View Full Version : Mazda Rx8 Vs Fzr 600r (95 μοντ.)
:D :D :D
Δεν μΕ λέτε ρε Ομερτάριοι... (ειδικά ο Μπινές !!!) :smokin:
Άμα είναι να κλάνουμε, να περάσω μπροστά !!! :beer: :lol: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οδηγός Πορδής
=====================================================================
Κοινή Πορδή
Η Κοινή Πορδή είναι η πορδή που ακούγεται πιό συχνά απ' όλες. Είναι συγγενική της "Σκιστής Πορδής" (βλ. παρακάτω), όμως απαιτεί λιγότερη δύναμη. Μπορεί να ακουστεί μεταξύ μη οικίων σε μάχη πορδής. Γι' αυτό, κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει η ομήγυρης του, αφήνει αυτή την πορδή, ώστε η ομήγυρης να εξοικιωθεί με τον θόρυβο αυτό.
Γενικά η Κοινή Πορδή ακούγεται κάπως έτσι:
Πορδή Ενδόμυχη
Η Ενδόμυχη Πορδή ακούγεται όταν κάποιος θέλει πολύ να κλάσει, όμως το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται δεν του το επιτρέπει. Καμμιά φορά βρίσκεις ανθρώπους σε βιβλιοθήκες, σουπερ-μάρκετς, ακόμη και στο δρόμο να ρίχνουν τέτοιες πορδές.
Γενικά είναι πορδές που ρίχνονται υπό έλεγχο, σπανίως ακουστές και θα πρέπει κανείς να είναι εκπεδευμένος για να μπορεί να τις ελέγξει.
Πορδή - Βήχας
Η Πορδή - Βήχας είναι αυτή που συνοδεύεται με βήχα, ώστε ο εκτελών αυτή να παριστάνει τη νίσσα και να αποποιήται των ευθυνών του.
Αυτή ντροπιάζει τον πέρδοντα καθώς και τους περί αυτόν, αν ο συγχρονισμός δεν είναι τέλιος ή αν η διάρκεια της πορδής είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης.
Υγρή Πορδή
Την Υγρή Πορδή δεν μπορεί κανείς να την μπερδέψει, εξαιτίας της ζουμερής υφής της.
Συχνά είναι σήμα κινδύνου που σε στέλνει απευθείας στο ιδιαίτερο.
Η Πορδή "Θ"
Αυτή είναι συγγενική της Σκιστής Πορδής, όμως έχει ποιό χαμηλό τόνο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κλάνων ελευθερώνει τα αέρια πολύ γρήγορα.
Η πορδή αυτή προκαλεί πάντα γέλιο....
Πορδή Σφιχτός Κώλος
Η πορδή αυτή είναι άμεσα αναγνωρίσημη. Ακούγεται σαν ο κλάνων να έχει τα κολωμέρια συμπαγή.
Σκιστή Πορδή
Μία από τις καλύτερες πορδές που κυκλοφορούν. Έχει χαρακτηριστεί από ειδικούς σαν ο βασιλιάς των πορδών. Είναι ηχηρή, ξηρή και συνοδεύεται με ανασήκωμα των φρυδιών.
Οι χαρακτηριστικές της πορδής αυτής απαντόνται σε άλλες πορδές (όπως παραπάνω), αλλά μη μπερδεύστε, γιατί αυτή είναι μία μοναδική πορδή που βγαίνει από τον κώλο του κλάνοντος με ορμή, προκαλώντας μπουρμπουλίθρες...
=======================================================================
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
εεεεεεπ! :mad: εγω ειπα: ομερταφος! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έχεις χάσει επεισόδια...
:evil: :wave2: :evil: :evil:
στο διαλογο με τον κρουκη (περι ομερτοποιησης) ΔΕΝ αναφερομαι σε αυτο το thread! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
βρήκα κίνητρο τρελό. Μαλάκας θα είναι αν δεν πάει..
H mustang πάντως είναι τρέλλα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.:wave2:
βάλε και 2α!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
latris mixanis
19/07/2006, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
στο διαλογο με τον κρουκη (περι ομερτοποιησης) ΔΕΝ αναφερομαι σε αυτο το thread! :winka:
Εγώ πάλι αναφέρομαι σ' αυτό :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
...τι να πεις
οταν θεωρεις την μηχανη (ή οποιο οχημα) προεκταση (ή ακομα χειρότερα υποκαταστατο) του πεους σου, ε παντα ψαχνεις ευκαιριες να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη......
+1
μάλλον γιατί καμιά δεν αναγνώρισε τον ανδρισμό και τελικά μονό αυτό(κόντρα;) έμεινε για να νομίζουν μερικοί οτι τον έχουν μεγάλο.μπορείτε να τον κάνετε άκρη να περάσουμε οι αργοί;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά απο πολύ ψάξιμο και κόπο βρέθηκε φωτογραφία απο την κόντρα που τόσο απασχόλησε τα μέλη του moto.gr
Σε πρώτο πλάνο ο Φου-Ζου-Ρου 600R καθώς τα χώνει στην στροφή!
Σημείωση: Ο αντίπαλος δέν φαίνεται στην φωτογραφία καθώς είναι 3 κολώνες πίσω!
ΤΑΑΑΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
55912
the_passenger
19/07/2006, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ενδεχεται κοντρα για περιπου 50-60 χλμ πρωιας.
Ποιος πιστευετε θα νικησει?
Δεν είμαι σίγουρος..
..ή ο Βλάκας, ή ο ΠανύΒλακας, ή ισοπαλία θα έρθει.
Εγω ηλπιζα να ερχοντουσαν καποια ατομα απο το moto.gr αλλα θα ηταν ανοησια απο ο,τι φαινεται. Δεν πειραζει. It's OK.
Δεν βλεπω και το λογο να μοιραστω το τελικο αποτελεσμα, για σας ειναι ο Νεκροθαφτης.Eνα post μου αρεσε απο φιλο εδω για το Highlander...αλλα ειμαι ο ακεφαλος καβαλαρης.
MIKE_16V
19/07/2006, 21:38
Εγω ηλπιζα να ερχοντουσαν καποια ατομα απο το moto.gr αλλα θα ηταν ανοησια απο ο,τι φαινεται. Δεν πειραζει. It's OK.
Δεν βλεπω και το λογο να μοιραστω το τελικο αποτελεσμα, για σας ειναι ο Νεκροθαφτης.Eνα post μου αρεσε απο φιλο εδω για το Highlander...αλλα ειμαι ο ακεφαλος καβαλαρης.
Aμα οντως το κανετε το πραγμα, κανε και ενα ποστακι αναλυτικα αμα θες,.
Χαμενο δεν θα παει....
tsiros_temp
19/07/2006, 21:56
Ομερτά πάει να πει "μεταξύ μας"
GeorgeFZR
19/07/2006, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Μετά απο πολύ ψάξιμο και κόπο βρέθηκε φωτογραφία απο την κόντρα που τόσο απασχόλησε τα μέλη του moto.gr
Σε πρώτο πλάνο ο Φου-Ζου-Ρου 600R καθώς τα χώνει στην στροφή!
Σημείωση: Ο αντίπαλος δέν φαίνεται στην φωτογραφία καθώς είναι 3 κολώνες πίσω!
ΤΑΑΑΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a19: :a19:
Γεια σου George με το 400. Ειχα παλια FZ400 (oxi FZR).
Aμα οντως το κανετε το πραγμα, κανε και ενα ποστακι αναλυτικα αμα θες
Θα ριξω post και οποιος θελει το πιστευει (οταν νικησω).
To πιστευουμε και χωρις ποστ αυτο παντως:rotflmao:
George-3-
20/07/2006, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απαντήστε ρε στο ποιος θα κερδίσει και αφήστε τα χαζά!!!
Το RX-8 θα σε κάνει να το βάψεις καφέ και να το πετάξεις σε κανένα ποτάμι το μπρίκι που καβαλάς....
Το Cosmo ή το Renesis θα είναι; Για να δουμε πόσο μεγάλο θ αείναι το γλυκό που θα σε κεράσουμε μετά :rotflmao: :rotflmao:
Μωρη δεν υπαρχουν Renesis... Chalenge τα λενε....
Βαζω στοιχημα οτι την αποσταση θα την κανουν σε καμια ευθεια πανω-κατω πανω-κατω...
latris mixanis
20/07/2006, 08:49
Αν οι περισσότεροι είναι από την Αθήνα πως να έρθουν καλό μου στη κόντρα??
Έπρεπε να βάλεις μια web camera να δούμε την κόντρα live :D
latris mixanis
20/07/2006, 08:50
Δηλαδή έγινε η κόντρα και έχασες?? Θα περιμένεις να νικήσεις για να βάλεις ποστ?? :confused:
τι εννοεις οτι για ''εμας'' ειναι ο νεκροθαφτης????
:eyepop: :hypnotize :uplate: :mad: :confused: :evil:
:a04: :a31: :a57:
και να ρωτησω και κατι?.....
ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΟΕΟ?????
H.A.Balafoutre
20/07/2006, 13:45
Πάντως αρκετοί δεν είναι εντάξει.
Ο άπιαστος βγήκε να μας κάνει μια ερώτηξη για κόντρα (μπορεί και υποθετική) και αμέσως να τον φάτε. Οπότε μην απορείτε κάποιοι που τέλοσπάντων τον στείλατε συλήβδιν στον άλλο κόσμο.
Οπότε και "Ο Νεκροθάφτης" σαν τρόπος σκέψης έχει σχέση.
Κοίτα το 199κάτι, όταν είχε την εκπομπή ο Άρης Σταθάκης στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο τότε νεαρός και πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενος Διατσίδης, είχε κάνει ένα απλό πείραμα.
Πήγε στην ευθεία του αεροδρομίου της Τρίπολης με ένα FZR600, ένα Ferrari 355 κι ένα Porsche 911. Τα έβαλε στην κόντρα στην εκκίνηση, αφού πρώτα έκανε κάτι σχόλια περί μόνον 100άλογα το Yamaha και 600c.c. και 10φορές πιο φθηνό και τα ρέστα, μαζί με το διαχρονικό "Κοιτάξτε τι θα τους κάνω."
Ε λοιπόν και τους έκανε σκόνη. Αλλά στην δικιά σου περίπτωση καλό θα ήταν να βάλεις καινούρια λάστιχα, τακάκια φρένων, να λάδώσεις καλά την αλυσίδα και τουλάχιστον αν ο άλλος δεν είναι καθίκης ή θα είστε μαζί ή θα είσαι μπροστά. Ανάλογα την διαδρομή πάντα. Πάντως αν είναι να τα πάτε δίχως αύριο, καλό θα ήταν να πάς πάσο. Κι εσύ κι αυτός.
Διότι εκεί που είσαι αλαζόνας και σίγουρος την πατάς big time.;) Μια και καλή για πάντα.
stavrogin
20/07/2006, 14:01
ρε μη τον γλωσσοτρωτε τον ανθρωπο.
Σε τοσο μεγαλη κοντρα μπαινουν θεματα αντοχης και νευρων.
Αν ο ενας απο τους δυο περασει μπροστα εξ αρχης και απομακρυνθει,ολα καλα.
αν ομως ειναι κοντα και παιζεται το αποτελεσμα τοτε τα πραγματα μπορει να γινουν πολυ επικυνδινα.
Η αντοχη ειναι υπερ του αυτοκινητου.
Η κινηση υπερ της μηχανης.Αρκει να ξερει τι κανει και δε παει να φαει τα μουτρα του.
Τοσο μεγαλη κοντρα παντως ειναι τρελλα να γινει στον δρομο.θα πρεπε να γινει στην πιστα των σερρων
αλλα δεν μπορω να παραβλεψω ,με ποση νοσταλγια λιγο ρομαντισμο, αναφερομαστε σε τετοια επικυνδινα περιστατικα που εκανε ο ταδε ή ο δεινα στο παρελθον.
σιγουρα εχουν την γοητεια τους.Ωστοσο η βλακεια σκοτωνει
the_passenger
20/07/2006, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν οι περισσότεροι είναι από την Αθήνα πως να έρθουν καλό μου στη κόντρα??
Έπρεπε να βάλεις μια web camera να δούμε την κόντρα live :D
Εγώ λέω άν την κάνουν και παίζει και camera, να την κάνουμε DVD: "O ηλήθιος και ο πανηλήθιος ΙΙΙ"
Δηλαδή έγινε η κόντρα και έχασες?? Θα περιμένεις να νικήσεις για να βάλεις ποστ??
Δεν εγινε η κοντρα ακομη. Αναμενετε αποτελεσματα εντος 80 ωρων. Εαν τυχον κοτεψει ο αλλος παλι θα σας ενημερωσω αν και δεν τον υποτιμω, το φιλο Mazda.
Thanks for the report about FZR H.A.Balafoutre
Σε τοσο μεγαλη κοντρα μπαινουν θεματα αντοχης και νευρων
Σιγουρα.
Τοσο μεγαλη κοντρα παντως ειναι τρελλα να γινει στον δρομο.θα πρεπε να γινει στην πιστα των σερρων
Θα γινει πρωι-πρωι. Δεν εχω τρεξει ποτε σε πιστα. Σε μια πιστα υπαρχει κινδυνος προσκρουσης μεταξυ μας, ειδικα οταν θα τον προσπερνω για δευτερο γυρο...
stavrogin
20/07/2006, 18:23
Nαι αγορι μου ακριβως ετσι ειναι.Οι πιστες ειναι επικυνδινα πραγματα.Ετσι οπως τα λες σε κοβω να γυρνας στα μεγαρα σε 36"
Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο, τα δισκοφρενα και τακακια κατω απο 7μηνο + καινουργια μπαταρια...Παρασκευη παιζει χαμηλωμα εμπρος αναρτησεων 2εκ.
Υπολογιζω μια σχετικα ευκολη μαχη αν ειναι ο τυπος "ραλιστας" οπως διαφημιζουν οι φιλοι του...θα χαρω να φαω για πρωινο ενα ραλιστα.
Ετσι οπως τα λες σε κοβω να γυρνας στα μεγαρα σε 36''
Απο Θεσσαλονικη ειμαι αν και υπηρετησα ενα μηνα στο Πευκο.
Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο, τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο + καινουργια μπαταρια...Παρασκευη παιζει χαμηλωμα εμπρος αναρτησεων 2εκ.
Υπολογιζω μια σχετικα ευκολη μαχη αν ειναι ο τυπος "ραλιστας" οπως διαφημιζουν οι φιλοι του...θα χαρω να φαω για πρωινο ενα ραλιστα.
δεν τρως ένα ντουζλαμά καλύτερα;
δεν τρως ένα ντουζλαμά καλύτερα;
Με ματι? :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Με ματι? :(
του βολάν... :lol: :lol: :lol:
του βολάν... :lol: :lol: :lol:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Τι μλκ ...
GeorgeFZR
20/07/2006, 18:55
Exei kai kainourgia mpataria.....
:rotflmao: :rotflmao:
:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Exei kai kainourgia mpataria.....
Αφού η κόντρα θα γίνει από σβησμένοι στη καφετέρια, η μπαταρία μετράει....
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Σιγουρα.
Θα γινει πρωι-πρωι. Δεν εχω τρεξει ποτε σε πιστα. Σε μια πιστα υπαρχει κινδυνος προσκρουσης μεταξυ μας, ειδικα οταν θα τον προσπερνω για δευτερο γυρο...
και στον δρομο δεν υπαρχει ο κινδυνος προσκρουσης μεταξυ σας ή με καποιν αλλον ή με κατι σε κολονα, μπαριερα, λοιπα σταθερα εμποδια??????
τουλαχιστον η πιστα εχει και τις αμμοπαγιδες......
αλλα ξεχασα ειναι προτιμοτερο να σκασεις πανω σε ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ μπαριερα με τους στιλους σαν ΞΥΡΑΦΙΑ ή στην μαλακη επιφανια του ΤΣΙΜΠΕΝΤΕΝΙΟΥ διαζοματος......
επισης ειναι προτιμοτερο, σε περιπτωση στραβης, να μεινεις αναισθητος στην μεση της εθνικης ή επαρχιακης οδου οπου τα επερχομενα οχηματα σαφεστατα ΔΕΝ περιμενουν να δουν ξαπλωμενο το σωμα σου (θα ειναι και πρωι πρωι δεν θα εχουν πιει καφε ουτε που θα καταλαβουν οτι περασαν απο πανω σου)
τεσπα στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα.......
εγω παντως θα περιμενω με αγωνια το ποστ του αποτελεσματος απλα για να δω οτι εισαι καλα......
:wave2:
πέρα τη πλάκα και τη μαλακία στην ουσία του θέματος αφού γουστάρεις κόντρα και το ίδιο ο άλλος δεν έχω καταλάβει τι ηλικία και τι μυαλό κουβαλάτε ?
Ρε παπάρες δεν κανονίζατε κόντρα από Σαλόνικα - Πειραιά και μετά καράβι για Κρήτη και Τυμπάκι λήξη ? ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ...
Είσαστε καλά ωρέ πύρκαυλοι ? 60 ΧΛΜ ΚΟΝΤΡΑ. Μάλλον είσαστε τελείως άσχετοι από το θέμα.
15 - 20 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ MAXIMUM 5 ΧΛΜ.
Ο μαλακοπίτουρας με το mazda δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι θα φάει μανίκι ? ΔΗΛ. ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ 4-5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ
*ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΡΟΔΕΛΑ :rotflmao: ΑΝΑΜΕΣΑ
ΚΟΚΟΡΕΤΣΟΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ...... ΨΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Τ΄ΑΡΝΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ....:nono:
56012
ΚΟΚΟΡΕΤΣΟΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ...... ΨΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
Υστερα απορουμε γιατι δεν εχουμε δρομους με τοσο κοκορετσομυαλους ψηφοφορους. Τι να το κανεις το μηχανακι?
Παρε του παππου σου το γιαδουρι και ορμα, παρε και ενα τσιγκελι και μπρπρπρρρ. Μονο μην ξεφευγουμε απο το χωραφι, ΟΚ?
Ρε παλουκαριααααααα!
Πατε καλα ωρε;
Συνεχιζετε να επιχειρηματολογειτε αδικα, υπερ (η κατα) , ενος ελαφρως deranged τυπου απ'λεν και στο χωριο'μ:lol: , που νομιζει μεσα στην μαστουρα του οτι ΟΝΤΩΣ εχει κανονισει μια φανταστικη κοντρα 60 χλμ με ενα γρηγορο αυτοκινητο.
Τι παθαινεις ρε πουστη μου οταν σε παιρνει ο τυπος στην τηλεοραση πινοντας υποπτες ουσιες, και βλεποντας επαναληψεις εκπομπων του Αρη Σταθακη:sad: :sad: :sad:
makis206
20/07/2006, 21:48
Ρε παπάρες δεν κανονίζατε κόντρα από Σαλόνικα - Πειραιά και μετά καράβι για Κρήτη και Τυμπάκι λήξη ?
Ναι !!
Βάζε ιδέες εσύ !
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
Παντως το μισος που βλεπω για τους λατρεις της ταχυτητας ειναι πρωτοφανες. Ακομη και οδηγοι γρηγορων αυτοκινητων συμπαραστεκονται με τον τροπο τους, η και τσοπεραδες χαιρετανε στο δρομο. Εσεις γιατι τοσο μισος?
Πολυ κακια ρε παιδι μου και 0 πνευμα. Αλλα δεν πειραζει, εγω γελω.
Βιωματα μαλλον...και αχρηστο DNA.
Παντως το μισος που βλεπω για τους λατρεις της ταχυτητας ειναι πρωτοφανες. Ακομη και οδηγοι γρηγορων αυτοκινητων συμπαραστεκονται με τον τροπο τους, η και τσοπεραδες χαιρετανε στο δρομο. Εσεις γιατι τοσο μισος?
καλα κρασια...
Εδω εχεις απολυτο δικιο.
Ειδες σε τι μαλακες χαραμιζονται τα χρωμοσωματα;:rotflmao:
makis206
20/07/2006, 22:19
Κανείς δεν νομίζω να μισεί την ταχύτητα φίλε μου.
Πολλοί την δοκιμάσαμε, τους περισσότερους μας πόρωσε, άλλους τους έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο.
Και το τελευταίο είναι που δεν δείχνεις να θέλεις να το καταλάβεις.
Ειδικά εκεί που βάζεις σε κίνδυνο και τις ζωές των άλλων.
Τόσο δύσκολο είναι πια ;
Σου έχει τύχει να κάνεις απλά μια βόλτα απολαμβάνοντας ένα τοπίο (ναι υπάρχουν και τέτοιες βόλτες με μηχανή) και να σε περάσει ο κάγκουρας με διακόσια ξυριστά από δίπλα σου εντελώς επιδεικτικά και προκλητικά στέλνοντας την καρδιά σου στην κούλουρη και να νοιώσεις ότι το εγκεφαλικό θα σε χτυπήσει πάνω στη σέλα ;
Να είναι τέτοιο το ξαφνικό σοκ που εκτός από τον κίνδυνο που προκάλεσε για την δική σου υγεία, κατάφερε τελικά να σου χαλάσει και τη βόλτα που έδειχνε πως θα ήταν αξέχαστη, αλλά αξέχαστη με τον όμορφο τρόπο μέχρι να εμφανιστεί ο μαλάκας ;
Είμαι ρομαντικός ; Φταίει το άχρηστό μου DNA ; Η μαλακία που βαράω κάθε πρωί για να ξυπνήσω ; Η το βραδύκαυστο ποταμοχάλικο που τρώω για μεσημεριανό ;
Ένα πράγμα θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.
Όσοι μίλησαν με τον τρόπο που εσύ δεν εγκρίνεις, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
Αλλά και για τη ζωή των άλλων.
τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο
:eyepop: υπάρχει FZR600R 95mod με ταμπούρα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η το βραδύκαυστο ποταμοχάλικο που τρώω για μεσημεριανό ;
Τι λαλάκας είσαι ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:eyepop: υπάρχει FZR600R 95mod με ταμπούρα?
Blame me it on Aris Stathakis...
makis206
20/07/2006, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Τι λαλάκας είσαι ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχεις δοκιμάσει ;
Μούρλια είναι !
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao:
Ναι !!
Βάζε ιδέες εσύ !
:rotflmao: :beer: :rotflmao:
βρε λές να το ξανασκεφτώ ?:hypnotize
Υστερα απορουμε γιατι δεν εχουμε δρομους με τοσο κοκορετσομυαλους ψηφοφορους. Τι να το κανεις το μηχανακι?
Παρε του παππου σου το γιαδουρι και ορμα, παρε και ενα τσιγκελι και μπρπρπρρρ. Μονο μην ξεφευγουμε απο το χωραφι, ΟΚ?
τώρα που έφαγες το κοκορετσάκι και κάνεις το τσιγάρο της χαλάρωσης δεν σκέφτεσαι καλύτερα αυτά που σου έγραψα ?
15 - 20 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ MAXIMUM 5 ΧΛΜ.
:sun:
μίσος είναι που εδώ και 32 σελίδες φίλοι μοτοσυκλετιστές προσπαθούν να σου βγάλουν από τον εγκέφαλο με τομή την ιδέα της κόντρας ? και καλά αφού δεν ακούς και θες να πας σου προτείνω κάτι ουσιαστικό και εφικτό όχι 60 χλμ με διόδια, τρακτέρ, ποτιστικά μηχανήματα, αναστροφές αυτοκινήτων κλπ.
Το κατούρημα δεν το λαμβάνεις υπόψιν ?;)
H.A.Balafoutre
20/07/2006, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε παλουκαριααααααα!
Πατε καλα ωρε;
Συνεχιζετε να επιχειρηματολογειτε αδικα, υπερ (η κατα) , ενος ελαφρως deranged τυπου απ'λεν και στο χωριο'μ:lol: , που νομιζει μεσα στην μαστουρα του οτι ΟΝΤΩΣ εχει κανονισει μια φανταστικη κοντρα 60 χλμ με ενα γρηγορο αυτοκινητο.
Τι παθαινεις ρε πουστη μου οταν σε παιρνει ο τυπος στην τηλεοραση πινοντας υποπτες ουσιες, και βλεποντας επαναληψεις εκπομπων του Αρη Σταθακη:sad: :sad: :sad:
Ε τώρα ο Σταθάκης τι σε πείραξε εσένανε? Αν είσαι και στην εκλογική περιφέρεια, ρίξτου μαύρο ΔΑΓΚΩΤΟ......χαχαχαχαχαχαχαχα
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ε τώρα ο Σταθάκης τι σε πείραξε εσένανε? Αν είσαι και στην εκλογική περιφέρεια, ρίξτου μαύρο ΔΑΓΚΩΤΟ......χαχαχαχαχαχαχαχα
Καθολου δεν με πειραξε ο Σταθακης...
Κομματακι αλληγορικο ηταν μιας και κατι ειπωθηκε σε προηγουμενες σελιδες, ασε που το ολο ποστ FZR vs whatever θυμιζει κατι απο το παρελθον.
Μα ολα θα πρεπει να τα εξηγω πια ρε γαμωτο:rotflmao:
H.A.Balafoutre
21/07/2006, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καθολου δεν με πειραξε ο Σταθακης...
Κομματακι αλληγορικο ηταν μιας και κατι ειπωθηκε σε προηγουμενες σελιδες, ασε που το ολο ποστ FZR vs whatever θυμιζει κατι απο το παρελθον.
Μα ολα θα πρεπει να τα εξηγω πια ρε γαμωτο:rotflmao:
Εδώ θα εμπιστευτώ την πείρα του παλιού......στο Forum. Για να το λές κάτι θα ξές.....
Σάμπως, ο άπιαστος η κορυφή του παγώβουνου είναι. Τι να λέμε τώρα.
Runner Ducati
21/07/2006, 01:12
τωρα που το καλοσκεφτομαι, βρε FZR600R, δεν ερχεστε με εκεινον το ραλιστα πως τον ειπες με το σουπερκαρ το ΑρΕξ-Οκτω παρεα στα Μεγαρα ενα trackday? ... θελω και γω κοντρα...
και μιας και εχετε και οι 2 γιαπωρδεζικα, θα εχω διπλη χαρα... :a09:
ελατε... θα εχω 20 αλογα λιγοτερα απο το FZR και 180 απο το τσοπερκαρ...
βοηθηστε τον φτωχο ναυτη να διασκεδασει και αυτος...
:a4: ρεεεεεεεεεεεε.....
:a34:
:beer:
56016
latris mixanis
21/07/2006, 01:39
FZR600R μήπως δεν θα έπρεπε να υπερεκτιμάς τις δυνατοτήτες σου?? Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι τόσο το καλύτερο, λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει
:winka:
Πάντα φιλικά
μα είναι μετριόφρων!του τη λέτε και σε αυτό;άδικη κενωνία!
makis206
21/07/2006, 06:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Όσο πιο χαμηλών τόνων είσαι τόσο το καλύτερο
+1 ! :a013: :a012:
Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι !
:lol: :lol: :lol:
makis206
21/07/2006, 06:30
+1 ! :a013: :a012:
Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι !
Κι άλλο ένα:
Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει !
:lol: :beer: :rotflmao:
Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο, τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο + καινουργια μπαταρια...Παρασκευη παιζει χαμηλωμα εμπρος αναρτησεων 2εκ.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1) Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο (2 μηνών)
2) Τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο (2 μηνών)
3) Καινουργια μπαταρια (2 μηνών)
Λέω να πάω κι εγώ για χαμήλωμα των εμπρός αναρτήσεων και ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για κόντρα με οποιοδήποτε τουτού:smokin: :smokin: :smokin:
Προτεινόμενη διαδρομή: Αθήνα - Πάτρα 210χλμ και όποιος αντέξει:smokin: !
Αντέ γιατί έχω και κάτι οικονομικά προβλήματα τελευταία, θέλω να πάω και διακοπές...!
Υ.Γ. HONDA CBF 250 Mod 2005:smokin: :smokin: :smokin:
Γιατί ξοδεύεστε άδικα?Ιδού το απόλυτο όπλο για κόντρες με αυτοκίνητα.
Εχω κανονίσει να τα "στήσω" απόψε το βράδυ με ένα Τριαξονικό στην Αττική Οδό.Ελάτε να θαυμάσετε!
Παραθέτω photo απο τις επίσημε δοκιμές του project μου..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
56028
Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ:
"SALONICA HIGHWAY CONDOM"
δραστηριοποιείται στο χώρο των αγωνιστικών φορμών αγώνων ταχύτητας δρόμου.
προμηθευτείτε με 35% έκπτωση εντός 2 ημερών.
56029
γμτ! προλαβαίνω για σήμερα το βράδυ που είναι η κόντρα?
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Γιατί ξοδεύεστε άδικα?Ιδού το απόλυτο όπλο για κόντρες με αυτοκίνητα.
Εχω κανονίσει να τα "στήσω" απόψε το βράδυ με ένα Τριαξονικό στην Αττική Οδό.Ελάτε να θαυμάσετε!
Παραθέτω photo απο τις επίσημε δοκιμές του project μου..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και το καύσιμο από τι είναι από τις κλανιές;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως μετά από τόσες σελίδες, δεν κατάλαβα ποιος δουλεύει ποιον.
Συνιστώ σε όλους να μην απαντούν σοβαρά γιατί ο φίλος μας κάνει πλάκα.
Για καμιά ρακή πότε θα πάμε; :a21:
Ρε έχει να πέσει...
56037
Ρε έχει να πέσει...
μηπως εχεις κατι χωρις σκορδο;
μπορει να τον πειραζει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Και το καύσιμο από τι είναι από τις κλανιές;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως μετά από τόσες σελίδες, δεν κατάλαβα ποιος δουλεύει ποιον.
Συνιστώ σε όλους να μην απαντούν σοβαρά γιατί ο φίλος μας κάνει πλάκα.
Για καμιά ρακή πότε θα πάμε; :a21:
μια που το ανέφερες.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμείς σοβαροί? μπαααααα:lol: :lol:
56043
μια που το ανέφερες.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμείς σοβαροί? μπαααααα:lol: :lol:
Και με το σκόρδο ( kavli ) θα έχει σίγουρη τη νίκη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Turbo (b)ουστ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: Σε καλό μας πρωινιάτικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1) Τα Λαστιχα μου ειναι κατω απο χρονο (2 μηνών)
2) Τα δισκοφρενα και ταμπουρα κατω απο 7μηνο (2 μηνών)
3) Καινουργια μπαταρια (2 μηνών)
Λέω να πάω κι εγώ για χαμήλωμα των εμπρός αναρτήσεων και ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για κόντρα με οποιοδήποτε τουτού:smokin: :smokin: :smokin:
Προτεινόμενη διαδρομή: Αθήνα - Πάτρα 210χλμ και όποιος αντέξει:smokin: !
Αντέ γιατί έχω και κάτι οικονομικά προβλήματα τελευταία, θέλω να πάω και διακοπές...!
Υ.Γ. HONDA CBF 250 Mod 2005:smokin: :smokin: :smokin:
Και..... για όσους δεν πείθονται.....
έχω και το Kawa ZXR 400 που σας μαμάει όλους! Aftermarket εξάτμιση, μονόσελο, κλπ....:smokin: :smokin: :smokin:
(750 είναι αλλά κρύβω κυβικά!):smokin:
56044
tsiros_temp
21/07/2006, 09:08
Έπρεπε να πάτε όλοι με τα νερά του, να μαζευτούμε από το φόρουμ καμιά 100αριά άτομα και να στηθούμε ανα μισό χιλιόμετρο να βγάζουμε φωτογραφίες.
Μετά, ανα χείρας στο υπουργείο "να ποιοι μαλάκες προκαλούν ατυχήματα στους δρόμους".
ουστ ρε μαλάκα με την πραγματική σημασία της λέξης! Γιατί ο μαλάκας σκέφτεται μόνο την ευχαρίστηση του εαυτού του. :mad:
Εγώ νομίζω ότι το παιδάκι είναι τελείως βλήτο, γιατί όποιος θέλει να κάνει "σοβαρή" κόντρα δεν το λέει πολύ παραέξω.
Ουστ ρε ασυναίσθητο, ουστ ρε!
ALFA πρασινάδα έχει στην Β. Ελλάδα....γι΄αυτό είσαστε όλοι χαμογελαστοί...:beer:
φυσήξτε και λίγο από εδώ ....:(
56050
.... γι αυτό σας λέω μη τον ζορίζετε ρεεεεεεεε....του την έχετε πέσει ούλοι
56051
tsiros_temp
21/07/2006, 09:33
ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;
Και καθόμουν και αναλογιζόμουν τι να κάνω για να πάει πιο γρήγορα το μηχανάκι μου!!!
Μπαταρία θα αλλάξω!!!
Και θα βάλω και 6 αλκαλικές (από αυτές για τα walkman) για Nitro!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Και καθόμουν και αναλογιζόμουν τι να κάνω για να πάει πιο γρήγορα το μηχανάκι μου!!!
Μπαταρία θα αλλάξω!!!
Και θα βάλω και 6 αλκαλικές (από αυτές για τα walkman) για Nitro!!!!
λοιτα μην βαλεις τιποτα κινεζικες κ εχουμε αλλα....
να κανει το μηχανακι τον κινεζο κ μην προχωραει..
απο τις αλλες να βαλεις, αυτες με το υλικο για το στιφαδο
.... γι αυτό σας λέω μη τον ζορίζετε ρεεεεεεεε....του την έχετε πέσει ούλοι
Αφήστε τις λαλακίες γιατί θα φέρω το Σπύρο!!!!!
56054
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;
kolarakroft
το μυστικό για καλές επιδόσεις είναι στην βενζίνη που βάζουμε στο εργαλείο!
ninja power!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που σαι ρε Φου Ζου Ρου? ακόμα τρέχετε με τον ραλλιάρη?
56055
..ύποπτο το αίσθημά σου ύποπτο...
56056
Ρε, βρήκα και το Mazda που θα τρέξει...
Α, ρε Γληγόρη...:lol: :lol:
(άλλη τρελή αγελάδα...:dizzy: :hypnotize :uplate: )
56057
Κι επειδή η απόσταση είναι μεγάλη,
και ποτέ δε ξέρεις τι θα σου έρθει...
δεν πας καλύτερα με αυτό...:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :eyepop: :eyepop:
56058
ρε συ villy ελεος...
δεν εχω πιει καθολου καφε... οτι πινω βγαινει απο τη μυτη γαμωτο
εχω κανει το γραφειο χαλια...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ρε συ villy ελεος...
δεν εχω πιει καθολου καφε... οτι πινω βγαινει απο τη μυτη γαμωτο
εχω κανει το γραφειο χαλια...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Πιες καφέ γιατί τα έχω πάρει στο κρανιειο!!!
Σε λίγο θα βάλω κι άλλα!!!
(να'σαι καλά φιλαράκι:wave2: :wave2: )
Το Χ@σ@με το thread.....
Διακοπή για διαφημίσεις...:smokin:
56060
Το Χ@σ@με το thread.....
Διακοπή για διαφημίσεις...:smokin:
Δεν το πάμε στα ανέκδοτα;
Ε ΦΦΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ Mods....;
Πιες καφέ γιατί τα έχω πάρει στο κρανιειο!!!
Σε λίγο θα βάλω κι άλλα!!!
(να'σαι καλά φιλαράκι:wave2: :wave2: )
ηπια...
ριχτα...
:wave2: :wave2:
Καταρχήν πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα φοράει κράνος!:smokin:
Του έχω σίγουρη λύση:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :smokin:
56061
Κατα δεύτερον, μην είναι τόσο σίγουρος για τα πλεονεκτήματα του δίτροχου....:confused: :confused: :confused:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Γιατί τα τετράτροχα....
γίνονται εύκολα δίτροχα:smokin: :smokin: :smokin:
56062
Κι επειδή η απόσταση είναι μεγάλη,
και ποτέ δε ξέρεις τι θα σου έρθει...
δεν πας καλύτερα με αυτό...:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :eyepop: :eyepop:
ΑΑΑΑΑΑΑ....,
αν του φαίνεται γρήγορο υπάρχει και σε έκδοση... touring:smokin: :smokin: :smokin:
56063
Ελεος villy, όχι άλλο!!!!
Και τώρα το καλύτερο...!!!
Ο φίλος ΔΕΝ έχει ελπίδα παρόλο το χαμήλωμα στην μπροστινή ανάρτηση γιατί ο MAZDA'S τον έχει προλάβει...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΚΙΤ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ
:smokin: :smokin: :smokin:
56064
FZR600R, πριν από λίγο καιρό βγήκε ένας παππούς και έκλασες μέντες για να τον αποφύγεις και τό΄κανες και θέμα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19739&highlight=fzr600r).
Εγώ ο μα#άκας (και πολλοί άλλοι) πεπεισμένος ότι εντάξει έχεις ένα κολληματάκι με τη ταχύτητα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σκοτωθείς κιόλας προσπαθήσαμε να σου πούμε κάμποσα πράγματα.
Φαντάζομαι ότι αυτό το ποστ που απευθυνόταν σε σένα μπορεί και να μη το διάβασες καν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20728&highlight=fzr600r), αλλά δεν έχει σημασία τώρα πια, γιατί τώρα απλά είσαι ο #1 rider...
Εντάξει, το να κάνεις μια κόντρα σε μια ερημιά δε λέει και τίποτα (τίποτα δεν μου αποδεικνύει όμως ότι από το πρώτο ποστ σου μέχρι τώρα έχεις μάθει να φρενάρεις, αλλά και να στρίβεις), αλλά επειδή όλο και κάποιες φορές μου έχουν τύχει κουτιά με δήθεν βιαστικούς που μόλις το άνοιξα αρχικά, προσπαθούσαν στις στροφές να προσπεράσουν (αυτό δε σημαίνει ότι εγώ στις τυφλές δεξιές χρησιμοποιούσα όλο το πλάτος του δρόμου), και επειδή είναι εύκολο να ξεγελαστεί ένα κουτί και να αργήσει στα φρένα, με άμμεσο αποτέλεσμα να σε καβαλήσει, ρίχνε μια ματιά στους καθρέφτες. Άν δε ξέρεις τη διαδρομή με κλειστά μάτια, κράτα τα κλειστά και ρίξε έναν ύπνο αντί να πας κόντρα.
Σου θυμίζω ότι ζορίζεις τη τύχη σου, όσο και αν νομίζεις ότι εσύ έισαι κι άλλος κανένας, απλά δεν έτυχε να σου κάτσει κάποιος με όρεξη να σε προσπεράσει...
7 μηνών λάστιχα είναι φυτίλια στη μηχανή μου (ένα αρχαίο ονόφ) που σημαίνει ότι εσύ απλά δεν τρέχεις, νομίζεις ότι τρέχεις.
Περαστικά.
Runner Ducati
21/07/2006, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
7 μηνών λάστιχα είναι φυτίλια στη μηχανή μου (ένα αρχαίο ονόφ) που σημαίνει ότι εσύ απλά δεν τρέχεις, νομίζεις ότι τρέχεις.
Οχι κοροιδο ειναι να κανει τις βλακειες που κανουμε εμεις και εχουμε καταστρεψει 3 ζευγαρια μπροστινα ελαστικα σε 7 μηνες... :D
τελος παντων...
και κατι ασχετο για τον ραλιστα και οχι μονο...
μην κυνηγατε τα Ντουκατι (αντε και κανα Σουζουκι) στην Β.Εβοια... θα πληγωθει ο εγωισμος σας (αν οχι τιποτα χειροτερο)... ειδικα εσεις με τα τσοπερκαρ τυπου αρ-εξοχτω παρα πεντε και τα γιαμαχα τυπου εφζεταρι...
:beer:
click me babe...
http://www.youtube.com/watch?v=GQF6L4qvAsE&search=ducati%20greece
:rolleyes: τα καλυτερα χανω γμτ :bawl:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ>
Η Κοντρα Δεν Θα Πραγματοποιηθει γιατι ο οδηγος του Mazda RX8 δεν εμφανιστηκε στο rendez-vous, σημερα για τις λεπτομερειες.
Προφανως ειναι κοτα παρα τα παχυλα λογια.
Πιστευα οτι ειχε κοτσια. Εκανα λαθος.
(Διορθωση> εννοω Παρασκευη οταν λεω σημερα)
Runner Ducati
22/07/2006, 00:51
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ>
Η Κοντρα Δεν Θα Πραγματοποιηθει γιατι ο οδηγος του Mazda RX8 δεν εμφανιστηκε στο rendez-vous, σημερα για τις λεπτομερειες.
Προφανως ειναι κοτα παρα τα παχυλα λογια.
Πιστευα οτι ειχε κοτσια. Εκανα λαθος.
(Διορθωση> εννοω Παρασκευη οταν λεω σημερα)
Το περιμενα... Αρεξ-Οχτω και γρηγορος καπου δεν κολαει, θα επρεπε να ειναι ασχετος... ΑρΕξ-Εφτα κατι γινεται...
πεστου να μας πει ποσο γυρναει στα Μεγαρα να του στειλουμε τον (αναλογο) λογαριασμο...
για σου ρε ΕφΖετΑρ600Αρ
:beer: :beer: :beer:
Κριμα γιατι ηταν ευκολη μαχη, ακομη και με RX7.
Μα ειχαν τετοια αλαζονια που βαλαμε και λιγα ευρουλακια.
Παει το μεροκαματο.
Κριμα γιατι ηταν ευκολη μαχη, ακομη και με RX7.
Μα ειχαν τετοια αλαζονια που βαλαμε και λιγα ευρουλακια.
Παει το μεροκαματο.
Με μπερδεψες :sick: