View Full Version : ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΑΥΡΟΥ
blueblack
01/08/2006, 10:26
GYPSY...............
ΦΙΛΕ ΜΟΥ............
Όταν τά χάλια μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......άπόρροια μόνο.......
ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ.......εύθύνονται καί μού τά ..ΚΑΘΩΡΙΖΟΥΝ......αύτά τά χάλια........
ΚΑΙ .....ΑΛΛΟΙ......ΤΡΙΤΟΙ......!!!!!!!!!!!
Έγώ θά τούς .........
ΚΡΑΖΩ............ΜΕΧΡΙ..........ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.......!!!!!!!!!!!!!
Μπάς καί ξεστραβώσω......κανέναν...!!!!!!!!
:wave2:
ΥΓ....Έσύ μέ ποιούς ΕΙΣΑΙ...??
Gandalf dr685sm
01/08/2006, 11:39
Διαμαντίδη , Παπαλουκά, Σπανούλη , Παπαδόπουλο κτλ....
Όλους θα τους δώ απο κοντά μάλλον σήμερα, καθώς σκοπεύω να είμαι μέσα στο ΟΑΚΑ με τους Ιταλούς.
Που ούτε σαν ράτσα τους γουστάρω αλλά ούτε και τα .......μηχανάκια τους!!!
χεχεχεχεχεχεχε...
Gandalf
iriniaa
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........
Eτσι μπραβο !! Να απαντας οπου σε συμφερει !!! :rolleyes:
Παμε παρακατω !! :smokin:
iriniaa
Όταν έπι μιά είκοσαετία ....ΧΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ...
Που την ειδες την εικοσαετια? Και ποτε ο ολυμπιακος εχανε τα ντερμπυ προτου περασει τα τεμπη? Διαβασε λιγο προιστορια και σταματα τις φαντασιωσεις σου !!!:sick:
iriniaa
Ούτε τούς ΚΛΕΜΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ......άπό τόν έφοπλιστή άπό τό λιμάνι.......ΤΟΤΕ...πού είχε τή μεγάλη όμάδα ό ΠΑΟΚ.....
:lol: :lol: Ενα πρωταθλημα εχει ο ΠΑΟΚ σε ολη την ιστορια του ! Ολα αυτος ο εφοπλιστης ο χιλιοχρονεμενος του τα εφαγε ??? Και για ποιες χρονιες μιλας ?? Προσπαθησε να εφευρεις καμμια !!! Με προσοχη ομως γιατι μας βλεπουνε !!!:look:
iriniaa
ΟΤΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ....ό φάκελλος μέ τήν ύποψηφιότητα μας σαν γήπεδο τού τελικού ήταν ή ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..... !!!!!!!!!
Ποιανου τελικου ?? :confused:
Τι θελει να πει ο ποιητης ??? :confused:
iriniaa
Όταν πέρσι ρετάρενε στό τέλος...γελούσε ή Έλλάδα μέ κάτι Καλλιθέες...!!!!!!!!
Γελουσε η Ελλαδα και οταν επαιζε εναντιον της Αεκ ???
Ενα ντιον του Παο μηπως ???
Ύπήρχε περίπτωση νά χάσουν αύτοί τίτλο άπό τόν Ίωνικό στήν έδρα τους..????
Ναι !! Εχασε απο την Προο προπερσυ ! και χ με ιωνικο και πηραν το πρωταθλημα οι βαζελοι με ενα βαθμο !! :rolleyes:
iriniaa
Οί άνθρωποι ξεφτίλισαν μιά πόλη όλόκληρη....νά μήν πώ τή Βόρειο Έλλάδα.....!!!!!!!!!!!!!
Μπα !!! Και εγω νομιζα οτι τους ξεφτυλισε ο Μπατατουδης ξεπουλωντας ολους μαζι !! :hypnotize Αλλα για να το λες εσυ... Μαλλον ετσι δεν θα ειναι !!! :rolleyes:
Αυτα για την ωρα και μην ξεχνας την μερα που ο Ολυμπιακος σας εκανε να ..... ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ !!!
Περαστικα και προσπαθησε πρωτα απο ολους να ξαστραβωσεις τον εαυτο σου !!!!
:smokin:
Βρε, βρε , βρε ο STOUBI :wave2: :wave2:
Που είσουν ρε παιδί και δεν έβρισκα άνθρωπο να τσακωθώ ;;;;;;;;;;
Την ΑΕΚ δεν την έκανε ο Ολυμπιακός :yuck: :yuck: να πέσει κάτω ............................
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol:
Και νομίζω ότι ξέρεις καλά τι εννοώ, καθώς και το ότι δεν είμαι ΑΕΚ
arxaios
Την ΑΕΚ δεν την έκανε ο Ολυμπιακός να πέσει κάτω ............................ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα κορακια εχουν κανει πολλα & σε πολλους ! :rolleyes:
Ποσους απο αυτους ομως ειδες να πεφτουν κατω !!!!
blueblack
01/08/2006, 16:07
STOYBI.......
Όταν θά έπικοινωνήσετε......μέ τό περιβάλλον.....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.....!!!!!!!!
ΤΟΤΕ........θά ξανακάνω διάλογο μαζί σας....!!!!!
Τελευταία φορά θά σού άπαντήσω γιά νά μήν έχεις παράπονο...!!!
Κατά τά άλλα ή ίστορία είναι καλό πράμμα.......
ΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ τούς μεγαλύτερους νά μάθεις γιά αύτήν τήν είκοσαετία......!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ.......άπλά ό θρύλος σας....
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕ Ο ΠΑΟΚ.....έπί 20 χρόνια
ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ Χ.....!!!!!!!Στήν Τούμπα
Καί μιά φορά πού τούς πήγατε στίς Σέρρες γιά νά γλυτώσετε
άρπάξατε 6άρα....στή βροχούλα...!!!!!!
Ξέρεις φέρνω καί λίγο άπό ΠΑΟΚ λόγω καταγωγής καί Δικεφάλου.....!!!!!!!!!!!
Μήπως έχεις άκούσει γιά τόν ΠΑΟΚ...τών.....
ΣΤΕΦΑ- ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ -ΓΟΥΝΑΡΗ- ΙΩΣΗΦΙΔΗ- ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ- ΚΟΥΔΑ- ΣΑΡΑΦΗ- ΤΕΡΖΑΝΙΔΗ- ΠΑΡΙΔΗ- ΔΑΜΑΝΑΚΗ- ΑΣΛΑΝΙΔΗ- ............
Ε....αύτών τά πρωταθλήματα καί τά κύπελλα έχετε κλέψει......
Άκου τελικός κυπέλλου στό Καραισκάκη....!!!!!!μέ τήν όμάδα σας
φιναλίστ....!!!!!
Γιατί ΔΕΝ....ήρθατε νά παίξετε κανέναν ΤΕΛΙΚΟ στό Καυταντζόγλειο...!!!!
ΕΙΧΑΤΕ ΓΚΑΤΣ...!!!!πούντα....!!!!!!!!!
ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1989...!!!!!!!!!!!
Γιαυτό φίλε μου ήρθε τό κόμμα καί είπε πάρε καί σύ καημενούλη ΠΑΟΚ ένα πρωταθληματάκι......ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ.......!!!!!!!
Έπειδή λοιπόν είσαι και ,,,ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.......
Όταν ύποβάλλεται ένας φάκελλος γιά τήν Όλυμπιάδα....ΜΕΣΑ...σέ αύτόν γράφονται όλα τά γήπεδα καί όλοι οί χώροι πού θά γίνουν οί Όλυμπιακοί Άγώνες......
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ....όταν έκείνος ό παπάρας....ό άθάνατος....βγήκε καί φώναξε.....
Τό ή πόλη πού θά γίνει ή Όλυμπιάδα είναι τό Άθενς Γκρίς.....
σέ έκείνον λοιπόν τόν φάκελλο....άνενημέρωτε φίλε μου.....
σάν γήπεδο....ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ....
είχε όρισθεί ή ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...μέ ότι αύτό συνεπάγεται.......!!!!
ΑΛΛΑ......ΜΕΤΆ....Ήρθε...........Ο ΘΕΙΟΣ......!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.......ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ Η ΟΧΙ.......
Έμάς ναί μάς σκίσατε....
ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ...??????????
Γιατί έμείς άπό τόν Ίωνικό τό χάσαμε....ΔΕΝ είχαμε του-του.......!!!!!!!!
Όσο γιά τό τόν άν τό χάσατε άπό τήν Προοδευτική......
τουλάχιστον άξιοπρέπεια.....μή λές ΨΕΜΜΑΤΑ....δέ χάνεις τόν τίτλο άπό μιά ήττα τίς πρώτες άγωνιστικές.....ήτανε καί έκτός έδρας...βλέπεις νοοτροπία..??δέν έχει τό δικαίωμα δηλαδή ή Προοδευτική στό γήπεδο της νά σάς κερδίσει.....ΩΡΑΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ...μή σέ χάσω...
Ρέ φίλε θά χάνατε τόν τίτλο άπό όμάδα τού Κορυδαλλού ή τής Κοκκινιάς στί γήπεδο σας προ-τελευταία άγωνιστική....
Μέ όλο τό θάρρος ....μή ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ πράμματα κάνατε τίς τελευταίες άγωνιστικές.....
Ή πρωταθλητάρα 3 μπαλλάκια σέ είκοσι λεπτά.....
Όμαδάρα ή Λειβαδιά...σάς περιμένουν μέ άνθη στήν ΚΡΗΤΗ ΦΕΤΟΣ.....!!!!!!!!!
Άλλο Προοδευτική άλλο Ίωνικός ...είχατε όλο τό χρόνο νά έπανορθώσετε.......όπως καί τό κάνατε.....καί πηγαίνατε χέρι -χέρι
12 άγωνιστικές .....χωρίς κάν μιά ίσοπαλία...μέ τόν ΠΑΟ..γίγαντες κι οί δυό....ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ....ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΕΜΟΥΛΑΣ.....
Ώσπου.....παλικάρι μου.....!!!!!!!!
πού έχεις άμνησία.....ήρθε έκείνη ή μαύρη μέρα.......
πού σάς έστειλε....ένας κίτρινος γιά θυμίσου............
καί φώναξε στό 90 ό Καζναφέρης.......ΠΕΝΑΛΤΥ.......καί ήρθε ό τέταρτος.......καί είπε.....
ΜΗ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΟΥΜΕ.......!!!!!!καί άκούστηκε ό καημένος.......τό μάθαμε όλοι....!!!!!!!!
καί άλλάζει γνώμη τό κοράκι............καί ΦΩΝΑΖΕΙ..........
ΑΟΥΤ..........καί δείχνει τή γωνία τής μικρής περιοχής ......
και......ΤΕΖΑ.........ΟΙ.........ΓΑΥΡΟΙ.........!!!!
ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΜΕΙΝΑΤΕ.....!!!!!!!!!!!!!!
Ό Μπατατούδης γιά τή μάνα του τό έκανε...??????
αύτό πού έκανε...????
ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ....????
Ή γνώση είναι καλό πράμμα...!!!!!!!!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ....
ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...!!!!!!!!!
Γιά τό τελευταίο μέ πρόλαβαν καί άπάντησαν ΑΛΛΟΙ......
Έγώ θά πώ μόνο πώς αύτοί οί άνάξιοι πού πέσαν κάτω ....νά μήν άραδιάζω όνόματα άπό Δέλλα..Τσιάρτα...καί βάλε μαζί μέ αύτούς τού ΠΑΟ καί τούς ξενιτεμένους+++++++++++++
τόν άναπληρωματικό Βενετίδη......................!!!!!!!!!!!!!!
Σέ κάνανε νά βγείς στούς δρόμους νά πανηγυρίζεις.......
τό θαύμα τού Έλληνικού Ποδοσφαίρου.......
Αύτοί ήτανε μάγκα μου ό Ζαγοράκης καί ή παρέα του.....πού δέν κατάφεραν τίποτε......πού τούς πήρατε 1 πρωτάθλημα μέσα άπό τά χέρια τους.....ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ.....
Θά μείνετε στήν ίστορία....
Ή πρωταθλήτρια Εύρώπης σέ φωτογραφία....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ......
παίκτης τού έπι σειρά 8 έτών πρωταθλητή σέ αύτήν....!!!!!
Μόνο ένας πρώην........!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ.....ΤΕΛΟΣ.....ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.......!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ...........ΞΑΝΑ.....!!!!!!!!!!
STOYBI.....είμαι μεγαλύτερος.....
Όλα αύτά πού γράφω ΔΕΝ έχουν ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ......!!!!!!
Άλλά ότι μέ τό θρύλο έκπροσωπείς.....!!!!
Μπορεί νά σέ γνωρίσω καί νά είσαι θαυμάσιο παιδί,,,,!!!!!!!!!!!
Ούτε καί γώ είμαι τόσο καθίκι όσο νομίζεις...!!!!!!
:wave2: :wave2:
SPORAKIAS
01/08/2006, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
Για τους αλλοθρησκους μια υπενθημιση
Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι
Η Ομάδα
Ημερ. Ιδρύσεως 10/3/1925
Χρώματα ΚΟΚΚΙΝΟ - ΑΣΠΡΟ
Τίτλοι 34 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999,2000, 2001, 2002,2003,2005,2006), 22 ΚΥΠΕΛΛΑ (1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999,2005,2006), 2 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ (1987, 1992), 1 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (1963)
Γήπεδο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα 33.500
Url http://www.olympiacos.org
ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ :) ;) :lol: :rotflmao: :wave2: :sun:
blueblack
01/08/2006, 17:13
ME ΑΦΗΣΕΣ ΑΦΩΝΟ......
ANYTHING ELSE.....!!!!!!!!!
SPORAKIAS
01/08/2006, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ME ΑΦΗΣΕΣ ΑΦΩΝΟ......
ANYTHING ELSE.....!!!!!!!!!
:eyepop: :rotflmao: :eyepop:
TO ΞΕΡΩ ;) :wave2:
blueblack
01/08/2006, 17:33
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.........
Πάω νά δώ τή Μπεμφίκα.........
SPORAKIAS
01/08/2006, 17:45
καλη επιτυχια ;)
ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ :) ;) :lol: :rotflmao: :wave2: :sun:
Κανένας δεν είπε ότι δεν έχετε ιστορία σαν ομάδα :nono: :nono: :nono:
Είπαμε όμως ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΩΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
el_hymador
01/08/2006, 20:10
επειδη κατι ειπωθηκε πιο πανω και επειδη χεστηκα για τις ασημαντες ομαδουλες σας.....
Οντως , η καλυτερη μεταγραφη που μπορει να κανει ο Παναθηναϊκος ειναι αυτη της διοικησης .... ο κυκλος εχει κλεισει προ πολου , απλα οι ανθρωποι δεν θελουν δεν μπορουν -η και τα δυα μαζι- να προσφερουν....ευχαριστουμε για την προσφορα , αλλα αντι να στοιχειωνετε την ομαδα παρτε τον πουλο .....
...μεχρι τοτε , και μιλαω πολυ σοβαρα , δεν προκειτε να δουμε ασπρη μερα σε καμια περιπτωση!!
SPORAKIAS
02/08/2006, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κανένας δεν είπε ότι δεν έχετε ιστορία σαν ομάδα :nono: :nono: :nono:
Είπαμε όμως ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΩΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
το ξερεις το αλλο με τον τοτο :lol: :rotflmao: :lol:
Sferopetadhn
02/08/2006, 11:07
"...Από το 1971 αρχίζει μία άσχημη παράδοση του Ολυμπιακού -η χειρότερη που υπήρξε ποτέ εις βάρος του- στην Τούμπα, η οποία αποτέλεσε την πιο αφιλόξενη έδρα για τους «κόκκινους» και κράτησε μέχρι το 1992. Σε αυτό το διάστημα μεσολάβησαν 21 αναμετρήσεις πρωταθλήματος στις οποίες ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες! Το τρίτο μέρος της προϊστορίας ξεκινάει το Μάιο του 1992..."
Για να μην πείτε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου...
http://en.olympiacos.org/article.aspx?aid=20463
(αϊντε και ανεβάσαμε και τον counter της σελίδας σας... :yuck:)
Όσο για τα πανηγύρια όταν χάνει ο Ολυμπιακός; Ναι συμβαίνουν αλλά:
1. Για πάτε μια βολτούλα προς Μαδρίτη μεριά να δείτε τί γίνετια όταν χάνει η Barca (και το ανάποδο). Το αυτό ισχύει για αμέτρητα ζευγάρια ομάδων από μεγάλες πόλεις (Milan - Inter), μέχρι χωρία των 50 κατοίκων... Εθνικότητες, κράτη και πατρίδες δεν παίζουν σε τέτοια θέματα. Μόνο ζήλια, φανατισμός και καζούρα/ντροπή (σε περίπτωση ήττας/νίκης του αντιπάλου).
2. Είναι δυνατόν να σε πηδάει (δικαίως ή αδίκως) εντός συνόρων για χρόνια και όταν βγαίνει έξω εσύ να τον υποστηρίζεις; Με συγχωρείτε ρε παιδιά, αλλά αυτά δεν γίνονται. Να ζηλέψω (χωρίς να το λέω και πολύ φωναχτά όμως :smilea: ) ναι. Να πω ότι έπαιξε καλή μπάλα ναι. Αλλά όχι και να χαίρομαι ρε φούστη μου! Άμα είναι να πάρω και ένα διαρκείας και να πηγαίνω στα ευρωπαϊκά ματς να χαίρομαι.
Λοιπόν! Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου! Τέλος!!!
Όσον αφορά το πρωτάθλημα τώρα... Για γέλια, για κλάματα, για γιαούρτια.... πάντως για να σκοτωνόμαστε δεν είναι ρε παιδιά. Βλέπω στην TV κόσμο να πλακώνεται για αυτούς τους μαλάκες τους δισεκατομμυριούχους και τρελλαίνομαι. Παιδάκια και καμμένοι που σαν τα πρόβατα ανοίγουν κεφάλια, μύτες, δόντια... και η πλάκα είναι ότι οι υπόλοιποι δεν ακούγονται. Πόσες και πόσες φορές δεν πήγα Τούμπα με 25-30 χιλιάδες κόσμο και 10-20 ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ κόβανε το ματς... αλλά και τί να πάω έγώ να κάνω που πήρα τη γκόμενά μου και ΠΛΗΡΩΣΑ για να δω μπάλα; Θα κάνω την κοτούλα, θα πάω σπιτάκι μου, θα δώσω ένα καλό σιχτίρι και μετά θα βάλω Nova και θα δω Barca, Chelsea και 20-30 άλλες ομάδες-μοντέλα-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που μου προσφέρουν τη διασκέδασή μου...
Αυτά τα ολίγα παίδες. Καλή η καζούρα, οι ιστορίες, οι κούπες και τα φλυτζανάκια, αλλά μετά το Euro έχω κάψει κύτταρα και το ντόπιο αρνί απλώς το παρακολουθώ και γελάω με πίκρα... τα χώνω σε κανένα φίλο, μου τα χώνει αλλά μετά πάμε για μπύρες και κοιτάμε μωρά, αμάξια, μηχανές και ότι άλλο σοβαρό απασχολεί τον σύγχρονο άντρα... Και μπασκετάκι βεβαίως βεβαίως αν και αυτό από τότε που έμπλεξαν οι του Λεκανοπεδίου (μένω Αθήνα και δεν έχει να κάνει με σύνορα στα Τέμπη, Βουλγαρίες κλπ κλπ κομπλεξικά) έχει γίνει ελαφρώς κώλος... Πού είναι ρε το 80 όταν έκλειναν τα πάντα για να δούμε ΠΑΟΚ-Άρης (αν και στο 90% των περιπτώσεων ντρεπόμουν να πάω στο σχολείο την άλλη μέρα...)
