PDA

View Full Version : ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

Σελίδες : [1] 2

tati
12/07/2006, 12:04
Καθόμουν και σκεφτόμουν τις σχεσεις των ανθρωπων..μεταηύ τα αγορακια και τα κοριτσακια, πως έχουν ξεφύγει σε ορισμένα ζητήματα τα πραγματα σήμερα....πως μερικοί κυνηγούν την "εικόνα" του πιθανού συντρόφου τους και οχι το τι είναι στην πραγματικότητα..(τουλαχιστον στα πρωτα σταδια μιας σχεσης)-και παντα μιλαω για μερικούς ..οχι οτι όλοι λειτουργουν ετσι....

και το μυαλο μου πηγε σε μια φραση που ακουω συχνα απο αντρες..ή το σκεπτικό τους τουλαχιστον..., οτι η γυναικα ψαχνει για εναν αντρα με αυτοκίνητο...μπλα....μπλα...μπλα.....και εγω δε ξερω τι αλλο...

και τσουπ μου ήρθε η ιδεα....κατσε να ρωτήσω τους αρσενικούς μηχανόβιούς μας...αν η κατοχή μοτο τους έχει "βοηθήσει" ποτε στο να "πετύχουν" τον στοχο τους ;)
πιστεύετε οτι θα είχατε περισσότερες επιτυχίες-ίδιες- λιγότερες αν κυκλοφορούσατε για παραδειγμα με ποδήλατο?:)

για να δουμε....

tati
12/07/2006, 12:05
αν πρεπει να αλλαξει κατηγορία καντε το....;)

Vezouvios
12/07/2006, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Καθόμουν και σκεφτόμουν τις σχεσεις των ανθρωπων..μεταηύ τα αγορακια και τα κοριτσακια, πως έχουν ξεφύγει σε ορισμένα ζητήματα τα πραγματα σήμερα....πως μερικοί κυνηγούν την "εικόνα" του πιθανού συντρόφου τους και οχι το τι είναι στην πραγματικότητα..(τουλαχιστον στα πρωτα σταδια μιας σχεσης)-και παντα μιλαω για μερικούς ..οχι οτι όλοι λειτουργουν ετσι....

και το μυαλο μου πηγε σε μια φραση που ακουω συχνα απο αντρες..ή το σκεπτικό τους τουλαχιστον..., οτι η γυναικα ψαχνει για εναν αντρα με αυτοκίνητο...μπλα....μπλα...μπλα.....και εγω δε ξερω τι αλλο...

και τσουπ μου ήρθε η ιδεα....κατσε να ρωτήσω τους αρσενικούς μηχανόβιούς μας...αν η κατοχή μοτο τους έχει "βοηθήσει" ποτε στο να "πετύχουν" τον στοχο τους ;)
πιστεύετε οτι θα είχατε περισσότερες επιτυχίες-ίδιες- λιγότερες αν κυκλοφορούσατε για παραδειγμα με ποδήλατο?:)

για να δουμε....

Μηπως καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις τις γυναικες πανω σε αυτο το θεμα..?
Καποιος παλιοτερα ειχε γραψει ,,,Πες μου τι καβαλας να σου πω ποιος εισαι...το θυμασε?
Παντως εαν θελεις την δικια μου γνωμη.
Η μηχανη ειναι για να σε ταξιδευη οχι για μουν....γιδα,,
Δεν με βοηθησε ποτε και ουτε θα το επεδιωκα κιολας..

tati
12/07/2006, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Καποιος παλιοτερα ειχε γραψει ,,,Πες μου τι καβαλας να σου πω ποιος εισαι...το θυμασε?

εγ'ω την αποψη των αντρων θελω ..αλλά φυσικα ας απαντήσουν και τα κορίτσια...:)

και φυσικά η μηχανή είναι για αλλο σκοπο...δεν αντιλέγω σε αυτο..
αλλά μη μου πεις οτι δεν υπαρχουν ατομα που σκεφτοναι ετσι...

και δεν είναι μονο αυτο...αλλά νομίζω οτι όσο να ναι.....παιζει ρολο στη ψυχολογία του ατομου.....στην αυτοπεποίθησή του.....ίσως:confused:

ή οχι? καμια σχεση?

DUKASII
12/07/2006, 12:19
δε ρωτάς τον εαυτο σου για αρχή...και απαντησέ του εδω ...:rolleyes:

bartlal
12/07/2006, 12:24
ζουμε την εποχη των εικονων και οχι της ουσιας με αποτελεσμα να ειναι ΚΑΙ η επιλογη συμφωνα με το τι φαινεται ενα απο τα λαθη...

...και ναι, εχω ακουσει και εγω τυπισσες με τον χλιμιντζουρα να οδηγει καμπριο και να τους πεφτουν τα σαλια, αν αυτο (μονο) ρωτας...

...και αν δεν ρωτας αυτο, οταν εγω οδηγω τη μηχανη, δεν βλεπω δεξια αριστερα τι μου γινεται (και τι μου καθεται). βλεπεις, φοραω και κρανος, με αποτελεσμα να γινεται αποτρεπτικη η πιθανοτητα να μου κατσουν με το που με δουν! :lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
12/07/2006, 12:41
Πάω να βάλω δόσεις για Varadero (και να πετάξω το κράνος για να ξέρουν ποιος οδηγεί το εργαλείο) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit: το 1000, όχι του McGyver :rolleyes:

tati
12/07/2006, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δε ρωτάς τον εαυτο σου για αρχή...και απαντησέ του εδω ...:rolleyes:

κοιτα....εδώ οσες κοπελες απαντήσουν.....επειδή ασχολουνται με το χωρο της μοτοσυκλετας ...λογικά θα θελουν το αγόρι τους, ο σύντροφός τους ..κτλ...να ασχολείται επίσης...επειδή θα είναι κοινή ασχολία και τροπος ζωής.....φυσικά εξαρταται ποσο "χωμενοι" είναι και οι δυο...

αλλά και παλι αυτο βέβαια δεν είναι απόλυτο....

αλλά εγω αλλο ρωτησα..;)

tati
12/07/2006, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ζουμε την εποχη των εικονων και οχι της ουσιας με αποτελεσμα να ειναι ΚΑΙ η επιλογη συμφωνα με το τι φαινεται ενα απο τα λαθη...

...και ναι, εχω ακουσει και εγω τυπισσες με τον χλιμιντζουρα να οδηγει καμπριο και να τους πεφτουν τα σαλια, αν αυτο (μονο) ρωτας...

...και αν δεν ρωτας αυτο, οταν εγω οδηγω τη μηχανη, δεν βλεπω δεξια αριστερα τι μου γινεται (και τι μου καθεται). βλεπεις, φοραω και κρανος, με αποτελεσμα να γινεται αποτρεπτικη η πιθανοτητα να μου κατσουν με το που με δουν! :lol: :lol: :lol:

εκτός και να πετύχεις καμια μανιακή νοικοκυρα-μαγείρισα....και δει τις πιπεριές σου στο κρανος..και αρχίσει να σε κυνηγάει αυτή :lol: :lol: :lol:

idi
12/07/2006, 12:45
εμενα μου λεγαν να πουλησω τα μηχανακια και να παρω peugeot 206cc .... αν αυτο λεει κατι.... :nono: :nono: :nono: :nono:

tati
12/07/2006, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εμενα μου λεγαν να πουλησω τα μηχανακια και να παρω peugeot 206cc .... αν αυτο λεει κατι.... :nono: :nono: :nono: :nono:

εννοείται:nono: .......

bartlal
12/07/2006, 13:02
εκτός και να πετύχεις καμια μανιακή νοικοκυρα-μαγείρισα....και δει τις πιπεριές σου στο κρανος..και αρχίσει να σε κυνηγάει αυτή :lol: :lol: :lol:

πωωωω!!!:a48: :a48: :a48: γεμιστες με φετα και ψημενες μεσα σε αλουμινοχαρτο στη χοβολη... πω, εκανε πεινα πρωινιατικα. φοραω το κρανος και βγαινω στους δρομους μπας και μου κατσει επιτελους καμμια! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
12/07/2006, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

εννοείται:nono: .......

Γιατί :nono: :nono: ;

:confused: :confused:

:D

tati
12/07/2006, 13:05
πωωωω!!!:a48: :a48: :a48: γεμιστες με φετα και ψημενες μεσα σε αλουμινοχαρτο στη χοβολη... πω, εκανε πεινα πρωινιατικα. φοραω το κρανος και βγαινω στους δρομους μπας και μου κατσει επιτελους καμμια! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol:

είδες και μετα μου λενε οτι δε καβαλανε μοτο να τσακώσουν νοικοκυρες!!!

α ρε batrlalalal να σαι καλα!!

:beer: :beer: :beer:

bartlal
12/07/2006, 13:09

είδες και μετα μου λενε οτι δε καβαλανε μοτο να τσακώσουν νοικοκυρες!!!

α ρε batrlalalal να σαι καλα!!

:beer: :beer: :beer:

το βρηκα! :uplate: :eek: θα ξυπναω απο δω και περα νωρις τα Σαββατα και θα παιρνω αμπαριζα ολες τις λαϊκες αγορες μεχρι να μου κατσει η μαγειρισσα/νοικοκυρα!

