View Full Version : ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΑΥΡΟΥ
kalgeorge
16/07/2006, 19:33
Ξεκινησαν τα φιλικα λοιπον και ο γαυρος εδειξε στους αντιπαλους του τι τους περιμενει.
Γκολ λοιπον....με τι αλλο.......ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε καιρο ειχε να γινει διαμαχη της προκοπης:rotflmao: :wave2: :beer:
to opoio pentlnti egine epanalipsi epeidi o dokas to esteile araout!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαλα ρε καθεστε και βλεπετε καλοκαιριατικα φιλικα? Και μαλιστα μετα το μουντιαλ με ομαδες που δεν γουσταρετε? Αν θελετε το τηλεφωνο καλου ψυχολογου στειλτε mail:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
la_villa
17/07/2006, 01:35
φανταστήτε πρώτο παιχνίδι και φιλικό κιόλας και πάλι μόνο με χέρια μπορούν να ανακόψουν τις χειμμαρώδεις επιθέσεις μας!!!
:lol: :lol:
που να ξεπιαστούν κιόλας τα παληκάρια μας θα πιάσουν φωτιά τα γρασίδια!!
δυστυχώς φέτος δεν θα σας συνοδεύω στις διαμάχες (και αν είναι σαν πέρσυ μιλάμε για πολύ σόου,αν και με την ΑΕΚ αν περάσει προβλέπονται πολλά γέλια) λόγω υποχρεώσεων με την κωλόμαμα πατρίδα.
αλλά μην παίρνετε πολύ αέρα...θα τα γράφω μαζεμένα λέει!!!
ok 8a perimenoume!!
filiko filiko pantws akousa epese ksylaki se kapoies faseis!
Gandalf dr685sm
17/07/2006, 11:34
Με την ΑΕΚ , στην κατάσταση που θα είναι όντως θα πέσει πολύ γέλιο...
Αλλά θα είναι ευχάριστο μόνο για εμάς, σαν φίλαθλοι της...
Να δούμε με εσάς τι θα γίνει, γιατί το "keep walking" σπεύδει να γίνει , σήμα κατατεθέν σας.
Gandalf
blueblack
18/07/2006, 08:28
ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ.......
gandalf.......
γιατί μπορεί νά έκτεθούμε.....!!!
ΑΣΕ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ....
Ξαφνικά δέ γεμίσαμε παικταράδες.
Μέ έναν 27χρονο Άργεντίνο μπάκ δέν κάνεις όμάδα.
Άν ήταν πολύ καλός θά είχε φύγει στά 21-22............!!!!!!!
Ούτε μέ δυό παιδιά είκοσάχρονα πού τώρα ξεκινάνε...!!!!
Ή όμάδα είναι ίδια μέ τήν περσινή χωρίς τόν ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ....
καί μέ τόν Λυμπερόπουλο ένα χρόνο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...
Αύτή είναι ή άλήθεια..
Ότι καί νά κάνει ό προπονητής ....ούτε σέντρα θά μάθουν νά κάνουν μερικοί ....ούτε τά τέτ α τέτ νά κάνουν γκόλ κάποιοι άλλοι....όνόματα δέ λέω άλλά κατάλαβες...!!!!!!!!!!
Παίρνουμε τουλάχιστον 4 παίκτες ένδεκάδας.......καί μετά τό παλεύουμε....
Ό Λαγός είναι μία έλπίδα...άν καί κάτι ΔΕΝ μού άρέσει...πώς έξαφανίστηκαν τά προσύμφωνα δηλαδή καί οί συμφωνίες μέ τούς άλλους δύο μεγάλους.Μακάρι νά είναι καλά τό παιδί στήν ύγεία του καί νά παίξει μπάλλα γιατί είναι όντως παίκτης ένδεκάδας καί Έθνικής..!!
Μέ τίς ΠΟΡΔΕΣ.........όμάδα ....ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!!!!
:wave2: :wave2:
kalgeorge
18/07/2006, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ.......
gandalf.......
γιατί μπορεί νά έκτεθούμε.....!!!
ΑΣΕ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ....
Ξαφνικά δέ γεμίσαμε παικταράδες.
Μέ έναν 27χρονο Άργεντίνο μπάκ δέν κάνεις όμάδα.
Άν ήταν πολύ καλός θά είχε φύγει στά 21-22............!!!!!!!
Ούτε μέ δυό παιδιά είκοσάχρονα πού τώρα ξεκινάνε...!!!!
Ή όμάδα είναι ίδια μέ τήν περσινή χωρίς τόν ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ....
καί μέ τόν Λυμπερόπουλο ένα χρόνο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...
Αύτή είναι ή άλήθεια..
Ότι καί νά κάνει ό προπονητής ....ούτε σέντρα θά μάθουν νά κάνουν μερικοί ....ούτε τά τέτ α τέτ νά κάνουν γκόλ κάποιοι άλλοι....όνόματα δέ λέω άλλά κατάλαβες...!!!!!!!!!!
Παίρνουμε τουλάχιστον 4 παίκτες ένδεκάδας.......καί μετά τό παλεύουμε....
Ό Λαγός είναι μία έλπίδα...άν καί κάτι ΔΕΝ μού άρέσει...πώς έξαφανίστηκαν τά προσύμφωνα δηλαδή καί οί συμφωνίες μέ τούς άλλους δύο μεγάλους.Μακάρι νά είναι καλά τό παιδί στήν ύγεία του καί νά παίξει μπάλλα γιατί είναι όντως παίκτης ένδεκάδας καί Έθνικής..!!
Μέ τίς ΠΟΡΔΕΣ.........όμάδα ....ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!!!!
elikrina sugxaritiria :beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
18/07/2006, 10:42
iriniaa,
Δεν διαφωνώ... αλλά έχει μια αρκετά μεγάλη αλλαγή απο πέρισυ.
Λέγεται προπονητικό team. Και απο τα λεγόμενα των παικτών , φαίνεται οτι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, κάτι που ζητούσαμε και εμείς οι ίδιοι , για να μην έχουμε προβλήματα στην μετά-Σάντος εποχή.
Επίσης , λέει ο ίδιος οτι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάτι που η ΑΕΚ έχει καιρό να παίξει.
Πάντως όπως είπες ...ίδωμεν..
Το μόνο ενθαρρυντικό , είναι οτι έχει καλά αποτελέσματα στα φιλικά με κάποιες ομάδες ,κάτι το οποίο δεν το είχαμε εύκολο πριν.
Περιμένω τον πρώτο προκριματικό αγώνα , που η πίεση θα είναι τεράστια σε όλη την ομάδα, για να κρίνω πάντως.
Gandalf
blueblack
18/07/2006, 14:44
ΠΑΙΔΙΑ...ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΜΟΥ...
Ίσως πιό πολύ άπό μένα κανένας δέ λαχταράει νά δεί τήν ΑΕΚ μας
όπως τή φαντάζομαι στό μυαλό μου...
Τώρα στά 50 μου ζώ μέ δυό τίτλους στό μπάσκετ στήν Εύρώπη..
Μιά μεγάλη πρόκριση στό πρωταθλητριών στά προημιτελικά μέ τό 6-1 έπί τής Πόρτο...καί μιά τεΤράδα στό Ούέφα μέ τό μεγάλο Μπάρλο...
Δέ λέω Φάντροκ άλλά Μπάρλο......όποιος κατάλαβε....!!!??
Καί τίς δύο φορές πού άφορούν τό ποδόσφαιρο ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ...νά μήν άραδιάζω όνόματα.
Καί σχεδόν πάντα ή ΑΕΚ είχε τούς καλύτερους έπιθετικούς καί τή
χειρότερη σφυρίχτρα...!!!!
Άκόμα καί στήν Εύρώπη, σκάνδαλο μέ Ταπί μέ τό γκόλ τού Πατίκα στή Μασσαλία, σκάνδαλο μέ Τορίνο..
Άσε γιά τή ΜΠΑΝΑΝΙΑ...δέ γράφω...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ.......όπως ή Γιούβε τώρα.
Ξέρεις τί είναι μιά πενταετία νά τόν παίζεις τόν άλλο μέ λιγώτερο πάντα παίκτη καί νά τόν κερδίζεις κιόλας...ή νά πέφτει ό δωροδοκούμενος....Ήρακλής....καί νά μήν πέφτει ό δωροδοκών.....!!!!!
Καί έμείς κλέψαμε τούς μικρούς καί...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...γιαυτό γιατί αύτή είναι ή χαρά τού ποδοσφαίρου...
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ...!!!!!
Οί άλλοι ΟΜΩΣ εύνουχίστηκαν καί χάσανε τό μέτρο.
Μισό μηδέν μέ πέναλτυ , μέ άράουτ, μέ φάουλ δέν τούς νοιάζει, άρκεί νά κερδίζουν...ό σκοπός άγιάζει τά μέσα.
Χάσανε αύτοί πρωτάθλημα άπό Ίωνικό άπό Λεβαδειακό άπό ΟΦΗ...???
Άν δέν ήταν θυγατρικές ....τή μπάλλα στά δίχτυα θά τήν έβαζε τό κοράκι στό 130....!!!!!!!!
Τώρα τί νά περιμένω μέ έναν μεσοεπιθετικό πού είναι καί ό πρώτος
σκόρερ τής όμάδας καί τόν βάλαμε νά παίξει σχεδόν κουτσό στόν τελικό κυπέλλου πού μάς έκαναν πλάκα παίκτες πού έφυγαν άπό τό γαύρο...!!!!!!!!!
Πού καί νά μήν ήξερε δηλαδή ό Μαυρογενίδης ότι φεύγει...
σκόνη τόν έκανε τό Σέζαρ...!!!
Άν κάτι μάς κάνει νά ξεχωρίζουμε άπό αύτούς μέ τίς έφτάρες...τούς αίώνιους πρωταθλητές πού μαζεύουν ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ
ΤΙΤΛΟΥΣ.....καί...ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ...
καί άπό τούς άλλους πού άνατίναξαν τό Έλληνικό ποδόσφαιρο έπί μία είκοσαετία γεμίζοντας τά γήπεδα όλης τής Έλλάδας μέ τό γνωστό
.................ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
είναι αύτό τό ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ στά νεοελληνικά...!!!!!!!!!!
Ξέρω λοιπόν πότε παίξαμε ....
Ξέρω πότε άξίζαμε....
Ξέρω πότε μάς κλέψανε..
Ξέρω πότε άδικήσαμε καί πότε μάς άδίκησαν ...!!!!
Όπως ξέρω ότι όμάδα μέ ξεχασμένους άπό τίς θυγατρικές μέ πονεμένους μέ λιμά καί μέ έλεύθερους άπό τόν Πανιώνιο....
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!!!!!!
Μή μού θυμώνετε έγώ πού σάς τά γράφω ΠΟΝΑΩ...πιό πολύ άπό έσάς πού τά διαβάζετε ...!!!!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ........
νά δώ πότε έπιτέλους θά ξυπνήσει αύτή ή
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....!!!!!!!!!!:ZZZ:
Στατιστικά άμα ζήσω άλλα είκοσι χρόνια, μιά φορά άκόμα ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΩ................!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως ζητάω πολλά???????????
el_hymador
18/07/2006, 18:37
ΠΑΙΔΙΑ...ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΜΟΥ...
Ίσως πιό πολύ άπό μένα κανένας δέ λαχταράει νά δεί τήν ΑΕΚ μας
όπως τή φαντάζομαι στό μυαλό μου...
Τώρα στά 50 μου ζώ μέ δυό τίτλους στό μπάσκετ στήν Εύρώπη..
Μιά μεγάλη πρόκριση στό πρωταθλητριών στά προημιτελικά μέ τό 6-1 έπί τής Πόρτο...καί μιά τεΤράδα στό Ούέφα μέ τό μεγάλο Μπάρλο...
Δέ λέω Φάντροκ άλλά Μπάρλο......όποιος κατάλαβε....!!!??
Καί τίς δύο φορές πού άφορούν τό ποδόσφαιρο ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ...νά μήν άραδιάζω όνόματα.
Καί σχεδόν πάντα ή ΑΕΚ είχε τούς καλύτερους έπιθετικούς καί τή
χειρότερη σφυρίχτρα...!!!!
Άκόμα καί στήν Εύρώπη, σκάνδαλο μέ Ταπί μέ τό γκόλ τού Πατίκα στή Μασσαλία, σκάνδαλο μέ Τορίνο..
Άσε γιά τή ΜΠΑΝΑΝΙΑ...δέ γράφω...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ.......όπως ή Γιούβε τώρα.
Ξέρεις τί είναι μιά πενταετία νά τόν παίζεις τόν άλλο μέ λιγώτερο πάντα παίκτη καί νά τόν κερδίζεις κιόλας...ή νά πέφτει ό δωροδοκούμενος....Ήρακλής....καί νά μήν πέφτει ό δωροδοκών.....!!!!!
Καί έμείς κλέψαμε τούς μικρούς καί...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...γιαυτό γιατί αύτή είναι ή χαρά τού ποδοσφαίρου...
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ...!!!!!
Οί άλλοι ΟΜΩΣ εύνουχίστηκαν καί χάσανε τό μέτρο.
Μισό μηδέν μέ πέναλτυ , μέ άράουτ, μέ φάουλ δέν τούς νοιάζει, άρκεί νά κερδίζουν...ό σκοπός άγιάζει τά μέσα.
Χάσανε αύτοί πρωτάθλημα άπό Ίωνικό άπό Λεβαδειακό άπό ΟΦΗ...???
Άν δέν ήταν θυγατρικές ....τή μπάλλα στά δίχτυα θά τήν έβαζε τό κοράκι στό 130....!!!!!!!!
Τώρα τί νά περιμένω μέ έναν μεσοεπιθετικό πού είναι καί ό πρώτος
σκόρερ τής όμάδας καί τόν βάλαμε νά παίξει σχεδόν κουτσό στόν τελικό κυπέλλου πού μάς έκαναν πλάκα παίκτες πού έφυγαν άπό τό γαύρο...!!!!!!!!!
Πού καί νά μήν ήξερε δηλαδή ό Μαυρογενίδης ότι φεύγει...
σκόνη τόν έκανε τό Σέζαρ...!!!
Άν κάτι μάς κάνει νά ξεχωρίζουμε άπό αύτούς μέ τίς έφτάρες...τούς αίώνιους πρωταθλητές πού μαζεύουν ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ
ΤΙΤΛΟΥΣ.....καί...ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ...
καί άπό τούς άλλους πού άνατίναξαν τό Έλληνικό ποδόσφαιρο έπί μία είκοσαετία γεμίζοντας τά γήπεδα όλης τής Έλλάδας μέ τό γνωστό
.................ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
είναι αύτό τό ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ στά νεοελληνικά...!!!!!!!!!!
Ξέρω λοιπόν πότε παίξαμε ....
Ξέρω πότε άξίζαμε....
Ξέρω πότε μάς κλέψανε..
Ξέρω πότε άδικήσαμε καί πότε μάς άδίκησαν ...!!!!
Όπως ξέρω ότι όμάδα μέ ξεχασμένους άπό τίς θυγατρικές μέ πονεμένους μέ λιμά καί μέ έλεύθερους άπό τόν Πανιώνιο....
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!!!!!!
Μή μού θυμώνετε έγώ πού σάς τά γράφω ΠΟΝΑΩ...πιό πολύ άπό έσάς πού τά διαβάζετε ...!!!!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ........
νά δώ πότε έπιτέλους θά ξυπνήσει αύτή ή
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....!!!!!!!!!!:ZZZ:
Στατιστικά άμα ζήσω άλλα είκοσι χρόνια, μιά φορά άκόμα ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΩ................!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως ζητάω πολλά???????????
Eγω ζηταω πολλα αν επιτελους παψετε οι Αεκτζηδες να ειστε οι Καϊλες και η Βουρτση του Ελληνικου ποδοσφαιρου???
Ελεος πια με την γκρινια και την μιρλα σας!!!
Λες και αν ειχατε ποτε ενα προεδρο της προκοπης με φραγκα θα σας χαλαγε , γιατι ειστε η ''αριστερα'' του ποδοσφαιρου!!!
:lol:
υ.γ. Η καταγωγη μου ειναι απο την Σμυρνη (της μ.Ασιας , οχι της Νεας!!) αυτο για να μην αρχιστετε τα περι αλοσμονητων πατριδων κ.τ.λ.
blueblack
19/07/2006, 07:38
ΦΙΛΕ ΜΟΥ........
Δέν άφορούσε έσένα τό κείμενο.....
Άν όμως θίχτηκες γιά κάτι άπό τά λεγόμενα μου γιά τούς
ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.....
τού Έλληνικού ποδοσφαίρου......τότε πές μου......
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ.........
νά τό συζητήσουμε..........
ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ............!!!!!!!
καί δέν έμαθες νά μετράς μόνο κυπελλάκια καί τίτλους.....
γιατί τότε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ....θά είμασταν ΠΑΝΤΑ......μέ τόν πρώτο
χωρίς.........
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ........!!!!!!!!
Τόπιασες αύτό...........νά σού φέρω καί παράδειγμα.......
Παπαδόπουλος ..........Χίτλερ..........Στάλιν........
Καί τό ποδόσφαιρο προέκταση τής κοινωνικής μας ύπόστασης είναι
Gandalf dr685sm
19/07/2006, 09:18
για ποιά χρήματα μιλάμε ρε παιδιά;....
Απο οτι φαίνεται και οι γαύροι ακόμα, έχουν αρχίσει τα "κόλπα"!
Βγαίνει ο Τουρέ , φωνάζει για χρήματα.
Βγαίνει ο Ντάνι ...το ίδιο.
Πριν απο 6 μήνες , είχε και παλι ακουστεί κάτι για πληρωμές καθυστερημένες κτλ.
Για τον ΠΑΟ, δεν το συζητώ. Ακόμα και πριν την μεταγραφή, "οικονομίες" κάνουν!
Εμείς ακόμα σπασμένα πληρώνουμε.
Ο ΠΑΟΚ ακόμα και UEFA να πέρναγε, αμφιβάλω αν θα μπορούσε να πλήρωνε τα ταξίδια του στο εξωτερικό.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!
Εξού και οι περισσότεροι ταλαντούχοι την κάνουν με "ελαφρά" και δεν κάθονται εδώ. Πέρα απο την συνεχώς μειωμένη ποιότητα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, έχουν να κάνουν και με τα οικονομικά , που δεν τους ικανοποιούν.
Για το basket που αναφέρθηκες iriniaa, είναι ίσως το μόνο άθλημα που κάτι κάνει απο ποιότητα και στις μεγάλες (3-4) ομάδες απο χρήματα.
Μόνο που εκεί οι παίκτες σέβονται τους εαυτούς τους, προπονούνται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο , χωρίς να κοπροσκυλιάζουν σε μπουζούκια και καφετέριες.
Υπάρχουν δομές απο μικρές ηλικίες και γενικά , είναι ενα άθλημα που δίνει και παίρνει αυτά που του αξίζουν.
Ας μην ξεχνάμε οτι ουκ ολίγοι απο Ελληνες καλαθοσφαιριστές, τα έχουν καταφέρει να πάνε στο καλύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα (ΝΒΑ) με καλές πορείες. Και ακόμα χτυπάνε τις πόρτες τους (βλ. Σπανούλης - Σχορτσιανίτης)
Η ΑΕΚ (ομάδα μου) κατόρθωσε σε αυτό το άθλημα , που ναι μεν υπάρχουν συμφέροντα , αλλά δεν πνίγουν τις μικρές ομάδες (βλ. Μαρούσι, Λάρισσα , Πάτρα,κτλ.) να πάρει και κάτι.
Αν δεν βελτιωθούν τα πράγματα φέτος στην μπάλα, να είσαστε σίγουροι οτι του χρόνου , μεταξύ τους θα παίζουν και θα τους βλέπει μόνο ο στραγαλατζής απο τις κερκίδες.
Γιατί καλές οι super leagues κτλ. αλλά αν δεν βελτιώσεις το προϊόν που πουλάς, θα μείνεις με την βιτρίνα και το μαγαζί σου , αμανάτι.
Gandalf
iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ........Δέν άφορούσε έσένα τό κείμενο.....
ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.....
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ.........
ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο el_hymador !!! :blush: :blush:
ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ... ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ...
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
....................
Και ακόμα χτυπάνε τις πόρτες τους (βλ. Σπανούλης - Σχορτσιανίτης)
....................
Ο Σπανουλης ΜΟΛΙΣ "χαιρετησε" ... :(
Αυτο (προσωπικα) πονεσε ... :sick:
Καλη του τυχη φυσικα του παιδιου στο Χιουστον! :wave2:
tsiros_temp
19/07/2006, 22:13
ρε iriniaa... οκ, και γω αεκτζής είμαι.
Οι τόνοι τζάμπα είναι αλλά, ρε παιδάκι μου,πού πας και τους βάζεις ;;; :look: :wacko: :dizzy: :beer:
blueblack
20/07/2006, 03:15
TSIROS.......
Φίλε ότι καί νά πείς δίκαιο έχεις......
Είμαι μέ τό παλιό....!!!!!!
Κάπως έτσι τά είχα μάθει καί μού έμεινε κουσούρι...
Πάντως σέ καμμιά δεκαριά χρόνια μάς βλέπω νά γράφουμε
μέ σχεδιάκια καί μπανάνες..........
νά δείς πώς τά λέγαν οί Αίγύπτιοι κάποτε......!!!!!!!!!!!!:lol:
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΡΕΑΛ ,Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΙ Η ΤΣΕΛΣΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ,ΤΟΝ ΠΑΟ,ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΩ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΣΤΗ ΔΕ ΑΕΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 18 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ.
Υ.Γ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 1 ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΟΙ 6.ΜΕ ΠΙΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΖΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΝΕ.
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΑΕΚΑΚΙΑ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΓΧΩΡΕΙ Ο ΡΙΜΠΟ ΠΟΤΕ.
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzz750!
Vezouvios
20/07/2006, 08:00
οπου να νε θα παιξει φιλικο με τον παοκ στην τουμπα!!!
Για να δουμε!!!!!!!1
Gandalf dr685sm
20/07/2006, 08:02
με την αποχώρηση του Σπανούλη , ενα είναι σίγουρο πάντως...
Οτι ενώ το Ελληνικό πρωτάθλημα χάνει ενα παίκτη.... κερδίζει σε ενδιαφέρον μια κόντρα που αναμένεται μεγάλη, μεταξύ των δύο αιωνίων , ειδικά τώρα που οι κόκκινοι ενισχύονται πάρα πολύ με τον Μασιγιάουσκας στην περιφέρεια.
Ο Σχορτσιανίτης, λέει , οτι έχει γίνει πάρα πολύ καλύτερος και το σημαντικότερο ... είναι μόλις 21!!!
Σίγουρα για εμένα το πρωτάθλημα basket, θα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον φέτος απο εκείνο του ποδοσφαίρου.
Gandalf
blueblack
20/07/2006, 10:27
ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..........
Ό ένας τά χώνει γιατί έχει τήν τρέλλα του καί τόν καημό του....
νάνε καλά τά φάρμακα.....!!!!!!!!!
Ό δέ άλλος πάει γιά νά ρεφάρει άπό τό ποδόσφαιρο...!!!
Πιστεύουν ότι θά έχουν καί οί δυό τίς εύκαιρίες τους μέ τόν τελικό
τής Άθήνας...!!!!!
Έξάλλου τό όριοθέτησε καί ό υίός Κόκκαλης πρίν άπό λίγες μέρες
σέ δήλωση του.
Στήν έρώτηση τού δημοσιογράφου.....
Τί νά περιμένουν φέτος οί φίλαθλοι σας???
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.....!!!!!!
άπάντησε γελώντας...
Τίς μαλακίες περί Εύρώπης τίς άφησαν στήν άκρη.....!!!!!!
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ........!!!!!!!!!!!!!!
Έκεί πού μετράει....
Μέχρι καί ό ΠΑΟΚ.....έγραψε μέ Λυών καί Άρσεναλ.......
Μάς έκανε περήφανους μέ Κούδα καί Σαράφη....
Μέχρι καί ή Λάρισσα.......
Έσείς ........ΓΑΜΩ........τά λεφτά σας...
ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ......στήν πλάτη σας....!!!!!!
Καί οί άλλοι τό ξέσκισαν είκοσι χρόνια τό ποδόσφαιρο άλλά άφηναν
καί κανένα κοκκαλάκι.....καί
παίξανε καί μπάλλα ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....!!!!!!!!!
Στό ποδόσφαιρο ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ.........
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.....!!!!!!!!!!!!!
Τριάντα χιλιάδες ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ μέ τήν Καλλιθέα στό
Καραισκάκη.........πού μού μιλάτε γιά πέναλτυ...!!!!!!!!!
Σπρώξε-σπρώξε μέχρι τελευταία στιγμή.......
Νά γράψω κανένα ΒΙΒΛΙΟ....γιά τά έργα καί τίς ήμέρες σας....!!!!!
ΑΙΔΩΣ..........ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Καί ή Βραζιλία ήταν ή καλύτερη στά χαρτιά άλλά ΕΧΑΣΕ....!!!!!
Δέν έχει νόημα νά συζητάς μέ γαύρους.......
Προσωπικά τούς βλέπω πρωταθλητές καί τήν έπόμενη δεκαετία.....
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Τώρα τούς κόβω καί γιά χωνευτήρι τής Άφρικής....γνωστή ή δουλειά γιά τόν Σόλιντ....
Τό πρωτάθλημα δικό τους καί τό έμπόριο καλά κρατεί....
Κάνουμε καί κανά ζοριλίκι άμα μάς πέσει κανένας Τουρέ...καί όλα οκ......!!!!!!!!!!!
Έ ρέ Θεέ ..........ήταν άνάγκη νά φυσσήξεις έκείνη τή μέρα????
Στόν Καιάδα τό ρίξανε τό παλικάρι άπό τότε καί σβήνει τόν καημό του μέ τά μαννεκέν στήν Ίταλία.....!!!!!!!!!
Νομίζω πώς τό είπε καί ό Σπ...................ς
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.....
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ.......
ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ....!!!!!!!!!
Μήν άγχώνεστε παιδιά..........!!!!!!!
ΨΑΧΤΕ...........γιά τόν ΔΕΥΤΕΡΟ......!!!!!!!!!!
Καί κουτόχορτο έχω...........ΠΑΡΤΕ........!!!!!!!
Καί μπανάνες έχω.............ΠΑΡΤΕ......!!!!!!!
SPORAKIAS
20/07/2006, 10:46
Για τους αλλοθρησκους μια υπενθημιση
Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι
Η Ομάδα
Ημερ. Ιδρύσεως 10/3/1925
Χρώματα ΚΟΚΚΙΝΟ - ΑΣΠΡΟ
Τίτλοι 34 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999,2000, 2001, 2002,2003,2005,2006), 22 ΚΥΠΕΛΛΑ (1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999,2005,2006), 2 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ (1987, 1992), 1 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (1963)
Γήπεδο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα 33.500
Url http://www.olympiacos.org
55970
Vezouvios
20/07/2006, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
Για τους αλλοθρησκους μια υπενθημιση
Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι
Η Ομάδα
Ημερ. Ιδρύσεως 10/3/1925
Χρώματα ΚΟΚΚΙΝΟ - ΑΣΠΡΟ
Τίτλοι 34 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999,2000, 2001, 2002,2003,2005,2006), 22 ΚΥΠΕΛΛΑ (1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999,2005,2006), 2 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ (1987, 1992), 1 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (1963)
Γήπεδο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα 33.500
Url http://www.olympiacos.org
:evil: :a015: :a016: :a018: :a41:
SPORAKIAS
20/07/2006, 10:58
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:a44: :a44:
:a08: :a08:
:a23: :a23: :a23: :a23:
el_hymador
20/07/2006, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
iriniaa
ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο el_hymador !!! :blush: :blush:
ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ... ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ...
:lol: :lol: :lol:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ρουφ!!!
κατσε να σε δωσω και εγω:
ο STOUBI ειναι γαυρος, κομμουνιστης (κονσερβοκουτι style) , ακτιβιστης για την διασωση του αργυροπελεκανου , συλεκτης τσοντων της δεκαετιας του '70 , συνδρομητης στα μηνιαια περιοδικα : ''πυροφανι και αθερινοδυχτα'' , ''Επιθεωρηση των αριστερων συσπειρωσεων'' και του ''Νυφικο και γαμος''.Επισης φοροδιαφευγει , κλεβει απο τα παγγαρι της ενοριας του , και πεταει τα σκουπιδια απο τον τεταρτο οροφο στον σκουπιδοτενεκε.
Αυτα.....
:wave2:
el_hymador
20/07/2006, 19:03
ΦΙΛΕ ΜΟΥ........
Δέν άφορούσε έσένα τό κείμενο.....
ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.....
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ.........
ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ............!!!!!!!
καί δέν έμαθες νά μετράς μόνο κυπελλάκια καί τίτλους.....
γιατί τότε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ....θά είμασταν ΠΑΝΤΑ......μέ τόν πρώτο
χωρίς.........
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ........!!!!!!!!
Τόπιασες αύτό...........νά σού φέρω καί παράδειγμα.......
Παπαδόπουλος ..........Χίτλερ..........Στάλιν........
Καί τό ποδόσφαιρο προέκταση τής κοινωνικής μας ύπόστασης είναι
Λοιπον οπως ειπε και ο Αρτεμης Ματσας STOUBI , ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Σε καμια περιπτωση δεν πηρα επι προσωπικου οσα γραφεις.
Η πουτ@ν@ η τυχη τα εχει φερει ετσι και απο τους συγγενης/φιλους/γνωστους μου το 90% ειναι Αεκ....Γαυρο δεν εχουμε ευτυχως , ενας που παιζει τον κανουμε παρεα γιατι εχει υποστει εγκεφαλικη βλαβη απο μικρος.
Βαση λοιπον αυτου αντιλαμαβανεσαι οτι ζω ενα δραμα , αφου οποιαδηποτε συζητηση γυρω απο το ποδοσφαιρο καταληγει σε λυγμους , σε μοιρολογια και σε αφορισμους για τον Παναθηναϊκο και τον Γαυρο ως αποκλειστικοι υπευθυνοι για την καταντια της Αεκ....το ιδιο που κανουν και οι ΜΠαογκτζηδες με το Αθηναϊκο κατεστημενο ... Δεν φταει κανενας που ειχατε επι σειρα ετων λαμογια για προεδρους και επισης δεν φταιει κανενας που επι σειρα ετων το ταμειο ηταν μειον...δικα σας λαθη ηταν , μαθετε να ζητε με αυτα και μην προσπαθειτε να βρειτε δικαιολογιες για τα προβληματα σας!! αποκλειστικα υπαιτιοι ειστε εσεις!!!
Οπως σωστα αναφερεις και στο κειμενο σου , εχετε αδικηθει , αλλα και εχετε αδικησει πολλους....life is a bitch !!! τι να κανουμε...ολες οι ομαδες στο Ελληνικο πρωταθλημα τις εχουν κανει τις ρεμουλες τους , απλα εμεις και ο γαυρος ειμαστε καλυτερο μαγαζι...εδω ολοκληρη JUVE και εκανε παπαριες εμεις δεν θα καναμε?
Και φτανουμε στο ζητουμενο το οποιο ειναι η οπτικη και η σοβαροτητα με την οποια εξεταζει κανεις το ποδοσφαιρο και ειδικα το Ελληνικο!!! Χαβαλες να γινεται φιλε μου !! Φυσικα και αγαπαω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ , θα παω κανα γηπεδο , θα αλληλοβριστουμε , θα χαρουμε , θα πικραθουμε και αυτο ηταν ολο....μερικες ωρες περνας ευχαριστα βιωνωντας εντονα συναισθηματα , αυτο ειναι ολο!! Σιγα μην κατσω να σκασω στην τελικη , δεν αξιζει τον κοπο κι ολας ....αν ειμασταν λιγο χαλαροτεροι τα πραγματα θα ηταν καλυτερα για το πρωταθλημα μας , ο φανατισμος και η πορωση εχουν οδηγησει στα χαλια που βρισκομαστε .Και αν εσυ η ο οποιοσδηποτε προβαλλει πανω στην αγαπημενη του ομαδα ιδεολογιες , αξιες , κ.τ.λ. επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι μεγαλο λαθος...ειδικα στην μορφη που εχουν τα ποδοσφαιρικα σωματεια σημερα ειναι απλως επιχειρησεις .... το συναισθηματικο δεσιμο και τις πραγματικες συγκινησεις μπορεις να τις βιωσεις με την ομαδα της συνοικιας σου η του τοπου καταγωγης σου σε πρωταθληματα αλλης κατηγοριας γιατι εκει τα πραγματα ειναι ακομα(?) ανοθευτα η εν πασει περιπτωση η διαβρωση δεν εχει προχωρησει σε τοσο μεγαλο βαθμο...αυτα τα λιγα παντα φιλικα:wave2:
μην τρελενεσαι .... στην Αεκ δεν παιζει ουτε ο Πλαστηρας ουτε ο Κωνσταντινος ο παλαιολογος ...
el_hymador
20/07/2006, 19:08
μαλακια εκανα κενο μηνυμα θα ειναι αυτο
el_hymador
συλεκτης τσοντων της δεκαετιας του '70 ,
Εχω κανει προοδους !!! :lol:
Μαζευα και τα τσοντο cd που εβαζε η εφημεριδα << Το Θεμα >>
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Κατα τα αλλα....
:smokin:
56013
Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΧΑΡΑΣ(ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ).
ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΖΕΝΙΤ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ 4 ΣΤΑ 4(ΗΤΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΛΙΛ ΚΑΙ ΑΑΧΕΝ(ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ).
ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ 18 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΡΙΑΡΟΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ
ΚΑΖΙΝΟΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ,ΜΟΝΑΚΟ,ΑΙΤΧΟΒΕΝ.ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 8 ΗΤΤΕΣ ,10 ΙΣΣΟΠΑΛΙΕΣ Ή 0,55 ΒΑΘΜΟΙ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΞΕΦΤΙΛΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 2 ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΛΥΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΕΑΛ ΤΩΝ ΡΟΜΠΙΝΙΟ,ΜΠΑΤΙΣΤΑ,ΣΕΡΓΚΙΟΣ ΡΑΜΟΣ,ΓΚΡΑΒΕΣΕΝ,ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ .
ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΜΟΝΑΚΟ,ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΗΡΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 85 ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΥΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΑΠΙ ΤΗΣ ΣΟΣΟ.
ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ 5.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΣΕ 56 ΑΓΩΝΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ 17 ΝΙΚΕΣ,12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ,27 ΗΤΤΕΣ Ή 1,125 ΒΑΘΜΟΙ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.ΕΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΧΕΤΕ.
Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΑΚΑΤΑΡΙΠΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥΣ ΤΟΥ 2-16.
Υ.Γ.
ΟΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟ 16 ΧΑΡΙ ΣΤΟ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ...............
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzz750!
blueblack
21/07/2006, 08:49
EL_HYMADOR...........
Τώρα μέ ξενέρωσες.....
Έκεί πού πήγα νά τό άνεβάσω.........νά σκοτωθούμε λίγο....
μέ ρήμαξες..........!!!!!!!!
ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Λαμόγια είχαμε πολλά...συμφωνώ.....
Άλλά πές μου έσύ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.....όταν..
παράδειγμα....ΠΡΟΣΕΞΕ...παράδειγμα λέω ...όταν
πρίν τρία χρόνια στή λεωφόρο σάς καρφώνει ό Ίωνικός στό 90ο....
μέ κεφαλιά άπό κόρνερ....καί άν μετρούσε τό σκόρ θά ήταν 1-1
καί θά χάνατε τό πρωτάθλημα....????
Θυμάσαι τό καημένο τό κοράκι....???
Παραλίγο νά δώσει οφσάιντ...άλλά θυμήθηκε ότι ήταν κόρνερ και
έδωσε φάουλ στόν τερματοφύλακα.....!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΔΩ....????????
Τό ποδόσφαιρο φίλε μου κρίνεται μεταξύ ίσοδυνάμων άντιπάλων ,στίς λεπτομέρειες...
Είδες τί έγινε ΑΕΚ-ΠΑΟ ..τού έφυγε τού πλαινού ή φάση...άκυρώθηκε τού Γκέκα καί σέ δέκα λεπτά τρία μπαλάκια...
Άπό έκεί χάσατε καί τήν Εύρώπη....τή 2η θέση..!!!!!!!!!
Αύτά τά δύο τέρματα σάς στέρησαν τό C.L.
Άντε καί ό Ήρακλής στό Καυταντζόγλειο...
Νά σού πώ τώρα...σωστά λές γιά τίς άπαράδεκτες διοικήσεις πού πέρασαν κατά καιρούς άπό τήν ΑΕΚ...ένας ήταν ό γίγαντας καί τά έδωσε όλα.......ΜΠΑΡΛΟΣ.......ΑΘΑΝΑΤΟΣ....!!!!!!!!
Άλλά πές μου είλικρινά πιό είναι χειρότερο αύτό τό δικό μας ,ή είναι πιό άβάσταχτο τό νάχεις τά μισά καράβια καί πετρέλαια τής γής καί νά πουλάς ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.......????
Νά άρχίσω άπό Νικοπολίδη Χαλκιά τούς τερματοφύλακες τής Έθνικής καί νά φτάσω στόν άχρηστο Λύμπε πού μαζί μέ τόν Κατσουράνη μάς κράτησε γιά δύο χρόνια ζωντανούς....!!!!
Παίκτες πού τήν κάνανε ......στά 22-23-24-26 τους χρόνια.....
μέ τό παραμύθι ότι χάσανε ένα μάτς σέ κάποιο γήπεδο τής Άφρικής.......!!!!!!!!
Δέ θά μπορούσατε ποτέ λοιπόν ..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ....νά νιώσετε....ότι αύτή ή όμάδα είναι τής καρδιάς σας.....
Όσο είναι πρώτη όλοι μέ τό ΚΥΡΙΛΙΚΙ...καί τά συνολάκια οί κυρίες είστε κοντά γιατί ή λεωφόρος καί ή Καλογρέζα είναι ....ΜΟΔΑ....όταν όμως η όμάδα πατώσει πού είναι φυσικό κάποια στιγμή όλοι τής γυρνάτε τήν πλάτη....άκόμα καί οί λεφτάδες σας καί κοιτάνε νά κάνουν ...ΑΠΟΣΒΕΣΗ....
Αύτό είναι πού δέν άντέχετε.....καί τρελένεστε...!!!!!!!!!!
Έμείς φίλε μου είμαστε άλλη ίστορία ...ούτε γιά πατρίδες θά σού πώ ούτε τίποτε άλλο.......ΑΛΛΑ.......άν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ....ότι καί νά σού ΠΩ δέν θά τό καταλάβεις...
Έμείς γουστάρουμε νά βλέπουμε τό έμβλημα μας νά κυματίζει παντού...καί στό πιό μικρό χωριό τής Έλλαδας καί νά άγαπάμε τήν όμάδα μας μέ τήν καρδιά μας....
Μαζί καί στίς λύπες καί στίς χαρές....!!!!
Έστω καί κάθε δέκα χρόνια νά γευόμαστε κάτι...
Γιατί πιστεύουμε ότι τό ΑΞΙΖΟΥΜΕ
Καί γιά νά πάρουμε κάτι άπό σάς καί τούς άλλους πιά σήμερα.....
πρέπει στήν κυριολεξία νά τό πάρουμε έχοντας.....
ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....γιά τούς μικρούς πού άδικήσαμε κατά καιρούς καί δέν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γιά αύτές τίς νίκες.........!!!!!!!
Μόνο ό ΠΑΟΚ έχει αίσθανθεί τέτοια άδικία σάν τή δική μας...
κάποτε μέ τή μεγάλη όμάδα πού πήγαινα καί τήν έβλεπα γιατί
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ...
ΚΟΥΔΑΣ ΣΑΡΑΦΗΣ ΠΑΡΙΔΗΣ ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ.......!!!!!!!!!!!!!!!!
Αύτή ήταν ή Εθνική όμάδα τότε μέ Δομάζο καί Παπαιωάννου καί όχι αύτή πού κατέβαζε ή ΕΠΟ...
Ξέρεις πόσους τίτλους τής στέρησε αύτής τής όμάδας ....
Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ.....μέ τή βαλίτσα άπό τό λιμάνι...?????
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ........φίλε μου...!!!!!!!!
Καί ήρθε τό κόμμα νά τούς δώσει ένα τίτλο τό 80τόσο τί είρωνία όταν χτυπιόταν μέ τήν ΑΕΚ καί τή Λάρισσα .....τότε πού οί μεγάλοι κάνανε ήμίχρονο.....
Καί ή Λάρισσα τότε τό πήρε πάλι μέ διεκδικητή τήν ΑΕΚ...
Αύτά γράφει ή ΙΣΤΟΡΙΑ..!!!!!!!!!!!
Τώρα γιά τούς άλλους ......ΤΙ ΝΑ ΠΩ...???
Μήπως .......ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ......???
Ότι καί νά πείς αύτοί άπαντάνε....
Ένα κύπελλο.....
Δύο πρωταθλήματα....
Έφτά ή Γιούβε....!!!!!!!!!!
Καί τί νά πούν .......
ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.....!!!!!!!!!
Γιαυτό κάθε φορά άπαντάνε μέ τά κύπελλα πού έχουν μαζέψει...
Έδώ ό δικός μας ό Γενίτσαρος μόλις πήγε στόν Πειραιά προσπαθούσε νά μάς πείσει ότι τόν σπρώξανε τόν Άλεξανδρή στήν Καβάλα καί ήταν πέναλτυ....
Τά δύο-τρία πρώτα χρόνια τής ντροπής τού Γαυριστάν......
Τώρα τουλάχιστον είναι καί καλύτεροι, γήπεδο έχουν λεφτά έχουν
άλήθεια ό ΝΤΑΝΙ.........είναι άπλήρωτος...????
Λοιπόν φίλε μου ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ......τό θέμα..
Στά έγραψα όμως όλα αύτά γιατί βλέπω ότι ΒΛΕΠΕΙΣ......δέν έχεις
ΓΡΑΣΣΟ....όπως πάρα πολλοί
Αύτή πιστεύω πώς είναι καί ή θέση τής πλειονότητας τών ....
ΥΓΕΙΩΝ ........ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ.....!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.....ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...........
ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ !!!!!!!!!!:bigcry:
Gandalf dr685sm
21/07/2006, 09:12
el_hymador, μαζί σου... όπου ΠΑΟ βάλε ΑΕΚ, και λέμε τα ίδια...
Φυσικα και αγαπαω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ , θα παω κανα γηπεδο , θα αλληλοβριστουμε , θα χαρουμε , θα πικραθουμε και αυτο ηταν ολο....μερικες ωρες περνας ευχαριστα βιωνωντας εντονα συναισθηματα , αυτο ειναι ολο!! Σιγα μην κατσω να σκασω στην τελικη , δεν αξιζει τον κοπο κι ολας ....αν ειμασταν λιγο χαλαροτεροι τα πραγματα θα ηταν καλυτερα για το πρωταθλημα μας , ο φανατισμος και η πορωση εχουν οδηγησει στα χαλια που βρισκομαστε .Και αν εσυ η ο οποιοσδηποτε προβαλλει πανω στην αγαπημενη του ομαδα ιδεολογιες , αξιες , κ.τ.λ. επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι μεγαλο λαθος...ειδικα στην μορφη που εχουν τα ποδοσφαιρικα σωματεια σημερα ειναι απλως επιχειρησεις .... το συναισθηματικο δεσιμο και τις πραγματικες συγκινησεις μπορεις να τις βιωσεις με την ομαδα της συνοικιας σου η του τοπου καταγωγης σου σε πρωταθληματα αλλης κατηγοριας γιατι εκει τα πραγματα ειναι ακομα(?) ανοθευτα η εν πασει περιπτωση η διαβρωση δεν εχει προχωρησει σε τοσο μεγαλο βαθμο..
Χαβαλές να γίνεται ρε παιδιά και να απολαμβάνουμε αυτό που πληρώνουμε σαν εισητήριο , όταν πάμε γήπεδο... αυτό είναι όλο και όλο.
Σιγά μην σκάσω αν ο Ντέμης/Κόκκαλης/Τζίγγερ, πάρουν την επιχορήγηση του CH.L ή οχι...
ή μήπως τα παιδιά που παίζουν μπάλα μεχρι τα 35 τους έχουν κάνει συμβόλαιο 400.000- 1.000.000? για την υπόλοιπη ζωή τους;...
Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση , μπύρες-σουβλάκια-πίτσες και καλή παρέα... ενίοτε και πειράγματα αν είμαστε υποστηρικτές κάποιων ομάδων.(βλ. Mundial).
Παραπάνω απο αυτό είναι αρρωστημένη κατάσταση. Εκτός ίσως απο αυτούς που είναι στην "μισθοδοσία" και κάνουν την δουλειά τους μέσα απο κανάλια ή εφημερίδες...
Gandalf
tsiros_temp
21/07/2006, 10:50
Φίλε ότι καί νά πείς δίκαιο έχεις......
Είμαι μέ τό παλιό....!!!!!!
Κάπως έτσι τά είχα μάθει καί μού έμεινε κουσούρι...
AAAA!!!! όχι, όχι, εσύ έχεις δίκιο. Έτσι έμαθες, έτσι να γράφεις.
Με συγχωρείς.
Gandalf dr685sm
21/07/2006, 12:11
BASKET, BASKET... και πάλι Basket... γιατί;...
Γιατί απο τις πιο μικρές ηλικίες του ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.... Προσκυνάτε ρε...
Οχτάδα στο Πανευρωπαϊκό οι έφηβοι μας...
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=31&document_id=42321
Έχει καταντήσει συνήθεια να είμαστε στους καλύτερους μέσα.
Gandalf
και ετσι για το γαμωτο...4 στη βερντερ με χαρακτηριστικη ανεση....βαζελακια εσεις τι ειχατε κανει περσι για θυμιστε μου...
λοιπον αν συμπεριφερομαστε ετσι σε ολες τις ομαδουλες που φορανε πρασινα........
ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:a43:
Gandalf dr685sm
24/07/2006, 08:30
TROOPER...συμμαζευτείτε ρε φίλε...
Τα 3/4 της Βερντερ , δεν έπαιζαν χθες.. καλή μπάλα παίξατε αλλά απέναντι στα δεύτερα της...
Υπομονή πάντως... ξεκινάει το CH.L. σε ενα μήνα και θα δούμε τι κάνουμε όλοι μας...
Gandalf
blueblack
24/07/2006, 09:01
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ........
Αύτό τό μάτς.......???
Όλοι περπατούσαν....
Τά φιλικά είναι γιά τό ΠΕΟΣ......!!!!!!!!
Όσο γιά τά δικά μας φίλε gandalf.........τάλεγα ΕΓΩ......μάς τάσκασε
ό Φερρέρ......
Καί βέβεια ό άνθρωπος είπε τήν άλήθεια......
Θέλουμε παίκτες .....Τόπε μετά τό 1-1 μέ τούς Τσέχους......στά ίσια
καί παλικαρίσια.....
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ......
ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΥΡΩΠΗ.....!!!!!!!!!!!
Κάτι γιά 4 παίκτες είπε ό άνθρωπος....
Θαυματοποιός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....!!!
Δέν θά άρχίσει ό Λάκης νά βάζει τά τετ-α-τετ.....ΤΩΡΑ....!!!!
Ούτε ό Γεωργέας θά μάθει νά κάνει σέντρες καί κοντρόλ ΤΩΡΑ...!!!
Ούτε ό κολλητός Ίβιτς θά άρχίσει νά τρέχει τώρα καί νά πασσάρει...!!!
Ούτε ό Έμερσον θά γίνει 24... άπό..34 είναι...!!!!!!
Ούτε ό Δέλλας θά πηδάει γιά κεφαλιά τώρα....!!!!Λέιζερ έπέμβαση έκανε στή μέση ό άνθρωπος ...ξέρεις τί σημαίνει αύτό....τό ίδιο πού
έκανε τό Ντέμη νά σταματήσει....άφού έκανε δύο έπεμβάσεις...!!!!!
Δέν θά ήτανε στήν ΑΕΚ ό Δέλλας άν ήταν 100% καλά...!!!!!!!!
Βγάλε καί τόν Κατσουράνη....Μισή όμάδα δηλαδή..
Μέ Παπασταθόπουλο,Τόζερ καί Χετεμάι.....
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.......καί όχι γιά ΕΥΡΩΠΗ....!!!!!
Δέν ξέρω τί θά κάνουν αύριο αύτά τά παιδιά ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ......νά σηκώσουν αύτό τό βάρος...!!!!!!
Όσο γιά τό μπάσκετ φίλε τήν πήραμε τήν κρυάδα μας άπό τούς μικρούς......μάς σκίσανε οί Γάλλοι.....!!!!!
Έκείνο πού δέν άντέχω όμως είναι πού άκουγα τό φιλικό τής Έθνικής άπό τό ράδιο καθώς ταξίδευα μέ τούς Ίταλούς.......................καί
άκουγα γιά μιά όλοκληρη πεντάδα τής....ΑΕΚ....
ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
Πώς νά κάνεις όμάδα ρέ πούστη.....!!!!!!!!
Έ ρέ.......μάς φάγαν ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ......!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
Gandalf dr685sm
24/07/2006, 09:36
για το Basket συγκεκριμένα...
όταν είσαι 17-18 ετών , με κάποια εμπειρία και κάποιο ταλέντο, ενώ παίζει και πάλι η μισή ομάδα, με αντίπαλους τους Γάλλους, (παραδοσιακή δύναμη) που έχουν παίκτες σε αυτή την ηλικία σε ύψος 2.10-2.13(!!!!!) είναι θαύμα να πιστεύεις οτι μπορείς να τα καταφέρεις.
Κάποιος που έχει παίξει basket μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει να κάνεις block out ή ακόμα καλύτερα box-out και οι ψηλοί τους , λόγω υψομετρικής διαφοράς, να στην πέρνουν με τα χέρια τους πάνω απο το κεφάλι σου... Είπαμε το άθλημα είναι για ψηλούς.
22 επιθετικά μόνο στο Α ημίχρονο είχαν!.. τι να λέμε τώρα;
Για την κατάντια της ΑΕΚ στο basket, τι να λέμε. Και που να δείς φέτος. Βλέπω τα γιαούρτια να φιγουράρουν σε πρώτες φωτό στις αντίστοιχες εφημερίδες.
Gandalf
blueblack
24/07/2006, 10:16
ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ......
Γιά τό άθλημα μέ τούς ψηλούς πού είπες.....!!!!!
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...!!!!
Άπλά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ καί οί ψηλοί στό μπάσκετ....!!!!
Έπειδή τό κατέχω τό άντικείμενο λόγω ίδιότητος σού λέω πώς
ΣΗΜΕΡΑ.....πιό μεγάλος μέσος όρος ύψους άπαιτείται π.χ. στό βόλλευ παρά στό μπάσκετ...!!!
Στίς μεγάλες όμάδες δύσκολα βρίσκεις παίκτη κάτω άπό δύο μέτρα
Ένώ στό μπάσκετ ό παικταράς μπορεί νά είναι καί 1.75
όσο τρελλό καί νά άκούγεται.....ΗΤΑΝ ...τό άθλημα τών ψηλών τό μπάσκετ...!!!!
Άπλά ποιός ΑΛΛΑΞΕ τήν πορεία τού σύγχρονου Έλληνικού μπάσκετ
μεταπολεμικά στήν Έλλάδα...???
ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ....1.83...
Ποιός ξεφτίλισε τό άθλημα καί πήρε τρία δακτυλίδια μόνος του..??
ΤΖΟΡΝΤΑΝ....1.97
Ότι άνέβηκε ό μέσος όρος ΝΑΙ....
Άπό τά σέντερ τού 1.95 τής Έθνικής φτάσαμε στά 2.12-2.15....
Άπό τό Σταμέλο καί τό Γκούμα....
στόν Παπαδόπουλο καί τό Φασούλα...
Άπό τό 1.80 τού Άμερικάνου στά 2 μέτρα τού Παπαλουκά καί τού Διαμαντίδη....!!!!
Άλλά αύτό είνι άλλο θέμα ...ή φυλή ψηλώνει γιατί τρώει καλύτερα
καί κουράζονται πολύ λιγώτερο.....ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ...!!!!!!!!
Καί γώ είμαι 1.83 καί ό γιός μου στά 16 του είναι ήδη 1.92...!!!!
Μανία όμως πού έχεις μέ τό μπάσκετ.....
Άφού μάς πληγώνει τί τό θές...??????????
Έγώ έγινα ΑΕΚΑΡΑ τό 64-65 άκούγοντας στό ράδιο τά κατορθώματα τότε στήν Εύρώπη.....μέ τούς άετούς.....
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ
ΤΡΟΝΤΖΟ[ήμασταν στό ίδιο σχολείο 5ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ]
ΜΟΣΧΟ
ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
ΖΟΥΠΑ
ΤΣΑΒΑ[ήμασταν στήν ίδια όμάδα πρίν τήν ΑΕΚ...ΧΑΝΘ]
Ή μισή Θεσσαλονίκη δηλαδή.....
Τότε δέν είχε ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.......
Είμασταν όλοι Έλληνες.....μετά ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ....!!!!!!!!
Άς μέ συγχωρέσουν οί ύπόλοιποι........πού δέν τούς μνημονεύω.....!!!!!!!
καί ό άείμνηστος ...ΜΗΛΑΣ.....
..:wave2: ..
Gandalf dr685sm
24/07/2006, 12:04
Βρε είναι των ψηλών σου λέω...
έπαιζα playmaker σε αρκετές ομάδες και σου λέω πως όταν έρχεται η ώρα για το "transition game" (Ελληνιστί αιφνιδιασμός),
έτσι και το playmaker κατέβει χαμηλά, 90% τάπα θα φάει ή θα χαλάσει την ισορροπία.
Αν μάλιστα έχεις απέναντι και παίκτη που είναι 10-15 πόντους ψηλότερος και είναι προσωπικός σου αντίπαλος.. "Σκούρα τα πράγματα"..
Οι κοντοί που αναφέρεις είναι 4-5 σε 20 χρόνια ιστορίας στην καλαθοσφαίριση.
Στο δε, ΝΒΑ, 1 και μοναδικός ο οποίος άλλαξε το ρουν της ιστορίας. Άσε που εκεί τι κοντοί και τι ψηλοί,.... με τα συμπληρώματα , όλοι πηδάνε και κάθονται πάνω στην στεφάνη.
Γιατί κόλημα με το basket;...γιατί εκεί αν είσαι καλύτερος , ούτε διαιτητές μπορούν να σε κάνουν καλά , ούτε τα τερτίπια της τύχης. Θέλει όμως και μυαλό , μιας και δεν τραβάς μια κλωτσιά και όπου πάει και μπορεί να μπεί και απο καραμπόλα μέσα.
Για τον Μ.Ο. ύψους θα συμφωνήσω μαζί σου, μιας και όντως η νέα γεννιά θεωρείτε πολύ ψηλότερη απο την πρηγούμενη ... ορμόνες στην διατροφή βλέπεις...χεχεχεχε...λιπάσματα βάζουν στα πόδια τους , τα μπάσταρδα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και ετσι για το γαμωτο...4 στη βερντερ με χαρακτηριστικη ανεση....βαζελακια εσεις τι ειχατε κανει περσι για θυμιστε μου...
:a43:
xaxaxa.. TO PRWTO DIPLO TOU GAVROUUUUUUUUUUUUUUUU
OLOI STO PASALIMANIIIIIIIIIIII
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
xaxaxa.. TO PRWTO DIPLO TOU GAVROUUUUUUUUUUUUUUUU
OLOI STO PASALIMANIIIIIIIIIIII
ποσα διπλα σου εχω κανει εχεις μετρησει??????
υ.γ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
TROOPER...συμμαζευτείτε ρε φίλε...
Τα 3/4 της Βερντερ , δεν έπαιζαν χθες.. καλή μπάλα παίξατε αλλά απέναντι στα δεύτερα της...
Υπομονή πάντως... ξεκινάει το CH.L. σε ενα μήνα και θα δούμε τι κάνουμε όλοι μας...
Gandalf
ΡΕ Gandalf ΑΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ...
ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΕΣΥ!:wave2:
el_hymador
24/07/2006, 20:42
ΡΕ Gandalf ΑΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ...
ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΕΣΥ!:wave2:
καλα εσυ ακου κανα 666 The number of the beast , διαβασε κανα φως , κανα πρωταθλητη , δες και μια Τσουκαλα να ισιωσεις...που γινατε ομαδα με νικη σε φιλικο!!!!:rotflmao: ....σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη στο play station πηρες το ch - l με τον γαυρο , θα γαμησετε φετος ...αληθεια θυμασε τι εκανε η ομαδουλα σου την εποχη που μεσουρανουσαν οι MAIDEN?..... οχι? τσ, τσ ..κακο μνημονικο αυτα τα παιδια....
el_hymador
24/07/2006, 20:43
υ.γ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ :smokin:
...το καταλαβαμε....:lol:
el_hymador
καλα εσυ ακου κανα 666 The number of the beast , διαβασε κανα φως , κανα πρωταθλητη , δες και μια Τσουκαλα να ισιωσεις...που γινατε ομαδα με νικη σε φιλικο!!!! ....
Eδω εσεις θελετε να γινετε ομαδα ..... νικωντας τον Ολυμπιακο !!
Εμεις δεν θα μιλησουμε ???
:evil:
el_hymador
24/07/2006, 21:10
el_hymador
Eδω εσεις θελετε να γινετε ομαδα ..... νικωντας τον Ολυμπιακο !!
Εμεις δεν θα μιλησουμε ???
:evil:
οπου γαμος (η γαυρος ) και χαρα η Βασιλω πρωτη!!!
ελα κοιτα εδω τι σου εχω.....
56413
blueblack
24/07/2006, 23:32
ΤΟ 70..........
Ρέ παιδιά ήταν τότε πού ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΜΠΕΤΟ......άπό ξύλινο πού ήταν τό γήπεδο τού........
Τσέρνα Σβέζντα.....ό ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ......??????????
Είδες ό Φοίνικας .....
Θαύματα έκανε....!!!!!!!!
Καί κάτι γιά τόν gandalf....
Σίγουρα είναι πιό δύσκολα τά πράμματα μέ τή σφυρίχτρα στό μπάσκετ.....
ΑΛΛΑ.....θυμάσαι τά άδέρφια πώς πηδάγανε πάνω στό τραπέζι μαζί μέ τόν Ράτζα καί μάς ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ....???
Τιμωρία τώρα πιά.....ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....καί τζάμπα τά λεφτά τους.......Καλά πού είναι ό τελικός στήν Άθήνα καί ρίξαν χρήμα οί γαύροι....ΑΛΛΙΩΣ......μπιμπίκιασε...τό άθλημα.....!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο γιά τό τίνων είναι τό άθλημα....μάλλον έχεις άπωθημένα άπό τά πολλά φυστίκια......
Έπειδή έπαιξες άσσος...πές μου....άν ...θεωρητικά έβαζες 5 πού παίζουν 1-2 μέ 5 τεσσαροπεντάρια κόντρα....ΤΙ ΛΕΣ.....???
ΘΑ ΧΑΝΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΛΟΙ Η ΟΧΙ....????????
Πλάκα πλάκα τό ξέρεις ότι οί κοντοί σέ όδηγούσανε στήν τάπα....καί πώς άν είχες άντίπαλο τόν ψηλό τήν ώρα πού θά κάρφωνες αύτός θά ήταν στήν προσωπική.....!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :lol:
Gandalf dr685sm
25/07/2006, 07:46
χεχεχε....διαμάχη για in-play συνθήκες...ωραία.
Αν είχα λοιπόν κοντούς για πεντάδα και απέναντι 5 ψηλούς, (κάτι το οποίο κάναμε και στις προπονήσεις). Δεν θα έβγαινε πουθενά..
Γιατί;
Γιατί οι ναι μεν κοντοί θα είχαν κάνει τετράγωνη την μπάλα απο τις ντρίμπλες, αλλά μόλις ήταν για να σουτάρου, θα έσβυναν οι προβολείς και θα γινόταν συννεφιά με μπουμπουνητά στο κλειστό, απο τα ταπίδια.
Οι δε ψηλοί, θα κατασκήνωναν κάτω απο την ρακέτα αλλά το θέμα είναι ποιος θα κατέβαζε την μπάλα.
Σε ανάλογο , προπονητικό πειραματικό διπλό στο Σπορντινγκ, στην ομάδα των εφηβικών, είχε πέσει τέτοιο γέλιο που έτσι και είχα βίντεο-κάμερα τότε , θα το είχα κάνει κωμωδία ανάλογη με αυτές τις Β movies για το ΝΒΑ.
Για την ιστορία το σκορ το θυμάμαι ακόμα ... 20-30...και αυτό επειδή οι κοντοί έκαναν τρίποντα!
Οι δε τάπες και κλεψίματα , θα μπορούσαν να ήταν κάλλιστα σκορ ,κανονικού αγώνα σε αριθμό.
Για το θέμα των Γιαννακόπουλων, σε προτρέπω να θυμηθείς το double crown της ΑΕΚ σε Κύπελο και πρωτάθλημα απέναντι στους Πράσινους... ή ήταν σε Euroleague και Κύπελο. Δεν θυμάμαι. το θέμα όμως είναι οτι η ΑΕΚ όπως και ο ΟΣΦΠ, μπορούν και χτυπάνε σε παιχνίδια τους πράσινους στο basket, σε αντίθεση με τις παράγκες του ποδοσφαίρου. Για να μην φτάσουμε στο θέμα μικροί-μεγάλοι.
Gandalf
blueblack
25/07/2006, 08:29
ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ.........
Μέ τό σκόρ........Καλύφθηκα...!!!!!!!!
Τό καλό μέ τή μπάλλα μέ τά μπιμπίκια είναι ότι........ΠΡΕΠΕΙ.....
νά έκτεθεί πολύ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ......μέ πολλά σφυρίγματα.....
γιά νά σπρώξει κάποιον πού είναι σέ κακή μέρα έπειδή ή τρύπα είναι πολύ στενή 0,45 γάρ ή διάμετρος, καί ή μπάλλα μεγαλύτερη άπό τού ποδοσφαίρου........
Όπότε άν σέρνεσαι ΟΣΟ.....καί νά σέ σπρώχνει....
ΠΑΡΕ ΔΙΠΛΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ......καί τετράδα....!!!!!!!!!!!!
Στό ποδόσφαιρο ένα πλάγιο, ένα όφσάιντ μορεί νά σέ καταδικάσει.....
Είδες όλόκληρο παγκόσμιο στά πέναλτυ τό παίζανε....
Μήπως καί δέν έχασε ή Ιταλία κάποιο προηγούμενο στά πέναλτυ.......???????
Πάντως πρωινό σέ βλέπω κάθε μέρα....
Μήπως λουφάρεις ...άπό τή δουλειά...????
Gandalf dr685sm
25/07/2006, 08:36
μπα.... απλά η δουλειά μου εμένα , ξεκινάει μετά τις 10.30 περίπου , που αρχίζουν και σπανε τα τηλέφωνα... χώρια που τώρα που είναι Αύγουστος, μόνο κάτι μύγες ΧΟΝΤΡΕΣ - ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΧΕΙ...
Gandalf
blueblack
25/07/2006, 08:50
ETΣΙ.......
Γιά νά μήν έχω τύψεις....
Γιατί έγώ τώρα κάαααααααααθομαι.....!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα εσυ ακου κανα 666 The number of the beast , διαβασε κανα φως , κανα πρωταθλητη , δες και μια Τσουκαλα να ισιωσεις...που γινατε ομαδα με νικη σε φιλικο!!!!:rotflmao: ....σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη στο play station πηρες το ch - l με τον γαυρο , θα γαμησετε φετος ...αληθεια θυμασε τι εκανε η ομαδουλα σου την εποχη που μεσουρανουσαν οι MAIDEN?..... οχι? τσ, τσ ..κακο μνημονικο αυτα τα παιδια....
1.οτιδηποτε εντυπο δε το διαβαζω
2.εχουν κι αλλα κοματια οι maiden (αν και προτιμω kreator)
3.δε γιναμε ομαδα...ημασταν αν το ξεχνας διαβασε ιστορια(δεσμης-κορμου...οποια θες ρε παιδι μου)
4.δεν εχω play station
5.την εποχη που μεσουρανουσαν οι maiden αν θυμαμαι καλα προσπαθουσα να παιξω μπαλα και καποιοι (ονοματα δε λεμε,υπολυψεις δε θιγουμε)τα χωνανε σε διαιτητες κλπ κλπ και περνανε πρωταθληματα.μετα θυμαμαι οτι τρωγατε το ξυλο της αρκουδας εκτος απο τη νοπο ολοι οι αλλοι τρεχατε(τουλαχιστον τα κολοπαιδα της νοπο καθοτανε σε τσαμπουκαδες).
τωρα που απαντησα σωστα σε ολες τις ερωτησεις τι κερδισα?
τιποτα...
εγω ομως που ειμαι ανοιχτοχερης θα σου δωσω να μετρησεις αλλα 3-4μπαλακια εντος και αλλα τοσα εκτος.γιατι και φετος παλι ......πακετο σε βλεπω!!!!!:wave2:
gandalf ειδες πως ψαρωσε το βαζελακι....:lol:
el_hymador
26/07/2006, 00:09
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
<...προφανως δεν εχεις μαθει αναγνωση...το μορφωτικο σας
επιπεδο ειναι τυπου ''ζωγραφιζω με κηρομπογιες''>
<...το ξερω , σταματησα να τα ακουω οταν περασα τα δεκοχτω εφυγαν τα μπιμπικια απο την μουρη μου και βρηκα γκομενα...εσυ ακους ακομα ε?>
3.δε γιναμε ομαδα...ημασταν αν το ξεχνας διαβασε ιστορια(δεσμης-κορμου...οποια θες ρε παιδι μου)
<δεν ησασταν ποτε ομαδα , ενα κατασκευασμα πορωσης και φανατισμου ησασταν ανεκαθεν....>
4.δεν εχω play station
<το ξερω ....τα λεφτα τα εδωσες για να ανανεωσεις την καρτα-μελους>
5.την εποχη που μεσουρανουσαν οι maiden αν θυμαμαι καλα προσπαθουσα να παιξω μπαλα και καποιοι (ονοματα δε λεμε,υπολυψεις δε θιγουμε)τα χωνανε σε διαιτητες κλπ κλπ και περνανε πρωταθληματα.
<τωρα που οι maiden ειναι μουσειακο εκθεμα μηπως ? λεω μηπως.....καποιος αλλος κανει το ιδιο??
μετα θυμαμαι οτι τρωγατε το ξυλο της αρκουδας εκτος απο τη νοπο ολοι οι αλλοι τρεχατε(τουλαχιστον τα κολοπαιδα της νοπο καθοτανε σε τσαμπουκαδες).
<γαμω,γαμω ....επισης θυμαμε μια φαση μεγαλε το 1982 , που το μουνι ο διαιτητης απεβαλε τον Φουφουτοβιτς με δευτερη κιτρινη και τα πηραμε στο κρανιο και μετα σας κυνηγαγαμε στα στενα και τα καναμε ολα λιμπα ....και ο Μπαμπης ο στραβοσουγιας εσπασε ενα καδρονι στο κεφαλι ενος δικου σας και υστερα ηρθε και ο Μακης ο rocket και εγινε μεγαλος τσαμπουκας ....οταν τελειωσε το σκηνικο ηπιαμε μπυρες , και πηγαμε για μπουρδελοτσαρκα ...ωραιες εποχες!!>
τιποτα...
<ε οχι και τιποτα.....δες την εικονα πιο κατω>
εγω ομως που ειμαι ανοιχτοχερης θα σου δωσω να μετρησεις αλλα 3-4μπαλακια εντος και αλλα τοσα εκτος.γιατι και φετος
παλι ......πακετο σε βλεπω!!!!!:wave2:
<ενταξει μωρε δεν γαμιεται...αν ειναι να πηγενετε καλα στην Ευρωπη ...χαλαλι>
<για να δουμε πως θα τσιμπησεις εσυ τωρα....:wave2:
el_hymador
26/07/2006, 00:13
η εικονα που σου χρωσταγα....
56901
blueblack
26/07/2006, 08:34
KAΛΑ.........
Δέν είπαμε νά είστε ΚΟΣΜΙΟΙ.....!!!????
Πάλι μού τό χαλάτε.....!!!!
Άφήστε τά άναπαραγωγικά συστήματα κατά μέρος.....!!!!!!!!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.....θέλω.....!!!!!!!!
Άλλιώς θά μαζεύουμε ...ΑΡΧΙΔΙΑ....!!!
Καί ξέρετε .....σύμφωνα μέ τό μπαμπινιώτη, τού πεζοδρομίου όμως,
ή λέξη αύτή άνάλογα μέ τό πώς θά χρησιμοποιηθεί έχει .......
ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.....!!!!!!!!!!!!
πΑΡΆΔΕΙΓΜΑ.....
Έχετε...όμάδα μέ ΑΡΧΙΔΙΑ...!!!!!!!!!!!!
Ή
ΑΡΧΙΔΙΑ....όμάδα έχετε....!!!!!!!!!!!!!!!
Άς μέ συγχωρήσουν οί φίλοι τού site.....άλλά είμαι τής άποψης ότι.............
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ........είναι χυδαίοι........καί όχι..
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ....!!!!!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
<...προφανως δεν εχεις μαθει αναγνωση...το μορφωτικο σας
επιπεδο ειναι τυπου ''ζωγραφιζω με κηρομπογιες''>
<...το ξερω , σταματησα να τα ακουω οταν περασα τα δεκοχτω εφυγαν τα μπιμπικια απο την μουρη μου και βρηκα γκομενα...εσυ ακους ακομα ε?>
<δεν ησασταν ποτε ομαδα , ενα κατασκευασμα πορωσης και φανατισμου ησασταν ανεκαθεν....>
4.δεν εχω play station
<το ξερω ....τα λεφτα τα εδωσες για να ανανεωσεις την καρτα-μελους>
5.την εποχη που μεσουρανουσαν οι maiden αν θυμαμαι καλα προσπαθουσα να παιξω μπαλα και καποιοι (ονοματα δε λεμε,υπολυψεις δε θιγουμε)τα χωνανε σε διαιτητες κλπ κλπ και περνανε πρωταθληματα.
<τωρα που οι maiden ειναι μουσειακο εκθεμα μηπως ? λεω μηπως.....καποιος αλλος κανει το ιδιο??
μετα θυμαμαι οτι τρωγατε το ξυλο της αρκουδας εκτος απο τη νοπο ολοι οι αλλοι τρεχατε(τουλαχιστον τα κολοπαιδα της νοπο καθοτανε σε τσαμπουκαδες).
<γαμω,γαμω ....επισης θυμαμε μια φαση μεγαλε το 1982 , που το μουνι ο διαιτητης απεβαλε τον Φουφουτοβιτς με δευτερη κιτρινη και τα πηραμε στο κρανιο και μετα σας κυνηγαγαμε στα στενα και τα καναμε ολα λιμπα ....και ο Μπαμπης ο στραβοσουγιας εσπασε ενα καδρονι στο κεφαλι ενος δικου σας και υστερα ηρθε και ο Μακης ο rocket και εγινε μεγαλος τσαμπουκας ....οταν τελειωσε το σκηνικο ηπιαμε μπυρες , και πηγαμε για μπουρδελοτσαρκα ...ωραιες εποχες!!>
τιποτα...
<ε οχι και τιποτα.....δες την εικονα πιο κατω>
εγω ομως που ειμαι ανοιχτοχερης θα σου δωσω να μετρησεις αλλα 3-4μπαλακια εντος και αλλα τοσα εκτος.γιατι και φετος
παλι ......πακετο σε βλεπω!!!!!:wave2:
<ενταξει μωρε δεν γαμιεται...αν ειναι να πηγενετε καλα στην Ευρωπη ...χαλαλι>
<για να δουμε πως θα τσιμπησεις εσυ τωρα....:wave2:
αστο αδερφε...δε τσιμπαω:lol:
εσυ ομως ?????????
εεεεεε??????????????
παντως εγω δεν σου επιτεθηκα προσωπικα...ουτε καν στη πλακα!
για την ομαδα σου μιλησα.
ωστοσο να σε ενημερωσω για κατι...δεν ειμαι μελος :)
Οι γαύροι είσαστε ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ, απλά δεν το έχετε καταλάβει :lol: :evil: :lol:
el_hymador
26/07/2006, 17:36
αστο αδερφε...δε τσιμπαω:lol:
εσυ ομως ?????????
εεεεεε??????????????
παντως εγω δεν σου επιτεθηκα προσωπικα...ουτε καν στη πλακα!
για την ομαδα σου μιλησα.
ωστοσο να σε ενημερωσω για κατι...δεν ειμαι μελος :)
φιλε σε καμια περιπτωση μην το παιρνεις επι προσωπικου , πλακα να γινεται , αν διαβασεις και σχετικο post μου πιο πανω θα καταλαβεις τις αποψεις μου...αν παρεξηγηθηκες σου ζητω συγνωμη ειλικρινα , αλλα ριξε μια ματια σε προηγουμενες συζητησεις , εχει πεσει πολυ χειροτερο δουλεμα....ειδικα με τα σιχαματα τον laVilla και τον STOUBI.Δεν ξερω κανεναν απο τους δυο τους , αλλα μιλωντας σοβαρα αιθανομαι οτι μια και ειναι μελη (ειδες!! παλι αυτη η λεξη...) σε ενα τετοιο forum εχουμε μια κοινη αγαπη και ενα κοινο ''μισος'' ...την μοτοσυκλετα και τις οπαδικες προτιμησεις ...προσωπικα τοποθετω πολυ-πολυ ψηλοτερα την μοτοσυκλετα απο το ποδοσφαιρο οποτε περισσοτερο φιλοι ειναι παρα εχθροι ...αυτα :wave2:
la_villa
27/07/2006, 15:03
ωπ κάτι πήρε το ματάκι μου...
και επειδής βρήκαμε και πρόσβαση (γρήγορη) στο Internet να 'μαι
:rotflmao: :rotflmao:
θα γράψω πάλι μετα απο τόσα φιλικά με εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάς.
ελα ελα η Βέρντερ όλη παρών ήταν...σχεδόν.
αλλα και πάλι δευτεραθλήτρια Γερμανίας και επίσης σαφώς και πιο έτοιμη είναι (ξεκινάει σε 15 μέρες).
πέρσυ ήταν 3ρες αλλά αν δεν ήμουν ολυμπιακός δεν ξέρω αλλά για φέτος θα έψαχνα απο τώρα κρυψώνες.Θα είναι πολλά τα γκολ που θα ρίξουμε στα ντέρμπυ.Και δεν θέλω καν να κάνω μια πρόβλεψη.
το χειμώνα ξέρετε εσείς...
Τέλος, η άποψη του el_vazel με καλύπτει.(η πάνω πάνω ε).
χαβαλέ να κάνουμε,εξάλλου είτε νικάγαμε είτε χάναμε εδώ ήμασταν για να πέσει το αλληλοδούλεμα.ομάδες είναι λίγη μπαλίτσα να βλέπουμε,αδικίες πάντα θα γίνονται απο όλους (εντάξει τα βαζέλια το είχαν παραγαμ@#$ει)
καλά να περνάμε πάνω απ'όλα
φιλε σε καμια περιπτωση μην το παιρνεις επι προσωπικου , πλακα να γινεται , αν διαβασεις και σχετικο post μου πιο πανω θα καταλαβεις τις αποψεις μου...αν παρεξηγηθηκες σου ζητω συγνωμη ειλικρινα , αλλα ριξε μια ματια σε προηγουμενες συζητησεις , εχει πεσει πολυ χειροτερο δουλεμα....ειδικα με τα σιχαματα τον laVilla και τον STOUBI.Δεν ξερω κανεναν απο τους δυο τους , αλλα μιλωντας σοβαρα αιθανομαι οτι μια και ειναι μελη (ειδες!! παλι αυτη η λεξη...) σε ενα τετοιο forum εχουμε μια κοινη αγαπη και ενα κοινο ''μισος'' ...την μοτοσυκλετα και τις οπαδικες προτιμησεις ...προσωπικα τοποθετω πολυ-πολυ ψηλοτερα την μοτοσυκλετα απο το ποδοσφαιρο οποτε περισσοτερο φιλοι ειναι παρα εχθροι ...αυτα :wave2:
δε παρεξηγηθηκα ρε συ...ισως να μη το εθεσα σωστα και ζητω εγω συγγνωμη για αυτο...:a10:
και οποτε θες στειλε και κανα πμ να πιουμε καμια μπυρα η να παμε καμια βολτα με την .....επιστρατη μηχανη σου:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Οι γαύροι είσαστε ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ, απλά δεν το έχετε καταλάβει :lol: :evil: :lol:
ειμαι τοσο μελος οσο εισαι εσυ γαυρος αρχαιος....
αρα η εσυ εισαι γαυρος...η εγω δεν ειμαι μελος....
ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!!!!(ΒΟΥΡΟΣ):lol:
el_hymador
σε ενα τετοιο forum εχουμε μια κοινη αγαπη και ενα κοινο ''μισος'' ...την μοτοσυκλετα και τις οπαδικες προτιμησεις ...προσωπικα τοποθετω πολυ-πολυ ψηλοτερα την μοτοσυκλετα απο το ποδοσφαιρο οποτε περισσοτερο φιλοι ειναι παρα εχθροι ...αυτα
Με συγκινισες βρε παλιοπαιδο !!! :bigcry:
Για αυτο και εγω θα σου κανω δωρο τον καναπε ... Ναι.. Ναι.. Εκεινο τον πρασινουλη που λεγαμε περυσι για ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ το τσου-λου !!!
el_hymador
27/07/2006, 17:49
el_hymador
Με συγκινισες βρε παλιοπαιδο !!! :bigcry:
Για αυτο και εγω θα σου κανω δωρο τον καναπε ... Ναι.. Ναι.. Εκεινο τον πρασινουλη που λεγαμε περυσι για ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ το τσου-λου !!!
βρε κουτο....δεν θελω να ξοδευεσαι , παρε τον δικο σου πολυχρησιμοποιημενο καναπε και καντου μια αλλαγη υφασματος....απο κοκκινο σε πρασινο....δεν με πειραζει που εχουν κατσει τα αφρολεξ , δεν με πειραζει που εχει ενα γδαρσιμο στο μπρατσο του απο τοτε που ο conte , σας εκοβε την προκριση....δεν με πειραζει που ακομα να στεγνωσει απο τα δακρυα μετα το 7- 0 με τα δευτερα της Juventus....εσυ δεν ξερω πως θα τον αποχωριστεις...ειστε αχωριστοι πλεον...πανω του εχεις βιωσει μεγαλειωδεις στιγμες με την ομαδα σου....τις αναμετρησεις με τα μεγαθηρια του Ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου Χερενφεν και Μολντε....(ποσο αδικο αληθεια το αποτελεσμα...) , τις συνεχομενες και κατ΄εξακολουθηση πενταρες...σκεψου το ξανα βρε συ , εσυ και ο καναπες ειστε ΕΝΑ!!
el_hymador
27/07/2006, 17:53
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ''ΜΕΛΟ'' ΚΛΙΜΑ
γ@μιετ@ι ο θρυλος και ο Πειραιας!!!!!
....γ@μιετ@ι ο θρυλος και ο Πειραιας!!
.......γ@μιετ@ι ο θρυλος και ο Πειραιας....
.........γ@μιετ@ι....ο θρυλος και.... ο Πειραιας.......
............γ@μιετ@ι ...ο... ο Πειραιας...και ...και ο ....
βαριεμαι καλοκαιριατικα....
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!
<<<<Αρνητική ήταν η απάντηση του Χαβιέ Σαβιόλα στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη. Ο διεθνής με την «μπιανκοτσελέστε» επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα... Γιατί άραγε;>>>>
Ε.. Ναι !! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!
57240
<<<<Αρνητική ήταν η απάντηση του Χαβιέ Σαβιόλα στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη. Ο διεθνής με την «μπιανκοτσελέστε» επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα... Γιατί άραγε;>>>>
σιγά μην ερχόταν ρε παιδιά αυτός ο παιχταράς σε αυτή την ηλικία στην Ελλάδα...μην τρελαθούμε κιόλας...
αν και σαν βάζελος θα τρελενόμουν να τον δω....
el_hymador
27/07/2006, 18:23
Γιατι ειναι Ν Ε Ο Σ , ταλενταρα και εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα του μεχρι να αποσυρθει ....τοτε θα του κανετε βεβαια προταση εσεις.....που εχετε γινει σαν τα Ιαματικα λουτρα του ποδοσφαιρου:rotflmao:
Καλα κανει ο Σαβιολα και δεν ερχεται !!! να κανει τι εδω? να παιζει σε γηπεδα - λατομεια , η σε ενα απο τα πλεον παρηκμασμενα πρωταθληματα της Ευρωπης(το οποιο κερδιζετε για πολλα χρονια ...μπραβοοοοο)....ειναι πολυ μεγαλος ο Σαβιολα και ο καθε παικτης τετοιας κλασης για την ποδοσφαιρικη Ελλαδιτσα μας...
Ελεος , θεωρεις δηλαδη οτι αν εκανε αντιστοιχη προταση ο Γαυρος θα ερχοταν ο Σαβιολα? δες λιγο τις μεταγραφες ολων των μεγαλων ονοματων που εχουν ερθει στην Ελλαδα και θα καταλαβεις !!! στο απογειο της καριερας τους απαξαπαντες!!!
οποτε αστο .... ακομα και ο Μαραντονα για να σας δωσει τον τιτλο στα γεραματα του ηρθε :rotflmao:
la_villa
27/07/2006, 18:37
σιγά τον παίχτη ρε παιδιά
καλός είναι δεν διαφωνώ αλλά όχι και καμια παιχτούρα,είναι απλά ένας πολύ καλός παίχτης.
δηλ τι έχει κάνει?και που έχει παίξει?
αν ήταν τόσο παιχταράς όσο μας τον λένε γιατι δεν τον χτυπάν οι μεγάλες ομάδες?
έλεος
απλά υπερεκτιμημένος (πάντα για μένα,αν τον έλεγαν για μας δεν θα με ένοιαζε τόσο αν έρθει ή όχι,τουλάχιστον όχι για super μεταγραφή αλλά θα τον θεωρούσα μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα όπως πολλές άλλες ακόμα και χωρίς τα τρελά λεφτά που του έδινε ο βάζελος )
δεν λέω για την ελλάδα είναι παιχταράς αλλά όχι και ότι δεν του κάνει η ελλάδα και ότι αν ερχόταν θα ήταν τεράστια μεταγραφή.
να δούμε που θα καταλήξη δηλ απο περιεργεια αυτός ο παιχταράς το στολίδι του ευρωπαικού ποδοσφαίρου!!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σιγά τον παίχτη ρε παιδιά
καλός είναι δεν διαφωνώ αλλά όχι και καμια παιχτούρα,είναι απλά ένας πολύ καλός παίχτης.
δηλ τι έχει κάνει?και που έχει παίξει?
αν ήταν τόσο παιχταράς όσο μας τον λένε γιατι δεν τον χτυπάν οι μεγάλες ομάδες?
έλεος
απλά υπερεκτιμημένος (πάντα για μένα,αν τον έλεγαν για μας δεν θα με ένοιαζε τόσο αν έρθει ή όχι,τουλάχιστον όχι για super μεταγραφή αλλά θα τον θεωρούσα μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα όπως πολλές άλλες ακόμα και χωρίς τα τρελά λεφτά που του έδινε ο βάζελος )
δεν λέω για την ελλάδα είναι παιχταράς αλλά όχι και ότι δεν του κάνει η ελλάδα και ότι αν ερχόταν θα ήταν τεράστια μεταγραφή.
να δούμε που θα καταλήξη δηλ απο περιεργεια αυτός ο παιχταράς το στολίδι του ευρωπαικού ποδοσφαίρου!!!:wave2: δεν τον ζητάνε ομάδες γιατί ο Σαβιόλα έχει υπογράψει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα σε μια αποχή που οι ομάδες έσκαγαν περισότερα λεφτά για παίχτες...τώρα που υπάρχει κάμψη καμιά ομάδα δεν είνια διατεθειμένη να καλύψει τέτοιο συμβόλαιο
δηλαδή η Σεβίλη είναι μικρή ομάδα για εσένα????να μου πεις σιγά μόνο το ουεφα πήρε που οι ελληνικές ομάδες το σνομπάρουν λες και έχουν πάρει πολλά στην ιστορία τους.
ο Σαβιόλα έκανε καταπληκτική χρονιά στην Σεββίλη και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τα βασικά στελέχη της Αργεντινής στο μουντιάλ....
la_villa
27/07/2006, 19:06
όπως έγραψα δεν θεωρώ τον σαβιόλα παίχτη της σειράς.
αλλά επίσης δεν τον θεωρώ τον υπερπαίχτη που τον παρουσιαζουν εδώ στην ελλάδα.
σημαντική μεταγραφή, δεν λέω ειδικά για ελληνική ομάδα, αλλά μπορείς να κάνεις αρκετες τέτοιες σημαντικές μεταγραφές και με λιγότερα λεφτά.
προτιμώ ριβάλντο στα 33 του και Ζε ρομπέρτο στα 30 παρα σαβιόλα.
και φυσικά ούτε θεωρώ την σεβίλλη μικρή ομάδα ούτε το uefa της πλάκας.
ειναι ευρωπαικός τίτλος που δεν έχει πλησιασει ελληνική ομάδα δυστυχώς.
αλλά δεν θεωρώ Ολυμπιακό/Παναθηναικό κατώτερες,αντε είναι λίγο καλυτερη, απο αυτήν.Αλλά παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα που είναι αιώνες φωτος μπροστά.
blueblack
27/07/2006, 23:31
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ..........
Στήν ίστορία. φίλε ..διότι....ΚΑΠΟΙΑ.....Έλληνική όμάδα...
έχει πλησιάσει ΤΟ ΟΥΕΦΑ..!!!!!!!!!
έπαιξε....ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ...ΟΥΕΦΑ......!!!!!!!!!!!
Καί μάλιστα γιά ένα ήμίχρονο ήταν καί στόν τελικό...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλο άν ΔΕΝ...θέλετε νά τό θυμάστε μερικοί έπειδή.....δέν έχετε.....
νά έπιδείξετε ...ΤΙΠΟΤΕ.....παρά........
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΙΑ......
ΠΟΥ ΦΥΣΣΑΓΕ .......
Ο ΒΑΡΔΑΡΗΣ.....!!!!!!!!!!
la_villa
28/07/2006, 00:02
ναι και πότε έγινε αυτό?
και μιλάς για μια φωτοβολίδα και ύστερα 30 χρόνια αράχνης?
ε και?
blueblack
28/07/2006, 07:32
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ........
Να έπιδείξετε καμμιά ..ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ...????
Ή τρώτε τό παραμύθι τής όμαδάρας μέ τούς τίτλους.???
Έμείς ΟΤΑΝ......είχαμε δύο τρείς φορές ΟΜΑΔΑ.....κατά τό παρελθόν.......
ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ.......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ...!!!!!!!!
Καί τό παραδέχθηκε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...!!!!!!!!
Λέγανε ΟΛΟΙ.....ότι....
Η ΑΕΚ........ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...!!!!!!!!!!!
Έσείς καρπαζοεισπράκτορες τής Εύρώπης καί ΑΙΩΝΙΟΙ...πρωταθλητές.....τό μόνο πού καταφέρατε είναι νά κάνετε....όλη τήν Έλλάδα κάθε Τετάρτη βράδυ τό χειμώνα,γιατί Άνοιξη σπάνια φτάνετε έδώ καί δέκα χρόνια,..........νά ΚΑΘΕΤΑΙ...........ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ....ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΑΝΑΠΕ.....καί νά άπολαμβάνει ...........
ΤΙΣ ΕΦΤΑΡΕΣ ΣΑΣ.......!!!!!!!!!!καί τό Ρομπέρτο Κάρλος......
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ....!!!!!!!!!!!
Ξέρεις όταν έχασε τήν εύκαιρία ό ΠΑΟ στή Βαρκελώνη στά τελευταία λεπτά πρίν μερικά χρόνια είπα...κρίμα ρέ πούστη....
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.....!!!!!!!!!!
ΕΝΩ όταν είδα τό Ρομπέρτο νά πετάγεται σάν γάτα καί τόν Γερμανό νά κυττάει τά άστρα....ή στό Μονακό τή μπάλλα μισό μέτρο μέσα άπό τό λεβέντη σας τόν Κύπριο πού πέφτει ύπέροχα στά πέναλτυ καί πεθαίνει καί ξαναζωντανεύει μέσα στό γήπεδο άπό τά ΑΓΡΙΑ χτυπήματα τών άντιπάλων,γιατί άπό τόν Κώτσιο ξεκίνησε πέρσι ή μεγάλη σας κούρσα,τότε ξέρεις τί λέω....????
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.....!!!!!!!!!!!!!!
Δέν ξέρω πόσο χρονών είσαι.....
Όταν τό 70 ό ΠΑΟ έφτασε στόν τελικό πρωταθλητριών ........
όλη ή Θεσσαλονίκη ήταν στούς δρόμους καί γιόρταζε,όπως καί νά βγήκε.........μέ χούντες καί λοιπά......!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ........πού παίζει ό θρύλος σας.........
άν περάσεις άπό καμμιά κεφετέρια καί άκούσεις ....
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ....!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ.........ΤΙ.........ΕΙΝΑΙ..........????
ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ........!!!!!!!!!!
Καί όλοι οί ΑΛΛΟΙ........!!!!!!!!!!!!!!
Καταφέρατε νά έχετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ....!!!!!!!!!!!
Γιατί άραγε.......ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ..??????
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ........
ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.......
ΝΑ ΠΑΝΕ.....
ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ...!!!!!!!!!!!!
Όταν θά μάθετε.........ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ...!!!!
Τότε έλάτε καί νά ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...!!!
Γιατί στό γαμημένο τό ποδόσφαιρο ...ΟΣΟ...καλύτερος καί νάσαι.....Βραζιλία νάσαι....ΧΑΝΕΙΣ....!!!!
Έσείς.......ΒΡΕ...ΜΕΛΗ......δέν άναρωτηθήκατε γιατί ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ....στή Μπανανία...ΕΝΩ..... ΑΛΛΟΥ....
ΕΙΣΤΕ.......ΡΟΜΠΕΣ.........!!!!????????????
Αύτή είναι ή άλήθεια φίλε μου .....όσο καί νά μή σού άρέσει...!!!!!!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.......ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....έκεί πού πρέπει..!!!!!!!
Έμείς δέν έχουμε καί θά καμαρώνουμε έσάς....!!!!!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
28/07/2006, 08:01
Εντάξει εγώ δεν θα είμαι τόσο επιθετικός...
Μάλιστα θα πω , οτι στο 1-0 του Ρίμπο απέναντι στην Λίβερπουλ ,ήθελα να περάσει ο Γαύρος.
Αλλά είπαμε. Είναι ομάδα που τα χάνει όταν κερδίζει. Μόνο εκείνο το 6-2 του έχει μείνει απέναντι στην Μπάγερν και μετά απο την Ευρώπη έπεσαν οι σφαλιάρες απανωτές, γιατί δεν σεβάστηκε την αντίπαλο του , όπως έπρεπε...και πέφτει και η 7αρα και δένει το γλυκό.
Για τον ΠΑΟ και την Βαρκελώνη , όταν ο Βαζέχα έχασε το σούτ που πέρασε 10 πόντους απο το δεξί δοκάρι , έφαγε κλωτσιά ο καναπές. Και εγώ είμαι ΑΕΚ όπως είπαμε. Αλλά όταν παίζει Ελληνική ομάδα έξω , αυτούς υποστηρίζω.
Η πλάκα είναι όμως, οτι οι γάυροι , έχουν εντρυφήσει τόσο πολύ στο johny walker keep walking , που πραγματικά, σου δίνουν την αίσθηση οτι παρακολουθείς "στημένο" έργο , ακριβώς όπως εκείνα της παράγκας που είχε στηθεί , κυρίως εξόφθαλμα στα πρώτα 2-3 χρόνια που πήρε πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ κύριοι για το μέγεθος της (μην κρυβόμαστε , δεν είμαστε υπερομάδα, απο τις μικρές της Ευρώπης είμαστε) κατάφερε πολλά στην Ευρώπη , απέναντι σε πολλά μεγαθήρια. Ειδικά στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 90.
Μην ξεχνάτε την διαφήμιση που είχε βγεί το 1996 , που καλούσε τους πάντες , να δούν την ΑΕΚ "ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!" .. Και όντως , είχε απο όλες τις ομάδες, μέσα στο γήπεδο κάθε φορά που έπαιζε Ευρώπη.
Πάντως για εμένα το έχω πεί. Αν κάποια ομάδα , πέρα της δικής μου , παίξει μπάλα με ΑΡΧ...ΙΑ, σίγουρα θα πάω να την δώ , ανεξάρτητα οπαδικών προτιμήσεων.
Ακριβώς το ίδιο κάνω και στο άθλημα που μου αρέσει περισσότερο άλλωστε, πόσο μάλλον φέτος , που μυρίζει ΝΒΑ και μάχες φοβερές.
Gandalf
blueblack
28/07/2006, 08:26
ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ..........
Νά φέρεις τή Μπάγερν γιά παράδειγμα φίλε μου....??????
Καί ποιός δέν τήν έστειλε αύτή τή Μπάγερν....!!!!!!!
Έμείς χωρίς όμάδα δέν τούς στείλαμε ..????
Χ στή Γερμανία καί δέν τούς άποκλείσαμε έδώ τά χρόνια πού σερνόμασταν...????
Τί νά θυμηθώ τούς Έβραίους πού τούς ξέσκισαν έδώ μέσα.????????????
Καί έμείς ή κωλομάδα τούς ρίξαμε 10 γκόλ μέσα έξω....????
Χθεσινά δέν είναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ..??????
Άμα ΔΕ ΘΕΛΕΙ .....νά δεί κάποιος.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ....!!!!!
Ο ΓΡΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ....!!!!!!!!!
Όταν είσαι ΔΕΚΑ χρόνια πρωταθλητής καί τό μόνο πού έχεις νά έπιδείξεις είναι μία νίκη μέ τή Λίβερπουλ........πού ξέρουμε πόσο άσταθής είναι,έδώ πέρσι έχανε άπό τίς άνατολικές κωλοπετινίτσες....παρά λίγο νά μείνει έξω στά προκριματικά.....
Καί μία νύχτα πρίν 6-7 χρόνια πού φύσσαγε πολύ...!!!!!!!!!!
Ε ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αίώνιε τιτλούχε...!!!!!!
la_villa
28/07/2006, 08:28
????
θα μας τρελάνεις τελείως?
δηλ το ότι εσύ εν βγαίνεις ευρώπη φταίει ο ολυμπιακός?
τοοτι εσύ δεν έχεις κάνει τπτ στην ευρώπη και θυμάσαι μια περίπτωση απο την εποχή του χαλκού φαίει ο ολυμπιακός?
το ότι φέτος μάζεψες 9 μπαλάκια φταίει ο ολυμπιακός?(ουπ σόρρυ εδώ ο ολυμπιακός φταίει)
όχι στον τελι΄κο της χούντας δεν πατούσα καν γη,ούτε στον αέρα δεν ήμουν.ήρθα λίγα χρόνια μετα.
το ότι όλη η ελλάδα είναι εναντίον τπυ ολυμπιακού δεν είναι κάτι καινούργιο.ανέκαθεν
αλλά όπως πάντα όλοι κυνυγάν τους καλύτερους.
ύστερα το ότι βγήκε μια διαφήμιση δεν μου λέει κάτι.το ίδιομπορεί να βγάλει ο οποιοσδηποτε.
και εγώ ακόμα (λέμε τωρα) αν είχα τα τρελά λεφτά θα έβαζα και θα έλεγα "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ" και θα έβλεπες μπουρπμούτσαλα.
Gandalf dr685sm
28/07/2006, 08:57
ΓΟΥΣΤΑΡΩ:::::!!!! ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!
αν είχα τα τρελά λεφτά θα έβαζα και θα έλεγα "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ" και θα έβλεπες μπουρπμούτσαλα.
Δεν διαφωνώ .. με την διαφορά όμως οτι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο , απο εφημερίδες , ακόμα και απο οπαδούς των άλλων ομάδων υπήρχε η παραδοχή οτι η ΑΕΚ , έπαιζε το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο για εκείνο το χρονικό σημείο.
Επειδή όμως δεν μου αρέσει να μένω στα 10 χρόνια πριν.
Να σου θυμίσω τελικό κυπέλου πρόπερσυ , που μέχρι και τον νεροκουβαλητή αποβάλατε , για να μας κερδίσετε; Αλλά ακόμα και τότε αν δεν βάζαμε εμείς το αυτό-goal , ακόμα θα παίζαμε;
ή μήπως το σύνολο των πέναλτυ που πήρατε εκείνη την χρονιά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους;
Καλύτεροι;.. αν κάποιος είναι καλύτερος , πετάει απο 2-3 μπαλάκια στον καθένα και το τελειώνει εκεί.. δεν περιμένει την ΑΕΚ να χάσει απο τον Ιωνικό για να πάρει θέση πρωταθλητή απο μια ομάδα με νιάνιαρα.
Για πέρισυ, το έχω πεί πολλές φορές.. ίσως το μόνο πρωτάθλημα που ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ο κόκκινος , απέναντι σε όλους , μοιράζοντας 3μπαλα. Αλλά μέχρι εκεί.
Μην ακούω για καλύτερους, γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια..
Για να μην μιλήσω για παιχνίδια που παίζατε με 12 (το κοράκι μέσα, και κυρίως ο side-referee) που οι άλλοι δεν μπορούσαν να περάσουν την σέντρα ή τι ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής λόγω ανύπαρκτων offside.
Η για την βραδυνή παράσταση του Β ημιχρόνου απο Κύπριους , κάθε φορά που φύσαγε στην αντίπαλη περιοχή , και το μακροβούτι με γκριμάτσες , σαν τις μάσκες απο αρχαία τραγωδία για να δοθεί πέναλτυ.
Μάλιστα σε μια σκηνή μαζί μας , ενώ πέφτει ο Οκκάς , όλοι γυρίσαμε και ψάχναμε τον ακροβολιστή στην εξέδρα, γιατί μόνο έτσι θα έπεφτε εκεί!!!!:eyepop: :rotflmao:
Το είπα και το ξαναλέω..
Αν τραβήξει ο Ρίμπο και φέτος , θα παίξετε μπάλα... αλλιώς, ετοιμαστείτε για λαχτάρες ακόμα και απο την Κέρκυρα ή τον Άρη που σας το φυλάει.
Iriniaa...
άσε με ρε φίλε! άσε με να τους τα χώσω , που ακόμα ονειρεύονται κούπες, ενώ ομάδες όπως η Chelsea , Real , Milan κτλ. ακόμα την κυνηγούν με τριπλάσιο ή και δεκαπλάσιο badget και με κάποιο όνομα στην Ευρώπη.
Εκείνο που τους λείπει , είναι το γνώθις αυτόν. Όταν το αποκτήσουν , τότε μόνο ίσως να κάνουν κάτι. Γιατί θα ξέρουν και να εκμεταλλευτούν αυτό που έχουν στο 100%.
Μου αρέσει πάντως που φέτος, τους βλέπω πάλι να ξεσηκώνονται για την ομαδάρα τους, ενώ ουσιαστικά έχουν αποδυναμωθεί. Πήραν ενα παίκτη που θα δώσει το πολύ 1-2 χρόνια και τους έφυγε πιτσιρικάς με ταλέντο.. Μπορεί να ήταν τσουτσέκι, αλλά ποιός παικταράς δεν είναι;
Και ενα τελευταίο.
όπου μαζεύονται πολλοί Βραζιλιάνοι , γίνεται μπάχαλο.
Θυμηθείτε 3 χρόνια πριν , με Jiovanni, Ze elias, Rivaldo και απο κοντά ο κοντοπίθαρος ...εκείνο το σαμιαμίδι ρε, που πάει για τσαμπουκά και δεν βρίσκει κανά Μανωλά μπροστά του , να τον στέιλει στην εξέδρα , να φυτευτεί μαζί με τις καρέκλες.
Αίντε γιατί πολλά μας τα είπατε...
Πάντα φιλικά....χεχεχεχεχε...
Gandalf:evil: :rotflmao: :lol: :evil:
blueblack
28/07/2006, 09:24
ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ.......
Γαυρούλη ...γιατί άποφεύγεις νά άπαντήσεις .....
ΕΣΕΙΣ....πρίν τό χαλκό...
ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....?????????
Μά τίποτε ρέ άγόρι μου....????
Καί ναί όντως σάς ζηλεύω άπό τήν έποχή πού ήσουνα πολύ μικρός
καί έρχόταν τότε ό έφοπλιστής μέ τή βαλίτσα καί ..ΕΚΛΕΒΕ.....
τούς τίτλους άπό τόν ΠΑΟΚ......τήν όμαδάρα ΤΟΤΕ....!!!!!
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....???
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...????
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ..????
Έχετε καμμία σχέση μέ αύτά..???
Ή μήπως είσαι περήφανος γιά τό πώς μάς άποκλείσατε στόν ήμιτελικό πρόπερσι στό Καραισκάκη μετά άπό τά 5 δοκάρια τού πρώτου άγώνα,........μέ 10 όπως πάντα άπό τό 40...έσείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ...!!!!Μέ τόν Σοάρεζ νά τόν κόβει δύο τέτ-α΄τέτ.......
στό τελευταίο δεκάλεπτο....καί νά πανυγυρίζετε στό 112 μέ τό αύτογκόλ τού Μόρα..τήν ίσοφάριση???
Έτσι είναι οί καλύτεροι...!!!!
Ή τήν προηγούμενη χρονιά στήν Καλογρέζα τελικός κυπέλλου πού........ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΒΙΤΣ....??????2-1
Δέν θά μπώ στήν Έλληνική πραγματικότητα γιατί .....
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ.....!!!!!!!!
Θέλω όμως νά άνατρέξεις στήν ίστορία,νά ρωτήσεις τούς μεγαλύτερους......ΚΑΙ......ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ......
τό τί......???????
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...????
Έκτός άπό ΚΛΑΡΙΝΑ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί έκείνη άποτελεί ....ΤΟΟΟΟΟΟΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ....!!!!!!!!!!
Καί όχι τά πακέττα τών έκάστοτε προέδρων σας... πού μετρούσαν καί μετράνε μόνο στόν Έλλαδικό χώρο !!!!
ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.....!!!!!!!!
ΜΕΛΗ.......Ε ......ΜΕΛΗ.....!!!!!!!
Κατά τό Βούλγαροι τού Μπαμπινιώτη....!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
????
θα έλεγα "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ" και θα έβλεπες μπουρπμούτσαλα.
Πόσα ήταν τα τρελλά κόλπα με την μπάλλα;;;;;;;
7 ΝΟΜΙΖΩ ;;;;;;;;;;;;;:winka: :wave2: :evil:
Δυστυχώς όμως τα κόλπα τα έκαναν οι αντίπαλοι σας. Εσεις κάνατε το 0!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΙΔΙΚΟ :evil: :lol: :wave2:
blueblack
28/07/2006, 09:59
KAΛΟ.........!!!!!!!!!!!!
la_villa
28/07/2006, 11:52
ναι αλλά πέρα απο το σύνολο των πέναλτυ που κερδίσαμε
δες και πόσα γκολ πετύχαινουμε σε κάθε σεζόν
καμια σχέση με τις υπόλοιπες
ήδη για πέρσυ θυμάμαι 14 γολ σε πέντε αγώνες.
το πιάσατε το υποννοούμενο
αλλά και πάλι δεν μας λέετ πότε ήταν η τελευταία πετυχημένη χρονια σας στην ευρώπη
ε?για πε για πε?βιομηχανική επανάσταση είχε γίνει ή ακόμα?
κάτσε ρε μάγε ποιος έγραψε για ευρώπη εδώ....για τους εγχώριους μιλάμε αγαπητούς πελάτες μας 9+5 λέμε
Gandalf dr685sm
28/07/2006, 12:43
σου είπα για πέρισυ...ήσασταν καλύτεροι. Το είπαμε αυτό και το εμπεδώσαμε...
Αλλά γενικά στα goal που λες να μετρήσω, μέτρα και εσύ μια τα offside που δόθηκαν στους άλλους, όταν έπαιζαν μαζί σας...
Και μιλάω για τα ανύπαρκτα, οχι για τα κανονικά.
Α για την Ευρώπη... έχουμε να κάνουμε επιτυχημένη χρονιά, αν θυμάμαι καλά απο την τελευταία μας συμμετοχή στο UEFA απέναντι στην Σεβίλη , όταν ήταν να περάσουμε στους 8. Νομίζω ήταν το 2000-2001.
Αλλά με την διαφορά οτι "ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ:::" σαν κάποιοι που θέλουν να παίξουν και τελικό στην Αθήνα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
iriniaa
Γαυρούλη ...γιατί άποφεύγεις νά άπαντήσεις .....ΕΣΕΙΣ....πρίν τό χαλκό...
ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....?????????
Μά τίποτε ρέ άγόρι μου....????
Για τους 8 του τσου-λου εχεις ακουσει κατι ??? Αλλα και τι εγινε ??
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ << ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ >>> Πρεπει να εχεις κατι να δειξης !!! :winka:
Αλλιως αστο καλλυτερα απο πορειες ολοι χορτατοι ειναι !!!
arxaios
Δυστυχώς όμως τα κόλπα τα έκαναν οι αντίπαλοι σας. Εσεις κάνατε το 0!!!!!!!!!!!!!ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΙΔΙΚΟ
Γιατι?? εσεις τι το κανατε ??? :lol: :lol:
Με διαφορα ομως οτι και στα μεταξυ μας παιχνιδια παλι στο 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΙΝΑΤΕ !!!
Για αυτο σου λεω .... Μιλα μονο για Γιουβε !!!!
Όπως λέει μια παροιμία "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί"....................
Γι'αυτό για Ευρώπη και τσου λου δεν δικαιούστε να ομιλήτε !!!!!!!!!!!!!!!!!
:nono: :nono: :nono:
blueblack
28/07/2006, 17:12
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ STOYBI.......
ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ Η ΑΕΚ στό Τσού Λού ............????
Καί πού έφτασε..!!!!!!!!!!!!!!
Καί τί έκανε ό θρύνος στό Τσού-τσού Λου ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!!!!!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΕΣ....!!!!!!!!!!!!
Έτσι είναι οί όμάδες φίλε μου....ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ......
Δέν είναι ........πάρε χόρτο.........ΦΑΕ ΣΑΝΝΟ.....όμαδάρα μου....!!!
Νά μήν πάω στά προηγούμενα .......γιατι μιλάς μέ γνώστη τού πράγματος.....
Τότε πού μάς παραθέτετε όλους αύτούς τούς τίτλους....άπό τό 65......μέχρι τό 2005...!!!
Τότε πού κουβαλάγατε φανέλλες γιά νά δώσετε δώρα στήν ...
Τσερνομόρετς......ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ........ ΑΥΤΗ????...........ΟΕΕΕΕοοοοοοο!!!!!!!!!!
έπειδή σάς είχε κάνει τό ΔΙΠΛΟ ...στο Καραισκάκη....!!!!!!!
ΤΟΤΕ..........πού γράφατε......ΙΣΤΟΡΙΑ......στάς Εύρώπας....!!!!!!!!!
Μία όχτάδα έχετε νά έπιδείξετε σέ όλη τήν σύγχρονη ........
μεταπολεμική σας πορεία.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ήταν έκείνη τή νύχτα............
ΠΟΥ ΦΥΣΣΗΞΑΝ........
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε καί δύο τρείς νίκες...!!!!!!!
Καί 1000 τίτλους στή ΜΠΑΝΑΝΙΑ......μέ όλους τούς γίγαντες...σας.....!!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ........ΜΕΛΗ........????????
????????????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
el_hymador
28/07/2006, 17:41
Ηρεμηστε παιδια ..... ποτε γινεται ο τελικος του ch - l? στην Αθηνα? φετος ? του χρονου ? δεν ξερω ακριβως θα σας γελασω....αλλα η Μεγαλοιοτητα του το εχει προβλεψει....παραθετω απο το κατα Κοκκαλη ευαγγελιο κεφαλαιο στ ΄παραγραφος 4 εδαφιο 14 , ηχος πλαγιος β΄
''Το καιρο εκεινο , οταν ο τελικος του πρωταθλητριων θα γινει στην Αθηνα , ο Ολυμπιακος θα το σηκωσει...αμηηηην''
Μετανοειτε απιστοι!!!! Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC ..... Ο προεδρος ευαγγελιστης Κοκκαλης το ειπε ξεκαθαρα!!!
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
....ου να μου χαθειτε αλητες που χλευαζετε τον Παναγιοτατο...
υ.γ. Καλα ρε παιδια σοβαρα τωρα , οταν το ειπε αυτο δεν βρεθηκε καποιος να του πει ''ωπα προεδρε...το γαμησες ...basta λιγο αδερφε''ουτε ενας? :confused:
h_m_akis
29/07/2006, 02:11
Ο προεδρος ευαγγελιστης Κοκκαλης το ειπε ξεκαθαρα!!!
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
τοσο σιγουρος ειναι για την τσεπη του...???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με το παρά μου γ@μω και την κυρά μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
29/07/2006, 22:00
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.......
Κάπως έτσι είναι φίλε..........ή
ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....!!!!!!!!!
Καί νάταν μόνο στό ποδόσφαιρο......
ΚΑΛΑ......ΘΑΤΑΝΕ......!!!!!!!!!!!!
Άλλοίμονο στά............ΖΩΝΤΑΝΑ.......πού τρών .....
ΤΟ ΧΟΡΤΟ.....!!!!!
Έξάλλου έχει μιά θεωρεία πού λέει.........
άν δέν μπορείς τό βιασμό νά άποφύγεις........
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ......!!!!!!!!!!!
Άντε λοιπόν...........
ΠΑΜΕ ....ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.....!!!!!!!!!
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.......
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ........
ΤΙΜΗ...........
ΑΛΗΘΕΙΑ...........
ΤΩΡΑ...ΜΕ ΑΥΤΑ.......ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ....!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????
iriniaa
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ STOYBI.......
Προσεξες τι σου εγραψα ??:confused:
Ξαναδιαβασε μηπως μπερδευτηκες !!! :rolleyes:
STOYBI
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ << ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ >>> Πρεπει να εχεις κατι να δειξης !!!Αλλιως αστο καλλυτερα απο πορειες ολοι χορτατοι ειναι !!!
Ωραια!! :rolleyes:
Επι του θεματος παρακαλω !! Γιατι απο παραληρηματα εχουμε ακουσει και διαβασει πολλα !!!
Παιδες οπως ισως αρκετοι θα γνωριζετε ειμαι φιλαθλος του ΠΑΟΚ. Θα πρεπει ομως να πουμε και καποιες αληθειες. Τα τελευταια χρονια ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα. Ο Gandalf εχει δικιο οτι τα 2-3 πρωτα πρωταθληματα εβγαζαν ματια απο θεμα διαιτισιας αλλα τα τελευταια χρονια πρεπει να παραδεχτουμε οτι ο Ολυμπιακος ειναι ενα κλικ μπροστα. Αν δεν σπρωξεις λεφτα δεν κανεις τιποτα. Βεβαια και οι Ολυμπιακοι μην εχουν ουτοπικες τασεις για Τσαμπιον Λινγκ. Το μπατζετ του Ολυμπιακου (που ειναι και το καλυτερο στην Ελλαδα) σε ευρωπαικα δεδομενα βρισκεται περιπου στην 40στη θεση (ισως και πιο κατω). Πως μπορεις να εχεις την απαιτηση να παρει CH.L? Δηλαδη οι αλλοι που εδωσαν περισοτερα τι ειναι λαλακες? Ο ΠΑΟ αν δεν απαλαγει απο το Βαρδινογιαννη δεν θα κανει προκοπη. Η ΑΕΚ πρεπει να βρει επιγοντος χρηματα γιατι με πορδες δεν βαφεις αβγα. Εμεις ειμαστε να δεσουμε μια πετρα στο λαιμο μας και να παμε να πνιγουμε. Παντος μακαρι ολες οι Ελληνικες ομαδες να κανουν την καλυτερη πορεια στην Ευρωπη. Δεν μπορω να φανταστω Ελληνες να χαιρονται με την ηττα αλλων Ελληνων :(
blueblack
01/08/2006, 08:37
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........
Στόν marios8....
Άφού δέν μπορείς νά φανταστείς φίλε μου.....γιατί δέν κάνεις καμμιά
βόλτα........άπό Τούμπα μεριά πάνω άπό τό γήπεδο στίς καφετέριες
τίς κρύες Τρίτες καί καί Τετάρτες τού χειμώνα............
νά δείς τί γίνεται μόλις φάνε γκόλ οί γαύροι...???????
ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.....!!!!!!!!
Δέ θέλει καί πολύ φαντασία........!!!!!!
Βλέπεις οί περισσότεροι Παοκτσήδες ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ αύτή τήν κόντρα πού ξεκίνησε άπό τόν Κούδα καί τή Μαρί Μπονέ...καί άφού πέρασε άπό προπονητή καί σέντερ μπάκ......σέ μιά νύχτα......
Μπανιώτης καί Λίμπρεχτς βρέθηκαν στόν Πειραιά...........
έφτασε στόν Βενετίδη......καί στή μαύρη έποχή...........
ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ......!!!!!!!!!
Όταν έπι μιά είκοσαετία ....ΧΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ...
Έφτασαν νά τρώνε γκόλ άπό τό κέντρο...Τοχούρογλου άπό Γεωργάτο......!!!!!!!!!!!!
Αύτά ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ........... οί Παοκτσήδες...
Ούτε τούς ΚΛΕΜΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ......άπό τόν έφοπλιστή άπό τό λιμάνι.......ΤΟΤΕ...πού είχε τή μεγάλη όμάδα ό ΠΑΟΚ.....
ΞΕΧΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....!!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.......ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.....!!!!!!!!
όρισμένα πράγματα φίλε marios8..........!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΣΟΣ........!!!!!!!!!!!!!!!
Άν σού λέγανε έσένα ΡΙΞΕ ΧΡΗΜΑ......ΕΠΕΝΔΥΣΕ.......ΠΑΡΕ καί ένα
ΓΗΠΕΔΟ.....πού ήτανε γιά άλλον....γιατί πρέπει νά ξέρεις πώς στήν Όλυμπιάδα τού 2004.....
ΟΤΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ....ό φάκελλος μέ τήν ύποψηφιότητα μας σαν γήπεδο τού τελικού ήταν ή ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..... !!!!!!!!!
πού τώρα έχει ΜΠΑΖΑ......!!!!!!!!!!
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ....σού λέγαν....πάρε καί τούς τίτλους για μιά πενταετία
ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ......!!!!!!!!!!!
Έ μετά πού θά πάει θά στρώσεις....
ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ....
Η ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ..??????????
Τί λές..??????
Έδώ όλόκληροι Βαρδινογιάννηδες καί κάναν πίσω....!!!!!!
Σταμάτησαν νά ρίχνουν χρήμα καί πούλησαν μιά όλόκληρη ένδεκάδα Έθνικής..
Ποιός νά άντισταθεί...ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ......δικά τους...!!!!
Καί μού λές έσύ γιά καλύτερη όμάδα...!!!!!!!!!!!!!
Δέν θά είναι καλύτεροι..????
Έπειδή όμως στό ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.....αύτοί οί κύριοι έχουν άποκλείσει ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ......!!!!!!!!!!!!
ΠΩΣ...???????????
ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ....!!!!!
Όταν πέρσι ρετάρενε στό τέλος...γελούσε ή Έλλάδα μέ κάτι Καλλιθέες...!!!!!!!!
Έπρεπε νά άποκλειστεί ΤΟ ΛΑΘΟΣ...μήν ξεχνιώμαστε......καί πρόπερσι άν ή ΑΕΚ δέν έκανε τή γκέλλα μέ Ίωνικό....???
κάτι θά βρίσκανε αύτοί...!!!!!!!!!!
Ύπήρχε περίπτωση νά χάσουν αύτοί τίτλο άπό τόν Ίωνικό στήν έδρα τους..????
Μέ έξηνταπέντε χιλιάδες κόσμο στίς κερκίδες....????
Έ αύτό τό έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....!!!!!!!
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.....μέσα στήν Τούμπα τά θυμάσαι..???
Μέχρι καί στό 82 τελείωσαν μάτς....!!!!!!!!
Αύτά τά ξέχασες έσύ..????
Οί άνθρωποι ξεφτίλισαν μιά πόλη όλόκληρη....νά μήν πώ τή Βόρειο Έλλάδα.....!!!!!!!!!!!!!
Καί σύ άναρωτιέσαι.....καί δέ φαντάζεσαι...!!!!!!!!!
Έγώ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.....καί τό ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.....λοιπόν..!!!!!
Καί όταν τρώνε τίς πεντάρες κοιμάμαι σάν πουλάκι τά βράδυα....!!!!!!!
Άς γινότανε μέ τό σπαθί τους μεγάλοι νά τούς θαυμάζουμε..!!!
Όταν ΣΠΕΡΝΕΙΣ......ΑΔΙΚΙΑ......ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΜΙΣΟΣ....!!!!!!!!
Τό πήραν πρέφα όμως καί οί γαύροι πλέον τά κορόιδα.....καί ψάχνουν άλλού τήν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.......ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ........ΧΑ..ΧΑ........
Άπό τότε πού ό Πολυχρονίου μάρκαρε τόν Πελέ......μιά όκτάδα έχουν νά έπιδείξουν.....
Άκόμα καί ή Λάρισσα τούς έχει σκίσει στήν Εύρώπη...!!!!!!!!!
Δέν μπορεί νά είσαι συνέχεια πρώτος στό ΧΩΡΙΟ....καί στήν πόλη.....ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ.......καί......ΜΠΑΖΟ...!!!!!!!!
ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ......!!!!!!!!!....ΜΑΙΜΟΥ........!!!!!!!
Άντε καλό πρωτάθλημα μέ τήν καινούρια Λίγκα......καί τόν..
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.......!!!!!
Έδώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.......άσυμβίβαστο....??????????
Μόνο στό στοίχημα ΕΧΕΙ...???????
ΜΠΑΜΠΑΣ......κερνάει.........
ΓΙΟΣ............πίνει.......
....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ......ΠΑΙΔΙΑ....!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
01/08/2006, 08:49
iriniaa...
Λές για αυτό , ο Ντέμης να μην συμμετέχει , με φυσική παρουσία, στις συνεδριάσεις της Λίγκας;
Για το σπρώξιμο που λες... χαχαχαχαχα., δες περιγραφές της ΕΤ1 (κρατικό κανάλι) όταν παίζει ο Κόκκινος , ειδικά σε κάτι φιλικά και θα νομίζεις οτι ακούς την περιγραφή απο το Magic.
Παικτάρες με Βέρντερ και Μπλάκμπερν.. Ομάδες που ήταν στα μέσα της προετοιμασίας και σίγουρα γνωρίζεις πως είναι σφιγμένοι απο βάρη και λοιπά άλλα τεχνικά στοιχεία που κάνουν. Και πιστέψτε με, ουδεμία σύγκριση δεν έχουν με τις Ελληνικές προπονήσεις. Παράδειγμα η ΑΕΚ , που μόλις ο Φερέρ τους στρίμωξε , αρχίσαν οι τραυματισμοί.
Παικτάρες λοιπόν οι κόκκινοι με τις δύο προαναφερόμενες ομάδες..."Κουρασμένοι" όταν έπεσε η πρώτη ήττα απο την Στουτγκάρδη που την επόμενη βδομάδα ξεκινάει πρωτάθλημα , άρα είναι έτοιμη.
Και οχι μόνο για τους κόκκινους.. για όλους. Για εμάς με την Νάπολι, που παίξαμε λέει πάρα πολύ καλά, και ξαφνικά η μισή ομάδα μένει απο μπαταρία στα 3/4 της προετοιμασίας. Δηλαδή στα κανονικά τι θα γίνει;
Οι δε πράσινοι, με το κυάλι το βλέπουν το πλεκτό και έχουν ενα Αργεντινό που παίζει μόνος του, καθώς αυτός έκανε ουσιαστικά την μισή προετοιμασία με άλλους.
Τι να λέμε τώρα;.. έχει να πέσει σφαλιάρα φέτος που θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει. Ειδικά τώρα που τα φαβορί, δείχνουν να δυναμώνουν στο CH.L. καθώς αρκετοί παίκτες άλλαξαν στρατόπεδα και προστέθηκαν καινούριοι.
Πολλές φορές το έχουμε πει...να το πούμε άλλη μια;
Με πορδές δεν βάφεις αυγά!!!
Και όσο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα , για να έρθει κανάς παίκτης της προκοπής και σε σωστή ηλικία, τόσο πιο δύσκολα θα είναι, κάθε χρόνο.
Gandalf
blueblack
01/08/2006, 09:29
ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......
Κανά Άκρόπολις λέω έγώ.........άντί γιά τόν Κατσουράνη τό βράδυ.........!!!!!!!!!!:wave2:
blueblack
01/08/2006, 09:42
ΡΕ GANDALF........
Πώς τόν λένε έκείνον .......ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΝΙ....?????
Πού προσπαθεί νά μάς πείσει γιά τήν άνατροπή....ΟΤΙ πράγματι ήταν....
ή γιά τό offside.....πού έδωσε καί ΔΕΝ καλύπτονταν ό άντίπαλος.......50 μέτρα...!!!!!
Ή κρατική φίλε μου ΤΩΡΑ μέ τά δικαιώματα....ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.....
ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ....
Στό τέλος καί τίς προπονήσεις τους θά έχει άπευθείας....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε δέ βλέπουμε τό Διαμαντίδη λέω έγώ......είδες τί έβαλε χθές..?????
Τουλάχιστον νομίζω ΟΤΙ βλέπω ΑΕΚ.....γαμώ τά γιαούρτια....γαμώ.....!!!!!!!!!
Ρε φίλε iriniaa εάν έχεις μπουχτήσει απο το "άδικο"
γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι?
Κοίτα τα χάλια σας και μην ασχολείσαι με άλλους...