρες/γυναίκες, καταναλώνουν φαιά ουσία και μεγάλο χρόνο από τη ζωή τους ψάχνοντας για ελαττώματα και όχι για προτερήματα. Και τα δύο φύλα πάσχουν από ανασφάλειες και αναζητούν μια σιγουριά, αλλά επειδή τα πράγματα που μας τραντάζουν στη ζωή είναι τα άσχημα που μας συμβαίνουν, κάνουμε το λάθος και αντί να ψάξουμε το τί πάει στραβά να το διορθώσουμε, μακαρίζουμε και ανακυκλώνουμε τις κακοτυχίες. Ας βάλουμε λίγο το μυαλουδάκι μας να δουλέψει.

Κάποτε φαντάζομαι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα υλικά πράγματα δεν έχουν τόση αξία...

nickmonstro
18/07/2006, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Κανενός η γνώμη δεν είναι λάθος!

Νομίζω όμως πως, άντρες/γυναίκες, καταναλώνουν φαιά ουσία και μεγάλο χρόνο από τη ζωή τους ψάχνοντας για ελαττώματα και όχι για προτερήματα. Και τα δύο φύλα πάσχουν από ανασφάλειες και αναζητούν μια σιγουριά, αλλά επειδή τα πράγματα που μας τραντάζουν στη ζωή είναι τα άσχημα που μας συμβαίνουν, κάνουμε το λάθος και αντί να ψάξουμε το τί πάει στραβά να το διορθώσουμε, μακαρίζουμε και ανακυκλώνουμε τις κακοτυχίες. Ας βάλουμε λίγο το μυαλουδάκι μας να δουλέψει.

Κάποτε φαντάζομαι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα υλικά πράγματα δεν έχουν τόση αξία... Εχεις δικιο electa αλλα ειναι δυσκολο να μπορεσει καποιος/α να καταλαβει οτι τα υλικα πραγματα δεν εχουν τοση αξια και βαζω και εμενα μεσα σε αυτους.

Εαν δεν βιωσεις σαν ανθρωπος κατι πολυ ασχημο στην ζωη σου ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις πιστευω:wave2:

SPORAKIAS
19/07/2006, 10:33
C:\Documents and Settings\user\Desktop\G\New Image.JPG

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ[COLOR=red]

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΕΕ!!!

ΑΧΧΧ.ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.:lol: :rotflmao: :lol:

ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΟ:nono:

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΓΟΣ.

ktm640lc4
19/07/2006, 10:35
Δεν ειναι αναγκη να βιωσεις κατι κακο για να καταλαβεις το βαθυτερο νοημα περαν των υλικων στην ζωη.

Γνωμη μου.

Οσο για την ασφαλεια ναι, το εχω γραψει και πιο πανω. Νομιζω ειναι το παν στην γυναικα. Που δεν ειναι καθολου λαθος κατα την γνωμη την δικη μου επισης.

SPORAKIAS
19/07/2006, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΕΙΚΟΝΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
Ο ΚΑΝΟΝΑΣ [ΙΜG] ΕΙΝΑΙ ΟFF.
ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ?

tsiros_temp
19/07/2006, 12:58
.

55855

SPORAKIAS
19/07/2006, 13:03
ευχαριστω

55856

SPORAKIAS
19/07/2006, 13:06

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ[COLOR=red]

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΕΕ!!!

ΑΧΧΧ.ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.:lol: :rotflmao: :lol:

ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΟ:nono:

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΓΟΣ. YES.ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ

55859

airamhag
19/07/2006, 13:09
εκεινη η κοκκινη μπλουζιτσ μπορεις να δεις τι τιμη εχει ?

SPORAKIAS
19/07/2006, 13:11
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΟΚ?:rotflmao: :lol: :rotflmao:

airamhag
19/07/2006, 13:13
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΟΚ?:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ok Μη με ξεχασεις ομως...

Giorgos19
19/07/2006, 13:14
YES.ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ

Κρανακι δεν βλεπω και δεν με αρεσει........

ktm640lc4
19/07/2006, 13:15
αφου ειναι σταματημενος ο ανθρωπας....:lol:

airamhag
19/07/2006, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Κρανακι δεν βλεπω και δεν με αρεσει........

λες να τον πετυχαν στο τσακ της εκκινησης ?

ποζαρει ο ανθρωπος...κανει κ διαφημιση στον κολητο του ( την μπλουζα ε? )

εννοειται πως το κρανος ειναι ολα τα λεφτα οπως κ η μηχανη του!!!

Ε? φανταστικε συνφορουμιτη ?

airamhag
19/07/2006, 13:18
αφου ειναι σταματημενος ο ανθρωπας....:lol:

καλα μη το λες...κ γυαλι κ τσαντα εχει ..ετοιμος να φυγει ειναι ...

Giorgos19
19/07/2006, 13:21
καλα μη το λες...κ γυαλι κ τσαντα εχει ..ετοιμος να φυγει ειναι ...

+1 :beer:

SPORAKIAS
19/07/2006, 13:34
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ.(ΕΙΧΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ). ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΧΩ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ.ΑΣΕ ΓΕΡΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ:cool:

Giorgos19
19/07/2006, 13:35
:rotflmao: :rotflmao:

airamhag
19/07/2006, 13:50
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ.(ΕΙΧΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ). ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΧΩ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ.ΑΣΕ ΓΕΡΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ:cool:

1. μην γραφεις κεφαλαια...φαινεται σαν να φωναζεις..

2. εγω ξερω πως οι αντρες οταν γερνανε..( βλεπω πριν 2 χρονια ησουν μεσηλικας...) χανουν μαλλια ...δεν βγαζουν κι αλλα για να τα μακρυνουν...

απο αυτα αναρωτιεμαι ...τι ζουμι βγαζεις ?

για το κρανος παντως δεν μας ελυσες την απορια εαν φορας ή οχι ...

SPORAKIAS
19/07/2006, 13:57
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΧΝΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ.:a2: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ

55882

airamhag
19/07/2006, 14:01
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΧΝΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ.:a2: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ

ωραιο το κρανος !!!

με τα κεφαλαια δεν βαζεις μυαλο...:D

μαλλον τα βλεπεις καλυτερα ετσι :D :D

κοιτα...οπως κατεβαινεις τη σκαλα του χρονου ...σταματα που κ που να παρεις κ καμια ανασα !!!:D :D :D

ξερεις ομως τι γινεται ? οι μικρουλες γουσταρουν τους μεγαλυτερους...

SPORAKIAS
19/07/2006, 14:08
ενταξει μωρε μη φωναζεις:confused: :bigcry: :sad:

παντως για το μεσηλικας μη το λες γιατι θα θεωρησουμε και εσενα μεσηλικα

και δεν αρμοζει σε μια νεαρα δεσποινης

tnx για τον κρανος:rotflmao: :rotflmao:

airamhag
19/07/2006, 14:18
.ΑΣΕ ΓΕΡΑΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ:cool:

εσυ ειπες...εγω δεν ειπα κατι τετοιο για μενα...

κ αντιθετα οταν σου ειπα πως ησουν μεσηλικας πριν 2 χρονια , ηταν ειρωνικο , ακριβως επειδη δεν σε θεωρω ουτε μεσηλικα ουτε γερο κοκκορα...

αλλωστε ..εγω...εχω σκοπο να μεινω στα 28 πολυυυυυυυυυυ καιροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

SPORAKIAS
19/07/2006, 14:25
ετσι σε θελω με πνευμα νικητη.
μαλακα νεκροθαφτη εμεις δεν θα πεθανουμε.

ουτε θα γερασουμε:nono: :lol: :nono:

airamhag
19/07/2006, 14:37
δες λιγο τα πμ σου

tsiros_temp
19/07/2006, 14:59
φλερτάκι με τους καινούριους; ε; ε; :a021: :a029: :a2:

airamhag
19/07/2006, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
φλερτάκι με τους καινούριους; ε; ε; :a021: :a029: :a2:

ασ ησουν κ εσυ καινουργιος να φλερταρα μαζι σου ...τωρα...ζηλευε...:lol: :lol: :lol:

θες κ εσυ πμ ???

ε? τζουτζουκο μου ?

tsiros_temp
19/07/2006, 15:55
εγώ είμαι νέος, όχι καινούργιος.:beer:

airamhag
19/07/2006, 15:59
εγώ είμαι νέος, όχι καινούργιος.:beer:

ακριβως...εισαι μωρο...ακομα...

πως το λεει το τραγουδι ...εισαι νινι ακομα ..:D

κ στην τελικη , οχι οτι θα σου δωσω λογαριασμο , αλλα αυτο που ειπα στον ανθρωπο ειναι να ερθει στα προβατα γιατι αυτα που λεγαμε εδω ηταν ασχετα με το θεμα!!!

μη το ξεφτιλισουμε κιολας...