Άντε γεια παιδιά και καλό μήνα σε όλους!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!
SPORAKIAS
02/08/2006, 11:26
καλα τα λες συμφωνω σχεδον σε ολα ;)
αλλα οχι οτι το μπασκετ το χαλασε η αθηνα :confused:
παλι αυτη η αθηνα φταιει
οτι το χαλασαν καποια λαμογια που ειναι απο την αθηνα ναι.
αλλα και π.χ τον παοκ τον χαλασαν καποια λαμογια απο την σαλονικα αλλα και παλι συλλαλητηρια οτι φταιει το κατεστημενο της αθηνας κανατε
να τα βλεπουμε ποιο σφαιρικα ;) :wave2:
iriniaa
ΑΝΤΕ.....ΤΕΛΟΣ.....ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.......!!!!!!!!STOYBI.....είμαι μεγαλύτερος.....
Kαι πολυ καλα θα κανεις να μην απαντας !!! Πρεπει να γνωριζεις για να απαντησεις !!! Και οχι να γραφεις κατεβατα ανακριβειες !!!:rolleyes:
Και κατι αλλο... Ρε φιλαρακο.. Πρεπει να γνωριζεις πολυ μπαλα για να καταλαβεις ποσο στοιχισε η ηττα του ολυμπιακου απο την Προοδευτικη και το Χ που εφερε με τον Ιωνικο και ας ηταν στην αρχη του πρωτα θληματος ???
Να σε βοηθησω ...
Αφησε -4 βαθμους με τα οικογενειακα σωματεια οπως τα λετε οι υπολοιποι και στο τελος εχασε το πρωταθλημα για ενα βαθμο απο τον ΠΑΟ !! :rolleyes: ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ! ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ )
Ετσι απλα στα λεω χωρις να γραφω ενα σορο κατεβατα! Για να καταλαβεις ποιος ειναι ο ψευτης απο τους δυο μας !!! Α και εχε υποψη σου το οτι εισαι μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι δεν μπορεις η δε λες ανακριβειες !!!
kafrovic
02/08/2006, 11:27
ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ Ι!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kafrovic
ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ Ι!!!!!
Μιλάμε για πολλλύύύύύύύ μεγάλη αντίληψη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
100 σελίδες πόστ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ σου έκανε εντύπωση ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
02/08/2006, 12:48
Και μπασκετάκι βεβαίως βεβαίως αν και αυτό από τότε που έμπλεξαν οι του Λεκανοπεδίου (μένω Αθήνα και δεν έχει να κάνει με σύνορα στα Τέμπη, Βουλγαρίες κλπ κλπ κομπλεξικά) έχει γίνει ελαφρώς κώλος... Πού είναι ρε το 80 όταν έκλειναν τα πάντα για να δούμε ΠΑΟΚ-Άρης (αν και στο 90% των περιπτώσεων ντρεπόμουν να πάω στο σχολείο την άλλη μέρα...)
Σαφώς και ήταν ωραίες εποχές... αλλά απο τότε, αν θυμάσαι μεσολάβησε το EURO87 + 89 όπου και το κασέ των παικτών ανέβηκε και δεν θα έπαιζαν πλέον με τα ποσά που έδινε ο Άρης και ο ΠΑΟΚ!.. .Για αυτό και μόλις εμφανίστηκαν οι Γιαννακόπουλοι-Κόκκαλης, το χρήμα άρχισε να ρέει και τα γήπεδα να γεμίζουν κάθε φορά και με κάθε ομάδα (σημαντικό αυτό για εκείνη την εποχή, που το Αλεξάνδρειο δεν γέμιζε με όλες).
Το χρήμα ήταν που άλλαξε τον Ελληνικό χάρτη του basket και οχι φυσικά , το ποιόν του καθενός. Μην ξεχνάς οτι οι πρωτοι επαγγελματίες αθλητές στην Ελλάδα προήλθαν απο αυτό τον χώρο , οπότε και το χρήμα έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο.
Κάτι βέβαια που ισχύει μέχρι και σήμερα.
Gandalf
kafrovic
02/08/2006, 12:59
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ??!!
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ:bigcry: ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ -10 ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΝΟ!!
Ο ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ
Sferopetadhn
02/08/2006, 13:45
καλα τα λες συμφωνω σχεδον σε ολα ;)
αλλα οχι οτι το μπασκετ το χαλασε η αθηνα :confused:
παλι αυτη η αθηνα φταιει
οτι το χαλασαν καποια λαμογια που ειναι απο την αθηνα ναι.
αλλα και π.χ τον παοκ τον χαλασαν καποια λαμογια απο την σαλονικα αλλα και παλι συλλαλητηρια οτι φταιει το κατεστημενο της αθηνας κανατε
να τα βλεπουμε ποιο σφαιρικα ;) :wave2:
Αρχικά να σου εξηγήσω τί εννοούμε με το "Αθήνα"... Αθήνα - Πειραιάς είναι για τον κόσμο επάνω το ίδιο και δεν έχει να κάνει με τον κόσμο ή τις ομάδες, αλλά με την όλη κατάσταση, κυρίως την οικονομική. Η γενικότερη αυτή κόντρα απλώς εκφράζεται πιο άμεσα στο ποδόσφαιρο (ή τον αθλητισμό γενικότερα), αλλά μην ξεχνάς ότι αυτοί που ακούγονται είναι μία ελάχιστη πλειοψηφία. Άμα δεις στα συλλαλητήρια κλπ κατεβαίνουν 500, 1000 άντε 2000 άτομα που είναι ένα τίποτα μπροστά στον κόσμο που υποστηρίζεί ΠΑΟΚ. Απλώς οι υπόλοιποι είναι ελαφρώς πιο ξύπνιοι και δεν τρώνε την ώρα τους φωνάζοντας για ουτοπικά πράγματα καθοδηγούμενοι στο 99% των περιπτώσεων από ανθρώπους που κάτι έχουν να κερδίσουν.
Απλά με το που μπήκαν Γιαννακοπουλαίοι και Σωκράτης στο μπάσκετ έγινε του ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται. Αφού το άθλημα έφτασε στο σημείο να είναι πιο επικίνδυνο από τη μπάλα. Έχουν παίξει ιστορικές συμπλοκές σε ΣΕΦ, ΟΑΚΑ (και λιγότερο στη Θεσσαλονίκη). Αυτό εννοώ. Μακάρι να είχα κι εγώ ένα Παύλο ή έναν Σωκράτη.
Για τα περί μόνιμης γκρίνια όμως να σημειώσω ότι οι Ολυμπιακοί για δέκα χρόνια μουρμούριζαν και τώρα το παίζουν υπεράνω όλων και καλά ευρωπαίοι κλπ. Θυμάστε ρε το γέλιο με τον Δημόπουλο (τότε του Αθηναϊκού) που τον κυνηγούσε ο Σαλιαρέλης και όλη η 7; Το τρελό γέλιο.
Όταν είσαι πρώτος όλα είναι ωραία, όταν τις τρως είναι που αντιδράς. Θα είχα εγώ δέκα πρωταθλήματα και θα έσπαζα καθίσματα; Εκκλησία θα ήταν το γήπεδο και θα έκανα και τον φιλόσοφο στους άλλοθς ότι και καλά ο αθλητισμός ενώνει...
Εγώ προσωπικά από τον ΠΑΟΚ έχω "χάσει" ένα κάρο λεφτά σε εισιτήρια αγώνων κλπ και έχω πάρει κάποιες χαρές κατά καιρούς. Δεν βρίσκω το λόγο να τρέχω στους δρόμους ή να μαζεύω λεφτά ή να δώσω λεφτά για διαρκείας ή ότι άλλο για να έρθει ο κάθε λαμόγιος να κάνει την ψιλοπαράνομη μπίζνα του, για την οποία χρειάζεται τον κόσμο που θα ασκεί πίεση στους τοπικούς πολιτικούς. Καλό το συναίσθημα και η πόρωση, αλλά όταν πληρώνω θέλω να πιάνουν τόπο τα όμορφά μου Ευρώ. Με τα χάλια που βλέπω τί να δώσω; Ούτε 1 Ευρώ ρε! Τηλεόραση, Nova για εξωτερικό και άγιος ο θεός... Οι ομάδες είναι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ πλέον με ότι αυτό να συνεπάγεται.
Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε sporakia
Gandalf dr685sm
02/08/2006, 14:01
Μισό λεπτό ρε παιδιά , γιατί αυτή την καραμέλα με το οικονομικό και δεν έρχεται κανείς επάνω την έχω ξανακούσει...
Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ..οκ;
Είναι μια ομάδα με δικό της γήπεδο, (η δική σας ερασιτεχνική λέει οτι θα αποδώσει σε αυτον που θα βάλει χρήματα και καλά κάνει!) που πραγματικά έχει κόσμο.
20-25.000 αν γεμίσει πήχτρα , νομίζω οτι οχι μόνο καλά είναι αλλά "μαγαζί-γωνία" όπως είναι στην αργκό της μπάλας.
Είναι σε πόλη μεγάλη της Ελλάδος και κουβαλάει και μια ιστορία.
Τι σημασία έχει αν είναι 1-2-5-10 πρωταθλήματα που δεν έχει σε σύγκριση με τους κόκκινους, τους πράσινους;
Αυτό σημαίνει οτι όποιος πάει να χώσει λεφτά και για τον Α ή Β λόγο δεν τα καταφέρνει μέσα σε 1-2 χρόνια , πρέπει οι κόπροι να τα "σπάνε";
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την νοοτροπία... Και στην τελική , όπως ειπώθηκε , εταιρία, είναι. Αν έχει έστω και μια ιδέα οτι θα βγούν έσοδα (βλ. ΑΕΚ με 54 αρχικά και με 12 μετά εκατομύρια χρέος) νομίζετε οτι το κράτος θα κάνει τον κοκοβιό και δεν θα δώσει την "υποστήριξη" του για να σωθεί ο ΠΑΟΚ;
Αλλά απο την άλλη να περιμένουν τον μεγιστάνα και στο πρώτο "κλάξον-φαλτσοσφύριγμα) απο κοράκι , να τα "σπάνε" και να τρώει 4 αγωνιστικές με πρόστιμο.... Γιατί να έρθει ο άλλος;... για να του κάνουν κουμάντο 10-20 μαλακισμένα απο την θύρα 4;...
Για δείτε λίγο το λεγόμενο ΠΟΚ που ονομάζετε και τι γίνεται με τους οργανωμένους.
Στους κόκκινους , η 7 κάνει "τουμπες" στον Πάρεδρο και στην 13 , πέφτει σφαλιαρίδι απο τους Καπετανέους.
Στην δε 21-original , ο Νικολαίδης ξεκίνησε σαν έμπιστος και μετά ουσιαστικά τους απομόνωσε.
Και οι 3 πλέον , λογίζονται ώς εταιρίες. Εκεί είναι η διαφορά.. στο ποιός θα είναι τελικά το αφεντικό , αφού μπουν τα λεφτά στην ομάδα.... καταλάβατε τώρα;
Gandalf
SPORAKIAS
02/08/2006, 14:04
και του εξωτερικου οι ομαδες ειναι εταιριες ;)
και εγω ειμαι ο πρωτος που θα πω οτι για την καταντια μας φταινε πρωτα οι δοιηκησεις και μετα ολοι οι αλλοι (αν και γραμμενος χρονια σε συνδεσμο)
ειχαμε και εμεις 10χρονια φαγουρα αλλα δεν καναμε ετσι
δεν λεγαμε οτι φταινε οι αλλοι
ξεραμε τα χαλια μας
για το δημοπουλο λες στη λεωφορο εε :lol:
εγω να δεις ποσα λεφτα εχω φαει :eyepop:
Sferopetadhn
02/08/2006, 14:37
Όχι Λεωφόρο ρε sporakia! Στο παλιό Καραϊσκάκη ήταν που πήγε να κάνει ένα αράουτ ο Δημόπουλος (ο μεγάλος ο ημικαραφλός), κοιτάζει πίσω και βλέπει καμιά εικοσαριά τύπους να κάνουν ντου.
Καλά τότε με τον Σαλιαρέλη είχαμε κάθε βδομάδα και μία κωμωδία. Απίστευτος τύπος! Το μπουκέτο στον καμεραμάν της ΕΡΤ... Κλάμα λέμε :bigcry: ... Τί ανέκδοτα και λαλακίες...
Το όλο πρόβλημα φαίνεται και από τα διάφορα post που γίνονται. Βλέπεις τώρα καθόμαστε και αναλύουμε πόσα πέναλτι, οφ σάιντ, κάρτες πήρε ό ένας κι ο άλλος, πόσους βαθμούς έχασε και από ποιούς και κάτι άλλες τρελές λεπτομέρειες. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω, το ότι έχασε πχ ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός στην 3η αγωνιστική, σημαίνει ότι από κει έχασαν το πρωτάθλημα; Ε ρε παιδιά αν ένα ματς κρίνει το πρωτάθλημα από τόσο νωρίς τότε είμαστε για γέλια. Δηλαδή το φάουλ το 1ου λεπτού της 1ης περιόδου θα κρίνει ένα παιχνίδι μπάσκετ;;; :uplate:
Ε να μην τρελαθούμε κιόλας.
Καθόμαστε και συζητάμε ποιός σφύριξε για ποιόν, ποιός έδειρε πιο πολλές φορές τους άλλους κλπ... Όχι ρε πούστη μου ήμαρτον! Είμαστε τόσο γκάου τελικά; Καζούρα, χαβαλές και μέχρι εκεί.
Καλά μυαλά σε όλους μας παίδες! Και καλά μπάνια (σε όσους μπορούν ρε φούστη μου :sick: )
... και μετά από όλα αυτά... ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ (λέμα τώρα)
Sferopetadhn
02/08/2006, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μισό λεπτό ρε παιδιά , γιατί αυτή την καραμέλα με το οικονομικό και δεν έρχεται κανείς επάνω την έχω ξανακούσει...
Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ..οκ;
Είναι μια ομάδα με δικό της γήπεδο, (η δική σας ερασιτεχνική λέει οτι θα αποδώσει σε αυτον που θα βάλει χρήματα και καλά κάνει!) που πραγματικά έχει κόσμο.
20-25.000 αν γεμίσει πήχτρα , νομίζω οτι οχι μόνο καλά είναι αλλά "μαγαζί-γωνία" όπως είναι στην αργκό της μπάλας.
Είναι σε πόλη μεγάλη της Ελλάδος και κουβαλάει και μια ιστορία.
Τι σημασία έχει αν είναι 1-2-5-10 πρωταθλήματα που δεν έχει σε σύγκριση με τους κόκκινους, τους πράσινους;
Αυτό σημαίνει οτι όποιος πάει να χώσει λεφτά και για τον Α ή Β λόγο δεν τα καταφέρνει μέσα σε 1-2 χρόνια , πρέπει οι κόπροι να τα "σπάνε";
Δεν την καταλαβαίνω αυτή την νοοτροπία... Και στην τελική , όπως ειπώθηκε , εταιρία, είναι. Αν έχει έστω και μια ιδέα οτι θα βγούν έσοδα (βλ. ΑΕΚ με 54 αρχικά και με 12 μετά εκατομύρια χρέος) νομίζετε οτι το κράτος θα κάνει τον κοκοβιό και δεν θα δώσει την "υποστήριξη" του για να σωθεί ο ΠΑΟΚ;
Αλλά απο την άλλη να περιμένουν τον μεγιστάνα και στο πρώτο "κλάξον-φαλτσοσφύριγμα) απο κοράκι , να τα "σπάνε" και να τρώει 4 αγωνιστικές με πρόστιμο.... Γιατί να έρθει ο άλλος;... για να του κάνουν κουμάντο 10-20 μαλακισμένα απο την θύρα 4;...
Για δείτε λίγο το λεγόμενο ΠΟΚ που ονομάζετε και τι γίνεται με τους οργανωμένους.
Στους κόκκινους , η 7 κάνει "τουμπες" στον Πάρεδρο και στην 13 , πέφτει σφαλιαρίδι απο τους Καπετανέους.
Στην δε 21-original , ο Νικολαίδης ξεκίνησε σαν έμπιστος και μετά ουσιαστικά τους απομόνωσε.
Και οι 3 πλέον , λογίζονται ώς εταιρίες. Εκεί είναι η διαφορά.. στο ποιός θα είναι τελικά το αφεντικό , αφού μπουν τα λεφτά στην ομάδα.... καταλάβατε τώρα;
Gandalf
Ρε συ gandalf θυμάσαι τα πρώτα χρόνια του ο Σωκράτης τί σφαλιαρίδι είχε φάει; Ήταν η παράγκα του ΠΑΟ, έτρωγε τα φαπίδια ο Ολυμπιακός. Η διαφορά είναι ότι ο πρόεδρος τα έχει τόσο χοντρά που στα @@ να χάσιε καναδυό χρονιές... Εξάλλου δεν νομίζω ότι πήγε στον Ολυμπιακό απλά και μόνο γιατί τον αγαπάει. Ξέρεις τί είναι να ελέγχεις τόσο κόσμο όταν κάνεις δουλειές με δημόσιο; Τεράστια (με το συμπάθιο) υπόθεση... Πού να βρεις άλλους τέτοιους. Είναι 4-5 σε όλη της Ελλάδα; Εγώ πάντως δεν βλέπω φως στο τούνελ. Όσο για φασαρίες και συλλαλητήρια σας το ξαναλέω. Είναι καμία 50άρα άτομα που τα κάνουν όλα και ακούγονται. Το θέμα είναι ότι κανείς σοβαρός δεν θα μπλέξει με τέτοια άτομα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω τώρα τελευταία είναι γιατί οι φίλοι ΑΕΚτσήδες έχουν στραβώσει τόσο με το γήπεδο. Εξηγήστε λίγο ρε παιδιά τί παίζει. Γιατί είναι κακό ένα καλό γηπεδάκι εκτός Φιλαδέλφειας (το οποίο χρειάζεται απαραιτήτως εμπορικούς χώρους γιατί από τα εισιτήρια δεν βγαίνει η κατασκευή -είναι η δουλειά μου και ξέρω) αφού το παλιό δεν έχει αρκετό χώρο. Καλή η ιστορία αλλά φανταστείτε ένα ολοκαίνουργιο, καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που να γουστάρεις να πηγαίνεις ακόμα και για καφέ! Κάτι τέτοιες παπαριές άρχισαν και οι δικοί μας με αυτόν τον Σαββίδης από τη Ρωσσία (ποιός ξέρει τί κουμάσι είναι κι αυτός). Τους πληρώνει τα χρέη και ζητάει ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του γηπέδου για 40-50 χρόνια και οι άλλοι οι πανίβλακες κάθονται και λένε ότι το γήπεδο ανήκει στο λαό του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω γω τί άλλο. ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;;;; ΕΥΡΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ... μαγαζιά, καφέ, μπουτίκ, σινεμά, σκατά, φατά κάτι που να βγάζει μαλλί!
Τέλος πάντων... για ήρεμα το ξεκίνησα, ανέβασα θερμοκρασία πάλι...
Gandalf dr685sm
02/08/2006, 15:20
Διαμάχες είναι εδώ.. μπορείς να ανεβάσεις όσο θες.
Ακριβώς όπως λές οτι 50-100-200-1000 το πολύ είναι στον ΠΑΟΚ που χαλάνε την πιάτσα... το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΚ...
Ο φίλαθλος της ομάδας, γουστάρει να πάει να πιεί τον καφέ του, να πάρει κάτι για το παιδί του και να παρκάρει χωρίς να έχει πρόβλημα... ή ακόμα και να μην παρκάρει και να πάρει το ΜΕΤΡΟ.
Τώρα το τι πίπες περί ιστορίας και δεν ξέρω τι λένε οι υπολοιποι τα ακούω βερεσέ... Εδώ ολόκληρη Arsenal και χάλασε το γήπεδο της, για να φτιάξει καλύτερο και ας είναι και πιο έξω... εμείς κολάμε σε μαλακίες....
Gandalf
Sferopetadhn
02/08/2006, 15:30
Όσο για την κρατική υποστήριξη;
Ούτε φράγκο ρε! Δηλαδή αν εγώ κάνω εταιρεία και είμαι τελείως τουκου-τούκου και βαρέσω κανόνι, θα μου δώσει το κράτος; Αν είναι έτσι ρε παίδες να φτιάξουμε όλοι από μία και δεν τρέχει και τίποτα...
Γιατί να πληρώνω εγώ τις διαχειριστικές μαλακίες του κάθε απατεώνα μέσω εφορίας, φόρων στον καπνό, το αλκοόλ, το νερό, το φώς και ότι άλλο σκατά πληρώνω;
Ανώνυμες Εταιρείες = Χρωστάω; Κλείνω;
Αλλά από εκεί και μόνο αποδεικνύεται ότι σα λαός είμαστε τελείως παπάρες! Στη θεωρία όποιν ρωτήσεις θα σου πει "να πέσει, να πέσει ο Χ, Υ, Ζ αν χρωστάει". Έτσι και μόνο το αναφέρουν, θα γίνει επανάσταση. Κανένας από αυτούς τους μπούφους που θα βγουν στο δρόμο δεν θα έχει σκεφτεί τί φράγκα έχει βάλει χωρίς να το ξέρει... Πολύ θα γούσταρα να μας πούνε μια φορά πόσα μύρια ευρά έχουν χαρίσει στις ομάδες και να το διαιρέσουν με τον αριθμό των Ελλήνων... Θα μας έπεφτε το σαγόνι στο πάτωμα!
Δηλαδή οι Γάλλοι που ρίξανε ολόκληρη Μαρσέιγ με Ταπί και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ εκείνη τη χρονιά είναι βλάκες; Αλλά εκεί βλέπεις ομάδες με πολλές κούπες το 50-60-70 να είναι 2η, 3η κατηγορία. Εδώ, στη Σκοτία, το Βέλγιο, άντε και καμία Μογγολία είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι...
Έχουμε πολλή πλάκα οι φούστηδες... :sad: ... πολλή πλάκα
αλλά...
ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ 'ΜΑΣΤΑΝ... οεο!
SPORAKIAS
02/08/2006, 15:34
φιλε gandalf δεν κολανε σε μαλακιες
ξερουν αυτοι τι να πουνε για να ' ξεσηκωθει ' ο κοσμος
δεν θα φανε απο την πιττα και το ριχνουν ιστορια
Sferopetadhn
02/08/2006, 15:38
Διαμάχες είναι εδώ.. μπορείς να ανεβάσεις όσο θες.
Ακριβώς όπως λές οτι 50-100-200-1000 το πολύ είναι στον ΠΑΟΚ που χαλάνε την πιάτσα... το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΚ...
Ο φίλαθλος της ομάδας, γουστάρει να πάει να πιεί τον καφέ του, να πάρει κάτι για το παιδί του και να παρκάρει χωρίς να έχει πρόβλημα... ή ακόμα και να μην παρκάρει και να πάρει το ΜΕΤΡΟ.
Τώρα το τι πίπες περί ιστορίας και δεν ξέρω τι λένε οι υπολοιποι τα ακούω βερεσέ... Εδώ ολόκληρη Arsenal και χάλασε το γήπεδο της, για να φτιάξει καλύτερο και ας είναι και πιο έξω... εμείς κολάμε σε μαλακίες....
Gandalf
Έτσι είναι ρε! Είσαι τεράστιος!!! :beer:
Αντί για σινεμά και μπόουλινγκ εγώ γουστάρω μπαλίτσα. Αν είναι να φάω πέτρα στο κεφάλι ή να δω κλωτσοπατινάδα να κάτσω σπίτι μου που έχει και πιο φτηνό καφέ!
...αλλά όμως... το 1963 στην 2η αγωνιστική σε έναν αγώνα Άνω Πλαγία - Κάτω Ραχούλα το κοράκι έδωσε λάθος αράουτ και η ομαδάρα τότε δεν ανέβηκε κατηγορία στη διαφορά των κερδισμένων αράουτ και εάν είχε ανέβει μπορεί να είχε ξανανέβει και τώρα να ήταν Α' Εθνική και να πήγαινε για τσου-λου...
Για λύπηση φίλε Gandalf...
blueblack
02/08/2006, 16:06
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..........
Αύτά περί τού πλούσιου Νότου είναι χιλιοειπωμένα..........!!!
Όταν έχεις 5 μύρια στό λεκανοπέδιο είναι έπόμενο νά έχεις μαζέψει καί το χρήμα έκεί...
Κανένας Χ..... Κόκκαλης δέν θά έρθει νά ζήσει στή Θεσσαλονίκη.......
Τό τέρας τής Άθήνας έπεκτείνεται μέ ότι αύτό συνεπάγεται....
Καί τά κέντρα άποφάσεων καί έξουσίας ...ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ......όχι βέβαια μόνο τά ποδοσφαιρικά........!!!!!
Ένας Μυτιληναίος πού τόλμησε νά έπενδύσει.....ΕΔΩ......μόλις κατάλαβε.......ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ........τήν έκανε παίρνοντας πίσω τό πακεττάκι,πουλώντας ένα ώραίο παλτουδάκι μέ 4 μύρια ΚΑΙ.....κάνοντας άπόσβεση....!!!!!
Κι άπό κεί πού ήτανε καί συνεταιράκια....
ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ.......γιά τήν ΕΛΒΟ.....!!!!!!!!!!!
Όποιος ξέρει κατάλαβε.....!!!!!!!
ΑΜΑ....δέ μαζευτούν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.....νά πούν ..........
ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.......
μή περιμένετε ούτε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....ούτε...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ......!!!!!!!
Στήν Ίταλία ξέρετε γιατί τήν φάγανε...???????
Γιατί ήταν πολλοί οί δυνατοί....
Μία ό Μοράττι...δύο ή Πιρέλλι....τρείς ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ......ΘΗΤΕ...!!
Δέν είναι..οί.γίγαντες τής Ίταλίας.....Καλλιθέες καί Προοδευτικές..!!!
Διότι όταν έγώ τρώω καί πίνω καί.....ΚΕΡΝΑΩ........
ΜΑΛΑΚΑΣ......ΕΙΜΑΙ....
νά κάνω χώρο γιά τόν άλλον,είδικά άν δέν ύπάρχει.....ΧΩΡΟΣ...!!!!!!!!!!!
Σέ λίγο....ΜΙΑ.....θά είναι ή θέση γιά τό πακέττο......ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.......!!!!!!!
Μέ αύτή τή φοβερή δεκαετία τού πρωταθλητή........σκίσαμε στή βαθμολογία τής Εύρώπης....!!!!!!
Όπότε βλέπω ...ΣΦΑΓΗ.....
Μέ γαύρους πλέον ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ....
Κάθε φορά πού παραθέτεις καί κάτι......
Αύτοί σού δείχνουν τά κύπελλα...!!!!!!!!!!
Δέν ύπάρχει έπαφή ρέ παιδί μου..Πλήν έλαχίστων νά μή τούς άδικήσουμε καί όλους...SPORAKIAS.....π.χ.
Πάντως ΑΝ ΗΜΟΥΗ ΓΑΥΡΟΣ.....ρέ παιδιά....
ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....
τώρα πού είμαι ΑΕΚ.....άπλά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ....άρκετές φορές...!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν θυμάμαι τήν Ξάνθη ..πρίν 3-4 χρόνια στό κύπελλο,τή δωροδοκία στίς Σέρρες,.....παλιά...πολύ παλιά...κάτι Καστοριές κάτι Πιερικούς κάτι Δόξες.................!!!!!!!!!
Άλλά δέν είμαι μόνο έγώ ...πιστεύω πώς καί παίκτες πού πέρασαν άπό τήν ΑΕΚ τό ίδιο ένιωσαν.....
Ό Μανωλάς .....όταν είπε..ΔΕΝ ΗΤΑΝ....τό έκανα όμως άπό ένστικτο....ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ.....ΘΥΜΑΣΤΕ...??????
Χάλασε τήν πιάτσα.....!!!
Καημό τόχω νά δώ έναν ΠΟΥΣΤΗ.....νά πετάξει ένα πέτσινο πέναλτυ
έξω...
Καί όμως έγινε αύτό παιδιά.....σέ ένα άπό τά πιό ΑΝΤΡΙΚΙΑ...γήπεδα....όχι τώρα βέβαια....γιατί τώρα όλα πουστέψανε καί γεμίσαμε πρεζόνια....
ΤΟΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....έπειδή δέ γουστάριζε...
ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΙΟ....
ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΙΣΙΟ.....
Άντε βρείτε το.....
Έκανε καί προπονητής Έθνικών Όμάδων....!!!!!!!!!!!
Πρός τά δώ πάνω...σέ άγώνα ΠΡΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....!!!!!!!
Άπλά τούς λέω νά μήν άνησυχούν καί, πώς καί ......ΦΕΤΟΣ.....
ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.......ΘΑΝΑΙ.......!!!!!!!!!
Είδικά μέ τόν ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.....!!!!!!!
Μιλάμε κίνηση....ΜΑΤ...!!!!!!!!!!!
Καί στήν Εύρώπη .....ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ.......ΙΣΤΟΡΙΑ....!!!!!!!!!
Τώρα νά πώ καί κάτι γιά παρηγοριά στούς Βορρειοελλαδίτες..............
Μπορεί φίλοι μου ό Νότος νά έχει τό χρήμα........
ΑΛΛΑ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ......!!!!!!!!!
Νομίζω πώς οί περισσότεροι καταλαβαίνετε.....
Μιλάμε άπό προιόντα φαγώσιμα.....μέχρι άλουμίνα,κάρβουνο,χρυσό,πετρέλαιο.....κ.λ.π...κ.λ.π....
Καί άν ΔΕΝ κρατιόνταν αύτές οί ίσορροπίες..........
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΤΑΛΙΑ........!!!!!
Μέ τή Νάπολι όλη τήν πόλη,όλο τό γήπεδο νά φωνάζει στό παγκόσμιο όταν έπαιζε Ίταλία-Άργεντινή......
ΑRGENTINA-ARGENTINA-ARGENTINA......
Τό 1990 τό θυμάστε...???????
Άρα όπου είναι τό ΜΑΛΛΙ.......είναι καί οί όμάδες.....
Άν ξεβρωμίσει τό ποδόσφαιρο.....ΤΟΤΕ......θά κάνουν όμάδα καί οί ΑΛΛΟΙ..........
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ..
ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ...!!!!!
Δήλαδή.........ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ.....!!!!!
Πάμε τώρα στό μπάσκετ.....
Ή μεγάλη του διαφορά μέ τό ποδόσφαιρο είναι πώς ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ.....
χρήμα......ΑΠΟΔΙΔΕΙ.....!!!!!!!!100%....!!!!!
Μέ δύο παίκτες....γράφεις στό μπάσκετ.....!!!!!!
Γιαυτό ό Γιαννακόπουλος είχε πεί....
άν σταματήσει ό Γκάλης τότε θά κάνω όμάδα......άλλά...
έπειδή βιαζόταν ό άνθρωπος άρχισε μέ τό Γκάλη.....καί μετά πήρε
ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ....!!!!!!!
Ό Φιλίππου σέ δύο χρόνια πήγε τελικό πρωταθλητριών.....!!!!!!
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ......λοιπόν τό ένα άθλημα μέ τό άλλο...!!!!
Ό ΠΑΟΚ είναι όντως ΜΑΓΑΖΑΡΑ.....στό μπάσκετ...καί μέ γήπεδο........ΑΛΛΑ....έδώ άπλά ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.?????????????????????????????????????????
ΥΓ.Άς μέ συγχωρέσει ό φίλος γιά τό όρθογραφικό λάθος μέ τή λέξη
ΠΕΝΑΛΤΥ...Άλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ....
Άν ύποπέσει στήν όρθογραφική του δεινότητα κάτι άλλο......
ταπεινά θά τό διορθώσω....!!!!!!!!!
Sferopetadhn
02/08/2006, 16:43
Δηλαδή μιλάνε για αδικημένο Ολυμπιακό και ΠΑΟ...; Τί να πούνε και οι υπόλοιποι; Δηλαδή ακούει ο Λαρισαίος, Ξανθιώτης, Γιαννιώτης κλπ τον Παναθηναϊκό να λέει ότι αδικείται και καραφλιάζει! Γυρνάει ο Ολυμπιακός και μόλις ακούσει βάζελο του λέει "α! όλα κι όλα κι εσείς τα ίδια μας κάνατε..." και γίνεται ένας απίστευτος κύκλος μαλακίας για το ποιός "κάρφωσε" περισσότερο τον άλλον οπότε τώρα κι αυτός δικαιούται να κάνει τα ίδια, αν όχι χειρότερα, με αυτά που έβριζε.
Ειλικρινά δεν ξέρω εάν θα μου άρεσε να μαζεύω κούπες με κάθε μέσο, αλλά την τελευταία κούπα (1984) δεν τη θυμάμαι γιατί ήμουν μικρός. Όταν θα πάρω 5-6 σερί θα σας πω κι εγώ...
Είμαστε και χαζός κόσμος όμως. Εμάς δεν μας βάζω μέσα γιατί έχει αποδειχτεί περίτρανα και βαριέμαι να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια. Αλλά να, ένα παράδειγμα... πάει ο βάζελος στη Ριζούπολη για κούπα μετά από πόσα χρόνια και τρώει ξύλο έξω από το γήπεδο, μέσα στα αποδυτήρια, στη φυσούνα, το χόρτο, τον πάγκο, το WC... όπου υπήρχε πράσινη στολή τέλος πάντων... Και έχουμε τα εξής δύο τινά:
1. Ο γαύρος πήρε την κούπα σαν κύριος (ακόμα θυμάμαι τον Μπασινά να βγαίνει μόνς του από τη φυσούνα και 50 πυρσούς να φεύγουν για το κεφάλι του...) δεν τιμωρήθηκε (αλλά και να τιμωρήθηκε την κούπα που ήθελε την πήρε)
2. Η μαλακοβαζελοδιοίκηση αντί να δείξει @@ και να πάρει την ομάδα από το γήπεδο (κι ας τους τιμωρούσαν) όχι μόνο έπαιξε αλλά και θεώρησε τους παίκτες ηττοπαθείς και τους έστειλε έναν έναν (6-7 από αυτούς ήταν βασικοί στην Πορτογαλία). Άντε βρε μαλάκα Βαρδινογιάννη ή όποιος άλλος ήταν τότε, πήγαινε εσύ να παίξεις εκεί μέσα και μετά έλα πες μου. Ο Μπασινάς είχε χεστεί και καλά έκανε, γυναίκα και παιδιά έχει ο άνθρωπος. Και φυσικά η ακόμα γελοιοδέστερη συνέχεια ήταν οι γαύροι που το διαλαλούσανε κιόλας ότι κάνανε τεράστια μαγκιά 10000 εναντίον 11... Θέλει τεράστια @@ κάτι τέτοιο...
Ε ρε κ@υλοκούδουνος κόσμος που υπάρχει...
Το τόπι θέλει παράγοντες με λεφτά, επαγγελματίες διαιτητές και όχι υπαλληλάκους και ομάδες από κάθε πόλη σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά Πολιτεία με κάκαλα! Εάν νομίζετε ότι αυτά υπάρχει περίπτωση να γίνουν ποτέ κι εδώ πείτε το μου κι εμένα, γιατί πολύ το αμφιβάλλω...
:beer: για όλους τους σκεπτόμενους ποδοσφαιρόφιλους (οι κολλημένοι δεν χρειάζονται κι άλλα καμμένα κύτταρα)
SPORAKIAS
02/08/2006, 16:55
που να τον δεις κιολας (τον μπασινα) που ετρεχε απο αποδυτηριο σε αποδυτηριο να ξεφυγει απο τους μπραβους του σωκρατακου
τωρα δεν ξερω να γελασω :rotflmao: η' να κλαψω :bigcry:
blueblack
02/08/2006, 17:06
SFEROPETADHN......................
Πέστα..........
Μπάς καί ξεστραβωθεί ..........ΚΑΝΕΙΣ....!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ........καί πάλι........ΜΠΡΑΒΟ.....
Καί .........
ΜΠΡΑΒΟ.......!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
Sferopetadhn
Αλλά να, ένα παράδειγμα... πάει ο βάζελος στη Ριζούπολη για κούπα μετά από πόσα χρόνια και τρώει ξύλο έξω από το γήπεδο, μέσα στα αποδυτήρια,
Μπραβο.. Θα συμφωνησω απολυτα!!! :a013:
Θυμαμαι και αλλα παραδειγματα !!!
Τον διαιτητη τον Μπικα αν δεν κανω λαθος να φευγει ξεβρακωτος και τουμπανο απο το ξυλο στο ντερμπυ ΠΑΟ-ΑΕΚ !!
Τα μαρμαρα απο τα επισημα της ΑΕΚ να φευγουν βροχη στον Μπαγεβιτς και τους παχτες του Ολυμπιακου οταν πρωτομπηκε κοκκινος ο Μπαγεβιτς στην Φιλαδελφεια ..
Τους ρουμπινεδες τις βρυσες και οτι υπαρχει σε σιδερο μεσα στο γηπεδο να εκτοξευετε στον αγωνιστηκο χωρο οποτε παιζει η οποιαδηποτε ομαδα στην Τουμπα ..
Sferopetadhn
Το τόπι θέλει παράγοντες με λεφτά, επαγγελματίες διαιτητές και όχι υπαλληλάκους και ομάδες από κάθε πόλη σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά Πολιτεία με κάκαλα! Εάν νομίζετε ότι αυτά υπάρχει περίπτωση να γίνουν ποτέ κι εδώ πείτε το μου κι εμένα, γιατί πολύ το αμφιβάλλω...
Πολυ καλα τα λες παραπανω! ΑΛΛΑ... Αραγε τα εννοεις για ολες τις ομαδες ??:confused:
kalgeorge
02/08/2006, 20:48
ΡΕ ΣΕΙΣ....ΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΜΠΕΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
kalgeorge
ΡΕ ΣΕΙΣ....ΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΜΠΕΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ....
Ξερεις εσυ τι κανεις !!! :evil:
kalgeorge ο μπουρλοτιερης !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
03/08/2006, 00:04
....παντως εγω επειμενω οτι πρεπει να φυγει ο Βαρδινογιαννης:a13:
Sferopetadhn
03/08/2006, 08:39
Εσύ ρε kalgeorge καλά είπες να κάνεις χαβαλέ, αλλά πήγε από μόνο του εκεί από τη στιγμή που η όλη κουβέντα πήγε σε κάτι φάσεις πριν από 18 χρόνια που ο ένας έχασε μισό πόντο από την Προό, ο άλλος δεν πήρε πέναλτι αν και του το είχαν υποσχεθεί κλπ κλπ
Όσο για το σε ποιό γήπεδο πέφτει περισσότερο ξύλο, θα είμαστε τουλάχιστον βλάκες να καθίσουμε να θυμόμαστε ιστορίες όπου κόσμος και κοσμάκης έτρεχε στα επείγοντα... Το θέμα είναι αυτές οι αηδίες να κοπούν και είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξω να τους χώσουν όλους αυτούς μέσα. Δηλαδή αν εγώ στα καλά καθούμενα βγω στο μπαλκόνι και αρχίσω να πετάω ότι βρύση, πιάτο, τούβλο βρω στο σπίτι μου τί θα γίνει; Δεν θα είμαι για τα σίδερα;
Θέλω ρε γαμώτο να πάω να δω την ομάδα μου στο Καραϊσκάκη κι ας φάω 5. Αλλά έτσι πώς να πάω; Για να μην ξαναγυρίσω σπίτι μου; Βρήκα κι εγώ τη λύση, έγραψα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ελληνικό πρωτάθλημα (συγγνώμη syper λίγκα όπως super αμόλυβδη) στα @@ και πήρα διαρκείας για Εθνική που όσα χρόνια κι αν περάσουν και σε όσα Μουντιάλ-Ευρωπαϊκά να μην πάει, θα σκέφτομαι την Πορτογαλία και θα ανατριχιάζω...
Απλά αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του Euro δεν έμενα Ελλάδα... Ρε παιδιά η κ@υλα που ένοιωθα όταν έβλεπα τη ζήλεια των Άγγλων-Γερμανών-Ισπανών κλπ (μιλάμε για χώρες μεγαθήρια στο τόπι) ή όταν έβλεπα μικρά παιδιά, ακόμη και στο πιο άσχετο μέρος, με φανέλες της Ελλάδάρας, μου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. Να έχω δίπλα μου τύπο από ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και να πανηγυρίζουμε μαζί. Να έρχονται στο δρόμο οι άσχετοι και να μας δίνουν το χέρι. Δεν νομίζω ότι μία ομάδα θα μπορέσει ποτέ να μου δώσει ανάλογα συναισθήματα όπως πχ όταν ο ΠΑΟΚ πήρε (κάαααποτε) κυπελλούχων και κόρατς στο μπάσκετ.
Γι' αυτό και
Greece ole, Greece ole
να 'χαμ 'έναν αργιλέ
όλη μέρα να ρουφάμε
να τα βλέπουμ' όλα μπλε
kalgeorge
03/08/2006, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....παντως εγω επειμενω οτι πρεπει να φυγει ο Βαρδινογιαννης:a13:
egw pali.....OXI :wave2:
Sferopetadhn
03/08/2006, 10:03
Δώστε μας Βαρδινογιάννη και πάρτε Βουλινό, Μπατατούδη, Γούμενο και μερικούς ακόμα...
Still interested??? :lol:
el_hymador
03/08/2006, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egw pali.....OXI :wave2:
Α δηλαδη σου αρεσει να εχεις προεδρο καποιον που δεν εχει πρωτοβουλια και ειναι ασχετος (ο μικρος ) και καποιον που εχει βαρεθει η δεν γουσταρει να ασχοληθει αλλο( ο μεγαλος).Νομιζω πως εχει ερθει αναποφευκτα το τελος μιας εποχης....ειπαμε ευχαριστουμε αλλα ειναι ωρα να αλλαξει σελιδα ο Παναθηναϊκος!!!
Δεν μπορουν να προσφερουν οτιδηποτε αλλο ,και στον Παναθηναϊκο αξιζει να ειναι οδηγος και πρωτοπορος και οχι ακολουθητης .Δεν εννοω να προηγουμαστε βαθμολογικα ...πραγματικα χεστηκα για αυτο !!! εννοω να ειμαστε το πιο υγιες και Ευρωπαϊκης νοοτροποιας σωματειο που ημασταν ανεκαθεν.Αν συμβει αυτο θα ερθουν και οι τιτλοι , και οι διακρισεις.....απλα τωρα δεν συμβαινει...με τονωτικες ενεσεις απελπισιας και πρακτικα χωρις @ρχιδ@τη διοικηση θα εχουμε τα χαλια μας.Η ιδια παγιωμενη τακτικη καθε χρονια!!! Απλα δεν αρμοζει στον Παναθηναϊκο αυτο:wave2:
SPORAKIAS
03/08/2006, 19:35
αντε να παμε και σημερα να δουμε live τα πρωτα δειγματα γραφης του γαυρου ;)
και ελπιζω πως θα ειναι μια 4αρα :D
θρυλε ολε :a23: θρυλε θεε :a08:
Gandalf dr685sm
04/08/2006, 08:20
5-1 οι γαύροι και μάλλον πλέον φαίνεται συμμαζεμένος , κυρίως πίσω ο γαύρος , αν και ακόμα δυνατό crash test δεν είδαμε.
Όλα τα λεφτά οι δύο back half που ΄χει πάρει και τρέχουν σαν τα άλογα να καλύψουν τα κενά.
Εκεί φάνηκε και η διαφορά κλάσης τους απο τα περισσότερα ακραία μπάκ που έχουν οι Ελληνικές ομάδες, καθώς τους έβλεπες και έκαναν επελάσεις κανονικές.
Αίντε να δούμε και βλέπω πιθανόν τον γαύρο να σπάει και το αρνητικό σερί εκτός έδρας στο CH.L..
Αν παίξει τέτοια μπάλα πάντα όμως , έτσι;
Gandalf
kalgeorge
04/08/2006, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α δηλαδη σου αρεσει να εχεις προεδρο καποιον που δεν εχει πρωτοβουλια και ειναι ασχετος (ο μικρος ) και καποιον που εχει βαρεθει η δεν γουσταρει να ασχοληθει αλλο( ο μεγαλος).Νομιζω πως εχει ερθει αναποφευκτα το τελος μιας εποχης....ειπαμε ευχαριστουμε αλλα ειναι ωρα να αλλαξει σελιδα ο Παναθηναϊκος!!!
Δεν μπορουν να προσφερουν οτιδηποτε αλλο ,και στον Παναθηναϊκο αξιζει να ειναι οδηγος και πρωτοπορος και οχι ακολουθητης .Δεν εννοω να προηγουμαστε βαθμολογικα ...πραγματικα χεστηκα για αυτο !!! εννοω να ειμαστε το πιο υγιες και Ευρωπαϊκης νοοτροποιας σωματειο που ημασταν ανεκαθεν.Αν συμβει αυτο θα ερθουν και οι τιτλοι , και οι διακρισεις.....απλα τωρα δεν συμβαινει...με τονωτικες ενεσεις απελπισιας και πρακτικα χωρις @ρχιδ@τη διοικηση θα εχουμε τα χαλια μας.Η ιδια παγιωμενη τακτικη καθε χρονια!!! Απλα δεν αρμοζει στον Παναθηναϊκο αυτο:wave2:
an katseis kai deis prosextika ti exei kanei o ¨mikros¨ vardinogiannis eimai sigouros oti oute esy tha thes na fygeis.
Vevaia gnwmi sou einai kai sevasti.
alla elpizw na einai diki sou ontws, kai oxi apla na sumfwneis me tin maza pou den xerei pou na ta rixei kai vriskei auton proxeiro:wave2:
SPORAKIAS
04/08/2006, 09:56
αντε να παμε και σημερα να δουμε live τα πρωτα δειγματα γραφης του γαυρου ;)
και ελπιζω πως θα ειναι μια 4αρα :D
θρυλε ολε :a23: θρυλε θεε :a08:
ποιος ειμαι ο μαντης καλχας ;)
κοντα επεσα εεεε...;)
δοξαστε με
:a23: :a23:
παω γρηγορα για στοιχημα
SPORAKIAS
04/08/2006, 09:59
5-1 οι γαύροι και μάλλον πλέον φαίνεται συμμαζεμένος , κυρίως πίσω ο γαύρος , αν και ακόμα δυνατό crash test δεν είδαμε.
Όλα τα λεφτά οι δύο back half που ΄χει πάρει και τρέχουν σαν τα άλογα να καλύψουν τα κενά.
Εκεί φάνηκε και η διαφορά κλάσης τους απο τα περισσότερα ακραία μπάκ που έχουν οι Ελληνικές ομάδες, καθώς τους έβλεπες και έκαναν επελάσεις κανονικές.
Αίντε να δούμε και βλέπω πιθανόν τον γαύρο να σπάει και το αρνητικό σερί εκτός έδρας στο CH.L..
Αν παίξει τέτοια μπάλα πάντα όμως , έτσι;
Gandalf
συμφωνουμε στα περισσοτερα
αλλα οχι οτι δεν ειχαμε δυνατα φιλικα
δες και τις αλλες χρονιες και θα καταλαβεις;)
δηλαδη επρεπε να παιξουμε με real , inter kai manchester για να ειναι δυνατα??
καμια ομαδα δεν παιζει τοσο δυνατα φιλικα στην προετοιμασια
πιστευω πως ηταν πολυ καλα τα φιλικα :wave2:
Gandalf dr685sm
04/08/2006, 10:12
Δεν είπα οτι δεν είχε δυνατά φιλικά... αλλά οι ομάδες που έπαιξε όπως και να το κάνεις , δεν έχουν αυτό που λέμε, αστέρια επιθετικούς...
Κλάσης που θα συναντήσουν στο CH.L. όπως Andriano, Henry, Runey, Ronaldo... ξέρεις τι λέω, τώρα...
Εκείνους που δένουν την μπάλα με το κορδονάκι στο παπούτσι τους και τραβάνε 2-3 αμυντικούς και αδειάζουν την αντίπαλη περιοχή.
Εκεί είναι το κρίσιμο crash test για όλες τις άμυνες.. Απέναντι σε τύπους που το goal το έχουν μέσα στην τσέπη τους.
Γιατί τέτοιους ούτε η BlackBurn είχε, Ούτε η Werder , ούτε και η Real.
Εκεί θα κρίνω εγώ, μιας και εσύ όπως γνωρίζεις , σε τέτοιο επίπεδο , ειδικά στο CH.L. η κλάση των παικτών κάνει την διαφορά... Είδες πως το κάρφωσε ο Ρίμπο... στο αριστερό παράθυρο και μάλιστα τον σπαζοχόλιασε με την βολίδα, που πήγε στο δοκάρι... Απο το πουθενά...
Για αυτό σου λέω... καλά παίξατε , αλλά θέλω να δώ τους κόκκινους, σε δυνατό crash test άμυνας.
Για εμάς.. κοντός ψαλμος αλληλούια.. στις 8 του μήνα το πρώτο παιχνίδι και θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Για την ιστόρία , είδα τα goal με την Benfica και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα για το ποιόν μας...
Aποδυναμωμένος μου φαίνεται ο ΠΑΟ φέτος , αλλά μπορεί και να κάνω λάθος... θα τον δώ σήμερα με Anderlecht.
ίδωμεν
Gandalf
SPORAKIAS
04/08/2006, 10:17
Είδες πως το κάρφωσε ο Ρίμπο... στο αριστερό παράθυρο και μάλιστα τον σπαζοχόλιασε με την βολίδα, που πήγε στο δοκάρι... Απο το πουθενά...
Gandalf
ειδες σουταρα
:eyepop:
ειναι θεος
:a23: :a23: :a23:
ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
1) ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
2) ΧΑΙΔΑΡΙ
Ε,ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ:evil: :smokin:
3-4 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΑΕΚ & ΠΑΟ το μονο που προσπαθουν να κανουν ειναι να μειωσουν τα καλα που κανει ο θρυλος .
για να παρει αυτον τον Μποζιο ο ΠΑΟ, Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ
ΡΩΤΗΣΕ?
ΤΖΙΟΒΑΝΙ, ΖΕ ΗΛΙΑΣ , ΣΟΥΡΕΡ
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ?ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΕΡΟΙ .. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΑΛΙΕς ΣΑΝ 2 ΚΑΙ 3 ΡΙΒΑΛΤΟ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ
ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ , ΝΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :sun:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[B]ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
1) ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
2) ΧΑΙΔΑΡΙ
ΑΕΚ & ΠΑΟ το μονο που προσπαθουν να κανουν ειναι να μειωσουν τα καλα που κανει ο θρυλος .
ΡΩΤΗΣΕ?
ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
Περί μπάλλας και θεάματος, μόνο εσείς τα λέτε γιατί τόσο ξέρετε. Γιατί ( ρωτήστε και τους παλιότερους ) πραγματική μπαλα έχετε να παίξετε από την εποχή των Ανδιανοπουλαίων, και δεν είναι υπερβολή.
Τώρα, το αν προσφέρετε θέαμα στην Ευρώπη, στους μη γαύρους σίγουρα
:lol:
SPORAKIAS
04/08/2006, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[B]ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
1) ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
2) ΧΑΙΔΑΡΙ
ΡΩΤΗΣΕ?
Περί μπάλλας και θεάματος, μόνο εσείς τα λέτε γιατί τόσο ξέρετε. Γιατί ( ρωτήστε και τους παλιότερους ) πραγματική μπαλα έχετε να παίξετε από την εποχή των Ανδιανοπουλαίων, και δεν είναι υπερβολή.
Τώρα, το αν προσφέρετε θέαμα στην Ευρώπη, στους μη γαύρους σίγουρα
:lol:
ενω οι αλλοι παιζετε την μπαλα του αιωνα :rolleyes:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
[B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[B]
QUOTE]
ασε φίλε όταν ο Παναθηναϊκός είχε το ευρωπαϊκών προδιαγραφών προπονητικό κέντρο της Παιανίας εσείς βαδίζατε στα ευρωπαϊκά πρότυπα του Ρέντη με τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν δίπλα στα βυρσοδεψία και τις λάσπες.......:lol: :lol:
γουστάρω που ο Ολυμπιακός πάει γαμώ στα φιλικά...
σηκώνουν το κεφάλι οι γαύροι και οι σφαλιάρες έρχονται....(βλ. CHAMPIONS LEAGUE)...φυσικά περιέργως στην Ευρώπη η ευρωπαϊκών προδιαγραφών ομάδα του Θρύλου μεταμορφώνεται σε Αναγέννηση Κερατσινίου
Gandalf dr685sm
04/08/2006, 11:04
X-Rider...
ότι είπαν και οι υπόλοιποι... τα φιλικά είναι φιλικά και είναι στο τελείωμα των προετοιμασιών , που τα πόδια συνήθως των παικτών είναι βαριά απο ασκήσεις, βάρη , εκγυμνάσεις...
Εκεί που φαίνεται τι δουλειά έκανε η ομάδα είναι στα 90+ λεπτά του επίσημου παιχνιδιού και φυσικά μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου , που τα παιχνίδια έχουν συσωρευτεί στα πόδια τους και οι ανάσες των παικτών μειώνονται....
Ο Ολυμπιακός καλά θα κάνει να περάσει και σε ομίλους και καλά γενικά να πάει στην Ευρώπη...
Το ίδιο και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος, γιατί απο βαθμολογία προβλέπω να παίζει προκριματικά ο πρωταθλητής απο τον Ιούλιο , για να μπορέσει να μπεί CH.L.
Πάντως άσε να δούμε τι γίνεται στα επίσημα... γιατί στα φιλικά , δεν υπάρχει και ο παράγοντας πίεση και άγχος που είναι το 60% στο παιχνίδι...
Για αυτό κρατώ και πισινή με εμάς ...
Καθώς με τις καρδούλες, παίζουμε το καθοριστικότερο , οικονομικά παιχνίδι της χρονιάς μας , φέτος!
Gandalf
ενω οι αλλοι παιζετε την μπαλα του αιωνα :rolleyes:
Για τα μπάζα ήμαστε!!!
Αλλά τουλάχιστον έχω δει την ομάδα μου να παίζει πραγματική μπάλλα.
Αλλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Τέσπα.
Πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι πραγματικά με τη Σούπερ Λίγκα;
Εγώ πάντως όχι.
Πάλι γαύρο βλέπω. Τουλάχιστον ας δω κάτι καλύτερο φέτος από την ΑΕΚΑΡΑ.
Για τα μπάζα ήμαστε!!!
Αλλά τουλάχιστον έχω δει την ομάδα μου να παίζει πραγματική μπάλλα.
Αλλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Τέσπα.
Εγώ πάντως όχι.
TI NA ALLAJEI?
ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ . Η Ο ΠΑΟ
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ?
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ
ΠΑΛΙ ΚΛΟΤΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ,ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΟΠΑΔΟΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΚΑΛΕ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ:eyepop: ΚΑΛΕ:rotflmao:
SPORAKIAS
04/08/2006, 11:30
Εγώ πάντως όχι.
με πρωτο προεδρο της λιγκας το κοκκαλη τι περιμενεις ;)
και πρωτος βεβαια να μην ηταν το ιδιο να περιμενες ;)
:beer: :beer: :beer:
κοκκαλης rules λεμε
X-Rider...
ότι είπαν και οι υπόλοιποι... τα φιλικά είναι φιλικά και είναι στο τελείωμα των προετοιμασιών , που τα πόδια συνήθως των παικτών είναι βαριά απο ασκήσεις, βάρη , εκγυμνάσεις...
Εκεί που φαίνεται τι δουλειά έκανε η ομάδα είναι στα 90+ λεπτά του επίσημου παιχνιδιού και φυσικά μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου , που τα παιχνίδια έχουν συσωρευτεί στα πόδια τους και οι ανάσες των παικτών μειώνονται....
Ο Ολυμπιακός καλά θα κάνει να περάσει και σε ομίλους και καλά γενικά να πάει στην Ευρώπη...
Το ίδιο και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος, γιατί απο βαθμολογία προβλέπω να παίζει προκριματικά ο πρωταθλητής απο τον Ιούλιο , για να μπορέσει να μπεί CH.L.
Πάντως άσε να δούμε τι γίνεται στα επίσημα... γιατί στα φιλικά , δεν υπάρχει και ο παράγοντας πίεση και άγχος που είναι το 60% στο παιχνίδι...
Για αυτό κρατώ και πισινή με εμάς ...
Καθώς με τις καρδούλες, παίζουμε το καθοριστικότερο , οικονομικά παιχνίδι της χρονιάς μας , φέτος!
Gandalf
ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ,ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΕΡΝΤΕΡ 4 - 0 (3 παιχτες ελειπαν και οχι δευτερα οπως ηθελαν να περασοτν οι "δημοσιογραφοι)
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 5 - 0 (εκτη Αγγλιας)
που ρε παιδια ακομη και στη ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 5αρα
ουτε στα τρελλα ονειρα για ελληνικες ομαδες!!
ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ
Ε, ΑΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Φ Α Ι Ν Ε Τ Α Ι
Για τα μπάζα ήμαστε!!!
Εγώ πάντως όχι.
πως δεν έχει αλλάξει ....έχεις ξαναδεί εσύ παράγοντες του Παναθηναϊκού να προτείνουν παράγοντα του Ολυμπιακού για την ανώτατη θέση διοικητικού οργάνου????
όπως φαίνεται οι δύο μεγάλοι τα έχουν κάνει πλακάκια και μάλλον η ΑΕΚ και οι άλλες θα την πληρώσουν...
ο Ολυμπιακός πρωταθλητής για να χαίρονται οι γαύροι και να γίνονται μέλη και ο Παναθηναϊκός C.L. για να πέρνει τα φράγκα η οικογένεια....
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΒΙΚΤΟΡ ΤΗΣ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ...
ΕΙΔΩΜΕΝ!!!
blueblack
05/08/2006, 18:14
Χ-RIDER...........
Νά σέ βοηθήσω λίγο.....
Άφού διάβασες τή σύνθεση τής Βέρντερ καί ξέρεις πές μας ......
πόσους παίκτες χρησιμοποίησε ή Βέρντερ στό συγκεκριμμένο παιχνίδι......ΚΑΙ ......πόσους ό ΟΣΦΠ...
καί έάν είναι εύκολο τήν έποχή πού είσαι πλακωμένος στήν προπόνηση νά βγάζεις ΟΛΟ....τόν άγώνα μέ 12...καί ό άντίπαλος νά χρησιμοποιεί.....18.....!!!!!!!!