παιδια, sorry αλλα ακυρες οι σαββατιατικες βολτες απο δω και περα!

:wave2:

tati
12/07/2006, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί :nono: :nono: ;

:confused: :confused:

γιατί το θεωρώ απαραδεκτο και μέ ενοχλεί η ιδέα της κοπελιάς που προσπαθεί να αλλαξει τον αντρα σύμφωνα με τα γουστα της...(αν και δεν ξερω με πιο τροπο το έλεγε στη συκγεκριμενη περίπτωση...(και δεν είναι και το θεμα μας αυτο..)) αλλά και σιγα μην αλλάξει το μοτο να παρει πεζο!!!:a14:

zephyr1
12/07/2006, 13:22
Εμενα η συντροφος μου δεν καβαλαει στην μοτοσυκλιετα μου:sad:

Nefeli
12/07/2006, 14:02
Δυστυχώς ή ευτυχώς σαν πρώτη εικόνα μετράει

Σαν δεύτερη αξιολογείς άλλα……………

Και τότε ή κάθεσαι να πας μερικές βόλτες να βγάλεις μερικές

φωτογραφίες να έχεις να λες ή

Πας μια βόλτα με peugeot και το σκέφτεσαι αλλιώς.

stavrogin
12/07/2006, 15:07
καθε τι που κουβαλαμε μετραει στην πρωτη επαφη,ειτε ειναι μηχανη ειτε γυαλια ηλιου ειτε τατουαζ.

Για σχεση ομως εχω ακουσει να λενε κοπελιες οτι στην αρχη καποιος δεν τους αρεσε,αλλα αργοτερα τον ερωτετηκαν. Νομιζω οτι αυτο μειωνει την σημασια της πρωτης επαφης.

caesarsk
12/07/2006, 15:19
Εγώ γαμώτο έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jeep και μηχανή με πολλά κυβικά....

ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟΝ BART εδώ και καιρό αλλά δεν λέει να μου κάτσει!!!!!!

Τι να κάνω τελικά!!!

Ασε που από το παραπάνω βγάζω και το συμπέρασμα ότι τελικά δεν μέτραει τι κατέχεις...

Οι γυναίκες τελικά είναι περίεργα όντα!!!

bartlal
12/07/2006, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk

Τι να κάνω τελικά!!!

Ασε που από το παραπάνω βγάζω και το συμπέρασμα ότι τελικά δεν μέτραει τι κατέχεις...

Οι γυναίκες τελικά είναι περίεργα όντα!!!

αντε γκρινιαρη, εχεις πμ!!!

caesarsk
12/07/2006, 15:31
To είδα αλλά τι σχέση έχει με την σχέση μας???????

Daffizx
12/07/2006, 15:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
[B]Καθόμουν και σκεφτόμουν τις σχεσεις των ανθρωπων..μεταηύ τα αγορακια και τα κοριτσακια, πως έχουν ξεφύγει σε ορισμένα ζητήματα τα πραγματα σήμερα....πως μερικοί κυνηγούν την "εικόνα" του πιθανού συντρόφου τους και οχι το τι είναι στην πραγματικότητα..(τουλαχιστον στα πρωτα σταδια μιας σχεσης)-και παντα μιλαω για μερικούς ..οχι οτι όλοι λειτουργουν ετσι....

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ .
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ( ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΛΟΓΟ -ΑΡΩΜΑΤΟΣ- .ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ -ΜΗ ΠΩ ΜΑΚΡΙΑ -ΙΛΙΟΝ .
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ):eek: :cry: :bigcry:

bartlal
12/07/2006, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daffizx

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ .
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ( ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΛΟΓΟ -ΑΡΩΜΑΤΟΣ- .ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ -ΜΗ ΠΩ ΜΑΚΡΙΑ -ΙΛΙΟΝ .
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ):eek: :cry: :bigcry:

εμ, βαλε το ραντεβου και συ λιγο πιο κατω! στα κατσαβραχα βρηκες να το πας αμα δεν θελεις αρωματα??? :lol: :lol: :lol:

tsiros_temp
12/07/2006, 16:15
Την ουσία την αναζητά αυτός που έχει ουσία στο μυαλό του.

Άμα βλέπεις την άλλη με το βυζί όξω να μυρηκάζει την τσίκλα της και να πατάει τα κουμπιά στο κουνητό σα σπαστικό, όλη την ώρα, τη kompressor θα κοιτάξει... τί περιμένεις; Να την ενδιαφέρει ότι έχεις διαβάσει τους Δαιμονισμένους του ντοστοϊέφσκι;

Και μετά τις ακούς να λένε "μόνο για να με γ--- με θέλει!" Εμ βέβαια μωρή ξεκωλιάρα, αφού όσο ζεις αυτό προβάλλεις; Κάθησες ποτέ να διαβάσεις κανα βιβλίο να πάρει το μυαλό καμια μιζιά; Δεν είπαμε να τρέχεις για το update της πάπυρος λαρούς κάθε χρόνο και να έχεις τα άπαντα του κόντογλου και του άγιου σιλουανού στο πρωτότυπο... Αλλά άσε κάτω τη μαλακία το cosmopolitan!!!

οκ, δεν έχω άλλη χολή... τελείωσε :wacko:

OldMan
12/07/2006, 16:22
κατσε να ρωτήσω τους αρσενικούς μηχανόβιούς μας...αν η κατοχή μοτο τους έχει "βοηθήσει" ποτε στο να "πετύχουν" τον στοχο τους ;)

Οι "στόχοι" είναι (αποκλειστικά) κοριτσάκια ???

Nostra
12/07/2006, 16:23
έχω και κότερο....

πάμε μια βόλτα???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

για όποιον το πιάσει....

Τα "κενά" ρετιρέ με μούχλα στους τοίχους ενίοτε και εκ περιτροπής νοικιάζονται αλλά μόλις ο/η νεός νοικάρης πάρει χαμπάρι την υγρασία φεύγει κατ'ευθείαν... αν δε μπορεί να καταλάβει τη μούχλα και την υγρασία μένει εκεί και μουχλιάζει κι ο/η ίδιος/α....
Αυτό συμβαίνει είτε έχει ωραία θέα το ρετιρέ είτε όχι...

Είπα και ελάλησα.... κο κο ρί κοοοοοο.....

nimbus
12/07/2006, 19:44

εγώ το είχα γράψει:D
Για την απάντηση ωστόσο του ερωτήματος αυτού έχω να πώ το εξής:wacko: Θεωρώ ότι πολλοί άνθρωποι, έχουν μπερδέψει τους λόγους που προτιμούν την μηχανή, ή ίσως και να μπερδεύτηκαν στην πορεία:wacko: Ο τρόπος σκέψης τους, αποδεικνήει την πραγματικότητα. Η μηχανή, αποτελεί ένα μέσον μεταφοράς, που πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής, θα ελεγα.

nimbus
12/07/2006, 19:46
κοιτα....εδώ οσες κοπελες απαντήσουν.....επειδή ασχολουνται με το χωρο της μοτοσυκλετας ...λογικά θα θελουν το αγόρι τους, ο σύντροφός τους ..κτλ...να ασχολείται επίσης...επειδή θα είναι κοινή ασχολία και τροπος ζωής.....φυσικά εξαρταται ποσο "χωμενοι" είναι και οι δυο...

αλλά και παλι αυτο βέβαια δεν είναι απόλυτο....

αλλά εγω αλλο ρωτησα..;)

τίποτα δεν είναι απόλυτο:nono:
όλα σχετικά είναι:winka: καλησπέρα:wave2:

nimbus
12/07/2006, 19:50

Τι να κάνω τελικά!!!

!!

να επιμένεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nimbus
12/07/2006, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp

Άμα βλέπεις την άλλη με το βυζί όξω να μυρηκάζει την τσίκλα της και να πατάει τα κουμπιά στο κουνητό σα σπαστικό, όλη την ώρα, τη kompressor θα κοιτάξει... τί περιμένεις; Να την ενδιαφέρει ότι έχεις διαβάσει τους Δαιμονισμένους του ντοστοϊέφσκι;

Και μετά τις ακούς να λένε "μόνο για να με γ--- με θέλει!" Εμ βέβαια μωρή ξεκωλιάρα, αφού όσο ζεις αυτό προβάλλεις; Κάθησες ποτέ να διαβάσεις κανα βιβλίο να πάρει το μυαλό καμια μιζιά; Δεν είπαμε να τρέχεις για το update της πάπυρος λαρούς κάθε χρόνο και να έχεις τα άπαντα του κόντογλου και του άγιου σιλουανού στο πρωτότυπο... Αλλά άσε κάτω τη μαλακία το cosmopolitan!!!

σωστός!:winka: :wave2:

NikosZX9
12/07/2006, 19:54
Εμενα προσωπικα μεχει καταστρεψει γιατι δεν μπορω να παρω τρικαβαλο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περα απο την πλακα οι περισσοτερες δεν γουσταρουν τις μηχανες γιατι δεν μπορουν να φορεσουν το μινι να φτιαξουν το μαλλι τους κτλ..
Οποτε δινουμε ραντεβου εκει που θελουμε να παμε και εμεις παμε με την μηχανη και αυτες με το ταξι ή με τον BMWδακια :cool:

nimbus
12/07/2006, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosZX9
Εμενα προσωπικα μεχει καταστρεψει γιατι δεν μπορω να παρω τρικαβαλο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περα απο την πλακα οι περισσοτερες δεν γουσταρουν τις μηχανες γιατι δεν μπορουν να φορεσουν το μινι να φτιαξουν το μαλλι τους κτλ..
Οποτε δινουμε ραντεβου εκει που θελουμε να παμε και εμεις παμε με την μηχανη και αυτες με το ταξι ή με τον BMWδακια :cool:

ε δεν χαίρεσαι?:D
δεν έχεις και την ευθύνη του συνεπιβάτη:winka: :wave2:

NikosZX9
12/07/2006, 20:00
Ναι οντως την ευθηνη την εχει ο καθε BMWδακιας που ομως θαχει και τα μπονους:a25: :a25: :rotflmao: :rotflmao:

Electra
12/07/2006, 20:04

Θα συμφωνήσω κι εγώ και θα προσθέσω πως διανύουμε τα έτη της υπερβολής. Καλό θα είναι να συνηθίσουμε να βλέπουμε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και να κοιτάξουμε να μη μας τραβήξουν κάτω στον πάτο.

Όλο το σύμπαν ασχολείται με τη γυναίκα. Όλα απο κει ξεκινάνε και τελειώνουν και μια βόλτα στα κανάλια μας το αποδεικνύει. Από τότε που η τηλεόραση έγινε η babysitter και το παιχνίδι του παιδιού, αυτά θα βλέπουμε. Απαιτητικές γυναίκες και χαζούς άντρες!

Όσο για τη μοτοσικλέτα και το αμάξι, το ένα έχει τη μαγεία του και το άλλο τη χρησιμότητά του. Οι περισσότερες γυναίκες που δεν έχουν επηρρεαστεί από τη πλύση εγκεφάλου το ξέρουν. Ίσως να μην είναι πολλές, ίσως όμως και να είναι... :)

Κι εγώ επίσης διαφωνώ στο να αλλάξει ο οποιοσδήποτε άντρας (ή γυναίκα) τις συνήθειες και τα πιστεύω του για να αρέσει.

Άβυσσος...
:beer: :smokin:

nimbus
12/07/2006, 20:05
αυτό το είδους μπόνους να μην σε προβληματίζει:winka:
Αποτελεί ρηχότητα:wacko:
Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν σε ενδιαφέρει το ποιός κερδίζει και τι είδους μπόνους:nono:
Απλά κοιτάς την δουλειά σου:)

NikosZX9
12/07/2006, 20:29
To bonus εχει δυο οψεις
την καλη που ειναι οτι ο καθε φραγκατος με αμαξι παιρνει το ανθος καθε ανεγκεφαλης κορασιδος
και
την κακη που ειναι οτι ο φραγκατος θα πρεπει να πληρωσει και τον λογαριασμο στο τελος της βραδιας :a029:
οποτε εσενα σου μενουν τα λεφτα για να κανεις απειρες βολτες με τον ενα και μοναδικο σου ερωτα (μετα την γυναικα σου) την μηχανη σου :a07:
Εγω προσωπικα απο τοτε που πηρα το ΖΧ και αφησα το Husqvarna ηρεμησα γιατι πλεον καμια δεν ανεβαινει γιατι φοβουνται αυτες της μηχανες που πανε τοσο γρηγορα και ειναι τοσο αβολες :rotflmao:

nimbus
12/07/2006, 20:35
εγώ πάλι έχω μονόσελο:D δεν βάζω κανέναν:lol: όποιος γουστάρει μηχανή, να πάει να πάρει:wacko:

NikosZX9
12/07/2006, 20:44
+100000 Σωστος!!!!
:a18:

el_hymador
12/07/2006, 20:52
εεεε βασικα σκασιλα μου αν μετραει η δεν μετραει η μοτοσυκλετα σαν αιδοιοδοκανο.... παντως για μενα μετραει πολυ οι κοπελες να εχουν ενα ωραιο αυτοκινητο 1200cc και πανω , μοντελο τουλαχιστον 04 και μετα....

.....ηλιοροφη , mp3 player (χωρις πολλα πριμα γιατι εκνευριζομαι) , κλιματισμος , πλευρικοι αεροσακοι , gprs , και θερμενομενα καθισματα θεωρουνται extra bonus και λαμβανονται υπ΄οψιν....

...επισης ανοχη σε σεξιστικες συζητησεις και χοντραδες, ικανοτητα παρακολουθησης 2 αγωνων ποδοσφαιρου σερι η της ανασκοπησης του moto gp χωρις να βγαλει αχνα , σεξουαλικη διαθεσιμοτητα οποτε της ζητηθει , ρυθμιζομενη περιοδος , κουμπι mute , πνευματικο επιπεδο και παιδεια επιπεδου Αρβελερ , πολυμορφικος σωματοτυπος με δυνατοτητα αυξομειωσης στηθους και οπισθιων , libido προστυχη και εκρηκτικη οποτε της ζητηθει , να μπορει να πιασει και κανα εργαλειο ,π.χ. ενα φιλερακι για καμια ρυθμιση βαλβιδων βρε αδερφε!...α! και να εχει πληθωρα φιλεναδων οι οποιες να μοιραζονται τα ιδια ενδιαφεροντα και να μην εχει προβλημα με τον ομαδικο ερωτα....ε αυτα!!

σοβαρα τωρα , για τον αχταρμα που επικρατει στις ανθρωπινες σχεσεις , τα εχουν πει ολα οι Blur σε ενα σχετικα παλιο τους τραγουδακι :

Girls And Boys

Street's like a jungle

So call the police

Following the herd

Down to Greece - on holiday

Love in the nineties

Is paranoid

On sunny beaches

Take your chances - looking for

CHORUS:

Girls who are boys

Who like boys to be girls

Who do boys like they're girls

Who do girls like they're boys

>>>Always should be someone you really love<<<

Avoiding all work

Cos there's none available

Like battery thinkers

Count your thoughts - on one two three four five fingers

Nothing is wasted

Only reproduced

You get nasty blisters

Du bist sehr schon

But we haven't been introduced

zolotas
12/07/2006, 21:00

για να δουμε....

μπααααα φιλε και το σουπερ εργαλειο να εχεις αν εισαι φελος δεν κανεις τιποτα σημερα .......μπορει να εχεις ενα τυχερο αλλα μετα θα ψαχνεις τουλαχιστον για πορσε ..........

το θεμα ειναι να εχεις μπλα-μπλα ......ψηστηρι .

τα 15χρονα κοριτσακια ισως να σε βλεπουν ως "μεγιστο" .......αυτα τα λεμε για να γελαμε ομως .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως ξερω ατομα στην ηλικια μου που επελεξαν την μοτο τους για να επιδυκνειονται μονο συν να εχουν και τυχερα και οχι τι θα μπορουσε να τους προσφερει .

αν ηταν να επιλεξω μια μοτο για να εχει περαση στα κοριτσια καλυτερα να αυτοκτονουσα .

τελος παντων εγω δεν ειχα καμια ''επιτυχια '' και αυτα ειναι μονο για τους σαλιαρηδες .

Αλλα και επιτυχια να μου κατσει ,θα μου κατσει δυστυχια στο κρεβατι γιατι θα πιανει χωρο ,ασε που ροχαλιζω κιολας και ξυπναω κα 5 φορες για νερο και σνακ :lol:

el_hymador
12/07/2006, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra

Όλο το σύμπαν ασχολείται με τη γυναίκα. Όλα απο κει ξεκινάνε και τελειώνουν και μια βόλτα στα κανάλια μας το αποδεικνύει. Από τότε που η τηλεόραση έγινε η babysitter και το παιχνίδι του παιδιού, αυτά θα βλέπουμε. Απαιτητικές γυναίκες και χαζούς άντρες!

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ :

"ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ"

ταδε εφη: ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

54938

kostisthegreek
12/07/2006, 21:18
Εγώ ψάχνω για κάλημα σέλας να κάνω το strada μονόσελο.
Ανησυχώ μη μου "κάτσει" καμία κι αναγκαστώ μετά να την κουβαλάω πέρα δώθε.:mad:

nktR
12/07/2006, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
εγώ πάλι έχω μονόσελο:D δεν βάζω κανέναν:lol: όποιος γουστάρει μηχανή, να πάει να πάρει:wacko:

και εγώ ψηφίζω μονόσελο μακράν. Η μηχανή είναι μόνο για έναν...τη φορά η οδοντόκρεμα όμως για πολλούς :sun:

jtoros
12/07/2006, 22:21
Μέχρι τώρα δεν πιστεύω πως με έχει βοθήσει με τον τρόπο που εννοείς tati. Αλλά αν αντιληφθώ πως μια κοπέλα είναι μαζί μου για αυτό που φαίνομαι και όχι για αυτό που είμαι, τότε έχει φύγει ήδη για τη μάνα της... :evil:
Αυτά! :wave2:

nimbus
12/07/2006, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
και εγώ ψηφίζω μονόσελο μακράν. Η μηχανή είναι μόνο για έναν...τη φορά η οδοντόκρεμα όμως για πολλούς :sun:

αυτό λέω σε όλους:D ότι η μηχανή είναι για έναν, αλλά δεν με πιστεύουν:lol: :lol: :lol: άντε τώρα βρες άκρη:wave2:

nktR
12/07/2006, 23:05
αυτό λέω σε όλους:D ότι η μηχανή είναι για έναν, αλλά δεν με πιστεύουν:lol: :lol: :lol: άντε τώρα βρες άκρη:wave2:

όταν και οι δύο ταλαιπωρούνται οδηγός-συνοδηγός, η απόλαυση γίνεται μαρτύριο και το μαρτύριο γκρίνια οπότε stop !!!
Στο ρεζερβουάρ μαζί με την οδηγία για το κράνος θα έπρεπε να αναγράφεται For only 1 person ....For two persons : SMART FORTWO !!!:rotflmao:

nimbus
12/07/2006, 23:53
όταν και οι δύο ταλαιπωρούνται οδηγός-συνοδηγός, η απόλαυση γίνεται μαρτύριο και το μαρτύριο γκρίνια οπότε stop !!!
Στο ρεζερβουάρ μαζί με την οδηγία για το κράνος θα έπρεπε να αναγράφεται For only 1 person ....For two persons : SMART FORTWO !!!:rotflmao:

:winka: :wacko: :a25: :a54: :wave2:

Tropeas
13/07/2006, 07:10

για να δουμε....

μμμμμ
2ος συναισθηματικός προβληματισμός γκάλοπ απο την tati...
πρόσεχε γιατί καρφώνεσαι....;) δεν θες και φωτό δήθεν....:evil: :winka: :p

Αγαπητή Τατιάνα , εμένα ποτέ δεν με βοηθησε η μηχανή πόσο μάλλον απώθησε γυναίκες κιόλας...
...και δεν σου λέω για τα "χαζά":
"αχ να ανέβω να πμε πας μια βόλτα..."
αυτά ακυρωνόντουσταν απο την πρώτη λέξη...

Πλεον οι άνθρωποι με την γενικότερη ανασφάλεια που διακατέχει την κοινωνία μας (επαγγελματική, οικονομική, ηθική & υγείας) προτιμούν ότι ποιο σίγουρο και δη οι γυναίκες που είναι ον γενιμένο ψάχνοντας την ασφάλεια...

ααα παρεπιπτώντος την πουλάω κιόλας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: όχι για αυτόν τον λόγο αλλά....:rolleyes: :( :sad: :sick: για ηρεμία λίγο...:ZZZ:

tati
13/07/2006, 07:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
μμμμμ
2ος συναισθηματικός προβληματισμός γκάλοπ απο την tati...

Ο πρωτος ποιος ήταν????:confused:

ΕΕ τι να κανω που μου αρεσει να βλεπω πως σκεφτονται οι άνθρωποι......? Τις αποψεις τους γενικότερα....

Και εσύ γιατί με καρφώνεις τρελοπαπαρατσι??:lol: :lol: :lol:

tati
13/07/2006, 07:25
τίποτα δεν είναι απόλυτο:nono:
όλα σχετικά είναι:winka: καλησπέρα:wave2:

Φυσικά και τίποτα δεν είναι απόλυτο..........

Είπα "λογικά"........ χωρίς βεβαια να είναι απολυτο........Στις ανθρωπινες σχεσεις και στις ζωές μας το μονο απολυτο είναι οτι τίποτα δεν ειναι απολυτο!!:winka: :wave2:

tati
13/07/2006, 07:32

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;)

Vezouvios
13/07/2006, 07:36
Ρε σεις χαλαρωστε..
Σιγα μην βγαλετε γκομενιτσες με τα χαρχαλα που οδηγειτε..
Μονο εμεις με την ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΑΣ..
VSTROM
Γιατι οπως και να το κανουμε εμεις εχουμε και στρωμα,,,τσουπ και το ξαπλωσαμε το γκομενακι...:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :yuck: :yuck:

tati
13/07/2006, 07:39
Ρε σεις χαλαρωστε..
VSTROM
Γιατι οπως και να το κανουμε εμεις εχουμε και στρωμα,,,τσουπ και το ξαπλωσαμε το γκομενακι...:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :yuck: :yuck:

Ωχ κοιτα που το παει για τις διαμαχες τωρα!!:lol: :lol: :lol: :lol:

nktR
13/07/2006, 07:43
Ρε σεις χαλαρωστε..
VSTROM

Είσαι χιλιόμετρα μπροστά...Τώρα κατάλαβα το μοντέλο

V (και στο) ΣΤΡΩΜ κατάχαμα !!!
Δώσε αρχηγέ...:rotflmao:

tsiros_temp
13/07/2006, 09:13
Πλεον οι άνθρωποι με την γενικότερη ανασφάλεια που διακατέχει την κοινωνία μας (επαγγελματική, οικονομική, ηθική & υγείας) προτιμούν ότι ποιο σίγουρο και δη οι γυναίκες που είναι ον γενιμένο ψάχνοντας την ασφάλεια...

TI XROMA EXH O OURANOS STON PLANYTH POU ZEIS?!?!1 EDW EINAI MPLE!

EGW BLEPW TO KA8E XAZO NA EINAI PANW STO MOTORI TOU GKAZOKAVLOU GKOMENOU KAI OI DYO ME THN PROSTASIA THS PANTOFLAS NA PHGAINOUN DIXOS ABRIO STH GOUNARH KAI TO XAZO APO PISO ME ENA XAMOGELO MEXRI TAYTIA LES KAI THS GARGALANE TIS "KOURTINITSES" THS!!!!!

GIA NA PSAKSEIS PROTA KATI, PREPEI NA TO ANAGNWRIZEIS ESTW KAI AMIDRA. OI AN8RWPOI OMOS DEN ANTILAMVANONTAI TONN KINDINO
!:sad: :sad: :sad:

AN TONE ANTILAMVANONTOUSSAN, DEN UPARXEI PEROPTOSH NA MH PATAGANE FRENW!!!!!!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: EKTOS AN TOUY EXEI KANEIS LOVOTOMH XAXAXAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAXA:alien: :alien: :alien:

nimbus
13/07/2006, 09:48
Ρε σεις χαλαρωστε..
VSTROM

:lol: :lol:
μάλλον πρέπει να αλλάξεις μηχανάτσι, να βρείς την υγειά σου:beer:

nimbus
13/07/2006, 09:50
Είσαι χιλιόμετρα μπροστά...Τώρα κατάλαβα το μοντέλο

V (και στο) ΣΤΡΩΜ κατάχαμα !!!
Δώσε αρχηγέ...:rotflmao:

τι?:confused: έπεισε κι εσένα?:D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lady-rider
13/07/2006, 09:54
Σωστά αυτά που λέτε.
Δυστυχώς σήμερα ο καθένας κοιτάζει τί τον βολεύει,οπότε
είναι αναμενόμενο οι γυναίκες να προτιμάνε άντρα με αμάξι
παρά με μηχανή(για να μην πω και με τα δύο:lol: ). Λόγοι?
για να μην χαλάει το μαλλί πχ,να υπάρχει χώρος,ασφάλεια,
και αν είναι και καλό το του-του να το επιδεικνύουν και
στις φίλες τους,λες και τα εχουν μ'αυτο και όχι με τον
ιδιοκτήτη του:confused:
Προσωπικά δε με απασχολεί το τί διαθέτει ο αλλος.Ας κάνει
το κέφι του με τη μηχανή,γι'αυτό την έχει,και οχι και οχι για
να ριχνει γκόμενες.Ας έχει αμάξι αυτός που δεν είναι ο τυπος
που καβαλαει τη μηχανη του κ φεύγει. Το τί μέσο διαλέγει ο
καθένας για την πάρτη του δεν πρέπει να ειναι ο λογος που
σου τραβαει την προσόχη.Δε πα να μην έχει και τίποτα απ'τα
δύο?τα λεωφορεία και τα ταξί να είναι καλά :rotflmao:
Και στην τελική προτιμάω μηχανή,γιατί για μενα σημαίνει οτι
ξέρει να ζει και να απολαμβάνει τη ζωή,οτι είναι φευγάτος κτλ.
Και αυτά τα λέω εγώ που δεν έχω μηχανή
(ακομα,θελω να ελπίζω οτι κάποτε θα έχω,κι αυτό επειδή
μετά απ το στραπάτσο που έφαγα με μηχανή πριν καιρο,
το θέμα μηχανη τεθηκε εκτος συζητησης απο γονεις :mad: :bigcry: )

nktR
13/07/2006, 09:57
τι?:confused: έπεισε κι εσένα?:D

όχι απλώς συμμετέχω στη χαρά του κάθε ανθρώπου :wave2:

nimbus
13/07/2006, 09:59
όχι απλώς συμμετέχω στη χαρά του κάθε ανθρώπου :wave2:

τι χαρά μπορεί να είναι με vstrom?:lol: :lol: :lol:

Vezouvios
13/07/2006, 10:01
ΑΑΑΑΑ ωραια...
Εγω ειμαι κατοχος και των 2
Μαλλων 4
αφου εχω Μοτο +100
Εχω αυτοκινητο +200 (λενε οι γυναικες)
Εχω και 2 φορτηγα Και το ενα μαλιστα Κλουβα (καβατζα για το καμπιγκ)+500
= 4

Εχω και κοτερο παμε μια Βολτα????
Αυτο ποσα πιανει για μια γκομενα?
Αλλα εδω πως θα γινει,,πως θα με δει το πιπινι για να κανω επιδειξη?????

Εκτος και εαν αγορασω κανενα HOVERCRAFT και βγω μεσα στην πολη..
Κοριτσια ο μπαρκουλης.... ΜΕ μαλλια...

ρε σεις μπας και γι αυτο με παντρευετε η δικια μου?

Vezouvios
13/07/2006, 10:04

Ζηλιαρη υποχθονιε...βρωμερε πολεμιστη των vstrom
Zηλευεις που εχουμε και μηχανη και στρωμα για να ριξουμε το γκομενακι...:rotflmao: :rotflmao:

nimbus
13/07/2006, 10:07
ΑΑΑΑΑ ωραια...
Εγω ειμαι κατοχος και των 2
Μαλλων 4
αφου εχω Μοτο +100
Εχω αυτοκινητο +200 (λενε οι γυναικες)
Εχω και 2 φορτηγα Και το ενα μαλιστα Κλουβα (καβατζα για το καμπιγκ)+500
= 4

Εχω και κοτερο παμε μια Βολτα????
Αυτο ποσα πιανει για μια γκομενα?
Αλλα εδω πως θα γινει,,πως θα με δει το πιπινι για να κανω επιδειξη?????

Εκτος και εαν αγορασω κανενα HOVERCRAFT και βγω μεσα στην πολη..
Κοριτσια ο μπαρκουλης.... ΜΕ μαλλια...

ρε σεις μπας και γι αυτο με παντρευετε η δικια μου?

μα ποιός είσαι, ο Ράμογλου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tati
13/07/2006, 10:07
Zηλευεις που εχουμε και μηχανη και στρωμα για να ριξουμε το γκομενακι...:rotflmao: :rotflmao:

καλέ!!! θηλυκό είναι!!:lol: :lol:

Nefeli
13/07/2006, 10:09
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς μέσα από την συζήτηση δείχνουμε ότι έχουμε στο βάθος στο πολύ πολύ βάθος <<αρχές και αξίες>>……….

Αυτό που με λυπεί είναι ότι εκεί και τις αφήνουμε

Και βγαίνουμε να ζήσουμε μια άλλη ζωή διαφορετική και κάνουμε άλλα από αυτά που στο βάθος πιστεύουμε και μετά μας τρώει το <<σκοτάδι>>

:confused: :confused: :confused:

nimbus
13/07/2006, 10:09

ε όχι και ζηλιάρη βρε θείο:lol: :lol:
αν ζήλευα το μηχανάτσι σου, θα με αποκαλούσες ζηλιάρα:lol:
Αλλά να βρε συ, ζηλεύω πιό ωραία μηχανάτσα λέμεεεεεε:wacko:

costas_k
13/07/2006, 10:10

για να δουμε....

Παντως εμενα η μηχανη πηγε να μου το κλεισει το σπιτι:lol: η κοπελα μου στην αρχη ουτε να τη βλεπει δεν ηθελε,τωρα καπως την ψιλοπαλευει.Παντως το φαινομενο κατοχη μοτο και γυναικα μου θυμιζει λιγο εποχες λυκειου που οποιος ειχε παπακι(συνηθως GLX 50 παιζανε και κατοπιν βγηκε το astra DREAM )ειχε και αυξημενες πιθανοτητες να εχει και κοπελα.Συμφωνείτε?

nimbus
13/07/2006, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
Παντως εμενα η μηχανη πηγε να μου το κλεισει το σπιτι:lol: η κοπελα μου στην αρχη ουτε να τη βλεπει δεν ηθελε,τωρα καπως την ψιλοπαλευει.Παντως το φαινομενο κατοχη μοτο και γυναικα μου θυμιζει λιγο εποχες λυκειου που οποιος ειχε παπακι(συνηθως GLX 50 παιζανε και κατοπιν βγηκε το astra DREAM )ειχε και αυξημενες πιθανοτητες να εχει και κοπελα.Συμφωνείτε?

εσύ αναφέρεσαι στην αρχαιότητα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nktR
13/07/2006, 10:14

σε σχέση με τα υπόλοιπα τις κατηγορίας, έχει τρελές διαφορές
και φρενάρει και στρίβει....και ΣΤΡΟΜ....:wacko:

Vezouvios
13/07/2006, 10:16
ε όχι και ζηλιάρη βρε θείο:lol: :lol:
αν ζήλευα το μηχανάτσι σου, θα με αποκαλούσες ζηλιάρα:lol:
Αλλά να βρε συ, ζηλεύω πιό ωραία μηχανάτσα λέμεεεεεε:wacko:

:eyepop: :eyepop: ενταξει μωρε ενα λαθως εκανα και εγω.......
Σου αρεσουν αλλα μηχανακια ε??
Εχω και μια vespa ???
Τι λες??
Ξερεις απο βεσπα?????
Ακους εκει Θειο,,,,
:eyepop: :rotflmao:
Θειος το τεκνο????

nimbus
13/07/2006, 10:18
:eyepop: :eyepop: ενταξει μωρε ενα λαθως εκανα και εγω.......
Σου αρεσουν αλλα μηχανακια ε??
Εχω και μια vespa ???
Τι λες??
Ξερεις απο βεσπα?????
Ακους εκει Θειο,,,,
:eyepop: :rotflmao:
Θειος το τεκνο????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δηλαδή, δεν είσαι θείος?:lol: :lol: :lol: :lol:

nimbus
13/07/2006, 10:20
σε σχέση με τα υπόλοιπα τις κατηγορίας, έχει τρελές διαφορές
και φρενάρει και στρίβει....και ΣΤΡΟΜ....:wacko:

ναι βρε καλό μου, μην κλαίς:D μια χαρα μηχανάτσι είναι, (για τους άλλους:lol: )απλά, χαβαλεδιάζω λίγο:lol: και πειράζω τον κόσμο:wave2:

άκου εκεί vstrom:rotflmao:

Vezouvios
13/07/2006, 10:22
δηλαδή, δεν είσαι θείος?:lol: :lol: :lol: :lol:

Μαλλων εχει προβλημα το πληκτρολογιο σου

Θειος εννοεις θεως??
Ναι ναι ειμαι η κουφαλα
Απο μηχανης ΘΕΩς

το μαμησαμε παλι το post της tati..

Sorry......

nimbus
13/07/2006, 10:24
Μαλλων εχει προβλημα το πληκτρολογιο σου

Θειος εννοεις θεως??
Ναι ναι ειμαι η κουφαλα
Απο μηχανης ΘΕΩς

το μαμησαμε παλι το post της tati..

Sorry......

έτσι σου λένε για να σε καλοπιάσουν:lol: οτι είσαι θεός?:rotflmao: :rotflmao: κι εσύ τις πιστεύεις?:lol: :lol:

ναι οντως το τσακισαμε το ποστ:D

Cpt. Haddock
13/07/2006, 10:25
:a014:

nktR
13/07/2006, 10:26

τι μοτο έχεις και παίρνεις χαρά ? :rolleyes: :wave2:

χμμμ πάω λίγο να δουλέψω, φτου:mad:

nimbus
13/07/2006, 10:29
:a014:

εσύ όλο λες και δεν τρώς τίποτα:rotflmao:

nimbus
13/07/2006, 10:30
τι μοτο έχεις και παίρνεις χαρά ? :rolleyes: :wave2:

χμμμ πάω λίγο να δουλέψω, φτου:mad:

ιταλική ηρωίδα :winka: :beer: :wacko: :wave2:
καλή δουλειά:wave2:

Cpt. Haddock
13/07/2006, 10:31
εσύ όλο λες και δεν τρώς τίποτα:rotflmao:

Είμαι σε δίαιτα... :winka:

nimbus
13/07/2006, 10:33
Είμαι σε δίαιτα... :winka:

σε καλό δρόμο είσαι μόρτη μου, δεν σε φοβάμαι:winka:

καλημέρες πολλές:wave2:

costas_k
15/07/2006, 09:21
εσύ αναφέρεσαι στην αρχαιότητα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπορει και στην παλαιολιθικη καλυτερα!:) :wave2:

airamhag
15/07/2006, 09:42
βλεπεις μια ωραια εικονα με μηχανη ή αυτοκινητο κ γουσταρεις να την χαζευεις ...κ προσπαθεις να καταλαβεις στα λιγα λεπτα που περναει απο μπροστα σου , τι ρολο βαραει ...απο την οδηγηση του κ το στυλ..

καβαλαει μηχανη γιατι γουσταρει κ ειναι για την παρτη του ?

κ γαμω...

καβαλαει για να κανει καγκουριες οπως λετε κ να γουσταρουν τα κοριτσακια ?

χμμμ.....φελος μου μυριζει βαζει κ σε κινδυνο τις ζωες αλλων .......αν μενει μεχρι εκει ...

δεν οδηγεει κ δεν καβαλαει τιποτα....παμ παρακατω....

Οπως κ να το κανουμε εχουμε καποιες εικονες στο μυαλο μας...-θελετε να τα πειτε προτυπα ? - εικονες που μας αντιπροσωπευουν κ αυτες ψαχνουμε στους ανθρωπους που γνωριζουμε κ βλεπουμε.

Dionisisk5
15/07/2006, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εεεε βασικα σκασιλα μου αν μετραει η δεν μετραει η μοτοσυκλετα σαν αιδοιοδοκανο.... παντως για μενα μετραει πολυ οι κοπελες να εχουν ενα ωραιο αυτοκινητο 1200cc και πανω , μοντελο τουλαχιστον 04 και μετα....

.....ηλιοροφη , mp3 player (χωρις πολλα πριμα γιατι εκνευριζομαι) , κλιματισμος , πλευρικοι αεροσακοι , gprs , και θερμενομενα καθισματα θεωρουνται extra bonus και λαμβανονται υπ΄οψιν....

...επισης ανοχη σε σεξιστικες συζητησεις και χοντραδες, ικανοτητα παρακολουθησης 2 αγωνων ποδοσφαιρου σερι η της ανασκοπησης του moto gp χωρις να βγαλει αχνα , σεξουαλικη διαθεσιμοτητα οποτε της ζητηθει , ρυθμιζομενη περιοδος , κουμπι mute , πνευματικο επιπεδο και παιδεια επιπεδου Αρβελερ , πολυμορφικος σωματοτυπος με δυνατοτητα αυξομειωσης στηθους και οπισθιων , libido προστυχη και εκρηκτικη οποτε της ζητηθει , να μπορει να πιασει και κανα εργαλειο ,π.χ. ενα φιλερακι για καμια ρυθμιση βαλβιδων βρε αδερφε!...α! και να εχει πληθωρα φιλεναδων οι οποιες να μοιραζονται τα ιδια ενδιαφεροντα και να μην εχει προβλημα με τον ομαδικο ερωτα....ε αυτα!!

Xaxa theoos!!!:) Θα πουλουσε απιστευτα αυτο το κομματι γυναικας! :rotflmao:

Οσο για το τοπικ η μηχανη δεν βοηθαει στον να πετυχεις τον συγκεκριμενο στοχο . Μονο αμα βρεις καμια ταξιδιαρα ψυχη. Αλλα που...
Οι περισοτερες κιολας της φοβουνται αλλα εκει που τσαντιζομαι ειναι που συνδεουν αυτοματα στο μυαλο τους την μηχανη με το φτωχαδακι... Δεν μπορουν να φανταστουν οτι μπορει να εχεις δωσει μια ολοκληρη περιουσια να την παρεις. Και οταν ακουω κοπελες στην ηλικια μου να συζητανε ο ταδε εχει αυτο το αυτοκινητο και τοσα λεφτα :a52: Και ολες μα ολες οι γυναικες εχουν καταντησει να θελουν πλουσιο γκομενο, αντρα. Την εχουν βρει οι περισοτερες και σου λεει αφφου ειμαι ομορφη δεν χρειαζεται να κανω τπτ αλλο ασε οι μ@λακες θα με συντηρουν. Πηγαινε μ@ρη και βγαλε εσυ τα 2000 που θες για να πας διακοπες που δεν μπορεις ουτε τα 5 ευρω του καφε να πληρωσεις με δικη σου δουλεια. :a37: Περα απο το ηθικο του πραγματος ρωτω που θα βρεθουν τοσοι πλουσιοι ρε παιδια?????:a29:
Παντως σαν μ@παγιδα εξακριβωμενα ειναι μονο τα αμαξια. Και τα αμαξια που δειχνουν ή υπονοουν οτι η τσεπη σου ειναι βαθεια... Και οσο πιο πολυ το υπονοουν τοσο λυσσα πεφτει. Οποτε μπαινω σε αμαξια κολλητων (ττ, carrera, elise kai alla ftoxa) δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου το τι γινεται. Εισαι στοχος απο τις γυναικες συνεχεια και δη αμα δουν και οτι ειμαστε πιτσιρικαρια μεσα... ΧΑΜΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!:a25:
Μετα ξαναμπαινω στο ταπεινο μου μπρικι και προσγειωνομαι ανωμαλα:cry: Καλα με την μηχανη ουτε να με δουν δεν θελουν. :cool:

tsiros_temp
15/07/2006, 13:56
1000 φορές καλύτερα.
:smokin:

γλυτώνεις από τον κόπο να ξεχωρίζεις τις πόρνες.:rolleyes:
...
γιατί κόπτεσαι;:beer: :beer:

airamhag
15/07/2006, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
Μετα ξαναμπαινω στο ταπεινο μου μπρικι και προσγειωνομαι ανωμαλα:cry: Καλα με την μηχανη ουτε να με δουν δεν θελουν. :cool:

μοτο φορ εβερ........κ σε οποιον γουσταρει .......

αμα πια !!!!

πρεπει να εισαι ετσι για να αρεσεις ..η αλλιως για να εχεις τον/την ταδε...

επιλεγουμε αυτα που γουσταρουμε κ οποιος μας θελει για παρεα...γουσταρει τα ιδια....

Tropeas
15/07/2006, 14:18
TI XROMA EXH O OURANOS STON PLANYTH POU ZEIS?!?!1 EDW EINAI MPLE!

EGW BLEPW TO KA8E XAZO NA EINAI PANW STO MOTORI TOU GKAZOKAVLOU GKOMENOU KAI OI DYO ME THN PROSTASIA THS PANTOFLAS NA PHGAINOUN DIXOS ABRIO STH GOUNARH KAI TO XAZO APO PISO ME ENA XAMOGELO MEXRI TAYTIA LES KAI THS GARGALANE TIS "KOURTINITSES" THS!!!!!

GIA NA PSAKSEIS PROTA KATI, PREPEI NA TO ANAGNWRIZEIS ESTW KAI AMIDRA. OI AN8RWPOI OMOS DEN ANTILAMVANONTAI TONN KINDINO
!:sad:

AN TONE ANTILAMVANONTOUSSAN, DEN UPARXEI PEROPTOSH NA MH PATAGANE FRENW!!!!!!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: EKTOS AN TOUY EXEI KANEIS LOVOTOMH XAXAXAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAXA:alien: :alien: :alien:

Ναι βρε συ αλλά δεν μιλάω για αυτούς...
μιλάω για τα όντα εκείνα που τουλάχιστον μπορούν να καταλάβουν βασικές αξίες όπως η ασφάλεια...

Και τελικά το Νεφελάκι με κάλυψε απόλυτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς μέσα από την συζήτηση δείχνουμε ότι έχουμε στο βάθος στο πολύ πολύ βάθος <<αρχές και αξίες>>….

Αυτό που με λυπεί είναι ότι εκεί και τις αφήνουμε

Και βγαίνουμε να ζήσουμε μια άλλη ζωή διαφορετική και κάνουμε άλλα από αυτά που στο βάθος πιστεύουμε και μετά μας τρώει το <<σκοτάδι>>

:confused: :confused: :confused: ;) ;) :wave2:

Dionisisk5
15/07/2006, 15:01
1000 φορές καλύτερα.
:smokin:

γλυτώνεις από τον κόπο να ξεχωρίζεις τις πόρνες.:rolleyes:
...
γιατί κόπτεσαι;:beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

μοτο φορ εβερ........κ σε οποιον γουσταρει .......

αμα πια !!!!

πρεπει να εισαι ετσι για να αρεσεις ..η αλλιως για να εχεις τον/την ταδε...

επιλεγουμε αυτα που γουσταρουμε κ οποιος μας θελει για παρεα...γουσταρει τα ιδια....

Mωρε δεν ανχωνομαι και τα φραγκα τα τρελλα να ειχα παλι δεν θα επερνα τετοια αμαξια κραχτες. Θα επερνα ενα γρηγορο μεν, 10ετιας δε για γνωστες.;) Μ@λακεια να μην ξερεις αν η γκομενα με μπαινει μεσα για εσενα ή για το αμαξι... Χωρια που καλυτερα που δεν τα εχω γιατι θα ειχα χωρισει με την δικια μου στανταρρρ! :lol:
Η δικια μου με απειλει κιολας αμα παρω το καινουργιο μηχανακι που θελω να παω να βρω και αλλη! :rotflmao:
Γυναικες παιδι μου ολο παραλογες απαιτησεις....:)

Αυτο παντως που γουσταρω στην μηχανη απιστευτα ειναι η αλητεια και ελευθερια που σου δινει οταν την καβαλας...Και ασε τους αλλους να καιγονται;)

catmaster
15/07/2006, 18:01
Εχω ξαναπει οτι δεν μου αρεσει να βαζω ταμπελες στους ανθρωπους...

Τουτεστιν ..οποιος καβαλαει μοτορι το εχει η "για να εντυπωσιασει τις κοπελες" η γιατι ειναι "πραγματικος μοτοσυκλετιστης" και δεν τον απασχολει τιποτα...

Ξεχασατε τα αγορακια που υπηρχε μια εποχη(που ουτε διπλωμα ουτε φραγκο υπηρχε στην τσεπη) που βλεπατε ενα τυπο με μηχανη με μια ωραια κοπελα να πηγαινει βολτα και εσεις με το λεωφορειο??

Εγω το παραδεχομαι οτι ειχα πει απο μικρος "θα παρω μια μοτο(που δεν ειχα) και την κοπελα μου(που δεν ειχα) και θα κυνηγησω το ηλιοβασιλεμα..."

Μου φαινεται οτι μαζευτηκαμε πολλοι "ιπποτες " ξαφνικα εδω που δεν βαζουν "μπαζα" στην μηχανη ...και πανε μονο σε track days..

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΚΟΒΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟΡΙ??

Φυσικα και κολακευομουν παλιοτερα αν μια ομορφη κοπελα μου ελεγε "παμε μια βολτα με τη μηχανη??" (χλωμο το κοβω τωρα που πουρεψαμε .. :lol: :lol: ) ..Βαλε το κρανακι σου και φυγαμε κοπελια...

Και για απαντηση στην Τανια :

Καθε ηλικια , φυλο και ΑΝΘΡΩΠΟΣ εχει τις δικες του αναζητησεις...Αλλοι την βρισκουν με εναν τροπο και αλλοι με αλλον ...
Καθε ενας ειναι ξεχωριστος..μην προσπαθητε να βρειτε καποια προτυπα και καλουπια ...
Απο μια ηλικια και μετα οι μηχανες τα αυτοκινητα και τα κοτερα δεν εχουν καμια σημασια....

Ενας φιλος μου τρελος μηχανοβιος της παλιας "σειρας" καθε μερα κυκλοφορουσε με αλλη κοπελα ..ενα βασικο στοιχειο που μοστραριζε σαν δολωμα ηταν η μηχανη του...
Τελικα εκανε μονιμο δεσμο (παλι χρησιμοποιωντας τη μηχανη) με μια κοπελα που οι περισσοτεροι θα την χαρακτηριζαν "γλαστρα" ..Κι ομως η αφελεια που την χαρακτηριζε πολλες φορες δηλωνε μια καλη ψυχη..
Μια μερα την παντρευτηκε και εχει δυο αγγελουδια να προσεχει ..οταν τον ρωτησα γιατι πουλησε ολα τα μηχανακια του μου απαντησε "ρε ακη αλλα πραγματα εχουν ψυχη για μενα πλεον...οι μηχανες ξαναγιναν σκετα σιδερα .."

Και αντιπαρερχομαι στο ερωτημα της Τανιας με ενα δικο μου που ειχα ποσταρει πριν καιρο ρωτωντας την Βανεσσα και που τελικα δεν πηρα απαντηση και το παραθετω αυτουσιο...

"Ρε Βανεσσα...
Επειδη προσπαθω να καταλαβω ακομη μερικα πραγματα για την ψυχοσυνθεση των γυναικων και την αιωνια αντιπαραθεση των φύλων (πως τα λεω ο φουστης ) να Αρωτηξω κατις???

Λενε για τους αντρες οτι ειναι αγροικοι, χοιριδια κλπ,κλπ...

Τωρα τελευταια ολο και πετυχαινω περισσοτερες γυναικες στο δρομο ειτε με διτροχο ss χωρις κρανος και 200 κιλα βαρβατιλα ενα πραγμα..ειτε με γκαζερο τετρατροχο και γυαλια ηλιου με στυλ και σεξαπιλ και το υφος του Πρεκα ετοιμος να μπουκαρει με το υποπολυβολο στην κομαντατουρ...

Τι παιζει??Εγω γερναω??..."

Η ερωτηση μου ειναι :
τελικα στην σημερινη εποχη , και αφου τελικα ακομη προσπαθουμε να καταλαβουμε και να αναλυσουμε ποιος και αν εχει το πανω χερι , χρειαζεται να εχει ενας αντρας μηχανη η αμαξι για να το χρησιμοποιησει ως δελεαρ???

Τι ειναι αυτο που τελικα λειπει??Κατι πιο ουσιαστικο σιγουρα...

zireous
16/07/2006, 17:29
Άμα σε ταΐζει η ρουφιάνα η τηλεόραση (και τα περιοδικά, και τα ποπ είδωλα κλπ) όλο κουτιά και βαμμένες ανορεξικές, που θα πάει, θα τσιμπήσεις -αν δε προλάβεις να τη κλείσεις.

Και τι νομίζεις, ότι θα βγάλεις γυναίκα (και θα σε λατρέψει για το μυαλό και την ευαισθησία σου) απλά άν μοστράρεις το cabrio ή το όποιο γκάζι, ή θα μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες χωρίς να κουβαλάς ελληνο-ελληνικό λεξικό (άν το χρειάζεσαι εσύ ή αυτή παίζεται) το επόμενο πρωί;

Θέλει ψάξιμο για να δεις αν ταιριάζεις με κάποια/κάποιον... καλά αν κάνεις σεξ από σπορ και μαζεύεις τρόπαια, άλλη ιστορία αυτή -χάνεις όμως, άσε που υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος του... στραβώματος. :D

Θυμίζω ότι πρόσφατα συνδέθηκε με επιστημονικές αποδείξεις (ενδείξεις υπήρχαν από την αρχαιότητα) ο έρωτας με τις ψυχολογικές διαταραχές, οπότε ας είμαστε προσεκτικόι/ές μη στέλνουμε άσκοπα στα ψυχιατρεία κόσμο για ένα γρήγορο, ψαχτείτε λίγο...

Κατά τα άλλα, με τέτοια φάτσα, θέλω και γκόμενες (δες το άβαταρ)...

bzrmiltos
16/07/2006, 20:49
τιποτα δεν ειναι πιο ασχημο απο το να φας την κακη ψυχολογια οτι καποιος ειναι μαζι σου με λιγα λογια σε κανει παρεα για κατι
υλικο που εχεις.αν μπεις η αν σε βαλλουν σε αυτες τις σκεψεις το μονο που κανεις ειναι να τρωγεσαι με τα ρουχα σου και τιποτα δε σου παει καλα δηλαδη γρουσουζια,,,
γρουσουζες ειναι και οι <<ΧΑΖογκομενιτσες>>
που μασσαν τσιχλα κανουν μπλιαχ οταν τρωει καποιος διπλα τους φακες λες και τρωει σ@@@@ φιαχνουν
το μαλλια και κανουν ουαου οταν δουν καμπριο σε φαναρι ακομα και αν ο παππους μυριζει φορμολη ασε που σου τσακιζουν τα @@@ι@@@ οταν εχουν sms
με το κινητο με ταχητυτα 230 χαραχτηρες το λέπτο-- αυτες ειναι για αντε γεια ρε

κουραστηκες γρουσουζες γιατι αμα τις κανεις παραπανω απο 3 λεπτα παρεα
ο χρονος μετραει αρνητικα για τη νοημοσυνη σου κατα βαση γουσταρουν αυτοκινητο οποτε κατι σωζει την κατασταση εχουν δε και επιχειρηματα
στην αφελης ερωτηση ¨σου αρεσουν τα μοτο απαντηση¨ναι παρα πολυ μου αρεσουν ειδικα αλλα οχι να ανεβαινω να τα βλεπω εχει περασει το ενα λεπτο και συνεχιζει ... μου αρεσουν εκεινα τα στυλ virago οχι τα ψηλα (εννοει τα enduro)
ουτε εκεινα που σκυβουν (ssport)
2.5 λεπτα μαζι της ..μας μενουν 23 δευτερολεπτα 19 τη κοιτας βαθια στα ματια τα δευτερολεπτα εγιναν 10 και
απαντας αντε γεια ρε! αντε γειααααα!!

οποιος ταιριαξει με τετοια <<χαζογκομενα...>>κομμενα τα παραπονα γιατι και αυτος ιδιος καμενος με βραχυκυκλωμενη ηλεκτρινικη .Ταιριαζει απλος και μονο σε ενα με τους αλλους στη μοτο και στην αρχη μας μπερδευει μετα απο

:beer: :beer: 4 κατα τον αριθμο σκαει το παραμυθι ερχετε η στιγμη της αλληθειας και βλεπουμε τις διαφορες
και την αντιληψη που εχει για τη μοτοσυκλετα ο καθενας μας

ΥΓ η λεξη <<γκομ,ενα >> δεν ειναι σε καθομιλουμενη χρηση μου γιαυτο και η εννοια υπαγεται εντος εισαγωγικων ας αφεθει αφεση αμαρτιων απο το ασθενες
φυλο κατα τη χρηση της
:beer: :beer: :beer: πολλες :beer: για να δουμε,, τ ρεμαλια ειιμαστε ;) ;) : :wave2: :wave2: :rolleyes:

Trickster
16/07/2006, 22:27
Εγώ να σας πω την αλήθεια ρε παίδες.. είχα αμάξι και δεν με κοιτάγαν τα μωρά... πούλησα το αμάξι αγόρασα μηχανή και πάλι δεν με κοιτάνε τα μωρα..

Ο μόνος που με κοίταξε ήταν ένας γέρος..!! Τον πλησιάζω στο 20ετίας vw van του στα φανάρια, μεσημέρι, καύσωνας και εγώ κράνος, μπουφάν, γάντια...

-Ψιτ νεαρέ..
-Παρακαλώ;
-Κρύο ε?

Nikoskazer2000
16/07/2006, 23:41

Τι να κάνω τελικά!!!

:bigcry: :rotflmao: :a08: :a09: :a012: :beer:

Απο κανένα Cosmopolitan το διάβασες αυτό; :a5:

Nikoskazer2000
16/07/2006, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
τιποτα δεν ειναι πιο ασχημο απο το να φας την κακη ψυχολογια οτι καποιος ειναι μαζι σου με λιγα λογια σε κανει παρεα για κατι
υλικο που εχεις.αν μπεις η αν σε βαλλουν σε αυτες τις σκεψεις το μονο που κανεις ειναι να τρωγεσαι με τα ρουχα σου και τιποτα δε σου παει καλα δηλαδη γρουσουζια,,,
γρουσουζες ειναι και οι <<ΧΑΖογκομενιτσες>>
που μασσαν τσιχλα κανουν μπλιαχ οταν τρωει καποιος διπλα τους φακες λες και τρωει σ@@@@ φιαχνουν
το μαλλια και κανουν ουαου οταν δουν καμπριο σε φαναρι ακομα και αν ο παππους μυριζει φορμολη ασε που σου τσακιζουν τα @@@ι@@@ οταν εχουν sms
με το κινητο με ταχητυτα 230 χαραχτηρες το λέπτο-- αυτες ειναι για αντε γεια ρε

κουραστηκες γρουσουζες γιατι αμα τις κανεις παραπανω απο 3 λεπτα παρεα
ο χρονος μετραει αρνητικα για τη νοημοσυνη σου κατα βαση γουσταρουν αυτοκινητο οποτε κατι σωζει την κατασταση εχουν δε και επιχειρηματα
στην αφελης ερωτηση ¨σου αρεσουν τα μοτο απαντηση¨ναι παρα πολυ μου αρεσουν ειδικα αλλα οχι να ανεβαινω να τα βλεπω εχει περασει το ενα λεπτο και συνεχιζει ... μου αρεσουν εκεινα τα στυλ virago οχι τα ψηλα (εννοει τα enduro)
ουτε εκεινα που σκυβουν (ssport)
2.5 λεπτα μαζι της ..μας μενουν 23 δευτερολεπτα 19 τη κοιτας βαθια στα ματια τα δευτερολεπτα εγιναν 10 και
απαντας αντε γεια ρε! αντε γειααααα!!

οποιος ταιριαξει με τετοια <<χαζογκομενα...>>κομμενα τα παραπονα γιατι και αυτος ιδιος καμενος με βραχυκυκλωμενη ηλεκτρινικη .Ταιριαζει απλος και μονο σε ενα με τους αλλους στη μοτο και στην αρχη μας μπερδευει μετα απο
4 κατα τον αριθμο σκαει το παραμυθι ερχετε η στιγμη της αλληθειας και βλεπουμε τις διαφορες
και την αντιληψη που εχει για τη μοτοσυκλετα ο καθενας μας

Σωστός...

Εμένα η γυναίκα μου (ποτέ δεν είχα γκόμενα) δεν ήθελε να έχω ούτε μηχανή, ούτε καν παπάκι γιατί ήξερε πως αμα θολώσω απο θυμό ή σπαράξω απο λύπη (ή ακόμα χειρότερα και τα δυό μαζί) θα πήγαινα γ@μιώντας απο στροφή σε στροφή ώσπου να με φάει το μαύρο σκοτάδι. Γι' αυτό και ΜΟΝΟ ήθελε να πάρω αυτοκίνητο και να το πουλήσω το Kaze-R.
Απο τη μια με θαύμαζε που πήγαινα παντού και πάντα, οτι ώρα της ημέρας ή της νύχτας και με οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, αλλα κι' απ' την αλλη έτρεμε να μην πάθω τίποτα.

bzrmiltos
17/07/2006, 02:05
Εγώ να σας πω την αλήθεια ρε παίδες.. είχα αμάξι και δεν με κοιτάγαν τα μωρά... πούλησα το αμάξι αγόρασα μηχανή και πάλι δεν με κοιτάνε τα μωρα..

συμφωνω ουτε εμενα πιο πολυ τη μηχανη κοιτανε !!ΑΠΛΑ μερικοι νομιζουμε οτι αν κοιταν τη μηχανη ειναι στραβες και κοιταζουν εμας.Και οταν ειχα σκυλο τα ιδια παλι το σκυλο εβαζαν στο ματι μεχρι και τηλεφωνα μαζευε ι!!!
Σε κοινωνια καταναλωτισμου οτι και να εχεις απο υλικο δεν μετραει γιατι απο την λιγουρα που προυπηρχε μπουκωσαμε στα αγαθα..Η ΜΑΓΚΙΑ ειναι οτι εχεις να το εχεις απανω σου και οχι οτι αφηνεις στο παρκινκ για να πας για υπνο και οσο πιο πολλα εχεις μετρανε ακομα και ενα χαμογελο μετραει αν δε διαθετει καποιος και πολλα μια και οι γυναικες σε σχεση με τους αντρες ειναι κατα φυση πιο
ικανες στο να ελεγχουν συνολικα και οχι επιμερους καταστασεις,,,:beer: :wave2: ;) :D:p

latris mixanis
17/07/2006, 09:00
Παλιότερα ίσως να ίσχυε κάτι τέτοιο σε μεγάλο ποσοστό. Πλέον στη σημερινή κοινωνία, δεν νομίζω ότι μετράει τόσο πολύ.
Από κει και πέρα υπάρχουν κ άντρες που αγοράζουν μια "μουράτη" μηχανή για να το παίξουν κάποιοι, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που τους νοιάζουν μόνο τα υλικά αγαθά.
Μια ωραία μηχανή/αυτοκινητο ίσως βοηθήσουν στο να τραβήξουν λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον ή να τους δώσει θέμα συζήτησης :winka:
Δεν μπορούμε να τους βάλουμε όμως όλους στο ίδιο καζάνι...

Όσα άτομα κοιτάνε τα υλικά αγαθά προφανώς είναι άτομα χωρίς προσωπικότητα.

tsiros_temp
17/07/2006, 09:11
η γυναίκα ψάχνει για άντρα που να μπορεί να της προσφέρει φαΐ, στέγη, λεφτά. Είναι στο ένστικτο και ό,τι και να κάνει, δεν αλλάζει αυτό.

Επίσης, θέλουν ο άντρας να είναι τσαμπουκάς και σωματικά δυνατός, γιατί αυτό τους δίνει εμπιστοσύνη. Αυτό μπορείτε να φανταστείτε πως κλιμακώνεται σε διάφορες περιπτώσεις...

είναι και ένα παιχνίδι που παίζουν συνήθως για να ζορίσουν τον άλλον ώστε να κρίνουν αν αξίζει. Χαζός τρόπος τελείως, αλλά αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν.

Σα τους γερμανούς ένα πράμα που ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ bmw και να πάρεις, γόνατα mcpherson θα έχει... νομίζω ακόμα και η porsche carrera gt έχει γόνατα αντί για διπλά ψαλίδια. (όχι, έχει κάτι μεταξύ mcpherson και doublewishbones)

"αυτό ξέρω, αυτό κάνω"...

sub_zero
17/07/2006, 10:17
.... βλεπεις, φοραω και κρανος, με αποτελεσμα να γινεται αποτρεπτικη η πιθανοτητα να μου κατσουν με το που με δουν! :lol: :lol: :lol:

κανονικά θα έπρεπε να το φοράς ακόμα και όταν δεν οδηγείς... θα 'χεις περισσοτερες πιθανότητες....

και για να απαντήσω στο ερώτημα της tati... μάλλον δεν έχει σημασία το τι "καβαλάς"... αλλά το ποιός είσαι, και τι εκπέμπεις σαν προσωπικότητα...

Προσωπικά δεν "είδα" καμιά διαφορά....(βέβαια εγώ ήμουν ωραίος απο μικρός....) :a22: :a22: :a22: :a22:

tati
17/07/2006, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
κανονικά θα έπρεπε να το φοράς ακόμα και όταν δεν οδηγείς... θα 'χεις περισσοτερες πιθανότητες....

airamhag
17/07/2006, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero

και για να απαντήσω στο ερώτημα της tati... μάλλον δεν έχει σημασία το τι "καβαλάς"... αλλά το ποιός είσαι, και τι εκπέμπεις σαν προσωπικότητα...

ωραιος !!!