SPORAKIAS
19/07/2006, 16:00
αντε airamhag σου εφεξε παλι

:beer: :rotflmao: :lol: :p :beer:

γιατι απ'οτι καταλαβα σου αρεσουν οι 'νεοι' ;)

tsiros_temp
19/07/2006, 16:18
Όταν έγραψα το αρχικό σχόλιο, αγνοούσα (μα την παναγία) το φύλο της airamhag. Θεωρούσα ότι ήταν αγόρι.

Με συγχωρείς. Δεν ήθελα να ερμηνευτεί έτσι.

airamhag
19/07/2006, 16:27
Όταν έγραψα το αρχικό σχόλιο, αγνοούσα (μα την παναγία) το φύλο της airamhag. Θεωρούσα ότι ήταν αγόρι.

Με συγχωρείς. Δεν ήθελα να ερμηνευτεί έτσι.

και να φανταστεις οτι εχουμε διαφωνησει παλιοτερα...

δηλαδη οταν σε ειπα τζουτζουκο μου νομιζες πως ημουν αγορι κ στην επεφτα ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

να σαι καλα βρε παιδι ...

tsiros_temp
19/07/2006, 16:35
?

όχι... από την αρχή μέχρι να δω το profile και να το συνδιάσω με το nickname σου ανάποδα νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Πως μου είχε κολλήσει ότι ήσουν αγόρι....

Δεν είμαι χαζό να νομίζω ότι ένα κορίτσι (ή ένα αγόρι) άμα θέλει να κάνει παρέα με κάποιο άλλο θα το πει στο φόρουμ ότι ξέρεις, μόλις σου έστειλα μήνυμα. είμαι χαζό τέλοςπάντων... αλλά όχι τόσο

airamhag
20/07/2006, 08:45
?

όχι... από την αρχή μέχρι να δω το profile και να το συνδιάσω με το nickname σου ανάποδα νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Πως μου είχε κολλήσει ότι ήσουν αγόρι....

Δεν είμαι χαζό να νομίζω ότι ένα κορίτσι (ή ένα αγόρι) άμα θέλει να κάνει παρέα με κάποιο άλλο θα το πει στο φόρουμ ότι ξέρεις, μόλις σου έστειλα μήνυμα. είμαι χαζό τέλοςπάντων... αλλά όχι τόσο

δεν νομιζω πως ακομα κ ετσι να ηταν οτι θα ηταν κακο ..δεν μπορουμε να ειμαστε με ολους εδω μεσα κολητοι..

εξηγησα ομως...για να μην μας πουν σπαμμερ..ασ παμε στα προβατα..

Συμβαινουν αυτα !:D

X_NR750
25/07/2006, 22:15
Ακουω πολλες μεγαλοστομες κουβεντες

ολοι ψαχνονται αλλα ολοι λενε αυτα που θελει να ακουσει η πλειοψηφια (κατανοητο ομως)

λοιπον εγω εχω να πω τα εξεις

μ'αρεσει να με κοιτανε με την μηχανη μου αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που τα ακουμπησα τα euroπουλα

την γουσταρα απο φοιτητης οταν αρχισα να διαβαζω μοτο κ 2 τροχοι (δεν υπηρχαν και αλλα τοτε) και ολα μου αφηναν το αρωμα του τελειου συγκερασμου, της ποιοτητας της ωριμοτητας και ηταν και παντα top model η ρουφιανα την γουσταρα τρελα αλλα τρανσαλπ πηρα γιατι ολοι μιλαγαν για πρακτικοτητες και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες

οταν την αγορασα και εκανα τις πρωτες βολτες καταλαβα τι ενοουσαν και τον σεβασμο ολων για αυτην

η ουσια ειναι οτι ουτε οι ανδρες ειναι μαλακες ουτε οι γυναικες χαζοβιολες πουτανες (η τουλαχιστον οχι ολοι/ολες)
απλα η φυση για χαρη της αναπαραγωγης και επιβιωσης του ειδους εχει επιφυλαξει διαφορετικους ρολους για το καθε φυλλο οι γυναικες ασυναισθητα ψαχνουν καποιον που θα τους προσφερει ανεση,σιγουρια και τα απαραιτητα για να μεγαλωση τα παιδια της και ο ανδρας απλα πως θα γονιμοποιησει περισσοτερες θυληκες

μπορει να ακουγεται αρκετα πεζο αλλα καπως ετσι ειναι, βεβαια υπαρχει και ο ερωτας το να νοιωθεις για καποιον απεριγραπτα πραγματα το να μην μπορεις χωρις αυτον, αλλα παμε σε αλλη τεραστια κουβεντα

προσωπικα δεν με χαλανε ουτε οι χαζες με τον καθε ανθρωπο εχεις αλλα παρα δωσε

το τι ειναι ο καθενας δεν προσδιοριζεται απο τα ρουχα του η τι μηχανη καβαλαει ολα αυτα ειναι ενδειξεις δοκιμαζεις και μαθαινεις (αλλο που ολοι φοβομασται μην πληγωθουμε)

παιζει και μεγαλο ρολο η τυχη ,θα συναντηθεις με τους ομοιους σου? θα το καταλαβεις οταν τους δεις?

Δεν ξερω στη τελικη κανε πραγματικα οτι σε ευχαριστει ετσι και αλλιως η τυχη ειναι καθοριστικοτατος παραγοντας,παντως αν αγορσεις μηχανη για τους αλλους εχεις χασει το νοημα και την χαρα γιατι η μηχανη αυτο ακριβως οφειλει να σε καυ%$%^$νει και να σε κανει χαρουμενο ακομα και οταν πινεις καφε και την βλεπεις

conkark
17/08/2006, 05:11
Από προσωπικές εμπειρίες, αλλά και φίλων και γνωστών μου, κοινό συμπέρασμα προκύπτει ότι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ γυναίκες ΣΉΜΕΡΑ, δεν επιλέγουν έναν άντρα με κριτήρια ψυχοπνευματικών αξιών ή και σωματικών, αλλά με κριτήρια που αφορούν την οικονομική του επιφάνεια. Αυτό προκύπτει όχι από λόγους φύσης -όπως θέλουν να πιστεύουν πολλοί- αλλά από λόγους γαλούχησης απ'τη παιδική τους ηλικία που τις έμαθαν να παίζουν με τις μπάρμπυ, από συγκεκριμένη μικροαστική αγωγή που τους κατανέμει συγκεκριμένους ρόλους, και από τα μμε, που τις ωθούν σε συγκεκριμένο πλαίσιο ζωής in, χλιδής, ασφάλειας και γκλαμουριάς. Έτσι, οι γυναίκες αυτές, δεν έμαθαν να αγαπάνε πραγματικά (ανιδιοτελώς), τον άντρα, αλλά να τον εκμεταλλεύονται, να επωφελούνται, και να τον χρησιμοποιούν σαν γέφυρα για να φτάσουν στο παιδί τους, το οποίο και τους δίδαξαν ότι είναι αυτοσκοπός. Η όλη αυτή γαλούχηση οδηγεί τις συγκεκριμένες γυναίκες να είναι συντηρητικές, αιθεροβάμμονες, εγωκεντρικές, και κάτοχοι του τίτλου της αβάσταχτης ελαφρότητας του "είναι" τους. Κάποιος είπε ότι οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο. Αυτό αποτελεί γεγονός του παρελθόντος πια. Επειδή επί σειρά ετών υπερίσχυε η φαλλοκρατία, έχουν βγεί στην εκδίκηση και δεν αποζητούν την ισοτιμία, αλλά τον φεμινισμό. Το αποτέλεσμα; Γάμοι που διαρκούν ελάχιστα, διαζύγια, και παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα, λόγω της ορφάνειας τους απ'τον ένα γονέα.
-Αυτές οι γυναίκες, ασφαλώς επιλέγουν άντρες με ακριβά αυτοκίνητα, δηλ. πλούσιους. Είναι φυσικό ότι δεν επιλέγουν άντρες με μηχανή, διότι διέπονται από ιδιοτελές και στεγανά συντηρητικό πνεύμα. (Χωρίς αυτό να υπονοεί δόγμα του στυλ ότι όποιος έχει μηχανή είναι απαραίτητα και φιλελεύθερο πνεύμα). Τώρα, η κατηγορία εκείνη των γυναικών που αρέσκονται σε άντρες με μηχανή, είναι εκείνες που ηλικιακά είναι πρό του γάμου, και έχουν τα περιθώρια για πειραματισμούς εμπειρίας. Η πληθώρα των γυναικών δεν επιθυμεί άντρες ευπαρουσίαστους για συζύγους, διότι διακατέχονται από σύνδρομα φόβου απώλειας. Γιαυτό και είναι σύνηθες το φαινόμενο μιάς όμορφης γυναίκας με έναν φαλακρό υπερήλικα, ή άσχημο χοντρό άντρα, που όμως γίνεται όμορφος γιαυτές, όταν μπαίνει στην ανοιχτή μερσεντες του. Παράλληλα όμως έχουν και μία σχέση με άλλον άντρα νεότερο και ευπαρουσίαστο, για να καλύψουν και τις συναισθηματικές και σεξουαλικές τους ανάγκες. Προσωπικά, όντας ενσυνείδητος της όλης κατάστασης, καβαλάω μηχανή από ιδεολογία της ΑΙΣΘΗΣΗΣ ή της ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ελευθερίας-διότι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν υπάρχει- και επειδή συνάδει με το επαναστατικό πνεύμα της αληθινής ροκ, που είναι η κόντρα με οτιδήποτε το φαύλο του κοινωνικού γίγνεσθαι.
-Για τις συντηρητικές κυρίες που προανέφερα, έχω να συστήσω ότι καλό θα ήταν να αφήσουν τις ματαιοδοξίες τους παράμερα, για να νοιώσουν και λίγο άνθρωποι!

Tropeas
17/08/2006, 10:03
:a23: :a19: :a20: :a18:

EVI
17/08/2006, 10:31
διαβασα καμμια 10ρια σελιδες αλλα

κουραστικα

τες πα το νοημα το επιασα

και θελω να σας πω οτι ωραια ολα αυτα που λετε

οι φιλοσοφιες οι πλακιτσες αλλα αν ο μηχανοβιος - αυτοκινιτας-πλουσιος ειναι μαπας στο κεραββατι θα παιξουν λιγο και θα πανε σε αλλον

αμα τις βαλει κατω και τους αλλαξει τα φωτα και ντελιβερι να ειναι θα παθουν λαλα

αυτο ειναι κυριες και κυριοι

κανα δωρακι , καλο σεξ , γλυκλογα , ΤΗΛΕΦΩΝΑ (οσο σημαντικο ειναι και το σεξ)

αμα το πανε για γαμο οι γκομενες ΤΟΤΕ κοιτανε τα λευτα εκτος απο κατι τελειωμενες

και λεω τωρα .............ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ?
ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΕ Η ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ?

δεν εχει δουλεια
δεν εχει παιδεια
ζει παρασιτικα (τα τρωει απο τους αλλους)
ειναι χαζη
ανουσια
και (συνηθως) χαλια στο κρεββατι? (του κανω τη χαρη ας τα κανει ολα αυτος θα το παιξω νεκρη και θα σκευτομε πως θα μου παρει τις μποτες που ειδα)

Ε ΑΜΑ ΣΑς ΕΝΩΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΠΡΙΟ ΕΛΕΟς

ασε που το προβλημα εχει μεταφερθει

με κοιτανε καλα καλα οταν ειμαι πανω στη μηχανη λες και ειμαι δε ξερω τι κανα μοντελο κανας εξωγηινος

(bart και εγω κρανος φοραω :lol: )(για αυτο μαλλον)

τες πα για ολους υπαρχει καποιος.....και οταν βρεθει θα βρεθει γιατους σωστος λογους

:wave2: :smokin:

el_hymador
17/08/2006, 10:41
To ωραιο κολαρακι παιζει πολυ μεγαλο ρολο!!! Ακομα και αν την λενε Ευφροξυλανθη και δεν εχει στον ηλιο μοιρα....

Επισης μεγαλο ρολο παιζει το κατα ποσο μου αλλαζει και αυτη τα φωτα....ειναι αμφιδρομη ''ηλεκτρολογικη'' εργασια αυτη ,θελει την συμμετοχη και των δυο....

Τεσπα το θεμα αυτο ειναι χιλιο συζητημενο και στην τελικη πως την βρισκει ο καθενας , τι αποζητα και τη δινει ειναι εντελως προσωπικη υποθεση....

EVI
17/08/2006, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
To ωραιο κολαρακι παιζει πολυ μεγαλο ρολο!!! Ακομα και αν την λενε Ευφροξυλανθη και δεν εχει στον ηλιο μοιρα....

Επισης μεγαλο ρολο παιζει το κατα ποσο μου αλλαζει και αυτη τα φωτα....ειναι αμφιδρομη ''ηλεκτρολογικη'' εργασια αυτη ,θελει την συμμετοχη και των δυο....

Τεσπα το θεμα αυτο ειναι χιλιο συζητημενο και στην τελικη πως την βρισκει ο καθενας , τι αποζητα και τη δινει ειναι εντελως προσωπικη υποθεση....

σωστα

(γιατι χαιρετιομαστε παντα εδω μεσα? :rotflmao: )

el_hymador
17/08/2006, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
σωστα

(γιατι χαιρετιομαστε παντα εδω μεσα? :rotflmao: )

εγω δεν χαιρεταω ...εχω τικ.... :wave2: